Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

www.tsekouratoi.gr


www.tsekouratoi.gr


VIDEO: Άνθρωπος δάγκωσε φίδι!

Posted: 04 Sep 2011 02:59 PM PDT

Τον γύρο του Διαδικτύου κάνει η είδηση για το πρωτοφανές περιστατικό που συνέβη στην Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών.



Ένας 54χρονος συνελήφθη με την κατηγορία ότι δάγκωσε και τραυμάτισε σοβαρά έναν πύθωνα μήκους δύο μέτρων!



Ο κατηγορούμενος δήλωσε στις αρχές πως ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Το άτυχο ερπετό αιμορραγούσε ακατάσχετα και μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε ιατρείο, όπου και του έκαναν ράμματα.



Ο David Senk μιλώντας μέσα από τη φυλακή τόνισε πως δεν θυμάται και πολλά σχετικά με το συμβάν καθώς ήταν μεθυσμένος και πως δεν έχει καλές σχέσεις με τα φίδια αφού συνήθως τον δαγκώνουν αυτά.











ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Από Θεσ/νίκη στη NASΑ. Το όνειρο 4 φοιτητών του ΑΠΘ, έγινε πραγματικότητα!

Posted: 04 Sep 2011 02:55 PM PDT

«BETA CAE Systems ΑΕ» Παράγει λογισμικό υψηλής τεχνολογίας. Υπάρχει και αυτή η Ελλάδα της δημιουργίας μπράβο σε αυτά τα παιδιά......!!!! Σήμερα, πελάτες της είναι γνωστές βιομηχανίες αυτοκινήτων, όπως και χημικές βιομηχανίες, γενικής μηχανολογίας, αεροπορικές, βιομηχανίες τρένων, ναυπηγεία, αγωνιστικές ομάδες (Formula 1), πανεπιστημιακά ιδρύματα, ακόμη και η NASA!











Από το Κάτω Σχολάρι στη... NASA
Βλέποντας κάποιος τις τεράστιες εγκαταστάσεις της εταιρίας «BETA CAE Systems ΑΕ» και τους 150 υπαλλήλους που εργάζονται ακατάπαυστα σ' ένα απαιτητικό περιβάλλον, δύσκολα θα φανταζόταν ότι η επιχείρηση, η οποία σήμερα απλώνεται σε 4.500 τ.μ. σ' ένα οικόπεδο του Κ. Σχολαρίου, πρωτοξεκίνησε από ένα διαμέρισμα 80 τ.μ. στην οδό Φράγκων χάρη στο πείσμα τεσσάρων φοιτητών.
«Διαπιστώνοντας ότι μπορούσαμε να εφαρμόσουμε στην πράξη όλα όσα μαθαίναμε στο Τμήμα Μηχανολόγων του ΑΠΘ και επειδή τα ερευνητικά προγράμματα ήταν ελάχιστα, όπως και οι δυνατότητες εξέλιξής μας, αποφασίσαμε να οργανωθούμε και να απευθυνθούμε εμείς στις αγορές. Ξεκινήσαμε δειλά, δειλά κάνοντας επαφές με αυτοκινητοβιομηχανίες της Γερμανίας, φτιάχνοντας ένα πρόγραμμα προετοιμασίας δεδομένων για προγράμματα υπολογισμού κατασκευών», αναφέρει στον «ΑτΚ» ένας εκ των μετόχων, οι οποίοι λόγω μετριοφροσύνης και πολιτικής θέλουν να αποφύγουν φωτογραφίες και ονομαστική αναφορά.
Δε χωρούσαν!
Το ενδιαφέρον των εταιριών αυξήθηκε ραγδαία και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα η ομάδα δε... χωρούσε στο μικρό διαμέρισμα της οδού Φράγκων. Στις αρχές του 1999 αποφασίστηκε η δημιουργία μιας ανώνυμης εταιρίας η οποία θα ανέπτυσσε, εξέλισσε και προωθούσε προϊόντα λογισμικού που ενδιαφέρουν την παγκόσμια αγορά της αυτοκινητοβιομηχανίας. Ειδικότερα, πρόκειται για λογισμικά προγράμματα που διευκολύνουν και επιταχύνουν τις διαδικασίες μέχρι την παραγωγή, με στόχο την πρόβλεψη της αντοχής του προϊόντος και τη συμπεριφορά του γενικότερα. Σήμερα, πελάτες της «BETA CAE Systems ΑΕ» είναι γνωστές βιομηχανίες αυτοκινήτων, όπως και χημικές βιομηχανίες, γενικής μηχανολογίας, αεροπορικές, βιομηχανίες τρένων, ναυπηγεία, αγωνιστικές ομάδες (Formula 1), πανεπιστημιακά ιδρύματα, ακόμη και η NASA!
Τρία προγράμματα
Η εταιρία υποστηρίζει περισσότερους από 600 πελάτες σε όλο τον κόσμο και έχει εγκαταστήσει περισσότερες από 3.000 άδειες χρήσης των προγραμμάτων της.
Πιο συγκεκριμένα, τα προγράμματα που έχει εξελίξει είναι τρία:
1. Το πρόγραμμα «ANSA» είναι ένας προεπεξεργαστής για προγράμματα πεπερασμένων στοιχείων, ο οποίος με εύχρηστο και φιλικό τρόπο προετοιμάζει τα δεδομένα που απαιτούν τα προγράμματα πεπερασμένων (CAE) με στοιχεία που λαμβάνονται από προγράμματα σχεδίασης (CAD).
2. Το πρόγραμμα «ΜETA» είναι ένας μετεπεξεργαστής για προγράμματα πεπερασμένων στοιχείων, ο οποίος με εύχρηστο και φιλικό τρόπο παρουσιάζει τα αποτελέσματα που εξάγονται από τα προγράμματα πεπερασμένων (CAE) για την πληρέστερη εξαγωγή συμπερασμάτων της συμπεριφοράς μιας κατασκευής.
3. Το πρόγραμμα «TAξIS» είναι ένας διαχειριστής των διαδικασιών ενός γραφείου μελετών ή μίας βιομηχανίας, για προβλήματα που έχουν σχέση με την έρευνα και την εξέλιξη νέων προϊόντων. Το «TAξIS» βρίσκει μεγάλη εφαρμογή σε μεγάλες εταιρίες με διασκορπισμένα γραφεία μελετών ή και πολλές ανεξάρτητες ομάδες μελετητών, αλλά μεγάλα σε μέγεθος και πολυπλοκότητα πρότζεκτ.
Η εταιρία μπορεί να έχει την έδρα της στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο εκτός από τους εργαζομένους και τους φόρους δε διατηρεί κάποια άλλη σχέση με την Ελλάδα, καθώς όλοι οι πελάτες της βρίσκονται στο εξωτερικό. Κατ΄επέκταση, η κρίση που πλήττει σήμερα τη χώρα δεν έχει κανέναν αντίκτυπο στη λειτουργία και τα έσοδα της «BETA CAE Systems ΑΕ». «Δε συνέβη, όμως, το ίδιο και το 2008, όταν δεχτήκαμε κι εμείς πλήγμα από τη διεθνή ύφεση. Είδαμε τα έσοδά μας να μειώνονται, από 15,64 στα 12,51 εκατ. ευρώ, αλλά δεν κάναμε πίσω. Αντίθετα, ακολουθήσαμε πιο απαιτητική πολιτική και αυξήσαμε τους εργαζομένους από 80 σε 105. Το ρίσκο ήταν μεγάλο, αλλά απέδωσε, γιατί σκεφτήκαμε μακροπρόθεσμα και επενδύσαμε στο ανθρώπινο δυναμικό. Οι ελληνικές επιχειρήσεις, που είναι μαθημένες να στοχεύουν μόνο στο άμεσο κέρδος και να λειτουργούν με δάνεια εις βάρος των καταναλωτών, είναι λογικό ότι δε θ' αντέξουν σ' αυτήν την κρίση. Είναι, όμως, μια καλή ευκαιρία για να ξεχωρίσει η ήρα από το σιτάρι», ανέφερε στέλεχος της εταιρίας.
Οσο, όμως, κι αν η εταιρία γλίτωσε από την κρίση στη χώρα μας, δεν κατάφερε να αποφύγει την ελληνική γραφειοκρατία και τα εμπόδια που υψώνονται σε κάθε επιχειρηματική προσπάθεια. Χαρακτηριστική είναι η απάντηση που πήραν τα στελέχη της, παλιότερα, από υπάλληλο του υπουργείου Ανάπτυξης, όταν προσπάθησαν να εξηγήσουν πώς η εταιρία τους παράγει λογισμικό υψηλής τεχνολογίας. «Μας είπαν: "Μα δε γίνονται τέτοια πράγματα στην Ελλάδα". Από εκεί και πέρα καταλάβαμε ότι θα πορευτούμε μόνοι μας και αυτό κάνουμε».








Πηγή
www.agelioforos.gr




http://clikare.blogspot.com/2011/09/nas-4.html












ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πράγματα που μάλλον δεν ξέρατε,,,!!!

Posted: 04 Sep 2011 02:51 PM PDT

Οι επιβάτες τις πρώτης θέσης λαμβάνουν τρεις φορές περισσότερο οξυγόνο απ' τους επιβάτες της οικονομικής θέσης. Ο πιλότος του αεροπλάνου λαμβάνει 10 φορές περισσότερο οξυγόνο απ' όλους.
  • Οι επιστήμονες πίστευαν κάποτε πως αν ποτέ έφτιαχναν μια ατομική βόμβα, αυτή θα ήταν τόσο μεγάλη, που θα έπρεπε να μεταφερθεί στο στόχο με πλοίο. Σήμερα υπάρχουν πυρηνικές βόμβες ισχύος 1 κιλοτόνου, οι οποίες ζυγίζουν περίπου 6 κιλά...


  • Οι Εσκιμώοι είναι ο μοναδικός λαός που δεν παίζει τυχερά παιχνίδια.


  • Oι HΠA αγόρασαν την Aλάσκα από την Pωσία προς 2,5 δεκάρες το στρέμμα και το Mανχάταν από τους Iνδιάνους με 24 δολάρια.


  • Οι Η.Π.Α. παράγουν το 19% της παγκόσμιας ποσότητας σκουπιδιών, με τον μέσο Αμερικανό να είναι πρώτος στην παγκόσμια κατάταξη (2 κιλά ημερησίως).


  • Οι καμηλοπαρδάλεις δεν έχουν φωνητικές χορδές.


  • Οι καμηλοπαρδάλεις συχνά γεννούν όρθιες. Αυτό σημαίνει ότι το μωρό, με το που θα γεννηθεί, κάνει ελεύθερη πτώση από ύψος περίπου δύο μέτρων.


  • Οι καρχαρίες δεν έχουν νηκτική κύστη. Για το λόγο αυτόν πρέπει να κολυμπούν συνεχώς, ώστε να επιπλέουν.


  • Οι κάτοικοι των νησιών Φίτζι πιστεύουν ότι ο θεός τους (Ματαβαλού) έχει οκτώ στομάχια και, όπως είναι φυσικό, τρώει συνεχώς!


  • Οι περισσότεροι άνθρωποι περπατάνε 185.000 χλμ. κατά την διάρκεια της ζωής τους. Tεσσερισήμισι φορές, δηλαδή, τον γύρο του κόσμου.


  • Οι περισσότεροι λαοί είχαν θεοποιήσει τα ηφαίστεια: οι Έλληνες είχαν τον Ήφαιστο, οι Ρωμαίοι τον Βουλκάνο, οι Πολυνήσιοι την πανέμορφη και οξύθυμη θεά Πέλε και οι Ινδιάνοι τους θεούς Λάο και Σκελ.


  • Οι πολικές αρκούδες είναι αριστερόχειρες.


  • Όλοι οι κύκνοι στην Aγγλία είναι ιδιοκτησία του στέμματος, και κανείς δεν επιτρέπεται να τους πειράξει.


  • Παράξενες μορφές χρήματος: μπρούτζινα τύμπανα στη Μαλαισία, κύβοι αλατιού στην Αιθιοπία, ένα μπολ για ποτό στα νησιά Φίτζι και μικροσκοπικά κομμάτια από όστρακα, τα οποία χρησιμοποιούσαν οι Ινδιάνοι της Βορείου Αμερικής.


  • Η πρώτη βόμβα υδρογόνου ζύγιζε 65 τόνους και είχε το κωδικό όνομα "Ivy Make". Η ρίψη της έγινε το 1952 και η έκρηξη ήταν τόσο δυνατή, που εξαφανίστηκε κυριολεκτικά ένα από τα νησιά Μάρσαλ!


  • Η πρώτη διαφήμιση προφυλακτικών εμφανίστηκε στο περιοδικό "Τάτλερ", στο τεύχος της 12ης Μαΐου του 1709. Η τότε ονομασία τους ήταν "μηχανές που προστατεύουν από τα τραύματα της αγάπης"!


  • Η πρώτη ομιλούσα κούκλα παρουσιάστηκε από τον Γιόχαν Μέιλζελ το 1820, ενώ βελτιώθηκε το 1887 από τον Τόμας Έντισον, ο οποίος εφάρμοσε στο παιχνίδι τον φωνογράφο του


  • Η "ρόδα" του λούνα παρκ κατασκευάστηκε για πρώτη φορά το 1893, από τον Γκέιλ Φέρις, και παρουσιάστηκε στην Παγκόσμια Έκθεση Κολόμβου στο Σικάγο. Η διάμετρός της ήταν 80 μέτρα και χωρούσε 2.160 άτομα.


  • Η σοκολάτα περιέχει την ίδια ουσία -φενιλεθιλαμίνη- που παράγει ο εγκέφαλος του ανθρώπου που είναι ερωτευμένος!


  • Η τελευταία λέξη της μόδας στο πυρηνικό οπλοστάσιο ονομάζεται "Β61-11". Είναι μια βόμβα που εκρήγνυται αρκετά μέτρα κάτω απ' την επιφάνεια του εδάφους, προκειμένου να καταστρέψει τα υπόγεια πυρηνικά καταφύγια.


  • Η Τζόαν Κόλινς ήταν 50 χρονών όταν, το 1983, πόζαρε ημίγυμνη για το περιοδικό "Playboy". Σημειωτέον ότι το εν λόγω τεύχος εξαντλήθηκε τάχιστα!


  • Η τραγουδίστρια Λένα Γκόλμπερτ Φορντ, η οποία ερμήνευσε το τραγούδι "Keep the home fires burning" ("Κρατήστε τις φωτιές των σπιτιών αναμμένες"), κάηκε μέσα στο σπίτι της.


  • Η υψηλότερη θερμοκρασία που έχει καταγραφεί είναι 57,8 βαθμοί Κελσίου. Μάλιστα, σημειώθηκε δύο φορές: στις 13 Σεπτεμβρίου του 1922, στην Αλ Αζίζια της Λιβύης, και στις 11 Αυγούστου του 1933, στο Σεν Λούις του Μεξικού.


  • Η χαμηλότερη θερμοκρασία που σημειώθηκε ποτέ στη γη είναι -89,2 βαθμούς Κελσίου (Ανταρκτική 1983)


  • H ψηλότερη γυναίκα που μετρήθηκε ποτέ είναι μια Κινέζα με ύψος 2.47 μέτρα.


  • "Θα είναι σαν να πάτε βόλτα στην εξοχή. Δεν θα χρειαστείτε καν όπλα", ήταν τα λόγια ενός εκ των διοικητών των συμμαχικών δυνάμεων, στη μάχη του Σομ, το 1916. Σε λιγότερο από μία ώρα, οι απώλειες των συμμάχων είχαν φτάσει τους 57.470 άντρες.


  • Κάθε 30 δευτερόλεπτα κατατίθεται μία μήνυση στις ΗΠΑ.


  • Κάθε αμερικανός ξοδεύει κατά μέσο όρο 2,500 ευρώ το χρόνο για φαγητό από Fast Food . Το αντίστοιχο έξοδο ενός Ιταλού είναι μόλις 350 ευρώ.


  • Κάθε φορά που σαλιώνεις ένα γραμματόσημο καταναλώνεις 1/10 της θερμίδας .


  • Καθε χρόνο, εκδηλώνονται περισσότερες από 55.000 σεισμικές δονήσεις παγκοσμίως, έντασης 3+ βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, ενώ μόλις 1 σεισμός ξεπερνά τους 8 βαθμούς.


  • Κάθε χρόνο σε όλο τον κόσμο κατασκευάζονται 500.000.000.000 τούβλα.


  • Κάποια είδη μυρμηγκιών επιτίθενται σε φωλιές άλλων μυρμηγκιών, σκοτώνοντας την "βασίλισσα" και παίρνοντας τους "εργάτες" σαν σκλάβους. Μάλιστα, οι "εισβολείς" εξαναγκάζουν τους "δούλους" να κάνουν τις δυσκολότερες εργασίες.


  • Κατά την διάρκεια της Α΄ Σταυροφορίας, μια ομάδα φανατικών στρατιωτών, οι οποίοι έστεκαν μεν καλά στα μυαλά τους, αλλά ήταν απελπισμένοι, βάδιζαν για πολλές ώρες πίσω από μια χήνα, καθώς πίστευαν ότι ήταν ευλογημένη από το Άγιο Πνεύμα!


http://www.rokakias.gr/2011/09/blog-post_6769.html






ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πως να ΜΗΝ παρκάρετε το αυτοκίνητο σας!!! (photos)

Posted: 04 Sep 2011 02:47 PM PDT















ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ηθοποιός πυροβόλησε και σκότωσε σκυλάκι για τις ανάγκες του reality show του

Posted: 04 Sep 2011 02:42 PM PDT



Με αγωγή για τη συμμετοχή του σε αποστολή της αστυνομίας, η οποία και κινηματογραφήθκε για το reality show στο οποίο και πρωταγωνιστεί, απειλείται ο Steven Seagal.

Η μήνυση κατετέθει ύστερα από ισχυρισμό πολίτη της Αριζόνα πως ο ηθοποιός μαζί με ομάδα αστυνομικών εισέβαλαν στο σπίτι του και σκότωσαν το σκυλάκι του, αλλά και 100 κόκορες που είχε στην ιδιοκτησία του.



Ο ηθοποιός που υπηρετεί παράλληλα σαν εφεδρικός αστυνομικός από τα μέσα της δεκατίας του '80, έλαβε μέρος σε μια ομάδα που ανέλαβε να εισβάλει σε ιδιωτική περιοχή στην Αριζόνα τον περασμένο Μάρτιο, με τάνκ! Το όλο περιστατικό αναμένεται να προβληθεί από την τηλεοπτική εκπομπή-reality του ηθοποιού!



Ο ιδιοκτήτης της έκτασης υποστηρίζει πως η αποστολή της αστυνομίας πυροβόλησε και σκότωσε το 11 μηνών σκυλάκι του, ενώ παράλληλα σκότωσε 100 κόκορες που συντηρούσε εκεί. Σύμφωνα με την πλευρά της αστυνομίας, αλλά και τον ίδιο τον Steven Seagal η αποστολή είχε ακριβώς αυτόν τον στόχο. Όχι φυσικά να πυροβολήσει το σκυλάκι, αλλά να πιάσει τον ιδιοκτήτη που σύμφωνα με αυτούς εξέτρεφε κόκορες, προκειμένου να λάβουν μέρος σε παράνομες κοκορομαχίες. Τώρα θα μου πεις, είναι αυτός ικανός λόγος για να εισβάλεις με τανκ σε μια ιδιωτική έκταση; Άβυσσος το μυαλό του "ματσό" ηθοποιού που μάλλον είναι βαθειά επηρεασμένος από τις ταινίες δράσης στις οποίες και πρωταγωνιστεί.










newsit.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ;ΚΑΝΕ LIKE





ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SEX : 8 λόγοι για να μην κάνετε σεξ στο πρώτο ραντεβού

Posted: 04 Sep 2011 02:37 PM PDT

Πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να είναι υπέρ του σεξ στο πρώτο ραντεβού! Στη πραγματικότητα, όμως, το στόρι -ραντεβού-σεξ-ευτυχισμένοι μαζί δεν λειτουργεί και τόσο καλά.



H ιστορία έχει ως εξής...







: Ένα αγόρι συναντά ένα κορίτσι. Το αγόρι και το κορίτσι νομίζουν ότι μισούν ο ένας τον άλλο ώσπου βγαίνουν ραντεβού. Το αγόρι και το κορίτσι καταλήγουν στο κρεβάτι. Τελικά ερωτεύονται τρελά και ζουν ευτυχισμένοι μαζί.







Πολύ ωραία ιστορία! Και τώρα ας επιστρέψουμε στην πραγματικότητα …Γιατί αυτό το στόρι -ραντεβού-σεξ-ευτυχισμένοι μαζί δεν λειτουργεί και τόσο καλά στην πραγματική ζωή.



Παρόλα αυτά πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να είναι υπέρ του σεξ στο πρώτο ραντεβού. Και βρίσκουν κάθε είδους δικαιολογία για μια τέτοια παρορμητική απόφαση: Είναι πανέμορφη. Με αγαπάει. Είναι απλά μια νύχτα. Θέλαμε απλώς να περάσουμε καλά. Και ο κατάλογος δε σταματάει εδώ.







Υπάρχουν πολλοί λόγοι για μην κάνετε σεξ στο πρώτο ραντεβού. Ας δούμε τους 10 σημαντικότερους από αυτούς.







1. Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα Εκτιμάται ότι υπάρχουν περίπου 19 εκατομμύρια νέες περιπτώσεις Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενων Νοσημάτων κάθε χρόνο. Δεν θέλετε να συμβεί και σε εσάς. Αν η υποψήφια σύντροφός σας είναι πρόθυμη να κάνει σεξ μαζί σας από το πρώτο ραντεβού, υπάρχει αρκετή πιθανότητα να μην είστε ο πρώτος που έχει κοιμηθεί μαζί του από το πρώτο ραντεβού. Τι σημαίνει αυτό για τις πιθανότητές σας να αποκτήσετε κάποιο σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα;







2. Για να μην καταστρέψετε τη σχέση σας



Πόσες φορές έχετε δει σχέσεις να ''χαλάνε'' μόλις μπει στο παιχνίδι το σεξ; Σκεφτείτε πώς το σεξ από το πρώτο ραντεβού, θα περιπλέξει τη ζωή σας. Τότε θα είστε περισσότερο σε θέση να καταλάβετε αν αξίζει να κάνετε το βήμα με κάποιον που μόλις αρχίσατε να εξοικειώνεστε μαζί του.







3. Πρακτική για μονογαμία Η πολυγαμία είναι απαγορευμένη. Το σεξ στο πρώτο ραντεβού δεν είναι καλή πρακτική για μονογαμία. Το περιστασιακό σεξ δεν χτίζει το είδος του χαρακτήρα που απαιτείται για μια ουσιαστική σχέση. Αυτή η ιδέα της άμεσης ικανοποίησης είναι καταστροφική για την οποιαδήποτε δυνατότητα να υπάρχει πραγματική δέσμευση.







4. Κίνδυνος εγκυμοσύνης Το να φέρετε μια νέα ζωή σε αυτόν τον κόσμο είναι σίγουρα το πιο όμορφο πράγμα που μπορεί να σας συμβεί, αλλά είναι μια ευχάριστη εμπειρία όταν οι δύο γονείς μοιράζονται την εμπειρία. Πώς υποτίθεται ότι θα ξέρετε ότι το πρόσωπο που έχετε σεξουαλικές σχέσεις μαζί του θα γίνει καλός πατέρας ή μητέρα μετά από μόλις ένα ραντεβού; Μην σκέφτεστε μόνο το πώς θα σας επηρεάσει μια πιθανή εγκυμοσύνης. Σκεφτείτε πώς το να αποκτήσετε παιδί με κάποιον που ίσα που ξέρετε θα επηρεάσει αυτούς που αγαπάτε - γονείς, φίλους, οικογένεια; Ή το πιο σημαντικό - το ίδιο το παιδί;







5. Το σεξουαλικό πάθος κάποτε τελειώνει - τι γίνεται τότε;



Είναι σημαντικό να χτίσετε τις σχέσεις σας πάνω σε μια στέρεη βάση. Κι αν καταλήξετε να περάσετε το υπόλοιπο της ζωής σας με αυτό το άτομο; Σίγουρα θα θέλετε να έχετε περισσότερα κοινά μαζί του από ένα καλό σεξ. Ξεκινήστε, λοιπόν, τη σχέση σας σωστά, πάνω σε μια σταθερή βάση, όπως είναι ο έρωτας και όχι ο πόθος.







6. Για να μην πέσετε θύμα εκμετάλλευσης Έχετε ακούσει το ρητό ''Οι γυναίκες δίνουν σεξ για να πάρουν αγάπη και οι άνδρες δίνουν αγάπη για να πάρουν σεξ''. Μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να πέσει σε αυτή την παγίδα. Τελικά είναι πιο ικανοποιητικό για σας να δώσετε σε κάποιον μέσα σε μια αληθινή, υγιή σχέση.



7. Για την ευτυχία σας Το περιστασιακό σεξ δεν θα σας κάνει ευτυχισμένους. Υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο οι άνδρες χρησιμοποιούν τη μία γυναίκα μετά την άλλη. Προσπαθούν - και δεν τα καταφέρνουν - να βρουν την ικανοποίηση και την ευχαρίστηση στο περιστασιακό σεξ. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι φαίνεται να έχουν γίνει προοδευτικά πιο δυστυχισμένοι. Όσο περισσότερο προσπαθούν να βρουν την ευτυχία στο περιστασιακό σεξ, τόσο λιγότερο ικανοποιημένοι αισθάνονται - είναι φαύλος κύκλος. Γίνονται σκλάβοι της συγκεκριμένης επιθυμίας, προσπαθώντας συνεχώς να την ικανοποιήσουν.







8. Σεβασμός Είναι σημαντικό να έχετε κάποιο αυτοσεβασμό αλλά και σεβασμό για το πρόσωπο που βγαίνετε μαζί του. Οι γυναίκες μην χάνετε το μυστήριο και την ομορφιά της θηλυκότητάς σας τόσο εύκολα - αυτό είναι το πιο ενδιαφέρον. Οι άνδρες χρησιμοποιείστε τη δύναμη και την αρρενωπότητά σας για την προστασία των γυναικών γύρω σας, όχι για να τις παρασύρετε στο σεξ από το πρώτο ραντεβού.



www.blog.gr



http://scandalistiko.blogspot.com/2011/09/sex-8.html















ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Βρες το μυστικό μήνυμα της φωτογραφίας!

Posted: 04 Sep 2011 02:32 PM PDT




Ένα κρυμμένο μύνημα για δυνατούς λύτες!

Δοκίμασε να το βρείς μονος σου πριν πατήσεις LIKE .

Θα τα καταφέρεις?














































ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δες την φώτο και δεν θα το πιστέψεις!

Posted: 04 Sep 2011 02:27 PM PDT









porosi.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ;ΚΑΝΕ LIKE




ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ήταν ένας Γερμανός, ένας Γάλλος κι ένας Έλληνας...

Posted: 04 Sep 2011 02:22 PM PDT


http://3.bp.blogspot.com/_I-4ezSMmLlM/THImCWadSJI/AAAAAAAAE3Q/H9V16e_3Pn8/s1600/laughing-stress-ball.jpg



Ήταν ένας Γερμανός, ένας Γάλλος κι ένας Έλληνας και μετά από ένα ατύχημα που είχαν πέθαναν και οι τρεις. Εμφανίζεται ξαφνικά μπροστά τους ο άγιος Πέτρος και τους λέει:

«Θα σας δώσω από μια ευκαιρία να δούμε αν θα πάτε στον παράδεισο ή στην κόλαση. Θα πετάξετε και οι τρεις από ένα αντικείμενο μέσα στη θάλασσα κι εγώ θα...

βούτηξω να το βρω. Αν το βρω θα πάτε στην κόλαση, αν όμως δεν το βρω θα πάτε στον παράδεισο.»

Συμφώνησαν και οι τρεις με την πρόταση του αγίου και άρχισαν να σκέφτονται τι να πετάξουν.

Πρώτος ήταν ο Γερμανός που πέταξε στη θάλασσα ένα κουμπί. Βουτάει ο άγιος Πέτρος και μετά από μισή ώρα βγαίνει με το κουμπί στο χέρι.

«Δυστυχώς για σένα το βρήκα κι έτσι θα πας στην κόλαση», του λέει.

Μετά ήρθέ η σειρά του Γάλλου ο οποίος αφού είδε πως ο άγιος βρήκε κάτι τόσο μικρό όσο ένα κουμπί, αποφάσισε να πετάξει μια τρίχα. Βουτάει ο άγιος, περνάει μια ώρα, περνάνε δυο ώρες και στο τέλος βγαίνει πάλι με την τρίχα στο χέρι.

«Κι εσύ δεν τα κατάφερες, άρα κι εσύ θα πας στην κόλαση», είπε και στον Γάλλο. Τέλος ήρθε η σειρά του Έλληνα ο οποίος πέταξε κάτι μέσα στη θάλασσα. Βουτάει ο άγιος, περνάνε γύρω στις πέντε ώρες και στο τέλος βγαίνει χωρίς να κρατάει τίποτε στα χεριά του.

«Δεν μπόρεσα να βρω αυτό που πέταξες και θα πας στον παράδεισο, όμως μπορείς σε παρακαλώ να μου λύσεις την απορία και να μου πεις τι ήταν αυτό;» τον ρωτάει.

Και η απάντηση του Έλληνα:

- Depon αναβράζων!!!

http://lifegr.blogspot.com/2011/01/blog-post_2662.html






ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Έρευνα | Η μαριχουάνα βλάπτει την ανδρική στύση!

Posted: 04 Sep 2011 02:18 PM PDT









Αρνητική επίδραση στην ανδρική στυτική λειτουργία έχει η μαριχουάνα, σύμφωνα με νέα έρευνα Αυστραλών επιστημόνων του πανεπιστημίου Λα Τρομπ της Μελβούρνης.











Αναλυτικότερα, τέσσερις φορές υψηλότερες πιθανότητες να εμφανίσουν προβλήματα στο σεξ έχουν οι άνδρες που καπνίζουν μαριχουάνα σε καθημερινή βάση, ενώ πολλοί χρήστες παρουσιάζουν πρόωρη εκσπερμάτωση, σύμφωνα με τη μελέτη!







Από την άλλη πλευρά, οι γυναίκες μπορούν να συνεχίσουν άφοβα την αγαπημένη συνήθειά τους, αφού δεν επηρεάζονται καθόλου από αυτή. Βέβαια, έχουν περισσότερες πιθανότητες να κολλήσουν κάποιο αφροδίσιο νόσημα, καθώς έχει αποδειχτεί ότι η σεξουαλική ζωή των γυναικών που καπνίζουν μαριχουάνα είναι εντονότερη.







Σε δείγμα 8.700 ενηλίκων διεξήχθη η έρευνα, που σίγουρα θα βάλει σε σκέψεις αρκετούς άνδρες…







http://www.neolaia.gr







ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Καλόγρια ο παπάς και το … ηθικό δίδαγμα !!

Posted: 04 Sep 2011 02:13 PM PDT

Ένας παπάς προσφέρθηκε να οδηγήσει μια καλόγρια με το αυτοκίνητό του.







Μπαίνει η καλόγρια στο αυτοκίνητο και καθώς κάθεται, ανοίγει το ρούχο της και



αποκαλύπτει τα πόδια της.



Ο παπάς παραλίγο να τρακάρει.



Αφού κέρδισε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, διστακτικά άπλωσε το χέρι του στο...








γόνατό της.



Η καλόγρια γυρίζει και του λέει:



« Πάτερ θυμάσαι τον ψαλμό 129;»



Ο παπάς δαγκώθηκε. Μετά από λίγο όμως δεν άντεξε τον πειρασμό και ξαναάπλωσε το χέρι του.



Η καλόγρια επανέλαβε:



«Πάτερ, θυμάσαι τον ψαλμό 129;»



Ο παπάς απολογήθηκε:



«Συγνώμη, αδερφή, αλλά η σάρκα είναι αδύνατη».



Με τα πολλά έφτασαν στη Μονή και η καλόγρια πήγε στη δουλειά της. Φτάνοντας στην εκκλησία, ο παπάς τρέχει στο βιβλίο των ψαλμών και ψάχνει να βρει τον 129. Διαβάζει: «Προχώρα μπροστά και ψάξε ψηλά, θα βρεις τη δόξα»



Ηθικό Δίδαγμα:



Αν δεν είσαι καλά πληροφορημένος στη δουλειά σου, μπορεί να χάσεις μια σπουδαία ευκαιρία.






ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Άνδρας παρίστανε τη νεκρή μητέρα του

Posted: 04 Sep 2011 02:09 PM PDT



Ένας Νεοϋορκέζος κατηγορείται επειδή παρίστανε τη νεκρή μητέρα του για έξι ολόκληρα χρόνια για να παίρνει τη σύνταξή της.


Ο Τόμας Προύσικ-Πάρκιν, 49 ετών, φόρεσε περούκα, μέικ-απ και παλιά γυναικεία φορέματα, ως μέρος της απάτης του, και ζήτησε 114.000 δολάρια από το ταμείο ασφάλισης της μητέρας του. Οι κατήγοροι, που περιέγραψαν την απάτη ως «πρωτοφανή, που ξεπερνά κάθε όριο θρασύτητας», δήλωσαν πως όλα ξεκίνησαν όταν η μητέρα του Προύσικ-Πάρκιν, η Άιριν Προύσικ, πέθανε το 2003, σε ηλικία 73 ετών. Ο Τόμας Προύσικ, που ζούσε μαζί με τη μητέρα του, έδωσε επίτηδες λάθος αριθμό κοινωνικής ασφάλισης και λάθος ημερομηνία γέννησης στον υπεύθυνο του γραφείου τελετών ώστε να μην φανεί ο θάνατος της μητέρας του στα κρατικά αρχεία. Ντυμένος ως κυρία Προύσικ, ο Τόμας παραλάμβανε τις επιταγές με τη σύνταξη της μητέρας του, πήγαινε στην τράπεζα, ενώ ανανέωνε ακόμα και την άδεια οδήγησής. Κάθε φορά, ο Τόμας συνοδευόταν από τον συνεργό του, Μίλτον Ρίμολο. Παριστάνοντας τον ανιψιό της κυρίας Προύσικ, ο Ρίμολο έκανε πως βοηθούσε την «ανήμπορη γριούλα» τόσο στο να περπατήσει όσο και στο να συνεννοηθεί με τους υπαλλήλους.


Ο δικηγόρος Τσαρλς Χάινς δήλωσε: «Ο κατηγορούμενος δηλώνει πως δεν είναι ο Νόρμαν Μπέιτς. Αυτός ο άνθρωπος δεν είναι χαζός. Είναι πανέξυπνος. Το σχέδιό του είναι ευφυέστατο.» Ο Τόμας Προύσικ συνελήφθη όταν οι ενάγοντες πληροφορήθηκαν από τον ιδιοκτήτη του κτιρίου στο οποίο διέμενε η κυρία Προύσικ για το θάνατό της και κανόνισαν μία συνέντευξη με την «κυρία Προύσικ». Ο Τόμας εμφανίστηκε φορώντας μία κόκκινη καζάκα, κραγιόν, έχοντας φτιαγμένα τα νύχια του και αναπνέοντας από μία μάσκα οξυγόνου. Φορούσε ένα φουλάρι για να κρύψει το μήλο του Αδάμ αλλά απέτυχε να κρύψει τα μάλλον μεγάλα για γυναικεία χέρια του. Πλέον, ο Τόμας και ο 47χρονος Ρίμολο κατηγορούνται για κλοπή, πλαστογραφία και συνωμοσία. Και οι δύο αρνούνται τις κατηγορίες, με τις οποίες αντιμετωπίζουν 25ετή κάθειρξη.




Πηγή: [link]







ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ;ΚΑΝΕ LIKE






ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Σου έκλεψαν το κινητό; Μπλόκαρέ τους το τώρα!

Posted: 04 Sep 2011 02:02 PM PDT

Πώς θα αχρηστευτεί στα χέρια τους το κινητό που σου έκλεψαν;
ΜΑΘΕ ΠΩΣ…




Οι έμποροι κινητών διατηρούν κρυφή αυτήν την πληροφορία ώστε ο κλέφτης να συνεχίσει να χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες της κινητής τηλεφωνίας και να καταναλώνει και παράλληλα, το θύμα της κλοπής, να αγοράσει άλλο κινητό και να συνεχίσει και αυτό… να καταναλώνει…

…. Είναι ανάγκη να αποκτήσεις το serial number του κινητού σου. Πληκτρολόγησε *#06# και στην οθόνη σου θα εμφανιστεί ένας κωδικός. Αυτός ο κωδικός, μοναδικός στον κόσμο, είναι το serial number του κινητού σου. Σημείωσέ τον και φύλαξέ τον κάπου. Αν σου κλέψουν το κινητό, ειδοποίησέ τον παροχέα σου και δώστου αυτό τον αριθμό. Αυτό σημαίνει ότι το κινητό σου θα μπλοκαριστεί τελείως ακόμη και αν ο κλέφτης αλλάξει την κάρτα SIM.Πιθανόν να μην ανακτήσεις το κινητό σου αλλά τουλάχιστον θα έχεις τη βεβαιότητα ότι ο κλέφτης δεν θα το χρησιμοποιήσει ποτέ. Το ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ είναι ότι αν όλοι το εφαρμόσουμε αυτό, η κλοπή κινητών είναι κάτι το τελείως άχρηστο.









http://ierosagon.org


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Μελβούρνη: Ufo στης 2 Σεπτεμβρίου 2011 (video)

Posted: 04 Sep 2011 01:57 PM PDT







Too fast for satellite.

http://periergaa.blogspot.com


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Μύκονος όπως δεν την έχετε ξαναδεί!

Posted: 04 Sep 2011 01:53 PM PDT

Η Μυκονος οπως δεν την εχετε ξαναδει!
Από την Τίτη Βελοπούλου
Η «άλλη» Μύκονος

Όταν το νησί αδειάσει από τουρίστες, όταν τα φλας στρέψουν αλλού τα φώτα τους, όταν η ομορφιά απομείνει χωρίς ρετούς, τότε γυμνή πια, η Μύκονος φαντάζει τόσο αθώα.

Ο Γιάννης Τεπεσικλίδης για έναν χρόνο αποτύπωνε και μας συστήνει μέσα από τον φωτογραφικό του φακό, άγνωστες πτυχές ενός νησιού που συνεχίζει να ζει με τους δικούς του ρυθμούς όλο το χρόνο!

«Αρχές του 2011, θέλοντας να αποτυπώσω τα χρώματα του Χειμώνα, της Άνοιξης αλλά και τη Νύχτα του έρημου νησιώτικου τοπίου άρχισα να φωτογραφίζω τη Μύκονο. Στην πορεία ανακάλυψα ότι υπάρχουν ακόμη στο νησί τα πολύτιμα στοιχεία ενός κόσμου ταπεινού, που διαιώνισε την παρουσία του πάνω στο λιτό τοπίο της. Σήμερα, σε μια εποχή κορεσμένη από καταναλωτικά αγαθά, που τείνει να καταρρεύσει, τα στοιχεία αυτά αποτυπώθηκαν σε μια φωτογραφική δουλειά, για να μας θυμίσουν ότι ο κόσμος που ζούμε μπορεί και χωρίς τα στοιχεία της υπερβολής να είναι εξίσου όμορφος.»
Iωάννης Τεπετσίκλης
Who?
Έχει λάβει μέροςσε διάφορες διεθνείς εκθέσεις όπως είναι η «Φωτογραφική Συγκυρία» το 2002 με τίτλο έκθεσης «Ανθρώπων Γη» στην γκαλερί Photogenesis. Επίσης έχει συμμετάσχει στον Διεθνή Μήνα Φωτογραφίας 2003-Νέοι Έλληνες Φωτογράφοι με τίτλο έκθεσης «Ενοχλώντας τη Νύχτα» στην Αίθουσα Τέχνης Αγκάθι. Σήμερα ασχολείται με την ανθρωπιστική και τοπιογραφική φωτογραφία.
ΙNFO: Η έκθεση φωτογραφίας του Ιωάννη Τεπετσίκλη θα πραγματοποιηθεί 23-30 Σεπτεμβρίου 2011 στην αίθουσα ΚΔΕΠΑΜ, οδός Ματογιάννη
travelstyle.gr
http://grizosgatos.blogspot.com


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η αίσθηση του θανάτου

Posted: 04 Sep 2011 01:50 PM PDT

O θάνατος έχει απασχολήσει πολλούς κι ίσως σ' αυτόν να
βρίσκεται η πηγή κάθε φιλοσοφίας, κάθε τέχνης, κάθε προσπάθειας.



Ο θάνατος λοιπόν έχει απασχολήσει πολλούς, και καθένας από την πλευρά του μπορεί να πει τι ίσως είναι ή δεν είναι. Και πάνω σε τέτοιες πεποιθήσεις για το θάνατο στηρίζεται κι η ζωή που ο καθένας ακολουθεί.

Η αίσθηση του θανάτου είναι ένα μυστήριο. Πώς αισθάνεσαι το θάνατο; Tον μυρίζεις; Tον βλέπεις, Tι γεύση άραγε ν' αφήνει ο ύστατος ρόγχος;

Yπάρχουν εκείνοι που πιστεύουν πως ο θάνατος, κατά περίεργο τρόπο, λειτουργεί σαν φορέας της τελευταίας αίσθησης. Έτσι, λοιπόν, ό,τι αισθάνεσαι την τελευταία στιγμή της ζωής σου θα σε ακολουθεί αιώνια. Aν πεθάνεις πάνω στη διάρκεια κάποιου τραγουδιού, θα σ' ακολουθεί αιώνια αυτό το αίσθημα της συγκίνησης, της ευθυμίας ή ό,τι άλλο μπορεί να γεννήσει ένα τραγούδι. Αν πεθάνεις την ώρα που κάνεις έρωτα, θα σ' ακολουθεί για πάντα αυτό το αίσθημα της ηδονής. Αν πεθάνεις πάνω σ' ένα ωραίο φαγοπότι, θα σ' ακολουθεί η αρμονία των γεύσεων που απολαμβάνεις.

Εκείνοι που ακολουθούν αυτή την πίστη προσπαθούν όσο μπορούν, όσο ζουν, να αισθάνονται όμορφα και να ακολουθούν το κέφι τους όπως το καταλαβαίνει ο καθένας. Άλλωστε δεν μπορούν να ξέρουν (όπως κι όλοι μας) πότε μπορεί να πεθάνουν.

Με τον καιρό όμως έγινε κατανοητό πως είναι αδύνατο να κυνηγάς διαρκώς την ωραία αίσθηση. Γιατί κάθε ευδαιμονία σχεδόν πάντα ακολουθείται από κάτι δυσάρεστο, έστω κι αν αυτό είναι το γεγονός και μόνο της απογοήτευσης πως η συγκεκριμένη ωραία αίσθηση τελείωσε. Το δείπνο κάποτε κουράζει, οι εραστές νυστάζουν, το τραγούδι φτάνει στο φινάλε του.

Κι αν από διαβολική σύμπτωση πεθάνεις σ' αυτό ακριβώς το σημείο; Aν πεθάνεις πάνω στην ώρα του πιο εκνευριστικού πονόδοντου; Tου πιο ανατριχιαστικού φάλτσου; Aν πεθάνεις τη στιγμή που απογοητευμένος κι οργισμένος χάνεις το λεωφορείο; Tι κατάρα αυτή η αίσθηση να σ' ακολουθεί αιώνια!

Σιγά σιγά λοιπόν, αυτοί οι θιασώτες της ιδέας της τελευταίας αίσθησης που διαρκεί αιώνια, προσπαθούσαν περισσότερο ν' αποφύγουν την κακή αίσθηση παρά να πετύχουν την ωραία. Μ' αυτό τον τρόπο οδηγήθηκαν στο να προσεγγίσουν την αγαλλίαση της παραίτησης που πολλές φορές συναντάμε στις ανατολικές θρησκείες. Kαι σταδιακά, έφτασαν στο σημείο να μην κάνουν τίποτα. Μα και πάλι, το γεγονός και μόνο ότι ζούσαν, έστω καθισμένοι σε μια καρέκλα ενός σκοτεινού δωματίου, παραιτημένοι από κάθε πάθος κι επιθυμία, αποκλείοντας κάθε σκέψη, κάθε αίσθηση, το γεγονός και μόνο ότι ζούσαν, τους ανησυχούσε. Kαι ξέρετε τι παιχνίδια μπορεί να παίξει ο νους.

Κατάλαβαν λοιπόν πως το ωφελιμότερο θα ήταν να μην είχαν γεννηθεί καν. Kατέληξαν στην άποψη πως η πιο ωραία αίσθηση είναι αυτή της μη ύπαρξης.

Τελειώνοντας να μην ξεχάσω να τονίσω πως οι πιστοί της περίεργης αυτής ομάδας έχουν χαθεί όλοι.







http://sxeseis.gr


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κήπος με βραβείο Γκίνες

Posted: 04 Sep 2011 01:46 PM PDT

Ο "Παράδεισος του Αλ Αϊν", στο Άμπου Ντάμπι, είναι ίσως ο πιο
εντυπωσιακός κήπος του πλανήτη.

Αν και στην πραγματικότητα είναι ένα πάρκο μέσα στην πόλη, η τεράστια έκτασή τους που ξεπερνά τα 21.000 τετραγωνικά χιλιόμετρα και τα 10.000.000 λουλούδια που

φιλοξενεί δημιουργούν μία πραγματική πολύχρωμη όαση κυριολεκτικά στην καρδιά της ερήμου.



http://i1183.photobucket.com/albums/x472/mahendralsm/al%20ain%20parasise/Al-Ain-Paradise-06.jpg


Το πάρκο, που δημιουργήθηκε το 2010, κατέχει μια θέση στο βιβλίο Γκίνες, έχοντας το παγκόσμιο ρεκόρ με τους μεγαλύτερους κρεμαστούς κήπους στον κόσμο, με 2.968 καλάθια γεμάτα λουλούδια.

http://i1183.photobucket.com/albums/x472/mahendralsm/al%20ain%20parasise/Al-Ain-Paradise-01.jpg
Τα φυτά επιλέχθηκαν από ειδικούς και προέρχονται από δεκάδες διαφορετικές χώρες όπως η Ιταλία, η Γαλλία, οι ΗΠΑ, η Ιαπωνία και η Ουγκάντα.

http://i1183.photobucket.com/albums/x472/mahendralsm/al%20ain%20parasise/Al-Ain-Paradise-08.jpg


"Φτιάξαμε μια πυραμίδα από φυτεμένα λουλούδια ύψους επτά μέτρων, που παρόμοιά της δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο", αναφέρει ο σχεδιαστής του πάρκου και γενικός διευθυντής της κατασκευάστριας εταιρείας, Αμπντελνάσερ Ραχάλ.

http://i1183.photobucket.com/albums/x472/mahendralsm/al%20ain%20parasise/Al-Ain-Paradise-03.jpg
Λίγα μέτρα μετά την πολύχρωμη πυραμίδα, οι επισκέπτες συναντούν μία αψίδα φτιαγμένη από τρεις καρδιές ύψους τεσσάρων μέτρων η καθεμιά και στη μέση το πορτρέτο του Προέδρου των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, σείχη Χαλίφα.
http://i1183.photobucket.com/albums/x472/mahendralsm/al%20ain%20parasise/Al-Ain-Paradise-04.jpg
Το πάρκο ήταν κλειστό για τρεις μήνες και ξανάνοιξε για το κοινό το περασμένο Μάρτιο.

http://i1183.photobucket.com/albums/x472/mahendralsm/al%20ain%20parasise/Al-Ain-Paradise-07.jpg
Πέρυσι τον Δεκέμβριο οι κήποι καταστράφηκαν από βανδαλισμούς επισκεπτών, οι οποίοι έκοψαν χιλιάδες λουλούδια, αφήνοντας τον χώρο σε άθλια κατάσταση, γεμάτο σκουπίδια.

http://i1183.photobucket.com/albums/x472/mahendralsm/al%20ain%20parasise/Al-Ain-Paradise-13.jpg
Με την ευκαιρία της ανακατασκευής του, οι δημιουργοί τριπλασίασαν το μέγεθός του.

http://i1183.photobucket.com/albums/x472/mahendralsm/al%20ain%20parasise/Al-Ain-Paradise-05.jpg


Το Αλ Αϊν, όπως όλη η Αραβία, αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα έλλειψης νερού, γι αυτό και για το πότισμα χρησιμοποιείται ένα από τα πιο σύγχρονα συστήματα άρδευσης, το οποίο επιτρέπει στα λουλούδια να είναι ανθισμένα σχεδόν όλο τον χρόνο, με ελάχιστη κατανάλωση.

real news



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Το βίντεο της χρονιάς! (Βίντεο)

Posted: 04 Sep 2011 01:40 PM PDT

Ο βασιλιάς του ντριφτ Κεν Μπλοκ επανέρχεται με ένα βίντεο
υπερπαραγωγή, που γυρίστηκε στα στούντιο της Universal στο Χόλιγουντ. Ο Μπλοκ ντριφτάρει με το Ford Fiesta του των 600 ίππων ανάμεσα από τα σκηνικά ταινιών, που έχουν αφήσει εποχή, όπως «Στα σαγόνια του καρχαρία»..



και «Επιστροφή στο Μέλλον», ενώ τα εφέ ανεβάζουν στα ύψη την αδρεναλίνη. Ο Αμερικανός πιλότος κάνει μαγικά πράγματα με ένα αυτοκίνητο που επιταχύνει από στάση έως 100 χλμ./ώρα σε 1,9 δευτερόλεπτα, σπάει τοίχους, εκτοξεύεται από ράμπες και...πυρπολείται. Το βίντεο που ΠΡΕΠΕΙ να παρακολουθήσετε μέχρι το τέλος, είναι το τέταρτο με πρωταγωνιστή τον Κεν Μπλοκ και την ομάδα του Monster World Rally Team. Δείτε το Βίντεο:











http://www.gazzetta.gr

http://miva-rate.blogspot.com


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Φάντασμα κοριτσιού τρομοκρατεί μια γειτονιά

Posted: 04 Sep 2011 01:36 PM PDT

Μια ολόκληρη γειτονιά τρομοκράτησε το φάντασμα
ενός κοριτσιού, στην πόλη Κουκουτά της Κολομβίας.


Η εμφάνιση της λευκοντυμένης νεαρής κοπέλας κυκλοφόρησε γρήγορα από στόμα σε στόμα, μεταξύ των εφήβων της πόλης, οι οποίοι ξεκίνησαν ένα πραγματικό κυνήγι φαντασμάτων.





Πιο πριν, μάρτυρες του περίεργου φαινομένου είχαν γίνει όλοι οι κάτοικοι της συγκεκριμένης γειτονιάς.

Οι νεαροί κατέγραψαν στα κινητά τους την αχνή μορφή, η οποία περιπλανιόταν στους δρόμους από τις 12 τα μεσάνυχτα, για μία ολόκληρη ώρα.

Το θέμα έγινε είδηση και σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό, από τον οποίο είναι παρμένο και το βίντεο:












newsbomb.gr
http://grizosgatos.blogspot.com





ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Σοκάρει η 4χρονη με τα ψεύτικα στήθη και οπίσθια

Posted: 04 Sep 2011 01:32 PM PDT

Μπορεί να είναι μόνο τεσσάρων ετών, ωστόσο, η μικρή
Maddy Jackson δε μοιάζει καθόλου με τις υπόλοιπες συνομήλικες της.

Φορώντας στηθόδεσμο με ενίσχυση, ψεύτικα οπίσθια και ξανθιά περούκα η Maddy θυμίζει μεγάλη γυναίκα.

Η 4χρονη είναι άλλο ένα από τα κοριτσάκια που.......



θα πάρουν μέρος στον ριάλιτι διαγωνισμό ομορφιάς Toddlers and Tiaras στις ΗΠΑ που δείχνει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τον σουρεαλιστικό κόσμο των καλλιστείων.

Σε μια προσπάθεια να μιμηθεί το είδωλό της, την τραγουδίστρια Dolly Parton, η μητέρα της μικρής, η Lindsay «βοήθησε» την Maddy τοποθετώντας στο σώμα της προσθετικό στήθος και οπίσθια.



Η σοκαριστική εμφάνιση της μικρής δεν θα μπορούσε να ολοκληρωθεί χωρίς το ανάλογο μέικαπ και την ροζ, ακραία αμφίεση.

Ερωτηθείσα από τους παρουσιαστές της εκπομπής του NBC, Today show, σχετικά με την εμφάνιση της κόρης της, η οποία άρχισε να παίρνει μέρος σε ανάλογα καλλιστεία από την ηλικία των 9 μηνών, η Lindsay υπερασπίστηκε τον εαυτό της αλλά και την μικρή λέγοντας:

«Για μερικούς ανθρώπους αυτό που κάνουμε είναι αδιανόητο, για εμάς απλά συμβαίνει… είναι απλά κάτι φυσιολογικό. Όταν φορά ψεύτικο στήθος και οπίσθια είναι σαν να παίρνει "extra bonus"», είπε η μητέρα της μικρής.

Η αλήθεια είναι όμως, ότι η εμφάνιση της Maddy ενόχλησε ακόμα και τις άλλες μικρούλες που διαγωνίζονται μαζί της.

Το show έχει προκαλέσει τον εκνευρισμό και την δυσφορία πολλών Αμερικανών που πιστεύουν ότι διαγωνισμοί σαν και αυτόν, θα μπορούσαν να επηρεάσουν με άσχημο τόπο πολλά μικρά παιδιά.

Μέχρι και στο Facebook έχει δημιουργηθεί μια ομάδα που ζητά να μην μεταδίδεται το Toddlers and Tiaras.

empisteytiko



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

O έρωτας περνάει από το στομάχι

Posted: 04 Sep 2011 01:29 PM PDT

Image and video hosting by TinyPicΑπο τον Κώστα Λεφάκη


Λένε ότι "ο έρωτας περνάει από το στομάχι". Όταν η γεύση ερεθίζεται, αποδεδειγμένα οδηγεί σε άλλα απείρως πιο ευχάριστα ερεθίσματα. Γεγονός είναι πως ένα απολαυστικό γεύμα συνηθίζεται σαν προοίμιο σκηνών πάθους ...

Για μερικούς εκπροσώπους του Ζωδιακού είναι εντελώς αδιανόητο να κάνουν έρωτα με άδειο στομάχι. Γνωρίστε, λοιπόν, τις γαστριμαργικές προτιμήσεις του προσώπου (ζωδίου) που διαλέξατε να κατακτήσετε είτε βρίσκεστε σε ρεστοράν είτε στο σπίτι.........





ΚΡΙΟΣ

Ούτε μάγειροι, ούτε καλοφαγάδες: οι σβέλτοι Κριοί μπορεί απλά να επιλέξουν κάποια αλλαγή από τη ρουτίνα τους της «μπουκιάς στο πόδι».Αν σας καλέσει σπίτι του, το δείπνο σίγουρα θα είναι σερβιρισμένο από την πιτσαρία της γειτονιάς με την οποία έχει ανοιχτούς λογαριασμούς...Αν μαγειρέψει για σας, θα είναι πατάτες τηγανητές, λουκάνικα και φασόλια.Αν μαγειρέψετε εσείς, μην μπείτε σε μεγάλη φασαρία — το φαγητό είναι το μόνο που δεν περνά από το μυαλό του. Θυμηθείτε: σε όλες τις εμπειρίες τους οι Κριοί επιζητούν νέες γεύσεις και τις προτιμούν κυρίως «καυτές».



ΤΑΥΡΟΣ

Η μουσική θεωρείται ερωτική τροφή, όμως μόνο η «τροφή» θα ενθαρρύνει τον Ταύρο να παίξει συγκεκριμένα «παιχνίδια».Όσοι γεννήθηκαν κάτω απ' αυτόν τον αστερισμό, πρώτον ξέρουν να μαγειρεύουν καλά και δεύτερον να τρωνε με όρεξη Οι γαστριμαργικές και ερωτικές προτιμήσεις τους μπορούν απλά να οριστούν σαν: «Κρέας με πατάτες».Το καλό κρασί είναι απαράβατος όρος για να φτιάξει το κέφι τους και θα χρειαστεί οπωσδήποτε επιδόρπιο πριν μπορέσει να σκεφτεί τι πρόκειται να κάνει μαζί σας. Στους Ταύρους το σεξ είναι ένα βοήθημα στη χώνεψη, ποτέ ένα ορεκτικό. Προσέξτε: Αν το στομάχι του είναι άδειο, οι μόνες απολαύσεις —σαρκικές ή μη— που ενδέχεται να σας παραχωρήσει είναι οράματα «ροσμπίφ».



ΔΙΔΥΜΟΙ

Το ορντέβρ, τα μικρά τριγωνικά σάντουιτς και τα κοκτέιλ πάρτι είναι σίγουρα «Διδυμικές εφευρέσεις». Όλα αυτά τα μικροπράγματα αποτελούν το «δείπνο» τους. Χαίρονται το φαγητό ακριβώς όπως χαίρονται το σεξ — τσιμπάνε μάλλον παρά πέφτουν με τα μούτρα. Μακροσκελή τετ-α-τετ δεν ανταποκρίνονται στην ανάγκη τους για εναλλαγή, και φαγητό φτιαγμένο από τα χέρια σας τους αφήνει σχεδόν αδιάφορους σε σύγκριση με την αίσθηση του να βρίσκονται ανάμεσα σε κόσμο στο μπιστρό και παίζοντας με το πιρούνι τους να παρατηρούν τα πάντα! Ένα ελαφρό κρασί συνοδευόμενο από ελάχιστο φαγητό και μια ευχάριστη συζήτηση, διανθισμένη με υποψία κουτσομπολιού, συμφωνεί απόλυτα με τα γούστα τους.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Λατρεύουν τα ρομαντικά δείπνα, που πάντοτε τους ανοίγουν την όρεξη για πιο αισθησιακές απολαύσεις. Μαγειρεύουν με ευχαρίστηση και ικανοποιούνται να μαγειρέψουν για σας. Αν τους καλέσετε για φαγητό — προγραμματίστε κάτι εξωτικό: αλλά πάντα ψαρικό, στρείδια, σούπες με κρέμα και σοροπιαστά γλυκά. Οι Καρκίνοι τρελαίνονται να κάνουν επιδρομές στο ψυγείο μετά τα μεσάνυχτα. Στην πορεία της βραδιάς θα έχει οπωσδήποτε μεταφέρει τις δραστηριότητες του στην κρεβατοκάμαρα, πλην, όμως, ένας Καρκίνος πάντα ξαναγυρίζει στην κουζίνα για τα περισσεύματα — αν βέβαια έχετε κατορθώσει να τον κάνετε να αισθάνεται «σαν στο σπίτι του».



ΛΕΩΝ

Καλόγουστα φαγητά σερβιρισμένα από γοητευτικούς σερβιτόρους «ανοίγουν» την όρεξη τους. Πηγαίνετε τους σε ένα εστιατόριο φημισμένο για το εξαιρετικό του σέρβις και τα καλοβαλμένα, σούπερ περιποιητικά γκαρσόνια. Οι Λέοντες θα ευχαριστηθούν τόσο από την προσοχή που αποσπούν, όσο και από το φαγητό, ενώ εσείς θα «δρέψετε» την πείνα που ξύπνησε μέσα τους καθώς γέμιζαν το στομάχι τους. Το πολυνησιακό φαγητό τους έλκει ιδιαίτερα λόγω της τελετουργικής προετοιμασίας και του εξωτισμού του. Μπορείτε, βέβαια, να τους «ταίσετε» και να τους «ποτίσετε» στο σπίτι, αλλά θα πρέπει να προσπαθήσετε για κάτι ασυνήθιστο. Οτιδήποτε «φλαμπέ» θα συμπληρώσει τους πύρινους τρόπους τους.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου είναι συνήθως συντηρητικοί στο φαγητό και όπως δεν πολυτρώνε το κρέας, οι υγιεινές τροφές μιλάνε κατευθείαν στην καρδιά τους. Αν τα βλαστάρια του άλφα άλφα δεν συμπίπτουν με την αντίληψη σας περί αφροδισιακού γεύματος, ένας Παρθένος μπορεί να σας αλλάξει τα μυαλά. Δεν χρειάζεται να τον υποβάλλετε σε χορτοφαγία — απλά ένα κοτόπουλο στο φούρνο ή μακαρόνια με τυρί είναι βέβαιο ότι θα του αρέσουν. Αποφύγετε τις ανάκατες δύσκολες σάλτσες και μην αισθανθείτε άσκημα, αν δεν επαινέσει εξαιρετικά τη μαγειρική σας.Καλύτερα να φάτε έξω. Αφήστε τους να διαλέξουν το εστιατόριο — αν θέλετε πραγματικά να τους ευχαριστήσετε.



ΖΥΓΟΣ

Τα ακριβά εστιατόρια σαγηνεύουν τις λεπτές ισορροπίες τους το ίδιο μ' ένα «τρυφερό» κυριακάτικο μεσημεριανό μετά από ένα αισθησιακό Σαββατόβραδο. Το φαγητό πρέπει να είναι ποικίλο, και με πολλά γαρνιρίσματα, διαφορετικά θα το ξεχάσει όπως και εσάς. Αρχίστε με γεμιστές αγκινάρες και εάν ο χασάπης σας δεν μπορεί να σας βρει ολόκληρο το παγόνι — τότε σερβίρετε του τις γλώσσες, φυσικά μαγειρεμένες «πηχτή».Τελειώστε με σουφλέ μπανάνας ή με κάποιο φρούτο εκτός εποχής, για να ερεθίσετε τη «χρυσή» τους γεύση.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κυνήγι και αναποφλοίωτο ρύζι σε απεριόριστες ποσότητες είναι ό,τι πρέπει για έναν «πρωτόγονο».Η όρεξη τους για όλες τις «ζωικές» απολαύσεις είναι απεριόριστη και το φαγητό είναι ένας τρόπος να ξεκλειδώσετε τις λάγνες διαθέσεις τους για το παράδοξο. Είτε τρωτε σπίτι είτε έξω σιγουρευτείτε ότι η ατμόσφαιρα θα είναι σκοτεινή και έντονα προσωπική. Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια να εννοήσουν ότι το φαγητό είναι το προοίμιο για μια πολύ μεγάλη νύχτα απολαύσεων. Ο αστακός είναι εξαιρετική ιδέα αλλά και όλα τα θαλασσινά, ανεξαιρέτως, τους αρέσουν. Όπως σαφώς θα έχετε αντιληφθεί, «εσείς» αντιπροσωπεύετε την ιδέα του ιδανικού επιδορπίου.



ΤΟΞΟΤΗΣ

Άφθονο, παραδοσιακό φαγητό τους αντιπροσωπεύει απόλυτα. Φαγητά από μακρινές χώρες είναι η ειδικότης τους — προετοιμαστείτε, λοιπόν, για οτιδήποτε φολκλορικό και εξωτικό: από ουγγαρέζικο γκούλας μέχρι ισπανική παέγια.Ένα φιλικό γεύμα τους κάνει σίγουρα άνετους και συζητήσιμους. Ακόμη ένα πίκνικ ή μπάρμπεκιου, και στο μπαλκόνι, που λέει ο λόγος, θα τους προσφέρει μεγαλύτερη ευχαρίστηση από οποιοδήποτε εστιατόριο. Πλούσιο ή παράδοξο είναι τα φαβορί του Τοξότη. Ξεδιπλωθείτε, λοιπόν, πάνω στην κρέμα σαντιγί, αν θέλετε να κερδίσετε την καρδιά του.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην εκτραχυνθείτε όταν μαγειρέψετε γi' αυτούς. Ένα χορταστικό γεύμα συνήθως τους ευχαριστεί. Τα πολυτελή εστιατόρια με τις τσουχτερές τιμές τους φέρνουν δυσπεψία έστω και αν πληρώνετε εσείς. Χαλαρώνουν και χαίρονται οποιοδήποτε φαγητό, όταν συνοδεύεται από ένα «πλούσιο, δυνατό» κρασί, πλην, όμως, το σεξ δεν είναι γi' αυτούς η λογική συνέχεια ενός χορτάτου στομαχιού. Αν, όμως, επιμένετε να αναμείξετε φαγητό με σεξ, καλέστε τον Αιγόκερω της ζωής σας —έγκαιρα πάντοτε— μετά το γραφείο, για ένα μεταμεσονύκτιο γεύμα: πιθανώς τότε να συλλάβει το νόημα.Μια ποικιλία από διάφορα αλλαντικά μπορεί να κάμψει το συντηρητισμό τους.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Όταν μαγειρέψουν για σας, θα χρησιμοποιήσουν οποιαδήποτε πιθανή ή απίθανη μέθοδο και εργαλεία κουζίνας για να ετοιμάσουν αυτό το «περίφημο» φαγητό —μην εκπλαγείτε, λοιπόν, αν η κουζίνα τους θα μοιάζει με μηχανουργείο. Λειτουργώντας σαν μια ψυχή με την κουζινομηχανή του των δώδεκα ταχυτήτων, φαντάζεται τον εαυτό του σαν τον πρωτοπόρο των «σεφ».Οτιδήποτε κυκλοφορεί από «ρατατούιγ» μέχρι «ταμπουλέχ» θα το δοκιμάσουν πρώτα σε σας. Για τους Υδροχόους τα γεύματα είναι κοινωνικά γεγονότα μάλλον παρά το προοίμιο για κάτι πιο «ουσιώδες».Να ξέρετε: έτσι και δεν πάρετε την πρωτοβουλία, θα βρεθείτε απλώς να συζητάτε με τις ώρες πίνοντας καφέ.



ΙΧΘΥΕΣ

Καλό φαγητό εννοείται γι' αυτούς πάντοτε το ψάρι. Αν θέλετε, λοιπόν, να τους κάνετε να σκέφτονται «νύχτες μαγικές κι ονειρεμένες» μαζί σας και φυσικά πλάι στο κύμα, διαλέξτε απλούστατα ένα εστιατόριο που η σπεσιαλιτέ του να είναι κακαβιά. Προχωρήστε αργά με τους Ιχθείς και ενθαρρύνετε την επιθυμία τους να «τσιμπήσουν» το δόλωμα. Μύδια γιαχνί σβησμένα με άσπρο κρασί ή ακόμη μια ιδέα «Περνό» στις γαρίδες αυξάνουν τη γαστριμαργική τους ευχαρίστηση. Παγωμένα «ντάκιρι» και «λάιμ πάι» προσθέτουν μια ναυτική νότα στο μενού. Η άποψη τους για την τέλεια ερωτική σκηνή είναι ένα αργό, νωχελικό δείπνο. Να θυμάστε ότι η νύχτα γι' αυτούς αρχίζει μόλις τελειώνει το επιδόρπιο...



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Γιατί το Κωνσταντίνου και Ελένης παίζεται σε επανάληψη επί 10 χρόνια;

Posted: 04 Sep 2011 01:23 PM PDT

Ο κοινός νους θα σκεφτεί ότι πρόκειται για κάποια
συμφωνία ανάμεσα στον δημιουργό Χάρη


Ρώμα και τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 ή ότι δεν έχουν κάτι άλλο να βάλουν στον προγραμματισμό!

Η σειρά «φαινόμενο» για την ιστορία της ιδιωτικής τηλεόρασης μετρά ήδη .....

χιλιάδες επεισόδια σε επανάληψη και στον ΑΝΤ1 δεν δείχνουν διατεθειμένοι αυτό να αλλάξει. Σίγουρα όλοι έχετε αναρωτηθεί!

Κάνει νούμερα ακόμα; Κι όμως! Το σήριαλ «Κωνσταντίνου και Ελένης» - όπως και το «Καφέ της Χαράς»- εδώ και χρόνια δίνουν στον ΑΝΤ1 ακόμη και 30% την ώρα που παίζονται. Έτσι, στο κανάλι του Αμαρουσίου τα στελέχη κοιμούνται... ήσυχοι κάθε μεσημέρι καθώς γνωρίζουν το αποτέλεσμα εδώ και χρόνια. Ενδεικτικά αυτή την περίοδο, η σειρά είναι το πιο δημοφιλές πρόγραμμα του ANT1 αμέσως μετά το ''Ezel'' καθώς και φέτος τα τριαντάρια είναι σε ημερήσια διάταξη. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το γεγονός ότι ακόμα και σε περίοδο μεγάλης ένδειας για τα τηλεοπτικά budget ο ΑΝΤ1 προσπαθεί να ικανοποιήσει τα αιτήματα του Χάρη Ρώμα που έχει προτείνει δύο σήριαλ, προκειμένου να ξανασυνεργαστούν!

mediagate.gr



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

100 χρόνια στυλ σε..."100 δευτερόλεπτα"!!! (Video)

Posted: 04 Sep 2011 01:20 PM PDT

Δείτε μια εκπληκτική παρουσίαση της εξέλιξης της μόδας
και του χορού τα τελευταία 100 χρόνια!!!
















ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΤΕΣΤ ΑΠΙΣΤΙΑΣ

Posted: 04 Sep 2011 01:15 PM PDT

Δεν χρειάζονται ούτε μάρτυρες ούτε ιδιωτικοί ντετέκτιβ.


Μία εταιρία στην Ελλάδα παρέχει σαν υπηρεσία το ειδικό τεστ απιστίας, το οποίο μέσω DNA ανακαλύπτει αν το γενετικό υλικό που βρέθηκε στα ρούχα σου ή πάνω σου, είναι της κοπέλας ή της ερωμένης σου.

Ωρέ πού πάμε ρε;

Όπως θα αναφωνούσε και ο Βασίλης Αυλωνίτης, τα πράγματα είναι σκούρα. Σε λίγο θα λογοδοτούμε για τα πάντα. Δεν λέμε, είναι σημαντικό να ανακαλύπτονται οι ποινικά κολάσιμες πράξεις. Εντάξει να μας παρακολουθούν για το αν στήνουμε ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Εντάξει να μας ηχογραφούν μήπως οργανώνουμε κάποια τρομοκρατική ενέργεια. Αλλά αυτό είναι άνω ποταμών.



Η εταιρεία DNAlogy παρέχει νόμιμα την υπηρεσία ελέγχου DNA για την εξακρίβωση της απιστίας. Πριν λίγες μέρες μάλιστα ηυπηρεσίααυτή που κανονικά κοστίζει γύρω στα 350 ευρώ, προσφερόταν στα 99 ευρώ από εταιρείες προσφορών. Όχι δηλαδή μόνο θα μπορούσε να ανακαλύψει μια γυναίκα την κουτσουκέλα μας, αλλά θα το έκανε και σχεδόν τσάμπα.



Την πατήσαμε



Δεν είναι να ξεχνάς κανένα εσώρουχο στο σπίτι της κοπέλας σου. Μπορεί ωραιότατα να συλλέξει γενετικό υλικό δικό σου. Και όταν υποπτευθεί κάποια έξοδό σου, να τσιμπήσει και το μπλουζάκι που φόραγες εκείνη την ημέρα και να τα πάει στο εργαστήριο για εξετάσεις. Τα αντικείμενα άλλωστε στα οποία μπορεί να βρεθεί εύκολα το γενετικό υλικό είναι αποτσίγαρα, μπουκάλια, μαχαιροπήρουνα, τρίχες με την ρίζα τους, λερωμένα σεντόνια, ρούχα, εσώρουχα, προφυλακτικά, τσίχλες, χαρτομάντιλα, οδοντόβουρτσες, ξυραφάκια και άλλα. Με δυο λόγια από παντού μπορεί να την πάθεις.



Τι άλλο θα δουν τα μάτια μας;



Οι επιστήμονες εργάζονται πυρετωδώς και η ανδρική κοινότητα αγωνιά. Τρομάζει η ιδέα ότι θα υπάρχει και συνέχεια σε τέτοιου είδους ευρεσιτεχνίες. Σε λίγο θα βγει μετρητής βαρεμάρας εν ώρα εργασίας. Ή ανιχνευτής κακών σκέψεων για τα αφεντικά ή τις πεθερές. Ακόμα χειρότερα με το που θα γνωρίζεις μια κοπέλα θα μπορεί με ένα application να μάθει με πόσες γυναίκες έχεις πάει, με πόσες έχεις κάνει σχέση και για ποιο λόγο σε χώρισαν.



Η άλλη όψη του νομίσματος



Αλλά αν το σκεφτούμε λίγο καλύτερα, έχει πάντα δυο όψεις το κέρμα που λέει κι ο Μουζουράκης. Μπορεί να είναι οι γυναίκες εκείνες οι οποίες σε συντριπτικό ποσοστό ψάχνουν πειστήρια για να αντιληφθούν αν ο άντρας τους τις απατά, αλλά το ίδιο θα μπορούσαμε πολύ εύκολα να κάνουμε και εμείς. Τεστ εσείς; Τεστ και εμείς. Με την επιφύλαξη πάντα του λάθους. Γιατί ποιος σου λέει ότι επειδή βρέθηκε γενετικό υλικό άλλου άνδρα σε μπουκάλι μπίρας, πρέπει απαραίτητα να κοιμήθηκε και με την κοπέλα σου;



Τέλος, μια φιλική συμβουλή. Αυτού του είδους τα τεστ μπορεί να φέρουν σε μεγάλη ρήξη το ζευγάρι. Και αν δεν είσαι σίγουρος ότι η άλλη σε απατά, ίσως να μην πρέπει να βασανίζεις το μυαλό σου με τέτοιες καταστάσεις. Σε αυτές τις περιπτώσεις είναι συνήθως καλύτερο να μην ψάχνεις. Γιατί αν ψάξεις, μπορεί και να βρεις.



men24.gr



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Φυλακίστηκε επειδή έβαλε την γάτα του στο φούρνο μικροκυμάτων...

Posted: 04 Sep 2011 01:10 PM PDT

Ποινή φυλάκισης επιβλήθηκε σε έναν 20χρονο στο Πόρτσμουθ της Αγγλίας, επειδή έβαλε την γάτα του στον φούρνο μικροκυμάτων.



Επίσης, το δικαστήριο του απαγόρευσε να

αποκτήσει ξανά άλλα κατοικίδια και να...κυκλοφορεί το βράδυ για έξι βδομάδες.

Κατά την ακρόαση έγινε γνωστό πως ο κατηγορούμενος είχε σκεφτεί να πετάξει την γάτα από το παράθυρο αλλά τελικά την έβαλε στο φούρνο μικροκυμάτων.

Την φροντίδα της γάτας που επέζησε ύστερα από αυτό το μαρτύριο την ανέλαβε μία φιλοζωική οργάνωση.

press-gr



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές