Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

PERIERGAA


PERIERGAA


Το άγνωστο νέφος φωτονίων που εισέρχεται στο ηλιακό μας σύστημα. Πρώην νεκρός αφηγείται!! (Βίντεο)

Posted: 23 Jun 2011 04:18 PM PDT


Το άγνωστο νέφος φωτονίων που εισέρχεται στο ηλιακό μας σύστημα. Πρώην νεκρός αφηγείται..

...μια ξεχωριστή εμπειρία: 

"Το 1975 ο Dannion Brinkley κατά την διάρκεια μιας καταιγίδας μιλούσε στο τηλέφωνο όταν ένας κεραυνός χτύπησε την τηλεφωνική γραμμή, στέλνοντας χιλιάδες βολτ μέσα στο κεφάλι και το σώμα του.

Η καρδιά του σταμάτησε και στο νοσοκομείο επιβεβαιώθηκε απλά ο θάνατος του και στην συνέχεια εκδόθηκε πιστοποιητικό θανάτου, καλύφθηκε με ένα σεντόνι και μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο για νεκροψία..

Είκοσι οκτώ (28) λεπτά μετά ξύπνησε!
Αυτή είναι η μεγαλύτερη κλινικά τεκμηριωμένη επιθανάτια εμπειρία που έχει καταγραφεί.

Αργότερα είπε πως τον χρόνο που ήταν νεκρός είχε μπει σε μια διαδικασία προσωπικής κρίσης περνώντας μέσα από μια σήραγγα που στο βάθος είχε ένα λαμπρό φως.

Κατά την διάρκεια της αυτοκριτικής του παρουσιάστηκε μια αλληλουχία από μελλοντικά γεγονότα που θα επηρέαζαν τον κόσμο παγκοσμίως. Τα γεγονότα αυτά θα συνέβαιναν έως το 2014 και συγκεκριμένα μεταξύ 2011 και 2012.
Η ΝΑΣΑ έχει προειδοποιήσει εδώ και 2 χρόνια για ισχυρές ηλιακές καταιγίδες το 2012 που πιθανόν μας "στείλουν" στον Μεσαίωνα!

Ο Ρώσος επιστήμονας αστροφυσικός Αlexey Dmitriev υποστηρίζει πως οι μεταβολές αυτές, θα είναι πολύ χειρότερες απ'αυτές που προειδοποιεί η NASA!!!

Ανέλυσε τις αυξανόμενες αλλαγές στα μετεωρολογικά και σεισμολογικά φαινόμενα, καθώς και τις πρόσφατες αλλαγές στο γήινο μαγνητικό πεδίο. Επίσης μελέτησε τις ηλιακές μεταβολές, και τις αλλαγές στις καιρικές συνθήκες και τα μαγνητικά πεδία όλων των άλλων πλανητών του ηλιακού μας συστήματος.

Παρατήρησε πως η δέκα φορές μεγαλύτερη αύξηση στο στρώμα του Ήλιου δείχνει ότι το ηλιακό σύστημα εισέρχεται σε μια περιοχή που ο Dmitriev ονομάζει ενεργειακό σύννεφο φωτονίων (the unkonwn alien photon belt) και ευθύνεται για τις αλλαγές.

Η αυξανόμενη συχνότητα εμφάνισης σφαιρών πλάσματος στην ατμόσφαιρα, είναι ένα σημάδι για τον επικείμενο «μετασχηματισμό της Γης», περιλαμβάνοντας διαδικασίες με αλληλεπιδράσεις πέρα από το τρισδιάστατο κόσμο.

Επιπλέον στις 14 Ιουλίου 2010 επιστήμονες της ΝΑSΑ ανακάλυψαν ότι το ηλιακό μας σύστημά περνά μέσα από ένα διαστρικό ενεργειακό νέφος αερίων, το οποίο διαταράσσει τον Ήλιο.

Σε συνδυασμό με την μετακίνηση και εξασθένιση του μαγνητικού πεδίου της Γης, θα είμαστε ουσιαστικά απροστάτευτοι σε μια μεγάλη ηλιακή έκλαμψη με όλα τα επακόλουθα...

Και ξαναλέμε υπάρχει ήδη έκθεση της ΝΑSΑ που προειδοποιεί για ηλιακή καταιγίδα άνευ προηγουμένου. 

Είναι δυνατόν η προειδοποίηση της ΝΑΣΑ να οφείλεται για το επικείμενο γεγονός;




http://worldjudge2012.blogspot.com/
 http://www.releasegreece.com

Ατύχημα που προκαλεί σοκ

Posted: 23 Jun 2011 04:08 PM PDT

Ατύχημα που προκαλεί σοκ
Μια επικίνδυνη φιγούρα κατά την διάρκεια γυμναστικών επιδείξεων καταλήγει με πολύ άσχημο τρόπο για την άτυχη κοπέλα.








http://periergaa.blogspot.com

Γεώργιος Γκιόλβας -Το όραμά του και η εφεύρεση "NicoPal"

Posted: 23 Jun 2011 03:33 PM PDT


Το όραμα του Γεωργίου Γκιόλβα ήταν να δει την Ελλάδα μεγάλη και ισχυρή. Ισχυρή και ανεξάρτητη οικονομικά, πολιτικά και στρατιωτικά. Γνώριζε πολύ καλά ότι οι Έλληνες έχουμε τη δυνατότητα να μεγαλουργήσουμε, άλλωστε αυτό αποδεικνύεται περίτρανα από την πορεία του έθνους μας ανά τους αιώνες. Τα τελευταία χρόνια όμως η Ελλάδα δεν στέκεται στο ύψος της και τείνει να λησμονήσει τον πολιτισμό που κληρονομήθηκε από τους προγόνους μας. 



Όλη η ζωή του κινήθηκε πάνω σε έναν συνεχή αγώνα να δημιουργήσει μέσα από τις απίστευτες επιστημονικές γνώσεις του, εφευρέσεις, κατασκευές, υπερσύγχρονα οπλικά συστήματα, τα οποία θα μπορούσαν να κάνουν τη χώρα μας να στέκεται χωρίς φόβο, χωρίς οικονομική εξάρτηση, στον πλανήτη. Κατάφερε πολλά, όμως δεν τους δόθηκε η πρέπουσα σημασία. 
Ο Γεώργιος Γκιόλβας ωστόσο δεν ήταν εθνικιστής. Όσο τον ενδιέφερε το καλό της Ελλάδας, άλλο τόσο τον ενδιέφερε και το καλό της ανθρωπότητας. Πίστευε στις ιδέες της ειρήνης, της αγάπης προς τον συνάνθρωπο, της ισότητας και αυτονομίας πολιτών και κρατών. 

Σχέδιο του κοσμοσκάφους του Αριστοτέλη, όπως
δημοσιεύεται στο αποσυρμένο βιβλίο του
Γ. Λευκοφρύδη. Ο εφευρέτης κατηγορεί τον
συγγραφέα για υποκλοπή από τις έρευνες του
Κέντρου Επιστημονικών Ερευνών


Σκοπός του Κέντρου ήταν να παραμένουν στην Ελλάδα "τα Ελληνικά Μυαλά" και να μην καταφεύγουν σε άλλες χώρες, προκειμένου να αξιοποιούν τις γνώσεις και το ταλέντο τους προς όφελος της πατρίδας μας. 

Τα έσοδα από τις πωλήσεις της εφεύρεσης "NicoPal" προορίζονται σε μεγάλο βαθμό για τη δημιουργία του Ερευνητικού Κέντρου, σύμφωνα με την επιθυμία του ιδίου πριν το θάνατό του. 

Πληροφορίες για τη συσκευή απομάκρυνσης των βλαβερών ουσιών από τα τσιγάρα μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του προϊόντος: εδώ









http://strange-files.blogspot.com

Υπάρχουν ή όχι βρυκόλακες;

Posted: 23 Jun 2011 02:36 PM PDT


Βρικόλακες
Θεωρείτε ότι οι βρικόλακες είναι λογοτεχνικό κατασκεύασμα και δεν έχουν καμία βάση στην πραγματικότητα; Διαβάστε στο παρακάτω αφιέρωμα, όλα όσα θέλατε να μάθετε για το θρύλο των βαμπίρ, μαζί με πιθανές εξηγήσεις και ιστορίες αληθινών… βρικολάκων!
Οι θρύλοι που αφορούν τους βρικόλακες είναι τόσο παλιοί όσο η ίδια η ανθρωπότητα. Οι αρχαίοι Έλληνες, η Μεσοποτάμιοι, οι Εβραίοι και οι Ρωμαίοι έχουν δεκάδες ιστορίες στη μυθολογία τους όπου εμφανίζονται δαίμονες και κακά πνεύματα, και οι περισσότεροι πιστεύουν ότι αυτά τα τα διαβολικά πλάσματα είναι οι πρόγονοι των βρικολάκων, όπως τους έχουμε στο μυαλό μας σήμερα- κυρίως λόγω του βιβλίου του Στόκερ "Κόμης Δράκουλας".

Ο όρος "βρικόλακας", με τα χαρακτηριστικά που γνωρίζουμε σήμερα, έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής στις αρχές του 18ου αιώνα από δοξασίες αλλά και αληθινές μαρτυρίες από κατοίκους των Βαλκανίων και της Δυτικής Ευρώπης.
Εκείνα τα χρόνια, η πεποίθηση ότι τα βαμπίρ υπάρχουν, προκάλεσε μαζική υστερία στην Ευρώπη, με αποτέλεσμα πολλοί άνθρωποι να κατηγορούνται για βαμπιρισμό και να θανατώνονται με παλούκια στην καρδιά τους -ο μόνος τρόπος να σκοτώσεις έναν "αθάνατο" βρικόλακα, σύμφωνα με τις πιο δημοφιλείς πεποιθήσεις.
Πρόσφατα μάλιστα, ιταλοί ερευνητές ανακάλυψαν τα λείψανα γυναίκας βαμπίρ που είχε ταφεί με ένα τούβλο στο στόμα της για να μην επιτεθεί στα θύματα της πανώλης που σάρωσε την πόλη τον 16ο αιώνα.
Όμως, εκείνη την εποχή, οι βρικόλακες ήταν διαφορετικοί στην εμφάνιση σε σχέση με τους βρικόλακες που βλέπουμε στη μεγάλη οθόνη. Για την ακρίβεια, πριν τον 19ο αιώνα, οι βρικόλακες δεν ήταν χλωμοί και αδύνατοι, αλλά κόκκινοι, διαβολικοί και φορούσαν λεπτεπίλεπτα σάβανα.
Στις περισσότερες περιπτώσεις βρικόλακας γινόταν κάποιος που είχε αυτοκτονήσει ή τον είχε δαγκώσει κάποιο ζώο, ενώ πολλές φορές βρικόλακες θεωρούνταν οι μάγισσες και οι δαιμονισμένοι.
Βαμπιρικές δοξασίες στην Ελλάδα
Βρικόλακες
Όπως και οι σλαβικές χώρες, έτσι και στη χώρα μας κυκλοφορούν πολλές δοξασίες και δεισιδαιμονίες σχετικά με τους "απέθαντους". Όμως η ελληνική παράδοση δεν παρουσιάζει τους βρικόλακες όπως τους ξέρουμε μέσα από τις ταινίες, αφού τα χαρακτηριστικά που τους αποδίδει ταιριάζουν περισσότερο σε αυτά των ζόμπι.
Σύμφωνα με την ελληνική φολκλορική παράδοση, βρικόλακας είναι αυτός ο οποίος ξαναζωντανεύει και έχει συνήθως κακές προθέσεις. Η ίδια η λέξη "βρικόλακας" προέρχεται από τις λέξεις "βούρκος" και "λάκος", που παραπέμπει στην σήψη του νεκρού σώματος, για αυτό και σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, τους αποκαλούν και "βουρκόλακες".
Αυτό που παρουσιάζει ενδιαφέρον στις ελληνικές δοξασίες είναι ότι σε κάθε περιοχή της Ελλάδας έχουν διαφορετική άποψη για τη μορφή, για το πότε εμφανίζεται ένας βρικόλακας και για το ποιοί… βρικολακιάζουν.
Πότε γίνεσαι βρικόλακας;
Στην Μυτιλήνη πιστεύουν ότι βρικολακιάζουν όσοι έχουν κάνει μεγάλα εγκλήματα, οι αυτόχειρες και όσοι δεν πηγαίνουν ποτέ στην εκκλησία.
Στην Σκύρο και σε μερικές περιοχές της Θράκης βρικολακιάζουν οι άταφοι και άψαλτοι.
Στην Άνδρο πιστεύουν ότι αν βλαστημήσεις ή καταραστείς έναν νεκρό, τότε εκείνος γίνεται βρικόλακας.
Πότε εμφανίζεται ένας βρικόλακας;
Στην Μάνη υπάρχουν δύο είδη βρικολάκων: οι "ριχτοί", αυτοί που δεν ησυχάζουν ποτέ και βγαίνουν από τον τάφο τους κάθε μέρα και οι "Σαββατιανοί", που βγαίνουν από το μνήμα τους μόνο το Σάββατο. Και οι δύο βγάινουν μόνο τη νύχτα και για να φύγουν πρέπει να λαλήσει ο μαύρος κόκορας.
Στην Σάμο συνήθως εμφανίζονται από τα μεσάνυχτα μέχρι να βγει ο ήλιος, αλλά μερικές φορές μπορεί να εμφανιστούν και το μεσημέρι, στις 12 ακριβώς, αλλά δεν μπορούν να απομακρυνθούν από τον τάφο τους.
Στην Χίο βγαίνουν μετά τα μεσάνυχτα και εξαφανίζονται μόνο όταν λαλήσει τρεις φορές ο άσπρος κόκκορας. Είναι λευκοντυμένοι -με τα σάβανά τους- αλλά έχουν και ένα αρχηγό, που είναι τριπλάσιος σε μέγεθος και κατάμαυρος κι ολόγυρά του χοροπηδούν οι άλλοι.
Στην Αμοργό πιστεύουν ότι οι βρικόλακες μπορούν να εμφανιστούν και στο φως της ημέρας.
Στην Κάλυμνο βγαίνουν τις κρύες νύχτες του χειμώνα, γιατί τους αρέσει ο παγωμένος άνεμος με τον οποίον ταξιδεύουν από σπίτι σε σπίτι.
Στην Μακεδονία βγαίνουν μόνο τις νύχτες με πανσέληνο.
Τι μορφή έχει ο… Έλληνας βρικόλακας;
Στη Χίο, είναι ντυμμένοι στα λευκά κι έχουν ένα αρχηγό, τριπλάσιο σε μέγεθος και κατάμαυρο.
Στην Σκόπελο είναι σκελετοί που περπατούν.
Στην Αλόννησο έχουν μαύρη και γυαλιστερή σάρκα, και λάμπουν στο σκοτάδι.
Στις Σπέτσες, στην Ύδρα και στα Κύθηρα, είναι κακόσχημοι καμπούρηδες με κατάμαυρα χέρια και μεγάλα νύχια.
Στην Τήνο έχουν τη μορφή του νεκρού, σαν φάντασμα δηλαδή, αλλά έχουν μακριά γένια, μακριά μαλλιά και γαμψά νύχια.
Στη Σαμοθράκη πιστεύουν ότι το σώμα των βρικολάκων είναι από φωτιά και μπορούν να γίνουν αόρατοι.
Αληθινοί βρικόλακες- δολοφόνοι
Μανουέλα και Ντάνιελ Ρούντα
ΒρικόλακεςΗ 23χρόνη τότε Μανουέλα γνώρισε το σύζυγό της, Ντάνιελ, μέσω μιας αγγελίας ενός γερμανικού περιοδικού. "Μαυρομάλλης βρικόλακας αναζητάει πριγκίπισσα του σκότους που να έχει απαρνηθεί τη ζωή και να μισεί τους πάντες και τα πάντα". Λίγο καιρό αφού απάντησε στην αγγελία του, παντρεύτηκαν και οι μέρες κυλούσαν "ήρεμα", με λατρείες στον Σατανά και αυταπάρνηση σε όλες τις αξίες της ζωής.
Μέχρι που το 2001, το πήγαν ένα βήμα παραπέρα. Το ζευγάρι κάλεσε στο σπίτι του τον συνεργάτη και φίλο του Ντάνιελ, Φρανκ Χάγκεν, και αφού τον μαχαίρωσαν και οι δύο 66 φορές, τον χτύπησαν με τσεκούρι και αφού ξεψύχησε, ήπιαν το αίμα του σε ποτήρι και έκαναν σεξ στο φέρετρο όπου συνήθιζε να κοιμάται η Μανουέλα.
Στο δικαστήριο δήλωσαν ότι δεν θεωρούσαν πως έκαναν κάτι κακό, αφού υπακούσαν στις διαταγές του Κυρίου τους, τον Σατανά. Όσο περίεργο είναι το έγκλημα τους, άλλο τόσο περίεργο είναι το γεγονός ότι η ποινή που τους επιβλήθηκε ήταν μόνο 15 χρόνια σε ψυχιατρική κλινική.
Ρίτσαρντ Τρέντον Τσέις
Βρικόλακες
Μέσα σε έναν μόνο μήνα, ο Τσέις ή αλλίως "Ο Βρικόλακας του Σακραμέντο" δολοφόνησε 6 ανθρώπους και ύστερα ήπιε το αίμα τους και έφαγε τα απομεινάρια τους.
Στο δικαστήριο που έγινε το 1979, δήλωσε πως το έκανε επειδή νόμιζε πως οι Ναζί του είχαν δώσει ένα δηλητήριο που θα μετέτρεπε το αίμα του σε… αλεύρι, και ο μόνος τρόπος να το αποφύγει ήταν να φάει το σώμα και το αίμα άλλων ανθρώπων.
Οι ένορκοι δεν πίστεψαν ότι ήταν τρελός και πως οι φόνοι δεν ήταν προμελετημένοι και τον καταδίκασαν σε θάνατο. Δεν πρόλαβε όμως να γίνει το θέλημα του δικαστηρίου.
Ο Τσέις αυτοκτόνησε μέσα στο κελί του, το Δεκέμβριο του 1980, με τη βοήθεια αντικαταθλιπτικών φαρμάκων που του είχαν χορηγηθεί από γιατρό της φυλακής.
Ρόντρικ Τζάστον Φέρελ
Βρικόλακες
Ο Ροντ Φέρελ ήταν ο αρχηγός μιας γκανγκστερικής ομάδας έφηβων με το ψευδώνυμο "Η Ομάδα των Βρικολάκων". Όμως μαζί με μερικά μέλη των "Βρικολάκων" το τράβηξαν περισσότερο από τους βανδαλισμούς που συνήθιζαν να κάνουν με τους υπόλοιπους.
Στις 25 Νοεμβρίου του 1996, ο 16χρονος Φέρελ σκότωσε τους γονείς της πρώην φιλενάδας του και πάνω στον πατέρα χάραξε το γράμμα "V" (Vampire). Ο Φέρελ δήλωνε παντού ότι στην πραγματικότητα ήταν ο βρικόλακας Βεσάγκο και ζούσε στη γη πάνω από 500 χρόνια.
Το δικαστήριο τον καταδίκασε σε θάνατο το 1998, και για δύο χρόνια ήταν ο νεότερος θανατοποινίτης στην ιστορία της Αμερικής, μέχρι που το δικαστήριο της Φλόριντα μείωσε την ποινή του από θάνατο σε ισόβια, χωρίς τη δυνατότητα αναστολής.
Πορφυρία ή Βαμπιρισμός
Mήπως τελικά ο κόμης Δράκουλας έπασχε από γεννετική ασθένεια;
Βρικόλακες
Μπορεί όλα αυτά να σας φαίνονται πολύ απίστευτα για να έχουν κάποια πραγματική βάση, αλλά υπάρχει μια αληθινή και πολύ σπάνια γενετική ασθένεια του αίματος που αποδίδει στον άνθρωπο που πάσχει από αυτή μερικά χαρακτηριστικά των "τυπικών" βρικολάκων.
Μήπως είμαστε ένα βήμα πιο κοντά στην αλήθεια; Μήπως οι βρικόλακες υπάρχουν στα αλήθεια;
Η μορφή
Η πορφυρία περιγράφεται ως μια έλλειψη ερυθρών αιμοσφαιρίων που επιφέρει στον ασθενή μια υπερευαισθησία στο φως του ήλιου. Επιπλέον, εκείνος που πάσχει από αυτή έχει μεγάλες παραμορφώσεις στην εμφάνισή του. Το σύστημα που είναι υπεύθυνο για την ανάπτυξη και την κατανομή των τριχών στο σώμα του λειτουργεί ανώμαλα ενώ η μύτη και τα δάχτυλα του ασθενή ατροφούν και συρρικνώνονται, σε σημείο που να μοιάζουν περισσότερο με νύχια αρπακτικού πουλιού παρά με χέρια ανθρώπου. Επίσης, παρατηρείται δυσκαμψία των χειλών και των ούλων του πάσχοντα και αναγκαστικά αφήνει να φανούν τελείως τα δόντια του.
Ο παράγοντας "σκόρδο"
Και εκτός από την εμφάνιση, υπάρχει κι ένα άλλο στοιχείο που παραπέμπει στα χαρακτηριστικά των βαμπίρ: η απέχθεια προς το σκόρδο. Το φυτό αυτό περιέχει μια χημική ουσία που δρα ανασταλτικά με κάποια ένζυμα του ήπατος και αν ένας άνθρωπος που πάσχει από προφυρία φάει σκόρδο, τα προβλήματα της υγείας του θα πολλαπλασιαστούν.
Ο καθρέφτης και ο σταυρός
Η απέχθεια των ανθρώπων αυτών προς τον καθρέφτη και τον σταυρό, τα οποία είναι στοιχεία της… προσωπικότητας ενός βαμπίρ, μπορεί να εξηγηθεί πολύ απλά. Εφόσον το πρόσωπο και το σώμα τους είχε παραμορφωθεί σε τέτοιο βαθμό, δεν θα ήθελαν με τίποτα να δουν το είδωλό τους στον καθρέφτη και σε περίπτωση που τους έφερναν κοντά σε έναν σταυρό, θα πίστευαν ότι είναι δαιμονισμένοι και η ψυχική τους υγεία θα διαταρασσόταν περισσότερο από τις απλές νευρικές κρίσεις που τους ταλαιπωρούσαν.
Η δίψα για αίμα
Σήμερα, σε αντίθεση με τα παλιότερα χρόνια, η πορφυρία καταπολεμάται με μετάγγιση αίματος. Πως όμως μπορούσαν να αισθανθούν υγιείς οι ασθενείς του 16ου και 17ου αιώνα όταν οι μεταγγίσεις άνηκαν στη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας; Με το να πίνουν ποσότητες αίματος.
Πολλές οι συμπτώσεις για να μην υπάρχει καμία συσχέτιση…Δε νομίζεις;




Πηγή: MEN24
http://www.otherside.gr

Πέντε αρχαίοι ναοί,... ...αποκαλύφθηκαν στην Αιγιαλεία

Posted: 23 Jun 2011 02:29 PM PDT

Στο φως σπουδαίοι αρχαίοι ναοί στην Πελοπόννησο. Αποκαλύφθηκαν κατά τις τελευταίες ανασκαφικές έρευνες στην περιοχή της Αιγιαλείας. Οι πέντε αρχαίοι ναοί που αποκαλύφθηκαν, επιβεβαιώνουν τη μεγάλη ανάπτυξη της περιοχής καθ΄ όλη τη διάρκεια της αρχαιότητας.
Ούτε ένας, ούτε δύο αλλά πέντε αρχαίοι ναοί έχουν αποκαλυφθεί κατά τις τελευταίες....
ανασκαφικές έρευνες στην περιοχή της Αιγιαλείας επιβεβαιώνοντας την μεγάλη ανάπτυξη της περιοχής καθ΄ όλη τη διάρκεια της αρχαιότητας.


Η κατασκευή των μεγάλων έργων, κυρίως του νέου αυτοκινητοδρόμου, «κρύβεται» σε αρκετές περιπτώσεις πίσω από τον εντοπισμό αρχαιοτήτων στην περιοχή, μαζί φυσικά με τις συστηματικές αρχαιολογικές ανασκαφές της ΣΤ΄ Εφορείας Αρχαιοτήτων, τα αποτελέσματα των πρόσφατων ερευνών της οποίας παρουσιάσθηκαν χθες το βράδυ σε ομιλία των αρχαιολόγων κ. Ανδρέα Βόρδου και δρος Ερωφίλης Κόλλια που οργανώθηκε από την Εταιρεία Επιστήμης και Πολιτισμού Αιγιαλείας στο Πολιτιστικό Κέντρο του δήμου Αιγιαλείας με θέμα: «Ελίκη, Μαμουσιά, Γκραίκας, Τράπεζα Αιγίου».
Στα Αρχαϊκά και τα Κλασικά χρόνια χρονολογούνται τα ιερά που έχουν έρθει στο φως και το κυριότερο εξ αυτών βρέθηκε στο πλάτωμα της Τράπεζας Αιγίου, σε μία θέση η οποία κατά τους αρχαιολόγους ταυτίζεται πιθανότατα με τις αρχαίες Ρύπες, που ήταν μία από τις δώδεκα πόλεις της Αχαϊκής Συμπολιτείας.
Πρόκειται για έναν εκατόμπεδο ναό του τέλους των αρχαϊκών χρόνων (τέλη 6ου π. Χ αιώνα), ο οποίος εντοπίσθηκε στον οικιστικό πυρήνα της αρχαίας πόλης και από τις ανασκαφές ήρθαν στο φως τα γλυπτά που κοσμούσαν τα δύο αετώματά του. Και παρ΄ ότι στην ουσία πρόκειται για θραύσματα των γλυπτών, ο μεγάλος αριθμός τους _ ξεπερνούν τα 350 _ και κυρίως ο χαρακτήρας τους αφού είναι κεφαλές, κορμοί και άκρα ανθρώπινων μορφών, κεφαλές και σκέλη αλόγων οδηγούν στην ανασύνθεση του γλυπτού διάκοσμου του ναού στον οποίο απεικονίζεται μία σκηνή μυθολογικής μάχης. Ηδη μάλιστα τα γλυπτά της Τραπεζάς συγκαταλέγονται στα σπάνια παραδείγματα της πώρινης αρχιτεκτονικής γλυπτικής από αυτήν την εποχή ενώ παράλληλα όμως, έχουν αποκαλυφθεί και πολλά αρχιτεκτονικά μέλη του ναού ως και την κεράμωσή του.
Στη σημερινή Μαμουσιά εξάλλου, που ταυτίζεται με την αρχαία Κερύνεια πραγματοποιείται συστηματική ανασκαφή σε ιερό της Αρχαϊκής-Κλασικής εποχής, όπου έχουν εντοπισθεί τα κατάλοιπα ενός μεγάλου δωρικού ναού του 6ου π.Χ. αιώνα αλλά και ενός μικρότερου, που χρονολογείται στον 4ο π.Χ. Εδώ τα σημαντικότερα ευρήματα της ανασκαφής είναι τα θραύσματα των μαρμάρινων αγαλμάτων (αρχές του 5ου π.Χ. αιώνα ) που κοσμούσαν τα αετώματα του μεγάλου ναού. Νότια όμως της σημερινής Κερύνειας εντοπίστηκε και ένας εκτεταμένος οικισμός που χρονολογείται στην Πρωτοελλαδική εποχή (2700-1900 π.Χ.) και περιλαμβάνει πυκνά δομημένα κτίσματα σε έκταση μεγαλύτερη των 50 στρεμμάτων ενώ στους πρόποδες του μυκηναϊκού νεκροταφείου με θαλαμοειδείς τάφους που έχουν βρεθεί στο λόφο Καλλιθέα ή Ψωριαρού στα Νικολέικα ανασκάπτεται τώρα ένας οικισμός της Μυκηναϊκής εποχής, που θεωρείται ότι ήταν η μυκηναϊκή Ελίκη.
Τέλος, έναν ακόμη ναό αψιδωτό, που χρονολογείται στη Γεωμετρική εποχή (8ος π.Χ. αιώνας) ανασκάπτουν Νικολέικα οι αρχαιολόγοι, οι οποίοι θεωρούν ότι πιθανώς να ταυτίζεται με τον περίφημο ναό του Ελικώνιου Ποσειδώνα, που αναφέρει ο Όμηρος και άλλοι αρχαίοι συγγραφείς. Πρόκειται για ένα μνημείο που ανήκει στην επικράτεια της αρχαίας Ελίκης.



[Το Βήμα]

http://eothetis.blogspot.com

KΡΟΚΟΔΕΙΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ

Posted: 23 Jun 2011 02:25 PM PDT


Σίγουρα πολλοί έχετε ακούσει αυτο το παλιο αστικό θρύλο , σχετικά με  το ότι στη Νέα Υόρκη  δεν τολμάει κανείς  να  κατεβεί στους  τεράστιους υπόνομους  γτ  υπάρχουν κροκόδειλοι και αλιγάτορες.Πώς όμωε ξεκίνησε αυτή ι ιστορία και πόσο παλιά είναι; Η ιστορία έχει ως εξής.Ήτανκάποτε μια μανία στουςΝεοϋορκέζους κατά τις  διακοπέςπου κάνανε  στη Φλόριντα  να φέρνουν πίσω μωρά αλιγάτορεςγια τα παιδιά τους  ως κατοικίδια ζώα. Αυτα λοιπόν τα ^βρέφοι^μεγάλωσαν και απέβαλλαν την μωρουδιακή τους γλυκίτητα και καλοσύνγ  δυστυχώς, σε τέτοιο  σημείο που  οι ιδιοκτήτες τους απεγνωσμένα , τους πέταγαν ι στην τουαλέτα για να απαλλαγούν.   Μερικά από αυτά ταπλάσματα κατάφεραν να επιβιώσουν και να αναπαραχθούν στο υγρόςαποχέτευσης του  Μανχάταν, έτσι η ιστορία συνεχίζεται, δημιουργώνταςαποικίες του γίγαντα, albino αλιγάτορα κάτω από τους δρόμους της ΝέαςΥόρκης. Οι απόγονοί τους ευδοκιμούν εκεί κάτω  αυτήν την ημέρα, εντελώςκρυφά  από τα ανθρώπινα μάτια.  Είτε το πιστεύετε είτευπάρχει μια δόση αλήθειας πίσω από αυτό το μύθο, δηλαδή την τεκμηριωμένη σύλληψη οκτώ-ποδιών αλιγάτορα στο κάτω μέρος της ανθρωποθυρίδας East Harlem στο1935 (αν και κανείς δεν τη στιγμή υποτίθεται ότι πραγματικά ζούσαν εκεί κάτω). Ήταν Θεωρητικολογείται τη στιγμή που το πλάσμα πρέπει να έχουν πέσει από ένα ατμόπλοιο που επισκέπτονται τα βορειοανατολικά "από το μυστηριώδες Everglades, περίπου," και κολύμπησε μέχρι τον ποταμόΧάρλεμ.




http://wwwmythsandlegends.blogspot.com

ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΝΕΚΡΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΤΟ 1969? - ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΟ (VIDEO) Ή ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΑΤΗ?

Posted: 23 Jun 2011 02:22 PM PDT


ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΗ ΑΠΑΤΗ

Μην πιστεύετε ό, τι η κύρια ροή πολυμέσων σας λέει, έστω και αν είναι αλήθεια, το μεγαλύτερο μέρος τους είναι να σας απομακρύνει από την αλήθεια Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε ο κόσμος μπορεί να μην είναι ακριβώς αυτό που φαίνεται Ποια είναι λοιπόν η αλήθεια; Αυτό είναι το ένα ερώτημα που όλοι πρέπει να καταλάβουμε μόνοι μας. Κάντε την δική σας έρευνα για να βρείτε την αλήθεια και να κατακτήσετε την γνώση που χρειάζεται για να ελευθερωθεί ο νους σας από τον συμβατικό τρόπο σκέψης που μας έχουν διδάξει. Κατακτήστε τον νου σας.Είναι σημαντικό όλοι να γνωρίζουν... Τα δικά μας ματιά παραμονεύουν Παντού.






http://magiki-avli.blogspot.com
http://www.eglimatikotita.gr
http://a-pistefto.blogspot.com

Ψάρι… Αλιγάτορας (Photos)

Posted: 23 Jun 2011 02:14 PM PDT


Είναι πολύ πιθανό να μπερδέψετε αυτό το ψάρι με έναν αλιγάτορα, αν δείτε μόνο την πρώτη φωτογραφία, αλλά αυτό το τερατώδες ψάρι ονομάζεται alligator gar (Atractosteus spatula) και είναι ένα πρωτόγονο ακτινοπτερύγιο ψάρι.


Πρόκειται για το μεγαλύτερο, αποκλειστικά του γλυκού νερού, ψάρι που ζει στη Βόρεια Αμερική, με μέγεθος 2,5 έως 3 μέτρα και βάρος τουλάχιστον 91 κιλά όταν είναι ώριμο. Το παγκόσμιο ρεκόρ για το μεγαλύτερο alligator gar που πιάστηκε ποτέ είναι 166 κιλά!
Το συγκεκριμένο ψάρι είναι επίσης γνωστό για την ικανότητα του να επιβιώνει και έξω από το νερό, αφού μπορεί να αντέξει περίπου 2 ώρες πάνω από την επιφάνεια του νερού.













 http://www.otherside.gr

ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΤΟΥ !

Posted: 23 Jun 2011 02:08 PM PDT


Είχε πεθάνει πριν από μερικούς μήνες

Ο Rodney Hogg σκαρφάλωσε στην υψηλότερη κορυφή της Γης, και αντίκρισε το πτώμα του φίλου του σε μία εξοχή στο βουνό χίλια μέτρα κάτω από την κορυφή του.

Ο 28χρονος  Kinloch, προσπάθησε να ολοκληρώσει την δοκιμασία των 7 Κορυφών, τον προηγούμενο χρόνο. Σε αυτή, αναβάτες προσπαθούν να κατακτήσουν την υψηλότερη κορυφή της κάθε ηπείρου. 

Κατά την κατάβαση όμως στο όρος Έβερεστ, ο σκοτσέζικης καταγωγής αναρριχητής συνάντησε αντίξοες καιρικές συνθήκες με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή από τα κρυοπαγήματα και την εξάντληση. 

Oι υπόλοιποι από την ομάδα του κατέβαλλαν προσπάθειες για να τον διασώσουν, ενώ περιέγραψαν πως προτού καταρρεύσει εμφάνισε αποπροσανατολισμό και τύφλωση χιονιού. Μάλιστα στις προσπάθειές συμμετείχαν και τρεις Sherpas, ένας ορεινός λαός του Νεπάλ, που έχουν αποκτήσει παγκόσμια φήμη ως αχθοφόροι και οδηγοί. Ήταν και οι πρώτοι άνθρωποι που έφθασαν στην κορυφή του Έβερεστ. 

Ο Hogg, δήλωσε στον τύπο, ότι μόλις είδε το πτώμα από μακριά είχε καταλάβει ότι ήταν αυτός. Μπορούσες να δεις το πρόσωπό του, ήταν λες και είχε καθίσει να ξαποστάσει. Το ψύχος τον είχε διατηρήσει, αποτρέποντας την αποσύνθεσή του. 

Η οικογένεια του αποθανόντα, είχε ζητήσει από τονHogg να τους φέρει πίσω την ψηφιακή κάμερά του, μιας και θα είχε τις τελευταίες στιγμές της ζωής του, συμπεριλαμβανομένου και του πανυγιρισμού του που κατέκτησε την κορυφή. Δυστυχώς ήταν πρακτικά αδύνατο να πλησιάσει στο πεθαμένο φίλο του.

Για την ιστορία το Έβερεστ είναι ο παγωμένος τάφος για τουλάχιστον 200 ορειβάτες, που πέθαναν στην προσπάθειά τους να καταλάβουν την ψηλότερη 
κορυφή του πλανήτη.






http://hellenic-music-videos.blogspot.com

Οι αρνητικές δυνάμεις που ελέγχουν τον πλανήτη!

Posted: 23 Jun 2011 01:40 PM PDT

Βρισκόμαστε  σε μια φάση της γήινης ύπαρξης όπου οι αρνητικές δυνάμεις και οντότητες  ελέγχουν σχεδόν ολόκληρο τον πλανήτη και ετοιμάζονται –για το λίγο  χρόνο που τους απομένει- να κορυφώσουν τις φρικαλεότητες τους. Σύμμαχοι  τους είναι πολλές «λέσχες» και «ομάδες» που -συνειδητά ή ασυνείδητα-  προάγουν το σχέδιο μιας απάνθρωπης παγκόσμιας διακυβέρνησης και μιας  εκβιασμένης «ειρήνης» που θα βασίζεται στην εγκαθίδρυση ενός  απολυταρχικού καθεστώτος, μιας «Νέας Τάξης Πραγμάτων» που θα προβάλει  από το χάος...



που οι ίδιες δυνάμεις έχουν  προκαλέσει με πολέμους, μόλυνση του περιβάλλοντος, κρίσεις, αφύσικες  τεχνολογίες κτλ. Το θέμα είναι πως παραγνωρίζουν το γεγονός πως στο  σύμπαν υπάρχει ήδη μια ανώτερη Ιερή Τάξη: αυτή που έχει εγκαταστήσει ο  ίδιος ο Δημιουργός του σύμπαντος, ο ίδιος ο Θεός… και ουσιαστικά η δική  τους «τάξη»  -αυτή που θέλουν να επιβάλουν με όλα τα μέσα και δίχως  ίχνος έγνοιας για τη φύση και τον άνθρωπο, καθώς θαρρούν πως δεν έχουν  να λογοδοτήσουν σε κανέναν…- είναι η εναντίωση τους στη θεϊκή συμπαντική  αρμονία και τάξη. Η δράση τους πηγάζει ακριβώς από τη φιλοσοφία τους:  πως αυτοί τάχα είναι φωτισμένοι» (ιλλουμινάτι) και πως γι΄αυτό υπερέχουν  των μαζών, οπότε δικαιωματικά δικαιούνται να επιβάλλουν τη θέληση τους  σε ολόκληρο τον πλανήτη. Αρνούνται την ύπαρξη μιας Ανώτατης Θείας  Θέλησης και με βάση μια διαστρεβλωμένη κατανόηση της «ελεύθερης  βούλησης»  που δίνει ο Θεός σε όλα τα νοήμονα πλάσματα του, εργάζονται  για την καταστροφή. Το γεγονός αυτό αναμενόταν εδώ και χιλιετίες και  αναφέρεται σε όλες τις Ιερές Γραφές και Παραδόσεις του πλανήτη, όπως και  σε ιερές αποκαλύψεις και προφητείες. Είναι ένα από τα γεγονότα που  λαμβάνουν χώρα κατά τη διάρκεια της λεγόμενης «Κάλι Γιούγκα»,  η οποία  ξεκίνησε μόλις 5000 χρόνια πριν. Η εποχή αυτή από τη φύση της αποτελεί  πεδίο ανόδου των σκοτεινών δυνάμεων και υπάρχει λόγος που έχει  σχεδιαστεί έτσι. Είναι η περίοδος κατά την οποία ο άνθρωπος βυθίζεται  ολοένα και περισσότερο στην ύλη και ξεχνά την αληθινή του φύση και  πραγματική Πηγή προέλευσης  του… στόσο ήδη διανύουμε τη μεταβατική  περίοδο που θα οδηγήσει την ανθρωπότητα σε μια νέα περίοδο άνθισης και  βαθειάς κατανόησης της ζωής. Σύντομα –πιθανόν με το πέρας του 2012-  εισερχόμαστε σε εκείνη την περίοδο των 10.000 χρόνων που αναφέρουν Ιερές  Γραφές, οι παραδόσεις και πολλές προφητείες, όπου η ανθρωπότητα κάνει  μια μεγάλη στροφή και επιστρέφει σε βαθιές αιώνιες αλήθειες και  ανακαλύπτει και πάλι το νόημα και τις αρετές που οφείλουν να διέπουν τη  ζωή στη Γη. Η κορύφωση αυτής της αρνητικής και –φαινομενικά- αδιέξοδης  κατάστασης ένα μόνο θετικό γεγονός προάγει: τη βαθειά συνειδητοποίηση  των ανθρώπων και την πορεία αντιστροφής αυτής της κατάστασης.
Σίγουρα  οι αρνητικές δυνάμεις δεν θα παραδώσουν έτσι εύκολα τα «ηνία» που σε  βάθος χιλιετιών πήραν στα χέρια τους, με την ανοχή και την αδιαφορία των  ανθρώπων. Πολύ πιθανόν και να εντείνουν ακόμη περισσότερο τη λυσσαλέα  επίθεση τους στην ανθρωπότητα, με ακόμη περισσότερη αδικία και πολέμους,  ωστόσο οι άνθρωποι είναι αυτοί κρατούν στα χέρια τους και στις καρδιές  τους την τύχη της ανθρωπότητας -αρκεί να θυμηθούν ξανά ΠΟΙΟΙ πραγματικά  είναι.(!)

Ο  Αρμιν Ρίσι στο βιβλίο του «Αόρατοι κόσμοι- αστρικές και εξωγήινες  οντότητες στα παρασκήνια των παγκόσμιων γεγονότων», εκδόσεις Govinda  1998, συνοψίζει με τα παρακάτω βασικά κλειδιά, τα οποία αξίζει να  γνωρίζουμε όλοι μας:
1. Η χειραγώγηση της πορείας της ανθρωπότητας, η  πορεία της οικονομικής κατάστασης και η πρόκληση κρίσεων και πολέμων,  δεν συμβαίνουν τυχαία, αλλά σύμφωνα με τα σχέδια εκείνων των δυνάμεων  που κυριαρχούν πίσω από τις ορατές βιτρίνες. Οι μυστικές παγκόσμιες  δυνάμεις σε ένα υψηλότατο επίπεδο συνεργάζονται, όμως δεν αποτελούν ένα  συνδικάτο που συνδέεται από αγάπη, αλλά από δίψα για ισχύ, έλεγχο και  φόβο. Είναι απλά θέμα χρόνου, μέχρι να αποσυντεθούν και πάλι σε εχθρικές  μεταξύ τους παρατάξεις.

2. Αυτές οι δυνάμεις έχουν κερδίσει σε  επιρροή επειδή ακριβώς η παρούσα εποχή, (στα σανσκριτικά Καλι Γιούγκα),  είναι μια εποχή του σκότους, που ευνοεί τέτοιες επιρροές, όπως ακριβώς  και ο χειμώνας φέρνει μαζί του το κρύο. Δεν είναι σύμπτωση που ακριβώς  στη διάρκεια αυτής της εποχής γεννιούνται διάφορα άτομα, για να έχουν  ακραίες εμπειρίες, καθώς αυτά με τη συμπεριφορά τους επιτρέπουν να  πάρουν το πάνω χέρι οι αρνητικές επιρροές που προέρχονται από γήινες,  αστρικές και εξωγήινες πηγές. Η προβολή ωστόσο της ευθύνης, της ενοχής,  στους εξωτερικά φανερούς υπεύθυνους και ένοχους, δεν είναι η λύση του  προβλήματος.

3. Πάντα θα υπάρχουν άτομα με μια αρνητική νοοτροπία  του «εγώ». Ωστόσο έχουμε τη Δύναμη ατομικά (ως άτομα) να  απελευθερωθούμε από αυτή την επιρροή, καθώς ξεπερνάμε αυτή την νοοτροπία  εντός μας, ώστε να μην παρέχουμε πλέον χώρο επίθεσης στις αντίστοιχες  επιδράσεις. Αυτή είναι η κύρια διδασκαλία που οφείλουμε να αφομοιώσουμε  στη σημερινή κρίσιμη εποχή. (Αποβολή του «εγώ»)

4. Οι κυρίαρχες  δυνάμεις έχουν εν τω μεταξύ οικοδομήσει μια υποδομή υψηλής τεχνολογίας, η  οποία επιτρέπει σε μια μειονότητα να ελέγχει ολόκληρο τον πλανήτη.  Στόχος τους είναι η επιβολή μιας «εκβιασμένης ειρήνης» μέσω ενός  παγκόσμιου απολυταρχικού καθεστώτος (μιας παγκόσμιας δικτατορίας).

5.  Η ειρήνη όμως δεν μπορεί να επιβληθεί με εκβιασμό –δια της βίας-, αφού  αυτή εξαρτάται από την εσωτερική ικανοποίηση και την ελεύθερη βούληση. Η  ειρήνη είναι εφικτή μόνο όταν οι άνθρωποι κατακτούν αυτό το επίπεδο  συνείδησης. Η ειρήνη «παράγεται» μέσω μιας οικιοθελούς αλλαγής της  συνείδησης και όχι μέσω βίαιων αλλαγών των εξωτερικών συνθηκών  διαβίωσης. Η ελεύθερη βούληση είναι ο ύψιστος νόμος εντός της Θεϊκής  Δημιουργίας.

6. Οι άνθρωποι θα μπορούν να αντισταθούν στις άθεες  δυνάμεις εάν υπερβούν την αθεΐα εντός τους. Αυτοί οι άνθρωποι θα είναι  άφοβοι και ατάραχοι ακόμη και αν βρίσκονται εν μέσω μέγιστης απειλής.  Διότι γνωρίζουν: το θνητό σώμα δεν είναι ο αληθινός Εαυτός μας. Με ή  δίχως εξωτερική επίδραση, κάποια στιγμή θα αφήσουμε πίσω μας το φυσικό  σώμα. Όσο περισσότερο ταυτιζόμαστε εμείς – ο αθάνατος συνειδητός Εαυτός  μας- με το σώμα, τόσο περισσότερο ευάλωτοι γινόμαστε, πτοούμαστε,  χειραγωγούμαστε και αποσπάται η προσοχή μας από τον αληθινό Στόχο της  ζωής. (Για το λόγο αυτό οι δυνάμεις χειραγώγησης προωθούν στοχευμένα την  ταύτιση με το σώμα: για να μην έχουν οι άνθρωποι συνείδηση του Εαυτού  τους και του Θεού.)

7. Αληθινή συνείδηση του Εαυτού και συνείδηση  του Θεού είναι ο σκοπός της Ζωής. Ο άνθρωπος που αναζητά έχει τη  δυνατότητα να αναγνωρίσει τι είναι ο Εαυτός του και τι ο Θεός, διότι το  Απόλυτο (το «Ανεξάρτητο», που περιέχει τα ΠΑΝτα) αποκαλύπτεται στο  σχετικό (στο «εξαρτημένο») και περιλαμβάνει όλες τις όψεις του σχετικού,  ωστόσο όχι σε σχετική, αλλά σε απόλυτη μορφή. Πέρα από τα όρια της  υλικής Σχετικότητας και τα όρια των «δύο πόλων», ο Θεός είναι η Απόλυτη  Ατομικότητα. Για το λόγο αυτό και όλα τα ζωντανά πλάσματα –ως τμήματα,  μέρη του Θεού- είναι στην πνευματική τους ταυτότητα Αιώνια Άτομα.

8.  Αυτό-συνείδητοι Άνθρωποι, που έχουν ταυτόχρονα και συνείδηση του Θεού,  δεν μπορούν να χειραγωγηθούν από άθεες δυνάμεις. Για τους ανθρώπους  αυτούς είναι αυτονόητο πως ο Εαυτός (η ψυχή) είναι αιώνιος και το σώμα  φθαρτό. («Δεν είμαι το σώμα, αλλά έχω ένα σώμα».) Το ανθρώπινο σώμα  προσφέρει την καλύτερη προϋπόθεση για να γίνει κανείς συνειδητός, ως  προς τον αληθινό Εαυτό του, αλλά και για να αποκτήσει συνείδηση του  Θεού. Εάν η συνείδηση του ανθρώπου ταυτίζεται με το σώμα, περιορίζει τον  ορίζοντα του και χάνει την μεγάλη εικόνα –φτάνοντας μέχρι την άγνοια,  την αδιαφορία και την αυτοκαταστροφή. Αυτού του είδους η άθεη συνείδηση  προωθείται μέσω του υλισμού, του εθνικισμού ή του φανατισμού – και στην  καθημερινότητα μέσω: πίεσης για επιδόσεις, άγχος, υπερκορεσμό,  τηλεόραση, αισθησιακά ερεθίσματα, ορισμένα είδη μουσικής,  βιομηχανοποιημένη τροφή, ναρκωτικά κτλ.

9. Τι μπορούμε να  κάνουμε? Δεν χρειάζεται ούτε να αγνοούμε και να αδιαφορούμε, αλλά ούτε  και να επιτιθόμαστε στις δυνάμεις τους σκότους. Οφείλουμε να τις  ξεπεράσουμε μέσω του Φωτός.
Γενικά μιλώντας αυτό σημαίνει: ανάπτυξη  της ατομικής μας συνείδησης του Θεού, που περιλαμβάνει την αυτογνωσία  (συνείδηση του αληθινού Εαυτού), διότι ο Εαυτός μας είναι αιώνιο μέρος  του Όλου (ένα αιώνιο τμήμα του Θεού). Η πρακτική εφαρμογή αυτού είναι  ατομική υπόθεση, που περιέχει ωστόσο συγκεκριμένα βήματα, τα οποία  αυτομάτως μειώνουν την επιρροή των αρνητικών δυνάμεων, π.χ.:
• μια όσο το δυνατόν μη-βίαιη διατροφή (δηλαδή δίχως κρέας/ α-κρεοφαγία),
• αποδέσμευση από τα ναρκωτικά, το αλκοόλ, τη νικοτίνη,
• συνύπαρξη με ομοϊδεάτες,
• διάδοση θετικών και πνευματικών πληροφοριών, όπως και
• πνευματική «διατροφή» μέσω διαλογισμού, καθημερινής προσευχής, κοινωνία με ένθεους ανθρώπους κτλ.
Μέσω  αυτών μπορούμε να αλλάξουμε την πορεία του «κάρμα» της ζωής μας και  όταν πια δεν θα είναι το κάρμα μας να μας κυριαρχούν οι άθεες δυνάμεις,  θα χάσουν μέσα από Ανώτερη Πειθαρχεία (Θεία Οικονομία) και την επίδραση  τους.

10. Παρά την υποβάθμιση του γεγονότος από τα ΜΜΕ, ζούμε  στις μέρες μας μια εποχή αποφασιστικών ανακατατάξεων. Το Αρνητικό και  Καταστροφικό απειλεί να λάβει ακραίες διαστάσεις, όμως αυτή η απειλή  έχει και ένα μεγάλο πλεονέκτημα, διότι έμμεσα μας δείχνει το δρόμο της  απελευθέρωσης μας από μια ύπαρξη υλιστικής προσκόλλησης: μέσω της  Συνειδητής Ύπαρξης (αφύπνιση της συνείδησης του αληθινού μας Εαυτού και  συνειδητοποίηση του Θεού).
Η προσφορά αυτής της απελευθέρωσης πηγάζει  από τη Χάρη του Θεού, η αποδοχή αυτής της απελευθέρωσης πηγάζει από τη  ελεύθερη βούληση του ατόμου. Αυτή είναι η πλήρης ενοποίηση της Χάρης με  την ελεύθερη βούληση, του Λόγου του Θεού (Gottes Wort) και της  ανθρώπινης Απάντησης (Ant-wort, απάντηση) και είναι η ύψιστη ανάπτυξη  ατομικής υπευθυνότητας (Ver-antwortung=ευθύνη). Με αυτή την πνευματική  λύση κλείνει ο κύκλος και με το σημείο Νο 1, διότι οι ανεύθυνες  (verantwortungs-los) δυνάμεις που περιγράφονται εκεί, θα χάσουν σε  επιρροή καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι θα καταλήγουν στην ανάληψη  ευθύνης και απόκρισης μέσα από συνειδητοποίηση του Θείου.
{σημείωση  τοξότισσας: αξίζει να προσέξουμε τη αλήθεια που αποκαλύπτουν οι ίδιες οι  λέξεις, όπου ο Λόγος, η απάντηση, αλλά και η ευθύνη έχουν κοινή τους  ρίζα τη λέξη «λόγος / λέξη» (wort). Κατά προέκταση είναι σαφές μεταξύ  ποιών «ατόμων» γίνεται «διά-λογος» κατά τον εσωτερικό δια-λογισμό που  είναι τόσο απαραίτητος στην πνευματική μας ανάπτυξη…}
Ας έχουμε  λοιπόν φυλαγμένα καλά μέσα στην καρδιά μας αυτά τα σημεία κι ας  συνειδητοποιήσουμε τη δική μας ευθύνη για την απαλλαγή της ανθρωπότητας  από αυτές τις σκοτεινές δυνάμεις. Ο Θεός μας δίνει το χέρι του… ας  απλώσουμε κι εμείς το χέρι μας για να το αγγίξουμε. Ας ανοίξουμε τη  συνείδηση και την καρδιά μας σ΄αυτή την ευ-λογία κι ας εργαστούμε με  αγάπη και ομοψυχία για το καλό ολόκληρου του πλανήτη και της  ανθρωπότητας.
Γιατί… η κατάληψη του πλανήτη μαζί με όλο του το υλικό  και ψυχικό δυναμικό είναι ο στόχος των σκοτεινών δυνάμεων και στο δικό  μας χέρι βρίσκεται η λύση σε αυτά τους τα σχέδια. Εμείς είμαστε που  πρέπει να απαντήσουμε, ενεργοποιώντας τη Χάρη του Θεού*…






http://dinatos.blogspot.com

“Θαύματα” επιστημονικής φαντασίας που θα γίνουν πραγματικότητα!!!!!

Posted: 23 Jun 2011 01:30 PM PDT

Μεγαλώνοντας,  ο φυσικός Michio Kaku είχε δύο πρότυπα, τον κορυφαίο επιστήμονα, Albert  Einstein και τον…γοργοπόδαρο ήρωα των κόμιξ, Flash Gordon! Πλέον ο  Kaku, πιστεύει πως η δύο "αγάπες" του, δηλαδή η επιστήμη και η ....


επιστημονική φαντασία μπορούν να συνδυαστούν άνετα  και πως η "φυσική μπορεί να κάνει πραγματικότητα ακόμα και τα πιο τρελά  σενάρια επιστημονικής φαντασίας."

Επιπλέον, ο Kaku έδωσε τις δικές του προβλέψεις σχετικά με το ποια  φουτουριστικά τεχνολογικά επιτεύγματα από τις αγαπημένες μας ταινίες  επιστημονικής φαντασίας, θα πραγματοποιηθούν.

Αρχικά, υποστήριξε ότι στο μέλλον θα μπορούν τα μάτια μας να συνδέονται απευθείας με το ίντερνετ!

Αυτό μας θυμίζει σκηνές από τις ταινίες "Predator," και "Ολική Επαναφορά".

"Το ίντερνετ θα υπάρχει σε φακούς επαφής, ο άνθρωπος θα ανοιγοκλείνει τα μάτια του και θα συνδέεται στο διαδίκτυο."

"Όταν θα μιλάει με άλλους ανθρώπους, θα μπορεί να βλέπει τα βιογραφικά  τους, ενώ αν του μιλάνε σε ξένη γλώσσα, θα εμφανίζονται υπότιτλοι."  περιέγραψε χαρακτηριστικά ο Kaku.

Για την εικονική πραγματικότητα, η οποία "ξετυλίγεται" σε όλο της το  μεγαλείο σε ταινίες σαν το Star Trek και το Matrix, ο Kaku υποστήριξε  πως τα πρώτα βήματα προς αυτήν την κατεύθυνση έχουν ήδη γίνει, αλλά στις  επόμενες δεκαετίες η πρόοδος θα είναι εκπληκτική.

"Θα μπορείς να κάνεις μια βόλτα στη Ρώμη και η καθημερινότητα στη ρωμαϊκή αυτοκρατορία θα εμφανίζεται μπροστά στα μάτια σου."

Ο Kaku, μίλησε ακόμα και για τη δυνατότητα μεταμορφώσεων.

"Ο άνθρωπος θα χρησιμοποιεί λογισμικά προγράμματα που θα μπορούν να  αλλάζουν το σχήμα των αντικειμένων, χάρη στη νανοτεχνολογία. Ένα τραπέζι  π.χ. άνετα θα μπορεί να μεταμορφωθεί σε καρέκλα!" ισχυρίστηκε ο  επιστήμονας.

Ακόμα, για το δημοφιλές θέμα των ανθρωποειδών και των ρομπότ, που  διαπραγματεύονται οι ταινίες "Blade Runner" αλλά και "Lost in Space", ο  φυσικός έκανε την πρόβλεψη ότι γύρω στο 2100, η ρομποτική θα έχει  εξελιχθεί τόσο πολύ που τα ρομπότ θα μπορούν να πραγματοποιούν ακόμα και  εγχειρήσεις!

"Θα έχουμε ρομπότ υπηρέτες, τα οποία θα μιμούνται όλες τις κινήσεις του ανθρώπου."

Στην ταινία Jurassic Park, επιστήμονες κατόρθωσαν το ακατόρθωτο!

Να φέρουν πίσω στη ζωή, όντα που έχουν εξαφανιστεί εδώ και εκατομμύρια χρόνια, τους δεινόσαυρους.

Σύμφωνα πάντα με τον φυσικό Kaku, η πρόοδος που θα σημειωθεί στη  γενετική έρευνα, θα είναι τόσο εντυπωσιακή που θα καταφέρουν οι  ερευνητές να επαναφέρουν είδη ζώων και φυτών, τα οποία έχουν  εξαφανιστεί.

Σε αυτό θα συμβάλλει και η ανακάλυψη νέων απολιθωμάτων της Εποχής των  Παγετώνων, η οποία θα οφείλεται στην υπερθέρμανση του πλανήτη.

Στο μέλλον λοιπόν ενδεχομένως να υπάρχουν πάρκα γεμάτα με τυραννόσαυρους και κομψογνάθους, αλλά και με ανθρώπους Νεάτερνταλ!

Τέλος, η διάρκεια ζωής στο μέλλον θα διπλασιαστεί, καθώς οι επιστήμονες  ήδη έχουν καταφέρει να διπλασιάσουν τη διάρκεια ζωής διαφόρων  πιθηκοειδών.

Επίσης, η κυτταρική έρευνα πιθανόν να εξελιχθεί τόσο που θα επιτρέπει  στις βαλβίδες της καρδιάς και σε άλλα όργανα να αναγεννιούνται, ώστε ο  άνθρωπος να ζει περισσότερο!





http://topeiraxtiri.blogspot.com
Πηγή: http://dinatos.blogspot.com

Μπορούν να ζήσουν άνθρωποι στον Κρόνο;

Posted: 23 Jun 2011 12:53 PM PDT


Perierga.gr - Μπορούν να ζήσουν άνθρωποι στον Κρόνο;
Είναι πιθανό στο μακρινό μέλλον λένε οι επιστήμονες, όχι στον ίδιο τον πλανήτη αλλά σε έναν από τους δορυφόρους του. Μιλάμε για ένα από τα σχετικά μικρά φεγγάρια του Κρόνου, τον κατ' όνομα τρομακτικό Εγκέλαδο.
Έχει μόνο 504 χιλιόμετρα διάμετρο, έχει όμως πολύ νερό, μάλλον αλμυρό, αλλά και θερμοπίδακες που … λένε πολλά στους επιστήμονες.

Η μεγάλη συγκέντρωση αλατιού στο νερό που πετάγεται απ' τους θερμοπίδακες κάνει τους επιστήμονες να υποπτεύονται ότι κάτω απ' την παγωμένη επιφάνεια του δορυφόρου κρύβεται ένας ωκεανός.

Ο συνδυασμός νερού και θερμοπιδάκων κάνει τους επιστήμονες να πιστεύουν ότι μπορούν να στείλουν επανδρωμένο σκάφος και να δημιουργήσουν και σταθμό. Μέσω αφαλάτωσης ο άνθρωπος μπορεί να εξασφαλίσει νερό και από τους θερμοπίδακες να παράξει ενέργεια.
Ίσως να είναι όνειρο βγαλμένο απ' το μακρινό μέλλον. Για το σήμερα, αν και δεν έχει αποδειχθεί οι συνθήκες οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο Εγκέλαδος φιλοξενεί καποιου είδους ζωή.


http://perierga.gr

Εντοπίστηκε «τέρας» 17 μέτρων στην Κίνα

Posted: 23 Jun 2011 12:22 PM PDT


Eνα... θαλάσσιο «τέρας» μήκους 16,8 μέτρων και βάρους 4,5 τόνων ξεβράστηκε στην παραλία της νοτιοανατολικής Κίνας, αφήνοντας άναυδους όλους εκείνους που το είδαν.
Το κήτος βρέθηκε από έναν...
66χρονο ψαρά ο οποίος πιθανότατα το πλήγωσε θανατηφόρα με τα δίχτυα του χωρίς όμως να καταφέρει να το τραβήξει στη στεριά.

Μάλιστα, από τη μέρα που βρέθηκε, το κήτος έχει αποτελέσει ατραξιόν για πολλούς ανθρώπους, οι οποίοι επισκέπτονται την περιοχή για να το δουν, παραβλέποντας την δυσωδία που προκαλεί καθώς έχει αρχίσει να σαπίζει.






http://strangeactivities.blogspot.com

ΔΙΑΥΛΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ-Βίντεο

Posted: 23 Jun 2011 11:53 AM PDT

Οι δίαυλοι επικοινωνίας είναι ειδικοί ενεργειακοί χώροι, που ήταν γνωστοί και στους Αρχαίους Έλληνες και μέσα σε αυτούς είχε αποκατασταθεί η επικοινωνία με τις ουράνιες οντότητες. Οι γνώσεις των προγόνων μας είχαν δοθεί από τουςΟλυμπίους με άγνωστους για τη σημερινή επιστήμη τρόπους.
 Η γνώση αυτή.....


είτε δόθηκε από όντα εκτός του ηλιακού μας συστήματος, είτε είναι πανάρχαια κληρονομιά κατεστραμμένου πολιτισμού όπως ισχυρίζονται κάποιοι, είτε είναι και τα δύο μαζί, δεν έχει μεγάλη σημασία. Σημασία έχει να ανταποκριθούμε εμείς στις νέες πληροφορίες που μας δίνονται και να κάνουμε βήματα εξανθρωπισμού για τη βοήθεια της δοκιμαζόμενης ανθρωπότητας.
Υπάρχουν τα ρεύματα του αέρα που χρησιμοποιούν τα πουλιά ή τα αεροπλάνα για εξοικονόμηση ενέργειας και επιτάχυνση του ταξιδιού. Υπάρχουν τα θαλάσσια ρεύματα που χρησιμοποιούν τα ψάρια ή τα καράβια για οικονομία καυσίμων. Υπάρχουν τα τελουρικά ρεύματα ενέργειας της γης, που δρουν ευνοϊκά πάνω στους ανθρώπινους οργανισμούς. Υπάρχουν και τα ενεργειακά ρεύματα του σύμπαντος την ύπαρξη των οποίων αγνοούμε.
Τα ρεύματα των διαύλων χρησιμεύουν για την αποκατάσταση επικοινωνίας των ανθρώπων με υπερβατικές οντότητες τόσο με ηλεκτρονικούς υπολογιστές όσο και δια ζώσης.
Όλα αυτά, μπορούν να επιβεβαιωθούν από τους ανθρώπους εκείνους που κατέκτησαν την άρρητη γνώση και ερευνούν τα μυστήρια, για να δώσουν απάντηση στον λόγο ύπαρξης τους.
«Οι δίαυλοι επικοινωνίας του ηλιακού σας συστήματος, συνδέουν τον ήλιο με τους πλανήτες του και με τα ηλιακά συστήματα του Σείριου, του Λαγού, του Ωρίωνα, τωνΠλειάδων και με το κέντρο του γαλαξία. Η Γαία συνδέεται με τους γειτονικούς της πλανήτες, τον ήλιο και τον γαλαξία, με παρόμοιους διαύλους. Ομοίως και τα παραπάνω ηλιακά συστήματα και όλοι γενικά οι πλανήτες συνδέονται μεταξύ τους.
Οι δίαυλοι που συνδέουν τους γαλαξίες μεταξύ τους ονομάζονται κοσμικοί δρόμοι και μπορούν να χρησιμοποιηθούν στις διαστρικές και διαγαλαξιακές αποστολές της Γαίας, στα μελλοντικά διαστημικά προγράμματα της.
Παραμένουν τον περισσότερο χρόνο ανοικτοί και ενεργοποιούνται με δική μας επέμβαση. Τις περισσότερες φορές χρησιμοποιούνται από κατώτερες φωτεινές οντότητες, καθώς και από τα μέσα της 7ης Αποστολής του Δία όταν κατεβαίνουν στη Γαία.
Όταν συντρέχουν ειδικοί λόγοι, οι δίαυλοι σφραγίζονται από υπερβατικές οντότητες με εντολή του Απόλλωνα και της Αθηνάς, για να απαγορεύσουν την ενσάρκωση ή την κάθοδο ή την προσέγγιση των αποστατών και ανεπιθύμητων επισκεπτών στη Γαία.
Σφραγίζονται επίσης όταν παρατηρείται συσσώρευση της αρνητικής ενέργειας που εκπέμπουν οι άνθρωποι, για να μην επιτρέψουν τη διαφυγή της προς το σύμπαν.
Σε κάθε περίπτωση και όταν οι δίαυλοι είναι ανοιχτοί, προστατεύονται από τις ουράνιες δυνάμεις της 7ης  Αποστολής, που απαγορεύουν τη χρήση τους χωρίς τη δική τους συγκατάθεση.»


Τα ίχνη των διαύλων επικοινωνίας καταλήγουν στην επιφάνεια της γης. Ακριβώς πάνω στα ίχνη αυτά οι προγονοί μας έχτιζαν ιερά και ναούς για την  ταχύτερη εμφάνισης του θείου σε αυτούς.
Οι διάφοροι χαρακτηρισμοί των διαύλων είναι αποτέλεσμα της έντασης, της ενέργειας, του χρώματος, της έκτασης και των φαινομένων που παρουσιάζονται μέσα σε αυτούς.
«Οι Ουράνιες οντότητες, ανώτατες και ανώτερες, πυρφόρες και φωτοφόρες, πάλλονται σε πολύ υψηλές συχνότητες εκτός του φάσματος του ηλιακού φωτός, για να παραμένουν αόρατες.
Πολλές από αυτές τις οντότητες υλοποιούνται στις συχνότητες του κυανού φωτός και είναι γνωστές σαν οντότητες της Κυανής Φλόγας. Για να γίνουν ορατές χρειάζονται πολύ μεγάλες ποσότητες ενέργειας που δεν υπάρχουν στο ηλιακό σας σύστημα, αλλά τις αντλούν από νιονικές πηγές του σύμπαντος, που απολήγουν στη Γαία σαν Ενεργειακοί Πυλώνες».
Όταν λέμε πυλώνες επικοινωνίας εννοούμε τη συμβολή αριθμού διαύλων σε μικρή έκταση, που προεξέχουν πάνω από την επιφάνεια του εδάφους ή της θάλασσας. Μέσα στους Πυλώνες, όπως για παράδειγμα στο τρίγωνο των Βερμούδων, επενεργούν κολοσσιαίες δυνάμεις, που μπορούν να αφανίσουν τα πάντα και κυρίως τον άνθρωπο χωρίς να είναι απαραίτητο να προϋπάρξει κάποια προετοιμασία.
Πηγή: «Η Υπέρτατη Μύηση», του Στρατηγού και συγγραφέως κυρίου Γεράσιμου Καλογεράκη, εκδόσεις Δίον.








http://enneaetifotos.blogspot.com
http://katohika.blogspot.com

ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΚΑΙΡΟΣ! ΠΟΙΟΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ;

Posted: 23 Jun 2011 11:49 AM PDT


ΕΙΚ 1
Morgellons Και Το Λουρί Της Μάνας, Η Επέτειος Και Οι Ταφόπλακες Της Ανθρωπότητας !!!, Το Παραμύθι Του Θερμοκηπίου, Παραισθησιακή Παρασίτωση, Morgellons και το Λουρί της Μάννας.
Μετεωρολογικός Πόλεμος μέρος 2ον

άρθρο του Ιων Μάγγου στο περιοδικό Mystery 2009 και στο www.miastala.com το 2010 με 200.000 προβολές, 30 λεπτά παραμονή στην σελίδα, και 80.000 αναδημοσιεύσεις σε blog Ελληνικά και ξένα.
georgia-guidestones-2
Επέτειος Και Οι Ταφόπλακες Της Ανθρωπότητας !!!
Συμπληρωθήκανε τον Φεβρουάριο του 2008, ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΟΥ ΨΕΚΑΣΜΑΤΟΣ του πλανήτη κυρίως της Δύσης. Φυσικά με την σιωπηρή ανοχή ΟΛΩΝ των κυβερνήσεων, οπότε βγάλτε συμπέρασμα.
Όταν δημοσιεύσαμε το πρώτο μέρος στο περιοδικό Αβατον ξέραμε τις αντιδράσεις που θα ακολουθούσαν. Ο λόγος απλός, έθιγε με συνοπτικό τρόπο, θέματα και καταστάσεις τις οποίες οι επικυρίαρχοι (οι διάφορες φυλές ανάμεσά μας με ξένο dna) του πλανήτη και οι υπηρέτες τους (υβρίδια και άνθρωποι) δεν θέλουν να φθάσουν στην αντίληψη των προβάτων, των ανθρώπων ήθελα να πω. Για να εξουδετερωθεί το θέμα, έφθασε και στο χαζοκούτι, όπου φυσικά θάφτηκε, όπως και τα άρθρα μας για το Γεωπαθητικό Στρές και για το του τι συμβαίνει στο αεροδρόμιο του Ντένβερ !
Στο πρώτο άρθρο είχαμε παραλείψει τον βιολογικό παράγοντα, εκτός από την αναφορά στο Παθογενές Μυκόπλασμα. Είμαστε όλοι μολυσμένοι από αυτό, και όχι μόνο. Το τι αρρώστια θα εκδηλώσουμε (νόσο του Cron, νόσο του Lyme, Morgellons, χρόνια κόπωση, ελκώδη κολίτιδα, πολλαπλές αλλεργίες κλπ, κλπ) και το πόσο γρήγορα, εξαρτάται πάνω από όλα από το ανοσοποιητικό μας σύστημα και την διατροφή μας. Υποψήφιος, όποιος τρώει γαλακτοκομικά προϊόντα, κρέας και ψάρια. Δηλαδή σχεδόν όλοι στην Δύση.
Ο άνθρωπος είναι το μόνο θηλαστικό που πίνει γάλα μετά τον απογαλακτισμό του ! Το ανοσοποιητικό όλων είναι σε κακή κατάσταση, το αίμα όξινο και το στομάχι αλκαλικό. Θα έπρεπε να ήταν αντίθετα. Ο μέσος άνθρωπος έχει μόνο στο αίμα 200 γραμμάρια παράσιτα, και το λεμφικό του σύστημα είναι γεμάτο τοξίνες, βαριά και μαλακά μέταλλα, παράσιτα και τοξίνες. Η κατάσταση είναι τέτοια, όπου από φέτος μετά την συμπλήρωση των δέκα ετών συστηματικού ψεκάσματος, οι θάνατοι στον πληθυσμό ακολουθούν λογαριθμική κλίμακα. Στην αρχή είμαστε.
Όπως άλλωστε είχε προγραμματιστεί, έτσι φαίνεται. Ο προγραμματισμός αφορά την εξόντωση 6,4 εκατομμυρίων ανθρώπων. Με το ψέκασμα, τις γιαλαντζί φυσικές καταστροφές με την χρήση βαθμωτών πεδίων, και τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο. Άλλωστε φαίνεται καθαρά στις Κατευθυντήριους Λίθους της Γεωργίας στις ΗΠΑ.
Οι "Κατευθυντήριοι Λίθοι της Γεωργίας" (στα Αγγλικά Georgia Guidestones) είναι ένα τεράστιο κατασκεύασμα από γρανίτη, εικόνα 1, το οποίο βρίσκεται στην κορυφή του λόφου Elbert County, στην Γεωργία των ΗΠΑ. Συχνά αναφέρεται ως το "Αμερικάνικο Στόουνχετζ", ένας τίτλος που έχει επίσης αποδοθεί κατά καιρούς σε μια σειρά από άλλες κατασκευές.
ΕΙΚ 2ΕΙΚ 3
Είναι ένα μήνυμα αποτελούμενο από δέκα οδηγίες, οι οποίες είναι χαραγμένες σε οκτώ σύγχρονες γλώσσες, ενώ ένα μικρότερο μήνυμα είναι επίσης χαραγμένο στην κορυφή της κατασκευής, σε τέσσερα αρχαία συστήματα γραφής: Βαβυλωνιακά, Αρχαία Ελληνικά, Σανσκριτικά και Αιγυπτιακά Ιερογλυφικά.
Το κατασκεύασμα έχει σχεδόν είκοσι μέτρα ύψος και είναι κατασκευασμένο από έξι πλάκες γρανίτη, που ζυγίζουν πάνω από 100 τόνους συνολικά. Μία πλάκα βρίσκεται στο κέντρο, με τις άλλες τέσσερις διατεταγμένες γύρω απ' αυτήν. Στην κορυφή βρίσκεται η έκτη πλάκα, ως κορωνίδα του κατασκευάσματος. Αξιοσημείωτο είναι ότι οι πλάκες είναι ευθυγραμμισμένες αστρονομικά. Μια πρόσθετη πέτρινη πλάκα, είναι τοποθετημένη στο έδαφος και σε μικρή απόσταση προς τα δυτικά της κατασκευή, η οποία παρέχει ορισμένες διευκρινίσεις σχετικά με την ιστορία και τον σκοπό των "Κατευθυντηρίων Λίθων".
Το μήνυμα το οποία είναι χαραγμένο στους «Κατευθυντήριους Λίθους της Γεωργίας» σχετίζεται με τέσσερις σημαντικούς τομείς:
1. Τη διακυβέρνηση και την εγκαθίδρυση μιας παγκόσμιας κυβέρνησης.
2. Τον πληθυσμό και τον έλεγχο της αναπαραγωγής.
3. Το περιβάλλον και τη σχέση του ανθρώπου με τη φύση.
4. Την πνευματικότητα.
Το μήνυμα αναφέρει :
. Διατηρήστε την ανθρωπότητα κάτω από 500.000.000, σε συνεχή ισορροπία με τη φύση.
· Κατευθύνετε σοφά την αναπαραγωγή, βελτιώνοντας την φυσική κατάσταση και την πολυμορφία.
· Ενώστε την ανθρωπότητα μέσω μιας ζωντανής νέας γλώσσας.
· Τιθασεύστε το πάθος, την πίστη, την παράδοση και όλα τα πράγματα με ψύχραιμη λογική.
· Προστατεύστε τους ανθρώπους και τα έθνη με δίκαιους νόμους και δίκαια δικαστήρια.
· Αφήστε όλα τα έθνη να κυβερνούν εσωτερικά, επιλύοντας τις εξωτερικές διαφορές σ' ένα παγκόσμιο δικαστήριο.
· Αποφύγετε ασήμαντους νόμους και άχρηστους αξιωματούχους.
· Εξισορροπήστε τα προσωπικά δικαιώματα με τα κοινωνικά καθήκοντα.
· Να εκτιμάτε την αλήθεια, την ομορφιά, την αγάπη, αναζητώντας την αρμονία με το άπειρο.
· Να μην είστε καρκίνος για τον πλανήτη - Αφήστε χώρο για τη φύση - Αφήστε χώρο για τη φύση.
Επίσης αυτό το οποίο προκαλεί τρομερή εντύπωση, είναι η αναφορά στον έλεγχο του πληθυσμού και συγκεκριμένα στηνμείωση του σε κάτω από 500.000.000, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι περίπου το 90% του πληθυσμού θα πρέπει να πεθάνει.Χαρακτηρίζοντας αυτούς τους ανθρώπους ως "άχρηστους καταναλωτές" (useless eaters) όπως αποκαλούν τις ευρύτερες λαϊκές μάζες, δηλαδή εμάς! Γι' αυτό το λόγο πολλοί αποκαλούν το μνημείο "ταφόπλακα της ανθρωπότητας".
ΕΙΚ 6ΕΙΚ 7
Το Παραμύθι Του Θερμοκηπίου
Όλοι θα έχετε ακούσει για το Νόμπελ του Αλ Γκόρ και τα πρωτόκολλα του Κιότο. Απίστευτο δούλεμα, όλοι το πιστεύουν, για αυτό μεταξύ τους μας αποκαλούν μαϊμούδες ! Αυτό που συμβαίνει είναι ότι το ηλιακό μας σύστημα δεν ανήκει στον "γαλαξία μας" άλλα σε έναν άλλο δακτυλιοειδή περίπου κάθετο σε αυτόν που αποκαλούμε γαλαξία μας, εικόνα 2. Μάλιστα υφίσταται απορρόφηση. Κάθε 26.000 χρόνια (Μετωνικός κύκλος) το ηλιακό μας σύστημα περνάει μέσα από τον Γαλαξία, άλλωστε ανακοινώθηκε πέρυσι.
Έτσι όσο πλησιάζουμε το επίπεδο του Γαλαξία και ευθυγραμμιζόμαστε με το γαλαξιακό κέντρο, εικόνα 3, δεχόμαστε τεράστια ποσά ενέργειας. Αυτό ήδη συμβαίνει από το 1900. Το μαγνητικό πεδίο του ήλιου έχει αυξηθεί 100 φορές, και οι πλανήτες πλέον λάμπουν 400-800% περισσότερο. Αυτή η διαρκώς αυξανόμενη ενέργεια προκαλεί το φαινόμενο του θερμοκηπίου. Εδώ μπαίνει το θέμα του μετάκεντρου μεταξύ του ηλιακού μας συστήματος και του Γαλαξιακού κέντρου.
Όσο πλησιάζουμε το 2012 εικόνα 3, τόσο θα χορεύουμε από τους σεισμούς και θα πνιγόμαστε από τα τσουνάμια, από τα φυσικά και τα τεχνητά. Βλέπετε οι φυλές των επικυρίαρχων τρώγονται αγρίως μεταξύ τους, χρησιμοποιώντας τους ανθρώπους για τους πολέμους τους. Άλλωστε για αυτούς είναι ώρα "συγκομιδής". Έτσι για να μην καταλάβουμε τίποτα μας προκαλούν οικονομική κρίση, διπλασιάζουν τα διόδια, ακριβαίνουν το πετρέλαιο, στα 180-240 δολάρια θα φτάσει το καλοκαίρι, με περσινή απόφαση της Μπίλντμπεργκ. Έτσι άρχισε ήδη η γκετοποίηση μας.
Μετά τον προσχεδιασμένο από το 1843 παρακαλώ, 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο (βλέπε Albert Pike), τις αρρώστιες και τις φυσικές και τεχνητές καταστροφές θα απομείνουν 500 ή πολύ λιγότερα εκατομμύρια άνθρωποι σε πρωτόγονη κατάσταση. Τότε θα βγουν ξανά από τις υπόγειες βάσεις στις οποίες κατεβαίνουν τώρα και θα παριστάνουν τους θεούς. Ξανά, θα μας διδάξουν την ..... γεωργία, τις τέχνες, τα γράμματα κλπ. Σας θυμίζει τίποτα αυτό ; Τίποτα διφυείς ; Έχει γίνει τόσες φορές στο παρελθόν, και τα σημάδια υπάρχουν, παρά την προσπάθεια του Smithsonian να τα εξαφανίζει συστηματικά !
ΕΙΚ 8ΕΙΚ 9
Παραισθησιακή Παρασίτωση, Morgellons και το Λουρί της Μάννας
Εδώ και μερικά χρόνια έχει παρουσιαστεί μια αρρώστια που θυμίζει επιστημονική φαντασία. Η ιατρική κοινότητα, εκτός του ότι είναι μυωπική και άλλων ρήμασι πείθεται, την χαρακτηρίζει 'Παραισθησιακή Παρασίτωση". Τα βασικά συμπτώματα είναι τα εξής : Αρχικά, έχει κάποιος την αίσθηση ότι κάτι περπατάει κάτω από το δέρμα του. Κατόπιν παρουσιάζονται εξογκώματα και στην συνέχεια έλκη , από όπου βγαίνουν φωσφορίζουσες ίνες εικ. 4-8. Ο άνθρωπος διαλύεται προοδευτικά εξαιτίας της αναιμικής λειτουργίας του οργανισμού του. Επισήμως δεν αναγνωρίζεται σαν αρρώστια και τους βγάζουν όλους τρελούς !
Μερικοί γιατροί που νοσούν οι ίδιοι, διεξάγουν μόνοι τους έρευνα με ηλεκτρονικά μικροσκόπια. Προσπαθούν να βρουν άκρη και έχουν μείνει έκπληκτοι από την αδιαφορία του ιατρικου κατεστημένου. Οι φωτογραφίες που υπάρχουν μοιάζουν βγαλμένες απο έργο επιστημονικής φαντασίας, μόνο που είναι πραγματικές. Η νανοτεχνολογία και η ναοιατρική έχουν υλοποιήσει κάτι εφιαλτικό. Αυτές οι ίνες μοιάζουν να έχουν νοημοσύνη.
Αναπαράγουν δια αντιγραφής τον εαυτό τους στο ανθρώπινο σώμα, στο ζώο η στο φυτό που χρησιμοποιούν σαν ξενιστή, βάσει της εσωτερικής τους γενετικής τους κωδικοποίησης και των ενσωματωμένων εντολών. Ένα από τα πολλά είδη των εν λόγω ινών, η μπλε ίνα, εχει χρυσή κεφαλή με ενσωματωμένη κάμερα και φλας εικ.8-9. Ελέγχεται από ασύρματα δίκτυα βαθμωτών πεδίων !!! Όχι δεν σας δουλεύω, είναι η φρικτή αλήθεια. Δείτε τις φωτογραφίες ! Αυτό σημαίνει ότι πολλά χρήματα των "μαύρων" κονδυλίων έχουν επενδυθεί εδώ. Όσοι ανησυχούν μήπως τους εμφυτεύσουν βιολογικό τσιπάκι στο μέλλον (για το 666 και άλλα) ας ηρεμήσουν και ας το απολαύσουν. Είναι ήδη γεμάτοι, όπως και το περιβάλλον γύρω τους είναι γεμάτο από τις ίνες των morgellons.
ΕΙΚ 10ΕΙΚ 11
Αεροψεκασμοί , Virons και το "λουρί της μάνας"
Τα "Μέσα Μαζικής Κατεύθυνσης" κάνουν ελάχιστες αναφορές στο θέμα των Morgellons και προσπαθούν να μας πείσουν ότι αφορά δερματική διαταραχή. ΨΕΜΑΤΑΑΑ !!! Όσα λένε απέχουν πολύ από την αλήθεια. Οι ίνες εικ. 10 διατρέχουν τον οργανισμό, αναπαράγονται αφάνταστα γρήγορα, καταστρέφουν το DNA μας και το αντικαθιστούν με κάποιο είδος πρωτεΐνης. Τι σημαίνει αυτό ? Εάν κάποιος έρθει σε επαφή με τα Morgellons, ο οργανισμός του τα αναγνωρίζει και τα αναπαράγει συνεχώς εικ. 11-16 !
Και ας μην ξεχνάμε ότι επικοινωνούν μεταξύ τους με αυτοργανούμενα ασύρματα δίκτυα. Το περίβλημα τους αποτελείται από (HDPE) δηλαδή από υψηλής πυκνότητας πολυαιθυλένιο, το οποίο χρησιμοποιείται για την κατασκευή οπτικών ινών !!! Το υλικό αυτό χρησιμοποιείται ευρύτατα στη βιομηχανία βιονανοτεχνολογίας εδώ και χρόνια, κυρίως για την ενθυλάκωση των viron. Tα viron είναι 150 φορές μικρότερα από τους ιούς. Αυτά περιλαμβάνουν DNA, RNA, RNAi (μεταλλαγμένο RNA) η δακτυλιοειδή πλασμίδια για ειδικές λειτουργίες (που είναι ΤΟ ΛΟΥΡΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ? ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ?).
Φυσικά, οι βιοψίες ασθενών των Morgellons δείχνουν μεταξύ άλλων κατά κόρον Σιλικόνη και Γυάλινα Σωληνάκια εικ. 17-18. Θα αναρωτιέστε πως η σιλικόνη παράγει πυρίτια (silica-gel, SiO2), γυάλινα σωληνάκια δηλαδή. Σωστά, δεν παράγει ! Όμως η δικαρβονική silicα μπορεί να παράγει σιλικόνη μέσω φυσικών κυτταρικών αντιδράσεων σε ένα βιολογικό σύστημα !
Φυσικά μας τα ψεκάζουν σχεδόν καθημερινά. Ένα ενδιαφέρον παρατράγουδο είναι οι αυξημένες και συχνά μη αναμενόμενες βλάβες των ηλεκτρονικών υπολογιστών και κυρίως των laptops.
Αυτό συμβαίνει γιατί τα πάντα έχουν πλημμυρίσει από τις συγκεκριμένες ίνες και αρκετές είναι αγώγιμες, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται βραχυκυκλώματα . Τα laptops άλλωστε κάνουν "βόλτες" μαζί μας, έξω στα καφέ κ.λ.π.
Τον Αύγουστο του 2006 το FDA, δηλαδή ο Αμερικανικός Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων, ενέκρινε τον ψεκασμό των κρεάτων με νανο-ιούς βακτηριοφάγους και την χρήση τους ως πρόσθετο τροφής.
Η Intralytix Corporation μέσω διεθνών εταιρειών πουλάει τα σπρέι της σε όλο τον κόσμο από το 2002. Επειδή είναι πολύπλοκο να εξηγήσουμε τις αντιδράσεις του ανοσοποιητικού μας, σε αυτήν την περίπτωση θα σταματήσουμε εδώ. Μόνο προσέχετε καλά τι τρώτε!
Τις καλύτερες έρευνες στο θέμα έχει κάνει η Dr Hildergarde Staninger , RIET-1.
Industrial Toxicologist/IH & Doctor of Intergrative Health International, LLC
12235 E.Centralia St.Lakewood, ca 90715 Tel: 562-402-7300 Fax: 562-402-7308
ΕΙΚ 28
Tο προφίλ της Αρρώστιας των Morgellons, όπως το Καθόρισαν οι Ερευνητές
Σχεδιασμένη μεταδιδόμενη εισβολή νανοτεχνολογίας στους ανθρώπινους ιστούς με τη μορφή αυτοσυναρμολογούμενων, αυτοαναπαραγόμενων ορατών σωληνίσκων, έγχρωμων ινών, διατάξεων, συρμάτων και άλλων ορατών μορφών, που μοιάζουν με αισθητήρες και κεραίες. Μεταφέρουν δε τα περισσότερα γενετικά μεταλλαγμένα DNA/RNA.
Αυτές οι νανο-μηχανές ευνοούνται από περιβάλλον αλκαλικού PH και χρησιμοποιούν την βιο-ηλεκτρική ενέργεια του σώματος, τα μεταλλικά ιχνοστοιχεία και άλλα μη αναγνωρισμένα ακόμη στοιχεία ως πηγές ενέργειας. Αυτό δεν σημαίνει ότι επιδιώκουμε ένα όξινο PH αλλά το φυσιολογικό, δηλαδή +/-7,5. Υπάρχουν αποδείξεις ότι αυτές οι μικροσκοπικές μηχανές έχουν τις δικές τους εσωτερικές "μπαταρίες".
Επίσης, είναι πιθανό να λαμβάνουν συντονισμένα μικροκύματα , σήματα EMF, ELF και πληροφορίες. Για ποιο λόγο είναι άγνωστο. Τα συμπτώματα αρχίζουν με έλκη στο δέρμα όλου του σώματος εικ.19, που δεν πιάνουν κρούστα, "ποτέ¨ δεν μολύνονται από βακτηρίδια και επουλώνονται εξαιρετικά αργά. Τα νοητικά και νευρολογικά συμπτώματα περιλαμβάνουν "θόλωμα" του μυαλού, σοβαρές διαταραχές στην προσωπικότητα, φοβίες, κατάθλιψη, προβλήματα κινητικού συντονισμού.
Τα θύματα των Morgellons υποφέρουν από απότομες μεταβολές της θερμοκρασίας του σώματος, έντονη δυσφορία και χρόνια κόπωση. Είναι βεβαιωμένο ότι τα Morgellons βρίσκονται σε όλα τα σωματικά υγρά και τις οπές του σώματος. Έχουν βρεθεί στις αρθρώσεις και πιστεύεται ότι είναι μηχανική η συστηματική διείσδυση σε όλο το σώμα.
Αναφέρεται απο όλους τους ασθενείς ότι οι μηχανές των Morgellons έχουν ομαδική συνείδηση. Επικοινωνούν σίγουρα μεταξύ τους μέσω βακτηριδίων και ιών. Μια και αντέχουν σε θερμοκρασίες άνω των 760 βαθμών Κελσίου, η αποστείρωση των επαναχρησιμοποιούμενων ιατρικών εργαλείων (χειρουργεία, οδοντιατρεία) είναι άχρηστη !!!
Υπάρχουν σημαντικά στοιχεία ότι η μετάδοση – μόλυνση σχετίζεται με τις ίνες που βρίσκονται στα υλικά των αεροψεκασμών, αν και δεν έχουν δημοσιευτεί αποδείξεις, οι οποίες και υπάρχουν.
ΕΙΚ 16ΕΙΚ 17ΕΙΚ 18
Και η συνέχεια με το "Λουρί της Μάνας"
Τα "παιδιά" για να μη βαριούνται, όλο ίνες και ξανά ίνες, φτιάξανε και άλλα καλούδια για το καλό μας! Τι φτιάξανε? Εξαγωνικά νανοτσιπάκια εικ.20-21, που βγάζουν νευρικές απολήξεις, και ... που είναι ρε παιδιά το λουρί της μάνας ???
Για να μην κουράσω και άλλο το μυαλουδάκι σας, δείτε μόνο για λίγο τι άλλο φυτρώνει μέσα σας εικ.22-23. Τα αναγνωρίζεται καθόλου? Μήπως σας καθυστερώ από το αγαπημένο σας ματς, από το στρατηγικό παιχνίδι που παίζεται στον υπολογιστή σας, από το έργο που πήρατε από το βιντεοκλάμπ η από την κλαδική σας οργάνωση? Συγνώμη τελειώνω!
Αν ακόμη δεν έχετε συγκλονιστεί, απλώς είστε θύματα του μαζικού νοητικού προγραμματισμού. Οι περισσότεροι τον αποκαλούν πολιτισμό. Μη μου κάνετε, σας παρακαλώ, την αναμενόμενη κλασσική ερώτηση : Μα, αυτοί οι σατανικοί εγκέφαλοι που τα κάνουν όλα αυτά δεν παθαίνουν τίποτα? Μα ακόμη θεωρείτε τον εαυτό σας στην κορυφή της τροφικής αλυσίδας του πλανήτη? Μελετήστε προσεκτικά την κληρονομιά μας, χρησιμοποιώντας συμβολική σκέψη. Η ίδια η μυθολογία μας αναφέρει παντού την λέξη Βρωτοί, όλα υπάρχουν από τότε!
Και απολαύστε στις εικ. 24,25,26 τα ζωντανά πλασματάκια που βολτάρουν μέσα σας, και στην εικ.28 ένα φιδίσιο πλασματάκι, στην εικ.29 Morgellons και ψέκασμα, καμία σχέση δεν έχουν, πα πα πα ψέματα ! Στην εικ.30 το σύστημα κεραιών των Morgellons !!!
ΕΙΚ 24ΕΙΚ 25ΕΙΚ 26ΕΙΚ 29
Αντίμετρα και Τρόποι Καθαρισμού
Ότι ακολουθεί αποτελεί αποκλειστικά προσωπική άποψη του γράφοντος.
1.ΔΙΑΤΡΟΦΗ
Όσα αναφέρουμε είναι βασικοί κανόνες για όποιον σκέφτεται και δεν κρύβεται πίσω από παραδόσεις, έθιμα και παλιές συνήθειες, χλαπακιάζοντας άχρηστες και δηλητηριασμένες τροφές. Πού είναι η εξυπνάδα σας? Σκέφτεστε πως θα δαγκώσετε τον διπλανό σας? Υπάρχουν άλλα DNA δίπλα σας που δεν τα αντιλαμβάνεστε και σας δαγκώνουν απείρως καλύτερα. Τα παραθέτουμε χωρίς πολλές εξηγήσεις, γιατί έτσι και αλλιώς ελάχιστοι θα ψάξουν το θέμα. Άλλωστε δεν είμαστε γιατροί. Αποφεύγετε ότι προέρχεται από ζύμωση για να μην πλημμυρίζετε από μούχλα. Δηλαδή, κρασιά, τυριά, ψωμιά και μανιτάρια.
Εξαιρέσεις αποτελούν (για να μην πανικοβληθείτε) το πιστοποιημένο βιολογικό κατσικίσιο τυρί και τα κριθαρένια Κρητικά παξιμάδια. Μπορεί κανείς να φτιάχνει ψωμί μόνος του από μη μεταλλαγμένο αλεύρι, όπως είναι το Ντίνκελ και το Καμούτ. Επίσης, αποφεύγετε όλα τα κρέατα και τα ψάρια. Όποιος δεν αντέχει, μόνο πιστοποιημένο βιολογικό κατσίκι ψητό και μαρίδα η σαρδέλα ψητή, καλά καθαρισμένα. Το πολύ μια φορά την εβδομάδα! Γενικά, καταναλώνεται μόνο φυτικά πιστοποιημένα βιολογικά τρόφιμα. Βάλτε στην ζωή σας τα συμπληρώματα διατροφής.
2.ΜΕΘΟΔΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ.
α). Ένα γεύμα την ημέρα πρέπει να αποτελείται από σαλάτα με ένα τουλάχιστον μεγάλο κρεμμύδι, 3-4 πιπεριές κέρατα, ένα κρητικό κριθαρένιο παξιμάδι και βιολογικό λάδι, όχι ορυκτέλαιο.
β).Οζονεθεραπεία! Προμηθευτείτε μια καλή συσκευή και πίνετε μόνο νερό οζονισμένο. ΠΡΟΣΟΧΗ θα βγάλετε την μπάλα που σας δίνουν μαζί, είναι από σκόνη μαρμάρου με κόλα, αλλιώς θα χαλάσουν τα νεφρά σας.
γ).Προμηθευτείτε μια ηλεκτρονική συσκευή τύπου spa detox, η οποία αφαιρεί βαρέα μέταλλα, τοξίνες, βακτηρίδια κλπ. Θα πάθετε την πλάκα της ζωής σας, όταν δείτε και μυρίσετε τι βρωμιά βγαίνει από μέσα σας. Τι να σας κάνει και η ιατρική, αφού ποτέ δεν θίγει τις αιτίες των ασθενειών?
3).ΑΝΟΣΟΠΙΗΤΙΚΟ.
Ο πιο γρήγορος τρόπος για να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σας είναι το σελήνιο σαν πρόσθετο διατροφής. Παίρνετε με το φαγητό καθημερινά 1.200mg για ένα μήνα. 800mg για άλλους δυο μήνες και κατόπιν για συντήρηση 400mg ημερησίως. Δεν το λέω εγώ αλλά ο Dr Harold Foster που είναι γεωγραφικός γιατρός με 100.000 κλινικές περιπτώσεις θεραπείας aids και καρκίνου (www.hdfoster.com). Μέχρι και το διαβόητο FDA αναγκάστηκε να κάνει τεστ.
άντε και καλά ξεμπερδέματα…!


http://www.miastala.blogspot.com

Αγρογλυφικά, Έκλειψη Ηλίου και Elenin

Posted: 23 Jun 2011 11:43 AM PDT

5
Εκπληκτικό αγρογλυφικό στο Poirino, Italy 20 Ιουνίου 2011. Δείχνει τον Ήλιο μας σε ένα είδος Γαλαξιακού Αστρικού Χάρτη. Και στις 30 Ιουνίου έχουμε την έκλειψη Ηλίου μετά την έκλειψη Σελήνης στις 15 Ιουνίου. Αυτά τα δύο φαινόμενα θα τα πληρώσουμε ακριβά στην Ελλάδα, σαν έθνος. 
Δεύτερο Αγρογλυφικό στο Cow Drove Hill, Hampshire στις 18 Ιουνίου 2011. Με την πρώτη ματιά ο σχηματισμός αναπαριστά κάποια ευθυγράμμιση στο Ηλιακό σύστημα. Ο Red Collie(Dr. Horace R. Drew), ένας ειδικός ερευνητής στα αγρογλυφικά έχει την γνώμη ότι δείχνει ένα άγνωστο σώμα, μάλλον κομήτη που θα εμφανιστεί ξαφνικά σε κοινή θέα κοντά στον πλανήτη Άρη.
Συμπληρώνει δε. Το αγρογλυφικό στο Cowdrove Hill δείχνει το εσωτερικό Ηλιακό μας σύστημα με τον Ερμή, την Γη και τον Άρη σε μια ημερομηνία κοντά στις 20 Ιουνίου 2011, μαζί με τρείς εικόνες ενός άγνωστου αντικειμένου, ίσως κομήτη που θα σκάσει μύτη κοντά στην τροχιά του Άρη. Ήδη δυο γνωστά αντικείμενα βρίσκονται κοντά στην τροχιά του Άρη. Οι κομήτες C/2011 C1 McNaught και ο C/2010 X1 Elenin.


Το «μυστηριώδες» αντικείμενο ίσως ξαφνικά γίνει λαμπρό στα τέλη Ιουνίου. Τώρα απλώς περιμένουμε και παρατηρούμε.











http://www.miastala.blogspot.com
http://katohika.blogspot.com

UFO ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ(video)

Posted: 23 Jun 2011 11:37 AM PDT


Την στιγμή που περίμεναν  οι οδηγοί να ανάψει το φανάρι ξαφνικά είδαν  4 τουλάχιστον UFO να πετάνε στον ουρανό.. ενώ το ένα απ'αυτά γίνεται ιδιαίτερα φωτεινό.


UFOs over New York June 2011 LUS by justa4t





http://worldjudge2012.blogspot.com

Η χειρότερη προσπέραση όλων των εποχών(video)

Posted: 23 Jun 2011 11:31 AM PDT







http://asovaros.tumblr.com

Σε "βασανιστήρια" ομορφιάς 9χρονη από τη μητέρα της (pics)

Posted: 23 Jun 2011 11:27 AM PDT




Σοκάρει εκπομπή που δείχνει 9χρονο κοριτσάκι να υποχρεώνεται να βγάλει τα φρύδια του με κερί επειδή η μητέρα το πιέζει να λάβει μέρος σε παιδικά καλλιστεία ομορφιάς.
Ο πόνος αποτυπώνεται στο πρόσωπο της μικρής Κλοέ από το Τέξας η οποία έχει επισκεφθεί σαλόνι ομορφιάς. Η διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (23/6) στο τελευταίο επεισόδιο του ριάλιτι σόουToddlers and Tiaras.


Η μητέρα τη μικρής δουλεύει συνεχώς σε καλλιστεία και δήλωσε πως άλλαξε εντελώς την κόρη της για να κερδίσει σε παιδικά καλλιστεία την Οκλαχόμα.

"Λίγος πόνος για να κερδίσεις το στέμμα; Εάν πήγαινε σε διαγωνισμό μόνη της δε θα είχε την εμφάνιση που ζητούν οι κριτές. Έχει καστανά φρύδια με ξανθιά μαλλιά κάτι που δεν ταιριάζει", είπε η μητέρα.  

Στην εκπομπή η μικρή εμφανίστηκε κατά τη διάρκεια της αλλαγής να διαβάζει περιοδικά celebrity με τη μητέρα της. 

Ωστόσο όταν ήρθε η ώρα για να βγάλει με κερί τα φρύδια της, η μικρή παραδέχτηκε πως πόνεσε. Μάλιστα της τοποθετήθηκε και δόντι καθώς έλειπε και φαινόταν το κενό όταν χαμογελούσε. 

Στην ίδια εκπομπή μια άλλη μητέρα άρχισε να ψεκάζει το 4χρονο παιδί της με αυτομαυριστικό σπρέι για ηλιοκαμένο look...

H 9χρονη Κλοέ κέρδισε τον τίτλο Ultimate Grand Supreme και η 4χρονη Χαλί για το καλύτερο κουστούμι.







http://www.cosmo.gr

MAX KEIZER Για το λαϊκό κίνημα στην Ελλάδα

Posted: 23 Jun 2011 11:20 AM PDT


Το παραπάνω βίντεο δεν χρήζει σχολιασμών από μένα. . Δίνει ΣΑΦΩΣ πληροφορίες που δε θα διανοούνταν να παρουσιάσουν τα ελληνικά ΜΜΕ. Για να γνωρίζουμε λοιπόν αυτά που δε μας λένε. Τα σχόλια δικά σας


http://logioshermes.blogspot.com

ΤΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΤΗΣ ΤΡΕΛΑΣ - THE MARKETING OF MADNESS (ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ)

Posted: 23 Jun 2011 11:17 AM PDT


Δείτε το Ντοκιμαντέρ:
Μεταφορτώθηκε από   

H Νοσοκαπηλεία είναι μια αρκετά επιτυχημένη στρατηγική που μετατρέπει συνηθισμένες καταστάσεις της ζωής σε καταστάσεις ψυχιατρικού νοσήματος, κάνοντας τον κάθε άνθρωπο να ανησυχεί για την πιο πρόσφατη «ψυχική ασθένεια» και να απαιτεί κάποιο χάπι.

Σύμφωνα με έναν ειδικό του μάρκετινγκ: «Δεν υπάρχει πιο ασαφής κατηγορία ασθένειας απ' αυτή του άγχους και της κατάθλιψης, όπου σπάνια βασίζεται σε μετρήσιμα σωματικά συμπτώματα κι έτσι μπορεί να ερμηνευτεί μόνο ως έννοια που δεν είναι κάτι χειροπιαστό ή αποδείξιμο». Και πιάνει.

Οι ψυχίατροι και οι φαρμακευτικές εταιρείες έχουν δημιουργήσει μια κερδοφόρα γωνιά στην αγορά που προσφέρει πάνω από 150.000 δολάρια κάθε λεπτό. Και τα στελέχη στο χώρο της διαφήμισης ανά τον κόσμο επίσης το γνωρίζουν. Το απόλυτο ντοκιμαντέρ... για τη χορήγηση ψυχοτρόπων φαρμάκων -- αυτή είναι η ιστορία της εταιρικής επικερδούς σχέσης μεταξύ των φαρμακευτικών εταιριών και της ψυχιατρικής η οποία έχει δημιουργήσει κέρδος 80 δισεκατομμυρίων δολαρίων από την αθέμιτη διοχέτευση των ψυχοτρόπων φαρμάκων σε ένα ανυποψίαστο κοινό.

Αλλά τα φαινόμενα απατούν. Πόσο έγκυρες είναι οι ψυχιατρικές διαγνώσεις και πόσο ασφαλή είναι τα φάρμακά τους;

Εισχωρώντας πιο βαθιά από το επιχειρηματικό «βερνίκι», αυτό το ντοκουμέντο αποκαλύπτει την αλήθεια πίσω από τη γλοιώδη κομπίνα του μάρκετινγκ και την
επιστημονική απάτη και ξεσκεπάζει μια επικίνδυνη και συχνά θανατηφόρα καμπάνια πωλήσεων.

http://thesecretrealtruth.blogspot.com

Η γυναίκα με το μεγαλύτερο στήθος στον κόσμο!

Posted: 23 Jun 2011 11:10 AM PDT


Η Νόρμα Στιτζ σίγουρα δεν είναι η γυναίκα της διπλανής πόρτας, αφού διαθέτει προσόντα που την κάνουν να ξεχωρίζει. 
Η 50χρονη Αμερικανίδα κέρδισε μία θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες, καθώς έχει το μεγαλύτερο στήθος στον κόσμο. Το στήθος της έχει περίμετρο 2,5 μέτρα και βάρος 18,5 κιλά. 
Κι αν νομίζετε ότι δεν αντιμετωπίζει δυσκολίες κάνετε λάθος. Η Νόρμα δεν μπορεί να περπατήσει στην κατηφόρα, δεν μπορεί να κοιμηθεί μπρούμυτα και το μόνο αυτοκίνητο που μπορεί να οδηγήσει είναι το 4χ4 του συζύγου της. 
Παρά τα προβλήματα, όμως, στην καθημερινή της ζωή, η ίδια δεν φαίνεται διατεθειμένη να αποχωριστεί τα κάλλη της, κάνοντας επέμβαση για να μικρύνει το στήθος της...





http://relaxgr.blogspot.com

Τι μέγεθος έχει το internet και πόσο γρήγορα μεγαλώνει;

Posted: 23 Jun 2011 11:07 AM PDT



Αν και υπάρχουν μερικά όργανα «διοίκησης» και κοινοπραξίες, δεν υπάρχει πραγματικό κεντρικό σύστημα ελέγχου για το διαδίκτυο, γι' αυτό κανείς δεν ξέρει... 

πραγματικά με βεβαιότητα ακριβώς πόσες ιστοσελίδες υπάρχουν, ή πόσες νέες ιστοσελίδες δημιουργούνται κάθε μέρα. Έτσι δεν υπάρχει εύκολος τρόπος για να μάθουμε ή να εξηγήσουν το μέγεθος του internet.
Ωστόσο, μερικές οργανώσεις έχουν ως αντικείμενο να παρακολουθούν την αύξηση των ιστοσελίδων που συνθέτουν το Διαδίκτυο, καθώς αυτό συνεχίζει να εξαπλώνεται. Τα στοιχεία αυτών των οργανώσεων ίσως να μην έχουν 100% ακρίβεια αλλά μας δίνουν μια αρκετά καλή εικόνα για το μέγεθος και την ανάπτυξη του διαδικτύου.
Παρακάτω σας παρουσιάζουμε συγκεντρωμένα κάποια στοιχεία από αυτές τις πηγές.
- Η αρχαιότερη ιστοσελίδα είναι η symbolics.com η οποία δημιουργήθηκε στις 15/03/1985. Άλλες ιστοσελίδες που δημιουργήθηκαν το ίδιο έτος είναι οι Xerox.com και HP.com.
- Ο οργανισμός GoDaddy είναι η μεγαλύτερη επιχείρηση καταχώρησης ονομάτων ιστοσελίδων. Κατέχει 1/3 της συνολικής αγοράς και το 1/2 σε σχέση με της 10 μεγαλύτερες εταιρίες.
- Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 324 TLD (το κομμάτι μετά την τελεία π.χ. .gr .com). Από αυτά, τα 291 είναι κωδικοί χωρών και μόνο 5 μπορούν να χρησιμοποιηθούν από οποιοδήποτε site (.com, .net, .biz, .info, .org). Τις ερχόμενες μέρες αυτό ενδέχεται να αλλάξει καθώς έχει ανακοινωθεί ότι τα TLD θα γίνουν απεριόριστα.
- Το 2007 καταχωρούνταν 3,7 εκατομμύρια sites ανά μήνα, σήμερα ο αριθμός αυτός έχει φτάσει τα 4,5 εκατομμύρια.
- Το 1992 υπήρχαν λιγότερα από 15.000 sites. Το 1998 η Google ανέφερε ότι είχε καταμετρήσει 26.000.000 σελίδες. Το 2008 η Google και πάλι ανέφερε ότι η νέα καταμέτρηση έδειχνε ότι υπήρχαν 1.000.000.000.000 ιστοσελίδες!!






http://www.secnews.gr
http://katidiaforetiko.blogspot.com

Πάρκο από πηλό στην Κίνα!

Posted: 23 Jun 2011 11:03 AM PDT





Ένα μοναδικό πολιτιστικό πάρκο κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από πηλό έχει ανοίξει τις πύλες του πρόσφατα για το κοινόστην Tangshanστην Κίνα.
Διαθέτει σειρές των σπιτιώνπολυσύχναστους δρόμους που γεμίζουν μετους εμπόρους και τα καρότσια (κάρα) τους,  το πάρκο είναι μια αναπαραγωγή της Ζανγκ Zerui και του διάσημου πίνακα ζωγραφικήςRiverside κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ Qingming. Ο άνθρωπος πίσω από το μοναδικό αυτό έργο είναι ένας ντόπιος από την πόλη  Fengrun, με το όνομα Qin Shiping.
Ο Tangshan ασχολείται με την κεραμική, και εργάστηκε ως γλύπτης και ζωγράφος από τότε που ήταν νεαρό αγόρι. Το 2005είχε την ιδέα να δημιουργήσει αυτή την μοναδική κατασκεύη στην Κίνακαι επειδή ήταν πάντα οπαδός της ζωγραφικής της Zhang Zherui, αποφάσισε να αναδημιουργήσει τις εικόνες που απεικονίζονται στο έργο της καλλιτέχνιδας με γλυπτά από πηλό.



 Ο Qin Shiping άρχισε να δημιουργεί το 2008Προσέλαβε δύο εμπειρογνώμονες σε πήλινο γλυπτό με αρκετή εμπειρία πίσω τουςκαι100 εργαζομένους και ξεκίνησε για το έργο. Τρία χρόνια αργότερατο πάρκο γλυπτικής Tangshan έχει τελικά ολοκληρωθεί και άνοιξε για τοευρύ κοινό. Είναι 300 μέτρα μήκος και 60 μέτρα πλάτος και έχει χτιστείστα 2 / 3 κλίμακας φυσικού μεγέθους. Το ακριβές κόστος του πάρκουδεν έχει ακόμη δημοσιοποιηθείαλλά το  2009ο Qin Shiping δήλωσεότι είχε ήδη επενδύσει πάνω από 10 εκατομμύρια γιουάν (1.545.000 δολάρια).




http://xsefoto.blogspot.com

Ασυνήθιστο ατύχημα σε αγώνα με μηχανές(video)

Posted: 23 Jun 2011 10:59 AM PDT

Ασυνήθιστο ατύχημα σε αγώνα με μηχανές



http://www.piperies.gr

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές