Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

www.tsekouratoi.gr


www.tsekouratoi.gr


Μπελάδες για τον Ζεράρ Ντεπαρτιέ!

Posted: 29 Nov 2012 03:04 PM PST






Ο Γάλλος ηθοποιός Ζεράρ Ντεπαρντιέ τέθηκε υπό προσωρινή κράτηση σήμερα μέχρι να...

ξεμεθύσει.



Ο γνωστός ηθοποιός έπεσε από το σκούτερ που οδηγούσε σε κατάσταση μέθης. Ο 63χρονος σταρ δεν τραυματίστηκε, ούτε προκάλεσε κάποιοατύχημα.



Ωστόσο οι αστυνομικοί τον υπέβαλαν σε αλκοτέστ και διαπίστωσαν ότι το ποσοστό αλκοόλ στο αίμα του έφτανε το 1,8 γραμμάριο ανά λίτρο, ξεπερνούσε δηλαδή κατά πολύ το όριο που στη Γαλλία είναι μόνο 0,5.



Ο ηθοποιός, που είναι γνωστό ότι λατρεύει το κρασί και διαθέτει μεγάλες εκτάσεις με αμπελώνες στη Γαλλία και στο εξωτερικό, τέθηκε υπό προσωρινή κράτηση σε ένα αστυνομικό τμήμα. Αφού ξεμεθύσει ενδέχεται να οδηγηθεί στο αυτόφωρο.



Η οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ στη Γαλλία τιμωρείται με πρόστιμο 4.500 ευρώ και 6 βαθμούς ποινής στο δίπλωμα οδήγησης. Στην περίπτωση υποτροπής το πρόστιμο διπλασιάζεται, φτάνοντας τα 9.000 ευρώ.


24wro





ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Αστυνομικός χαρίζει μπότες σε άστεγο

Posted: 29 Nov 2012 02:53 PM PST







Το γύρο του διαδικτύου κάνει το τελευταίο 24ωρο μία φωτογραφία...


η οποία κέρδισε τις καρδιές των χρηστών, καθώς αποτυπώνει την πράξη γενναιοδωρίας ενός αστυνομικού στη Νέα Υόρκη.



Ο αστυνομικός απαθανατίζεται στην Times Square, το πλέον κεντρικό σημείο της αμερικανικής μεγαλούπολης, να προσφέρει ένα ζευγάρι μπότες παντός καιρού σε ξυπόλητο άστεγο άνδρα, που καλείται να αντιμετωπίσει το κρύο του χειμώνα.









 newsbeast.gr





ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

5 τρόποι για να χωρίσεις μια γυναίκα

Posted: 29 Nov 2012 02:45 PM PST






Για πολλούς, είναι πιο εύκολο να σε χωρίζουν, παρά να χωρίζεις...


εσύ. Ενοχές, βαριά συνείδηση, διπλοσκέψεις και το άγχος του ότι ρίχνεις στα σκουπίδια...

ό, τι έχει επενδύσει (αν έχει επενδύσει) ο άλλος στη σχέση σας. Όταν όμως το αποφασίσεις, κάν' το «αντρικά». Καν' το ξεκάθαρα. Πάρε μερικές ιδέες παρακάτω για το θέμα:





1. Υστεροφημία, αυτή η άγνωστη



Ξέχνα την οποιαδήποτε καβάτζα του να διατηρήσεις αλώβητο το προφίλ και το status του «πιο γλυκού άντρα στον πλανήτη» (τίτλο τον οποίο σου είχε η ίδια απονείμει μέσα στη σχέση σας και ήσουν το «γλυκουλίνι» της..!). Δώσε της απλόχερα την ευκαιρία και το προνόμιο να σε μισήσει κατάφορα που την χωρίζεις εσύ (γιατί οι γυναίκες, έστω και μόνο για εγωιστικούς λόγους, θέλουν εκείνες να μας χωρίζουν και μετά να το παίζουν Μαρίες Τερέζες που ενδιαφέρονται και μας συμπονούν και που το έκαναν για το καλό μας, «για να βρούμε μια που θα μας αξίζει...». Ξερνάω τώρα.). Δώσε της την «ικανοποίηση» να σε σιχαθεί πατόκορφα, να μην θέλει να σε δει ούτε ζωγραφιστό, να κάνει χαρτοπόλεμο ό, τι χάρτινη κοινή φωτογραφία (πιθανώς) έχετε (αλλιώς να πατήσει χωρίς ανενδοίαστα το Delete All του φακέλου με τις «My love and I» ψηφιακές φωτογραφίες σας). Δεν έχει κανένα νόημα να παλεύεις για τη υστεροφημία σου, όταν εσύ την έχεις χωρίσει. Δεν υπάρχει υστεροφημία σε αυτήν την περίπτωση. Μόνο σκόρπιες φήμες για σένα, θα τις ακούσεις από τρίτες, καθοδόν, για τον ανδρισμό σου, για τα χούγια σου, για τις παραξενιές σου και για το χρόνο που της έφαγες (ακόμη κι αν η σχέση σας κράτησε κάνα εξάμηνο το πολύ).



2. Καθαρός χωρισμός, αστραπές δε φοβάται



Όταν το new rock/indie/alternative συγκρότημα των Βρετανών Vaccines συνέθετε το πολύ γκαζιάρικο ροκ τραγούδι (με σαφείς Ramones επιρροές) «Post Break-Up Sex», μάλλον δεν είχε στο μυαλό του τις συνέπειες αυτού του τολμήματος (ή πιθανώς να αδιαφόρησε πλήρως τι συντρίμμια θα προξενήσει στις ερωτικές ζωές των πρόσφατα χωρισμένων που ξαναμπαίνουν στον σεξοπειρασμό). Το αν θα λειτουργήσει όπως πρέπει, «χωρίς παράπλευρες απώλειες», ένα ωμό σεξάκι μετά το χωρισμό σας, όλα παίζουν και από το χαρακτήρα της χωρισμένης. Αν το πάρει επίσης απόφαση ότι «το τινάξατε το μαγαζάκι στον αέρα» και δεν πληρώνει κανείς «ανακαίνιση», τότε άφοβα και χωρίς δεύτερη σκέψη βγάλτε τα μάτια σας και στις χαιρετούρες πείτε «εις το επανιδείν» και από 'δω παν κι άλλοι. Αν εκ των υστέρων σου αρχίσει τσιριμόνιες, sms μεταμεσονύκτια κλπ, τότε το σεξάκι ήταν λάθος. Να ξεκαθαρίσουμε κάτι: καταρχήν, όταν λέμε «καθαρός χωρισμός», εννοούμε «ΧΩΡΙΣΜΟΣ», χωρίς πισωγυρίσματα και δεύτερες σκέψεις και –κυρίως- χωρίς «reunion sex», χωρίς αυτό το «σκοτεινό-δολοπλόκο-παραπλανητικό» σεξ, που το κάνεις μαζί της και καλά πάνω στα χωρίσματα, για την τιμή των όπλων και για λίγη «οικεία ευχαρίστηση, διότι που να τρέχεις βρε αδερφέ νυχτιάτικα», και καταλήγεις πάλι αλά-μπρατσέτα (χωρίς να το θες), ενώ προηγουμένως της είχες κουνήσει όχι απλά μαντήλι, ολόκληρο καραβόπανο. Την ξέρεις τη συνέχεια; Επειδή οι κυρίες είναι μεγάλες αλεπούδες, θα σε χωρίσει η ίδια, στο πιτς-φιτίλι, απλά και μόνο για την ηδονή του να έχει εκείνη τον τελευταίο λόγο. Οπότε, ηθικό δίδαγμα: δεν ξανακάνεις σεξ με γκόμενα που έχεις χωρίσει ο ίδιος, αν δεν θες να ξαναμπλέξεις. Και το «μπλέξιμο», κυριολεκτικότατο.



3. Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά. Και τη χαρά



Σκέψου ότι, χωρίζοντάς την, υπάρχει μια πιθανότητα να είναι τελικά πιο χαρούμενη από ότι εσύ. Ή και όχι. Αλλά δεν σε νοιάζει. Εσύ θα έχεις κάνει το «αντρίκειο» χρέος σου. Αν πάλι αρχίσει να εκσφενδονίζει ό,τι πορσελάνη υπάρχει, δεν λυγίζεις με την καμία, αν έχεις πάρει απόφαση να χωρίσεις και της το έχεις ξεφουρνίσει. Είπαμε, αν τα ξαναβρείτε, ενώ την άδειασες μία φορά, θα σε αδειάσει εκείνη μία, αλλά καλή. Οπότε, αραδιάζοντάς της το μαντάτο (με μικρές, κωδικοποιημένες, παρακαλώ, φράσεις επεξήγησης, δεν γράφεις έκθεση «περί ανθρωπισμού» για τις πανελλήνιες εκείνη τη στιγμή), εμμένεις στη θέση σου, όση κινεζική κεραμοποιεία και να φας στο κεφάλι. Μακροπρόθεσμα θα κερδίσεις το σεβασμό της για το στιβαρό του χαρακτήρα σου. Ή και όχι. Αλλά δεν σε νοιάζει.



4. Ο λόγος του... βασιλιά



Απέφυγε, όπως ο διάολος το λιβάνι, εκείνη την τραγικότατη γκομενέ ατάκα «δεν έχει να κάνει με σένα, έχει να κάνει με μένα...», ή ακόμη χειρότερα, την κλισαδούρα που σε κολλάει στον τοίχο και σε πυροβολεί με επαναληπτική καραμπίνα «είσαι πολύ καλή για μένα, σου αξίζει κάποιος καλύτερος» (το νου σου, 3 στις 4 φορές που η συγκεκριμένη ατάκα χρησιμοποιείται από γυναίκες, είναι κατόπιν απιστίας τους και πολλαπλών ενοχών που κουβαλάνε λόγω της κουτσουκέλας τους, οπότε η γυναικεία ιδιοσυγκρασία, αν πετάξεις εσύ αυτή την ατάκα-τζιζ, θα σε θεωρήσει «άπιστο Θωμά» και θα σε καταχωρήσει στους αναίσχυντους, ακόμη κι αν εσύ απλά θες να τη χωρίσεις την τρελέγκω, επειδή είναι θεόμουρλη, αλλιώς θα την πνίξεις). Πίσω στην αποδόμηση των δυο παραπάνω απαγορευτικών ατακών που δεν πρέπει να αναφέρεις χωρίζοντας, γιατί απλά δεν είναι «αντρίκεια» πράγματα: το να φέρεσαι με συγκατάβαση, ενώ της έχεις πετάξει κατάμουτρα χωρισμό, είναι το ίδιο σαν να έχεις αφήσει γραμμένο post-it στο ψυγείο και να της λες ότι «αγάπη μου, σε χωρίζω». Φέρσου έντιμα, τίμα τα παντελόνια που φοράς και μίλα κοφτά, to-the-point, κράτα ένα κάποιο συναίσθημα (τιμής ένεκεν, για την προϊστορία σας και μόνο) και απέφυγε τις πολλές-πολλές εξηγήσεις.



5. Τα λουλούδια στην κυρία από μένα



Λέγεται ότι ο JFK Jr., όταν ήθελε να χωρίσει μια γυναίκα (και η αλήθεια είναι ότι είχε στο ενεργητικό του πολλές επώνυμες και κουκλάρες γυναίκες), έστελνε ένα μπουκέτο λουλούδια. Ανεπιβεβαίωτη η φήμη, αλλά ως γενική ιδέα, δεν είναι κακό να κρατήσεις το συναισθηματικό της όλης κίνησης κατά νου (μπορεί να το μετουσιώσεις σε μια άλλη παραπλήσια ιδέα). Κι αν σου βγει, κάνε το. Χωρίς ενοχές. Στην τελική θα νιώσεις εσύ καλύτερα. Για εκείνη, αφού τη χώρισες, τι κόβεσαι;





24wro
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Απίστευτο!!Η ζωή αυτού του μοντέλου τελείωσε...θα μείνει σημαδεμένη για μία ζωή!! (pics)

Posted: 29 Nov 2012 02:37 PM PST






Σοκ έχει προκαλέσει η ιστορία της Λάσα Χόρτον από την Μεγάλη Βρετανία.
Το μοντέλο Λάσα Χόρτον, 23 ετών, η οποία διαμένει στο Λονδίνο και είχε συμβόλαιο με μεγάλο πρακτορείο μοντέλων, δέχτηκε μία σφοδρή επίθεση από μία γυναίκα στο σπίτι της στο Νότινχαμ.



Άγνωστοι είναι προς το παρόν οι λόγοι αυτής της γυναίκας, η οποία επιτέθηκε στην Λάσα. Άρπαξε το κεφάλι της και το χτύπησε πάνω σε μία τζαμαρία, περνώντας το μέσα από κοφτερά γυαλιά.



Η 23χρονη δηλώνει συγκλονισμένη από την αποτρόπαια επίθεση, καθώς όπως λέει η ίδια: "Η ζωή μου τελείωσε, δεν θα μπορέσω να κυνηγήσω τα όνειρά μου καθώς στο χώρο του μόντελινγκ η εμφάνιση είναι η πρώτη και σημαντικότερη ιδιότητα"



Πέρασε δύο μέρες στο νοσοκομείο ενώ χρειάστηκαν 30 ράμματα για να συρραφεί το πρόσωπό της ξανά καθώς οι τομές ξεκινούν από το αυτί και σταματούν στα μάτια.



«Είναι τυχερή που δεν έχασε την όραση της», δηλώνουν οι γιατροί.
























Πηγή:katara.gr





ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Στο νοσοκομείο ο Ζαλμάς

Posted: 29 Nov 2012 02:28 PM PST






Με έντονους πόνους μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική των Αθηνών ο ...


ηθοποιός Σταύρος Ζαλμάς το απόγευμα της Τετάρτη. Οι γιατροί διαπίστωσαν σκωληκοειδίτιδα και συνέστησαν την άμεση εισαγωγή του στο χειρουργείο.



Ο γνωστός ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην παράσταση του Εθνικού θεάτρου «Οδύσσεια», η οποία ματαιώθηκε για την Πέμπτη. Κατά πάσα πιθανότητα, λόγω της κατάστασης της υγείας του ηθοποιού θα αναβληθούν για κάποιες ημέρες οι παραστάσεις, μέχρι να αναρρώσει. Για το πρόγραμμα των παραστάσεων αναμένεται επίσημη ανακοίνωση του Εθνικού Θεάτρου.





24wro
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Ένας 40άρης οικογενειάρχης ψωνίζει στο σούπερ μάρκετ...

Posted: 29 Nov 2012 02:22 PM PST






Ένας 40άρης οικογενειάρχης ψωνίζει στο σούπερ μάρκετ...


Κάποια στιγμή παρατηρεί μια εντυπωσιακή ξανθιά

και ασυναίσθητα τη χαζεύει...Η ξανθιά του γυρίζει το βλέμμα.Την ξανακοιτάζει πιο έντονα, τον κοιτάζει και αυτή, αυτό τραβάει

κάμποση ώρα και αποφασίζει να της μιλήσει:

-Συγνώμη, της λέει, μήπως γνωριζόμαστε;

-Βέβαια, του απαντάει. Ένα από τα παιδιά που έχω,

είναι δικό σας!

Ο τύπος σαστίζει, σκέφτεται και ξαφνικά θυμάται τη μοναδική φορά που απάτησε τη γυναίκα του.

Τη ρωτάει λοιπόν:



-Μήπως είστε εκείνη η στριπτηζέζ που είχανε καλέσει σε ένα bachelor πάρτυ στην Πεύκη

πρόπερσι την άνοιξη και είχαμε καταλήξει να κάνουμε άγριο σ*ξ στην κουζίνα;

Μου είχατε δέσει τα χέρια με χειροπέδες και μου χώσατε και ένα καρότο στον κ@λ@!

Συνοφρυωμένη αυτή του απαντάει:



-Όχι, είμαι η φιλόλογος του γιου σας!



pinnokio.gr





ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Τι λένε τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 30/11;

Posted: 29 Nov 2012 02:14 PM PST






Τα Ζώδια Σήμερα 30 Νοέμβριου 2012






Κριός


21/3-20/4


Για να μπορέσεις να βελτιώσεις κάποιους τομείς της ζωής σου, αγαπητέ Κριέ, θα πρέπει να βγεις από το καβούκι σου, να σταματήσεις να επαναπαύεσαι και να σκεφτείς λύσεις στα προβλήματά σου. Σήμερα, οι συνθήκες είναι πολύ ευνοϊκές, για να μπορέσεις να δώσεις απαντήσεις σε καίρια ζητήματα. Το θέμα είναι αν θα πάρεις το ρίσκο να κάνεις τα απαραίτητα βήματα, για τη βελτίωση που επιθυμείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Είναι μια πολύ καλή μέρα η σημερινή, φίλε Κριέ, για να διώξεις κάποια σύννεφα που υπάρχουν πάνω από τη σχέση σου. Με διάλογο και καλή διάθεση, όλα μπορούν να γίνουν πολύ καλύτερα. Αν είσαι μόνος, άνοιξε τα μάτια σου και κοίταξε γύρω σου, για ευκαιρίες που μπορεί να μην έχεις προσέξει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, αν είσαι Κριός, αρκετές ιδέες σου θα υλοποιηθούν και θα δημιουργήσουν συνθήκες για νέα ξεκινήματα και μάλιστα πολύ πετυχημένα. Βάλε γερές βάσεις σε μακροχρόνια προγράμματα και υψηλότερους στόχους. Απόφυγε όμως τις οικονομικές συμφωνίες, γιατί τα ανοίγματα δεν σε βρίσκουν έτοιμο, αφού τα έξοδά σου είναι ακόμα πολλά.




Ταύρος


21/4-20/5


Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, θα γίνουν πολλές αποκαλύψεις στη ζωή σου και αυτό θα σου δώσει αρκετές απαντήσεις, γύρω από ζητήματα που παρέμεναν ένα μυστήριο για εσένα. Όλα θα μοιάζουν πιο ξεκάθαρα και θα μπορέσεις να προχωρήσεις με άλλο αέρα, για να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Επικεντρώσου καλύτερα σε αυτό και μη δίνεις σημασία στις συζητήσεις που έχουν γίνει πίσω από την πλάτη σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Ο σύντροφος σου περνάει μία δύσκολη περίοδο, φίλε Ταύρε, και ίσως χρειαστεί την συμπαράστασή σου σε οικονομικά θέματα. Μην του την αρνηθείς και φρόντισε να κατανοήσεις τα προβλήματά του, χωρίς γκρίνιες και εντάσεις. Όσοι δεν έχετε σχέση, η σημερινή θετική όψη της Σελήνης από τον Καρκίνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς, θα βγάλει στην επιφάνεια τον κρυμμένο σας συναισθηματισμό και ερωτισμό. Όλα μπορούν να συμβούν, ιδιαίτερα σε όσους από εσάς είστε ανοιχτοί σε νέες γνωριμίες…..

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Ταύρος, τα ξεκαθαρίσματα θα είναι αναγκαία σήμερα στον χώρο της δουλειάς σου, ώστε να μπορέσεις να κάνεις ένα βήμα παραπάνω στην εξέλιξή σου. Μην αναλάβεις επιπρόσθετες υποχρεώσεις και αρμοδιότητες, αν πρώτα δεν διεκπεραιώσεις τις ήδη υπάρχουσες. Με λογικές κινήσεις, θα καταφέρεις να εξισορροπήσεις τα οικονομικά σου, που περνούν δύσκολους καιρούς.




Δίδυμοι
21/5-21/6

Είναι αρκετά εκείνα τα οποία δε σε ικανοποιούν στη ζωή σου, αγαπητέ Δίδυμε, και σήμερα αντιλαμβάνεσαι ότι εσύ ο ίδιος πρέπει να κάνεις κάτι, για να αλλάξεις τις συνθήκες που σου δημιουργούν προβλήματα. Η αλήθεια είναι πως είναι κατάλληλη στιγμή για να υλοποιήσεις αλλαγές και να πας ένα βήμα μπροστά τα σχέδιά σου, αρκεί αυτό να γίνει μετά από ώριμη σκέψη και αφού μιλήσεις με δικά σου άτομα, που εμπιστεύεσαι την κρίση τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αν αισθάνεσαι ότι κάτι δεν πάει καλά στη σχέση σου, φίλε Δίδυμε, προτού τα βάψεις μαύρα, μίλα με τον σύντροφό σου και εξομολόγησε τις ανησυχίες σου. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να αποφύγεις τα χειρότερα και να τον πλησιάσεις. Εσύ που η μοναξιά σε ταλαιπωρεί, φρόντισε να την πολεμήσεις με ευχάριστη και θετική διάθεση και μην επαναπαύεσαι στον καναπέ σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Δίδυμος, η δουλειά σου μπορεί να σου παρουσιάσει κάποια έκτακτα ζητήματα σήμερα, που θα σε δυσκολέψουν. Με την εξυπνάδα σου όμως, θα μπορέσεις να αντεπεξέλθεις μια χαρά. Τα οικονομικά σου χρήζουν προσοχής, μιας και τα έξοδα που έχεις κάνει τον τελευταίο καιρό ήταν αρκετά και σε έχουν βγάλει εκτός προϋπολογισμού. Πρόσεξε για να έχεις!!!



Καρκίνος
22/6-22/7

Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, μπορεί να αμφιταλαντευτείς γύρω από διάφορες αποφάσεις που έχεις πάρει τον τελευταίο καιρό. Καλό είναι να μην επηρεάζεσαι και να μείνεις σταθερός, σε όσα σκέφτεσαι για το μέλλον. Αν δε στηρίξεις τις κινήσεις και τις ιδέες σου εσύ ο ίδιος, πώς θα πείσεις τους άλλους να σε υποστηρίξουν; Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά, παρόλο που θα έχεις λίγη συναισθηματικότητα παραπάνω, εξαιτίας της όψης που πραγματοποιεί η Σελήνη από το ζώδιό σου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς, που πρέπει να κοντρολάρεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Σε ό,τι αφορά στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Καρκίνος, θα πρέπει ίσως να είσαι πιο συνεπής απέναντι στη σχέση σου και τις υποχρεώσεις προς τον άνθρωπό σου, για να περάσετε καλύτερα και οι δύο. Με το να αδιαφορείς ή να παραμελείς το σπίτι σου, το μόνο που καταφέρνεις είναι να αυξάνεις τα προβλήματά σου. Όσοι είστε μόνοι, διώξτε πρώτα την γκρίνια και μετά κυνηγήστε την τύχη σας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Οι καλές σου προθέσεις δεν έχουν πάντα τα επιθυμητά αποτελέσματα, φίλε Καρκίνε, και ίσως θα έπρεπε να γίνεις πιο διεκδικητικός και αυστηρός με τους συνεργάτες σου. Αν είσαι ένα βήμα προ των μεγάλων αποφάσεων, ακολούθησε το ένστικτό σου και εμπιστεύσου την ορθότητα της κρίσης σου. Μόνο εσύ γνωρίζεις ποιο είναι το καλύτερο για εσένα και την δουλειά σου!



Λέων
23/7-23/8

Θα χρειαστεί σήμερα να είσαι αρκετά ευέλικτος, αγαπητέ Λέων, και να μην αφήσεις κάποια προβλήματα να σε πανικοβάλουν και να σε κάνουν να σκέφτεσαι συνέχεια αρνητικά. Θα πρέπει να είσαι πιο ανοιχτός σε νέες απόψεις και να μην φαίνεσαι ισχυρογνώμων απέναντι σε κάποιους ανθρώπους. Μπορεί η δική τους γνώμη να είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα και θα είναι προς όφελός σου να την ακολουθήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Πρόσεξε σήμερα την συμπεριφορά σου απέναντι στον σύντροφό σου, φίλε Λέων, γιατί αν δεν είσαι διαλλακτικός μαζί του, θα δημιουργηθούν εντάσεις και διαφωνίες. Πολύ καλή θα είναι η ημέρα για να ασχοληθείς με τα παιδιά και την βελτίωση των σχέσεων μαζί τους. Όσοι δεν έχετε σχέση, οι συνθήκες είναι αρκετά ευνοϊκές για να έρθετε κοντά με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Είναι στο χέρι σας να το γοητεύσετε!!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Λέων, η δουλειά σου σήμερα θα κινηθεί σε καλά επίπεδα και θα παρουσιαστούν αρκετές ευκαιρίες και νέες συνεργασίες, που θα σε φέρουν πολύ κοντά στους στόχους σου. Μην είσαι απόλυτος και χρησιμοποίησε την διπλωματική οδό, για να καταφέρεις αυτά που θέλεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να αυξάνονται και ίσως καταφέρεις να αποταμιεύσεις κιόλας.



Παρθένος
24/8-22/9

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, θα καταφέρεις να συγκροτήσεις τη σκέψη σου και να δεις με μεγαλύτερη ωριμότητα και ρεαλισμό όλα όσα σου συμβαίνουν. Είναι μια πολύ καλή στιγμή, για να βρεις τον κατάλληλο τρόπο να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα. Μην χάσεις όποια ευκαιρία παρουσιαστεί μπροστά σου και έχε τα μάτια σου ανοιχτά και το μυαλό σου επίσης! Προσαρμόσου στα νέα δεδομένα χωρίς να γκρινιάζεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Τόσο οι ελεύθεροι όσο και οι δεσμευμένοι Παρθένοι, σήμερα θα έρθετε αντιμέτωποι με ευχάριστες εκπλήξεις στην αισθηματική σας ζωή. Η θετική όψη που πραγματοποιεί η Σελήνη με τον Ποσειδώνα, σας δίνει τις καλύτερες επιρροές της, για να γοητεύσετε τους συντρόφους σας ή τους επικείμενους στόχους σας. Το πάθος θα είναι διάχυτο και η ρομαντική ατμόσφαιρα θα σας φτιάξει την διάθεση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Παρθένος, η δουλειά σου θα κινηθεί σε ένα κλίμα ανανέωσης και θα σου γίνουν αρκετές προτάσεις για νέες συνεργασίες και συμφωνίες, που θα σε πάνε μπροστά. Το όνομά σου ακούγεται με θετικά σχόλια στον κύκλο σου. Αν θέλεις να βάλεις σειρά στα οικονομικά σου, σταμάτα τα άσκοπα έξοδα.



Ζυγός
23/9-22/10

Τα νεύρα σήμερα δεν θα είναι πολύ καλός σύμβουλος, αγαπητέ Ζυγέ. Είναι αρκετά τα προβλήματα που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις και πρέπει να είσαι ψύχραιμος και ρεαλιστής. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις, γιατί θα σου γυρίσουν μπούμερανγκ. Χρήματα θα έρθουν στην εργασία σου, που είναι αποτέλεσμα της ευσυνειδησίας και της καλής σου απόδοσης.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ζυγός, θα πρέπει να είσαι ήρεμος και να μην μεταφέρεις τα προβλήματα και τις ανησυχίες της δουλειάς σου στο σπίτι. Το ήρεμο κλίμα που επικρατεί, μπορεί πολύ εύκολα να μετατραπεί σε πεδίο μάχης και να βγουν στην επιφάνεια θέματα, που σου είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπίσεις. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, θα πρέπει να εκδηλώσεις τις προθέσεις σου στο άτομο που σε ενδιαφέρει, γιατί η εικόνα σου δείχνει το αντίθετο από αυτό που νιώθεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου σήμερα, φίλε Ζυγέ, πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά για συμφωνίες ή συνεργασίες, που θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις κάποια αδιέξοδα. Σκέψου και μετά πράξε, γιατί σε κάθε περίπτωση, ο ενθουσιασμός δε θα σε βοηθήσει. Θα υπάρχει εύνοια στις κοινωνικές εκδηλώσεις και θα μπορέσεις να κάνεις ιδιαίτερα χρήσιμες γνωριμίες.



Σκορπιός
23/10-22/11

Καλό θα ήταν σήμερα να βάλεις ένα φρένο στο συναισθηματισμό σου, αγαπητέ Σκορπιέ. Μπορεί να αισθανθείς μοναξιά ή να έχεις την ανάγκη να αποτραβηχτείς από όλους και να μείνεις μόνος με τις σκέψεις σου. Δεν είναι κακό αυτό, αρκεί να το μεταβάλεις σε μια παραγωγική διαδικασία και να αναλογιστείς λάθη που έχεις κάνει και δεν θέλεις να επαναλάβεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Ο σύντροφος σου είναι δίπλα σου και σου το δείχνει εμπράκτως κάθε ώρα και στιγμή, φίλε Σκορπιέ, με αποτέλεσμα να νιώθεις πλήρης και ασφαλής στη σχέση σου. Η μέρα είναι καλή, για να συζητήσετε θέματα που αφορούν στην κοινή σας πορεία και να έρθετε ακόμη πιο κοντά. Εσύ που είσαι ελεύθερος, πρόκειται να μάθεις κάτι που θα σε στεναχωρήσει και αφορά ένα άτομο από το παρελθόν σου, που σε έχει πληγώσει. Μην δώσεις σημασία και μην χαλάσεις άδικα την διάθεσή σου, γιατί δεν αξίζει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Σκορπιός, ο φόρτος εργασίας σε έχει κουράσει αρκετά, τόσο σωματικά όσο και ψυχικά. Κινήσου με πιο χαλαρούς ρυθμούς, για να μην εξαντλήσεις τον εαυτό σου και σου βγουν νεύρα. Συνεργάσου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο με τους συνεργάτες σου και ζήτα τους να σε βοηθήσουν, ώστε να περάσει όσο πιο ανώδυνα γίνεται η σημερινή ημέρα.





Τοξότης
23/11-21/12

Ευτυχώς η διάθεσή σου είναι πολύ καλή σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, εξαιτίας της θετικής όψης της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, κι αυτό σε κάνει να παίρνεις αποφάσεις μετά από ώριμη, αλλά και αισιόδοξη σκέψη. Θα σου είναι πολύ χρήσιμη αυτή η στάση, καθώς τα προβλήματα που θα προκύψουν τη σημερινή μέρα θα είναι αρκετά και θα χρειάζονται άμεση επίλυση. Το ίδιο ισχύει και για τη δουλειά σου, όπου θα αντιμετωπίσεις έκτακτες καταστάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η αισθηματική σου ζωή πηγαίνει αρκετά καλά την σημερινή ημέρα, αν είσαι Τοξότης, αλλά λόγω του άγχους και της έντασης που σε κυνηγάει, δεν μπορείς να το αντιληφθείς. Φρόντισε να περάσεις ένα χαλαρωτικό και απολαυστικό βράδυ με τον σύντροφό σου, κάνοντας όνειρα για τις επικείμενες Χριστουγεννιάτικες γιορτές. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, θα πρέπει να εκδηλώσεις στις προθέσεις σου και να είσαι ανοιχτός, ώστε να γοητεύσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει. Με το να κλείνεσαι στον εαυτό σου και να μην κοιτάς γύρω σου, δεν έχεις πολλές πιθανότητες επιτυχίας στα ερωτικά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Φίλε Τοξότη, κάποιες επαγγελματικές σου υποχρεώσεις θα ζητήσουν σήμερα την άμεση επίλυσή τους, γι' αυτό όσο κι αν τις αντιμετωπίζεις σαν αγγαρεία, φρόντισε να τις τελειώσεις. Όσο για τα οικονομικά σου, μάλλον χρειάζονται δραστικές αλλαγές, για να δεις τα έσοδά σου να αυξάνονται.




Αιγόκερως
22/12-19/1

Το χειρότερο που μπορεί να σου συμβεί σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, είναι να πάρεις δεδομένες κάποιες επιτυχίες που βιώνεις σε όλα τα επίπεδα και να σταματήσεις να προσπαθείς για κάτι καλύτερο. Είναι σίγουρο ότι η ικανοποίηση είναι ένα πολύ ωραίο συναίσθημα, αλλά μπορεί να γίνει παγίδα, αν παρασυρθείς και δεν συνεχίσεις τις προσπάθειές σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Απόφυγε σήμερα να δώσεις υποσχέσεις στον σύντροφό σου, φίλε Αιγόκερε, που αύριο δεν θα καταφέρεις να πραγματοποιήσεις. Μίλα για τις ανησυχίες που έχεις για τη σχέση σας και μην προσπαθήσεις να τον κρατήσεις με λόγια, που δεν ισχύουν. Οι ελεύθεροι, γεμίστε την καθημερινότητα σας με αγαπημένες δραστηριότητες, ώστε να αποφύγετε την ανία και την πλήξη, που τόσο έντονα σας πολιορκούν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου, αν είσαι Αιγόκερως, θα χρειαστούν αρκετά ψύχραιμη στάση, για να αντιμετωπίσεις κάποια προβλήματα, που θα προκύψουν σήμερα. Το ίδιο ισχύει και για τα οικονομικά σου, που θέλουν λίγη προσοχή ακόμα.




Υδροχόος
20/1-19/2

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, με την Σελήνη να κινείται στον Καρκίνο από το μεσημέρι και μετά, θα πρέπει να είσαι πολύ προσεχτικός και να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, σε οτιδήποτε παρουσιαστεί. Αρκετά θα είναι τα προβλήματα που θα προκύψουν, αλλά αν είσαι ανοιχτός σε νέες σκέψεις και απόψεις, μπορείς να βρεις τις λύσεις πιο εύκολα απ' όσο νομίζεις. Το πιο βασικό είναι να μην απογοητεύεσαι και να μην τα παρατάς, όταν δεν πηγαίνουν όλα όπως θέλεις. Είναι σίγουρο ότι στο τέλος θα τα καταφέρεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Υδροχόος, θα είναι πολύ καλή, αν πάρεις κάποιες πρωτοβουλίες, για να δώσεις μια νέα πνοή στη σχέση σου. Χρειάζεται να προσπαθείς συνεχώς, για να κάνεις τόσο τον σύντροφό σου όσο και τον εαυτό σου ευχαριστημένο. Εσύ που είσαι μόνος σου, θα κερδίσεις το παιχνίδι της αποπλάνησης, αρκεί να κάνεις μελετημένες κινήσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αρκετά θα είναι τα αδιέξοδα που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις σήμερα στον χώρο της δουλειάς σου, φίλε Υδροχόε, αλλά αν ακολουθήσεις την διαίσθησή σου, θα καταφέρεις να αντιμετωπίσεις τις κακοτοπιές με επιτυχία. Στα οικονομικά, η τύχη μπορεί να μην είναι με το μέρος σου, όμως θα έχεις την δύναμη να αντιστρέψεις τις αρνητικές τάσεις σε θετικές. Μην χάνεις λοιπόν το κουράγιο και την αισιοδοξία σου και φρόντισε απλώς να περιορίσεις τα έξοδά σου.





Ιχθείς
20/2,20/3

Σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, σε κυριεύει μια επιθυμία να ασχοληθείς με σχέδια, που δεν έχεις ολοκληρώσει εδώ και καιρό. Είναι μια πολύ καλή στιγμή η σημερινή Παρασκευή για εσένα, με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από την όψη της Σελήνης με τον κυβερνήτη σου Ποσειδώνα από το ζώδιό σου, για να ασχοληθείς με δικές σου ανάγκες και να κάνεις πραγματικότητα κάποια από τα όνειρά σου. Άλλωστε, έχεις κουραστεί αρκετά και σου αξίζει λίγη ικανοποίηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στη σχέση σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, θα πρέπει να κρατήσεις το άγχος μακριά και να δεις με περισσότερη αισιοδοξία τις καταστάσεις. Αφιέρωσε ουσιαστικό χρόνο στον σύντροφό σου και αυτός με την σειρά του, θα κάνει το ίδιο και για εσένα. Εσύ που πορεύεσαι μόνος, καλό θα σήμερα να αποφύγεις να βγεις έξω με παρέες που δεν γνωρίζεις καλά, γιατί πολύ εύκολα μπορούν να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις, από εκεί που δεν το περιμένεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Φίλε Ιχθύ, η δουλειά σου θα σου δείξει σήμερα τον τρόπο να ολοκληρώσεις αρκετούς στόχους και να νιώσεις ακόμα πιο κοντά σου την επιτυχία. Οι αποφάσεις και οι εμπνεύσεις που θα έχεις, θα είναι πολύ ρεαλιστικές και, αν τις ακολουθήσεις, θα βγεις κερδισμένος. Τα οικονομικά σου εξαρτώνται αποκλειστικά από τη διάθεσή σου να κόψεις τα περιττά έξοδα.
Πηγή: myastro.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Το βιάγκρα σώζει τις τίγρεις

Posted: 29 Nov 2012 02:04 PM PST






Οι περιβαλλοντικές οργανώσεις και οι επιστήμονες ελπίζουν ότι η πρόοδος της ιατρικής στη Δύση θα πείσει μια μεγάλη μερίδα κόσμου...


να σταματήσει να χρησιμοποιεί μέλη εξωτικών και απειλούμενων ζώων για τη θεραπεία διάφορων παθήσεων.



Εδώ και χιλιετίες, οι «θεραπευτές» που εξασκούν την παραδοσιακή κινεζική ιατρική χρησιμοποιούν μέρη σώματος σπάνιων και δυνατών ζώων.



Στα αρχαία γιατροσόφια συμπεριλαμβάνεται και η θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας με φάρμακο από πέος τίγρεως.



Με την ανάπτυξη της κινεζικής οικονομίας αυξήθηκε και ο αριθμός των ζώων που σκοτώνονται έτσι ώστε τα μέλη τους να χρησιμοποιηθούν σε φάρμακα και πολυτελή προϊόντα.



Ωστόσο, η ένταξη φαρμακευτικών προϊόντων, όπως το βιάγκρα, σε κοινωνίες που εξασκούν την παραδοσιακή ιατρική, ενδέχεται να βοηθήσει στη μείωση της σφαγής απειλούμενων ζώων.



«Δεν έχουμε εξετάσει αυτή την ιδέα εμπειρικά, ωστόσο πιστεύουμε ότι τα ραγδαία και ορατά αποτελέσματα του βιάγκρα αυξάνουν τις πιθανότητες να το δοκιμάσουν άνθρωποι που κάτω από άλλες συνθήκες θα απέφευγαν τα δυτικά φάρμακα», τόνισε σε δηλώσεις του ο William von Hippel, ψυχολόγος στο πανεπιστήμιο της Νότιας Νέας Ουαλίας.



Ο Δρ. Von Hippel πριν λίγο καιρό ολοκλήρωσε την έρευνά του για την αποδοχή του βιάγκρα...

στην κινεζική αγορά.



Όπως προέκυψε από τη μελέτη, που δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση Environmental Conservation, οι άνδρες μέσης ηλικίας στην Κίνα έχουν αρχίσει να αντικαθιστούν τις παραδοσιακές θεραπείες για τη στυτική δυσλειτουργία με το μπλε χαπάκι. Ωστόσο, συνεχίζουν να χρησιμοποιούν τα παραδοσιακά φάρμακα από μέλη ζώων για άλλα προβλήματα υγείας.



Σύμφωνα με τη Μη Κυβερνητική Οργάνωση «Τίγρεις σε Κρίση», από τα οκτώ υποείδη τίγρεων τα τελευταία 60 χρόνια εξαφανίστηκαν τρία, κατά μέσο όρο δηλαδή ένα είδος κάθε 20 χρόνια.



Εκτιμάται ότι στην Κίνα έχουν απομείνει μόνο 20 τίγρεις στην άγρια φύση και η ζήτηση καλύπτεται από την Ινδία, όπου ακμάζει η λαθροθηρία.



Στην Ινδία σήμερα ζουν περίπου 1.200 τίγρεις, δηλαδή 50% λιγότερες συγκριτικά με τις αρχές της δεκαετίας του '90. Ο πληθυσμός τους στις αρχές του 20ου αιώνα ανερχόταν σε 100.000.



econews.gr





ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Γ.ΣΑΜΠΑΝΗΣ: Ο τραγουδιστής χώρισε αλλά φαίνεται πως ήδη βρήκε την επόμενη!

Posted: 29 Nov 2012 01:56 PM PST






Μετά την Πατρίτσια Περιστέρη και την Χριστίνα Παπακαστρίτσιου ποια είναι η επόμενη...


Μπορεί ο Γιώργος Σαμπάνης να είχε βρει τον έρωτα στα μάτια του μοντέλου από την Κρήτη, Χριστίνα Παπακαστρίτσιου, όμως απ' ότι φαίνεται ο έρωτας τους τελείωσε!Όπως αναφέρει το περιοδικό «OK», το ζευγάρι έχει χωρίσει εδώ και ένα μήνα, αλλά ο τραγουδιστής μάλλον είναι και πάλι ερωτευμένος.

Διαβάστε περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί







fthis.gr





ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Οι τροφές που πολεμούν την χειμωνιάτικη παγωνιά

Posted: 29 Nov 2012 01:50 PM PST






Όσο η θερμοκρασία πέφτει, τόσο μεγαλώνει η όρεξή μας και μαζί με αυτή και τα τσιμπολογήματα...


Τι θα λέγατε, όμως, αν αυτά που τρώγατε μπορούσαν να σας ζεστάνουν με τον πιο οικονομικό τρόπο;Η διάρκεια της μέρας είναι μικρή, η θερμοκρασία ετοιμάζεται να πιάσει… πάτο κι εμείς κλεινόμαστε όλο και περισσότερο στο σπίτι, ξαπλωμένοι μπροστά στην τηλεόραση, τυλιγμένοι με μια κουβέρτα και αγκαλιά με διάφορα junk food, από πατατάκια μέχρι πίτσες και χάμπουργκερ.

Όσο, όμως, κι αν μοιάζουν να μας ικανοποιούν, τα junk food εκτός του ότι μας φορτώνουν με πολλές θερμίδες και κορεσμένα λίπη, δεν μπορούν να μας προσφέρουν κάτι άλλο σημαντικό δεδομένης της περιόδου: να μας ζεστάνουν.

Κι όμως, υπάρχουν τροφές που έχουν ακριβώς αυτή τη φυσική ιδιότητα και μάλιστα χρησιμοποιούνται από τα αρχαία χρόνια σε διάφορες κινέζικες, ινδικές και ανατολίτικες εν γένει πρακτικές, ενώ ακόμη και η σύγχρονη επιστήμη έχει ξεκινήσει να μελετά την πλευρά της διατροφής που αφορά τις επιδράσεις που έχουν οι τροφές στον οργανισμό μας μετά την πέψη. Τι σημαίνει αυτό; Ότι οι τροφές παρουσιάζουν συγκεκριμένες ιδιότητες μόλις καταναλωθούν και περάσουν την πεπτική διεργασία, επηρεάζοντας τον καθένα από εμάς που τις καταναλώνουμε με τρόπο που καθορίζεται από τη γενετική μας φύση και δομή.

Κάποιοι για παράδειγμα συνήθως ζεσταίνονται, ενώ κάποιοι άλλοι συνήθως κρυώνουν, με αποτέλεσμα όταν πέφτει η θερμοκρασία, αυτοί που κρυώνουν να έχουν περισσότερη ανάγκη τις τροφές που θα τους προκαλέσουν μια πιο θερμή αίσθηση, διεγείροντας συγκεκριμένους νευροδιαβιβαστές του σώματος. Αντίστροφα, η κατανάλωση αυτών των τροφών από τους πιο… «θερμόαιμους» μπορεί να προκαλέσει διάφορα συμπτώματα, από υπερβολική ζέστη μέχρι και φουσκάλες στο στόμα.

Αν, πάντως, ανήκετε στην κατηγορία αυτών που η πτώση της θερμοκρασίας τους καθιστά μόνιμα τυλιγμένους με μια κουβέρτα, οι παρακάτω τροφές θα σας βοηθήσουν να περάσετε έναν πιο θερμό χειμώνα και να πετάξετε επιτέλους αυτή την κουβέρτα από πάνω σας.

Ζεστό τσάι: Ίσως από τα πιο προφανή ροφήματα που καταπραΰνουν αμέσως το αίσθημα κρύου που νιώθουμε. Δοκιμάστε το με λίγο τζίντζερ ή κανέλα ή κάρδαμο ή γαρύφαλλο και τονώστε το ανοσοποιητικό σας.

Σπόροι σουσαμιού: Τόσο το μαύρο όσο και το άσπρο σουσάμι είναι γνωστό ότι παρέχει θερμότητα στο σώμα μας μετά τη χώνεψη, γι' αυτό έχετε τη δικαιολογία αυτή τη φορά να δοκιμάσετε διάφορα γλυκά ή κουλούρια με σουσάμι – αρκεί να μην το παρακάνετε λόγω θερμίδων.

 





Σκόρδο: Ρίχνει την πίεση, τη χοληστερίνη, έχει αντιμικροβιακές ιδιότητες και μαζί με όλα αυτά μπορεί να ανεβάσει τη θερμοκρασία μας. Για όσους, μάλιστα, πάσχουν από βρογχίτιδα και άσθμα, το σκόρδο μέσα σε μια σούπα λαχανικών θα αποτελέσει το καλύτερο φάρμακο – αρκεί μετά την κατανάλωσή του να μην έχετε κοινωνικές υποχρεώσεις…

Τζίντζερ: Η γνωστή σε όλους μας πιπερόριζα, μπορεί να βοηθήσει στο κρύωμα και τον πυρετό, ενώ μπορεί να ανεβάσει και τη θερμοκρασία του σώματός μας και να μας ζεστάνει όταν το έχουμε ανάγκη. Δοκιμάστε τη στο φαγητό, στο τσάι, σε σούπες ή μαγειρεμένα λαχανικά, απλώς προσέξτε την ποσότητα που θα χρησιμοποιήσετε, καθώς είναι καυτερή.

 





Κανέλα: Ένας ζεστός καφές, ένα τσάι ή λίγο ρυζόγαλο παίρνει σίγουρα άλλη γεύση και νοστιμιά με λίγη κανέλα, η οποία θα σας ανακουφίσει λίγο από το κρύο.

Κρεμμύδι: Όπως και το σκόρδο, έχει αντιμικροβιακές ιδιότητες και ενδείκνυται για τις κρύες χειμωνιάτικες νύχτες – όχι όμως και τις ρομαντικές. Προσθέστε το σε σούπες ή σε σαλάτες.

Σπόροι κύμινου: Δίνουν άρωμα στη μαγειρική, γεύση στα πράσινα λαχανικά και νοστιμιά στα φαγητά, ενώ ταυτόχρονα σας κάνουν να αισθάνεστε πιο ζεστά και άνετα.









Πιπέρι: Ανήκει στην κατηγορία των πικάντικων μπαχαρικών που μας ανεβάζουν τη θερμοκρασία και μπορείτε να το προσθέσετε παντού – σε λογικές πάντα ποσότητες – ενώ έχει θετική επιρροή και στους ασθματικούς.

Γαρύφαλλο: Φρεσκάρει την αναπνοή, βοηθά στο φούσκωμα και τον τυμπανισμό, ενώ είναι επίσης γνωστό και για τις αντισηπτικές του ιδιότητες. Δοκιμάστε το σε σάλτσες ή σε γλυκά.

Μάραθος: Αρωματικός και φαρμακευτικός, ο μάραθος κάνει καλό στο στομάχι και μπορεί μάλιστα να χρησιμοποιηθεί μετά τα γεύματα σαν βοηθητικό στην πέψη, ενώ υπόσχεται να μας ανακουφίσει από το κρύο.

 





Αμύγδαλα: Φάτε 10 μουλιασμένα αμύγδαλα το πρωί μιας χειμωνιάτικης ημέρας για να αντιμετωπίσετε λίγο καλύτερα το κρύο.

Φιστίκια: Από τους αγαπημένους ξηρούς καρπούς των περισσότερων, τα φιστίκια αποτελούν ένα καλό χειμωνιάτικο σνακ. Προσέξτε μόνο την υπερκατανάλωσή τους, καθώς μπορεί να προκαλέσουν αέρια.

Κρόκος Κοζάνης: Εκτός από φυσικό αντικαταθλιπτικό, ο κρόκος Κοζάνης (αλλιώς σαφράν ή ζαφορά) έχει θεραπευτικές ιδιότητες και πλούσια γεύση.

 





Μέλι: Φυσικό γλυκαντικό με βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά που μπορεί να αντικαταστήσει τη ζάχαρη στα ζεστά σας ροφήματα.

Φασόλια: Αποτελούν πολύ καλή πηγή πρωτεΐνης, η οποία μας είναι απαραίτητη και ταυτόχρονα μας παρέχουν φυτικές ίνες οδηγώντας σε αύξηση της θερμοκρασίας, χωρίς τη συνοδεία χοληστερόλης ή κορεσμένων λιπών που βρίσκουμε στη βασική πηγή πρωτεΐνης, το κρέας.

Ποιες τροφές πρέπει να αποφεύγετε;

Καλό θα ήταν να μείνετε μακριά από τα σάντουιτς με άσπρο ψωμί, τα επεξεργασμένα πατατάκια, τα αεριούχα ποτά, τους κρύους καφέδες, το αγγούρι, το αλκοόλ, το ρύζι αργά το βράδυ, το πολύ βούτυρο και το κρύο νερό και να φροντίσετε να μην τρώτε μεγάλη μερίδα βραδινού, γιατί με αυτό τον τρόπο υπερφορτώνετε το μεταβολισμό σας και διαταράσσετε την πεπτική διαδικασία και τη θερμοκρασία σας.



clickatlife.gr





ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

VIDEO: Το πουλάκι τσίου τραγουδάει για την Ελένη

Posted: 29 Nov 2012 01:39 PM PST






Η παρωδία συνεχίζεται...






newsbeast.gr





ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

VIDEO: Το ξέσπασμα του Νίκου Μουρατίδη

Posted: 29 Nov 2012 01:30 PM PST






Ο Νίκος Μουρατίδης ξεσπά σε ελληνικό και κυπριακό έδαφος κατά της Εύης Δρούτσα και του Μιχάλη Χατζηγιάννη...


Ο Νίκος Μουρατίδης είπε χαρακτηριστικά για την Εύη Δρούτσα: "Δεν λέμε ούτε καλησπέρα. Είναι προσωπικά το θέμα. Με πρόδωσε και αν ραγίσει το γυαλί δεν ξανακολλάει. Μου τελείωσε".Όσο για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη σχολίασε: "Θεωρώ ότι κάνει πάρα πολλά λάθη".



Δείτε το βίντεο:





enikos.gr





ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Γυναίκα αφήνει μούσι για ιερό σκοπό

Posted: 29 Nov 2012 01:23 PM PST






Σκοπεύει μάλιστα να το καθιερώσει...


Έδινε μάχη με την υπερβολική τριχοφυΐα από τότε που ήταν έφηβη, τελικά όμως αποφάσισε στο πλαίσιο εκστρατείας για τα άτομα που πάσχουν από καρκίνο του προστάτη, να «κόψει» το καθημερινό ξύρισμα και να αφήσει μούσι.



Η Siobhain Fletcher ηλικίας 36 ετών από το Staffordshire της Βρετανίας θυμάται τον εαυτό της από πολύ νεαρή ηλικία να ξυρίζει το τρίχωμα που εμφανιζόταν στο πρόσωπό της. Εξομολογείται επίσης ότι πολλοί την περνούσαν για άντρα και την κορόιδευαν γι' αυτό. Την έκαναν μάλιστα να νιώθει τόσο άσχημα που αναγκάστηκε να περάσει χρόνια κλεισμένη μέσα στο σπίτι της καθώς η αυτοπεποίθηση της είχε πιάσει πάτο.



Όταν όμως ένας φίλος της είπε ότι άφηνε μουστάκι στο πλαίσιο της εκστραστείας «Movember» με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για τους ανθρώπους που πάσχουν από καρκίνο του προστάτη, η 36χρονη Siobhain βρήκε την αφορμή να κάνει το ίδιο αφήνοντας τις τρίχες της να μεγαλώσουν.



Η Siobhain που έχει δοκιμάσει διάφορες μεθόδους αποτρίχωσης αλλά δεν διαθέτει τα χρήματα να κάνει λέιζερ αρχικά δε γνώριζε τι προκαλούσε το φαινόμενο αυτό. Όταν όμως επιχείρησε να κάνει παιδιά οι γιατροί διέγνωσαν ότι είχε πολυκυστικές ωοθήκες, κάτι που προκαλεί υπερβολική τριχοφυΐα.



Σήμερα, η 36χρονη βρετανίδα δηλώνει αποφασισμένη να διατηρήσει το μούσι στο πρόσωπό της εκτός κι αν δεν μπορέσει να αντέξει τη φαγούρα.



Σκοπεύει μάλιστα να κάνει και μαθήματα σε παιδιά που έχουν προβλήματα αυτοεκτίμησης.



Η προσπάθεια της πάντως μέχρι στιγμής έχει αποφέρει περισσότερες 700 στερλίνες.











newsbeast.gr





ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Μπορείτε να μαντέψετε τι απεικονίζει η παρακάτω φωτογραφία??.... (pics)

Posted: 29 Nov 2012 01:14 PM PST






Μη βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα...
Πρόκειται για σοκολατένια εργαλεία που κατασκευάζονται σε ζαχαροπλαστείο της Ιταλίας!!!


























Πηγή:katara.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Πόσο χρονών είναι η Μαίρη Συνατσάκη???

Posted: 29 Nov 2012 01:05 PM PST






Το γλυκύτατο κορίτσι Μαίρη Συνατσάκη που ποτέ δεν το έχουμε δει να μην χαμογελάει έχει κερδίσει την συμπάθεια όλων!
Είναι έξω καρδιά και ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά της είναι η ευγένειά της!

Η όμορφη παρουσιάστρια κάνει αργά και σταθερά βήματα στο χώρο της τηλεόρασης και μέχρι τώρα τα έχει καταφέρει μια χαρά!

Όσο για την ηλικία της, δείτε από κάτω!





Πηγή:katara.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΔΕΙΤΕ: Προϊόντα πέρα από κάθε φαντασία!

Posted: 29 Nov 2012 12:56 PM PST



Σκίζουν από πρωτοτυπία...





































newsbeast.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Π.ΔΕΒΕΤΖΗ: Μας φέρθηκαν σαν σκουπίδια στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης

Posted: 29 Nov 2012 12:50 PM PST



​Μια συγκλονιστική συνέντευξη έδωσε η Ολυμπιονίκης Πηγή Δεβετζή, αποκαλύπτοντας πως βίωσε την τραγική περίοδο της...



αρρώστιας του πατέρα της και το θάνατο του, αλλά και την προσωπική της ζωή, από την οποία έπαιρνε μόνο πίκρες.



Έχοντας μεγάλη αδυναμία στην οικογένεια της και τους γονείς της, η ίδια δηλώνει: «Ήμουν πολύ δυνατή στο ρόλο μου ως αθλήτρια και πολύ αδύναμη και ευαίσθητη στη ζωή μου. Δεκαοκτώ χρόνια που ζούσα στην Αθήνα στερήθηκα την οικογένεια μου». Η πρωταθλήτρια ζει πλέον μόνιμα στην Αλεξανδρούπολη, καθώς αντιμετώπιζε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας με τον πατέρα της, που τελικά της τον στέρησε από τη ζωή.



«Ο πατέρας μου είχε καρκίνο. Μπήκαμε για 2η φορά στο νοσοκομείο και τις 13 μέρες δεν πέρασε ούτε ένας γιατρός. Τον είχαν νηστικό, μ'έναν ορό νερού κι έλεγαν: "Θα πεθάνει, που θα πεθάνει, ας φύγει μία ώρα αρχύτερα"» δηλώνει η πρωταθλήτρια του στίβου και προσθέτει στην συγκλονιστική της ιστορία: «Έβλεπα τον άνθρωπο να λιώνει και δεν μπορούσαν να τον βοηθήσω. Η συμπεριφορά μέσα στο νοσοκομείο ήταν τραγική. Στην Αθήνα μας φέρθηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Στην Αλεξανδρούπολη ήταν απαράδεκτοι».



Πίκρες έχει πάρει και από τους έρωτες της καθώς η ίδια αποκαλύπτει: «Με έχουν εκμεταλλευτεί συναισθηματικά και οικονομικά. Αυτό που είχα δεν ήταν έρωτες, μόνο πίκρα πήρα» και προσθέτει:« Ένας από τους συντρόφους μου αντιλήφθηκα πως ήταν μαζί μου μόνο για το όνομα μου».



Σχετικά με το διαζύγιο της, η πρωταθλήτρια του στίβου παραδέχεται πως μετάνιωσε που παντρεύτηκε, ενώ με τον πρώην σύντροφο της Κώστα Αποστολάκη, είπε πως δεν κρατάει επαφές. Τέλος για τη Κατερίνα Θάνου δεν θέλησε να μιλήσει καν.



Η Πηγή Δεβετζή, παρά τις αντιξόοτητες που έχει αντιμετωπίσει δείχνει δυνατή και αισιόδοξη για το μέλλον, ενώ η ίδια λέει: «Να έχω υγεία,να είμαι ευτυχισμένη και ό,τι γίνει».



star.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Τα 20 πρόσωπα με τη μεγαλύτερη επιρροή στην ιστορία

Posted: 29 Nov 2012 12:45 PM PST



Mια νέα έρευνα διεξήγαγαν ακαδημαϊκοί στο πανεπιστήμιο ΜΙΤ και συνέταξαν μια λίστα με τα πιο «διάσημα» πρόσωπα της ιστορίας...



Οι ερευνητές του ΜΙΤ αφού συνέλεξαν όλα τα απαραίτητα στοιχεία που χρειάζονταν από τηνWikipedia δημιούργησαν έναν κατάλογο με τα πιο διάσημα - από άποψης παγκόσμιας εμβέλειας - πρόσωπα. Οι ερευνητές περιγράφουν τη λίστα ως έναν «κοινωνικό-πολιτιστικό καθρέφτη».

Διαβάστε τα 20 ιστορικά πρόσωπα με τη μεγαλύτερη επιρροή:

Ιησούς Χριστός

Κομφούκιος – Κινέζος φιλόσοφος

Ισαάκ Νιούτον - Βρετανός φυσικός

Γκάντι – Ινδός πολιτικός και ακτιβιστής

Άλμπερτ Αϊνστάιν – Γερμανός φυσικός

Αριστοτέλης – Αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος

Βάσκο ντα Γκάμα – Πορτογάλος εξερευνητής

Λεονάρντο ντα Βίντσι – Ιταλός καλλιτέχνης

Πλάτωνας – Αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος

Αρχιμήδης – Αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος

Μάο τσε Τουνγκ – Κινέζος κομμουνιστής ηγέτης

Γουίλιαμ Σαίξπηρ – Άγγλος θεατρικός συγγραφέας

Σωκράτης – Αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος

Καρλ Μαρξ – Γερμανός φιλόσοφος

Μιχαήλ Άγγελος – Ιταλός καλλιτέχνης

Βούδας

Νέλσον Μαντέλα – Νοτιοαφρικανός ηγέτης

Γαλιλαίος – Ιταλός φυσικός

Ιούλιος Καίσαρας – Ρωμαίος αυτοκράτορας

Ιωσήφ Στάλιν – Σοβιετικός ηγέτης



trelokouneli.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Νέα μόδα: Ένα θερμοκήπιο για… το λαιμό!

Posted: 29 Nov 2012 12:41 PM PST




Για όσους δεν γνωρίζουν το terrarium είναι ένας… μικρός κήπος κλεισμένος μέσα σε ένα γυάλινο βάζο...


που συνήθως κοσμεί εσωτερικούς χώρους και έπιπλα. Μια νέα τάση που ξεκίνησε από την Ιαπωνία (όπως αλλωστε πολλές σύγχρονες… τρέλες) προτρέπει στη χρήση ενός terrarium, σε μικρογραφία, σα κόσμημα για το λαιμό. Για όσες (και όσους;) το βρίσκετε ενδιαφέρον σας παραθέτουμε και τη διαδικασία δημιουργίας του προσωπικού σας θερμοκηπίου-κοσμήματος…



Θα χρειαστείτε:







1. Ένα μικρό μουκαλάκι με πώμα από φελλό



2. Ένα μικρόφυτο με λίγο χώμα



3. Ένα τσιμπιδάκι φρυδιών



4. Ένα μικρό κρικάκι



5. Μια αλυσίδα της επιλογής σας



Βήμα βήμα



Α. Βγάλτε το πώμα από το μπουκάλι και τοποθετήστε στο εσωτερικό του λίγο χώμα – αρκετό για να καλύψει τις ρίζες του φυτού αλλά όχι υπερβολικό γιατί τοφυτό δεν θα αναπνέει.







Β. Τοποθετήστε το μικρόφυτο μέσα στο μπουκάλι χρησιμοποιώντας το τσιμπιδάκι των φρυδιών και αφαιρέστε το περιττό χώμα από τα τοιχώματα με μία μπατονέτα.







Γ. Κάντε μία τρύπα στο φελλό και στερεώστε το κρικάκι (με τη βοήθεια λίγου σύρματος).







Δ. Περάστε τομπουκάλι στην αλυσίδα και είστε έτοιμοι.







* Ψεκάζετε το φυτό μία φορά την εβδομάδα με λίγο νερό και το φυτό σας θα διατηρηθεί υγιές και ζωηρό για πολύ καιρό…



Καλή επιτυχία και καλό… κουράγιο για να κυλοφορήσετε με αυτό.



perierga.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Μητέρα κατήγγειλε ότι 65χρονος έχει ερωτική σχέση με τη 14χρονη κόρη της!

Posted: 29 Nov 2012 12:36 PM PST



Έρευνα πραγματοποιούν οι αστυνομικές αρχές του Ηρακλείου μετά την καταγγελία μίας μητέρας ότι ένας 65χρονος άνδρας...



«ξεμυάλισε» την 14χρονη κόρη της, έχοντας συνάψει εδώ και έναν χρόνο,ερωτική σχέση μαζί της.



Η καταγγελία της μητέρας έγινε σε Αστυνομικό Τμήμα στην ενδοχώρα του νομού. Η γυναίκα φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι ο 65χρονος, χρησιμοποιώντας διάφορες μεθόδους (δώρα, φλερτ κλπ) κατάφερε να αποπλανήσει την κόρη της.



Ο άνδρας, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις, ωστόσο δεν συνελήφθη, καθώς η υπόθεση δεν υπόκειται στην αυτόφωρη διαδικασία.



Σε βάρος του 65χρονου, που οι πληροφορίες τον θέλουν να είναι και παντρεμένος, σχηματίζεται πάντως δικογραφία που θα υποβληθεί αρμοδίως.



Να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη «ανάρμοστη σχέση», που έχει δημιουργήσει αίσθηση στην ευρύτερη περιοχή φέρεται να διαρκεί περίπου ένα χρόνο τώρα.



cretalive.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Θίξανε την αξιοπρέπεια του Τσαλίκη;

Posted: 29 Nov 2012 12:32 PM PST






Ο Γιώργος Τσαλίκης έσπευσε να υπερασπιστεί την αξιοπρέπειά...


του σε γνωστό μεσημεριανάδικο, επειδή «ακούστηκε» πως ζήτησε ασυλία από την επιτροπή του «Dancing».



«Δεν μπορώ να ασχολούμαι με μ@λ@κίες. Ασυλίες και όλα αυτά είναι ντροπή. Δεν έχω ζητήσει στη ζωή μου ασυλία σε τίποτα. Μόνο αγώνα έδινα και προσπάθεια, μόνο εντιμότητα. Ότι έχω κατακτήσει στη ζωή μου, το έχω κατακτήσει με ιδρώτα, σε πολύ πιο σημαντικά πράγματα και όχι ένα τηλεοπτικό show. Για όνομα του Θεού και της Παναγίας», είπε ο Γιώργος Τσαλίκης, ο οποίος δεν άντεξε και ξέσπασε:



«Δε θέλω να αναπαράγεται η αλητεία. Την αλητεία πρέπει να τη σταματάμε. Να την ακούμε και να τη θάβουμε. Δεκατρία χρόνια τώρα στην καριέρα μου, τα' χω γράψει στα παλιά μου τα παπούτσια όσα κακόβουλα λέγονται, ενώ πρώτα στενοχωριόμουν. Τώρα δεν μπαίνω καν στη διαδικασία».



Δεν τον νοιάζουν οι βαθμολογίες τον Γιώργο…



«Η βαθμολογία δε με απασχόλησε ποτέ. Σίγουρα παίζει κάποιο ρόλο, αλλά εμένα μου άρεσαν τα σχόλια των κριτών ειδικά στο πρώτο live. Το Dancing είναι μια φοβερή εμπειρία και όσο κρατήσει, εγώ θα τη ζήσω έντονα με χαρά, με κέφι σαν να βρίσκομαι σε πενταήμερη».



Θα συνεχίσει το μοναχικό του ταξίδι προς την δόξα, χωρίς μεσάζοντες και θα χορεύει με την ψυχή του κάθε Κυριακή.



Χόρεψε Γιώργο, χόρεψε…





24wro


ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Η Τόνια κάνει βόλτες στα νεκροταφεία

Posted: 29 Nov 2012 12:27 PM PST




Η Τόνια Σωτηροπούλου κέρδισε μεγάλη μερίδα δημοσιότητας τους...


τελευταίους μήνες χάρη στη συμμετοχή της στη νέα ταινία του James Bond.



Η αλήθεια είναι πως στην ταινία εμφανίζεται για πολύ λίγο, αλλά δεν πτοείται όταν κάποιος το αναφέρει.



Η μελαχρινή ηθοποιός ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου και αποκάλυψε αρκετές λεπτομέρειες για τη ζωή της.



Αυτό που κάνει «μπαμ» είναι η σχέση της με τα νεκροταφεία και τον πνευματισμό.



«Είμαι παγωμένη, είμαι πεθαμένη και πηγαίνω βόλτα στα νεκροταφεία» είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Στο σπίτι μου έχω φαντάσματα. Πιστεύω στον πνευματισμό. Δεν είμαι όμως τρελή, δεν ακούω φωνές». Για τον θάνατο είπε πως «καθένας τον αντιλαμβάνεται όπως θέλει».



Το αγαπημένο της κοιμητήριο; Το νεκροταφείο της Mont Martin, στη Γαλλία.



Επίσης, αποκάλυψε πως επικοινωνεί με το πνεύμα ενός μεγάλου μουσικού: «Ο αγαπημένος μου καλλιτέχνης είναι ο Jeff Buckley, ο οποίος πέθανε το 1997, και για κάποιο λόγο, όταν χρειάζομαι δύναμη ή έμπνευση, τον επικαλούμαι και νομίζω πως έρχεται».

24ωρο





ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Άλλαξε φύλο πριν 23 χρόνια και στα 75 του θέλει να ξαναγίνει άντρας!

Posted: 29 Nov 2012 12:21 PM PST




Η συγκλονιστική ιστορία του Gary Morton καθηλώνει και τους πιο δύσκολους...






Ο 75χρονος συνταξιούχος έχει μπει και πάλι στη διαδικασία μιας σειράς εγχειρήσεων ώστε να επιστρέψει στο αρχικό του φύλο. Πριν από 23 χρόνια αποφάσισε να γίνει γυναίκα και τώρα το μετάνιωσε.



Όπως λέει ο ίδιος είναι παγιδευμένος σε λάθος σώμα. Ο συνταξιούχος που ακόμη νομικά είναι γυναίκα θέλει να αλλάξει και πάλι φύλο, πριν να είναι πολύ αργά. Έτσι περιμένει να πετάξει και τα τελευταία γυναικεία του ρούχα, αφού είναι στη λίστα αναμονής για μαστεκτομή.



O Gary Norton όμως που όλα αυτά χρόνια ήταν η Gillian, και αφού τον απέρριψαν τα τέσσερα παιδιά του και γυναίκα του, κατάλαβε ότι η αλλαγή φύλου ήταν ένα λάθος, όταν μεγάλωσε που βαρέθηκε να κάνει συνέχεια μαλλιά και make up και που είδε ότι συνέχισαν να τον ελκύουν οι straight γυναίκες.



Τώρα δηλώνει: "Είμαι ένας καθαρόαιμος άντρας και πάντα ήμουν. Δεν μπορώ να πιστέψω πως συνέβη αυτό σε μένα. Ζούσα σε ένα ψέμα. Η αλλαγή φύλου ήταν ένα τεράστιο λάθος. Ήμουν ευάλωτος και μου δόθηκαν λάθος συμβουλές".



Τώρα παρακαλά και πάλι το ασφαλιστικό του ταμείο ώστε να του εγκρίνει χρηματοδότηση για να επιστρέψει στο αρχικό του φύλο, αλλά ακόμη δεν έχει εγκριθεί κάτι τέτοιο.



Ζητάει συγγνώμη από την οικογένειά του και λέει πως ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής του. Τώρα αυτό που θέλει είναι να προλάβει να πεθάνει όπως γεννήθηκε και να μπορέσει να ξαναδεί τα παιδιά του.





















24wro



ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Demi Moore: Δείτε το νέο της αγόρι.. είναι 26 χρονών!

Posted: 29 Nov 2012 12:14 PM PST



 Τελικά το χούι του κούγκαρ δεν φεύγει ποτέ!





Eπιτέλους, το πολύπαθο και πολλάκις χτυπημένο από την μοίρα κορίτσι μας, η Demi Moore ντε, μπορεί να χαμογελά και πάλι!



Η διάσημη ηθοποιός, έπειτα από όλα...

όσα πέρασε μετά το χωρισμό της από τον Ashton Kutcher που λίγο έλειψε να της στοιχίσει την υγεία αλλά και τη σχέση με τις κόρες της, βρήκε όπως όλα δείχνουν νέο αμόρε!



Συγκεκριμένα, εδώ και περίπου ένα μήνα, βγαίνει με τον 26χρονο, πάλι με πιπίνι, έμπορο τέχνης Vito Schnabel τον οποίο και γνώρισε στο πάρτι που έδωσε ο αρραβωνιαστικός της Naomi Campbell, Vladimir Doronin για τα 50ά του γενέθλια. Aνάμεσα στους γκλαμουράτους καλεσμένους, εκτός φυσικά από την Demi ήταν και η Kate Moss, o Bob Geldof και η Diana Ross.



Άτομο που βρέθηκε στο πάρτι, αποκάλυψε σχετικά με την Moore και το νέο της φλερτ: «Χόρευαν και πειράζονταν συνεχώς μπροστά στους καλεσμένους». Mάλιστα, από εκείνη την μέρα και μετά, οι δυο τους περνούν αρκετές ώρες μαζί, αλλά το γεγονός ότι πέρασαν την ημέρα των Ευχαριστιών χωριστά, μαρτυρά ότι θέλουν τα πράγματα να κυλήσουν πιο αργά.

H ροζ λεπτομέρεια της υπόθεσης, είναι ότι ο νεαρός Vito Schnabel, ο οποίος είναι πολύ διάσημος στους καλλιτεχνικούς χώρους της Νέας Υόρκης, έχει στο ενεργητικό του αρκετές σχέσεις με διάσημες, σέξι και αρκετά μεγαλύτερες κυρίες, όπως με την Elle Macpherson αλλά και την Liv Tyler!

Βρε Demi μας, που πας να μπλέξεις πάλι;



Πηγή: queen.gr



ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Δεν θα πιστεύετε ποια διάσημη Ελληνίδα τραγουδίστρια είναι το κοριτσάκι της φωτογραφίας

Posted: 29 Nov 2012 12:08 PM PST



Μπορεί να έχουν περάσει…
αρκετά χρόνια από τότε που τραβήχτηκε αυτή η φωτογραφία,αλλά υπάρχει ένα χαρακτηριστικό στοιχείο το οποίο προδίδει το όνομα του μικρού κοριτσιού…


Πολλοί έχουν μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για την φωνή της αλλά και το ιδιαίτερο βλέμμα της!
Το παιδικό προσωπάκι της φωτογραφίας είναι της Ραλλίας Χρηστίδου, η οποία την ανέβασε στην προσωπική της σελίδα στο Facebook.






news24gr


ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές