Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

"Paparazzi"


"Paparazzi"


Καμαριέρα: «Ο Στρος Καν μου άρπαξε το στήθος και δεν το άφηνε»

Posted: 26 Jul 2011 09:18 AM PDT

Μετά από σχεδόν δυο μήνες ανωνυμίας, η περιβόητη καμαριέρα Nafissatou Dialo, αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή της και να αποκαλύψει κι άλλες «πικάντικες» λεπτομέρειες από την νύχτα της 14ης Μαΐου, στο ξενοδοχείο «Sofitel».

read more

Blake Lively – Leonardo DiCaprio: Μαζί σε συναυλία, αλλά… χωριστά

Posted: 26 Jul 2011 02:34 AM PDT

Ο Leonardo DiCaprio και η Blake Lively εξακολουθούν να προσπαθούν να κρατήσουν κρυφή τη σχέση τους αν και πια είναι γνωστή σε όλους.

read more

Ποια αξέχαστη εμπειρία είχε ο Γιώργος Λιάγκας;

Posted: 26 Jul 2011 09:13 AM PDT

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά περνούν ξέγνοιαστες, οικογενειακές διακοπές με τον γιο τους στην Ελούντα.

read more

Ο Βενιζέλος, η Κλίντον και το πετρέλαιο

Posted: 26 Jul 2011 06:31 AM PDT

Η επίσκεψη Βενιζέλου στις ΗΠΑ, λίγες ημέρες μετά την επίσκεψη Κλίντον στην Αθήνα, έρχεται να επιβεβαιώσει ότι η Ελλάδα (παρασκηνιακά) έχει «υποκύψει» στις πιέσεις των Αμερικανών για έρευνα, εξόρυξη και εκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου της Ελλάδας.

read more

Κατερίνα Καραβάτου: Τι θυμάται από την περιπέτεια υγείας που πέρασε;

Posted: 25 Jul 2011 02:08 AM PDT

Για την περιπέτεια υγείας που πέρασε μίλησε η Κατερίνα Καραβάτου.

read more

Flashback: Δείτε τι δήλωνε η Χρουσαλά στην Σκορδά το 2005

Posted: 26 Jul 2011 08:34 AM PDT

Η Φαίη Σκορδά πριν ακόμα κατέβει στην Αθήνα και στο Alter παρουσίαζε την πρωινή εκπομπή «Καλημέρα» στο TV Μακεδονία. Εκεί είχε συναντήσει την Μαριέττα Χρουσαλά, που ακόμα δεν είχε ασχοληθεί με την τηλεόραση και είχαν μιλήσει για τα σχέδια της, τα όνειρα της, ενώ είχε μιλήσει και για το πόσο είχε αλλάξει την ζωή της ο τίτλος της Star Hellas.

read more

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Καλύτερα ο Christopher Schwarzenegger

Posted: 26 Jul 2011 02:28 AM PDT

Οι γονείς του, Arnold Schwarzenegger και Maria Shriver, πήραν απίστευτη τρομάρα από το σοβαρό τραυματισμό του ενώ έκανε σερφ στην θάλασσα.

read more

Flashback: Δείτε τι δήλωνε η Χρουσαλά στην Σκορδά το 2005

Posted: 26 Jul 2011 08:34 AM PDT

Η Φαίη Σκορδά πριν ακόμα κατέβει στην Αθήνα και στο Alter παρουσίαζε την πρωινή εκπομπή «Καλημέρα» στο TV Μακεδονία. Εκεί είχε συναντήσει την Μαριέττα Χρουσαλά, που ακόμα δεν είχε ασχοληθεί με την τηλεόραση και είχαν μιλήσει για τα σχέδια της, τα όνειρα της, ενώ είχε μιλήσει και για το πόσο είχε αλλάξει την ζωή της ο τίτλος της Star Hellas.

read more

Πιάνει «λιμάνι» ο Ζήσης

Posted: 26 Jul 2011 01:29 AM PDT

Πολύ κοντά στη μετακίνησή του στον Ολυμπιακό βρίσκεται πλέον ο Νίκος Ζήσης, παρά τα όσα αναφέρει ο διοικητικός ηγέτης της Σιένα, Φερντινάντο Μινούτσι.

read more

Ένα coffee table βγαλμένο από τον κόσμο της Formula 1

Posted: 26 Jul 2011 06:19 AM PDT

H ιδέα του σχεδιαστή Γκλεν Ντ. Φούλερ μάλλον στοχεύει σε πολύ συγκεκριμένο κοινό. Σ' όσους πίνουν νερό στο όνομα του Σεμπάστιαν Φέτελ, έχουν διαβάσει και τους δύο τόμους του «Adeus», του βιβλίου που έχει γράψει ο Βασίλης Τσακίρογλου για τον Άιρτον Σένα και που ξέρουν να εξηγήσουν με κάθε λεπτομέρεια πώς λειτουργεί το DRS και το σύστημα KERS.

read more

Ένα φαρμακείο γεμάτο την ημέρα τα ατυχήματα φέρνει εις πέρας

Posted: 26 Jul 2011 08:21 AM PDT

Ένα φαρμακείο γεμάτο την ημέρα τα ατυχήματα φέρνει εις πέρας

Γεμίστε το φαρμακείο σας με τα απαραίτητα για να είστε έτοιμες για παν (μικρό) ενδεχόμενο.

Τραυμαπλάστ σε διάφορα μεγέθη

Αποστειρωμένες γάζες σε διάφορα μεγέθη και αυτοκόλλητη ταινία φαρμακευτικής χρήσης.

Γάντια latex μίας χρήσης για να προστατεύσετε τα χέρια σας από τα διάφορα υγρά που ενδεχομένως να εκκρίνονται από ένα τραύμα αλλά και για να αποφύγετε την επαφή της ανοιχτής πληγής με τα μικρόβια που μεταφέρουν τα χέρια σας.

Τσιμπιδάκι φρυδιών και μια βελονίτσα για να αφαιρέσετε κάποιο αγκαθάκι το οποίο πιθανόν να εισχωρήσει στο δέρμα σας.

Αντισηπτικά μαντιλάκια και ιώδιο/ οξυζενέ για να καθαρίσετε την πληγή.

Οδηγίες πρώτων βοηθειών για να μην ψάχνετε την κρίσιμη στιγμή.

Αντιβιοτική κρέμα/ αλοιφή.

Αντιισταμινικά για πιθανές απρόβλεπτες αλλεργίες.

Ασπιρίνες/ depon ή κάποιο ελαφρύ αναλγητικό για πονοκεφάλους, ημικρανίες και άλλους πόνους καθώς και για την αντιμετώπιση του κρυολογήματος που, σε αντίθεση με ό,τι ίσως πιστεύετε, μπορεί να προκύψει και τους ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες.

Αντιδιαρροϊκά χάπια για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του εντέρου.

Σε ποια ηθοποιό συνέβη… αυτό;

Posted: 26 Jul 2011 08:20 AM PDT

Σε ποια ηθοποιό συνέβη… αυτό;

Είναι μεγάλη σταρ του Χόλιγουντ και πολύ ερωτευμένη το τελευταίο διάστημα.

Διαβάστε περισσότερα στο gossip-tv.gr 

Η Kim Kardashian έχει ψωρίαση

Posted: 26 Jul 2011 08:20 AM PDT

Η Kim Kardashian έχει ψωρίαση

Λέγε, λέγε, λέγε, τη φάγατε τη κοπέλα.

Μπορεί να την έχουμε συνηθίσει ως κούκλα βιτρίνας, πάντα άψογη και στη τρίχα, δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως πως και η Kim Kardashian, άνθρωπος είναι. Και μάλιστα άνθρωπος με άγχη και προβλήματα, όπως όλοι μας. Τώρα, αν το μεγαλύτερό της πρόβλημα είναι με ποιον τρόπο να αποδείξει πως τα οπίσθιά της είναι αληθινά και όχι «πλαστικά», αυτό είναι δικό της θέμα, δεν θα απολογηθεί σε εμάς ολόκληρη Kardashian.

Σε κάθε περίπτωση, φαίνεται πως όλο αυτό το στρες που κουβαλούσε η Kim της γύρισε σε ψυχοσωματικό, μιας και στο τελευταίο επεισόδιο του reality «Keeping Up With The Kardashians» την Κυριακή το βράδυ, η διάσημη κληρονόμος διαγνώστηκε με ψωρίαση. Για όσους δεν γνωρίζουν, η ψωρίαση είναι μια πάθηση του δέρματος κατά την οποία εμφανίζονται κόκκινα σημάδια σε διάφορα σημεία του σώματος ενώ ταυτόχρονα το δέρμα ξεφλουδίζει. Μάλιστα πρόκειται για μια ασθένεια που προϋπήρχε στο ιστορικό της οικογένειας, καθώς από ψωρίαση ταλαιπωρείται και η μητέρα της Kim, Kris, από την ηλικία των 30 χρόνων.

Βέβαια είναι μια πάθηση που θεραπεύεται, χρησιμοποιώντας ειδικές κρέμες αλλά, κυρίως, αποφεύγοντας το άγχος και οποιαδήποτε μορφή στρες.

«Οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν την πίεση που δέχομαι για να δείχνω τέλεια», είπε με μαράζι η Kim κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, συνεχίζοντας «Όταν παίρνω ένα κιλό, γίνεται πρώτη είδηση. Μπορείτε να φανταστείτε τι θα μου κάνουν τα tabloids τώρα που θα δουν όλα αυτά τα σημάδια;».

Μη φοβάσαι, Kim, όλο και κάποια αφορμή θα τους έδινες και χωρίς τα σημάδια.

Η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά

Posted: 26 Jul 2011 08:19 AM PDT

Η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά

Και η άλλη μισή είναι το σερφάρισμα στο internet.

Όσο για το σεξ, έρχεται σε δεύτερη -τρίτη δηλαδή- μοίρα σε σχέση με τις δύο προαναφερθείσες ασχολίες στις επιλογές των γυναικών. Το, κάπως ντροπιαστικό, γυναικείο αυτό μυστικό αποκάλυψε πρόσφατη έρευνα του αμερικάνικου πανεπιστημίου NBCU που μελετώντας τις δραστηριότητες που επιλέγουν γυναίκες και άνδρες ηλικιών από 18 έως 54 από ολόκληρη την αμερικάνικη επικράτεια αποφάνθηκε πως οι κυρίες της έρευνας προτιμούν να κάνουν ντους από το να κάνουν σεξ.

To ερώτημα που τέθηκε σε όλους ήταν ποιες είναι οι δραστηριότητες της καθημερινότητάς τους χωρίς τις οποίες δεν θα μπορούσαν να ζήσουν για ένα μήνα. Και οι γυναίκες και οι άνδρες συμφώνησαν πως δεν αντέχουν χωρίς internet (!) και ύπνο. Αλλά τα χάλασαν κάπως στο νούμερο τρία στο οποίο οι άνδρες δεν εξέπληξαν τους ερευνητές και επέλεξαν το σεξ ενώ οι γυναίκες προκάλεσαν εντύπωση διαλέγοντας το ντους το οποίο θεωρούν, όπως φαίνεται, πιο σημαντικό από τις ερωτικές συνευρέσεις.

Και μια που το internet ενθρονίστηκε στην κορυφή της λίστας των απαραίτητων του σύγχρονου άνδρα και γυναίκας οι ερευνητές πήγαν ένα ακόμα βήμα παραπέρα και διαπίστωσαν πως οι γυναίκες διαθέτουν smartphones σε μεγαλύτερο ποσοστό από τους άνδρες (54% οι γυναίκες έναντι 46% οι άνδρες). Και, επίσης, στα smartphones τους έχουν παιχνίδια πολύ περισσότερες γυναίκες από ό,τι οι άνδρες. Και αν αυτό δεν σας προξενεί έκπληξη η επόμενη πληροφορία σίγουρα θα τα καταφέρει. Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες Nintendo Wii είναι γένους θηλυκού. Με λίγα λόγια, αν και τείνουμε να πιστεύουμε το αντίθετο, οι γυναίκες είναι πολύ πιο καλωδιωμένες από τους άνδρες.

Αν, τώρα, αξιοποιήσουν την καλωδίωσή τους και για να κάνουν σεξ μπορεί να μας βγάλουν ασπροπρόσωπες και να το ανεβάσουν στην κορυφή της λίστας αφήνοντας λιγάκι πιο πίσω την καθαριότητα που βεβαίως είναι σημαντική αλλά ...χωρίς σεξ μπορείτε, αλήθεια, βρε κορίτσια να ζήσετε;

Εσείς και ο κόσμος, κεφάλαιο πρώτο

Posted: 26 Jul 2011 07:53 AM PDT

Εσείς και ο κόσμος, κεφάλαιο πρώτο

Μάθετε όσα περισσότερα μπορείτε για τη χλωρίδα και την πανίδα της περιοχής σας. Σε όλα τα οικοσυστήματα, μεγάλα ή μικρά, υπάρχουν είδη τα οποία απειλούνται με εξαφάνιση. Μάθετε ποια είναι αυτά τα είδη στην περιοχή σας και δουλέψτε για να προστατέψετε το φυσικό περιβάλλον στο οποίο ζουν.

Μια άσκηση τη φορά ισούται με καμία

Posted: 26 Jul 2011 07:40 AM PDT

Μια άσκηση τη φορά ισούται με καμία

Το να κάνετε απομονωμένες ασκήσεις κάθε φορά, όπως μόνο κοιλιακούς, δεν πρόκειται να σας αποφέρει κανένα σημαντικό αποτέλεσμα. Οι ασκήσεις που γυμνάζουν μόνο έναν μυ τη φορά, δεν ενεργοποιούν αρκετές μυϊκές ίνες για να «χτίσουν» τους μυς σας, ούτε απαιτούν πολλή ενέργεια ώστε να κάψετε περισσότερες θερμίδες. Αν θέλετε να δείτε θεαματικά αποτελέσματα, πρέπει να κάνετε ασκήσεις που ενεργοποιούν όσο το δυνατόν περισσότερους μύες και, ταυτόχρονα, χρειάζονται όσο το δυνατόν περισσότερη ενέργεια για να πραγματοποιηθούν.

Ανοίξτε το ντεκολτέ

Posted: 26 Jul 2011 07:40 AM PDT

Ανοίξτε το ντεκολτέ

Απόλυτα καλοκαιρινό το ντεκολτέ είναι εντυπωσιακό με απλές κινήσεις.

Η αλήθεια είναι ότι όταν αναφερόμαστε σε ντεκολτέ τις περισσότερες φορές σκεφτόμαστε ένα πλούσιο μπούστο. Ένα όμορφο καλοκαιρινό ντεκολτέ, όμως δεν προϋποθέτει πλούσιο στήθος.

Ίσα-ίσα, ένα «ήσυχο» και επίπεδο στέρνο μπορεί να είναι πολύ σέξι, πολύ καλοκαιρινό και να υποστηριχθεί από μία πληθώρα ρούχων. Ένα ανοιχτό πουκάμισο, ένα φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ, ένα μαγιό και μία χαλαρή μπλούζα από πάνω σας εξασφαλίζουν εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Εσείς, φροντίστε να έχετε καλά ενυδατωμένη την περιοχή αυτή, κι να έχετε σημάδι από το μαγιό μην το αφήσετε να εκτεθεί. Καλύψτε το με μία πούδρα σώματος ή ένα λάδι με χρώμα και δώστε ενιαίο χρώμα και λάμψη στην επιδερμίδα που θα αφήσετε ακάλυπτη.

Κάτι τρέχει με την Ντόρα

Posted: 26 Jul 2011 07:43 AM PDT

Στις 21 Νοεμβρίου 2010 και στο κατάμεστο θέατρο Μπάντμιντον η κ. Ντόρα Μπακογιάννη παρουσιάζει το νέο της κόμμα, τις θέσεις και τους ανθρώπους που την πλαισιώνουν.

read more

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Που διασκέδασε χθες βράδυ ο Σταύρος Ξαρχάκος;

Posted: 26 Jul 2011 07:38 AM PDT

Στο «Απέναντι από το Ωδείο» κατέληξαν μετά τη χθεσινή συναυλία στην Πάτρα ο Σταύρος Ξαρχάκος, η Νατάσα Μποφίλιου και ο Γιάννης Χαρούλης.

read more

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Η Έλλη Στάη κέρδισε το δικαστήριο με τον ΑΝΤ1

Posted: 26 Jul 2011 07:30 AM PDT

Ήταν Οκτώβριος του 2005, όταν η Έλλη Στάη δεν παρουσιάστηκε στον ΑΝΤ1 και έστειλε εξώδικο στο κανάλι με το οποίο ζητούσε την άμεση διακοπή της επαγγελματικής της σχέσης.

read more

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές