Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

"Paparazzi"


"Paparazzi"


«Στην υγειά μας»: Κέρδισε τη μάχη της τηλεθέασης χθες βράδυ

Posted: 20 Jan 2013 09:04 AM PST

«Στην υγειά μας»: Κέρδισε τη μάχη της τηλεθέασης χθες βράδυ

Η εκπομπή «Στην υγειά μας» κάθε Σαββατόβραδο έχει γίνει από ότι δείχνουν τα νούμερα της τηλεθέασης η αγαπημένη των τηλεθεατών.

Λόγω της οικονομικής κρίσης οι περισσότεροι πια τα βράδια του Σαββάτου μένουν σπίτι και διασκεδάζουν με την εκπομπή. Χθες βράδυ κατάφερε να είναι η νικήτρια στον πίνακα της τηλεθέασης σημειώνοντας το ποσοστό του 28,2%.

Δείτε την εντυπωσιακή ανοιξιάτικη καμπάνια της Dolce & Gabbana

Posted: 20 Jan 2013 07:13 AM PST

Δείτε την εντυπωσιακή ανοιξιάτικη καμπάνια της Dolce & Gabbana

Με πολύ χρώμα και άρωμα από Σικελία

Για την Dolce & Gabbana, οι νέα σεζόν κυμαίνεται στις ίδιες γραμμές και φιλοσοφία με την χειμερινή καμπάνια του 2012. Όσο πιο πολλοί τόσο πιο καλοί φαίνεται να είναι το moto του πολυτελούς label. Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

Δημήτρης Μοθωναίος: Από το «Κάρμα» στις «Βάκχες» του Ευριπίδη

Posted: 20 Jan 2013 08:49 AM PST

Δημήτρης Μοθωναίος: Από το «Κάρμα» στις «Βάκχες» του Ευριπίδη

Τον Δημήτρη Μοθωναίο τον γνωρίσαμε μέσα από την σειρά «Κάρμα». Φέτος παίζει στο θέατρο στις «Βάκχες» του Ευριπίδη.

 

Ο θεός Διόνυσος φτάνει στην πόλη και ο βασιλιάς Πενθέας παλεύει να οχυρώσει εαυτόν και άστυ ενάντια στην έλευση της καινούργιας θρησκείας που εξισώνει δούλους, γυναίκες και βασιλιάδες σε έναν κόσμο ηδονής, σε έναν κόσμο αρμονίας με τη ζωώδη πλευρά τού ανθρώπου, σε έναν κόσμο ευσεβούς αλλά και καταστροφικής λατρείας τού εδώ και του τώρα.

Μετά τον περσινό «Θείο Βάνια», η τελευταία τραγωδία του Ευριπίδη σε μια διασκευή για τρεις άνδρες ηθοποιούς που εξοβελίζει τον χορό των Βακχών, εντάσσει τα χορικά στη βασική πλοκή, και επιχειρεί να διερευνήσει τι μπορεί να σημαίνει διονυσιασμός, πίστη, λατρεία και λαϊκή σοφία σήμερα. Την μετάφραση υπογράφει ο Γιώργος Χειμώνας, την διασκευή και την σκηνοθεσία ο Έκτορας Λυγίζος. Παίζουν οι ηθοποιοί: Δημήτρης Μοθωναίος, Άρης Μπάλης, Έκτορας Λυζίγος. Η παράσταση ανεβαίνει στο θέατρο του «Νέου Κόσμου».

Ποια ηθοποιός έκανε αυτό το tattoo;

Posted: 20 Jan 2013 06:09 AM PST

 Ποια ηθοποιός έκανε αυτό το tattoo;

Η πολύ γνωστή ηθοποιός σε πρόσφατη έξοδό της εμφανίστηκε με ένα νέο τατουάζ στο χέρι της.

Επέλεξε να κάνει ένα πουλί, μάλλον αετό στη μέσα πλευρά του δεξιού της χεριού. Ο λόγος για την…Gwyneth Paltrow που κατά την έξοδό της από το αεροδρόμιο του Λος Άντζελες χθες το μεσημέρι εντοπίστηκε από τους παπαράτσι. Αν πρόκειται για μόνιμο τατουάζ ή χένα αυτό δεν έχει γίνει γνωστό. Το σίγουρο είναι ότι η 40χρονη ηθοποιός όσο μεγαλώνει γίνεται πιο όμορφη και εντυπωσιακή. Φορώντας τζιν παντελόνι και ένα αμάνικο μπλουζάκι με μοντέρνα μποτάκια απέδειξε ότι μπορεί κάποιος να είναι fashion icon χωρίς να κάνει υπερβολές.

Γκράφιτι σωστά έργα τέχνης!

Posted: 20 Jan 2013 08:07 AM PST

Γκράφιτι σωστά έργα τέχνης!

Δίνουν χρώμα στο γκρίζο της πόλης

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

Η... άνοστη δίαιτα της Μαράια Κάρεϊ

Posted: 17 Jan 2013 11:59 AM PST

Η... άνοστη δίαιτα της Μαράια Κάρεϊ

Η Μαράια Κάρεϊ δεν ανήκει σε εκείνες τις σταρ που φημιζονται η αλήθεια είναι για την ισορροπημένη διατροφή τους.

Όλα αυτά τα χρόνια το βάρος της αυξάνεται και μειώνεται ανάλογα με τις... απολαύσεις της στο φαγητό. Η τραγουδίστρια με την μαγευτική φωνή παραδέχτηκε πως για κάποια στιγμή στην ζωή της, τα γεύματά της τα έφτιαχνε η ίδια. Τι περιείχαν; Η Μαράια Κάρεϊ έτρωγε συνήθως σούπες και ψάρι χωρίς αλάτι, μπαχαρικά και ζάχαρη. Αν κρίνουμε από το αποτέλεσμα πάντως δεν φάνηκε να την βοηθάει και τόσο αφού πολύ γρήγορα ότι έχανε το ξαναέπαιρνε.

 

 

Απίστευτο. Γνωστός τραγουδιστής κατέβασε το παντελόνι μπροστά στους φωτογράφους

Posted: 20 Jan 2013 08:29 AM PST

Απίστευτο. Γνωστός τραγουδιστής κατέβασε το παντελόνι μπροστά στους φωτογράφους

Δεν σταματάει να προκαλεί ο γνωστός τραγουδιστής. Μάλλον του αρέσει να τραβάει την προσοχή των φωτογράφων και των Μέσων με κάθε τρόπο.

Πρόσφατα τον είχαν συλλάβει να καπνίζει ύποπτο τσιγάρο, έχει μαλώσει με παπαράτσι αλλά και με τον χωρισμό του δεν απασχόλησε λίγο τα Μέσα. Μετά από συναυλία κατέβασε το παντελόνι του και κάποιον τον έβγαλε φωτογραφία και στη συνέχεια ο Justin Bieber την «ανέβασε» στην προσωπική του σελίδα στο instagram. Ο νεαρός τραγουδιστής δεν σταματάει να απασχολεί με τα καπρίτσια του.

Η εκπομπή με τα 31 χρόνια ιστορίας στην τηλεόραση επιστρέφει στο πρόγραμμα της ΝΕΤ

Posted: 20 Jan 2013 07:55 AM PST

Ο λόγος για το "Μονόγραμμα" του Γιώργου και της Ηρώς Σγουράκη, που επανέρχεται στο πρόγραμμα, στις αρχές Φεβρουαρίου. Όπως διαβάζουμε στο ΠΑΡΟΝ, ο νέος κύκλος εκπομπών, φιλοτεχνεί τα πορτρέτα σημερινών προσωπικοτήτων της νεότερης Ελλάδας. Ανάμεσά τους, ο Γιάννης Κουνέλλης, η Κική Δημουλά, ο Διονύσης Σα...

Βοσκόπουλος – Γκερέκου: Τελικά χωρίζουν ή όχι; Η οικογενειακή έξοδος που ανέτρεψε τις πληροφορίες – ΦΩΤΟ

Posted: 20 Jan 2013 07:30 AM PST

Όπως όλες οι αγαπημένες οικογένειες, έτσι και ο Τόλης Βοσκόπουλος με την Άντζελα Γκερέκου και την αγαπημένη μοναχοκόρη τους Μαρία βρέθηκαν προ ημερών σε γνωστό εστιατόριο των Νοτίων Προαστίων με φιλική παρέα για να γευματίσουν. Το ζευγάρι μαζί με την μικρή Μαρία βρέθηκαν την προηγούμενη Κυριακή, σύμφωνα με την r...

Οι 4 ερωτήσεις της σχολικής αίθουσας

Posted: 20 Jan 2013 08:06 AM PST

Οι 4 ερωτήσεις της σχολικής αίθουσας

Αν κάνετε μια αναδρομή στα σχολικά σας χρόνια θα διαπιστώσετε πως οι παρακάτω ερωτήσεις είναι αυτές που επαναλαμβάνονται μέσα σε μια τάξη περισσότερο κάθε άλλη..

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

Αυτό το βλέμμα σίγουρα σας θυμίζει κάτι…(Ποια είναι;)

Posted: 20 Jan 2013 06:17 AM PST

Αυτό το βλέμμα σίγουρα σας θυμίζει κάτι…(Ποια είναι;)

Έχει ακριβώς το ίδιο βλέμμα με σήμερα. Κοριτσάκι με καστανά μαλλιά πόζαρε στον φωτογραφικό φακό των γονιών της.

Σίγουρα τότε δεν φανταζόταν ότι η ζωή θα της χάριζε τόσο πολλά μεγαλώνοντας. Είναι μια καταξιωμένη τραγουδίστρια, παντρεμένη και μητέρα μιας υπέροχης κορούλας που λατρεύει. Πλέον είναι ξανθιά και πέρα από πετυχημένη καλλιτέχνης είναι και ευτυχισμένη μανούλα και σύζυγος. Τα έχει όλα και σε κάθε συνέντευξή της ευχαριστεί το Θεό γι'αυτό. Ποια είναι; Την αναγνωρίσατε; Το όμορφο κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι η…Πέγκυ Ζήνα!

Ο Κλαούντιο Μαρκίζιο βλέπει παιδικά με το γιο του

Posted: 18 Jan 2013 05:47 AM PST

Ο Κλαούντιο Μαρκίζιο βλέπει παιδικά με το γιο του

Ένας τρυφερός και στοργικός πατέρας είναι ο Κλαούντιο Μαρκίζιο.

Ο Ιταλός άσος της Γιουβέντους λατρεύει τα παιδιά του και φροντίζει να περνά μαζί τους πάρα πολύ χρόνο. Όσο έχει ελεύθερο στην διάθεσή του και δεν έχει κάποια υποχρέωση, τον αφιερώνει στους δυο γιους του. Τους λατρεύει και τους κάνει όλα τα χατίρια. Ακόμα και στην τηλεόραση, εκείνα επιλέγουν τι θα δούνε και έτσι ο Κλαούντιο Μαρκίζιο κάθεται μαζί τους υπομονετικά και βλέπει και εκείνος παιδικά με τους αγαπημένους τους ήρωες.

 

 

Βίντεο: Του έφυγαν οι τροχοί εν κινήσει

Posted: 20 Jan 2013 08:03 AM PST

Βίντεο: Του έφυγαν οι τροχοί εν κινήσει

Πως θα αντιδρούσατε αν την ώρα που οδηγείται το αυτοκίνητό σας δείτε ένα διερχόμενο όχημα από το αντίθετο ρεύμα να περνά δίπλα σας και ξαφνικά να του φεύγουν οι τροχοί;

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

Με διαφορά ύψους: Οι ακομπλεξάριστοι κοντοί του Hollywood που τα έχουν με «θεές»

Posted: 20 Jan 2013 06:48 AM PST

Με διαφορά ύψους: Οι ακομπλεξάριστοι κοντοί του Hollywood που τα έχουν με «θεές»

Τα διάσημα ζευγάρια όπου οι γυναίκες είναι ψηλότερες από τους αγαπημένους τους

Είναι σύνηθες -ή αναμενόμενο- σε ένα ζευγάρι ο άντρας να είναι ψηλότερος από την γυναίκα. Τι συμβαίνει, όμως, στην αντίθετη περίπτωση; Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

 

Όθωνας Μεταξάς: «Ο κόσμος θέλω να με θυμάται από τις καλές δουλειές και όχι από μια σχέση»

Posted: 20 Jan 2013 07:51 AM PST

Όθωνας Μεταξάς: «Ο κόσμος θέλω να με θυμάται από τις καλές δουλειές  και όχι από μια σχέση»

Ο Όθωνας Μεταξάς είναι χαμηλών τόνων και δεν θέλει να απασχολεί τα Μέσα με την προσωπική του ζωή αλλά μόνο με την δουλειά του.

«Η αλήθεια είναι πως ποτέ και κανείς δεν έχει ασχοληθεί με την προσωπική μου ζωή και τους ευχαριστώ. Δεν είμαι από τους τύπους που δίνουν τέτοια δικαιώματα. Δεν έχω αισθανθεί ποτέ κάποιον παπαράτσι να με ακολουθεί ή να κάνει τα πάντα προκειμένου να με φωτογραφήσει. Εδώ σε πρεμιέρες συναδέλφων πηγαίνω και δεν με ενδιαφέρει αν θα φωτογραφηθώ ή όχι. Κάποιοι ίσως και να το προκαλούν, εμένα δεν μου αρέσει και θα ερχόμουν σε δύσκολη θέση. Υπάρχουν σταρ στο εξωτερικό, καθώς και πολλά παραδείγματα στην Ελλάδα, που για τα προσωπικά τους δεν ξέρουμε τίποτα. Καλές δουλειές θέλω να κάνω και έτσι να με θυμάται ο κόσμος, όχι από μια σχέση που μπορεί και να τελειώσει άδοξα κάποιες φορές», δήλωσε στην εφημερίδα «Espresso».

Έλενα Παπαβασιλείου: Οι πρόβες, το μακρύ φόρεμα και το προξενιό

Posted: 20 Jan 2013 07:30 AM PST

Έλενα Παπαβασιλείου: Οι πρόβες, το μακρύ φόρεμα και το προξενιό

Η Έλενα Παπαβασιλείου σε ένα διάλειμμα από τις πρόβες της χορογραφίας της για  «Dancing with the stars» μίλησε στην κάμερα του star.

Διαβάστε περισσότερα στο gossip-tv.gr

Sex στο γάμο: Κάντε το να μοιάζει με one night stand!

Posted: 20 Jan 2013 07:15 AM PST

Sex στο γάμο: Κάντε το να μοιάζει με one night stand!

Bάλτε μία πικάντικη νότα στα συνηθισμένα και πατροπαράδοτα!

Σίγουρα έχετε ακούσει άπειρες φορές παντρεμένες ή έστω φίλες σας που βρίσκονται πολύ καιρό σε σχέση, να παραπονιούνται για την ποσότητα αλλά και την ποιότητα του sex! Η αλήθεια είναι, ότι οι ερωτικές συνευρέσεις του πρώτου καιρού, δεν μπορούν να θυμίζουν και πολύ τις επόμενες μιας και έχετε γνωριστεί καλύτερα, έχει επέλθει η ρουτίνα ενώ ο σύντροφος θεωρείται λίγο πολύ δεδομένος! Μην απελπίζεστε όμως και κυρίως μην εγκαταλείπετε την προσπάθεια. Παρακάτω, σας έχουμε κάποια tips για να κάνετε sex σαν να είναι η πρώτη φορά, με τον καλό σας φυσικά!

1. Βγείτε για clubbing: Θυμάστε παλιότερα, που υπήρχαν λεφτά και ήσασταν και ελεύθερες, που βγαίνατε με τις φίλες για clubbing μέχρι πρωίας και φυσικά ατελείωτο φλερτ; Κάντε το ίδιο και με τον καλό σας. Επιλέξτε ένα μαγαζί που σας αρέσει, με δυνατή μουσική και πολύ κόσμο. Πιείτε, χορέψτε και αγγίξτε ο ένας τον άλλο αλλά μέχρι εκεί! Να είστε σίγουρες ότι στο τέλος της βραδιάς, θα είστε τόσο ερεθισμένοι και οι δύο που δεν θα βλέπετε την ώρα να φτάσετε σπίτι! Και μετά... καλή διασκέδαση!

2. Παίξτε ρόλους: Παλιά και δοκιμασμένη συνταγή. Όσο αστείο κι αν σας ακούγεται, γιατί όντως είναι, με το που μπείτε στο πετσί του ρόλου θα το απολαύσετε δεόντως! Κάντε για παράδειγμα την άτακτη μαθήτρια και βάλτε τον καλό σας να σας τιμωρήσει ή παίξτε εσείς την σκληρή αστυνομικίνα και εκείνος το ένοχο, πλην σέξι, θύμα σας! Προσοχή, φροντίστε να αλλάξετε ονόματα για το πικάντικο του θέματος, και να κλείσετε τις κουρτίνες γιατί σίγουρα θα τραβήξετε τα βλέμματα!

3. Mιλήστε για τις φαντασιώσεις σας: Όλοι μας έχουμε φαντασιώσεις κατά καιρούς ακόμα και όσοι είναι με κάποιον χρόνια. Πόσες φορές δεν είδατε έναν τύπο και από μέσα σας ευχηθήκατε να ήσασταν ελεύθερη και να κάνατε sex μαζί του; Μη νιώθετε τύψεις. Δεν υπάρχει τίποτα το μεμπτό και κακό σε όλο αυτό και να είστε σίγουρες ότι και ο καλός σας έχει κάνει ανάλογες σκέψεις. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να απελευθερωθείτε και να κάνετε μία, άλλου τύπου συζήτηση μαζί του. Στη συνέχεια μπορείτε να κάνετε sex, και να ξέρετε ότι κάτι θα είναι διαφορετικό και σίγουρα καλύτερο!

4. Κάντε εξερευνήσεις: Το sex σας πια μοιάζει προβλεπόμενο και έχει καταντήσει ρουτίνα; Ανοίξτε τα μάτια σας και δοκιμάστε κάτι νέο. Αν για παράδειγμα είστε τύποι του κρεβατιού, βγείτε από τα καθιερωμένα και κάντε τη διαφορά. Προτιμήστε τουαλέτα, κουζίνα, αμάξι ακόμα και δημόσιο χώρο αλλά με προσοχή φυσικά. Θα σας ανανεώσει και θα καταλάβετε ότι το κρεβάτι είναι απλά ένα υπερεκτιμημένο έπιπλο. Για το πιο πικάντικο του θέματος, φέρτε και κανά παιχνιδάκι, από αυτά που πουλάνε σε sex shops, ξέρετε. Αν ντρέπεστε, δεν πειράζει θα το συνηθίσετε!

5. Βγείτε ραντεβού: Έχετε ξεχάσει πως είναι να βγαίνεις ραντεβού; Ήρθε η ώρα λοιπόν να θυμηθείτε. Κλείστε τραπέζι σε ένα αγαπημένο σας μαγαζί και φυσικά φτάστε ξεχωριστά, είπαμε πραγματικό ραντεβού. Ακόμα καλύτερα αν ο ένας από τους, ή και οι δύο, έρχεστε κατευθείαν από τη δουλειά που σημαίνει ότι δεν έχετε δει ο ένας τον άλλο όλη μέρα. Φάτε, πιείτε και συζητήστε περί ανέμων και υδάτων όπως ακριβώς θα συνέβαινε σε ένα πρώτο ραντεβού. Στοίχημα ότι θα ανακαλύψετε πράγματα για το σύντροφό σας που ούτε είχατε φανταστεί!

Διαβάστε ακόμη:

5 σημάδια που δείχνουν ότι ήρθε η ώρα να τον παρατήσετε!

3 tips για καλύτερη επικοινωνία

Πρόωρη εκσπερμάτιση: Τips για να την... καθυστερήσετε!

Δείτε την εντυπωσιακή ανοιξιάτικη καμπάνια της Dolce & Gabbana

Posted: 20 Jan 2013 07:00 AM PST

Δείτε την εντυπωσιακή ανοιξιάτικη καμπάνια της Dolce & Gabbana

Με πολύ χρώμα και άρωμα από Σικελία

Για την  Dolce & Gabbana, οι νέα σεζόν κυμαίνεται στις ίδιες γραμμές και φιλοσοφία με την χειμερινή καμπάνια του 2012. Όσο πιο πολλοί τόσο πιο καλοί φαίνεται να είναι το moto του πολυτελούς label.

Oι νοτιοιταλικές παραδόσεις και η εμφανής επιρροή του La Terra Trema, μιας ιστορικής ταινίας του  Luchino Visconit από το 1948, τους εμπνέει και πάλι. Υπέροχα και πολυμορφικά look που σε κάνουν να τα κοιτάς και να τα ξανακοιτάς σε συνδυασμό με τρανταχτά ονόματα μας μαγεύουν.   Bianca Balti, Bianca Brandolini, Kate King, Monica Bellucci, Zuzanna Bijoch συνεργάζονται επιτυγχάνοντας ένα δυναμικό αποτέλεσμα. Δύσκολα ξεχωρίζουμε τα καλύτερα κομμάτια της νέας συλλογής Dolce & Gabbana.

Φορέματα,  raffia bags, αξεσουάρ, δαντέλα, σορτς, κορσέδες, floral prints, ριγέ  δεν  αφήνουν τη γυναίκα που τα επιλέγει να περάσει απαρατήρητη. Η διαφορά κρύβεται στις λεπτομέρειες και στο σαγηνευτικό στυλ των ρούχων. Οι επόμενοι μήνες σκοπεύουν να απελευθερώσουν τη diva που κρύβεται μέσα μας και να αποθεώσουν τη θηλυκότητά μας. Οι ασφαλείς μονοχρωματικές επιλογές έχουν δώσει τη θέση τους στα εμπριμέ και στα statement κομμάτια. Δείτε τις φωτογραφίες...

Διαβάστε ακόμη:
Τα νυφικά της Σοφίας Κοκοσαλάκη στο My Wedding Shop! 

Η Tara Stiles σχεδιάζει τη νέα συλλογή Reebok Yoga

Εντυπωσιακές και stylish προτάσεις ανά χείρας από την Gucci!

Μαρία Μπακοδήμου: «Δεν έζησα προκλητική ζωή. Δεν ήμουν ποτέ κοντέσα ούτε έζησα ποτέ σε πύργους και σε κότερα. Τα χρήματα που έβγαλα τα δούλεψα»

Posted: 20 Jan 2013 07:10 AM PST

Μαρία Μπακοδήμου: «Δεν έζησα προκλητική ζωή. Δεν ήμουν ποτέ κοντέσα ούτε έζησα ποτέ σε πύργους και σε κότερα. Τα χρήματα που έβγαλα τα δούλεψα»

Η Μαρία Μπακοδήμου σε συνέντευξή της μίλησε για την οικονομική κρίση και εξομολογήθηκε ότι πάντα ήταν ολιγαρκής.

Ανήκει στην κατηγορία εκείνων που πιστεύουν ότι η κρίση ως προς τη ματαιοδοξία των υλικών και τον προκάτ πλούτο, μπορεί να μας κάνει και καλό «Με την έννοια της εξισορρόπησης, ναι, βέβαια. Μέχρι και πριν από 4 χρόνια έβγαινες να κάνεις Σάββατο μεσημέρι μια βόλτα στην Κηφισιά και νόμιζες από τα Καγιέν, τις Πόρσε και τα Ρόλεξ πως ήσουν στο... Σάλτσμπουργκ. Ε, τώρα έφτασε μάλλον η στιγμή κάποια πράγματα να πάρουν τις σωστές διαστάσεις». Όσο για το αν ήταν πάντα ολιγαρκής είπε στο περιοδικό «ΤVΈθνος»: «Μεγάλωσα σε ένα σπίτι όπου οι γονείς μου με έμαθαν πως πρέπει να απλώνω τα πόδια μου μέχρι εκεί που μπορώ. Ποτέ δεν έχω ξοδέψει χρήματα αχόρταγα και τα πράγματα που μου γυαλίζουν και μου κάθονται στο μάτι είναι ελάχιστα. Πάντα έβαζα στη ζωή μου κάποια οικονομικά όρια. Οπός και να 'χει, όμως, είμαι τύπος που δεν φοβάται τα δύσκολα και φροντίζω να έχω πάντα ψυχραιμία σε ό,τι μου συμβαίνει». Επειδή είναι αναγνωρίσιμο πρόσωπο με αρκετά χρήματα λόγω της δουλειάς της, φοβήθηκε μην στοχοποιηθεί από κάποιους; «Όχι, γιατί ποτέ δεν έζησα προκλητική ζωή. Δεν ήμουν ποτέ... κοντέσα ούτε έζησα ποτέ σε πύργους και σε κότερα. Και κάποια χρήματα αν έβγαλα, τα δούλεψα σκληρά, δεν μου τα χάρισε κανένας».

Κουίζ: Ποια Ελληνίδα νέα Sexy τραγουδίστρια μας δείχνει το…τατουάζ της; (1)(Nassos blog)

Posted: 20 Jan 2013 07:16 AM PST

Κουίζ: Ποια Ελληνίδα νέα Sexy τραγουδίστρια μας δείχνει το…τατουάζ της; (1)(Nassos blog)

Τους τελευταίους μήνες κατάφερε να βγει απο την αφάνεια.

Και το έκανε με πολύ δουλειά και σωστές επιλογές. Διαβάστε περισσότερα στο http://blogs.gossip-tv.gr/nassos/apopsi/kouiz-poia-ellhnida-nea-sexy-tragfoydistria-mas-deixnei-to-tatoaz-ths/

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές