Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Pantocratoria©


Pantocratoria©


αύριο ο ανασχηματισμός - Που πάνε Παπακων/νου, Βενιζέλος -

Posted: 16 Jun 2011 01:40 PM PDT

 αύριο ο ανασχηματισμός - Που πάνε Παπακων/νου, Βενιζέλος - Θρίλερ με το ΥΠΟΙΚ

 Όλες οι πληροφορίες δείχνουν πως ο κ. Βενιζέλος θα αναλάβει το δύσκολο έργο των Οικονομικών

- Για την ίδια θέση βέβαια ακούγεται και το όνομα του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη - Όπως όλα δείχνουν εκτός κυβέρνησης μένουν Πάγκαλος, Μπιρμπίλη, Δρούτσας και ο κ. Πεταλωτής - Για τη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου ακούγεται το όνομα του κ. Γερουλάνου

Η αντικατάσταση του θεωρείται δεδομένη αφού για αυτήν γίνεται ο ανασχηματισμός. Όμως έως τώρα δεν υπάρχει καμία ένδειξη για το ποιός θα είναι ο διάδοχος του. Εαν θα προέρχεται από την Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ ή εξωκοινοβουλευτικό πρόσωπο. Όσο για τον κ. Παπακωνσταντίνου φέρεται να τοποθετείται στο υπουργείο εξωτερικών. Και ίσως να τον ακολουθήσει ως υφυπουργός και ο κ. Σαχινίδης. Το νέο σχήμα που αναμένεται να ανακοινωθεί αργά το βράδυ σήμερα ή αύριο το πρωί αν η συνεδρίαση της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ "τραβήξει" σε χρόνο θα είναι σύμφωνα με τους συνεργάτες του κ. Παπανδρέου ολιγομελές. Θα περιλαμβάνει περίπου 25 υπουργούς. Θα βρίσκεται στο υπουργικό συμβούλιο ο κ. Βενιζέλος μετά το θρίλερ γύρω από τη συμμετοχή του που είχε και χτυπήματα "κάτω από τη ζώνη" επί αρκετές ώρες. Σύμφωνα με το Mega, ο κ. Βενιζέλος θα αναλάβει την αντιπροεδρία της κυβέρνησης, ενώ θα έχει ειδικό ρόλο ως συντονιστής των οικονομικών προσπαθειών της κυβέρνησης.  Κατά τα λοιπά θέση θα έχουν η κ. Διαμαντοπούλου, ο κ. Χρυσοχοίδης , ο κ. Ρέππας και ο κ. Καστανίδης. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του κ. Πάγκαλου, της κ. Κατσέλη καθώς και των συνεργατών του πρωθυπουργού Δρούτσα, Γερουλάνου και Μπιρμπίλη. Η ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης θα γίνει την Παρασκευή και η ψηφοφορία στη Βουλή τα μεσάνυχτα της Τρίτης

Κοινωνικά: Στα χαρτιά έμεινε η απογραφή δημοσίων υπαλλήλων!

Posted: 16 Jun 2011 01:30 PM PDT

Κοινωνικά: Στα χαρτιά έμεινε η απογραφή δημοσίων υπαλλήλων!

Στα χαρτιά και μόνο έμεινε τελικά η απογραφή των δημοσίων υπαλλήλων, αφού η γενική γραμματέας δημόσιας διοοίκησης Ευσταθία Μπεργελέ, παραδέχεται ότι το αρμόδιο υπουργείο δεν έχει στα χέρια του βασικά δεδομένα για την καταγραφή των δημοσίων υπαλλήλων.

Παράλληλα καλεί τους υπευθύνους των διευθύνσεων ανθρώπινου δυναμικού και τους αναπληρωτές τους να υποβάλουν αίτημα για να πιστοποιηθούν ως διαχειριστές της ηλεκτρονικής εφαρμογής, προκειμένου να καταστεί εφικτή η διενέργεια της απογραφής των δημοσίων υπαλλήλων.

Η κα Μπεργελέ, σημειώνει επίσης ότι η καταληκτική ημερομηνία για την πιστοποίηση των προϊσταμένων και των αναπληρωτών τους έχει εκπνεύσει ήδη από τις 14 Ιανουαρίου 2011.

Μάλιστα τονίζει ότι όσοι δεν έχουν υποβάλει την αίτηση  είναι εκπρόθεσμοι και απειλεί με την επιβολή πειθαρχικών ποινών, ορίζοντας ότι η ηλεκτρονική υποβολή των σχετικών στοιχείων θα πρέπει να γίνει

Κοινωνικά: Φεύγουν από την Ελλάδα οι Αλβανοί λόγω κρίσης

Posted: 16 Jun 2011 01:28 PM PDT

Κοινωνικά: Φεύγουν από την Ελλάδα οι Αλβανοί λόγω κρίσης

Η κρίση στην ελληνική αγορά οδηγεί σταδιακά τους Αλβανούς στην πατρίδα τους, αφού το μεροκάματο στην ελληνική επαρχία είναι δυσεύρετο έως ανύπαρκτο. Στο χαμηλότερο επίπεδο της τελευταίας επταετίας διαμορφώθηκαν το 2010, με βάση τα τελευταία στοιχεία της Κεντρικής Τράπεζας της Αλβανίας, τα μεταναστευτικά εμβάσματα και περιορίστηκαν στα 690 εκατ. ευρώ σημειώνοντας έναντι του 2009 (781 εκατ. ευρώ) μείωση της τάξης του 12%. Η μείωση του ύψους των μεταναστευτικών εμβασμάτων αποδίδεται, μεταξύ άλλων, και στον οριστικό επαναπατρισμό των Αλβανών, λόγω της οικονομικής κρίσης στις γειτονικές τους χώρες και κυρίως στην Ελλάδα, όπως αναφέρεται σε ενημερωτικό έγγραφο του Γραφείου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της πρεσβείας μας στα Τίρανα.  Σύμφωνα με πηγές του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Αργυροκάστρου, τους τελευταίους δεκαεπτά μήνες, σαράντα οκτώ νέες επιχειρήσεις δημιουργήθηκαν στην περιοχή από επαναπατρισθέντες από την Ελλάδα, οι είκοσι πέντε από τις οποίες το πρώτο πεντάμηνο του 2011 και μάλιστα σε παραγωγικούς κλάδους. Η καθοδική εξέλιξη των μεταναστευτικών εμβασμάτων αναμένεται να συνεχιστεί και το 2011, ενώ, σύμφωνα και με τις προβλέψεις της Παγκόσμιας Τράπεζας, το συνολικό ποσό των μεταναστευτικών εμβασμάτων, που παραμένουν σημαντική πηγή εισοδήματος για χιλιάδες αλβανικές οικογένειες, θα διαμορφωθεί το τρέχον έτος στο επίπεδο του 2010 και πάντως κάτω από το ύψος του 2008 (833 εκατ. ευρώ).  Η καλύτερη επίδοση, όσον αφορά τις εισροές εμβασμάτων προς την αλβανική οικονομία, είχε καταγραφεί, βάσει των ίδιων στατιστικών της κεντρικής τράπεζας, το 2007, όταν το ποσό έφτασε στα 951 εκατ. ευρώ. Σε γενικές γραμμές τα εμβάσματα από το εξωτερικό αντιπροσωπεύουν περί το 10% του ΑΕΠ της χώρας.  Οικονομικοί αναλυτές χαρακτηρίζουν την τάση μείωσης της εισροής μεταναστευτικών εμβασμάτων ανησυχητική, διότι -όπως επισημαίνουν- τα μεταναστευτικά εμβάσματα τροφοδοτούν την ανάπτυξη της αλβανικής οικονομίας.

Σαμαράς: Εμπιστευθείτε με

Posted: 16 Jun 2011 01:25 PM PDT

Σημασία δεν έχει ποιος πρότεινε τη συγκρότηση κυβέρνησης εθνικής συνεργασίας αλλά το γεγονός πως χάθηκε μια μεγάλη ευκαιρία για τη σωτηρία της χώρας, τόνισε ο Αντώνης Σαμαράς μιλώντας στην Κ.Ο της ΝΔ. Ο κ. Παπανδρέου υπέκυψε στις πιέσεις παραγόντων του κόμματός του, που θέλουν να μείνουν γαντζωμένοι στην εξουσία, σημείωσε ο πρόεδρος της ΝΔ, ο οποίος υποστήριξε πως διαστρεβλώνονται οι θέσεις του

Eλ. Μενεγάκη: «Θα αναρωτιούνται σε τι σπίτι μεγαλώνουν τα παιδιά μου»

Posted: 16 Jun 2011 01:09 PM PDT

Όταν η Ελένη Μενεγάκη συνάντησε τη Μαρία Μπακοδήμου δεν μίλησαν  ως παρουσιάστριες αλλά ως μαμάδες!Είδε βλέπετε η μία στο μάτι της άλλης την αγωνία της μάνας και προβληματίστηκαν.

«Ο γιος μου το καλοκαίρι κάνει κακές παρέες και φέρνει πολύ υλικό στο σπίτι» είπε η Ελένη και συμπλήρωσε «με ρώταγε τις προάλλες τι σημαίνει αυτή η λέξη.Όλο και καινούργιες λέξεις μαθαίνει και τις λέει και διαρκώς».

Μάταια έσπευσε η Μαρία Μπακοδήμου να την καθησυχάσει τονίζοντας πως και εκείνη με τα παιδιά της τα ίδια αντιμετωπίζει τα παίρνει όμως πιο χιουμοριστικά τα πράγματα.«Δεν μπορώ να είμαι αυστηρή  μαζί τους όταν τους βλέπω να χρησιμοποιούν  βρωμοκουβέντες να το παίξουν άντρες!Είναι αστείο» διευκρίνισε.

Η παρουσιάστρια του Alpha δεν θέλει τα παιδιά της να γίνουν αθυρόστομα και ιδίως οι κόρες της:«η μικρή μου κόρη ακούει το γιο μου που επαναλαμβάνει άσχημες λέξεις και τις λέει και αυτή. Εγώ πάλι λέω. Παιδί μου μη λες τέτοιες λέξεις θα αναρωτιούνται σε τι σπίτι μεγαλώνεις».

Η φιλοξενία της στην εκπομπή «Καφές με την Ελένη» έκανε την παρουσιάστρια του Star να θυμηθεί τα χρόνια που έκανε εκείνη πρωινό:«πάνε 10 χρόνια από τότε» είπε η Μαρία όμως η Ελένη είχε την ένστασή της «Ε, όχι και δέκα!Παραπάνω»,είπε.

Είναι δυνατόν μία βασίλισσα του πρωινού σαν την Ελένη να μη θυμάται την πορεία άλλων συναδέλφων που πέρασαν από τα πρωινάδικα;Όχι βέβαια.

Γιάννενα: Καλλιεργούσε ολόκληρο χωράφι με ναρκωτικά στα 86 του!

Posted: 16 Jun 2011 12:56 PM PDT

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών, δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν σε βοηθητικό χώρο του σπιτιού του, βρήκαν 129 παπαρούνες.  Στην αρχή πίστεψαν ότι η φυτεία ανήκε σε κάποιον άλλο και ο 86χρονος αγνοούσε ότι τα φυτά ήταν ναρκωτικά, αλλά παραδέχθηκε ότι αυτός ήταν ο καλλιεργητής της φυτείας! Κατά συνέπεια συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα, ενώ η Δίωξη Ναρκωτικών συνεχίζει τις έρευνες, κυρίως για το ποιοι θα παραλάμβαναν αυτά τα φυτά όταν ήταν έτοιμα. 

Η ΙΣΛΑΝΔΙΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ!

Posted: 16 Jun 2011 12:34 PM PDT

Η ΙΣΛΑΝΔΙΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ!

 bankcupt ΟΧΙ ΜΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΑΦΗΣΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΟΥΝ 
Η Ισλανδία γελά, η Ιρλανδία κλαίει.... Θεαματική είναι η ανάκαμψη της ισλανδικής οικονομίας μετά την επιβλητική αντίσταση του λαού της, ο οποίος με δημοψήφισμα συνέτριψε την ψοφοδεή πολιτική της σοσιαλδημοκρατικής κυβέρνησης που είχε υποκύψει στους ξένους δανειστές και την εξανάγκασε να μην πληρώσει στους ξένους καταθέτες τις....
Η Ισλανδία, η οποία δεν ανήκει στην ευρωζώνη, αντιμετώπισε τη χρεοκοπία της χώρας με μια συνολική πολιτική.
Πρώτον, υποτίμησε το εθνικό νόμισμα, την ισλανδική κορώνα, και επέβαλε ελέγχους και περιορισμούς στην κίνηση κεφαλαίων. Αρχικά η κορώνα υποτιμήθηκε έναντι του δολαρίου κατά 50%, αλλά ήδη η υποτίμηση έχει περιοριστεί στο 30% και συρρικνώνεται. Η χαμηλότερη ισοτιμία της κορώνας οδηγεί αμέσως στην αύξηση των εξαγωγών και στη μείωση των εισαγωγών, αντικαθιστώντας ένα τμήμα τους με τοπικά προϊόντα, με αποτέλεσμα το εμπορικό ισοζύγιο της Ισλανδίας να παρουσιάζει ήδη πλεόνασμα από ελλειμματικό που ήταν. Το ΑΕΠ της χώρας αυξήθηκε κατά 1,2% το τρίτο τρίμηνο του 2010. Ο πληθωρισμός, ο οποίος είχε εκτιναχθεί στο 18,6%, έπεσε ήδη κοντά στο 2,5%, που είναι ο στόχος της ισλανδικής κεντρικής τράπεζας. Το έλλειμμα του προϋπολογισμού θα είναι 6,3% φέτος, και ταχύτατα, ίσως και μέσα στο 2011, θα οδηγηθεί σε πλεόνασμα. Το δημόσιο χρέος, το οποίο έχει εκτιναχθεί στο 115% του ΑΕΠ, θα μειωθεί σταδιακά στο 80% του ΑΕΠ μέχρι το 2015. Το δεύτερο μέτρο που πήραν οι Ισλανδοί ήταν ότι άφησαν τις ιδιωτικές τράπεζες να χρεοκοπήσουν. Κατόπιν τις εθνικοποίησαν, αλλά υπό τους εξής όρους: Πρώτον, οι εθνικοποιημένες τράπεζες αναγνώρισαν όλες τις καταθέσεις των Ισλανδών πολιτών ώστε κανένας Ισλανδός να μη χάσει ούτε μία κορώνα από τις καταθέσεις του. Δεύτερον, τα δάνεια που είχαν πάρει οι Ισλανδοί μεταφέρθηκαν στις εθνικοποιημένες τράπεζες, αλλά επειδή το νόμισμα είχε υποτιμηθεί, μειώθηκε και το ονομαστικό ύψος των δανείων, πέρα από τις σοβαρές άλλες διευκολύνσεις αποπληρωμής που έκανε το κράτος στους Ισλανδούς οφειλέτες για να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες που προκάλεσε η κρίση, ιδίως τον πρώτο καιρό (πάγωμα της πληρωμής δόσεων για μήνες κ.λπ.). Τρίτον, οι εθνικοποιημένες τράπεζες δεν αναγνώρισαν καμιά υποχρέωση των ιδιωτικών χρεοκοπημένων τραπεζών σε χώρες του εξωτερικού. Ετσι οι Ισλανδοί φορολογούμενοι φορτώθηκαν τα βάρη διάσωσης των καταθέσεων των δικών τους και των συμπατριωτών τους, ενώ φόρτωσαν στους ξένους επενδυτές και καταθέτες τον λογαριασμό των συναλλαγών τους με τις ιδιωτικές ισλανδικές τράπεζες που χρεοκόπησαν. Απολύτως σωστό. Η ανάκαμψη της ισλανδικής οικονομίας, γράφει το βρετανικό περιοδικό «Εκόνομιστ», δείχνει ότι «το έξτρα κόστος για μια χώρα που δεν στηρίζει τις τράπεζές της μπορεί να είναι εκπληκτικά μικρό. Η Ισλανδία άφησε τις τράπεζές της να χρεοκοπήσουν και το ΑΕΠ της έπεσε αθροιστικά κατά 15% από το ανώτατο στο κατώτατο σημείο πριν αρχίσει να ανακάμπτει. Η Ιρλανδία ''έσωσε'' τις τράπεζές της και είδε το ΑΕΠ της να πέφτει 14%». Αν συνυπολογίσει κανείς ότι το έλλειμμα του προϋπολογισμού της Ιρλανδίας απογειώθηκε στο ασύλληπτο 32% του ΑΕΠ και το δημόσιο χρέος της εκτινάχθηκε από το 25% του ΑΕΠ το 2007 στο 100% φέτος και θα φτάσει στο 120% του ΑΕΠ το 2013, με την ανεργία να ανέρχεται στην Ιρλανδία στο 14,1% έναντι 7,3% στην Ισλανδία, βγαίνει αβίαστα το συμπέρασμα ότι η «υπάκουη» Ιρλανδία βρίσκεται σε πολύ χειρότερη μοίρα από την «απείθαρχη» Ισλανδία.
«Το ηθικό δίδαγμα της ιστορίας είναι ότι αν το σοκ μιας υποτίμησης μπορεί να πυροδοτήσει μια βίαιη κρίση και πολύ επώδυνη, μια πολιτική λιτότητας και αποπληθωρισμού εξαιτίας του χρέους καταλήγει να προκαλεί περισσότερες ζημιές» συμπεραίνει η βρετανική εφημερίδα «Ντέιλι Τέλεγκραφ». «ΕΚΟΝΟΜΙΣΤ»
Οταν το ευρώ γίνεται παγίδα Ενα μάθημα των αντίθετων επιλογών Ισλανδίας και Ιρλανδίας είναι ότι «τα οφέλη τού να ανήκει μια μικρή χώρα σε μια μεγάλη νομισματική ένωση δεν είναι καθόλου αυτά που κάποτε εκθειάζονταν ότι είναι» γράφει το περιοδικό «Εκόνομιστ» και συνεχίζει: «Οταν πανικόβλητοι επενδυτές εγκατέλειπαν τα μικρά νομίσματα το φθινόπωρο του 2008, το ευρώ φαινόταν καταφύγιο. Δύο χρόνια μετά, το ευρώ μοιάζει περισσότερο με παγίδα για χώρες που αγωνίζονται να ξανακερδίσουν εξαγωγική ανταγωνιστικότητα. Η Ελλάδα και η Ιρλανδία έχασαν την εμπιστοσύνη των αγορών, παρόλο που και οι δύο εκδίδουν ομόλογα σε ευρώ». Οσο για τους Ισλανδούς, που αρχικά θεώρησαν το ευρώ σωτηρία, τώρα δεν θέλουν ούτε να το ακούσουν!

Εξώδικο και στους βουλευτές Αχαΐας

Posted: 16 Jun 2011 12:29 PM PDT

Εξώδικο και στους βουλευτές Αχαΐας

Ο... καταιγισμός των εξωδίκων συνεχίζεται από τους πολίτες, με σειρά να παίρνουν οι βουλευτές Αχαΐας ΠΑΣΟΚ,Μαρία ...Κυριακοπούλου, Κώστας Σπηλιόπουλος, Θανάσης Παπαδόπουλος, Ανδρέας Τριανταφυλλόπουλος και Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος, στο οποίο τονίζεται ότι η ψήφιση του μνημονίου είναι αντισυνταγματική και ότι εάν ψηφιστεί από τη Βουλή νέο Μνημόνιο, τότε θα κινηθούν νομικά κατά της απόφασης για τους λόγους που εξηγούν στο κείμενο (βλ. παρακάτω). Το εξώδικο κοινοποιείται στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον Πρόεδρο της Βουλής, αλλά και στους βουλευτές Αχαΐας Μιχάλη Μπεκίρη (ΝΔ), Νίκο Νικολόπουλο (ΝΔ), Νίκο Καραθανασόπουλο(ΚΚΕ) και Νίκο Τσούκαλη (ΣΥΡΙΖΑ) «προς γνώσιν τους και διά πάσαν νόμιμον συνέπειαν». Διαβάστε επίσης: Για τις παραιτήσεις του Γιώργου Φλωρίδη και του Έκτορα Νασιώκα, εδώ και εδώ αντίστοιχα. Για το πρώτο εξώδικο που έστειλαν πολίτες, αυτό των «Αγανακτισμένων» του νομού Ηρακλείου, κάτα των βουλευτών τους, εδώ. Για το εξώδικο των πολιτών της Πιερίας κατά των βουλευτών του νομού τους, εδώ. Για το εξώδικο που έστειλαν προς τους βουλευτές Χανίων οι «Αγανακτισμένοι», εδώ. Για το εξώδικο που έστειλαν οι Ηλείοι προς τους βουλευτές τους,εδώ. «Ενώπιον παντός αρμοδίου δικαστηρίου εξώδικη πρόσκληση-διαμαρτυρία των παρά πόδας της παρούσης υπογραφόντων ελευθέρων και ανεξαρτήτων πολιτών της Πάτρας κατά  1. Κυριακοπούλου Μαρία,  2. Σπηλιόπουλο Κωνσταντίνο,  3. Παπαδόπουλο Αθανάσιο,  4. Τριανταφυλλόπουλο Ανδρέα, βουλευτές ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ν. Αχαΐας και  5. Χρυσανθακόπουλο Αλέξανδρο, βουλευτή ΛΑ.Ο.Σ. Ν. Αχαΐας  Κοινοποιούμενη:  - στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας  - στον Πρόεδρο της Βουλής,  καθώς και στους:  6. Μπεκίρη Μιχάλη,  7. Νικολόπουλο Νικόλαο (βουλευτές Ν.Δ. Ν. Αχαΐας)  8. Καραθανασόπουλο Νίκο (βουλευτή Κ.Κ.Ε. Ν. Αχαΐας)  9. Τσούκαλη Νικόλαο (βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Ν. Αχαΐας),  παρά το ότι, τον Μάιο 2010, ως βουλευτές Ν. Αχαΐας δεν ψήφισαν το Ν. 3845/2010, προς γνώσιν τους και δια πάσαν νόμιμον συνέπειαν.  Κυρία και κύριοι Βουλευτές του Νομού Αχαΐας,  Η ψήφιση του μνημονίου (Νο 1, Νο 2 ή και οποιοδήποτε μελλοντικό προκύψει) - επικαιροποιημένου και μη - είναι πράξη αντεθνική, ανθελληνική και έρχεται σε αντίθεση με τα συμφέροντα του λαού και της Χώρας μας. Η αμετάκλητη και άνευ όρων παράδοση στους διεθνείς Τοκογλύφους είναι πράξη εθνικής μειοδοσίας. Από την άλλη μεριά, επίσης, πράξη εθνικής μειοδοσίας είναι και η απεμπόληση των δικαιωμάτων της πατρίδας μας που απορρέουν από το διεθνές δίκαιο της θαλάσσης και της Σύμβασης Montego-Bay (Ανακήρυξη Ελληνικής ΑΟΖ). Εκλεχτήκατε ως αντιπρόσωποι του Έθνους και του Ελληνικού Λαού και όχι ως κομματικοί εντολοδόχοι. Πειθαρχία στα Εθνικά Συμφέροντα είναι καθήκον υπέρτερο της κομματικής πειθαρχίας και είστε υποχρεωμένοι να προκρίνετε το εθνικό συμφέρον - όχι το κομματικό.  Όλοι οι Έλληνες πολίτες έχουν αναφαίρετο δικαίωμα στην εργασία, στην αξιοπρεπή διαβίωση, στην υγειονομική περίθαλψη, στην παιδεία. Όλοι οι Έλληνες πολίτες έχουν αποκλειστικά δικαιώματα προς ολόκληρη την κινητή και ακίνητη περιουσία της Χώρας (ακτών, υπόγειων και υποθαλάσσιων πηγών εθνικού πλούτου, αρχαιολογικών χώρων, μετοχών, ομολόγων και άλλων αξιόγραφων και δικαιωμάτων), δικαιώματα τα οποία με την ψήφιση του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ 1, αντισυνταγματικά απεμπολήσατε από τον Έλληνα Πολίτη, εναποθέτοντας τα δικαιώματα αυτά στους δανειστές, με το δικαίωμα να τα χρησιμοποιούν όπως αυτοί κρίνουν, για την εξυπηρέτηση και μόνον των δανείων, όσο αυτά υπάρχουν.  Με τις πράξεις σας η Ελληνική πολιτεία δεν μπορεί  1. να προβεί σε καμιά αξιοποίηση οποιουδήποτε περιουσιακού στοιχείου υπέρ της ανάπτυξης ή υπέρ του ελληνικού λαού, παρά μόνο εις όφελος των Δανειστών,  2. δεν μπορεί, χωρίς τη συναίνεση των Δανειστών της, να συνάψει οποιαδήποτε οικονομικού αντικειμένου συμφέρουσα σύμβαση με τρίτη χώρα ή οργανισμό χωρίς την έγκριση των Δανειστών της Συμβάσεως και  3. δεν μπορεί η ίδια να ορίσει την όποια μορφή αξιοποίησης της περιουσίας αυτής (πώληση, παραχώρηση, εκμετάλλευση, μίσθωση κτλ) χωρίς την συναίνεση των δανειστών. Το καθήκον σας ήταν και είναι η διασφάλιση όλων αυτών των δικαιωμάτων και η προφύλαξη της Εθνικής περιουσίας και όχι η μετατόπισή τους στις δάνειες χώρες.  Η «Σύμβαση Δανειακής Διευκόλυνσης», το «Μνημόνιο Συνεννόησης» και τα «Επικαιροποιημένα Μνημόνια», ως διεθνείς συμβάσεις με τις οποίες δεσμεύεται η Ελλάδα και ατομικώς οι Έλληνες, έπρεπε να είχαν επικυρωθεί και κυρωθεί, με βάση τα άρθρα 36 παρ. 2 και 28 παρ. 2 του Συντάγματος με τα τρία πέμπτα των μελών της Βουλής. Έτσι, έχουμε παραβίαση του πολιτεύματος και σφετερισμό της λαϊκής κυριαρχίας, με βάση τα άρθρα 1 και 120 του Συντάγματος. Το άρθρο 1 παρ. 3 ορίζει : «Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα».  Οτιδήποτε στερεί ή μειώνει από τους Έλληνες τα δικαιώματά τους αυτά με την προσωπική συμμετοχή και συνέργειά σας, αποτελεί παράβαση καθήκοντος. Δια Ταύτα, διαμαρτυρώμεθα για τη μέχρι τώρα στάση σας στο θέμα της ψήφισης του Μνημονίου και σας καλούμε να καταψηφίσετε το νέο Μνημόνιο.  Σας δηλώνουμε ότι εάν με την ψήφο, συναίνεση ή την ανοχή σας ψηφιστεί από την Ελληνική Βουλή, οποιοδήποτε νέο μνημόνιο, θα ασκήσουμε όσα δικαιώματά μας απορρέουν από τον Αστικό και Ποινικό Νόμο και τους Συνταγματικούς Κανόνες. Για εμάς, εξίσου υπεύθυνοι και υπόλογοι για Εθνική Μειοδοσία θα είναι και όσοι στο μέλλον, με το πρόσχημα της ψηφίσεως του Μνημονίου, θελήσουν να το τηρήσουν.  Αρμόδιος Δικαστικός Επιμελητής επιδότω νομίμως την παρούσα προς ένα έκαστον που απευθύνεται, για να λάβουν γνώσιν και δια πάσαν νόμιμον συνέπειαν.  Οι εξωδίκως διαμαρτυρόμενοι, προσκαλούντες και δηλούντες Ελεύθεροι και Ανεξάρτητοι πολίτες της Πάτρας.

Πιστεύεις πως ο Τζάκ Νόρις μπορεί να κάνει τα πάντα;;;

Posted: 16 Jun 2011 11:21 AM PDT

Πιστεύεις πως ο Τζάκ Νόρις μπορεί να κάνει τα πάντα;;;

 
ΛΑΘΟΣ! Όταν όλα είναι εκτός ελέγχου,τότε υπάρχει ο... 
  
 GAPNORRIS!

Ο «στενός» κορσές της Κιμ.....

Posted: 16 Jun 2011 11:16 AM PDT

 

Τίποτα δεν είναι τέλειο και από ότι φαίνεται ούτε και το σώμα της Κιμ... Καρντάσιαν!  Ο κορσές που ξεπήδησε  κάτω από το φόρεμα της μαρτυράει πως ακόμα και οι star του Holywood έχουν τις... ατέλειες τους και προσπαθούν να τις κρύψουν με κάθε τρόπο ...

 
 

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές