Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

To Ποντίκι -


To Ποντίκι -


Το ΠΟΝΤΙΚΙ art προτείνει για την Τετάρτη 29 Ιουνίου

Posted: 29 Jun 2011 03:53 AM PDT

29/6 έως 2/7, Θέατρο Badminton

Ολυμπιακά Ακίνητα Γουδή, 211- 1010000

Οι αγαπημένοι του ελληνικού κοινού Tiger Lillies επιστρέφουν με το επιτυχημένο τους Freakshow. ''Τίποτα πιο φυσιολογικό από το να είσαι διαφορετικός...'' είναι το μότο τους, βάση του οποίου ανεβάζουν στη σκηνή ό,τι πιο ξεχωριστό και ετερόκλητο που ζει από το κοινωνικό περιθώριο, ενώ θα έπρεπε να βρίσκεται στο κέντρο του κοινωνικού ενδιαφέροντος.

Να σημειώσουμε ότι η προγραμματισμένη για τις 29 Ιουνίου συναυλία του Σωκράτη Μάλαμ...

Η Κριστίν Λαγκάρντ εκλέχθηκε ως η νέα επικεφαλής του ΔΝΤ

Posted: 28 Jun 2011 10:48 AM PDT

Στην ηγετική θέση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου εκλέχθηκε η Γαλλίδα υπουργός Οικονομικών Κριστίν Λαγκάρντ.

Η απόφαση αυτή πάρθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΝΤ, σε αντικατάσταση του Ντομινίκ Στροσ-Καν.

Bενιζέλος: «Τις κρίσιμες τούτες ώρες απαιτείται συστράτευση και επιστράτευση»

Posted: 28 Jun 2011 10:32 AM PDT

«Διαχειριζόμαστε περίοδο με μοναδικά ιστορικά χαρακτηριστικά και απαιτούνται άλλοι πολιτικοί χειρισμοί» τόνισε ο υπουργός Οικονομικών κ. Βενιζέλος παίρνοντας το λόγο μετά τον πρόεδρο της ΝΔ Αντ.Σαμαρά και χαρακτηρίζοντας τον λόγο του «εντυπωσιακά συμβατικό λόγο». 

«Τις κρίσιμες τούτες ώρες απαιτείται εθνική συστράτευση και επιστράτευση» συμπλήρωσε ο κ. Βενιζέλος και επανέλαβε την πρόταση στην Αξιωματική Αντιπολίτευση για συνεργασία σε ό,τι αφορά τη διοίκηση του Ταμείου Δημόσιας Περιουσίας κα...

Έφοδος Μπεγλίτη

Posted: 28 Jun 2011 10:01 AM PDT

«Έφοδο» χωρίς προειδοποίηση στο Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων του ΓΕΕΘΑ έκανε την ημέρα - για την ακρίβεια στις 8.30 το βράδυ - που ορκίστηκε υπουργός Άμυνας ο Πάνος Μπεγλίτης.

Αφού ενημερώθηκε για τα «τρέχοντα» της ημέρας σε στρατιωτικό επίπεδο, συνέχισε το «ντου» στο Κέντρο Επιχειρήσεων του Στρατού Ξηράς. Να δώσουμε μια «είδηση» στους αρχηγούς; Να έχουν τον νου τους γιατί την τακτική αυτή ο Μπεγλίτης θα τη συνεχίσει!

Α.Χ.

Σαμαράς: Καταψηφίζουμε το Μεσοπρόθεσμο επειδή είναι αντιαναπτυξιακό

Posted: 28 Jun 2011 09:59 AM PDT

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, δήλωσε από το βήμα της Βουλής ότι η ΝΔ δεν θα ψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο επειδή περιέχει ανεδαφικές εκτιμήσεις, αντιφατικές προβλέψεις, είναι αντιαναπτυξιακό και άδικο κοινωνικά, βάζοντας στο απυρόβλητο τους φοροφυγάδες».

Τόνισε ακόμα πως «το Μεσοπρόθεσμο θα μας βοηθήσει περισσότερο στην παράλυση που φέρνει την χρεοκοπία ακόμη πιο κοντά».

Υπογράμμισε επίσης ότι η ΝΔ θα υπερψηφίσει μόνο συγκεκριμένα άρθρα του εφαρμοστικού νόμου που θεωρεί σωστά, καθ...

«Πυρήνες της Φωτιάς»: Απαλλαγή για τρεις και ενοχή για έξι, πρότεινε ο εισαγγελέας

Posted: 28 Jun 2011 09:45 AM PDT

Την ενοχή έξι εκ των εννιά κατηγορούμενων για την υπόθεση της οργάνωσης «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» και την πλήρη απαλλαγή των υπόλοιπων τριών, ζήτησε ο εισαγγελέας Έδρας του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων στην αγόρευσή του για την υπόθεση της οργάνωσης.

Συγκεκριμένα, ο εισαγγελέας Δημήτρης Δασούλας ζήτησε από τους δικαστές να απαλλάξουν τους Εμ. Γιόσπα, Ερ. Ράλλη και Νικ. Βογιατζάκη από κάθε αποδιδόμενη σε αυτούς κατηγορία.

Σύμφωνα με την εισαγγελική πρόταση, ένοχοι πρέπει να κηρυχθούν οι...

Ψηφίστηκε επί της αρχής ο εφαρμοστικός νόμος

Posted: 28 Jun 2011 09:01 AM PDT

Ψηφίστηκε από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής ο εφαρμοστικός νόμος που εξειδικεύει το πακέτο μέτρων του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος μέχρι το 2015.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος διαβεβαίωσε ότι ο έλεγχος της Βουλής θα είναι διαρκής και σε όλα τα στάδια της διαδικασίας των συμβάσεων και τόνισε ότι «δεν είναι δυνατό να γίνουν μεγάλες επιλογές, όπως στη ΔΕΗ, αποσυνδεδεμένες από τη συνολική πολιτική και χωρίς να έχει διαμορφω...

Άτιμη Κοινωνία…

Posted: 28 Jun 2011 08:27 AM PDT

Τις Γυναικείες φυλακές Ελαιώνα Θηβών επισκέφθηκε τις προάλλες ο υφυπουργός Δικαιοσύνης, Γιώργος Πεταλωτής, συνοδευόμενος από τον ειδικό γραμματέα Σωφρονιστικής Πολιτικής, Μαρίνο Σκανδάμη. Η σκέψη αυτόματη: Ε ρε άτιμη κενωνία που άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους κατεβάζεις. Από πρώτο τραπέζι πιστά στα εκδοτικά μαγαζιά, επισκέπτης κρατουμένων… Α.Χ

Επιστολή από 51 στελέχη της αγοράς για κυβέρνηση Έκτακτης Ανάγκης...

Posted: 28 Jun 2011 07:10 AM PDT

Κυβέρνηση Έκτακτης Ανάγκης και Εθνικής Ανασυγκρότησης η οποία θα αποτελείται από προσωπικό που θα έχει το θάρρος να επιτύχει, ζητάνε με επιστολή τους 51 προσωπικότητες κυρίως του επιχειρηματικού κόσμου.

Συγκεκριμένα η επιστολή αναφέρει τα εξής:

«Συντασσόμαστε με τους 32 διανοουμένους και καλλιτέχνες συμπολίτες μας και καλούμε και εμείς την πολιτική ηγεσία μας να τολμήσει να αλλάξει όσα μας έφεραν στη σημερινή απελπιστική κατάσταση της χώρας. Θέλουμε όμως η έκκλησή μας να είναι πιο συγκεκριμένη:...

Ρεν: Η Ελλάδα δεν διαθέτει «σχέδιο Β», μόνη «λύση» το Μεσοπρόθεσμο

Posted: 28 Jun 2011 07:07 AM PDT

Ο Ευρωπαίος επίτροπος Οικονομικών, Όλι Ρεν, δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «ο μόνος τρόπος για να αποφευχθεί η άμεση χρεωκοπία είναι να εγκρίνει η Βουλή το αναθεωρημένο οικονομικό πρόγραμμα, που περιλαμβάνει τόσο τη μεσοπρόθεσμη δημοσιονομική στρατηγική όσο και τις ιδιωτικοποιήσεις».

Τόνισε επίσης πως η Ελλάδα, που αυτή τη στιγμή διανύει ένα «κρίσιμο σταυροδρόμι», δεν διαθέτει «σχέδιο Β».

Έκανε για ακόμα μια φορά έκκληση για εθνική συναίνεση, ώστε να καταφέρει η χώρα να επιτύχει τις αναγκαίες μεταρρ...

«Ντόμινο» φέρνει η φυγή των Αγγελόπουλων

Posted: 28 Jun 2011 06:43 AM PDT

Η απόφαση των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός να αποχωρήσουν από το χώρο του μπάσκετ, φαίνεται πως επιφέρει «ντόμινο» εξελίξεων στο λιμάνι. Ο διαβόητος Σέρβος ατζέντης Μίρσα Ραζνάτοβιτς, ο οποίος πρωταγωνίστησε στην μεταγραφή του Βασίλη Σπανούλη από τον Παναθηναϊκό στον Ολυμπιακό, δήλωσε στα ΜΜΕ της πατρίδας του: Αν ισχύσει η κατάσταση που διαφάνηκε τη Δευτέρα, τότε ο Σπανούλης θα φύγει από τον Ολυμπιακό. Το ίδιο θα συμβεί και με τους περισσότερους παίκτες της ομάδας».

Πρακτικά αυτό σημαίνει πως...

Τέλος για το «Καλημέρα ήλιε»

Posted: 28 Jun 2011 06:29 AM PDT

Απαγορεύει η κόρη του αείμνηστου συνθέτη Μάνου Λοΐζου, κ. Μυρσίνη Λοΐζου από εδώ και στο εξής να ακούγεται το τραγούδι-ύμνος για το ΠΑΣΟΚ «Καλημέρα Ήλιε».

Την εν λόγω απόφασή της δηλώνει σε ανοιχτή επιστολή προς τον πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου και την κυβέρνηση υπογραμμίζοντας: «Δεν έχετε καταλάβει τίποτα από τους αγώνες του λαού και των εργαζομένων.»

«Το τραγούδι αυτό καλημερίζει τον Ήλιο, την ελπίδα, την αλληλεγγύη, και την προσμονή ενός ολόκληρου λαού, για δημοκρατία και ελευθερία. Εσείς όμως,...

Τρισε: «Ευθύνη των κυβερνήσεων» η συμμετοχή των ιδιωτών

Posted: 28 Jun 2011 06:20 AM PDT

Σε δηλώσεις προέβη ο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Ζαν-Κλοντ Τρισέ, σημειώνοντας ότι «είναι ευθύνη των κυβερνήσεων» να εξετάσουν το ενδεχόμενο μετακύλισης μέρους του χρέους στον ιδιωτικό τομέα.

Συγκεκριμένα, δήλωσε από συνέδριο στο Άμστερνταμ πως «εξετάζεται η συμμετοχή του ιδιωτικού τομέα στην επίλυση της κρίσης χρέους της Ελλάδας, υπάρχουν πολλές προτάσεις που εξετάζονται. Θα δούμε όταν θα έχουμε τα αποτελέσματα αυτής της αξιολόγησης, αλλά και πάλι παρακολουθούμε τι συμβαίνει».

Παράλλη...

Η παρέα του πρωτότυπου θεάτρου

Posted: 28 Jun 2011 06:12 AM PDT

Το θέατρο είναι από τις πιο αγαπημένες τέχνες του Έλληνα, από αρχαιοτάτων χρόνων. Εκατοντάδες σκηνές λειτουργούν σε όλη την Ελλάδα. Προσφέρουν ψυχαγωγία, προβληματισμό, καταθέτουν «ενστάσεις», καυτηριάζουν την πραγματικότητα και συνεχώς αναζητούν νέες ιδέες.

Αυτή την Κυριακή η εκπομπή «Οι παρέες γράφουν ιστορία» με τον Σεραφείμ Φυντανίδη φιλοξενεί μια τέτοια παρέα. Είναι ηθοποιοί,  σκηνοθέτες, συνθέτες που σπάνε τα καθιερωμένα και την χρονιά που πέρασε έδωσαν  παραστάσεις ανατρεπτικές, χιουμορ...

Λοβέρδος και Άνθιμος εγκλωβίστηκαν από τους «αγανακτισμένους»

Posted: 28 Jun 2011 05:58 AM PDT

Περίπου 50 "αγανακτισμένοι" έφραξαν την έξοδο του Παπαφείου ιδρύματος, όπου και βρισκόταν σε εκδήλωση ο υπουργός Υγείας Α.Λοβέρδος και ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος. Ο κόσμος που συγκεντρώθηκε φώναζε συνθήματα, ενώ ο κ. Λοβέρδος και ο μητροπολίτης παρέμειναν εγκλωβισμένοι στο κτήριο.

Ο μητροπολίτης βγήκε από το κτήριο του Παπάφειου, επιχειρώντας να μιλήσει στον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί αλλά δέχτηκε φραστική επίθεση και γιουχαΐσματα. Στη συνέχεια έφυγε με τα πόδια, γιουχαρίστηκε.

Ο υπου...

Live: H "πολιορκία" στο Σύνταγμα

Posted: 28 Jun 2011 02:39 AM PDT

Επεισόδια μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομικών στη σημερινή συγκέντρωση συνδικάτων και «Αγανακτισμένων» κατά της ψήφισης του Μεσοπρόθεσμου. ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

22:10 Εστίες έντασης κάθε τόσο στην Αμαλίας και Βασιλίσσης Σοφίας, με τους αστυνομικούς να κάνουν εκ νέου χρήση χημικών και βομβίδων κρότου λάμψης.

21:05 Ένταση μεταξύ των αστυνομικών δυνάμεων και διαδηλωτών μπροστά στη Βουλή.

21:00 Δεκάδες μοτοσικλετιστές από Θεσσαλονίκη και Πελοπόννησο έφτασαν στην πλατεία για τη συγκέντρωση των «Αγανακτισμέ...

Ανοιχτή επιστολή προς τους βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου

Posted: 28 Jun 2011 02:16 AM PDT

Γράφει η Χριστίνα Σαλεμή

Εν όψη της ψηφοφορίας του ΣΧΕΔΙΟΥ ΝΟΜΟΥ «ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ 2012-2015» και του εφαρμοστικού του νόμου, σας ενημερώνω ότι :

 

α) Στις 20 Ιουλίου 2011 κατάθεσα έγκληση-μήνυση, για έσχατη προδοσία και άλλα ποινικά αδικήματα, κατά του Γεώργιου Παπανδρέου και απέδειξα ότι, χωρίς καμία αμφιβολία, ο εγκαλούμενος μηνυόμενος απέκτησε παράνομα και δόλια την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ και τη διακυβέρνηση της χώρας. Για τους λόγους αυτούς και βάσει των εμπεριεχομέ...

Συνεχίζεται στη βουλή η συζήτηση για το Μεσοπρόθεσμο

Posted: 28 Jun 2011 12:50 AM PDT

Με τις εισηγήσεις των Ευ.Κουτμερίδη από το ΠΑΣΟΚ και Χρ. Σταϊκούρα από τη ΝΔ θα συνεχιστεί σήμερα η συζήτηση στη βουλή, επί του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής για το 2012-2015.

Μιλώντας τη Δευτέρα στη Βουλή, ο Πρωθυπουργός  υπογράμμισε ότι είναι ώρα ευθύνης και κάλεσε όλους «να κάνουν το καθήκον τους, ένα δύσκολο αλλά απόλυτα αναγκαίο καθήκον» ψηφίζοντας το μεσοπρόθεσμο.

«Η ψήφος του μεσοπρόθεσμου αποτελεί μοναδική ευκαιρία που έχει η χώρα να ορθοποδήσει, είναι ένα αναγκαίο ε...

Το «μαχαίρι» να φτάσει στο «κόκαλο»

Posted: 28 Jun 2011 12:35 AM PDT

Το άνοιγμα των τηλεφωνικών του κλήσεων ζήτησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, καλώντας παράλληλα όλους όσοι διατέλεσαν ή διατελούν πρόεδροι ομάδων να κάνουν το ίδιο.

«Δεν έχω καμία εμπλοκή στην υπόθεση» δήλωσε στην ομιλία του στο Δ.Σ. για το σκάνδαλο "Koriopolis" ενώ πρότεινε στην ουσία τη διάλυση της Λίγκας με την τωρινή της μορφή από τη μεθεπόμενη χρονιά.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης εμφανίστηκε στο Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας ζητώντας να μάθει από τα μέλη της αν επιθυμούν την παραίτησή του. Όταν αυτό δεν έγινε προ...

O ΛΑΟΣ ενοχλήθηκε...

Posted: 28 Jun 2011 12:20 AM PDT

Η... πολιτική του ΛΑΟΣ για τους μετανάστες, κάθε άλλο παρά άγνωστη είναι... Αυτή τη φορά δύο βουλευτές του συγκεκριμένου κόμματος, οι Πλέυρης και Γεωργιάδης, κατέθεσαν ερώτηση στον υπουργό προστασίας του Πολίτη, Χ. Παπουτσή, με θέμα... τη συμμετοχή του Κυριακάτικου σχολείου Μεταναστών στις διαδηλώσεις των Αγανακτισμένων.

Η ερώτηση παρατίθεται αυτούσια :

"ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΞΙΟΤΙΜΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Θέμα: «Κυριακάτικο σχολείο μεταναστών» στην Πλατεία Συντάγματος

Είναι γνωστό το θλιβερό φαινόμεν...

Live: Η συζήτηση για το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα

Posted: 28 Jun 2011 12:09 AM PDT

Με φόντο τα επεισόδια και τις συγκρούσεις μεταξύ αστυνομικών δυνάμεων και διαδηλωτών, συνεχίζεται στη Βουλή η συζήτηση για το Μεσοπρόθεσμο, η ψήφιση του οποίου είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη.

Δείτε ζωντανά τη συζήτηση. Η αναμετάδοση θα διαρκέσει όση ώρα είναι ανοιχτό το κανάλι της Βουλής.

Υ.Γ. Αν μεταξύ των πολιτικών τοποθετήσεων προβληθεί και καμιά ταινία ή εκπομπή μην ανησυχήσετε!

Οργή έφεραν οι διευκρινίσεις Πάγκαλου

Posted: 27 Jun 2011 11:59 PM PDT

Την οργή στη Βουλή έφεραν οι διευκρινίσεις του κ. Πάγκαλου περί τανκς.

Ειδικότερα, όταν ο κ. Πάγκαλος στην απόπειρά του να εξηγήσει το περιεχόμενο της συνέντευξής του στην ισπανική εφημερίδα «El Mundo» υποστήριξε αρχικά ότι έγινε λάθος στη μετάφραση, σημείωσε ότι αναφερόταν στα γεγονότα της Αργεντινής και συμπλήρωσε ότι στο Μπουένος Άϊρες σε μία νύχτα υπήρξαν 42 νεκροί.

Η εν λόγω αναφορά του αντιπροέδρου της κυβέρνησης προκάλεσε την έντονη αντίδραση των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και την αποχώρηση πολ...

Χαράτσι για 800.000 ελεύθερους επαγγελματίες

Posted: 27 Jun 2011 11:33 PM PDT

Στα 300 ευρώ ορίστηκε για φέτος ο φόρος επιτηδεύματος που θα κληθούν να πληρώσουν 800.000 ελεύθεροι επαγγελματίες και επιτηδευματίες ανεξαρτήτως της έδρας τους.

Ενώ για κάθε επιπλέον υποκατάστημα θα πληρώσουν άλλα 300 ευρώ.

Με το συγκεκριμένο φόρο καλύπτεται κατά το μισό η διαφορά που προέκυψε από την απόσυρση του μέτρου για την επιστροφή του μπόνους των αποδείξεων ύψους, 600 εκατ. ευρώ.

Το τέλος επιτηδεύματος θα καταβληθεί παράλληλα με την ειδική εισφορά αλληλεγγύης.
Σύμφωνα με το μεσοπρόθεσμο ...

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές