Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

To Ποντίκι -


To Ποντίκι -


Λονδίνο 2012: Συλλογή μεταλλίων από τον Μάικλ Φελπς

Posted: 04 Aug 2012 10:25 AM PDT

Το 21ο μετάλλιο και 17ο χρυσό σε Ολυμπιακούς Αγώνες κατέκτησε ο Μάικλ Φελπς, καθώς ήταν ο νικητής στα 100μ. πεταλούδα με χρόνο 51.21. Και μάλιστα νίκησε στο συγκεκριμένο αγώνισμα για τρίτη συνεχόμενη φορά.

Το ασημένιο πήραν μαζί ο Νοτιοαφρικανός Τσαντ Λε Κλος και ο Ρώσος Εβγκένι Κοροτίσκιν.

Η Αμερικανίδα Μίσι Φράκλιν νίκησε στα 200μ ύπτιο με 2.04.06 επίδοση που αποτελεί παγκόσμιο ρεκόρ. Το ασημένιο μετάλλιο πήρε η Ρωσίδα Αναστασία Ζούεβα με 2:05.92 και το χάλκινο η Αμερικανίδα Ελίζαμπεθ Μπέι...

Ομολόγησε ο συλληφθείς για την υπόθεση της κακοποίησης της 15χρονης στην Πάρο

Posted: 04 Aug 2012 10:00 AM PDT

Ομολόγησε την πράξη του, σύμφωνα με την Αστυνομία ο νεαρός άνδρας που συνελήφθη σήμερα, Σάββατο, για την υπόθεση της κακοποίησης της 15χρονης στην Πάρο στις 23 Ιουλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 21χρονος αλλοδαπός, πακιστανικής καταγωγής, είπε ότι αρχικά είδε την κοπέλα να ακούει με ακουστικά μουσική και την πλησίασε για να της αρπάξει το κινητό της τηλέφωνο. Η κοπέλα τότε αντέδρασε και εκείνος χτύπησε το κεφάλι της στα βράχια με αποτέλεσμα να την αφήσει αναίσθητη. Στη συνέχεια, ασέλγησε σε ...

Ταυτοποιήθηκαν τα δείγματα DNA του συλληφθέντος για την υπόθεση της Πάρου

Posted: 04 Aug 2012 09:04 AM PDT

Ταυτοποιήθηκαν και τα δύο δείγματα DNA του νεαρού άνδρα που συνελήφθη για την υπόθεση της σοβαρής κακοποίησης της 15χρονης στην Πάρο.

Τα δείγματα DNA που ελήφθησαν από τον νεαρό αλλοδαπό, πακιστανικής καταγωγής, είναι ίδια με αυτά που βρέθηκαν στο σώμα και τα ρούχα της κοπέλας, όπως έδειξαν οι εργαστηριακές εξετάσεις.

Ο νεαρός ταξιδεύει αυτή την ώρα για τη Σύρο, όπου αναμένεται απόψε ή το αργότερο το πρωί της Κυριακής να οδηγηθεί στον εισαγγελέα του νησιού.

Ο 21χρονος εργαζόταν ως κηπουρός...

"Ξένιος Ζευς" για να συλληφθούν και να φύγουν

Posted: 04 Aug 2012 06:49 AM PDT

Με το μάλλον ειρωνικό τίτλο «Ξένιος Ζευς» έχει ξεκινήσει, ουσιαστικά από την Πέμπτη, μία επιχείρηση «σκούπα» σε όλο το κέντρο της Αθήνας με στόχο την απομάκρυνση και την προώθηση προς τον Έβρο εκατοντάδων παράνομων μεταναστών.

Ήδη υπάρχουν οι πρώτες αντιδράσεις στη Θράκη, ενώ η επιχείρηση στο κέντρο της Αθήνας εξελίσσεται στην περιοχή που περικλείεται από τις πλατείες Ομονοίας, Μεταξουργείου και Βάθης ενώ έλεγχοι γίνονται και σταθμό Λαρίσης.

Μέχρι στιγμής έχουν γίνει 1.500 προσαγωγές και έχουν ...

Λονδίνο 2012: «Χάλκινες» οι Τσιάβου και Γιαζιτζίδου στο διπλό σκιφ ε.β.

Posted: 04 Aug 2012 04:19 AM PDT

Οι παγκόσμιες πρωταθλήτριες το 2009 και το 2011 στον τελικό πέρασαν τη γραμμή του τερματισμού με επίδοση 7:12.09, χάνοντας το ασημένιο μετάλλιο κυριολεκτικά στην τελευταία κουπιά από τις Κινέζες Σου Ντονγκσιάνγκ και Γουενί Χουάνγκ . Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν οι Βρετανίδες Κάθριν Κόουπλαντ και Σόφι Χόσκινγκ, που σημείωσαν επίδοση 7:09.30.

Στο μεταξύ, η ελληνική τετράκωπος κατέκτησε την 4η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Οι Στέργιος Παπαχρήστος, Γιάννης Τσίλης, Γιώργος Τζιάλλας και...

Τρέμει ο Ερντογάν

Posted: 04 Aug 2012 04:05 AM PDT

Οι άγριες συγκρούσεις στη Συρία και ιδιαίτερα η συγκλονιστική μάχη για το Χαλέπι δείχνουν ότι η χώρα βαδίζει προς τη μεγάλη τελική αναμέτρηση με το καθεστώς του Μπασάρ ελ Άσαντ!

Οι εξεγερμένοι διεκδικούν σπιθαμή προς σπιθαμή τον έλεγχο του εδάφους, το διπλωματικό παιχνίδι των μεγάλων δυνάμεων συνεχίζεται με αλληλοκατηγορίες, αλλά οι εξελίξεις αναδεικνύουν ένα περιφερειακό διακύβευμα τεράστιας σημασίας: Πρόκειται για τις κουρδικές περιοχές της Συρίας, οι οποίες από την αρχή των συγκρούσεων φαίν...

Ανάστατη η Θράκη: Μετέτρεψαν τις Σχολές Αστυνομικών Ξάνθης και Κομοτηνής σε στρατόπεδα μεταναστών

Posted: 04 Aug 2012 04:03 AM PDT

Σε κέντρο φύλαξης Μεταναστών μετέτρεψε αιφνιδιαστικά την Παρασκευή το βράδυ το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη τις Αστυνομικές Σχολές Ξάνθης και Κομοτηνής στο πλαίσιο της επιχείρησης "Ξένιος Ζευς" που έχει ξεκινήσει την Πέμπτη και αφορά την προώθηση παράνομων μεταναστών από το κέντρο προς τα σύνορα.

Οι μετανάστες, ίσως και 300 στον αριθμό μεταφέρθηκαν με λεωφορεία, συνοδεία κλούβας των ΜΑΤ, και μπήκαν από την πίσω πόρτα στην Αστυνομική Σχολή, γύρω στις 2 π.μ.,  για να αποφύγουν το συγκεντρωμέν...

Στην Ασφάλεια Αττικής ο βασικός ύποπτος για την κακοποίηση της 15χρονης στην Πάρο

Posted: 04 Aug 2012 03:19 AM PDT

Στην Ασφάλεια Αττικής προσήχθη τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου ένας νεαρός, ο οποίος εξετάζεται ως ο βασικός ύποπτος για τη σοβαρή κακοποίηση της 15χρονης στην Πάρο.

Οι αστυνομικοί αναμένουν τα αποτελέσματα των εργαστηριακών ελέγχων, προκειμένου να «δέσουν» το συγκεκριμένο άτομο.

Η 15χρονη εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Αττικό. Οι γιατροί χαρακτηρίζουν την κατάσταση της υγείας της σταθερά ελεγχόμενη.

Στις 23 Ιουλίου, η κοπέλα υπ...

Πολωνός βουλευτής ζητά από την Ισπανία να εξοφλήσει δάνειο του 16ου αιώνα

Posted: 04 Aug 2012 02:00 AM PDT

Να εξοφλήσει ένα δάνειο ύψους 235 εκατομμυρίων ζλότι που ανάγεται στον 16ο αιώνα ζητά από την ισπανική κυβέρνηση ο Πολωνός βουλευτής Marek Poznanski.

Αφορά δάνειο 430.000 χρυσών δουκάτων που είχε πάρει ο βασιλιάς Φίλιππος Β' της Ισπανίας από τη βασίλισσα της Πολωνίας, την Ιταλίδα Μπόνα Σφόρτσα για να καλύψει τα έξοδα του πολέμου μεταξύ Ισπανίας και Γαλλίας για τον έλεγχο του Βασιλείου της Νεάπολης.

Ο 28χρονος Μάρεκ Ποζνάνσκι, του αριστερού Κινήματος του Παλικότ, κάλεσε το υπουργείο Εξωτερικών τ...

Έμμεσα χαράτσια και στην Υγεία προτείνει η κυβέρνηση στην τρόικα

Posted: 04 Aug 2012 01:12 AM PDT

Δια της τεθλασμένης επιχειρεί η κυβέρνηση να εξοικονομήσει ποσά επιρρίπτοντας μεγαλύτερες δαπάνες στους ασφαλισμένους.

Έτσι σύμφωνα με πληροφορίες, βασισμένη στο «πορτογαλικό» μοντέλο, επιχειρεί να κόψει περίπου δύο δις ευρώ τα οποία βέβαια θα επιβαρύνουν τον ασφαλισμένο.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο μοντέλο, σε εκείνες τις κατηγορίες φαρμάκων που εκτινάσσουν τη δαπάνη στα ύψη, χωρίς να κρίνονται σκευάσματα «πρώτης γραμμής» , αυξάνεται η συμμετοχή των ασφαλισμένων.

Προωθείται επίσης και η συμμετοχ...

Μεγαλύτερη λιτότητα 102 δις, ανακοίνωσε ο Ραχόι

Posted: 04 Aug 2012 12:49 AM PDT

Σχέδιο «δημοσιονομικής προσαρμογής» ύψους 102 δισ. ευρώ μέχρι το 2014 υπέβαλλε η Ισπανική κυβέρνηση στις Βρυξέλλες, ενώ παράλληλα δεν αποκλείει να ζητήσει βοήθεια 100άδων δις ευρώ το προσεχές διάστημα.

Το σχέδιο προβλέπει μέτρα 13,118 δισ. για φέτος, 38,956 δισ. για το 2013 και 50,075 δισ. για το 2014.

Στα μέτρα προσαρμογής περιλαμβάνονται αυξήσεις έμμεσων και άμεσων φορών, περικοπή του Δώρου των Χριστουγέννων των δημόσιων υπάλληλων, πάγωμα των προσλήψεων και νέες περικοπές 5 δισ στην υγει...

Νέα μέτρα και όσους πάρει ο Χάρος!

Posted: 04 Aug 2012 12:29 AM PDT

Του Γιώργου Λοβέρδου

Η «ήπια» προσέγγιση της αναδιαπραγμάτευσης από την κυβέρνηση των μέτρων που είχαν προαποφασισθεί από την κυβέρνηση Παπαδήμου την οδηγεί, όπως όλα δείχνουν, σε πλήρη ανατροπή οποιασδήποτε προεκλογικής εξαγγελίας.

Στην πραγματικότητα βέβαια δεν εγινε καμία απολύτως αναδιαπραγμάτευση, αφού τα λεγόμενα "ισοδύναμα" μέτρα δεν αλλάζουν την ουσία της αφαίρεσης ρευστού από τους ιδιώτες και την αγορά.

Όπως φαίνεται οι εκπρόσωποι των δανειστών δεν δέχονται καμία αλλαγή που θα ήθελαν τα...

Αστοχία υλικού...

Posted: 04 Aug 2012 12:28 AM PDT

Καθυστερήσεις στην προώθηση διαρθρωτικών αλλαγών, αστοχί­ες σε έσοδα και δαπάνες, αλλά και μέτρα που βρίσκονται στο τραπέζι όπως το κλείσιμο ΔΕΚΟ αποκαλύπτει η αξιολόγηση της τρόικας.

Ο μακροσκελής κατάλογος που παρέδωσε το τεχνικό κλιμάκιο των ελεγκτών στους επικεφαλής της τρόικας αναδεικνύει την απραξία των προηγούμενων μηνών στην υλοποίηση δεσμεύσεων ιδίως στον τομέα των διαρθρωτικών αλλαγών και αστοχίες σε προβλέψεις εσόδων και δαπανών, κάποιες εκ των οποίων οφείλονται στην έκρηξη της ύφεσ...

Βρέξει - χιονίσει, μέσα...

Posted: 04 Aug 2012 12:20 AM PDT

Παρά τους τριγμούς που ήδη εμ­φανίζει η συγκυβέρνηση Ν.Δ. - ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ και μέχρι να φανεί αν θα αντιμετωπιστούν ή θα οδηγήσουν το κυβερνητικό σχήμα σε ξέρα, η μικρότερη από τις τρεις συ­νεργαζόμενες πολιτικές δυνάμεις έχει φροντίσει να περιγράψει σε όλους τους τόνους την προσήλωσή της στον νέο της ρόλο. Κοινώς, η ΔΗΜΑΡ δεί­χνει ότι έχει αποφασίσει τη συμμετοχή της στην κυβέρνηση βρέξει - χιονίσει ή, εν πάση περιπτώσει, δεν θα αποχω­ρήσει πριν δώσει τις περισσότερες δυ­νατές ευκαιρίες στην ...

Αναζητώντας γραμματέα

Posted: 04 Aug 2012 12:15 AM PDT

Σε σταυρόλεξο για δύσκο­λους λύτες έχει εξελιχθεί η επιλογή του προσώπου που θα διεκδικήσει με αξιώσεις τη θέση του γραμματέα της Ν.Δ.

Μετά το φιάσκο της προηγούμε­νης εβδομάδας, όταν κακήν κακώς την τελευταία στιγμή, ελέω Μπα-ρόζο, αναβλήθηκε η μυστική διαδι­κασία εκλογής του νέου γραμματέα – με τον φόβο της επικράτησης του Νικήτα Κακλαμάνη, ασπόνδου φίλου του Αντώνη Σαμαρά –, οι συνεργά­τες του πρωθυπουργού άρχισαν ένα πραγματικό σαφάρι αναζήτησης αξι­όπιστου υποψηφίου. Στόχος τους εί­ναι όχ...

Kαι αυτοί χτενίζονται...

Posted: 03 Aug 2012 11:54 PM PDT

Το σκηνικό σύγκρουσης που διαμορ­φώθηκε στη διάρκεια των δι­απραγματεύσεων της κυ­βέρνησης με την τρόικα για την οριστικοποίηση των μέ­τρων που θα συγκροτήσουν το «πακέτο» λιτότητας των 11,5 δισ. ευρώ - το περίφημο Με­σοπρόθεσμο Πλαίσιο - έθεσε μερικά νέα δεδομένα στο πο­λιτικό παιχνίδι. Κατ' αρχάς, χωρίς περι­στροφές, το νέο στοιχείο στην πολιτική ατζέντα είναι ότι η κυβέρνηση μπήκε σε τροχιά διπλής σύγκρουσης:

♦ Μεταξύ της τρικομματικής συγκυβέρνησης και της κοινωνίας, καθώς δεν αμφισβητείτα...

Ο Moody's υποβάθμισε 15 ιταλικές τράπεζες

Posted: 03 Aug 2012 11:38 PM PDT

Την πιστοληπτική ικανότητα 15 ιταλικών τραπεζών, μεταξύ των οποίων και της Unione di Banche Italiane , υποβάθμισε ο οίκος αξιολόγησης Standard & Poor's, λόγω του κινδύνου της παρατεταμένης ύφεσης την οποία αντιμετωπίζει η ιταλική οικονομία.

Μεταξύ των τραπεζών που υποβαθμίζονται είναι και οι περιφερειακές τράπεζες Banca Popolare dell' Emilia Romagna και Banca Popolare di Vicenza. Η πιστοληπτική ικανότητα των μεγαλύτερων ιταλικών τραπεζών, UniCredit, Intesa Sanpaolo και Mediobanca παραμένει αμε...

Επίθεση από χάκερς δέχθηκε το Reuters

Posted: 03 Aug 2012 11:30 PM PDT

Επίθεση από χάκερς δέχθηκε το πρακτορείο Ειδήσεων Reuters, όταν στην ιστοσελίδα του «ανέβηκαν» κατασκευασμένες ειδήσεις, μεταξύ αυτών και μια υποτιθέμενη συνέντευξη του επικεφαλής των Σύρων εξεγερμένων.

«Το Reuters.com έγινε στόχος κυβερνοπειρατών την Παρασκευή», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Thomson Reuters.

Ένα τηλεγράφημα επικαλείτο τον διοικητή του Ελεύθερου Συριακού Στρατού Ριάντ αλ Ασάαντ, ο οποίος φέρεται να δήλωσε ότι οι εξεγερμένοι αποσύρονται από το Χαλέπι έπειτα από συγκρούσεις που ση...

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές