Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

"Paparazzi"


"Paparazzi"


Γνωστή ηθοποιός δήλωσε: «Δεν ένιωσα ότι με “εκμεταλλεύτηκαν”»

Posted: 03 Aug 2012 05:20 AM PDT

Γνωστή ηθοποιός δήλωσε: «Δεν ένιωσα ότι με

«Δεν είναι μόνο η αναγνωσιμότητα που παίζει ρόλο για να σε καλέσουν σε μια δουλειά», αναφέρει γνωστή ηθοποιός η οποία σημείωνε μεγάλη επιτυχία σε καθημερινό σήριαλ μέχρι πριν λίγο καιρό.

«Φαντάζομαι πως κάποιοι που με διαλέγει για τη δουλειά του θα λαμβάνει υπόψη το γεγονός ότι κέρδισα την αναγνωσιμότητα. Από την άλλη, διαπιστώνω ότι δεν αρκεί μόνο αυτό», δηλώνει η Γεωργία Γεωργόνη στο περιοδικό «Hello» και συνεχίζει λέγοντας: «Τα «Μυστικά» μού έδωσαν μεγάλη ώθηση, αλλά είχα ήδη μια επαγγελματική πορεία πριν από αυτά, όπως και συνεχίζω να έχω. Δεν θωρώ ότι βασίζονται μόνο στο σίριαλ οι άνθρωποι που με παίρνουν στη δουλειά τους, ούτε ένιωσα ότι με "εκμεταλλεύτηκαν

Αθηνά Οικονομάκου: «Έχω βαρεθεί να διαβάζω ότι “σκοτώνομαι” με τη Μαρία Σολωμού»

Posted: 04 Aug 2012 09:28 AM PDT

Αθηνά Οικονομάκου: «Έχω βαρεθεί να διαβάζω ότι

Πολλά δημοσιεύματα θέλουν την Αθηνά Οικονομάκου να είναι στα μαχαίρια με την συνάδελφό της Μαρία Σολωμού. Η ηθοποιός απαντάει για το πώς νιώθει που σε κάθε νέα συνεργασία που κάνει της χρεώνουν και μια κόντρα.

«Εγώ θα σου απαντήσω ότι έχω βαρεθεί να το διαβάζω αυτό το πράγμα και έχω καταλήξει ότι απλά είναι δημιούργημα της φαντασίας κάποιων δημοσιογράφων που θέλουν να γεμίσουν σελίδες. Δεν υπάρχει το παραμικρό ψήγμα αλήθειας σ' αυτό καμία φορά που έχει γραφεί. Θυμάμαι ότι είχε γραφεί το ίδιο και με την Ευδοκία Ρουμελιώτη και με τη Βάσω Λασκαράκη, με την οποία στην πορεία γίναμε και πολύ καλές φίλες. Δεν λέω ότι ποτέ όταν γράφουν για κόντρες δεν είναι αλήθεια, υπάρχουν και περιπτώσεις που ισχύει, αλλά στη δική μου περίπτωση είμαι κάθετη. Η σχέση μου με τη Μαρία Σολωμού είναι μια χαρά και δεν μπορώ να καταλάβω από πού βγήκε πάλι ότι έχουμε κόντρα. Τη γνώρισα φέτος, είναι πολύ συμπαθητική και πολύ συνεργάσιμη ως συνάδελφος. Να φανταστείς πως, όταν μένουμε σε ξενοδοχείο στην περιοδεία, μένω σε δίκλινο με τη Μαρία. Οπότε καταλαβαίνεις πόσο "σκοτωνόμαστε"», δήλωσε στο περιοδικό TvZάπινγκ.

Δείτε έναν αλιγάτορα σε μέγεθος XXL

Posted: 04 Aug 2012 09:15 AM PDT

Δείτε έναν αλιγάτορα σε μέγεθος XXL

Το βράδυ του Χάλογουιν στη Φλόριντα αποκάλυψε ένα πραγματικό τέρας Έναν αλιγάτορα γίγα με ηλικία μαθουσάλα.

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

Αποκλεισμός και Γερμανίδας αθλήτριας λόγω... ρατσισμού!

Posted: 04 Aug 2012 09:13 AM PDT

Αποκλεισμός και Γερμανίδας αθλήτριας λόγω... ρατσισμού!

Μετά τη Βούλα Παπαχρήστου, ο Ελβετός ποδοσφαιριστής Michael Morganella και η Γερμανίδα κωπηλάτισσα Nadja Drygalla...

αποκλείστηκαν από τους αγώνες λόγω ρατσιστικών σχολίων και εμπλοκής με το ναζιστικό κίνημα αντίστοιχα. Διαβάστε περισσότερα στο newbomb.gr

Δεν την αναγνωρίζετε; Κι όμως είναι η …Sila!

Posted: 04 Aug 2012 08:57 AM PDT

Δεν την αναγνωρίζετε; Κι όμως είναι η …Sila!

Μπορεί και οι πιο φανατικοί τηλεθεατές της τουρκικής σειράς «Sila» να μην καταλάβατε ποια είναι;

Κι όμως είναι η πρωταγωνίστρια, η ηθοποιός Cansu Dere. Πέρα από το χώρο της υποκριτικής η Cansu ασχολείται με το μόντελινγκ κάνοντας φωτογραφίσεις και παίρνοντας μέρος σε επιδείξεις μόδας. Δείτε φωτό!

Βρέθηκε ο «δράκος» της Πάρου!

Posted: 04 Aug 2012 09:00 AM PDT

Βρέθηκε ο «δράκος» της Πάρου!

Ταυτοποιήθηκε και το δεύτερο δείγμα DNA του 21χρονου Πακιστανού και πλέον η προσαγωγή του μετατρέπεται σε σύλληψη....

βάζοντας ένα τέλος σε αυτό το θρίλερ που συγκλόνισε το Πανελλήνιο με τον βάναυσο ξυλοδαρμό της 15χρονης κοπέλας .Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ζω το σήμερα και είμαι ευχαριστημένη για όσα έχω»

Posted: 03 Aug 2012 07:15 AM PDT

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ζω το σήμερα και είμαι ευχαριστημένη για όσα έχω»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε σε συνέντευξή της αν θα είναι από τα φαβορί για την πρωινή ζώνη εφόσον υπάρξει στον ΑΝΤ1 τη νέα σεζόν.

Η παρουσιάστρια δήλωσε ευχαριστημένη με όσα έχει ήδη στη ζωή της και ακόμα κι αν δεν είναι η παρουσιάστρια του πρωινού του ΑΝΤ1 το χειμώνα δεν έχει πρόβλημα.

«Δεν σκέφτομαι τι θα γίνει το χειμώνα, όταν δεν γνωρίζει κανείς πώς θα είναι μέχρι τότε η κατάσταση. Ελπίζω να υπάρχει τηλεόραση, να κάνει όντως ο ΑΝΤ1 πρωινό και ας μην είμαι εγώ η παρουσιάστρια. Δεν πειράζει, ας είναι κάποια άλλη. Ζω το σήμερα και είμαι ευχαριστημένη για όσα έχω», δήλωσε στο περιοδικό «TVBOX».

Πανεύκολο φιλέτο σολομού με μουστάρδα και ψητά λαχανικά

Posted: 04 Aug 2012 06:53 AM PDT

Πανεύκολο φιλέτο σολομού με μουστάρδα και ψητά λαχανικά

Μπορεί να ακούγεται περίπλοκο στα αυτιά μιας τεμπέλας, πρόκειται όμως στην ουσία για μιας εξαιρετικά απλή και εύκολη συνταγή, πεντανόστιμη και, κυρίως, υγιεινή.

Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

Το νέο σπίτι της…

Posted: 04 Aug 2012 03:16 AM PDT

Το νέο σπίτι της…

Πρόκειται για ένα σπίτι στο κέντρο του Μανχάταν το οποίο κόστισε 10,7 εκατομμύρια δολάρια στην ηθοποιό.

Βρίσκεται δίπλα στο Σέντραλ Παρκ, έχει 6 υπνοδωμάτια και εννέα μπάνια και έξι ορόφους! Είναι ότι πρέπει πάντως για την Mariska Hargitay και τον σύζυγό της. Το ζευγάρι έχει τρία παιδιά, τον August τον βιολογικό τους γιο, την Amaya και τον Andrew που είναι υιοθετημένοι.

Ολυμπιακοί Αγώνες – Κωπηλασία: Χάλκινες οι Τσιάβου/Γιαζιτζίδου!

Posted: 04 Aug 2012 08:30 AM PDT

Ολυμπιακοί Αγώνες - Κωπηλασία: Χάλκινες οι Τσιάβου/Γιαζιτζίδου!

Οι Αλεξάνδρα Τσιάβου και Χριστίνα Γιαζιτζίδου κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στο διπλό σκιφ γυναικών, χάνοντας για λίγο τη δεύτερη θέση από τις Κινέζες, ενώ το χρυσό πήραν οι Βρετανίδες.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Μετά τις Spice girls ήρθε η σειρά των Oasis να φτιάξουν παιδικά ρουχαλάκια

Posted: 04 Aug 2012 08:00 AM PDT

Μετά τις Spice girls ήρθε η σειρά των Oasis να φτιάξουν παιδικά ρουχαλάκια

Μόδα μετά μουσικής.

Ο Liam Gallagher είναι ο γνωστός και μη εξαιρεταίος τραγουδιστής των Oasis που για χρόνια ακούγαμε στο walkman αποθεώνοντας κάθε του επιτυχία. Ο κύριος που είχε δηλώσει πριν από μερικά χρόνια πως «όσοι ασχολούνται με τη μόδα είναι ηλίθιοι», έχει δική του σειρά με ρούχα την Pretty Green.

Μάλιστα, όχι μόνο δείχνει να έχει αλλάξει γνώμη, αλλά θέλει να προσθέσει και παιδικά ρούχα. «Ο γιος μου μπορεί να φορέσει τα ρούχα, αλλά η κόρη μου δε χωράει ακόμα , οπότε θέλω πολύ να τους τα φτιάξω», λέει ο χαζομπαμπάς.

Για να δούμε πώς θα είναι οι δημιουργίες του!

Διαβάστε επίσης:

Παιδικά ρουχαλάκια δια χειρός Spice Girls

 

 

 

Μια βουτιά για την …

Posted: 04 Aug 2012 07:30 AM PDT

Μια βουτιά για την …

Λατρεύει το κολύμπι και δεν σταματάει να κάνει τις βουτιές της στις παραλίες και στις πισίνες.

Αυτή τη περίοδο κάνει τις διακοπές της μαζί με τα παιδιά της και το πρώην σύζυγό της.

 

Διαβάστε περισσότερα στο gossip-tv.gr

Ένας Hirst για την δεσποινίδα Beckham

Posted: 04 Aug 2012 06:48 AM PDT

Ένας Hirst για την δεσποινίδα Beckham

Το έργο του μεγάλου καλλιτέχνη για το διάσημο μωρό.

Oι David και Victoria Beckham επιστράτευσαν τον φίλο τους, Damien Hirst, για να δημιουργήσει ένα έργο για την μικρή Harper. Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

Αντίπαλος του Ζούκερμπεργκ η… αδερφή του!

Posted: 03 Aug 2012 07:11 AM PDT

Αντίπαλος του Ζούκερμπεργκ η… αδερφή του!

Απέναντι από τον αδερφό της και ιδρυτή του Facebook θα βρεθεί η Άριελ Ζούκερμπεργκ.

Η αδερφή του Μαρκ Ζούκερμπεργκ έκλεισε συμφωνία με την Google. Έχει την θέση του Junior Product Manager στην εταιρία που ειδικεύεται στο marketing των social media. Η απόφασή της να παραμείνει στο δυναμικό της εταιρίας αποδεχόμενη σχετική πρόταση των νέων ιδιοκτητών λένε πως ενόχλησε τον Μάρκ Ζούκερμπεργκ. 

Δείτε πού είναι και τι κάνει αυτή την ώρα ο Γιώργος Τσαλίκης

Posted: 04 Aug 2012 08:29 AM PDT

Δείτε πού είναι και τι κάνει αυτή την ώρα ο Γιώργος Τσαλίκης

Πού βρίσκεται αυτή την ώρα ο Γιώργος Τσαλίκης;

Ο τραγουδιστής είναι στην Μυτιλήνη και απολαμβάνει τις τοπικές λιχουδιές και το ούζο Πλωμαρίου. Ο Γιώργος ξύπνησε πριν λίγο και αμέσως έσπευσε να πάρει, πρωινό δεν θα το λέγαμε, μάλλον το απογευματινό του. Πριν λίγα λεπτά «ανέβασε» στην προσωπική του σελίδα στο twitter την φωτογραφία όπου απολαμβάνει τις λιχουδιές της περιοχής γράφοντας: «‏Μπρουσκέτο με ταραμά και ούζο Πλωμαρίου στο... Πλωμάρι (το μάτι ακόμα μισάνοιχτο)». Ο τραγουδιστής κάνει περιοδεία ανά την Ελλάδα και δοκιμάζει τις τοπικές λιχουδιές. Γιώργο πρόσεχε μην πάρεις κιλά!

Σόφη Πασχάλη: Ετοιμάζει δική της σειρά fitness ρούχων

Posted: 04 Aug 2012 08:15 AM PDT

Σόφη Πασχάλη: Ετοιμάζει δική της σειρά fitness ρούχων

Η Σόφη Πασχάλη είναι πολυπράγμων και δεν σταματάει ποτέ. Μπορεί να είναι πετυχημένη γυμνάστρια ωστόσο κάνει και τα βήματά της στον επιχειρηματικό κόσμο επηρεασμένη από τον αθλητισμό.

Με μια φίλη της ταξίδεψε πριν λίγες μέρες στην Αμερική για να κάνει έρευνα αγοράς πριν ξεκινήσει τη δική της σειρά fitness ρούχων.

«Λόγω των πολλών χρόνων που ασχολούμαι και εργάζομαι στα γυμναστήρια, αποφάσισα να δημιουργήσω μια σειρά αθλητικών ρούχων, τα οποία θα αναδεικνύουν και θα κολακεύουν ακόμα περισσότερο το γυναικείο σώμα. Οι σειρές που θα δημιουργηθούν θα είναι δύο. Θα υπάρχει μια σειρά ρούχων yoga και μια athletics» δήλωσε στην «Espresso» .

Κάιλι Μινόνγκ και Τζέισον Ντόνοβαν: Συνάντηση επί σκηνής

Posted: 03 Aug 2012 07:07 AM PDT

Κάιλι Μινόνγκ και Τζέισον Ντόνοβαν: Συνάντηση επί σκηνής

Η Κάιλι Μινόνγκ και ο Τζέισον Ντόνοβαν θα βρεθούν ξανά επί σκηνής τα Χριστούγεννα.

Την αποκάλυψη έκανε ο θρυλικός παραγωγός του συνθέτη, Πιτ Γουότερμαν που είχε κλείσει και τους δυο τραγουδιστές για μια εμφάνιση στο Χάιντ Παρκ στις αρχές του προηγούμενου μήνα, κάτι που τελικά δεν έγινε εφικτό λόγω καιρού. Υποσχέθηκε πάντως ότι η παράσταση αυτή θα γίνει στο τέλος του χρόνου.

 

 

Ο γιος Μαρσέλο στηρίζει τον πατέρα του στο… Λονδίνο

Posted: 03 Aug 2012 04:39 AM PDT

Ο γιος Μαρσέλο στηρίζει τον πατέρα του στο… Λονδίνο

Ένθερμος οπαδός της Εθνικής Βραζιλίας είναι ο μικρός γιος του Μαρσέλο.

Ο μικρός Έντζο ταξίδεψε με την μητέρα του στο Λονδίνο για να στηρίξουν τον άσο της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος αγωνίζεται με τα χρώματα της σελεσάο. Θα βρίσκονται στην εξέδρα και θα τον χειροκροτούν σε κάθε του προσπάθεια. Τις φωτογραφίες του μικρού Έντζο ανέβασε στο twitter η περήφανη μητέρα του.

 

Βίντεο σοκ: Φορτηγό παρασέρνει μηχανή σε ζωντανή μετάδοση!

Posted: 04 Aug 2012 12:32 AM PDT

Βίντεο σοκ: Φορτηγό παρασέρνει μηχανή σε ζωντανή μετάδοση!

Το Youtube είναι full από βίντεο με τηλεοπτικά ατυχήματα, ορισμένα εκ των οποίων είναι κυριολεκτικά τραγικά.

Ενα εξ αυτών θα δείτε στο Νο 1 του Top 5 που ακολουθεί. Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr

Γιάννης Βογιατζής: «Με πιάνει ρίγος και σεβασμός στην Επίδαυρο»

Posted: 03 Aug 2012 05:39 AM PDT

Γιάννης Βογιατζής: «Με πιάνει ρίγος και σεβασμός στην Επίδαυρο»

Την Επίδαυρο την πρωτοέμαθα από τις διηγήσεις του πατέρα μου και της οικογένειάς μου. Έπεται, την έμαθα από τους δασκάλους μου, από τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου, όπου σπούδασα, και από τις περιγραφές ηθοποιών που είχαν παίξει εκεί», λέει ο Γιάννης Βογιατζής.

Ο ηθοποιός άκουγε ιστορίες από τους μεγαλύτερους ή του πιο έμπειρους για το Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου και έμενε με το στόμα ανοιχτό, μαγευόταν. Όπως περιγράφει στο περιοδικό «Lifestyle», αναρωτιόνταν συνεχώς αν θα μπορέσει ποτέ να πατήσει το πόδι του στο θέατρο της Επιδαύρου ως πρωταγωνιστής. « Έλεγα πάντα μέσα μου «Θεέ μου, θα αξιωθώ ποτέ να βρεθώ σε ένα τόσο μεγάλο θέατρο ως ερμηνευτής;». Το μόνο που κατάφερα, χρόνια ολόκληρα, ήταν να πηγαίνω σχεδόν ως θεατής σε όλες τις πρεμιέρες του Εθνικού Θεάτρου, να παρακολουθώ τις παραστάσεις».

Ενώ δεν ξεχνά να αναφέρει και τον τρόπο που έγινε το όνειρό του πραγματικότητα, λέγοντας: « Κάποια στιγμή ήρθε ο Γιάννης Χοιυβαρδάς, ο Μαρμαρινός και η Έφη Παπαθεοδώρου και μου πρότειναν να κάνω τον κορυφαίο του χορού στην παράσταση «Ηρακλής Μαινόμενος», αυτό έγινε μόλις πέρσι. Δεν ξέρω αν τα κατάφερα, άλλωστε κανένα δεν μπορεί να καταφέρει κάτι τόσο σπουδαίο. Κάθε φορά που το αναπολώ, σκέφτομαι τον εαυτο μου να βρίσκεται στην ορχήστρα και να κοιτάζει τον κόσμο αλλά και το θέατρο αυτό καθαυτό. Βλέπω την ιστορία του να εκτυλίσσεται μπροστά μου. Με πιάνει ρίγος και σεβασμός. Ήταν η ωραιότερη παράσταση της ζωής μου.

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές