Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

PERIERGAA


PERIERGAA


ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ

Posted: 28 Sep 2011 08:00 AM PDT

Η Γή έχει ηλικία 4,6 δισεκατομμυρίων ετών. Μετά από τις τελευταίες αποκαλύψεις της επιστήμης η Γή μέσα σε αυτή τη περίοδο ύπαρξής της έχει κάνει τέσσερα format… δηλαδή έχει επανεκκινήσει τη ζωή πάνω της… 4 φορές! Πριν τέσσερα δισεκατομμύρια χρόνια με την πρόσκρουση ενός πρωτοπλανήτη που δημιούργησε τη σελήνη και έξι ακόμα συγκρούσεις γιγάντιων αστεροειδών, πριν 2,2 δισεκατομμύρια χρόνια με τη πρώτη εποχή των παγετώνων, πριν 800 εκατομμύρια χρόνια με την δεύτερη εποχή των παγετώνων και πριν 250 εκατομμύρια χρόνια με τεράστιες ηφαιστειακές εκρήξεις φωτιάς από τον πυρήνα της. (Πηγή: Ντοκιμαντέρ Miracle Planet I & II).


Η ζωή στον πλανήτη μας απειλήθηκε με αφανισμό πολλές φορές ακόμα. Τεράστιοι κρατήρες είναι τα εμφανή σημάδια παρολίγον καταστροφικών γεγονότων και στη δική μας επανεκκίνηση, που μετά από μια μεγάλη εξελικτική διαδικασία έφτασε στον σημερινό άνθρωπο. Εκτός του μετεωρίτη που οδήγησε το είδος των δεινοσαύρων και συνολικά το 70% της ζωής του πλανήτη σε εξαφάνιση πριν περίπου 65 εκατ. χρόνια και άφησε τα ίχνη του στην υποθαλάσσια λεκάνη στα ανοιχτά των ακτών της Ινδίας, άλλες καταστροφικές συγκρούσεις μαρτυρούν πολλοί άλλοι κρατήρες. Ο κρατήρας των 200 χιλιομέτρων στον οποίο δόθηκε η ονομασία Bedout έξω από τη βορειοδυτική ακτή της Αυστραλίας, ο κρατήρας της λίμνης Deep Bay στον Καναδά των 13 χιλιομέτρων με ηλικία 100 εκατομμύριων ετών, ο κρατήρας που είναι κτισμένη μέσα η πόλη Nordlingen στη Βαυαρία της Γερμανίας με ηλικία 14,5 εκατ. ετών, ο κρατήρας της λίμνης Bosumtwi στην Γκάνα ηλικίας 1,07 εκατομμύριων ετών, ο κρατήρας στο Γιουκατάν του Μεξικού ηλικίας περίπου 300.000 ετών, ο κρατήρας στο Wolfe Creek στην Αυστραλία ηλικίας 290.000 ετών και από τους πιο πρόσφατους ο κρατήρας Καμίλ στην Αφρική λίγων χιλιάδων ετών, μας δείχνουν πολλές ακόμα καταστροφικές συγκρούσεις μεγάλης εμβέλειας στην επιφάνεια του πλανήτη μας. (Χάρτης: http://geology.com/meteor-impact-craters.shtml).
Αρκετές ισχυρές συγκρούσεις μετεωριτών στο παρελθόν είχαμε και στον Ελλαδικό χώρο αφού σημάδια κρατήρων έχουν σχηματίσει τις λίμνες Ζερέλια νοτιοδυτικά του Αλμυρού πριν 8000 χρόνια, τις λάκες στα Καυκιά Ευρυτανίας και την λίμνη του κομήτη στη Βόνιτσα Αιτωλοακαρνανίας. Ενώ ο μεγάλος κρατήρας της Κονοπίνας είναι ένα από τα μεγαλύτερα συμπλέγματα μετεωρικών κρατήρων στον κόσμο, με αριθμό μεγαλύτερο από 100 κρατήρες που η διάμετρος τους κυμαίνεται από 20 έως 1000 μέτρα και σχηματίστηκαν προφανώς από τη διάσπαση ενός μετεωρίτη σε μια νοητή ευθεία 60 χιλιομέτρων. Δεν ξεχνάμε βέβαια ότι η μεγαλύτερη καταστροφή στη χώρα μας δεν ήρθε από το διάστημα αλλά από τα έγκατα της Γης, εξαιτίας της μεγάλης ηφαιστειακής έκρηξης που συνέβη 3500 χρόνια πριν, από το ηφαίστειο της Σαντορίνης, το οποίο ευθύνεται για την καταστροφή του Μινωικού Πολιτισμού! (Πηγές: www.astrovox.gr/forum , www.enet.gr).
Στο μέλλον, η ζωή στη Γη θα απειληθεί με αφανισμό πολλές φορές ακόμα. Γι αυτό, στο επόμενο άρθρο, θα σας παρουσιάσω όλους τους άμεσους κινδύνους που ενδέχεται να αντιμετωπίσει ο πλανήτης μας, από αυτόν τον Οκτώβριο, τους οποίους δεν μας αναφέρουν τα μεγάλα μέσα μαζικής ενημέρωσης και μπορεί να δημιουργήσουν φοβερές καταστροφές και απώλειες εκατομμυρίων ψυχών...
Ως τότε, θυμηθείτε ότι στις 16 Ιουλίου του 1994, ο κομήτης Σουμέικερ-Λέβι 9 συγκρούστηκε με τον Δία (Πηγή: www.astronomy.gr/). Κάτι παρόμοιο θα συμβεί κάποια στιγμή και στη Γη… Άραγε τι πιθανότητες υπάρχουν να γίνει αυτό στο άμεσο μέλλον; Πόσο τεχνολογικά έτοιμοι είμαστε για να αποφύγουμε μια παρόμοια σύγκρουση; (Έρευνα: Ηarris Koutsiaftis)
Όλες οι απαντήσεις την 1 Οκτωβρίου 2011, στις 8:00 το πρωί, σε μία έρευνα που θα δημοσιευθεί ταυτόχρονα στις περισσότερες ιστοσελίδες και blog μυστηρίου της χώρας!
Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στην εκδήλωση στο facebook: http://www.facebook.com/event.php?eid=165867366830575
(Συνεργαζόμενοι ιστότοποι: MYSTERIES, MYSTERIES OF THE WORLD BY RAFAELA, Ο.Ε.Α.Φ., STRANGE FILES.net, ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ, UFO's & ALIENS TRUTH Greek community.)



http://ufotruth-gr.blogspot.com
http://www.apocalypsejohn.com

Οι χειρότερες στιγμές σε δελτία ειδήσεων! (video)

Posted: 28 Sep 2011 07:19 AM PDT

Ξαφνικά και ασταμάτητα γέλια, σαρδάμ, περαστικοί τεχνικοί, αγριεμένα ζώα... Αν κάτι πάει στραβά στα δελτία ειδήσεων, τότε τα γέλια είναι εγγυημένα. Δείτε το απίστευτο βιντεάκι με τις χειρότερες στιγμές σε αμερικανικά δελτία ειδήσεων...




http://trelo-komeio.blogspot.com

Σοκάρουν οι φωτογραφίες του νεκρού Μάικλ Τζάκσον(video)

Posted: 28 Sep 2011 07:10 AM PDT

Ως αποδεικτικά στοιχεία στην πολυαναμενόμενη δίκη του γιατρού του Μάικλ Τζάκσον παρουσιάστηκαν οι φωτογραφίες που δείχνουν το νεκρό σώμα του τραγουδιστή πάσνω σε...
φορείο, λίγες ώρες αφού άφησε την τελευταία του πνοή.


Η δίκη του προσωπικού γιατρού του «βασιλιά της ποπ», Κόνραντ Μάρεϊ ο οποίος κατηγορείται για....

φόνο εξ αμελείας, ξεκίνησε χθες στο Ανώτατο δικαστήριο του Λος Άντζελες.


Οπαδοί του τραγουδιστή αλλά και υποστηρικτές του γιατρού συγκεντρώθηκαν έξω από το δικαστήριο στο Λος Άντζελες και κρατούσαν πλακάτ και πανό ενώ η οικογένεια του Τζάκσον έμπαινε στην δικαστική αίθουσα για την υπόθεση του αιώνα, όπως από πολλούς έχει χαρακτηριστεί.

Η κατηγορούσα αρχή έδειξε βίντεο με την τελευταία πρόβα του Μάικλ Τζάκσον στο Staples Center του Λος Άντζελες, να τραγουδά το Earth Song, τραγούδι που ηχογράφησε μερικές ώρες πριν πεθάνει.


Ο εισαγγελέας ανέφερε πως «οι αποδείξεις θα δείξουν ότι ο Μάικλ Τζάκσον άφησε πράγματι τη ζωή του στα χέρια του Κόνραντ Μάρεϊ, δείχνοντας εσφαλμένα εμπιστοσύνη στο γιατρό του».

Αντιθέτως ο συνήγορος του Μάρεϊ δήλωσε ότι ο Μάικλ Τζάκσον προκάλεσε ο ίδιος το θάνατό του, λαμβάνοντας ένα φάρμακο ενώ ο γιατρός του δεν βρισκόταν εκεί μαζί του.

«Ενήργησε εν αγνοία του γιατρού, χωρίς την άδεια του γιατρού του, αντίθετα με τις συμβουλές του και αυτό που έκανε προκάλεσε το θάνατό του», δήλωσε ο Εντ Σέρνοφ, συνήγορος του Μάρεϊ, κατά την πρώτη ημέρα της δίκης του.

Ο εισαγγελέας κατηγόρησε τον γιατρό ότι αρνήθηκε να δώσει την κατάλληλη φροντίδα στον τραγουδιστή. Για να βασίσει μάλιστα αυτήν την κατηγορία παρουσίασε ένα ηχητικό ντοκουμέντο το οποίο ηχογράφησε ο ίδιος ο Μάρεϊ στο I Phone του και στο οποίο ακούγεται ο Μάικλ Τζάκοσν να ψελλίζει σε άθλια κατάσταση υπό την επίδραση προποφόλης ένα μήνα πριν τον θάνατό του:

«Πρέπει να είμαστε εκπληκτικοί. Όταν ο κόσμος φύγει από το σόου, θέλω να λένε πως δεν έχουν ξαναδεί κάτι τέτοιο ξανά στην ζωή τους. Μπράβο! Είναι ο καλύτερος διασκεδαστής στο κόσμο! Με αυτά τα χρήματα θα φτιάξω ένα νοσοκομείο για παιδιά που θα λέγεται Νοσοκομείο για Παιδιά του Michael Jackson»
Ο εισαγγελέας πρόσθεσε πως αυτό είναι απόδειξη πως ο γιατρός ήξερε τι συνέβαινε στον τραγουδιστή και για το λόγο αυτό θα έπρεπε να του σταματήσει την χορήγηση προποφόλης.

Η τύχη του 58χρονου γιατρού του Μάικλ Τζάκσον, ο οποίος δικάζεται για ανθρωποκτονία εξ αμελείας, βρίσκεται στα χέρια Σώματος ενόρκων που απαρτίζεται από 12 ανθρώπους από τους οποίους οι μισοί αναγνώρισαν κατά την επιλογή τους ότι ήταν θαυμαστές του Μάικλ Τζάκσον ή των Jackson Five.

 
 
 
http://dinatos.blogspot.com
http://www.newsbomb.gr

VIDEO: Πήγαινε γυρεύοντας!

Posted: 28 Sep 2011 06:54 AM PDT


Η μικρή δεν ήξερε που έμπλεξε...
Πήγε να κάνει μαγκιές...









http://kokoraki.blogspot.com




"Μικροναυτες" πάνε στον Αρη με το ρωσικο Phobos-Grunt, στο πλαισιο του πειραματος LIFE

Posted: 28 Sep 2011 06:34 AM PDT

"Μικροναύτες" αποκαλούνται οι μετεωρίτες που μεταφέρουν μορφές ζωής από πλανήτη σε πλανήτη και οι περισσότεροι είναι τόσο μικροί, που δεν είναι ορατοί με γυμνό μάτι. 
Είναι τοποθετημένοι σε μικρούς κυλίνδρους στο ρωσικό σκάφος 11 τόνων Phobos-Grunt, το οποίο θα εξερευνήσει τον "Φόβο", το φεγγάρι του Αρη, και θα επιστρέψει στη Γη με δείγματα των πετρωμάτων του. Το ταξίδι αναμένεται να διαρκέσει περίπου τρία χρόνια. Η επιστροφή του προγραμματίζεται για τον Αύγουστο του 2014, όταν η μικρή κάψουλα με τα δείγματα θα προσγειωθεί στο Καζακστάν.

 
http://anoixti-matia.blogspot.com

Ρ.Τ.Ερντογάν: Απειλεί με πυρηνικά και επίθεση στην γεώτρηση!

Posted: 28 Sep 2011 05:28 AM PDT

"Έχει κόψει αλυσίδες" (για να χρησιμοποιήσουμε μια αγοραία έκφραση) ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Ρ.Τ. Ερντογάν και πλέον ανακοινώνει πιθανό πρόγραμμα απόκτησης πυρηνικών όπλων και προειδοποιεί εμμέσως με...
καταβύθιση των δυτικών και ισραηλινών δυνάμεων γύρω από την εξέδρα της γεώτρησης στο "Οικόπεδο 12", μιλώντας στην τελετή αποδοχής της MILGEM. Καταρχήν, ουσιαστικά εξήγγειλε πρόγραμμα απόκτησης πυρηνικών όπλων και εδώ θα πρέπει πλέον η ελληνική πλευρά να ξυπνήσει από τον λήθαργο. Οι σκέψεις απόκτησης πυρηνικών όπλων από την Ελλάδα στην δεκαετία του '70 είναι βέβαιο ότι θα μας απασχολήσουν έντονα προσεχώς. Είπε λοιπόν ο Ρ.Τ. Ερντογάν: κόμα και χώρες με εθνικό εισόδημα πολύ χαμηλότερο από το δικό μας αποφάσισαν να φτιάξουν πυρηνικά όπλα επειδή τα διέθεταν οι αντίπαλοί τους και το κατάφεραν. Αυτό μπορεί να κάνει και η Τουρκία αν χρειαστεί"!
Καταρχήν, ποιοι είναι οι αντίπαλοι της Τουρκίας; Το Ιράν; Όχι βέβαια, φίλοι και σύμμαχοι είναι. Οι Κούρδοι; Οι Έλληνες; Μάλλον συνολικά οι Δυτικοί!
Και για να μην μείνει καμιά αμφιβολία για το ποιος είναι ο εχθρός, ιδού και ο συμβολισμός: Η τελετή αποδοχής του πλοίου και η ένταξή του στον τουρκικό στόλο έγινε την ημέρα της 473ης επετείου της νικηφόρου για τους Οθωμανούς ναυμαχίας της Πρέβεζας, όπως ήδη έχει γράψει το defencenet.gr.
Και ο Ρ.Τ. Ερντογάν θεώρησε σωστό και λογικό να ανακράξει τα εξής: "Τότε ο στόλος της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας νίκησε τον μεγαλύτερο σε μέγεθος στόλο της Δύσης και στέλνει ένα σαφές μήνυμα στο σήμερα. Συνιστώ στη διεθνή κοινότητα να διδαχτεί από το μάθημα της νίκης στην Πρέβεζα. Τα τουρκικά εθνικά συμφέροντα δεν τελειώνουν στις ακτές μας. Ξεκινούν από την Ανατολική Μεσόγειο και τη Διώρυγα του Σουέζ και φθάνουν μέχρι τον Ινδικό Ωκεανό»!
Οι ακόλουθοι Άμυνας των χωρών της Δύσης που είχαν προσκληθεί στην τελετή, νόμισαν αρχικά ότι δεν είχαν ακούσει καλά και ζήτησαν ολόκληρο το απομαγνητοφωνημένο κείμενο, όπου (εκεί δεν κάνουν λαθροτυπίες, όπως κάπου αλλού) όταν διαπιστώθηκε ότι όντως ο Ερντογάν απειλούσε με καταναυμάχηση τους Δυτικούς!
Η Milgem σε ποσοστό 100% έχει ναυπηγηθεί στα τουρκικά ναυπηγεία και σε ποσοστό 50% τα υποσυστήματά του πλοίου είναι δυτικά.



Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Στρατιωτικός έκανε έκπληξη στο γιο του που είχε να δει για πολύ καιρό [VID]

Posted: 28 Sep 2011 03:34 AM PDT


Ο στρατιωτικός είχε να δει τον γιο για πολλούς μήνες. Έτσι σκέφτηκε να του κάνει έκπληξη και να εμφανιστεί ξαφνικά μπροστά του στο σχολείο του! Ο μικρός όταν τον είδε, έπεσε στην αγκαλιά του πατέρα του και δεν ξεκολλούσε! Πολύ συγκηνητικό!!





http://xamaileonnews.blogspot.com

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Πάγκαλος: «Δεν έχω 7.500 να πληρώσω το χαράτσι» (video)

Posted: 28 Sep 2011 02:47 AM PDT


ΤΡΕΛΑ: Πήδηξε από το μπαλκόνι ξενοδοχείου για να πέσει μέσα στην πισίνα - Δείτε τι έγινε...

Posted: 28 Sep 2011 02:44 AM PDT


Ένας τρελάρας (πως αλλιώς να τον χαρακτηρίσω) ανέβηκε στον τοίχο στο μπαλκόνι του για να πηδήξει μέσα στην πισίνα. Παίρνει φόρα και...

ΔΕΙΤΕ:





http://neatoday.blogspot.com
http://kokoraki.blogspot.com

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Κηδεια μεγαλοτσιγγανας....Δε νομιζω οτι εχετε ξαναδει κατι παρομοιο...!!!

Posted: 28 Sep 2011 02:33 AM PDT



Θάθελα να ήξερα... Τι συμπεράσματα θα βγάλουν οι αρχαιολόγοι του μέλλοντος από "τα κτερίσματα";;;;; 



Λεπτομέρειες που σκοτώνουν : το 15λιτρο chivas & η plasma TV!!!
 
 
 
http://wwwaristofanis.blogspot.com
http://kokoraki.blogspot.com

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές