Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

╚»*«╝Pantocratoria©╚»*«╝


╚»*«╝Pantocratoria©╚»*«╝


Serafeim Doganidis likes Panathinaikos.

Posted: 04 Sep 2011 02:15 PM PDT

facebook
Serafeim Doganidis likes Panathinaikos.
Update Panathinaikos
Προβολή όλων των ειδοποιήσεων
Το μήνυμα έχει σταλεί στη διεύθυνση pantocratoria.apostolh-mail@blogger.com. Αν δεν θέλετε να λαμβάνετε αυτά τα email από το Facebook στο μέλλον ή αν δεν θέλετε να χρησιμοποιείται η προσωπική σας διεύθυνση email για προτάσεις φιλίας, τότε: απενεργοποίηση εγγραφής. Facebook, Inc. P.O. Box 10005, Palo Alto, CA 94303

You requested a new Facebook password

Posted: 04 Sep 2011 01:36 PM PDT

Γεια σας, Word,

Πρόσφατα ζητήσατε να αλλάξετε κωδικό πρόσβασης στο Facebook. Για να ολοκληρώσετε το αίτημά σας, ακολουθήστε αυτόν το σύνδεσμο:

https://www.facebook.com/recover.php?n=KEEhFtWTx&id=100002004018694&s=10

Εναλλακτικά, μπορείτε να μεταβείτε στο https://www.facebook.com/recover.php και να εισάγετε τον ακόλουθο κωδικό επαναρρύθμισης του κωδικού πρόσβασης:

KEEhFtWTx

Σημείωση: Για λόγους ασφαλείας, αυτό το email έχει σταλεί σε όλες τις διευθύνσεις email που συνδέονται με το λογαριασμό σας στο Facebook.

*Didn't Request This Change?*
Αν δεν ζητήσατε νέο κωδικό πρόσβασης, πείτε το μας στο:

https://www.facebook.com/login/recover/disavow_reset_email.php?n=KEEhFtWTx&id=100002004018694

Ευχαριστούμε,
Η Ομάδα του Facebook

To Ποντίκι -

Posted: 04 Sep 2011 01:30 PM PDT

To Ποντίκι -


To ΠΟΝΤΙΚΙ art προτείνει για τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου

Posted: 05 Sep 2011 05:54 AM PDT

5/9, «Τεχνόπολις»

Πειραιώς 100, Γκάζι

Η κεντρική συναυλία της τρέχουσας περιοδείας του Αλκίνοου Ιωαννίδη γίνεται στο Γκάζι. Μαζί του επί σκηνής είναι οι φίλοι του μουσικοί συνεργάτες Γιώργος Καλούδης , Σωτήρης Λεμονίδης και Μιχάλης Καπηλίδης . Ανατρεπτικές ενορχηστρώσεις, έντονος αυτοσχεδιαστικός χαρακτήρας, ενσωμάτωση πολλών μουσικών ειδών και εναλλαγή του ακουστικού με τον ηλεκτρικό ήχο είναι τα κύρια στοιχεία αυτής της μουσικής ομάδας, που κινούμενη ελεύθερα μέσα και έξω από τις φόρμες του τ...

Επιστροφή στις νίκες για την Εθνική

Posted: 04 Sep 2011 10:09 AM PDT

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας εξασφάλισε η Εθνική μας ομάδα η οποία επικράτησε του Μαυροβουνίου με 71-55 για την τέταρτη αγωνιστική του Γ' ομίλου της διοργάνωσης.

Με εξαιρετική άμυνα και υποδειγματικό παιχνίδι στο ανοικτό γήπεδο, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα «έσβησε» το ματς με την ΠΓΔΜ, δείχνοντας να βρίσκει το στιλ που της ταιριάζει.

Ένα δεκάλεπτο χρειάστηκαν για να «κλειδώσουν» το παιχνίδι οι παίκτες του Ηλία Ζούρου. Κορυφαίοι για την Ελλάδα οι Κώστας Κο...

«Εκπτώσεις» στα ενοίκια

Posted: 04 Sep 2011 07:09 AM PDT

Μεγάλες εκπτώσεις στα ενοίκια των φοιτητικών ακινήτων, μπορούν να πετύχουν φέτος χιλιάδες γονείς που αναζητούν γκαρσονιέρες και δυάρια στις πόλεις που έχουν πανεπιστήμια και ΤΕΙ. Υπολογίζεται ότι περισσότερα από 100.000 σπίτια ενοικιάζονται κάθε χρόνο σε φοιτητές, ενώ το ετήσιο κόστος για κάθε οικογένεια ανέρχεται σε 3.000 - 6.000 ευρώ. Δηλαδή, κατά μέσο όρο, ο συνολικός ετήσιος τζίρος της φοιτητικής αγοράς κυμαίνεται γύρω στα 400 - 500 εκατ. ευρώ, ενώ μπορεί να φτάσει το 1 δισ. ευρώ.

Φαίνε...

Συναίνεση: «εχθρός του λαού»

Posted: 04 Sep 2011 06:52 AM PDT

Με αιχμή του δόρατος την αναδιάρθρωση των εργα­σιακών σχέσεων που συντελείται ελέω τρόικας και μνημονί­ων, αλλά και τους αναγκαίους μαζι­κούς αγώνες που απαιτούνται για την αναχαίτισή της, ανεβαίνει το ΚΚΕ στη Θεσσαλονίκη για τη ΔΕΘ, ενώ το ΠΑ­ΜΕ έχει προγραμματίσει το αγωνιστι­κό του ραντεβού στις 10 Σεπτέμβρη, ημέρα κινητοποίησης των συνδικά­των, στην πλατεία Αριστοτέλους . Παράλληλα, πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για το καθιερωμέ­νο Φεστιβάλ της ΚΝΕ το οποίο θα κορυφωθεί με με­γάλη πολ...

Το Βερολίνο θα καθορίσει τη στάση του βάσει της έκθεσης της Τρόικας

Posted: 04 Sep 2011 06:51 AM PDT

Ο εκπρόσωπος της Γερμανίδας καγκελαρίου, Άνγκελα Μέρκελ, σε δηλώσεις του, τόνισε χαρακτηριστικά ότι «η βάση για την όποια στάση της κυβέρνησης του Βερολίνου θα είναι η επίσημη έκθεση της τρόικας και όχι οι φήμες».

Παράλληλα, επισήμανε την ανάγκη η Ελλάδα «να εφαρμόσει τις υποχρεώσεις που έχει αναλάβει χωρίς καθυστερήσεις, και αν πράγματι τις εφαρμόζει, αυτό θα το κρίνει το πόρισμα της τρόικας».

Σύμφωνα με την Deutsche Welle, ωστόσο, τίθεται για πρώτη φορά  θέμα εξόδου της Ελλάδας από την ευρ...

Μπολτ και … παγκόσμιο ρεκόρ!

Posted: 04 Sep 2011 06:01 AM PDT

Μπορεί να μην κατάφερε να αγωνιστεί στον τελικό των 100 μέτρων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου της Νταεγού, όμως «ρέφαρε» στη συνέχεια. O Γιουσέιν Μπολτ, παγκόσμιος πρωταθλητής στα 200 μέτρα, έκανε παγκόσμιο ρεκόρ με την ομάδα σκυταλοδρομίας 4Χ100 της Τζαμάικας στον τελικό του αγωνίσματος, σημειώνοντας χρόνο 37.04, τρέχοντας τελευταίος από τους τέσσερις συναθλητές του. Ετσι, κατέρριψαν το δικό τους 37.10 από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου το 2008.

Μαζί με τον παγκόσμιο ρέκορντμαν και «χρυ...

Πυρκαγιά ξέσπασε στο Μαίναλο Αρκαδίας

Posted: 04 Sep 2011 04:42 AM PDT

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε περίπου στις 11:00 το πρωί της Κυριακής στη θέση Ραπούνι στο Μαίναλο Αρκαδίας, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται κινητοποίηση δυνάμεων της Πυροσβεστικής από όλη την περιφέρεια Πελοποννήσου για την κατάσβεση της φωτιάς.

Η κύρια εστία της φωτιάς ήταν σε ρεματιά που είχε ξανακαεί το 2000, ενώ μέχρι πρότεινος έχει επεκταθεί και σε δασικές εκτάσεις. Η πυροσβεστική την χαρακτήρισε ως «ιδιαίτερα επικίνδυνη»  λόγω των ανέμων που πνέουν στην περιοχή.

Στην περιοχή επιχειρούν δυνάμεις της πυροσ...

Βενιζέλος: «Εκτός πραγματικότητας» τα σενάρια περί σύγκρουσης με την Τρόικα

Posted: 04 Sep 2011 04:12 AM PDT

Με ανακοίνωση αποφάσισε να απαντήσει εκ νέου ο υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, στα δημοσιεύματα του Σαββατοκύριακου για τις εξελίξεις στην οικονομία και την πορεία των συνομιλιών με την τρόικα.

Συγκεκριμένα, ο ΥΠΟΙΚ αναφέρει ότι «Είναι λυπηρό να ανακυκλώνονται με επίμονο τρόπο δημοσιογραφικο-πολιτικά σενάρια που στοχεύουν στην καλλιέργεια κλίματος αβεβαιότητας και κινδυνολογίας, χωρίς να γίνεται αντιληπτό ότι αυτό είναι ιδιαίτερα βλαπτικό για την εθνική οικονομία και την πληγωμένη α...

Δύο… γάιδαροι μαλώνανε…

Posted: 04 Sep 2011 03:29 AM PDT

Επιμένει η Νέα Δημοκρατία στο θέμα της εμπλοκής των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων στα 5μηνα απασχόλησης ανέργων σε δήμους, πρόγραμμα που χρηματοδοτεί η Ευρωπαϊκή Ένωση και δημιούργησε πολλές εντάσεις μέσα στον Αύγουστο.

Η αξιωματική αντιπολίτευση, που ξέρει από κομματικά ρουσφέτια, αφού κατόρθωσε στην κυβερνητική πενταετία να αλλάξει τα φώτα στο Δημόσιο, φοβάται - και δικαίως - ότι το ΠΑΣΟΚ θα χρησιμοποιήσει τις ΜΚΟ ως προκάλυμμα καπνού προκειμένου οι τοπικές του οργανώσεις να «αναζωογονηθούν» ως...

Ραγκούσης: Δεν θα υποχωρήσουμε στις απαιτήσεις «κακομαθημένων» συντεχνιών

Posted: 04 Sep 2011 03:03 AM PDT

O υπουργός Υποδομών, Γιάννης Ραγκούσης, δήλωσε ότι η κυβέρνηση δεν θα «υποχωρήσει  στις απαιτήσεις καμίας "κακομαθημένης" συντεχνίας» και παράλληλα ζήτησε να προχωρήσουν οι αλλαγές χωρίς δισταγμούς και παλινωδίες.

Μιλώντας στο «Βήμα της Κυριακής» προανήγγειλε ακόμα αλλαγές στις διοικήσεις των ΔΕΚΟ.

Αναφορικά με το ζήτημα της απελευθέρωσης του επαγγέλματος των ταξί, επισήμανε ότι οι ρυθμίσεις για τα ταξί θα κατατεθούν πολύ σύντομα στο Υπουργικό Συμβούλιο, ενώ πρόσθεσε πως «το διακύβευμα είναι αν...

Δέκα συλλήψεις στη συγκέντρωση των «Αγανακτισμένων» το Σάββατο

Posted: 04 Sep 2011 01:55 AM PDT

Σε δέκα συλλήψεις προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. το βράδυ του Σαββάτου, κατά τη διάρκεια της νέας συγκέντρωσης που πραγματοποίησαν οι «Αγανακτισμένοι» μπροστά από το κτίριο της Βουλής.

Ειδικότερα, επτά άτομα συνελήφθησαν για παρακώλυση συγκοινωνιών και τρία για επιθέσεις σε βάρος αστυνομικών. Και οι δέκα συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.

Η λεωφόρος Αμαλίας είχε κλείσει κατα τη διάρκεια της συγκέντρωσης, δόθηκε όμως και πάλι στην κυκλοφορία έπειτα από επέμβαση των ΜΑΤ.

Το επόμενο Σάββατο 10 Σεπ...

Στο Παρίσι ο Στρος-Καν

Posted: 04 Sep 2011 01:37 AM PDT

Στο Παρίσι έφτασε το πρωί της Κυριακής ο Ντομινίκ Στρος-Καν, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Αν Σινκλέρ, ύστερα από την δικαστική «περιπέτεια» που είχε στις ΗΠΑ κατηγορούμενος για απόπειρα βιασμού.

Ο  τέως επικεφαλής του ΔΝΤ, απέφυγε να κάνει την οποιαδήποτε δήλωση στους δημοσιογράφους ενώ στη συνέχεια αποχώρησε από το αεροδρόμιο.  Η εικόνα του έχει υποστεί μεγάλο πλήγμα ενώ δεν αναμένεται οι Γάλλοι πολίτες να του επιφυλάσσουν θερμή υποδοχή.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το π...

Διαμαντοπούλου: «Η συναίνεση βοηθάει στις μεγάλες αποφάσεις»

Posted: 04 Sep 2011 01:04 AM PDT

Η υπουργός Παιδείας, Άννα Διαμαντοπούλου, σε συνέντευξη που παραχώρησε, σημείωσε ότι «η συναίνεση βοηθάει στις μεγάλες αποφάσεις που έχει ανάγκη η χώρα για να σταθεί όρθια», τονίζοντας το ενδεχόμενο αδυναμίας υλοποίησης των μέτρων της 21ης Ιουλίου.

Ειδικότερα, ανέφερε στο «Έθνος της Κυριακής», ότι είναι μεγάλη ανάγκη η κυβέρνηση να εφαρμόσει άμεσα και γρήγορα αλλαγές, ενώ τάσσεται υπερ των απολύσεων στο Δημόσιο για τους «ασυνείδητους» δημοσίους υπαλλήλους και της διαμόρφωσης μίας δίκαιης βάσης...

Λογοκρισία στην Τουρκία

Posted: 04 Sep 2011 01:01 AM PDT

Δεκαµελής «Επιτροπή Προστασίας Ανηλίκων από Βλαβερά Δηµοσιεύµατα», επιφορτισµένη µε την ευθύνη ελέγχου βιβλίων και περιοδικού Τύπου για «άσεµνο» περιεχόµενο, έχει συσταθεί στη γειτονική Τουρκία. Με επικεφαλής έναν οικονοµολόγο και µέλη έναν γιατρό, έναν ιµάµη και έναν ψυχολόγο, είναι το µοναδικό θεσµικό όργανο που µπορεί να παραπέµψει έναν συγγραφέα στη Δικαιοσύνη για παραβίαση του νόµου «περί ασέµνων». Η επιτροπή έχει επίσης το δικαίωµα να απαιτήσει την πώληση «άσεµνου» βιβλίου ή περιοδικού ...

Έχει χαθεί εντελώς η μπάλα-Πλήρης κυβερνητική αποσύνθεση

Posted: 04 Sep 2011 12:47 AM PDT

Tην μπάλα φαίνεται να έχει χάσει πλήρως ο πρωθυπουρ­γός, του οποίου η προφα­νής και πρωτοφανής αδυνα­μία να ελέγξει τις άγριες κόντρες των υπουργών του, αλλά και την πορεία της κυβέρνησης, έχει αναζωπυρώσει την ανησυχία για την προοπτική της χώρας. Κι ενώ επανέρχονται τα δημο­σιεύματα στον διεθνή Τύπο περί ενδε­χόμενης χρεοκοπίας της χώρας εντός του 2011, το πολιτικό προσωπικό της κυβέρνησης αλληλοσφάζεται για την πολιτική του επιβίωση και ο διχασμός μεταξύ των θιασωτών των κυβερνήσε­ων συνερ...

Το γερμανικό κρατίδιο «Ήλιος»

Posted: 04 Sep 2011 12:35 AM PDT

Στους διαδρόμους του ΥΠΕΚΑ, εκεί στη Μεσογείων, οι καλά γνωρίζοντες τα θέματα της ενέργειας, διατηρώντας ακό­μη τη χαλαρή διάθεση των διακοπών, έχουν επιστρατεύσει το χιούμορ για να σχολιάσουν την επικοινωνιακή «ηλια­κή καταιγίδα» που έχει κατακλύσει τη χώρα... Όπως λένε, το περίφημο πρό­γραμμα «Ήλιος», που μπήκε αιφνιδί­ως στην ατζέντα, δεν είναι τίποτε άλλο από τους ευσεβείς πόθους των Γερμα­νών για την εγκαθίδρυση στην ελληνι­κή επικράτεια γερμανικών κρατιδίων με την ονομασία «Sonne» .

Το π...

Κάνουν όνειρα για το Μαξίμου

Posted: 04 Sep 2011 12:22 AM PDT

Πρόβα... πρωθυπουργικού κοστουμιού κάνει ο πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς, αφού στη Ν.Δ. πιστεύουν ότι μέσα στο φθι­νόπωρο η κυβέρνηση θα αναγκαστεί να προσφύγει σε πρόωρες εκλογές, έστω κι αν δεν τις θέλουν ακόμη. Όπως γίνε­ται αντιληπτό, οι «γαλάζιοι» πιστεύουν ότι όχι μόνο θα κερδίσουν τις εκλογές, αλλά θα έχουν και αυτοδυναμία , όμως πολλοί προβληματίζονται για το πώς θα κυβερνήσουν. Όνειρα θερινής νυκτός λοιπόν; Μπορεί. Πάντως καλού - κακού στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ετο...

Κωστόπουλος: Η συγχώνευση συμβάλλει στον εξορθολογισμό του τραπεζικού συστήματος

Posted: 04 Sep 2011 12:10 AM PDT

O πρόεδρος της Alpha, Γιάννης Κωστόπουλος, δήλωσε ότι η συγχώνευση με τη Eurobank είναι ένα μεγάλο βήμα για τον εξορθολογισμό και την ενίσχυση του τραπεζικού συστήματος, καθώς «δημιουργείται μια μεγάλη και ισχυρότερη ελληνική τράπεζα, ευρωπαϊκού μεγέθους, η οποία μπορεί να προσελκύει ευκολότερα κεφάλαια και καταθέσεις».

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Βήμα της Κυριακής τόνισε πως «αλλιώς βλέπουν οι αγορές και οι καταθέτες μια μεγάλη ελληνική τράπεζα με περισσότερα κεφάλαια και τ...

Το γάντι στη νεολαία

Posted: 03 Sep 2011 06:20 PM PDT

Η κυβέρνηση, με τη «συναίνεση των τριών», κατάφερε να προ­ωθήσει τις αλλαγές που επιθυ­μεί στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Τώ­ρα μένει να δούμε τι θα κάνουν καθη­γητές και φοιτητές το αμέσως επόμενο διάστημα. Αν θα διαλέξουν, δηλαδή, τη δική τους... συναίνεση για την από­κρουση του νομοσχεδίου της υπουργού Παιδείας Άννας Διαμαντοπούλου.

Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, σχηματίζο­ντας ένα ευρύ μέτωπο με τις υπόλοιπες «μνημονιακές» δυνάμεις, στόχευσε σε μια επικοινωνιακή διαχείριση της επερ­χόμενης εκπαιδευ...

Posted: 04 Sep 2011 12:17 PM PDT

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

brindes gratis

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

[Ακούω, βλέπω και τα λέω] Νέος σύνδεσμος

Posted: 04 Sep 2011 10:39 AM PDT

Πώς να αναγνωρίσετε τον μέλλοντα πρώην σας

Posted: 04 Sep 2011 08:56 AM PDT

Και ονομάζεται λογική. Αν καταφέρετε εκεί που κολυμπάτε σε πελάγη ευτυχίας και ο έρωτάς σας έχει κολλήσει σαν τσίμπλα στα μάτια τυφλώνοντάς σας μπορέσετε να σκεφτείτε με βάση τη λογική μπορεί και να αποφύγετε τα δράματα. Ή, έστω, να τα περιμένετε ώστε να είστε πιο προετοιμασμένη όταν φτάσουν. Αν τα καταφέρετε, δώστε λίγη σημασία σε τρεις βασικές ενδείξεις που βροντούν σαν καμπάνες ηχώντας την «λήξη» την ώρα που στα αυτιά σας, όμως, ακούγονται σαν τιτιβίσματα εξωτικών καλλίφωνων πουλιών.

Νεύρα

Ένας κύριος ο οποίος θυμώνει πολύ και θυμώνει συχνά, όχι απαραίτητα μαζί σας αλλά παρουσία σας, και ειδικά στην έναρξη μιας σχέσης, την περίοδο δηλαδή που όλοι θέλουμε να δείχνουμε τον καλύτερό μας εαυτό, είναι πολύ πιθανό να είναι ένας άνδρας ασταθής συναισθηματικά. Μην προσπαθείτε να πείσετε τον εαυτό σας πως το ότι σας αφήνει να δείτε την κακή του πλευρά είναι ένδειξη του ότι νιώθει οικειότητα μαζί σας. Σκεφτείτε πόση ανασφάλεια προκαλεί το να είναι κανείς με έναν άνθρωπο που θυμώνει με το παραμικρό και αλλάζει η διάθεσή του σε χρόνο dt εκεί που δεν το περιμένεις. Σας φαίνεται πως μπορεί αυτή η σχέση να έχει μεγάλη διάρκεια;

Όρια

Τώρα που το «εγώ» έγινε «εμείς» δεν σημαίνει πως πρέπει να αφανίσουμε δια παντός το «εγώ». Ναι μεν ο έρωτας είναι ακριβώς αυτό το υπέροχο συναίσθημα που σε κάνει να χάνεις τον έλεγχο, να γκρεμίζεις τους τοίχους, να καταπατάς τα όρια και άλλα τέτοια cliche αλλά αν η καταπάτηση κρατήσει για πάντα μάλλον θα ζοριστείς. Αν το πιτσουνάκι σου θέλει να διαβάζει όλα τα sms που σου στέλνουν οι φίλες σου (για να σε γνωρίσει καλύτερα) και κάθεται από πάνω σου κάθε φορά που ανοίγεις το mailbox σου (γιατί δεν μπορεί να σε αποχωριστεί), θέλει να βγαίνετε μόνο μαζί (γιατί του λείπεις), σε παίρνει τηλέφωνο κάθε 20' όταν είστε μακριά (μα επειδή του λείπεις, είπαμε) μπορεί να σου φαίνεται γλυκούλικο τώρα αλλά μέτρα τις μέρες μέχρι να νιώσεις πως ασφυκτιάς. Δεν πρέπει να μένουν και πάρα πολλές

Οι αποκαλυπτικές φωτογραφίες στο facebook «ρίχνουν» το ενδιαφέρον των ανδρών

Posted: 04 Sep 2011 08:50 AM PDT

Οι προκλητικές φωτογραφίες στο facebook, μπορεί να συγκεντρώνουν τα …μάτια των ανδρών, όμως όχι και το ενδιαφέρον τους.

Έρευνα (Moreno, 2011) έδειξε ότι οι άνδρες χρησιμοποιούν το facebook για να αξιολογούν πιθανές μελλοντικές συντρόφους, ωστόσο, οι «πικάντικες» αναρτήσεις τούς απωθούν από το να συνάψουν σχέση με τη γυναίκα αυτή.

Η μελέτη έγινε σε ετεροφυλόφιλους άνδρες φοιτητές και αφού τους έδειξαν σχετικό υλικό στο facebook, τους ζήτησαν να εκφράσουν τις απόψεις τους.

Προέκυψε λοιπόν ότι:

  • Οι αναρτήσεις που είχαν σεξουαλικά στοιχεία, με την έννοια ότι υποδήλωναν κάτι σεξουαλικό, μεγάλωναν τις σεξουαλικές προσδοκίες των ανδρών.
  • Οι αναρτήσεις αυτές μείωναν την επιθυμία των ανδρών να συνάψουν σχέση με τις γυναίκες αυτές.
  • Το υλικό που παρουσιαζόταν μέσω του facebook αξιολογήθηκε ως σημαντικό και πολύτιμο αλλά ελλιπές.

Ποιες είναι οι πιο “δύσκολες” Ευρωπαίες;

Posted: 04 Sep 2011 08:45 AM PDT

Μπορεί η νέα γενιά γυναικών, που είναι περισσότερο κυνηγοί νακάνουν one night stand όσο εύκολα μιλούν, αναπνέουν και κοιμούνται, αλλά φαίνεται πως από χώρα σε χώρα αυτό έχει αρκετή απόκλιση.

Η Ελληνίδα φαίνεται πως επάξια κέρδισε τον τίτλο της "πιο δύσκολης" στην Ευρώπη, καθώς όπως όλα δείχνουν, οι άντρες δυσκολεύονται αρκετά για να την κατακτήσουν.

Έτσι, το δικό μας κορίτσι μας βγάζει ασπροπρόσωπους, αφού σε αντίθεση με τις Σουηδέζες, δείχνει να είναι πιο συγκεκριμένη σε αυτό που θέλει, το διεκδικεί, αλλά ταυτόχρονα κρατά την ισορροπία της, αποφεύγοντας τις κακοτοπιές και την ασταμάτητη εναλλαγή

Το φάντασμα της παμπ

Posted: 04 Sep 2011 08:39 AM PDT

Περίεργα φαινόμενα καταγράφουν μερικές φορές οι κάμερες ασφαλείας… Σε αυτή την περίπτωση, ένα πνεύμα έχει "πιαστεί" να αιωρείται σε μια παμπ της βορειοδυτικής Βρετανίας.

Η εμφάνιση του φαντάσματος διήρκεσε 31 δευτερόλεπτα και συνέβη 18 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα.

Ο ιδιοκτήτης της παμπ με το όνομα «Wolfe» στην πόλη Πένριθ, ανέφερε το ανατριχιαστικό περιστατικό στους υπαλλήλους του γειτονικού καταστήματος, ενός ταξιδιωτικού γραφείου. Ο 38χρονος με έκπληξη άκουσε ότι και αυτοί είχαν δει φαντάσματα να τριγυρίζουν στο χώρο που εργάζονταν την ημέρα, και είχαν καταγραφεί από τις κάμερες ασφαλείας.

Μετά από έρευνα, οι φοβισμένοι υπάλληλοι και ο ιδιοκτήτης της παμπ κατέληξαν ότι κάποτε τα δύο καταστήματα ήταν ενιαίος χώρος, στον οποίο λειτουργούσε γραφείο κηδειών.

Διαμαρτυρία πολιτών στα σύνορα

Posted: 04 Sep 2011 08:35 AM PDT

Για περίπου μια ώρα έμεινε κλειστός ο μεθοριακός σταθμός των Ευζώνων από Μέλη του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου και της Πατριωτικής Κίνησης Πολιτών Καβάλας.

Το πλήθος διαμαρτυρήθηκε για την τοποθέτηση ανδριάντα του Μέγα Αλέξανδρου στα Σκόπια.

Φρατίνι: Δεν ασκείται πίεση στην ΕΚΤ για την αγορά ομολόγων

Posted: 04 Sep 2011 08:33 AM PDT

Φρατίνι: Δεν ασκείται πίεση στην ΕΚΤ για την αγορά ομολόγων

Δημοσίευση 04/09/2011 17:48 Ανανέωση 04/09/2011 17:54

«Η Ιταλία δεν ασκεί πιέσεις στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) προκειμένου να συνεχίσει να αγοράζει ιταλικά κυβερνητικά ομόλογα από την αγορά, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών Φράνκο Φρατίνι.

Ο Φρατίνι είπε πως τόσο ο πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι όσο και ο υπουργός Οικονομικών Τζούλιο Τρεμόντι έχουν στενή επαφή με τους διεθνείς χρηματοπιστωτικούς θεσμούς για την αναταραχή στις αγορές η οποία έχει χτυπήσει την τρίτη μεγαλύτερη οικονομία της ευρωζώνης.

Ο Φρατίνι είχε εκφράσει την πεποίθηση ότι η ΕΚΤ θα συνεχίσει να αγοράζει ιταλικά ομόλογα.

Η ΕΚΤ άρχισε να παρεμβαίνει τον περασμένο μήνα στην προσπάθεια να κρατήσει χαμηλά τις αποδόσεις αφότου οι ανησυχίες των αγορών για το συσσωρευμένο ιταλικό χρέος ύψους 1,9 τρισεκατομμυρίων ευρώ είχαν ως αποτέλεσμα την εκτόξευση του κόστους δανεισμού σε μη βιώσιμα επίπεδα.

Τότε η κυβέρνηση Μπερλουσκόνι προσπάθησε να εκπληρώσει την υπόσχεσή της και να περάσει μέτρα για την εξισορρόπηση του προϋπολογισμού έως το 2013. Ο πρόεδρος της ΕΚΤ Ζαν-Κλοντ Τρισέ προειδοποίησε το Σάββατο πως απαιτείται γρήγορη δράση προκειμένου να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη των αγορών.

Ένα πακέτο μέτρων λιτότητας συνολικού ύψους 45,5 δισεκατομμυρίων ευρώ βρίσκεται καθ΄οδόν προς το κοινοβούλιο, ωστόσο στο δρόμο αυτό παρεμβάλλονται οι διαφωνίες στο εσωτερικό του κεντροδεξιού συνασπισμού του Μπερλουσκόνι.

Ο Φρατίνι είπε πως το σχέδιο θα είναι έτοιμο σύντομα και δεν θα χρειαστεί ψήφος εμπιστοσύνης προκειμένου να εγκριθεί.

Κακοποίησε σκύλο με φτυάρι!

Posted: 04 Sep 2011 08:32 AM PDT

Με φτυάρι επιτέθηκε ένας 60χρονος σε ένα άτυχο τετράποδο στην Κομοτηνή, κακοποιώντας το βάναυσα!

Ο απάνθρωπος άντρας προχώρησε στην πράξη αυτή όταν το σκυλί επιτέθηκε στο κοτέτσι.

Σε έξαλλη κατάσταση ο 60χρονος άρχισε να χτυπά αλύπητα τον σκύλο στο κεφάλι με το γεωργικό εργαλείο.

Το άτυχο τετράποδο αναζήτησε καταφύγιο κάτω από ένα αυτοκίνητο ενώ περίοικοι ειδοποίησαν μέλη της φιλοζωικής που κατέφτασαν στο σημείο μαζί με αστυνομικούς.

Ταλαιπωρία για τους διεθνείς με την πτήση

Posted: 04 Sep 2011 08:30 AM PDT

Νέα καθυστέρηση έχει η πτήση που θα μεταφέρει την εθνική ομάδα από το Τελ Αβίβ στη Ρίγα της Λετονίας.

Όπως αρχικά είχε γίνει γνωστό η πτήση ήταν προγραμματισμένη να αναχωρήσει στις 17:00 ωστόσο κατόπιν ενημέρωσης η εθνική ομάδα θα έπρεπε να παραμείνει μέχρι τις 18:15 στο αεροδρόμιο λόγω καθυστέρησης.

«Ξέρουμε που βρίσκεται ο Καντάφι!»

Posted: 04 Sep 2011 08:29 AM PDT

Μη αποκαλύπτοντας την τοποθεσία, δυνάμεις του Εθνικού Μεταβατικού Συμβουλίου της Λιβύης ισχυρίζονται ότι έχουν εντοπίσει τα ίχνη του Καντάφι.

Την είδηση μετέδωσε ανταποκριτής της τηλεόρασης του Αλ Τζαζίρα επικαλούμενος τον επικεφαλής του στρατιωτικού συμβουλίου στην Τρίπολη, Αμπντούλ Χακίμ Μπελχάτζ

Νεκρός 19χρονος φαντάρος σε τροχαίο

Posted: 04 Sep 2011 08:28 AM PDT

Την τελευταία του πνοή άφησε στην άσφαλτο ένα 19χρονο παλικάρι από την Καρδίτσα.

Ο νεαρός, που υπηρετούσε τη θητεία του στη Λάρισα στρατόπεδο του Στεφανοβικείου, τραυματίστηκε θανάσιμα όταν το όχημα που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του και ανετράπη με αποτέλεσμα να πέσει σε αρδευτικό κανάλι.

Το δυστύχημα σημειώθηκε νωρίς το πρωί στο 23ο 23ο χλμ. της Παλαιάς Εθνικής Οδού Λάρισας – Βόλου κοντά στο Αρμένιο.

Στην Τουρκία ο Ριέρα

Posted: 04 Sep 2011 08:25 AM PDT

Έφτασε στην Κωνσταντινούπολη την Κυριακή (4/9) ο Άλμπερτ Ριέρα και πήγε στα γραφεία της Γαλατασαράι, όπου και συναντήθηκε με τους υπεύθυνους της τουρκικής ομάδας, τον Φατίχ Τερίμ αλλά και τους νέους του συμπαίκτες.

Greek Alert

Posted: 04 Sep 2011 07:48 AM PDT

Greek Alert


ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ

Posted: 03 Sep 2011 02:08 PM PDT

ΑΘΗΝΑ 4-9-2011 .


Η ακήρυχτη συνθηκολόγηση του νεοταξικού καθεστώτος της πατρίδος μας προς την Τουρκία και το διεθνιστικό νεοταξισμό δεν έχει τελειωμό και η εθνική μας κατρακύλα σταματημό. Το σκύψιμο του αυχένα και η απουσία της Ελληνικής πολιτείας από τη Θράκη και το Αιγαίο όπου διακυβεύονται η οικονομική μας αυθυπαρξία και η εθνική μας κυριαρχία έχουν παραδώσει τις ακριτικές μας περιοχές, αυτά τα ζωτικά κάστρα επιφυλακής και ανάπτυξης ταυτόχρονα για τον Ελληνισμό μας, στο έλεος της τουρκικής προπαγάνδας.

Η κατάσταση είναι ιδιαιτέρως επικίνδυνη και από στρατηγικής απόψεως αφού τα ακριτικά σημεία στον Βόρεια και τη Νησιωτική Ελλάδα αποτελούν προκεχωρημένα φυλάκια που η ασφάλεια ενός εκάστου στηρίζει ουσιαστικά ολόκληρη τη συνοριογραμμή της Πατρίδος μας. Παράλληλα η ενεργειακή κόντρα που εξελίσσεται με αφορμή την εξόρυξη του κυπριακού φυσικού αερίου δημιουργεί ένα συγκρουσιακό κλίμα που θα συμπεριλάβει την Ελλάδα όσο κι αν κωφεύει η ελληνόφωνη πολιτική ηγεσία, όταν Τουρκία και Ισραήλ ερίζουν με τις αποσύρσεις διπλωματών.

Το τουρκικό προξενείο Κομοτηνής χρηματοδοτεί μέσω της διαχείρισης ενός προγράμματος μυστικών κονδυλίων συγκεκριμένα και επιλεγμένα μειονοτικά ΜΜΕ προκειμένου να προσεταιριστεί τους Έλληνες μουσουλμάνους της Ελεύθερης Θράκης στον επιδιωκόμενο παντουρκισμό για τη μετατροπή της Θράκης σε τουρκική επαρχία. Η χρηματοδότηση των αναφερόμενων τουρκόφωνων ΜΜΕ έχει αναφερθεί στην ιστοσελίδα «Τουρκικά Νέα» μέσα από τους κλαυθμούς και τα παράπονα που έχει εκφράσει η μειονοτική εφημερίδα «Μπουλτέν» της Κομοτηνής. Σύμφωνα με τον εκδότη της Σαλήμ Αχμέτ, από τη στιγμή που ανέλαβε πρόξενος ο γνωστός Σάρνιτς «ακολουθεί μια πολιτική διακρίσεων σε βάρος της εφημερίδος «Μπουλτέν» στερώντας από την εφημερίδα μας κάποιες από τις δυνατότητες που παρέχονται από την Τουρκία σε άλλες μειονοτικές εφημερίδες»!

Την ίδια στιγμή ο «Έλληνας» βουλευτής τουρκικών συμφερόντων, ο σοσιαλιστής Μάντατζη και ο αγαπημένος της Άγκυρας ψευτομουφτής Ξάνθης Μετέ λειτουργούν ως Τούρκοι αξιωματούχοι και επικυρίαρχοι της περιοχής προειδοποιώντας παράλληλα σε τοπικές συνευρέσεις Έλληνες αξιωματούχους εγκαλώντας τους να μιλούν στην τουρκική γλώσσα. Σε μια τέτοια συνεύρεση πανηγυριού ο Μάντατζη μετέφερε μια αγκαλιά χαιρετισμούς από τον Τούρκο υπουργό εξωτερικών Νταβούτογλου και ετοιμαζόταν, όπως είπε να πάει στη Ρόδο προκειμένου να συναντήσει τους υποτιθέμενους Τούρκους των Δωδεκανήσων. Και ο Μετέ παρατήρησε έντονα τον πρόεδρο ενός συλλόγου επειδή μίλησε ελληνικά!

Ωστόσο ο πρωθυπουργός Παπανδρέου τηλεφωνεί στον Τούρκο πρωθυπουργό Ερντογάν προκειμένου να εκφράσει την ικανοποίησή του για την απόφαση της υποτιθέμενης επιστροφής των περιουσιών της ελληνικής μειονότητας. Ταυτόχρονα οι δύο πρωθυπουργοί συμφώνησαν τον προγραμματισμό της αναβληθείσης λόγω των τουρκικών εκλογών συνόδου του Ανωτάτου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδος – Τουρκίας προκειμένου να προχωρήσουν οι ελληνικές παραχωρήσεις στις ορέξεις της Τουρκίας.

Παράλληλα ο Νταβούτογλου, όπως γράφτηκε στην τουρκική εφημερίδα Βατάν, δίχως τάχα να βλέπει θέμα καλής θελήσεως, ζητάει από την Ελλάδα ως ωραίο παράδειγμα για τις χώρες της περιοχής την επιστροφή των ακινήτων που πέρασαν από την οθωμανική αυτοκρατορία στους εκεί «ομογενείς» της Τουρκίας όπου διαβιούν ως υπήκοοι! Για μια αμφίβολη δηλαδή πράξη υπό καθεστώς χρόνιου διωγμού των Ελλήνων από τις μικρασιατικές εστίες μας η Άγκυρα ζητάει γη και ύδωρ, τουρκικό πόδι κανονικά δηλαδή στην Ελεύθερη Θράκη.

Πρόσφατα άλλωστε είχαμε την περιοδεία υπό τουριστικό μανδύα του Τούρκου Αντιπροέδρου Μπαμπατζάν στα Πομακοχώρια και την Καβάλα. Ο δε Τούρκος αρμόδιος για θέματα Ευρωπαϊκής Ενώσεως Μπαγίς είχε το θράσος μέσα από την τουρκική εφημερίδα Ζαμάν να απειλήσει την Κύπρο στο ζήτημα της ΑΟΖ και του φυσικού της αερίου πως αν προχωρήσει, η Τουρκία θα ενεργοποιήσει τον στόλο της που εκπαιδεύει, όπως είπε ο τουρκομογγόλος, γι' αυτόν τον λόγο. Ο εν λόγω βάρβαρος δεν δίστασε να απειλήσει με την επανάληψη παλαιότερων βιαιοτήτων.

Στο μεταξύ αναβολή σημειώθηκε στις προγραμματισμένες ασκήσεις των πολεμικών αεροσκαφών Ελλάδος και Ισραήλ που επρόκειτο να συμβούν από 15 έως 23 Σεπτέμβρη σε Αιγαίο και Α. Μεσόγειο. Είχε μάλιστα κανονιστεί για το λόγο αυτό η μεταστάθμευση 20 ισραηλινών αεροσκαφών σε ελληνικά αεροδρόμια. Όλα δείχνουν ότι ο λόγος της αναβολής είναι η αστάθεια που επικρατεί στην περιοχή πριν τη μεγάλη ανάφλεξη. Από την άλλη πλευρά η ισραηλινή εταιρία φυσικού αερίου Delek ζητάει ρόλο και μερίδιο στο φυσικό αέριο του οικοπέδου «Αφροδίτη», να εφοδιάζει με αέριο την Κύπρο μέχρι να αποκτήσει το δικό της και τη δημιουργία κοινοπραξίας με την Κύπρο για την κατασκευή τερματικού για την υγροποίηση φυσικού αερίου.

Την ίδια στιγμή η Ελλάδα παζαρεύει τα δικαιώματά της με την Τουρκία κλείνοντας στρατιωτικούς σχηματισμούς και καταργώντας κέντρα νεοσυλλέκτων, μεραρχιών, μονάδων και στρατιωτικών αεροδρομίων. Και μάλιστα στις πλέον ζωτικές περιοχές όπως Ορεστιάδα, Ξάνθη, Καβάλα, Κω και αλλού. Και ενώ η Ελλάς ξαρματώνεται, στο Τυχερό Έβρου προχωράει η εξωφρενική ιδέα μνημείου πεσόντων λαθρομεταναστών όπως μαθαίνουμε, οι οποίοι προωθούνται εκ Τουρκίας και αρκετοί εξ αυτών έχουν τραβήξει επικίνδυνες φωτογραφίες ακριτικών μας περιοχών.

Φτάνει πια. Το μείζον πρόβλημα για την Πατρίδα μας είναι η θωράκιση της εθνικής μας κυριαρχίας. Κι αυτή η θωράκιση μπορεί να πραγματοποιηθεί μονάχα από τη Μεγάλη Ελλάδα του Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού που πρέπει οπωσδήποτε να ανέλθει στην εξουσία της Πατρίδος μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

Posted: 03 Sep 2011 07:43 AM PDT

Συγγραφέας: ΝΤΑΛΙ ΣΑΛΒΑΔΟΡ


Το μοναδικό μυθιστόρημα που συνέγραψε ο διάσημος Ισπανός καλλιτέχνης 


 Γιατί έγραψα αυτή τη νουβέλα; Πρώτον, γιατί βρίσκω τον καιρό να κάνω όλα όσα επιθυμώ και μια από τις επιθυμίες μου ήταν να γράψω. Δεύτερον, γιατί η σύγχρονη ιστορία αποτελεί ιδανικό πλαίσιο για ένα μυθιστόρημα που ασχολείται με την εξέλιξη και τις διαμάχες των μεγάλων ανθρώπινων παθών, και γιατί η ιστορία του πολέμου, και ιδιαίτερα της συγκλονιστικής μεταπολεμικής περιόδου, έπρεπε οπωσδήποτε να γραφτεί. Τρίτον, γιατί αν δεν την έγραφα, κάποιος άλλος θα το κανε στη θέση μου, και θα το έκανε κακά. Τέταρτον, γιατί είναι πιο ενδιαφέρον, αντί «ν αντιγράφεις την ιστορία», να την αφήνεις να μιμηθεί όσο καλύτερα μπορεί αυτά που εσύ έχεις σκαρφιστεί...


Το βιβλίο μπορείτε να το βρείτε εδώ

Πάλι για Παγκόσμια Διακυβέρνηση μίλησε ο ηγεμών...

Posted: 03 Sep 2011 07:38 AM PDT


…Κατα τα άλλα όλα τα κάνει για την πατρίδα!
Ποια πατρίδα όταν θέλει να εκχωρήσει όλες τις εξουσίες του κράτους-έθνους σε παγκόσμια κέντρα;
ΠΑΣΟΚοι να τον χαίρεστε… Καμαρώστε τον αρχηγό σας που θέλει να χαρίσει την λαϊκή εξουσία σε σκοτεινά κέντρα εκτός της χώρας:

δείτε το βίντεο

Μια "Τράπεζα" Χρόνου γεννιέται στη καρδιά της Αθήνας Δώσε το χρόνο σου - Ζήσε αλληλέγγυα - Χωρίς χρήματα

Posted: 03 Sep 2011 07:25 AM PDT

http://www.time-exchange.gr/

ΔΙΚΤΥΑ ΑΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

(το παρών διαβάστηκε στη συζήτηση για τις οικοκοινότητες και τις αχρήματες συναλλαγές που έλαβε χώρα στη Πλατεία Συντάγματος την Πέμπτη 23/06/11)

Όσοι από εμάς έχουμε ακόμα χρήματα στις τσέπες μας, γιατί είναι αλήθεια πως έχουν την τάση να συγκεντρώνονται στις τσέπες ολοένα και λιγότερων, μπορούμε να διαπιστώσουμε πως από μόνα τους δεν έχουν πλέον καμία αξία. Δεν είναι ας πούμε ασημένια ή χρυσά.

Στις σύγχρονες δυτικές βιομηχανοποιημένες κοινωνίες, το χρήμα καθορίζει όλες τις σφαίρες της ανθρώπινης ζωής δίνοντας μια τιμή στα πάντα. Σήμερα σε αυτές τις χρηματο-κεντρικές κοινωνίες σε κρίση, το χρήμα συσσωρεύεται και εκλείπει τεχνητά -ή μάλλον συσσωρεύεται στα χέρια των λίγων- χωρίς να μπορεί να εξυπηρετήσει τον αρχικό σκοπό της δημιουργίας του ως ανταλλακτικό μέσο εξυπηρέτησης των ανθρώπινων αναγκών.

Πως φτάσαμε ως εδώ; Δεν είμαστε ειδικοί για να το αναλύσουμε. Αν συνεχίσουμε όμως να βαδίζουμε έτσι, στο δρόμο των ιδιωτικοποιήσεων, θα καταντήσουμε να πληρώνουμε για τα πάντα ακόμα και για αγαθά όπως το νερό της βροχής, την ακτινοβολία του ήλιου, τον αέρα που αναπνέουμε. Μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό; Μπορούμε τουλάχιστον να καλύπτουμε ορισμένες από τις ανάγκες μας χωρίς τη διαμεσολάβηση χρημάτων. Μπορούμε να παρακάμπτουμε τα επίσημα νομίσματα δημιουργώντας δικά μας μέσα συναλλαγής ώστε να μπορούν να καλύπτουν τις ανάγκες τους ακόμα και όσοι δεν έχουν καθόλου χρήματα. Μπορούμε να μετατοπίσουμε το κέντρο βάρους της κοινωνίας στην αρχική αξιωματική του θέση: από το χρήμα στον άνθρωπο, από τον ανταγωνισμό στην αλληλεγγύη.

Σαφώς και δεν ανακαλύπτουμε τον τροχό. Σήμερα υπάρχουν περισσότερα από 2.500 εναλλακτικά τοπικά νομίσματα και συστήματα αχρήματων συναλλαγών σε όλο τον κόσμο όπως π.χ. τα LETS (Local Exchange Trading System), τα Time dollars, τα Sel (Systeme d'Echange Local), το Ithaca, οι τράπεζες χρόνου, κ.α. Από τον Καναδά μέχρι την Νέα Ζηλανδία και από την Αργεντινή μέχρι την Σενεγάλη, τα περισσότερα από αυτά τα δίκτυα δημιουργήθηκαν σε περιόδους κρίσεις δίνοντας τη δυνατότητα στους κατοίκους να ανταλλάσσουν υπηρεσίες και τοπικά προϊόντα, αξιοποιώντας καλύτερα τους υπάρχοντες παραγωγικούς πόρους και ενθαρρύνοντας την τοπική παραγωγή.

Στην Ελλάδα, υπάρχουν ήδη αρκετές πρωτοβουλίες εναλλακτικών νομισμάτων όπως είναι το Φασούλι, το ΤΕΜ Μαγνησίας, ο Οβολός, το LETS, κ.α. αλλά και πολλά ανταλλακτικά δίκτυα όπως ο Σκόρος, το xariseto, κ.α. Οι νέες αυτές κοινότητες δημιουργούνται από ανθρώπους που συμφωνούν ελεύθερα μεταξύ τους να χρησιμοποιούν δικά τους εικονικά μέσα συναλλαγής σε μια προσπάθεια επαναπροσδιορισμού της σχέσης του ανθρώπου με τον διπλανό του και το περιβάλλον. Πρόκειται για δίκτυα που στηρίζονται σε ισότιμες σχέσεις και αμοιβαιότητα και όχι σε σχέσεις φιλανθρωπίας, δηλαδή από τον δυνατό στον αδύναμο. Ποια είναι τα οφέλη από τη λειτουργία αυτών των δικτύων;

  • Διευκολύνουν την πρόσβαση σε κοινωνικά αγαθά.
  • Καταπολεμούν την κοινωνική απομόνωση και την μοναξιά στο αστικό περιβάλλον.
  • Μειώνουν το άγχος και την ανασφάλεια που δημιουργεί η οικονομική κρίση.
  • Προωθούν την ισοτιμία και τη συνεργασία και ενισχύουν δημοκρατικές και συμμετοχικές διαδικασίες.
  • Ενισχύουν την δημιουργικότητα, την διαφορετικότητα, την κοινωνική συμμετοχή και την άμβλυνση των κοινωνικών ανισοτήτων.
  • Αξιοποιούν την άτυπη γνώση και δημιουργούν κοινωνικό κεφάλαιο.
  • Βοηθούν τους ανθρώπους που συμμετέχουν να ενισχύουν την αυτοεκτίμηση τους και να νιώθουν κοινωνικά χρήσιμοι.
  • Ξαναχτίζουν σχέσεις εμπιστοσύνης και αλληλεγγύης μεταξύ γειτόνων.
  • Προωθούν την αυτονομία και την αυτάρκεια των τοπικών κοινοτήτων.

Ας επαναπροσδιορίσουμε λοιπόν την έννοια του χρήματος ως κοινό αγαθό με τον ίδιο τρόπο που το διαδίκτυο επαναπροσδιορίζει την έννοια της πληροφορίας και τα κινήματα πόλεων επαναπροσδιορίζουν την χρήση του δρόμου και της πλατείας. Εμείς, που συμμετέχουμε σε αυτές τις ομάδες όπως η ΟΜΑΔΑ Τράπεζας Χρόνου που δημιουργήθηκε εδώ στην πλατεία Συντάγματος, σας καλούμε να μοιραστείτε μαζί μας τις γνώσεις σας και να χτίσουμε μαζί την τεχνογνωσία που θα στηρίξει τέτοιες πρωτοβουλίες σε όλες τις γειτονίες της Αθήνας και της Ελλάδας. Είμαστε σίγουροι πως όλοι μας έχουμε κάτι να πούμε και κάτι να προσφέρουμε.

Σας καλούμε να αγκαλιάσετε την ιδέα των αχρήματων συναλλαγών ως ένα νέο τρόπο ζωής και σκέψης, που μπορεί να επιβιώσει και να δημιουργήσει καλύτερες συνθήκες στην καθημερινότητά μας.

Σας καλούμε να ενταχθείτε στα δίκτυα ανταλλαγής χωρίς μεσολάβηση χρήματος σε μία συλλογική προσπάθεια να καθιερώσουμε όλοι μαζί μία νέα "κουλτούρα" στις συναλλαγές μας, πιο ανθρώπινη, πιο οικολογική, πιο αλληλέγγυα.

Ας ξαναγίνουμε γειτονιά και ας μάθουμε πάλι να πράττουμε συλλογικά και να εργαζόμαστε προς όφελος μας, προς όφελος της κοινωνίας και όχι προς όφελος του κέρδους και των αγορών". Σίγουρα δεν είναι η λύση σε όλα μας τα προβλήματα αλλά είναι ακόμα ένα μονοπάτι προς ένα καινούργιο κόσμο ισότητας και βιωσιμότητας, μακριά από τους μονόδρομους της "ανάπτυξης" και της "προόδου".

Η ζωή μας δεν είναι τίποτα άλλο παρά χρόνος. Ήρθε ο καιρός να τον χρησιμοποιήσουμε σωστά.


http://www.time-exchange.gr/

Seleo.gr News - "Πολεμοφόφια" για τους ταραξίες ετοιμάζει ο δήμος Θεσσαλονίκης (φωτογραφίες)

Posted: 04 Sep 2011 07:28 AM PDT

Seleo.gr Newsletter

76η ΔΕΘ: "Πολεμοφόφια" για τους ταραξίες ετοιμάζει ο δήμος Θεσσαλονίκης (φωτογραφίες)

Μπορεί ο δήμος Θεσσαλονίκης να αποφάσισε τις ημέρες των εγκαινίων της 76ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης να απομακρύνει τους κάδους απορριμμάτων από τους κεντρικούς δρόμους για να μην τους πυρπολήσουν διαδηλωτές, προσφέρει όμως άλλες "διευκολύνσεις" στους ταραξίες. Τι εννοούμε? Δείτε τις φωτογραφίες και θα καταλάβετε

Read More


 

______________________

"Σύμφωνα με το άρθρο 14 του Νόμου 2672/98 (ΦΕΚ 290 τεύχος Α) και την οδηγία
2002/31/CE της ΕΕ, το e-mail αυτό σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί
spam διότι περιέχει τα στοιχεία του αποστολέα και δυνατότητα διαγραφής από
τη λίστα παραληπτών"

www.seleo.gr

Εάν δεν θέλετε να λαμβάνετε το Newsletter μας, πατήστε εδώ: Unsubscribe

Thomas Johnsen likes Greek Dating - Free Web Cam Chat Room.

Posted: 04 Sep 2011 07:17 AM PDT

facebook
Thomas Johnsen likes Greek Dating - Free Web Cam Chat Room.
Update Greek Dating - Free Web Cam Chat Room
Προβολή όλων των ειδοποιήσεων
Το μήνυμα έχει σταλεί στη διεύθυνση pantocratoria.apostolh-mail@blogger.com. Αν δεν θέλετε να λαμβάνετε αυτά τα email από το Facebook στο μέλλον ή αν δεν θέλετε να χρησιμοποιείται η προσωπική σας διεύθυνση email για προτάσεις φιλίας, τότε: απενεργοποίηση εγγραφής. Facebook, Inc. P.O. Box 10005, Palo Alto, CA 94303

Dionisakis Trelamenos likes Pantocratoria.

Posted: 04 Sep 2011 05:22 AM PDT

facebook
Dionisakis Trelamenos likes Pantocratoria.
Update Pantocratoria
Προβολή όλων των ειδοποιήσεων
Το μήνυμα έχει σταλεί στη διεύθυνση pantocratoria.apostolh-mail@blogger.com. Αν δεν θέλετε να λαμβάνετε αυτά τα email από το Facebook στο μέλλον ή αν δεν θέλετε να χρησιμοποιείται η προσωπική σας διεύθυνση email για προτάσεις φιλίας, τότε: απενεργοποίηση εγγραφής. Facebook, Inc. P.O. Box 10005, Palo Alto, CA 94303

Ιερείς από την Κρήτη σε κύκλωμα αρχαιοκάπηλων

Posted: 04 Sep 2011 05:09 AM PDT


Δείτε τη φώτο σε πλήρες μέγεθοςΈνας ιερέας από το Νομό Ηρακλείου, και 3 ακόμα κρητικοί είναι μεταξύ των 6 ατόμων που συνελήφθησαν από την Ασφάλεια Αττικής για μεγάλη υπόθεση αρχαιοκαπηλείας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, ο ιερέας από το Λαράνι, φέρεται να προσπάθησε να πουλήσει- μεταξύ άλλων- σε αστυνομικούς που εμφανίστηκαν ως υποψήφιοι πελάτες ένα πολύτιμο αραβικό χειρόγραφο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι προκειται για ένα Κοράνι με χρυσές επιγραφές, η αξία του οποίου ξεπερνά τα 2 εκατομ ευρώ.

Οι ίδιος πληροφορίες αναφέρουν ότι στην υπόθεση εμπλέκεται και δεύτερος ιερέας από την Κρήτη, ο οποίος, επρόκειτο να ταξιδέψει και αυτός για την Αθήνα αλλά για άγνωστο ακόμα λόγο, δεν έκανε το ταξίδι αυτό.

Παραμένει άγνωστο πως το χειρόγραφο αυτό βρέθηκε στην κατοχή των κρητικών.

Μέχρι τώρα πάντως το μόνο που έχει ανακοινωθεί επισήμως είναι ότι στην διάρκεια επιχείρησης από τη Ασφάλεια Αττικής, συνελήφθησαν έξι άτομα, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία προϊστορικά χάλκινα αντικείμενα - μάλλον κρητικής προέλευσης-, μια μετάλλινη σφραγίδα και ένα χειρόγραφο στην αραβική γλώσσα.

ΣΟΚ:Αφησαν το 10χρονο γιο τους να γίνει... κορίτσι

Posted: 04 Sep 2011 05:07 AM PDT


Δείτε τη φώτο σε πλήρες μέγεθοςΜία δύσκολη αλλά κατά τη γνώμη τους αναγκαία απόφαση πήραν δύο γονείς από το Οχάιο των ΗΠΑ. Η Jennifer και ο John επέτρεψαν στο 10χρονο παιδί τους που γεννήθηκε αγόρι, να ζήσει σαν κορίτσι.


Από τότε που ήταν 18 μηνών ο μικρός έδειχνε ότι ήταν διαφορετικός. Όπως λέει η μαμά του «του άρεσε να χορεύει, να στολίζεται, του άρεσαν τα ροζ και τα ρούχα μπαλαρίνας». Στην αρχή οι γονείς δεν έδωσαν σημασία αλλά όσο τα χρόνια πέρναγαν η κατάσταση δεν άλλαζε, αντίθετα φαινόταν όλο και πιο έντονα ότι επρόκειτο για ένα κορίτσι παγιδευμένο σε σώμα αγοριού.

Τα χρόνια πέρασαν με δυσκολίες, με πειράγματα και πολλά προβλήματα για το αγόρι. Μία ημέρα, αφού ο μικρός είχε πια γίνει 10 ετών, έπεσε στην αγκαλιά της μητέρας του κλαίγοντας και της είπε: «Μαμά, είμαι κορίτσι και δεν αντέχω άλλο». Η Jennifer χάιδεψε το παιδί της και του είπε να μην ανησυχεί για τίποτε, κανείς δεν θα το έκρινε και εκείνη θα τα διόρθωνε όλα.

Από τότε ποτέ δεν απεύθυνθηκαν στο παιδί ως αρσενικό. Της έδωσαν το όνομα Jackie, στην αρχή την άφησαν να ντύνεται κοριτσίστικα μέσα στο σπίτι και στη συνέχεια μεταμορφώθηκε σε ένα κανονικό κορίτσι και στο σχολείο και σε οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα.

Oι 4 Καλύτερες Ερωτήσεις στο Playboy!

Posted: 04 Sep 2011 05:05 AM PDT


Δείτε τη φώτο σε πλήρες μέγεθος1. Ερώτηση: Γειά σας. Είμαι με μία 35άρα χωρισμένη αυτή την περίοδο αλλά έχω το εξής πρόβλημα. Της αρέσει πάρα πολύ ο πεοθηλασμός. Για την ακρίβεια αυτό κάνει όλη μέρα. Κάθομαι στον καναπέ να δω τηλεόραση και αρχίζει! Μάλιστα έχει εξελίξει τόσο πολύ την τεχνική της που μπορεί ενώ γλύφει να βλέπει και τηλεόραση ταυτόχρονα!

Πάμε κινηματογράφο και θέλει πάντα να καθόμαστε στις πιο απόμακρες θέσεις, με χαιδεύει μέχρι να μου σηκωθεί και μου λέει: " Δε γίνεται να σε αφήσω τώρα έτσι..." και αρχίζει! Για την ακρίβεια έρχεται σε οργασμό κάθε φορά που το κάνει! Είναι τόσο καλή που δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω και δεν έχει λερώσει ποτέ ούτε τα ρούχα της, ούτε τα δικά μου! Δεν είχε παιδιά με τον άντρα της και τώρα καταλαβαίνω το γιατί! Πλέον κανουμε μόνο αυτό! Καθόλου παραδοσιακό σεξ! Μία φορα μου το έγλυφε για 8 ώρες συνεχόμενα! Τί να κάνω?

Απάντηση: Φίλε μου εσύ δε βρήκες γυναίκα! Εσύ βρήκες λαχείο!





2. Ερώτηση: Πόσα άτομα πρέπει να το κάνουν για να θεωρηθεί όργιο?

Απάντηση: Κοίτα, πολλοί λένε ότι χρειάζεται 3 άτομα. Αλλά αυτό δε λέγεται όργιο λέγεται τρίο. Άλλοι λένε 4, αλλά αυτό είναι δύο ζευγάρια. Άλλοι λένε 5, αλλά αυτό είναι ένα τρίο και ένα ζευγάρι! Άλοι 6 αλλά αυτό είναι 2 τρίο ή 3 ζευγάρια κ.ο.κ. Ε, όταν χάσεις το μέτρημα τότε λέγεται όργιο!





3. Ερώτηση: Είμαι αρραβωνιασμένος με μία 37άρα και είναι πολύ σέξυ. Το κάνουμε όλη τη μέρα αλλά είτε στοματικά, είτε από πίσω... Δε με αφήνει να το κάνουμε κανονικά γιατί λέει το φυλάει για το γάμο! Δε με αφήνει ούτε να το δω, και όποτε πλησιάζω εκεί κάτω με διώχνει και νευριάζει! Όταν το κάνουμε δε γδύνεται αλλά απλά σηκώνει το φόρεμα... Τί να κάνω! Πρέπει επειγόντως να επιτύχω κολπική διείσδυση!

Απάντηση: Θα στο θέσω όσο πιο εκλεπτυσμένα γίνεται... Για να υπάρξει κολπική διείσδυση πρέπει να υπάρχει και κόλπος...





4. Ερώτηση: Γειά σας. Έχω τα εξής προβλήματα: α) Φοβάμαι τα ερωτικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, β) Εκσπερματώνω πρόωρα, γ) Έχω μικρό πέος.

Απάντηση: α) Βάλε ένα προφυλακτικό, β) Βάλε δύο προφυλακτικά, γ) Βάλε τρία προφυλακτικα!

Συνελήφθη προπονητής για ασέλγεια σε ανήλικη αθλήτρια!!!

Posted: 04 Sep 2011 05:04 AM PDT

Δείτε τη φώτο σε πλήρες μέγεθοςΣυγκλονισμένη είναι η εκπαιδευτική κοινότητα στην Αλεξανδρούπολη από την είδηση βόμβα που έγινε γνωστή, ότι προπονητής συνελήφθη γιατί ασέλγησε σε αθλήτρια του, που είναι ανήλικη. Η σύλληψη του προπονητή έγινε όταν η ανήλικη αθλήτρια κατήγγειλε ότι ο προπονητής, την φίλησε...
Συνελήφθη από τους Αστυνομικούς και σήμερα με χειροπέδες στα χέρια, οδηγήθηκε στον Ανακριτή Αλεξανδρούπολης για τα περαιτέρω. Αποφασίσθηκε να μείνει ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, να μην έχει δικαίωμα εξόδου από την χώρα, να παρουσιάζεται στο Αστυνομικό τμήμα και καταβολή ποσού 5 χιλιάδων ευρώ ως εγγύηση. Συνάδελφοι του έπεσαν από τα σύννεφα μόλις έμαθαν τη περιπέτεια του. Μάλιστα ένας εξ αυτών δεν μπορούσε να πιστέψει την εξέλιξη. "Τον ξέρω 30 χρόνια, ποτέ δεν έδωσε κάποια τέτοια εικόνα. Είναι άριστος οικογενειάρχης, έχει τρία παιδιά, είναι άψογος εκπαιδευτικός". Στις πρόσφατες αξιολογήσεις των εκπαιδευτικών, πήρε και σημαντικό πόστο. Το www.faros24.gr γνωρίζει με λεπτομέρειες όλη την υπόθεση, αλλά λόγω της ιδιαιτερότητας που παρουσιάζει δεν δίνουμε περισσότερα στοιχεία.

Ένα αγόρι 11 χρονών με σεξουαλικό νόσημα!

Posted: 04 Sep 2011 05:01 AM PDT

Δείτε τη φώτο σε πλήρες μέγεθοςΈνα αγόρι ηλικίας μόλις 11 ετών είναι ο νεώτερος ασθενής στη Βρετανία που κάνει θεραπεία σε νοσοκομείο για σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα, σύμφωνα με μια νέα, ανησυχητική έρευνα.

Τα στοιχεία της αποκαλύπτουν πως τα 3 τελευταία χρόνια, σχεδόν 900 παιδιά και έφηβοι ηλικίας κάτω των 16 ετών έχουν διαγνωστεί στη χώρα αυτή με νοσήματα όπως ο έρπης των γεννητικών οργάνων, τα χλαμύδια και η βλεννόρροια.

Μεταξύ των παιδιών που κόλλησαν κάποιο νόσημα του σεξ συμπεριλαμβάνονται δύο 12χρονα αγόρια που έκαναν θεραπεία για κονδυλώματα και έρπη, και ένα συνομήλικό τους κορίτσι που έκανε θεραπεία για έρπη.

Από το 2008 έως σήμερα, θεραπεία για ένα ή περισσότερα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα έκαναν επίσης 44 κορίτσια και 2 αγόρια ηλικίας 13 ετών, 200 αγόρια και κορίτσια ηλικίας 14 ετών και 602 έφηβοι ηλικίας 15 ετών.

Οι ειδικοί από τον νοσηλευτικό οργανισμό Mid Essex Foundation Trust που δημοσιοποίησαν τα στοιχεία, εκτιμούν πως ο αληθινός αριθμός των μολυσμένων παιδιών και εφήβων είναι μεγαλύτερος, καθώς οι αριθμοί αφορούν ορισμένα μόνο από τα βρετανικά νοσοκομεία.

Άλλα ευρήματα της έρευνας είναι πως ο αριθμός των μολυσμένων κοριτσιών είναι τριπλάσιος από αυτόν των αγοριών, καθώς και ότι το συχνότερο νόσημα που κόλλησαν τα παιδιά είναι τα χλαμύδια

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές