Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Pantocratoria©


Pantocratoria©


Οργή λαού στο Σύνταγμα! Όλο το χρονικό... (video)

Posted: 15 Jun 2011 04:00 PM PDT

Όλοι στο Σύνταγμα! Σε κλοιό... "αγανακτισμένων" σήμερα το Σύνταγμα καθώς πλήθος κόσμου βρίσκεται εκεί για να δείξει την διαφωνία του στο μεσοπρόθεσμο και στα νέα μέτρα της κυβέρνησης. Διαβάστε ό,τι συμβαίνει στο κέντρο της Αθήνας.

Τα πράγματα ηρέμησαν στο κέντρο. Οι αγανακτισμένοι βρίσκονται και πάλι στα πόστα τους διαδηλώνοντας ειρηνικά μπροστά από το ελληνικό κοινοβούλιο. Την ίδια ώρα ο απολογισμός για τους τραυματίες ανέρχεται στους 30 ενώ η πλατεία Συντάγματος θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο.  Διαβάστε όλο το χρονικό για τα όσα γίνανε σήμερα στην Αθήνα... 

17:15 Ο κόσμος έχει συγκεντρωθεί και πάλι μπροστά από τη Βουλή και όλα δείχνουν ήρεμα και ειρηνικά, τουλάχιστον εκεί.

16:30 Πρόταση, σύμφωνα με πληροφορίες, από τον Γ. Παπανδρέου προς τον Α. Σαμαρά για οικουμενική κυβέρνηση.

16:00 Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ. έχουν γίνει 18 προσαγωγές και 2 συλλήψεις.

15:45 Συνεχίζονται για περίπου μία ώρα τα επεισόδια στην πλατεία Συντάγματος και τους γύρω δρόμους. Από το σημείο έχουν αποχωρήσει οι αγανακτισμένοι και ήρθαν οι κουκουλοφόροι.

14:45 Έκρυθμη ξανά η κατάσταση στο κέντρο και μπροστά από το υπουργείο Οικονομικών με τις πληροφορίες να αναφέρουν τραυματισμό δημοσιογράφου.

14:30 Ήρεμα αυτή τη στιγμή τα πράγματα στο κέντρο της Αθήνας με τον κόσμο να καταφτάνει συνεχώς στο Σύνταγμα και τις γύρω περιοχές.

14:00 Ο πρωθυπουργός βγήκε από το προεδρικό μέγαρο χωρίς να κάνει κάποια δήλωση και θα κάνει σύμφωνα με πληροφορίες διάγγελμα στο μέγαρο Μαξίμου.

13:45 Και ενώ τα επεισόδια μπροστά από τη Βουλή συνεχίζονταν οι "αγανακτισμένοι" κινήθηκαν προς το μέρος των κουκουλοφόρων για να τους απομακρύνουν από την πορεία.

Αγανακτισμένοι και στην Ισπανία! Περίπου 2000 Ισπανοί έχουν μαζευτεί στο πάρκο της Σιουνταντέλα στη Βαρκελώνη μπροστά από τη κοινοβούλιο. Η κατάσταση παραμένει τεταμένη και στη χώρα όπου άρχισε το κίνημα των "αγανακτισμένων".

 

  

13:30 Χρήση χημικών έκανε η αστυνομία με το πλήθος να διασπάται μπροστά από τη Βουλή.

13:15 Επεισόδια αυτή τη στιγμή στο μνημείο του αγνώστου στρατιώτη καθώς στην πορεία έχουν παρεισφρήσει άτομα φορώντας κράνη και επιτίθενται στα ΜΑΤ.

13:10 Εθνική συνεννόηση ζητά ο Γιώργος Παπανδρέου στα όσα προκύπτουν μέχρι στιγμής από τη συνάντηση που έχει με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας. Απομακρύνεται το σενάριο των πρόωρων εκλογών.

13:00 Ο πρωθυπουργός εισέρχεται στο προεδρικό μέγαρο. Η συνάντηση έχει τροφοδοτήσει, από χθες το βράδυ, πολλά σενάρια.

12:30 Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη στο κέντρο της πρωτεύουσας βρίσκεται ένα εκατομμύριο κόσμος ενώ τα ξένα ειδησιογραφικά δίκτυα δείχνουν συνεχώς εικόνα από την Ελλάδα.

12:10 Ένταση αυτή την ώρα με το πλήθος να προσπαθεί να γκρεμίσει το τείχος της ΕΛ.ΑΣ και την αστυνομία να απαντάει με χρήση χημικών.

11:40 Με αυγά, ντομάτες και πολλές αποδοκιμασίες "υποδέχτηκε" ο κόσμος το αυτοκίνητο που μετέφερε τον πρωθυπουργό στη Βουλή.

Δείτε LIVE εικόνα από το Σύνταγμα 

 

Την ώρα που οι «Αγανακτισμένοι» ετοιμάζονται για αποκλεισμό του Κοινοβουλίου, η αστυνομία λαμβάνει πρωτοφανή μέτρα ασφαλείας έτσι ώστε κανείς να μην μπορεί να το προσεγγίσει. Ήδη έχει τοποθετηθεί στους δρόμους ένα μεταλλικό τείχος ενώ ολοένα και πληθαίνουν οι άνδρες των ΜΑΤ και οι κλούβες. Ο κόσμος αυτή τη στιγμή έχει κατακλύσει το Σύνταγμα.

 

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Πόσο χρονών είναι τελικά η Άντζελα Δημητρίου;

Posted: 15 Jun 2011 03:57 PM PDT

Άντζελα Δημητρίου: Η γυναίκα που κατάφερε να νικήσει το χρόνο και να φαίνεται σήμερα πιο νέα από άλλες δεκαετίες! H πραγματική ηλικία και φωτογραφίες από διάφορες φάσεις της ζωής της κορυφαίας ερμηνεύτριας...

Άλλωστε και η ίδια δήλωσε: «Άντζελα δεν θα βγει άλλη»! Αν και γεννημένη στις 18 Αυγούστου του 1954, μοιάζει τουλάχιστο μια δεκαετία νεότερη και για πολλούς πιο όμορφη απ' ότι στο παρελθόν! Μπορείτε να συγκρίνετε και μόνοι σας...

Στη Θεσσαλονίκη η Φλόγα των Special Olympics

Posted: 15 Jun 2011 03:49 PM PDT

Η φλόγα της καρδιάς μας που αφορά το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του κόσμου για το 2011, τους Παγκόσμιους Αγώνες Special Olympics που θα φιλοξενηθούν... από τις 25 Ιουνίου μέχρι και τις 4 Ιουλίου στην Αθήνα βρίσκεται απόψε στη Θεσσαλονίκη.  Η άφιξη της Φλόγας, πραγματοποιήθηκε με κάθε επισημότητα στην πλατεία Αριστοτέλους με τους λαμπαδηδρόμους λίγο νωρίτερα να τρέχουν στους δρόμους της Θεσσαλονίκης. Τους «φύλακες» της Φλόγας υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, ο αντιπεριφερειάρχης, Απόστολος Τζιτζικώστας και ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης, Άνθιμος, καθώς και πλήθος κόσμου που αψήφησε τις άσχημες καιρικές συνθήκες.  Στους αγώνες θα πάρουν μέρος 7.000 αθλητές από 180 χώρες που θα λάβουν μέρος σε 22 ολυμπιακά αθλήματα. «Είμαι σίγουρος ότι οι αγώνες θα στεφθούν με απόλυτη επιτυχία. Η Θεσσαλονίκη μας υποδέχθηκε με αγάπη, όπως κάνει πάντα. Σε αυτούς αγώνες είναι ευκαιρία να δώσουμε για άλλη μια φορά τα καλύτερα διαπιστευτήριά μας, ώστε όλοι οι αθλητές που θα γυρίσουν στις χώρες τους να μιλήσουν με τα καλύτερα λόγια για την Ελλάδα», ανέφερε το μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής των Αγώνων, Στέλιος Κωνσταντινίδης για να συμπληρώσει ο Αμερικανός παίκτης του μπάσκετ που συνόδευσε την Φλόγα καθ' όλη την διάρκεια άφιξής της στην Θεσσαλονίκη, Σάκο Κομάντερ. «Περνάω καταπληκτικά. Είμαι ένας από τα πολλά παιδιά που φυλάμε την Φλόγα. Η Ελλάδα είναι υπέροχη και προσπαθώ να αποθανατίσω αυτές τις στιγμές με την φωτογραφική μου μηχανή. Όλα τα παιδιά με ειδικές ανάγκες θα πρέπει να μάθουν να περπατούν με ψηλά το κεφάλι και να είναι υπερήφανοι για τους εαυτούς τους». Από ελληνικής πλευράς ο Έλληνας αθλητής του μπάσκετ, Βασίλης Ματσίρης επισήμανε: «ότι όλα τα παιδιά θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να καταφέρουμε να κάνουμε υπερήφανη την Ελλάδα. Μέχρι στιγμής όλα είναι υπέροχα και ευχαριστούμε για την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια που έχουμε».  Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης από την πλευρά του επισήμανε πως: «δίνω συγχαρητήρια στους γονείς αυτών των παιδιών. Ο Δήμος στο άμεσο μέλλον θα φτιάξει γυμναστήρια για παιδιά με ειδικές ανάγκες για να έχουν και αυτά τα παιδιά τις ίδιες ευκαιρίες με όλο τον υπόλοιπο κόσμο. Εύχομαι καλή επιτυχία».

Παπανδρέου τέλος. Αυτός είναι ο διάδοχός του!

Posted: 15 Jun 2011 03:46 PM PDT

Γιωργάκη αγόρι μου, χωρίς να θέλω να σε πικράνω, πρέπει να σου αποκαλύψω την σκληρή αλήθεια... Κανένας ανασχηματισμός, (αν δεν ξεκινάει από σένα) δεν πρόκειται να εκτονώσει την κατάσταση. Έτσι όπως τα κατάφερες, -ήθελε προσπάθεια είναι αλήθεια- έχεις πλέον δυο επιλογές, την εξής μία: Α) Κάντο όπως ο Τζίγκερ: Πολυμετοχική κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Κωνσταντόπουλο. 
Β) Αλλιώς ...;

Α.ΣΑΜΑΡΑΣ: Κυβέρνηση κοινή συναινέσει με...προϋποθέσεις!

Posted: 15 Jun 2011 08:28 AM PDT

http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT-UaESsYGMHuQCKAntU0zJ_Mbh5esfubVqzwyMaP_Hyhs5hCkOΚυβέρνηση κοινή συναινέσει πρότεινε ουσιαστικά ο Α.Σαμαράς με προϋπόθεση να...μην είναι πρωθυπουργός ο Γ.Παπανδρέου αλλά και η συνολική επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου.
Η σημερινή μέρα θα είναι μεγάλη απ'οτι φαίνεται μετά και απο τις δηλώσεις Σαμαρά,αφού οι εξελήξεις δεν ευνοούν την κυβέρνηση που πλέον κρέμεται σε μια κλωστή

Γιατί η αστυνομία δεν κάνει ένα "ΝΤΟΥ" να συλλάβουν τους κουκουλοφόρους;

Posted: 15 Jun 2011 07:47 AM PDT

Όταν οι κάμερες καταγράφουν άτομα να σπάνε τα πεζοδρομια με σφυρια και την εισοδο του Μεγαλη Βρετανια, και δεν κανουν τιποτα απολυτως, ειναι λογικο;;;; Μια ζωη θελουν να σπανε τις διαδηλωσεις παντα σε κρισιμα σημεια...Τοσες μερες γιατι δεν βγηκαν αυτοι οι Γνωστοι Αγνωστοι να κανουν εκτροπα;; Σας καταλαβαμε κυριοι πολιτκοι πλεον....Δεν ειμαστε Χαζοι.... Επισης, ακουστηκε απο Αστυνομικό, από την προηγουμενη βδομαδα οτι τα ΜΑΤ παιρνουν τις αδειες του καλοκαιριου αυτη τη περιοδο, σε λιγες μερες, και δεν θα υπαρχουν δυναμεις στην Αθηνα......Και μαθαμε οτι θα ρίξουν ό,τι έχουν και δεν έχουν απο χημικα για να σπασουν τις διαδηλώσεις.... Ειστε ξεφτίλες ρε.....Θα ζησετε μαυρη ζωη απο δω και περα πολιτικαντιδες..... ΜΑΥΡΗ....

ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΩ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΘΑ ΓΙΝΩ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ

Posted: 15 Jun 2011 07:45 AM PDT

"Η Ελλαδα θα τα καταφερει,ο πολιτικος κοσμος αποκλειεται...." Γράφει ο Γρηγόρης Ζωγραφάκης Οι ασφυκτικές πιέσεις των αγορών άρχισαν σήμερα ξανά ...;..Έχουμε τονίσει σε.... παλαιότερο κείμενο ότι δεν τις ενδιαφέρει η πορεία του Προγράμματος αλλά τα αποτελέσματα αυτού ...;.Σε όσο μεγαλύτερη ύφεση οδηγείται η ελληνική οικονομία τόσο τα spread και τα ασφάλιστρα κινδύνου θα «πετάνε» ...;. Όσα εχέγγυα και να δώσει η Κυβέρνηση στους «ανεπίσημους» πιστωτές τη γνωστή Τρόικα που απαρτίζεται από κεφάλαια της Ε.Ε., της Ε.Κ.Τ. και του Δ.Ν.Τ. οι πόρτες των Αγορών θα παραμένουν ερμητικά κλειστές ...;.Το μόνο που κάνει η Κυβέρνηση είναι η αγορά χρόνου πριν το αναπόφευκτο-καθώς δε θα μας στηρίζουν αιωνίως- αλλά και πιθανώς η εξυπηρέτηση συμφερόντων συγκεκριμένων ανθρώπων, αφού μόνο έτσι μπορεί να ερμηνευτεί η πρόθεση της για το γενικότερο ξεπούλημα επί πινακίου φακής της Δημόσιας περιουσίας συμπεριλαμβανομένων και των φυσικών πόρων ...; Αυτή η κατάσταση προφανέστατα πλέον οδηγεί με μαθηματική βεβαιότητα στο ίδιο σημείο από το οποίο επαγγέλθηκε ο κύριος Παπανδρέου ότι θα μας έσωζε ...;.Η διαφορά είναι ότι πλέον τα περιθώρια στενεύουν και οι συνέπειες θα είναι ασυγκρίτως μεγαλύτερες από αυτές που ενδεχομένως θα επωμιζόμασταν αν κάναμε κάτι διαφορετικό ...;. Πέρυσι γράφαμε ότι η Κυβέρνηση έδρασε ως ένας οδηγός, που όταν η ομάδα του βρέθηκε μπροστά σε ένα βάλτο, υποσχέθηκε ότι αν τον ακολουθήσουμε θα μας έσωζε από το βάλτο ...;.Αφού διάλεξε ένα μονόδρομο λοιπόν αγνοώντας όλες τις υπόλοιπες εναλλακτικές, σήμερα μας ξαναέφερε ακριβώς μπροστά στον ίδιο βάλτο ...;Ο δρόμος της όμως είχε αγκάθια και κοφτερές πέτρες που μας ταλαιπώρησαν και τώρα μας καθιστούν αδύναμους να διαβούμε το βάλτο ...;. Είναι πλέον πέρα από κάθε αμφιβολία προφανές ότι η δημιουργία του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος Δημοσιονομικής Στρατηγικής είναι απλά η εναλλακτική της αποτυχίας του Μνημονίου ...;..Μια εναλλακτική που δεν έχει καμία πιθανότητα επιτυχίας όπως ακριβώς δεν είχε το πρώτο σχέδιο ...;..Είναι επίσης προφανές ότι εκατό «Ζάππεια» να δημιουργηθούν θα είναι τρύπες στο νερό ...;.Γιατί πραγματεύονται την ίδια πολιτική με διαφορετικούς όρους ...;..Είναι επίσης προφανές ότι η συναίνεση σε λάθος δρόμους(ΛΑ.Ο.Σ. και ΔΗ.ΣΥ.) αλλά και η στείρα άρνηση της Αριστεράς δε λύνουν το πρόβλημα ...;.. Το νέο νομοσχέδιο πρέπει να εμποδιστεί πάση δυνάμει ...;Αυταπόδεικτα εκείνοι που ανέλαβαν τη «τιτάνια» προσπάθεια να κάνουν την ελληνική οικογένεια να αποφύγει τις δυσάρεστες συνέπειες μιας χρεοκοπίας-κατά τους ισχυρισμούς τους- την οδηγούν σε δυσμενέστερες συνέπειες από την ίδια την χρεοκοπία ...;. Αυτά που απαιτούνται είναι: -Καταγγελία της δανειακής Σύμβασης μονομερώς αφού το πρόγραμμα-παρά το ότι τηρήθηκε σε μεγάλο ποσοστό-το ποσοστό των στόχων που πέτυχε ήταν αμελητέο ...;. -Διαπραγμάτευση του χρέους με όλους τους Πιστωτές σε όλο το εύρος του(τοκοχρεολύσια, χρόνοι αποπληρωμής, επαναγορά ομολόγων) -Τακτοποίηση του «οίκου» μας ξεκινώντας από τους πραγματικούς ενόχους και όχι «να βρέχει επί δικαίων και αδίκων» με τις δικές μας δυνάμεις και όχι με επιτετραμμένους των δανειστών ...;. Αυτό θα χρειαστεί χρόνο που θα τον έχουμε αγοράσει από τη διαπραγμάτευση με τους Πιστωτές ...;.. -Κάλεσμα όλων των παραγωγικών δυνάμεων να βάλουν πραγματικά πλάτη στις δύσκολες μέρες που θα ακολουθήσουν ...;. -Επαναπατρισμός κεφαλαίων και εσωτερικός δανεισμός ...;Έκδοση ομολόγων για να καλυφθούν οι ταμειακές ανάγκες ...;.Αν το έλλειμμα μετατραπεί σε εσωτερικό χρέος και με την εξυγίανση αρχίζει να αποκλιμακώνεται υπάρχει μια πιθανότητα να αρχίσει να εξοφλείται και το χρέος ...;.Με τη ταυτόχρονη μείωση των εισαγωγών και την αύξηση των εξαγωγών ...;. ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ, ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ....!!!

Βόμβα Βρεττού: Να παραιτηθεί η κυβέρνηση!

Posted: 15 Jun 2011 07:35 AM PDT

Νέα βόμβα στα θεμέλια της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, αυτήν την φορά από τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Ντίνο Βρεττό! Ο εκλεγόμενος στον νομό Αττικής βουλευτής ζήτησε την παραίτηση της κυβέρνησης, την αντικατάσταση υπουργών με προτεραιότητα εκείνου των Οικονομικών καθώς και την επαναδιαπραγμάτευση των όρων του Μνημονίου ...; Αναλυτικά η δήλωση του κ. Βρεττού έχει ως εξής: "Ο έντονος προβληματισμός της Κοινοβουλευτικής μας ομάδας πρέπει να καταλήξει σε κάτι πιο ουσιαστικό και ελπιδοφόρο από ότι μερικές οριακές αλλαγές στο μεσοπρόθεσμο. Για αυτό προτείνω : Παραίτηση των μελών της Κυβέρνησης και αντικατάσταση υπουργών σε κρίσιμα υπουργεία με προτεραιότητα εκείνο της Οικονομίας , με πρόσωπα και εκτός Κυβερνώντος κόμματος , αναγνωρισμένης αξίας, υψηλού κύρους και ευρύτερης δυνατής αποδοχής. Η αποδοχή των όποιων όρων του μεσοπρόθεσμου προγράμματος ,πρέπει να γίνει με τη νέα Κυβέρνηση, που θα δεσμευθεί ενώπιον της Βουλής τόσο για την επαναδιαπραγμάτευση των ακόμη επαχθών όρων αποπληρωμής των δανείων από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΔΝΤ , όσο και για την πιο ανώδυνη διαδικασία διαχείρισης του προηγούμενου χρέους στα πλαίσια της Ευρωζώνης. Είναι επίσης αναγκαία η δέσμευση της νέας Κυβέρνησης με συγκεκριμένο πρόγραμμα εξόδου από την κρίση, που να υπερβαίνει το μεσοπρόθεσμο και την Τρόικα. Αν αφήσουμε τις αλλαγές για μετά το μεσοπρόθεσμο ,θα μπούμε σε μια διαδικασία πιέσεων μέσα και έξω από το ΠΑΣΟΚ που θα οδηγήσουν είτε σε έναν ανούσιο η ακόμα και εκβιαστικό ανασχηματισμό, είτε , το πιθανότερο σε εκλογές που δεν αποκλείεται να δημιουργήσουν μεγαλύτερα αδιέξοδα". Θυμίζουμε ότι χτες παραιτήθηκε από την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ ο βουλευτής Φλώρινας κ. Γ. Λιάνης, ενώ ο βουλευτής Κοζάνης Αλ. Αθανασιάδης δήλωσε ότι δεν θα ψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο. Επίσης, από το Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ παραιτήθηκε ο κ. Αντώνης Κοτσακάς. 

Ποιοι 12 βουλευτές απειλούν να ρίξουν την κυβέρνηση ?

Posted: 15 Jun 2011 07:28 AM PDT

Ποιοι 12 βουλευτές απειλούν να ρίξουν την κυβέρνηση ?

Ποιοι 12 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ απειλούν να καταψηφίσουν το Μεσοπρόθεσμο και να ρίξουν την κυβέρνηση; Αναλυτικά οι δηλώσεις τους.... Δώδεκα «πράσινοι» βουλευτές προκαλούν πονοκεφάλους στο Μαξίμου, καθώς δεν αποκλείεται να μην ψηφίσουν στη Βουλή στο τέλος του μήνα το Μεσοπρόθεσμο. Η ομάδα των 12 βουλευτών αποτελείται από νέους αλλά και παλιούς βουλευτές. Ας τους γνωρίσουμε έναν προς έναν: Αλέξανδρος Αθανασιάδης: Είναι ένας από τους βουλευτές που ίσως κάνει την έκπληξη στο ΠΑΣΟΚ. Ο βουλευτής τονίζει πως αν δεν αλλάξει η διάταξη του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος για την πώληση του 17% των μετοχών της ΔΕΗ, δεν θα το υπερψηφίσει και δεν αποκλείεται να παραιτηθεί πριν από την ψηφοφορία. Tην πρόθεση του να καταψηφίσει το μεσοπρόθεσμο ανακοίνωσε επίσημα ο Αλέκος Αθανασιάδης σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις. «Δεν ψηφίζω το Μεσοπρόθεσμο και αναλαμβάνω τις ευθύνες μου», ανέφερε χαρακτηριστικά. Μίμης Ανδρουλάκης: Συχνά ταράζει τα λιμνάζοντα ύδατα. Σφυροκοπεί τον πρωθυπουργό, χωρίς να υπάρχει απάντηση. «Η ηγεσία έχει την ευθύνη, δεν μπορείς να αγνοείς τις σκέψεις των βουλευτών και να τους πετάς το μπαλάκι των ευθυνών» λέει συνεχώς. Τόνια Αντωνίου: Ανήκει στην κίνηση των 16. Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ασκεί έντονη κριτική στο οικονομικό επιτελείο, ακόμα και για το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα. Σοφία Γιαννακά: Η θέση που διατύπωσε, «Δεν έχουμε την πολιτική νομιμοποίηση να πάθουμε ό,τι έπαθε ο Σόκρατες στην Πορτογαλία», προκαλεί έντονους πονοκεφάλους στο Μέγαρο Μαξίμου. Πάρης Κουκουλόπουλος: Πρωταγωνιστής της κίνησης των 16, θέτει συνεχώς ζήτημα για τη διαδικασία των αποκρατικοποιήσεων και επισημαίνει πως τις διαδικασίες που θα ακολουθηθούν θα δυσκολευτεί να τις αποδεχτεί και ο ίδιος ο Γιώργος Παπανδρέου. Παναγιώτης Κουρουμπλής: Το όνομά του και οι αντιρρήσεις του είναι συχνά στην επικαιρότητα. Υποστηρίζει πως δεν βγαίνει το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα, προσθέτοντας μάλιστα πως η ομάδα που ανέλαβε να διαχειριστεί την κρίση έχει τόσο έλλειμμα, που δεν μπορεί να την εμπιστευτεί ο κόσμος. Οι περισσσότεροι εκτιμούν πως τελικά θα ψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο. Δημήτρης Λιντζέρης: Ασκεί σκληρή κριτική στο οικονομικό επιτελείο, ζητώντας παραιτήσεις των μελών του. Ολα τα ενδεχόμενα για τη στάση του τη συγκεκριμένη μέρα της ψηφοφορίας είναι ανοιχτά. Εκτωρας Νασιώκας: Από τους πρώτους βουλευτές που μίλησε για συγκρότηση κυβέρνησης εθνικής ανάγκης και σωτηρίας με τη συμμετοχή των δύο μεγάλων κομμάτων. Βάσω Παπανδρέου: Η Βάσω Παπανδρέου ασκεί σκληρή κριτική στον Γιώργο Παπακωνσταντίνου και η τελευταία της επίθεση, προς τον υπουργό Οικονομικών, τάραξε τα πολιτικά νερά: «Οταν σου έλεγα να πάρεις μέτρα, τον Οκτώβριο του 2009, με αντιμετώπισες σαν ούφο» είπε στην τελευταία συνεδρίαση του ΚΤΕ. Νίκος Σαλαγιάννης: Στήνει στον τοίχο τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου επειδή όπως λέει δεν μπορεί να αποδεχτεί την αποτυχία του, ενώ ήταν από τους πρώτους που ζήτησαν εκλογές! Γιώργος Φλωρίδης: Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ασκεί, ως γνωστόν, έντονη κριτική στο οικονομικό επιτελείο. Αλλωστε, νωπή είναι η κόντρα του με τον Φίλιππο Σαχινίδη στη Βουλή για τους αλχημιστές. Είναι ο μεγάλος πονοκέφαλος του Μαξίμου. Γ. Αμοιρίδης: «Εάν ψηφιστεί το Μεσοπρόθεσμο, παραδίδω την έδρα μου» δήλωσε ο βουλευτής Γ. Αμοιρίδης σε τηλεοπτική εκπομπή, χωρίς να αφήνει περιθώρια για παρερμηνίες.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - TO VIDEO ME TOYΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΠΑΛΑ !!

Posted: 15 Jun 2011 07:26 AM PDT

 

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές