Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

kinitro news


kinitro news


Επικίνδυνη νόσος στο Βιετνάμ

Posted: 05 Sep 2011 10:35 AM PDT

Η νόσος χεριών, ποδιών και στόματος έχει μολύνει σχεδόν 40.000 ανθρώπους στο Βιετνάμ κι έχει προκαλέσει τον θάνατο 86 ανθρώπων από την αρχή του χρόνου,
μετέδωσαν σήμερα τα κρατικά μέσα ενημέρωσης.

Η εξάπλωση της νόσου δεν εμφανίζει σημάδια ύφεσης, έγραψε η εφημερίδα του Κομμουνιστικού Κόμματος Saigon Giai Phong, επικαλούμενη το υπουργείο Υγείας. Η ίδια πηγή αναφέρει ότι ο απολογισμός των θυμάτων είναι υψηλός, αλλά επέμεινε ότι η νόσος βρίσκεται υπό έλεγχο.

Το υπουργείο έκανε έκκληση στις τοπικές υπηρεσίες υγείας να ενημερώσουν το κοινό για τη νόσο και να εξασφαλίσουν τις συνθήκες υγιεινής. Ο ιός μπορεί να μεταδοθεί μέσω του σάλιου από τις φουσκάλες που έχουν εμφανιστεί στο στόμα και από το υγρό στις φουσκάλες στα χέρια και τα πόδια ή από τα περιττώματα του προσβεβλημένου ατόμου.

Ωστόσο η νόσος είναι σπάνια μεταξύ των ενηλίκων, των οποίων το ανοσοποιητικό σύστημα είναι συνήθως ισχυρότερο και ικανό να την καταπολεμήσει.

Σε μικρό αριθμό περιπτώσεων η νόσος είναι απειλητική για την ζωή του προσβληθέντος εξαιτίας των επιπλοκών που μπορεί να προκαλέσει όπως η πνευμονική αιμορραγία και η μηνιγγίτιδα.

Πηγή: real.gr

kinitro news


Ταφή με ξύλινα άρματα και άλογα ηλικίας 3000 ετών

Posted: 05 Sep 2011 08:10 AM PDT






Τα ανακάλυψαν άριστα συντηρημένα μαζί με τα λείψανα 12 αλόγων που τα μετέφεραν. Οι αρχαιολόγοι τα χρονολογούν γύρω στο 770 π.Χ.


Διαβάστε περισσότερα »


Free 3GP Video Converter 4.03

Posted: 05 Sep 2011 07:52 AM PDT




Μετατρέψτε 3GP αρχεία βίντεο σε πιο κοινές μορφές βίντεο PC, AVI ή MP4 ή και αντίστροφα. Input file formats: avi, ivf, div, divx, ogv, mpg, mpeg, mpe, mp4, m4v, wmv, asf, mov, qt, ts, mts, m2t, m2ts, mod, tod, 3gp2, 3gpp, 3gp, 3g2, dvr-ms, vro, flv, amv, rm, rmm, rv, rmvb, mkv.




HomePage:dvdvideosoft.com

Os:Windows XP/Vista/7





kinitro news


Χαλβά μολυσμένο με σαλμονέλλα εντόπισε ο ΕΦΕΤ

Posted: 05 Sep 2011 07:40 AM PDT



Ο ΕΦΕΤ, στο πλαίσιο εφαρμογής της κοινοτικής νομοθεσίας, ενημερώθηκε από την επιχείρηση ''Lidl Hellas'' για τη διακίνηση προϊόντος χαλβά, στο οποίο, ύστερα από αυτοελέγχους της επιχείρησης, ανιχνεύτηκε ο παθογόνος μικροοργανισμός Salmonella, με αποτέλεσμα το τρόφιμο να καθίσταται επιβλαβές για τη δημόσια υγεία...

Πρόκειται για χαλβά με γεύση βανίλια, με την εμπορική επωνυμία «ΝΑΥΣΙΚΑ», σε συσκευασία των 400 g, με αριθμό παρτίδας L01 222 και ημερομηνία ελάχιστης διατηρησιμότητας 01.12.2013, το οποίο παράγεται, για λογαριασμό και με ευθύνη της ''Lidl Hellas'', από την επιχείρηση ''ΑΦΟΙ ΧΑΪΤΟΓΛΟΥ Α.Β.Ε.Ε.''.

Η επιχείρηση ''Lidl Hellas'' προχώρησε σε ανάκληση/απόσυρση της συγκεκριμένης παρτίδας από την εσωτερική αγορά. Από πλευράς ΕΦΕΤ είναι σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. καλεί τους καταναλωτές, που έχουν στην κατοχή τους το ανωτέρω προϊόν, να μην το καταναλώσουν.

Πηγή:paraskhnio.gr

kinitro news


COMODO System Cleaner 3.0.172695.53

Posted: 05 Sep 2011 07:31 AM PDT




Βελτιώστε την υγεία του υπολογιστή σας και κάντε σε βάθος σάρωση του μητρώου των Windows για τον εντοπισμό, αφαίρεση, επισκευή και τη βελτιστοποίηση των περιττών ή χαλασμένων καταχωρήσεων του μητρώου. Πρόκειται για μία πολύ ισχυρή σουίτα που περιλαμβάνει πλήθος προγραμμάτων για τον καθαρισμό και την βελτιστοποίηση του υπολογιστή μας. Συγκεκριμένα περιλαμβάνει καθαρισμό από τα άχρηστα αρχεία καθαρισμό της Registry, και πολλά άλλα.




Os:Windows 7/2003/Vista/XP


Πηγή: Lovefortechnology

kinitro news


Τα βρόντηξε ο Βαρδινογιάννης από τον ΠΑΟ!

Posted: 05 Sep 2011 07:16 AM PDT


ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ ΑΔΡΑΝΕΙΣ
ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΤΖΙΓΓΕΡ


Σε κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται ο Παναθηναϊκός καθώς σήμερα το μεσημέρι ο Γιάννης Βαδινογιάννης ανακοίνωσε την αποχώρηση της οικογένειας του από το μετοχικό σχήμα της ΠΑΕ.
«Αποχωρούμε άμεσα καθιστώντας τις μετοχές μας αδρανείς και παραδίδοντάς της σε πληρεξούσιο δικηγορικό γραφείο», δήλωσε ο Τζίγγερ που πρόσθεσε πως εφόσον βρεθεί ενδιαφερόμενος δεν θα ζητηθεί αντίτιμο για την απόκτησή τους.
«Η μόνη λύση για να βγούμε από το αδιέξοδο είναι να αποχωρήσει η οικογένεια μου από τον Παναθηναϊκό. Αυτό θα γίνει άμεσα» είπε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα το μεσημέρι.
«Αποχωρούμε άμεσα, καθιστώντας τις μετοχές μας αδρανείς και ανενεργές, παραχωρώντας της σε δικηγορικό γραφείο πληρεξούσιο της Αθήνας. Δεν συμμετέχουμε πλέον στις αποφάσεις. Οι υπόλοιποι μέτοχοι έχουν την δυνατότητα να ασκήσουν διοίκηση. Αυτή η πρωτοβουλία μας, αφήνει ελεύθερο το πεδίο προκειμένου να βρεθεί κάποιος να πάρει τις μετοχές.»
Όσον αφορά το σενάριο για τη μεταβίβαση των μετοχών στον Ερασσιτέχνη, είπε:
«Το θέμα μεταβίβασης των μετοχών στον Ερασσιτέχνη είναι άτοπο, γιατί τελεί ήδη υπό διοίκηση πρωτοδικείου και δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος. Εφόσον ο Ερασιτέχνης λύσει το πρόβλημά του είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις.»
Στη συνέχεια, ο Γιάννης Βαρδινογιάνης μίλησε για άναδρο πόλεμο που διαρκεί εδώ και χρόνια με στοχοποίηση της οικογένειάς του και του ίδιου προσωπικά.
Απαντώντας σε ερώτηση για τα λάθη του όταν διοικούσε την ΠΑΕ, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης τόνισε ότι δυστυχώς στην Ελλάδα «πληρώνεις και παίρνεις τα αποτελέσματα που θέλεις».
Νωρίτερα, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης ανέλυσε όλα όσα έχουν συμβεί τον τελευταίο καιρό, από την εποχή της πολυμετοχικότητας και μετά. Αναφέρθηκε στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου που δεν προχώρησε, αλλά και στη σχέση του με τον Ανδρέα Βγενόπουλο, ενώ μίλησε και για την απόλυση του Κώστα Αντωνίου.
"Επέμεινα στην απολύση του τότε δειυθυντή ποδοσφαίρου Κώστα Αντωνίου, γιατί τον θεωρούσα αποτυχημένο και κύριο υπεύθυνο για τις κακές μετεγγραφές. Ο Νίκος Πατέρας ήταν κάθετα αντίθετος με την απόλυση του. Δεν ανέφερα ποτέ κακοδιαχείρηση από την πλευρά του Νίκου Πατέρα."


πηγές
iefimerida.gr
protothema.gr


Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές