Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

www.tsekouratoi.gr


www.tsekouratoi.gr


Δείτε τη μητέρα της Bar Rafaeli!Απίστευτη ομοιότητα!

Posted: 03 Aug 2012 03:29 PM PDT


Το μοντέλο ανέβασε στο twitter μία φωτογραφία από την παιδική της ηλικία στην αγκαλιά της μαμάς της και η ομοιότητα είναι εκπληκτική.








http://www.kamikazi.gr/2012/08/bar-rafaeli.html

Κανε Like Αν σου αρεσε !!

ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Δείτε τί έβγαλαν από το στομάχι της (Προσοχή! εικόνες σοκ)

Posted: 03 Aug 2012 03:24 PM PDT


Μαλιστα αυτό το περιστατικό αναφέρθηκε στο
διεθνές περιοδικό ιατρικής το 'The New England Journal of Medicine'.


Αφαίρεσαν μια μπάλα απο τριχες βαρους 5 κιλών.Το κορίτσι επασχε απο τριχοφαγία.

Δείτε στις φωτογραφίες τι αφαίρεσαν απο το στομάχι της.

Πηγή:newsbomb.gr


Κανε Like Αν σου αρεσε !!

ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι ψάρι έπιασε αυτή η κοπέλα!

Posted: 03 Aug 2012 03:20 PM PDT


..



http://www.kamikazi.gr/2012/08/blog-post_7328.html
Κανε Like Αν σου αρεσε !!

ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Η Κιμ Καρντάσιαν με μπικίνι μας λέει να μη φοβόμαστε τις θερμίδες

Posted: 03 Aug 2012 03:14 PM PDT


Η Κιμ Καρντάσιαν δηλώνει ότι έχει αποτινάξει
απο τη ζωή της, τον φόβο των θερμίδων αλλά και εκείνον,που θέλει τις γυναίκες της βιομηχανίας του Χόλιγουντ να μοιάζουν σαν σκελετοί...

Απενεχοποιημένη, λατρεύει τις καμπύλες της και δηλώνει: " Συνήθιζα να τρώω ένα τόνο πρόχειρο φαγητό, αλλά υπάρχουν πια πολλά μέρη, που προσφέρουν υγεινά και δεν υπάρχει η δικαιολογία της κακής διατροφής. Παρά το γεγονός ότι βγαίνω έξω για φαγητό, τρώω ό,τι θέλω. Δεν μπορείς να περνάς τη ζωή σου ανησυχώντας για τις θερμίδες".

Δε διστάζει να φωτογραφηθεί με μπικίνι στον καθρέπτη της...

Πηγή:newsbomb.gr


Κανε Like Αν σου αρεσε !!

ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Βίντεο: Ποιος Τσακ Νόρις; Χιμπατζής «καρατέκα»!

Posted: 03 Aug 2012 03:10 PM PDT


Αυτός ο χιμπατζής μπορεί να στείλει..
. αδιάβαστο ακόμα και τον Τσακ Νόρις.

Το βίντεο κυκλοφορεί... ελεύθερο στο Youtube και προσφέρει λύσεις αυτοάμυνας σε όποιον δεν έχει τη δυνατότητα να προσλάβει ιδιωτική ασφάλεια.

Δείτε το...

Πηγή:onsports.gr



Κανε Like Αν σου αρεσε !!

ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Τι λένε τα ζώδια σήμερα Σάββατο 4/8;

Posted: 03 Aug 2012 03:07 PM PDT



Τα Ζώδια Σήμερα 4 Αυγούστου 2012




Κριός
21/3-20/4

Σήμερα, δεν πρέπει να αφήσεις καταστάσεις του παρελθόντος, φίλε Κριέ, να σταθούν εμπόδιο στην εξέλιξή σου και στα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου. Καλό είναι να μην προσπαθήσεις να λύσεις μονομιάς όλα σου τα ζητήματα και μάλιστα μόνος σου, χωρίς να ζητήσεις τη βοήθεια κάποιων δικών σου ατόμων, που μπορούν να βοηθήσουν. Είναι μια καλή μέρα για να διορθώσεις κάποιες παρεξηγήσεις και γενικά, να εκμεταλλευτείς τις θετικές επιρροές, που σου φέρνει η θέση της Σελήνης στους Ιχθείς, για να πάνε τα πράγματα εκεί που θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Κριέ, η ατμόσφαιρα στη σχέση σου είναι πολύ καλή, καθώς η Σελήνη πραγματοποιεί σήμερα θετική όψη με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιό σου και σου επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις, που θα σε ξαφνιάσουν. Κι αν ζεις ακόμη στη μοναξιά, είναι πολύ πιθανό να λάβεις μια ευχάριστη είδηση, που αφορά το άτομο που σε ενδιαφέρει, και όλα να αλλάξουν προς το καλύτερο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Κριός, σήμερα θα επικρατήσει ένα κλίμα ανασφάλειας, αλλά πραγματικά δεν χρειάζεται να προβληματίζεσαι, γιατί με την εργατικότητα που σε χαρακτηρίζει, θα μπορέσεις να πετύχεις όσα θέλεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση και μπορείς να αναζητήσεις νέες πηγές εσόδων. Όπως καταλαβαίνεις δεν είναι καιρός για σπατάλες.






Ταύρος
21/4-20/5

Αν είσαι Ταύρος, η σημερινή ημέρα είναι πολύ εποικοδομητική, ειδικά σε ό,τι αφορά σχέδια του παρελθόντος, αλλά δυστυχώς θα σε απασχολήσουν και κάποιες εκκρεμότητες με άτομα της οικογένειάς σου, που έχουν μείνει πίσω. Περιόρισε όσο μπορείς το άγχος και την ένταση, γιατί αλλιώς δεν θα μπορέσεις να βάλεις τα θέματά σου σε μια σειρά. Αν θέλεις να κάνεις κάποιες αλλαγές, άφησε τις για αργότερα, γιατί η Σελήνη στους Ιχθείς ίσως σε ξεγελάσει στις αποφάσεις που θα πάρεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου μπορείς,  αγαπητέ Ταύρε  να περάσεις ακόμη καλύτερα, αν πρώτα ξεκαθαρίσεις κάποια θέματα, που σε απομακρύνουν από το ταίρι σου. Κι αν ακόμη δεν έχει έρθει το άτομο που σε ενδιαφέρει στη ζωή σου, σήμερα η αισθηματική σου ζωή μπορεί να αλλάξει πορεία και να δεχτείς μία πρόσκληση από άτομο του παρελθόντος, με το οποίο έχεις ανεξόφλητους λογαριασμούς μαζί του. Πρόσεξε τι θα κάνεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Ταύρε, είναι μια καλή μέρα για να δρομολογήσεις τις μισοτελειωμένες υποθέσεις που σε απασχολούν. Στα οικονομικά σου χρειάζεται μεγάλη προσοχή, γιατί μπορεί να παρασυρθείς σε έξοδα και αγορές, που δεν έχεις υπολογίσει.






Δίδυμοι
21/5-21/6 

Το σημερινό Σάββατο, φίλε Δίδυμε, έχει πολλές υποχρεώσεις και δεν θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις εύκολα σε όλα. Γι' αυτό φρόντισε να προγραμματιστείς και να μην αγχώνεσαι, γιατί αλλιώς δεν θα αποφύγεις τις λάθος εκτιμήσεις. Καλό είναι να αποφύγεις τους ανθρώπους που προσπαθούν να σε εξαπατήσουν, γιατί θα αποπροσανατολιστείς από τους στόχους σου. Να γνωρίζεις ότι η θέση της Σελήνης σήμερα στους Ιχθείς κρύβει ιδιαίτερα επικίνδυνες παγίδες, που πρέπει να σε κρατούν σε εγρήγορση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, η σχέση σου σε ικανοποιεί σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, στο μέγιστο βαθμό και νιώθεις πολύ όμορφα με το σύντροφό σου. Μπορείς να δημιουργήσεις τις κατάλληλες προϋποθέσεις, για να κάνεις όνειρα για το κοινό σας μέλλον. Αν ακόμη βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, μπορείς να κάνεις κινήσεις για να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει και να του εκδηλώσεις τα αισθήματά σου. Η ανταπόκρισή του θα σε χαροποιήσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Δίδυμος, στη δουλειά σου θα χρειαστεί να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις θέματα που κρατούν πίσω τα σχέδιά σου. Κάνε συζητήσεις με τους συναδέλφους σου, για να βρεις τις πιο συμφέρουσες λύσεις στα διάφορα προβλήματα. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να κάνεις ένα σωστό προγραμματισμό, γιατί μπορεί να βγεις εύκολα εκτός προϋπολογισμού.






Καρκίνος
22/6-22/7

Αρκετή ψυχραιμία και υπομονή θα σου χρειαστεί σήμερα, αν είσαι Καρκίνος, για να αντιμετωπίσεις οικογενειακές και φιλικές καταστάσεις, που φέρνει στην επιφάνεια η Σελήνη στους Ιχθείς, και μάλιστα με έναν κάπως επιθετικό τρόπο. Γενικά, θα βρεθείς μπροστά σε προβληματικά ζητήματα και θα χρειαστεί ίσως να αλλάξεις κάποιες παγιωμένες πεποιθήσεις, προκειμένου να έρθεις κοντά στα άτομα που αγαπάς. Να θυμάσαι ότι δεν χρειάζεται, ειδικά σήμερα, να τραβάς τα πράγματα στα άκρα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου μπορείς να περάσεις υπέροχα στη σχέση σου, αγαπητέ Καρκίνε, αν ηρεμήσεις λίγο από τις ανασφάλειές σου και φροντίσεις να εξωτερικεύσεις τον ερωτισμό σου. Αν ακόμη έχεις παρέα τη μοναξιά, ασχολήσου με μια δραστηριότητα ή ένα χόμπι, που θα σε βοηθήσει να γνωρίσεις νέους ανθρώπους και ασχολήσου με τον εαυτό σου, χωρίς να σε παίρνει από κάτω.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Καρκίνε, φρόντισε να περιορίσεις τον παρορμητισμό που σε διακρίνει, γιατί υπάρχουν θέματα που πρέπει να τα λύσεις με πολύ σκέψη και χωρίς βιαστικές κινήσεις. Οι υποχρεώσεις σου είναι πάρα πολλές, όπως και τα έξοδα. Να ξέρεις όμως ότι ξεκινάει μια περίοδος, που τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν.






Λέων
23/7-23/8

Το σημερινό Σάββατο, αγαπητέ Λέων, θα έχει αρκετή ένταση κυρίως για ζητήματα που θεωρείς ότι έχουν πέσει σε τέλμα και δεν προχωράνε με τίποτα. Προσπάθησε να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί κάποιοι από το κοντινό σου περιβάλλον θα προσπαθήσουν να σου βάλουν εμπόδια και να φέρουν καθυστερήσεις στα σχέδιά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Λέων, σήμερα η σχέση σου θα κινηθεί σε καλά επίπεδα, αν αποφύγεις να κάνεις συζητήσεις, που αφορούν σε οικογενειακά και οικονομικά θέματα. Αν ακόμη ψάχνεσαι, πρέπει να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις και να μην επαναπαύεσαι, αν θέλεις να δεις τις καταστάσεις να αλλάζουν στην αισθηματική σου ζωή.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Λέων, σήμερα καλό είναι να αποφύγεις να δώσεις λύσεις σε όποιες διαφορές έχεις με τους συνεργάτες σου και γενικά να μην τραβήξεις τις καταστάσεις στα άκρα, γιατί η Σελήνη στους Ιχθείς θα προκαλέσει εκνευρισμό και ένταση στις επαφές σου. Στα οικονομικά σου πρέπει να είσαι περισσότερο προγραμματισμένος, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα, που οφείλονται περισσότερο στα νεύρα σου και στην κακή σου διάθεση.






Παρθένος
24/8-22/9

Καλό είναι σήμερα να μην πιέζεσαι και να μη φορτώνεσαι, φίλε Παρθένε, με περισσότερες ευθύνες από αυτές που μπορείς να αντέξεις, γιατί υπάρχουν ένα σωρό εκκρεμότητες που δεν έχεις ακόμα τακτοποιήσει. Βάλε κάποιο πρόγραμμα και μην ανησυχείς ότι δεν προλαβαίνεις. Έχεις πολλές δυνατότητες και, αν τις αξιοποιήσεις, θα καταφέρεις να πετύχεις τους στόχους που έχεις θέσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, η σχέση σου θα σε απασχολήσει και μπορεί να νιώσεις απογοητευμένος, από κάποια λόγια του συντρόφου σου. Μη διστάσεις να μιλήσεις και να εκφράσεις τα παράπονά σου απέναντι σε οποιαδήποτε στάση σου φαίνεται παράλογη. Αν ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά, σήμερα είναι πολύ πιθανό κάποιο άτομο να εισβάλλει στη ζωή σου και να αλλάξει τη διάθεσή σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Παρθένος, μπορείς να τα πας πολύ καλά, παρόλο που το άγχος που έχεις είναι αρκετό. Απλώς απόφυγε τις σημαντικές αποφάσεις ή αλλαγές σε σχέδια, γιατί η ημέρα δεν σε ευνοεί, λόγω των επιρροών του ανάδρομου κυβερνήτη σου Ερμή στον Λέοντα, που επηρεάζει αρνητικά την κρίση σου. Αλλά και στα οικονομικά σου, πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση, πρέπει να την σκεφτείς πάρα πολύ καλά.




Ζυγός
23/9-22/10

Η σημερινή μέρα, αν είσαι Ζυγός, ίσως προκαλέσει κάποιες εχθρικές καταστάσεις και ένα παρασκήνιο, που θα σε στενοχωρήσει ιδιαίτερα και μπορεί να ανατρέψει ακόμα και τα σχέδιά σου. Η αρνητική επιρροή του ανάδρομου Ερμή στον Λέοντα παίζει σημαντικό ρόλο, γι' αυτό μη βιάζεις τις καταστάσεις, επιδιώκοντας γρηγορότερα αποτελέσματα και μην αφήσεις το άγχος να καταβάλει τη διάθεση, αλλά και την εξωτερική σου εμφάνιση. Αν αφήσεις τα πράγματα να εξελιχθούν από μόνα τους, θα δεις ότι στην πορεία όλα θα πάνε καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Ζυγέ, τα πράγματα θα είναι σε στάσιμη κατάσταση και αυτό ίσως να σου δημιουργεί εκνευρισμό. Πάρε κάποιες πρωτοβουλίες, για να πλησιάσεις το σύντροφό σου και μην τα περιμένεις όλα από τη δική του πλευρά. Αν ακόμη περιμένεις την καινούργια γνωριμία να έρθει στη ζωή σου, είναι καλό να ασχοληθείς με κάτι που να σε ευχαριστεί και ίσως έτσι να συναντήσεις νέους ανθρώπους, με παρόμοια ενδιαφέροντα και ανησυχίες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Ζυγέ, η σημερινή μέρα φέρνει πολλές και σημαντικές εξελίξεις και μπορεί η καριέρα σου να πάρει το δρόμο που θέλεις. Ακόμα και τα οικονομικά σου βελτιώνονται και η καθημερινότητά σου αρχίζει να αλλάζει προς το καλύτερο.






Σκορπιός
23/10-22/11

Το σημερινό Σάββατο, αγαπητέ Σκορπιέ, φέρνει ασυνεννοησία και παρεξηγήσεις, με τον ανάδρομο Ερμή να πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον επίσης ανάδρομο Ποσειδώνα και να σε επηρεάζει αρνητικά. Προσπάθησε να μην κάνεις υπερβολές ή βιαστικές κινήσεις. Μην επενδύσεις τίποτα σε οικονομικό επίπεδο και μην ξοδέψεις περισσότερα χρήματα από αυτά που μπορείς. Αντίθετα, είναι μια καλή μέρα για δημόσιες σχέσεις και κοινωνικές επαφές, που θα σε βοηθήσουν στα σχέδιά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Σκορπιός, σήμερα είναι πολύ πιθανόν κάποια κουβέντα που θα σου κάνει ο σύντροφός σου σχετικά με αυτά που αισθάνεται, να σε ανησυχήσει και να σε προβληματίσει. Πάρε το χρόνο σου, για να σκεφτείς όσα σου λέει και μην βιαστείς να εκφράσεις όσα σκέφτεσαι, γιατί μπορεί να είναι επιπόλαιες σκέψεις της στιγμής και να μην έχουν σημασία. Αν πάλι είσαι μόνος, περιποιήσου περισσότερο την εξωτερική σου εμφάνιση και γενικά ασχολήσου με τον εαυτό σου, αν θέλεις να σε προσέξουν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Σκορπιέ, σήμερα χρειάζεται μεγάλη προσοχή, για να αποφύγεις εντάσεις στις σχέσεις με τους συνεργάτες σου. Καλύτερα να μη μιλήσεις και να φανείς ψύχραιμος σε μια τέτοια κατάσταση. Στα οικονομικά σου, έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού, οπότε φρόντισε να μην κάνεις καθόλου αγορές και περιττά έξοδα.





Τοξότης
23/11-21/12

Σήμερα, η αρνητική όψη που πραγματοποιεί ο ανάδρομος Ερμής με τον επίσης ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθείς, ξεσκεπάζει μυστικές επαφές, φίλε Τοξότη, αλλά και κάποιες παρασκηνιακές δραστηριότητες, που έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα στη ζωή σου και οι οποίες θα σε αναστατώσουν. Καλό είναι να μην μείνεις στις εξελίξεις των τελευταίων ημερών, που σου δημιούργησαν αρνητικά συναισθήματα, αλλά να βάλεις μπροστά για πιο ευχάριστα πράγματα στη ζωή σου. Μην αφήνεις κάποιες συγκυρίες να σου χαλάνε τη διάθεση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Τοξότη, η νευρικότητα που έχεις συνεχίζει να δυσχεραίνει το κλίμα στη σχέση σου και σε απομακρύνει ακόμα περισσότερο από το σύντροφό σου. Είναι καιρός να κάνεις κάτι, για να καλύψεις αυτό το χάσμα. Αν δεν είσαι σε σχέση, μάλλον πρέπει να αλλάξεις νοοτροπία και να γίνεις πιο θετικός και ανοιχτός σε νέες γνωριμίες, αν θέλεις να δεις την αισθηματική σου ζωή να αλλάζει προς το καλύτερο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Τοξότης, σήμερα στη δουλειά σου απαιτείται προσεκτικός χειρισμός σε διάφορα ζητήματα, καθώς θέματα που ήταν σε εκκρεμότητα έρχονται ξανά στην επιφάνεια. Μην αγνοείς την πραγματικότητα και κάνε κινήσεις για να τη βελτιώσεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν σιγά-σιγά να πηγαίνουν καλύτερα. Έχεις πολλές υποχρεώσεις, που δεν θα πρέπει να αναβάλλεις και πρέπει να τις τακτοποιήσεις το συντομότερο.







Αιγόκερως
22/12-19/1

Το σημερινό Σάββατο, φίλε Αιγόκερε, είναι πραγματικά δύσκολο για εσένα, καθώς η αρνητική όψη που πραγματοποιεί ο ανάδρομος Ερμής με τον επίσης ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθείς, σε βάζει στη διαδικασία να πάρεις αποφάσεις ή ξεκάθαρες θέσεις σε ζητήματα που αφορούν στα μελλοντικά σου σχέδια. Πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά τα λόγια σου, για να αποφύγεις, όσο γίνεται, συγκρούσεις και αντιδράσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, ο σύντροφός σου σήμερα θα σε κάνει να νιώσεις όμορφα και ήρεμα μέσα στη σχέση σου, αγαπητέ Αιγόκερε, γεγονός που θα σε ικανοποιήσει και θα διώξει κάποιες αμφιβολίες που υπάρχουν στο κεφάλι σου. Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις τη μοναξιά από τη ζωή σου, πρέπει να αξιοποιήσεις τον ελεύθερο χρόνο σου, για να ξαναδείς παλιούς φίλους ή να ασχοληθείς με κάποια δραστηριότητα, που θα σε βοηθήσει να κάνεις νέες γνωριμίες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Αιγόκερως, θα έχεις αρκετό φόρτο υποχρεώσεων και πολλά νεύρα, που θα σε αποσυντονίσουν. Βάλε έναν καλό προγραμματισμό και μην αμελείς συνεχώς τα θέματα που σου δημιουργούν έντονο άγχος. Καλύτερα να ασχοληθείς άμεσα και αποτελεσματικά με όλα όσα σε προβληματίζουν και να μην τα αφήνεις σε εκκρεμότητα, γιατί θα τα βρίσκεις συνεχώς μπροστά σου. Στα οικονομικά σου, τα πράγματα είναι δύσκολα, οπότε φρόντισε να μην κάνεις σπατάλες.







Υδροχόος
20/1-19/2

Σήμερα θα πρέπει να στηριχθείς στις δικές σου δυνάμεις, φίλε Υδροχόε, και να μην περιμένεις από τους άλλους να λύσουν τα προβλήματά σου, ούτε να σε απαλλάξουν από τις έννοιες σου. Η Σελήνη, που κινείται στο ζώδιο των Ιχθύων, σε επηρεάζει θετικά και είναι πολύ πιθανό να κάνεις μία ενδιαφέρουσα κουβέντα, σχετική με οικονομικά θέματα ή μία αξιόλογη γνωριμία, που θα σε βοηθήσει στα σχέδιά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Υδροχόε, είναι πολύ πιθανόν σήμερα να ακούσεις λόγια από το ταίρι σου που θα σε εξοργίσουν. Φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, για να μη δημιουργηθούν εντάσεις και ρήξεις μεταξύ σας. Αν ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά, σήμερα μπορείς να αφήσεις ελεύθερη τη γοητεία σου, για να φλερτάρεις και να περάσεις όμορφα με άτομα που σε ενδιαφέρουν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Υδροχόος, σήμερα στη δουλειά σου οι προτάσεις που θα σου γίνουν θα είναι ενδιαφέρουσες και πολύ πιθανό να βελτιωθούν και οι συνθήκες της εργασίας σου. Μην πάρεις όμως αποφάσεις, αν δεν τις έχεις μελετήσει καλά από πριν. Παράλληλα, τα οικονομικά σου αρχίζουν να βελτιώνονται. Αν ακολουθήσεις ένα σωστό πρόγραμμα, για να τα σταθεροποιήσεις, αλλά και για να μπορέσεις να καλύψεις τις υποχρεώσεις σου, θα νιώσεις σύντομα πολύ καλύτερα.





Ιχθείς
20/2,20/3

Αν είσαι Ιχθύς, σήμερα που ο ανάδρομος Ερμής πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον επίσης ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιό σου και την Σελήνη να κινείται επίσης σε εσένα, θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός. Πρέπει να αξιολογήσεις τα υπέρ και τα κατά σε κάποιες εκκρεμείς υποθέσεις που σε απασχολούν και φυσικά να κινηθείς με τη δέουσα υπομονή. Φρόντισε οι κινήσεις σου να είναι μετρημένες και να μην ανακατεύεσαι σε παρασκηνιακές καταστάσεις που δεν σε αφορούν, γιατί μόνο επιπλέον μπλεξίματα θα σου φέρουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν  ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, στη σχέση σου αρχίζουν να δημιουργούνται ξεκάθαρες καταστάσεις και από εδώ και πέρα, θα μπορείς χωρίς προβληματισμούς να χαράξεις την πορεία που επιθυμείς, για το κοινό μέλλον με το ταίρι σου. Αν είσαι μόνος, μην αφήνεις κάποιες ευκαιρίες, που μπορεί να σου παρουσιάζονται, να περνάνε ανεκμετάλλευτες, μόνο και μόνο επειδή δεν είσαι σίγουρος. Θα πρέπει να δώσεις λίγο περισσότερη σημασία σε κάποια άτομα και, αν δεν σου κάνουν, μπορείς απλώς να τα προσπεράσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν ανήκεις στους Ιχθείς, στη δουλειά σου είναι περίοδος για συζητήσεις και σχέδια, αλλά και για τακτοποίηση υποθέσεων, που ήταν σε στασιμότητα μέχρι τώρα. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να έχουν κάποια βελτίωση και θα μπορέσεις να καλύψεις ορισμένες υποχρεώσεις, που σε προβληματίζουν.
Πηγή: myastro.gr

Κανε Like Αν σου αρεσε !!

ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Τέσσερα αδέλφια έχασαν τη ζωή τους όταν ένας... μάγος προσπάθησε να τα θεραπεύσει

Posted: 03 Aug 2012 03:01 PM PDT

Τέσσερα παιδιά της ίδιας οικογένειας βρέθηκαν νεκρά σήμερα στο σπίτι τους
αφού ένας μάγος προσπάθησε να τα «γιατρέψει» από μια μυστηριώδη ασθένεια σε μια μικρή πόλη... στη νότια Αϊτή, όπως δήλωσε σήμερα ένας τοπικός αξιωματούχος.

«Τα τέσσερα παιδιά, τρία κορίτσια και ένα αγόρι, το μεγαλύτερο από τα οποία ήταν 7 ετών και το μικρότερο 15 μηνών, έχασαν τη ζωή τους αφού ένας 'θεραπευτής' ανέλαβε να τα γιατρέψει. Στη συνέχεια τα εγκατέλειψε στο κρεβάτι της μητέρας τους», εξήγησε ο Βιλφρίντ Μπρισόν, αξιωματούχος της Μαρμπιάλ.

Σύμφωνα με τους γείτονες της οικογένειας, ο «θεραπευτής», ένας ιερέας βουντού, με τη βοήθεια του αδελφού του έπεισε τη μητέρα των παιδιών ότι είναι δαιμονισμένα και ότι εκείνος μπορεί να διώξει από μέσα τους τον διάβολο.

«Για να θεραπεύσουν τα θύματα, ο μάγος και ο αδελφός του τα χτύπησαν πολλές φορές. Τα παιδιά υπέκυψαν από τα χτυπήματα», πρόσθεσε ο Μπρισόν. Ο μάγος και ο αδελφός του στη συνέχεια διέφυγαν στο Πορτ-ο-Πρενς, ενώ οι τοπικές αρχές ξεκίνησαν έρευνα για το συμβάν και συνέλαβαν τη μητέρα των θυμάτων.
agelioforos.gr



Κανε Like Αν σου αρεσε !!

ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Παράξενες κάλτσες… αντικαθιστούν τα παπούτσια!

Posted: 03 Aug 2012 02:55 PM PDT

Σοβαρά τώρα!
Θα μπορούσε κάποιος να φορέσει αυτές τις κάλτσες και να βγει στο δρόμο; Κι, όμως, η ελβετική εταιρεία Barefoot δημιούργησε τις ασυνήθιστες κάλτσες που βλέπετε για να αντικαταστήσουν τα παπούτσια και να κάνουν το χρήστη να αισθάνεται… ξυπόλητος!

Αν και δεν πρόκειται να γίνουν ποτέ αυτό που λέμε «μόδα», οι Ελβετοί δημιουργοί πιστεύουν ότι οι παράξενες κάλτσες τους είναι ιδανικές για «τους ανθρώπους που τους αρέσει να περπατάνε χωρίς παπούτσια, ενώ θα μπορούσαν κάλλιστα να χρησιμοποιηθούν για διάφορες υπαίθριες δραστηριότητες, όπως για παράδειγμα στην αναρρίχηση βράχων».


Οι κάλτσες έχουν κατασκευαστεί από ανθεκτικό υλικό, προσφέροντας προστασία από τα διάφορα επικίνδυνα αντικείμενα που υπάρχουν στους δρόμους, ενώ ένα επιπρόσθετο υλικό προστατεύει τα πόδια από μολύνσεις.


«Χρειάστηκαν πολλά χρόνια τεχνολογικής έρευνας για το σχεδιασμό τους, ενώ τώρα δουλεύουμε επάνω σε ένα νέο σχέδιο κάλτσας που θα μπορεί να φορεθεί ακόμη και από κάποιον που θέλει να τρέξει… μαραθώνιο», λέει ο Dieter Hesch, ιδιοκτήτης της ελβετικής εταιρείας.


Η τιμή τους είναι περίπου 45 λίρες το ζευγάρι, κι αν σας φαίνονται ακριβές να ξέρετε ότι πάνω από όλα πληρώνετε άνεση στο περπάτημα, απαλλαγή από την καθημερινή ταλαιπωρία της επιλογής παπουτσιού και -πρωτίστως- τη διασημότητα που θα αποκτήσετε φορώντας τις κάλτσες αυτές με το κουστούμι σας!
perierga.gr


Κανε Like Αν σου αρεσε !!

ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



ΔΕΙΤΕ: Διακοπές με θέα την καλντέρα

Posted: 03 Aug 2012 02:50 PM PDT


Διακοπές με θέα την καλντέρα έκαναν η Άννα Βίσση και η Ναταλία Γερμανού...


Οι δύο κουμπάρες απόλαυσαν η μία την παρέα της άλλης και είχαν την ευκαιρία να πουν αναλυτικά τα νέα τους.



Για τα μπάνια τους, όπως αναφέρει το Hello, προτίμησαν την prive πισίνα του ξενοδοχείου όπου διέμεναν αλλά δεν έχασαν την ευκαιρία να περιπλανηθούν στα δρομάκια της Σαντορίνης.









newsbeast.gr

Κανε Like Αν σου αρεσε !!


ΔΕΙΤΕ: Η πιο επικίνδυνη δουλειά στον κόσμο

Posted: 03 Aug 2012 02:45 PM PDT


Αν πιστεύετε ότι το επάγγελμα σας είναι επικίνδυνο, τότε μάλλον πρέπει να δείτε τα χειρότερα για να παρηγορηθείτε...



Το εντυπωσιακό κτήριο που θα σας δείξουμε ονομάζεται Oriental Pearl TV Tower. Βρίσκεται στο Pudong Park στην Σαγκάη. Με ύψος 468 μ. είναι ο τρίτος ψηλότερος πύργος τηλεόρασης στον κόσμο. Τον ξεπερνούν μόνο οι πύργοι του Καναδά και της Μόσχας…




Ένα από τα χαρακτηριστικά που κάνουν τον Oriental Pearl TV Tower να εντυπωσιάζει, είναι τα τζάμια του. Τζάμια που κάποιος πρέπει να καθαρίσει και από την εξωτερική πλευρά..

Δείτε στην συνέχεια τους τολμηρούς που έχουν αναλάβει να το κάνουν και πάρτε κουράγιο..






























to-kounavi.blogspot.gr

Κανε Like Αν σου αρεσε !!


ΔΕΙΤΕ: Όταν οι Ολυμπιονίκες… ξεσπάνε σε δάκρυα!

Posted: 03 Aug 2012 02:42 PM PDT


Φουλ στο... συναίσθημα είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Λονδίνου!...


Το τι κλάμα έχει πέσει… δεν λέγεται, με τους αθλητές, ακόμα και τους σκληρότερους εξ΄αυτών, να ξεσπάνε άλλοτε σε δάκρυα χαράς, και άλλοτε σε δάκρυα απογοήτευσης!



Εμείς, ψάξαμε και σας βρήκαμε από το star.gr, τις πιο συγκινητικές στιγμές των φετινών Ολυμπιακών Αγώνων.



Ξεκινάμε με την Jordyn Wieber, η οποία ξέσπασε σε δάκρυα χαράς, όταν η ομάδα της ενόργανης γυμναστικής της Αμερικής με την οποία αγωνίστηκε, κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου.







O Michael Phelps πάλι, ξέσπασε σε κλάματα, όταν κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο στα 200 μέτρα πεταλούδας ανδρών, στις 31 Ιουλίου. Μάλιστα, προσπάθησε να κρύψει τα δάκρυα του κάτω από το χέρι του, μιας και η συγκίνηση του ήταν ένα μείγμα χαράς και απογοήτευσης συνάμα, που εκείνη τη μέρα δεν πήρε το χρυσό.







Και οι Ρωδίσες αθλήτριες της ενόργανης γυμναστικής όμως, δεν κατάφεραν να συγκρατήσουν τα δάκρυα απογοήτευσης τους, όταν έχασαν το χρυσό μετάλλιο από την ομάδα της Αμερικής.







Σε δάκρυα χαράς, ξέσπασε από την άλλη, η Λιθουανή Ruta Meilutyte, η οποία κέρδισε το χρυσό στην

κολύμβηση, στα 100 μέτρα γυναικών, και φυσικά δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί την ώρα της απονομής.







Δάκρυα χαράς όμως, ήταν και αυτά της Missy Franklin, η οποία πολύ συγκινήθηκε μετά το χρυσό της μετάλλιο στα 100 μέτρα γυναικών, το οποίο κέρδισε μόλις… στα 17 της χρόνια, αγωνιζόμενη για την Αμερική.







Μες το συναίσθημα όμως, και ο Αυστραλός Christian Sprenger, ο οποίος πήρε το ασημένιο στην κολύμβηση ανδρών στα 100 μέτρα, και δεν… «κρατήθηκε».







Συνεχίζουμε με τον Nathan Adrian, ο οποίος στα 24 του, είναι ο πρώτος αμερικανός που κέρδισε το χρυσό στα 100 μέτρα ελεύθερο ανδρών στην κολύμβηση. Είναι μετά να μην ξεσπάσει σε κλάματα ο άνθρωπος;







Η Kayla Harrison από την άλλη, μπορεί να είχε πει πως δεν θα κλάψει, αλλά με το που ανέβηκε στο βάθρο να παραλάβει το χρυσό μετάλλιο για τη νίκη της στο judo, δεν άντεξε και ξέσπασε σε δάκρυα με το που άκουσε τον εθνικό ύμνο της Αμερικής. Η εν λόγω αθλήτρια μάλιστα, ήταν περισσότερο συναισθηματικά φορτισμένη, μιας και είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον προπονητή της, όταν ήταν παιδί ακόμα.







Συνεχίζουμε με την Shin Lam, από τη Νότιο Κορέα, που ξέσπασε σε δάκρυα με το που έχασε σε αγώνα μονομαχίας επειδή έκανε λάθος στην ώρα! Τουλάχιστον έχασε το χρυσό αλλά κέρδισε το χάλκινο. Κάτι είναι κι αυτό!







Η Yi Siling από την άλλη, έκλαψε από τη χαρά της, όταν κέρδισε το πρώτο της χρυσό μετάλλιο στη σκοποβολή.







Ο Felipe Kitadai πάλι από τη Βραζιλία, πήρε το χάλκινο στα 60kg ανδρών στο judo, και ανεβαίνοντας στο βάθρο, συγκινήθηκε τόσο, που τα έμπηξε. Αφήστε που στη συνέχεια, του έσπασε το μετάλλιο, το οποίο του έπεσε μες τη μπανιέρα! Ευτυχώς του το αντικατέστησαν, γιατί ακόμα θα έκλαιγε!







Και η Κινέζα Ning Ding όμως, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της, επειδή έχασε το χρυσό μετάλλιο στο επιτραπέζιο τένις. Το ασημένιο που κέρδισε ωστόσο όπως βλέπετε από την αντίδραση της, δεν της καλάρεσε.







Ο Louis Smith πάλι, συγκινήθηκε πολύ όταν η ομάδα της Μεγάλης Βρετανίας ανδρών, κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο, μετά από 100 περίπου χρόνια για τη χώρα του!







Τέλος, σε δάκρυα χαράς ξέσπασε και η Kum Ae An, η 20χρονη αθλήτρια από τη Βόρεια Κορέα, η οποία πήρε το χρυσό στην κατηγορία των 52 κιλών, στο judo.



star.gr

Κανε Like Αν σου αρεσε !!


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Άλογο επισκέφτηκε το αφεντικό του στο νοσοκομείο!

Posted: 03 Aug 2012 02:36 PM PDT

Ένας ασθενής με καρκίνο εκπλήρωσε την τελευταία του επιθυμία όταν του έφεραν στο νοσοκομείο που νοσηλευόταν το αγαπημένο του άλογο...

Ο 74χρονος Thomas Thorpe από το Chesterfield ήταν γνωστός στην περιοχή αφού καλωσόριζε όλους τους επισκέπτες και τους τουρίστες με το άλογο του Ben, το οποίο χρησιμοποιούσε και για βιοποριστικούς λόγους.



Ο Thorpe διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο, τον περασμένο Ιανουάριο και απεβίωσε στο νοσοκομείο Clay Cross την περασμένη Πέμπτη το πρωί.



Ωστόσο, πριν πεθάνει, κατάφερε να δει τον αγαπημένο φίλο του για μία τελευταία φορά.



Η Donna Clark - η σύζυγος του ανιψιού του Thorpe, είπε μιλώντας στους δημοσιογράφους: «Το λάτρευε το άλογο του. Ήταν συγκλονισμένος που έπρεπε να το αποχωριστεί».



«Θα μας λείψει πολύ, αλλά μας παρηγορεί το γεγονός ότι θα πάψει πλέον να υποφέρει. Αγαπούσε πολύ τα άλογα και περνούσε πολλές ώρες μαζί τους, είχε ωστόσο ιδιαίτερη αδυναμία στον Ben και το άλλο άλογο του τον Sam», πρόσθεσε.



Ο Thorpe, που οι φίλοι του τον φώναζαν Sonny, άρχισε να εργάζεται με άλογα στο Chesterfield πριν από έξι χρόνια και εξακολούθησε μέχρι να αρρωστήσει.



Μια από τις τελευταίες επιθυμίες του ήταν να δει το αγαπημένο άλογο του πριν πεθάνει, μια επιθυμία που τα μέλη του προσωπικού του νοσοκομείου βοήθησαν να πραγματοποιηθεί.



Η διευθύντρια του νοσοκομείου, είπε ότι: «η οικογένεια του ασθενή μας ρώτησε αν θα μπορούσε να φέρει τον Ben να δει τον ιδιοκτήτη του για μια τελευταία φορά στο νοσοκομείο. Μετά από διαπραγματεύσεις, καταφέραμε να προγραμματίσουμε αυτήν την… ειδική επίσκεψη».



Τα άλογα Shire χρησιμοποιούνταν πάνω από 30 χρόνια, αρχικά για τη συλλογή των απορριμμάτων της πόλης, αν και για λόγους υγείας και ασφάλειας αυτό έπαψε σύντομα να συμβαίνει και τα άλογα άρχισαν να αποτελούν την τουριστική… attraction της περιοχής.



lifezone.gr

Κανε Like Αν σου αρεσε !!


ΔΕΙΤΕ: Τελικά ο έρωτας είναι... τυφλός

Posted: 03 Aug 2012 02:34 PM PDT

Πρόσφατα δήλωνε ότι οι άντρες δεν την φλερτάρουν και πως είναι μόνη...

Ο λόγος για την Bar Rafaeli που φαίνεται ότι ήθελε τόσο απελπισμένα να ερωτευτεί που έπεσε πάνω στον Shaun White!



Η 26χρονη καλλονή εθεάθη να φιλιέται με τον χρυσό ολυμπιονίκη του snowboard. Μάλιστα...



σύμφωνα με όσους τους είδαν από κοντά, δεν σταμάτησαν όλη τη νύχτα να χορεύουν, ν΄αγκαλιάζονται και να φιλιούνται μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.



Μάλιστα ο 25χρονος αθλητής που βρισκόταν εκεί με άλλους πέντε φίλους του, λίγο πριν φτάσει στο party η Bar Rafaeli, κοιτούσε συνεχώς με αγωνία το κινητό του. Και δεν είναι η πρώτη φορά που τους βλέπουν μαζί. Μες την εβδομάδα, τους είχαν πετύχει να κάνουν μαζί ποδήλατο στο Central Park.













newsbeast.gr

Κανε Like Αν σου αρεσε !!


ΔΕΙΤΕ: Λατρεμένες πατέντες...

Posted: 03 Aug 2012 02:26 PM PDT



Νέα κόλπα για να την βγάζετε σχεδόν τσάμπα...










































24ωρο


Κανε Like Αν σου αρεσε !!

ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Της έκρυψαν πως η μητέρα της πάσχει από καρκίνο για να πάρει το χρυσό μετάλλιο!

Posted: 03 Aug 2012 02:20 PM PDT

Μια ιστορία που συγκλονίζει ήρθε στο φως μετά το χρυσό μετάλλιο της Μίνσια Γου στις καταδύσεις: εδώ και περίπου ένα χρόνο, η ....




αθλήτρια δεν γνώριζε για τον θάνατο του παππού και της γιαγιάς της, αλλά ούτε και ότι η μητέρα της πάσχει από καρκίνο! Θέλοντας να την προστατεύσουν και να την αφήσουν να προετοιμαστεί για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, οι γονείς της δεν της είπαν τα δυσάρεστα νέα. «Ήταν απαραίτητο να της κρύψω την αλήθεια», δήλωσε ο πατέρας της, Γιούμινγκ Γιου, προσθέτοντας πως, τόσο ο ίδιος, όσο και η μητέρα της, έχουν αποδεχθεί πως η Μίνσια δεν ανήκει ολοκληρωτικά σε αυτούς. Η 27χρονη αθλήτρια προπονείται από τα 6 της χρόνια, ενώ στα 16 άφησε το σπίτι της για να μείνει σε κρατικό ινστιτούτο για τον αθλητισμό. Τόσο αυτή η ιστορία, όσο και η περίπτωση της Σιγουέν Γε, έβαλαν ξανά την Κίνα στο επίκεντρο των επικρίσεων για τον τρόπο που προετοιμάζει τους αθλητές της... http://dailynews24.gr

dinatos

Κανε Like Αν σου αρεσε !!

ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού ...της βασίλισσας των πάρτι των οργίων του Μπερλουσκόνι?

Posted: 03 Aug 2012 02:16 PM PDT

Η Σαμπίνα Μπέγκαν η βασίλισσα μέλισσα όπως την αποκαλούσαν τα κορίτσια του Σίλβιο Μπερλουσκόνι
επειδή διοργάνωνε τα μπούνγκα-μπούνγκα πάρτι στις...

πολυτελείς του βίλες, δήλωσε ότι είναι έγκυος. Η είδηση βέβαια δεν είναι η εγκυμοσύνη της 38χρονης ηθοποιού με καταγωγή από τη Γερμανία και τη Σερβία αλλά το ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού που κυοφορεί.





Σε ερώτηση λοιπόν δημοσιογράφου για την ταυτότητά του εκείνη απάντησε αινιγματικά λέγοντας «μα ποιος θα μπορούσε να είναι ο πατέρας;…» δίνοντας αφορμή για όργιο φημών. Στην ίδια συνέντευξη μάλιστα συνέχισε δηλώνοντας ότι «στη ζωή μου έχω μόνο ένα πρότυπο, ένα ιδανικό, ένα πάθος. Είναι ο άνδρας του οποίου τα αρχικά έχω κάνει τατουάζ. Ο πιο γλυκός άνθρωπος του κόσμου, που δεν άλλαξε ποτέ απέναντί μου ούτε στις δυσκολίες».



Τα αρχικά υπενθυμίζουμε είναι «S.B» που θα μπορούσαν βέβαια να είναι και τα δικά της, ωστόσο ο ιταλικός Τύπος όπως ήταν αναμενόμενο έκανε αμέσως αναφορά στον Μπερλουσκόνι. Εξαλλου η ίδια στο παρελθόν είχε εκφράσει την επιθυμία της να αποκτήσει παιδί από τον πρώην Ιταλό πρωθυπουργό ο οποίος έχει πέντε παιδιά κι έξι εγγόνια.



«Θα ήμουν η πιο τυχερή γυναίκα στον κόσμο αν μου χάριζε ένα παιδί. Αυτό που θέλω είναι να μείνω έγκυος από εκείνον, τίποτα άλλο δε με ενδιαφέρει. Εγώ άλλωστε δεν παίρνω αντισυλληπτικά και δε χρησιμοποιώ προφυλακτικό γιατί δεν έχω επαφή με πολλούς άνδρες», είχε πει χωρίς ωστόσο να απαντήσει στην ερώτηση αν και ο Μπερλουσκόνι δεν έπαιρνε προφυλάξεις.

 http://www.protothema.gr/


Κανε Like Αν σου αρεσε !!

ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Σάκης Ρουβάς : "Οι γκέι μπορούν να μεγαλώσουν υπέροχα παιδιά"!

Posted: 03 Aug 2012 02:11 PM PDT

Για το γκέι περιοδικό "Antivirus" φωτογραφήθηκε ο Σάκης Ρουβάς.
Ο αγαπημένος τραγουδιστής χωρίς κανένα κόμπλεξ έκανε τη φωτογράφιση και είπε την άποψη του για τους γκέι χωρίς να φοβηθεί τα κοινωνικά στερεότυπα.
Συγκεκριμένα δήλωσε ότι είναι σίγουρος ότι και οι γκει μπορούν να μεγαλώσουν υπέροχα παιδιά και ότι θα είναι δίπλα στη κοινότητα των γκει και των λεσβιών.
"Προσωπικά θεωρούμε εξαιρετικά σημαντικό άνθρωποι από όλους τους χώρους -πόσο μάλλον αν είναι τόσο αναγνωρίσιμοι όσο ο Σάκης- gay ή str8 να βγαίνουν ανοιχτά και να υποστηρίζουν τις διεκδικήσεις της κοινότητάς μας. Και πολλές φορές απλά ξεστομίζοντας μια πολύ απλή αλήθεια" σημειώνουν οι εκδότες του περιοδικού.

press-gr

Κανε Like Αν σου αρεσε !!


ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



ΦΩΤΟ: Νεογέννητο μωρό με… δόντια!

Posted: 03 Aug 2012 02:06 PM PDT

Με δύο κανονικά δόντια πλήρως σχηματισμένα στο στόμα του γενήθηκε...
ένα αγοράκι, γεγονός που εξέπληξε γιατρούς και γονείς καθώς το συγκεκριμένο φαινόμενο είναι αρκετά σπάνιο.
Ο Oliver James έχει τα δόντια από τη πρώτη στιγμή που ήρθε στον κόσμο πριν μερικές ημέρες, ενώ άλλα νεογέννητα βρέφη χρειάζονται από έξι μήνες έως ένα χρόνο για να αρχίσουν να αναπτύσσουν τα πρώτα τους δόντια.
Σύμφωνα με τους γιατρούς, ενδεχομένως τα δόντια του Oliver πέσουν το επόμενο χρονικό διάστημα.
Δείτε την φωτογραφία:


press-gr

Κανε Like Αν σου αρεσε !!

ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Πόσα "παίρνει" κάθε αθλητής που κερδίζει χρυσό μετάλλιο;

Posted: 03 Aug 2012 02:01 PM PDT

Τι αποφέρει ένα χρυσό μετάλλιο σε κάθε αθλητή;
Αυτό εξαρτάται από τη χώρα την οποία εκπροσωπεί...
Η πρώτη χώρα στη λίστα με τους πιο καλοπληρωμένους πρωταθλητές είναι το Ουζμπεκιστάν. Για ένα χρυσό μετάλλιο η μικρή αυτή χώρα προσφέρει 811.000 ευρώ στον αθλητή-σταρ. Επονται η Αρμενία και το Αζερμπαϊτζάν με ποσά 700.000 ευρώ και 640.000 ευρώ αντίστοιχα.
Οι μεγαλύτερες χώρες δίνουν πολύ λιγότερα. Η Κίνα, που φτάνει πρώτη σε απόκτηση μεταλλίων αυτή τη στιγμή, πληρώνει 42.400 ευρώ για το καθένα. Οι Ηνωμένες Πολιτείες προφέρει στους χρυσούς αθλητές της 19.000 ευρώ, ενώ η Ιταλία είναι η πιο γενναιόδωρη ευρωπαϊκή χώρα αφού προσφέρει 140.000 ευρώ για τα χρυσά μετάλλια και 75.000 για τα αργυρά.
Η Αγγλία, η πιο τσιγκούνικη χώρα της ΕΕ, δεν δίνει ούτε μια λίρα στους αθλητές που ανεβαίνουν στο Ολυμπιακό βάθρο, σύμφωνα με την εφημερίδα The Telegraph. Οι βρεττανοί πρωταθλητές παρηγορούνται με ένα πριμ 12.750 ευρώ τα οποία τους αποδίδονται ως φόρος τιμής επειδή θα κοσμήσουν γραμματόσημα της χώρας τους !
Η Γαλλία προσφέρει λογικά ποσά, ήτοι 50.000 ευρώ για το χρυσό, 20.000 για το αργυρό και 13.000 για το χάλκινο μετάλλιο. Αυτά τα ποσά για πρώτη φορά θα φορολογηθούν, σύμφωνα με το νόμο που ψηφίστηκε το 2011.
Εξαιτίας της οικονομικής κρίσης πολλές χώρες δεν μπορούν να δείξουν την ίδια γενναιοδωρία ενώ προκειμένου να γεμίσουν τα άδεια ταμεία απευθύνονται σε ιδιώτες χορηγούς. Οι παίκτες Μπάτμιντον της Μαλαισίας, όπως αποκαλύπτει η Daily Telegraph θα χρηματοδοτηθούν από έναν ιδιοκτήτη χρυσορυχείου ο οποίος υποσχέθηκε μια ράβδο χρυσού αξίας 498.000 ευρώ σε όποιον αθλητή ανέβει στο βάθρο.

press-gr

Κανε Like Αν σου αρεσε !!

ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



"Χαμός" στη Γαλλία για δίμετρο άγαλμα της Κάρλα Μπρούνι!

Posted: 03 Aug 2012 01:55 PM PDT

Κύμα αντιδράσεων προκαλεί το δίμετρο μπρούτζινο άγαλμα που απεικονίζει την Κάρλα Μπρούνι ως βιομηχανική εργάτρια
, στη συνοικία της Μικρής Ιταλίας ,στο προάστιο Νοζάν-σιρ-Μαρν, της γαλλικής πρωτεύουσας.
Η ιδέα για το άγαλμα (που θέλει να συμβολίσει τις Ιταλίδες μετανάστριες που εργάστηκαν στη Γαλλία το 19ο αιώνα) αποτελεί ιδέα του δημάρχου της Νοζάν Ζακ Μαρτέν, ο οποίος ανήκει στους κόλπους της κεντροδεξιάς του Νικολά Σαρκοζί.
Τα επίσημα αποκαλυπτήρια του αγάλματος θα τελεστούν το Σεπτέμβριο και έως τότε παραμένει καλυμμένο, όμως οι αντιδράσεις έχουν ήδη αρχίσει στη Νοζάν, μία περιοχή με ιταλικές ρίζες καθώς εργάστηκαν εκεί πολλοί μετανάστες.
Κάτοικοι, βουλευτές και μέλη του προαστίου είναι εξοργισμένοι με την ανέγερση του αγάλματος, καθώς αντί για μετανάστες της εργατικής τάξης εμφανίζει την πρώην Πρώτη Κυρία της άρχουσας τάξης.
Το άγαλμα, αξίας 90.000 ευρώ, είχε θεωρηθεί αρχικά πως ανεγέρθηκε με χρήματα των φορολογούμενων, ωστόσο νεότερες αναφορές ανέφεραν ότι το κόστος κάλυψε τοπική κατασκευαστική εταιρεία.

ΠΛηροφορίες: in.gr

Κανε Like Αν σου αρεσε !!

ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Ο Ολυμπιακός στις 10 ομάδες με τα περισσότερα έσοδα στην Ευρώπη!

Posted: 03 Aug 2012 01:50 PM PDT

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στη λίστα με τις δέκα πρώτες ομάδες
, οι οποίες αποκόμισαν τα περισσότερα έσοδα, τόσο από τα τηλεοπτικά δικαιώματα, όσο και από τις σχετικές διαφημίσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ...
Παράλληλα επισημαίνεται, πως η UEFA (η οποία κατέβαλε το ανάλογο αντίτιμο σε όλες τις ομάδες που αγωνίστηκαν στο περυσινό Champions League) έδωσε στους Πειραιώτες 14.844.000 ευρώ!
Οι Βέλγοι γράφουν, πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται ψηλά στη λίστα (παρά το γεγονός πως δεν πέρασε στην φάση των "16" του Champions League, δίνοντας λιγότερους αγώνες σε σχέση με ομάδες που προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του θεσμού), λόγω των συμφωνιών του.
Το ίδιο ισχύει βέβαια και για άλλες ομάδες που αποκλείστηκαν επίσης από την πρώτη φάση, όπως φαίνεται και στη σχετική λίστα. Αίσθηση το γεγονός πως απουσιάζει από την δεκάδα η φιλαλίστ Μπάγερν Μονάχου.
Αναλυτικά το TOP-10:
1. Τσέλσι (κατέκτησε το Champios League): € 30.035.000
2. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (αποκλείστηκε στη πρώτη φάση): € 25.182.000
3. Μίλαν (αποκλείστηκε στα προημιτελικά): € 23.564.000
4. Ίντερ (αποκλείστηκε στον δεύτερο γύρο): € 18.569.000
5. Μπαρτσελόνα (αποκλείστηκε στα ημιτελικά): 18,450.000
6. Μπορούσια Ντόρτμουντ (αποκλείστηκε στη φάση των ομίλων): € 16.691.000
7. Μάντσεστερ Σίτι (αποκλείστηκε στη φάση των ομίλων): € 16.625.000
8. Ρεάλ Μαδρίτης (αποκλείστηκε στα ημιτελικά): € 15.934.000
9. Λεβερκούζεν (αποκλείστηκε στο δεύτερο γύρο): € 15.178.000
10. Ολυμπιακός Πειραιώς (αποκλείστηκε στη φάση των ομίλων): € 14.844.000

Πηγή: sport24

Κανε Like Αν σου αρεσε !!

ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Οι 10 must εμπειρίες μιας εργένισσας!

Posted: 03 Aug 2012 01:46 PM PDT

Υπάρχουν κάποιες στιγμές που στιγματίζουν την εργένικη ζωή κάθε γυναίκας
και που είναι απαραίτητο να τις έχει σαν εμπειρίες – αποσκευές μαζί της, πριν συναντήσει το άλλο της μισό. Από την εξόρμηση για... παγωτό στις δύο τα ξημερώματα φορώντας πυτζάμες, μέχρι εκείνο το κακό ραντεβού με τον τύπο που δεν θυμάσαι ούτε το όνομά του παρά μόνο το λογαριασμό που σε έβαλε να πληρώσεις, οι εμπειρίες αυτές είναι μερικές μόνο από αυτές που πρέπει να αποκτήσεις όσο είσαι αδέσμευτη. Ιδού οι δέκα must εμπειρίες κάθε εργένισσας!

1. Βγες ραντεβού (στα τυφλά, στα φανερά, όπου και όπως μπορείς: ξέρεις αυτή την ιστορία για την πανέμορφη κοπέλα που δεν βγήκε κανένα ραντεβού και περίμενε σπίτι της μέχρι που συνάντησε τον πρίγκηπα του παραμυθιού; Όχι και ούτε εγώ την ξέρω αυτή την ιστορία. Η αλήθεια είναι πως για να βρεις τον άντρα τον σωστό, θα πρέπει να έχεις και μερικές εμπειρίες με κάποιους λάθος άντρες. Είτε είναι ο τύπος που γνώρισες ενώ ζύγιζες τα λαχανικά στο σούπερ μάρκετ, είτε το αγόρι που σε έκανε φίλη στο Facebook, άσε τον εαυτό σου να φλερτάρει ελεύθερα.
Παράτησες το κακό ραντεβού και τρέχεις τώρα;

2. Ζήσε μόνη μακρυά από το πατρικό σπίτι: δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να γνωρίσεις καλύτερα τον εαυτό σου, παρά μόνο ζώντας σε ένα σπίτι που θα συντηρείς μόνη σου (εντάξει μπορείς να πάρεις και λίγη βοήθεια από το μπαμπά για αρχή). Στα θετικά σημείωσε τις άνετες περιπτύξεις με το αγόρι σου καθώς και την ελευθερία να χορεύεις γυμνή στο σαλόνι!

3. Κυνήγησε ένα πάθος σου: μήπως επιθυμείς διακαώς να γράψεις ένα μυθιστόρημα; Μήπως σαν άλλος Extreme Shommer θες να κάνεις κατάδυση δίπλα σε λευκούς καρχαρίες; Ίσως να δοκιμαστείς στο τραγούδι; Ό,τι κι αν είναι αυτό που σε εξιτάρει, ακολούθησε το έστω και για μικρό χρονικό διάστημα.. Μπορεί να φας τα μούτρα σου αλλά θα έχεις κερδίσει σε εμπειρίες.

4. Ερωτεύσου κεραυνοβόλα: δεν μιλάμε βέβαια για τη γνωριμία με τον έρωτα της ζωής σου αλλά για εκείνα τα φλερτάκια που διαρκούν όσο και και η δύση του ήλιου στην Οία της Σαντορίνης: μια ωρίτσα το πολύ που [περιέχει φιλιά αγκαλιές και λήγει με ένα χειροκρότημα στο τέλος].

5. Ταξίδεψε με αεροπλάνα και βαπόρια και με τους φίλους τους παλιούς: σταμάτα να λαχταράς εκείνο το ταξίδι στην Καραϊβική ή στην Σαγκάη. Αν το καθυστερείς είναι πολύ πιθανό να μην το κάνεις ποτέ. Γι' αυτό πάρε από το χεράκι μια φίλη και ταξίδεψε εκεί που έχεις φανταστεί. Κλείσε τα εισιτήρια σήμερα κιόλας. Αν πάλι δεν βρίσκεις παρέα, μην φοβηθείς να ταξιδέψεις μόνη σου σε μέρη μαγικά και ονειρεμένα και προσοχή στα οτοστόπ!

6. Κάνε πραγματικότητα μια φαντασίωση: μην ανησυχείς. Όταν λέμε φαντασίωση δεν χρειάζεται να είναι ντε και καλά μια σεξουαλική φαντασίωση ομαδικού σεξ με πέντε ξένους. Φυσικά, εσύ και μόνο εσύ ξέρεις πιο κρυφό σου όνειρο θες να πραγματοποιήσεις και φρόντισε να μην σου μείνει απωθημένο για μια ζωή.

7. Γίνε εθελόντρια: βρες μια οργάνωση, έναν σκοπό και δήλωσε συμμετοχή για να προσφέρεις εθελοντικές υπηρεσίες. Όσο δεν έχεις οικογένεια και μεγάλες υποχρεώσεις, μπορείς να αφιερώσεις πιο εύκολα μια ώρα από τη ζωή σου για να βοηθήσεις απόρους, παιδιά και όσους κρίνεις πως έχουν την ανάγκη της προσφοράς σου.

8. Ξεπέρασε ένα φόβο σου: τίποτα δεν θα ανεβάσει περισσότερο την αυτοπεποίθησή σου από την νίκη έναντι κάποιου μεγάλου φόβου που σε κυριεύει. Είτε φοβάσαι να μιλήσεις μπροστά σε μεγάλο κοινό, είτε φοβάσαι να κυκλοφορήσεις τόπλες στην παραλία, η νίκη έναντι των φοβιών που σε πηγαίνουν πίσω θα σου δώσει φτερά και θα σε κάνει να αντιμετωπίσεις ευκολότερα όλες τις δυσκολίες και τα ρίσκα που θα συναντήσεις στη ζωή σου.

9. Κάνε μια επένδυση: όλες οι επιτυχημένες εργένισσες ξέρουν πολύ καλά πως μια επένδυση είναι πάντα χρήσιμη και έξυπνη. Δεν έχει σημασία το πόσο μεγάλο είναι το εισόδημά σου. Η επένδυση μπορεί να αφορά και σε ένα ζευγάρι πανάκριβα ψηλοτάκουνα που μεθαύριο με την οικογένεια και τις απαιτήσεις των παιδιών δεν θα μπορείς να κάνεις δώρο στον εαυτό σου.

10. Ν' αφήσεις την καρδιά σου να πληγωθεί: είναι πολύ γνωστό αυτό που λένε πως άνθρωπος που δεν έχει αγαπήσει και δεν έχει πληγωθεί δεν μπορεί να ευτυχίσει πραγματικά. Ένα ? δύο ραγισματάκια στην καρδιά σου, θα σου δώσουν χρήσιμα μαθήματα ζωής για να είσαι έτοιμη μια μέρα να συναντήσεις τον ένα και μοναδικό άντρα που θα μείνεις μαζί του για πάντα. Αν δεν ξέρεις πως είναι να ερωτεύεσαι, να αγαπάς, να κάνεις θυσίες, είναι πιθανό να προσπεράσεις τον Ένα και Μοναδικό και να μην το πάρεις είδηση.

Γενικά, όσο χαίρεσαι την εργένικη ζωή σου, προσπάθησε να αγαπήσεις τον εαυτό σου και να τον μάθεις καλύτερα. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να εκτιμήσεις και τον άλλο άνθρωπο που θα έρθει στη ζωή σου.

tromaktiko



Κανε Like Αν σου αρεσε !!

ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Δείτε πως ήταν ο Ρονάλντο πριν τις πλαστικές! [photo]

Posted: 03 Aug 2012 01:40 PM PDT

Πραγματικά αγνώριστος ήταν ο σημερινός γόης των γηπέδων
 πριν κάνει τις πλαστικές επεμβάσεις στο πρόσωπό του. Δείτε στη φωτογραφία το πριν και το μετά...





tromaktiko


Κανε Like Αν σου αρεσε !!

ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



23 απλοί τρόποι για να γίνεις ο άντρας των ονείρων της!

Posted: 03 Aug 2012 01:35 PM PDT

1. Κόψε τα όργια με τα λίπη
, την υπερκατανάλωση πρωτεϊνών και τα κόκκινα κρέατα. Οι άντρες θέλετε τις γυναίκες να είναι όμορφες. Εμείς το μόνο που ζητάμε είναι να... μην είστε υπέρβαροι.

2. Κρύψε τώρα όλα εκείνα τα τεραστίων διαστάσεων Τ-shirts, με κάτι που δείχνει πιο κομψό πάνω σου. Ετσι κι αλλιώς, μάλλον για medium μου φαίνεσαι.

3. Μην εμπιστεύεσαι ποτέ τα -λιγοστά ίσως- μαλλιά σου στα χέρια ενός μπαρμπέρη, που την ίδια στιγμή που σε κουρεύει ακούει αγώνες Κυπέλλου στο ράδιο.

4. Αγόρασέ της ένα νέο ζευγάρι σεντόνια. Χωρίς καθόλου πολυεστέρα, αλλά από αγνό, αιγυπτιακό λευκό βαμβακερό.

5. Τώρα πάμε στα πιο δύσκολα. Χρησιμοποίησε τα χρήματα που προόριζες για το καινούργιο DVD player και χάρισέ της ένα ζευγάρι γόβες Vicini.

6. Δεν μας ενδιαφέρει ποιο είναι το σχέδιό σου. Αρκεί να υπάρχει.

7. Κεριά, κι άλλα κεριά. Είναι πάμφθηνα, αλλά την ίδια στιγμή απίστευτα αποτελεσματικά.

8. Φρόντισε το δώρο σου να εμπεριέχει και μία κάρτα, πάνω στην οποία θα της γράψεις κάτι μόνος σου. Μικρή, αλλά θανατηφόρα, λεπτομέρεια: μην αγοράσεις έτοιμη κάρτα, εκτός και αν θες να γίνεις το επίκεντρο στις συζητήσεις με τις φίλες της.

9. Φτάνει στο σπίτι γεμάτη ενθουσιασμό και διάθεση να σου τραβήξει την προσοχή. Φτάνεις στο σπίτι γεμάτος ενθουσιασμό για μερικές μπίρες και διάθεση να την αράξεις στον καναπέ και να δεις το ματς. Τη στιγμή που θα ανοίξεις την πόρτα φρόντισε να την αγκαλιάσεις και να της πεις, ή να της δείξεις -είναι πάντα προτιμότερο-, πως σου έλειψε πραγματικά. Αυτή η τόσο απλή χειρονομία θα σου γλιτώσει άπειρα «μούτρα» και θα σου εξασφαλίσει περισσότερο χρόνο στον καναπέ.

10. Μην αφήνεις εκτεθειμένα σε κοινή θέα τα προσωπικά σου σκουπίδια. Γι' αυτό υπάρχουν οι κάδοι απορριμμάτων, οι οποίοι έχουν τη μαγική ικανότητα να της κρύβουν πράγματα, που ποτέ άλλωστε δεν θα καιγόταν να μάθει για σένα.

11. Φτιάξε μία λίστα με όλα όσα θεωρείς πως την κάνουν ανυπόφορη. Κάθε φορά που θα κάνει κάτι που σε ενοχλεί πες της το. Δείξε της ότι δεν είσαι δεδομένος και πως δεν θα βρίσκεσαι στο πλάι της για πολύ καιρό αν η ίδια δεν κάνει κάποια προσπάθεια γι' αυτό.

12. Κράτησέ της την πόρτα για να περάσει, σερβίρισέ τη με το κρασί, την ώρα του λογαριασμού πλήρωσε διακριτικά, γύρισέ τη σπίτι της. Την επόμενη μέρα που θα τα συζητάει στο τηλέφωνο με τις φίλες της, αυτές οι λεπτομέρειες θα κρίνουν την πορεία της σχέσης σας.

13. Ποτέ μη χρησιμοποιείς τη φράση: «Το ξέρω πως δεν είμαι και ο Μπραντ Πιτ, αλλά εντάξει, τρώγομαι». Καμιά φορά, μόνο το γεγονός να το παίζεις, ή να δείχνεις, σέξι είναι αρκετό για να σε κάνει σέξι - στα μάτια της, τουλάχιστον. Και να κάνεις το σταυρό σου γι' αυτό. Οι γυναίκες για να δείχνουν σέξι, πρέπει να είναι όντως σέξι.

14. Απαράβατοι στυλιστικοί κανόνες: τα γυρισμένα μέχρι τον αγκώνα μανίκια είναι μόνο για τους παίκτες του γκολφ. Τα σανδάλια και οι σαγιονάρες πάλι, για τον Χριστό και τις κυρίες της Σαγκάης.

15. Οταν μια γυναίκα σου ζητήσει να τη συνοδέψεις στο γάμο της πρώτης της ξαδέλφης, ή σε κάποιο άλλο οικογενειακό event, σκέψου τι θες από αυτήν τελικά και αποφάσισε στις επόμενες 24 ώρες. Στην περίπτωση που αποφασίσεις πως είναι πολύ νωρίς για σένα, κάνε της τη χάρη και χώρισε εγκαίρως. Κάποια στιγμή θα σε ευγνωμονεί που της έδωσες την ευκαιρία να βρει νωρίς άλλο συνοδό.

16. Μάθε να διαβάζεις -και κυρίως να μεταφράζεις- τη γλώσσα του σώματός της, τα μάτια της, την ψυχή της. Το γεγονός ότι το τελευταίο ημίωρο δεν φωνάζει, δεν σημαίνει απαραίτητα πως δεν είναι έξαλλη μαζί σου.

17. Αν πρόκειται να αργήσεις πάρ' τη τηλέφωνο και πες της το.

18. Να βουρτσίζεις συχνά τα δόντια σου.

19. Να έχεις στο μυαλό σου πως τη μέρα που θα ξεχάσεις να αφαιρέσεις τις επαναστατικές τρίχες, που βγαίνουν απρόσκλητες από τη μύτη σου, θα είναι η μέρα που εκείνη θα ξεχάσει την έννοια του σεξ. Μαζί σου, τουλάχιστον.

20. Κλείσε την τηλεόραση και κρύψε σε ασφαλές μέρος το τηλεκοντρόλ. Ακόμα και αν θες πάση θυσία να μάθεις τι καιρό θα κάνει αύριο στη Λευκορωσία, ή τα σύννεφα που καλύπτουν τη σχέση Σκλεναρίκοβα-Καρεμπέ, θυμήσου πως εκείνη πάλι δεν είναι υποχρεωμένη να μαθαίνει τα πάντα κάθε φορά που μπαίνει στο σαλόνι.

21. Αν δεν έχεις την παραμικρή ιδέα για το τι θέλει για τα γενέθλιά της, ρώτησε τις φίλες της. Μην είσαι αφελής, φυσικά και ξέρουν.

22. Οταν είσαι μαζί της θα διαπιστώσεις πως καμιά φορά το βλέμμα της απορροφάται από κάτι. Θα κλείσει τις κουρτίνες, θα βάλει μουσική στο cd player, θα φέρει ένα μπουκάλι κρασί από το ψυγείο. Σου προτείνει ανεπιφύλακτα αυτές τις μεγαλειώδεις στιγμές για να αδράξεις την ευκαιρία να φυσήξεις τη μύτη σου ή να ξυστείς σε σημεία που ποτέ δεν θα ήθελε να γίνει μάρτυρας.

23. Ξεσκόνισε το σαλόνι σου, τρίψε τα μάρμαρα του μπάνιου σου, πλύνε τα πιάτα. Σε απλά ελληνικά: γίνε ενήλικας.
menshealth.gr

Κανε Like Αν σου αρεσε !!

ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Τα gadget που βοηθούν στο αδυνάτισμα!

Posted: 03 Aug 2012 01:30 PM PDT

Απολύτως αναγκαία σε καρδιοπαθείς και παχύσαρκους
, δεν κοστίζουν ακριβά, δίνουν κίνητρο για περισσότερη άσκηση, σου επιτρέπουν να... γυμναστείς πιο ελεγχόμενα, συνεπώς και με μεγαλύτερη ασφάλεια!

Hi-tech βοηθήματα

GPS: Τοποθετείται στο βραχίονα. Καταγράφει αποστάσεις, ταχύτητα αλλά και διαδρομές, σου επιτρέπει να μη χάνεις τον προσανατολισμό σου σε άγνωστα μέρη.

Αισθητήρας ποδιού: Μπαίνει στο παπούτσι, καταγράφει με σχετική ακρίβεια ταχύτητα, μήκος διασκελισμού και διανυόμενη απόσταση.

Βηματομετρητής: Καταγράφει τα βήματα που κάνεις και σου δίνει μια ενδεικτική αντιστοιχία τους σε χιλιόμετρα καθώς και μια ένδειξη των θερμίδων που έκαψες.

Καρδιοσυχνόμετρο - ρολόι: Καταγράφει τους ανά λεπτό καρδιακούς σου παλμούς, διαθέτει συναγερμό που σε προειδοποιεί όταν υπερβείς κάποιο προκαθορισμένο όριο παλμών, χρησιμεύει και ως χρονόμετρο.

Ρολόι προπόνησης: Καταγράφει καρδιακούς παλμούς, απόσταση, μέσους όρους ταχύτητας, χρόνου και έντασης, συνδέεται με υπολογιστή, ώστε με το κατάλληλο λογισμικό να συγκρίνεις διαχρονικά τα δεδομένα της άσκησής σου.

Όλα σε ένα: Στα καταστήματα ειδών fitness μπορείτε να βρεις συσκευές που συνδυάζουν πολλά από τα παραπάνω χαρακτηριστικά αλλά και επιπλέον χρήσιμες δυνατότητες.

Οι παρεχόμενες πληροφορίες δεν υποκαθιστούν τις εξατομικευμένες συμβουλές των ειδικών. Αν έχεις οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας, η επιλογή του είδους άσκησης και ο καθορισμός του βαθμού ενασχόλησής σου με αυτήν θα πρέπει να βασίζονται στις οδηγίες του γιατρού σου.
womenonly.gr

Κανε Like Αν σου αρεσε !!

ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές