Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

╚»*«╝Pantocratoria©╚»*«╝


╚»*«╝Pantocratoria©╚»*«╝


To Ποντίκι -

Posted: 28 Jun 2011 01:32 PM PDT

To Ποντίκι -


Το ΠΟΝΤΙΚΙ art προτείνει για την Τετάρτη 29 Ιουνίου

Posted: 29 Jun 2011 03:53 AM PDT

29/6 έως 2/7, Θέατρο Badminton

Ολυμπιακά Ακίνητα Γουδή, 211- 1010000

Οι αγαπημένοι του ελληνικού κοινού Tiger Lillies επιστρέφουν με το επιτυχημένο τους Freakshow. ''Τίποτα πιο φυσιολογικό από το να είσαι διαφορετικός...'' είναι το μότο τους, βάση του οποίου ανεβάζουν στη σκηνή ό,τι πιο ξεχωριστό και ετερόκλητο που ζει από το κοινωνικό περιθώριο, ενώ θα έπρεπε να βρίσκεται στο κέντρο του κοινωνικού ενδιαφέροντος.

Να σημειώσουμε ότι η προγραμματισμένη για τις 29 Ιουνίου συναυλία του Σωκράτη Μάλαμ...

Η Κριστίν Λαγκάρντ εκλέχθηκε ως η νέα επικεφαλής του ΔΝΤ

Posted: 28 Jun 2011 10:48 AM PDT

Στην ηγετική θέση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου εκλέχθηκε η Γαλλίδα υπουργός Οικονομικών Κριστίν Λαγκάρντ.

Η απόφαση αυτή πάρθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΝΤ, σε αντικατάσταση του Ντομινίκ Στροσ-Καν.

Bενιζέλος: «Τις κρίσιμες τούτες ώρες απαιτείται συστράτευση και επιστράτευση»

Posted: 28 Jun 2011 10:32 AM PDT

«Διαχειριζόμαστε περίοδο με μοναδικά ιστορικά χαρακτηριστικά και απαιτούνται άλλοι πολιτικοί χειρισμοί» τόνισε ο υπουργός Οικονομικών κ. Βενιζέλος παίρνοντας το λόγο μετά τον πρόεδρο της ΝΔ Αντ.Σαμαρά και χαρακτηρίζοντας τον λόγο του «εντυπωσιακά συμβατικό λόγο». 

«Τις κρίσιμες τούτες ώρες απαιτείται εθνική συστράτευση και επιστράτευση» συμπλήρωσε ο κ. Βενιζέλος και επανέλαβε την πρόταση στην Αξιωματική Αντιπολίτευση για συνεργασία σε ό,τι αφορά τη διοίκηση του Ταμείου Δημόσιας Περιουσίας κα...

Έφοδος Μπεγλίτη

Posted: 28 Jun 2011 10:01 AM PDT

«Έφοδο» χωρίς προειδοποίηση στο Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων του ΓΕΕΘΑ έκανε την ημέρα - για την ακρίβεια στις 8.30 το βράδυ - που ορκίστηκε υπουργός Άμυνας ο Πάνος Μπεγλίτης.

Αφού ενημερώθηκε για τα «τρέχοντα» της ημέρας σε στρατιωτικό επίπεδο, συνέχισε το «ντου» στο Κέντρο Επιχειρήσεων του Στρατού Ξηράς. Να δώσουμε μια «είδηση» στους αρχηγούς; Να έχουν τον νου τους γιατί την τακτική αυτή ο Μπεγλίτης θα τη συνεχίσει!

Α.Χ.

Σαμαράς: Καταψηφίζουμε το Μεσοπρόθεσμο επειδή είναι αντιαναπτυξιακό

Posted: 28 Jun 2011 09:59 AM PDT

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, δήλωσε από το βήμα της Βουλής ότι η ΝΔ δεν θα ψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο επειδή περιέχει ανεδαφικές εκτιμήσεις, αντιφατικές προβλέψεις, είναι αντιαναπτυξιακό και άδικο κοινωνικά, βάζοντας στο απυρόβλητο τους φοροφυγάδες».

Τόνισε ακόμα πως «το Μεσοπρόθεσμο θα μας βοηθήσει περισσότερο στην παράλυση που φέρνει την χρεοκοπία ακόμη πιο κοντά».

Υπογράμμισε επίσης ότι η ΝΔ θα υπερψηφίσει μόνο συγκεκριμένα άρθρα του εφαρμοστικού νόμου που θεωρεί σωστά, καθ...

«Πυρήνες της Φωτιάς»: Απαλλαγή για τρεις και ενοχή για έξι, πρότεινε ο εισαγγελέας

Posted: 28 Jun 2011 09:45 AM PDT

Την ενοχή έξι εκ των εννιά κατηγορούμενων για την υπόθεση της οργάνωσης «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» και την πλήρη απαλλαγή των υπόλοιπων τριών, ζήτησε ο εισαγγελέας Έδρας του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων στην αγόρευσή του για την υπόθεση της οργάνωσης.

Συγκεκριμένα, ο εισαγγελέας Δημήτρης Δασούλας ζήτησε από τους δικαστές να απαλλάξουν τους Εμ. Γιόσπα, Ερ. Ράλλη και Νικ. Βογιατζάκη από κάθε αποδιδόμενη σε αυτούς κατηγορία.

Σύμφωνα με την εισαγγελική πρόταση, ένοχοι πρέπει να κηρυχθούν οι...

Ψηφίστηκε επί της αρχής ο εφαρμοστικός νόμος

Posted: 28 Jun 2011 09:01 AM PDT

Ψηφίστηκε από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής ο εφαρμοστικός νόμος που εξειδικεύει το πακέτο μέτρων του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος μέχρι το 2015.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος διαβεβαίωσε ότι ο έλεγχος της Βουλής θα είναι διαρκής και σε όλα τα στάδια της διαδικασίας των συμβάσεων και τόνισε ότι «δεν είναι δυνατό να γίνουν μεγάλες επιλογές, όπως στη ΔΕΗ, αποσυνδεδεμένες από τη συνολική πολιτική και χωρίς να έχει διαμορφω...

Άτιμη Κοινωνία…

Posted: 28 Jun 2011 08:27 AM PDT

Τις Γυναικείες φυλακές Ελαιώνα Θηβών επισκέφθηκε τις προάλλες ο υφυπουργός Δικαιοσύνης, Γιώργος Πεταλωτής, συνοδευόμενος από τον ειδικό γραμματέα Σωφρονιστικής Πολιτικής, Μαρίνο Σκανδάμη. Η σκέψη αυτόματη: Ε ρε άτιμη κενωνία που άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους κατεβάζεις. Από πρώτο τραπέζι πιστά στα εκδοτικά μαγαζιά, επισκέπτης κρατουμένων… Α.Χ

Επιστολή από 51 στελέχη της αγοράς για κυβέρνηση Έκτακτης Ανάγκης...

Posted: 28 Jun 2011 07:10 AM PDT

Κυβέρνηση Έκτακτης Ανάγκης και Εθνικής Ανασυγκρότησης η οποία θα αποτελείται από προσωπικό που θα έχει το θάρρος να επιτύχει, ζητάνε με επιστολή τους 51 προσωπικότητες κυρίως του επιχειρηματικού κόσμου.

Συγκεκριμένα η επιστολή αναφέρει τα εξής:

«Συντασσόμαστε με τους 32 διανοουμένους και καλλιτέχνες συμπολίτες μας και καλούμε και εμείς την πολιτική ηγεσία μας να τολμήσει να αλλάξει όσα μας έφεραν στη σημερινή απελπιστική κατάσταση της χώρας. Θέλουμε όμως η έκκλησή μας να είναι πιο συγκεκριμένη:...

Ρεν: Η Ελλάδα δεν διαθέτει «σχέδιο Β», μόνη «λύση» το Μεσοπρόθεσμο

Posted: 28 Jun 2011 07:07 AM PDT

Ο Ευρωπαίος επίτροπος Οικονομικών, Όλι Ρεν, δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «ο μόνος τρόπος για να αποφευχθεί η άμεση χρεωκοπία είναι να εγκρίνει η Βουλή το αναθεωρημένο οικονομικό πρόγραμμα, που περιλαμβάνει τόσο τη μεσοπρόθεσμη δημοσιονομική στρατηγική όσο και τις ιδιωτικοποιήσεις».

Τόνισε επίσης πως η Ελλάδα, που αυτή τη στιγμή διανύει ένα «κρίσιμο σταυροδρόμι», δεν διαθέτει «σχέδιο Β».

Έκανε για ακόμα μια φορά έκκληση για εθνική συναίνεση, ώστε να καταφέρει η χώρα να επιτύχει τις αναγκαίες μεταρρ...

«Ντόμινο» φέρνει η φυγή των Αγγελόπουλων

Posted: 28 Jun 2011 06:43 AM PDT

Η απόφαση των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός να αποχωρήσουν από το χώρο του μπάσκετ, φαίνεται πως επιφέρει «ντόμινο» εξελίξεων στο λιμάνι. Ο διαβόητος Σέρβος ατζέντης Μίρσα Ραζνάτοβιτς, ο οποίος πρωταγωνίστησε στην μεταγραφή του Βασίλη Σπανούλη από τον Παναθηναϊκό στον Ολυμπιακό, δήλωσε στα ΜΜΕ της πατρίδας του: Αν ισχύσει η κατάσταση που διαφάνηκε τη Δευτέρα, τότε ο Σπανούλης θα φύγει από τον Ολυμπιακό. Το ίδιο θα συμβεί και με τους περισσότερους παίκτες της ομάδας».

Πρακτικά αυτό σημαίνει πως...

Τέλος για το «Καλημέρα ήλιε»

Posted: 28 Jun 2011 06:29 AM PDT

Απαγορεύει η κόρη του αείμνηστου συνθέτη Μάνου Λοΐζου, κ. Μυρσίνη Λοΐζου από εδώ και στο εξής να ακούγεται το τραγούδι-ύμνος για το ΠΑΣΟΚ «Καλημέρα Ήλιε».

Την εν λόγω απόφασή της δηλώνει σε ανοιχτή επιστολή προς τον πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου και την κυβέρνηση υπογραμμίζοντας: «Δεν έχετε καταλάβει τίποτα από τους αγώνες του λαού και των εργαζομένων.»

«Το τραγούδι αυτό καλημερίζει τον Ήλιο, την ελπίδα, την αλληλεγγύη, και την προσμονή ενός ολόκληρου λαού, για δημοκρατία και ελευθερία. Εσείς όμως,...

Τρισε: «Ευθύνη των κυβερνήσεων» η συμμετοχή των ιδιωτών

Posted: 28 Jun 2011 06:20 AM PDT

Σε δηλώσεις προέβη ο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Ζαν-Κλοντ Τρισέ, σημειώνοντας ότι «είναι ευθύνη των κυβερνήσεων» να εξετάσουν το ενδεχόμενο μετακύλισης μέρους του χρέους στον ιδιωτικό τομέα.

Συγκεκριμένα, δήλωσε από συνέδριο στο Άμστερνταμ πως «εξετάζεται η συμμετοχή του ιδιωτικού τομέα στην επίλυση της κρίσης χρέους της Ελλάδας, υπάρχουν πολλές προτάσεις που εξετάζονται. Θα δούμε όταν θα έχουμε τα αποτελέσματα αυτής της αξιολόγησης, αλλά και πάλι παρακολουθούμε τι συμβαίνει».

Παράλλη...

Η παρέα του πρωτότυπου θεάτρου

Posted: 28 Jun 2011 06:12 AM PDT

Το θέατρο είναι από τις πιο αγαπημένες τέχνες του Έλληνα, από αρχαιοτάτων χρόνων. Εκατοντάδες σκηνές λειτουργούν σε όλη την Ελλάδα. Προσφέρουν ψυχαγωγία, προβληματισμό, καταθέτουν «ενστάσεις», καυτηριάζουν την πραγματικότητα και συνεχώς αναζητούν νέες ιδέες.

Αυτή την Κυριακή η εκπομπή «Οι παρέες γράφουν ιστορία» με τον Σεραφείμ Φυντανίδη φιλοξενεί μια τέτοια παρέα. Είναι ηθοποιοί,  σκηνοθέτες, συνθέτες που σπάνε τα καθιερωμένα και την χρονιά που πέρασε έδωσαν  παραστάσεις ανατρεπτικές, χιουμορ...

Λοβέρδος και Άνθιμος εγκλωβίστηκαν από τους «αγανακτισμένους»

Posted: 28 Jun 2011 05:58 AM PDT

Περίπου 50 "αγανακτισμένοι" έφραξαν την έξοδο του Παπαφείου ιδρύματος, όπου και βρισκόταν σε εκδήλωση ο υπουργός Υγείας Α.Λοβέρδος και ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος. Ο κόσμος που συγκεντρώθηκε φώναζε συνθήματα, ενώ ο κ. Λοβέρδος και ο μητροπολίτης παρέμειναν εγκλωβισμένοι στο κτήριο.

Ο μητροπολίτης βγήκε από το κτήριο του Παπάφειου, επιχειρώντας να μιλήσει στον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί αλλά δέχτηκε φραστική επίθεση και γιουχαΐσματα. Στη συνέχεια έφυγε με τα πόδια, γιουχαρίστηκε.

Ο υπου...

Live: H "πολιορκία" στο Σύνταγμα

Posted: 28 Jun 2011 02:39 AM PDT

Επεισόδια μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομικών στη σημερινή συγκέντρωση συνδικάτων και «Αγανακτισμένων» κατά της ψήφισης του Μεσοπρόθεσμου. ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

22:10 Εστίες έντασης κάθε τόσο στην Αμαλίας και Βασιλίσσης Σοφίας, με τους αστυνομικούς να κάνουν εκ νέου χρήση χημικών και βομβίδων κρότου λάμψης.

21:05 Ένταση μεταξύ των αστυνομικών δυνάμεων και διαδηλωτών μπροστά στη Βουλή.

21:00 Δεκάδες μοτοσικλετιστές από Θεσσαλονίκη και Πελοπόννησο έφτασαν στην πλατεία για τη συγκέντρωση των «Αγανακτισμέ...

Ανοιχτή επιστολή προς τους βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου

Posted: 28 Jun 2011 02:16 AM PDT

Γράφει η Χριστίνα Σαλεμή

Εν όψη της ψηφοφορίας του ΣΧΕΔΙΟΥ ΝΟΜΟΥ «ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ 2012-2015» και του εφαρμοστικού του νόμου, σας ενημερώνω ότι :

 

α) Στις 20 Ιουλίου 2011 κατάθεσα έγκληση-μήνυση, για έσχατη προδοσία και άλλα ποινικά αδικήματα, κατά του Γεώργιου Παπανδρέου και απέδειξα ότι, χωρίς καμία αμφιβολία, ο εγκαλούμενος μηνυόμενος απέκτησε παράνομα και δόλια την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ και τη διακυβέρνηση της χώρας. Για τους λόγους αυτούς και βάσει των εμπεριεχομέ...

Συνεχίζεται στη βουλή η συζήτηση για το Μεσοπρόθεσμο

Posted: 28 Jun 2011 12:50 AM PDT

Με τις εισηγήσεις των Ευ.Κουτμερίδη από το ΠΑΣΟΚ και Χρ. Σταϊκούρα από τη ΝΔ θα συνεχιστεί σήμερα η συζήτηση στη βουλή, επί του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής για το 2012-2015.

Μιλώντας τη Δευτέρα στη Βουλή, ο Πρωθυπουργός  υπογράμμισε ότι είναι ώρα ευθύνης και κάλεσε όλους «να κάνουν το καθήκον τους, ένα δύσκολο αλλά απόλυτα αναγκαίο καθήκον» ψηφίζοντας το μεσοπρόθεσμο.

«Η ψήφος του μεσοπρόθεσμου αποτελεί μοναδική ευκαιρία που έχει η χώρα να ορθοποδήσει, είναι ένα αναγκαίο ε...

Το «μαχαίρι» να φτάσει στο «κόκαλο»

Posted: 28 Jun 2011 12:35 AM PDT

Το άνοιγμα των τηλεφωνικών του κλήσεων ζήτησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, καλώντας παράλληλα όλους όσοι διατέλεσαν ή διατελούν πρόεδροι ομάδων να κάνουν το ίδιο.

«Δεν έχω καμία εμπλοκή στην υπόθεση» δήλωσε στην ομιλία του στο Δ.Σ. για το σκάνδαλο "Koriopolis" ενώ πρότεινε στην ουσία τη διάλυση της Λίγκας με την τωρινή της μορφή από τη μεθεπόμενη χρονιά.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης εμφανίστηκε στο Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας ζητώντας να μάθει από τα μέλη της αν επιθυμούν την παραίτησή του. Όταν αυτό δεν έγινε προ...

O ΛΑΟΣ ενοχλήθηκε...

Posted: 28 Jun 2011 12:20 AM PDT

Η... πολιτική του ΛΑΟΣ για τους μετανάστες, κάθε άλλο παρά άγνωστη είναι... Αυτή τη φορά δύο βουλευτές του συγκεκριμένου κόμματος, οι Πλέυρης και Γεωργιάδης, κατέθεσαν ερώτηση στον υπουργό προστασίας του Πολίτη, Χ. Παπουτσή, με θέμα... τη συμμετοχή του Κυριακάτικου σχολείου Μεταναστών στις διαδηλώσεις των Αγανακτισμένων.

Η ερώτηση παρατίθεται αυτούσια :

"ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΞΙΟΤΙΜΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Θέμα: «Κυριακάτικο σχολείο μεταναστών» στην Πλατεία Συντάγματος

Είναι γνωστό το θλιβερό φαινόμεν...

Live: Η συζήτηση για το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα

Posted: 28 Jun 2011 12:09 AM PDT

Με φόντο τα επεισόδια και τις συγκρούσεις μεταξύ αστυνομικών δυνάμεων και διαδηλωτών, συνεχίζεται στη Βουλή η συζήτηση για το Μεσοπρόθεσμο, η ψήφιση του οποίου είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη.

Δείτε ζωντανά τη συζήτηση. Η αναμετάδοση θα διαρκέσει όση ώρα είναι ανοιχτό το κανάλι της Βουλής.

Υ.Γ. Αν μεταξύ των πολιτικών τοποθετήσεων προβληθεί και καμιά ταινία ή εκπομπή μην ανησυχήσετε!

Οργή έφεραν οι διευκρινίσεις Πάγκαλου

Posted: 27 Jun 2011 11:59 PM PDT

Την οργή στη Βουλή έφεραν οι διευκρινίσεις του κ. Πάγκαλου περί τανκς.

Ειδικότερα, όταν ο κ. Πάγκαλος στην απόπειρά του να εξηγήσει το περιεχόμενο της συνέντευξής του στην ισπανική εφημερίδα «El Mundo» υποστήριξε αρχικά ότι έγινε λάθος στη μετάφραση, σημείωσε ότι αναφερόταν στα γεγονότα της Αργεντινής και συμπλήρωσε ότι στο Μπουένος Άϊρες σε μία νύχτα υπήρξαν 42 νεκροί.

Η εν λόγω αναφορά του αντιπροέδρου της κυβέρνησης προκάλεσε την έντονη αντίδραση των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και την αποχώρηση πολ...

Χαράτσι για 800.000 ελεύθερους επαγγελματίες

Posted: 27 Jun 2011 11:33 PM PDT

Στα 300 ευρώ ορίστηκε για φέτος ο φόρος επιτηδεύματος που θα κληθούν να πληρώσουν 800.000 ελεύθεροι επαγγελματίες και επιτηδευματίες ανεξαρτήτως της έδρας τους.

Ενώ για κάθε επιπλέον υποκατάστημα θα πληρώσουν άλλα 300 ευρώ.

Με το συγκεκριμένο φόρο καλύπτεται κατά το μισό η διαφορά που προέκυψε από την απόσυρση του μέτρου για την επιστροφή του μπόνους των αποδείξεων ύψους, 600 εκατ. ευρώ.

Το τέλος επιτηδεύματος θα καταβληθεί παράλληλα με την ειδική εισφορά αλληλεγγύης.
Σύμφωνα με το μεσοπρόθεσμο ...

Τι γίνεται στο Ίντερνετ σε 60 δευτερόλεπτα

Posted: 28 Jun 2011 12:39 PM PDT


Δεν μπορεί να φανταστεί ανθρώπινος νους, πόσα πράγματα μπορούν να γίνουν στο Διαδίκτυο μέσα σε 60 δευτερόλεπτα. Δείτε μέσα από ένα infographic τι μπορεί να γίνει και σίγουρα θα εντυπωσιαστείτε από τα αποτελέσματα.
Σε 60 δεύτερα:
• Γίνονται 694,445 αναζητήσεις στο Google
• Aνεβαίνουν στο Flickr πάνω από 6,600 εικόνες
• Aνεβαίνουν στο YouTube 600 videos συνολικής διάρκειας περίπου 25 ωρών
• Γίνονται 695,000 status updates, και δημοσιεύονται 79,364 wall posts και 510,040 σχόλια στο Facebook
• Κατοχυρώνονται 70 νέα domains
• Στέλνονται πάνω από 168,000,000 email
• Δημιουργούνται 320 νέοι λογαριασμοί στο Twitter και δημοσιεύονται 98,000 Tweets
• Κατεβαίνουν 13,000 εφαρμογές στο iPhone
• Δημοσιεύονται 20,000 νέα άρθρα στο tumblr
• Ο FireFox κατέβηκε περισσότερες από 1700 φορές
• Το Wordpress κατέβηκε περισσότερες από 50 φορές
• Κατέβηκαν περισσότερες από 125 φορές τα WordPress Plugins
• Δημιουργούνται 100 νέοι λογαριασμοί στο επαγγελματικό κοινωνικό δίκτυο LinkedIn
• Γίνονται 40 νέες ερωτήσεις από χρήστες στο YahooAnswers.com ενώ απαντόνται πάνω από 100 ερωτήσεις στο Answers.com
• Δημοσιεύεται 1 νέο άρθρο στο Associated Content, το μεγαλύτερο δίκτυο community-created content
• Προστίθεται 1 νέος ορισμός στο UrbanDictionary.com
• Δημιουργούνται στο Craigslist πάνω από1,200 νέες διαφημίσεις
• Γίνονται πάνω από 370,000 λεπτά κλήσεων μέσω του Skype
• Συμπληρώνονται συνολικά πάνω από 13,000 ώρες από streaming μουσικής μέσω του μουσικού ραδιοφώνου Pandora
• Και τέλος γίνονται πάνω από 1,600 αναγνώσεις κειμένων στο Scribd, το οποίο αποτελεί το μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο δημοσίευσης εγγράφων.

Ο λευκοσίδηρος βάζει στοπ στις παρακολουθήσεις…

Posted: 28 Jun 2011 12:36 PM PDT


undefined
Το …αντίμετρο στις παρακολουθήσεις των κινητών τηλεφώνων, βρήκε μια Γερμανική εταιρία στα κουτιά από λευκοσίδηρο!...
Η χημική εταιρία "Evonik" υποχρεώνει τα διευθυντικά της στελέχη να βάζουν τα κινητά τους τηλέφωνα σε κουτιά μπισκότων από λευκοσίδηρο, προκειμένου να μην μπορούν να τουςκατασκοπεύουν.
Σύμφωνα με την εκπρόσωπο της εταιρίας, Αλεξάντρα Μπόι, τα κινητά τηλέφωνα μπορούν να "ακούν" ακόμη και όταν είναι κλειστά. Το κλείσιμό τους σεσυσκευασίες λευκοσιδήρουεπιβάλλεται επειδή ο λευκοσίδηρος μπλοκάρει την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία, εμποδίζοντας το σήμα των τηλεφώνων.

Ε.Μενεγάκη: Όλη η αλήθεια για το σπίτι που της έκαναν δώρο στη Νάξο!

Posted: 28 Jun 2011 11:28 AM PDT

Τελικά οι τοπικές αρχές της Νάξο έκαναν δώρο στην Ελένη Μενεγάκη ένα σπίτι στο κυκλαδίτικο νησί; Ο αντιδήμαρχος Νάξου, Δημήτρης Λιανός έδωσε την απάντηση στον αέρα!
Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την εκπομπή του Alter "Πολύ Μπλα Μπλα", διέψευσε κατηγορηματικά όσα γράφτηκαν και όσα ακούστηκαν. «Αυτά όλα είναι φήμες που διοχετεύτηκαν στο διαδίκτυο. Ο Δήμος Νάξου δεν μπορεί να δωρίζει σπίτια και δεν κατέβαλε ούτε ένα ευρώ, κατά τη διάρκεια της εκπομπής, απλά συντόνιζε. Το διαψεύδω κατηγορηματικά. Όλα αυτά είναι στη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας», είπε.

"Σφαλιάρα" ΓΕΕΘΑ σε Πάγκαλο: "Δεν εκτελούμε παράνομες εντολές"!

Posted: 28 Jun 2011 11:25 AM PDT

«Κόκκινο» ανάβουν οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις στα σχέδια της κυβέρνησης που εκφράζονται δια του αντιπροέδρου της...
Θεόδωρου Πάγκαλου, που τις προορίζουν να υπερασπίσουν τις ... τράπεζες, όπως δήλωσε στην ισπανική εφημερία «Ελ Μούντο» σε περίπτωση που ξεσπάσουν ταραχές μετά από ενδεχόμενη χρεοκοπία της χώρας, μετά από ενδεχόμενη καταψήφιση του Μεσοπρόθεσμο και μη λήψης της 5ης δόση του δανείου των 110 δισ. ευρώ.

Και μάλιστα πέρα από τις αρχικές του δηλώσεις χθες στην Βουλή υπαινίχθηκε εμμέσως πλην σαφώς ότι θα μπορούσαν ακόμα και να στρέψουν τα όπλα τους κατά των Ελλήνων πολιτών, όπως συνέβη στην Αργεντινή με αποτέλεσμα 42 νεκρούς.

Σε δήλωση του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ) προς το defencenet.gr ξεκαθαρίζεται ότι «Εκτελούμε μόνο τις εντολές που προβλέπονται και ορίζονται από το Σύνταγμα στο οποίο έχουμε ορκιστεί πίστη και αφοσίωση».

Το ερώτημα του defencenet.gr προς το ΓΕΕΘΑ, ήταν συγκεκριμένο: «Τι θα πράξουν οι Ένοπλες Δυνάμεις σε περίπτωση που λάβουν εντολή από την πολιτική ηγεσία να επιχειρήσουν στο εσωτερικό της χώρας σε αποστολές καταστολής, ένα ενδεχόμενο το οποίο άφησε ανοικτό ο άντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θ.Πάγκαλος;»

Και η απάντηση δεν αφήνει κανένα περιθώριο παρανόησης. Οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις δεν πρόκειται να πειθαρχήσουν σε καμία πολιτική εντολή της οποίας το περιεχόμενο θα είναι αντίθετο με όσα ορίζει το Σύνταγμα της χώρας και ο ρόλος για το οποίο προορίζονται που είναι ένας και μοναδικός: Η υπεράσπιση της εδαφικής μας ακεραιότητας και των δικαιωμάτων της χώρας σε γη αέρα και θάλασσα.

Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΓΕΕΘΑ στο ερώτημα του defencenet.gr

«Δεν μπορεί να υπάρξει τέτοια εντολή γιατί έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το Σύνταγμα της χώρας. Οι Ένοπλες Δυνάμεις έχουν συγκεκριμένο ρόλο, ο οποίος περιγράφεται με ακρίβεια στο Σύνταγμα, κάτι που τόνισε και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, μόλις εχθες.

Δεν μπορούν να δεχθούν να εκτελέσουν διαταγές οι οποίες εντολές βρίσκονται σε ευθεία αντίθεση με τον υπέρτατο νόμο της χώρας, του Συντάγματος. Αποστολή τους είναι η υπεράσπιση των κυριαρχικών δικαιωμάτων μας έναντι έξωθεν απειλών. Δυνάμεθα να λειτουργούμε αποκλειστικά εντός των ορίων του Συντάγματος».

Τα «αντιπαραγωγικά», όπως τα έχει χαρακτηρίσει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θ.Πάγκαλος, στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, αρνούνται, λοιπόν, να συνταχθούν ακόμα και θεωρητικά στα όποια σχέδια της κυβέρνησης για εμπλοκή τους σε αποστολές εσωτερικής ασφάλειας και να στρέψουν τις κάννες των τανκς κατά Ελλήνων πολιτών.

Πρακτικά, αρνούνται και να συμμετάσχουν στο παιχνίδι του τρόμου που έχει ξεκινήσει η κυβέρνηση εμπλέκοντας τις Ένοπλες Δυνάμεις, με στόχο την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου Δημοσιονομικού Προγράμματος που οδηγεί στην εξαθλίωση περισσότερο απ'όλους τα ίδια τα στελέχη των Ε.Δ. που διαβιούν σε επίπεδα κάτω από τα όρια της αξιοπρέπειας, ειδικά τα μέσα και τα κατώτερα στελέχη…

Ενδιαφέρον έχει και η προσέγγιση ανωτάτου αξιωματικού του ΓΕΣ στο θέμα: «Αν μου ζητήσουν να στείλω άρματα για να προστατέψω τράπεζες, θα στείλω, αλλά θα είμαι κι εγώ μέσα και το πρώτο βλήμα θα το ρίξω … στην τράπεζα! Να είστε σίγουροι γι' αυτό!»

Από τον βυθό της θάλασσας στο Μουσείο

Posted: 28 Jun 2011 11:22 AM PDT

Σταθμοί στον χρόνο με ολόκληρα ναυάγια, που θα προσφέρουν στον επισκέπτη την εμπειρία της «καταβύθισης» στο παρελθόν..
Ομοιώματα πλοίων, βιντεοπροβολές, χάρτες και διαγράμματα, η ψηφιακή εφαρμογή με το ταξίδι του Οδυσσέα στην Ιθάκη, φορτία εμπορικών πλοίων, τα σκαριά και ο εξοπλισμός τους, καταβυθισμένοι οικισμοί και λιμάνια και φυσικά τα σπουδαία ευρήματα που έχουν ανασυρθεί από τη θάλασσα: αγάλματα και άλλα έργα τέχνης, χρηστικά αντικείμενα, νομίσματα, εμπορικοί αμφορείς. Κι όλα αυτά από την απώτερη αρχαιότητα ως τη νεώτερη εποχή. Με ιδιαίτερη έμφαση επιπλέον στις συμμετοχικές δραστηριότητες παιδιών και νέων και στα εκπαιδευτικά προγράμματα. Αυτά θα περιλαμβάνει μεταξύ πολλών άλλων το Μουσείο Ενάλιων Αρχαιοτήτων, που θα δημιουργηθεί στον Πειραιά σε ένα παλιό βιομηχανικό κτίριο, τις πρώην διαμετακομιστικές αποθήκες σιτηρών, γνωστό ως «Σιλό».

Οι πιο αγχωμένες γυναίκες στον κόσμο οι Ινδές

Posted: 28 Jun 2011 11:20 AM PDT

Οι πιο αγχωμένες γυναίκες στον κόσμο είναι οι Ινδές σύμφωνα με έρευνα της Nielsen που έγινε σε 21 κράτη της υφηλίου. Αυτό που κυρίως διαπιστώθηκε είναι ότι σε όλον τον κόσμο νιώθουν στρεσαρισμένες οι γυναίκες αλλά σε μεγαλύτερο βαθμό σε...


χώρες με αναδυόμενες οικονομίες.
Όμως αν και οι γυναίκες στις αναδυόμενες οικονομίες αισθάνονται εντονότερη την πίεση, δηλώνουν πως τρέφουν περισσότερες ελπίδες για το μέλλον, με την πλειοψηφία τους να πιστεύει ότι οι κόρες τους θα ζήσουν σε μεγαλύτερη οικονομική σταθερότητα και θα έχουν περισσότερες ευκαιρίες στην εκπαίδευση.

Το 87% των γυναικών στην Ινδία δηλώνουν ότι αισθάνονται αγχωμένες σχεδόν συνέχεια και το 82% ότι δεν έχει χρόνο να χαλαρώσει. Όμως αν και οι Ινδές βιώνουν δύσκολες στιγμές είναι πιθανότερο, μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια, να ξοδέψουν τα επιπλέον χρήματά τους σε είδη αποκλειστικά για τον εαυτό τους, βασικά είδη ένδυσης και καλλυντικά.

"Οι γυναίκες ανά τον πλανήτη κατακτούν υψηλότερα επίπεδα μόρφωσης, εργάζονται και συμμετέχουν στο οικογενειακό εισόδημα", τονίζει η Σούζαν Ουάτινγκ, αντιπρόεδρος της εταιρίας και προσθέτει: "αισθάνονται τη δύναμη να πετύχουν τους στόχους τους και να κερδίσουν αυτό που θέλουν, πληρώνοντας το τίμημα του άγχους".

Στη δεύτερη θέση βρίσκονται οι γυναίκες από το Μεξικό και ακολουθούν αυτές της Ρωσίας. Οι αναλυτές πιστεύουν πως για το άγχος και την πίεση του χρόνου ευθύνονται οι κοινωνικές αλλαγές που ενώ στις αναπτυγμένες χώρες πραγματοποιήθηκαν μέσα σε πενήντα χρόνια στις αναπτυσσόμενες έλαβαν χώρα σε μια πενταετία.

Τα υψηλότερα επίπεδα στρες στις αναπτυγμένες χώρες καταγράφονται στην Ισπανία (66%) και στη Γαλλία (65%). Περίπου το 53% των Αμερικανίδων δηλώνουν ότι είναι αγχωμένες.

Γενικά, η σύγχρονη γυναίκα αισθάνεται ότι έχει περισσότερες ευκαιρίες σε σχέση με τη μητέρα της, όπου και αν ζει.

Οι γυναίκες στις αναδυόμενες οικονομίες θεωρούν ότι οι κόρες τους θα έχουν περισσότερες ευκαιρίες από τις ίδιες, ενώ στις αναπτυγμένες χώρες πιστεύουν ότι θα έχουν ακριβώς τις ίδιες.

"Η διαφορά της αντίληψης δείχνει ότι γυναίκες στις αναπτυγμένες χώρες έχουν πετύχει ένα συγκεκριμένο επίπεδο επιτυχίας", υποστηρίζει η αντιπρόεδρος της εταιρίας και συμπληρώνει ότι οι γυναίκες στις αναπτυσσόμενες χώρες βλέπουν τεράστια ανάπτυξη και περισσότερες ευκαιρίες για τις κόρες τους.

Οι πιο αισιόδοξες για το μέλλον γυναίκες είναι αυτές στην Τουρκία και ακολουθούν αυτές της Νιγηρίας και της Μαλαισίας.

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε από τον Φεβρουάριο ως τον Απρίλιο σε περίπου 6.500 γυναίκες στην Τουρκία, τη Ρωσία, τη Νότια Αφρική, τη Νιγηρία, την Κίνα, την Ταϊλάνδη, την Ινδία, τη Μαλαισία, το Μεξικό, τη Βραζιλία, τις ΗΠΑ, τον Καναδά, τη Βρετανία, την Ιταλία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ισπανία, τη Σουηδία, την Ιαπωνία, την Αυστραλία και τη Νότια Κορέα

Seleo.gr News - Εγκλώβησαν και γιουχάισαν τον Ανθιμο οι αγανακτισμενοι της Θεσσαλονικης Βιντεο

Posted: 28 Jun 2011 11:14 AM PDT

Seleo.gr Newsletter

 



 

______________________

"Σύμφωνα με το άρθρο 14 του Νόμου 2672/98 (ΦΕΚ 290 τεύχος Α) και την οδηγία
2002/31/CE της ΕΕ, το e-mail αυτό σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί
spam διότι περιέχει τα στοιχεία του αποστολέα και δυνατότητα διαγραφής από
τη λίστα παραληπτών"

www.seleo.gr

Εάν δεν θέλετε να λαμβάνετε το Newsletter μας, πατήστε εδώ: Unsubscribe

Όλοι μαζί στην Πλατεία! Καταφθάνουν χιλιάδες κόσμου απο όλη την Ελλάδα!

Posted: 28 Jun 2011 11:19 AM PDT

Στη συναυλία που είναι σε εξέλιξη έφτασαν και θα συμμετάσχουν και οι ΦΟΙΒΟΣ Δεληβοριάς, Τάνια Τσανακλίδου και Ζακ Στεφάνου.
Καταφθάνουν και άλλοι καλλιτέχνες...

εθελοντικά ώστε να ξαναβουλιάξει το Σύνταγμα απο ειρηνικούς διαδηλωτές!
Ήδη στη πλατεία είναι οι ΗΛΙΑΣ ΒΑΜΒΑΚΟΥΣΗΣ, ΓΗ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΟΚΑΡΙΝΗΣ, ΣΤΑΘΗΣ ΔΡΟΓΩΣΗΣ, ΜΑΤΟΥΛΑ ΖΑΜΑΝΗ, LOST BODIES, ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, MASTERZ OF THE STRINGZ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, SALVADOR, SEBLORIA, TIGGER LILLIES, YΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ, ΦΩΤΗΣ - ΗΧΟΚΑΜΠΟ.
Η συναυλία θα διαρκέσει εώς πολύ αργά το βράδυ, ενώ χιλιάδες κόσμου αναμένεται να ξενυχτήσει στο Σύνταγμα ενόψη του αυριανού αποκλεισμού της Βουλής. Παράλληλα απο όλα τα μέρη της Ελλάδος έχουν αρχίσει να φτάνουν διαδηλωτές για την αυριανή μεγάλη διαμαρτυρία!



krouasan

Posted: 28 Jun 2011 11:03 AM PDT

Είναι δύο κρουασάν σε ένα μπαρ. Ποιό από τα δύο θα κεράσει;
- Το κρουασάν κεράσι!

- Ειναι 4 κρουασάν και παίζουν πόκερ. Ποιό από τα τέσσερα θα κερδίσει;
- Το κρουασάν Με-ρέντα!

Posted: 28 Jun 2011 10:57 AM PDT

Ένας παππούς 97 ετών πάει σε έναν ασφαλιστή.
- Γεια σας, θέλω να κάνω μια ασφάλεια ζωής
- Τι λες ρε παππού, ασφάλεια ζωής, τρελάθηκες, πόσο είσαι;
- 97 ετών, λέει ο παππούς.
Τρελαίνεται ο ασφαλιστής.
- Μιλάς σοβαρά τώρα; Τι να την κάνεις;
- Να, θέλω να πάω με τον πατέρα μου ένα ταξίδι στο εξωτερικό και καλό
είναι να είμαστε ασφαλισμένοι.
Ο ασφαλιστής έχει τρελαθεί!
- Με τον πατέρα σου; Πόσο είναι εκείνος;
- Ε, 125 τον άλλο μήνα.
- Και τι θα κάνετε στο εξωτερικό;
- Να μωρέ, πηγαίνουμε να επισκεφτούμε τον παππού μου.
Ο ασφαλιστής χτυπάει το κεφάλι του στο γραφείο.
- Τι λε ρε μπάρμπα, με κοροϊδεύεις; Πόσο είναι ο παππούς σου;
- Κλείνει τα 142 σε μια βδομάδα.
- Και τι θα κάνετε εκεί;
- Παντρεύεται και πάμε στο γάμο!
Ο ασφαλιστής έχει σκαρφαλώσει στο πρεβάζι και είναι έτοιμος να
φουντάρει.
- Και...γιατί παντρεύεται;
- Μαλακίες μωρέ, τον πιέζουν οι γονείς του!

Posted: 28 Jun 2011 10:53 AM PDT

Έκτροπα και τραυματίες στο Σύνταγμα

Posted: 28 Jun 2011 10:03 AM PDT


Εκτεταμένα επεισόδια σημειώθηκαν σήμερα στο κέντρο της Αθήνας. Μέχρι στιγμής έχουν αναφερθεί έξι τραυματισμοί πολιτών, ενώ η αστυνομία προχώρησε σε δεκαοκτώ προσαγωγές εκ των οποίων οι τρεις μετατράπηκαν σε συλλήψεις…
Ωστόσο, μετά το σκηνικό έντασης που επικράτησε τομεσημέρι στο Σύνταγμα η ηρεμία έχει επανέλθει.
Ο «πόλεμος» των ΜΑΤ με τις ομάδες των «κουκουλοφόρων» είναι σε …ανακωχή και το Σύνταγμα έχει αρχίσει σιγά σιγά να παίρνει τη μορφή των προηγούμενων ημερών, με τους αγανακτισμένους να βρίσκονται εκεί και να διαδηλώνουν ειρηνικά.
Νωρίτερα, το σκηνικό "έντυσαν" βόμβες μολότοφ, "κατεβασμένες" τζαμαρίες, φωτιές και χειροβοβμίδες κρότου λάμψης.
Τα επεισόδια ξεκίνησαν γύρω στις 14:00 στη συμβολή Όθωνος και Αμαλίας, όταν μία ομάδα ατόμων του αντεξουσιαστικού χώρου επιτέθηκε στις διμοιρίες των ΜΑΤ, οι οποίοι απάντησαν με χρήση χειροβομβίδων κρότου λάμψης.

Στη συνέχεια ακολούθησε ανθρωποκυνηγητό στα γύρω στενά της Αθήνας, με τις συμπλοκές πραγματοποιούνται στην Ερμού, την Καραγιώργη Σερβίας, την Βουκουρεστίου, τη Σταδίου και την Όθωνος.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι αντεξουσιαστές την ώρα που έσπασαντζαμαρία γνωστού ταχυφαγείου που στεζάγεται στην πλατεία απευθυνόμενοι στους υπαλλήλους τους ρώτησαν "γιατί δουλεύετε και δεν απεργείτε"!
Μέχρι στιγμής έχουν αναφερθεί έξι τραυματισμοί πολιτών και 21 αστυνομικών. Δύο άνδρες μεταφέρθηκαν στο ΚΑΤ με τραύματα στο κεφάλι και μια γυναίκα με λιποθυμικό επεισόδιο μεταφέρθηκε στο "Αλεξάνδρα", ενώ τρεις ακόμη μεταφέρθηκαν στο "Σωτηρία", οι δύο με αναπνευστικά προβλήματα και ο τρίτος με εγκαύματα και αναπνευστικά προβλήματα. Και οι έξι έχουν ξεπεράσει τον κίνδυνο.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΦΩΤΙΑ ΜΕ ΔΥΟ ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΣΕ GAY ΠΕΡΙΠΤΥΞΕΙΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Ο ΜΑΚΗΣ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ!...

Posted: 28 Jun 2011 09:56 AM PDT


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΦΩΤΙΑ ΜΕ ΔΥΟ ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΣΕ GAY ΠΕΡΙΠΤΥΞΕΙΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Ο ΜΑΚΗΣ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ!...

Από το : Κουρδιστό Πορτοκάλι
Φωτογραφία-φωτιά με δύο επώνυμους πασόκους σε gay ερωτικές περιπτύξεις διαθέτει ο Μάκης Ψωμιάδης στο Αρχείο του και γι αυτό ως τώρα κανείς δεν τολμά να τον ακουμπήσει! Ο Μάκαρος που είδε τον γιο του ν απελευθερώνεται μέσα σε 24 ώρες μέχρι...
πρόσφατα έπαιzε αμέριμνος την κομπολογιά του στα πέριξ του Νέου Ψυχικού. Μάλιστα πριν καμιά 20αριά μέρες είχε μπει στο κατάστημα «Γερμανός» κι έψαχνε κινητό που δεν το πιάνει το βαλιτσάκι! Η πλάκα με τον Ψωμιάδη είναι ότι ισχυρίζεται πως εκτός από τη φωτογραφία με τους δύο πολύ γνωστούς πασόκους σε gay περιπτύξεις , διαθέτει και κάποιες άλλες που είναι πιο καυτές από το ηφαίστειο της Αίτνας. Λέτε γι αυτό να μην τολμάει κανείς ν ακουμπήσει τον Μάκαρο, τον τεφάλ;

Δολοφονία 59χρονου στην Καρδίτσα

Posted: 28 Jun 2011 09:29 AM PDT

Στυγερό έγκλημα διαπράχθηκε στην Καρδίτσα τα ξημερώματα όταν 59χρονος κάτοικος του Καρποχωρίου Καρδίτσας βρέθηκε μαχαιρωμένος και νεκρός.
Ο δράστης είναι ένας...
50χρονος άνδρας βουλγαρικής καταγωγής ο οποίος εντοπίστηκε μέσα σε καμπίνα εγκαταλελειμμένου φορτηγού αυτοκινήτου μετά τις 8 το πρωί και συνελήφθη.

Στην κατοχή του δράστη βρέθηκε και κατασχέθηκε το μαχαίρι του φόνου.

Άγνωστο παραμένει το κίνητρο της δολοφονίας.

Μεγάλη Συναυλία ξεκινάει στο Σύνταγμα στις 19:00 μέχρι τις πρωινές ώρες της Τετάρτης!

Posted: 28 Jun 2011 09:27 AM PDT

Αφού η προβοκάτσια για να διώξουν τους αγανακτισμένους δεν πέρασε σε λίγο θα ξεκινήσει μια μεγαλειώδης συναυλία που θα διαρκέσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, όταν και θα ξεκινήσει ο αποκλεισμός της Βουλής!
Ήδη δεκάδες καλλιτέχνες κατεβαίνουν στο Σύνταγμα για να πάρουν μέρος μεταξύ των οποίων οι ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, YΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ,...
ΗΛΙΑΣ ΒΑΜΒΑΚΟΥΣΗΣ, ΓΗ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΟΚΑΡΙΝΗΣ, ΣΤΑΘΗΣ ΔΡΟΓΩΣΗΣ, ΜΑΤΟΥΛΑ ΖΑΜΑΝΗ, LOST BODIES, MASTERZ OF THE STRINGZ, , SALVADOR, SEBLORIA, TIGGER LILLIES, ΦΩΤΗΣ - ΗΧΟΚΑΜΠΟΣ καθώς και πολλοί άλλοι που θέλουν να συμπαρασταθούν στους Αγανακτισμένους!

Πάτρα: Ξυλοκόπησαν φαντάρο επειδή παρεξήγησαν τη... μπλούζα που φορούσε

Posted: 28 Jun 2011 09:25 AM PDT

Στο νοσοκομείο τραυματισμένος απο χτυπήματα αγνώστων που συμμετείχαν σε πορεία στο κέντρο της Πάτρας διακομίστηκε ένας νεαρός. Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός, ο οποίος βρισκόταν σε άδεια απο τη στρατιωτική μονάδα που...
υπηρετεί, κυκλοφορούσε με το ποδήλατό του στην πόλη το πρωί. Την ώρα που πορεία περνούσε απο τους κεντρικούς δρόμους, ο νεαρός επιχείρησε να διασχίσει την Αγίου Ανδρέου στην ουρά της πορείας, κάποιοι του επιτέθηκαν πιθανών επειδή ... παρεξήγησαν την μπλούζα παραλλαγής με το εθνόσημο που φορούσε. Καταστηματάρχες της περιοχής έσπευσαν να περιποιηθούν τα τραύματα του νεαρού, ο οποίος χτυπήθηκε με καδρόνια, μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο και να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο

«Κουράστηκαν οι Αγγελόπουλοι»

Posted: 28 Jun 2011 09:23 AM PDT

Ο Ράσο Νεστέροβιτς πίστευε μέχρι πριν λίγες μέρες ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, αλλά τα πάντα ανατράπηκαν. Ο Σλοβένος σέντερ μάλιστα, τόνισε πως πιστεύει ότι ίσως κουράστηκαν οι Αγγελόπουλοι και αποφάσισαν να αποχωρήσουν.

«Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Μπορείς να μου πεις; Σίγουρα, είσαι καλύτερα ενημερωμένος» είπε σε συμπατριώτη του δημοσιογράφο ο Νεστέροβιτς που αναφέρθηκε έπειτα, στην όλη κατάσταση επισημαίνοντας πως «όλοι περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί. Η κατάσταση δεν είναι ρόδινη. Η χώρα βρίσκεται σε κρίση, οι άνθρωποι είναι στους δρόμους... Δεν ξέρω ποια είναι η αιτιολογία της απόφασης των αδερφών Αγγελόπουλων.

Ίσως να κουράστηκαν να περιμένουν πότε θα έρθουν οι επιτυχίες. Είχα μιλήσει πολλές φορές με τους διοικούντες για το μέλλον μου, αλλά δεν είχαμε καταλήξει. Πίστευα, όμως, πως θα συνεχίσω στον Ολυμπιακό. Ωστόσο, μέσα σε μία νύχτα όλα άλλαξαν».

Όταν ρωτήθηκε για την κατάσταση του τραυματισμού του τόνισε πως «θα μου πάρει ακόμα ενάμιση μήνα, αλλά δεν θα πιεστώ για να επιστρέψω νωρίτερα».

Έκανε τελετή διαζυγίου για να γιορτάσει τον χωρισμό της

Posted: 28 Jun 2011 09:22 AM PDT

Με όλες τις τιμές γιόρτασε, ενώπιον φίλων και συγγενών το διαζύγιό της, μετά από 28 δυστυχισμένα χρόνια, όπως υποστηρίζει, έγγαμου βίου. Ο λόγος για μια κινέζα από τη βόρεια επαρχία Σανξί, την Γιουάν Λι.
Η πρωτότυπη τελετή έγινε σε ξενοδοχείο στην Ταιγιουάν. Μια λιμουζίνα παρέλαβε την Γιουάν και τα τρία της παιδιά από το...
διαμέρισμα, όπου ζούσε με τον άνδρα της και την μετέφερε στο πατρικό της σπίτι. «Ο συζυγός μου με παρέλαβε από αυτό το σπίτι πριν 28 χρόνια και τώρα επιστρέφω με δόξα και τιμή», είπε φθάνοντας σπίτι της.

Αμέσως μετά πήγε στο ξενοδοχείο για να πραγματοποιήσει την τελετή του διαζυγίου. Η πανευτυχής ζωντοχήρα ανέβηκε στη σκηνή, έχοντας αρχικά λίγο τρακ, για να δηλώσει: «Από σήμερα δεν είμαι πλέον σε αυτό το γάμο. Η τελετή διαζυγίου με κάνει πολύ χαρούμενη και μπορώ να πω επίσημα αντίο στο παρελθόν για να συνεχίσω στο μέλλον ευτυχισμένη με τα παιδιά μου».

Στην διαδικασία συμμετείχε και η αδελφή της, η οποία ανέφερε ότι είναι χαρούμενη που η Γιουάν Λι επιστρέφει στην οικογένειά της. Ο τελετάρχης είπε στην διαζευγμένη Γιουάν: «Από δω και πέρα δεν θα έχεις καμία σχέση με τον άνθρωπο, στον οποίο αφιέρωσες την ζωή σου. Είτε είναι φτωχός, είτε είναι πλούσιος, είτε είναι άρρωστος, είτε είναι υγιής, εσύ δεν θα έχεις καμία σχέση μαζί του. Δέχεσαι;»

«Δέχομαι» είπε εκείνη και έσκισε μια από τις γαμήλιες φωτογραφίες της, ενώ έριξε την βέρα της σε μια γυάλα με χρυσόψαρα

Όλοι μαζί στην Πλατεία!

Posted: 28 Jun 2011 09:20 AM PDT

Προς πείσμα μερικών δεν υποχωρούμε! Δεν πάμε πουθενά!
Η βία και η καταστολή δεν μπορεί να κάνει τίποτα στα όνειρα μας στις ελπίδες μας!
Κάλουμε όλον τον κόσμο να κατέβει στο Σύνταγμα! Όλοι χέρι χέρι ειρηνικά! Να φωνάξουμε να διαμαρτυρηθούμε!...

Δεν είναι ο κόσμος αυτός που ονειρευόμαστε! Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε!
Όλος ο κόσμος εμάς κοιτά. Και εκφράζει μία ευχή: ''Μακάρι να ήμουν εκεί''! Όλοι έτσι λένε! Εσείς;
Σας περιμένουμε για τον μεγαλύτερο αγώνα που έχει δοθεί!

Σπύρος Σούλης : Gay λόγω συμβολαίου!

Posted: 28 Jun 2011 09:18 AM PDT

Σάλος έχει ξεσπάσει μετά από δηλώσεις της πρώην συντρόφου του Σπύρου Σούλη , σε γνωστό περιοδικό, η οποία καταγγέλλει πως... τηλεοπτικά συμφέροντα έφεραν τέλος σε μια σχέση που μετρούσε πάνω από 4 χρόνια.

Η πρώην σύντροφος του γνωστού και πολυαγαπημένου παρουσιαστή μίλησε για όλα και για όλους σε μια καταιγιστική συνέντευξη που μπορεί και να διαμορφώσει το τηλεοπτικό τοπίο του χρόνου.

Αφορμή στάθηκε η ιδέα του ΑΝΤ1 να εντάξει μια νέα real life εκπομπή στο πρόγραμμα του με πρωταγωνιστές τους Σαμαρά, Ψινάκη, Σωφρονίου και Σούλη ως επίδοξους ομοφυλόφιλους που θα παρέχουν συμβουλές στον μέσο ετεροφυλόφιλο Έλληνα.

Η εκπομπή πρόκειται για μια Ελληνική έκδοση του Αμερικάνικου "Queer eye for a straight guy" η οποία προβαλλόταν για ένα διάστημα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Για τις ανάγκες της εκπομπής όμως θα έπρεπε και οι 4 πρωταγωνιστές να δηλώνουν ομοφυλόφιλοι , κάτι το οποίο έφερε σε δίλλημα τον γνωστό παρουσιαστή Σπύρο Σούλη , ο οποίος βρέθηκε αντιμέτωπος με το να επιλέξει ανάμεσα στην μακροχρόνια σχέση του και σε ένα ακριβοπληρωμένο συμβόλαιο.

Μετά από πιέσεις του μεγάλου καναλιού , σύμφωνα πάντα με την πρώην σύντροφο του παρουσιαστή , ο Σπύρος Σούλης δέχθηκε τελικά να υπογράψει – καταδικάζοντας έτσι την σχέση του.

Το παρόν κείμενο αποτελεί μέρος της συνέντευξης που έδωσε η πρώην συντρόφος σε μηνιαίο περιοδικό:
Βρισκόμουν με δεμένα τα χέρια , με μόνη επιλογή να παίζω μονίμως κρυφτό με έναν άνδρα που συζητούσαμε μέχρι και το ενδεχόμενο του γάμου μαζί.

Ενώ τόνισε
Η σκέψη να ζω με βάση ένα συμβόλαιο, πραγματικά μου έφερνε αηδία. Αυτό έφερε τις πρώτες εντάσεις και τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

Το ζευγάρι μετράει ήδη 2 μήνες χώρια και σύμφωνα με την ίδια, έχει δωθεί οριστικό τέλος.

Οι εξελίξεις στο "Εζέλ"

Posted: 28 Jun 2011 09:15 AM PDT

Οι εξελίξεις στο "Εζέλ" είναι καταιγιστικές. Εμείς σας παρουσιάζουμε τις υποθέσεις των επόμενων επεισοδίων και σας προειδοποιούμε, αν δεν θέλετε να μάθετε τη... μεσοπρόθεσμη συνέχεια της σειράς, σταματήστε να διαβάζετε αυτή τη στιγμή. Για τις εξελίξεις της εβδομάδας μπορείτε να ανατρέξετε στις σελίδες των προγραμμάτων.
Ο Καμίλ τραυματίζεται. Καλεί τον Εζέλ, αλλά δεν μπορεί να του μιλήσει. Ο Τεφό και η Σεμπνέμ φτάνουν γρήγορα στο μέρος που βρίσκεται ο Καμίλ. Ο Σερντάρ βγάζει όπλο ενάντια στον Τζεγκίζ, ο οποίος τρομοκρατείται και ζητάει τη βοήθεια του Αλί.
Στο μεταξύ ο Εζέλ και ο Τεφό μεταφέρουν τον Καμίλ στο χειρουργείο. Ο Ραμίζ δίνει εντολή στον Τεφό να τον σκοτώσει. Ο Σεμπνέμ και ο Καμίλ προειδοποιούν τον Εζέλ για τον Τεφό, αλλά εκείνον δεν τον νοιάζει. Στο μεταξύ η Μπαχάρ βρίσκει τον πατέρα της, Σερντάρ, στο σπίτι. Για να τον διώξει, του λέει ότι έχει εραστή τον Εζέλ. Η Εϊσάν αποκαλύπτει στην Τζεγκίζ ότι ο Καν δεν είναι γιος του...
Ο Σερντάρ δείχνει μια φωτογραφία του Εζέλ σε κάποιον. Ο άντρας λέει ότι η ζωή του ήρθε τα πάνω κάτω εξαιτίας του Εζέλ. Με μια αναδρομή στο παρελθόν, βλέπουμε τον Εζέλ να παίζει για πρώτη φορά πόκερ και να κερδίζει χάρη στις πολύτιμες συμβουλές της Σελμά. Ο Χασάν, ο άντρας που παίζει με τον Εζέλ, χάνει τα πάντα στο τέλος του παιχνιδιού και απελπίζεται...
Στο μεταξύ η Εϊσάν απωθεί τον Εζέλ λέγοντάς του ότι ο Ομέρ είναι ο μοναδικός άντρας που θέλει. Η επιτροπή δίνει το πράσινο φως για την κατασκευή του ξενοδοχείου. Ο Τζεγκίζ ζητάει από τον Αλί να σκοτώσει τον Τεφό, αλλά εκείνος αρνείται. Τότε ο Τζεγκίζ διατάζει τον Τεφό να σκοτώσει τον Σερντάρ. Ο Εζέλ προτείνει στον Τζεγκίζ να παίξουν πόκερ, όχι για τα λεφτά, αλλά για την αλήθεια...
Ο Εζέλ γράφει σε ένα σημείωμα "Είμαι ο Ομέρ" και ο Τζεγκίζ γράφει "Εγώ σκότωσα τον Ομέρ". Βάζουν τα χαρτιά στο κέντρο του τραπεζιού, χωρίς να τα ανοίξουν...
Ο Εζέλ κερδίζει το παιχνίδι, όμως ο Τζεγκίζ τον ικετεύει να μη διαβάσει το χαρτί. Ο Αλί βρίσκει τον Σερντάρ και τον μαχαιρώνει... Ο Εζέλ μαζεύει τα πράγματά του και γράφει ένα γράμμα για την Εϊσάν. Ο Ερέν βρίσκει ένα cd που αποκαλύπτει ότι ο Αλί είναι ο δολοφόνος του πατέρα του. Παίρνει το όπλο του Αλί και τον πυροβολεί...
Ο Τεφό ειδοποιεί τον Εζέλ ότι ο Ερέν είναι νεκρός. Στο μεταξύ ο Σερντάρ είναι στο χειρουργείο. Ο Αλί κλαίει μπροστά στο πτώμα του Ερέν, ενώ ο Εζέλ ορκίζεται ότι θα πάρει εκδίκηση...

Το Πεκίνο θέλει να μας δανείσει και εμείς λέει "υπογράψαμε "με άλλους...

Posted: 28 Jun 2011 09:14 AM PDT

Μήπως να σταματούσαμε να είμαστε οι βλάκες που κρατάνε ηλιθιωδώς τον λόγο τους ανεξάρτητα άν οι συνθήκες είναι δυσοίωνες ακόμα και με ζημιά των εθνικών τους συμφερόντων όπως κάναμε το 1940 όταν παραδινόταν όλοι στην πολεμική μηχανή της γερμανίας και μόνο εμείς αντιστεκόμασταν και πληρωθήκαμε με αχαριστία και εμφύλιο;

Δηλαδή τί έπαθε η τουρκία που δεν φόρεσε μαύρα καμμιά τουρκάλα στον β΄.π.π.;
Τώρα λέει υπογράψαμε στην δανειακή σύμβαση να μην συμψηφίσουμε τυχόν απαιτήσεις μας με υποχρεώσεις και να μην βρούμε λέει άκουσον-άκουσον άλλο δανειοδότη για να εξοφλήσουμε τους δανειστές μας..
Ακου όρο που δεχτήκαμε από τους τοκογλύφους....πάρε δάνειο τώρα σου λένε και ξαναπάρε άλλες δόσεις για να αποπληρώνεις το δάνειό μας ,αλλά μην δεχτείς δάνειο από αλλού να μας εξοφλήσεις γιατί εμείς έχουμε προσχεδιάσει την χρεοκοπία σου ,το ξεπούλημα της κρατικης περιουσίας καθώς και έχουμε συμφωνήσει στην μοιρασιά μεταξύ μας ...από τα κομμάτια σου...
Βρέ όχι από κινέζους ..από ινδούς και αυστραλούς καναδούς και κογκολέζους θα προσπαθήσω να δανειοδοτηθώ μπας και ξεφύγω από τα σαγόνια των υαινών -τοκογλύφων.......που θέλουν να λέγονται και εταίροι...

Κάνε Ποδήλατο με τους Πρωταθλητές για Καλό Σκοπό

Posted: 28 Jun 2011 09:11 AM PDT

Μια μοναδική Ποδηλατοδρομία Αγάπης με σκοπό την ενίσχυση των Μη Κερδοσκοπικών Οργανισμών «Be Strong», «I Live For Me» ξεκινάει την...
Κυριακή 3 Ιουλίου και θα επαναληφτεί και τις επόμενες 3 Κυριακές (10,17,24 Ιουλίου).

Σας περιμένουμε όλους τις 4 πρώτες Κυριακές του Ιουλίου στις 9.30 το πρωί με το ποδήλατό σας και το κράνος σας για να τρέξουμε παρέα με τους Γιώργο Πεταλά, Μηνά Μαλάτο αλλά και άλλους διάσημους ποδηλάτες και celebrities για καλό σκοπό.

Εκκίνηση από το café Vive Mar (Λεωφ. Κων/νου Καραμανλή 18 – Βούλα) και τερματισμός στο Mojito bay (Παραλία Αγ. Μαρίνας 33,5 χλμ. Αθηνών – Σουνίου), με προαιρετική στάση για ξεκούραση στο Εν Πλώ (Λεωφ. Ποσειδώνος 4 – Βουλιαγμένη).

Κάθε εβδομάδα θα διεξάγεται λαχειοφόρος αγορά με έπαθλο μια δωροεπιταγή των 250€ και ένα κόσμημα αξίας 200€ από τα κοσμηματοπωλεία ZERTEO. Τα έσοδα από τη λαχειοφόρος αγορά θα διατεθούν για την ενίσχυση των σκοπών των οργανώσεων Be Strong & I Live For Me.

Μια ποδηλατοδρομία αγάπης που στόχο έχει να γίνει θεσμός.
Να είστε όλοι εκεί!

WSJ: "Πώληση επικών διαστάσεων για την Ελλάδα"!

Posted: 28 Jun 2011 09:08 AM PDT

Στο "παζάρι" βρίσκεται το μέλλον της Ελλάδας σύμφωνα με εκτενές ρεπορτάζ της Wall Street Journal.
Το δημοσίευμα, το οποίο μάλλον θυμίζει αγγελία, περιέχει πληθώρα φωτογραφιών και χαρτών για όσους ενδιαφέρονται για ελληνικά ακίνητα.

Το άρθρο παρουσιάζει το πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων συνοδευόμενο με χάρτες, αλλά και φωτογραφίες των "προς πώληση" ακινήτων και του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού.

Πιο συγκεκριμένα, το δημοσίευμα -μεταξύ άλλων- αναφέρει: ''Προς πώληση: τέσσερα Airbus, μια κρατική εταιρεία στοιχημάτων και ένας ιππόδρομος, μερίδια συμμετοχής σε καζίνο, λιμάνια, ταχυδρομεία, δύο εταιρείες ύδρευσης, μια εταιρεία εξόρυξης και κατεργασίας νικελίου, καλυκοποιείο, μονοπώλια ηλεκτρισμού και αερίου, ένας τηλεπικοινωνιακός οργανισμός, μετοχές σε αρκετές τράπεζες, εκατοντάδες χιλιόμετρα εθνικών οδών, ένας πρώην αεροδρόμιο, ολυμπιακά ακίνητα, χιλιάδες στρέμματα γης και υπέροχα κομμάτια της περίφημης ελληνικής ακτογραμμής''.

"Βέβαια όλα αυτά δεν τα ήξεραν οι Έλληνες, όταν ξεκίνησαν τις διαπραγματεύσεις για το νέο πακέτο στήριξης", προσθέτει το δημοσίευμα, το οποίο αναφέρεται και στα εμπόδια που συνάντησε η κυβέρνηση.

Τα τρία μεγάλα εμπόδια για την επιτυχία του προγράμματος ιδιωτικοποιήσεων είναι τα εξής: ''Μεταξύ αυτών τα συνδικάτα που αντιτίθενται στην πώληση κρατικών εταιρειών, οι πολίτες που δεν θέλουν να πωληθεί δημόσια γη αλλά και ο λαβύρινθος της γραφειοκρατίας που έχει αποθαρρύνει και στο παρελθόν επίδοξους επενδυτές''.

Ένα ακόμη μείζον πρόβλημα για την ελληνική κυβέρνηση, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, είναι πως στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο το κλίμα είναι αρνητικό για την πώληση ακινήτων στην Ελλάδα αφού οι τιμές πέφτουν συνεχώς.

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές