Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Pantocratoria©




Pantocratoria©


Posted: 26 Jun 2011 03:50 PM PDT
undefinedΔύο ημέρες μετά το θάνατό της γέννησε μία προπονήτρια του καλλιτεχνικού πατινάζ, η οποία κατέρρευσε και τελικά ...;πέθανε από εγκεφαλική αιμορραγία.

48 ώρες αργότερα, οι γιατροί κατάφεραν να φέρουν στον κόσμο με καισαρική τομή, το παιδί που εκείνη κυοφορούσε. Η 41 ετών Jayne Soliman κρίθηκε ...; κλινικά νεκρή στο νοσοκομείο John Radcliffe της Οξφόρδης, όπου μεταφέρθηκε, σε κρίσιμη κατάσταση. Το ιατρικό επιτελείο, ωστόσο, που έσπευσε πάνω της κατάφερε να κρατήσει ζωντανή την καρδιά της, ούτως ώστε να μπορέσει να γεννήσει. Και τα κατάφερε. Η μικρή Aya Jayne νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας της κλινικής και οι πρώτες ενδείξεις σχετικά με την υγεία της είναι εξαιρετικά ενθαρρυντικές. Δήλωση του Bracknell Ice Skating Club, όπου ανήκε η προπονήτρια αναφέρει: "Με λύπη μας πληροφορηθήκαμε ότι η προπονήτρια Jayne Soliman πέθανε ξαφνικά από εγκεφαλική αιμορραγία. Το βρέφος της όμως αν και ζυγίζει μόλις ένα κιλό, τα πηγαίνει πολύ καλά. Οι προσευχές μας είναι μαζί της". Η Soliman, διένυε τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της, όταν παραπονέθηκε για φοβερούς πονοκεφάλους. Μεταφέρθηκε αεροπορικώς το νοσοκομείο John Radcliffe Hospital, όπου όμως ήταν ήδη πολύ αργά για να ανανήψει. Λίγες ώρες αργότερα, οι γιατροί ανακοίνωσαν ότι ο θάνατος προήλθε από έναν επιθετικό όγκο, που "χτύπησε" ένα κεντρικό αιμοφόρο αγγείο. Για να σώσουν το μωρό, του χορήγησαν μεγάλες δόσεις στεροειδών, για να βοηθήσουν τους πνεύμονές του να αναπτυχθούν μέσα σε μέγιστο διάστημα 48 ωρών. undefined

Posted: 26 Jun 2011 03:49 PM PDT
undefinedΣτην ταινία (νύχτα των ζωντανών νεκρών), έγινε η πρώτη γνωριμία των ανθρώπων με το φαινόμενο των (Ζόμπι).

Την φοβερή περιέργεια που νιώθουμε οι περισσότεροι από μας για το άγνωστο και ασυνήθιστο, έκανε έργο το Hollywood για να προσελκύσει πλήθος κόσμου στις αίθουσες των κινηματογράφων. Όμως υπάρχουν όμως στην πραγματικότητα Zombies; Και αν ναι που βρίσκονται; Πώς «δημιουργούνται»;

Σε αυτές και άλλες ερωτήσεις έρχεται να απαντήσει η έρευνα του εθνοβοτανολόγου Wade Davis, ο οποίος ταξιδεύοντας σε διάφορα μέρη του κόσμου ήρθε αντιμέτωπος με ένα πολύ παράξενο φαινόμενο στην Αϊτή.
Η Αϊτή είναι μία χώρα στον Ατλαντικό ωκεανό (Το Δυτικό μέρος ενός νησιού, για την ακρίβεια, κοντά στο τρίγωνο των Βερμούδων), της οποίας οι κάτοικοι ζουν πολύ φτωχικά. Αν και η κύρια θρησκεία τους είναι η Ρωμαιοκαθολική, περίπου το 80% των ρωμαιοκαθολικών συμμετέχει σε τελετουργίες voodoo (βουντού). Μάλιστα υπάρχουν ορισμένοι ιερείς που αποκαλούνται Voodoo Priests (Ιερείς βουντού).
Το 1980, εμφανίστηκε ένας άνθρωπος στην Αϊτή ονόματι «Clairvius Narcisse» (ο οποίος είχε πεθάνει πριν από 18 χρόνια!), και αφού βρήκε την αδερφή του, της εξήγησε ότι τον είχε κάνει zombie ένας μάγος voodoo και τον είχε για σκλάβο στις καλλιέργειές του με ζαχαροκάλαμα, στα βόρεια της χώρας. Το γεγονός αυτό προσέλκυσε το ενδιαφέρον αρκετών επιστημόνων οι οποίοι προσπάθησαν να βρουν κάποια λογική εξήγηση.
Αρκετά χρόνια πριν, συγκεκριμένα στις 24 Οκτωβρίου του 1936, παρουσιάστηκε μία γυναίκα στο χωριό Ennery, σε τραγική κατάσταση (φωτογραφία). Κουρελιασμένη, το δέρμα της χλωμό και τα μάτια της δεν μπορούσαν να αντέξουν το φως του ήλιου. Αφού επικράτησε μία γενική αναστάτωση τελικά μία οικογένεια θεώρησε ότι η γυναίκα είναι ένα μέλος της που είχε πεθάνει πριν από χρόνια. Η γυναίκα δεν μπορούσε να μιλήσει και ούτε μπορούσε να θυμηθεί τίποτα για τον εαυτό της.
Ο Wade Davis, μετά από έρευνα, ανακάλυψε μία μυστική σκόνη που χρησιμοποιούν οι ιερείς βουντού για να "δημιουργήσουν" τα zombies. Πήγε μαζί με έναν ιερέα ο οποίος του έδειξε τα συστατικά της σκόνης (ένα από τα οποία είναι το χώμα πάνω από τάφους νηπίων) και τον τρόπο με τον οποίο τα αναμειγνύουν. Μετά από καιρό ανακάλυψε ότι η βασική ουσία της σκόνης που ευθύνεται για την δημιουργία των zombie είναι το tetrodotoxin το οποίο είναι δηλητήριο ενός ψαριού που λέγεται blowfish.
Posted: 26 Jun 2011 03:42 PM PDT
Οι αλλαγές στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης ...;

Το design του Facebook έχει μείνει ίδιο κι απαράλλακτο για αρκετό καιρό, οπότε δεν προκαλεί έκπληξη η πληροφορία που κάνει λόγο για αλλαγές μέσα στο επόμενο διάστημα. Όσο για τη φύση των αλλαγών, αυτές είναι περισσότερο λειτουργικές και λιγότερο σχεδιαστικές.
Η βασική αλλαγή έχει να κάνει με την κύλιση (scroll) της σελίδας. Ενώ μέχρι σήμερα το scroll down πιάνει ολόκληρη τη σελίδα, στο νέο design θα κινείται μόνο το news feed και οι δύο πλαϊνές μπάρες θα μένουν 'καρφωμένες' στη θέση τους. Έτσι, όσο κάτω κι αν σκρολάρει ο χρήστης, θα βλέπει πάντα τις συντομεύσεις για τα μηνύματά του, το προφίλ του κλπ.
Πέρα από την αδιαμφισβήτητη ευκολία για το χρήστη, η αλλαγή αυτή αναμένεται να ανεβάσει τα διαφημιστικά έσοδα του Facebook. Δεδομένου ότι οι διαφημίσεις εμφανίζονται στη δεξιά μπάρα, με το νέο καθεστώς θα μένουν ορατές για πολύ περισσότερο χρόνο, κάτι που μεταφράζεται σε περισσότερη προβολή για τους διαφημιζόμενους.
Δεν είναι ακόμη σαφές πότε ακριβώς θα διατεθεί στο κοινό αυτή η αλλαγή, ενώ δε γνωρίζουμε αν θα υπάρξουν και άλλες τροποποιήσεις.
Posted: 26 Jun 2011 03:37 PM PDT
Θρήνησε για τον πρόωρο χαμό του συντρόφου της και αποφάσισε να ολοκληρώσει τα κοινά τους σχέδια, έστω κι αν αυτός δεν ήταν κοντά της.

Ο λόγος για την 22χρονη, Karen Jumeaux, η οποία παντρεύτηκε τον Anthony Maillot, δύο χρόνια μετά το θάνατό του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.
Είχαν αποκτήσει μαζί ένα παιδί, ήταν αρραβωνιασμένοι και προγραμμάτιζαν να παντρευτούν. Τα σχέδια ανατράπηκαν μετά το θάνατο του συντρόφου της. Ήθελε να παντρευτεί τον έρωτα της ζωής της και τα κατάφερε, καθώς μετά από αίτημα της, της χορηγήθηκε ειδική άδεια να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου μαζί του. Πήρε την άδεια, επειδή κατόρθωσε να αποδείξει ότι ήταν αρραβωνιασμένοι και σχεδίαζαν ήδη την τελετή. Εκτός από την άδεια, στη Γαλλία υπάρχει και ένας "σκοτεινός" νόμος που θα επέτρεπε κάτι ανάλογο. Ο Πρόεδρος της χώρας, Nicolas Sarkozy, έκανε δεκτό το αίτημα της και η τελετή πραγματοποιήθηκε στο Dizy-le-Gros της ανατολικής Γαλλίας. Φορούσε ένα λευκό φόρεμα και μάρτυρες για την τελετή ήταν η οικογένειά της και κάποιοι κοντινοί φίλοι του ζευγαριού. Μετά τη λήξη του μυστηρίου, η νύφη δήλωσε "Ο Anthony ήταν η πρώτη και μοναδική αγάπη της ζωής μου. Ήμασταν μαζί τέσσερα χρόνια και θέλαμε να μεγαλώσουμε το παιδί μας. Δεν ήθελα να το κάνω μόνη μου, άλλα η μοίρα αποφάσισε διαφορετικά". "Είμαι η γυναίκα του και θα τον αγαπώ για πάντα", πρόσθεσε. Όμως, ένας Γάλλος νομικός εμπειρογνώμονας τόνισε ότι εάν κάποια στιγμή θελήσει να ξαναπαντρευτεί, θα πρέπει πρώτα να πάρει διαζύγιο
Posted: 26 Jun 2011 03:26 PM PDT
Δεν λένε μόνο οι άντρες ψέματα κυρίες μου. Λέτε κι εσείς!

Οφείλω να ομολογήσω πως ο αρχικός μου στόχος ήταν να γράψω ένα άρθρο αντίστοιχο με αυτό για τα ψέματα που λένε οι άνδρες για να ρίξουν τις γυναίκες στο κρεβάτι τους. Διαπίστωσα όμως -μετά από εκτεταμένη έρευνα- πως οι γυναίκες δεν λένε ψέματα για να ρίξουν τους άνδρες στο κρεβάτι (πολύ σπάνια ίσως). Λένε ψέματα για να γίνουν αρεστές ...;
από αυτούς ώστε να τις επιλέξουν αυτοί για το δικό τους κρεβάτι. Στη συνέχεια πιστεύουν τα ψέματά τους και πέφτουν στο γνωστό μας πλέον κρεβάτι, νομίζοντας πως τους έχουν κατακτήσει. Και μπορεί και να τα έχουν καταφέρει ...; για λίγο.
1. Δε με νοιάζει καθόλου ο γάμος και η οικογένεια
Το αγαπημένο μου. Το απόλυτο ψέμα, για τη σύγχρονη γυναίκα του 2011 που την ενδιαφέρει μόνο η καριέρα (που βέβαια δεν υπάρχει σ' αυτή τη χώρα), που είναι ανεξάρτητη, δυναμική, δεν υπακούει στα υπάρχοντα κοινωνικά πρότυπα και δεν έχει ανάγκη κανέναν. Στην πραγματικότητα, ψάχνει απεγνωσμένα τον πατέρα των παιδιών της και προσποιείται πως είναι cool και άνετη για να μην τρομάξει τον υποψήφιο (πατέρα) που το πιθανότερο είναι απλά να θέλει να περάσει μαζί της ένα βράδυ.
2. Μέχρι τώρα δεν έχω έρθει ποτέ σε οργασμό. Πολύ σπάνιο ψέμα γιατί αφήνει τη στάμπα της ανοργασμικής, αλλά αποτελεί απόλυτη πρόκληση για τον άνδρα που έχει βαρεθεί τα εύκολα. Επίσης, δεν στοχεύει τόσο στην κατάκτηση του υποψήφιου «θύματος» αλλά κυρίως στο καλό σεξ. Η αλήθεια είναι πως αποτελεί την απόλυτη πρόκληση για κάθε άνδρα, όμως πόσοι από αυτούς είναι πραγματικά διατεθειμένοι να μοχθήσουν για να χαροποιήσουν μια ανικανοποίητη γυναίκα;
3. Έχω φαντασιώσεις για άλλες γυναίκεςΑυτό είναι πραγματικά τέλειο ψέμα. Με το που το λέει, τον έχει του χεριού της. Κανένας άνδρας δεν μπορεί ν' αντισταθεί σε μια τέτοια φαντασίωση (η γυναίκα που έχει μπροστά του με άλλες γυναίκες), ενώ αυτομάτως περνάει για πολύ προχωρημένη, ανοιχτή σε προτάσεις, σεξουαλικά τολμηρή και διάφορα άλλα τέτοια που συνήθως δεν ισχύουν ούτε κατά διάνοια.
4. Δεν ενδιαφέρομαι για σταθερή σχέση
Πολύ κοντά στο πρώτο ψέμα, μόνο που δεν περιλαμβάνει οικογένεια και παιδιά. Η γυναίκα που λέει αυτό το ψέμα ουσιαστικά ενδιαφέρεται για σχέση, αλλά δεν το λέει για να μην φύγει τρέχοντας ο υποψήφιος (σύντροφος). Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να μην ενδιαφέρεται για σχέση με τον συγκεκριμένο κύριο, αυτό που δεν καταλαβαίνει όμως, είναι πως με τέτοιες δηλώσεις αυτο-καρφώνεται ...;
5. Έχω πάει μόνο με δύο άνδρες
Σεμνή και μαζεμένη γυναίκα, με μηδενικό σεξουαλικό παρελθόν, ανίκανη να συγκρίνει τον επόμενο εραστή με τους προηγούμενους γιατί πολύ απλά είναι ελάχιστοι. Επιπλέον, κανένας άνδρας δεν θέλει η δικιά του κοπέλα να έχει πλούσιες σεξουαλικές εμπειρίες, είτε γιατί κομπλάρει, είτε γιατί είναι συντηρητικός. Έτσι, το συγκεκριμένο ψέμα γίνεται απαραίτητο στους κύκλους των Ελληνίδων γυναικών.
6. Πολύ ενδιαφέρουσα μου φαίνεται η δουλειά σου
Ακόμα κι αν η λέξη «πλήξη» είναι πολύ λίγη για να περιγράψει την τάση σας να αυτοκτονήσετε πηδώντας από το παράθυρο κάθε φορά που αυτός ο άνδρας σας μιλάει για τη δουλειά του, το τελευταίο που μπορείτε να πείτε είναι ότι θέλετε να μπήξετε ένα πιρούνι στο μάτι σας, προκειμένου να σταματήσει. Λέτε ψέματα ότι το απολαμβάνετε, ενώ παράλληλα φαντασιώνεστε με μια ποικιλία από επιλογές αυτοβασανισμού. Κανένας άνδρας δεν μπορεί να είναι άνετος όταν ξέρει πως η δουλειά του δεν αρέσει στη γυναίκα που θέλει να γοητεύσει και σίγουρα δεν θα σας συμπαθήσει και πολύ αν του το πείτε στα ίσια.
7. Δεν πειράζει που δεν έχεις λεφτά να με κεράσεις
Οι καιροί έχουν αλλάξει, το ξέρουμε. Ισότητα θέλαμε, οπότε τώρα που βγαίνουμε έξω και τα πληρώνουμε μισά μισά δεν θα πρέπει να γκρινιάζουμε. Ταυτόχρονα, η οικονομική κρίση μας έχει τσακίσει όλους με μειώσεις μισθών και απολύσεις, οπότε είναι λογικό να μην ρέει το χρήμα απ' τα πατζάκια των ανδρών. Ωστόσο, ένας άνδρας που μας έβγαλε έξω για πρώτο ραντεβού και δεν φρόντισε να έχει στην τσέπη του μερικά ευρώ παραπάνω, έτσι για την καλή πρώτη εντύπωση, θα πρέπει να μας αρέσει πάρα πολύ για να του πούμε τέτοιο ψέμα.
8. Δεν έχω πρόβλημα να δούμε μπάλα. Ίσα-ίσα, μου αρέσει πολύ!
Εδώ είστε έως προκλητικές, με τάση να χαλάτε την πιάτσα. Είπαμε βρε κορίτσια, να λέμε και καμιά βλακεία να περνά η ώρα, αλλά αυτό είναι κραυγαλέο ψέμα!
9. Μπορείς να έρθεις απ΄ το σπίτι να μου περάσεις το τάδε πρόγραμμα στο laptop/ φτιάξεις τη βρύση/ αλλάξεις το διακόπτη κλπ κλπ;
Αυτό το ψέμα το κρατήσαμε για το τέλος γιατί είναι σαφέστατο υπονοούμενο για σεξ και απολύτως τίποτε άλλο. Κορίτσια, αν νομίζετε πως δεν σας έχουν πάρει χαμπάρι όταν τα λέτε αυτά, είστε βαθειά νυχτωμένες ...;
queen
Posted: 26 Jun 2011 01:00 PM PDT
 
    
  
Που μένει ο Ψωμιάδης στο Κολωνάκι ; Στην οδό Στησιχόρου.  
Του χρόνου οι ομάδες που θα δικαιούνται να παίξουν στην Α Εθνική θα είναι τόσο λίγες , που το πρωτάθλημα θα αρχίσει απευθείας με τα πλέι οφ. 
To πιο μεγάλο ποδοσφαιρικό ντέρμπι του χρόνου θα είναι Φυλακή Κασσάνδρας - Φυλακή Κασσαβέτειας
 - Ποιο είναι το πρόγραμμα του κινητού του Μπέου; - Unlimited στημένοι αγώνες 
Ποια είναι η δημοφιλέστερη χώρα στην Ελλάδα; Η Μαλαισία.  
Τα κελιά στις φυλακές για τους διαιτητές θα δοθούν με ορισμό από την ΕΠΟ;  
 - Πως λέγεται η νέα ομάδα που δημιουργήθηκε στο Facebook;  - "Κάλυπτα κι εγώ τον Μπέο". 
- Πως λέγονταν τα φάρμακα που έδινε ο Ψωμιάδης στον Μπουρούση;  - Στησαμικίν
Ενας που είχε δώσει Πανελλήνιες εξετάσεις τρελάθηκε. Διάβασε κατά λάθος τη λίστα με τα ονόματα στα στημένα και νόμισε ότι δεν είχε περάσει.  
Το ερώτημα που θα μπει σε δημοψήφισμα θα είναι; " Ποιο όνομα έχει ακουστεί περισσότερο στην Ελλάδα , τον τελευταίο καιρό . Του Μπέου ή του Βενιζέλου; ".  
 Αληθεύει ότι θα βγει σε ντοκιμαντέρ η ζωή του Μπέου; Ναι, το " Βeocrasy" 
1.   Φοβερά πράγματα συμβαίνουν. Η Σούπερ Λίγκα συνεδριάζει σήμερα στη ΓΑΔΑ και η ΓΑΔΑ συνεδριάζει στην Σούπερ Λίγκα. 
2.   Mόνο στην Ελλάδα  έχουμε  τις ιδιότητες " γιος μεγαλοπαράγοντα του μπάσκετ" και στην πολιτική "γιος μεγαλοπρωθυπουργού στην πολιτική".
3. Και νέες αποκαλύψεις. Η ΟΥΕΦΑ έστειλε σήμερα στην ΕΠΟ , κατάλογο με 8 παιχνίδια που δεν ήταν στημένα! 
4. Τι απόδοση δίνει να τιμωρηθεί ο Μπέος; 
5.   Bγήκαν οι αποδόσεις. Μπέος ημίχρονο 2, τελικό 1. 
6.  Δεν γίνονται τελικά πονταρίσματα για τον Μπέο, γιατί πέσανε όλοι πάνω στο «θα μείνει ελεύθερος».
7.  Μπερδευτήκαμε με τα στημένα και με το χρέος. Φτάσαμε να μιλάμε για « επιμήκυνση Μπέους». 
8. Τόσο πολύ επηρεάστηκε ο Παπανδρέου από την υπόθεση με τα στημένα που τηλεφώνησε στο Βενιζέλο και του είπε: "Βαγγέλη, ψάξου».
9.  Οι Γερμανοί τα δικά σους και στα στημένα. Επειδή το σκάνδαλο με τα στημένα , το είχαν ονομάσει στην Ιταλία " Καλτσιόπολις", εδώ το έβγαλαν "Ακρό- πολις" και άρχισαν να κάνουν σκίτσα του Παρθενώνα , με μπάλες αντί για κίονες. 
10.   Άρχισαν τα συνθήματα στο Σύνταγμα : « Φέρτε πίσω τα στημένα».  
> To μαχαίρι θα φτάσει στον Κόκκαλη > > Σοκ και Μπέος > > Ο Μπέος έστησε το Χαβάη 5-0 > > Φήμες λένε ότι ο Μπέος έστησε και το Δαβίδ Vs Γολιάθ > > Ο Μπέος έστησε τον αγώνα Chuck Norris vs Bruce Lee στο Κολοσσαίο > > Στο τελευταίο παιχνίδι που έστησε ο Μπέος, η Χαβάη κέρδισε 6-0 > > Θελω να καταγγειλω παιχνίδι σε 5Χ5 Μπαρτσελιωμα-Τρελοκοριτσομποργκ. Oι > φιλοξενούμενοι κέρασαν σουβλάκια τον διαιτητή > > > Μόνο στην χρεωκοπία δεν είχε ποντάρει ο Μπέος, τώρα την γαμήσαμε > > Μήπως η Τρόικα ζήτησε να υποβιβαστεί ο Ολυμπιακός για μας δώσει την 5η  > δόση? > > Αν είχαμε στείλει το Μπέο στο Eurogroup την Κυριακή, σήμερα θα > πληρώνονταν τα CDS 1 ημίχρονο / 2 τελικό > > Ο καθένας με το Μπέο του > > Ρε παιδιά μήπως έχετε κανένα στημένο παιχνίδι για μεθαύριο? Μου > λείπουν κάτι ψιλά για να πάω διακοπές > > Μάλλον θα χρειαστώ λίγο από το φάρμακο του Μπουρούση αύριο...γιατί > αλλιως μας βλεπω δυσκολα!!! > > Κύριε Μάκη καλησπέρα. Εεεε.... έχω μια πτυχιακή να τελειώσω.... > Μπορείτε να μου δώσετε το "φάρμακο''; > > Αυτό το φάρμακο του Ψωμιάδη που έδινε στον Μπουρούση λες να βοηθάει > και για την εξεταστική > > Ο Chuck Norris έπαιξε διπλό σε match που έστεισε άσο ο Μπέος και κέρδισε > > Τελικά μόνο ο Chuck Norris δεν θα είναι στην λίστα > > 2 ανθρωποι δεν κοιμουνται: Ο Τσακ Νορις γιατι μπορεί και ο Μπουρούσης > γιατί δεν μπορεί αλλιώς > > Μόνο ο Τσακ Νόρις δεν αναφέρεται στους διαλόγους για τα στημένα. Δεν > τον πιάνει ο σούπερ κοριός! > > 
Posted: 26 Jun 2011 12:34 AM PDT

Δακρύζει απ΄ άκρη σ΄ άκρη ολόκληρη η Μακεδονία και ο παγκόσμιος Ελληνισμός για την αδίστακτη κλοπή του Μεγάλου Αλεξάνδρου, καθώς τοποθετήθηκε - εντελώς ανεμπόδιστα από την...  Κυβέρνηση του Μνημονίου - το γιγαντιαίων διαστάσεων Μνημείο του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην κεντρική πλατεία των Σκοπίων σαν «σήμα κατατεθέν» των πλαστογράφων!
Posted: 25 Jun 2011 11:17 PM PDT

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now
Posted: 25 Jun 2011 09:21 PM PDT

undefinedΤα καπρίτσια της θα παρουσιάσει στο νέο ροζ dvd Sirina η Μαριάννα Ντούβλη. Τί θα δείχνει το καινούριο ροζ dvd; Αν την πρώτη φορά προκάλεσε ποικίλα σχόλια με το «Sex in the City of Athens», ήρθε η στιγμή για τη Μαριάννα Ντούβλη να ταράξει πραγματικά τα νερά της showbiz με τo νέο ροζ dvd. Είναι γεγονός. Το επόμενο ροζ dvd της... Sirina που θα κυκλοφορήσει στις αρχές Ιουλίου κινείται γύρω από τη Μαριάννα Ντούβλη και τα καπρίτσια της. Αναζητήθηκε και τελικά βρέθηκε το κατάλληλο καστ για τη γνωστή celebrity, αφού η υπόθεση είναι απόλυτα εναρμονισμένη με το στυλ της. Για την ακρίβεια, η Μαριάννα Ντούβλη υποδύεται μια πλούσια κυρία με πάρα πολλές ιδιαιτερότητες, που θέλει πάση θυσία οι επιθυμίες της να γίνονται διαταγές και να εκτελούνται άμεσα. Aυτό προϋποθέτει χλιδάτα μέρη, πολυτελή αυτοκίνητα και ό,τι συνεπάγεται. Γενικώς πρόκειται για μια ταινία υπερπαραγωγή για τα δεδομένα του είδους. Αυτό άλλωστε, υποστηρίζουν άνθρωποι που γνωρίζουν καλά την πρωταγωνίστρια του νέου ροζ dvd Ντούβλη. Πληροφορίες θέλουν τη Μαριάννα Ντούβλη να μην έχει στο πλευρό της τα άλλα κορίτσια της Sirina που πρωταγωνίστησαν στο τελευταίο dvd, Νικολέτα Ρωμανού, Βούλα Βαβάτση και άλλες ενώ αντίθετα, πολύ κοντά της σε στενές επαφές πρώτου τύπου- θα βρίσκεται ένας Γάλλος παρτενέρ. Ο τίτλος του νέου ροζ dvd της Sirina δεν έχει αποφασιστεί ακόμη, παρότι η ταινία θα κυκλοφορήσει αρχές Ιουλίου. Έτσι, προτού η Μαριάννα Ντούβλη γίνει πρώτο θέμα στην επικαιρότητα με το Live 24ωρο της καθημερινότητάς της που παρεμπιπτόντως θα είναι το επόμενο βήμα της- έρχεται να απασχολήσει την κοινή γνώμη με τις περίεργες ροζ απαιτήσεις της.
 
Posted: 25 Jun 2011 09:18 PM PDT

του Τέρενς Κουίκ
Κάθε εφτά ημέρες θα ξεπουλιέται και ένα ελληνικό περιουσιακό στοιχείο. Μπορεί να είναι οικόπεδο· μπορεί να είναι κοινωφελής εταιρεία του Δημοσίου· μπορεί να είναι κτίσμα· μπορεί να είναι παραλία· μπορεί να είναι τράπεζα· μπορεί να... είναι Οργανισμός· μπορεί να είναι κομμάτι της Υγείας· μπορεί να είναι βιομηχανία συνυφασμένη με την Άμυνα· μπορεί να είναι τομέας της Παιδείας· μπορεί να..... έχει να κάνει με τις συγκοινωνίες ...; Η Ελλάδα δεν μπαίνει στη διαδικασία των λεγόμενων «διαρθρωτικών αλλαγών», όπως το πλασάρουν οι επιτήδειοι κυβερνητικοί επικοινωνιολόγοι, για να ακούγεται πιο ...; κομψά. Η Ελλάδα μπαίνει στην εφιαλτική διαδικασία αλλαγής ιδιοκτησιακού καθεστώτος. Από τώρα και για τα επόμενα τρία χρόνια, το τρελό παπανδρεϊκό «πάρτι», που θα αποφέρει στους τοκογλύφους δανειστές μας γύρω στα 50 δις ευρώ, θα αλλάξει την ταυτότητά μας. Ο Ανδρέας Παπανδρέου είχε πει: «Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες». Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής είχε απαντήσει: «Η Ελλάς ανήκει εις την Δύσιν». Και οι δύο μιλούσαν με πολιτικούς όρους. Αλλά, εν πολλοίς, και με ιδιοκτησιακούς, αν θυμηθούμε ποιες εποχές έφυγε η ΠΑΟΥΕΛ από τις συγκοινωνίες, πότε έφυγαν οι Άγγλοι από τα νερά της Αθήνας, πότε έφυγαν και οι Αμερικανοί από τις εδώ βάσεις, κρατώντας μόνο τη Σούδα, και δεν ξέρω αν είναι και καμία άλλη ...; Ο σημερινός Παπανδρέου, ο Γιώργος, του Ανδρέα, μιλά για την πατρίδα μας με διαφορετικούς όρους. Καθαρά ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΙΚΟΥΣ. Κανένας δεν ξέρει ποιοι θα απαρτίζουν το μωσαϊκό που φτιάχνει αυτή η κυβέρνηση με τους επιτηρητές της τρόικας. Κανείς δεν ξέρει -ή, μάλλον, ξέρει πολύ καλά- ποιοι θα επελάσουν ως δυνάμεις οικονομικής -και όχι μόνο ...;- κατοχής. Γερμανοί; Γάλλοι; Εβραίοι; Άραβες; Αμερικανοί; Κινέζοι; Ρώσοι; ...; Και δεν θα είναι μόνο αυτοί ...; Θα είναι και Σκοπιανοί -ελέω Τζορτζ Σόρος, που πρόσφατα συνομιλούσε στο Μαξίμου με τον Γιώργο Παπανδρέου-, θα είναι και Τούρκοι - που έχουν ήδη εκδηλώσει, μέσω συνεντεύξεων και δηλώσεων, ενδιαφέρον για λιμάνια, νησιά και παραμεθόρια αεροδρόμια ...; Θα είναι και πολυεθνικές εταιρείες, που κατηγορούνται ότι δεν διστάζουν να θυσιάσουν ακόμα και ανθρώπινες ψυχές, προκειμένου να αρπάξουν αυτό που θέλουν. Όπως, για παράδειγμα, τον υδάτινο πλούτο της όποιας χώρας μπορούν να βάλουν στο χέρι ...; Οικονομικοί αναλυτές πιστεύουν ακράδαντα ότι οι επόμενοι πόλεμοι δεν θα γίνουν για τα πετρέλαια, αλλά για τα νερά. Για τους υδροφόρους ορίζοντες. (Μπορεί να φανεί αφελές, αλλά σας παραπέμπω στην τελευταία ταινία του Τζέιμς Μποντ, «Quantum of Solace». Οι σεναριογράφοι του κινηματογράφου πολλές φορές «μιλούν» για πράγματα που εμείς είτε δεν μπορούμε είτε δεν θέλουμε να βλέπουμε ...;) Και, επί τη ευκαιρία, ομολογώ ότι δεν μπορώ να θεωρήσω τυχαία -απεναντίας, μάλιστα ...;- την επιλογή του κ. Νίκου Μπάρδη ως αφεντικού της ΕΥΔΑΠ - επιλογή που έγινε απευθείας από το Μέγαρο Μαξίμου, για να μην πω από το Καστρί. Ο κ. Μπάρδης έχει διατελέσει επί είκοσι ένα χρόνια στέλεχος και διευθυντής Διεθνούς Ανάπτυξης της Veolia, πολυεθνικής εταιρείας γαλλικών συμφερόντων, που έχει απλώσει τα πλοκάμια της σε εβδομήντα εφτά χώρες - «χτυπήστε» στο Google για να δείτε ...; Γνωρίζει από πρώτο χέρι τους τρόπους διαχείρισης των υδάτινων πόρων, αφού έχει ταξιδέψει σε ολόκληρο τον κόσμο -και ιδιαίτερα σε χώρες του ΤΡΙΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ- προκειμένου να εξασφαλίσει για λογαριασμό της πολυεθνικής αυτής εταιρείας τη διαχείριση των υδάτων τους. Έχει, επίσης, σημασία να τονιστεί ότι ο Νίκος Μπάρδης μεσολαβούσε εδώ, στην Ελλάδα, για λογαριασμό της Veolia τα τελευταία χρόνια, και ιδιαίτερα το καλοκαίρι του 2002, ούτως ώστε να εξαγοράσει το 9% της ΕΥΔΑΠ που κατέχει το Ελληνικό Δημόσιο έως το 51% της πλειο ψηφίας, αλλά και το 10% των μετοχών που κατέχει στην εταιρεία η Αγροτική Τράπεζα, όπως, επίσης, είχε εκδηλώσει επίμονο ενδιαφέρον για την εξαγορά μετοχών του Οργανισμού Ύδρευσης Θεσσαλονίκης, προσπάθειες που συνεχίστηκαν αμείωτες μέχρι πέρσι και οι οποίες -υποθέτω- θα συνεχίζονται και «εντός των τειχών», μετά την κατάληψη της καρέκλας του διευθύνοντος συμβούλου. Καμία από τις πληροφορίες αυτές, που έχουν δημοσιευτεί σε εφημερίδες, ως προέκταση αποκαλύψεων που έχω κάνει εδώ και μήνες από το ραδιόφωνο και την τηλεόραση, δεν διαψεύστηκαν. Ούτε διαψεύστηκε ποτέ ότι για την τοποθέτηση Μπάρδη είχε έντονες ενστάσεις ο Δημήτρης Ρέππας. Το διά ταύτα του σημερινού άρθρου μου: Αν έχουμε αυτή την -προς άμεση και διαρκή παρακολούθηση- περίπτωση των υδάτινων πόρων, μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι συμβαίνει ήδη υπογείως και τι έχει να συμβεί σε όλα τα άλλα ξεπουλήματα των περιουσιακών στοιχείων της Ελλάδας και των Ελλήνων; Και μην μου πει η κυβέρνηση ότι υπόσχεται «διαφάνεια» -όπως είπε την περασμένη Παρασκευή και ο κ. Παπακωνσταντίνου σε συνέντευξη Τύπου-, και όχι «υπόγειες διαδρομές», διότι θα θυμίσω τις υπόγειες συζητήσεις του Γ. Παπανδρέου με τον Στρος-Καν για το ΔΝΤ το φθινόπωρο του 2009 και τις υπόγειες συζητήσεις για το Ελληνικό, ως ένα μικρό δείγμα της μη εμπιστοσύνης που έχουμε απέναντι στο κυβερνητικό fast track και ...; fast food μισοτιμής «σπρώξιμο» των περιουσιακών μας στοιχείων σε τρίτα χέρια ...; Πάντως, καλό θα είναι να σκεφτούν βουλευτές, υπουργοί, γενικοί γραμματείς και πρόεδροι ή διευθύνοντες σύμβουλοι εταιρειών, επιχειρήσεων και Οργανισμών ότι δεν είναι λίγοι εκείνοι που από τώρα προειδοποιούν για Ειδικά Δικαστήρια και Ποινικά Δικαστήρια, θεωρώντας ότι είναι καθήκον τους να προστατεύσουν τη χώρα τους ή να ζητήσουν το λογαριασμό, προσφεύγοντες στη Δικαιοσύνη ...;
 

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές