Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

www.tsekouratoi.gr


www.tsekouratoi.gr


Ζωάκι της διαστημικής εποχής [Video]

Posted: 04 Aug 2012 03:07 PM PDT

Δείτε ένα χαριτωμένο σκίουρο που ζει μέσα στο κοσμοδρόμιο του Μπαϊκονούρ στο Καζακστάν.

Φαίνεται να μην εντυπωσιάζεται από τους πυραύλους και τις εγκαταστάσεις υψηλής τεχνολογίας που τον περιτριγυρίζουν.





piperies.gr


ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



90χρονος κάνει άλμα επί κοντώ [Video]

Posted: 04 Aug 2012 03:02 PM PDT

Ο κύριος William Bell είναι 90 ετών και μπορεί ακόμα και κάνει άλμα επί κοντώ. Μάλιστα κατέχει και το παγκόσμιο ρεκόρ στη συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία.


tromaktiko

ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Θρυλική ελληνική σειρά θέλει να αναβιώσει ο ALPHA

Posted: 04 Aug 2012 02:55 PM PDT

Έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που το «Ορκιστείτε παρακαλώ» είχε φανατικούς τηλεθεατές στην τότε ΕΡΤ 2.


Οι ανατρεπτικές δίκες υπό την προεδρία του Γιάννη Μιχαλόπουλου μάζευαν όλη την οικογένεια γύρω από την μικρή οθόνη σε κάθε προβολή τους.



Από τότε πολλά ξένα σίριαλ με ιστορίες που εκτυλίσσονται στις αίθουσες των δικαστηρίων έχουν περάσει από την ελληνική τηλεόραση, αιχμαλωτίζοντας το ενδιαφέρον μεγάλης μερίδας του κοινού.



Όπως γράφει το TV BOX, φαίνεται πως στις σκέψεις των υπευθύνων του ALPHA είναι να πραγματοποιήσουν το remake του «Ορκιστείτε Παρακαλώ», κάτι που αν συμβεί θα είναι μια όαση στην τηλεοπτική έρημο των ελληνικών καναλιών...




tromaktiko

ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



«Ακίνδυνο» το σεξ πριν τον αγώνα

Posted: 04 Aug 2012 02:49 PM PDT

Στον κόσμο του αθλητισμού διαχρονικά επικρατεί η άποψη ότι οι αθλητές (ειδικά οι άνδρες) πρέπει να αποφεύγουν τις σεξουαλικές επαφές πριν από τους αγώνες.
Η κρατούσα θεωρία αναφέρει ότι το σεξ «απομυζά» σωματικά ένα αθλητή ενώ επιπλέον του αποσπά την προσοχή από τον στόχο του. Μια νέα μελέτη έρχεται να αθωώσει το σεξ αναφέροντας ότι δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα στη φυσική κατάσταση ενός αθλητή. Οπως φαίνεται δεν περιορίζει ούτε τη δύναμη ή την αντοχή του. Αγνωστες παραμένουν οι πιθανές επιπτώσεις στην ψυχολογία ενός αθλητή.

Η θεωρία

Η απαγόρευση του σεξ πριν από τους αγώνες στηρίζεται στη θεωρία ότι η ερωτική πράξη απελευθερώνει από τον οργανισμό σημαντικές ποσότητες τεστοστερόνης, μιας ορμόνης που παίζει κεντρικό ρόλο στις αθλητικές επιδόσεις. Οι θιασώτες της αποφυγής του σεξ από αθλητές πριν τους αγώνες υποστηρίζουν ότι η έλλειψη σεξ κάνει τους ανθρώπους πιο «επιθετικούς» γεγονός που στην περίπτωση ενός αθλητή αποτελεί ενισχυτικό παράγοντα στην προσπάθεια που θα καταβάλει για να κερδίσει.

Τη θεωρία αυτή έχουν μάλιστα στηρίξει κατά καιρούς πολλοί αθλητές που έχουν δηλώσει ότι απείχαν από το σεξ πριν τους αγώνες. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του θρύλου της πυγμαχίας Μοχάμεντ Αλι που έχει δηλώσει ότι πριν από ένα πολύ σημαντικό αγώνα που είχε να δώσει απείχε από το σεξ για 6 εβδομάδες.

Η μελέτη

Ερευνητές του Πανεπιστημίου McGill στον Καναδά έκαναν μετανάλυση διαφόρων ερευνών που έχουν γίνει για τις πιθανές επιπτώσεις του σεξ στην απόδοση ενός αθλητή. Τα ευρήματα δείχνουν ότι το σεξ δεν έχει καμία απολύτως επίπτωση στη φυσική του κατάσταση. Μια εξ αυτών των ερευνών έδειξε ότι το σεξ ακόμη και λίγες ώρες πριν από έναν αγώνα (σύμφωνα με την έρευνα 12 ώρες πριν) δεν έχει αξιοσημείωτες επιπτώσεις στη μέγιστη αεροβική δύναμη του αθλητή, στην οξυγόνωση καθώς και στην αρτηριακή πίεση.

Οι ερευνητές σημειώνουν ότι οι επιπτώσεις του σεξ στη φυσική κατάσταση ενός αθλητή είναι μετρήσιμες αλλά όχι και οι ψυχολογικές. Οπότε υπάρχει ανοικτό πεδίο συζήτησης για το κατά πόσο το σεξ λίγο πριν από ένα αγώνα μπορεί να ενισχύσει ψυχικά και πνευματικά ένα αθλητή ή αντίθετα να τον αποπροσανατολίσει. Η έρευνα δημοσιεύεται στην επιθεώρηση Clinical Journal of Sport Medicine και όπως είναι φυσικό συγκεντρώνει τα φώτα της δημοσιότητας αφού συνέπεσε με τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Λονδίνο.
tromaktiko

ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Γιατί οι γυναίκες μας... θάβουν όλους;

Posted: 04 Aug 2012 02:42 PM PDT

Σίγουρα πολλοί από εσάς θα έχετε παρατηρήσει και θα έχετε παραξενευτεί. Γιατί οι γυναίκες ζουν περισσότερο από τους άνδρες;
Και μην πείτε ότι δεν ισχύει. Ισχύει τόσο εμπειρικά (πόσες φορές δεν έχετε συναντήσει ηλικιωμένες χήρες, αλλά πολύ λιγότερους χήρους), όσο και επιστημονικά.

Οι μεταλλάξεις στο μιτοχονδριακό DNA κάνουν τους άνδρες να γερνάνε πιο γρήγορα σε σχέση με τις γυναίκες, με συνέπεια οι τελευταίες να έχουν μεγαλύτερο προσδόκιμο ζωής. Αυτό υποστηρίζει μία νέα έρευνα Άγγλων και Αυστραλών επιστημόνων, που βασίζεται στη μελέτη αρσενικών και θηλυκών μυγών για να εξάγει γενικότερα συμπεράσματα σχετικά με τη βιολογία και άλλων ειδών, συμπεριλαμβανομένων των ανθρώπων.

Όποιος πάντως κι αν είναι ο υπεύθυνος βιολογικός μηχανισμός, είναι γεγονός ότι μεταξύ των ανθρώπων που τα έχουν εκατοστίσει, οι γυναίκες είναι εννεαπλάσιες από τους άνδρες, ενώ η λίστα των δέκα γηραιότερων του πλανήτη (με επιβεβαιωμένες ημερομηνίες γέννησης) περιλαμβάνει μόνο γυναίκες.

Οι ερευνητές της Σχολής Βιολογικών Επιστημών του πανεπιστημίου Μόνας της Μελβούρνης και του Τμήματος Βιοϊατρικών Επιστημών της Ιατρικής Σχολής του πανεπιστημίου του Λάνκαστερ, με επικεφαλής τον δρα Ντέιμιαν Ντάουλινγκ, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό βιολογίας Current Biology, μελέτησαν τα μιτοχόνδρια των μυγών, δηλαδή τα τμήματα εκείνα των κυττάρων που παράγουν ενέργεια από τις τροφές και υπάρχουν σε σχεδόν όλα τα ζωικά κύτταρα.

Οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι μια σειρά από διαδοχικές μεταλλάξεις που συσσωρεύονται στο DNA των μιτοχονδρίων, επιδρούν αρνητικά στο πόσο γρήγορα οι άνδρες γερνάνε (άρα πεθαίνουν και νωρίτερα), ενώ δεν έχουν την ίδια αρνητική επίδραση στη γήρανση των γυναικών.

«Όλα τα ζώα διαθέτουν μιτοχόνδρια και η τάση των θηλυκών να ζουν περισσότερο από τα αρσενικά, είναι κοινή σε πολλά διαφορετικά είδη. Η έρευνά μας δείχνει ότι οι μιτοχονδριακές μεταλλάξεις που ανακαλύψαμε, προξενούν γενικά την ταχύτερη γήρανση των αρσενικών σε όλο το ζωικό βασίλειο», δήλωσε ο Ντάουλινγκ.

Οι εν λόγω μεταλλάξεις προέρχονται από τον τρόπο που τα μιτοχονδριακά γονίδια περνάνε από τη μία γενιά στην άλλη. Ενώ τα παιδιά λαμβάνουν αντίγραφα των περισσότερων γονιδίων τους τόσο από τη μητέρα όσο και από τον πατέρα τους, τα μιτοχονδριακά γονίδια τα παίρνουν μόνο από την μητέρα.

Αυτό σημαίνει, κατά τους ερευνητές, ότι η διαδικασία της φυσικής επιλογής ελέγχει την ποιότητα των μιτοχονδριακών γονιδίων μόνο στις μητέρες. Αν μία μετάλλαξη στα μιτοχόνδρια είναι επιβλαβής για τα αρσενικά αλλά όχι για τα θηλυκά, τότε θα περάσει «απαρατήρητη» από το «ποιοτικό φίλτρο» της φυσικής επιλογής.

«Σε διαδοχικές χιλιάδες γενεές, πολλές τέτοιες μεταλλάξεις έχουν συσσωρευτεί που είναι επιζήμιες μόνο για τα αρσενικά, αλλά δεν επηρεάζουν τα θηλυκά», αναφέρουν οι επιστήμονες. Με άλλα λόγια, αν υπάρχει ένα γενετικό σφάλμα στα μιτοχόνδρια, το οποίο κάνει κακό στους άνδρες, δεν υπάρχει εξελικτικός μηχανισμός για να το ξεριζώσει έγκαιρα από το «ισχυρό» φύλο (όπως, αντίθετα, υπάρχει στο «ασθενές» φύλο), αφού το DNA των μιτοχονδρίων κληρονομείται μόνον από τη μητέρα.

Οι ερευνητές δήλωσαν ότι θα συνεχίσουν τη μελέτη τους, με απώτερο στόχο την αναζήτηση τρόπων που θα εξουδετερώνουν την αρνητική επίπτωση αυτών των μεταλλάξεων στο προσδόκιμο ζωής των ανδρών.

Πάντως, άλλοι ειδικοί επισήμαναν ότι οι διαφορές των δύο φύλων στη γήρανση και στο προσδόκιμο ζωής θα μπορούσαν να εξηγηθούν με πολλούς ακόμα παράγοντες, πέρα από τις μεταλλάξεις στο γενετικό υλικό των μιτοχονδρίων.

«Μπορεί τα μιτοχόνδρια να είναι σημαντικά για τη γήρανση σε αρκετά είδη, όμως δεν νομίζω σε καμία περίπτωση πως αυτή η ανακάλυψη εξηγεί γιατί οι γυναίκες ζουν πέντε έως έξι χρόνια παραπάνω από τους άνδρες. Υπάρχουν άλλα πράγματα που επίσης ξέρουμε ότι παίζουν ρόλο, όπως ο τρόπος ζωής, οι κοινωνικοί και συμπεριφορικοί παράγοντες. Όμως, η μεγαλύτερη βιολογική διαφορά είναι ότι τα δύο φύλα έχουν διαφορετικές ορμόνες», δήλωσε ο καθηγητής του πανεπιστημίου Νιούκαστλ Τομ Κέρκγουντ.
tromaktiko

ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Σφήκες, σκορπιοί, φίδια:οι πρώτες βοήθειες μετά το τσίμπημα

Posted: 04 Aug 2012 02:36 PM PDT

Το καλοκαίρι καταγράφονται τα περισσότερα τσιμπήματα από μέλισσες, σφήκες, μπούμπουρες, σαρανταποδαρούσες, ακόμη και από φίδια
. Και αυτό γιατί λίγο η εξοχή, λίγο η χαλαρότητα των διακοπών μας καθιστούν ευάλωτους σε τέτοιου είδους περιπέτειες. Τι πρέπει να κάνουμε όταν μας τσιμπήσει ένα έντομο ή κάποιο φίδι; Κινδυνεύουμε και αν ναι πόσο πολύ; Διαβάστε ένα χρήσιμο οδηγό... επιβίωσης και μην ξεχνάτε, πάνω από όλα χρειάζεται ψυχραιμία.

Σφήκα- μέλισσα: Τα τσιμπήματα της σφήκας ή της μέλισσας δεν είναι θανατηφόρα και σε γενικές γραμμές μπορεί να πονάμε, αλλά δεν κινδυνεύουμε. Κινδυνεύουν μόνο όσοι είναι αλλεργικοί και δεν το ξέρουν. Εκείνοι που είναι αλλεργικοί και το γνωρίζουν και πιο προσεκτικοί είναι αλλά και εφοδιασμένοι με τα κατάλληλα φάρμακα είναι (πχ ένεση αδρεναλίνης). Επίσης είναι επικίνδυνο για όλους μας να δεχτούμε πολλαπλά και απανωτά τσιμπήματα, κάτι που συμβαίνει εάν "πέσουμε" σε κυψέλη και ταράξουμε τα έντομα.

Όταν μας τσιμπήσει μια μέλισσα ή σφήκα το δέρμα πρήζεται και κοκκινίζει σαν τοπική φλεγμονώδη αντίδραση στο δηλητήριο του κεντριού. Ο πόνος είναι αρκετά έντονος και μπορεί να διαρκέσει από κάποιες ώρες, μέχρι λίγες ημέρες. Το πρήξιμο στην περιοχή εντείνει τον πόνο αυτό. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δείξουμε εάν η σφήκα ή η μέλισσα μας τσιμπήσει στον λαιμό ή μέσα στο στόμα και αυτό γιατί το πρήξιμο μπορεί να φράξει τον αέρα και να δυσκολέψει την αναπνοή μας.

Μόλις μας τσιμπήσει μια μέλισσα/σφήκα, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να βγάλουμε το κεντρί, προσεκτικά με ένα τσιμπιδάκι. Προσοχή μην πιέσετε το κεντρί για να το βγάλετε γιατί μπορεί να εισχωρήσει βαθύτερα, ή ακόμη με την πίεση να χυθεί περισσότερο δηλητήριο μέσα μας.
Μόλις το αφαιρέσουμε πρέπει να τοποθετήσουμε πάγο, ή κάποια κορτιζονούχα αλοιφή. Εάν έχουμε την δυνατότητα μπορούμε να πάρουμε και ένα αντισταμινικό χάπι που θα μας ανακουφίσει από τα συμπτώματα.

Αν ύστερα από λίγη ώρα νιώσουμε δυσκολία στην αναπνοή, ζαλάδα, ιδρώνουμε, ή μελανιάσουμε, τότε είμαστε αλλεργικοί και δεν το ξέρουμε και έχουμε πάθει σοκ. Σε τέτοια περίπτωση, πρέπει ΑΜΕΣΩΣ να πάμε στο νοσοκομείο δίχως άλλη καθυστέρηση.
Οι αλλεργικοί θα πρέπει να είναι εφοδιασμένοι με ειδική ταυτότητα, περασμένη στον λαιμό ή στο χέρι, που θα αναφέρει την αλλεργία τους, γιατί μπορεί να χάσουν τις αισθήσεις τους από το τσίμπημα και κανείς να μην γνωρίζει τι έχουν πάθει.

Σκορπιοί-Φίδια: Ευτυχώς στην Ελλάδα τόσο τα φίδια, όσο και οι σκορπιοί δεν είναι τόσο επικίνδυνοι για θάνατο, όσο στην Αφρική, ή την Αυστραλία. Σε κάθε περίπτωση όμως το τσίμπημα, ή το δάγκωμα τους και επώδυνο είναι και εάν δεν αντιμετωπιστεί μπορεί να σκοτώσει.

Και σε αυτές τις περιπτώσεις το δέρμα κοκκινίζει και πρήζεται. Ό πόνος όμως είναι ασύγκριτα δυνατότερος σε σχέση με το τσίμπημα της μέλισσας.
Αμέσως πρέπει να τοποθετήσουμε πάγο ενώ απαραίτητη είναι η χορήγηση αντισταμινικού χαπιού, μαζί με ισχυρό παυσίπονο, γιατί πραγματικά ο πόνος δεν αντέχεται. Η μεταφορά στο νοσοκομείο πρέπει να είναι ΑΜΕΣΗ. Εκεί θα χορηγηθεί κορτιζόνη (εάν έχουμε χάπι κορτιζόνης μαζί μας το λαμβάνουμε αμέσως) και οροί.

ΠΡΟΣΟΧΗ: παλιά έλεγαν ότι πρέπει να χαράξουμε με ξυράφι την πληγή και να πιέσουμε για να βγει το μολυσμένο αίμα. Αυτό δεν ισχύει. ΜΗΝ το κάνετε. Το μόνο που θα καταφέρετε θα είναι να χυθεί περισσότερο και πιο γοργά το δηλητήριο στον οργανισμό. Επίσης το ρούφηγμα της πληγής θα πρέπει να γίνει με προσοχή και όχι από άτομα που στο στόμα τους έχουν ανοιχτές πληγές (πχ ουλίτιδα).

Σε κάθε περίπτωση η ψυχραιμία σώζει. Ενώ και το θύμα δεν πρέπει να πανικοβληθεί και να βρεθεί σε κατάσταση σοκ.
tromaktiko

ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Η Συνταγή της Ημέρας!

Posted: 04 Aug 2012 02:30 PM PDT

Μακαρόνια με Κόκκινη Σάλτσα


Συνταγή για 4 άτομα




Από το: http://xs-recipes.com



Υλικά:



500γρ μακαρόνια σπαγγέτι (κατά προτίμηση spaghettini)

1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο

1 κονσέρβα ντομάτες, χοντροκομμένες

1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι

1/3 κουταλάκι του γλυκού φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

1/2 φλιτζάνι λευκό κρασί, ξηρό

7-8 φρέσκα φύλλα βασιλικού, ψιλοκομμένα

1/2 φλιτζάνι νερό

1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη (ή 1 δισκίο υποκατάστατου ζάχαρης)

Παρμεζάνα, τριμμένη



Οδηγίες:

Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά. Προσθέστε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και συνεχίστε το ανακάτεμα μέχρι το κρεμμύδι να γίνει γυαλιστερό και προσθέστε την ντομάτα και το νερό. Ανακατέψτε και προσθέστε το αλάτι και το πιπέρι. Σκεπάστε και αφήστε να σιγοβράσει η σάλτσα σε μέτρια φωτιά για 10 λεπτά περίπου. Προσθέστε το κρασί, ανακατέψτε και αφήστε να σιγοβράζει για ακόμα 10 λεπτά ή μέχρι να δέσει η σάλτσα, ανακατεύοντας κατά διαστήματα.


Εν τω μεταξύ, ετοιμάστε το σπαγγέτι σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία για al dente. Στραγγίστε και τοποθετήστε κάτω από κρύο νερό για να σταματήσει το μαγείρεμα. Προσθέστε και ανακατέψτε δύο κουταλιές ελαιόλαδο και αφήστε μακριά από την φωτιά.


Μόλις δέσει η σάλτσα προσθέστε τον ψιλοκομμένο βασιλικό και την ζάχαρη και κατεβάστε από τη φωτιά. Ανακατέψτε και προσθέστε τα βρασμένα μακαρόνια.


Σερβίρετε ζεστά με αρκετή παρμεζάνα από πάνω. Καλή Όρεξη!


ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Video-σοκ: Νεαρός πυροβολεί κατά πολιτών στο Αιτωλικό

Posted: 04 Aug 2012 02:16 PM PDT

Δείτε την εικόνα που κατέγραψε το agriniopress, την ώρα που νεαρός ρομά από μπαλκόνι οικίας στο Αιτωλικό, πυροβολεί κατά πολιτών και αστυνομικών στο Αιτωλικό, την ώρα των...


σοβαρών επεισοδίων,



Η εικόνα είναι αδιάψευστος μάρτυρας. Tα μεσάνυχτα περίπου, στο σημείο του μπλόκου των ρομά, στον δρόμο Αιτωλικό – Αστακός, φτάνουν δυνάμεις της ΟΠΚΕ και από πίσω ακολουθούν περίπου 50 άτομα, που βρίζουν και χειρονομούν κατά των ρομά.



Εκείνη την στιγμή ακούγονται συνεχείς πυροβολισμοί, που όπως φαίνεται από την εικόνα προέρχονται από μπαλκόνι μονοκατοικίας. Στο 0:25 του video ανάβει το φως στο μπαλκόνι και φαίνεται καθαρά ένας νεαρός με λευκή μπλούζα που κρατά το όπλο προτεταμένο προς τους αστυνομικούς και τους κατοίκους. Δείτε το video-ντοκουμέντο:



agriniopress.gr


ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Ένα παράξενο… κατοικίδιο!

Posted: 04 Aug 2012 02:07 PM PDT

Ο Pavel, η Svetlana και η 11χρονη κόρης τους Sophia ζουν στην πόλη Καλούγκα της Ρωσίας και είναι μια κατά τα άλλα συνηθισμένη οικογένεια. Αυτό, όμως, που τους κάνει να ξεχωρίζουν από τους άλλους...
δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να περάσει απαρατήρητο.

Η μεγάλη αγάπη τους για τα ζώα αποτελεί σήμα-κατατεθέν στην κοινή τους ζωή από την αρχή και αυτό, βέβαια, δεν αποτελεί κάτι παράξενο για κανέναν. Το γεγονός, όμως, ότι πρόσφατα αποφάσισαν να προσθέσουν έναν λύγκα στην οικογένεια, μαζί με τις τέσσερις γάτες που ήδη έχουν, είναι το λιγότερο παράδοξο.


Ο νεαρός ευρασιατικός λύγκας ονόματι Ζεν, που βρέθηκε στον τοπικό ζωολογικό κήπο της πόλης και δόθηκε προς υιοθεσία στον Pavel, έγινε αμέσως το αγαπημένο μέλος της οικογένειας, ο οποίος, όπως λένε οι ίδιοι, συμπεριφέρεται σαν μια κανονική γάτα, μεγαλύτερου μεγέθους, βέβαια.


«Οι γάτες τον είχαν υπό την προστασία τους όταν ήταν μικρός και τώρα αυτός τους συμπεριφέρεται σαν οικογένεια. Επίσης, είναι πολύ υπάκουος, μαθαίνει τα πάντα σαν σκύλος και κοιμάται μαζί μας στο κρεβάτι», συμπληρώνει ο Pavel.

Ο Ζεν δείχνει μεγάλη αδυναμία στη Sophia, την κόρη του Pavel, και ο ένας φροντίζει και περιποιείται τον άλλον με μεγάλη αγάπη. «Είναι το πιο συναισθηματικό ζώο που υπάρχει και το αποδεικνύει αυτό περίτρανα κάθε μέρα», λέει η Sophia.

perierga.gr


ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Ο πιο γλυκός τρόπος για να χωρίσεις!

Posted: 04 Aug 2012 01:56 PM PDT

Διαζύγιο με επικάλυψη σοκολάτας...












































pinnokio.gr


ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



ΨΑΡΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΑΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ!

Posted: 04 Aug 2012 01:37 PM PDT

http://1.bp.blogspot.com/-eIvzlj1Btm4/UBua7SHV52I/AAAAAAAD7zk/OOPrIi4hBUU/s200/imerisia_LARGE_t_1061_43415319_type12128.jpgΤα πρώτα περιστατικά καρκίνου του δέρματος σε άγρια ψάρια που ζουν στο Μεγάλο Κοραλλιογενή Ύφαλο ανακάλυψαν επιστήμονες...

ακριβώς κάτω από τη μεγαλύτερη τρύπα στο στρώμα όζοντος, αυτήν της Ανταρκτικής. Παρομοιάζουν το...



εύρημά τους με το μελάνωμα που εκδηλώνεται στους ανθρώπους και κάνουν λόγο για πιθανή ένδειξη ότι η υπεριώδης ακτινοβολία βλάπτει και τα ψάρια των ωκεανών.

«Θα πρέπει να συνεχιστούν οι μελέτες για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του καρκίνου, όμως έχοντας αποκλείσει άλλους πιθανούς παράγοντες όπως τα μικροβιακά παθογόνα ή τη θαλάσσια ρύπανση, η υπεριώδης ακτινοβολία φαίνεται πως είναι η πιθανή αιτία», εκτιμά σε ανακοίνωση ο ερευνητής Μάικλ Σουίτ από το βρετανικό Πανεπιστήμιο του Νιούκαστλ.

Οι ντόπιοι ψαράδες τα αποκαλούν «ψάρια Ράμπο», ενώ είναι ευρύτερα γνωστά ως πέστροφες των κοραλλιών. Ζουν σε αλμυρό νερό και προτιμούν τις περιοχές με κοράλλια, ενώ τρέφονται με οστρακόδερμα. Οι κοκκινωπές πέστροφες είναι περιζήτητες και πωλούνται σχετικά ακριβά.

Ο Σουίτ και η ομάδα του εξέτασαν 136 τέτοιες πέστροφες. 20 από αυτές -δηλαδή το 15%- είχαν παρόμοια μαύρα σημάδια που μοιάζουν με το ανθρώπινο μελάνωμα και τα οποία, όπως λένε, δεν είναι παρά ένα σύμπτωμα του καρκίνου του δέρματος. Κάποια ψάρια είχαν μικρά σημάδια, που δεν ξεπερνούσαν σε έκταση το 5% του δέρματός τους, ενώ σε άλλες περιπτώσεις κάλυπταν ολόκληρο το σώμα τους, όπως γράφουν οι ερευνητές στην επιθεώρηση PLoS ONE.

Όπως εξηγεί, εάν το μελάνωμα εξαπλωθεί, το ψάρι θα παρουσιάσει και άλλες ενδείξεις ότι είναι άρρωστο. Ίσως π.χ. κινείται και τρέφεται λιγότερο σε σχέση με πριν, έτσι ελλαττώνονται και οι πιθανότητες να πιαστεί και να διοχετευθεί στην αγορά.

«Αυτό σημαίνει ότι το ποσοστό των ψαριών που έχουν επηρεαστεί από τον καρκίνο είναι πιθανώς μεγαλύτερο από αυτό που βρήκαμε στη μελέτη», συνεχίζει ο Σουίτ.

Μέχρι σήμερα, επιστήμονες είχαν αναφέρει περιστατικά καρκίνου σε ψάρια εξαιτίας της έκθεσης στην υπεριώδη ακτινοβολία, αλλά μόνο σε συνθήκες εργαστηρίου.

24wro

ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



ΔΕΙΤΕ: Tα 13 πιο ανατριχιαστικά τατουάζ

Posted: 04 Aug 2012 01:26 PM PDT

Που απεικονίζουν την ανθρώπινη ανατομία. Δείτε τα παρακάτω...





















































































typografikos.blogspot.com



ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Δισεκατομμυριούχος σκοπεύει να κλωνοποιήσει δεινόσαυρους

Posted: 04 Aug 2012 01:20 PM PDT

Μπορεί το προηγούμενο του εγχείρημα, η αναγέννηση του...


Τιτανικού να αντιμετωπίστηκε με θετικά σχόλια από την πλειοψηφία του Τύπου και της κοινωνίας, η νέα ιδέα του εκκεντρικού δισεκατομμυριούχου Clive Palmer όμως ίσως να προκαλέσει αρκετά σχόλια… αν και εφόσον πραγματοποιηθεί.







Αυτό γιατί σύμφωνα με τη Sunshine Coast Daily τελευταίες φήμες θέλουν τον Palmer να ψάχνει τρόπους να «κλωνοποιήσει ένα δεινόσαυρο από το DNA του ώστε να τον ελευθερώσει σε ένα πάρκο σε στυλ Jurassic Park στο θέρετρο του στην Αυστραλία»!



Το δημοσίευμα αναφέρει επίσης πως ο Palmer βρίσκεται σε συζητήσεις με τους επιστήμονες που δημιούργησαν τη Dolly, το πρώτο κλωνοποιημένο πρόβατο, προκειμένου να διερευνήσουν τρόπους για να κάνουν τα σχέδια του πραγματικότητα.



Πάντως ο λαός της Αυστραλίας (και όχι μόνο) σίγουρα είναι μαζί του, κάτι που φαίνεται και από την δημοσκόπηση που υπάρχει στην σελίδα της Sunshine Coast Daily σχετικά με το ποια ιδέα ακούγεται καλύτερη για το θέρετρο του δισεκατομμυριούχου στην Αυστραλία.



Οι… κλωνοποιημένοι δεινόσαυροι προηγούνται με 88% των ψήφων, με τις υπόλοιπες ιδέες, όπως ένα καζίνο και ένα τελεφερίκ να κερδίζουν μόνο 2% και 1% των ψήφων αντίστοιχα.







Μπορεί σαν ιδέα να ακούγεται υπερβολικά εκκεντρική (μην ξεχνάμε πως μιλάμε για τον άνθρωπο που κατηγόρησε την Greenpeace ότι χρηματοδοτείται από τη CIA), το δημοσίευμα όμως σημειώνει πως η φήμη προέρχεται από έγκυρη πηγή στο στενό κύκλο του Palmer, την ίδια πηγή που τους είχε δώσει ακριβείς πληροφορίες στο παρελθόν.



Παράλληλα, ο ίδιος ο δήμαρχος του Sunshine Coast, Mark Jamieson, δήλωσε πως τα σχέδια του Palmer είναι πολύ σοβαρά.



Όπως όλα δείχνουν λοιπόν δεν τίθεται θέμα το αν ο εκατομμυριούχος θα προσπαθήσει να κλωνοποιήσει δεινοσαύρους, αλλά το πώς και πότε θα γίνει αυτό. Αρκεί να περιμένουμε μέχρι την ερχόμενη παρασκευή, οπότε ο Palmer θα δώσει συνέντευξη Τύπου στο Brisbane.



Εάν τελικά οι φήμες για τα σχέδια του όντως αληθεύουν, θα του ευχηθούμε καλή τύχη στο δύσκολο αυτό εγχείρημα και βέβαια θα του υπενθυμίσουμε (σε περίπτωση που δεν έχει δει τις ταινίες) πως δεν είναι καλή ιδέα να κλωνοποιήσει ράπτορες!











newsbeast.gr




ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Οι διαφορές αντρών και γυναικών!

Posted: 04 Aug 2012 01:14 PM PDT

1. Τα ονόματα των γυναικών όταν θα βγουν τη βραδινή τους βόλτα δεν αλλάζουν. Για παράδειγμα..
.



η Μαρία καλείται Μαρία και η Ελένη, Ελένη. Όταν θα βγουν οι άντρες τα ονόματα τους αλλάζουν και καλούνται όλοι Μαλα..ς.



2. Όταν τρώνε έξω και έρχεται ο λογαριασμός όλοι οι άντρες θα βγάλουν από ένα εικοσάευρω για λογαριασμό τριάντα ευρώ, γιατί ποτέ κανείς δεν έχει ψιλά. Οι γυναίκες αντίθετα θα βγάλουν το βασικό πορτοφόλι καθώς και το πορτοφολάκι για τα ψιλά και με σωστούς υπολογισμούς θα δώσουν το ακριβές ποσό η κάθε μία.





3. Οι συζητήσεις των γυναικών γύρω από το αντίθετο φύλο περιλαμβάνει φράσεις όπως "πόσο καλοντυμένος ήταν", "πόσο καλά τους φέρθηκε", "πόσο έξυπνος ήταν", "πόσα χρήματα είχε", "τι τους έλεγε", "τι αυτοκίνητο είχε", "τους άνοιξε την πόρτα", "πόσο τις άκουγε όλο το βράδυ", "πόσο ωραίο χτένισμα είχε", "τι δουλειά κάνει", "πόσο τρυφερός στο σεξ, συγνώμη έρωτα ήταν" και άλλα τέτοια. Οι άντρες θα συζητήσουν τα εξής: "Φίλε ήταν τούμπανο, κάτι βυζιά, να χάνεσαι μέσα τους", "έκανα ένα σωρό βλακείες μέχρι να τη ρίξω στο κρεβάτι, την πήγα για δείπνο, ντύθηκα καλά, έπλυνα το αυτοκίνητο, χτενίστηκα στην τρίχα, έκανα πως την άκουγα όλο το βράδυ, της αγόρασα λουλούδια, αλλά στο τέλος πέτυχα το στόχο μου".





4. Ένας άντρας θα πληρώσει 100 ευρώ για ένα πράγμα που κοστίζει 50 ευρώ γιατί το θέλει. Μια γυναίκα θα πληρώσει 20 ευρώ για ένα πράγμα που κοστίζει 50 ευρώ και ας μη το θέλει , απλά γιατί το βρήκε στις εκπτώσεις.





5. Οι άντρες πάνε μόνοι τους στην τουαλέτα και κάνουν 1 λεπτό. Οι γυναίκες πάνε δυο μαζί στην τουαλέτα και κάνουν είκοσι λεπτά.





6. Το μπάνιο των αντρών περιλαμβάνει τα εξής πράγματα: Οδοντόβουρτσα, αφρόλουτρο, ξυριστικά και πετσέτα ξενοδοχείου. Το μπάνιο των γυναικών περιλαμβάνει 380 πράγματα τα περισσότερα άγνωστα για τον άντρα.





7. Οι άντρες ξυπνάνε το πρωί με το ίδιο πρόσωπο που κοιμήθηκαν το βράδυ. Οι γυναίκες αποσυντίθενται κατά τη διάρκεια της νύχτας.





8. Οι γυναίκες θα ντυθούν για να πετάξουν τα σκουπίδια, για να πάνε βόλτα τα κατοικίδια, για να πάνε για ψώνια στο μανάβη. Οι άντρες ντύνονται μόνο για επίσημα δείπνα.





9. Οι γυναίκες ανησυχούν για το μέλλον μέχρι να παντρευτούν, οι άντρες ανησυχούν για το μέλλον αφού παντρευτούν.





10. Οι γυναίκες έχουν πάντα την τελευταία λέξη σε ένα καυγά, αν ο άντρας μιλήσει μετά τη γυναίκα είναι αφορμή για νέο καυγά.





11. Οι γυναίκες ξέρουν τα πάντα για τα παιδιά, οι άντρες απλά ανησυχούν για κάτι κοντά πλάσματα που τριγυρνούν μέσα στο σπίτι.





12. Οι άντρες ξεχνούν πάντα τα λάθη τους, οι γυναίκες δεν ξεχνούν ποτέ τα λάθη των αντρών.





13. Οι γυναίκες μιλάνε πολύ και συνήθως ολοκληρώνουν την σκέψη τους με την ερώτηση "με ακούς;". Οι άντρες ακούν πολύ και συνήθως απαντούν με τη λέξη "Ναι."


24wro

ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



ΔΕΙΤΕ: Λατρεμένες πατέντες...

Posted: 04 Aug 2012 01:09 PM PDT

Νέα κόλπα για να την βγάζετε σχεδόν τσάμπα...






















24wro

ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



ΔΕΙΤΕ: Άδοξο τέλος για το μεγαλύτερο ψάρι στον κόσμο

Posted: 04 Aug 2012 01:02 PM PDT


Άδικο τέλος στη στεριά βρήκε ένας φαλαινοκαρχαρίας στην ακτή Pandansimo στην..



Ινδονησία. Οι φαλαινοκαρχαρίες είναι τα μεγαλύτερα ψάρια στον κόσμο, ζουν στους τροπικούς και θερμούς ωκεανούς και την ανοικτή θάλασσα και κινούνται αργά φιλτράροντας ταυτόχρονα την τροφή τους.


Ο συγκεκριμένος φαλαινοκαρχαρίας ξεβράστηκε στην ακτή όπου και εξέπνευσε.

Είχε μήκος 13 μέτρα.

Δείτε τις φωτογραφίες



















Κανε Like Αν σου αρεσε !!

ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Η Τζούλια Αλεξανδράτου το πούρο και οι καυτές φωτογραφίες με τον Κριστιάν!!!

Posted: 04 Aug 2012 12:53 PM PDT


Έχει πολλά κιλά τρέλα στο κεφάλι της και το έχουμε καταλάβει όλοι. Αυτό ωστόσο που δεν είχαμε καταλάβει τόσο
καιρό ήταν πως η Τζούλια όταν δίνεται σε κάποιον άντρα δίνεται ολοκληρωτικά.
Έτσι και με τον Κριστιάν. Το κορίτσι φροντίζει με όλους τους τρόπους να μας πει ότι είναι ερωτευμένη με το αγόρι της και μάλιστα η ίδια μας αποκάλυψε πριν μερικές μέρες πώς σκοπεύουν να παντρευτούν σε λίγο καιρό. Στη Μύκονο λοιπόν-εκεί που ο Κριστιάν δουλεύει τα βράδια- το κορίτσι…δεν έχει ζήσει μόνο στιγμές πανικού.
Και αναφέρομαι στο περιστατικό πριν μερικές μέρες με τον διαρρήκτη. Έχει ζήσει έντονα και παθιάρικα με το αγόρι της προκαλώντας σχόλια και βλέμματα.
Δείτε μερικές εικόνες που αλιεύσαμε…και θα καταλάβετε πολλά!!!!!
tzoulia
tzoulia

tzoulia
tzzoulia

Κανε Like Αν σου αρεσε !!

ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



ΔΕΙΤΕ: Η νέα σέξι φωτογράφηση της Κατερίνα Στικούδη!

Posted: 04 Aug 2012 12:51 PM PDT


Μια σέξι φωτογράφηση εν όψει του καλοκαιριού έκανε η Κατερίνα Στικούδη...


για τις ανάγκες του τεύχους Αυγούστου του περιοδικού «Forma».Μιλάει για τα όνειρά της και μας δίνει tips για μια καλύτερη ζωή και εμφάνιση.Δείτε την στις φωτογραφίες που ακολουθούν!...





























pistepseto.blogspot.gr


Κανε Like Αν σου αρεσε !!

ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



VIDEO: Απίθανη φάρσα με δύο Γιαπωνέζες

Posted: 04 Aug 2012 12:45 PM PDT


Δύο νεαρές Γιαπωνέζες ζητούν από κάποιον περαστικό να τις βγάλει μια φωτογραφία και…


Η συνέχεια επί της οθόνης!





otherside.gr


Κανε Like Αν σου αρεσε !!

ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Καταπολεμήστε τον «εχθρό» του καλοκαιριού

Posted: 04 Aug 2012 12:38 PM PDT


Η κυτταρίτιδα είναι ο βασικός εφιάλτης των γυναικών τους καλοκαιρινούς μήνες
. Ποια είναι όμως η βαθύτερη αιτία και πώς καταπολεμάτε;
Η κυτταρίτιδα σχηματίζεται από στρώματα λιποκυττάρων κάτω από το δέρμα τα οποία έχουν πρωταρχικό βιολογικό σκοπό τη συσσώρευση και αποθήκευση λίπους το οποίο θα μετατραπεί σε ενέργεια για τις ανάγκες του τοκετού και θηλασμού, είτε κατά τη διάρκεια της άσκησης.

Η κυτταρίτιδα, δηλαδή, η ανομοιόμορφη όψη φλούδας πορτοκαλιού δημιουργείται όταν τα λιποκύτταρα διογκώνονται και σχηματίζουν δομές οι οποίες πιέζουν τα αγγεία και εμποδίζουν την κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου, με αποτέλεσμα τη συσσώρευση τοξινών και νερού δηλαδή τη δημιουργία οιδήματος (φλεγμονής) και της όψης φλοιού πορτοκαλιού.

Η πρωταρχική αιτία δημιουργίας της κυτταρίτιδας είναι αποτέλεσμα χρόνιας επίδρασης των ορμονών του φύλου και της αύξησης του λιπώδους ιστού στο σώμα μας, για αυτό είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ότι η βελτίωση δεν εξασφαλίζεται με προσπάθειες λίγο πριν το καλοκαίρι αλλά με την υιοθέτηση ενός γενικότερου υγιεινού τρόπου ζωής όλο το χρόνο.

Τι πρέπει να κάνουμε

-Αερόβια άσκηση (τρέξιμο, aerobic, χορός): Ενεργοποιεί το μεταβολισμό, διεγείρει τη λιπόλυση και αυξάνει την αιματική και λεμφική κυκλοφορία συμβάλλοντας στη μείωση της κυτταρίτιδας.

-Καλή διατροφή περιορισμός λιπαρών τροφών, κατανάλωση φρούτων, φυτικών ινών και άφθονου νερού.

-Μείωση της κατανάλωσης αλατιού το οποίο ευνοεί την κατακράτηση υγρών.

-Προϊόντα καταπολέμησης κυτταρίτιδας είναι σωστό να χρησιμοποιούνται όλο το χρόνο. Η δράση τους ενισχύεται με την εφαρμογή τους σε όλο το πόδι και με την χρήση απολεπιστικών προϊόντων πριν την εφαρμογή.

-Θεραπείες λιποδιάλυσης και καταπολέμησης κυτταρίτιδας συνήθως απαιτούνται 10 εβδομαδιαίες συνεδρίες οι οποίες συνδυάζουν προϊόντα, μάσκες σώματος και χειρομάλαξη με σκοπό την αποτοξίνωση και λιποδιάλυση.

-Διατήρηση του βάρους στα φυσιολογικά επίπεδα ώστε να περιοριστεί η αύξηση λίπους στο σώμα.

-Μείωση καπνίσματος καθώς έχει αποδειχτεί ότι επιδρά αρνητικά στα αιμοφόρα αγγεία, ευνοεί τη δημιουργία ελευθέρων ριζών και τοξινών.

-Περιορισμός στενών ρούχων και τακουνιών τα οποία δυσκολεύουν τη σωστή κυκλοφορία του αίματος.
kozaro.com


Κανε Like Αν σου αρεσε !!

ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Οδηγίες αντιμετώπισης των ελαφρών εγκαυμάτων από τον ήλιο!

Posted: 04 Aug 2012 12:33 PM PDT


Ο ήλιος τις τελευταίες δεκαετίες εξαιτίας της περίφημης τρύπας του όζοντος έχει γίνει πολύ επικίνδυνος για
την υγεία μας. Ήρθε το καλοκαίρι και μαζί έφερε εκτός από την χαρά τον διακοπών και πολλούς κινδύνους.
Εγκαύματα: Οι ηλιακές ακτίνες προκαλούν εγκαύματα τόσο το καλοκαίρι, όσο και τον χειμώνα, όπου η υπεριώδης ακτινοβολία είναι εντονότερη από την αντανάκλαση του ήλιου στο χιόνι. Η παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο, ειδικά τις επικίνδυνες ώρες μεταξύ 12.00 και 16.00, χωρίς αντηλιακή προστασία προκαλεί διαστολή των αιμοφόρων αγγείων και προκαλεί έντονη ερυθρότητα στο δέρμα, μικρές φυσαλίδες, πόνο και οίδημα.

Αντιμετώπιση ελαφρών εγκαυμάτων:

1. Ξεπλένουμε το τραύμα με κρύο νερό για 10 λεπτά περίπου, ώστε να σταματήσουμε το κάψιμο και να ανακουφίσουμε τον πόνο.

2. Αφαιρούμε κοσμήματα, ρολόγια και σφιχτά ρούχα από την τραυματισμένη περιοχή.

3. Καλύπτουμε την περιοχή με αποστειρωμένο επίδεσμο ή σεντόνι.

4. Στη συνέχεια τοποθετούμε μια ενυδατική κρέμα ή κρέμα με 1% υδροκορτιζόνη, η οποία μπορεί να μειώσει τον πόνο και το πρήξιμο και να επιταχύνει τη διαδικασία ίασης.

5. Για την ανακούφιση από τον πόνο μπορεί κανείς να πάρει επιπρόσθετα αντιφλεγμονώδη και αναλγητικά φάρμακα, όπως ασπιρίνη και ιμπουπροφένη, σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού.

6. Εάν υπάρχουν φουσκάλες στο δέρμα, αυτές δεν πρέπει επουδενί να σπάνε, καθώς η ρήξη αυξάνει τον κίνδυνο μόλυνσης.

7. Μετά από μερικές μέρες, η διαδικασία της αποθεραπείας περιλαμβάνει την αποβολή του επιφανειακού στρώματος της επιδερμίδας στο σημείο της βλάβης.

Και φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάµε τα ατυχήµατα µε τραγικότερο ίσως τον πνιγµό στην θάλασσα ο οποίος σε πολλές περιπτώσεις οφείλεται στην υπερβολική κατανάλωση φαγητού και ποτού.

Ας αντιµετωπίσουµε λοιπόν το καλοκαίρι και τις διακοπές µας ως περίοδο ανεµελιάς και όχι απροσεξίας για να είµαστε το χειµώνα υγιείς και δυνατότεροι.
star.gr
Κανε Like Αν σου αρεσε !!

ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Η ευτυχία περνάει από το στομάχι!

Posted: 04 Aug 2012 12:26 PM PDT



Μπορεί οι περισσότεροι να νομίζουμε ότι η διάθεσή μας φτιάχνει το απόγευμα, όταν ικανοποιούμε την ώρα της υπογλυκαιμίας μας με κάποια σοκολατένια κατά προτίμηση απόλαυση
. Κάνουμε λάθοςκορίτσια (και αγόρια) μιας και η  κατανάλωση ζάχαρης και υδατανθράκων μας δίνει άμεσα ενέργεια μεν, μας φέρνει όμως κατά πολύ εντονότερο  το αίσθημα της κόπωσης και της δυσφορίας μόλις περάσει λίγη ώρα από το φαγητό.

Ποιες είναι άρα οι τροφές που μας δίνουν υψηλή ενεργειακή αξία και εκτοξεύουν στα ύψη την καλή μας διάθεση; Έχουμε και λέμε, λοιπόν:
Βουρ στους σύνθετους υδατάνθρακες , όπως πλιγούρι, ψωμί ολικής άλεσης, ζυμαρικά ολικής άλεσης και το καστανό ρύζι. Σημαντικά αντικαταθλιπτικά οι τροφές πλούσιες σε φυλλικό οξύ, όπως σπανάκι, μαύρα φασόλια, σπαράγγια και σέσκουλα.

Τέλος οι τροφές με υψηλές ποσότητες αντιοξειδωτικών όπως: φράουλες μύρτιλα, κράνα και δαμάσκηνα συνεχίζουν να κρατούν σε υψηλά επίπεδα τη σεροτινίνη μας και άρα τη διάθεσή μας.


Κανε Like Αν σου αρεσε !!

ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



ΣΟΚ: Παρουσιάστηκε ως...voodoo εξορκιστής και σκότωσε τέσσερα παιδιά!!

Posted: 04 Aug 2012 12:26 PM PDT


Η άγνοια και η δεισιδαιμονία μπορεί να αποδειχθούν επικίνδυνες και σε ορισμένες περιτώσεις μοιραίες...


με πιο πρόσφατο το...παράδειγμα μίας εύπιστης μητέρας στην Αϊτή η οποία άφησε τα άρρωστα παιδιά της στα «ικανά χέρια» ενός υποτιθέμενου voodoo εξορκιστή, ο οποίος την έπεισε οτι ήταν δαιμονισμένα και θα τα θεράπευε.

Τα τέσσερα παιδιά, τρία κορίτσια και ένα αγόρι, ηλικίας από 15 μηνών εώς και 7 ετών, βρήκαν φρικτό θάνατο την Παρασκευή, όταν υπέστησαν άγριο ξυλοδαρμό από τον «voodoo εξορκιστή» και τον αδελφό του, οι οποίοι στη συνέχεια τα εγκατέλειψαν στο κρεβάτι της μητέρας τους, όπως εξηγούν οι τοπικές αρχ'ές.



Οι γείτονες αναφέρουν ότι οι δύο άνδρες ισχυρίζονταν ότι τα παιδιά ήταν δαιμονισμένα και ανέλαβαν να διώξουν απο μέσα τους το διάβολο.



«Για να θεραπεύσουν τα θύματα, ο «voodoo εξορκιστής» και ο αδελφός του τα χτύπησαν πολλές φορές. Τα παιδιά υπέκυψαν από τα χτυπήματα», πρόσθεσε τοπικός αξιωματούχος.



adelaidenow.com


Κανε Like Αν σου αρεσε !!


ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



VIDEO: Απίστευτη πατέντα... Ποτήρια μπύρας γεμίζουν από τον πάτο!

Posted: 04 Aug 2012 12:15 PM PDT


Μια εκπληκτική συσκευή που γεμίζει τα ποτήρια της μπίρας από τον πάτο τους στην κορυφή...


θα δείτε σε αυτό το βίντεο!!!! Μάλιστα, μ' αυτόν τον τρόπο μπορούν να..γεμίσουν 44 ποτήρια μπίρας το λεπτό!









aetos-grevena.blogspot.gr




Κανε Like Αν σου αρεσε !!

ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Όταν ο Eros Ramazzotti φλέρταρε τη Κορομηλά...

Posted: 04 Aug 2012 12:10 PM PDT



Μια απλή συζήτηση στο Twitter μεταξύ της Ρούλας Κορομηλά, και ενός άλλου χρήστη στο Twitter...


ήταν αιτία και αφορμή μιας πολύ… spicy αποκάλυψης, η οποία έγινε δια χειρός… Ναταλίας Γερμανο.Όλα ξεκίνησαν, όταν μέσω του Twitter της, η Ρούλα ανακοίνωσε πως βλέπει το στίβο:

«Βαρετό. Πού είναι οι εποχές που έβγαινες με τα τακουνάκια σου και τα μινια τσουκ τσουκ τσουκ και αναστέναζαν τα σκαλιά της Σύρου!» της απάντησε ένας άλλος follower της.Αυτό το tweet ήταν αφορμή για την παρέμβαση της Ναταλίας Γερμανού, που έγραψε:«Αυτό ξαναπέστο! Και βλέπαμε και Eros Ramazotti χάρη στο Ρουλί! Και ναι. Της την έπεσε! Ξέρω αλλά δεν μιλώ!»


Η Ρούλα πάλι, ούτε που το σχολίασε. Μόνο αρκέστηκε να ρωτήσει τη Ναταλία:

«Ακόμα εδώ Ναταλάκι;» απαντώντας στους υπόλοιπους followers της, πως… «η Ναταλία λέει διάφορα!»



 newpost.gr






Κανε Like Αν σου αρεσε !!

ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ




Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές