Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

"Paparazzi"


"Paparazzi"


Ποια γαλαζοαίματη εμφανίστηκε ξυπόλητη κατά τη διάρκεια επίσημης εμφάνισης;

Posted: 01 Aug 2012 10:01 AM PDT

Ποια γαλαζοαίματη εμφανίστηκε ξυπόλητη κατά τη διάρκεια επίσημης εμφάνισης;

Υπέπεσε σε ατόπημα καθώς εμφανίστηκε ξυπόλητη κατά τη διάρκεια επίσημης εμφάνισης και μάλιστα χωρίς περιποιημένο πεντικιούρ!

 

Ο λόγος για την Kate Middleton, η οποία, όπως αναφέρει το entertv, αναγκάστηκε να βγάλει τα παπούτσια της, κατά τη διάρκεια επίσκεψης στο Bacon's College του Λονδίνου, καθώς συμμετείχε στα εγκαίνια του φιλανθρωπικού προγράμματος Coach Core Programme, το οποίο έχει στόχο την ενίσχυση αθλητών που ζουν σε φτωχές περιοχές. Η Kate Middleton δοκιμάστηκε ως κριτής σε αγώνα τζούντο, κατά τη διάρκεια του οποίου έπρεπε να αποχωριστεί τις πλατφόρμες που φορούσε.

Το πεντικιούρ της πάντως δεν ήταν όπως θα άρμοζε σε μια γαλαζοαίματη.

Ναταλία Γερμανού: «Έχω βγάλει τη λέξη ‘’δίαιτα’’ από τη ζωή μου»

Posted: 01 Aug 2012 08:26 AM PDT

Ναταλία Γερμανού: «Έχω βγάλει τη λέξη ''δίαιτα'' από τη ζωή μου»

Η Ναταλία Γερμανού έχει απαλλαγεί από τα περιττά κιλά και απολαμβάνει τη νέα της σιλουέτα.

Μετά τις αυτοσχέδιες δίαιτες που έκανε, απευθύνθηκε στον ειδικό και είδε αποτελέσματα. «Μετά τις αποτυχημένες μου προσπάθειες να χάσω το βάρος που ήθελα μόνη μου, αποφάσισα να καταφύγω σε ειδικό και να σταματήσω τις αυτοσχέδιες δίαιτες τύπου 70 γραμμ. μοσχάρι και δυο φύλλα μαρούλι, που όχι μόνο δεν με βοηθούσαν να χάσω τα κιλά που ήθελα , αλλά με εξαντλούσαν και μου προκαλούσαν και ζαλάδες, ημικρανίες και άλλα προβλήματα», αποκάλυψε στο Οκ η παρουσιάστρια και συνέχισε: «Πλέον έχω βγάλει τη λέξη ''δίαιτα'' από τη ζωή μου».

Ποιος τραγουδιστής είναι το αγοράκι τη φωτογραφίας;

Posted: 01 Aug 2012 09:41 AM PDT

Ποιος τραγουδιστής είναι το αγοράκι τη φωτογραφίας;

Τι κι αν τώρα έχει άριστη σχέση με την κάμερα και τα φώτα; Ως πιτσιρικάς ο τραγουδιστής δεν φαίνεται να απολάμβανε ιδιαίτερα τις φωτογραφίες!

 

Στην φωτογραφία με τον αγαπημένο του πατέρα, ο τραγουδιστής έδειχνε σοβαρός και κάπως μουτρωμένος! Τώρα όμως ξέρει καλά το παιχνίδι της δημοσιότητας και κάθε φορά που βλέπει φακό ξέρει να παίρνει πόζα και να χαμογελά! Ο λόγος για τον Πάνο Κιάμο ο οποίος μετά από πολύ κόπο είδε τελικά την καριέρα του να απογειώνεται και τώρα απολαμβάνει την επιτυχία μαζί με την σύζυγο και τρία παιδιά του. Πηγή φωτογραφίας: entertv

Φοίβος: Διακοπές με την οικογένειά του

Posted: 01 Aug 2012 09:44 AM PDT

Φοίβος: Διακοπές με την οικογένειά του

Ο Φοίβος άφησε για λίγο τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις για να κάνει διακοπές  με την οικογένειά του.

Ο μουσικοσυνθέτης με την σύζυγό του Αμαλία Καντερέ και τα δίδυμα παιδιά τους βρέθηκαν στην Σκιάθο – όπως και άλλοι επώνυμοι- για να ξεκουραστούν και ν' απολαύσουν τον ήλιο και τη θάλασσα. Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού Οκ, απαθανάτισε την οικογένεια στην παραλία Μικρός Βασιλιάς λίγο πριν αναχωρήσουν με σκάφος για το νησάκι Τσουγκριά που βρίσκεται απέναντι από την Σκιάθο.

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 1/8 έως 3/8

Posted: 01 Aug 2012 04:39 AM PDT

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 1/8 έως 3/8

Με διάθεση θεατή που περιμένει με αγωνία το υπέρλαμπρο θέαμα και με μια αόριστη προσμονή, υποδεχόμαστε τη Σελήνη στον Υδροχόο, σήμερα 1/8 στις 12.56 το μεσημέρι.

Στο πέρασμά της συνοδεύεται από μια πολλά υποσχόμενη Πανσέληνο, που καθορίζει γεγονότα, σχέσεις και συμπεριφορές. Διαβάστε περισσότερα στο astrology.gr

Επίθεση συνεργάτη πολιτικού σε δημοσιογράφο: «kiss my ass»

Posted: 01 Aug 2012 09:30 AM PDT

Επίθεση συνεργάτη πολιτικού σε δημοσιογράφο: «kiss my ass»

Την ώρα που ο πολιτικός απομακρυνόταν από το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη στη Βαρσοβία, ο συνεργάτης του δεν μπόρεσε να κρατήσει την ψυχραιμία του και, μπροστά στην κάμερα, ξέσπασε!

 

Oι δημοσιογράφοι ζητούσαν μια δήλωση από τον υποψήφιο πρόεδρο των ΗΠΑ, Mιτ Ρόμνεϊ. Ο στενός του συνεργάτης και γραμματέας του γραφείου Τύπου, Ρικ Γκόργα, απάντησε με υβριστικό τρόπο, γεγονός για το οποίο όμως στη συνέχεια χρειάστηκε να απολογηθεί.

Δείτε το video:

30 δευτερόλεπτα με την Blake Lively

Posted: 01 Aug 2012 08:45 AM PDT

30 δευτερόλεπτα με την Blake Lively

Μόλις κυκλοφόρησε το short film του νέου αρώματος Gucci Première

Μπορεί η καμπάνια για τα περιοδικά να είναι σε black&white, όμως το short film για το νέο άρωμα του οίκου Gucci είναι γεμάτο λάμψη, με την Blake Lively να είναι απλά συγκλονιστική!


Φορώντας ένα χρυσό εφαρμοστό φόρεμα Gucci, με τα μαλλιά της λαμπερά, με πολύ απαλά waves σε στυλ που θυμίζει τις σταρ του Old Hollywood, η Blake κοιτάζει μέσα από μια μεγάλη τζαμαρία τη φωτισμένη μητρόπολη το βράδυ και φοράει το νέο Gucci Première. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Nicolas Winding Refn και τα γυρίσματα έγιναν στην ιστορική Sheats Goldstein Residence στο Hollywood. 


«Ο οίκος Gucci είναι σταθερή αξία. Τον θαύμαζα πάντα γιατί κατά τη γνώμη μου αντιπροσωπεύει τη δύναμη» δήλωσε η Lively όταν ανακοινώθηκε πως θα είναι η πρωταγωνίστρια στην καμπάνια του νέου αρώματος του οίκου και το αποτέλεσμα δείχνει πως η ηθοποιός ήταν μια εξαιρετική επιλογή. 


Διαβάστε ακόμα:

Βήμα-βήμα: το μακιγιάζ της Blake Lively

Blake Lively: δείτε την στην καμπάνια για το Gucci Premiere

Blake Lively: ποια είναι η νέα haute συνεργασία της;




Πώς είναι σήμερα οι δυο πρωταγωνίστριες του Beverly Hills 90210;

Posted: 01 Aug 2012 08:32 AM PDT

Πώς είναι σήμερα οι δυο πρωταγωνίστριες του Beverly Hills 90210;

Άλλοι τις αγαπήσαμε και άλλοι τις μισήσαμε! Σίγουρα όμως όλοι θυμόμαστε τις δυο πρωταγωνίστριες της σειράς που άφησε εποχή την δεκαετία του '90, «Beverly Hills, 90210».

Διαβάστε περισσότερα στο gossip-tv.gr

Το αγαπημένο denim πουκάμισο της Katie Holmes

Posted: 01 Aug 2012 08:30 AM PDT

Το αγαπημένο denim πουκάμισο της Katie Holmes

Η σταρ μοιάζει αχώριστη με το –αξίας 45 δολαρίων- fashion item

Από την ημέρα ανακοίνωσης του διαζυγίου της με τον Tom Cruise, οι paparazzi καραδοκούν έξω από το σπίτι όπου μένει η Katie Holmes, μαζί με την εξάχρονη Suri, στο Μανχάταν. Η μεγάλη αλλαγή στην προσωπική ζωή της Holmes, φαίνεται να είναι υπεύθυνη και για κάτι άλλο διαφορετικό πάνω της: την εμφανή βελτίωση στο στυλ της. Έτσι, μία –σχεδόν αδιάφορη στυλιστικά- ηθοποιός, κατάφερε να μας απασχολεί καθημερινά με τις ενδυματολογικές της επιλογές.

Ένα από τα κομμάτια που η Katie δεν φαίνεται διατεθειμένη να αποχωριστεί, είναι και το κοντομάνικο denim πουκάμισο από τα Gap, αξίας 45 δολαρίων. Οπαδός του χαλαρού, casual ντυσίματος, η 33χρονη ηθοποιός το έχει συνδυάσει με μίνι και μάξι φούστα και με τζιν παντελόνι. Κατά την άποψή μας, πρόκειται για ένα υποδειγματικό κομμάτι- πασπαρτού για την γκαρνταρόμπα κάθε γυναίκας, ενώ η προσιτή του τιμή το κάνει ακόμα πιο must- have.

 

Διαβάστε ακόμα:

 

Katie Holmes, ποιος είναι αυτός;

Katie & Anne λατρεύουν το ίδιο κεντητό top

Tom Cruise: Πριν την Katie Holmes, στην ζωή του υπήρξε η Nicole Kidman

Ποια σταρ εγκλωβίστηκε μέσα στο εκμαγείο του νέου της ρόλου;

Posted: 01 Aug 2012 08:00 AM PDT

Ποια σταρ εγκλωβίστηκε μέσα στο εκμαγείο του νέου της ρόλου;

Έπαθε κρίση πανικού μέχρι να ολοκληρωθεί το μακιγιάζ!

Η Βασίλισσα της τηλεθέασης εγκλωβίστηκε στο εκμαγείο που της ετοίμαζε η ομάδα του μακιγιάζ για της ανάγκες του νέου της ρόλου σε μεγάλη Hollywood-ιανή παραγωγή. Λίγο ακομη και θα έσκαγε καθώς η σιλικόνη είχε καλύψει τις τρύπες που είχαν ανοιχτεί για να αναπνέει από τη μύτη!

H Oprah Winfrey, μπορεί να είναι η πιο διάσημη παρουσιάστρια της Αμερικής, ξεκίνησε όμως την καριέρα της ως ηθοποιός και πολλά υποσχόμενη. Τη μεγάλη της αγάπη, την υποκριτική, δεν την ξέχασε ποτέ. Η Oprah πρωταγωνιστεί στο πολυαναμενόμενο  The Buttler και τα γυρίσματα την έχουν  συναρπάσσει μιας και είναι ο πρώτος σημαντικός της ρόλος από την ταινία The Beloved.

Τα tweets και posts της σχετικά με τις προετοιμασίες είναι συνεχή και συνοδεύονται σχεδόν πάντα από τις ανάλογες φωτογραφίες που προαναγγέλουν την επιστροφή της στη μεγάλη οθόνη.  Η ταινία του Lee Daniels, πραγματεύεται την πραγματική ιστορία του Eugene Allen, του πιο παλιού buttler στον Λευκό Οίκο  ο οποίος εργάστηκε για επτά διαφορετικούς προέδρους των ΗΠΑ. Πρωταγωνιστεί ο  Forest Whitaker και η Oprah ως σύζυγός του.

Μόλις το εκμαγείο αφαιρέθηκε και διορθώθηκε η Oprah πόσταρε στο twitter φωρογραφίες συνοδευόμενες από χιουμοριστικά tweets τύπου: «Νιώθω λίγο κλειστοφοβικά εδώ μέσα»  και «Τώρα γελάμε αλλά προηγουμένως παραλίγο να σκάσω- δεν αστειεύομαι καθόλου».

Διαβάστε ακόμη:

 

Σε ποιά Ελληνίδα ανήκει αυτό το πληθωρικό μπούστο;

Posted: 01 Aug 2012 08:00 AM PDT

Σε ποιά Ελληνίδα ανήκει αυτό το πληθωρικό μπούστο;

Πρόσφατα κατέλαβε την πέμπτη θέση ανάμεσα στις πιο σέξι γυναίκες του κόσμου από το περιοδικό FHM και κανείς δεν αναρωτήθηκε το γιατί.

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr 

Eva Longoria: ποια είναι η μεγαλύτερη beauty εμμονή της;

Posted: 01 Aug 2012 07:33 AM PDT

Eva Longoria: ποια είναι η μεγαλύτερη beauty εμμονή της;

Την απέκτησε αφού βγήκε στο γυαλί.

Η σταρ μίλησε στο site Bellasugar και αποκάλυψε πού οφείλει τη λάμψη της επιδερμίδας της. Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

Keira Knightley: Μία gothic φωτογράφηση για το Harper’s Bazaar

Posted: 01 Aug 2012 02:51 AM PDT

Keira Knightley: Μία gothic φωτογράφηση για το Harper's Bazaar

Ο Karl Lagerfeld μπορεί να έχει στεναχωρήσει πολύ κόσμο με τα σχόλια του για την Adele και την Pippa Middleton, όμως η Keira Knightley παραμένει μια από τις αγαπημένες του σταρ.

Γι' αυτό και η ηθοποιός στο Harper's Bazaar και μίλησε για τον διάσημο σχεδιαστή εξηγώντας γιατί είναι αμοιβαία τα αισθήματα. «Είναι εξαιρετικός. Διάβαζει τα πάντα, μιλάει πέντε διαφορετικές γλώσσες. Θα μιλάει σε εσάς αγγλικά, σε έναν άλλο γαλλικά και σε έναν άλλο γερμανικά στη στιγμή. Τότε χτυπάει το τηλέφωνο και αρχίζει τα ιταλικά. Είναι απίστευτος», αναφέρει η ηθοποιός. Τη φωτογράφηση σε gothic στιλ έκανε η Ellen Von Unwerth.

Ο χαλαρός Σάκης

Posted: 01 Aug 2012 08:54 AM PDT

Ο χαλαρός Σάκης

Μια ακόμη μοναδική sold- out συναυλία απήλαυσε το κοινό της Μυκόνου την περασμένη Κυριακή με τον υπέροχο Σάκη Ρουβά.

Ευδιάθετος, χαλαρός και ανανεωμένος ο τραγουδιστής, όπως χαρακτηριστικά έγραψε στο twitter, απήλαυσε την κάθε στιγμή. Ο Σάκης όμως περά από την επαγγελματική αυτή υποχρέωση, βρήκε χρόνο να χαλαρώσει απολαμβάνοντας τον καφέ και την παρέα των φίλων του στο Καλό Λιβάδι. Ο φωτογραφικός φακός του Ok τον απαθανάτισε να μιλά στο κινητό του τηλέφωνο σε ένα από τα πιο γνωστά café του νησιού.

Πηγή φωτογραφιών: ok - hello

Χάθηκε η πρώτη σημαία στο φεγγάρι

Posted: 01 Aug 2012 08:58 AM PDT

Χάθηκε η πρώτη σημαία στο φεγγάρι

Χάθηκε η πρώτη σημαία που τοποθέτησαν στο φεγγάρι οι πρώτοι άνθρωποι που πάτησαν την επιφάνειά του, οι Neil Armstrong και Buzz Aldrin.

Η πρώτη σημαία που καρφώθηκε στο έδαφος του φεγγαριού, δεν είναι όρθια, αφού έπεσε από τα αέρια των ρουκετών του Apollo 11, σύμφωνα με τον Mark Robinson, τον ερευνητή του προγράμματος σεληνιακών δορυφόρων. Σήμερα οι φωτογραφίες από την κάμερα που έχει τεθεί σε τροχιά γύρω από τη σελήνη, αποδεικνύουν πως είχε δίκιο.

 

Χάθηκε η πρώτη σημαία στο φεγγάρι

Posted: 01 Aug 2012 08:58 AM PDT

Χάθηκε η πρώτη σημαία στο φεγγάρι

Χάθηκε η πρώτη σημαία που τοποθέτησαν στο φεγγάρι φεγγάρι, οι πρώτοι άνθρωποι που πάτησαν την επιφάνειά του, οι Neil Armstrong και Buzz Aldrin.

 

Σύμφωνα με τον Mark Robinson, ερευνητή του προγράμματος σεληνιακών δορυφόρων,

Η πρώτη σημαία που καρφώθηκε στο έδαφος του φεγγαριού, δεν είναι όρθια, αφού έπεσε από τα αέρια των ρουκετών του Apollo 11, σύμφωνα με τον Mark Robinson, τον ερευνητή του προγράμματος σεληνιακών δορυφόρων.

Μάλιστα, ο ένας από τους δυο αστροναύτες-μέλη αυτής της πρώτης αποστολής, όπως αναφέρει το fthis, ο Aldrin, ανέφερε το γεγονός, κανείς όμως δεν τον πίστεψε. Σήμερα, ωστόσο, οι φωτογραφίες από την κάμερα που έχει τεθεί σε τροχιά γύρω από τη σελήνη, αποδεικνύουν πως είχε δίκιο.

Βίντεο: 4χρονο αγοράκι παίζει στα ντραμς το «I hate myself for loving you» με απίστευτη μαεστρία

Posted: 01 Aug 2012 08:13 AM PDT

Βίντεο: 4χρονο αγοράκι παίζει στα ντραμς το «I hate myself for loving you» με απίστευτη μαεστρία

Ακούει το τραγούδι και πωρώνεται τόσο που χτυπάει με δύναμη τα ντραμς που έχει μπροστά του.

Διαβάστε περισσότερα στο mothersblog.gr

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Δεν αποχώρησε από το σχήμα με τον Χατζηγιάννη γιατί ποτέ δεν συζήτησε τη συμμετοχή της

Posted: 01 Aug 2012 08:51 AM PDT

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Δεν αποχώρησε από το σχήμα με τον Χατζηγιάννη γιατί ποτέ δεν συζήτησε τη συμμετοχή της

Τι απαντά η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στις φήμες που την θέλουν να αποχώρισε αιφνίδια από το σχήμα Ζουγανέλη - Μπουλά - Χατζηγιάννη, στο οποίο θα συμμετείχε την επόμενη σεζόν;

 

«Η Ελεωνόρα δεν αποχώρησε από κανένα σχήμα γιατί ποτέ δεν έγινε καμία συζήτηση για την Ακτή Πειραιώς, ώστε να συμμετάσχει. Άλλωστε τα σχέδιά της είναι τελείως διαφορετικά. Αυτή την περίοδο κάνει περιοδεία με μεγάλη επιτυχία με τον Φιίλιππο Πλιάτσικα και παράλληλα ετοιμάζει τον καινούριο της δίσκο, ο οποίος θα κυκλοφορήσει μέσα στον Δεκέμβρη. Το επόμενο βήμα της είναι η συναυλία που θα κάνει στις 19 Σεπτεμβρίου στο προαύλιο του Μεγάρου Μουσικής, ένα αφιέρωμα στον Σταύρο Ξαρχάκο. Σαφώς και θα κάνει live εμφανίσεις, αλλά αυτό θα συβεί από τον Ιανουάριο και μετά. Ήδη έχουν γίνει οι συζητήσεις με μια συγκεκριμένη μουσική σκηνή» δήλωσε στο fthis η manager της τραγουδίστριας.

Έκανε το θαύμα της η ΕΡΤ με Ηλιάδη!

Posted: 01 Aug 2012 08:52 AM PDT

Έκανε το θαύμα της η ΕΡΤ με Ηλιάδη!

Μακάρι να βγούμε ψεύτες, αλλά η Ελλάδα δεν θα σαρώσει τα μετάλλια στο Λονδίνο. Και το παρθενικό της δεν το είδε κανείς «ζωντανά», καθώς η ΕΡΤ μάς έδειχνε ποδηλασία την ώρα που ο Ηλιάδης πάλευε για το χάλκινο.

 

Διαβάστε περισσότερα στο: onsports.gr

Ινδική αστρολογία-Προβλέψεις Αυγούστου για τα δώδεκα ζώδια

Posted: 01 Aug 2012 04:31 AM PDT

Ινδική αστρολογία-Προβλέψεις Αυγούστου για τα δώδεκα ζώδια

Οι Προβλέψεις της Ινδικής Αστρολογίας για το μήνα Αύγουστο Οδηγίες προς τους αναγνώστες.

Θυμίζω ότι στην Ινδική παράδοση οι θέσεις των Φώτων, των πλανητών και των Δεσμών της Σελήνης υπολογίζονται με τον αστρικό ζωδιακό, δηλαδή περίπου 24 μοίρες μείον από τις θέσεις του τροπικού ζωδιακού της δυτικής αστρολογίας. Διαβάστε περισσότερα στο astrology.gr

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές