Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Kamikazi.gr


Kamikazi.gr


Οι photobombers ξαναχτυπούν (Pics)

Posted: 28 Sep 2011 05:10 PM PDT

Κάνουν τα πάντα για να χαλάσουν μία φωτογραφία και τα... καταφέρνουν περίφημα
photobombs-0026



Χειροβομβίδα σφηνώθηκε στο κρανίο της!

Posted: 28 Sep 2011 04:55 PM PDT

Στο Μεξικό, όπου ζει η Karla Flores, την αποκαλούν «η γυναίκα θαύμα». Και δεν έχουν και άδικο… Αυτό που της συνέβη ξεπερνά κατά πολύ τη φαντασία μας, αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό! 

Εκείνη τη μέρα, όπως κάθε μέρα, η μητέρα τριών παιδιών, από το Culiacán της πολιτείας Sinaloa του Μεξικό, πουλούσε θαλασσινά στο δρόμο, όταν ξαφνικά άκουσε ένα δυνατό θόρυβο και αμέσως μετά ένιωσε κάτι να τη χτυπάει, ρίχνοντάς τη στο έδαφος.

Η Karla ένιωσε ένα έντονο κάψιμο στο πρόσωπό της και όταν το έπιασε με το χέρι της είδε τα αίματα… και έχασε τις αισθήσεις της.

Ξύπνησε στο νοσοκομείο της πόλης, νομίζοντας ότι είχε χτυπηθεί από κάποια πέτρα.

 
«Οι γιατροί με ρώτησαν τι είχε συμβεί και τους είπα ότι με χτύπησε μια πέτρα. Μετά άρχισαν να με εξετάζουν και ανακάλυψαν ότι το ατικείμενο που είχε σφηνωθεί στο κεφάλι μου ήταν κάποιο είδος βλήματος, αλλά δεν ήξεραν ακριβώς τι» είπε η ίδια.

Οι ακτίνες χ και η τομογραφία αποκάλυψαν ότι το περίεργο αντικείμενο που είχε μπει ανάμεσα στην άνω και κάτω γνάθο της ήταν… μια χειροβομβίδα!

Για καλή της τύχη η χειροβομβίδα δεν ενεργοποιήθηκε όταν τη χτύπησε στο πρόσωπο… απλά σφηνώθηκε!



Αμέσως το νοσοκομείο τέθηκε σε συναγερμό, καθώς κινδύνευαν οι ζωές των ασθενών και του προσωπικού.

Η Karla τέθηκε σε απομόνωση και το νοσοκομείο εκκενώθηκε.

Οι γιατροί φοβόντουσαν να την εγχειρίσουν γιατί κινδύνευε άμεσα η ζωή τους.



Τελικά, η διευθύντρια του νοσοκομείου, Dr Gaxiola Meza, ρώτησε ποιοι ήθελαν να γίνουν εθελοντές και απάντησαν θετικά τέσσερις γενναίοι υπάλληλοι. Δύο αναισθησιολόγοι, οι Felipe Ortiz και Cristina Soto, ο νοσοκόμος Rodrigo Arredondo και η γιατρός Lidia Soto.

Μαζί με δύο ειδικούς πυροτεχνουργούς του μεξικανικού στρατού τη μετέφεραν σε ένα ανοιχτό πεδίο για να κάνουν την επέμβαση, έτσι ώστε σε περίπτωση που κάτι πήγαινε στραβά να μην τραυματιζόταν κανένας άλλος.



Της έκαναν τοπική αναισθησία και τραχειοτομή για να αναπνέει και τέσσερις ώρες μετά… τα είχαν καταφέρει! 

Η χειροβομβίδα αφαιρέθηκε από ένα γιατρό που φορούσε ειδική πανοπλία και τον οποίο καθοδηγούσαν οι πυροτεχνουργοί.

Η Karla έχασε τα μισά της δόντια, το πρόσωπό της παραμορφώθηκε και σύμφωνα με τους γιατρούς θα ακολουθήσουν πολλές ακόμη επεμβάσεις τα επόμενα τρία χρόνια.

Αλλά είναι ζωντανή.

Σκύλος γίγαντας σπάει κάθε παγκόσμιο ρεκόρ!

Posted: 28 Sep 2011 12:39 PM PDT

Ο τετράχρονος γκρίζος Δανικός Μολοσσός από το Τουκσόν της ...Αριζόνας, πέρασε στην ιστορία των ρεκόρ Γκίνες, όταν μετά από έλεγχο που του έγινε από τους ειδικούς επιθεωρητές, επιβεβαιώθηκε το βάρος του και το ύψος του.
Ποια είναι αυτά; Έχει ύψος 1,09 και ζυγίζει 111 κιλά!

Είναι ο Τζάιαντ Τζορτζ (Γίγαντας Τζορτζ) που κατέκτησε δύο τίτλους στα βραβεία Γκίνες.



Αυτόν του ψηλότερου σκύλου στον κόσμο και αυτόν τον ψηλότερου σκύλου στην ιστορία. Κέρδισε με μεγάλη διαφορά τον μεγάλο αντίπαλό του, τον Τιτάνα από το Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνιας, επίσης Μολοσσό.
Ο Τζάιαντ Τζορτζ καταναλώνει 50 κιλά τροφής μηνιαίως, αλλά δεν μπορεί να βρει ένα σκυλόσπιτο στα μέτρα του. Δεν φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα πάντως διότι το αφεντικό του Ντέιβ Νάσερ δηλώνει πως ο Γίγαντας Τζορτζ κοιμάται μέσα στο σπίτι και για την ακρίβεια μαζί με το αφεντικό του πάνω στο τεραστίων διαστάσεων κρεβάτι του!

Δείτε το νέο videoclip της Κατερίνας Στικούδη

Posted: 28 Sep 2011 12:22 PM PDT

Η σέξι Κατερίνα Στικούδη αυτές τις ημέρες βρισκόταν σε πυρετώδεις γυρίσματα για το videoclip της του νέου τους τραγουδιού «Η Μουσική Μου». Η καστανή καλλονή θα μαγέψει τους θαυμαστές όχι μόνο για τις φωνητικές της ικανότητες αλλά και για τα σέξι λικνίσματά της. Ας την απολαύσουμε!


Δεκάδες Βραζιλιάνοι στο νοσοκομείο με δαγκώματα πιράνχας

Posted: 28 Sep 2011 12:07 PM PDT

Ο υπερπληθυσμός των πιράνχας σε μια πολιτεία της βορειοανατολικής Βραζιλίας δείχνει να έχει εξελιχθεί σε σοβαρό πρόβλημα. Τουλάχιστον 100 κολυμβητές στα ποτάμια και τις λίμνες της περιοχής κατέληξαν στο νοσοκομείο όταν δαγκώθηκαν από τα αιμοδιψή ψάρια.

«Δεδομένου ότι δεν έχουν φυσικούς θηρευτές, τα πιράνχας έχουν αρχίσει να επιτίθενται σε ανθρώπους στις παραλίες» δήλωσε ο Ρομίλντο Μάφρα, αξιωματούχος της περιβαλλοντικής υπηρεσίας στην πολιτεία του Πιάουι.

Τα περισσότερα θύματα δέχτηκαν δαγκώματα στους αστράγαλους και τα δάχτυλα των ποδιών και κανένα δεν βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση.

Σε μια προσπάθεια να ικανοποιήσει την όρεξη των πιράνχας, η περιβαλλοντική υπηρεσία του Πιάουι έχει εισάγει στα νερά της περιοχής ένα άλλο ψάρι, την ήμερη τιλάπια.

Τουλάχιστον 30 διαφορετικά είδη πιράνχας ζουν στα γλυκά νερά της Νοτίου Αμερικής.

Σε αντίθεση με το μύθο που τα περιβάλλει, σχεδόν όλα τα είδη είναι παμφάγα και συχνά τρέφονται με σπόρους.

Είναι επίσης παραδοσιακό φαγητό των κατοίκων.

ΣΟΚ: Κομμένα κεφάλια έξω από δημοτικό σχολείο

Posted: 28 Sep 2011 11:50 AM PDT

Πέντε ανθρώπινα κεφάλια σε κατάσταση αποσύνθεσης βρέθηκαν χτες έξω από δημοτικό
σχολείο στο Ακαπούλκο του Μεξικό, το πιο πρόσφατο παράδειγμα της αποτρόπαιης βίας του ταλανίζει τη χώρα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, κάποιος τοποθέτησε ένα ξύλινο κουτί έξω από το σχολείο Benito Juarez, στα νότια της πόλης, στην κορυφή του οποίου υπήρχε ένας σάκος με τα πέντε κομμένα κεφάλια. Μέσα στο σάκο βρέθηκαν επίσης απειλητικά χειρόγραφα μηνύματα που απευθύνονταν στην κυβέρνηση και στους τοπικούς διακινητές ναρκωτικών.

Η «αποκάλυψη» του περιεχομένου του σάκου έγινε μπροστά στα μάτια μαθητών του σχολείου και περαστικών, προκαλώντας σοκ, ενώ αμέσως η περιοχή αποκλείστηκε από την αστυνομία (όπως φαίνεται και στη φωτογραφία).
Σημειώνεται ότι μια μέρα πριν, και πάλι στο Ακαπούλκο, το οποίο είναι τουριστικό θέρετρο του Μεξικό, βρέθηκαν πέντε αποκεφαλισμένα πτώματα, τρία εκ των οποίων απανθρακωμένα.

Να γιατί δεν πρέπει ποτέ να αφήνεται το παιδί σας στο τιμόνι (Βίντεο)

Posted: 28 Sep 2011 11:37 AM PDT

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε






Η μεγάλη λεπτομέρεια βλάπτει...(Βίντεο)

Posted: 28 Sep 2011 11:37 AM PDT

Το παρακάτω βίντεο είναι ένα διαφημιστικό για μία φωτογραφική μηχανή casio και θέλει να δείξει στον κόσμο τις δυνατότητες της μηχανής δίνοντας έμφαση στη... λεπτομέρεια. Δείτε το...



Το πιο μάταιο παιχνίδι

Posted: 28 Sep 2011 10:12 AM PDT

Θα μπορούσε να συνεχιστεί για πάντα





Απίστευτο χειρουργικό λάθος στο στήθος γυναίκας! (pics)

Posted: 28 Sep 2011 09:42 AM PDT

Ήταν μια απαίσια εμπειρία, να ξυπνάς από το χειρουργείο και να βλέπεις αυτά τα αποτελέσματα... Η Dinora Rodriguez από το Λος Άντζελες υποβλήθηκε σε αυξητική στήθους αντί να της αυξήσουν το στήθος μόνο…

ένωσαν τους δύο μαστούς της.
Η 40χρονη γυναίκα γνωστοποίησε το αποτέλεσμα της επέμβασης σε μια προσπάθεια να αφυπνίσει άλλες γυναίκες για τους κινδύνους μιας πλαστικής επέμβασης από αναξιόπιστο πλαστικό χειρουργό.
Ο ίδιος γιατρός πραγματοποίησε μια άλλη αποτυχημένη επέμβαση στα βλέφαρα της. Με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κλείσει τα μάτια της και δυστυχώς η ζημιά δεν μπορεί να αποκατασταθεί.
«Ήταν μια απαίσια εμπειρία, να ξυπνάς από το χειρουργείο και να βλέπεις αυτά τα αποτελέσματα. Δεν έψαξα για τα προσόντα του γιατρού και το μετανιώνω» είπε η άτυχη Dinora Rodriguez.
Το χειρουργικό λάθος στο στήθος της μπόρεσε να διορθώσει με άλλη επέμβαση.


 
Πριν την επέμβαση
 
Μετά την επέμβαση


Tα κορίτσια του facebook (pics)

Posted: 28 Sep 2011 09:15 AM PDT

Τρελαίνουν τον κόσμο με τις φωτογραφίες τους και παίρνουν πολλά "like"
























Λάθη σε ταινίες του Hollywood (pics)

Posted: 28 Sep 2011 08:59 AM PDT

Κινηματογραφικά στιγμιότυπα που μεγάλοι σκηνοθέτες θέλουν να ξεχάσουν...

Οι ταινίες του Hollywood μπορεί να αποτελούν τις μεγαλύτερες κινηματογραφικές παραγωγές, με εκατοντάδες ανθρώπων να δουλεύουν για την τελειοποίηση κάθε φιλμ. Αυτό δεν σημαίνει όμως πως είναι αλάνθαστες. 

Μερικές απρόσεκτες κινήσεις στο μοντάζ έχουν οδηγήσει σε σπαρταριστά στιγμιότυπα λαθών όπως η ύπαρξη ενός κάμερα-μαν στη σκηνή ή χρήση μοντέρνων συσκευών σε ταινίες εποχής. Δείτε μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά λάθη σε ταινίες:

Συνήθεις Ύποπτοι
Το αεροπλάνο που απογειώνεται στο πρώτο πλάνο διαθέτει τέσσερις κινητήρες ενώ στο αμέσως επόμενο οι δύο από αυτούς «εξαφανίζονται». 


Στη σκηνή αυτή ο ηθοποιός πυροβολεί το παρμπρίζ του αυτοκινήτου στο κέντρο και στην επόμενη σκηνή η τρύπα που προκάλεσε «μετακινείται». 


Τιτανικός
Στη σκηνή που η Rose προσπαθεί να ελευθερώσει τον Jack, φαίνεται να χτυπάει με ένα τσεκούρι τις χειροπέδες του αλλά στην πραγματικότητα του… «κόβει» τα χέρια. 


Χάρι Πότερ και η Φιλοσοφική Λίθος
Στην μεγάλη τραπεζαρία του Hogwarts ο Χάρι στην κάθεται στη δεξιά πλευρά του πλάνου. Μόλις όμως αυτό αλλάξει, ο Χάρι ως «δια μαγείας» έχει αλλάξει θέση και έχει περάσει στην απέναντι μεριά του τραπεζιού. 


Χάρι Πότερ και η Κάμαρα με τα Μυστικά
Όταν η ξανθιά χαίτη του Λούσιους Μαλφόυ ανεμίζει λίγο προς τα πίσω, όλοι μπορούν να δουν τα πραγματικά του μαλλιά να διαχωρίζονται από την περούκα. 


Στην ίδια ταινία, όταν ο καθηγητής Σνέιπ σηκώνει τον Μαλφόυ από το πάτωμα, ένας κάμερα- μαν φαίνεται πεντακάθαρα ανάμεσα στο πλήθος. 


Χάρι Πότερ και το Τάγμα του Φοίνικα

Ο Χάρι βλέπει έναν εφιάλτη στον ύπνο του και μόλις ξυπνά έχει… αλλάξει μπλούζα. 


Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών: Η Επιστροφή του Βασιλιά
Η ουλή που έχει στο πρόσωπό του ο Φρόντο αλλάζει μεριά. 


Πειρατές της Καραϊβικής: Η Κατάρα του Μαύρου Μαργαριταριού
Στη σκηνή που ο Τζακ Σπάροου φωνάζει στο πλήρωμά του, ένας «άσχετος» άνδρας έχει ξεχαστεί στο σετ. Η αμφίεσή του το μαρτυρά αυτό. 


Pretty Woman
Η Julia Roberts τη μία στιγμή φαίνεται να τρώει κρουασάν ενώ την αμέσως επόμενη αυτό μετατρέπεται σε τηγανίτα. 


Bourne Identity (Χωρίς Ταυτότητα)
Ενώ ο Bourne φιλά την «κρατούμενή» του για πρώτη φορά, το ρολόι του «κάνει βόλτες» μεταξύ των χεριών του. 


Κωδικός: Swordfish
Ο Hugh Jackman έχει αμάξι του οποίου τα καθίσματα μετακινούν τα μαξιλάρια τους από μόνα τους. 


Star Wars
Από τα πιο κλασσικά στιγμιότυπα λαθών. Ο στρατιώτης Stormtrooper της εικόνας φαίνεται ξεκάθαρα πως πρέπει να πόνεσε λίγο ενώ γύριζε αυτή τη σκηνή, πράγμα που δεν έχει συνέχεια στο επόμενο κινηματογραφικό καρέ καθώς ο στρατιώτης προχωράει κανονικά! 


Terminator 2: Ημέρα της Κρίσης
Το κεφάλι που πάει να πυροβολήσει ο νυν Κυβερνήτης Άρνολντ φαίνεται πως εκρήγνυται πολύ πριν πατήσει καν τη σκανδάλη. 


Terminator 3: Rise Of the Machines
Το μικρό αεροπλάνο που βλέπουμε να απογειώνεται είναι στην πραγματικότητα άλλο από αυτό που όντως πέταξε. 


Ο Μονομάχος
Τα άρματα στη Ρωμαϊκή εποχή φαίνεται πως ήταν λίγο πιο «αναβαθμισμένα» απ' όσο νομίζαμε αφού στην ταινία έχουν μέχρι και… μπουκάλα nitro. 


Η Συμμορία των 11
Ο Μπραντ Πιτ εξασκεί μερικές από τις ταχυδακτυλουργικές του τεχνικές μετατρέποντας το ποτήρι που κρατά σε πιάτο με φρούτα μέσα σε μια στιγμή. 


Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: ΔΕΙΤΕ: Λάθη σε ταινίες του Hollywood http://24wro.blogspot.com/2011/09/hollywood_28.html#ixzz1ZGOJIFMk

Κατεβάστε τον internet explorer 9

Posted: 28 Sep 2011 08:13 AM PDT

O πιο γρήγορος και όμορφος browser είναι πια γεγονός! Κατεβάστε το νέο Internet Explorer 9 τώρα!



Για να τον κατεβάσετε κάντε ΚΛΙΚ ΕΔΩ
ή πατήστε στο παρακάτω banner




Internet Explorer 9 free download

Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν μόνο στην Αμερική (pics)

Posted: 28 Sep 2011 08:12 AM PDT


Δείτε τις φωτογραφίες





Asia vs America  Who has more crazy and freaky people
Asia vs America  Who has more crazy and freaky people
Asia vs America  Who has more crazy and freaky people
Asia vs America  Who has more crazy and freaky people
Asia vs America  Who has more crazy and freaky people
Asia vs America  Who has more crazy and freaky people
Asia vs America  Who has more crazy and freaky people
Asia vs America  Who has more crazy and freaky people
Asia vs America  Who has more crazy and freaky people
Asia vs America  Who has more crazy and freaky people
Asia vs America  Who has more crazy and freaky people
Asia vs America  Who has more crazy and freaky people
Asia vs America  Who has more crazy and freaky people
Asia vs America  Who has more crazy and freaky people
Asia vs America  Who has more crazy and freaky people
Asia vs America  Who has more crazy and freaky people
Asia vs America  Who has more crazy and freaky people
Asia vs America  Who has more crazy and freaky people
Asia vs America  Who has more crazy and freaky people
Asia vs America  Who has more crazy and freaky people

Λίγο πριν γίνει το κακό (pics)

Posted: 28 Sep 2011 07:38 AM PDT

Δείτε και τις υπόλοιπες φωτογραφίες



























Έκανε το γύρο του κόσμου… με τα πόδια

Posted: 28 Sep 2011 07:25 AM PDT

Ο Ζαν Μπελιβό έφυγε από την πόλη του πριν από 11 χρόνια για να ξεχάσει τις στεναχώριες του και θα επιστρέψει εκεί στα μέσα Οκτωβρίου, λάμποντας από ευτυχία, αφού πέτυχε το ακατόρθωτο: να κάνει το γύρο του κόσμου με τα πόδια!

Ο 55χρονος Καναδός, ένας ψηλός, αδύνατος άνδρας, περπατά στις όχθες της λίμνης Οντάριο με μεγάλα βήματα σπρώχνοντας ένα καροτσάκι διακοσμημένο με την καναδική σημαία όπου μεταφέρει τον υπνόσακό του και λιγοστά ρούχα.

Βρίσκεται πλέον στο Κίνγκστον, έναν από τους τελευταίους σταθμούς της πορείας του πριν από την Οτάβα και το Μόντρεαλ όπου αναμένεται να φτάσει στις 16 Οκτωβρίου έχοντας ολοκληρώσει το επίτευγμά του.

Ο γκριζομάλλης Καναδός περπατά τόσο γρήγορα που οι δημοσιογράφοι αγκομαχούν να τον προφτάσουν. Ξέρει όμως να σταματάει για να τσιμπήσει κάτι χωρίς να βιάζεται, να αφηγηθεί κάποια από τις περιπέτειές του ή να συζητήσει με αγνώστους. Η γοητεία του ταξιδιού του είναι η μαγεία του άγνωστου: δεν ξέρει πού θα μπορέσει να κοιμηθεί το βράδυ, δεν εξαρτάται από κανέναν, δεν έχει παρά ελάχιστα χρήματα. Και αυτό διαρκεί εδώ και έντεκα χρόνια.

Στο Μόντρεαλ ο Μπελιβό θα ξαναβρεί τη σύντροφό του, τη Λις, που τον στήριξε καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού του και δημιούργησε την ιστοσελίδα του, την www.walk.org. Τον ενθάρρυνε μάλιστα να εντάξει το εγχείρημά του στις εκδηλώσεις της Unesco για το μέλλον των παιδιών του κόσμου και τον τερματισμό της βίας.

Ο Μπελιβό έφυγε από το Μόντρεαλ στις 18 Αυγούστου 2000, την ημέρα που έκλεισε τα 45 χρόνια του, λίγο καιρό μετά τη χρεοκοπία της μικρής επιχείρησης που διατηρούσε.

Για να ξεπεράσει την απογοήτευσή του αποφάσισε τότε να κάνει τρέχοντας το γύρο του κόσμου.

Έφτασε μάλιστα τρέχοντας μέχρι την Ατλάντα των ΗΠΑ, όπου όμως έκρινε ότι ήταν σκόπιμο να κόψει ρυθμό και να περπατήσει καλύπτοντας περισσότερα από 75.000 χιλιόμετρα διασχίζοντας 64 χώρες.

Σ' αυτά τα έντεκα χρόνια, πέρασε από ερήμους και βουνά.

Ερωτεύτηκε στο Μεξικό… για εννιά ημέρες, φόρεσε τουρμπάνι στο Σουδάν, έφαγε έντομα στην Αφρική, σκύλο στην Κορέα και φίδια στην Κίνα ενώ στις Φιλιππίνες τον φρουρούσαν στρατιώτες, παρ' όλο που δηλώνει ειρηνιστής.

Αρρώστησε σοβαρά μόνο μία φορά και νοσηλεύτηκε στην Αλγερία. Μόλις μία φορά δέχτηκε επίθεση, από δύο νεαρούς μεθυσμένους στη Νότια Αφρική.

Στην Αντίς Αμπέμπα τον συνέλαβαν, χωρίς μέχρι και σήμερα να μάθει το λόγο, και τον άφησαν ελεύθερο την επόμενη ημέρα. Αρκετές φορές κοιμήθηκε κάτω από γέφυρες, σε ξενώνες αστέγων ή ακόμη και σε φυλακές.

Συχνά όμως άγνωστοι άνθρωποι τον προσκαλούσαν και τον φιλοξενούσαν στο σπίτι τους και σήμερα αισθάνεται υποχρεωμένος από τη συμπάθεια που του έδειξαν οι περισσότεροι απ' όσους γνώρισε στην πορεία του.

Το ταξίδι του στοίχιζε περίπου 4.000 δολάρια κάθε χρόνο, χρήματα που ο Μπελιβό εξασφάλιζε χάρη στη σύντροφό του, αφού δεν απέκτησε ποτέ κάποιον χορηγό.

Σήμερα, δεν έχει χρήματα αλλά αισθάνεται πλούσιος.

«Έφυγα άδειος αλλά επέστρεψα με πνευματικά εφόδια», είπε χαρακτηριστικά. Σκοπεύει να γράψει ένα βιβλίο, να δώσει διαλέξεις και να προωθήσει «την αρμονία μεταξύ των ανθρώπων και την αλληλοκατανόηση».

Σε προσωπικό επίπεδο, είναι μια ιστορία αγάπης με αίσιο τέλος...

«Είμαι η Πηνελόπη του και είναι ο Οδυσσέας μου», είπε η Λις η οποία πήγαινε να συναντήσει το σύντροφό της για μία εβδομάδα το χρόνο, κάθε Χριστούγεννα, όπου κι αν βρισκόταν αυτός στον κόσμο

Σπάει παρμπρίζ αυτοκινήτου με το... κεφάλι

Posted: 28 Sep 2011 06:20 AM PDT

Ο τύπος είναι τρελός... Βίντεο


Πως να ΜΗΝ κόψετε ένα δέντρο!

Posted: 28 Sep 2011 06:19 AM PDT

Αυτό πρέπει να πόνεσε



Οι χειρότεροι οδηγοί σε ένα βίντεο (vid)

Posted: 28 Sep 2011 05:14 AM PDT

Δείτε το







Παντρεύτηκε με ένα ρομπότ (pics)

Posted: 28 Sep 2011 05:07 AM PDT

Αυτός ο γάμος δεν έχει προηγούμενο. Μία γυναίκα έκρινε πώς «άντρας» της ζωής της είναι τελικά το ρομποτάκι του Star Wars, R2D2. Έτσι, φρόντισε να το πάρει με παπά τον Darth Maul και κουμπάρο τον... Darth Vader. Δείτε στιγμιότυπα από την γαμήλια «τελετή»...











Όταν οι γυναίκες... πίνουν λιγάκι παραπάνω vol.2 (pics)

Posted: 28 Sep 2011 04:46 AM PDT


Η κατάσταση αρχίζει να ξεφεύγει







party girls01 Party Girls of Fridays and Saturdays
party girls02 Party Girls of Fridays and Saturdays
party girls03 Party Girls of Fridays and Saturdays
party girls04 Party Girls of Fridays and Saturdays
party girls05 Party Girls of Fridays and Saturdays
party girls06 Party Girls of Fridays and Saturdays
party girls07 Party Girls of Fridays and Saturdays
party girls08 Party Girls of Fridays and Saturdays
party girls09 Party Girls of Fridays and Saturdays
party girls10 Party Girls of Fridays and Saturdays
party girls11 Party Girls of Fridays and Saturdays
party girls12 Party Girls of Fridays and Saturdays
party girls13 Party Girls of Fridays and Saturdays
party girls14 Party Girls of Fridays and Saturdays
party girls15 Party Girls of Fridays and Saturdays
party girls16 Party Girls of Fridays and Saturdays
party girls17 Party Girls of Fridays and Saturdays
party girls18 Party Girls of Fridays and Saturdays
party girls19 Party Girls of Fridays and Saturdays
party girls20 Party Girls of Fridays and Saturdays
party girls21 Party Girls of Fridays and Saturdays

Τα πιο extreme body piercing που έχετε δει (pics)

Posted: 28 Sep 2011 04:19 AM PDT

Σε κάποιους το επιβάλλει η παράδοση, ενώ κάποιοι άλλοι το κάνουν γιατί τους αρέσει. Όπως και να 'χει, και στις δυο περιπτώσεις σε εμάς φαίνονται πολύ extreme. Δείτε τις φωτογραφίες





































Γυάλινη πολυτέλεια με θέα στον ωκεανό! (pics)

Posted: 28 Sep 2011 04:05 AM PDT

Αν κάποιος θέλει να περιγράψει την έννοια «πολυτέλεια» αρκεί να ρίξει μια ματιά στις παρακάτω φωτογραφίες.

Με θέα στον ωκεανό αυτό το σπίτι, με τα τεράστια παράθυρα, έχει χτιστεί στην άκρη ενός γκρεμού, πάνω από μια αμμουδιά. 

Βρίσκεται στην Καλιφόρνια και η αξία του ανέρχεται στα 9,9 εκατ. δολάρια.































Να πως ανεβαίνουν οι θεαματικότητες στην τηλεόραση (pics)

Posted: 28 Sep 2011 03:43 AM PDT

Ακόμη το ψάχνεται; Πάντως στα περισσότερα κανάλια στον κόσμο την έχουν βρει τη φόρμουλα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση η κυρία είναι η Pamela David και η εκπομπή της σημειώνει μεγάλη επιτυχία στην Αργεντινή. Δείτε τη φωτογραφία και θα καταλάβετε το λόγο







Σοκ: Η πρώτη φωτογραφία του νεκρού Michael Jackson!

Posted: 28 Sep 2011 03:21 AM PDT


Η πολυαναμένομενη δίκη για τον θάνατο του Michael Jackson ξεκίνησε με τον πιο σοκαριστικό τρόπο! O εισαγγελέας David Walgren εμφάνισε μία φωτογραφία με το νεκρό σώμα του pop star. H φωτογραφία χρησιμοποιήθηκε ως αποδεικτικό στοιχείο στη δίκη του γιατρού του Jacson, Dr Conrad Murray.
Σύμφωνα με την εφημερίδα "Τhe sun",oι εισαγγελείς έδειξαν τη συγκεκριμένη φωτογραφία στους ενόρκους κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας και δείχνει τον Jackson νεκρό σε κρεβάτι του νοσοκομείου, διασωληνωμένο. "O θάνατος του Τζάκσον, ήταν ανθρωποκτονία" είπε ο αναπληρωτής εισαγγελέας David Walgren και πρόσθεσε: "Οι πράξεις και οι παραλείψεις του προσωπικού γιατρού του οδήγησαν τον Τζάκσον στο πρόωρο θάνατο στα 50 του χρόνια". Μάλιστα, στο δικαστήριο παρουσιάστηκε και ένα ηχητικό ντοκουμέντο με τη φωνή του Michael Jackson!





Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές