Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Ενημέρωση απο tsekouratoi.gr


Ενημέρωση απο tsekouratoi.gr

Link to www.tsekouratoi.gr

ΦΩΤΟ: Δείτε το απίστευτο πανό που σήκωσαν οι οπαδοί της Μπεσίκτας για τον ΠΑΟΚ!

Posted: 20 Jan 2013 03:00 PM PST






Ένα πανό που έγραφε ΠΑΟΚ, το σήμα...

του δικεφάλου και ένα ιδιαίτερο μήνυμα, σηκώθηκε  στην Κωνσταντινούπολη και στη διάρκεια του αγώνα Μπεσίκτας – Μπαρτσελόνα για την Ευρωλίγκα.
Στο πανό έγραφε «politicians made us enemy», δηλαδή «οι πολιτικοί μας κάνουν εχθρούς »!



pistepseto





Ίσως και η πιο επικίνδυνη γυναίκα οδηγός

Posted: 20 Jan 2013 02:55 PM PST






Φανταζόμαστε τι κάνει στο δρόμο!













pistepseto





Το ψηλότερο ζευγάρι φτάνει τους 411 πόντους

Posted: 20 Jan 2013 02:51 PM PST






Παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες - Δείτε φωτογραφίες
Ο Wilco van Kleef και η Keisha Bolton είναι το πιο ψηλό ζευγάρι στον κόσμο αφού μαζί φτάνουν τους 411 πόντους δηλαδή τα 4,11 μέτρα.

Συγκεκριμένα ο Wilco είναι 2,13 μέτρα και η Keisha 1,98 μέτρα.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στη συνάντηση των ψηλότερων ανθρώπων της Βρετανίας όταν εκείνη έψαχνε έναν καβαλιέρο στα μέτρα της για να χορέψει.

Το ζευγάρι έχει τρία παιδιά εκ των οποίων ο εξάχρονος Lucas έχει ύψος 1,40 μέτρα και η τετράχρονη Eva 1,12 μέτρα. Τα ύψη των παιδιών είναι πολύ μεγαλύτερα από τα υπόλοιπα παιδιά της ηλικίας τους.





























pistepseto





H Rihanna έδωσε θανατηφόρο χτύπημα στο στυλ

Posted: 20 Jan 2013 02:45 PM PST






Συνδυασμός της συμφοράς από την τραγουδίστρια


Σε βαρύ στυλιστικό παράπτωμα υπέπεσε η Rihanna! Η διάσημη τραγουδίστρια εθεάθη να φεύγει από την πίσω πόρτα του στούντιο, όπου ηχογραφεί στο Λος Άντζελες και το ντύσιμό της προκαλούσε... πόνο στα μάτια!

Η «Ρίρι» φορούσε μακρύ μπουφάν παραλλαγή, φόρεμα με φύλλα μαριχουάνας και μαύρα αθλητικά παπούτσια. Και, ως κερασάκι στην τούρτα, είχε βάψει τα νύχια της πράσινο φοσφοριζέ.







pistepseto





ΔΙΑΣΗΜΗ ΗΘΟΠΟΙΟΣ "Πίνω τεκίλα και τρώω οδοντόπαστα για να αδυνατίσω"

Posted: 20 Jan 2013 02:37 PM PST






Τάδε έφη πασίγνωστη ηθοποιός, που αν και δεν βρίσκεται στην πρώτη νιότη της, έχει κορμί που θα ζήλευαν....

πολλές νεαρές γυναίκες!

Βέβαια, διατηρείται σε φόρμα με έναν ανορθόδοξο τρόπο... Με τεκίλα και οδοντόπαστα! Μάλιστα την εν λόγω διατροφική συμβουλή έγραψε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter. Ποια είναι;

Η Τζόαν Κόλινς (Joan Collins), η πρωταγωνίστρια της θρυλικής "Δυναστείας".

"Η δίαιτα της ημέρας: τεκίλα και οδοντόπαστα! Έτσι θα χάσετε βάρος" tweetαρε η 79χρονη σταρ του Χόλιγουντ.










radar.gr



Και οι δέκα είναι υπέροχοι!

Posted: 20 Jan 2013 02:35 PM PST






Ένα top ten που αξίζει να δείτε













pistepseto





E. Παπαβασιλείου: Το... καυτό μίνι που αναστάτωσε το STAR!

Posted: 20 Jan 2013 02:26 PM PST






Οι πληροφορίες μας λένε ότι στο STAR προκλήθηκε αναστάτωση μόλις "έσκασε μύτη"
η Παπαβασιλείου, με το καυτό μίνι που θα δείτε!
Περισσότερο ενδιαφέρον και από τη συζήτηση με την Τατιάνα έχουν τα πλάνα του σκηνοθέτη στα ατελείωτα τα πόδια της Έλενας...







pistepseto





Τους προσέχεις με την πρώτη

Posted: 20 Jan 2013 02:20 PM PST






Βρίσκονται ανάμεσά μας





































pistepseto





Δείτε τι λένε τα ζώδια για τη Δευτέρα 21/1!

Posted: 20 Jan 2013 02:14 PM PST






Τα Ζώδια Σήμερα 21 Ιανουαρίου 2013






Κριός


21/3-20/4


Πολλές είναι οι καταστάσεις που σε προβληματίζουν, φίλε Κριέ, και η σημερινή ημέρα ίσως σε κάνει να τις δεις με μία άλλη οπτική, πιο… τραγική. Ο Άρης από τον Υδροχόο σε παραπλανά και περιορίζει τη λογική σου. Καλό θα ήταν λοιπόν να χαλαρώσεις και να μην αφήσεις την μελαγχολική σου διάθεση να σε ρίξει. Συνάντησε αγαπημένα σου άτομα, συζήτησε μαζί τους και όλα θα πάνε καλύτερα από ό,τι νομίζεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Κριέ, αν δείξεις μια συνετή στάση και κυρίως καλή διάθεση, θα μπορέσεις σήμερα να λύσεις αρκετά προβλήματα και να πας ένα βήμα παρακάτω, χέρι-χέρι με τον σύντροφό σου. Αν ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων Κριών, η περίοδος αυτή είναι καλή για να κάνεις μια νέα γνωριμία, το θέμα είναι να ξέρεις τι ζητάς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Κριός, η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά και, αν βάλεις ένα καλό πρόγραμμα, οι υποχρεώσεις σου δεν θα σε αγχώνουν τόσο πολύ. Τα οικονομικά σου πάλι έχουν ξεφύγει λίγο και καλό είναι να επαναφέρεις τις ισορροπίες, για να μην χάσεις την μπάλα.






Ταύρος


21/4-20/5


Τα πράγματα δεν πάνε ακριβώς όπως τα έχεις σχεδιάσει, φίλε Ταύρε, και σήμερα κάποιες εξελίξεις θα σε βγάλουν από το πρόγραμμα που έχεις φτιάξει. Η εξυπνάδα σου όμως θα σε κάνει να προσαρμοστείς αναλόγως και να είσαι ευέλικτος. Έτσι, τα αποτελέσματα που θα προκύψουν, θα σε ικανοποιήσουν αρκετά.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου τα πράγματα πάνε λίγο καλύτερα, αν είσαι Ταύρος. Αν βρεις κιόλας το χρόνο να ασχοληθείς με τον σύντροφό σου και να ακούσεις τα προβλήματά του, η μέρα μπορεί να εξελιχθεί σε μια νέα αρχή για τη σχέση σου. Οι ελεύθεροι Ταύροι μην απογοητεύεστε. Σύντομα θα βρείτε αυτό που θέλετε και μάλιστα από εκεί που δεν το περιμένετε.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου δε χρειάζεται να βιαστείς να πάρεις αποφάσεις για αλλαγές, αγαπητέ Ταύρε. Σκέψου καλά την όποια πρόταση ή την όποια ιδέα προκύπτει και μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Τα οικονομικά σου επίσης θέλουν προσοχή, κυρίως στα άσκοπα έξοδα που εξακολουθείς και κάνεις.





Δίδυμοι
21/5-21/6
 Σήμερα φίλε Δίδυμε, θα προκύψουν αρκετές νέες υποχρεώσεις και θα αναγκαστείς να βάλεις ένα πρόγραμμα, για να τελειώνεις με όσες περισσότερες μπορείς. Το καλό είναι ότι είσαι αποφασισμένος να δώσεις λύσεις και ο δυναμισμός σου θα σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις αρκετά ζητήματα και να ξεμπερδεύεις. Ωστόσο, μην προσπαθήσεις να τα πετύχεις όλα μαζί, γιατί θα μπερδευτείς.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Δίδυμος, η σημερινή μέρα είναι πολύ καλή για να βάλεις μια τάξη και στη σχέση σου. Θα μιλήσεις με το ταίρι σου για όσα σε προβληματίζουν και θα λύσεις αρκετά θέματα που έχεις στο μυαλό σου. Σίγουρα πάντως, δεν θα σε βγάλει πουθενά το να κρατάς για τον εαυτό σου τα θέματα, που απασχολούν και τους δύο. Οι αδέσμευτοι Δίδυμοι, να ξέρετε ότι δεν περνάτε απαρατήρητοι. Αρκεί να δείξετε το πράσινο φως στο άτομο που σας ενδιαφέρει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου θα έχουν κάποιες δυσκολίες, ιδίως σε ό,τι αφορά συζητήσεις με τους συνεργάτες σου. Εκεί ίσως να έχεις προστριβές, αν δεν προσέξεις. Τα οικονομικά σου είναι σε κρίσιμο σημείο και πρέπει να ισορροπήσεις τα έσοδα με τα έξοδά σου.



Καρκίνος
22/6-22/7

Το άγχος που αισθάνεσαι τον τελευταίο καιρό, αγαπητέ Καρκίνε, σε έχει βγάλει από το πρόγραμμά σου και σε έχει οδηγήσει σε σπασμωδικές κινήσεις, που δεν φέρνουν κανένα αποτέλεσμα. Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ηρεμήσεις και να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά. Έτσι, θα βάλεις ένα πρόγραμμα στις υποχρεώσεις σου και θα μπορέσεις να πάρεις αποφάσεις. Μίλησε με τα δικά σου άτομα και βρες μαζί τους λύσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Καρκίνε, εκμεταλλεύσου τη μέρα για να έρθεις πιο κοντά στον άνθρωπό σου και να μιλήσεις για όσα σκέφτεσαι. Όχι μόνο τα αρνητικά, αλλά και τα θετικά. Αν η μοναξιά έχει κυκλώσει τη ζωή σου και δεν ξέρεις πώς να απαλλαγείς από την παρουσία της, η μέρα θα σε βοηθήσει να κάνεις την κίνησή σου προς το άτομο που σε ενδιαφέρει. Το μήνυμα που θα λάβεις, θα σε ανεβάσει πολύ ψηλά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Καρκίνος, στη δουλειά σου θα μπορέσεις να τα καταφέρεις πολύ καλά, αρκεί να είσαι ψύχραιμος, για να ξεπεράσεις κάποιες δυσκολίες. Γενικά, οι ικανότητές σου είναι πολλές και η μέρα σε ωθεί να τις χρησιμοποιήσεις. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή, ειδικά αν προκύψουν θέματα, που χρειάζονται υπογραφή ή είναι νομικού ενδιαφέροντος. Μην κινηθείς βιαστικά και συμβουλέψου τους εμπειρότερους συνεργάτες σου.




Λέων
23/7-23/8

Η διάθεσή σου σήμερα, αν είσαι Λέων, θα είναι πολύ καλή χάρη σε απρόσμενα γεγονότα και ειδήσεις, που θα σε κάνουν να δεις τα πράγματα πιο θετικά και αισιόδοξα. Κάποια ζητήματα εξελίσσονται με καλύτερο τρόπο από αυτόν που πίστευες και θα μπορέσεις τώρα να πετύχεις τους στόχους σου, χωρίς πρόβλημα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Λέων, η σημερινή Δευτέρα φέρνει έναν αέρα ανανέωσης στη σχέση σου, αφού θα αισθανθείς ότι μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου για τα πάντα και να βρείτε από κοινού λύσεις, που σας αφορούν. Η δυναμική σου προσωπικότητα δίνει έναν άλλο αέρα στις επαφές σου με τους άλλους και αυτό θα έχει αίσια αποτελέσματα, αν είσαι αδέσμευτος και αναζητάς μια γνωριμία που θα σε συγκινήσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αγαπητέ Λέων, στα επαγγελματικά σου θα υπάρξουν κάποιες δυσκολίες αλλά αν παραμείνεις ψύχραιμος, δεν θα αργήσεις να βρεις τις κατάλληλες λύσεις. Στα οικονομικά σου πάλι βαδίζεις σε ένα τεντωμένο σκοινί και καλό είναι να μη χάσεις την ισορροπία σου. Δείξε προσοχή στα έξοδα που κάνεις.




Παρθένος
24/8-22/9

Η σημερινή μέρα είναι ευνοϊκή για εσένα, αγαπητέ Παρθένε, όσον αφορά στην υλοποίηση των στόχων σου, αλλά το άγχος που σε έχει καταβάλει λειτουργεί ανασταλτικά για να πετύχεις όσα θέλεις. Βάλε ένα καλό πρόγραμμα και μην τα χάνεις μπροστά στις υποχρεώσεις, γιατί έτσι θα μαζευτούν ακόμα περισσότερες.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, μπορείς να περάσεις πολύ καλά αν είσαι ήρεμος και χαλαρός και δεν μεταφέρεις την πίεση στον σύντροφό σου. Άλλωστε, θα δεχτείς πολύ αγάπη και θα μπορέσεις να νιώσεις όμορφα, αν αφεθείς. Αν είσαι ένας αδέσμευτος Παρθένος, η μέρα είναι καλή για να γνωρίσεις κάποιο άτομο που θα τραβήξει την προσοχή σου ή που σου έχει ήδη κάνει εντύπωση. Φέρσου αναλόγως.  .

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, φίλε Παρθένε, θα παρουσιαστούν καταστάσεις που θα σε εκνευρίσουν και θα σε φέρουν σε σύγκρουση με συνεργάτες. Κράτησε την ψυχραιμία σου και μην αποδιοργανώνεσαι. Τα οικονομικά σου θα έχουν εξελίξεις, μέσα από προτάσεις που θα γίνουν και αφορούν σε μελλοντικά έσοδα. Σκέψου καλά, πριν απαντήσεις.




Ζυγός
23/9-22/10
 Η σημερινή μέρα δεν σε βρίσκει και με την καλύτερη διάθεση, φίλε Ζυγέ. Γενικά θα έχεις μια στάση απογοήτευσης και απαισιοδοξίας για πολλά ζητήματα και αυτό, μάλλον πίσω θα σε πάει, παρά μπροστά. Προσπάθησε να είσαι λίγο πιο ανοιχτός και φυσικά λίγο πιο θετικός. Θα δεις ότι τα θέματα που σε απασχολούν είναι σε καλύτερο δρόμο απ' ό,τι νομίζεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Ζυγός, η σχέση σου είναι σε μια καλή φάση και, αν δεν επηρεάσεις την ατμόσφαιρα με την αρνητική σου διάθεση, θα περάσεις μία όμορφη και ζεστή Δευτέρα με τον σύντροφό σου. Όσο για σένα που έχεις βαρεθεί την μοναξιά, η περίοδος είναι αρκετά ευνοϊκή για γνωριμίες. Βρες το χαμόγελό σου και άφησε το να γοητεύσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά σου, αγαπητέ Ζυγέ, υπάρχουν θέματα που σε απασχολούν, αλλά με τη βοήθεια των συνεργατών σου, θα τα λύσεις αποτελεσματικά. Τα οικονομικά που σε αγχώνουν μπορούν να πάνε καλύτερα, αν σταματήσεις να ξοδεύεις χωρίς δεύτερη σκέψη.



Σκορπιός
23/10-22/11

Η σημερινή Δευτέρα σου φέρνει αρκετή ανασφάλεια, φίλε Σκορπιέ, και το μυαλό σου δε λειτουργεί σωστά, για να κρίνεις αντικειμενικά τις καταστάσεις και τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν. Ωστόσο, η μέρα ευνοεί τα ξεκαθαρίσματα και τις αποφάσεις, που θα σε βοηθήσουν να βάλεις μια σειρά σε διάφορους τομείς που σε απασχολούν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Σκορπιέ, μπορείς σήμερα να μιλήσεις για όσα σε απασχολούν και να δώσεις οριστικές λύσεις σε ζητήματα που σε χαλάνε μέσα στη σχέση σου. Θα έχεις την συμπαράσταση αλλά και την κατανόηση του συντρόφου σου, με αποτέλεσμα να χαλαρώσεις και να νιώσεις καλύτερα. Κι εσύ που ακόμη μιλάς με την μοναξιά, θα δεις την εύνοια της ημέρας μέσα από νέες γνωριμίες και φλερτ, που θα σου φτιάξουν τη διάθεση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Σκορπιός, η δουλειά σου είναι σε μια καλή φάση και, αν μπορέσεις να παραβλέψεις κάποια σχόλια ή κάποιες καταστάσεις που σου χαλάνε τη διάθεση, θα κάνεις κινήσεις σημαντικές για την εξέλιξή σου. Τα οικονομικά σου πάλι, έχουν αρκετά προβλήματα που προέρχονται κυρίως από το παρελθόν και τα οποία δεν έχεις λύσει ακόμη. Απόφυγε με κάθε τρόπο τα έξοδα.






Τοξότης
23/11-21/12

Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα θα χρειαστεί να βρεθείς δίπλα σε αγαπημένα σου πρόσωπα και να τους δείξεις όλη σου την συμπαράσταση. Ενδεχομένως να πρέπει να δώσεις και τις συμβουλές σου. Μην κρατήσεις αποστάσεις και βάλε τα δυνατά σου, για να βοηθήσεις όσους σε έχουν ανάγκη, έχοντας εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και στην κρίση σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, θα υπάρξουν κάποιες παρεξηγήσεις που θα φέρουν ένταση μέσα στην σχέση σου, φίλε Τοξότη. Απόφυγε τις συζητήσεις που αφορούν ευαίσθητα θέματα και χαλάρωσε όσο μπορείς, κάνοντας κάτι διαφορετικό με τον σύντροφό σου. Και οι δύο έχετε ανάγκη να ξεφύγετε από την ρουτίνα της καθημερινότητας. Εσύ που είσαι ακόμη σε αναζήτηση, κάνε πράγματα που σου φτιάχνουν το κέφι και μην απομονώνεσαι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Τοξότης, η δουλειά σου ίσως να έχει κάποια προβλήματα σήμερα, αλλά με ψυχραιμία και καλή διάθεση, θα τα λύσεις όλα. Τα οικονομικά σου χρειάζονται ακόμα καλύτερη διαχείριση. Μην προσθέτεις κι άλλα χρέη στα ήδη υπάρχοντα.






Αιγόκερως
22/12-19/1

Η ενέργεια που αισθάνεσαι σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, θα σε κάνει υπερδραστήριο και με κάθε σου κίνηση, θα προσπαθείς να δώσεις τη λύση σε οτιδήποτε σε απασχολεί. Πρόσεξε να μην οδηγηθείς σε παρορμητικές αποφάσεις και κυρίως να μη βρεθείς σε αντιπαράθεση με τους δικούς σου ανθρώπους.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι Αιγόκερως, καλό είναι να εκμεταλλευτείς αυτή τη Δευτέρα για να πλησιάσεις το σύντροφό σου και να μιλήσεις για όσα σας απασχολούν και τους δύο. Μέσα από μια καλή συζήτηση, θα δεις τη σχέση σου με άλλο μάτι και θα νιώσεις πολύ καλύτερα. Εσύ που ακόμη κοιμάσαι αγκαλιά με την μοναξιά, βγες με φίλους και αν υπάρχει κάποιο άτομο που σε ενδιαφέρει, μη διστάσεις να το δείξεις. Είναι καλή μέρα για φλερτ.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Η δουλειά σου μπορεί να πάει πολύ καλά, φίλε Αιγόκερε, αν βάλεις μια σειρά και τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις αφήσει. Μην συνεχίζεις να μαζεύεις υποχρεώσεις. Τα οικονομικά σου απ' την άλλη, δείχνουν να βελτιώνονται, καθώς προκύπτουν ευκαιρίες να αυξήσεις το εισόδημά σου.





Υδροχόος
20/1-19/2

Το έντονο άγχος και η πίεση που νιώθεις, αγαπητέ Υδροχόε, θα σου δημιουργήσουν ένα μικρό μπλοκάρισμα αυτήν τη Δευτέρα και δεν θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε όλες σου τις υποχρεώσεις. Κάνε πράγματα που θα σε χαλαρώσουν και θα σε βγάλουν από αυτό το αδιέξοδο. Άλλωστε, η μέρα σε ευνοεί να λύσεις τα προβλήματά σου, αλλά χρειάζεται λίγη ψυχραιμία.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Υδροχόε, σήμερα δείξε όλη σου την αγάπη και τα θετικά σου συναισθήματα στον άνθρωπό σου και θα περάσεις πολύ όμορφα μαζί του. Το ερωτικό κλίμα μέσα στη σχέση σου εξαρτάται κατά πολύ από τη δική σου συμπεριφορά. Αν δεν μπορείς να ανεχτείς άλλο την μοναξιά, βγάλε όλη σου την γοητεία και θα γνωρίσεις σύντομα ένα άτομο, που θα σε εμπνεύσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Υδροχόος, στη δουλειά σου θα προκύψουν ευκαιρίες, που θα βοηθήσουν την εξέλιξή σου. Έχε το νου σου για κάποιες συνεργασίες, που θα σου λύσουν τα χέρια και θα σε βοηθήσουν να πας ακόμα πιο μπροστά τα σχέδιά σου. Οι οικονομικές υποθέσεις θέλουν πολύ προσοχή, γιατί κάποιες υποχρεώσεις σε βγάζουν από τον προϋπολογισμό σου.





Ιχθείς
20/2,20/3

Αν ανήκεις στους Ιχθείς, αυτή η Δευτέρα είναι μια πολύ καλή μέρα, που ευνοεί τα σχέδιά σου και σου δίνει τη δυνατότητα με ειλικρίνεια και αποφασιστικότητα να διεκδικήσεις όσα θέλεις. Μην αφήσεις καμιά ευκαιρία να περάσει χωρίς να την εκμεταλλευτείς και αυτό συμπεριλαμβάνει και τις επαφές σου με κάποιους ανθρώπους.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, η καλή σου διάθεση θα παίξει καταλυτικό ρόλο και θα περάσεις μια πολύ ερωτική μέρα με το σύντροφό σου. Οι αδέσμευτοι Ιχθείς, ετοιμαστείτε για νέες περιπέτειες..

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν πολύ καλά, αγαπητέ Ιχθύ, και δεν θα είναι λίγες οι προτάσεις που θα έχεις, για να αναπτύξεις το αντικείμενό σου. Όλα οφείλονται στη σκληρή δουλειά που έχεις κάνει μέχρι σήμερα. Ακόμα και οι οικονομικές υποθέσεις που καθυστερούσαν, μπορούν τώρα να πάνε μπροστά.
Πηγή: myastro.gr

Μεροκάματα της πλάκας

Posted: 20 Jan 2013 01:07 PM PST






Επαγγελματίες από τους λίγους…















































pistepseto





Τα πιο αστεία status του Facebook!

Posted: 20 Jan 2013 01:04 PM PST






Αστεία status που έχουμε διαβάσει κατά καιρούς στο FB :


Στόλισα το σπίτι οικονομικά: Έντυσα τον παππού στα ερυθρόλευκα, του είπα και πόσο του έκοψαν από τη σύνταξη και του άναψαν τα λαμπάκια...Άντε, και του χρόνου!!!

O Θεός δημιούργησε μόνο την ζωή. Όλα τα υπόλοιπα είναι made in China...

Οι Δέκα Εντολές του τεμπέλη:1. Ζούμε για να αναπαυόμαστε. 2. Αγάπα το κρεβάτι σου. Είναι ο Ναός σου. 3. Αν δεις κάποιον να ξεκουράζεται, βοήθησέ τον. 4. Ξεκουράσου όλη την ημέρα, για να κοιμηθείς καλύτερα τη νύχτα. 5. Η δουλειά είναι ιερή. Μη την αγγίζεις. 6. Μη κάνεις τίποτα αύριο, αν μπορείς να το κάνεις μεθαύριο. Τις άλλες 4 βαριέμαι να τις γράψω...

Tι σημαίνουν τα αρχικά Ο.Α.Ε.Δ.; Όταν Αποτύχεις Έλα Δω ...

ΦΟΙΤΗΤΗΣ:(o) ουσιαστικό, κάποιος που περιφέρεται άσκοπα ή ζει εις βάρος των άλλων. Συνεχώς κοιμάται και αν τύχει να ξυπνήσει κάνει συνεχώς τράκα καφέ, τσιγάρα και καμιά τυρόπιτα.

Δημοτικό: πάμε για παγωτό?Θα ρωτήσω την μαμά μου και θα σου πω.Γυμνάσιο:Πάμε για καφέ?ΜΕΣΑΑΑΑ,αλλά νωρίς σπίτι..Λύκειο:πάμε για ποτό?αμε...αλλά το πολύ μέχρι της 5.Φοιτητές:-θα βγούμε??-Πάλι???κάτσε να λιώσουμε λίγο.

Αγαπητοί γονείς: Η Τζασμίν τα είχε με ένα βρώμικο άστεγο παιδί που το έλεγαν Αλαντίν. Η Χιονάτη έμενε στο ίδιο σπίτι με 7 άντρες. Ο Πινόκιο ήταν ψεύτης. Ο Ρομπέν των Δασών ήταν κλέφτης. Ο Ταρζάν γυρνούσε χωρίς ρούχα. Ένας περαστικός φίλησε την ωραία κοιμωμένη και αυτή τον παντρεύτηκε. Η Σταχτοπούτα βγήκε κρυφά το βράδυ για να πάει σε πάρτυ. Δεν μπορείτε να κατηγορείτε εμάς. Μας μαθαίνετε να επαναστατούμε από παιδιά ακόμη.

pistepseto





5 σημάδια που δείχνουν ότι ήρθε η ώρα να τον παρατήσετε!

Posted: 20 Jan 2013 12:54 PM PST






Και να βάλετε νέους και πιο υγιείς στόχους... H γυναίκα έχει αναμφισβήτητα μία γεμάτη
καθημερινότητα και συνεχείς υποχρεώσεις αλλά και επιδιώξεις που την κρατούν μονίμως σε εγρήγορση. Μέσα σε όλα αυτά λοιπόν, έρχεται και το θέμα, άντρας στο οποίο, σύσσωμη η γυναικεία επιστήμη, σηκώνει τα χέρια ψηλά. Κι ενώ εμείς ως κορίτσια διαβάζουμε ή για την ακρίβεια μελετάμε και ξεκοκκαλίζουμε περιοδικά προκειμένου να γίνουμε καλύτερες σύντροφοι και φυσικά ερωμένες και ο καλός μας να μην έχει απολύτως κανένα παράπονο από εμάς, να μην αναφερθούμε στις μόνιμες δίαιτες για να είναι η μέση δαχτυλίδι, τα αγαπητά μας αγόρια το πολύ πολύ να προβληματιστούν για την τελευταία ισοπαλία της ομαδάρας! Αυτό λοιπόν, έχει ως αποτέλεσμα, ως σύντροφοι και εραστές να κάνουν μόνιμα φάουλ, να μην τα αντιλαμβάνονται καν και μάλιστα όταν τους επισημανθούν να μην τα... παραδέχονται! Παρακάτω, σας έχουμε τις πιο ενοχλητικές και απαράδεκτες αντρικές συμπεριφορές τις οποίες αν δεν μπορέσετε να αλλάξετε, καλά θα κάνετε να.... φύγετε!

1. Γίνεται... πιεστικός: Καλά δεν εννούμε να τον παρατήσετε επειδή σας ζήλεψε ή επέμεινε να πάτε κάπου, αλλά βρε κορίτσια, όταν εσείς του έχετε ξεκαθαρίσει ότι για δικούςσας λόγους δεν θέλετε να του... ανοίξετε την πίσω πόρτα σας και αυτός συνεχίζει τις πιέσεις σε σημείο εκνευρισμού, ε τότε τα πράγματα είναι σοβαρά. 'Η θα τον παρετε με το καλό και θα του εξηγήσετε ή θα βγάλετε την... μάγισσα που κρύβετε μέσα σας και πολύ απλά θα του δώσετε τα παπούτσια στο χέρι. Γιατί ως άντρας αυτό που ζητάει σίγουρα θα το βρει... Οπότε καλύτερα να έχετε προλάβει εσείς να δώσετε το τέλος. Τώρα θα μας πείτε ότι αυτό δεν είναι λόγος χωρισμού. Σίγουρα όχι αλλά αν οι σεξουαλικές σας συνευρέσεις έχουν γίνει εφιάλτης λόγω της εμμονής του αυτής, τότε ναι, αξίζει να του πείτε αντίο!

2. Πίνω πίνω και δεν με πιάνει: Όλοι μας έχουμε κατά καιρούς μεθύσει και θα ξαναμεθύσουμε διότι είναι στη φύση του Έλληνα τη χαρά του να τη συνδέει με το αλκοόλ. Αν λοιπόν ένα βράδυ βγει με τους φίλους του και γυρίσει τρεκλίζοντας, δώστε του άφεση και απλά βοηθήστε τον να βρει το δρόμο για το κρεβάτι. Αν όμως η αγάπη σας, κάθε φορά που βγαίνετε οι δυο σας, το ρίχνει στο ποτό με αποτέλεσμα στο τέλος να μην μπορεί, όχι να οδηγήσει αλλά ούτε να περπατήσει, τότε δυστυχώς υπάρχει πρόβλημα. Σκεφτείτε να τον βγάζετε από το μαγαζί παραπατώντας ενώ δεκάδες μάτια σας κοιτούν, ή ακόμα χειρότερα να αρχίσει να φωνάζει και να βρίζει δυνατά. Δυστυχώς λίγα ρεζιλίκια συγκρίνονται με κάτι τέτοιο. Γι' αυτό λοιπόν, ή τον πάτε σε κλινική ή τον χωρίζετε.

3. Είναι αγενής: Η αλήθεια είναι ότι η ευγένεια είναι από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα της ανθρώπινης συμπεριφοράς. Δεν είπαμε φυσικά να υιοθετήσει συμπεριφορά άγγλου Λόρδου αλλά τους στοιχειώδεις τρόπους καλής συμπεριφοράς μπορεί να τους έχει. Αν για παράδειγμα στο φανάρι έρθει κάποιος να του καθαρίσει το τζάμι και αρχίσει να βρίζει και να φωνάζει ή στη χειρότερη πεταχτεί και έξω και αρχίσει να κυνηγά τον ανυποψίαστο βιοπαλεστή, τότε κάντε την όσο είναι ακόμα νωρίς. Ακόμα χειρότερα αν βγείτε σε μαγαζί και αντιμετωπίζει τους σερβιτόρους ως δούλους επειδή πολύ απλά αυτός πληρώνει, ναι υπάρχουν πολλοί τέτοιοι. Άνθρωπος που δεν είναι ευγενής, δεν ξεχωρίζει και πολύ από τα συμπαθή μας ζώα και δεν του αξίζει να έχει μία τέλεια σύντροφο! Εσάς εννούμε...

4. Συμπαθεί τις φίλες σας... πολύ: Ρωτήστε οποιαδήποτε γυναίκα ποιο θα ήταν το χειρότερο σενάριο ερωτικής φύσης και αν η συντριπτική πλειοψηφία δεν απαντήσει ο δικός μου να θέλει την κολλητή μου, τότε εμείς θα σκίσουμε τα πτυχία μας! Πρέπει επιτέλους οι άντρες να καταλάβουν τη λεπτή διαχωριστική γραμμή του συμπαθώ τις φίλες σου και του τις φαντάζομαι στο κρεβάτι! Η συμπεριφορά του άντρα με τις φίλες της καλής του, πρέπει να είναι τυπική, ευγενική και γλυκειά. Υποννούμενα, κοντρίτσες, χιούμορ και άλλα τέτοια κρίνονται περιττά και άκρως επικίνδυνα για τη σωματική ακεραιότητα του εκάστοτε. Δεν μιλάμε φυσικά για σωματική επαφή η οποία καλύτερα να είναι ανύπαρκτη. Οπότε λοιπόν, αν δείτε ότι τρέφει ιδιαίτερη συμπάθεια προς κάποια, καλό θα ήταν να τον απομακρύνετε και γρήγορα μάλιστα!

5. Να είναι σεξιστής: Είναι πραγματικά περίεργο αλλά συμβαίνει ακόμη και σήμερα. Η γυναικεία επαγγλεματική επιτυχία, όσο μεγάλη κι αν είναι, δεν συγκρίνεται ποτέ με την αντρική. Αν για παράδειγμα πάρετε προαγωγή και τα πρώτα του λόγια είναι «Μπράβο σου αλλά ας μην ήταν άντρας ο διευθυντής και θα σου 'λεγα εγώ», τότε ή ρίξτε του ένα ηχηρό χαστούκι ή χωρίστε τον. Είναι στην αντρική φύση να έχει μεγάλο πρόβλημα με τις πετυχημένες και δυναμικές γυναίκες, οι οποίες φυσικά διαφέρουν από τις πλούσιες που τον ταίζουν. Η μόνη λογική εξήγηση είναι ότι αισθάνεται ανά πάσα ώρα και στιγμή τον ανδρισμό του να απειλείται. Αλλά από την άλλη κι εσείς τι να κάνετε; Να καθίσετε σπίτι και να τον περιμένετε με τις παντόφλες του; Άντρας που βγάζει τόσο κόμπλεξ για την επιτυχία της συντρόφου του, σίγουρα θα έχει κι άλλα θέματα, πολύ πιο σοβαρά. Μακριά...












ΔΕΙΤΕ: Οι βασιλιάδες τις αντιγραφής!

Posted: 20 Jan 2013 12:48 PM PST

 Δείτε τις φωτογραφίες...




































apistefto.gr

ΔΕΙΤΕ: Η photo που ανέβασε η Νατάσα Θεοδωρίδου στο twitter και η έκπληξη που ετοιμάζει

Posted: 20 Jan 2013 12:42 PM PST

 Η Νατάσα Θεοδωρίδου ανέβασε τη φωτογραφία
που βλέπουμε στο προσωπικό της λογαριασμό στο twitter...

και έγραψε "Ομορφες βραδιές στο Βοτανικό....!



Πράγματι η Παρασκευή και το Σάββατο που πέρασαν στο Βοτανικό εμφανίστηκε, καλεσμένος της Νατάσας Θεοδωρίδου και της Έλενας Παπαρίζου, ο Κώστας Μαρτάκης και το αποτέλεσμα, όπως ηταν αναμενόμενο, ήταν εκρηκτικό!



Τόσο που ίσως να σκέφτονται να συνεχίσουν τις κοινές εμφανίσεις, μέχρι το τέλος της σεζόν...







news.gr

ΔΕΙΤΕ: Οι πρώτες φωτογραφίες της Γιάννας Τερζή από τις διακοπές της στο Πουέρτο Ρίκο

Posted: 20 Jan 2013 12:33 PM PST





Στο Πουέρτο Ρίκο στο νησί της Κεντρικής Αμερικής στον Ατλαντικό Ωκεανό..
. βρίσκεται αυτές τις ημέρες η Γιάννα Τερζή.
Πρόκειται για το μικρότερο και ανατολικότερο από τα νησιά των Μεγάλων Αντιλλών.
Η τραγουδίστρια και κόρη του Πασχάλη Τερζή περνά ολιγοήμερες διακοπές ενώ παράλληλα στην περιοχή γυρίζει το νέο της βίντεο κλιπ.







to-periptero.com

ΔΕΙΤΕ: Η Άννα Βίσση έδειξε με οργή την πόρτα εξόδου σε γνωστό ηθοποιό...

Posted: 20 Jan 2013 12:27 PM PST



Ένα έντονο παρασκήνιο διαδραματίστηκε αυτές
τις ημέρες...

στο πλαίσιο των προετοιμασιών για να ανέβει η παράσταση «Δαίμονες» με την Άννα Βίσση.



Όπως αναφέρει το περιοδικό "showΖαπ", η Άννα Βίσση αναγκάστηκε να διώξει εξοργισμένη πασίγνωστο ηθοποιό και τραγουδιστή.



Πρόκειται για τον ηθοποιό Πάνο Μουζουράκη,. Η Άννα Βίσση λέγεται πως είπε χαρακτηριστικά: "Ποιός είναι ο Μουζουράκης που σήκωσε... μύτη;".



Αφορμή για να φτάσουν τα πράγματα μέχρι εκεί, σύμφωνα με το δημοσίευμα, στάθηκαν οι τρελές απαιτήσεις που λέγεται πως είχε ο τραγουδιστής και ηθοποιός.



Οι οποίες βέβαια και έκαναν έξαλλη την Άννα Βίσση που έφτασε στο σημείο να τον διώξει από την παράσταση.



Πλέον οι συντελεστές της παράστασης βρίσκονται στην τελική ευθεία των προβών καθώς οι "Δαίμονες" την Άνοιξη ανεβαίνουν στη σκηνή του Παλλάς.  



radar.gr

Πώς είναι να (τα μαζεύεις και να) φεύγεις από το σπίτι

Posted: 20 Jan 2013 12:20 PM PST



Όταν νοικιάζεις σπίτι για να μείνεις μαζί με αυτόν που αγαπάς, δεν σου περνάει απ' το μυαλό...


ότι μια μέρα θα έρθει η ώρα που θα πρέπει να τα μαζέψεις και να φύγεις. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που αγοράζεις σχεδόν άχρηστα μπιχλιμπίδια για να διακοσμήσεις το σπιτικό σου, καλείς όλο χαρά τους φίλους σου, μαγειρεύεις, σκουπίζεις και κάνεις πράγματα γενικώς που κάποτε ορκιζόσουν ότι δεν θα έκανες ποτέ.





Μπορεί να περνάει στο πίσω μέρος του μυαλού σου η πιθανότητα να χωρίσεις, αν είσαι ρεαλιστής, αλλά θάβεις γρήγορα τη σκέψη κάτω από τη χρυσόσκονη του έρωτα και την ξεχνάς. Και ζεις το παρόν, ελπίζοντας για το μέλλον.



Γιατί, ακόμα κι αν ο γάμος δεν είναι στα σχέδιά σου, έχεις κάνει όνειρα για το μέλλον που συμπεριλαμβάνουν εσένα και αυτόν, έχεις στο μυαλό σου μια προοπτική: ότι και τα επόμενα πέντε χρόνια, ας πούμε, θα είσαι μαζί του.



Ένας ιδιότυπος γάμος



Όταν συζείς με κάποιον, μοιάζει λίγο σαν να είσαι παντρεμένος, αλλά δεν είσαι. Σαν ένας ιδιότυπος γάμος με περισσότερες χαρές, χωρίς τις άχαρες "υποχρεώσεις" και τα καλέσματα σε γονείς, πεθερικά και συγγενείς που σε κάνουν να πλήττεις αφόρητα. Νιώθεις ελεύθερος να φύγεις ό,τι ώρα θέλεις, χωρίς συνέπειες, χωρίς διαζύγια, δικηγόρους και τρεχάματα. Ή έτσι νομίζεις τουλάχιστον. Γιατί άπαξ και έχεις μοιραστεί με τον άλλο τη ζωή σου δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Δεν είναι απλό να τα μαζέψεις και να φύγεις.

Όταν συζείς με κάποιον, μοιάζει λίγο σαν να είσαι παντρεμένος, αλλά δεν είσαι. Σαν ένας ιδιότυπος γάμος με περισσότερες χαρές, χωρίς τις άχαρες "υποχρεώσεις".





Ακόμα κι αν εσύ έχεις πάρει την απόφαση του χωρισμού, ακόμα κι αν το ήθελες και έβλεπες ότι το πράγμα δεν πήγαινε άλλο, το να τα μαζεύεις από ένα σπιτικό που έχεις χτίσει με κάποιον πονάει πολύ. Κάθε αντικείμενο που βάζεις στην κούτα για να πάρεις μαζί σου είναι γεμάτο αναμνήσεις και μάλιστα, με έναν διαολεμένο τρόπο, με ευχάριστες αναμνήσεις που σε κάνουν να αναρωτιέσαι μέχρι την τελευταία στιγμή αν πήρες τη σωστή απόφαση και αν θα άλλαζε κάτι αν τελικά έμενες μαζί του.





Σαν να μαζεύεις κομμάτια απ' τα όνειρά σου, συντρίμμια μιας κοινής ζωής που δεν ευδοκίμησε, όσο ήλπιζες τουλάχιστον, και έφτασε στο τέλος. Και το τέλος, όταν υπάρχει αγάπη, είναι πάντα οδυνηρό.



Θα κλάψεις, θα στενοχωρηθείς, αν δεν πέρναγες καλά θα νιώσεις και λίγο ανακουφισμένος, λίγο πιο ελεύθερος, αλλά σίγουρα θα πονέσεις. Το "καλό" είναι ότι όσο κλισέ κι αν έχει καταντήσει η γνωστή ρήση του Νίτσε, είναι πέρα για πέρα αληθινή: Ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό.

Και το τέλος, όταν υπάρχει αγάπη, είναι πάντα οδυνηρό.



Μετά από αυτό το χωρισμό, κανείς πια δεν σου φαίνεται τόσο οδυνηρός. Κανείς δεν μοιάζει αξεπέραστος. Ξέρεις ότι όσο δύσκολα κι αν περνάς θα σηκωθείς, έστω και με μερικές χαρακιές στην καρδιά σου. Θα το ξεπεράσεις όμως.



news247.gr

VIDEO: Πωλήθηκε το αυτoκίνητο του Batman

Posted: 20 Jan 2013 12:13 PM PST



Ο επιχειρηματίας Rick Champagne είναι τόσο
πλούσιος...

ώστε έδωσε 4.2 εκατομμύρια δολάρια για να αποκτήσει το αυτοκίνητο του πρώτου Batman και να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα.



Το αυτοκίνητο αυτό είχε χρησιμοποιηθεί στην τηλεοπτική σειρά με πρωταγωνιστή τον άνθρωπο νυχτερίδα. Ο ηθοποιός Adam West τον υποδυόταν και ήταν εκείνος που καθόταν στη θέση του οδηγού.



Η σειρά ξεκίνησε να προβάλλεται στην Αμερική το 1966 και σταμάτησε το 1968. Από τότε μέχρι και σήμερα το αυτοκίνητο στεγαζόταν σε ένα ιδιωτικό χώρο στην Καλιφόρνια.



Αυτή ήταν η πρώτη φορά, που έγινε δημοπρασία για το αυτοκίνητο και μάλιστα πωλήθηκε αμέσως.



Ο ιδιοκτήτης, 56 ετών, δήλωσε ότι όταν έβλεπε τη σειρά ήταν μόλις 10 ετών.



enikos.gr

Γιατί εκνευρίστηκε ο Κραουνάκης με τον Ρέμο;

Posted: 20 Jan 2013 12:08 PM PST



Ο επιτυχημένος μουσικοσυνθέτης Σταμάτης
Κραουνάκης εξέφρασε την ενόχλησή του απέναντι στον Αντώνη Ρέμο...

μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook. Τι τον ενόχλησε;

Ο συνθέτης πληροφορήθηκε πως το καινούριο κομμάτι του Αντώνη Ρέμου περιέχει μέσα στον στίχο "πάω να πιάσω ουρανό", ο οποίος, ως γνωστός, ανήκει σε τραγούδι της Ελευθερίας Αρβανιτάκη, το οποίο είχε γράψει ο Σταμάτης Κραουνάκης. Έτσι, λοιπόν, ο συνθέτης θέλησε να μάθει ποιος είναι ο στιχουργός που αντέγραψε τον δικό του στίχο.















VIDEO: Τρελό πείραμα… πετώντας βραστό νερό στους -41oC!

Posted: 20 Jan 2013 12:03 PM PST



Ένα απίθανο βίντεο καταγράφει τη δημιουργία τεχνητής ομίχλης...


όταν ένας νεαρός ανοίγει το παράθυρο του διαμερίσματός του σε μια παγωμένη πόλη της Ρωσίας (με θερμοκρασία -41 βαθμούς Κελσίου) και απλώς ρίχνει βραστό νερό στο κενό. Το νερό εξατμίζεται πριν καν φτάσει στο έδαφος δημιουργώντας ένα σύννεφο ατμού.



perierga.gr

ΔΕΙΤΕ: Το μουσείο του ανθρώπινου σώματος

Posted: 20 Jan 2013 11:57 AM PST



Το Μουσείο του ανθρώπινου σώματος  βρίσκεται κατά μήκος της εθνικής οδού A44 ανάμεσα στο Άμστερνταμ και τη Χάγη...


και άνοιξε τις πόρτες του για το κοινό τον Μάρτιο του 2008.Σκοπός του μουσείου είναι να οδηγήσει τους επισκέπτες του σε ένα φανταστικό ταξίδι μέσα σε ένα γιγαντιαίο ανθρώπινο σώμα κατά την διάρκεια του οποίου μπορούν να δουν και να ακούσουν πώς λειτουργεί το ανθρώπινο σώμα και πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος της υγιεινής διατροφής, της υγιεινής ζωής και της σωματικής άσκησης.

Η περιήγηση στο μουσείο αρχίζει από μια κυλιόμενη σκάλα στο εσωτερικό του ποδιού και καταλήγει στους νευρώνες του εγκεφάλου. Μεταξύ των δύο αυτών σημείων, ο επισκέπτης παρακολουθεί πως λειτουργεί το έντερο αλλά και οι κοιλίες της καρδιάς.

Ερωτήσεις όπως «Γιατί πρέπει να κοιμηθώ;», «Τι συμβαίνει όταν φτερνίζονται», «πώς τα μαλλιά μου μεγαλώνουν» απαντώνται στο CORPUS με κατανοητό τρόπο κατά τη διάρκεια του «ταξιδιού μέσα στο ανθρώπινο σώμα».

Το CORPUS χρησιμοποιεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στον τομέα των εικόνων, ήχου και 3D εφέ για να παρουσιάσει και να εξηγήσει όλες τις πτυχές του ανθρώπινου σώματος.









































pistepseto.gr

ΔΙΑΣΗΜΗ ΗΘΟΠΟΙΟΣ: Αυτοϊκανοποιήθηκε βλέποντας...σκηνή συναδέλφου της!!

Posted: 20 Jan 2013 11:52 AM PST



Δεν ξαναπάω σε ταινία του...



Προφανώς θεωρείται ακόμη "ανάρμοστο" το να αυνανίζεσαι στα πίσω καθίσματα» έγραψε...

η ξαναμμένη σταρ και τους έστειλε αδιάβαστους! Ποια είναι;

Η Άννα Κέντρικ (Anna Kendrick), η οποία δεν δίστασε να ομολογήσει δημοσίως πως βλέποντας τον 32χρονο συνάδελφό της Ράιαν Γκόσλινγκ (Ryan Gosling) στην ταινία "Gangster Squad", δεν κρατήθηκε και... αυτοϊκανοποιήθηκε!



Οι 31,140 αναδημοσιεύσεις και τα 25,808 αγαπημένα ακόμη αυξάνονται…



"Δεν μας προειδοποίησες πριν σε κάνουμε follow ότι τα tweet σου θα ήταν κατάλληλα για 17 χρονών και άνω" ήταν ένα από τα πολλά σχόλια που έλαβε το πιπεράτο μήνυμα της ηθοποιού.



Πάρτε λοιπόν μια γεύση από το "Gangster Squad" για να δείτε κι εσείς τι κάνει πια αυτός ο Ράιαν και έβγαλε κυριολεκτικά από τα ρούχα της την Κέντρικ.





to-kounavi.gr

ΔΕΙΤΕ: Ανεξήγητα πράγματα...

Posted: 20 Jan 2013 01:28 PM PST

 Τι είδαν πάλι τα ματάκια μας...













































Πέντε περίεργες... παράνοιες!

Posted: 20 Jan 2013 11:39 AM PST

 Μερικές «παράνοιες» είναι άκρως
διασκεδαστικές, κάνοντας τη ζωή μας να φαίνεται πιο επικίνδυνη απ΄ότι πραγματικά είναι...

Δες ποιες είναι οι πιο συχνές φοβίες που όλοι, άλλοι λιγότερο - άλλοι περισσότερο, έχουμε βιώσει έστω και μια φορά στη ζωή μας, ακόμη κι αν ντρεπόμαστε να το παραδεχτούμε.



1. Τσεκάρεις το ρολόι ή το κινητό ξανά και ξανά;



Κάθε φορά που ρυθμίζεις το ξυπνητήρι το τσεκάρεις για δεύτερη, ακόμη και τρίτη φορά για να βεβαιωθείς πως όντως το ρύθμισες να χτυπήσει τη σωστή ώρα; Παρόλο που η ρύθμιση μπορεί να είναι ενεργοποιημένη, έτσι ώστε να μη χρειάζεται να βάζεις εκ νέου ξυπνητήρι καθημερινά, εσύ δεν ξεχνάς την καθημερινή σου συνήθεια που έχει καταντήσει εμμονή; Να είσαι σίγουρη το άγχος για το ξυπνητήρι δεν το έχεις μόνο εσύ! Όσον αφορά το κινητό, όλες στα χτυποκάρδια το έχουμε βιώσει: «Μα πότε θα στείλει μήνυμα;»



2. Γιατρέ μου πεθαίνω, το είδα στο ίντερνετ



Με το παραμικρό πονάκι ή ενόχληση ψάχνεις στο ίντερνετ για συμπτώματα και παθήσεις. Κι ενώ ο πονοκέφαλος που έχεις μπορεί να οφείλεται σε κούραση ή τουλάχιστον να μην δηλώνει κάτι το ανησυχητικό, εσύ φέρνεις την καταστροφή βάζοντας το πιο απίθανο σενάριο στο μυαλό! Σε λούζει κρύος ιδρώτας και μέχρι να επισκεφτείς το γιατρό φοβάσαι πως ίσως έχεις κάτι σοβαρό. Κόψε την κακή συνήθεια γιατί αν κάθε φορά που μια ενόχληση εμφανίζεται αρχίζεις την αναζήτηση στο ίντερνετ, θα καταλήξεις να πιστεύεις πως είσαι ετοιμοθάνατη.



3. Μήπως έμεινα έγκυος; (Κι ας πήρες προφυλάξεις)



Μπορεί να ακούγεται αστείο αλλά πολλές γυναίκες τρομοκρατούνται στην ιδέα μιας εγκυμοσύνης, έχοντας ακόμη και κατά φαντασίαν συμπτώματα. Αν για παράδειγμα πήρες σωστά προφυλάξεις αλλά η παραμικρή καθυστέρηση της περιόδου, έστω και για 2 ημέρες σε τρομοκρατεί φοβούμενη πως έγινε το ακατόρθωτο, τότε αυτό πως αλλιώς θα μπορούσε να χαρακτηριστεί εκτός από αστεία «παράνοια;».



4. Κάποιος με ακολουθεί στο πάρκινγκ



Μη μου πεις ότι έστω και μια φορά στη ζωή σου δεν ένιωσες πως κάποιος ίσως σε ακολουθεί μέσα στο υπόγειο χώρο στάθμευσης, ειδικά το βράδυ ή σε ώρες μη αιχμής; Φαντάζει ανόητο, αλλά επηρεασμένοι από αστυνομικές ταινίες και σειρές με εξιχνίαση εγκλημάτων, πολλές φορές, έστω και αστραπιαία μπορεί να περάσει αυτή η σκέψη από το μυαλό! Μοιράσου την εμπειρία με τις φίλες και θα διαπιστώσεις πως κι αυτές ίσως έχουν βιώσει αυτή την αστεία παράνοια!



5. Θόρυβος από φαντάσματα ή κλέφτες



Θυμάσαι την πρώτη φορά που χρειάστηκε να μείνεις μόνη στο σπίτι και να κοιμηθείς δίχως την παρουσία άλλων ατόμων; Οι καθημερινοί θόρυβοι σου προκαλούσαν τρόμο ενώ ίσως να έπλαθες τα πιο απίστευτα σενάρια με το μυαλό σου: Κλέφτης ή μήπως φάντασμα βρίσκεται μέσα στο σπίτι;



apistefto.gr

VIDEO: Δείτε τι γίνετε αν ρίξεις Coca-Cola σε iPHONE 5

Posted: 20 Jan 2013 11:32 AM PST

Δείτε το...












potistiri.gr

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές