Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

www.tsekouratoi.gr


www.tsekouratoi.gr


Δείτε τη φωτογραφία του γάμου της σατανικής παπαδιάς με τον άτυχο παπά!

Posted: 09 Sep 2012 03:06 PM PDT


Στο φως της
δημοσιότητας ήρθε από την εφημερίδα "Έθνος της Κυριακής" το χρονικό της γνωριμίας της σατανικής παπαδιάς με τον παπά, αλλά και το..
φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου και του έγγαμου βίου τους.

Οι δυο τους, γνωρίστηκαν στο Μαρούσι, όταν ο παπάς ήταν 23 ετών και η Θεοδώρα Καρβέλα μόλις 16.
Σύντομα ο παπάς χειροτονήθηκε, και οι δυο τους έμειναν στα Πυρά Φωκίδας, όπου έφτιαξαν το σπιτικό τους. Πολλοί ήταν όμως εκείνοι που δεν είδαν με καλό μάτι αυτό το γάμο. Και δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν, αφού θεωρούσαν πως η 16χρονη τότε Θεοδώρα, είχε δείξει σημάδια. Δεν τα έβλεπε όμως ο παπάς, ο οποίος αγαπούσε τη μητέρα των τριών του γιών.
Στο χωριό, γράφει η εφημερίδα, το σούσουρο γύρω από την παπαδιά ήταν έντονο, μιας και πολλοί την ειρωνεύονταν για την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά, τα αχαλίνωτα πάθη, τη μυστική της ζωή και τις περίεργες απουσίες της. Τραγική ειρωνία; Ο παπάς, σε τέσσερις μήνες από τώρα θα γινόταν παππούς!

ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Τι σχέση έχει ο Πάνος Κιάμος με τον χαριτωμένο βούλγαρο τραγουδιστή;

Posted: 09 Sep 2012 03:01 PM PDT

Τι είναι τα Βαλκάνια
τελικά; Ένα κράμα. Ένα ψηφιδωτό χρωμάτων γλωσσών και λαών που έχουν πολλά κοινά. Το βασικό τους; Η μουσική. Λογικό είναι λοιπόν στο πλαίσιο του λανσαρίσματος νέων ήχων-κλοπή σε απλά Ελληνικά-Έλληνες καλλιτέχνες να λανσάρουν Βούλγαρους και τούμπαλιν. Δείτε ή μάλλον ακούστε το «Φωτιά με Φωτιά» του Πάνου Κιάμου και στο καπάκι ακούστε και τον-την-το Azis στο Sen Trope. Κάθε άλλη σύγκριση η απόπειρα σχέσης μεταξύ των δύο καλλιτεχνών πέρα απο τη μουσική είναι παρεκκλίνουσα και δε με ακουμπάει!!!!

ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Γνωστή τραγουδίστρια εμφανίστηκε με manicure αξίας 100 ευρώ!

Posted: 09 Sep 2012 02:55 PM PDT

Τι είναι 100 ευρώ για
να φτιάξει νύχι η..
Rihanna, όταν η νεαρή τραγουδίστρια ξοδεύει κάτι χιλιάδες ευρώ μόνο για τα μαλλιά της;

Τόσο κάνει το manicure της, το οποίο δεν είναι ο,τι κι ο,τι! Κοτζάμ βασίλισσα Ελισάβετ έχει αποτυπωμένη πάνω του το νυχάκι της RiRi, η οποία το τελευταίο διάστημα, δεν αποχωρίζεται το manicure στιλέτο (τελευταίοα trend των stars).

Με αυτό το manicure εμφανίστηκε στα MTV, και έκτοτε δεν λέει να το αποχωριστεί.

Πηγή: star.gr

ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Οι 3 χειρότεροι ζωδιακοί συνδυασμοί!

Posted: 09 Sep 2012 02:50 PM PDT



Άντρας Κριός
γυναίκα Καρκίνος:

Όταν ο Άρης φλέγεται από τη Σελήνη

Ο άντρας Κριός είναι μια τρομερή δύναμη της φύσης. Ξέρει τι θέλει και δεν φοβάται να το πάρει. Μόλις βάλει στο στόχαστρο κάποιον, αρχίζει την «καταδίωξη» και δεν σταματά ούτε για να πάρει ανάσα μέχρι να ολοκληρώσει την αποστολή του. Το πάθος του Κριού μπορεί να είναι έως και τρομακτικό για κάποιους, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που μπορεί να τον αποτρέψει. Βγάζει τα συναισθήματά του σε κοινή θέα, γιατί δεν έχει απολύτως κανένα πρόβλημα να τα δείξει. Κάντε ό,τι σας φωτίσει, αλλά δεν υπάρχει τρόπος να συγκρατήσετε έναν Κριό που σας έβαλε στο μάτι!

Η γυναίκα Καρκίνος είναι το άκρο αντίθετο, ευαίσθητη εκεί που ο Κριός είναι κατηγορηματικός. Φοβάται την απόρριψη, κι αυτό την εμποδίζει να κάνει την πρώτη κίνηση. Μπορεί, επίσης, κατά καιρούς να είναι ευμετάβλητη και κυκλοθυμική, ενώ δεν ξεχνά εύκολα "μυρικάζοντας" ξανά και ξανά όσα την πείραξαν. Γίνεται κουραστική με τις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις της, συμπεριλαμβανομένης της άνευ όρων υποστήριξης από τον σύντροφό της.

Όταν ένας Κριός και ένας Καρκίνος δημιουργήσουν σχέση, θα είναι γεμάτη πυροτεχνήματα, απ΄αυτά που στο τέλος βάζουν φωτιά στο δάσος και το κάνουν κάρβουνο για το μπάρμπεκιου. Ο Καρκίνος μπορεί να βρει τον Κριό πιεστικό κι αναίτια επιθετικό. Δεν του αρέσει η πίεση που υφίσταται από αυτόν κι αισθάνεται παγιδευμένος στον ιστό της ταραντούλας. Ο Κριός, από την άλλη, δεν τα πάει καλά με την έλλειψη επικοινωνίας και την ήσυχη φύση του Καρκίνου. Αυτό τον κάνει ακόμα πιο επιθετικό, κάτι που σπρώχνει τον Καρκίνο βαθύτερα μέσα στο καβούκι του, κι έτσι μιλάμε καθαρά για έναν φαύλο κύκλο.

ΌΜΩΣ, αν είστε Κριός και σας αρέσει ένας Καρκίνος (ή το αντίστροφο), δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε. Γνωρίζοντας τη διαφορετικότητά σας, έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήστε μια συναρπαστική και ανταποδοτική σχέση. Αν ο Κριός χαλαρώσει το κεφαλοκλείδωμα και ο Καρκίνος απαλλαγεί από τους φόβους του, θα καταφέρετε ως ζευγάρι να κάνετε τη διαφορά!

 Άντρας Λέων & γυναίκα Ταύρος: Η αποπλάνηση του Ήλιου από την Αφροδίτη

Ο άντρας Λέων είναι συνήθως πολύ πιστός και στοργικός, σπουδαία χαρακτηριστικά για έναν σύντροφο. Δεν του αρέσουν τα μέτρια, γι΄αυτό συχνά ο έρωτας για ένα Λιοντάρι είναι έρωτας με την πρώτη ματιά. Όσο γενναιόδωρος είναι με τα ψεγάδια εκείνης που αγαπά, άλλο τόσο χρειάζεται και περιμένει τον άφθονο έπαινο από το ταίρι του. Η ανάγκη του για επιδοκιμασία και φιλοφρονήσεις, όμως, είναι ακόρεστη, κι αυτό μπορεί να κουράσει λίγο τον σύντροφό του.

Για μια γυναίκα Ταύρο, η αγάπη είναι σαν τον αέρα, καθώς είναι ερωτευμένη με τον έρωτα. Πρόκειται για μια αθεράπευτα ρομαντική ύπαρξη, που περιμένει να την πολιορκήσουν με τη δέουσα σοβαρότητα. Μη διανοηθείτε να την πλησιάσετε ερωτικά, χωρίς κεριά, αφρόλουτρα, και απαλή μουσική. Αλλά πριν βάλετε το cd να παίξει, καλύτερα να έχετε μάθει από πριν, ποιος είναι ο αγαπημένος της τραγουδιστής, γιατί αλλιώς θα ξενερώσει πάραυτα. Μια γυναίκα Ταύρος ξέρει τι θέλει και δεν έχει σκοπό να σπαταλήσει το χρόνο της με κάποιον που δεν πληρεί τις…προδιαγραφές. Αν, ωστόσο, μπορείτε να αποδείξετε ότι είστε ο κατάλληλος, θα έχετε την πλήρη αφοσίωση της – αν και τα περιστασιακά ξεσπάσματα ζήλιας της θα είναι το ανεπιθύμητο συνοδευτικό της αφοσίωσής της, κάτι σαν το…κερασάκι στην τούρτα!

Εκτός από τις περιστασιακές εκρήξεις του ενός και τις κουραστικές απαιτήσεις για επιδοκιμασία του άλλου, το πραγματικό πρόβλημα ανάμεσα σ΄αυτά τα δύο ζώδια είναι πως σπάνια υπάρχουν πολλά κοινά μεταξύ τους. Ο Ταύρος θέλει τον Λέοντα περισσότερο …ταυρίσιο, και ο Λέων θέλει να αγαπιέται και να λατρεύεται γι΄αυτό που είναι, που δεν είναι και λίγο! Μιλάμε για έναν οδυνηρό συνδυασμό που μπορεί να προκαλέσει μεγάλη θλίψη και απογοήτευση.

ΌΜΩΣ, ο Ταύρος και ο Λέων μπορούν να βρουν τρόπους για να πετύχουν ως ζευγάρι. Και τα δύο ζώδια είναι κυνηγοί της απόλαυσης, πράγμα που σημαίνει ότι κάτω από τα σεντόνια η σχέση αυτή μπορεί -και συχνά καταφέρνει- να ευδοκιμήσει. Είναι και τα δύο έντονα ζώδια, κι όταν ένα ζευγάρι επικεντρώσει αυτή την ένταση πάνω στο ταίρι του, στη σχέση και στα κοινά ενδιαφέροντα, η τριβή ανάμεσά τους μπορεί να γίνει η δυνατή κόλλα που θα συνδέσει άρρηκτα αυτούς τους δύο ανθρώπους.

 Άντρας Σκορπιός & γυναίκα Ιχθείς: Το ψάρι νιώθει το τσίμπημα του Σκορπιού

Ο άντρας Σκορπιός είναι ακαταμάχητα σέξι και με μυστήριους τρόπους. Αν είσαι αρκετά τυχερή και τον «αιχμαλωτίσεις», θα έχεις έναν σύντροφο που θα σ΄ αγαπήσει πλήρως, απολύτως και εντελώς. Αυτό είναι το θετικό της υπόθεσης. Το αρνητικό είναι, πως πρόκειται για έναν κτητικό άντρα που σε θέλει στην κατοχή του. Ο Σκορπιός είναι ο πιο ζηλιάρης του ζωδιακού κύκλου. Είναι έντονος, με ένα μυστικό, υπόγειο ρεύμα χειραγώγησης που μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να το διαχειριστεί ο σύντροφός του.

Η γυναίκα Ιχθείς είναι άλλο ένα ζώδιο ερωτευμένο με τον έρωτα, και εξαιτίας αυτού, δεν σταματά να τον αποζητά. Η αγάπη είναι τόσο σημαντική γι΄ αυτή, που θα αγνοήσει τα προειδοποιητικά «καμπανάκια» και τα ελαττώματα που όσοι δεν φορούν τις παρωπίδες της θα έβλεπαν στο αντικείμενο του πόθου τους. Χρειάζεται μόνο να αισθάνεται ότι ο σύντροφός της την αγαπά κι αυτό της φτάνει. Η γυναίκα Ιχθείς είναι δοτική, ευαίσθητη, και μερικές φορές φτάνει στην αυτοθυσία για λάθος ανθρώπους. Δεν είναι ασυνήθιστο για τους Ιχθείς να κατηγορούνται ότι παριστάνουν τον οσιομάρτυρα, και κανείς δεν θέλει να βγει ραντεβουδάκι με έναν τέτοιο.

Το θέμα με το ζευγάρι Σκορπιού-Ιχθύ είναι πως πρόκειται για δύο ζώδια έντονα φορτισμένα συναισθηματικά, ανεξαρτήτως αν τα συναισθήματά τους είναι καλά ή άσχημα. Και, δυστυχώς, είναι εύκολο και για τους δύο να παρασύρουν το σύντροφό τους σε αρνητικές καταστάσεις.

ΌΜΩΣ, η σχέση τους μπορεί να λειτουργήσει καλά, αν ο Σκορπιός απελευθερώσει την ασφυκτική λαβή του και δώσει στο ψαράκι χώρο ν΄αναπνέει (άντε και να κολυμπάει), κι αν οι Ιχθείς μπορούν να στέκονται όρθιοι στα πόδια τους, αποφεύγοντας να παίρνουν στα σοβαρά την αρνητικότητα του Σκορπιού. Στην πραγματικότητα, αυτό το ζευγάρι μπορεί να χτίσει έναν βαθύ και ουσιαστικό δεσμό με βάση τη συμπόνοια.
Πηγή: astrology.gr

ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Ούτε το χωράει ο νους σας: Αυτό που κρατάει αξίζει 50.000 ευρώ!

Posted: 09 Sep 2012 02:38 PM PDT

Μόλις μια πολύ μικρή
μερίδα του πληθυσμού θα μπορούσε να καταλάβει τι είναι αυτό που κρατά στα χέρια του ο μικρός Τσάρλι Νέισμιθ.

Το 8χρονο αγόρι βρισκόνταν στην παραλία του Χεγκινστμπέρι Χεντ στο Μπόρνμουθ όταν είδε μια περίεργη πέτρα. Αποφάσισε να την πάρει μαζί στο σπίτι και όταν την έδειξε στον πατέρα τουπαραξενεύτηκε αυτός με το σχήμα και το χρώμα της.

Έψαξαν λοιπόν στο ίντερνετ και προς μεγάλη τους έκπληξη ανακάλυψαν ότι δεν επρόκειτο πέτρα αλλά για… εμετό φάλαινας! Όπως πληροφορήθηκαν, ο εμετός που ου εκκρίνουν οι φάλαινες φυσητήρες πετρώνει και δημιουργείται το συγκεκριμένο υλικό.

Κι αν ακόμη δεν εκπλαγήκατε, περιμένετε να μάθετε πως αξίζει περίπου 50.000 ευρώ και χρησιμοποιείται στα αρώματα. Είναι γνωστός μάλιστα και ως «επιπλέον (σ.σ. που επιπλέει, δηλαδή)χρυσός» καθώς αυτή η σπάνια μορφή στέρεου εμετού μπορεί να περιφέρεται στα νερά των ωκεανών γιαμήνες προτού ξεβραστεί σε κάποια ακτή.

Γι' αυτό, λοιπόν, την επόμενη φορά που θα βρεθείτε σε μια παραλία αφήστε το κυνήγι για τα βότσαλα και ψάξτε για… εμετό!


ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Δείτε πως ήταν ο Βιν Ντίζελ όταν πήγαινε σχολείο!

Posted: 09 Sep 2012 02:29 PM PDT


Ήταν αρκετά
διαφορετικός..

Έχει σαν σήμα κατατεθέν του το ξυρισμένο του κεφάλι!

Κι όμως, ο Βιν Ντίζελ κάποτε είχε μαλλιά και μάλιστα πολλά!



ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Στο κατακαλόκαιρο με μακρύ παλτό η.......

Posted: 09 Sep 2012 02:24 PM PDT

Αν και στο Λονδίνο ζουν σήμερα
μια από τις πιο ζεστές μέρες του καλοκαιριού, η Lady Gaga φαίνεται πως δεν ενημερώθηκε για την πρόγνωση του καιρού!

Μετά τη χθεσινοβραδινή live εμφάνιση της, αποφάσισε σήμερα να κάνει μια βόλτα στους δρόμους της πόλης και να απολαύσει το Λονδίνο, ενώ πλήθος θαυμαστών της την ακολουθούσαν!

Εννοείται πως η ποπ τραγουδίστρια την έκανε γι' άλλη μια φορά την στυλιστική της έκπληξη...μόνο που αυτή τη φορά το παράκανε, αφού μες στο κατακαλόκαιρο φόρεσε μακρύ παλτό! Το σύνολο της ολοκλήρωσε με μαύρα γάντια και κολλάρο που έκρυβε μέχρι πάνω το λαιμό της!

"Πού να έσφιγγαν και οι ζέστες...!"

ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Η απάντηση του δικηγόρου Λύρα-Ζήνα για την υπόθεση φοροδιαφυγής

Posted: 09 Sep 2012 02:17 PM PDT

"Σχετικά με δημοσίευμα....


Κυριακάτικης εφημερίδας αναφερόμενη σε υπόθεση φορολογικής εκκρεμότητας, ως νομικός εκπρόσωπος της "Γ. Λύρας Ο.Ε.", η οποία εκπροσωπείται από τον Γεώργιο Λύρα του Κωνσταντίνου, επιθυμούμε να διευκρινίσουμε ότι αρνούμαστε κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς του συντάκτη του σχετικού άρθρου καθώς και της "πηγής" του. Επιπρόσθετα παραθέτουμε προς γνώση σας και για αποκατάσταση κατά το δυνατόν της αλήθειας τα εξής πέντε σημεία:

Σημείο Πρώτον: Η κλήση προς τους εντολείς μου για παροχή εξηγήσεων προς διασταύρωση των στοιχείων που "ευρέθησαν" από την αρμόδια αρχή του ΣΔΟΕ έγινε σε χρονικό διάστημα που δεν ξεπερνά τις 120 ημέρες από την έναρξη του έλεγχου.

Σημείο Δεύτερο: Όπως προβλέπει η σχετική νομοθεσία, εντός των προθεσμιών που όρισε η αρμόδια υπηρεσία κατατέθηκε πλήρες και αναλυτικό έγγραφο υπόμνημα, με λεπτομερείς επεξηγήσεις που αφορούσαν σε όλα τα σημεία προς διερεύνηση. Εντός του ίδιου υπομνήματος υπήρξε και η παράθεση της σχετικής νομοθεσίας, η οποία σε συνδυασμό με τα αναλυτικώς αναφερόμενα και πλήρως αποδεικνυόμενα πραγματικά περιστατικά διευκρίνιζε πλήρως τις εν λόγω επαγγελματικές επιλογές. Το υπόμνημα παραδόθηκε στην αρμόδια υπηρεσία από τον εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο της εταιρείας στις 5 Ιουνίου του 2012, ημέρα Τρίτη. Στο ίδιο υπόμνημα καθίσταται σαφές ότι τα ερωτήματα της φορολογικής αρχής (ΣΔΟΕ) δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα και στερούνται νομικής και πραγματικής βάσης. Σημείο Τρίτο: Επίσημο πόρισμα κατόπιν της κατάθεσης του υπομνήματος των εντολέων μου δεν έχει εκδοθεί μέχρι και σήμερα και ως εκ τούτου οι εν λόγω εντολείς μου δεν έχουν λάβει καμία επίσημη ενημέρωση για την εξέλιξη της υπόθεσης. Σημείο Τέταρτο: Συνεχίζουμε να βρισκόμαστε σε αναμονή για την ενημέρωσή μας από την αρμόδια φορολογική αρχή. Σημείο Πέμπτο: Όπως έχει ήδη αποδειχθεί από τη μέχρι τώρα στάση μας, θα συνεργαστούμε πλήρως με τις εν λόγω αρμόδιες αρχές. Βεβαίως συνιστά πολύ μεγάλη απογοήτευση η επικοινωνιακή από πλευράς δημοσίου, λογική της διαρροής των στοιχείων τα οποία έλαβαν το φως της δημοσιότητας, για την οποία φυσικά προτρέπουμε και καλούμε την εν λόγω υπηρεσία να προχωρήσει σε ΕΔΕ (Ένορκη Διοικητική Εξέταση), καθότι τέτοιες ενέργειες υπονομεύουν τους αντικειμενικούς σκοπούς τους οποίους υποτίθεται καλείται η υπηρεσία να υπηρετήσει και όχι να δίνει τη μάχη των εντυπώσεων εις βάρος της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής των Ελλήνων πολιτών.

Σε κάθε περίπτωση για το σύνολο των διαρροών, ως προς το περιεχόμενο αυτών αλλά και την διαδικασία της διαρροής, και ανεξαρτήτως από τις όποιες διοικητικές – πειθαρχικές ενέργειες των αρμόδιων υπηρεσιακών αρχών, επιφυλασσόμαστε παντός νομίμου δικαιώματός μας.

Αθήνα, Κυριακή, 9 Σεπτεμβρίου 2012,"

Ο πληρεξούσιος δικηγόρος

Νικόλαος Α. Ανδρικόπουλος

ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Έκρυψαν 4.200.000 € από την εφορία!

Posted: 09 Sep 2012 02:12 PM PDT

Στη φάκα του ΣΔΟΕ
έπεσε το πασίγνωστο ζευγάρι της εγχώριας σόουμπιζ. Σύμφωνα με..
πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας "Πρώτο Θέμα", η Πέγκυ Ζήνα και ο Γιώργος Λύρας έκρυψαν από την εφορία 4.200.000 ευρώ.

Όπως γράφει ο δημοσιογράφος Γιώργος Δημητρομανωλάκης, εννέα πολυτελή αυτοκίνητα, μεταξύ των οποίων και δύο Porsche Cayman αξίας 220.000 ευρώ, πολυτελή σκάφη και ακριβά ακίνητα απέκτησαν την τελευταία δεκαετία η γνωστή τραγουδίστρια και ο σύζυγός της.

Σύμφωνα με τους ελέγχους του ΣΔΟΕ, συνεχίζει η εφημερίδα, κάποια από τα περιουσιακά στοιχεία εμφανίζονται να αποκτήθηκαν με χρήματα τα οποία δεν δηλώθηκαν ποτέ στις φορολογικές δηλώσεις του ζευγαριού.

Συνολικά και σύμφωνα με το ΣΔΟΕ απέκρυψαν εισοδήματα 4.200.000 ευρώ τα τελευταία 10 χρόνια. Οι αναλυτικές λεπτομέρειες, τα ποσά, οι τραπεζικοί λογαριασμοί, τα περιουσιακά στοιχεία, στο ρεπορτάζ της εφημερίδας "Πρώτο Θέμα" που βρίσκεται στα περίπτερα...
Πηγή: protothema.gr

ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Διάσημα κορίτσια γεμάτα κυτταρίτιδα!

Posted: 09 Sep 2012 02:06 PM PDT


Κέιτ Μος, Μίσα
Μπάρτον, Κιμ Καρντάσιαν είναι λίγες μόνο από αυτές και εσύ στεναχωριέσαι που δεν έχεις ούτε την μισή;

Τι νομίζεις ότι η κυτταρίτιδα είναι αποκλειστικά δικό σου θέμα;

Και όμως κουκλίτσα μου τα διάσημα κορίτσια έχουν ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με εσένα!

Δες με τα ματάκια σου τις σταρ εκείνες που είναι γεμάτες κυτταρίτιδα και θα νιώσεις μεγάλη χαρά και ανακούφιση!

Το photoshop να είναι καλά! Η Κιμ Καρντάσιαν ποζάρει κανονικά και πετσοκομμένη αφού όλο και κάτι περισσεύει από τον πωπό και τα μπούτια και φυσικά η όψη φλοιού πορτοκαλιού στα μπουτάκια βγάζει μάτι…

Lady cellulite! Η Lady Gaga, τι και αν το παλεύει να μας μείνει στο μυαλό με την κακογουστιά της φαίνεται ότι μας μένει με την κυτταρίτιδα της! Είτε σηκώσει το φορεματάκι της είτε όχι η κυτταρίτιδα της φαίνεται και την «χαλάει» πάρα πολύ! Πάλι καλά που υπάρχουν και αυτές οι φωτογραφίες για να βλέπουμε τις διαφορές με τα εξώφυλλα των περιοδικών!

Η Κέιτ Μος μπορεί να είναι το μοντέλο-σταθμός που άλλαξε κατά πολύ τα πρότυπα του γυναικείου σώματος και καθιέρωσε το ανορεξικό μοντέλο, τα σημάδια όμως των ουσιών, του αλκοόλ και των καταχρήσεων είναι εμφανή στο κορμάκι της με την όψη φλοιού πορτοκαλιού!

Βλέπεις την Μίσα Μπάρτον να κωλώνει να φορέσει μίνι επειδή η κυτταρίτιδα της βγάζει μάτι; Και γιατί πρέπει να κωλώσεις εσύ; Η Μίσα έχει πολύ κυτταρίτιδα και μάλιστα από πολύ ψηλά στο πόδι και σχεδόν φτάνει στον αστράγαλο οπότε εσύ τι έχεις να φοβηθείς; Φόρεσε το καυτό σου μίνι και βγες να εντυπωσιάσεις!
Πηγή: mychannel.gr

ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Τι λένε τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 10/9;

Posted: 09 Sep 2012 02:01 PM PDT


Τα Ζώδια Σήμερα 10
Σεπτεμβρίου 2012



Κριός
21/3-20/4

Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, μπορείς να βασιστείς στην τύχη σου, η οποία θα συμβάλλει ώστε να αποκτήσεις συμμάχους, που θα σου δώσουν γόητρο ή που θα σου επιτρέψουν να κάνεις ποιοτικό άλμα, για να κατακτήσεις τους στόχους σου. Μεγάλες θα είναι οι επιτυχίες σου, που θα προέλθουν από κοινωνικές επαφές, καθώς η θετική όψη του Ήλιου με τον Ερμή σου χαρίζει τις καλύτερες επιρροές της.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Κριός, η δυσαρέσκεια που έχεις για κάποιες συμπεριφορές του συντρόφου σου, θα σε οδηγήσει σε αλλαγές και αποφάσεις, που μπορεί προσωρινά να σε δυσκολεύουν ή και να σε δυσαρεστήσουν, μελλοντικά όμως θα οδηγήσουν τη σχέση σου ένα βήμα πιο πέρα και θα την ανανεώσουν. Μην διστάσεις να το κάνεις και αυτά που ζητάς θα γίνουν πραγματικότητα. Αν δεν είσαι σε σχέση, μην φοβηθείς να δεχτείς την πρόσκληση για βραδινή έξοδο, ενός προσώπου από το επαγγελματικό σου περιβάλλον. Για να δεις τι θα συμβεί σήμερα με βάση τον ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ σου, κάνε κλικ στις προσωπικές

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Φίλε Κριέ, η τύχη σήμερα σου χαμογελάει στα επαγγελματικά σου και ένα σχέδιό σου γίνεται πραγματικότητα. Οι ευκαιρίες θα σου χτυπούν την πόρτα και πρέπει να είσαι προετοιμασμένος κατάλληλα να τις αρπάξεις, γιατί - μην ξεχνάς - τα πάντα είναι θέμα συγχρονισμού. Οικονομικά, θα καταφέρεις να ανακάμψεις.






Ταύρος
21/4-20/5

Οι περισσότεροι στόχοι σου τη σημερινή Δευτέρα, αγαπητέ Ταύρε, είναι προ των πυλών για να γίνουν πραγματικότητα. Χρησιμοποίησε την διαίσθησή σου για να δεις ποιον δρόμο θα ακολουθήσεις και μην διστάσεις να ρισκάρεις τα κεκτημένα σου για ένα καλύτερο και ποιοτικότερο αύριο.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Δείξε μεγαλύτερο ενδιαφέρον σήμερα στο σύντροφό σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ταύρος, και βρες χρόνο να ασχοληθείς ουσιαστικά μαζί του και με τα προβλήματά του. Η σχέση σου χρειάζεται ανανέωση και οφείλεις να κάνεις πράγματα για να το επιτύχεις. Οι ελεύθεροι Ταύροι ξεκολλήστε μια και καλή από το παρελθόν σας, ανοίξτε πανιά και βάλτε πλώρη για νέους έρωτες, πιο ελπιδοφόρους. Η θετική όψη του Ήλιου με τον Ερμή, σας ευνοεί για να το πετύχετε!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Ταύρε, σήμερα πρέπει να λύσεις προβλήματα που αφορούν στο παρελθόν. Αν σου γίνουν κάποιες προτάσεις, καλό είναι να σκεφτείς καλά πριν τις αποδεχτείς και ίσως θα πρέπει να ακούσεις και την γνώμη των ανθρώπων που εμπιστεύεσαι. Τα οικονομικά θέματα αρχίζουν να βελτιώνονται και αισθάνεσαι καλύτερα.






Δίδυμοι
21/5-21/6

Η μέρα χρειάζεται προσοχή, αγαπητέ Δίδυμε, και πρέπει να έχεις το νου σου για να μην εξαπατηθείς από μη ρεαλιστικά σχέδια και αντιλήψεις. Ακόμη κι αν νιώθεις απογοητευμένος από τις εξελίξεις, καλό θα είναι να μην προβείς σε αλλαγές, γιατί το μυαλό σου δεν είναι καθαρό και δεν θα πάρεις τις πιο σωστές αποφάσεις. Προσοχή επίσης και στον φιλικό τομέα, όπου δεν πρέπει να εμπιστεύεσαι εύκολα κάποια άτομα που σε πλησιάζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Κάποια ζητήματα που αφορούν στη σχέση σου, φίλε Δίδυμε, χρειάζονται σήμερα πολύ καλή σκέψη, προκειμένου να αποφασίσεις τον τρόπο που θα τα χειριστείς. Συζήτησε πρώτα με φιλικά σου άτομα, που ξέρεις ότι θέλουν το καλό σου, και ξεκαθάρισε τα πράγματα στο μυαλό σου. Αν η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, μην πτοείσαι και άσε την ημέρα να περάσει, παρέα με αυτούς που σε κάνουν και νιώθεις καλά. Η συντροφιά τους θα σε χαλαρώσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Δίδυμος, προσοχή σήμερα στις εξαπατήσεις, γιατί ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός και αυτό πρέπει να το γνωρίζεις καλά, πριν βγάλεις συμπεράσματα για κάποιους από τους συναδέλφους σου, που σου παρουσιάζονται ως έμπιστοι, αλλά πίσω από την πλάτη σου σε διαβουλεύονται. Με πρόγραμμα και οργάνωση, μπορείς να φτάσεις εκεί που θέλεις. Η εργατικότητα είναι αυτή που σήμερα θα σε ανταμείψει, τόσο ηθικά όσο και οικονομικά.






Καρκίνος
22/6-22/7


Η ημέρα είναι θετική για εσένα, αγαπητέ Καρκίνε, με τη Σελήνη να κινείται στο ζώδιό σου και να σε ανανεώνει ψυχολογικά. Μπορείς να εμπιστευτείς τα συναισθήματά σου και να είσαι σίγουρος ότι η καρδιά σου θα σε οδηγήσει καλύτερα από τη λογική σου. Γι' αυτό, μην διστάσεις να στείλεις τα σήματα σου στο άτομο που σε ενδιαφέρει, ακόμη κι αν πρόκειται για πρόσωπο από το παρελθόν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Είτε είσαι ελεύθερος είτε δεσμευμένος Καρκίνος, σήμερα θα ζήσεις στιγμές απείρου κάλους, πάθους και ευτυχίας, με τον Ήλιο να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Ερμή και να σε ξεμυαλίζει… Η μέρα είναι ιδανική για να περάσεις όμορφες στιγμές με αυτόν που αγαπάς και να μιλήσετε για το κοινό σας μέλλον, είτε διατηρείς μόνιμο δεσμό είτε τώρα ξεκινάς κάποιον.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Φίλε Καρκίνε, υποθέσεις κρυμμένες στο συρτάρι του γραφείου σου, βγαίνουν σήμερα στην επιφάνεια και παίρνουν πνοή. Αυτό θα σε ικανοποιήσει ιδιαίτερα και ίσως σου χαρίσει και κάποια έξτρα χρήματα, που θα σε ανανεώσουν και θα σε χαλαρώσουν από τα τόσα χρέη που σε βαραίνουν το τελευταίο διάστημα.








Λέων
23/7-23/8

Οι σκέψεις που έχεις για το μέλλον είναι πολλές, φίλε Λέων, και με λίγη συντονισμένη προσπάθεια, μπορείς να καταφέρεις να τις υλοποιήσεις. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και προσπάθησε να αναγνωρίσεις τις ευκαιρίες που σου δίνονται αυτήν την Δευτέρα, αλλά το πλανητικό σκηνικό τις κάνει δυσδιάκριτες. Μέσα σε όλα αυτά, μην ξεχνάς και τους ανθρώπους που μπορούν να σε βοηθήσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Λέων, τα πράγματα βελτιώνονται, αφού βρίσκονται λύσεις σε όσα προβληματίζουν εσένα και το ταίρι σου. Εσύ που παλεύεις με την μοναξιά, είναι μια καλή μέρα να πλησιάσεις το άτομο που θέλεις, με αυτοπεποίθηση. Η θετική όψη του Ήλιου με τον Ερμή, θα σου χαρίσει τις καλύτερες επιρροές της.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου αυτήν τη Δευτέρα, αγαπητέ Λέων, είναι σε μια πολύ καλή πορεία, όπου η ομαδική δουλειά σου λύνει τα χέρια και τα κάνει όλα πιο εύκολα. Τα οικονομικά σου χρειάζονται καλό προγραμματισμό, γιατί τα έξοδα που έχεις είναι πολλά. Πάντως, μην απογοητεύεσαι, μπορείς να τα χειριστείς πολύ καλά, αν είσαι ρεαλιστής και λογικός.







Παρθένος
24/8-22/9

Η σημερινή Δευτέρα, αγαπητέ Παρθένε, είναι ιδιαίτερα φορτωμένη και οι υποχρεώσεις που έχεις θα αυξάνονται όσο περνά η μέρα. Δείξε ψυχραιμία και μην αποσυντονίζεσαι από όσα προκύπτουν εκεί που δεν τα περιμένεις. Γενικά, χρειάζεσαι καλό προγραμματισμό και λίγο χρόνο για να ξεκουραστείς, καθώς οι δυνάμεις σου, βιολογικές και ψυχολογικές, δεν είναι ανεξάντλητες.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Παρθένος, είναι μια καλή μέρα για να βάλεις σε σειρά κάποια ζητήματα και να λύσεις μια και καλή κάποιες παρεξηγήσεις, που σε είχαν απομακρύνει από τον σύντροφό σου. Εσύ που κοιμάσαι αγκαλιά με την μοναξιά, να θυμάσαι πως οι κοινωνικές επαφές σήμερα ευνοούνται. Μην αφήσεις ευκαιρίες να πάνε χαμένες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Φίλε Παρθένε, στα επαγγελματικά σου θα μπορέσεις να δώσεις κάποιες οριστικές λύσεις, σε ζητήματα που σε απασχολούν εδώ και καιρό. Τα οικονομικά σου είναι σε μια φάση αρκετά καλή. Μην κάνεις κινήσεις που εμπεριέχουν ρίσκο και απόφυγε τις σημαντικές συμφωνίες, που μπορεί να σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου.







Ζυγός
23/9-22/10

Η ημέρα είναι δύσκολη για εσένα, αγαπητέ Ζυγέ, και καλό θα ήταν να προτιμήσεις τον δρόμο της διαπραγμάτευσης και της διπλωματίας στις κοινωνικές σου επαφές, ώστε να μην έρθεις σε σύγκρουση με άτομα που δεν θέλεις, αλλά και να πλησιάσεις την επιτυχία που ζητάς όσο πιο εύκολα και ανώδυνα γίνεται.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η τύχη σήμερα σου χαμογελάει στον συναισθηματικό σου τομέα, αν είσαι Ζυγός, και ένα σημαντικό σου όνειρο μπορεί να πραγματοποιηθεί και να σε κάνει ευτυχισμένο. Ο σύντροφός σου είναι κοντά σου και σου το αποδεικνύει κάθε ώρα και στιγμή, γεγονός που σε ηρεμεί και σε κάνει να αισθάνεσαι ασφαλής. Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις την μοναξιά από τη ζωή σου, να θυμάσαι πως αυτό θα συμβεί αν είσαι θετικός απέναντι στα άτομα που συναντάς και θελήσεις να τα γνωρίσεις καλύτερα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Παρά την ένταση που πιθανόν να υπάρξει σήμερα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, φίλε Ζυγέ, οι σχέσεις με τους συναδέλφους σου είναι σε πολύ καλό επίπεδο και τα οικονομικά σου δέχονται σημαντική εύνοια. Γραφειοκρατικά και νομικά θέματα μπορούν να τακτοποιηθούν και να σε ξελαφρώσουν.







Σκορπιός
23/10-22/11

Οι πλανήτες σήμερα είναι γενναιόδωροι μαζί σου, αγαπητέ Σκορπιέ, και ευνοϊκές είναι οι εξελίξεις που σε περιμένουν στην κοινωνική σου ζωή αλλά και στα επαγγελματικά σου. Η μέρα είναι κατάλληλη για να κάνεις επαγγελματικές συζητήσεις και να εισηγηθείς ή προωθήσεις τις ιδέες και τα σχέδιά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στιγμές έντασης και πάθους φέρνει η ημέρα όσον αφορά στα αισθηματικά σου, αν είσαι Σκορπιός, γι' αυτό προετοιμάσου για ένα πολύ όμορφο και ρομαντικό βράδυ με το σύντροφό σου. Καιρός είναι να έρθετε πιο κοντά… Οι ελεύθεροι του ζωδίου φροντίστε να μην παρασυρθείτε από μία μελαγχολική διάθεση, που μπορεί να σας ρίξει ψυχολογικά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, φίλε Σκορπιέ, θα δεις πολλούς στόχους που έχεις βάλει να αρχίζουν να υλοποιούνται. Αν σου κάνουν καινούργιες προτάσεις, πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά τις προοπτικές τους, πριν τις αποδεχτείς. Στα οικονομικά σου, έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να μην κάνεις καθόλου αγορές και περιττά έξοδα.






Τοξότης
23/11-21/12

Η ημέρα προσφέρεται για ψυχαγωγία και διασκέδαση, αγαπητέ Τοξότη. Μπορείς να βρεις χρόνο να διασκεδάσεις με τους φίλους σου και να ανοίξεις τον κύκλο γνωριμιών σου σημαντικά. Πολύ γρήγορα, κάποιοι από τους ανθρώπους που θα συναντήσεις τώρα, θα αποβούν ιδιαίτερα χρήσιμοι στην επαγγελματική σου εξέλιξη και, γιατί όχι, και στην αισθηματική.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Σήμερα, αν είσαι Τοξότης, δεν θα πρέπει να κρατάς μυστικά από το σύντροφό σου και να είσαι απόλυτα ειλικρινής και ανοιχτός στις συζητήσεις που θα κάνετε, γιατί εύκολα θα δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και προστριβές. Οι ελεύθεροι Τοξότες, δεν θα πρέπει να συνάψετε σχέσεις απερίσκεπτα, γιατί μπορεί να μην έχουν την εξέλιξη που επιθυμείτε.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Το μυαλό σου σήμερα δουλεύει σε πολύ γρήγορες στροφές, φίλε Τοξότη, και αν αποφασίσεις να το αξιοποιήσεις αναλόγως, θα εντυπωσιάσεις με τις ιδέες και τα επιχειρήματα σου. Οι αντιστάσεις των ανωτέρων σου σχετικά με μία αύξηση που διεκδικείς, φαίνεται πως πέφτουν και τελικά το εισόδημά σου θα αυξηθεί. Πρόσεξε μόνο να μην παραπατήσεις από την πολύ χαρά και υποπέσεις στα ίδια λάθη, που θα σε αφήσουν ξανά ταπί!








Αιγόκερως
22/12-19/1

Σήμερα, φίλε Αιγόκερε, θα έχεις την ευκαιρία να εκπληρώσεις παλιά σου σχέδια. Θα έχεις την ικανότητα να διευθετήσεις τις εκκρεμότητές σου αποδοτικά και να αυξήσεις την δημοτικότητά σου στις κοινωνικές επαφές που θα έχεις. Μπορείς επίσης να πετύχεις μια καλύτερη ισορροπία στα οικονομικά σου και να νιώσεις καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Αιγόκερως, θα περάσει σήμερα στιγμές έντασης με το ταίρι σου, που με καλή διάθεση και υποχωρητικότητα, μπορούν να ξεπεραστούν και να μην δημιουργήσουν μεγαλύτερα προβλήματα στη σχέση σου. Εσύ που πίνεις καφέ με την μοναξιά, πέρνα ένα όμορφο βράδυ με τον εαυτό σου και ασχολήσου με την εμφάνιση και την ξεκούρασή σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η μέρα είναι καλή για να ασχοληθείς με πρακτικά θέματα της δουλειάς σου, αγαπητέ Αιγόκερε, και να τελειώνεις με υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει και αφορούν σε ζητήματα των συναδέλφων σου. Στα οικονομικά σου μπορείς να ελπίζεις σε καλύτερες ημέρες, αν μείνεις πιστός στο πρόγραμμά σου και δεν "λοξοδρομήσεις" με άσκοπες αγορές.







Υδροχόος
20/1-19/2

Είναι πολύ σημαντικό τη σημερινή ημέρα, φίλε Υδροχόε, να προσέχεις τα λόγια σου, που μπορεί να αναστατώσουν ή να προσβάλλουν τους άλλους. Απόφυγε ακόμα τις υπερβολές και τις υποσχέσεις, που δεν θα μπορέσεις να τηρήσεις. Αυτή του είδους η συμπεριφορά μπορεί να βλάψει το κύρος και τις σχέσεις σου, με ανθρώπους που σου είναι χρήσιμοι. Φρόντισε να ομορφύνεις την καθημερινότητά σου, με όμορφες ασχολίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αν αποφασίσεις να ασχοληθείς ουσιαστικά με τη σχέση σου, αγαπητέ Υδροχόε, θα δεις ότι τα κενά που έχουν δημιουργηθεί ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου μπορούν να καλυφτούν και να νιώσετε το ίδιο ερωτευμένοι όπως παλιά. Λίγη προσπάθεια χρειάζεται και όρεξη. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και προσπάθησε να είσαι ανοιχτός και θετικός στα νέα πρόσωπα που μπαίνουν τώρα στη ζωή σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, αν είσαι Υδροχόος, η τυπικότητα και η υπευθυνότητα που έχεις, θα σε βγάλουν από πολλά αδιέξοδα, με τα οποία σε έχουν φέρει αντιμέτωπο οι συνάδελφοί σου, τις τελευταίες ημέρες. Στα οικονομικά σου, έχεις πολλές υποχρεώσεις, που δεν θα πρέπει άλλο να αναβάλλεις να καλύψεις.




Ιχθείς
20/2,20/3

Η υπομονή δεν συγκαταλέγεται στα χαρίσματά σου σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ. Είναι πολύ πιθανό να νιώθεις νευρικός και να μην μπορείς να περιοριστείς στα συνηθισμένα σου όρια. Ο Άρης από τον Σκορπιό μπορεί να σε οδηγήσει σε διαφωνίες ή παρορμητικές αποφάσεις. Προσπάθησε να βρεις χρόνο, για να ξεφύγεις από καταστάσεις που σε αγχώνουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Άφησε τους εγωισμούς και μίλησε ανοιχτά με το σύντροφό σου, φίλε Ιχθύ, για όλα όσα σε απασχολούν. Μπορεί, αν αλλάξεις συμπεριφορά, να γίνουν πολύ καλύτερα τα πράγματα στη σχέση σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, με τον Ήλιο να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Ερμή – και οι δύο από το ζώδιο της Παρθένου - και να επηρεάζει θετικά την αισθηματική σου ζωή, σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις από άτομο, που έπαιξε ρόλο στο παρελθόν της ερωτικής σου ζωής.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στον επαγγελματικό σου τομέα, αν ανήκεις στους Ιχθείς, τα σχέδιά σου θα εξελιχθούν καλά, αρκεί να δείξεις θάρρος και να μη φοβηθείς να δουλέψεις σκληρά. Μην είσαι ανυπόμονος και αφιέρωσε χρόνο, για να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Η λογική σου πρέπει να υπερτερεί από το συναίσθημά σου, ιδίως σε θέματα που φορούν στην επαγγελματική σου υπόσταση.
Πηγή: myastro.gr

ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Βελτιώνεται η κατάσταση της 15χρονης Μυτρώς

Posted: 09 Sep 2012 01:55 PM PDT


Σημάδια βελτίωσης φαίνεται πως παρουσιάζει η κατάσταση της υγείας της 15χρονης κοπέλας που κακοποιήθηκε στην Πάρο από τον 21χρονο Πακιστανό πριν από περίπου ενάμιση μήνα...


Η μητέρα της 15χρονης περιχαρής είπε ότι η κόρη της άνοιξε τα μάτια της για πρώτη φορά πριν από μερικές ημέρες και ότι οι γιατροί αρχίζουν να είναι όλο και πιο αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας της: «Τις τελευταίες ημέρες έχει καταφέρει να εστιάσει το βλέμμα της στις κινήσεις που βλέπει. Προσπαθώ να της λέω πράγματα που της αρέσουν, όπως ότι θα πάμε μαζί στην Κορέα, ένα ταξίδι που πάντα ονειρευόταν και μάζευε χρήματα για αυτό. Με κοιτάζει και κλαίει, σαν να έχει αρχίσει να συνειδητοποιεί την κατάσταση της και σαν να μου ζητάει βοήθεια. Αλλά δεν μπορώ να τη βοηθήσω...» τονίζει η Μαίρη Κοτρώτσου η οποία περνά τον δικό της Γολγοθά χωρίς να χάνει το κουράγιο και την ελπίδα της.



Η 15χρονη δε μιλάει ακόμα, καθώς έχει υποβληθεί σε τραχειοτομή, ωστόσο οι δικοί της που είναι συνεχώς στο πλευρό της, κάνουν τα πάντα για να παίρνει τα κατάλληλα ερεθίσματα. Τις βάζουν να ακούει την αγαπημένη της μουσική με ακουστικά, της διαβάζουν παραμύθια και της μιλούν ασταμάτητα, τις ώρες που επιτρέπεται η είσοδος στην εντατική. Ωστόσο, η κατάστασή της νεαρής κοπέλας παραμένει ακόμη σοβαρή και σύμφωνα με τους γιατρούς θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να αναρρώσει.



«Νοιώθω απέραντη ευγνωμοσύνη για τον κ. Σακκά που ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση μου και δέχτηκε να βοηθήσει τη Μυρτώ, παρά το φορτωμένο πρόγραμμα του. Μου είπε πως η κατάσταση της είναι πολύ καλύτερη από την εικόνα που αποτυπώνεται στη μαγνητική και ότι με τις κατάλληλες κινήσεις από εδώ και πέρα θα παρουσιάσει σημαντική βελτίωση» τονίζει η μητέρα της 15χρονης Μυρτούς.



«Η Μυρτώ απέδειξε ότι είχε πάντα μέσα της μεγάλη δύναμη, ότι είχε γερή κράση. Ο Θεός βοήθησε τη Μυρτώ να ζήσει. Από την πρώτη στιγμή ήταν τυχερή μέσα στη τραγωδία που της συνέβη, αφού τη βρήκαμε έγκαιρα και καταφέραμε να τη μεταφέρουμε ζωντανή στην Αθήνα. Ακόμα όμως έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας» δηλώνει συγκινημένη η κα Κοτρώτσου η οποία ευχαριστεί όλους όσους έχουν συμπαρασταθεί στην οικογένεια της σε αυτές τη δύσκολες στιγμές που βιώνει…



star.gr


ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΔΕΙΤΕ: Πώς καταστρέφεται μια αναμνηστική φωτογραφία!

Posted: 09 Sep 2012 01:48 PM PDT


Και εκεί που έχεις πάρει την κατάλληλη θέση

μπροστά στο φακό, η πόζα είναι αυτή που θέλεις και το τοπίο ιδανικό για μια καλή αναμνηστική λήψη...


κάτι εισχωρεί ακούσια στο πλάνο και επέρχεται η μεγάλη καταστροφή! Μαζί με την ανάμνηση της στιγμής έχεις να βλέπεις πρόσωπα και καταστάσεις που δεν περίμενες ποτέ να δεις μέσα στη δική σου φωτογραφία. Και το σηματικότερο; Δεν μπορείς να την αντικαταστήσεις ή να βγάλεις μια δεύτερη, γιατί όταν το παίρνεις πια χαμπάρι είναι ήδη πολύ αργά… Αυτό που έχεις πια να κάνεις είναι να γελάς κάθε φορά που βλέπεις τις εικόνες – ή να κλαις για την ατυχία σου!



1. Κλασική πόζα τουρίστα μπροστά από αξιοθέατο του Βερολίνου μετατρέπεται σε αποδειχτικό στοιχείο της Τροχαίας για τον άμοιρο ποδηλάτη που έπεσε στην κολόνα!









2. Πέντε φίλες ποζάρουν χαμογελαστές στο φακό… εις ανάμνησιν των καλοκαιρινών τους διακοπών, χωρίς να ξέρουν ότι τα σκυλάκια δίπλα τους περνάνε ακόμη καλύτερα!









3. Πέντε μαθήτριες απαθανατίζονται με το σήμα της νίκης στα δάχτυλα, διασκεδάζοντας την επιτυχία τους στις εξετάσεις, ενώ ο κύριος στο βάθος κατεβάζει ατάραχος το παντελόνι του!









4. Ο σκύλος υπακούει πιστά το κάλεσμα της… φύσης στο βάθος, ενώ η ιδιοκτήτριά του παίρνει την καλύτερή της πόζα μπροστά στην κάμερα!









5. Τι κι αν ανταλλάσσουν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης, όταν στο βάθος η κυρία επιλέγει να κλέψει την παράσταση με εμφάνιση τόπλες!









6. Χαμόγελο για διαφήμιση… οδοντόκρεμας που καταστρέφεται πλήρως από τον τρομακτικό γιο στο βάθος!









7. Γαμήλια αναμνηστική φωτογραφία σε καταπράσινο περιβάλλον… με τον κηπουρό στο βάθος να φροντίζει τον κήπο!















8. Και επειδή και τα ζώα… έχουν ψυχή, η αγελάδα αυτή που μπαίνει ξαφνικά στο πλάνο είναι η καλύτερη!









perierga.gr


ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΣΟΚ: Τη γρονθοκόπησε για να σκοτώσει το αγέννητο παιδί τους!

Posted: 09 Sep 2012 01:41 PM PDT


Άγρια επίθεση από αστυνομικό, επειδή δεν ήθελε να γίνει πατέρας...


Ένας βρετανός αστυνομικός καταδικάστηκε σε κάθειρξη 10 ετών επειδή γρονθοκόπησε την έγκυο πρώην αρραβωνιαστικιά του, με σκοπό να σκοτώσει το μωρό που κυοφορούσε.





Ο Μάθιου Τσέρι, 35 ετών, φορώντας κουκούλα και προσποιούμενος τον αλλοδαπό, επιτέθηκε στην 27χρονη πρώην σύντροφό του, μέσα στο σπίτι της. Τη χτύπησε επανειλημμένα στην κοιλιά και στην πλάτη και την άφησε αναίσθητη.



Σαν από θαύμα, η κοπέλα δεν τραυματίστηκε σοβαρά και έφερε στον κόσμο ένα υγιές μωρό.



Ο Τσέρι διαφωνούσε από την αρχή με την απόφαση της φίλης του να κρατήσει το παιδί και γι' αυτό το λόγο χώρισαν. Ωστόσο, δεν σταμάτησε εκεί και έφθασε στο σημείο να επιχειρήσει να βλάψει το ίδιο του το παιδί.



newsbeast.gr


ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Ο δημοσιογράφος που παράτησε σύσκεψη για να προλάβει... έκπτωση σε απορρυπαντικό!

Posted: 09 Sep 2012 01:34 PM PDT


Η κρίση έχει χτυπήσει για τα καλά την πόρτα μας και το κυνήγι των προσφορών, έχει γίνει για πολλούς, κομμάτι της καθημερινότητας...


Κάπως έτσι συνέβη και με τον δημοσιογράφο, ο οποίος όπως είπε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Espresso: "Έχω παρατήσει σύσκεψη στη μέση για να προλάβω να πάρω το απορρυπαντικό που είχε έκπτωση 30% και γενικότερα, έχω ένα θέμα με τις προσφορές".





Ο λόγος για τον Γιάννη Πουλόπουλο, από την εκπομπή "Φώτης και Μαρία Live".



Λέει ότι αν το προϊόν δεν είναι σε έκπτωση ή αν δεν έχει τουλάχιστον 1+1 δώρο, δε μπαίνει στο καλάθι!



Και συνεχίζει:



"Για να καταλάβεις το μέγεθος της παράνοιας, μια φορά ήμουν στο σούπερ μάρτετ σκυμμένος πάνω από τα γαλακτοκομικά και ακούω τον κόσμο να λέει 'τρέξτε στο βάθος' ! Αρχίζω να τρέχω λοιπόν κι εγώ νομίζοντας ότι πρόκειται για ένα πρωτότυπο κυνήγι θησαυρού. Ότι αυτός που θα φτάσει πρώτος στα ψυγεία, θα κερδίσει ένα μεγάλο δώρο... Τελικά γινόταν ληστεία."



zappit.gr


ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Ο Μήτσος!

Posted: 09 Sep 2012 01:29 PM PDT



Μετά από πάρα πολύ καιρό, συναντιούνται δυο παλιόφιλοι...


Αγκαλιές, φιλιά, χαρές! «Pε να τα πούμε κάποια στιγμή», προτείνει ο πρώτος.



- Tι λες για Δευτέρα απόγευμα;



- Δευτέρα δεν γίνεται, πάει ο Mήτσος για κυνήγι.



- Τότε την Τετάρτη;



- Ούτε την Τετάρτη, ξαναπάει ο Mήτσος για κυνήγι.



- Τότε το Σαββατοκύριακο;



- Με τίποτε. Το Σαββατοκύριακο φεύγει ο Mήτσος για κυνήγι, όλη τη μέρα!



- Ποιος είναι αυτός ο Mήτσος ρε μεγάλε; απόρησε ο πρώτος!



- Nα σου πω την αλήθεια εγώ τον Mήτσο δεν το ξέρω, αλλά όταν αυτός πάει για κυνήγι εγώ πάω με τη γυναίκα του!



tsantiri.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Ξέφτισε η φήμη της Kim Kardashian!

Posted: 09 Sep 2012 01:19 PM PDT



​Περασμένα μεγαλεία διηγώντας τα να κλαις είναι η περίπτωση της Kim Kardashian, αν αναλογιστεί κανείς, τη ντροπή που πήρε η 31χρονη celebrity...


Μπορεί στο παρελθόν να εξαργύρωνε τη φήμη της, με τον κόσμο να κάνει ουρές στα clubsπροκειμένου να τη δει από κοντά, αλλά η φήμη της ξεθώριασε πλέον.Και το κατάλαβε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο.



Πώς; ήταν guest σε club της Βόρειας Καρολίνα, αλλά ΜΟΛΙΣ 50 άτομα πήγαν να τη δουν.



Παταγώδης η αποτυχία για την celebrity, που το φύσαγε και δεν κρύωνε τέτοιο ρεζιλίκι.



Δυο ώρες έκατσε στο club με τα χίλια ζόρια, και στη συνέχεια την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια, εξοργισμένη για την αδιαφορία που της έδειξε ο κόσμος.



Άντε τώρα να της εξηγήσεις (και να καταλάβει), πως όλ΄αυτά (η φήμη κ.τ.λ), είναι εφήμερα και παροδικά!



Ψιλά γράμματα για την Kim, που νομίζει πως θα είναι ες αεί στο προσκήνιο…



star.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

VIDEO: Ο χειρότερος τερματοφύλακας.. ever!!!

Posted: 09 Sep 2012 01:10 PM PDT




Ο τερματοφύλακας της Κρισιούμα, θα μείνει στην ιστορία για την γκάφα που έκανε στον αγώνα του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος...


με αντίπαλο την Αμέρικα Μινέιρο. Δείτε το γκολ που έφαγε...




trelokouneli.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ VIDEO: Φαντάρος έπαθε κρίση επιληψίας μετά από βάρβαρο καψόνι

Posted: 09 Sep 2012 01:03 PM PDT



Πήρε προαγωγή κι έγινε λοχίας...


Το προβλεπόμενο "καψόνι-έθιμο" στη

στρατιωτική βάση της Β.Καρολίνας είναι ο προαγόμενος να δεχτεί ένα δυνατό χτύπημα στο στήθος με...σφυρί!



Ο λοχίας Phillip Roach δεν μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση. Δέχτηκε το χτύπημα, κατέρρευσε κι έπαθε κρίση επιληψίας!



Ο πατέρας του λοχία έχει στραφεί νομικά κατά της υπηρεσίας, υποστηρίζοντας ότι η ζωή του γιου του τέθηκε σε άμεσο κίνδυνο.





onalert.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΔΕΙΤΕ: Κάτι δεν πάει καλά...

Posted: 09 Sep 2012 12:58 PM PDT



Κυκλοφορούν στον κόσμο...






































newsbeast.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

VIDEO: Πως ήταν η Ελισάβετ Κωσταντινίδου 18 χρόνια πριν!

Posted: 09 Sep 2012 12:49 PM PDT



Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, στους πρώτους

τηλεοπτικούς ρόλους ως έκτακτη συμμετοχή...


στο σήριαλ «Εμείς και εμείς» που βλέπαμε από το...

κανάλι του Mega το 1994. Δε θυμίζει τίποτα την Ελισάβετ παρα μόνο τη χαρακτηριστική χροιά στη φωνή της.





kamikazi.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΔΕΙΤΕ: Βγήκε ο χάρος παγανιά...

Posted: 09 Sep 2012 12:37 PM PDT



Καλύτερα να μη βρεθούν στο δρόμο σου...
























































newsbeast.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

VIDEO: Ποδηλάτης κόβει την ανάσα με παράτολμες ποδηλατικές φιγούρες!

Posted: 09 Sep 2012 12:30 PM PDT

Ποδηλάτης κόβει την ανάσα με παράτολμες ποδηλατικές φιγούρες!


Μέσα από τα μάτια του τολμηρού ποδηλάτη που ουσιαστικά ακροβατεί με το ποδήλατο του, οι δρόμοι του Σαν Φρανσίσκο έχουν άλλη όψη! ...







Ο Danny MacAskill εξερευνά ένα άγνωστο μέρος... με φιγούρες με το ποδήλατο του και το διασκεδάζει!



Ο
Σκωτσέζος ποδηλάτης ειδικεύεται στην αναρρίχηση και στα άλματα με το
ποδήλατο του και μας δείχνει την δική του ματιά σ'ένα συναρπαστικό
βίντεο!

«Πάντα αισθάνομαι σαν να είχα ένα διαφορετικό τρόπο να βλέπω
την πόλη. Όταν κοιτάζω γύρω μου τους δρόμους, σχεδιάζω πάντα στο μυαλό
μου τις ποδηλατικές φιγούρες που θα ταίριαζαν μ'αυτούς. Είναι έμφυτο
μέσα μου. Αυτό που μ'αρέσει είναι ο συνδυασμός της δύναμης και του
ελέγχου. Πρέπει να βάλεις δύναμη για να προσγειωθείς σ' ένα συγκεκριμένο
σημείο κι έπειτα να έχεις τον έλεγχο του ποδηλάτου για να κρατήσεις την
ισορροπία», είπε ο νεαρός ποδηλάτης.







Δείτε το συναρπαστικό βίντεο!






madata.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Σοκ: Την καταδίκασαν σε κατ' οίκον περιορισμό επειδή έκανε σεξ με μεγαλύτερο!

Posted: 09 Sep 2012 12:21 PM PDT




Στην πιο σκληρή ποινή καταδίκασε το δικαστήριο των Μαλδίβων μια 16χρονη κοπέλα, η οποία...







συνευρέθηκε ερωτικά με μεγαλύτερο της.

Σύμφωνα με την απόφαση περιορίζεται σε κατ' οίκον περιορισμό για οκτώ μήνες, ενώ θα πρέπει να δεχτεί 100 μαστιγώματα!



Η οικογένεια της κατήγγειλε το περιστατικό, αφότου πιάστηκαν επ αυτοφώρω και η κοπέλα θα εκτίσει την ποινή της αφού ενηλικιωθεί.



Ο άντρας καταδικάστηκε σε 10 χρόνια φυλάκιση για αποπλάνηση ανηλίκου.


24wro






ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

VIDEO: Χιμπατζής κατασκευάζει εργαλεία και τα χρησιμοποιεί

Posted: 09 Sep 2012 12:12 PM PDT




Ο χιμπατζής, σύμφωνα με ερευνητές που τον παρακολουθούν, μπορεί να συνεννοηθεί με τους...


ανθρώπους, καθώς αντιλαμβάνεται το νόημα 500 περίπου λέξεων, 30 με 40 από τις οποίες ακούει σε καθημερινή βάση.



Ο Kanzi εκπλήσσει τους ειδικούς στην Iowa, καθώς κατασκευάζει μόνος του εργαλεία προκειμένου να ανοίξει ένα κουτί που περιέχει την τροφή του.






MEDIASOUP.GR






ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές