Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

"Paparazzi"


"Paparazzi"


Εγωιστής στο sex: Τips για να τον κάνετε πιο… δοτικό!

Posted: 03 Mar 2013 09:00 AM PST

Εγωιστής στο sex: Τips για να τον κάνετε πιο... δοτικό!

Και να το ευχαριστηθείτε κι εσείς...

Όπως έχουμε ξαναπεί, ο άντρας και η γυναίκα είναι δύο όντα πολύ διαφορετικά και εκ διαμέτρου αντίθετα! Μπορεί λοιπόν σε κάποιες περιπτώσεις, όπως στο sex για παράδειγμα, να συμφωνούν, αλλά ακόμα κι εκεί, εντοπίζονται αμέτρητες διαφορές ως προς τον τρόπο! Ενώ λοιπόν η γυναίκα τα θέλει όλα πιο αργά και περιποιητικά, ο άντρας είναι συνήθως πιο εγωιστής και πολλές φορές πέφτει στην παγίδα τελικά, η παρτενέρ του να μένει ανικανοποίητη! Αν λοιπόν σας έχει τύχει ένας τέτοιος σύντροφος, ο οποίος ενδιαφέρεται μόνο, είτε γνωρίζοντάς το είτε και αυθόρμητα, για τη δική του ικανοποίηση, ήρθε η ώρα αυτό να το αλλάξετε και να ευχαριστηθείτε κι εσείς επιτέλους ένα sex της προκοπής. Παρακάτω, σας έχουμε κάποια tips για να του αλλάξετε μυαλά, προς όφελός σας πάντα!

1. Δεν σας κάνει στοματικό: Ένα θέμα που έχουμε υπεραναλύσει, καθώς υπάρχει ένα τεράστιο ποσοστό αντρών που πραγματικά αρνούνται να το κάνουν. Οι λόγοι είναι δικοί τους και δεν θα τους μάθουμε ποτέ αν φυσικά πρώτα δεν ρωτήσουμε. Αν λοιπόν εσείς είστε λάτρεις του στοματικού sex και πονάει η ψυχούλα σας που δεν είστε σε θέση να το χαρείτε, μπορείτε ωραιότατα να του το πείτε εμμέσως πλην σαφώς. Πείτε του για παράδειγμα πόσο σας αρέσει να του κάνετε εσείς στοματικό και πόσο απολαμβάνετε την έκφραση ηδονής που παίρνει το πρόσωπό του και πως θα θέλατε πάρα πολύ να ζήσετε κι εσείς κάτι αντίστοιχο. Τώρα αν δεν το πιάσει το νόημα, μάλλον έχετε σχέση με βλάκα!

2. Ξεπατάει τα... προκαταρκτικά: Μία σημαντική διαφορά αντρών και γυναικών, με εξαιρέσεις φυσικά, είναι ότι οι άντρες απολαμβάνουν περισσότερο το κυρίως πιάτο ενώ οι γυναίκες δίνουν ιδιαίτερη βάση στα ορεκτικά! Τι γίνεται όμως όταν ο καλός σας τα ξεπετάει, με αποτέλεσμα να μην προλαβαίνετε καλά καλά να έρθετε στην κατάλληλη ψυχολογία; Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει χειρότερο και πιο εκνευριστικό πράγμα στο sex και αν όντως θέλετε να απολαμβάνετε τις συνευρέσεις σας καλά θα κάνετε να μιλήσετε! Πείτε του λοιπόν, την ώρα που τα αίματα ανάβουν, ότι σήμερα θα θέλατε να το πάτε αργά και γλυκά και πως έχετε όρεξη για περισσότερα παιχνιδάκια. Πιστεύουμε ότι το χατίρι θα σας το κάνει!

3. Δεν κάνει... προκαταρκτικά: Στην προκειμένη θα πρέπει κάποιος να του μιλήσει για το γυναικείο σώμα και τις ανάγκες του. Διότι κυριέ μου δεν είμεθα μηχανές, μέσα έξω και τελειώσαμε! Η γυναίκα, θέλει ειδική μεταχείριση, αγάπη και προδέρμ! Πολύ απλά, βάλτε τον κάτω και εξηγείστε του ότι αν δεν σας κάνει προκαταρκτικά, οργασμός δεν θα επέλθει ποτέ, κάτι που φυσικά, αν είναι εγωιστής, που είναι, θα τον πειράξει και θα το θεωρήσει σαν πρόκληση! Συγχαρητήρια, μόλις αγγίξατε ευαίσθητη χορδή! Τα καταφέρατε και τώρα σειρά έχει η απόλαυση...

4. Eίναι αφοσιωμένος στον εαυτό του: Το σημαντικό στο sex, και φυσικά το απαραίτητο, είναι η σωματική επαφή. Υπάρχουν όμως και κάποιοι φίλοι μας, οι οποίοι δίνουν την εντύπωση ότι φοβούνται το γυναικειο σώμα! Μπορεί λοιπόν να κάνουν τη... δουλίτσα τους, αλλά τα χεράκια τους τα έχουν ως διακοσμητικά, αντί φυσικά να εξερευνούν το υπόλοιπο σώμα σας. Αν λοιπόν δεν σκαμπάζει από λόγια μπορείτε πολύ απλά να πάρετε τα χέρια του και να τα περάσετε εσείς πάνω από τα σημεία του σώματός σας που θα θέλατε να σας αγγίξει. Πιστεύουμε ότι στη συνέχεια θα την πάρει την πρωτοβουλία. Ελπίζουμε δηλαδή...

5. Προτιμά μία και μόνο στάση: Ναι μεν στο sex δεν μετράει και τόσο η στάση αλλά πολύ περισσότερο η όρεξη και το πάθος, αλλά καμιά φορά και η ποικιλία δεν κάνει κακό. Αν λοιπόν ο καλός σας προτιμά μία συγκεκριμένη στάση, η οποία ως διά μαγείας βολεύει μόνο εκείνον, μπορείτε ωραιότατα να του προτείνετε να πειραματιστείτε ή ακόμα καλύτερα να πάρετε πρωτοβουλία εσείς κατά τη διάρκεια, που θα είναι αρκετά δύσκολο να  φέρει αντίρρηση! Διαβάστε και το Kama Sutra. Ποτέ δεν ξέρεις...

Διαβάστε επίσης:

The Dildo maker: Το αξεσουάρ που μεταμορφώνει όποιο αντικείμενο θέλετε σε δονητή

5 λόγοι για να κάνετε sex κατά τη διάρκεια της περιόδου!

Με τον άντρα μου δεν έχουμε διάθεση για σεξ...

 

 

Η Rihanna στα καλύτερά της: ποζάρει σε τρία διαφορετικά εξώφυλλα για το περιοδικό Elle Uk πιο όμορφη από ποτέ

Posted: 03 Mar 2013 08:30 AM PST

Η Rihanna στα καλύτερά της: ποζάρει σε τρία διαφορετικά εξώφυλλα για το περιοδικό Elle Uk πιο όμορφη από ποτέ

Διαβάστει τι δήλωσε στο περιοδικό το διάσημο κορίτσι.

Όχι ένα, όχι δύο, αλλά τρία εξώφυλλα αφιέρωσε το Elle Uk στη λατρεμένη μας Riri. Ντυμένη με ένα καρό Louis Vuiton, με ένα Prada φόρεμα και σέξι γατούλα, η Rihanna κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα και μας παρουσιάζει τον πιο αισθησιακό της εαυτό.

"Σίγουρα θα κάνω παιδί. Εύχομαι να πάω διακοπές για να έχω καλή διάθεση και να τακτοποιήσω κάποιες εκκρεμότητες προκειμένου να μη χρειάζεται να κάνω περιοδείες σε όλη μου τη ζωή. θέλω υγεία και χαρά για τα επόμενα πέντε χρόνια. Όλοι θέλουν να ξέρουν τι συμβαίνει στη ζωή μου, εάν είμαι θύμα, εάν είμαι αλκοολική, αλλά τίποτα από αυτά δεν ισχύει. Το μόνο άνθρωπο που φοβάμαι στη ζωή μου είναι η μαμά μου. Ανέβασα μία γυμνή μου φωτογραφία στο διαδίκτυο και έγινε έξαλλη, με πήρε τηλέφωνο και με μάλωσε τόσο πολύ, την τρέμω", είναι μερικά από αυτά που δήλωσε στο περιοδικό και μπορούμε να πούμε πως ανοίχτηκε αρκετά.

Τρέξτε να πάρετε το τεύχος Απριλίου.

 

Διαβάστε ακόμα:
Δείτε την Rihanna να απολαμβάνει τις διακοπές της στη Hawaii
Ποια είναι η διάσημη ελληνίδα που γράφει τραγούδια για τη Rihanna;
Chris Brown: «Ο ξυλοδαρμός της Rihanna είναι το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου»

 

Brad Pitt-Angelina Jolie: Θα αγοράσουν για το γάμο τους οικογένεια… ελεφάντων!

Posted: 03 Mar 2013 08:28 AM PST

Brad Pitt-Angelina Jolie: Θα αγοράσουν για το γάμο τους οικογένεια... ελεφάντων!

Ομολογουμένως πρωτοτύπησε το διάσημο ζεύγος...

To έχουμε πει πολλές φορές, οι stars του Hollywood είναι εκκεντρικοί και περίεργοι. Ειδικά όταν έρχεται στο προσκήνιο το θέμα του γάμου, και πόσο μάλιστα του δικού τους, τα δίνουν κυριολεκτικά όλα!

Όταν μάλιστα, δεν μιλάμε μόνο για έναν, αλλά για δύο από τους διασημότερους ανθρώπους του πλανήτη, τότε σίγουρα περιμένουμε κάτι άκρως εντυπωσιακό! Ο Brad Pitt λοιπόν και η Angelina Jolie, η οποίοι τα τελευταία 10 χρόνια σχεδιάζουν το γάμο τους-γιοφύρι της Άρτας, αποφάσισαν, μιας και έτσι όπως το πάνε θα τον σχεδιάζουν για πολύ ακόμα, να αγοράσουν μία... οικογένεια ελεφάντων!

Συγκεκριμένα, το ζεύγος σκοπεύει να μεταφέρει τους καλεσμένους του σε ένα σκηνικό ζούγκλας θα λέγαμε, με νερά, πόνυ και στο τέλος τα συμπαθή τεράστια θηλαστικά, τα οποία και θα τοποθετηθούν στο σημείο της τελετής.

Αν δεν το δούμε με τα μάτια μας δεν θα το πιστέψουμε. Αν και πρώτα πιστεύουμε ότι θα παντρευτεί η Shiloh και μετά αυτοί!

Διαβάστε επίσης:

Angelina Jolie: ντυθείτε όπως η διάσημη star στο κόκκινο χαλί με τον πιο οικονομικό τρόπο

Aναγνωρίζετε τον μικρούλη που είναι ίδιος ο διάσημος μπαμπάς του;

Angelina Jolie: Δείτε την το 1986 στα πρώτα της Όσκαρ

 

Leonardo DiCaprio ο μοντελοκατακτητής: Ποια είναι τα 5 hot μοντέλα που του έκλεψαν την καρδιά;

Posted: 03 Mar 2013 08:00 AM PST

Leonardo DiCaprio ο μοντελοκατακτητής: Ποια είναι τα 5 hot μοντέλα που του έκλεψαν την καρδιά;

Η αδυναμία του στα μοντέλα είναι πασίγνωστη

Ο Leonardo Di Caprio είναι ένας από τους πιο hot εργένηδες του Hollywood. Οι γυναίκες τον θέλουν σαν τρελές αφού έχει όλο το πακέτο. Διάσημος, όμορφος, πετυχημένος. Τι άλλο να ζητήσει μια γυναίκα;

Φαίνεται όμως ότι ο ξανθός γόης του Hollywood τρέφει ιδιαίτερη αδυναμία στα μοντέλα. Όχι που θα προτιμούσε τις κοινές θνητές.
Συλλέξαμε ,λοιπόν, όλα τα μοντέλα που έχουν περάσει από τη ζωή του και σας τις παραθέτουμε. Σα δίδυμες όλες μεταξύ τους. Ο Leo τις προτιμά ξανθές, ψηλές και με ανοιχτόχρωμα μάτια.

Δείτε στη gallery όλα τα μοντέλα με τα οποία είχε σχέση ο διάσημος ηθοποιός. Ποια προτιμάτε; Gisele και Bar Rafaeli ψηφίζουμε εμείς!

 

Διαβάστε ακόμα:

O Leonardo Di Caprio αποσύρεται επ' αόριστον από την ηθοποιία

Tι γυρεύει ο Leonardo Di Caprio με τη Naomi Campbell στο ίδιο σκάφος;

Charlize Theron: Με τον γιο της στο κομμωτήριο!

Posted: 03 Mar 2013 07:45 AM PST

Charlize Theron: Με τον γιο της στο κομμωτήριο!

Αφού η ίδια παραδέχτηκε ότι το κοντό μαλλί ήταν ό,τι καλύτερο έκανε για τον εαυτό της τα τελευταία χρόνια, είπε να κάνει το ίδιο και για τον μονάκριβο γιο της με τον οποίο βρέθηκε χθες το πρωί σε κομμωτήριο στο Μπέβερλι Χιλς.

Διαβάστε περισσότερα στο mothersblog.gr

Στο νοσοκομείο η Βασίλισσα Ελισάβετ!

Posted: 03 Mar 2013 09:11 AM PST

Στο νοσοκομείο η Βασίλισσα Ελισάβετ!

Με φριχτούς πόνους στο στομάχι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Βασίλισσα Ελισάβετ πριν από λίγη ώρα.

Τα πρώτα συμπτώματα δείχνουν πως η βασίλισσα νοσηλεύεται με βαριάς μορφής γαστρεντερίτιδα στο Νοσοκομείο King Edward. Όλες οι επίσημες εμφανίσεις της και τα ραντεβού της ακυρώθηκαν ή αναβλήθηκαν για ολόκληρη την εβδομάδα. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά τα τελευταία δέκα χρόνια που η 86χρονη βασίλισσα του Ηνωμένου Βασιλείου επισκέπτεται νοσοκομείο. Η κατάστασή της κρίνεται ανησυχητική καθώς ο συγκεκριμένος ιός είναι πολύ επικίνδυνος για τόσο μεγάλες ηλικίες.

Ποια Ελληνίδα της σόουμπιζ έκανε τατουάζ το πρόσωπο του συζύγου της στο χέρι;

Posted: 03 Mar 2013 09:10 AM PST

Ποια Ελληνίδα της σόουμπιζ έκανε τατουάζ το πρόσωπο του συζύγου της στο χέρι;

Μα τι έρωτας είναι αυτός!

Το πρώην μοντέλο και ηθοποιός είναι τρελά ερωτευμένη με τον σύζυγό της. Και πώς να μην είναι αφού είναι παντρεμένοι μερικούς μήνες μόνο. Για να του δείξει πόσο πολύ τον αγαπάει πήγε και «χτύπησε» τατουάζ το πρόσωπό του στο δεξί της χέρι. Ο λόγος για την Εύα Λάσκαρη που πλέον έχει τατουάζ το πρόσωπο του Ντίνου Τσιώρη. Φήμες ήθελαν το ζευγάρι να περιμένει το πρώτο του παιδί αλλά δεν το επιβεβαίωσαν.

Tips για το τέλειο ανδρόγυνο look

Posted: 03 Mar 2013 08:50 AM PST

Tips για το τέλειο ανδρόγυνο look

Που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις με στυλ.

Tο ανδρόγυνο στυλ έκανε την πρώτη του εμφάνιση όταν η θρυλική Coco Chanel ,αποφάσισε να φορέσει και να λανσάρει γυναικεία παντελόνια. Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

Kylie Minogue: «Θέλω να κάνω παιδιά αλλά ξέρω ότι είναι δύσκολο στα 45 μου»

Posted: 03 Mar 2013 08:47 AM PST

Kylie Minogue: «Θέλω να κάνω παιδιά αλλά ξέρω ότι είναι δύσκολο στα 45 μου»

Η Kylie Minogue θέλει να γίνει μητέρα παρά την προχωρημένη της ηλικία. Στα 45 της χρόνια θέλει να γίνει μητέρα.

«Νομίζω ότι είναι τόσο υπέροχο πράγμα να έχεις μια οικογένεια! Μπορεί να είναι το μέλλον μου μπορεί και όχι. Είμαι ρεαλίστρια, ξέρω πού βρίσκομαι και πόσων ετών είμαι. Είμαι τρελή με τα ανίψια μου! Ανυπομονώ να γυρίσω στην Αυστραλία να τα δω. Δόξα τω Θεώ που υπάρχει και η τεχνολογία. Τα βλέπω στο FaceTime και κάνουμε πολύ αστείες συζητήσεις», δηλώνει σε βρετανικό περιοδικό. Ο γάμος ποτέ δεν ήταν μέσα στα όνειρά της. «Ακόμη κι όταν ήμουν νεότερη δεν ονειρευόμουν τον γάμο. Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό. Οι γονείς μου έχουν ένα πολύ ευτυχισμένο γάμο και πραγματικά έζησα μια υπέροχη παιδική ηλικία. Η ζωή με πήγε σε άλλα μονοπάτια όμως».

Όταν οι μαθητές έχουν κέφια...

Posted: 03 Mar 2013 08:30 AM PST

Όταν οι μαθητές έχουν κέφια...

Όταν οι μαθητές έχουν κέφια αυτοσχεδιάζουν και ρίχνουμε πολύ γέλιο!

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

Έτσι χτίζονται τα κορμιά: Δείτε τους μεγαλύτερους star επί τo... έργoν!

Posted: 03 Mar 2013 08:00 AM PST

Έτσι χτίζονται τα κορμιά: Δείτε τους μεγαλύτερους star επί τo... έργoν!

Τώρα να πούμε ότι τους ζηλεύουμε;

To να είσαι διάσημος και φυσικά παγκοσμίως αναγνωρίσιμος, μπορεί να έχει πολλά θετικά αλλά έχει αρκετά επίσης αρνητικά καθώς και πολλές μα πάρα πολλές ευθύνες. Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

Ορφέας Αυγουστίδης: Η ζωή στα Εξάρχεια και τα ναρκωτικά

Posted: 03 Mar 2013 08:22 AM PST

Ορφέας Αυγουστίδης: Η ζωή στα Εξάρχεια και τα ναρκωτικά

Ο Ορφέας Αυγουστίδης μεγάλωσε στα Εξάρχεια.

Ο ηθοποιός εξομολογήθηκε μιλώντας στην εκπομπή «JOY» ότι από πολύ μικρή ηλικία γνώρισε τι σημαίνει ναρκωτικά. Στην γειτονιά του έβλεπε από παιδί χρήστες λιπόθυμους έξω από το σπίτι του. Μίλησε ακόμα για τους γονείς του την Μαρία Τζομπανάκη και τον Ντίνο Αυγουστίδη. Μεγάλωσε με γονείς ηθοποιούς και ήταν φυσικό για εκείνον να κάνει την ίδια δουλειά. Παραδέχτηκε ότι η κρίση τον έχει επηρεάσει και πολλές φορές στριμώχνεται για να τα βγάλει πέρα. Δηλώνει σχεσάκιας καθώς μέχρι σήμερα κάνει μακροχρόνιες σχέσεις. Δείτε όλη την συνέντευξη του ηθοποιού:

Από στρίγγλα αρνάκι: 8+1 τρόποι να την ηρεμήσεις όταν έχει νεύρα

Posted: 03 Mar 2013 08:20 AM PST

Από στρίγγλα αρνάκι: 8+1 τρόποι να την ηρεμήσεις όταν έχει νεύρα

Φωνές, καβγάδες, νευρά. Άλλες φόρες φταις, άλλες πάλι, όχι αλλά εσύ την πληρώνεις στο τέλος.

8+1 μικρά μυστικά θα την καλμάρουν στο λεπτό και θα κερδίσεις πίσω την ησυχία σου. Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

Δέσποινα Ολυμπίου: Στο νοσοκομείο μετά από τραυματισμό

Posted: 03 Mar 2013 08:01 AM PST

Δέσποινα Ολυμπίου: Στο νοσοκομείο μετά από τραυματισμό

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε η Δέσποινα Ολυμπίου πριν λίγη ώρα.

Τι συνέβη στην τραγουδίστρια; Η Δέσποινα Ολυμπίου αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην γενέτειρά της την Κύπρο και σήμερα γυρνούσε το βιντεοκλίπ για το τραγούδι της στην Eurovision «Αν με θυμάσαι». Μια άτυχη στιγμή ήταν αρκετή για να τραυματιστεί στο πόδι της. Οι συνεργάτες της την μετάφεραν αμέσως στο νοσοκομείο καθώς τρόμαξαν πολύ. Οι γιατροί της έβαλαν επίδεσμο και καθάρισαν το τραύμα της και η τραγουδίστρια πλέον είναι μια χαρά.

Νίκος Σίμος: Παραιτήθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΤ

Posted: 03 Mar 2013 07:51 AM PST

Νίκος Σίμος: Παραιτήθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΤ

Ο Νίκος Σίμος υπέβαλλε την παραίτησή του από Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΤ.

Μάλιστα στην παραίτησή του κατήγγειλε την θέση του Γιώργο Μπράμο στη θέση του Γενικού Διευθυντή του τομέα ψυχαγωγίας. «Σε μια δύσκολη εποχή που η ανεργία καλπάζει είναι τουλάχιστον ντροπή η ΕΡΤ να επαναφέρει έναν συνταξιούχο της, για τη νευραλγική θέση τη στιγμή που υπάρχουν αξιόλογοι και άνεργοι στο χώρο», ανέφερε στο κείμενο της παραίτησής του.

Δείτε τη μάνα που αποπλανησε τον 16χρονο γιο της

Posted: 03 Mar 2013 07:55 AM PST

Δείτε τη μάνα που αποπλανησε τον 16χρονο γιο της

Αυτή είναι η Μίστι Άτκινσον ( Mistie Atkinson), η 32χρονη Αμερικανίδα που σόκαρε την κοινή γνώμη όταν συνελήφθη με την κατηγορία ότι έκανε σεξ με τον 16χρονο γιο της.

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

Ατύχημα είχε σήμερα το πρωί η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου!

Posted: 03 Mar 2013 07:30 AM PST

Ατύχημα είχε σήμερα το πρωί η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου!

Καθυστερημένη έφτασε στο πλατό της εκπομπής «Μες στην καλή χαρά» σήμερα το πρωί η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου η οποία διηγήθηκε το ατύχημα που είχε καθώς πήγαινε στη δουλειά...

Διαβάστε περισσότερα στο gossip-tv.gr

H Natalia Vodianova σχεδιάζει παπούτσια

Posted: 03 Mar 2013 07:00 AM PST

H Natalia Vodianova σχεδιάζει παπούτσια

Το supermodel σε νέο ρόλο

Η Natalia Vodianova συνεργάζεται με την ρωσική εταιρεία Centro για την δημιουργία μίας σειράς παπουτσιών. Τα έσοδα από τις πωλήσεις της σειράς θα διατεθούν στην συγκέντρωση πόρων για τον φιλανθρωπικό οργανισμό του supermodel, Naked Heart Foundation. Η τιμή τους είναι 60 λίρες.

Τα σχέδια της σειράς, σε κλασικό ύφος και ποικιλία έντονων χρωμάτων, θα πωλούνται από το Net- A- Porter. Μάλιστα, ειδικά για την διάσημη e- boutique, η Vodianova σχεδίασε ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα σε λευκό χρώμα,

«Πιστεύω ότι η καλή εμφάνιση ταιριάζει πολύ με την διάθεση να κάνεις το καλό. Ελπίζω ότι η συλλογή παπουτσιών που σχεδίασα για την Centro όχι μόνο θα κάνει κάθε κορίτσι να νιώσει σαν βασίλισσα, αλλά θα του δώσει και την ευκαιρία να αλλάξει τον κόσμο προς το καλύτερο, στηρίζοντας το Naked Heart Foundation», δήλωσε το supermodel για το project.

Διαβάστε ακόμα:
Sexy όσο ποτέ! Δείτε τη hot φωτογράφηση της Natalia Vodianova για το V magazine
Και η κόρη της Natalia Vodianova στον χώρο του modeling
Η Natalia Vodianova επιμένει: Καλύτερα πετσί και κόκαλο παρά χοντρή

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Είμαι πολύ λαϊκός και ποτέ δεν είχα το κόμπλεξ να το αποτινάξω από πάνω μου»

Posted: 03 Mar 2013 07:27 AM PST

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Είμαι πολύ λαϊκός και ποτέ δεν είχα το κόμπλεξ να το αποτινάξω από πάνω μου»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σε συνέντευξή του εξομολογήθηκε πώς νιώθει που Μέσα ουκ ολίγες φορές του έχουν προσάψει τον χαρακτηρισμό "λαϊκός".

«Και τι, κακό είναι αυτό; Δεν είμαι απλώς λαϊκός, είμαι πολύ λαϊκός, γιατί το λαϊκός σημαίνει πως είσαι ένας άνθρωπος που βρίσκεσαι κοντά στον λαό, κοντά στον κόσμο, κι εγώ με τους ανθρώπους πραγματικά βρίσκομαι κοντά. Το σιχαίνομαι όταν ακούω τον άλλο να λέει "συγνώμη αν αυτό που θα πω ακουστεί λαϊκό". Σε ό,τι έχει να κάνει με μένα, είμαι όντως ένα λαϊκό παιδί, το οποίο κατάγεται μάλιστα και από μια πολύ λαϊκή οικογένεια». Όσο για το αν έχει προσπαθήσει να αποτινάξει τον «λαϊκό» από πάνω του είπε στην εφημερίδα «Δεν είχα ποτέ μου τέτοια κόμπλεξ. Το στέκι μου 7 χρόνια τώρα, πολύ πριν από την κρίση δηλαδή, είναι ένα ταβερνάκι, όπου συχνά περνάω και έξι ώρες την ημέρα με λίγο τυράκι και λίγη ρετσίνα και είμαι πανευτυχής», δήλωσε στο περιοδικό «Tv Έθνος».

Έλντα Πανοπούλου: Ημέρα γενεθλίων για την ηθοποιό!

Posted: 03 Mar 2013 07:07 AM PST

Έλντα Πανοπούλου: Ημέρα γενεθλίων για την ηθοποιό!

Η Έλντα Πανοπούλου σήμερα έχει τα γενέθλιά της.

Η ηθοποιός από το πρωί δέχεται ευχές από φίλους και θαυμαστές στην προσωπική της σελίδα στο facebook. Είναι ιδιαίετερα αγαπητή στον κόσμο. Έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές ενώ υπήρξε και παρουσιάστρια. Η επιθεώρηση ήταν πάντα αγαπημένη για εκείνη και έχει κάνει πολλές στην θεατρική της πορεία. Τα τελευταία χρόνια διατηρεί την δική της δραματική σχολή και προσπαθεί να μεταλαμπαδεύσει στους νέους συναδέλφους την πείρα της αλλά και να τους κάνει να αγαπήσουν την υποκριτική τέχνη. Έχοντας χάσει τα περιττά της κιλά σήμερα είναι πιο λαμπερή και ανανεωμένη από ποτέ. Να της ευχηθούμε με τη σειρά μας χρόνια πολλά!

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές