Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

www.tsekouratoi.gr


www.tsekouratoi.gr


Νέος ιός που χτυπάει τους Mac!

Posted: 28 Sep 2011 04:16 PM PDT

http://www.newsit.gr/files/Image/0Tech2/resized/Flashback_627_355.jpgΈνα νέο κακόβουλο λογισμικό που χτυπάει τους υπολογιστές της Apple, έκανε την εμφάνιση του πριν λίγες μέρες







Το νέο malware παριστάνει ότι είναι ένα Flash player installer με σκοπό να ξεγελάσει τους κάτοχους Mac, που δεν έχουν ακόμα εγκαταστήσει κάποια έκδοση του Flash player της Adobe.





Για την ώρα πάντως δεν έχουν εμφανιστεί πολλά κρούσματα σε χρήστες όμως σίγουρα αποτελεί κίνδυνο μιας και στην ουσία πρόκειται για ένα trojan με την ονομασία Flashback (OSX / flashback.A) το οποίο απενεργοποιεί ορισμένους τύπους λογισμικού ασφαλείας και εγκαθιστά μία dynamic loader library η οποία στη συνέχεια μπορεί και μολύνει κάθε εφαρμογή που ανοίγει ο χρήστης.





Οι χρήστες μπορούν να τον «αποκτήσουν» είτε επιλέγοντας ένα link από μία κακόβουλη ιστοσελίδα, είτε εγκαθιστώντας το «Flash player». Μάλιστα στην περίπτωση που οι χρήστες χρησιμοποιούν το Safari και το έχουν ρυθμίσει να ανοίγει αυτόματα ασφαλή αρχεία (pkg. ,mkpg), τότε ένα πρόγραμμα εγκατάστασης θα εμφανιστεί το οποίο θα υποδύεται ένα νόμιμο installer του Flash.





Τέλος παρά το γεγονός οτι η απειλή αυτή έχει χαρακτηριστεί ως "χαμηλού κινδύνου", καλό θα είναι οι χρήστες να μην ανοίγουν αρχεία που δεν είναι σίγουροι οτι τα έχουν κατεβάσει και να απενεργοποιήσουν στις ρυθμίσεις του Safari (αν είναι ο browser που χρησιμοποιούν) το αυτόματο άνοιγμα αρχείων.





Η Apple από την πλευρά της έχει ενημερωθεί για την νέα αυτή απειλή κι ετοιμάζει νέο update που θα την προλαμβάνει.





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Μια παράδοξη πρόταση γάμου με αρχαιοελληνική υπογραφή

Posted: 28 Sep 2011 04:04 PM PDT

Μια παράδοξη πρόταση γάμου με αρχαιοελληνική υπογραφή
Ένα μήλο την ημέρα λέει η λαϊκή θυμοσοφία και όχι ένα μήλο μια πρόταση γάμου. Στην αρχαία Ελλάδα όμως...



Η εκτόξευση μήλου ισοδυναμούσε με πρόταση γάμου. Εκτόξευση με στόχο κατευθείαν την γυναίκα δυνητική μέλλουσα σύζυγο. Αν εκείνη το έπιανε και δεν το απέφευγε/ αγνοούσε αφήνοντάς το να πέσει κάτω αυτό σήμαινε πως αποδέχεται την πρόταση. Βεβαίως δεν ξέρουμε πως ακριβώς ερμηνευόταν η όποια αντίδρασή της αν έτρωγε το ιπτάμενο μήλο καθώς περπατούσε αμέριμνη και χωρίς να έχει ιδέα τι στο καλό συνέβαινε γύρω της. Επίσης, δεν μπορούμε καν να φανταστούμε την αντίδραση μια γυναίκας σήμερα αν έπεφτε θέμα επίθεσης με μήλο. Πόση συγκίνηση θα μπορούσε να νιώσει;









KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

H Naomi Campbell για τα νεύρα της και την κοκαΐνη

Posted: 28 Sep 2011 03:55 PM PDT

H Naomi Campbell για τα νεύρα της και την κοκαΐνηΗ Naomi Campbell παραδέχτηκε ότι είναι δουλειά που συνεχίζεται, η μάχη για να ελέγξει τα νεύρα της…

όπως αναφέρει το fashionlove.gr

Το μοντέλο που είχε επιτεθεί το 2008 σε αστυνομικό στο αεροδρόμιο του Heathrow όταν έχασε τη βαλίτσα της και που έχει χτυπήσει με το τηλέφωνό της τη βοηθό και την οικονόμο της, δηλώνει ότι ακόμη παλεύει να ξεπεράσει το θυμό της.

Σε συνέντευξη στο CNBC, είπε: «Είναι μια δουλειά που συνεχίζεται. Απολογήθηκα, ανέλαβα την ευθύνη και έκανα την ποινή μου. Δεν υπάρχει λόγος να το ξανακάνω. Είναι κάπως σαν να καταλαβαίνεις μια διαδικασία που πρέπει να σπάσεις».







KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΔΕΙΤΕ: Αν τα ιστορικά πρόσωπα είχαν Facebook

Posted: 28 Sep 2011 03:50 PM PDT

http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ9RomJq_iwPEkJ4UkFBL8XsvtYBD_MecbCZ63xA8yXqvGRoo6KΆν ιστορικά πρόσωπα είχαν Facebook, τα Status που θα ανέβαζαν στο προφίλ τους

μπορεί και να έμοιαζαν με τα Status της φωτογραφίας που ακολουθεί:







Αν τα ιστορικά πρόσωπα είχαν Facebook (2)








KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ταξίδι με ΚΤΕΛ και για τα κατοικίδια

Posted: 28 Sep 2011 03:45 PM PDT

Θα επιτρέπεται στο εξής η μεταφορά μικρών κατοικίδιων ζώων στα ΚΤΕΛ...

όπως διατάζει εγκύκλιος του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων με ημερομηνία 13 Σεπτεμβρίου.









Κατόπιν του θανάτου δεκάδων κατοικίδιων στο χώρο αποσκευών των ΚΤΕΛ, το υπουργείο αποφάσισε να εκδώσει απόφαση που θα επιτρέπει την μεταφορά των μικρών κατοικιδίων στο χώρο επιβατών, όπως επίσης και των μεγαλύτερων που βρίσκονται σε "ειδική αποστολή" (σκύλοι οδηγοί τυφλών κ.α).









Στην εγκύκλιο αναφέρει ότι επιτρέπονται οι μεταφορές με λεωφορεία των ΚΤΕΛ των ζώων συνοδείας αναπήρων καθώς και των μικρών κατοικίδιων που μεταφέρονται με κατάλληλα για το σκοπό αυτό μέσα. Σημειώνεται ότι βάσει των ανωτέρω σχετικών εγγράφων, τα ζώα συντροφιάς που μεταφέρονται με δημόσια μέσα μεταφοράς πρέπει να είναι τοποθετημένα σε κατάλληλο και ασφαλές κλουβί, το οποίο να αναγράφει υποχρεωτικά το ονοματεπώνυμο του ιδιοκτήτη, την ταχυδρομική διεύθυνση και τηλέφωνο του.









Οι ιδιοκτήτες των ζώων δεν απαλλάσσονται, βέβαια, από τις λοιπές υποχρεώσεις τους (όπως π.χ. την σήμανση και την καταγραφή των σκύλων, το βιβλιάριο υγείας που οφείλει να είναι ενημερωμένο τουλάχιστον κατά την τελευταία διετία κλπ.).





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λαϊκή ηρωίδα η γυναίκα που πέταξε αυγά στον Μ.Όθωνα

Posted: 28 Sep 2011 03:38 PM PDT

Αμετανόητη είναι η γυναίκα που πέταξε το αυγό στον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη...

κ. Μανώλη Όθωνα, κατά τη διάρκεια δηλώσεων του σε τηλεοπτικά κανάλια πριν λίγες ημέρες. Η νεαρή γυναίκα, η οποία δεν είναι τελικά αιώνια φοιτήτρια, όπως διέρρευσε στην αρχή, αλλά υποψήφια διδάκτωρ στο τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, παρόλα αυτά η ακαδημαϊκή της θέση δεν την εμπόδισε να προβεί σε αυτή την κίνηση...









KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Το ένα ευρώ θα ισούται με 750 νέες δραχμές

Posted: 28 Sep 2011 03:30 PM PDT

Σύμφωνα με την εταιρεία οικονομικών μελετών Roubini Golbal Economics...

εαν η Ελλάδα γυρίσει στη δραχμή τότε θα πρέπει να γίνει υποτίμηση εως και 120% από την αξία που είχε όταν σφραγίστηκε η ισοτιμία της με το ευρώ.



Όταν καλωσορίζαμε το ευρώ το ανταλλάσαμε με 340,075 δραχμές.



Η Roubini Golbal Economics εκτιμά πως για να μειωθούν τα ελλείμματα της Ελλάδας θα πρέπει να υποτιμξθεί η νέα δραχμή κατά 120% από την παλιά ισοτιμία.




''Υπό την προϋπόθεση ότι οι επενδυτές απαιτούν από την Ελλάδα να μειώσει στο μισό την αρνητική καθαρή της θέση σε δύο χρόνια, εκτιμούμε πως η νέα δραχμή θα πρέπει να είναι 120% πιο αδύναμη, σε πραγματικούς όρους.Αυτό δεν θα ήταν παράλογο.Θα αντιμετώπιζε άμεσα το επαχθές και πραγματικό πρόβλημα του βάρους των χρεών της ελληνικής οικονομίας'' τονίζει η εταιρεία συμφερόντων του οικονομολόγου Ν.Ρουμπινί.





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΔΕΙΤΕ: Μνήμη χρυσόψαρου; Όχι πια!

Posted: 28 Sep 2011 03:20 PM PDT

Έχεις παρατηρήσει ότι όλο και συχνότερα δεν θυμάσαι που έχεις αφήσει τα κλειδιά του αυτοκινήτου...

σου ή το κινητό σου; Ξεχνάς σημαντικά ραντεβού κι υποχρεώσεις; Αναρωτιέσαι αν έχεις μνήμη χρυσόψαρου ή αν βρίσκεσαι στα πρώτα στάδια του Αλτσχάιμερ;

Μην ανησυχείς, το άγχος, το στρες και η έντονη και κοπιαστική δουλειά σε κάνουν να αφαιρείσαι και να αποσπάται η προσοχή σου, με αποτέλεσμα να έχεις κάποια κενά μνήμης κατά την διάρκεια της ημέρας.

Μην αγχώνεσαι. Υπάρχουν μικρά μυστικά που αν τα ενσωματώσεις στην καθημερινότητα σου θα δεις σημαντικά αποτελέσματα και σίγουρα θα θυμηθείς να ευχαριστήσεις τον εαυτό σου που τα ανακάλυψε!







  • Η τσίχλα κάνει καλό

Μνήμη χρυσόψαρου; Όχι πια! (2)Είτε το πιστεύεις είτε όχι το...

μάσημα της τσίχλας μπορεί να βελτιώσει την ετοιμότητα στην οποία βρίσκεται το μυαλό και η μνήμη σου.
Για παράδειγμα, άτομα που μασούσαν τσίχλα κατά τη διάρκεια κάποιου τεστ έφερναν στη μνήμη τους ευκολότερα τα θέματα από κάποιους άλλους.
Παρόλο που δεν γνωρίζουμε τον ακριβή λόγο που το μάσημα μιας τσίχλας βοηθάει τη μνήμη σου και μπορεί να σου φαίνεται τρελό, μια απλή εξήγηση είναι ότι μ' αυτό τον τρόπο αυξάνονται οι παλμοί της καρδιάς και συνεπώς αυξάνεται και η ροή του αίματος στον εγκέφαλο.
  • Ρίξτο στη γυμναστική

Μνήμη χρυσόψαρου; Όχι πια! (3)Μπορεί οι άντρες να γυμνάζονται περισσότερο από τις γυναίκες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι γυμνάζονται αρκετά. Ναι το ξέρω μάλλον βαρέθηκες ν' ακούς πόσο καλό κάνει η άσκηση αλλά τώρα βρήκες έναν ακόμα λόγο για να γυμναστείς. Ποιος είναι αυτός; Η όξυνση της μνήμης σου. Που ξέρεις μετά από λίγη γυμναστική μπορεί και να θυμηθείς που έβαλες τα κλειδιά σου!
Γι' αυτό άσε κάτω το junk food, βγες έξω και περπάτα, άσε το αυτοκίνητο στο σπίτι και πήγαινε στη δουλειά με το ποδήλατο, χρησιμοποίησε τις σκάλες αντί για το ασανσέρ. Και το παραμικρό είδος άσκησης μπορεί να κάνει τη μνήμη σου καλύτερη. Άρχισες να το σκέφτεσαι;
  • Καφεΐνη. Κι όμως βοηθάει.

Μνήμη χρυσόψαρου; Όχι πια! (4)Λίγο ή πολύ όλοι έχουμε ακούσει τις θεωρίες που υπάρχουν γύρω από την καφεΐνη. Μερικοί υποστηρίζουν ότι βοηθάει τον οργανισμό μας, ενώ άλλοι ότι προκαλεί σοβαρές επιπτώσεις.
Δεν ξέρουμε τελικά ποιο από τα δυο ισχύει, αλλά το σίγουρο είναι ότι η καφεΐνη βοηθάει στην εγρήγορση της λειτουργίας του μυαλού άρα και τη μνήμη.
Σύμφωνα με μελέτες που έγιναν τα τελευταία χρόνια η καφεΐνη μπορεί να βοηθήσει όσους έχουν κακή μνήμη, ενώ προστατεύει τις γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας από την απώλεια μνήμης και μπορεί να λειτουργήσει προληπτικά απέναντι στη νόσο Alzheimer. Αλλά μην πάρεις αέρα και αρχίσεις τις καταχρήσεις. Πάντα με μέτρο η καφεΐνη, γιατί μπορεί να έχει και παρενέργειες στην υγεία σου.
  • Κοιμήσου μέσα στην μέρα

Μνήμη χρυσόψαρου; Όχι πια! (5)Μπορεί να μην διαθέτεις πολύ ελεύθερο χρόνο και να τρέχεις από το πρωί μέχρι το βράδυ, όμως καλό θα ήταν κατά τη διάρκεια της μέρας να ξεκλέβεις λίγο χρόνο προκειμένου να παίρνεις έναν μικρό υπνάκο.
Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ και του καθηγητή Robert Stickgold, ο ύπνος μετά την αφομοίωση κάποιας καινούργιας γνώσης, αλλά και γενικότερα η επαρκής ξεκούραση βοηθά τον εγκέφαλό μας να θυμάται καλύτερα.
Μην φοβηθείς λοιπόν να κλείσεις για λίγο τα μάτια σου και να ξεκουραστείς. Απλά φρόντισε να μην ξεπεράσεις τα 45 λεπτά γιατί τότε θα φτάσεις σε φάση REM και δεν θα έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα.
  • Αλκοόλ, αλλά με μέτρο

Μνήμη χρυσόψαρου; Όχι πια! (6)Είναι γνωστό ότι οι άντρες είναι αρκετά εξοικειωμένοι με το αλκοόλ. Και παρόλο που συνήθως θεωρείται μια ακόμα κακή συνήθεια, η αλήθεια είναι ότι ένα ή δυο ποτηράκια την ημέρα βοηθούν στην θωράκιση της μνήμης και στην πρόσληψη της σχιζοφρένιας.
Παρόλα αυτά εάν αρχίσεις την υπερκατανάλωση του αλκοόλ τότε σίγουρα θα έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα. Και τότε η έκφραση « πίνει για να ξεχάσει» δεν θα σου φαίνεται πια και τόσο παράξενη.





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν έχω κανένα θεό... Δεν πιστεύω σε θεούς, μόνο στο τομάρι μου πιστεύω!

Posted: 28 Sep 2011 03:14 PM PDT

Ενα στοιχείο-φωτιά από κλειστό κύκλωμα και ένας σεσημασμένος κακοποιός οδηγούν..

τις έρευνες των αστυνομικών στον εντοπισμό της αδίστακτης συμμορίας με τα Καλάσνικοφ που έχει σπείρει τον τρόμο με τις ληστρικές επιδρομές της σε σπίτια των βορείων και νοτίων προαστίων της Αθήνας.



Οι διωκτικές αρχές, που έχουν εξαπολύσει ένα άνευ προηγουμένου ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των τεσσάρων μελών της συμμορίας, έχουν στα χέρια τους ένα βίντεο-χρυσάφι που δείχνει καρέ-καρέ την εισβολή των ληστών με τα όπλα ανά χείρας σε μονοκατοικία στα νότια προάστια. Οι έρευνες των αστυνομικών, όμως, έχουν προχωρήσει σε τέτοιο σημείο, που φαίνεται πως ανακάλυψαν....


και το κρησφύγετο των κακοποιών.



Το βίντεο που έχει στα χέρια της η Ασφάλεια, προέρχεται από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης μονοκατοικίας στα νότια προάστια, στην οποία οι ληστές με τα Καλάσνικοφ είχαν εισβάλει στα μέσα Ιουλίου και είχαν κρατήσει ομήρους το ζευγάρι των ιδιοκτητών και τα δύο ανήλικα παιδιά του.




Παρά την καλή οργάνωση που έχουν οι τέσσερις ληστές, αλλά και την προσεκτική παρακολούθηση που κάνουν στον στόχο τους, δεν είχαν παρατηρήσει το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης της συγκεκριμένης μονοκατοικίας. Στο βίντεο, λοιπόν, το οποίο βρίσκεται ήδη στα ειδικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., διακρίνονται οι δράστες της ληστρικής επιδρομής να μπαίνουν από την πίσω πόρτα στην αυλή της μονοκατοικίας και να προχωρούν στον κήπο ψάχνοντας για ανασφάλιστο παράθυρο ή άλλο τρωτό σημείο για να μπουν στο εσωτερικό του κτιρίου.




Επειδή είναι βράδυ και ο φωτισμός στα σημεία που έχουν επιλέξει να κινηθούν οι αδίστακτοι κακοποιοί δεν είναι καλός, τα χαρακτηριστικά των οπλοφόρων δεν είναι ευδιάκριτα στο βίντεο. Ωστόσο, οι επιστήμονες των εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ. κατάφεραν να καθαρ
ρίσουν ένα σημείο στο οποίο πέφτει αμυδρό φως στο πρόσωπο ενός εκ των δραστών.



Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», σε αυτό το σημείο του βίντεο οι έμπειροι αξιωματικοί της Ασφάλειας αναγνώρισαν έναν παλιό τους γνώριμο, έναν
σεσημασμένο Αλβανό για ληστείες και κλοπές, ο οποίος είχε συλληφθεί κατά το παρελθόν και είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης. Μάλιστα, ο συγκεκριμένος άνθρωπος κατά τη διάρκεια της ληστρικής επιδρομής στη μονοκατοικία των νοτίων προαστίων φαίνεται να κρατά στα χέρια του το ένα από τα δύο Καλάσνικοφ με τα οποία απείλησαν την οικογένεια του ιδιοκτήτη.

Οι έμπειροι αξιωματικοί της Ασφάλειας, έχοντας στα χέρια τους το βίντεο-χρυσάφι, έχουν εκπονήσει σχέδιο δράσης για την εξάρθρωση της σπείρας. Παράλληλα, οι αστυνομικοί φαίνεται πως έχουν καταλήξει σε συγκεκριμένη περιοχή των νοτιοανατολικών προαστίων της Αθήνας όσον αφορά το κρησφύγετο των δραστών.

Πρόκειται για ερημική περιοχή της Αττικής, και οι αστυνομικοί πραγματοποιούν προσεκτικές έρευνες ώστε να φτάσουν στα ίχνη των αδίστακτων κακοποιών που έχουν σπείρει τον τρόμο.

«Αργά ή γρήγορα θα πέσουν στα χέρια μας κι έτσι θα σταματήσουν να κατατρομοκρατούν αθώους πολίτες και μάλιστα μέσα στα ίδια τους τα σπίτια» δήλωσε αστυνομικός της ΕΛ.ΑΣ. με γνώση των ερευνών.



Ωστόσο, η επιχείρηση σύλληψης πρέπει να είναι προσεκτικά σχεδιασμένη, καθώς οι κακοποιοί κυκλοφορούν οπλισμένοι σαν αστακοί και δεν θα διστάσουν να στρέψουν τα Καλάσνικοφ που διαθέτουν εναντίον των αστυνομικών.


Εφιαλτική νύχτα για οικογένεια στα χέρια των αδίστακτων κακοποιών

Το έβδομο χτύπημα μέσα σε μόλις ένα μήνα της συμμορίας με τα Καλάσνικοφ ήταν από τα σκληρότερα που έχουν πραγματοποιήσει. Οι αδίστακτοι κακοποιοί έχουν ξεπεράσει κάθε όριο, καθώς έφτασαν στο σημείο ακόμη και να κακοποιήσουν μια ανυπεράσπιστη γυναίκα.



Χθες στις 4.00 τα ξημερώματα την οδυνηρή εμπειρία της «επίσκεψης» της συμμορίας έζησε μια οικογένεια στη Γλυφάδα. Πρώτα κατάφεραν να ανέβουν στο μπαλκόνι του διαμερίσματος και στη συνέχεια, από ανασφάλιστο παράθυρο, να βρεθούν στο εσωτερικό της οικίας. Οι τέσσερις δράστες, που φορούσαν κουκούλες, όχι όμως γάντια, μπήκαν στην κρεβατοκάμαρα του ζευγαριού με τα Καλάσνικοφ στα χέρια και τους ξύπνησαν.




Στη συνέχεια υποχρέωσαν το έντρομο ζευγάρι να ξυπνήσει και τα παιδιά του -δίδυμα δύο ετών- και τους οδήγησαν όλους μαζί στο σαλόνι του σπιτιού. Εκεί η τρομοκρατημένη γυναίκα άρχισε να τους παρακαλεί με δάκρυα στα μάτια να πάρουν τα χρήματα και τα χρυσαφικά και να φύγουν χωρίς να πειράξουν τα παιδιά της και την ίδια. Μάλιστα, όταν η δακρυσμένη γυναίκα επικαλέστηκε τον θεό σε μια προσπάθεια να εξευμενίσει τα ανθρωπόμορφα τέρατα με τις κουκούλες, η απάντηση τη σόκαρε:
«Δεν έχω κανένα θεό! Δεν πιστεύω σε θεούς, μόνο στο τομάρι μου πιστεύω»!



Οι κακοποιοί κλείδωσαν σε ένα από τα δωμάτια του σπιτιού τον πατέρα με τα δύο ανήλικα παιδιά, ενώ την έντρομη γυναίκα τη χτύπησαν και την κακοποίησαν, σε μια προσπάθεια να αποσπάσουν όσα περισσότερα χρήματα και κοσμήματα μπορούσαν. Τελικά, όταν πείστηκαν πως δεν υπάρχουν άλλα μετρητά, ζήτησαν τα κλειδιά του αυτοκινήτου της οικογένειας, μάρκας Μερσεντές, ώστε να διαφύγουν από την περιοχή.





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Βραζιλία προετοιμάζεται… για ελληνική χρεοκοπία αυτή την εβδομάδα!!!

Posted: 28 Sep 2011 03:08 PM PDT

Η κυβέρνηση της Βραζιλίας προετοιμάζεται για το ενδεχόμενο χρεοκοπίας της Ελλάδας αυτή την εβδομάδα…

σύμφωνα με δημοσίευμα της οικονομικής ιστοσελίδας της Βραζιλίας...

Valor Economic.





«Kάτι πρέπει να γίνει. Η Ελλάδα βρίσκεται μόλις λίγες ημέρες μακριά από τη χρεοκοπία», αναφέρει το Valor, επικαλούμενο μάλιστα ανώτατες κυβερνητικές πηγές στη Βραζιλία, ενώ τονίζει ότι «η κυβέρνηση της Βραζιλίας είναι έτοιμη να δράσει και εάν χρειαστεί να λάβει μέτρα».





Εν τω μεταξύ, ο υπουργός Οικονομικών της Βραζιλίας εμφανίζεται ιδιαιτέρως απαισιόδοξος για την πορεία της ευρωπαϊκής κρίσης χρέους και αναμένει εξελίξεις για την Ελλάδα μέσα στην εβδομάδα, με απρόβλεπτες συνέπειες για την ευρωπαϊκή και κατ' επέκταση την παγκόσμια οικονομία.





Mάλιστα, κατά τις πληροφορίες της οικονομικής ιστοσελίδας, ο κ. Μοντέγκα είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της Βραζιλίας, στην οποία και επισημάνθηκε ότι η κατάσταση είναι χειρότερη από ότι αρχικά είχε προβλεφθεί.





Πάντως, ο υπουργός Οικονομικών της χώρας, κ. Μοντέγκα, διέψευσε το δημοσίευμα.

frappedoupoli.blogspot.com





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΔΕΙΤΕ: Η φωτογραφία του νεκρού Μάικλ Τζάκσον

Posted: 28 Sep 2011 03:03 PM PDT

http://bantito.com/wp-content/uploads/2011/09/wpid-erwtimatiko2.jpgΞεκίνησε η δίκη για το θάνατο του βασιλιά της ποπ...

Η δίκη του γιατρού του εκλιπόντος βασιλιά της ποπ, ενώπιον του Ανώτατου Δικαστηρίου του Λος Άντζελες, συνεχίζεται και ο εισαγγελέας Ντέιβιντ Ουόλγκρεν παρουσίασε σε αυτό τη φωτογραφία μετο πτώμα του Μάικλ Τζάκσον





Ο ίδιος είχε δηλώσει ότι ο Μάικλ Τζάκσον «άφησε τη ζωή του στα χέρια του γιατρού Κόνραντ Μάρεϊ και αυτή η εμπιστοσύνη που εσφαλμένα έδειξε του στοίχισε τη ζωή του».





Ο Μάρεϊ έχει δηλώσει ότι δεν είναι ένοχος και αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών και την απώλεια της ιατρικής άδειάς του εάν καταδικασθεί για ανθρωποκτονία εξ αμελείας.



Η φωτογραφία του νεκρού Μάικλ Τζάκσον





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Έχετε σκεφτεί γιατί χασμουριέστε;

Posted: 28 Sep 2011 02:58 PM PDT

Έχετε σκεφτεί γιατί χασμουριέστε; Αν και το χασμουρητό θεωρείται σημάδι της πλήξης...

της αϋπνίας ή της κόπωσης, οι επιστήμονες υποστηρίζουν πως το πρόβλημα αυτό μπορεί να οφείλεται και στην θερμοκρασία του εγκεφάλου μας.









Μελέτη με επικεφαλής τον μεταδιδακτορικό ερευνητή Άντριου Γκάλουπ, στο Πανεπιστήμιο του Πρίνστον του τμήματος Οικολογίας και Εξελικτικής Βιολογίας, δείχνει πως η συχνότητα του χασμουρητού ποικίλλει, ανάλογα με την εποχή και ότι οι άνθρωποι είναι λιγότερο πιθανό να χασμουριούνται όταν η θερμοκρασία του περιβάλλοντος ξεπερνά την θερμοκρασία του σώματος.









Ο Γκάλουπ μαζί με τον συν-συγγραφέα της μελέτης Ομάρ Ελντακάρ του Πανεπιστημίου της Αριζόνα, σε έκθεσή τους υποστηρίζουν πως η εποχιακή διαφορά δείχνει ότι το χασμουρητό μπορεί να χρησιμεύσει ως μέθοδος για τη ρύθμιση της θερμοκρασίας του εγκεφάλου.









Η έρευνα, που πραγματοποιήθηκε σε δείγμα 160 εθελοντών, διαπίστωσε ότι οι άνθρωποι χασμουριούνται διπλάσιες φορές το χειμώνα, όταν δηλαδή η θερμοκρασία του σώματος τους είναι υψηλότερη από το περιβάλλον γύρω τους. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, το χασμουρητό δεν έχει κανένα όφελος, αφού ο εισπνεόμενος αέρας είναι θερμότερος από το σώμα, έτσι η θερμοκρασία του εγκεφάλου επηρεάζεται από την ποσότητα της πληροφορίας που πρέπει να επεξεργαστεί, τη θερμοκρασία και τον ρυθμό ροής του αίματος προς τον εγκέφαλο.









Ο επικεφαλής της έρευνας Άντριου Γκάλουπ περιγράφει τα ευρήματα, ως εξής: «Ένας υπερβολικά ζεστός εγκέφαλος προκαλεί αίσθημα νύστας, γι' αυτό χασμουριόμαστε όταν νιώθουμε την ανάγκη να κοιμηθούμε. Όταν το σώμα μας λόγω της θερμοκρασίας είναι πιο ζεστό, το πιο πιθανό είναι να αισθανόμαστε κουρασμένοι. Τη νύχτα πριν κοιμηθούμε η θερμοκρασία του σώματός μας σκαρφαλώνει στο υψηλότερο σημείο της. Επιπλέον κατά την ανάλυση των δεδομένων παρατηρήσαμε ότι για κάθε εποχή ξεχωριστά, το χασμουρητό έχει σχέση με τη διάρκεια του χρόνου, όταν δηλαδή το άτομο βρίσκεται εκτιθέμενο σε κλιματικές αλλαγές».









Αυτή είναι η πρώτη έκθεση που αποδεικνύει πως το χασμουρητό μπορεί να αλλάζει συχνότητα από εποχή σε εποχή. Οι εφαρμογές αυτής της έρευνας είναι ενδιαφέρουσες, όχι μόνο όσον αφορά βασικές φυσιολογικές γνώσεις, αλλά και για την καλύτερη κατανόηση των διαταραχών του εγκεφάλου, όπως είναι η σκλήρυνση κατά πλάκας και η επιληψία.









Τα αποτελέσματα της έρευνας παρέχουν πρόσθετη υποστήριξη για την άποψη ότι το υπερβολικό χασμουρητό μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως διαγνωστικό εργαλείο για τον εντοπισμό περιπτώσεων δυσλειτουργιών του εγκεφάλου που έχουν σχέση με τη μειωμένη θερμορύθμιση.





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Άνεργος με 6 παιδιά στο... σκοτάδι!

Posted: 28 Sep 2011 02:53 PM PDT

Άνεργος πατέρας πέντε παιδιών...

ο Σωτήρης Κλάπας, πήγε το πρωί της Τρίτης στη ΔΕΗ, προκειμένου να κάνει διακανονισμό για να ξεχρεώσει το ποσό των 2.000 ευρώ που οφείλει και να του συνδέσουν ξανά το...

ρεύμα στο σπίτι του. Ωστόσο, το αίτημά του δεν έγινε δεκτό, ενώ όπως δήλωσε στην «Π» από το τοπικό υποκατάστημα της ΔΕΗ, τον παρέπεμψαν στα κεντρικά, αφήνοντας τον ίδιο, τη σύζυγο του και τα 5 ανήλικα παιδιά του στο σκοτάδι. «Είμαι χωρίς ρεύμα από τον Ιούλιο. Χτες ήρθαν και ξήλωσαν τον μετρητή», ανέφερε εμφανώς απογοητευμένος ο ίδιος, ενώ την αγανάκτησή του εξέφρασε ο πεθερός του, τονίζοντας ότι ενώ έχουν τη διάθεση να πληρώσουν, δεν τους κάνουν κάποιο διακανονισμό για να τους διευκολύνουν και να μπορέσουν να καλύψουν τις βασικές τους ανάγκες.



Τα πνεύματα οξύνθηκαν, όταν μέλη του ΠΑΜΕ ενημερώθηκαν για το γεγονός και έσπευσαν στη ΔΕΗ, προκειμένου να συμπαρασταθούν στην οικογένεια και να τη βοηθήσουν να λύσει το πρόβλημα. Οι ίδιοι απευθυνόμενοι στους αρμόδιους ζήτησαν να γίνει διακανονισμός, ενώ δεσμεύτηκαν ότι θα συμβάλουν και οι ίδιοι οικονομικά, ώστε να μπορέσει η οικογένεια να συγκεντρώσει κάποια χρήματα και να εξοφληθεί σιγά- σιγά το ποσό, ώστε να μην συνεχίσει να ζει κάτω από αυτές τις πραγματικά δύσκολες συνθήκες.



Στο σημείο έφτασε και η Αστυνομία, ύστερα από κάλεσμα της προϊστάμενης, όπως ανέφεραν οι παραβρισκόμενοι, χωρίς ωστόσο να υπάρχει ουσιαστικός λόγος.





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 άτομα επιτέθηκαν στο φύλακα για να κλέψουν... καλώδια!

Posted: 28 Sep 2011 02:48 PM PDT

Πρόκεται για μέλη σπείρας που κλέβει χαλκό...

καλώδια και άλλα εξαρτήματα και τα πουλάει σε χυτήρια...

Στόχος τους αυτή τη φορά έγινε το εργοτάξιο κατασκευαστικής εταιρείας, στο Μικρό Περιστέρι Ιωαννίνων.


Οι δράστες, με τη χρήση σωματικής βίας, ακινητοποίησαν τον φύλακα του εργοταξίου και έκλεψαν δύο κουλούρες καλωδίων, για να εξαφανιστούν στη συνέχεια με το φορτηγάκι τους...


Προανάκριση για το περιστατικό, κάνει το Αστυνομικό Τμήμα Μετσόβου Ιωαννίνων.





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ιπτάμενα αυτοκίνητα σε φωτογραφίες...

Posted: 28 Sep 2011 02:37 PM PDT




Δείτε και τις υπόλοιπες πιο κάτω...






accidents-0002




accidents-0003




accidents-0004




accidents-0005




accidents-0006




accidents-0007




accidents-0008




accidents-0009




accidents-0010




accidents-0012




accidents-0013




accidents-0014




accidents-0015




accidents-0016




accidents-0017




accidents-0018




accidents-0019




accidents-0020



accidents-0021
















































accidents-0022







KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

15 πράγματα που μπορείς να μάθεις από το κατοικίδιο σου

Posted: 28 Sep 2011 02:32 PM PDT

Οι γάτες και οι σκύλοι δεν θέλουν πολλά για να νιώσουν

ευτυχία: Τροφή, νερό, χάδια και παιχνίδια είναι κάποια μόνο από...αυτά
που μπορούν να τα κάνουν να χοροπηδάνε χαρούμενα όλη την ημέρα. Μήπως
ξέρουν κάτι παραπάνω; Οι ειδικοί εξηγούν γιατί κάποιες συνήθειες των
ζώων κάνουν καλό στην ζωή μας και πώς μπορούμε να τις «κλέψουμε».




Γιατί να κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα;
Όταν
οι σκύλοι, για παράδειγμα, έχουν ένα πράγμα να κάνουν, δίνουν σε αυτό
την αμέριστη προσοχή τους. Ερευνητές του Πανεπιστημίου Stanford βρήκαν
πως πολύ καλά κάνουν, γιατί η μνήμη και η προσοχή όσων ταχυδακτυλουργούν
ανάμεσα σε e-mails, δουλειά και σερφάρισμα στο διαδίκτυο, πάσχει σε
αντίθεση με όσους αναλαμβάνουν να φέρουν εις πέρας ένα «έργο» κάθε φορά.
Άλλες έρευνες δείχνουν ότι οι εργαζόμενοι τελικά χάνουν χρόνο όταν
προσπαθούν να κάνουν πολλά πράγματα ταυτόχρονα.


Πάρτε έναν υπνάκο
Έχετε
δει κανένα κατοικίδιο να «βγάζει» τη μέρα, από το πρωί μέχρι το βράδυ,
χωρίς ενδιάμεσους ύπνους; Υιοθετήστε αυτόν τον τρόπο ζωής από τις γάτες.
Έρευνα στην οποία συμμετείχαν 24.000 άτομα έδειξε ότι όσοι συνηθίζουν
να παίρνουν έναν μεσημεριανό υπνάκο έχουν 37% λιγότερες πιθανότητες να
πεθάνουν από κάποιο καρδιακό νόσημα. Επιπλέον, ο σύντομος ύπνος μπορεί
να βελτιώσει την ετοιμότητα κάποιου και την απόδοσή του στην δουλειά.


Περπατάτε καθημερινά
Είτε
κανείς έχει δύο πόδια είτε τέσσερα το περπάτημα είναι ο ασφαλέστερος
και ευκολότερος τρόπος να κάψετε θερμίδες και να τονώσετε το
καρδιαγγειακό σας σύστημα. Επιπλέον, το καθημερινό περπάτημα θα σας
βοηθήσει να αντιμετωπίσετε την κατάθλιψη, να χάσετε βάρος, να μειώσετε
τον κίνδυνο εμφάνισης διαβήτη τύπου 2 και να τονώσετε το μυοσκελετικό
σας σύστημα.


Καλλιεργήστε τις φιλίες σας
Οι
άνθρωποι είναι κοινωνικά όντα και οι φιλίες, άπειρες έρευνες το έχουν
αποδείξει, έχουν σημαντικά οφέλη στην υγεία. Έρευνα που πραγματοποιήθηκε
στην Αυστραλία, στην οποία συμμετείχαν 1.500 άτομα μεγάλης ηλικίας,
έδειξε πως αυτοί με τους περισσότερους φίλους είχαν 22% λιγότερες
πιθανότητες να πεθάνουν πρόωρα, σε αντίθεση με άτομα χωρίς φίλους.


Ζήστε την κάθε στιγμή
Πρόκειται
ίσως για το σημαντικότερο μάθημα που μπορούμε να πάρουμε από τα ζωάκια
μας. Μελέτη του Πανεπιστημίου Oxford με θέμα «A Wandering Mind Is an
Unhappy Mind» (ένα μυαλό που περιπλανιέται είναι ένα δυστυχισμένο
μυαλό), έδειξε ότι οι άνθρωποι είναι πιο χαρούμενοι όταν συμμετέχουν σε
δραστηριότητες που κρατούν το μυαλό απασχολημένο, όπως το σεξ ή η
άσκηση. Ο προγραμματισμός, η αναπόληση ή οι σκέψεις για οτιδήποτε άλλο
εκτός από την τρέχουσα δραστηριότητα μπορούν να υπονομεύσουν την
ευτυχία.


«Κουνήστε την ουρά σας!»
Με
την έννοια ότι, όταν είστε χαρούμενοι… δείξτε το! Χαμογελάστε,
περπατήστε λίγο πιο ζωηρά, νιώστε ευγνωμοσύνη για όλα τα καλά που μπορεί
να σας συμβαίνουν. Οι επιστήμονες λένε πως τα άτομα που χαίρονται
πραγματικά τα καλά της ζωής είναι και αυτά με την καλύτερη συμπεριφορά
προς τους άλλους, ασκούνται περισσότερο και παραπονούνται σπανιότερα για
σωματικούς πόνους.


Η περιέργεια δεν σκότωσε την γάτα
Αντίθετα,
είναι αυτή που κάνει τον κόσμο να γυρίζει –μαζί με το χρήμα, φυσικά,
αλλά αφού χρήμα δεν υπάρχει… Οι ερευνητές βρήκαν πως οι άνθρωποι με
περιέργεια για όσα συμβαίνουν γύρω τους είναι αυτοί που διαθέτουν
καλύτερη αίσθηση του νοήματος της ζωής. Άλλες έρευνες συνδέουν την
περιέργεια με την ψυχολογική ευεξία και την επέκταση των προσωπικών
γνώσεων και ικανοτήτων του ατόμου.


Αφεθείτε στα χάδια
Η
δύναμη του αγγίγματος είναι σπουδαία, πόσο μάλλον του μασάζ, το οποίο,
σύμφωνα με το Πανεπιστήμιο του Μαϊάμι, μπορεί να ανακουφίσει από πόνους,
να ενισχύσει το ανοσοποιητικό σύστημα και να βοηθήσει στην αντιμετώπιση
χρόνιων παθήσεων όπως το άσθμα και ο διαβήτης. Το άγγιγμα ενός
αγαπημένου προσώπου είναι ακόμα πιο ωφέλιμο. Έρευνα έδειξε πως
παντρεμένες γυναίκες που χρειάστηκε να υποστούν ηλεκτροσόκ βίωσαν πολύ
λιγότερο άγχος όταν κρατούσαν το χέρι του συζύγου τους.


Φερθείτε… ανόητα
Εντάξει,
όχι πάντα, αλλά λίγη ανοησία εν είδη παιχνιδιού στις προσωπικές στιγμές
της καθημερινότητάς μας μπορεί και να έχει σημαντικά οφέλη στην υγεία.
Καρδιολόγοι στο Πανεπιστήμιο του Maryland βρήκαν ότι τα άτομα με ισχυρή
αίσθηση του χιούμορ υποφέρουν λιγότερο από καρδιακά νοσήματα, σε
αντίθεση με όσους δεν έχουν χιούμορ. Κατέληξαν, όπως πολλές ακόμα
έρευνες, πως το γέλιο είναι το καλύτερο φάρμακο.


Όταν διψάτε πιείτε νερό
Οι
σκύλοι δεν πίνουν αναψυκτικά όταν διψούν. Ούτε εσείς τα χρειάζεστε μετά
από την γυμναστική, ή τις μέρες με πολλή ζέστη. Το νερό είναι ο
καλύτερος τρόπος να ενυδατώσετε τον οργανισμό σας, χωρίς να
επιβαρυνθείτε με θερμίδες.


Τρώτε ψάρια
Οι
περισσότερες γάτες θα αντάλλαζαν ακόμα και την πιο γκουρμέ κονσέρβα για
ένα φρέσκο φιλέτο ψαριού –ακόμα και για μία κονσέρβα τόνου. Κάτι
ξέρουν… Ψάρια όπως ο τόνος, ο σολομός, η πέστροφα και η σαρδέλα είναι
πλούσια σε ωμέγα-3 λιπαρά οξέα και μπορούν να μειώσουν τον κίνδυνο
καρδιακών παθήσεων, υψηλής αρτηριακής πίεσης και αρθρίτιδας. Επιπλέον,
το Πανεπιστήμιο Rush βρήκε ότι τα άτομα που τρώνε ψάρι τουλάχιστον μία
φορά την εβδομάδα έχουν 60% λιγότερες πιθανότητες να εμφανίσουν
Αλτσχάιμερ.


Δείξτε την αγάπη σας
Οι
σκύλοι δεν το «παίζουν δύσκολοι». Όταν αγαπούν ένα πρόσωπο στην
οικογένεια το δείχνουν με την πρώτη ευκαιρία. Μελέτη που δημοσιεύτηκε
πρόσφατα στο περιοδικό Personal Relationships υποστηρίζει πως μικρές,
καθημερινές πράξεις αγάπης παίζουν μεγάλο ρόλο στο πόσο δεμένα και
ικανοποιημένα νιώθουν ορισμένα ζευγάρια.


Παίξτε
Το
παιχνίδι δεν αφορά μόνο τα παιδιά και τα γατάκια. Στο βιβλίο του Play, ο
ψυχολόγος Stuart Brown, γράφει ότι το παιχνίδι είναι βασική ανθρώπινη
ανάγκη , όπως ο ύπνος και το φαγητό. Το παιχνίδι ενισχύει τη νοημοσύνη,
την δημιουργικότητα, την ικανότητα επίλυσης προβλημάτων και τις
κοινωνικές επιδεξιότητες. Πάρτε, λοιπόν, παράδειγμα από το ζωάκια σας
και αφεθείτε σε μία δραστηριότητα που μοναδικό σκοπό έχει να σας
διασκεδάσει.


Απολαύστε την φύση
Μία
βόλτα στο δάσος είναι ο ορισμός της απόλυτης ευτυχίας για έναν σκύλο,
όμως έχει και αμέτρητα οφέλη και για το ανθρώπινο πνεύμα και σώμα. Το να
περνά κανείς χρόνο στην φύση μπορεί να ενισχύσει την φυσική του
κατάσταση, να αυξήσει τα επίπεδα βιταμίνης D στον οργανισμό και να
μειώσει το στρες. Επιπλέον, το να παίζουν τα παιδιά στην φύση έχει
βρεθεί πως τους προσφέρει καλύτερη μακρινή όραση, λιγότερα συμπτώματα
ελλειμματικής προσοχής-υπερκινητικότητας και καλύτερη απόδοση στο
σχολείο.

Τεντωθείτε
Το
λεγόμενο stretching βοηθά να είστε εύκαμπτοι, όμως τα οφέλη του δεν
σταματούν εδώ. Μελέτη διάρκειας δέκα εβδομάδων έδειξε πως οι εθελοντές
που δεν ασκούνταν αλλά έκαναν διατάσεις τακτικά παρατήρησαν σημαντικές
αλλαγές στην φυσική τους κατάσταση: Πέρα από περισσότερη ελαστικότητα,
αύξησαν την μυϊκή τους δύναμη και αντοχή. Μπορεί η έρευνα να ήταν
περιορισμένη, όμως τα αποτελέσματα δεν αφήνουν αμφιβολία πως, ακόμα κι
αν δεν γυμνάζεται κανείς, το stretching μόνο καλό μπορεί να κάνει.







KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Σκύλος γίγαντας σπάει κάθε παγκόσμιο ρεκόρ!

Posted: 28 Sep 2011 02:26 PM PDT

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEigbudBChfvWIKUb9zcCAnWaeIvNO7lBc-Lqa3o4k3t1ssUSZcEw4zk0RgtFY3-sa2hIzjF9QP_PK7o6kZBeuELxk9SpVFyUleisPLE889O67Nki3Zsxfu9RKS7Kwx16NLkxipKMOVFDIPz/s1600/Giant_George-.aspx.jpgΟ τετράχρονος γκρίζος Δανικός Μολοσσός από το Τουκσόν της ...Αριζόνας,
πέρασε στην ιστορία των ρεκόρ Γκίνες, όταν μετά από έλεγχο που του έγινε
από τους ειδικούς επιθεωρητές, επιβεβαιώθηκε το βάρος του και το ύψος
του.






Ποια είναι αυτά; Έχει ύψος 1,09 και ζυγίζει 111 κιλά!




Είναι ο Τζάιαντ Τζορτζ (Γίγαντας Τζορτζ) που κατέκτησε δύο τίτλους στα βραβεία Γκίνες.




Αυτόν
του ψηλότερου σκύλου στον κόσμο και αυτόν τον ψηλότερου σκύλου στην
ιστορία. Κέρδισε με μεγάλη διαφορά τον μεγάλο αντίπαλό του, τον Τιτάνα
από το Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνιας, επίσης Μολοσσό.
Ο Τζάιαντ Τζορτζ καταναλώνει 50 κιλά
τροφής μηνιαίως, αλλά δεν μπορεί να βρει ένα σκυλόσπιτο στα μέτρα του.
Δεν φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα πάντως διότι το αφεντικό του Ντέιβ
Νάσερ δηλώνει πως ο Γίγαντας Τζορτζ κοιμάται μέσα στο σπίτι και για την
ακρίβεια μαζί με το αφεντικό του πάνω στο τεραστίων διαστάσεων κρεβάτι
του!








KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τον δολοφόνησαν κατά λάθος

Posted: 28 Sep 2011 02:21 PM PDT

Τον δολοφόνησαν κατά λάθοςΈναν
17χρονο μαθητή μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου στο ίδιο του ...το σπίτι ο
38χρονος Ben Hope και ο 37χρονος Jason Richards από το Cardiff, ενώ ο
πραγματικός τους στόχος ήταν ένας πατέρας τεσσάρων παιδιών που ζούσε
λιγότερο από 90 μέτρα μακριά από το σπίτι του θύματος.


Οι
δύο άντρες, εθισμένοι στα ναρκωτικά, είχαν προσληφθεί από τον 32χρονο
Mohammed Ali Ege, από το Ντουμπάι, για να διαπράξουν φόνο λαμβάνοντας
μόνο 700 λίρες.


Μόλις πληρώθηκαν, ξόδεψαν τα χρήματα αγοράζοντας ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια κι ένα φορητό υπολογιστή.

Το τραγικό γεγονός συνέβη πέρυσι τον Απρίλιο, ενώ η υπόθεση εκτυλίσσεται τώρα στις δικαστικές αίθουσες.

Ο Ben και ο Jason δηλώνουν αθώοι ενώ ο Mohammed έχει εξαφανιστεί.








KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η εγγονή του Elvis σε ταινία με διάσημο γόη

Posted: 28 Sep 2011 02:15 PM PDT

Η Riley Keogh, η εγγονή του βασιλιά του rock n roll Elvis Presley, συμμετέχει... στη νέα ταινία του Matthew McConaughey.


Στις φωτογραφίες από τα γυρίσματα που δημοσιεύτηκαν βλέπουμε την Riley
να φοράει ένα «καυτό» σορτσάκι και τεράστιες πλατφόρμες με τη σημαία των
ΗΠΑ.






Αξίζει να σημειωθεί πως υποδύεται μια stripper στην ταινία και δεν κυκλοφορεί έτσι έξω.



Αυτή είναι η δεύτερη ταινία της 22χρονης, μετά το «Runaways», που είχε υποδυθεί την αδερφή της Dakota Fanning.











KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Μέρη που δεν πρέπει ποτέ να κάνεις σεξ

Posted: 28 Sep 2011 02:09 PM PDT


Υπάρχουν κάποια μέρη απαγορευτικά για να κάνεις σεξ. Και αυτό όχι γιατί το λέω εγώ αλλά ....γιατί συμφωνούν και οι φίλοι μου. Δοκιμασμένα λοιπόν μέρη που ποτέ μα ποτέ (σε ξορκίζω) δεν πρέπει να κάνεις σεξ είναι:

1. Στο μετρό/τρένο κλπ. θες να ακούς κάθε τρεις και λίγο "επόμενη στάση...."; Όσο να πεις σε "κόβει".


2. Σε αγώνες ποδοσφαιρικούς κυρίως...η έξαψη είναι μεγάλη αλλά πόσο timing να έχεις με το γκολ;


3. Στο γάμο του καλύτερού σου φίλου....ή θα σε πάρουν πρέφα ή ...φωτογραφία. Και αυτά μένουν.


4. Στο Λονδίνο (κυρίως αλλά και Αθήνα λειτουργεί) γιατί πολύ απλά είναι
γεμάτο κάμερες. Δεν ξέρεις από που θα σου ρθει. Σημείωση: Το ίδιο ισχύει
και περιμετρικά των πρεσβειών...πιστέψτε με.


5. Και σημαντικότερο...σπίτι σου. Καμία πρωτοτυπία πια;


Καλή σας διασκέδαση ....













KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Νέο σκάνδαλο με sex tape, με πρωταγωνιστές γνωστούς τραγουδιστές!

Posted: 28 Sep 2011 01:49 PM PDT

Η είδηση κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες
και ανακοινώθηκε από το site mediatakeout.com και την…





Ηuffington Post.
Ο γνωστός ράπερ Lil Wayne και η πρώην σύντροφός του επίσης τραγουδίστριαNicki Minaj, πρωταγωνιστούν σε μια νέα sex tape που φημολογείται ότι κατέχουν κάποιοι οι οποίοι προσπαθούν τώρα να βρούν αγοραστή.
Η ταινία σύμφωνα με τα δημοσιεύματα έχει γυριστεί πρίν από τρία χρόνια, και αν επιβεβαιωθεί η ύπαρξή της το ζευγάρι θα είναι ένα ακόμα θύμα της ζήτησης 'ροζ υλικού' με πρωταγωνιστές διάσημους.
mediagate


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Διάσημοι τότε και τώρα

Posted: 28 Sep 2011 01:45 PM PDT



























































ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ;ΚΑΝΕ LIKE


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πολλοί άνδρες ...θα θέλανε να είχανε στο σπίτι τους... μια τέτοια baby sitter

Posted: 28 Sep 2011 01:34 PM PDT




Απο δώ και πέρα θα παίρνουμε τηλέφωνο να προσέχει
εμάς αυτή η baby sitter!



http://volostv.blogspot.com/2011/09/baby-sitter.html


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Γκολ …για σεμινάριο σε 16 δευτερόλεπτα! (video)

Posted: 28 Sep 2011 01:24 PM PDT


Στην αντεπίθεση της Ρεάλ Μαδρίτης
στο 25ο λεπτό με αποτέλεσμα το πρώτο τέρμα των Μαδριλένων κόντρα στον Άγιαξ, αν και χρειάστηκαν 11 πάσες, το ρολόι κύλησε μόλις 16 δευτερόλεπτα.



Σε μια κίνηση που τείνει να γίνει το σήμα κατατεθέν της Ρεάλ του Μουρίνιο, χάθηκε η μπάλα! Πέντε παίκτες (Σέρχιο Ράμος, Κριστιάνο Ρονάλντο, Εζίλ, Κακά, Μπενζεμά) χτύπησαν τον «Αίαντα» σε χρόνο «dt». Οι ξαφνικές αντεπιθέσεις αποτέλεσαν όπλο και στις προηγούμενες ομάδες του Πορτογάλου (Τσέλσι, Ίντερ), όμως φαίνεται πως στη «Βασίλισσα» έχει κάνει …update, καθώς η ποιότητα και η ταχύτητα του Κριστιάνο Ρονάλντο της δίνουν αέρα …εξωπραγματικό.






KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δείτε:Το μεγαλύτερο μποτιλιάρισμα που έγινε ποτέ!!

Posted: 28 Sep 2011 01:15 PM PDT

Οι Έλληνες είμαστε αρκετά γκρινιάρηδες ώστε να διαμαρτυρόμαστε …


με το παραμικρό μποτιλιάρισμα στο δρόμο.



Στην Κίνα πάλι το 2010 σε μία εθνική οδό έξω από το Πεκίνο η ουρά των αυτοκινήτων είχε απόσταση 100 χιλιομέτρων και πολλοί από τους οδηγούς περίμεναν στα αμάξια τους παραπάνω από μία εβδομάδα, διανύοντας περίπου 300 μέτρα την ημέρα με το αυτοκίνητο.

Οι οδηγοί καθώς περίμεναν, διασκέδαζαν τους...

εαυτούς τους παίζοντας χαρτιά και τρώγοντας φαγητό από μικροπωλητές που μαζεύτηκαν στο σημείο για να πουλήσουν τα μαγειρευτά τους.

Τώρα γιατί όλοι αυτοί οι Κινέζοι περίμεναν στωικά στα αυτοκίνητα τους και δεν τα παράτησαν στη μέση του δρόμου, δεν θα καταλάβουμε ποτέ. Ίσως είναι θέμα ζεν φιλοσοφίας, ίσως απλά βρήκαν μια ευκαιρία να λουφάρουν από τις εργασίες τους με δικαιολογία.









KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές