Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

╚»*«╝Pantocratoria©╚»*«╝


╚»*«╝Pantocratoria©╚»*«╝


Hi Word, Fall in Like with Yazino to grab a chip bonus

Posted: 28 Sep 2011 03:09 PM PDT

Add news@yazino.info to your address book to make sure our emails reach you.
Having trouble viewing this message? No problem, just click here.

Yazino.com   Invite friends    Log in

Hi Word,

LAST CHANGE  GET A SHARE OF THE 1 BILLION-CHIP FAN GIVEAWAY!

LIKE US NOW

LIKE US NOW

Time is running out. Let's get 300,000 likes on Facebook this month, and you'll get a part of a 1 billion chip bonus! You can do this from our Facebook page, or from the Like button in the game lobby. Spread the word before it's too late!

Play our games:
Wheel Deal Blackjack Texas Hold'em
Roulette Hissteria Extreme Bingo
Facebook share on Facebook  |  connect with us on facebook.com/yazino Twitter share on Twitter Blog see our blog
This is an automated message from Yazino; please do not reply to this email. If you have questions, drop us a line at contact@yazino.com.
You received this message because you registered to Yazino. If you no longer wish to receive news and updates from Yazino, click here to unsubscribe, or see our privacy policy and terms of service.
© 2011 Yazino, Century House 12, Victoria Street, Alderney GY9 3UF

Olga Markezini likes Pantocratoria.

Posted: 28 Sep 2011 01:49 PM PDT

facebook
Olga Markezini likes Pantocratoria.
Update Pantocratoria
Προβολή όλων των ειδοποιήσεων
Το μήνυμα έχει σταλεί στη διεύθυνση pantocratoria.apostolh-mail@blogger.com. Αν δεν θέλετε να λαμβάνετε αυτά τα email από το Facebook στο μέλλον ή αν δεν θέλετε να χρησιμοποιείται η προσωπική σας διεύθυνση email για προτάσεις φιλίας, τότε: απενεργοποίηση εγγραφής. Facebook, Inc. P.O. Box 10005, Palo Alto, CA 94303

[Ακούω, βλέπω και τα λέω] Νέος σύνδεσμος

Posted: 28 Sep 2011 12:58 PM PDT

Κόζα Νόστρα 28 Σεπτέμβριος 10:58 μ.μ.
Τα νέα μέτρα
funny.pblogs.gr
-Κοιμάσαι με τα νέα μέτρα; ρωτά ένας άνδρας τον φίλο του

-Αστα, φίλε... κάθε βράδυ βλέπω τον Βενιζέ

Προβολή δημοσίευσης στο Facebook · Επεξεργασία ρυθμίσεων email · Για να προσθέσετε σχόλιο, απαντήστε σε αυτό το email.

Χάρτης-σοκ των Τούρκων!"Σβήνουν" τα Δωδεκάνησα, φθάνουν στην Κρήτη

Posted: 28 Sep 2011 11:16 AM PDT

-
Ο χάρτης που δημοσιεύεται σε τουρκικά ΜΜΕ είναι εξαιρετικά αποκαλυπτικός για τις προθέσεις και τις επιδιώξεις της Άγκυρας!Στην επεξήγηση του χάρτη οι Τούρκοι χρωματίζουν με κίτρινο χρώμα την "υφαλοκρηπίδα που οι Έλληνες ισχυρίζονται πως κατέχουν",με πορτοκαλί της Κύπρου και μετά αρχίζουν τα παράλογα.Με το γαλάζιο χρώμα φαίνεται η υφαλοκρηπίδα που έχουν οι Τούρκοι και με το σκούρο μπλε αυτή …που ονειρεύονται! Όπως είναι διακριτό οι Τούρκοι "σβήνουν" από το χάρτη …τα Δωδεκάννησα και φθάνουν σχεδόν ως τη Κρήτη!



Το θράσος δεν έλειψε ποτέ από τη Τουρκία!Η Άγκυρα είναι αναμενόμενο θα θέσει ζήτημα ζωτικού χώρου ,θα μας υπενθυμίσει ότι έχει τις μεγαλύτερες σε έκταση ακτές σ΄ όλη την Ανατολική Μεσόγειο και άλλα σχετικά.

Υπάρχει Διεθνές Δίκαιο που προβλέπει τα πάντα. Αυτό οφείλει να σεβαστεί η Τουρκία και όσο το γρηγορότερα το καταλάβει,τόσο πιο κερδισμένη θα βγει. Σε διαφορετική περίπτωση αν συνεχίσει να ακολουθεί τη τακτική της έντασης και των απειλών, θα είναι η μεγάλη χαμένη.


Περισσότερα... »

Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

LOAN FOR PTOJECTS

Posted: 28 Sep 2011 11:02 AM PDT

Attention please.
We are agent to private investors who give loan for projects .
Contact us through this address(justin09albert@aol.com ) with your company,s address and telephone numbers for more details
Regards
Justin Albert.

Πάτρα: Γεμίζουν τα ξενοδοχεία για το Κάρτ- Ανάσα για την οικονομία της πόλης

Posted: 28 Sep 2011 10:52 AM PDT

-
Πληρότητα σημειώνεται στα κεντρικά ξενοδοχεία της Πάτρας για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο αφού οι λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού από όλη την Ελλάδα έσπευσαν να εξασφαλίσουν την διαμονή τους στην Πάτρα για να παρακολουθήσουν από κοντά το 3ο ΡΙCK BP Ultimate. Σε κεντρικά ξενοδοχεία όπως ο «Αστέρας», το «Βυζαντινό» και άλλα, δεν υπάρχει δωμάτιο για το Σαββατοκύριακο και όσοι θέλουν να βρεθούν στην Πάτρα θα πρέπει να ψάξουν έγκαιρα. Ο πρόεδρος των Ξενοδόχων Πάτρας Ηλίας Μεντζελόπουλος μιλώντας στον αέρα του ΜΑΧ FM υποστήριξε πως το Σαββατοκύριακο αυτό είναι μία ανάσα στην μαύρη πραγματικότητα που επικρατεί.

Το στοιχείο αυτό αποδεικνύει τη χρησιμότητα των μεγάλων διοργανώσεων για την πόλη, ειδικά στους δύσκολους καιρούς που ζούμε. Είναι προφανές ότι ο Δήμος Πατρέων πρέπει να εξετάσει σοβαρά το θέμα διεκδίκησης και φιλοξενίας στην πόλη μεγάλων διοργανώσεων.

Πηγή: thebest.gr

Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

Τὸ BBC ἀφαίρεσε τοὺς ὅρους "πρὸ Χριστοῦ" καὶ "μετά Χριστόν"!

Posted: 28 Sep 2011 10:51 AM PDT


» Ορθοδοξία-Ελληνισμός
-Γιὰ «παράλογη πολιτικὴ ὀρθότητα» κατηγορεῖται τὸ BBC, μετὰ τὴν ἀφαίρεση ἀπὸ τὸ λεξιλόγιό του, τῶν ὅρων πρὸ Χριστοῦ (π.Χ.) καὶ μετὰ Χριστὸν (μ.Χ.), προκειμένου νὰ «μὴν προσβληθοῦν οἱ μὴ χριστιανοί». Τὸ κανάλι ἔχει ἀντικαστήσει τὸ γνωστὸ μ.Χ. (Anno Domini στὰ ἀγγλικὰ) καὶ τὸ π. Χ. μὲ τοὺς ἀσαφεῖς ὅρους Κοινὴ Ἐποχὴ (Common Era) καὶ Πρὸ Κοινῆς Ἐποχῆς (Before Common Era). Μερικὲς ἀπὸ τὶς πιὸ δημοφιλεῖς ἐκπομπὲς τοῦ BBC, ὅπως τὸ 'University Challenge', ποὺ παρουσιάζει ὁ Jeremy Paxman καὶ τὸ 'In Our Time' τοῦ Radio 4, μὲ τὸν Melvyn Bragg, εἶναι δύο ἀπὸ τὰ πολλὰ προγράμματα ποὺ χρησιμοποιοῦν τὶς νέες περιγραφές.
Τὸ τμῆμα θρησκευτικῶν καὶ ἠθικῆς του BBC, λέει ὅτι οἱ ἀλλαγὲς εἶναι ἀναγκαῖες γιὰ νὰ ἀποφευχθεῖ ἡ προσβολὴ τῶν μὴ χριστιανῶν.
«Τὸ BBC ἔχει δεσμευτεῖ νὰ εἶναι ἀμερόληπτο (sic). Εἶναι σκόπιμο νὰ χρησιμοποιοῦμε ὅρους ποὺ δὲν προσβάλλουν ἢ ἀποξενώνουν τους μὴ χριστιανοὺς» ἀναφέρει. Σύμφωνα μὲ τὶς σύγχρονες πρακτικές, τὰ BCE / CE (Πρὶν ἀπὸ τὴν Κοινὴ Ἐποχὴ / Κοινὴ Ἐποχὴ) χρησιμοποιοῦνται ὡς θρησκευτικὰ οὐδέτερη ἐναλλακτικὴ λύση τῶν π.Χ. / μ.Χ. " Ἀλλὰ ἡ κίνηση ἔχει ἐξοργίσει τοὺς Χριστιανούς, ἔχει προκαλέσει ἀπορία σὲ ἄλλους θρησκευτικοὺς ἡγέτες καὶ ἔχει χαρακτηρισθεῖ ὡς 'περιττὴ' ἀπὸ τὸ Plain English Campaign. Οἱ ἐπικριτὲς λένε ὅτι οἱ νέοι ὄροι δὲν ἔχουν νόημα ἐπειδή, ἀκριβῶς ὅπως καὶ τὰ μ.Χ. καὶ π.Χ., ὑποδηλώνουν τὰ χρόνια σὲ σχέση μὲ τὴ ζωὴ τοῦ Χριστοῦ. Ἡ ἰστοσελίδα τοῦ BBC γιὰ τὴ Θρησκεία καὶ τὴν Ἠθική, μὲ ἐπικεφαλῆς τὸν ἀρχισυντάκτη Aaqil Ahmed, ὁ ὁποῖος εἶναι μουσουλμάνος, εἶναι γεμάτη μὲ ἀναφορὲς στὴν κοινὴ ἐποχὴ καὶ πρὶν ἀπὸ τὴν κοινὴ ἐποχὴ. Ὁ Δρ Michael Nazir-Ali, ὁ Ἐπίσκοπός του Ρότσεστερ, δήλωσε: «Νομίζω ὅτι αὐτὸ ἰσοδυναμεῖ μὲ μία ἀνόητη ὑποτίμηση τῆς χριστιανικῆς βάσης τοῦ πολιτισμοῦ, τῆς γλώσσας καὶ τῆς ἱστορίας μας. Οἱ ἀλλαγὲς αὐτὲς εἶναι περιττὲς καὶ δὲν θὰ...
Διαβάστε περισσότερα »

Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

Το ένα ευρώ θα ισούται με 750 νέες δραχμές

Posted: 28 Sep 2011 10:51 AM PDT

-
Σύμφωνα με την εταιρεία οικονομικών μελετών Roubini GolbalEconomics, εαν η Ελλάδα γυρίσει στη δραχμή τότε θα πρέπει να γίνει υποτίμησηεως και 120% από την αξία που είχε όταν σφραγίστηκε η ισοτιμία της με το ευρώ.Όταν καλωσορίζαμε το ευρώ το ανταλλάσαμε με 340,075 δραχμές. Η Roubini Golbal Economics εκτιμά πως για ναμειωθούν τα ελλείμματα της Ελλάδας θα πρέπει να υποτιμξθεί η νέα δραχμή κατά120% από την παλιά ισοτιμία. ''Υπό την προϋπόθεση ότι οι επενδυτές απαιτούν απότην Ελλάδα να μειώσει στο μισό την αρνητική καθαρή της θέση σε δύο χρόνια,εκτιμούμε πως η νέα δραχμή θα πρέπει να είναι 120% πιο αδύναμη, σε πραγματικούςόρους.Αυτό δεν θα ήταν παράλογο.Θα αντιμετώπιζε άμεσα το επαχθές και πραγματικόπρόβλημα του βάρους των χρεών της ελληνικής οικονομίας'' τονίζει η εταιρείασυμφερόντων του οικονομολόγου Ν.Ρουμπινί.


Περισσότερα... »

Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

Μυστικό γερμανικό σχέδιο για τη διάσωση της Ελλάδας

Posted: 28 Sep 2011 10:51 AM PDT

-
Μυστικό γερμανικό σχέδιο για την διάσωση της Ελλάδας το οποίο έχει εισηγηθεί μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες συμβούλων της Ευρώπης τη Roland Berger, αποκαλύπτει η γαλλική εφημερίδα Le Tribune. Το σχέδιο με την ονομασία "Εύρηκα" προβλέπει την συγκέντρωση όλων των περιουσιακών στοιχείων του ελληνικού δημοσίου ύψους 125 δισεκατομμυρίων ευρώ σε μια εταιρεία συμμετοχών η οποία θα εξαγοραστεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Ο φορέας αυτός θα "τρέξει" το πρόγραμμα των ιδιωτικοποιήσεων ως το 2025, ενώ τα 125 δισ. ευρώ θα αποδοθούν στην Ελλάδα προκειμένου να επαναγοράσει τα ομόλογά της που κατέχει η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το Ευρωπαϊκό Ταμείο Διάσωσης


Περισσότερα... »

Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

Ο μικρός «βασιλιάς» της Ευρώπης στο Onsports!

Posted: 28 Sep 2011 10:50 AM PDT

-
Ο Ευγένιος Ιωαννίδης είναι αδιαμφισβήτητα το πρόσωπο των ημερών στον… σκακιστικό κόσμο. Ο ταλαντούχος 10χρονος της Πνευματικής Στέγης Περιστερίου που κατέκτησε την πρώτη θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κάτω των 10 μίλησε αποκλειστικά στο Onsports.gr.
Πηγή εδώ.


Περισσότερα... »

Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

Αίνιγμα για τους Γιαννιώτες οι «λευκές γραμμές» στον ουρανό!

Posted: 28 Sep 2011 10:50 AM PDT

-
Θέμα συζήτησης, αντιπαραθέσεων και έντονου συχνά προβληματισμού των πολιτών, είναι οι περίεργες λευκές γραμμές που τελευταία έκαναν ξανά έντονη την εμφάνισή τους και στον ουρανό πάνω απ' τα Γιάννινα, μετά από ένα… διάλειμμα κάποιων μηνών. Πολλές και διαφορετικές οι απόψεις που εκφράζονται απ' όλους εκείνους, οι οποίοι επιχειρούν να εξηγήσουν το φαινόμενο. Άλλες πιο ψύχραιμες και αληθοφανείς, μερικές πάλι λίγο πιο… εξεζητημένες, χωρίς ωστόσο κανείς σήμερα να είναι σε θέση να δώσει μία σαφή και ευρέως αποδεκτή εξήγηση του φαινομένου. Η πιο… προσγειωμένη ερμηνεία για το τι δημιουργεί τις χαρακτηριστικές αυτές άσπρες γραμμές στον ουρανό, πάνω από την πόλη και το Λεκανοπέδιο, είναι αυτή που κάνει λόγο για τα αέρια που αφήνουν πίσω τους διερχόμενα αεροπλάνα, τα οποία ταξιδεύουν σε ιδιαίτερα μεγάλη απόσταση από τη γη! Ωστόσο, η μεγάλη διάρκεια της παρουσίας των λευκών σχηματισμών στον αέρα μοιάζει να μην υποστηρίζει την συγκεκριμένη άποψη.

Δεύτερη ερμηνεία του φαινομένου, που υποστηρίζεται από όλο και πιο πολύ κόσμο, είναι αυτή που αποδίδει τις επίμαχες γραμμές σε αεροψεκασμούς, οι οποίοι πραγματοποιούνται για να περιοριστεί ο αριθμός των κουνουπιών, ιδιαίτερα αυτών που είναι επικίνδυνα για τον άνθρωπο. Παράλληλα, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την πιθανότητα των αεροψεκασμών με φυτοφάρμακα, προκειμένου να προστατευθούν οι καλλιέργειες από ζιζάνια που τις καταστρέφουν!

Σε μία τέτοια περίπτωση όπως η παραπάνω, εννοείται ότι θα πρέπει κάποιος ή κάποιοι αρμόδιοι να ενημερώσουν τον κόσμο, απαντώντας σε κρίσιμα ερωτήματα όπως το είδος των χημικών ή φαρμάκων με τα οποία γίνονται οι ψεκασμοί και το κατά πόσον αυτά είναι επικίνδυνα για την ανθρώπινη υγεία.

ΠΙΟ ΑΚΡΑΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ…
Τέλος, υπάρχουν και οι πιο… ακραίες απόψεις για τις λευκές γραμμές (chemtrails, όπως είναι διεθνώς γνωστές) που συνδέουν την εμφάνισή τους με την οικονομική κρίση. Κάποιοι δηλαδή και εδώ στα Γιάννινα υποστηρίζουν ότι πρόκειται για αέρια που ρίχνουν οι ισχυροί του κόσμου, όπως η ΕΕ, για να κρατούν τους πολίτες σε… καταστολή, ώστε να μην αντιδρούν στα νέα οικονομικά μέτρα που οι κυβερνήσεις λαμβάνουν διαρκώς εις βάρος τους! Σαν ένας είδος ηρεμιστικών για το νευρικό μας σύστημα, δηλαδή.

ΧΗΜΙΚΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ
Πάντως, πριν λίγες μόλις ημέρες ήρθε στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή από τον ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ Κρίτωνα Αρσένη και ένα ζήτημα που δεν αποκλείεται να σχετίζεται με τις λευκές γραμμές, περί των οποίων γίνεται συζήτηση. Ο λόγος για την ύπαρξη στο εσωτερικό των σπιτιών επικίνδυνων χημικών ουσιών και ενώσεων που… κρύβονται μέσα στη σκόνη.

Αυτά τα χημικά που εντοπίστηκαν μετά από έρευνα της Σουηδικής Εταιρείας για τη Διατήρηση της Φύσης, έχουν άγνωστη μέχρι στιγμής προέλευση και ενοχοποιούνται για ορμονικές διαταραχές, αλλά και για την εμφάνιση ασθενειών καρκινογενέσεων, γενετικών ανωμαλιών, αναπαραγωγικών δυσκολιών και άλλων σημαντικών προβλημάτων στον άνθρωπο. Ποιος λοιπόν μπορεί να αποκλείσει την από… αέρος εισβολή τους στα σπίτια μας!

Πηγή: "Πρωινός Λόγος" της Ηπείρου

Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

Χρηματοδοτική "ένεση" 31 εκ. ευρώ για τους αγρότες των νησιών του Αιγαίου

Posted: 28 Sep 2011 10:49 AM PDT

-
Με ευρύτατη διακομματική στήριξη υιοθετήθηκε από την Επιτροπή Γεωργίας και Ανάπτυξης της Υπαίθρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Έκθεση του Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Καθηγητή κ. Γιώργου Παπαστάμκου επί προτάσεως Κανονισμού σχετικά "με τον καθορισμό ειδικών μέτρων για τη γεωργία στα μικρά νησιά του Αιγαίου". Οι συνολικά 39 τροπολογίες του Έλληνα Ευρωβουλευτή έτυχαν καθολικής έγκρισης, με σημαντικότερη εκείνη που προτείνει αύξηση του προϋπολογισμού του σχετικού προγράμματος από 23,9 εκ ευρώ, όπως εισηγείται η Κομισιόν, σε 31,1 εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να υποβοηθηθεί περαιτέρω η παραγωγή και εμπορία παραδοσιακών αγροτικών προϊόντων των νησιών του Αιγαίου. Πέραν της αύξησης του συνολικού προϋπολογισμού του καθεστώτος, στην υιοθετηθείσα Έκθεση του κ. Παπαστάμκου προτείνεται, μεταξύ άλλων, η ενίσχυση και της μεταφοράς των παραγομένων, πρωτογενών ή μεταποιημένων, γεωργικών προϊόντων από τα νησιά του Αιγαίου προς τους ηπειρωτικούς, αλλά και νησιωτικούς -ενωσιακούς και περιφερειακούς- εμπορικούς προορισμούς.

Στην εποχή της πρωτοφανούς ελληνικής οικονομικής και κοινωνικής κρίσης, αλλά και αμφισβήτησης της αποτελεσματικότητας του εθνικού μας συστήματος διακυβέρνησης, η Επιτροπή Γεωργίας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, δια της υπερψηφίσεως της Έκθεσης του κ. Παπαστάμκου, στέλνει ένα σαφές μήνυμα έμπρακτης αλληλεγγύης προς μία περιοχή της ΕΕ, η οποία δοκιμάζεται και από χρόνιες διαρθρωτικές υστερήσεις. Λόγω των ιδιαιτέρων συνθηκών που δημιουργούν η εδαφική ασυνέχεια, το απόμακρον και ο κατακερματισμός των νησιωτικών συμπλεγμάτων του Αιγαίου, η ΕΕ παρέχει καθεστώς οικονομικής συνδρομής προς όλα τα νησιά του Αιγαίου (πλην της Ευβοίας και της Κρήτης) για την παραγωγή, μεταποίηση και εμπορία συγκεκριμένων γεωργικών προϊόντων καθώς και για τον εφοδιασμό τους με πρώτες ύλες.
Σύμφωνα με τον Μακεδόνα Ευρωβουλευτή, η αντιμετώπιση των μονίμων και δομικών δυσχερειών του γεωργικού κλάδου των νησιών του Αιγαίου απαιτεί συστημική προσέγγιση, εις βάθος ανάλυση των αναγκών και ύπαρξη σαφούς στρατηγικού προσανατολισμού. Η έννοια της γεωργικής δραστηριότητας, κατά την πλέον σύγχρονη σύλληψή της, συγκοινωνεί αναπόδραστα με την αειφόρο οικονομική, κοινωνική και οικολογική ανάπτυξη. Η γεωργική παραγωγή των νησιών του Αιγαίου οφείλει να έχει προσανατολισμό προς την προώθηση συνεργειών μεταξύ της τοπικής γεωργικής οικονομίας και της τουριστικής ανάπτυξης, καθώς και της διατήρησης του φυσικού και πολιτισμικού τοπικού πλούτου




Περισσότερα... »

Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

Απήγαγαν την κόρη του πρώην Δημάρχου Ιωαννίνων λόγω... κρίσης!

Posted: 28 Sep 2011 10:48 AM PDT

-Aυτό ισχυρίστηκαν στις απολογίες τους οι απαγωγείς της κόρης του πρώην Δημάρχου Ιωαννίνων. Αντιμετώπιζαν μεγάλα οικονομικά προβλήματα και θεωρούσαν λύση την...απαγωγή. Βενζίνη στο ΙΧ διαφυγής τους από τα... λύτρα της απαγωγής έβαλαν, λόγω έλλειψης χρημάτων, οι απαγωγείς της 22χρονης στα Γιάννινα! Οπως ισχυρίστηκαν αντιμετώπιζαν μεγάλα οικονομικά προβλήματα κι επειδή θεωρούσαν ότι μία κλοπή ή μία ληστεία ήταν ιδιαίτερα... παρακινδυνευμένες ενέργειες, αποφάσισαν να προχωρήσουν στην αρπαγή της κόρης του πρώην δημάρχου της πόλης πιστεύοντας ότι είχε μεγάλη περιουσία. Ζήτησαν ως λύτρα τέσσερα εκατομμύρια ευρω - «ακατέβατα» - όμως πείσθηκαν σχεδόν αμέσως να την αφήσουν ελεύθερη αντί 43.650 ευρώ κάνοντας διαπραγματεύσεις στο τέλος για 30 και 40 ευρώ που θα προστίθενταν στα χρήματα!

Αυτά είναι ορισμένα από τα νέα στοιχεία της δικογραφίας για την υπόθεση της απαγωγής - την προηγούμενη Τετάρτη - της 22χρονης σπουδάστριας Σοφίας Γκόντα με δράστες ένα μάγειρα, έναν οδηγό-ντελιβερι κεντρικής πιτσαρίας της πόλης κι έναν περιστασιακά εργαζόμενο Αλβανό. Οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ έχουν μείνει εντυπωσιασμένοι αλλά και προβληματισμένοι από τις απολογίες των τριών κατηγορουμένων οι οποίοι ουδέποτε είχαν απασχολήσει ξανά τις διωκτικές αρχές.

Οι τρεις δράστες - όλοι παντρεμένοι με δύο παιδιά ο καθένας - ομολόγησαν ότι λόγω οικονομικών αναγκών οργάνωσαν με συνοπτικές διαδικασίες και χαρακτηριστική ευκολία την απαγωγή της 22χρονης. Με τους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ να φοβούνται ότι θα υπάρξει έξαρση τέτοιων κρουσμάτων από ομάδες «ερασιτεχνών απαγωγέων» που η οικονομική κρίση θα τους οδηγεί σε τέτοιου είδους εγκληματικές ενέργειες.

Οπως λοιπόν ανέφεραν στους αστυνομικούς οι τρεις απαγωγείς, «δεν είχαμε να ζήσουμε τις οικογένειες μας. Είχαμε δάνεια και σοβαρές οικονομικές εκκρεμότητες. Αρχικά σκεφθήκαμε να κάνουμε μια μεγάλη κλοπή ή ληστεία. Καταλαβαίναμε όμως ότι αυτό είχε μεγάλο ρίσκο και δεν μας... πήγαινε! Δεν είχαμε και τέτοιου είδους επιχειρησιακές δυνατότητες. Αποφασίσαμε προ διμήνου να κάνουμε μία απαγωγή κι αμέσως σκεφτήκαμε την κόρη του πρώην δημάρχου. Από το Ιντερνετ κι από την τηλεόραση μάθαμε πώς να αποφεύγουμε λάθη, κυρίως με την παρακολούθηση κινητών τηλεφώνων. Παρακολουθούσαμε ακόμη τη σελίδα της κοπέλας στο Facebook. Αποφασίσαμε να την παρασύρουμε στην παγίδα - στην Καστοριά όπου σπούδαζε - λέγοντας ότι τάχα κέρδισε ένα κινητό τηλέφωνο...».

Σύμφωνα με "Το Βήμα", μία εβδομάδα νωρίτερα οι απαγωγείς είχαν πάλι τηλεφωνήσει στην 22χρονη για να της αναγγείλουν ότι κέρδισε το κινητό τηλέφωνο. όμως τότε εκείνη δεν είχε πεισθεί και τους απέφυγε. Σύμφωνα με νεώτερες μαρτυρίες πήγε στη συνάντηση - την περασμένη Τετάρτη - από περιέργεια γιατί πλέον πίστευε ότι η ιστορία του κινητού είναι... φάρσα από κάποιον γνωστό της και ήθελε να μάθει ποιος και γιατί το έκανε.

Οι τρεις δράστες είχαν αποφασίσει να ζητήσουν τέσσερα εκατομμύρια ευρω - «για να κάνουμε την γερή μπάζα και να μην έχουμε ανάγκη κανέναν», όπως έλεγαν! Ομως άρχισαν να περιορίζουν τις απαιτήσεις τους όταν η 22χρονη τούς έδειξε τραπεζικό βιβλιάριο της οικογένειας που είχε συμπτωματικά μαζί της και το οποίο περιείχε μικρά ποσά. Στη συνέχεια υπήρξαν διαπραγματεύσεις με τον πατέρα της, γνωστό δικηγόρο των Ιωαννίνων ο οποίος ανέφερε στους απαγωγείς ότι το πόσο που μπόρεσε να συγκεντρώσει απ' όλες τις καταθέσεις και άλλες πηγές ήταν αυτά τα 43.650 ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες αναφέρθηκε ποσό όχι στρογγυλοποιημένο - ύστερα κι από συμβουλές των ειδικών διαπραγματευτών της ΕΛΑΣ - προκειμένου να φανεί πειστικό το επιχείρημα ότι «δεν υπάρχουν άλλα λεφτά...».

Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

Γελοιογραφία: Ἡ τουρκολαγνεία τῶν «ἑλληνικῶν» ΜΜΕ δὲν ἔχει ὅρια

Posted: 28 Sep 2011 10:48 AM PDT




Περισσότερα... »

Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

Ζαν Κλοντ Γιούνκερ: Ανακοίνωσε την επιστροφή της τρόικας στην Αθήνα

Posted: 28 Sep 2011 10:47 AM PDT


-
Οι επικεφαλής της τρόικας θα επιστρέψουν στην Αθήνα την Τετάρτη ή την Πέμπτη, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Eurogroup Ζαν Κλοντ-Γιούνκερ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. «Πιστεύω ότι γνωρίζω πως η τρόικα θα επιστρέψει αύριο ή μεθαύριο στην Αθήνα», δήλωσε ο Γιούνκερ. «Δεν βλέπω λόγο να μην επιστρέψει η τρόικα στην Ελλάδα τις επόμενες μέρες», είπε μιλώντας στην Ολομέλεια της Ευρωβουλής ο πρόεδρος του συμβουλίου των ευρωπαίων υπουργών Οικονομικών Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ. «Αυτό που εγώ γνωρίζω», είπε, «είναι ότι οι εκπρόσωποι της τρόικας αναγκάσθηκαν να εγκαταλείψουν τις διαπραγματεύσεις με την ελληνική κυβέρνηση, επειδή διαπιστώθηκαν ασυμφωνίες, στο θέμα της αποτίμησης των στοιχείων που δόθηκαν από την ελληνική πλευρά».

«Απ' ό,τι πληροφορούμαι τώρα έχει ήδη επιτευχθεί μία σύγκλιση θέσεων πάνω σ' αυτό το θέμα και δεν βλέπω το λόγο, γιατί να μην επιστρέψει η τρόικα στην Ελλάδα της επόμενες μέρες», είπε ο απερχόμενος πρόεδρος του Γιούρογκρουπ.

Ερωτηθείς σχετικά με το αν θεωρεί βέβαιη την εκταμίευση της 6ης δόσης, της οικονομικής βοήθειας προς την Ελλάδα, ο Γιούνκερ, εκτίμησε ότι «εφόσον οι συζητήσεις της ελληνικής πλευράς με την τρόικα ολοκληρωθούν με επιτυχία και γίνουν αποδεκτές οι ελληνικές διαβεβαιώσεις για την εφαρμογή των μέτρων που ανακοινώθηκε ότι θα ληφθούν, η 6η δόση θα πρέπει λογικά να εκταμιευθεί».

Ωστόσο, είπε απαντώντας σε άλλη ερώτηση, ο κ. Γιούνκερ, «είναι βέβαιο ότι η Ελλάδα χρειάζεται διοικητική αρωγή από τα κράτη-μέλη, προκειμένου να προχωρήσει στις εξαγγελθείσες μεταρρυθμίσεις και να εξασφαλίσει την απαραίτητη συλλογή φόρων».

Το σχετικό σχέδιο διοικητικής αρωγής προς την Ελλάδα αποφασίσθηκε από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο της 21ης Ιουλίου και προς την πλήρη εφαρμογή του βαδίζουμε τώρα, διευκρίνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Γιούρογκρουπ.

Πηγή: skai.gr

Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

Στο κίνημα «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» ο Πάγκαλος

Posted: 28 Sep 2011 10:47 AM PDT


» Μίλτος Γήτας
-
Ποικίλες αντιδράσεις προκαλούν οι πρωινές δηλώσεις του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Θεόδωρου Πάγκαλου, όσον αφορά το χαράτσι στα ακίνητα, το οποίο εψήφισαν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, αλλά και για τη μνημειώδη φράση «μαζί τα φάγαμε».Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega, δήλωσε ότι ούτε και αυτός έχει να πληρώσει το χαράτσι για τα ακίνητα. Ο κ. Πάγκαλος αποκάλυψε μάλιστα ότι λόγω των πολλών ακινήτων, τα οποία δεν αγόρασε μεν ο ίδιος αλλά περιήλθαν στην κατοχή του από κληρονομιά, του ήρθε συνολικό χαράτσι 17.500 ευρώ, περιλαμβανομένου και το τέλους ακίνητης περιουσίας.

«Για να μπορέσω να πληρώσω τον φόρο θα πρέπει να αναγκαστώ να πουλήσω ένα ακίνητο», είπε ο κ. Πάγκαλος.

Και όταν ρωτήθηκε εάν δεν βρεθεί αγοραστής για το ακίνητο τι θα κάνει, είπε «δεν έχω να πληρώσω, δεν μπορώ να πληρώσω, ας έρθει ο Βενιζέλος να με συλλάβει».

Ερωτηθείς για τη φράση «μαζί τα φάγαμε» απάντησε: «Είμαι χοντρός διότι τρώω φτηνά φαγητά, αν έτρωγα τρεις κουταλιές χαβιάρι θα ήμουν αδύνατος».

Πηγή: zougla.gr

Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ φωτογραφίες του νεκρού Μάικλ Τζάκσον – Δείτε τις

Posted: 28 Sep 2011 10:47 AM PDT

-
Φωτογραφίες που δείχνουν τον Μάικλ Τζάκσον πάνω σε φορείο, λίγες ώρες αφού έχει αφήσει την τελευταία του πνοή, προκαλούν παγκόσμια αίσθηση. Αποτελούν στοιχείο στην πολυαναμενόμενη δίκη του γιατρού Κόνραντ Μάρεϊ, του προσωπικού γιατρού του «βασιλιά της ποπ», ο οποίος κατηγορείται για φόνο εξ αμελείας.Η δίκη στο Ανώτατο δικαστήριο του Λος Άντζελες ξεκίνησε με την οικογένεια του Τζάκσον στο ακροατήριο και χιλιάδες θαυμαστές του έξω από την αίθουσα, να ζητούν την καταδίκη του Μάρεϊ. Εκεί και υπερασπιστές του κατηγορούμενου, ζητούν την αθώωσή του. Η κατηγορούσα αρχή έδειξε βίντεο με την τελευταία πρόβα του Μάικλ Τζάκσον στο Staples Center του Λος Άντζελες, να τραγουδά το Earth Song, τραγούδι που ηχογράφησε μερικές ώρες πριν πεθάνει. «Πέθανε τόσο γρήγορα (από τα φάρμακα που πήρε) που δεν πρόλαβε καν να κλείσει τα μάτια του», δήλωσε ο Εντ Σέρνοφ, συνήγορος του Μάρεϊ.Η υπεράσπιση από την πλευρά της, εμφάνισε ένα ηχητικό, στο οποίο ακούγεται ο Τζάκσον να παραληρεί! «Πρέπει να είμαι εκπληκτικός. Όταν ο κόσμος θα φεύγει από το σόου μου, θέλω να λένε: δεν έχω ξαναδεί τίποτα τέτοιο στη ζωή μου. Είναι εκπληκτικό. Είναι ο μεγαλύτερος τραγουδιστής στον κόσμο. Θα πάρω τα λεφτά, ένα εκατομμύριο παιδιά, παιδικό νοσοκομείο, το μεγαλύτερο του κόσμου: Νοσοκομείο Παίδων Μάικλ Τζάκσον.Δείτε τις φωτογραφίες:
-
-
-



Περισσότερα... »

Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

«Με βρίζουν ακόμα και στη Γερμανία» δηλώνει η Ανγκελα Μέρκελ

Posted: 28 Sep 2011 10:46 AM PDT

-
Σε μια δήλωση, έξω από τα πλαίσια που μας έχει συνηθίσει, η σιδηρά κυρία της Γερμανίας Ανγκελα Μέρκελ έκανε την αυτοκριτική της: «Ίσως υπήρξα μερικές φορές πολύ αυστηρή και ορισμένοι άνθρωποι στην Ελλάδα με θεωρούν υπεύθυνη για το γεγονός ότι η χώρα αναγκάστηκε να λάβει αυστηρά μέτρα. Είμαι αναγκασμένη να ζήσω με αυτά. Ακόμα και στη Γερμανία με βρίζουν». Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη ΝΕΤ και δημοσιεύεται στην εφημερίδα Τα Νέα, η Μέρκελ επέμεινε ότι «όλα είναι για το καλό της Ελλάδας» και τόνισε: «Θέλω να παραμείνει η Ελλάδα στην Ευρωζώνη. Θέλω την Ελλάδα ισχυρή».

Έστειλε, δε, μήνυμα απευθείας στους Έλληνες: «Η Ελλάδα είναι μια θαυμάσια χώρα και θέλω να το πω αυτό στους Έλληνες». Θύμισε επίσης ότι πολλοί Έλληνες ζουν στη Γερμανία. Και «όλοι ανήκουμε στην Ευρώπη, ακόμα και αν είμαστε καμιά φορά αυστηροί».

Ακόμη, η Γερμανίδα καγκελάριος θύμισε ότι οι δεσμοί της με την Ελλάδα ανάγονται στην εποχή που ο Μίκης Θεοδωράκης είχε φυλακιστεί από την χούντα.

«Τότε από την Ανατολική Γερμανία στέλναμε κάρτες ζητώντας την απελευθέρωσή του» ανέφερε και σημείωσε ότι οι κάρτες ήταν γραμμένες στα ελληνικά από την μητέρα της που είχε διδαχθεί στο γυμνάσιο Αρχαία Ελληνικά.

Πηγή: in.gr

Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

Διεθνή:Έπιασαν δραπέτη 41 χρόνια μετά σε άλλη... ήπειρο!

Posted: 28 Sep 2011 10:46 AM PDT

-
Η ιστορία του 68χρονου Τζορτζ Ράιτ θυμίζει περισσότερο σενάριο κινηματογραφικής ταινίας παρά αληθινή ιστορία. Κι όμως, είναι!Δραπέτευσε το 1970 από φυλακή του Νιου Τζέρσεϊ. Μετακόμισε στην Ευρώπη. Έκανε αεροπειρατεία αλλά δεν τον έπιασαν ποτέ. Ζούσε ελεύθερος στην Πορτογαλία, μέχρι την περασμένη Δευτέρα. Ο Ράιτ καταδικάστηκε το 1963 –μαζί με ένα συνεργό του- για το φόνο (το 1962) ενός βετεράνου του Β' Παγκοσμίου Πόλεμου κατά τη διάρκεια ληστείας σε πρατήριο βενζίνης. Του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 15 ως 30 ετών, όμως τον Αύγουστο του 1970 δραπέτευσε από τη φυλακή του Μπεϊσάιντ μαζί με τρεις συνεργούς.Αρχικά πήγε στο Ντιτρόιτ, όπου εντάχθηκε στο Στρατό για την Απελευθέρωση των Μαύρων (Black Liberation Army). Στη συνέχεια, στις 31 Ιουλίου 1972, μαζί με τέσσερις συνεργούς, πραγματοποίησε αεροπειρατεία σε αεροπλάνο που εκτελούσε το δρομολόγιο Ντιτρόιτ - Μαϊάμι, ζητώντας ως λύτρα το ποσό ρεκόρ, για την εποχή, του ενός εκατομμυρίου δολαρίων για να απελευθερώσει τους επιβάτες.
Οι αεροπειρατές επέμειναν μάλιστα οι πράκτορες του FBI να παραδώσουν τα χρήματα φορώντας μόνο μαγιό, ώστε να εξασφαλίσουν ότι δεν θα είχαν κρυμμένα όπλα.

Αφού πληρώθηκαν τα λύτρα, υποχρέωσαν το αεροπλάνο να φύγει για τη Βοστώνη, όπου ανεφοδιάσθηκε πριν απογειωθεί και πάλι για την Αλγερία, όπου οι αεροπειρατές ζήτησαν άσυλο.

Οι αλγερινές αρχές έστειλαν το αεροπλάνο και τα χρήματα πίσω στις ΗΠΑ, όχι όμως και τους αεροπειρατές, οι οποίοι έπειτα από μερικές ημέρες αφέθηκαν ελεύθεροι.

Το Μάιο του 1976, τέσσερις από τους αεροπειρατές εντοπίσθηκαν και καταδικάσθηκαν στη Γαλλία, όχι όμως και ο Ράιτ, που παρέμενε ασύλληπτος. Και κατάφερε να μείνει ελεύθερος για 41 ολόκληρα χρόνια.

Την περασμένη Δευτέρα, όμως, του πέρασαν τις χειροπέδες. Τώρα, κρατείται τώρα χωρίς εγγύηση από τις πορτογαλικές αρχές, καθώς συνελήφθη σε μια πόλη έξω από τη Λισσαβώνα.

Δεν είναι σαφές πώς εντοπίστηκε από τις αρχές, όμως σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες είχε έρθει σε επαφή πρόσφατα με συγγενείς του στις ΗΠΑ. Οι αμερικανικές αρχές έχουν ζητήσει την έκδοσή του για να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής που του έχει επιβληθεί για φόνο. Εκπρόσωπος του FBI δεν σχολίασε αν ο Ράιτ θα αντιμετωπίσει πρόσθετες κατηγορίες για το ρόλο του στην αεροπειρατεία.

Πηγή: newsit.gr

Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

Ξεκίνησαν οι κινητοποιήσεις στα νοσοκομεία

Posted: 28 Sep 2011 10:45 AM PDT

-
Με τον αποκλεισμό της γραμματείας των εξωτερικών ιατρείων ξεκίνησαν οι κινητοποιήσεις που εξήγγειλαν για όλη την εβδομάδα οι εργαζόμενοι στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, ενώ την ίδια ώρα ανάλογη κινητοποίηση πραγματοποίησαν και οι συνάδελφοί τους στο «Χατζηκώστα».Σήμερα Τετάρτη από τις 10 μέχρι στις 12 το πρωί θα αποκλειστεί η λεωφόρος Νιάρχου στο ύψος του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου.Την απόφαση αυτή πήραν οι εκπρόσωποι πρωτοβάθμιων σωματείων της πόλης, μετά από συνάντηση συνάντησή που είχαν τη Δευτέρα κατόπιν καλέσματος του σωματείου εργαζομένων στο νοσοκομείο Χατζηκώστα.Σε αυτή παραβρέθηκαν εκπρόσωποι από την Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Ηπείρου, Σωματείο μετάλλου, ΕΛΜΕ Ιωαννίνων, Ένωση Αδιόριστων Εκπαιδευτικών, σωματείο Γεωπόνων Ιδιωτικών υπαλλήλων Ηπείρου - Λευκάδας, Σωματείο εργαζομένων PRAKTIKER Ιωαννίνων, Σωματείο εργαζομένων στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο.


Την Πέμπτη θα υπάρξει νέα Γενική Συνέλευση και ακολούθως παράσταση διαμαρτυρίας όλων των εργαζομένων στα Νοσοκομεία της Ηπείρου (ΠΓΝΙ, Γεν. Νοσοκομείο «Χατζηκώστα», Νοσοκομεία, Πρέβεζας, Άρτας και Φιλιατών) έξω από την Περιφέρεια Ηπείρου, όπου θα επιδιωχτεί και συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Αλέξανδρο Καχριμάνη, αλλά και επίδοση των ειδοποιητηρίων για την έκτακτη εισφορά.Το απόγευμα της ίδιας μέρας στις 18:30, θα πραγματοποιηθεί πανεκπαιδευτικό- πανεργατικό συλλαλητήριο.Τέλος την Παρασκευή θα υπάρξει διανομή ενημερωτικού φυλλαδίου στους πολίτες στο χώρο του νοσοκομείου και νέα Γενική Συνέλευση.Τη Δευτέρα θα υπάρξει επανεκτίμηση των κινητοποιήσεων αυτών και θα παρθούν αποφάσεις για τυχόν νέες.Όπως σημείωσε ο πρόεδρος του Συλλόγου εργαζομένων στο ΠΓΝΙ, Γιάννης Γάγας, οι συνάδελφοί του με τις κινητοποιήσεις αυτές θέλουν να στείλουν ένα μήνυμα στην πολιτική ηγεσία, ότι δεν αντέχουν άλλες περικοπές και νέα χαράτσια.

Κινητοποιήσεις μέχρι τις 20 Οκτωβρίου
Κινητοποιήσεις έως και τις 20 Οκτωβρίου αποφάσισε και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), αντιδρώντας στην εργασιακή εφεδρεία, τις περικοπές μισθών και συντάξεων και αναφέροντας ότι «η ψυχική υγεία, τα ναρκωτικά, οι πολιτικές Υγείας - Πρόνοιας δεν αντέχουν σε νέες περικοπές. Η υποχρηματοδότηση και υποστελέχωση ήδη τις έχουν πλήξει ανεπανόρθωτα».Η αρχή των κινητοποιήσεων προγραμματίζεται για την Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου, με 4ωρη στάση εργασίας 11.00 -15:00 και συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Υγείας.Στις 5 Οκτωβρίου η ΠΟΕΔΗΝ θα συμμετάσχει στην 24ωρη απεργία που κήρυξαν ΑΔΕΔΥ και ΓΣΕΕ, για τις 13 Οκτωβρίου τα μέλη της Ομοσπονδίας αποφάσισαν 4ωρη στάση εργασίας από τις 11.00 έως τις 15:00 και συγκέντρωση στο υπουργείο Υγείας και για τις 19 Οκτωβρίου πανελλαδική πανεργατική απεργία.Στον νέο κύκλο κινητοποιήσεων συμμετέχουν και οι νοσοκομειακοί γιατροί με 3ωρη στάση εργασίας (11.00 -14.00), την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου, και συγκέντρωση στο υπουργείο Υγείας.Οι γιατροί διαμαρτύρονται για «επαναλαμβανόμενα χαράτσια και τις έκτακτες εισφορές, τις τροποποιήσεις των οργανισμών και την εργασιακή εφεδρεία, την είσοδο ιδιωτών και ασφαλιστικών εταιρειών στα νοσοκομεία».

Πηγή: "Νέοι Αγώνες" της Ηπείρου

Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

Με στάση πληρωμών στις συγκοινωνίες απειλεί ο Ραγκούσης

Posted: 28 Sep 2011 10:45 AM PDT


-
Το ενδεχόμενο παύσης πληρωμών των εργαζομένων στις αστικές συγκοινωνίες και στον σιδηρόδρομο, οι οποίοι βρίσκονται σε τροχιά απεργιακών κινητοποιήσεων εδώ και ημέρες, επισείει το υπουργείο Μεταφορών.Σε ανακοίνωση που εξεδόθη με αφορμή τις κινητοποιήσεις, το υπουργείο καλεί τους απεργούς να "επιδείξουν υπευθυνότητα" και θέτει ζήτημα διακοπής της μισθοδοσίας καθώς, σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάζει, οι Οργανισμοί αυτοί εξακολουθούν να παράγουν ελλείμματα συνολικού ύψους 150 εκατομμυρίων ευρώ.


"Πρέπει όλοι να γνωρίζουν την τραγική αλήθεια διότι, όπως είναι επόμενο, σε κάποιες ΔΕΚΟ Μέσων Μαζικής Μεταφοράς τίθεται πλέον θέμα κάλυψης της μισθοδοσίας στο άμεσο μέλλον" σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Πηγές του υπουργείου Μεταφορών μιλούν για εκτροχιασμό των επιχειρησιακών σχεδίων των δύο Ομίλων, καθώς όπως αναφέρουν "η λειτουργία των εταιρειών δημόσιας συγκοινωνίας για το 2011 θα στοιχίσει στον Ελληνα πολίτη 249 εκατομμύρια για τον Ομιλο ΟΑΣΑ και 191 εκατομμύρια για τον ΟΣΕ και την ΤΡΑΙΝΟΣΕ".
Τα ποσά αυτά, μάλιστα, είναι μεγαλύτερα των προϋπολογισθέντων για το 2011 και περιλαμβάνουν υψηλότερα ελλείμματα κατά περίπου 150 εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, πρόκειται για το έλλειμμα που αναμένεται να παρουσιάσουν οι Οργανισμοί στο τέλος της χρονιάς και βάσει των "προβολών" θα προέρχεται κατά 35-40 εκατομμύρια ευρώ από τον ΟΣΕ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ και κατά 100-110 εκατομμύρια από τον Όμιλο ΟΑΣΑ.

Το υπουργείο σχολιάζοντας τα στοιχεία κάνει λόγο για "αναντίλεκτη πραγματικότητα" και καλεί τους εργαζομένους "να επιδείξουν υπευθυνότητα" καθώς σημειώνει ότι "κάθε ημέρα απεργίας σημαίνει δραματική επιδείνωση της οριακής κατάστασης στην οποία βρίσκονται σήμερα οι δημόσιες συγκοινωνίες και πολλαπλασιάζει τα επώδυνα μέτρα που πρέπει να ληφθούν για την επιβίωσή τους".
Εντονη αντίδραση
"Καλό θα ήταν ο υπουργός να μην παίζει με τη διαχείριση του φόβου των εργαζομένων προσπαθώντας να φέρει την μια κοινωνική ομάδα απέναντι στην άλλη", λέει ο πρόεδρος του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΑ, Μ. Λιαγούρης.

"Κατάπτυστη" χαρακτηρίζει την ανακοίνωση του υπουργείου ο πρόεδρος των σιδηροδρομικών, Θανάσης Λεβέντης, ο οποίος προσθέτει πως "επιβεβαιώνει πλήρως τη λαϊκή ρήση "από κει που μας χρωστάγανε μας πήραν και το βόδι"".

Πηγή: e-go.gr

Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

Τέλος στις επιστροφές φόρου - Τι θα ισχύει πλέον για τις αποδείξεις

Posted: 28 Sep 2011 10:44 AM PDT

-
Το υπουργείο Οικονομικών θα επιβάλει στους πολίτες να μαζεύουν πολύ περισσότερες αποδείξεις από αυτές που ορίζει σήμερα ο νόμος. Στον εφαρμοστικό νόμο που ψηφίστηκε στις αρχές του περασμένου καλοκαιριού περιλαμβάνεται διάταξη η οποία ορίζει ότι το ποσό των αποδείξεων δαπανών, που απαιτείται να προσκομισθούν, ορίζεται σε ποσοστό 25% του ατομικού εισοδήματος του φορολογουμένου του δηλούμενου και φορολογούμενου σύμφωνα με τις γενικές διατάξεις και για ποσό εισοδήματος μέχρι 60.000 ευρώ. Αν το ποσό των αποδείξεων υπολείπεται του πιο πάνω ποσού, τότε επί της διαφοράς επιβάλλεται φόρος με συντελεστή 10%.

Οι δαπάνες υπολογίζονται αθροιστικά και για τους δύο συζύγους μόνον εφόσον έχουν περιληφθεί στην εμπρόθεσμη δήλωση και επιμερίζονται μεταξύ των συζύγων ανάλογα με το δηλούμενο και φορολογούμενο σύμφωνα με τις γενικές διατάξεις ατομικό εισόδημα της εμπρόθεσμης δήλωσής τους.

Με τη διάταξη αυτή αποσυνδέεται η διατήρηση του αφορολόγητου ορίου από το ποσό των αποδείξεων που πρέπει να συγκεντρώσει ο φορολογούμενος. Για το 2011 όποιος συγκεντρώσει λιγότερες αποδείξεις από αυτές που ορίζει ο νόμος θα φορολογηθεί πρόσθετα με 10% επί του ποσού των λιγότερων αποδείξεων.

Σε ερώτηση αν έχει ληφθεί υπόψη ότι οι πολίτες πλέον δεν θα έχουν κίνητρο να μαζεύουν αποδείξεις, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών κ. Ευ. Βενιζέλος απάντησε: "Οι αποδείξεις δεν αφορούν το αφορολόγητο όριο, αφορούν το επίπεδο που πρέπει να φτάνεις με αποδείξεις, ανάλογα με τα εισοδήματά σου. Δηλαδή, αν τα εισοδήματά σου είναι 100.000 ευρώ, στο Εθνικό Φορολογικό Σύστημα θα προβλέπεται ότι πρέπει να εμφανίσεις 60.000 ευρώ σε αποδείξεις - ας πάρω ένα αισιόδοξο παράδειγμα γιατί μόνο 25.000 Έλληνες κάνουν δήλωση εισοδήματος άνω των 100.000 για να καταλάβουμε τι συμβαίνει με το φορολογικό σύστημα. Μόνο 160.000 άτομα δηλώνουν εισόδημα πάνω των 50.000 ευρώ."

Και συνέχισε: "Αν δηλώσεις 50.000 ή 60.000 ευρώ, πρέπει να έχεις αποδείξεις οι οποίες είναι 30.000 όχι 5.000 ευρώ. Αυτές οι αποδείξεις θα είναι ηλεκτρονικές, οι αποδείξεις θα είναι συγκεντρωμένες με ηλεκτρονικό τρόπο και δεν θα παίρνεις καμία επιστροφή. Πρέπει να οικοδομήσεις το επίπεδο του δικού σου εισοδήματος με αποδείξεις οι οποίες θα είναι ηλεκτρονικές. Πότε θα αρχίσει να ισχύει το μέτρο αυτό; Αυτό το μέτρο θα ισχύσει με την φορολογική δήλωση του 2012 για τα εισοδήματα του 2011. Όλα τα μέτρα αυτά προκειμένου να αποδώσουν το 2012 πρέπει εφόσον αφορούν την φορολογική δήλωση του 2012 να αφορούν τα εισοδήματα του 2011".

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο υπουργός Οικονομικών, οι πολίτες θα πρέπει να μαζέψουν αρκετά περισσότερες αποδείξεις του 25% του εισοδήματος τους για να μην φορολογηθούν με 10%. Επιπλέον με την κατάργηση των φοροαπαλλαγών αποδείξεις που αφορούν π.χ. τις ιατρικές δαπάνες, τα ενοίκια, τα δίδακτρα, τα ασφάλιστρα ζωής κτλ. θα συναθροίζονται με τις υπόλοιπες καταναλωτικές δαπάνες.

Στα δύο παραδείγματα που ανέφερε ο υπουργός Οικονομικών το ποσό των αποδείξεων για να μην υπάρξει πρόσθετη φορολογία ξεπερνά το 50% τους εισοδήματος. Είναι προφανές ότι το μέτρο αυτό αν δεν εφαρμόζεται κλιμακωτά θα φέρει μεγάλες επιβαρύνσεις στο σύνολο σχεδόν του πληθυσμού καθώς επιβάλει στους πολίτες να μην αποταμιεύουν και να καταναλώνουν.

Τέλος, ο υπουργός Οικονομικών κ. Ε. Βενιζέλος εισηγήθηκε την εξαίρεση των κοινόχρηστων χώρων στα τουριστικά καταλύματα κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή, λίγο πριν την έναρξη της ονομαστικής ψηφοφορίας της τροπολογίας για την επιβολή του ειδικού τέλους ακινήτων.

Ο κ. Βενιζέλος πρότεινε να προστεθεί στη σχετική πρόβλεψη της διάταξης που εξαιρεί από το τέλος τους κοινόχρηστους χώρους των πολυκατοικιών και εξαίρεση των κοινόχρηστων χώρων των ξενοδοχείων ενώ σημειώνοντας ότι έχει προηγηθεί συνεννόηση με τους εκπροσώπους των ξενοδοχειακών φορέων.
Πηγή: newsit.gr

Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

Greek Alert

Posted: 28 Sep 2011 07:46 AM PDT

Greek Alert


Κοινή δήλωση των μειονοτήτων «ΑΠΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΓΡΑΦΗ!» - Τι είπε ο Μπολάνος

Posted: 28 Sep 2011 06:57 AM PDT



Σε κοινή ανακοίνωση προς τα Αλβανικά ΜΜΕ οι εκπρόσωποι των τεσσάρων μειονοτικών ομάδων δήλωσαν πως θα ΑΠΕΧΟΥΝ από την απογραφή πληθυσμού και κατοικιών που αρχίζει την 1η Οκτωβρίου, και κάνουν έκκληση προς όλα τα μέλη των μειονοτήτων να μποϊκοτάρουν την απογραφή που σαν στόχο έχει την τεχνητή στατιστική συρρίκνωση της μειονότητας.

Την Ελληνική μειονότητα εκπροσώπησε ο πρόεδρος την ΟΜΟΝΟΙΑΣ κος Βασίλης Μπολάνος, τους....
 

Γιατί οι άνθρωποι κάνουν χρήση ναρκωτικών ουσιών

Posted: 28 Sep 2011 06:33 AM PDT



Λ. Τολστόη


«Πώς αλλιώς να εξηγήσει κανείς τη χρήση του οινοπνεύματος, του καπνού, της μορφίνης, των διαφόρων μορφών οπίου και άλλων ναρκωτικών;... Ποτέ άλλοτε στο παρελθόν οι άνθρωποι δε ζούσαν σε τόσο μεγάλη αντίφαση ανάμεσα στη συνείδησή τους και στις πράξεις τους». Μέσα από την αφήγηση της ιστορίας ενός πραγματικού ταλέντου, το οποίο πνίγεται από το οινόπνευμα, ο Τολστόι θέλει να ανάγει το ζήτημα στο επίπεδο της προσωπικής ηθικής. Στο κείμενό του απαντούν οι Ζολά, Δουμάς υιός, Ντωντέ και Σαρκό, απαντήσεις που συνεισφέρουν κι αυτές σε μια ωφέλιμη πολεμική.


Το βιβλίο ''Γιατί οι άνθρωποι κάνουν χρήση ναρκωτικών ουσιών'' μπορείτε να το βρείτε εδώ

Δεν εμφανίστηκε ο Μπουτάρης στη σύσκεψη για τις εκδηλώσεις των 100 χρόνων της απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης!

Posted: 28 Sep 2011 04:48 AM PDT


Δεν άρεσε όπως ήταν αναμενόμενο η απουσία του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη από τη χθεσινή σύσκεψη για τον καθορισμό των εκδηλώσεων για τον εορτασμό των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης το 2012.
Ενοχλημένος παρουσιάστηκε στις δηλώσεις του ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Απόστολος Τζιτζικώστας ο οποίος χαρακτήρισε λάθος το μοναχικό δρόμο του δημάρχου Θεσσαλονίκης, διασαφηνίζοντας ότι οι εορτασμοί αφορούν ολόκληρο το νομό και όχι μόνο το δήμο Θεσσαλονίκης

Πάντως οι δήμοι έχουν διορία από την αντιπεριφέρεια να παρουσιάσουν τις προτάσεις τους μέχρι τις 14 Οκτωβρίου, με νέα σύσκεψη να πραγματοποιείται στις 20 του ίδιου μήνα, όπου θα καθοριστεί το ακριβές πρόγραμμα.

spnews.gr

ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Posted: 27 Sep 2011 01:56 PM PDT

ΑΘΗΝΑ 28-9-2011 .



ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ; ΤΙ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ;

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΟΡΘΙΟΙ ΜΙΛΑΝΕ......

ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ

Υπάρχουν πολλών ειδών ήττες και άλλα τόσα είδη παρακμής στη ζωή ενός έθνους. Η χειρότερη ωστόσο μορφή ήττας που μπορεί να υποστεί το Ελληνικό Έθνος είναι ο εθισμός στο προσκύνημα του εχθρού, εσωτερικού ή εξωτερικού, δίχως παράθεση αντιλόγου και δίχως την παραμικρή αντίσταση. Το χειρότερο είδος Έλληνα είναι εκείνος που έχει χάσει τη σπονδυλική του στήλη, έχει υποστεί λοβοτομή και από το πολύ σκύψιμο σκύβει χαμηλά το βλέμμα του. Περπατά σκυφτός και δεν κοιτά ίσα στα μάτια τον εχθρό. Προσκυνά και του προσφέρει τη ζωή του και τη γη του αμαχητί.

Είναι όμως αυτός ο Έλληνας περασμένων χρόνων δόξας και ηρωισμού; Θα φτάναμε ποτέ να αποκτήσουμε το σημερινό κουτσουρεμένο κράτος που πάνε να μας κουτσουρέψουν λογής – λογής «συγγενείς» και «φίλοι»; Θα είχαμε ελευθερωθεί εν όπλοις όταν σήμερα σκλαβωνόμαστε εν λόγοις; Θα κυμάτιζε ελληνική σημαία σε γη ελληνική και γράμματα ελληνικά σε σχολεία ελληνικά; Δίχως βέβαια την απαραίτητη ύλη σήμερα. Θα είχαμε πατρίδα και σπίτι ελληνικά να βάλουμε υπό την προστασία τους εμάς και τους οικείους μας ώστε να τα υπερασπιστούμε σαν έρθει η ώρα και να τα αυγατίσουμε όταν το καλέσει ο καιρός σαν τώρα;

Η απάντηση είναι εύκολη μα και δραματική συνάμα. Η απάντηση είναι ένα τεράστιο όσο και ατιμωτικό Όχι. Αλλά όταν μια άλλη γενιά Ελλήνων είχε φτάσει εν καιρώ πολέμου να αντιτάξει σε ένα σύννεφο εχθρών ένα πελώριο και ηρωικό ΟΧΙ, το να προτάσσει το σημερινό κράτος ένα επίσης εκκωφαντικό όχι μες στην σιωπή του, αλίμονο, στην ουσιαστική αντιμετώπιση της σκυλεύσεως της φυλής μας, αυτό σημαίνει πως το προσκύνημα τράβηξε πολύ και πρέπει να πάρει τέλος. Πρέπει να αποδείξουμε πως την χώρα αυτή κατοικούν Έλληνες απροσκύνητοι.

Κάποτε ο Περικλής Γιαννόπουλος είχε πει δικαίως για τους Έλληνες της γενιάς του πως υπήρξαν οι χειρότεροι περασμένων γενεών. Τώρα λοιπόν που γνωρίσαμε κι εμείς τους δικούς μας χείριστους Έλληνες όλων των προηγούμενων γενεών, πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας έναντι της Πατρίδος και του λαού, έναντι των παιδιών μας, και να αφουγκραστούμε τα λόγια του στρατηγού Θεόδωρου Κολοκοτρώνη. Είχε πει λοιπόν ο Κολοκοτρώνης για το λαό μας: «Είσαστε Έλληνες; Τι προσκυνάτε; Οι Έλληνες ακόμα και στους θεούς όρθιοι μιλάνε».

Έχει δίκιο ο στρατηγός Κολοκοτρώνης. Από τον καιρό του «υπέρ βωμών και εστιών» έως το «υπέρ Πίστεως και Πατρίδος» ο Θεός για εμάς τους Έλληνες ήταν Πηγή Ζωής και Σύντροφος μαζί. Μες την κατοικία, στο ναό, την καθημερινότητα, στην ειρήνη και στον πόλεμο τα μάτια μας στρέφονταν ίσα στον Δημιουργό και Πατέρα μας και η ψυχή μας δίψαγε για την εύνοια και την προστασία Του. Καμία ενέργεια δεν ξεκίναγε δίχως τη Θεία Επίκληση. Πάντοτε η επικοινωνία αυτή υπήρξε οικεία και σε στάση ορθή. Πάντοτε υπήρξαμε υπερασπιστές του Δικαίου και Πρόμαχοι Θεού και Πατρίδος.

Τι άλλαξε άραγε; Μήπως δεν είχαμε και παλαιότερα προδότες και ήττες; Μήπως δεν υπήρξαν άλλοτε ολιγοψυχίες; Αναμφίβολα ναι. Υπήρξαν όμως τα αναστήματα που ήταν φύσεις απροσκύνητες και τραχιές, ορκισμένες να δώσουν τον υπέρ πάντων αγώνα για Πατρίδα, Θρησκεία και Οικογένεια. Αναστήματα που παίρνανε τον ελληνικό λαό από το χέρι και δίνανε όλοι μαζί νίκες και μεγαλεία στο Έθνος μας ακόμα και προ μέγιστων κινδύνων. Στον Μαραθώνα, στα Δερβενάκια, στο Βορειοηπειρωτικό Μέτωπο, στις φτώχιες που μας βρήκαν μετά, σε όλα τα μέτωπα. Κοινωνικά και στρατιωτικά.

Μας λένε πως θα χρεοκοπήσουμε, πως μπροστά στις λόγχες της Τουρκίας πρέπει να απαντήσουμε με… επιχειρήματα, πως πρέπει να παραδώσουμε τα σπίτια που γεννηθήκαμε, πως πρέπει να δώσουμε τα κλειδιά της Πατρίδος σε ξένους και ξενοκίνητους. Μας λένε δηλαδή πάλι ότι πρέπει να προσκυνήσουμε γιατί είμαστε μικροί και φτωχοί. Πλην έντιμοι…ηλίθιοι! Μας λένε πως αν προσκυνήσουμε θα σώσουμε το κεφάλι μας μόνο με το παράσημο μιας…αλυσίδας! Μας λένε «ημέτεροι» πως το προτεκτοράτο έχει πιάσει πάτο και πρέπει να προσκυνήσουμε αφού έτσι θέλουν τοκογλύφοι και παγκόσμια διακυβέρνηση του νεοταξισμού.

Εμείς όμως ως Έλληνες Εθνικοκοινωνιστές είμαστε παιδιά του στρατηγού Θεόδωρου Κολοκοτρώνη. Και απευθυνόμαστε στην μεγάλη και υγιή πλειοψηφία των Ελλήνων που είναι παιδιά του ίδιου σπουδαίου ανδρός. Σπάστε τις αλυσίδες της δουλοπρέπειας του Συστήματος. Σταθείτε όρθιοι και αντισταθείτε. Μείνετε απροσκύνητοι, περάστε στην εθνική αντεπίθεση και αποδιώξτε εφιάλτες και βαρβάρους από Γη Ελληνική. Το θέλει ο Θεός, το ζητούν οι Ήρωες, το εγκρίνουν οι Έλληνες, το μπορεί η Ελλάδα του Εθνικοκοινωνισμού.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Μπείτε η διαδώστε την ομάδα του greekalert

Posted: 27 Sep 2011 08:20 AM PDT

Explorers Wanted! Introducing Adventure World – Play Now!

Posted: 28 Sep 2011 07:41 AM PDT

Adventure World by Zynga You’re invited to join the Adventure Society.
Play Now Invite Friends
NEW ADVENTURE WORLD
Grab life by the boulders.
Are you keen to tackle jungles,
volcanoes and mountain tops?
To recover lost artifacts and
solve ancient puzzles?
Gather your friends and join
Professor Allen as he circles
the globe in search of adventure!
Play Now
EXPLORE LOST WORLDS!
Mountain Tops Crystal Caverns Jungle Temples
This email is intended for pantocratoria.apostolh-mail@blogger.com. You received this message because you signed up for Zynga’s email program. To unsubscribe from Zynga (Game Updates) emails - unsubscribe here. To manage your email preferences please visit accounts.zynga.com.

© Zynga Inc. 4104 24th Street #363 San Francisco, CA 94114-3615 Privacy Policy

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ...Νέα-Επικαιρότητα.....

Posted: 28 Sep 2011 04:46 AM PDT

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ...Νέα-Επικαιρότητα.....


ΑΝΩ ΤΩΝ ...18 ...Παρουσιάστρια του Mega σε γυμνή φωτογράφηση…!!!!!! (+18)

Posted: 28 Sep 2011 01:52 AM PDT

Την γνωρίσατε απο την συμμετοχή της στους κηπουρούς του Mega.


Πολλά κορίτσια τον τελευταίο καιρό λένε ότι πηγαίνουν στο εξωτερικό για δουλειές. Βλέπετε η Ελλάδα δε δίνει χρήματα και οι φωτογραφήσεις είναι

ελάχιστές.

Ακόμη και οι κατάλογοι που έδιναν μεροκάματο έχουν περιοριστεί πολύ.
Οι καχύποπτοι βεβαίως όταν ακούν ότι ένα μοντέλο ταξιδέυει στο εξωτερικό αμέσως πλάθουν σενάριο περί βίζιτας. Δεν είναι όμως έτσι. Στη συγκεκριμένη μάλιστα περίπτωση η Άρτεμις ταξίδεψε στην Ουγγαρία για τις ανάγκες φωτογράφησης για λογαριασμό του Playboy.

Το κορίτσι ξέρει όπως πολύ καλά παρατηρείτε να παίζει με τον φακό, να στήνεται να προκαλεί…

Το κορίτσι φωτογραφίζεται στο lobby μεγάλου ξενοδοχείου της Βουδαπέστης, ενώ παρέμεινε εκεί για τέσσερις μέρες. Μπορείτε να δείτε τους υπέροχους χώρους που επιλέχθηκαν απο την ομάδα του περιοδικού για το shooting αλλά και τα γεμάτα καλής ποιότητας σιλικόνη μπαλόνια της Άρτεμις. Παλεύω να δώ τους χώρους αλλά η σιλικόνη με τυφλώνει…Για τα μάτια σας και μόνο

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η εικόνα που κάνει τον γύρο του Διαδικτύου – “Μπαμπά, γιατί με... χτύπησε ο κύριος των ...ΜΑΤ”;

Posted: 28 Sep 2011 01:44 AM PDT

Που να φανταστεί κανείς, όταν βλέπει το τρομαγμένοκοριτσάκι να κλαίει με λυγμούς, ότι για τον τρόμο αυτό ευθύνεται ένας «κύριος» των ΜΑΤ, που χτύπησε το οκτάχρονο με το γκλοπ του!!!



Ποιος θα περίμενε ότι αυτό θα γινόταν στην Ελλάδα;

Και όμως; Το περιστατικό σημειώθηκε την προηγούμενη Κυριακή και η εικόνα, που κάνει τον γύρο του Διαδικτύου, μόνο ερωτήματα και οργή προκαλεί. «Γιατί μπαμπά με χτύπησε αυτός ο κύριος», ρώτησε η μικρή Μελίνα τον πατέρα, Ηλία Βρεττάκο.Τι να απαντήσει ένας γονιός σε αυτή την απορία;

Τι να απαντήσει γενικά κάποιος σε αυτό το ερώτημα. «Γιατί ένα μικρό παιδάκι; Τι μπορεί να έφταιξε».

«Δεν καταλαβαίνω γιατί», επέμεινε η μικρή, η οποία από τον φόβο γαντζώθηκε στον λαιμό του πατέρα της δυνατά και δεν ήθελε να τον αφήσει.

Για ώρες μετά δεν μπορούσε να ηρεμήσει από τους λυγμούς που έπνιγαν κάθε της φράση, ενώ απορούσε: «μπαμπά τι θα γίνει άμα χτυπήσου όλα τα παιδάκια;».

Αρκετά ταραγμένος ήταν και ο πατέρας της: «Γιατί τέτοια βαναυσότητα σήμερα στο μικρό παιδί μου;», αναρωτιέται μιλώντας στην Ελευθεροτυπία ο κ. Βρεττάκος, ο αντιπρόεδρος της ΑΔΕΔΥ, ο οποίος την Κυριακή δεν «κατέβηκε» στο Σύνταγμα με αυτή του την ιδιότητα. «Κατεβήκαμε οικογενειακά», εξηγεί.

Ανατριχιαστική η περιγραφή του πατέρα: «Τα ΜΑΤ θέλανε να φύγουμε από το πεζοδρόμιο… Να μας διώξουν. Έτρεξαν κατά πάνω μας. Μας φώναζαν, έβριζαν και με τις ασπίδες τους άρχισαν να μας σπρώχνουν βίαια. Χτύπησαν την κόρη μου με την ασπίδα στην γνάθο. Αυτή άρχισε να κλαίει. Την πήρα αγκαλιά και προσπαθώ να φύγω. Εγώ ήμουν εξοργισμένος και εκείνη φοβισμένη», περιγράφει.

«Θέλουν να μας τρομοκρατήσουν. Να μην διαμαρτύρεται κανείς. Να υποταχθούν όλοι. Για αυτό γίνεται τέτοια προσπάθεια άγριας καταστολής», υποστηρίζει, όμως δεν τολμάει να πει αυτά στην κόρη του, για την οποία ψάχνει… παιδιάστικες δικαιολογίες, προκειμένου να την ηρεμήσει…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τι γίνεται μετα παιδιά που είναι γεννημένα το 1983-1984???Ψάχνουν σε αυτά τον αντίχριστο ή πρόκειται για μετενσαρκώσεις ηρώων της αρχαίας Ελλάδος?? Αφιέρωμα....Τα παιδιά indigo ζουν ανάμεσα μας...και ποια είναι?

Posted: 28 Sep 2011 01:42 AM PDT

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Υπάρχουν άραγε παιδιά που προορίζονται να σώσουν τον κόσμο; Μήπως βρίσκονται ανάμεσα μας αυτοί οι άνθρωποι που οραματίζονται ένα καλύτερο αύριο και μπορούν να συμβάλουν σε αυτό; Οι «φωτισμένες» γενιές είναι εδώ...


Τα παιδιά indigo θεωρούνται ασυνήθιστα ευαίσθητα και χαρισματικά. Κάθε χρόνο, γίνονται όλο και περισσότερες αναφορές από γονείς και καθηγητές που επιβεβαιώνουν την ύπαρξη αυτών των παιδιών.

Η ψυχολόγος και μέλος της Ευρωπαϊκής Ψυχιατρικής Ένωσης, Natalya Mikhaylovskaya, λύνει τη σιωπή της για τα παιδιά indigo μετά από πολλά χρόνια έρευνας.

Ώριμα μάτια

«Τα τελευταία 10 χρόνια έχουν γεννηθεί παιδιά τα οποία δεν αποτελούν αντιπροσωπευτικό δείγμα συνηθισμένων αγοριών και κοριτσιών,» σχολιάζει η Mikhaylovskaya. «Η μοναδικότητα είναι εμφανής από τους πρώτους μήνες της ζωής τους. Οι γιατροί συνήθως μένουν έκπληκτοι από τα "ώριμα" μάτια των παιδιών αυτών.

«Ενώ τα συνηθισμένα μωρά αδυνατούν να συγκεντρώσουν το βλέμμα τους σε ένα ορισμένο σημείο, τα "πεφωτισμένα" έχουν την ικανότητα να κοιτούν επίμονα. Τα παιδιά αυτά όσο μεγαλώνουν συμπεριφέρονται με όλο και πιο περίεργο τρόπο.»

Οι γονείς συνήθως ανησυχούν και στρέφονται σε ειδικούς που θα τους συμβουλεύσουν για τον τρόπο που θα μεγαλώσουν τα παιδιά τους. Οι γονείς δυσκολεύονται να επικοινωνήσουμε με τα παιδιά τους. Τα παιδιά της «φωτισμένης» γενιάς, όπως συχνά αποκαλούνται, δεν θέλουν να μελετήσουν ή να παίξουν όπως οι φίλοι τους, δεν υπακούν στις αρχές και σχεδόν πάντα βρίσκονται μόνα τους.

Όλα τα παραπάνω ίσως μοιάζουν οικεία. Πάντα υπήρχαν παιδιά με ιδιαιτερότητες. Παλιότερα οι ψυχολόγοι αποφαίνονταν ότι τα παιδιά αυτά πάσχουν από Διαταραχή Ελλειματικής Προσοχής ή Υπερ-κινητικότητα και τους χορηγούσαν ηρεμιστικά. Παρόλα αυτά, τα παιδιά που πάσχουν από υπερ-κινητικότητα αδυνατούν να συγκεντρωθούν για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα σε μια δραστηριότητα. Το παραμικρό εμπόδιο μπορεί να τα αποσπάσει και αμέσως να ασχοληθούν με κάτι διαφορετικό.



Τα παιδιά Indigo, όμως, μπορούν να επιμένουν σε ένα θέμα που τα ενδιαφέρει και δεν αποθαρρύνονται διόλου από τις δυσκολίες. Αντιθέτως μάλιστα, τα εμπόδια τα οπλίζουν με περισσότερη επιμονή που θα χρειαστούν για να επιτύχουν. Τα παιδιά Indigo μπορούν να καταφέρουν αρκετά σε ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, είναι επίμονα και συγκεντρωμένα έως ότου καταφέρουν να ικανοποιήσουν την περιέργεια τους. Αυτός που έρχεται στο μυαλό όλων μας φυσικά δεν είναι άλλος από τον Αϊνστάιν, ο οποίος θεωρήθηκε επίσης προβληματικό παιδί.

Κοινωνικά στερεότυπα

«Για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα δεν υπήρχε επίσημη ονομασία για αυτά τα ιδιαίτερα παιδιά,» σχολιάζει η Mikhaylovskaya. «Στη Ρωσία έχουν πάρει το όνομα παιδιά της χιλιετίας ή παιδιά του φωτός.»

Στη Γαλλία, τα παιδιά αποκαλούνται Teflon kids καθώς δεν συμβαδίζουν με τα κοινωνικά στερεότυπα. Στην Αγγλία ονομάζονται cyborgs, αφού όπως θεωρείται, ακολουθούν περισσότερο το μυαλό παρά τη καρδιά τους.

Τα παιδιά Indigo αρχίζουν να χρησιμοποιούν τους υπολογιστές όταν βρίσκονται μόλις στην ηλικία των 3-4 χρονών. Σε αντίθεση λοιπόν με τα περισσότερα παιδιά της ηλικίας τους, φαίνεται ότι είναι τεχνολογικά εξελιγμένα. Γι'Α αυτό το λόγο μπορούμε κάλλιστα να υποθέσουμε ότι η τεχνολογία θα παρουσιάσει αλματώδη πρόοδο τα επόμενα 10 χρόνια. Τα παιδιά Indigo θα ανοίξουν την πόρτα σε έναν κόσμο όπου οι άνθρωποι θα δουλεύουν με το μυαλό τους και όχι με τα χέρια τους.

Ο όρος "Indigo," όπως αποκαλούνται τα παιδιά αυτά στην Αμερική, έχει τις ρίζες του στην έρευνα του Lee Carroll. Ο Carroll μελέτησε αρκετές περιπτώσεις "φωτισμένων" παιδιών για χρόνια ενώ αργότερα ξεκίνησε με την μελέτη της αύρας τους. Η μελέτη του Carroll είναι αμφισβητήσιμη καθώς το θέμα της αύρας δεν είναι αποδεκτό από το σύνολο της επιστημονικής κοινότητας. Παρόλα αυτά, ένας πολύ μεγάλος αριθμός διακεκριμένων επιστημόνων υποστηρίζει την παραπάνω θεωρία μέσα από την ανάπτυξη μεθόδων για την μελέτη της ενέργειας που περιβάλλει τα αντικείμενα και ονομάζεται αύρα.



Ο Carroll μέτρησε την αύρα αυτών των ατόμων, το μέγεθος, το χρώμα, το σχήμα και την ένταση της φωτεινότητας. Ο ίδιος ανακάλυψε ότι η αύρα των χαρισματικών παιδιών ήταν λουλακί σε αντίθεση με την αύρα των περισσοτέρων ατόμων που είναι κίτρινη ή πράσινη. Ο Carroll επιβεβαίωσε επίσης ότι τα παιδιά με αυτή την αύρα υπερτερούν τόσο ως προς τους γονείς όσο και προς τους συνομήλικους τους σε επίπεδο νοημοσύνης και γνώσης.

«Τα παιδιά Indigo είναι έξυπνα, ανεπτυγμένα και δεν ταιριάζουν με τα συνηθισμένα στερεότυπα των παιδιών,» σχολιάζει η Mikhaylovskaya. «Πρόκειται για χαρισματικά παιδιά που διαθέτουν μια εντελώς διαφορετική πνευματική δομή. Το μέσο IQ αυτών των παιδιών φτάνει το 130.»

Η γενιά Indigo πολλαπλασιάζεται πολύ γρήγορα. Μέχρι πριν από 30 χρόνια, κανένας δεν είχε ακουστά το φαινόμενο. Σήμερα, το 70% των παιδιών που γεννιούνται διαθέτουν αύρα ανοιχτού μωβ χρώματος. Οι επιστήμονες αναμένουν την αύξηση αυτού του ποσοστού έως το 90% στο κοντινό μέλλον. Κάποιοι άλλοι επίσης τονίζουν ότι η γέννηση των παιδιών Indigo δεν είναι τυχαία, προτείνοντας ότι η νέα αυτή φυλή υπήρχε ανέκαθεν και λάμβανε μεγάλες διαστάσεις κατά τη διάρκεια των πιο καταστροφικών στιγμών στην ιστορία μας.

Διάσημα παιδιά

Ο 9χρονος Mike Smith από τη Γερμανία μας έδειξε ένα ενδιαφέρον κόλπο. Πήρε ένα γυάλινο μπουκάλι με φάρμακα, το τοποθέτησε σε ένα τραπέζι από όπου και εξήγαγε τα φάρμακα με τη βοήθεια των τηλεπαθητικών του ικανοτήτων.

Η Nadezhda Kipryanovich γέννησε ένα παιδί φαινόμενο στην περιοχή Volgograd. Όταν ο Boris ήταν μόλις 8 μηνών, μπορούσε να αρθρώσει ολόκληρες προτάσεις, στην ηλικία των 18 μηνών μπορούσε να διαβάσει ακόμα και εφημερίδα... Στα τρία του χρόνια, ο μικρός Boris ξεκίνησε να μιλάει για το πανεπιστήμιο. Ο μικρός χαρισματικός Boris δεν γνώριζε μόνο τους πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος και τους δορυφόρους τους αλλά και τα ονόματα των αστρικών συστημάτων. Οι επιστήμονες μελέτησαν το φαινόμενο, αλλά δεν κατάφεραν να βρουν μια λογική εξήγηση.

Κατά τη διάρκεια μιας παρουσίασης στη Νέα Υόρκη, η 10χρονη Mariya Yudovich έδωσε σε όλα τα μέλη του κοινού της από ένα τριαντάφυλλο, το οποίο κατάφερε να ανθίσει απλά με την κίνηση του χεριού της.

Ένα νεαρό κορίτσι από το Μεξικό μπορεί να περιγράψει με δεμένα μάτια και μόνο με ένα απλό άγγιγμα την απεικόνιση μιας φωτογραφίας. Μπορεί να κατονομάσει τα πρόσωπα της φωτογραφίας, τις διευθύνσεις τους και τους αριθμούς του διπλώματος οδήγησης και τις ασφάλειες τους.

Σκεπτικισμός

Ο Δρ. Vladimir Kireev, ψυχίατρος σε νοσοκομείο του Τάλιν της Εσθονίας, αναφέρει: «Ο ενθουσιασμός που δείχνουν οι ερευνητές που εγκωμιάζουν το φαινόμενο Indigo είναι ενοχλητικός. Στην ουσία αυτό που κάνουν είναι να χωρίζουν τα παιδιά σε δυο ομάδες, μια επίλεκτη φυλή και ένα κατώτερο είδος. Το επόμενο λογικό βήμα είναι η εμφάνιση μιας χώρας που θα ισχυρίζεται ότι έχει περισσότερα παιδιά Indigo από οποιαδήποτε άλλη και θα υποστηρίζει ότι είναι η επίλεκτη φυλή. Μήπως τελικά πρόκειται για ένα είδος ανερχόμενου φασισμού σε πνευματικό επίπεδο;»

Ο Oleg Gubin, ψυχίατρος στο Health Plus Medical Center, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Τα παιδιά που είναι προικισμένα σε ένα πεδίο συχνά υποφέρουν από πνευματικές ή ψυχολογικές διαταραχές, αυτό όμως δεν αποτελεί ένδειξη ύπαρξης μιας νέας φυλής. Σήμερα είμαστε μάρτυρες μιας μαζικής εισροής πληροφοριών, μιας μεταβαλλόμενης οικολογίας, γενετικά τροποποιημένων τροφών και πολλών άλλων παραγόντων που αλλάζουν μέρα με τη μέρα τη ζωή μας.»

Ο Yury Fomin, μηχανικός και ειδικός αυτοματοποιημένης διαχείρισης, αναφέρει: «Η αποκάλυψη των τηλεπαθητικών ικανοτήτων σε όλο και περισσότερα παιδιά σημαίνει ότι το φαινόμενο Indigo εξαπλώνεται...»





Αύρα: Μπορεί να αναλυθεί;

Ο καθηγητής Konstantin Korotkov είναι ένας από τους πρωτοπόρους στο πεδίο της επιστημονικής μελέτης της αύρας. Σήμερα ο Δρ.Korotkov δουλεύει στο Ινστιτούτο Fine Mechanics and Optics του Saint Petersburg. Ο Korotkov κατασκεύασε μια μηχανή η οποία μετράει την αύρα των ανθρώπων και παρέχει αποτελέσματα για την σωματική και ψυχική ισορροπία του ατόμου. Όμως τι ακριβώς μετράει αυτό το όργανο;

Όπως αναφέρει ο Korotkov: «Αυτό που κάνουμε είναι να συλλέγουμε πληροφορίες από τα φυσικά πεδία γύρω από τα δάχτυλα. Όταν ένας ηλεκτρομαγνητικός παλμός χτυπήσει το δάχτυλο μας, τότε το σώμα απελευθερώνει μια ροή φωτονίων και ηλεκτρονίων. Το οπτικό μας σύστημα παρακολουθεί αυτές τις αντιδράσεις. Αργότερα αναλύουμε τα αποτελέσματα μέσω υπολογιστή. Μέσα σε 10-15 λεπτά μπορούμε να έχουμε μια ολοκληρωμένη εικόνα για την ψυχική κατάσταση, το σώμα και την κατάσταση των οργάνων του ατόμου.»

Το όργανο αυτό χρησιμοποιείται ήδη στο First Medical Institute, την Military and Medical Academy, το Sports Institute και πολλούς άλλους οργανισμούς τόσο στην Ρωσία όσο και στο εξωτερικό.





Τα παρακάτω καλά είναι να τα γνωρίζετε. Είναι χρήσιμα!!!!

Πέντε γενιές ίντιγκο

Μία από τις πιο γνωστές ερευνήτριες των φαινόμενων της Νέας Εποχής, είναι η κυρία Lori Johnson, που ασχολήθηκε με την ίντιγκο γενιά σχεδόν επιστημονικά και τη χώρισε σε πέντε κατηγορίες ανάλογα με τη χρονολογίαγέννησης των παιδιών.

Η 'Άλφα γενιά

Η πρώτη γενιά, η οποία ονομάστηκε Άλφα, περιλαμβάνει τα παιδιά πουγεννήθηκαν την περίοδο από το 1958 ως το 1968. Η αύρα τους είχε βαθύ γαλάζιο & πράσινό - μοβ αποχρώσεις και ήταν κάτω από την επιρροή του μεταλλικού μπεζ που τους προστάτευε από τις εξωτερικές επιθέσεις και από τις υπερβολικές πρόωρες εξωτερικές του indigo δυναμικού τους.

Τα εξωτερικά πέπλα τις αύρας τις, βοηθήσαν και βοηθούν ακόμη αυτούς τους Λειτουργούς του Φωτός να προσαρμοσθούν στον τρόπο ζωής και ύπαρξης των υπόλοιπων συνανθρώπων τους, που δεν ανήκουν σ' αυτή την ιδιαίτερη ομάδα που την ονομάσαμε indigo.

Από μικρό παιδιά ακόμη οι Άλφα είχαν μια αίσθηση ότι είναι διαφορετικοί, σαν να μην ανήκουν στον τόπο, στη χώρα ή στους γονείς που τους γέννησαν.. Οι λόγοι γι' αυτή τη διαφορετικότητα ήταν πάντα ασαφείς και ποτέ δεν έβρισκαν μια ικανοποιητική εξήγηση. Μόλις ωρίμασαν νοητικά, αρκετά για να μπορέσουν να φανούν τα χαρίσματα τους, είχαν και την εμπειρία της «Σκοτεινής Νύχτας της Αφύπνισης». Για κάθε indigo γενιά αυτή η διαδικασία της αφύπνισης ξεκινάει γύρω στην ηλικία των 28 με 29 ετών και διαρκεί περίπου 7,5 χρόνια. Η «Σκοτεινή Νύχια της Αφύπνισης» είναι ηπερίοδος που μπορεί να είναι ιδιαίτερα δύσκολη, επειδή είναι η περίοδος τηςοριστικής επιστροφής του ατόμου στον Εαυτό του και στην αποστολή για την οποία τελικά βρίσκεται Εδώ και Τώρα. Αυτή η περίοδος είναι γεμάτη παγίδες, προβλήματα διάφορων ειδών, αρρώστιες, θανάτους των αγαπημένων ανθρώπων.. Για την Άλφα γενιά αυτή η περίοδος συνέπεσε από το 1986 μέχρι το 1996. Στην ηλικία των ώριμων τριάντα (37 - 39) ξεκινάει η ανάρρωση και η άνθιση των ψυχικών τους δυνατοτήτων. Μέχρι τότε το άτομο είχε αρκετό χρόνο να μάθει επιτέλους να εμπιστεύεται τις ψυχικές του δυνάμεις χωρίς να ξαφνιάζεται ή να προσπαθεί να μοιραστεί τις εμπειρίες του οπωσδήποτε με τους άλλους. Εδώ μιλάμε για τις διάφορες εσωτερικές εμπειρίες του Ανοιχτού Νου (open mind) πoυ σημαίνει να έχει κανείς καθαρή διαίσθηση, δυνατή εσωτερική κατεύθυνση και επικοινωνία με τον πνευματικό κόσμο, αναγνώριση των σκέψεων, συναισθηματιών και προθέσεων των άλλων, κατανόηση των παράλληλωνεπιπέδων της πραγματικότητας, μια αληθινή επίγνωση για τη φύση του χρόνου, καθημερινές συγχρονικότητες (synchronicity) και πολλά άλλα χαρίσματα. Στην ηλικία των τριάντα ετών απελευθερώνονται συνήθως όλες οι θεραπευτικές δυνάμεις όλων των γενιών. Μπορούμε να καταλάβουμε λοιπόν γιατί το Ρέικι ανθίζει τα τελευταία χρόνια που η Άλφα indigo γενιά έχει περάσει στη δική της «ώχρα φάση», δηλαδή στη φάση της πλήρους αυτογνωσίας.

Βήτα γενιά

Είναι άνθρωποι γεννημένοι κατά την περίοδο μεταξύ του 1968 και 1978. Χαρακτηριστικά χρώματα στην αύρα τους είναι το γαλάζιο - πράσινο - μοβ, αλλά δεν υπάρχει ποια το μεταλλικό χρώμα της προστατευτικής ασπίδας. Η περίοδος της δικής τους αφύπνισης συμπίπτει, περίπου στην περίοδο από το 1996 μέχρι το 2006, Πολύ σπάνια ένα indigo άτομο συνειδητοποιεί την αποστολή του πριν τα τριάντα του χρόνια. Για αυτό τον λόγο όσοι ανήκετε σ' αυτή τη γενιά πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί και τρυφεροί με τον εαυτό σας. Εκείνη την περίοδο εξαφανίζονται τα προστατευτικά πέπλα της αύρας και το άτομο μπορεί να έχει συχνά την αίσθηση πως είναι γυμνό, απροστάτευτο και ευάλωτο διότι περνάει τις διαδικασίες κάθαρσης σε σωματικό και ψυχικό επίπεδο. Μπορεί εύκολα να νομίζει ότι τρελλαίνεται και δεν είναι κακό σ' αυτή την περίπτωση να ζητάει βοήθεια κάποιου ειδικού ψυχολόγου, αλλά πρέπει να αποφεύγει φάρμακα «εκτός από τα ομοιοπαθητικά και μακροβιοτικά (macrobiotic), που δεν βλάπτουν.

Πέρα από αυτό αναπτύξτε τη διαίσθησή σας, ακούστε την εσωτερική σας φωνή γιατί όλες οι απαντήσεις βρίσκονται μέσα σας. Μην συγκρίνεστε με τους άλλους κι αν έχετε αρκετή υπομονή και εμπιστοσύνη στον εαυτό σας αυτά που σας φαίνονται τρέλα θα περάσουν σύντομα και θα διαπιστώσετε πως η ζωή είναι γεμάτη θαύματα. Τα indigo άτομα που ανήκουν σε αυτή τη γενιά, την πνευματική ωρίμανση θα τη βιώσουν στα σαράντα τους, που αρχίζει ένα πραγματικά πανηγύρι αυτογνωσίας και απελευθέρωσης. Ένα τυπικό χαρακτηριστικό και των δύο γενιών, Άλφα και Βήτα, είναι ότι φαίνονται πολύ πιο νέοι απ΄ ότι είναι στην πραγματικότητα.

Η Γενιά Γάμα

Είναι η τρίτη γενιά των παιδιών indigo, που έχουν γεννηθεί από το 1978 μέχρι το 1988. Αυτή είναι και η πρώτη γενιά με την ελάχιστη προστατευτική ασπίδα. Σε περίπτωση που την έχουν είναι συνήθως μωβ απόχρωσης με σημάδια της ώχρας ή του κρυστάλλινου χρώματος. Η περίοδος της πνευματικής αφύπνισης αυτών των παιδιών συμπίπτει με την περίοδο μεταξύ 2006 και 2016.

Η Δέλτα Γενιά

Το χαρακτηριστικό της τέταρτης γενιάς είναι το χρώμα της αύρας, που είναι καθαρά indigo (γαλάζιο - λουλακί). Τα παιδιά αυτά είναι γεννημένα από το 1988 μέχρι το 1998. Ως εξαίρεση που αποδεικνύει τον κανόνα κάποια άτομα που ανήκουν σ' αυτή την κατηγορία, έχουν ένα ελαφρύ πέπλο στον εξωτερικό κύκλο της αύρας τους.

Αυτή η γενιά είναι υπερβολικά ευαίσθητη και χρειάζεται αρκετή βοήθεια για να

Bρει τον εαυτό της. Είναι υπερδραστήριοι και αρκετά εξωστρεφείς. Τους αρέσει

να δείχνουν στον κόσμο ποιοι είναι πραγματικά και σε πολλές περιπτώσεις

το κάνουν με μεγάλη αυτοπεποίθηση και σιγουριά. Αν είστε γονέας ενός

indigo παιδιού της γενιάς Δέλτα πρέπει να ξέρετε ότι αν το βοηθήσετε να φτιάξει μία γαλήνια όαση στο δωμάτιο του κι αν ζει σε ένα σπίτι γεμάτο αγάπη και γαλήνη, θα το βοηθήσετε πολύ περισσότερο από το να του δίνετε φάρμακα γιατη δική του «υπερκινητικότητα».

Στο δικό του περιβάλλον θέλει γαλάζιο και μοβ χρώματα, ενώ απολαμβάνει πραγματικά τη μουσική με αργούς ρυθμούς. Να αποφεύγετε την πολυκοσμία

και τις υψηλές, θερμοκρασίες όταν είστε μαζί του. Την τηλεόραση καλά είναι να την ελαττώσετε όσο πιο πολύ γίνεται γιατί του αυξάνει τη νευρικότητα. Επίσης είναι καλά, να μην κοιμάται ή να περνάει τις περισσότερες ώρες της ημέρας σ' ένα δωμάτιο με πολλές ηλεκτρικές εγκαταστάσεις. Αυτές οι συμβουλές ισχύουν για το κάθε indigo άτομο, ειδικά αν είναι ακόμη μικρό παιδί. Η Δέλτα γενιά έχει συνήθως πολύ δύσκολη εφηβεία. Πολλά από αυτά τα παιδιά νομίζουν ότι κάτι δεν πάει καλά μαζί τους, μπλέκονται με τα ναρκωτικά, έχουν τάσεις αυτοκτονίας.. Το καλύτερο φάρμακο για αυτούς είναι η Φύση στην οποία καλό είναι να περνάνε όσο περισσότερο χρόνο γίνεται. Η περίοδος της ωρίμανσης και της πνευματικής αφύπνισης της Δέλτα γενιάςσυμπίπτειμε την περίοδο από το 2016 ως το 2026.

Ωμέγα γενιά

Τα παιδιά που γεννήθηκαν ή θα γεννηθούν από το 1998 μέχρι το 2008 ανήκουν στη Λεγόμενη Ωμέγα indigo γενιά. Υποτίθεται πως αυτή είναι και η τελευταία «καθαρή» indigo γενιά. Τα παιδιά που γεννήθηκαν στη Δέλτα και Ωμέγα εποχή, ονομάζονται επίσης και Κρυστάλλινα Παιδιά (Crystal Children) λόγω μιας ιδιαίτερης φωτεινής, κρυστάλλινης απόχρωσης στην αύρα τους. Αυτά τα παιδιά είναι ιδιαίτερα ευάλωτα σε διάφορες δερματολογίες, αλλεργίες και αρρώστιες ειδικά του ανώτερου αναπνευστικού συστήματος που οφείλονται στημεγάλη ρύπανση του περιβάλλοντος. Επίσης ένα σημαντικό ποσοστό τους χαρακτηρίζεται ως αυτιστικά ή υποφέρουν από το σύνδρομο Asperher. Ο αυτισμός σ' αυτά τα παιδιά πολλές φορές δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένας τρόπος αυτοπροστασίας από τη νεύρωση και επίθεση του έξω κόσμου. Πολλά απ' αυτά είναι παιδιά των indigo γονέων ή είναι μετενσάρκωση των πρόωρα πεθαμένων τής Άλφα και Βήτα γενιάς.

Αυτή η γενιά θα βιώνει τη «Σκοτεινή Νύχτα της Αφύπνισης» την εποχή από το 2026 μέχρι το 2036.

Το Κρυστάλλινο Παιδί θα το αναγνωρίσετε από τα τεράστια μάτια του, που όταν σας κοιτάνε κατάματα έχετε την αίσθηση ότι μπορούν να δουν τα βάθη της ψυχής μας, κάτι που μπορεί να εκνευρίσει κάποιους που θέλουν να κρυφτούν. Από τη φύση τους είναι χαρούμενα, πάντα χαμογελαστά και ανοιχτά προς τους άλλους, ανά πάσα στιγμή έτοιμα να βοηθήσουν κάποιον που έχει ανάγκη. Έχουν έμφυτη μεγάλη συμπόνια και αγάπη για τον συνάνθρωπο τους, αλλά και για τα ζώα και τα φυτά.

Αν είστε γονέας ενός Κρυστάλλινου Παιδιού της τελευταίας γενιάς μην το φορτώνετε με πολλά παιχνίδια γιατί δεν τα εκτιμά ιδιαίτερα. Το καλύτερο δώρο που μπορείτε να του χαρίσετε είναι η ιδία η Φύση με τα διάφορα δωρεάν παιχνίδια της. Λατρεύει να σκαρφαλώνει στο δέντρα, να ξαπλώνει στο χορτάρι, να περπατάει ξυπόλυτο, να μιλάει με τα φυτά, με μικρά ζωντανά πλάσματα και να χάνεται σε μικρόκοσμους έχοντας μέσα από αυτούς μία βαθιά επικοινωνία με το ίδιο το σύμπαν.. Αυτά τα παιδιά έχουν μέσα τους την αγνή αγάπη. Είναι σαν μικρά ζωντανά «μαγικά φωτοβόλα» που το φως τους είναι σαν να εκπέμπεται από την επιδερμίδα τους. Είναί πιο ευαίσθητα από όλα τα indigo, παιδιά, δεν έχουν καμία ανεκτικότητα στα χημικό φάρμακα, και πολλές φορές μόνα τους αποφασίζουν να γίνουν χορτοφάγοι. Ακόμη και σε οικογένειες που καταναλώνουν πολύ κρέας αυτά τα παιδιά προτιμούν φρούτα και λαχανικά, φυσικούς χυμούς. Ακόμη και το γάλα δεν το θέλουν. Τα παιδιά αυτά έχουν πολλές ψυχικές δυνατότητες. Είναι πολλές οι μητέρες που έχουν δηλώσει ότι, όταν κυοφορούσαν τα Κρυστάλλινα Παιδιά, απέκτησαν διάφορες ψυχικές δυνατότητες, που δεν είχαν πριν, όπως πρόβλεψη, διαίσθηση, τηλεπαθητικές δυνατότητες.. Τα Κρυστάλλινα Παιδιά έχουν σε μεγάλο βαθμό εξελιγμένο το δεξιό ημισφαίριο του εγκεφάλου τους βλέπουν πνεύματα και αγγέλους, βλέπουν διάφορα προβλεπτικά όνειρα, έχουν ουσιαστική αντίληψη του χρόνου,

ζουν το Τώρα ολοκληρωτικά. Σε αυτή την ομάδα ανήκουν τα παιδιά που γεννιούνται σήμερα, καθώς κι εκείνα που είναι 8 - 9 χρονών (σύμφωνα με την Doreen Vrtue). Μπορούν να επικοινωνούν με την οικογένεια τους τηλεπαθητικά. Δεν χρειάζεται να μιλάνε γιατί η τηλεπάθεια είναι πιο άμεση και αποτελεσματική. Είναι διαφορετικά, έχουν ενέργεια, μεγαλύτερη συλλογική συνείδηση, έχουν περάσει από το Εγώ στο Εμείς και αγωνίζονται κατά των παλιών αρχών που μαστίζονται από ενέργειες γεμάτες ανταγωνισμό και απληστία...Εγκαταλείπουν το παλιό πατριαρχικό μοντέλο και περνάνε στο μητριαρχικό που είναι πιο ισορροπημένο, που έχει και τις δύο αρχές μέσα του: θηλυκή και αρσενική. Γενικότερα χάρη στις indigo γενιές, στον Δυτικόκόσμο τουλάχιστον, αυξάνεται η ισορροπία ανάμεσα στη θηλυκή καιστην αρσενική ενέργεια. Οι indigo άνθρωποι έχουν το αίσθημα του ομαδικού πνεύματος. Αυτά τα παιδιά έχουν ένα εσωτερικό ραντάρ που το ονομάζουμε «BS detector» με το οποίο μπορούν να «μυρίσουν»τον άνθρωπο και να καταλάβουν αν μπορούν ή όχι να τον εμπιστευτούν. Πόσοι από μας έχουμε βρεθεί με κάποιον, ενώ το εσωτερικό μας ραντάρ χτυπούσε: «Προσοχή, αυτός δεν είναι δικός σου άνθρωπος!»Οι άνθρωποι με indigo αύρα όταν συναναστρέφονται με τους άλλους δεν ενδιαφέρονται πολύ για την ηλικία τους, για το τι ρούχα φορούν ή αν είναι ο καλύτερος μαθητής του σχολείου. Το μόνο που, τουςενδιαφέρει είναι ο χαρακτήρας και η ψυχή του άλλου. Τα indigo παιδιά συνήθως έχουν μία απόλυτα φυσική συμπεριφορά.Είναι πρώτα στη σειρά των ανθρώπων που δίνουν αγώνα να είναι αυτό που είναι πραγματικά, να μη μιμούνται τους άλλους και για αυτό τον λόγο έχουν μεγάλα προβλήματα με τους γονείς τους, με τους δασκάλους κ.λ.π. Θέλουν να ανταποκρίνονται στις πραγματικές τους ανάγκες χωρίς να είναι τυπικοί και κοινωνικοί αναγκαστικά, εάν δεν το αισθάνονται. Γενικώς δεν ενδιαφέρονται πολύ για τη γνώμη των άλλων. Στην Αμερική τα τελευταία χρόνια υπάρχει μια πραγματική επιδημία διάγνωσης ADHD (Attention Deficit Hyperactivity Disorder) που σημαίνει έλλειψη προσοχής και υπερκινητικότητα. Αυτή την κατάσταση εκμεταλλεύονται φυσικά οι φαρμακευτικές βιομηχανίες, κι έτσι «..μόνο στη Βόρεια Αμερική υπολογίζεται ότι περίπου πέντε εκατομμύρια παιδιά καταναλώνουν καθημερινά διάφορα ψυχοφάρμακα.Αν και οι ιατρικοί ερευνητές το αρνούνται πεισματικά, η υπερκινητικότητα και ο αυτισμός των παιδιών δημιουργείται κυρίως από οικογενειακούς παράγοντες και όχι από βιολογικούς..» (Γιώργος Σιάμκος, Mind Control: O πόλεμος για τον Έλεγχο του Νου, Εκδόσεις Άγνωστο). Συνήθως περνάνε πάνω από τριάντα ώρες την εβδομάδα μόνα τους, βλέποντας τηλεόραση, και παρόλο που οι γιατροί προσπαθούν να τα εντάξουν σε «έναν νέο τρόπο της ανθρώπινης εξέλιξης» μάλλον αυτά τα παιδιά αυτό που χρειάζονται δεν είναι χημικές ουσίες, αλλά μια ειδική φροντίδα και εκπαίδευση, έτσι ώστε να ανθίσουν.

apo magikh aylh


Δύο ...πασίγνωστα μοντέλα διεθνούς φήμης... ολόγυμνες... κάνουν παιχνίδια ..

Posted: 28 Sep 2011 01:39 AM PDT

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Τα καυτά κορίτσια


Rosie Huntington Whiteley, και Mirnada Kerr, γδύθηκαν, και άρχισαν να κάνουν διάφορα παιχνίδια σε ένα αποκαλυπτικό video.! Δείτε τις καυτές σκηνές

ΧΑΣΑΠΗΣ..ΕΠΙΑΣΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΜΕ ΕΡΑΣΤΗ...ΚΑΙ...

Posted: 28 Sep 2011 01:32 AM PDT

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Aπίστευτο κι όμως αληθινό. Ενας 37χρονος κρεοπώλης στην Κω, όταν έμαθε πως η σύζυγός του είχε ερωτική σχέση με έναν 39χρονο, επίσης παντρεμένο, φίλο και συνάδελφό του, αποφάσισε να μην πει τίποτα στο παράνομο ζευγάρι, αλλά κατάστρωσε ένα σχέδιο εκδίκησης που μάλιστα θα του απέφερε και κέρδος!


Με ηλεκτρονικά μέσα κατάφερε να καταγράψει τις ερωτικές συνομιλίες της συζύγου του με τον φίλο του και κατόπιν απέστειλε γραπτό μήνυμα στο κινητό του
39χρονου από άγνωστο αριθμό (προκειμένου να διατηρήσει την ανωνυμία του), με το οποίο τον ενημέρωνε ότι είχε στην κατοχή του συνομιλίες του ίδιου με μια παντρεμένη κάτοικο του νησιού. Κατόπιν, όπως έγραψε η Espresso, του ζητούσε να του δώσει 5.000 ευρώ προκειμένου να μην αποκαλύψει το υλικό μαγνητοφώνησης, το οποίο θα αποδείκνυε την εξωσυζυγική σχέση του, στη γυναίκα του αλλά και στον σύζυγο της παράνομης συντρόφου του!

Μεταξύ άλλων, στο SMS αναφέρονταν τα εξής: «Κατά πόσο αγαπάς την οικογένειά σου και τα παιδιά σου είναι η ευκαιρία να το αποδείξεις. Μετά από έρευνες που έκανα ανακάλυψα ότι έχεις γκόμενα τη γυναίκα του συναδέλφου σου. Εχω τηλεφωνικές υποκλοπές με τις συνομιλίες και ερωτικές εξομολογήσεις σου! Παρακολουθώ αρκετό καιρό τώρα το τηλέφωνό σας. Καλό για μένα, κακό για σένα. Αν λοιπόν δεν θέλεις να μάθει τίποτε ούτε η γυναίκα σου ούτε και κανένας άλλος, θέλω 5.000 ευρώ μέχρι αύριο το μεσημέρι, μέχρι τη 1! Σε περίπτωση που προσπαθήσεις να βρεις ποιοι είμαστε, αν εμπλακεί αστυνομία ή κανένας άλλος εκτός από σένα, οι υποκλοπές θα πάνε κατευθείαν στον φίλο σου και στη γυναίκα σου».

Αναυδος, ο 39χρονος πήγε «γραμμή» στην αστυνομία και κατήγγειλε την απόπειρα εκβιασμού. Με την καθοδήγηση των αστυνομικών το θύμα έκλεισε ραντεβού με τον δράστη για να του παραδώσει τα χρήματα. Οταν όμως πήγε στο σημείο της συνάντησης, έκπληκτος αντίκρισε τον 37χρονο φίλο του και σύζυγο της ερωμένης του. Του έδωσε τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα, εκείνος τα πήρε, αλλά λίγο αργότερα συνελήφθη από την αστυνομία.

Στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Κω ο 37χρονος ομολόγησε την πράξη του λέγοντας ότι η απόγνωση και η οργή που ένιωσε από τη συμπεριφορά της γυναίκας του και του συναδέλφου του τον οδήγησαν στον εκβιασμό. Το δικαστήριο επέβαλε στον κατηγορούμενο ποινή φυλάκισης έξι μηνών με τριετή αναστολή.

Σχετικά με: "Περίεργα τηλεφωνήματα"

Posted: 28 Sep 2011 01:25 AM PDT

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Αγαπητή αναγνώστρια αυτά τα τηλεφωνήματα είναι απο αυτοποιημενο κέντρο. Δηλαδή σε καλούν αυτόματα. Δεν πληκτρολογεί κάποιος υπάλληλος τον αριθμό σου. Όσο για τις χρεώσεις μην σε ανησυχεί δεν πιστεύω ότι είναι αυτό. Το συγκεκριμένο τηλέφωνο παντός που
αναφέρεις ανήκει στην εταιρία ώθηση αε. Η συγκεκριμένη εταιρία είναι προωθητική. Και συνήθως συνεργάζεται με την wind. Πάντως μακριά απο την συγκεκριμένη εταιρία. Είναι καλοί μόνο στο μα πουλάνε. Αν σου τύχει κάποιο πρόβλημα την εκατσες. Δεν πρόκειται να σε εξυπηρετήσουν ποτέ. Και το τελευταίο είναι ότι τέτοια τηλέφωνα που 9 στις 10 φορές κλείνει η γραμμή είναι και από τράπεζες. Που σε καλούν πάλι αυτοποιημενα. Ελπίζω να σε βοηθησα.






ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Θα τον κηδέψουν με πατατάκια!

Posted: 28 Sep 2011 12:36 AM PDT

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Ο εφευρέτης των «Doritos» πέθανε στα 97 του και σύμφωνα με την κόρη του πρόκειται να θαφτεί με το αγαπημένο του σνακ.



Ο Arch West ανακάλυψε την ιδέα
των «Doritos» το μακρινό 1961 κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στο San Diego, όταν είδε έναν μεξικανό πλανόδιο να πουλάει τηγανισμένες τορτίγιες στον δρόμο.

Η οικογένειά του σχεδιάζει να ρίξει τρεις διαφορετικές γεύσεις «Doritos» πάνω από το φέρετρο, πριν πέσει το χώμα για την ταφή.
Ποιος ξέρει; Ίσως να ήταν και η επιθυμία του ίδιου.



Το ψέμα έχει κοντά πόδια

Posted: 27 Sep 2011 10:57 PM PDT

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Ήταν ζήτημα χρόνου να αποκαλυφθούν οι λεπτομέρειες που διασφάλιζαν επί δεκαετίες την «ομερτά», τον κώδικα σιωπής που κάλυπτε την υπόθεση «Τράπεζα της Ανατολής».


Πολλοί πρωταγωνιστές απεβίωσαν, πολλοί κάτοχοι μετοχών έφυγαν από τη ζωή, οι πολιτικοί που προσυπέγραψαν τα έγγραφα περί συγχωνεύσεως αποδήμησαν εις Κύριον, αλλά εν τέλει κάτι έμεινε. Τα χαρτιά.

Πολλά χρόνια αργότερα, στην περίοδο της Μεταπολίτευσης, οι περισσότεροι, η συντριπτική πλειοψηφία, έχουν ξεχάσει την «Τράπεζα της Ανατολής».


Πολλοί, αλλά όχι όλοι. Ορισμένοι έχουν καλά φυλαγμένες τις μετοχές σε χαρτοφυλάκια και θυρίδες. Κάποιοι από αυτούς καταβάλλουν και φύλακτρα. Πώς είναι δυνατόν να συμβαίνει κάτι τέτοιο, όταν οι μετοχές αυτές, κατά τους ισχυρισμούς των τραπεζιτών, έχουν ακυρωθεί, η αξία τους έχει εκμηδενιστεί, οι μετοχές έχουν παραγραφεί; Πώς είναι δυνατόν να πληρώνει φύλακτρα για μετοχές μηδενικής αξίας; Εν πάση περιπτώσει, εκεί προς τις αρχές της Μεταπολίτευσης εμφανίζονται κύκλοι οι οποίοι κατέχουν μετοχές και γνωρίζουν την ιστορία τους. Παρατηρούνται επαφές τρίτου τύπου με πολιτικά πρόσωπα. Εμπλέκονται αντιπρόεδροι, πρόεδροι και υπουργοί, τραπεζίτες και παράγοντες. Εμπλέκονται και επιχειρηματίες.

Η «zougla.gr» και το «zougla radio» επιφυλάσσουν μία μεγάλη έκπληξη σε όσους αποτόλμησαν να λοιδορήσουν και μετά να υποβαθμίσουν την υπόθεση της μετοχής «τέρας». Επειδή λοιπόν «το ψέμα έχει πολύ κοντά ποδάρια», η υπόθεση αρχίζει να προσλαμβάνει διαστάσεις χιονοστιβάδας. Όπως άνοιξαν τα σεντούκια του παππού, έτσι ανοίγουν και τα στόματα.

Στην εκπομπή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, την Τετάρτη το μεσημέρι στις 13:00, θα απολαύσει ο τηλεακροατής μία σημαντική αποκάλυψη και θα την ευχαριστηθεί. Διότι θα ανακαλύψει πρόσωπα και πράγματα και θα συνδέσει καταστάσεις με πρωταγωνιστές της πολιτικής ζωής του τόπου και, επιτέλους, θα αντιληφθεί το μέγεθος της υπόθεσης αυτής. Λίγη υπομονή ακόμη, διότι όπως λέει και ο λαός «το ψέμα έχει πάντα πολύ κοντά πόδια».



Mείνετε συντονισμένοι...





Ν. Χατζηνικολάου: Αποκαλύπτει μέχρι πότε... δεν θα υπάρχει Άλτερ!

Posted: 27 Sep 2011 10:43 PM PDT

Στον καταιγισμό των μηνυμάτων που δέχεται σχετικά με το πότε θα βγει πάλι στον "αέρα" ο ίδιος, αλλά και το υπόλοιπο πρόγραμμα, ο Νίκος Χατζηνικολάου απάντησε με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο... μέσω twitter









Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Μαχαίρωσαν 17χρόνο στην Κατούνα

Posted: 27 Sep 2011 10:33 PM PDT

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Έρευνες διεξάγονται στην Κατούνα για τη σύλληψη δραστών, οι οποίοι φέρονται να εμπλέκονται σε συμπλοκή που...
έλαβε χώρα σε αγροτική περιοχή σήμερα και η οποία είχε ως αποτέλεσμα να οδηγηθεί ένας 17χρόνος νεαρός συμπατριώτης τους στο Νοσοκομείο... Τα τραύματά ευτυχώς είναι επιπόλαια με το θύμα να ισχυρίζεται ότι δέχτηκε μαχαιριά. Τα άτομα που φέρονται ως δράστες λέγεται ότι είναι γνωστά στη τοπική κοινωνία και στις Αστυνομικές Αρχές.


bonitsapress.blogspot.com

Καταγγελία για ασφαλιστική Anytime της Interamerican

Posted: 27 Sep 2011 10:31 PM PDT

Θα ήθελα να καταγγείλω την στάση της ασφαλιστικής Anytime της Interamerican σχετικά με πρόσφατο ατύχημα το οποίο... είχα πριν 15 ημέρες. Συγκεκριμένα με τράκαρε αυτοκίνητο με ξένες πινακίδες το οποίο στη συνέχεια έφυγε από το σημείο του ατυχήματος, ευτυχώς (;) όμως πρόλαβα να σημειώσω τις πινακίδες του. Αφού φώναξα την τροχαία, έκανα αναφορά, είχα και μάρτυρες κλπ κλπ…
 κάλεσα την ασφάλεια η οποία έστειλε άνθρωπο για να καταγράψει και αυτός το συμβάν. Μέχρι εδώ όλα καλά. Από κει και πέρα άρχισε το μαρτύριο… 15 μέρες τώρα με δουλεύουνε! Με αποκορύφωμα το σημερινό…




Αφού με ενημέρωσαν τελικά πως ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΞΕΝΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ και θα πρέπει να απευθυνθώ στο Γραφείο Διεθνούς Ασφάλισης.



Πήρα το Γραφείο Διεθνούς Ασφάλισης οι οποίοι μου ζητήσανε την αναφορά της τροχαίας και κατόπιν τηλεφώνησα ξανά στην Anytime για να στείλουν αυτοί τα έγγραφα εφόσον τα είχαν ήδη. Τότε ήταν που άκουσα τα ανήκουστα: Σταχυολογώ ορισμένα που μου έμειναν:



«Α! βλέπω εδώ ότι έχετε Anytime…» ε και;;;

«Εγώ δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ με την υπόθεσή σας!!!»

«Τέτοιες υποθέσεις τις αναλαμβάνουν οι ασφαλιστές…» Και εσύ τι είσαι;;;





Το κορυφαίο ήταν όταν τον ρώτησα «και εσύ τι κάνεις τελικά;;;» μου απάντησε «έχω κόσμο τώρα!!!» ΣΤΟ ΘΕΟ ΣΑΣ!



Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι παραπάνω… τα συμπεράσματα δικά σας!





Αναγνώστης

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Vodafone "offline"

Posted: 27 Sep 2011 10:25 PM PDT

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Το Σάββατο το μεσημέρι έκανα αίτηση για ασύρματο Interet μέσα από την ιστοσελίδα τους και όπως γράφουν "σύντομα θα σας καλέσει κάποιος για επιβεβαίωση" κτλ κτλ...
Νομίζετε!!!


Μέχρι και πριν από λίγο (23:00) δεν έχω λάβει κάποιο τηλέφωνο από τη Vodafone.

Το γελοίο της υπόθεσης είναι πως πήρα και τηλέφωνο το μεσημέρι, για να τους "ξυπνήσω" και να τους πως ότι περιμένω τηλέφωνο, αλλά η "έξυπνη" κυρία της εξυπηρέτησης πελατών μου απάντησε ότι μπορώ να πάω κάπου αλλού αν δεν θέλω να περιμένω...

Το ακούς Κορωνιά (ή ποιος άλλος είναι στη θέση σου...)

Πριν μερικά χρόνια έτρεχα σαν σκύλος (και μου λέγατε τρέξε και άλλο) όταν δούλευα σε ένα κατάστημα και τώρα σας το "δίνω στο πιάτο" και δεν το θέλετε!



Αναγνώστης

Περίεργα τηλεφωνήματα...

Posted: 27 Sep 2011 10:21 PM PDT

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Έχω δεχτεί 6 τηλεφωνήματα από τον αριθμό 2112004562 (από τα οποία έχω απαντήσει τα μισά). Είναι περίεργο γιατί κλείνουν...
τη γραμμή αυτόματα όταν απαντήσεις. Πολύ φοβάμαι ότι είναι πιθανό να έχει σχέση με παράνομες χρεώσεις... Αφού έχουν γίνει καταγγελίες στον ΟΤΕ γιατί δεν ψάχνει το θέμα? Δεν είναι υποχρέωση του ΟΤΕ να προστατεύει τους συνδρομητές από ενδεχόμενες απάτες? Μόνο να χρεώνει κλήσεις ενδιαφέρει τον ΟΤΕ?






Αναγνώστρια

Απάντηση στο: "Δημοτικοί υπάλληλοι της λεγόμενης 'δημοτικής αστυνομίας' Καβάλας"

Posted: 27 Sep 2011 10:11 PM PDT

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Τα ίδια και τα ίδια οι δημοτικοί υπάλληλοι της λεγόμενης "δημοτικής αστυνομίας".


Η πρεμούρα τους είναι εάν είναι "ανακριτικοί υπάλληλοι" ή όχι
εάν η ύπαρξη τους νόμιμη κλπ κλπ κλπ.

Και φυσικά βλέπουμε τη κλασσική
νοοτροπία του δήθεν και του τίποτα στις εξής φράσεις τους (που τα γράφουν και δημόσια τρομάρα τους..):

1) "Τι περιμένουμε από αυτή τη χώρα από την στιγμή που ο κάθε ένας από εμάς γράφει δημόσια ότι θέλει.."

Σχόλιο: αυτοί που κάνουν ότι θέλουν, ή τέλος πάντων νομίζουν ότι έχουν το δικαίωμα να κάνουν ότι θέλουν, είναι κάτι τυπακια σαν εσάς, δημοτικοί υπάλληλοι με συγκεκριμένα καθήκοντα και αρμοδιότητες, αλλά επειδή δεν υπάρχει κράτος να σας ελέγξει, το παίζετε τροχονόμοι, αστυνομικοί, ανακριτικοί υπάλληλοι, ένστολοι γενικά! Ότι να ναι..

2)"η δημοτική αστυνομία διέπεται από το νόμο 3731/2008 ο οποίος εκτός των άλλων στο άρθρο 1 περίπτωση 8 αναφέρει ότι "ελέγχει την τήρηση των διατάξεων που αφορούν στην κυκλοφορία των πεζών, τη στάση και στάθμευση των οχημάτων, στην επιβολή των διοικητικών μέτρων του άρθρου 103 του ν. 2696/1999, όπως ισχύει, για την παράνομη στάθμευση οχημάτων, καθώς και την εφαρμογή των διατάξεων, που αναφέρονται στην κυκλοφορία τροχοφόρων στους πεζόδρομους, πλατείες, πεζοδρόμια και γενικά σε χώρους που δεν προορίζονται για τέτοια χρήση και στην εκπομπή θορύβω! ν από αυτά. Οι αρμοδιότητες αυτές ασκούνται, παράλληλα και κατά περίπτωση, και από την Ελληνική Αστυνομία (ΕΛ.ΑΣ.) και το Λιμενικό Σώμα. Όταν κατά την άσκηση τους επιλαμβάνονται η Δημοτική Αστυνομία και η Ελληνική Αστυνομία ή το Λιμενικό Σώμα, ταυτόχρονα, το συντονισμό έχει η Ελληνική Αστυνομία ή το Λιμενικό Σώμα, κατά περίπτωση."

Σχόλιο: είστε πολύ μπερδεμένοι και έχετε μεγάλη σύγχυση στο κεφάλι σας, κάτι που είναι κατανοητό αφού είστε απλοί δημοτικοί υπάλληλοι, που προσληφθήκατε με ένα σωρό.. ΤΙΠΟΤΑ!!! (προσόντα, μόρφωση, ικανότητες, εμφάνιση, παράσταση, επαγγελματισμό, ήθος, κλπ κλπ, όλα όσα δηλαδή όχι μόνο δεν έχετε αλλά ούτε πρόκειται ποτέ να αποκτήσετε διότι ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΝΣΤΟΛΟΙ, δεν ανήκετε στη μεγάλη ένστολη οικογένεια, όσο και να το προπαγανδίζετε στους απλούς πολίτες, ότι δήθεν είστε κάτι σαν την αστυνομία κλπ κλπ. ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ. Δεν φέρετε ΕΘΝΟΣΗΜΟ! Φέρετε ένα σ! κίτσο που στη τελική είναι για γέλια όπως είστε και εσείς. Μπορείτε να το παίζετε ή να νομίζετε ότι το παίζετε δήθεν εξουσία στους πολίτες, αλλά εμείς αρκετά σας ανεχτήκαμε)

Όσο αφορά τη ταμπακιέρα περί αρμοδιοτήτων: ποιος σας είπε ότι "ο έλεγχος τήρησης των διατάξεων" δεν σημαίνει κάνω ακριβώς αυτά που προβλέπουν αυτές οι διατάξεις;;; Σε ποιο κομιξ διαβάσατε και ποιος σας είπε ότι αυτά που κάνετε εσείς είναι "έλεγχος τήρησης διατάξεων";; Εδω δεν έχετε καμία ιδέα για το ποιες είναι αυτές οι διατάξεις, δεν γνωρίζετε καν για ποιο λόγο υπάρχετε και θα μας πείτε εμάς, περί διατάξεων και ελέγχους και αρμοδιότητες;;; Για σοβαρευτείτε και προσγειωθείτε λοιπόν και μη κάνετε τους μάγκες με ξένα κόλλυβα..

- Δεν είστε ανακριτικοί υπάλληλοι με την έννοια που εσείς θα θέλατε να ήσασταν. Ανακριτικοί υπάλληλοι είναι οι ένστολοι (αστυνομικοί από έναν βαθμό και από Σχολή και μετά, λιμενικοί ομοίως, στρατιωτικοί ομοίως και πυροσβέστες από αρχιπυροσβεστη) και οι λοιποί μη ένστολοι ανακριτές κλπ κλπ.

Μιλάμε δηλαδή πάντα για Κρατικά Όργανα, με Εθνόσημο, όχι με ζωγραφιές και δεν ξέρω εγώ τι άλλο.

- Η αποστολή σας και τα καθήκοντα σας είναι σαφέστατα αλλά επειδή ο κόσμος δεν γνωρίζει το παίζετε δήθεν εξουσία στον παππού της λαϊκής και στον άσχετο που τρέχει από πίσω σας να σας παρακαλέσει για τη δήθεν "κλήση". Ποια είναι τα καθήκοντα σας;; Σκουπίδια, φωτεινοί σηματοδότες, φύλαξη δημοτικών χώρων (σκοπιά δλδ), βάψιμο διαγραμμίσεων πεζών, καθαριότητα πόλης, πράσινο (πότισμα κλπ), εν συντομία.

Τα υπόλοιπα είναι λόγια για να είχαμε να λέγαμε ιστορίες..

- Ως "υπηρεσία" και ως ύπαρξη, είστε εντελώς άκυρη. Νομίζετε ότι έχετε το νόμιμο/ νομικό δικαίωμα να "κόβετε δήθεν κλήσεις", αλλά στη πραγματικότητα αυτές οι κλήσεις έχουν την ίδια εγκυρότητα όσο και τα κουπόνια που μοιράζει η Παναγία Σουμελά κάθε καλοκαίρι, με δώρο ένα αυτοκίνητο!! Ας μην λέμε τα ίδια πάλι καταντά κουραστικό.

Τέλος: Όσο πιο γρήγορα κατανοήσετε τα παραπάνω και περιοριστείτε στην αυστηρή εκπλήρωση της αποστολής σας και στα πραγματικά καθήκοντα σας (και όχι σε αυτά που νομίζετε ότι έχετε, ή αυτά που θα θέλατε να είχατε..) τόσο καλύτερα για εσάς.

Γιατί από εδω και στο εξής θα ελέγχεστε για κάθε αντιποίηση αρχής, για κάθε παρανομία για κάθε αυθαιρεσία..

Και οι καιροί είναι δύσκολοι..

Έρχεται η ώρα που θα δείτε όλοι εσείς που νομίζετε ότι κάνετε κάτι (με 1500 ευρώ το μήνα μισθό) τη πόρτα της εξόδου..

Όχι θα σας τη χαρίζαμε, ζαγάρια!



Αναγνώστης

Το αρνί που νομίζει ότι είναι σκύλος

Posted: 27 Sep 2011 10:08 PM PDT

Είναι έξι μηνών, μαζεύει κλαδιά, φοράει κολάρο και λουρί και προσπαθεί ακόμη και να γαβγίσει. Πρόκειται για τον Jack...


ένα αρνάκι που νομίζει ότι είναι σκύλος. Επειδή γεννήθηκε πολύ μικρός και αδύναμος, οι ιδιοκτήτες της φάρμας τον περιέθαλψαν μέσα στο σπίτι, τον τάισαν γάλα και του γνώρισαν την εννιάχρονη Jessie, τον σκύλο τους, ένα σπρίνγκερ σπάνιελ.

Οι δυο τους έγιναν αχώριστοι, μάλιστα κοιμούνται μαζί στο καλάθι του σκύλου στη βεράντα. Ο Jack ένιωσε τόση οικειότητα με την Jessie που πιστεύει ότι ανήκει στο είδος του σκύλου και όχι στα αρνιά. Όταν μάλιστα βρίσκεται στο κοπάδι με τα ομοειδή του, δεν τα αναγνωρίζει αλλά αντίθετα προσπαθεί να τα μαντρώσει και να τα καθοδηγήσει. Όπως δηλώνει η ιδιοκτήτρια της φάρμας Alison Sinstadt στη Sun, το μόνο κοινό που έχει με τα υπόλοιπα αρνιά ο Jack είναι ότι τρώει χόρτα, γιατί κατά τα άλλα μιμείται εντελώς τη συμπεριφορά της Jessie.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Ζητά να βγει βόλτα με το λουρί του, στέκεται στα πίσω πόδια και κάνει παιχνίδια, τρέχει να μαζέψει το μπαλάκι που του πετούν ή το ξύλο και το πιο αστείο απ' όλα... μιμείται ακόμη και το γάβγισμα. Όπως λέει γελώντας η Alison, είναι ξεκαρδιστικό όταν ο Jack μπερδεύει το βέλασμα με το γάβγισμα και παράγει ταυτόχρονα και τους δύο ήχους!


Ο κτηνίατρος λέει ότι τα αρνιά είναι πολύ πιο έξυπνα απ' ό,τι οι άνθρωποι νομίζουν και ότι τους αρέσει να μιμούνται συμπεριφορές. Προφανώς ο μικρός Jack επιλέγει να ζει και να συμπεριφέρεται σαν σκυλί γιατί προτιμά τη ζωή του σκύλου...

Posted: 27 Sep 2011 09:01 PM PDT

Ας ξεκινήσουμε με τα βασικά. Δεν είναι σωστό να λες ψέμματα στην γκόμενά σου; Τι; Δεν σε νοιάζει; Καλά, όπως θες.


Το θέμα τότε είναι τι ψέμματα πρέπει να λες και τι όχι. Γιατί αν θες να παραμείνει γκόμενά σου και να μην σε πάρει στο κυνήγι με κάνα
τσόκαρο, οφείλεις να είσαι πολύ προσεκτικός στις δικαιολογίες που χρησιμοποιείς για να την σκαπουλάρεις.

Γιατί μπορεί ένα 2% του ανδρικού πληθυσμού να είναι τόσο καλοί στις δικαιολογίες που να μπορούν ενδεχομένως να ξεγελάσουν και τον Dr. Cal Lightman αλλά οι περισσότεροι από εμάς μπορούμε να προδοθούμε πολύ εύκολα. Όχι επειδή δεν είμαστε καλοί ηθοποιοί αλλά επειδή οι δικαιολογίες που χρησιμοποιούμε είναι πιο φαιδρές κι από ανέκδοτα με τον Τοτό.

Το MEN 24 μάζεψε και σου παρουσιάζει τις 5 δικαιολογίες που δεν πρέπει να ξανακουστούν ποτέ ξανά σε αυτή τη ζωή.

"Θα μείνω μέχρι αργά στο γραφείο"

Ποιός είσαι ρε μεγάλε; Ο Βγενόπουλος; Δεν λέω, μπορεί κάποιες φορές να μένεις μέχρι αργά στο γραφείο αλλά δεν υπάρχει πιο κλασική και πολυφορεμένη δικαιολογία. Μέχρι και στις ταινίες δεν την χρησιμοποιούν πια. Επίσης με το Check-in και το Foursquare κινδυνέυεις να tagαριστείς εκεί που πραγματικά είσαι.

Δοκίμασε καλύτερα το: "Θα πάρω δουλειά στο σπίτι". Το ότι θα είσαι σπίτι σου και όχι στο γραφείο θα της παρέχει μια μεγαλύτερη ασφάλεια. Ακόμα κι αν δεν είσαι μόνος σου στο σπίτι.

"Θα δω μπάλα με τα παιδιά"

Ποιόν κοροϊδεύεις μωρέ; Αν δεν είσαι Ολυμπιακός κατ' αρχάς, η δικαιολογία ακυρώνεται από μόνη της μεσοβδόμαδα. Μην φωνάζεις αν είσαι ΑΕΚτζής γιατί ακόμα κι εσύ βαριέσαι να την δεις την ομάδα στο Europa. Οι παραδοσιακές ανδρικές βραδιές στο σπίτι με μπάλα δεν είναι πολύ ασφαλείς. Άσε που η γκόμενα έχει τα τηλέφωνα των κολλητών σου σε περίπτωση που εσύ δεν το σηκώνεις.

Δοκίμασε καλύτερα το: "Θα βγούμε για ποτό με τα παιδιά". Ακόμα κι αν αυτό ενισχύει την ανασφάλειά της, θα δεις ότι θα τιμήσει μια βραδιά που θα βγεις με τους φίλους σου. Να περιμένεις να κάνει το ίδιο και εκείνη.

"Έχω λίγο πονοκέφαλο. Δεν νιώθω καλά"

Πάρε Depon. Αλήθεια. Δεν είναι δικαιολογία αυτή. Πες τουλάχιστον ότι έχεις πυρετό. Κάτι βρε αδερφέ. Γιατί πονοκέφαλο, πίστεψέ με, έχουν όλοι όσοι δουλεύουν περισσότερες από 8 ώρες σε υπολογιστή καθημερινά. Και στην τελική θα σου απαντήσει ότι θα έρθει να σου κάνει μασάζ να σου περάσει ο πονοκέφαλος.
Δοκίμασε καλύτερα το: "Με έχει πιάσει κόψιμο". Δεν υπάρχει περίπτωση να θέλει να σε δει. Ξέρει ότι θα τρέχεις μετά από κάθε μπουκιά στην τουαλέτα. Και ότι δεν υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα για sex.

"Τσακώθηκαν οι γονείς μου"

Μεγάλα παιδιά είναι, θα τα βρουν μεταξύ τους. Επίσης, το μέσο παντρεμένο ζευγάρι τσακώνεται τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα για μικροπράγματα. Οπότε αν δεν έχεις σκοπό να το χοντρύνεις και να πεις ότι ο πατέρας σου κερατώνει τη μάνα σου, καλύτερα να βρεις κάτι άλλο να πεις.

Δοκίμασε καλύτερα το: "Θέλω να μιλήσω με τους γονείς μου". Για έναν περίεργο λόγο καμία γυναίκα δεν λέει όχι σε αυτή την πρόκληση. Ειδικά σε περίοδο κρίσης που οι ενδοοικογενειακές συζητήσεις επιβάλλονται.

"Ο κολλητός μου έχει προβλήματα με τη δουλειά"

Ναι, πρέπει να είναι ο μόνος που έχει θέματα αυτόν τον καιρό στη χώρα. Και γενικά οι αόριστες δικαιολογίες περί κολλητών είναι σαν να της λες ότι θες πολύ απλά να πας να αράξεις με τους κολλητούς σου για να παίξετε pro.

Δοκίμασε καλύτερα το: "Χωρίζει ο κολλητός μου". Συνήθως σε τέτοια θέματα κάνουν πίσω. Αλλά να είσαι προετοιμασμένος να δώσεις τις απαραίτητες διευκρινίσεις και λεπτομέρειες τις οποίες θα πεθαίνει να μάθει.

Να υπενθυμίσω ότι ο καλύτερος τρόπος για να μην λες αστείες δικαιολογίες είναι να λες πολύ απλά την αλήθεια. Παντού και πάντα. Κι ας σου βγει και σε κακό.





πηγή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Σαν Σήμερα

Posted: 27 Sep 2011 08:46 PM PDT

ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Ανατολή Ήλιου: 07:16
Δύση Ήλιου: 19:14
Σελήνη 1 ημερών
Επέτειοι: Παγκόσμια Ημέρα κατά της Λύσσας .
Γεγονoτα


1916: Εθνικός διχασμός προ των πυλών. Η Ελλάδα βρίσκεται με δύο
αντίπαλες κυβερνήσεις, η μία στη Θεσσαλονίκη υπό τον Ελευθέριο Βενιζέλο και η άλλη στην Αθήνα υπό την επιρροή του βασιλιά Κωνσταντίνου. Αιτία, η διχογνωμία Βενιζέλου και Κωνσταντίνου για το αν η χώρα έπρεπε να συνταχθεί ή όχι με τις δυνάμεις της Αντάντ κατά τη διάρκεια του Α' Παγκόσμιου Πολέμου.



1922: Ο Μουσολίνι πραγματοποιεί τη «μεγάλη πορεία» προς τη Ρώμη για την κατάληψη της εξουσίας.



1968: Το τραγούδι «Hey Jude» των Beatles ανεβαίνει στην πρώτη θέση των τσαρτς, όπου θα παραμείνει για 9 εβδομάδες.



1973: Υποβάλει την παραίτησή του από τη χουντική κυβέρνηση Μαρκεζίνη ο Νικόλαος Μακαρέζος, εκ των πρωτεργατών του πραξικοπήματος της 21ης Απριλίου. Ακολουθούν και άλλοι στρατιωτικοί υπουργοί.



2000: Ο Κώστας Κεντέρης γράφει ιστορία, καθώς κερδίζει το χρυσό μετάλλιο στον τελικό των 200 μέτρων στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ, με χρόνο 20.09 . Η Ελλάδα είχε να κερδίζει χρυσό μετάλλιο σε ανδρικό αγώνισμα στο στίβο από το 1912, όταν ο Κωστής Τσικλητήρας είχε πρωτεύσει στο μήκος άνευ φοράς.



Γεννησεις

1924: Μαρτσέλο Μαστρογιάνι, ιταλός ηθοποιός.



1934: Μπριζίτ Μπαρντό, γαλλίδα ηθοποιός.



Θανατοι

1875: Αλεξέι Τολστόι, ρώσος ποιητής.



1956: Γουίλιαμ Μπόινγκ, γερμανικής καταγωγής αμερικανός επιχειρηματίας, ιδρυτής της εταιρίας αεροναυπηγικής «Boeing».



2003: Ελία Καζάν (Ηλίας Καζαντζόγλου), ελληνικής καταγωγής αμερικανός σκηνοθέτης. («Αμέρικα- Αμέρικα», «Ανατολικά της Εδέμ», «Το Λιμάνι της Αγωνίας»)






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ξέκωλες στιγμές της .....ελληνικής τηλεόρασης!!! VIDEO:

Posted: 27 Sep 2011 09:56 AM PDT

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ…


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ..!!ΠΑΤΗΣΕ ΤΗ ΣΚΑΝΔΑΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ...!!

Posted: 27 Sep 2011 09:54 AM PDT

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...ΠΡΟΣΟΧΗ..ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ....!!!..


«Δεν είναι το πρόσωπό μου, αλλά είμαι ευγνώμων που το έχω», λέει η Connie Culp από το Οχάιο, η οποία αποτελεί και την πρώτη ασθενή των ΗΠΑ που υπεβλήθη σε μεταμόσχευση προσώπου.

Η άτυχη γυναίκα δέχτηκε μια άγρια επίθεση από το σύζυγό της όταν αυτός την πυροβόλησε στο πρόσωπο. Έχοντας επιβιώσει από τον πυροβολισμό αλλά με ένα ολοκληρωτικά αλλοιωμένο πρόσωπο, η 48χρονη πλέον γυναίκα αποφάσισε να μιλήσει για τον τραγικό πυροβολισμό καθώς και για την επέμβαση που έκανε το 2008.



Γίνεται ...χαμός!!!Μαγνητικές πύλες συνδέουν τον ήλιο με τη Γη..είναι ο κόλπος του Άντεν στη Σομαλία μία πύλή σαν κι αυτές????

Posted: 27 Sep 2011 09:51 AM PDT

Στον χρόνο που θέλετε για να διαβάσετε αυτό το άρθρο κάτι θα συμβεί... υψηλά στον ουρανό, που μέχρι πρόσφατα πολλοί επιστήμονες δεν πίστευαν ότι μπορεί να γίνει. Μια μαγνητική πύλη θα ανοίξει συνδέοντας τη Γη με τον Ήλιο, που απέχουν μεταξύ τους περίπου 150 εκατ. χλμ. Τόνοι σωματιδίων
υψηλής ενέργειας θα εισρεύσουν από το άνοιγμα, πριν αυτό κλείσει ξανά, στον χρόνο που θέλετε για να φτάσετε στο τέλος αυτής της είδησης.


"Το φαινόμενο ονομάζεται συμβάν μεταβίβασης μαγνητικής ροής", λέει ο φυσικός David Sibeck του Κέντρου Διαστημικών Πτήσεων Goddard.

Μια καλλιτεχνική άποψη της σύνδεσης του μαγνητικού πεδίου της Γης με αυτό του ήλιου - γνωστό και ως "συμβάν μεταβίβασης μαγνητικής ροής" - με ένα διαστημόπλοιο που μετράει σωματίδια και μαγνητικά πεδία

"Πριν μέχρι δέκα χρόνια εθεωρείτο ανύπαρκτο, σήμερα υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία ότι όχι μόνο συμβαίνει, αλλά μάλιστα είναι πολύ συνηθισμένο".

Οι ερευνητές εδώ και καιρό γνώριζαν ότι η Γη και ο Ήλιος πρέπει να συνδέονται. Η μαγνητόσφαιρα της Γης (η μαγνητική 'φυσαλίδα' που περιβάλλει τον πλανήτη μας) είναι γεμάτη με σωματίδια από τον ήλιο, που φθάνουν στη Γη μέσω του ηλιακού ανέμου και διαπερνούν τις μαγνητικές "ασπίδες" της Γης. Εισέρχονται ακολουθώντας τις γραμμές του μαγνητικού πεδίου, οι οποίες μπορούν να ανιχνευθούν από την επιφάνεια του πλανήτη μας μέχρι πίσω στην ατμόσφαιρα του ήλιου.

"Οι επιστήμονες πίστευαν ότι η σύνδεση Γης-Ήλιου ήταν μόνιμη, αλλά τώρα πια", λέει ο Sibeck, "γίνεται αντιληπτό ότι αυτό δεν συμβαίνει, καθώς αποδεικνύεται ότι η σύνδεση δεν είναι καθόλου σταθερή, αλλά συχνά σύντομη, πολύ δυναμική και μερικές φορές εκρηκτική".

Σύμφωνα με ερευνητές στην ημερήσια πλευρά της Γης (δηλαδή την πλευρά που είναι εκτεθειμένη στον ήλιο) το μαγνητικό της πεδίο πιέζει το μαγνητικό πεδίο του ήλιου. Περίπου κάθε οκτώ λεπτά, τα δύο πεδία για λίγο χρόνο συγχωνεύονται ή "επανασυνδέονται", σχηματίζοντας έτσι μια "πύλη" μέσω της οποίας είναι δυνατή η ροή των σωματιδίων. Η πύλη λαμβάνει τη μορφή ενός μαγνητικού κυλίνδρου με πλάτος περίπου όσο η Γη.

Η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Διαστήματος έχει ένα στόλο από τέσσερα διαστημόπλοια Cluster και η NASA πέντε THEMIS, που διαπερνάνε και περιβάλλουν τους μαγνητικούς αυτούς κυλίνδρους, οπότε μετρούν τις διαστάσεις τους και αισθάνονται τα σωματίδια που περνούν ανάμεσα. "Είναι λοιπόν οι πύλες ένα πραγματικό φαινόμενο", λέει ο Sibeck.



Τώρα που τα Cluster και THEMIS έχουν άμεσα δείγματα, οι θεωρητικοί φυσικοί μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτές τις μετρήσεις για την προσομοίωση των FTE στους υπολογιστές τους και μπορούν βεβαίως να προβλέψουν τη συμπεριφορά τους. Ο Jimmy Raeder φυσικός του Πανεπιστημίου του New Hampshire παρουσίασε μια τέτοια προσομοίωση και τόνισε πως οι κυλινδρικές μαγνητικές πύλες τείνουν να σχηματίζονται πάνω από τον Ισημερινό της Γης και μετά μετακινούνται προς τους πόλους - στο Βόρειο πόλο το Δεκέμβριο και στο Νότιο πόλο τον Ιούλιο.

Ο Sibeck. όμως έχει ακόμα πολλά αναπάντητα ερωτήματα. Γιατί οι πύλες σχηματίζονται κάθε οκτώ λεπτά; Πώς τα μαγνητικά πεδία στο εσωτερικό των κυλίνδρων περιστρέφονται σπειροειδώς;

Ο Sibeck πιστεύει ότι αυτό το συμβάν συμβαίνει με διπλάσια συχνότητα από όσο νομίζαμε μέχρι σήμερα. "Νομίζω ότι υπάρχουν δύο ποικιλίες του συμβάντος FTE: η ενεργητική και η παθητική." Ενεργητικά FTE είναι μαγνητικοί κύλινδροι που επιτρέπουν στα σωματίδια να ρέουν μέσα από αυτόν μάλλον εύκολα, είναι δε σημαντικοί αγωγοί ενέργειας για τη μαγνητόσφαιρα της Γης. Παθητικά FTE είναι μαγνητικοί κύλινδροι που παρουσιάζουν μεγαλύτερη αντίσταση, η εσωτερική τους διάρθρωση είναι τέτοια που δεν επιτρέπει μια τόσο εύκολη ροή των σωματιδίων και πεδίων. (Τα ενεργά FTE σχηματίζονται κοντά στον ισημερινό και τα παθητικά σχηματίζονται σε υψηλότερα γεωγραφικά πλάτη.


ΠΗΓΗ

αποκαλυψη

Πλεοναζον προσωπικο!!!!

Posted: 27 Sep 2011 09:43 AM PDT

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τυχερός μοτοσικλετιστής [Video]

Posted: 27 Sep 2011 09:40 AM PDT

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Ένας πολύ τυχερός μοτοσικλετιστής αν αργούσε 2 δευτερόλεπτα θα μπορούσε να βρισκόταν κάτω από τους τροχούς αυτής της τρελής γυναίκας οδηγού.


Τέλειωσε το μελάνι στο ΚΕΠΥΟ και δεν βεβαιώνονται οι φόροι!

Posted: 27 Sep 2011 09:35 AM PDT

Απίστευτο και όμως ελληνικό! Στην χώρα των συνεχών νέων εισπρακτικών μέτρων και των νέων φόρων, το υπουργείο οικονομικών... σταμάτησε να βεβαιώνει φόρους μέσω της Γ.Γ. Πληροφοριακών Συστημάτων γιατί τέλειωσε το μελάνι!




Το αποκαλύπτει με ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή ο αναπληρωτής Τομεάρχης Οικονομικών της ΝΔ Γιάννης Βρούτσης. Εδώ και δέκα μέρες, το εκτυπωτικό κέντρο του υπουργείου Οικονομικών, στο ΚΕΠΥΟ έχει σταματήσει κάθε δραστηριότητα! Με άλλα λόγια, δεν πραγματοποιούνται οι από το νόμο προγραμματισμένες εκδόσεις πολυεκκαθαριστικών και εκκαθαρίσεων φορολογικών δηλώσεων. Δηλαδή, έχουν φρενάρει την είσπραξη των εσόδων, αλλά και την επιστροφή φόρων. Στο εύλογο και κρίσιμο ερώτημα "γιατί;", η απάντηση είναι:"Γιατί έχει ξεμείνει από μελάνι!!!".



Ο κ. Βρούτσης ρωτά τον Ε. Βενιζέλο αν είναι γνώστης της κατάστασης και ποιες ενέργειες έχει κάνει: «Αν δεν ήταν για κλάματα, θα ήταν για γέλια.



Την ώρα που η Ελλάδα και οι Έλληνες υποβάλλονται σε πρωτόγνωρες και επώδυνες θυσίες, η κυβέρνηση συνεχίζει να κινείται στη σφαίρα της αδράνειας και της ανικανότητας. Αλήθεια, το γνωρίζει ο κ. Βενιζέλος;

Και αν "ναι", τι ενέργειες έχει κάνει για να διασφαλισθεί η απρόσκοπτη λειτουργία του ΚΕΠΥΟ; ».

http://www.briefingnews.gr/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Απάντηση στο: "Δημοτικοί υπάλληλοι της λεγόμενης 'δημοτικής αστυνομίας' Καβάλας"

Posted: 27 Sep 2011 09:34 AM PDT

Τι περιμένουμε από αυτή τη χώρα από την στιγμή που ο κάθε ένας από εμάς γράφει δημόσια ότι θέλει χωρίς να έχει κάνει μια βασική έρευνα ή τουλάχιστον μια ερώτηση.


Αγαπητέ αναγνώστη (φυσικά ανώνυμε), η δημοτικοί αστυνομία διέπεται από το
νόμο 3731/2008 ο οποίος εκτός των άλλων στο άρθρο 1 περίπτωση 8 αναφέρει ότι "ελέγχει την τήρηση των διατάξεων που αφορούν στην κυκλοφορία των πεζών, τη στάση και στάθμευση των οχημάτων, στην επιβολή των διοικητικών μέτρων του άρθρου 103 του ν. 2696/1999, όπως ισχύει, για την παράνομη στάθμευση οχημάτων, καθώς και την εφαρμογή των διατάξεων, που αναφέρονται στην κυκλοφορία τροχοφόρων στους πεζόδρομους, πλατείες, πεζοδρόμια και γενικά σε χώρους που δεν προορίζονται για τέτοια χρήση και στην εκπομπή θορύβων από αυτά. Οι αρμοδιότητες αυτές ασκούνται, παράλληλα και κατά περίπτωση, και από την Ελληνική Αστυνομία (ΕΛ.ΑΣ.) και το Λιμενικό Σώμα. Όταν κατά την άσκηση τους επιλαμβάνονται η Δημοτική Αστυνομία και η Ελληνική Αστυνομία ή το Λιμενικό Σώμα, ταυτόχρονα, το συντονισμό έχει η Ελληνική Αστυνομία ή το Λιμενικό Σώμα, κατά περίπτωση."

Αυτά θα μπορούσες με μια απλή αναζήτηση, αγαπητέ αναγνώστη, στο google σχετικά με τις αρμοδιότητες της δημοτικής αστυνομίας να το έβρισκες.





ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Νεκρός σε τροχαίο ο David Beckham;

Posted: 27 Sep 2011 09:32 AM PDT

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Το site « Global Associated News» δημοσίευσε πριν λίγο, πως ο David Beckham, έχασε τη ζωή του έπειτα από αυτοκινητικό δυστύχημα περιγράφοντας ότι ο ποδοσφαιριστής οδηγούσε στον...


αυτοκινητόδρομο « Route 80» από το Μόρισταάουν στο Ρόσγουελ και έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του.

Ευτυχώς η είδηση δεν υφίσταται και το site αποδείχτηκε για άλλη μια φορά αναξιόπιστο. Στο παρελθόν έχει «πεθάνει» τον David Guetta και τη Lady Gaga.



This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές