Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

"Paparazzi"


"Paparazzi"


Γερονικολού-Βλάχος: «Χρειαζόμαστε ταινίες με “happy end” για να ξεφεύγουμε από την καθημερινότητα»

Posted: 28 Nov 2012 09:40 AM PST

Γερονικολού-Βλάχος: «Χρειαζόμαστε ταινίες με

Ο Πάνος Βλάχος και η Κατερίνα Γερονικολού πρωταγωνιστούν σε μια αισθηματική ταινία και εξομολογήθηκαν αν το κοινό έχει ανάγκη από «happy end».

«Φυσικά και έχει ανάγκη. Όταν καταρρέουν τα πάντα, τι άλλο μένει; Η οικογένεια, οι φίλοι, οι σχέσεις. Μέσα λοιπόν, από τις τρεις διαφορετικές ιστορίες που διαδραματίζονται παράλληλα θα γεννηθεί το ερώτημα αν βάζουμε τελικά "happy end". Θεωρώ όμως ότι χρειάζεται για να ξεφεύγουμε από την καθημερινότητα», δήλωσε στο περιοδικό «Hello» η ηθοποιός. Και συνέχισε ο Πάνος Βλάχος λέγοντας την δική του άποψη: «Η ταινία αυτή κινείται γύρω από τον τρόπο που αντιμετωπίζουν οι νέοι άνθρωποι τον έρωτα. Τα τρία ζευγάρια που πρωταγωνιστούν έχουν τελείως διαφορετική αντίληψη και θέση για το κεφάλαιο έρωτας. Μπορεί στην ζωή να μην υπάρχει πάντα "happy end" σε μια σχέση, αλλά στην ιστορία του Γιώργου και της Αλίκης αξίζει πραγματικά να έχει αίσιο τέλος».

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια: από 30 Νοεμβρίου έως 3 Δεκεμβρίου

Posted: 29 Nov 2012 08:35 AM PST

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια: από 30 Νοεμβρίου έως 3 Δεκεμβρίου

Αν έχεις Δία, διάβαινε!

Διαβάστε περισσότερα στο astrology.gr

Μαρία Χούκλη: Το ατύχημά της στο πλατό και η μεταφορά της στο νοσοκομείο

Posted: 29 Nov 2012 09:34 AM PST

Μαρία Χούκλη: Το ατύχημά της στο πλατό και η μεταφορά της στο νοσοκομείο

Η Μαρία Χούκλη είχε ένα ατύχημα λίγο πριν βγει στον αέρα για να παρουσιάσει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της Τρίτης!

Διαβάστε περισσότερα στο gossip-tv.gr 

Τελικά το σερφάρισμα στο διαδίκτυο εν ώρα εργασίας είναι κακό ή όχι;

Posted: 29 Nov 2012 09:15 AM PST

Τελικά το σερφάρισμα στο διαδίκτυο εν ώρα εργασίας είναι κακό ή όχι;

Τι δείχνουν οι πιο πρόσφατες μελέτες;

Τουλάχιστον για μερικά επαγγέλματα, το σερφάρισμα στο διαδίκτυο εν ώρα εργασίας μάλλον δεν κάνει κακό, παρά αντιθέτως βοηθά τον εργαζόμενο! Η περιήγηση στο διαδίκτυο μπορεί να ανανεώσει τους εργαζόμενους και να τους καταστήσει πιο παραγωγικούς, απέδειξε μια μελέτη του Πανεπιστημίου του Yale. Την επόμενη φορά, λοιπόν,  που κάποιος ανώτερος σας στην δουλειά, σας κάνει επίπληξη επειδή σερφάρετε στο διαδίκτυο, μην προσπαθήσετε να απολογηθείτε, μιας και στην πραγματικότητα σας κάνει έναν καλύτερο εργαζόμενο.

Το πόρισμα ήταν πως η περιήγηση στο διαδίκτυο μπορεί να ανανεώσει τους εργαζόμενους και να τους καταστήσει πιο παραγωγικούςμιας και αυτοί που σέρφαραν στο διαδίκτυο κάνοντας ένα μικρό διάλειμμα στη δουλειά τους, επέστρεφαν πιο παραγωγικοί στην εργασία τους, από εκείνους που πραγματοποιήσουν κάποιο τηλεφώνημα ή έστελναν ένα μήνυμα από το κινητό τους. Ο επικεφαλής της έρευνας, Dr. Lim, που διεξάχθηκε σε ένα δείγμα 96 φοιτητών χωρισμένων σε δύο ομάδες, παρομοίωσε το να επισκεφθεί κάποιος μία ιστοσελίδα που τον ενδιέφερε, σαν να πρόκειται για ένα διάλειμμα για σνακ ή καφέ.

Παρά τα αποτελέσματα αυτά όμως, υπάρχουν και άλλες μελέτες που υποστηρίζουν την αντίθετη άποψη, ότι δηλαδή το σερφάρισμα στο ίντερνετ προκαλεί τελικά την αποδιοργάνωση της σκέψης...

Διαβάστε ακόμη:

Τα 10 χρυσά tips της καλής υπαλλήλου!

Πωλήσεις: Παρεξηγημένο επάγγελμα, αλλά πάντα με ζήτηση!

Καριέρα και οικογένεια: Το δύσκολο έργο της γυναίκας!

Πώς να μεγαλώσετε σωστά ένα μοναχοπαίδι

Posted: 29 Nov 2012 09:00 AM PST

Πώς να μεγαλώσετε σωστά ένα μοναχοπαίδι

Χρήσιμες συμβουλές για σωστή ανατροφή

Είναι γεγονός. Οι καιροί πια είναι πολύ δύσκολοι και τα νέα ζευγάρια το σκέφτονται πολύ να αποκτήσουν πολλά παιδιά, μιας και τα έξοδα είναι πάρα πολλά και δε θέλουν να στερούν στα παιδιά τους τίποτα. Έτσι, λοιπόν, πολλά ζευγάρια για οικονομικούς και όχι μόνο λόγους, αποκτούν μόνο ένα παιδί.
Ήρθε η ώρα τα ταμπού περί μοναχοπαιδιών να λάβουν τέλος. Βαρεθήκαμε να ακούμε ότι τα μοναχοπαίδια είναι πολύ κακομαθημένα, προβληματικά και εγωκεντρικά. Αλήθεια, πόσες φορές έχετε συναντήσει παιδιά τα οποία έχουν αδερφάκια και παρουσιάζουν αυτά ακριβώς τα χαρακτηριστικά; Από την άλλη πόσες φορές έχετε συναντήσει μοναχοπαίδια τα οποία είναι πολύ συνειδητοποιημένα και ώριμα;


Ερευνητές έχουν διαπιστώσει ότι το μόνο που παίζει ρόλο στο χαρακτήρα ενός παιδιού είναι η ανατροφή του και ο τρόπος που το μεταχειρίζονται οι γονείς του.
Κρατώντας αυτό στο μυαλό σας, ακολουθήστε τις ακόλουθες συμβουλές και βγάλτε τους ερευνητές ασπροπρόσωπους.

1. Βάλτε μέτρο: Tι εννοούμε; Το καταλαβαίνουμε ότι λατρεύετε το μονάκριβο παιδάκι σας, αλλά αν θέλετε το καλό του ΜΗΝ του κάνετε όλα τα χατίρια. Βάλτε μέτρο και μάθετε να λέτε όχι εκεί που πρέπει. Έχετε πάντα στο μυαλό σας ότι δεν πρέπει να κάνετε ό,τι σας ζητάει. Μην ενδίδετε σε όλες τις απαιτήσεις του. Με αυτόν τον τρόπο θα μάθει ότι δε μπορεί να έχει πάντα αυτό που θέλει και όποτε το θέλει.


2. Μην το υπερπροστατεύετε: Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Το γεγονός ότι έχετε μοναχοπαίδι δε σημαίνει ότι θα πρέπει να πέφτετε με τα μούτρα πάνω του και να μην το αφήνετε να αναπνέει. Αφήστε το μόνο του. Θα το βοηθήσει να γίνει πιο ανεξάρτητο και αυτόνομο. Μην κάνετε το παιδί σας το λεγόμενο μαμάκια. Ασχοληθείτε μαζί του αλλά μην του περάσετε το μήνυμα ότι είναι το κέντρο του κόσμου


3. Κοινωνικοποίηση: Ένα μόνο αρνητικό για τα μοναχοπαίδια είναι το γεγονός ότι δεν έχουν ένα αδερφάκι να μιλάνε, να ανταλλάσουν απόψεις και να παίζουν. Η λύση ποια είναι; Να καλείτε κόσμο σπίτι. Προσκαλέστε φίλους, συμμαθητλες του από το σχολείο, ξαδερφάκια κτλπ. Με αυτόν τον τρόπο το παιδί σας δε θα νιώθει μόνο και θα κοινωνικοποιείται.


4. Κάντε το να νιώσει σημαντικό και δώστε του κίνητρα: Μην κάνετε το λάθος και αποκλείσετε το παιδί σας. Μιλάτε μαζί του, ανταλλάξτε απόψεις και διδάξτε του ότι μικροί και μεγάλοι έχετε την ίδια αξία σαν άτομα. Επιπλέον, δώστε κίνητρα στο παιδί σας. Τα παιδιά που έχουν αδερφάκια έχουν το προνόμιο του ευγενούς ανταγωνισμού. Τα μοναχοπαίδια όμως δεν το έχουν, γι' αυτό θα πρέπει εσείς να το παροτρύνετε να παλεύει για ό,τι θέλει να πετύχει και να μην επαναπαύεται. Θέστε του στόχους και μάθετε το ότι τίποτα δεν κερδίζεται έτσι στη ζωή

 

Όλα θέλουν τον τρόπο τους. Σωστοί γονείς= σωστά παιδιά

 

Διαβάστε ακόμα:

Xωρισμός και παιδιά: τι ΔΕΝ πρέπει να κάνετε!

19/11 Παγκόσμια Ημέρα κατά της Παιδικής Κακοποίησης: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε!

Αξέχαστο Σαββατοκύριακο με τα παιδιά σας; Πάρτε ιδέες!

Στην gift list μας: η συλλεκτική Creme de Corps της Kiehl’s

Posted: 29 Nov 2012 08:45 AM PST

Στην gift list μας: η συλλεκτική Creme de Corps της Kiehl's

Έχει την υπογραφή του διάσημου pop artist, Kenny Scharf και όλα τα έσοδα θα δοθούν σε φιλανθρωπικές οργανώσεις για τα παιδιά 

Ένα από τα "σημεία" πως τα Χριστούγεννα είναι εδώ, είναι και οι συλλεκτικές κρέμες σώματος Creme de Corps που τραβούν τα βλέμματα στα corners της Kiehl's, καθώς τα τελευταία τρία χρόνια φιλοτεχνούνται από τον Jeff Koons και είναι απλά υπέροχες!


Φέτος, την αποστολή ανέλαβε ο διάσημος νεοϋορκέζος pop artist, Kenny Scharf, ο οποίος με τα χαρακτηριστικά πλασματάκια του μεταμορφώνει τις προσόψεις διάσημων κτιρίων αλλά και τις γειτονιές υποβαθμισμένων αστικών περιοχών. Υποστηρίζοντας οργανώσεις που δραστηριοποιούνται για να δημιουργούν ασφαλέστερα και πιο βιώσιμα περιβάλλοντα για τα παιδιά, και αυτά τα Χριστούγεννα η Kiehl's συνεχίζει τη φιλανθρωπική της παράδοση με την 4η ετήσια Χριστουγεννιάτικη Συλλογή Creme de Corps από τις πωλήσεις της οποίας το 100% των καθαρών κερδών θα διατεθεί προς όφελος περισσότερων από 400 πρωτοβουλιών υπέρ των παιδιών σε όλο τον κόσμο.


O Kenny Scharf "ντύνει" λοιπόν τις συλλεκτικές συσκευασίες της Creme de Corps με το εντυπωσιακό, πολύχρωμο έργο του, Globo Mundo, «ένα έργο που αναπαριστά όλο τον κόσμο, την υδρόγειο. Αυτή η εφαρμογή της τέχνης μου είναι εμπνευσμένη από την Kiehl's, τους πελάτες της και το έργο της εταιρείας στις κοινωνίες όλου του κόσμου» λέει ο ίδιος και προσθέτει: «Η συνεργασία μου με την Kiehl's προς όφελος φιλανθρωπικών ιδρυμάτων για παιδιά σε όλο τον κόσμο είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Είναι τεράστια ικανοποίηση να ξέρεις ότι το έργο σου θα επηρεάσει νεαρά κορίτσια και αγόρια σε περισσότερες από 40 χώρες παγκοσμίως. Η Kiehl's μου παρέχει ένα όχημα για να μοιραστώ τις πεποιθήσεις μου, προβάλλοντας αξιόλογους σκοπούς σε όλο τον κόσμο. Μαζί, κάνουμε τη διαφορά, με κάθε μπουκάλι της Creme de Corps.»


Η φετινή χριστουγεννιάτικη συλλογή Creme de Corps, με την ετικέτα περιορισμένης έκδοσης που έχει σχεδιάσει ο Kenny Scharf περιλαμβάνει: την κλασική Creme de Corps, το πιο ενυδατικό προϊόν σώματος της Kiehl's που αφήνει την επιδερμίδα απαλή, λεία και διακριτικά αρωματισμένη και την Creme de Corps Soy Milk & Honey Whipped Body Butter, με πλούσια αλλά αέρινη υφή, 24ωρη ενυδάτωση και ένα υπέροχο,πολυτελές άρωμα. 

Η απίστευτη περιπέτεια της Δεβετζή με τον πατέρα της:«Τον είχανε νηστικό, με έναν ορό νερού και τον άφηναν να πεθάνει»

Posted: 29 Nov 2012 08:30 AM PST

Η απίστευτη περιπέτεια της Δεβετζή με τον πατέρα της:«Τον είχανε νηστικό, με έναν ορό νερού και τον άφηναν να πεθάνει»

«Τον είχανε νηστικό, με έναν ορό νερού και έλεγαν «Θα πεθάνει που θα πεθάνει ας φύγει μία ώρα αρχίτερα» αποκάλυψε η Πηγή Δεβετζή.

 

Διαβάστε περισσότερα στο: gossip-tv.gr

Τι είναι οι γυναικολογικοί πολύποδες και πώς αντιμετωπίζονται;

Posted: 29 Nov 2012 08:00 AM PST

Τι είναι οι γυναικολογικοί πολύποδες και πώς αντιμετωπίζονται;

Γιατί δεν πρέπει να αμελούμε την επίσκεψη στο γυναικολόγο

Ο πολύποδας είναι ένα μικρό ογκίδιο, που μπορεί να εντοπιστεί είτε στον τράχηλο της μήτρας είτε στην εσωτερική της κοιλότητα, το ενδομήτριο. Ο πολύποδας στον τράχηλο της μήτρας αποτελεί συνήθως τυχαίο εύρημα κατά την διάρκεια της γυναικολογικής εξέτασης και διαγιγνώσκεται από τον Γυναικολόγο κατά την διάρκεια της επισκόπησης του τραχήλου. Ο πολύποδας του ενδομητρίου διαγιγνώσκεται συνήθως κατά την διενέργεια διακολπικού έγχρωμου υπερήχου μήτρας όπου και απεικονίζεται σαν ένα μικρό μόρφωμα στην ενδομητρική κοιλότητα και συνήθως αιματώνεται.

Ο πολύποδας είναι δυνατόν να ευθύνεται για διαταραχές στον κύκλο της περιόδου και για την σταγονοειδή κολπική αιμόρροια που μπορεί να παρατηρήσει μία γυναίκα μετά από την σεξουαλική επαφή. Μία στις δέκα γυναίκες ηλικίας από σαράντα έως πενήντα ετών θα εμφανίσει πολύποδα είτε στον τράχηλο είτε στην ενδομητρική κοιλότητα. Ο πολύποδας μπορεί να ευθύνεται σε κάποιες περιπτώσεις για υπογονιμότητα ιδιαίτερα όταν βρίσκεται κοντά στις σάλπιγγες γιατί αποφράσει μερικώς το στόμιο αλλά και όταν βρίσκεται μέαα στην ενδομητρική κοιλότητα γιατί μπορεί να παρεμποδίσει την εμφύτευση εμβρύων.

Η θεραπεία είναι πάντα χειρουργική. Η γυναίκα λαμβάνει μία ήπια νάρκωση (ολική ή μέθη) και με την διαδικασία της υστεροσκόπησης ο Γυναικολόγος με την χρήση ενός εξειδικευμένου μηχανήματος αφαιρεί τον πολύποδα, που αποστέλλεται για ιστολογική εξέταση. Παλαιότερα η αφαίρεση του πολύποδα γινόταν τυφλά με απόξεση του ενδομητρίου αλλά η μέθοδος αυτή τείνει να εγκαταλειφθεί εκτός από την περίπτωση εκείνη που ο Γυναικολόγος επιλέγει εκτός από την αφαίρεση του πολύποδα, να προχωρήσει μετά την αφαίρεση του πολύποδα και σε απόξεση του ενδομητρίου για διαγνωστικούς λόγους. Το πόρισμα είναι κατά κανόνα αρνητικό για κακοήθεια. Η αφαίρεση του πολύποδα δεν αποκλείει στην γυναίκα το ενδεχόμενο να εμφανίσει έναν νέο πολύποδα στο μέλλον, ο οποίος θα αντιμετωπιστεί εκ νέου με την ίδια διαδικασία.

Τόσο ο πολύποδας του τραχήλου της μήτρας όσο και ο πολύποδας του ενδομητρίου είναι καλοήθη μορφώματα στην πλειοψηφία τους, που απαντώνται συχνά και δεν θα πρέπει να θορυβούν τις γυναίκες. Το σημαντικό είναι οι γυναίκες από νεαρή ηλικία να επισκέπτονται το γυναικολόγο για την όποια ενόχληση και να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες του, προκειμένου να αποφεύγουν δυσάρεστες εξελίξεις.

Διαβάστε ακόμη:

Κάνατε δίαιτα και χαλάσατε το χαμόγελό σας; Κανένα πρόβλημα

Γυναικείες συνήθειες που κάνουν κακό στην υγεία μας

AIDS: Με ποια συμπτώματα πρέπει να ανησυχήσετε;

Robbie Williams: Πουλάει το σπίτι με το ποδοσφαιρικό γήπεδο!

Posted: 29 Nov 2012 02:47 AM PST

Robbie Williams: Πουλάει το σπίτι με το ποδοσφαιρικό γήπεδο!

Σε αυτό το σπίτι παντρεύτηκε την Ayda Field πριν από δύο χρόνια.

Φαίνεται όμως ότι παρόλο που σε αυτό περιλαμβάνεται και το αγαπημένο του μικρό ποδοσφαιρικό γήπεδο, ο Robbie Williams δεν σκοπεύει να το κρατήσει και το έβγαλε προς πώληση έναντι 3,5 εκατομμυρίων δολαρίων. Είναι πάντως ένα από τα πιο εντυπωσιακά σπίτι που έχουμε δει στο λόφο του Μπέβερλι Χιλς, με πέντε υπνοδωμάτια, δύο πισίνες και φυσικά απίστευτη θέα.

Λίνεν: «Ξεκινήσαμε καλά, αλλά…»

Posted: 29 Nov 2012 08:29 AM PST

Λίνεν: «Ξεκινήσαμε καλά, αλλά…»

Ο Έβαλντ Λίνεν στην προπόνηση της ΑΕΚ έκανε ανάλυση του αγώνα με τον Λεβαδειακό τονίζοντας τα λάθη στους ποδοσφαιριστές του.

Δείτε περισσότερα στο onsports.gr

Ο Κώστας Μαρτάκης και ο Χρήστος Νέζος «Μετρούν τ’ αστέρια»

Posted: 29 Nov 2012 09:17 AM PST

Ο Κώστας Μαρτάκης και ο Χρήστος Νέζος  «Μετρούν τ' αστέρια»

Ο Χρήστος Νέζος εκτός από παρουσιαστής έχει αποδείξει ότι έχει ταλέντο και στην σκηνοθεσία, αφού πρόσφατα σκηνοθέτησε το video clip του Στέλιου Ρόκκου για το τραγούδι «Θυμάμαι».

Τώρα, ο Χρήστος Νέζος αποδεικνύει ότι έχει ταλέντο και στο τραγούδι μέσα από το ντουέτο που έκανε με τον Κώστα Μαρτάκη. Οι δυο τους συναντήθηκαν πέρυσι τα Χριστούγεννα για τις ανάγκες της εκπομπής «Ταξιδεύοντας», η οποία γυρίστηκε στον "Μύλο των ξωτικών". Ο Γιάννης Ιερεμίας και η Βίκυ Γεροθόδωρου τους έγραψαν το τραγούδι «Μέτρα τ' αστέρια», το οποίο ηχογράφησαν και τραγούδησαν στην εκπομπή. Μπορεί το τραγούδι να μην πρόλαβε ν' ακουστεί στα ραδιόφωνα, ωστόσο φέτος θα κάνει νωρίς την εμφάνισή του στα ερτζιανά.

«Μάγοι» βίαζαν ανήλικα κορίτσια κατά τη διάρκεια τελετών

Posted: 29 Nov 2012 04:00 AM PST

«Μάγοι» βίαζαν ανήλικα κορίτσια κατά τη διάρκεια τελετών

Επί σχεδόν σαράντα χρόνια δύο Βρετανοί, μέλη μιας «σύναξης λευκών μάγων», κακοποιούσαν σεξουαλικά ανήλικα κορίτσια κατά τη διάρκεια παγανιστικών τελετών.

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

Ποιος κορυφαίος δημιουργός θέλει να δώσει τραγούδια στην Πάολα;

Posted: 29 Nov 2012 09:03 AM PST

Ποιος κορυφαίος δημιουργός θέλει να δώσει τραγούδια στην Πάολα;

Είναι ένας από τους σπουδαιότερους δημιουργούς της Ελλάδας, οι απόψεις του πολλές φορές προκαλούν αντιδράσεις και ποτέ δεν «μασάει τα λόγια του».

«Εννοείται πως θα έδινα τραγούδια στην Πάολα! Είναι η συγκλονιστικότερη λαϊκή τραγουδίστρια των ημερών μας», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Σταμάτης Κραουνάκης στην κυπριακή εκπομπή «Τετ α Τετ» και στον Τάσο Τρύφωνος. «Δεν με ενδιαφέρει τι λέει ή ποιος της κάνει τα video clip -καθόλου δεν με αφορά αυτό-, με αφορά ότι αυτή η φωνή είναι μια σημαντική φωνή», κατέληξε.

Ποια star είπε ότι νιώθει χοντρή αν δεν φοράει το λαστέξ της;

Posted: 29 Nov 2012 08:15 AM PST

Ποια star είπε ότι νιώθει χοντρή αν δεν φοράει το λαστέξ της;

Ποιος είπε ότι οι διάσημες δεν έχουν ανασφάλειες;

Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

Άφησε για λίγο τις πρόβες του Dancing και στόλισε το δέντρο!

Posted: 29 Nov 2012 08:54 AM PST

Άφησε για λίγο τις πρόβες του Dancing και στόλισε το δέντρο!

«Καλό το τρέξιμο με @DWTS3 και όλα τα αλλα, αλλα το δέντρο ειναι έτοιμο στην ώρα του! Μην ξεχνιόμαστε Xmas time...», έγραψε ένας εκ των διαγωνιζομένων του show χορού στο twitter του ποστάροντας το δέντρο που στόλισε.

Ο λόγος για τον ηθοποιό και συγγραφέα Κώστα Κρομμύδα! Όπως φαίνεται ο ταλαντούχος χορευτής του «Dancing with the stars» αγαπάει πολύ τα Χριστούγεννα και δεν μπορούσε να μην μπει στο κλίμα των γιορτών παρά το δύσκολο καθημερινό πρόγραμμα που έχει.

Αριθμολογία - Τα Ερωτικά και τα Οικονομικά του Δεκεμβρίου

Posted: 29 Nov 2012 08:33 AM PST

Αριθμολογία - Τα Ερωτικά και τα Οικονομικά του Δεκεμβρίου
Ο Δεκέμβριος του 2012 είναι για όλους ο συμπαντικός μήνας 8.
Διαβάστε περισσότερα στο astrology.gr

Βάνα Μπάρμπα-Βάσια Τριφύλλη: Εκτός από τη σκηνή του «Dancing» θα μοιράζονται και την σκηνή του θεάτρου

Posted: 29 Nov 2012 04:30 AM PST

Βάνα Μπάρμπα-Βάσια Τριφύλλη: Εκτός από τη σκηνή του «Dancing» θα μοιράζονται και την σκηνή του θεάτρου

Η Βάνα Μπάρμπα και η Βάσια Τριφύλλη φέτος θα τα λένε συχνά.

Πέρα του ότι είναι και οι δύο παίκτριες στο «Dancing with the stars» οι καταξιωμένες ηθοποιοί από τον Δεκέμβριο θα συνεργάζονται και στο θέατρο. Η Βάνα Μπάρμπα θα «ανεβάσει» και φέτος την παράσταση «50 χρόνια έρωτας». Μαζί τους θα είναι οι ηθοποιοί: Χριστίνα Παππά, Μαρία Κορινθίου, Παύλος Κοντογιαννίδης. Η πρεμιέρα αναμένεται να γίνει στις αρχές του Δεκέμβρη. Θα έχουν λοιπόν την ευκαιρία να μοιράζονται τις ανησυχίες τους για τις χορογραφίες και τα live του σόου.

Σοκ στην Κρήτη: 14χρονη έχει σχέση με 65χρονο

Posted: 29 Nov 2012 08:22 AM PST

Σοκ στην Κρήτη: 14χρονη έχει σχέση με 65χρονο

Με ιδιαίτερη προσοχή ερευνούν τις τελευταίες ημέρες οι αστυνομικές αρχές του Ηρακλείου την καταγγελία μίας μητέρας σύμφωνα με την οποία ένας 65χρονος άνδρας «ξεμυάλισε» την 14χρονη κόρη της.

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

Φωτιά: Οι καταγγελίες κατά του Γιάννη Τσιμιτσέλη στην Κύπρο!!! (Nassos blog)

Posted: 29 Nov 2012 08:40 AM PST

Φωτιά: Οι καταγγελίες κατά του Γιάννη Τσιμιτσέλη στην Κύπρο!!! (Nassos blog)

Ταραχή και πολλά τηλεφωνήματα διαμαρτυρίας έχει προκαλέσει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Όπως φαίνεται κάποιοι, δεν έχουν δει με καλό μάτι, τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης που κάνει η εκπομπή «Παίζουμε Κυπριακά» που παρουσιάζει ο Έλληνας ηθοποιός στην Κύπρο. Διαβάστε περισσότερα στο http://blogs.gossip-tv.gr/nassos/

«Mazoo and the zoo» και «Ζουζούνια» στον Alpha

Posted: 29 Nov 2012 08:31 AM PST

«Mazoo and the zoo» και «Ζουζούνια» στον Alpha

Το κλείσιμο του τηλεοπτικού σταθμού Alter εκτός από εκατοντάδες ανθρώπους που άφησε στο δρόμο άφησε και "εκτός" τα παιδιά!

Το κανάλι του Περιστερίου είχε φροντίσει να έχουν τα παιδιά τη δική τους ζώνη με παραμύθια, παιδικές εκπομπές με πολύ μουσική και χορό αλλά και κινούμενα σχέδια. Αυτή τη ζώνη σύμφωνα με πληροφορίες θα εντάξει στο πρόγραμμά του ο Alpha δίνοντας ξανά χαρά στα παιδιά αλλά και τους μεγάλους οι οποίοι απολάμβαναν αυτά τα προγράμματα.

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα, συγκεκριμένα, ο Alpha εγκαινιάζει την καινούργια του παιδική ζώνη με κύριους πρωταγωνιστές τους «Mazoo and the zoo» και τα «Ζουζούνια». Η ζώνη αυτή θα έχει τίτλο «Άκατα Μάκατα», που προέρχεται από το γνωστό λάχνισμα «Άκατα μάκατα σούκουτου μπε, άμπε φάμπε ντομινέ, άκατα μάκατα σούκουτου μπε, άμπε φάμπε βγες...!». Η παιδική αυτή ζώνη θα είναι διάρκειας 90 λεπτών και θα είναι «δεμένη» από τους παρουσιαστές νεανικών μουσικών εκπομπών και μέλη των «Mazoo and the Zoo», Άρτεμις και Ευθύμη Κοκκιναρά.

Από τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου, την περίοδο δηλαδή που τα σχολεία θα κλείσουν, το «Άκατα Μάκατα» βγάζει στο τηλεοπτικό τοπίο μία παιδική διάθεση χαρίζοντας πολλά χαμόγελα.

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές