Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

kinitro news


kinitro news


Η επιστολή του Πρωθυπουργού (sic!) προς τρόικα (ντοκουμεντάρα, λέμε)…

Posted: 28 Sep 2011 08:47 PM PDT






Από το...massmedia-gr.blogspot.com





Έχουμε στα χέρια μας (και δημοσιεύουμε πριν από όλους) αντίγραφο από την επιστολή που απέστειλε ο Πρωθυπουργός(sic!) Γιωργάκης Α. Παπανδρέου προς τις αυτού εξοχότητες
της τρόικας. Προκειμένου να τις διαβεβαιώσει ότι η Κυβέρνησή(sic) του
θα εφαρμόσει κατά γράμμα τις αξιώσεις των ασύδοτων δανειστών της
Ελλάδας.




Με τέτοια επιστολή η εκταμίευση της δόσης είναι περισσότερο από εξασφαλισμένη.....





Μπράβο Γιώργος!!!




Για να την διαβάσετε σε pdf μορφή, κάντε κλικ εδώ




Για να την διαβάσετε από την παρακάτω εικόνα κάντε κλικ επάνω της.




Επιστολή πρωθυπουργού ΔΝΤ τρόικα Παπανδρέου Βενιζέλος massmedia-gr
http://feeds.feedburner.com/blogspot/Dohv


Πηγή:

kinitro news

ΔΥΟ ΣΤΑ ΔΥΟ ΓΙΑ ΜΑΡΣΕΪΓ ΠΟΥ ΣΥΝΕΤΡΙΨΕ ΤΗΝ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΜΕ 3-0 *ΒΙΝΤΕΟ*

Posted: 28 Sep 2011 01:58 PM PDT


Η Μαρσέιγ στρογγυλοκάθεται πλέον στην πρώτη θέση του 6ου ομίλου, η οποία επικρατώντας της Ντόρτμουντ με 3-0 στο «Βελοντρόμ», έκανε «το δύο στα δύο», παίρνοντας παράλληλα σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Champions League!

Ανά διαστήματα η ομάδα του Ντεσάμπ ήταν εξαιρετική, πραγματοποιώντας την καλύτερη φετινή τη εμφάνιση, απέναντι σε μια Ντόρτμουντ που έδειξε πολλά, αμυντικά κενά.

Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε ο Αγιού στο 21' και στο 62' ο Λουάκ Ρεμί διαμόρφωσε το 2-0. Το τελικό 3-0 έκανε και πάλι ο Αγιού, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 69'.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης αξίζει να σημειωθεί πως, Αγιού, αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις αφήνοντας για τα τελευταία λεπτά την ομάδα του με 10 παίκτες.







Πηγή:

kinitro news

Τσάμπιονς Λιγκ, live: Άρσεναλ-Ολυμπιακός 2-1 (τελικό)

Posted: 28 Sep 2011 01:57 PM PDT

Δεν τα κατάφερε κόντρα στην Άρσεναλ ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι ηττήθηκαν 2-1 (8' Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν, 20' Αντρέ Σάντος - 27' Φουστέρ) στο Λονδίνο, για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, παρότι δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες, με κορυφαία το δοκάρι του Τοροσίδη στο 70ό λεπτό.

Το φιλμ του αγώνα

4' O Ιμπαγάσα άνοιξε στον Φέισα, ο Σέρβος βρήκε τον αμαρκάριστο Φουστέρ στο ύψος του πέναλτι, αλλά το πλασέ του ήταν κακό και κατέληξε άουτ
8' ΓΚΟΛ (1-0): Βαθιά μπαλιά του Σονγκ, ο Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν κατέβασε, ο Μαρκάνο έχασε το βηματισμό του και με ωραίο αριστερό σουτ ο 18χρονο Άγγλος νίκησε τον Κοστάνσο
14' Τεράστια ευκαιρία του Ολυμπιακού. Μετά από κόντρες ο Τζιμπούρ βρέθηκε μόνος του με άδειο τέρμα, αλλά καθυστέρησε και μόλις έκανε το πλασέ ο Αρτέτα έπεσε με αυτοθυσία και έδιωξε πάνω στη γραμμή
20' Εξαιρετική κάθετη μπαλιά του Τοροσίδη στον Φουστέρ, ο Σέζνι βγήκε νωρίς και μπλόκαρε
20' ΓΚΟΛ (2-0): Ταχύτατη αντεπίθεση της Άρσεναλ, ο Αντρέ Σάντος προσπάθησε να βρει τον Σαμάκ, όμως ο Χολέμπας έκοψε με καταπληκτική προβολή. Η μπάλα επέστρεψε στον Βραζιλιάνο, ο οποίος πλάσαρε στην κλειστή γωνία του Κοστάνσο, αλλά ο Αργεντινός είδε την μπάλα να περνάει κάτω από το χέρι του χωρίς να αντιδρά
24' Μπαλιά του Αρσάβιν στην πλάτη της άμυνας, ο Σαμάκ έκανε το κοντρόλ, αλλά το σουτ του πέρασε ελάχιστα άουτ
27' ΓΚΟΛ (2-1): Συνδυασμός Μιραλάς-Ιμπαγάσα στα αριστερά, ο Αργεντινός σέντραρε και ο Φουστέρ με καρφωτή κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι μείωσε
29' Ο Φουστέρ είδε τον Τζιμπούρ, εκείνος σούταρε από δεξιά, ο Σέζνι έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ
39' Ο Μιραλάς έκλεψε από τον Σανιά σούταρε από τη γωνία της περιοχής, αλλά ο Σέζνι έδιωξε σε κόρνερ
48' O Mιραλάς κέρδισε την κόντρα από τον Φρίμπονγκ, σούταρε έξω από την περιοχή, όμως η μπάλα πέρασε ξυστά άουτ
50' Ο Σαμάκ βρήκε τον Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν, αλλά το πλασέ του νεαρού πήγε πάνω στον Κοστάνσο
65' ΔΟΚΑΡΙ: Καταπληκτικό σουτ του Τοροσίδη έξω από την περιοχή, η μπάλα πήρε πολλά φάλτσα και κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι
70' Λάθος του Μαρκάνο, ο Σαμάκ άφησε στον Αρσάβιν αλλά το διαγώνιο σουτ του Ρώσου έδιωξε εντυπωσιακά ο Κοστάνσο

ΣΚΟΡΕΡ: 8' Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν, 20' Αντρέ Σάντος - 27' Φουστέρ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κάρλος Βελάσκο Καρμπάγιο (Ισπανός)
KITΡΙΝΕΣ: Ροζίτσκι, Αρτέτα - Χολέμπας, Φουστέρ, Τζιμπούρ

ΑΡΣΕΝΑΛ (Αρσέν Βενγκέρ): Σέζνι, Σανιά, Αντρέ Σάντος, Μέρτεζακερ, Σονγκ, Φρίμπονγκ, Ροζίτσκι, Αρτέτα, Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν (68' Ράμσι), Αρσάβιν (82' Γκιμπς), Σαμάκ (71' φαν Πέρσι)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ερνέστο Βαλβέρδε): Κοστάνσο, Τοροσίδης, Χολέμπας, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Φέισα, Ορμπάιθ (75' Μοντέστο), Ιμπαγάσα, Φουστέρ (79' Πάντελιτς), Μιραλάς (75' Αμπντούν), Τζιμπούρ

από.. .enet.
Ευχαριστώ για την επίσκεψη: devil @news 24 Ώρες Ενημέρωση


Πηγή:

kinitro news

Η ενδεκάδα των ερυθρόλευκων κόντρα στην Άρσεναλ

Posted: 28 Sep 2011 11:29 AM PDT

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο Έμιρειτς την Άρσεναλ των πολλών απουσιών.
Οι ερυθρόλευκοι θέλουν στη 10η επίσκεψη τους στην Αγγλία να φύγουν με το θετικό αποτέλεσμα κάτι που δεν έχουν καταφέρει στο παρελθόν.
Η ήττα από την Μαρσέιγ στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, αναγκάζει τον Ολυμπιακό να ψάξει βαθμό ή βαθμούς στο Εμιρέιτς για να κρατήσει ζωντανό το όνειρο της πρόκρισης.
Ο Βαλβέρδε επιφύλασσε εκπλήξεις στην αρχική ενδεκάδα, αφού άφησε εκτός τον Αβραάμ Παπαδόπουλο και θα αγωνιστεί με φουλ επιθετικό σχήμα.
Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Κοστάντσο, Τοροσίδης, Χολέμπας, Μαρκάνο, Μέλμπεργκ, Φέισα, Ορμπάιθ, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Τζιμπούρ, Μιραλάς
Εκτός αποστολής έμεινε ο Παπάζογλου.
Στο άλλο ματς του ομίλου η Μαρσέιγ υποδέχεται την Ντόρτμουντ-------
Όπως αναφέρουν οι κάτωθι ιστοσελίδες, για τη σημερινή αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής του Champions League, Άρσεναλ - Ολυμπιακός (21:45 ΝΕΤ), θα υπάρχει live streaming, από τις κάτωθι ιστοσελίδες που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο :

http://magic-sportz.blogspot.com/p/channel-1_07.html


Πηγή:

guesswork-world

DVDStyler 1.8.4.3

Posted: 28 Sep 2011 11:24 AM PDT

Δημιουργήστε το δικό σας DVD, με μενού εικόνες και μπουτόν.






Επίσημη Ιστοσελίδα : dvdstyler.org
Λειτουργικό Σύστημα: Windows, Mac OS X




Windows




Mac OS X
Πηγή:

kinitro news

ΚΡΗΤΗ: Ποιά είναι τελικά η "γοργόνα"; - Δείτε το βίντεο και διαβάστε ΟΛΗ την αλήθεια!

Posted: 28 Sep 2011 11:19 AM PDT


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Το βίντεο που κυκλοφόρησε πριν από λίγους μήνες στο διαδίκτυο και μας έδειχνε μια "γοργόνα" που πιθανότατα στην προσπάθεια της να βρει τον Μέγα Αλέξανδρο δυστυχώς πέθανε και ξεβράστηκε σε κάποια ακτή της Κρήτης (!) μάλλον μας ...



"παραμύθιασε" τελικά.



Γιατί το αλλόκοτο πλάσμα στο βίντεο δεν ήταν τίποτα άλλο παρά το αποτέλεσμα του καλλιτεχνικού οίστρου του δημιουργού ανάλογων τεράτων του ωκεανού Juan Cabana.





Όπως αναφέρει ο ίδιος ο καλλιτέχνης, με έκπληξη πληροφορήθηκε ότι άγνωστοι πήραν τις φωτογραφίες και video της "γοργόνας" του και δημιούργησαν ιστορίες για ανεύρεση "γοργόνων" σε διάφορα μέρη του κόσμου.



Η αλήθεια είναι - γράφει ο Juan Cabana στην ιστοσελίδα του - πως "δημιούργησα την "γοργόνα" μήκους 1,5 μέτρου χρησιμοποιώντας έναν αληθινό ανθρώπινο σκελετό ενώ το "δέρμα" και τα πτερύγια είναι επίσης από αληθινά ψάρια".





















Πηγή:

kinitro news

Η κόρη του ιερέα φωτογραφήθηκε γυμνή

Posted: 28 Sep 2011 08:48 AM PDT

H Angela Simmons είναι η κόρη του Joseph Simmons που οι περισσότεροι τον ξέρουν ως μέλος του hip hop συγκροτήματος Run DMC και ιδρυτή της διάσημης Def Jam Records, αλλά στις ΗΠΑ είναι γνωστός και ως ιερέας αφού πέρα από μουσική, κάνει και λειτουργίες, καθώς και ένα τηλεοπτικό reality σόου για το MTV που παρακολουθεί την καθημερινότητα της
καλής χριστιανικής οικογένειας ενός διάσημου rapper-παπά!

Τώρα όμως η κορούλα του, η Angela Simmons αποφάσισε να ανάψει φωτιές στο χαρούμενο μουσικό, funky και χριστιανικό σπιτικό τους, αφού φωτογραφήθηκε γυμνή και μάλιστα η ίδια φρόντισε να δημοσιεύσει τις φωτογραφίες της μέσω twitter. Βέβαια η φωτογράφηση έγινε για τις ανάγκες της καμπάνιας της φιλοζωϊκής οργάνωσης PETA, αλλά και πάλι οι κακές γλώσσες λένε ότι αφορμή έψαχνε η κόρη του παπά.




από.iefimerida.


Πηγή:

kinitro news

Τα πιο extreme body piercing που έχετε δει (pics)

Posted: 28 Sep 2011 08:44 AM PDT


Σε κάποιους το επιβάλλει η παράδοση, ενώ κάποιοι άλλοι το κάνουν γιατί τους αρέσει. Όπως και να 'χει, και στις δυο περιπτώσεις σε εμάς φαίνονται πολύ extreme. Δείτε τις φωτογραφίες








kinitro news

Μαστίγωμα σε γυναίκα επειδή οδηγούσε

Posted: 28 Sep 2011 08:42 AM PDT



Μία γυναίκα από τη Σαουδική Αραβία καταδικάστηκε από δικαστήριο της Τζέντα να μαστιγωθεί 10 φορές επειδή οδηγούσε.

Η καταδίκη έρχεται δύο ημέρες αφότου ο βασιλιάς Αμπντάλα ανακοίνωσε ότι οι γυναίκες θα μπορούν να γίνονται μέλη της βουλής αλλά και να είναι υποψήφιες για τις δημοτικές εκλογές του 2015.

"Όλα αυτά αποδεικνύουν ότι το βασίλειο έχει δύο επίπεδα έκφρασης, ένα για το εξωτερικό και ένα τοπικό κατασταλτικό", δήλωσε ένας δικηγόρος που υπερασπίζεται τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Η Διεθνής Αμνηστία ανέφερε σήμερα ότι αυτή η καταδίκη "δείχνει την κλίμακα των διακρίσεων κατά των γυναικών στο βασίλειο".

Το ότι καθυστερημένα επετράπη στις γυναίκες να ψηφίσουν στις εκλογές είναι καλό, αλλά αν είναι να εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν το μαστίγωμα επειδή προσπάθησαν να ασκήσουν το δικαίωμά τους στην ελεύθερη κυκλοφορία, τότε οι εξαγγελθείσες "μεταρρυθμίσεις" του βασιλιά είναι στην πραγματικότητα πολύ λίγες, δήλωσε ο Φίλιπ Λούθερ, ο αναπληρωτής διευθυντής της Διεθνούς Αμνηστίας για τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική.

Η Σαουδική Αραβία παραμένει η μοναδική μουσουλμανική χώρα που δεν επιτρέπει στις γυναίκες να οδηγούν.

http://news247.gr


Πηγή:

kinitro news

Πρόστιμα 260.000 ευρώ σε εταιρείες για την "οζονοθεραπεία"

Posted: 28 Sep 2011 05:01 AM PDT

Πρόστιμα συνολικής αξίας 260.000 ευρώ επέβαλε ο γενικός γραμματέας Καταναλωτή Δ. Σπυράκος, σε δύο εταιρείες για παραπλανητικούς ισχυρισμούς κατά τη διαφήμιση και πώληση στο καταναλωτικό κοινό συσκευών παραγωγής οζονοποιημένου νερού.


Μετά από έρευνα και εισήγηση των αρμοδίων υπηρεσιών της Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή, επιβλήθηκαν...
- κατ' εφαρμογή του άρθρου 13α του ν. 2251/1994 για την προστασία των καταναλωτών - χρηματικά πρόστιμα ύψους 180.000 ευρώ στην εταιρεία «Ε.Α. ΚΑΤΣΙΟΥΡΑ & ΣΙΑ - CELL O.E.», με το διακριτικό τίτλο "INTERCELL HEALTH O.E", και 80.000 ευρώ στην εταιρεία «K. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ & ΣΙΑ Ε.Ε.», που χρησιμοποιεί το διακριτικό τίτλο "ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΥΓΕΙΑΣ CAMELOT", για αθέμιτες πρακτικές κατά την προώθηση συσκευών παραγωγής όζοντος.


Οι παραπάνω επιχειρήσεις χρησιμοποιούσαν (η πρώτη για τις συσκευές «FIKIORIS OZON SYSTEM», η δεύτερη για τις συσκευές «IMPERIAL TECH OZONISER O3», «COLUMBIA OZONIZER Ο3» κ.ά), παραπλανητικούς ισχυρισμούς, διαφημίζοντας μέσω ΜΜΕ, διαδικτύου ή εντύπων ότι το οζονοποιημένο νερό που παράγεται μέσω των πωλούμενων συσκευών έχει αναγνωρισμένες θεραπευτικές ιδιότητες για ένα ευρύτατο μάλιστα φάσμα ασθενειών.


Μέσα από το περιεχόμενο διαφημιστικών τους ανακοινώσεων ή και εκπομπών εμφάνιζαν στους καταναλωτές ότι οι ισχυρισμοί τους βασίζονταν σε επιστημονικά δεδομένα και μελέτες, δίχως ωστόσο να υφίσταται οποιαδήποτε αντίστοιχη επιστημονική τεκμηρίωση, δημιουργώντας μάλιστα, με τον τρόπο ή τους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποιούσαν, την αναληθή εντύπωση στους καταναλωτές ότι τα προϊόντα τους έχουν λάβει εγκρίσεις και πιστοποιήσεις από αρμόδιες αρχές.


Υπενθυμίζεται από τη Γενική Γραμματεία καταναλωτή ότι η Εκτελεστική Επιτροπή του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας με το από 2.8.2011 έγγραφο που εκδόθηκε μετά από σχετικό ερώτημα της γενικής γραμματείας, αποφαίνεται ότι «μετά από εμπεριστατωμένη μελέτη της βιβλιογραφίας σε σχέση με την οζονοθεραπεία δεν τεκμηριώνεται εφαρμογή της θεωρούμενης «θεραπείας» για κανένα νόσημα».


Περαιτέρω, ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων, με την από 4.8.2011 απόφασή του, αξιοποιώντας το υλικό που συγκέντρωσε η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή, στο πλαίσιο της έρευνάς της, απαγόρευσε τη χρήση για τις συσκευές παραγωγής όζοντος ισχυρισμών που προσδίδουν θεραπευτικές ή προφυλακτικές ιδιότητες στο οζονοποιημένο νερό, καθόσον οι ισχυρισμοί αυτοί εμπίπτουν στην έννοια του φαρμάκου.


Κατά συνέπεια, οι ισχυρισμοί που χρησιμοποιούνται κατά την προώθηση των συσκευών αυτών στοιχειοθετούν αθέμιτη εμπορική πρακτική κατά την έννοια των διατάξεων των άρθρων 9γ έως 9ε του ν. 2251/1994 για την προστασία των καταναλωτών.


Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή δηλώνει ότι συνεχίζει τις διαδικασίες ελέγχου, στο πλαίσιο της εποπτείας τήρησης της νομοθεσίας για την προστασία των καταναλωτών, και σε άλλες επιχειρήσεις, οι οποίες προώθησαν ή προωθούν στο καταναλωτικό κοινό συσκευές παραγωγής οζονοποιημένου νερού, στις οποίες αποδίδουν ατεκμηρίωτα ιδιότητες θεραπείας και πρόληψης ασθενειών.



.


Πηγή:

kinitro news

Οι ληστές με τα καλάσνικοφ βίασαν μητέρα στη Γλυφάδα!

Posted: 28 Sep 2011 04:57 AM PDT




Αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση του βιασμού μια νεαρής μητέρας από τρεις αδίστακτους κακοποιούς στην περιοχή της Γλυφάδας.


Οι δράστες φορώντας κουκούλες στο πρόσωπο τους και κρατώντας καλάσνικοφ στα χέρια, εισέβαλλαν σε διαμέρισμα, όπου μένουν ένα νεαρό ζευγάρι μαζί με τα δύο ανήλικα παιδιά του ηλικίας 2 ετών.


Οι κουκουλοφόροι «άδειασαν» όλα τα χρήματα και κοσμήματα που βρήκαν στο σπίτι, ωστόσο η αρρωστημένη τους όρεξη δεν σταμάτησε εκεί, καθώς κακοποίησαν σεξουαλικά την νεαρή γυναίκα, αφού προηγουμένως είχαν κλείσει σε άλλο δωμάτιο τον σύζυγο και τα παιδιά της.


Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικές αρχές έχουν στην κατοχή τους, βίντεο από κλειστό κύκλωμα και φαίνεται καθαρά ένας από τους δράστες από εισβολή σε σπίτι.


Το περιστατικό έλαβε χώρα χθες τα ξημερώματα στην οδό Βασιλίσσης Όλγας στον 1ο όροφο πολυκατοικίας.


Η δράση των συγκεκριμένων εγκληματιών έχει αυξηθεί το τελευταίο διάστημα καθώς έχουν «χτυπήσει» τουλάχιστον 10 φορές σε περιοχές όπως, το Πανόραμα της Βούλας, το Παλαιό Φάληρο, το Παλαιό Ψυχικό και σε τουλάχιστον άλλες 8 περιοχές της Αττικής.


Μάλιστα, σύμφωνα με τις μαρτυρίες των θυμάτων οι δράστες, είναι οι ίδιοι σε όλες τις περιπτώσεις και μιλούν μόνο οι δύο σπαστά Ελληνικά και έχουν στην κατοχή τους από ένα καλάσνικοφ


Πηγή:

newsbomb

kinitro news

Υποχρεωτική κατανάλωση του μισού...εισοδήματος!

Posted: 28 Sep 2011 04:50 AM PDT

Του ΣΤΑΘΗ

Πηγή:enet

kinitro news

Αυτό είναι το νέο χαράτσι: Κανένα ακίνητο δε θα μεταβιβάζεται δίχως πιστοποιητικό "μη αυθαιρεσίας"!

Posted: 28 Sep 2011 04:37 AM PDT

- Δε θα μπορείτε να γράψετε το σπίτι σας στα παιδιά σας δίχως αυτό το χαρτί
- Αφορά όλα τα ακίνητα: σπίτια, μαγαζιά, αποθήκες ακόμη και...μαντριά
- Φυλακή και χρηματικά πρόστιμα προβλέπονται για όσους"μαγειρέψουν" το πιστοποιητικό
- Πως θα υπολογίσετε πόσα θα πληρώσετε για το νέο χαράτσι

Νέα φοροεπιδρομή στα ακίνητα αποφάσισε η κυβέρνηση σύμφωνα με τον νόμο που ψηφίστηκε στις 13/9/2011 για την τακτοποίηση των αυθαίρετων κατασκευών και δημοσιέυτηκε στο ΦΕΚ στις 21/9/2011.

ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ

Όπως εξηγεί στο Νewsit o πολιτικός ....
μηχανικός Α.Π.Θ – Μ.Β.Α, και Ενεργειακός Επιθεωρητής (Αρ. Μητρώου 341), Μιχάλης Σιδηρόπουλος, σύμφωνα με τον νόμο σε κάθε δικαιοπραξία (πώληση, μεταβίβαση, επικαρπία ακινήτου κ.λπ) καθώς και σε σύσταση εμπράγματου δικαιώματος σε ακίνητο θα πρέπει να επισυνάπτεται υπεύθυνη δήλωση του ιδιοκτήτη και βεβαίωση μηχανικού με τις οποίες να δηλώνεται και να βεβαιώνεται ότι στο ακίνητο δεν έχουν εκτελεστεί αυθαίρετες κατασκευές.

Για να το πούμε με απλά λόγια ακόμη και εάν θέλετε να γράψετε το σπίτι σας στα παιδιά σας ή αν θέλετε να το πουλήσετε γιατί δεν αντέχετε να τα οικονομικά του βάρη δε θα μπορείτε να το κάνετε εάν πρώτα δε φωνάξετε μηχανικό που θα σας συντάξει πιστοποιητικό ΜΗ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑΣ.

Για παράδειγμα στον νόμο για τη ρύθμιση θα μπορούν να ενταχθούν εκτός από τα κλασικά αυθαίρετα, κτίρια που έχουν υπέρβαση στο επιτρεπόμενο ύψος και όγκο του κτιρίου γενικότερα, στα επιτρεπόμενα τετραγωνικά δόμησης, στα επιτρεπόμενα τετραγωνικά κάλυψης με αυθαίρετες αλλαγές χρήσης, αλλά και κτίρια με άλλες αυθαιρεσίες που θα πρέπει να διευκρινισθούν από τις συνοδευτικές εγκυκλίους του νόμου.

ΠΟΙΝΕΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΓΚΑ ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΣ ΟΣΟΥΣ "ΜΑΓΕΙΡΕΨΟΥΝ" ΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

Οι συμβολαιογράφοι που θα συντάσσουν συμβόλαια, οι μεσίτες, οι δικηγόροι, οι υποθηκοφύλακες και οι λοιποί που εμπλέκονται σε αυτά, εφόσον δεν έχει επισυναφθεί η παραπάνω δήλωση και βεβαίωση, θα τιμωρούνται με φυλάκιση τουλάχιστον 6 μηνών και χρηματική ποινή έως 100.000€ ανάλογα με την αξία της αυθαίρετης κατασκευής.
Οι παραπάνω ποινές αφορούν και τους μηχανικούς που θα χορηγήσουν ανακριβή βεβαίωση στους οποίους επιπλέον θα επιβάλλεται και προσωρινή ή οριστική απαγόρευση άσκησης του επαγγέλματος.

Συνεπώς για να μπορέσει κάποιος να μεταβιβάσει το ακίνητό του θα πρέπει να εξασφαλίσει την παραπάνω βεβαίωση μηχανικού, άρα να μην έχει αυθαιρεσίες το ακίνητό του.

Το Τεχνικό Επιμελητήριο θα ετοιμάσει τη βεβαίωση που υπογράφουν οι μηχανικοί και γίνεται προσπάθεια αυτή να αφορά μόνο σημαντικές παρανομίες (σημαντικές υπερβάσεις ύψους, δόμησης, όγκου, αλλαγές χρήσεως) και όχι μικροαυθερεσίες (π.χ υπέρβαση ύψους κατά 5 εκατοστά, μικρότερο από το προβλεπόμενο λεβητοστάσιο κ.λ.π) γιατί σε αυτή την περίπτωση το 95% των ακινήτων σε όλη τη χώρα θα πρέπει να ενταχθεί στο νόμο για ρύθμιση.

Ο νόμος εξαιρεί από τη ρύθμιση ακίνητα προ του 1955, ακίνητα που έχουν νομιμοποιηθεί με άλλους νόμους (νόμος Τρίτση 1983) και που έχει περατωθεί η διατήρησή τους με το νόμο 3843/2010 (ημιυπαίθριοι), όταν όμως τα ακίνητα αυτά δε βρίσκονται σε κοινόχρηστο χώρο πόλης, σε δάσος, δημόσιο κτήμα, αρχαιολογικό χώρο κ.λ.π

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν κάποιος ιδιοκτήτης έχει υπόγειο 35 τ.μ που είναι κατοικία και στη δήλωσή του με το νόμο για τους ημιυπαίθριους δήλωσε 24 τ.μ για να πληρώσει μικρότερο πρόστιμο δεν θα μπορεί να μεταβιβάσει το ακίνητό του γιατί δε θα πάρει τη βεβαίωση.

ΠΩΣ ΘΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΤΕ ΠΟΣΟ ΘΑ ΣΑΣ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΧΑΡΑΤΣΙ

Τα πρόστιμα που ορίζει ο νόμος για τη ρύθμιση σε γενικές γραμμές είναι ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ ΜΕΤΡΑ Χ 15% Χ ΤΙΜΗ ΖΩΝΗΣ Χ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ.

Οι συντελεστές είναι αρκετοί και εξαρτώνται από την ύπαρξη ή όχι οικοδομικής άδειας, από τον αν το ακίνητο είναι εντός ή εκτός σχεδίου ή οικισμού, το είδος της παράβασης κ.λ.π.

Με την πληρωμή του προστίμου αναστέλλεται για 30 χρόνια η επιβολή κυρώσεων για κτίρια των οποίων έχει ολοκληρωθεί ο σκελετός μέχρι 28/7/2011.
πηγή

kinitro news

Η μεγάλη κλοπή με τις αποδείξεις – Ως 50% του μεικτού εισοδήματος πρέπει να συγκεντρώσουν φέτος οι πολίτες

Posted: 28 Sep 2011 01:27 AM PDT

- Το μέτρο θα ισχύσει από φέτος, χωρίς καμία προειδοποίηση
- Διπλασιάζονται οι αποδείξεις που χρειάζεται η μέση οικογένεια
- Ακόμη και αν κάποιος συγκεντρώσει τις αποδείξεις δεν θα παίρνει επιστροφή
- Δείτε πως το ποσοστό φτάνει το πάνω από 60%!
- ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ....


Πραγματική βόμβα στα θεμέλια κάθε οικογένειας έβαλε με μια μόνο φράση ο υπουργός οικονομικών. Με μια και μόνο κίνηση, χωρίς καμία προειδοποίηση, μόλις 3 μήνες πριν τελειώσει ο χρόνος μαθαίνουμε ότι το ποσοστό των αποδείξεων που πρέπει να συγκεντρώσουμε δεν θα είναι 25%, αλλά ως και 50%, όχι για να πάρουμε επιστροφή αλλά για να μην πληρώσουμε επιπλέον φόρο. ΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ... ΤΕΛΟΣ!
Ακόμη χειρότερο είναι το γεγονός ότι ενώ η σφαίρα έφυγε αλλά η κυβέρνηση δεν σημάδεψε καν. Με λίγα λόγια δεν είπαν ακόμη ποιο θα είναι το ακριβές ποσοστό ανά φορολογική κλίμακα, απλά ότι θα είναι από 30% ως και 50%
Έτσι για να έχετε μια πρόγευση, μέχρι επιτέλους να αποφασίσουν να μας πούνε δείτε παραδείγματα με το ίδιο εισόδημα και με τον φόρο κλιμακωτά από 30 ως 50%

ΕΙΣΟΔΗΜΑ (MEIKTA) ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ 25% ΜΕ 30% ΜΕ 40% ΜΕ 50%
3.000 750 900 1.200 1.500
8.000 2.000 2.400 3.200 4.000
12.000 3.000 3.600 4.800 6.000
17.000 4.250 5.100 6.800 8.500
25.000 6.250 7.500 10.000 12.500
30.000 7.500 9.000 12.000 15.000
35.000 8.750 10.500 14.000 17.500
40.000 10.000 12.000 16.000 20.000
45.000 11.250 13.500 18.000 22.500

Τι σημαίνουν οι νέες ανακοινώσεις. Όπως και πριν έτσι και τώρα αν κάποιος φορολογούμενος δεν καταφέρει να συγκεντρώσει το ποσό των αποδείξεων, τότε επιβαρύνεται με 10% επί του ποσού που του λείπει. Δηλαδή, αν κάποιος πρέπει να συγκεντρώσει αποδείξεις της τάξης των 12.000, αλλά τελικά συγκεντρώσει 8.000 τότε για τις 4.000 που του λείπουν θα επιβαρυνθεί με φόρο 400 ευρώ.

Προσέξτε μια λεπτομέρεια, πολύ βασική. Οι αποδείξεις υπολογίζονται με βάση το μεικτό εισόδημα. Κάτι που σημαίνει ότι επί των καθαρών το ποσοστό είναι μεγαλύτερο.
Δηλαδή ένας μισθωτός με εισόδημα 40.000 ευρώ θα πρέπει στο πιο αισιόδοξο σενάριο (με 30%) να συγκεντρώσει αποδείξεις αξίας 12.000. Όμως στην τσέπη αυτού του μισθωτού δεν μπαίνουν 40.000 αλλά 31.600 ευρώ (φόρος κλίμακας 8.400).
Αν ισχύσει το χειρότερο σενάριο με το ποσοστό στο 50%, τότε αυτός ο άνθρωπος θα πρέπει να συγκεντρώσει αποδείξεις 20.000 ευρώ! Τα 2/3 των καθαρών του εισοδημάτων θα πρέπει να τα ... καταναλώσει ώστε να μην πληρώσει επιπλέον φόρο!

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ
Ξεχνάμε τις φοροαπαλλαγές για δίδακτρα, ενοίκια κλπ. ΠΡΟΣΕΞΤΕ!
Αυτές τις αποδείξεις, για το ενοίκιο, τον γιατρό, τα δίδακτρα, τα ασφάλιστρα κλπ. Πλέον τις συνυπολογίζουμε με τις υπόλοιπες (αυτό πέρυσι δεν γινόταν). Δηλαδή. Αν κάποιος στο τέλος του χρόνου έχει συγκεντρώσει 12.000 ευρώ σε αποδείξεις από super market, ρούχα ή ό,τι άλλο, και έχει 4.500 ευρώ αποδείξεις ενοικίου, και άλλα 1.500 ευρώ αποδείξεις π.χ. από οδοντίατρο και άλλα 1.200 ευρώ για ασφάλιστρα αμέσως, αμέσως έχει συγκεντρώσει αποδείξεις 19.200 ευρώ.
Πρέπει όμως να γίνουν κάποιες διευκρινήσεις. Όλοι οι εργαζόμενοι έχουν καταθέσει τις αποδείξεις για ιατρικές δαπάνες για παράδειγμα στο ταμείο τους, τι θα γίνει σε αυτή την περίπτωση;
ΠΗΓΗ :http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=98254&catid=13

kinitro news

ΣΕ LIVE STREAMING ΑΡΣΕΝΑΛ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (21:45 ΝΕΤ)

Posted: 28 Sep 2011 01:24 AM PDT


Όπως αναφέρουν οι κάτωθι ιστοσελίδες, για τη σημερινή αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής του Champions League, Άρσεναλ - Ολυμπιακός (21:45 ΝΕΤ), θα υπάρχει live streaming, από τις κάτωθι ιστοσελίδες που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο :



* To Olympiacos-blog.blogspot.com δε φέρει καμία ευθύνη γι'αυτό που προβάλλεται. Το blog δε κάνει streaming, απλά σας γνωρίζει τις ιστοσελίδες που κάνουν αναφορά στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

** Κατά τη διάρκεια της ημέρας, θα προστεθούν και άλλα links, εφόσον υπάρξουν.


Πηγή:

kinitro news

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές