Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

www.tsekouratoi.gr


www.tsekouratoi.gr


ΔΕΙΤΕ: Η Άντζελα Δημητρίου με μπικίνι, χωρίς μακιγιάζ και ρετούς...

Posted: 14 Aug 2012 03:49 PM PDT

http://www.radar.gr/media/k2/items/cache/ca249afefcc73efd56c88284e7e76337_M.jpgΌταν ο Θεός έχει κέφια κάνει τις γυναίκες άνω των 50 χρόνων να έχουν κορμί 20αρας...

Δες την Άντζελα Δημητρίου με μπικίνι και δίχως ρετούς και πάθε απανωτά εγκεφαλικά.

Η λαϊκή τραγουδίστρια επέλεξε να κολυμπήσει βράδυ, όμως το φλας της φωτογραφικής μηχανής την αποκάλυψε. Το καλογυμνασμένο κορμί μιας 50+ κυρίας.



radar.gr

Κανε Like Αν σου αρεσε !!



65χρονη έκανε στήθος…τούμπανο!

Posted: 14 Aug 2012 03:44 PM PDT

Αν νομίζετε πως η ομορφιά και η περιποίηση είναι μόνο προνόμιο των νέων κάνετε λάθος...


Για μερικούς ή ακόμα καλύτερα για μερικές, η ζωή φαίνεται να ξεκινά… πολύ αργότερα. Η Joan Lloyd μόλις έκλεισε τα 65 χρόνια αποφάσισε να κάνει πλαστική στο στήθος.

Η 65χρονη δεν αύξησε απλά το στήθος της… τούμπανο το έκανε. Να φανταστείτε πως από το Α νούμερο πήγε στο F. Θα μου πείτε γιατί δεν το έκανε νωρίτερα; Γιατί είχε δεμένο το « γάιδαρο» της θα λέγαμε εμείς αφού υπήρξε παντρεμένη για πολλά χρόνια.

Όπως εξομολογήθηκε η ίδια στη « daily-mail»: «η επέμβαση μου έχει αυξήσει την αυτοπεποίθηση αφού στα πόδια μου «σφάζονται» άντρες από 24 ως 50 ετών» διευκρίνισε.

Όχι που θα πήγαινε με συνομήλικους με τέτοιο στήθος-τούμπανο!



to-kounavi.gr

Κανε Like Αν σου αρεσε !!



SQUIRTING: Το νέο σεξουαλικό παιχνίδι που τρελαίνει τις γυναίκες

Posted: 14 Aug 2012 03:39 PM PDT

Αυτό θα μπορούσε να είναι και δώρο για όσες ζουν χωρίς τη χαρά της ζωής...







Τους δίνει τη πιο μοναδική εμπειρία οργασμού, που μέχρι τώρα μπορεί να μην γνώριζαν καν ότι υπάρχει......



Σαν ηφαίστειο που ξυπνά, απ' όνειρο βαθύ θα μπορούσε να είναι ο τίτλος γι' αυτό το άρθρο, είπα όμως να μη σας μπερδέψω και να αναφερθώ απευθείας στον νούμερο 1 γυναικείο οργασμό, που με την έκρηξη του, χύνει κυριολεκτικά όλη τη λάβα του γυναικείου πάθους.



Η πρώτη που φορά που είδαμε να αναφέρεται κάποιος δημόσια στο squirting , ήταν η τηλεοπτική Σαμάνθα του "Sex and the City", σε ένα από τα επεισόδια της σειράς. Γνωστή η Samantha για την ποικιλία της και τους πειραματισμούς της στο άθλημα, ήταν αναμενόμενο να μην προσπεράσει μία τέτοια εμπειρία και φυσικά πολύ καλά έκανε, αφού όσες τυχερές γυναίκες το έχουν ήδη δοκιμάσει, δηλώνουν ότι ήταν ο καλύτερος οργασμός της ζωής τους. Το squirting έχει ως βάση τον απόλυτο ερεθισμό του περίφημου σημείου G της γυναίκας, το οποίο εάν διαχειριστεί σωστά, στα κατάλληλα χέρια (κυριολεκτικά και μεταφορικά) μετατρέπει τον οργασμό της γυναίκας σε κανονικό ηφαίστειο, εκτοξεύοντας τα υγρά της με την έκρηξη του.





Στη χώρα μας δυστυχώς, δεν είναι ακόμα ιδιαίτερα διαδεδομένο. Δεν είναι όμως και άγνωστο. Αυτό συμβαίνει γιατί πολλές γυναίκες, είτε ντρέπονται να συζητήσουν γι' αυτό το θέμα με τις φίλες τους και τον σύντροφο τους, είτε γιατί ακόμα και τη στιγμή που πρόκειται έστω κατά τύχη να τους συμβεί, μεταφράζουν λάθος τα σημάδια της κορύφωσης που νιώθουν και το σταματούν από μόνες τους άθελα τους, φοβούμενες ότι πρόκειται να ουρήσουν (όπως θα δείτε παρακάτω, η αίσθηση αυτή αποτελεί ένα από τα στάδια που αισθάνεται η γυναίκα λίγο πριν τη πλήρη κορύφωση).



Αρχικά ας το δούμε επιστημονικά. Έχουν γίνει αρκετές έρευνες σχετικά με την ακριβή προέλευση των υγρών που εκτοξεύει η γυναίκα τη συγκεκριμένη στιγμή, καθώς και για το ποιά είναι τελικά η σύσταση τους. Ωστόσο καμία έρευνα ακόμα, δε μπορεί να απαντήσει αυτά τα ερωτήματα με ακρίβεια. Μέχρι το 1980, συνέδεαν το φαινόμενο αυτό με τη διαρροή ούρων, γι' αυτό και συμβούλευαν τις γυναίκες να κάνουν όσες περισσότερες πυελικές ασκήσεις μπορούν ώστε να ενδυναμώσουν τους μυς της περιοχής. Η άποψη αυτή, με τα χρόνια καταρρίφθηκε και το μόνο σίγουρο πλέον είναι ότι τα συγκεκριμένα υγρά δεν περιέχουν ούρα, αλλά είναι αλκαλικής σύστασης, έχουν διάφανο χρώμα, δεν μυρίζουν και όταν στεγνώσουν δεν λερώνουν τα σεντόνια, ή τα ρούχα. Υποστηρίζεται μάλιστα, ότι τα υγρά αυτά περιέχουν παρόμοια συστατικά με το υγρό που παράγεται στους άνδρες από τον προστάτη, αλλά ταυτόχρονα περιέχουν γλυκόζη και φρουκτόζη.





Εν συνεχεία, ας το δούμε θεωρητικά. Αν καταφέρετε να ερεθίσετε σωστά το σημείο G της γυναίκας, αυτό το ευαίσθητο και ευδιάκριτο στην αφή '' μπαλάκι-φουσκωματάκι'' που βρίσκεται στη μπροστινή πλευρά της, λίγο μετά την είσοδο του κόλπου της, εκείνο θα σας προφέρει με τη σειρά του ένα μοναδικό οπτικοακουστικό σόου πάθους, μιας και θα την δείτε να τελειώνει, εκτοξεύοντας πραγματικά τα υγρά της και θα την ακούσετε να φωνάζει όπως ποτέ άλλοτε από ηδονή. Αξίζει πιστεύω να συμπληρώσω σε αυτό το σημείο, πως η πλειοψηφία των γυναικών που βίωσαν μία τέτοια εμπειρία, δηλώνουν ότι τους έχει μείνει αξέχαστη ως η πιο ευχάριστη και ιδιαίτερη σεξουαλική εμπειρία, ότι θα θυμούνται πάντα τον πρώτο άντρα που τους πρόσφερε αυτή τη κορύφωση και πως με μεγάλη τους χαρά, όποτε τους δίνεται η ευκαιρία θέλουν να το περιλαμβάνουν στα σεξουαλικά τους παιχνίδια. Πειραματιστείτε λοιπόν και με την κατάλληλη ''από κοινού πάντα εξάσκηση'' θα ξεχωρίσετε!



Πάμε τώρα και στα πρακτικά του θέματος. Δοκιμάστε τον παρακάτω οδηγό, με τα βασικότερα βήματα και έχοντας υπομονή, άνεση και όρεξη για νέες καταστάσεις με το σύντροφο σας θα ανταμειφθείτε πολύ σύντομα, πιστέψτε με!



1. Αρχικά χρησιμοποιείστε τα δάχτυλά σας για να βρείτε το σημείο G της. Ναι, υπάρχει, και ναι, κάθε γυναίκα το έχει. Σύρετε ένα ή δύο (εσείς θα το κρίνετε αυτό) δάχτυλά σας μέσα της, σε βάθος περίπου 2 cm, προς τη μπροστινή πλευρά του σώματος της. Ουσιαστικά θα το νιώσετε στο χέρι σας, σαν ένα ''φούσκωμα'' στο μπροστινό εσωτερικό τοίχωμα του κόλπου. Θα σας φανεί και διαφορετικό στην αφή γιατί είναι και ελαφρά πιο τραχύ από το υπόλοιπο λείο εσωτερικό του κόλπο. Ως εδώ καλά; Το βρήκαμε; Συγχαρητήρια. Συνεχίζουμε λοιπόν.



2. Λυγίστε ελαφρά τα δύο δάχτυλα σας προς τα μέσα, και πιέστε λίγο. Πειράξτε αυτό το σημείο, χαϊδέψτε το με τα δάχτυλα σας, με σταθερές και προσεκτικές κινήσεις ώστε να μην συμβεί κανένα κατά λάθος γδάρσιμο και έχουμε αντίθετα αποτελέσματα. Ερεθίστε την και κάντε την να νιώσει πολύ ωραία. Όσα αυξάνετε τον ρυθμό των κινήσεων σταδιακά, θα δείτε ότι αρχίζει να αναστενάζει και να ανασαίνει πιο έντονα.



3. Ενώ κινείτε μέσα-έξω και πιέζετε τα δάχτυλα σας ρυθμικά στο σημείο G της, τόσο εκείνη θα υγραίνεται. Αν το κάνετε σωστά και νιώθει άνετα με αυτό, θα καταλάβετε ότι είστε ήδη πολύ κοντά. Το σημείο G της είναι σαν σφουγγάρι, περιέχει πολλά υγρά, και έχει κάπως τραχιά αίσθηση. Όσο το ερεθίζετε , τόσο εκείνο διογκώνεται. Συνεχίστε να κινείτε τα δάχτυλά σας μέσα και έξω, ξανά και ξανά, ρυθμικά, με το ίδιο τρόπο που θα είχατε αν κάνατε έρωτα.



4. Καθώς αρχίζει να γίνεται πιο υγρή, και να το απολαμβάνει περισσότερο, κάντε το ακόμα πιο έντονο.. Κάντε το ολοένα και πιο γρήγορα, διατηρήστε τον ρυθμό, αλλά αυξήστε τη πίεση στο σημείο της. Ακόμα και όταν τα δάχτυλα σας τύχει να βγουν τελείως έξω από τον κόλπο της, φροντίστε να διατηρούν την ανοδική καμπύλη τους για να συνεχίζουν να ερεθίζουν το σημείο.



5. Μέτα από όλα αυτά, θα πρέπει ήδη να έχει αρχίσει να φωνάζει και να κινείται ανάλογα με τον ρυθμό σας και προφανώς θα της αρέσει πολύ. Αν όχι, πρέπει να σταματήσετε. Εάν λέει ότι πονάει (ειδικά αν το πει παραπάνω από μία φορά, ίσως να χρειάζεται να σταματήσετε ή τουλάχιστον να χαλαρώσετε το ρυθμό μέχρι να είναι έτοιμη πάλι). Σιγουρευτείτε ότι είναι υγρή όλη την ώρα.



6. Φτάσαμε στο κρίσιμο σημείο.



Όταν φτάνει κοντά στην εκσπερμάτωση, θα σας πει ότι νιώθει πως θέλει να ουρήσει. Στη πραγματικότητα ΔΕΝ έχει ανάγκη να ουρήσει. Είναι απλά μια προσωρινή αίσθηση που θα φύγει, αλλά καλό είναι να είστε σίγουροι από πριν (να έχει πάει τουαλέτα πριν ξεκινήσετε), ώστε αυτό να γίνει το σημάδι που θα σας δείξει ότι πλησιάζει στη κορύφωση χωρίς αμφιβολία. Στην πραγματικότητα όταν σας το πει αυτό, τότε είναι που πρέπει να κάνετε ακόμα πιο έντονη τη πίεση και ακόμα πιο γρήγορες τις κινήσεις σας. Ένας τρόπος που συνήθως βοηθάει περισσότερο, ειδικά για τις πρώτες φορές, είναι με το άλλο σας χέρι να πιέσετε από πάνω τη περιοχή του ηβικού οστού, (φανταστείτε το σαν να κρατάτε κόντρα για να μη σηκωθεί η σύντροφος σας απ' το κρεβάτι). Με αυτό τον τρόπο πιέζεται και από την πάνω πλευρά το σημείο αυτό και το πάρτι για τους δυο σας ξεκινάει.



7. Σε 10 με 50 δευτερόλεπτα μετά το σημάδι αυτό, να ξέρετε πως ξεκινά ο οργασμός της. Όταν το νιώσει, μην σταματήσετε ακόμα. Συνεχίστε όλο και πιο γρήγορα , δίνοντας απόλυτη έμφαση στο σημείο αυτό. Τώρα θα αρχίσει να εκσπερματώνει. Θα φωνάζει πιο δυνατά και θα αρχίσουν να πετάγονται τα πολυπόθητα διάφανα και άοσμα υγρά από τον κόλπο της. Η ποσότητα που θα πεταχτεί μπορεί να είναι μεγάλη γι' αυτό φροντίστε να είστε προετοιμασμένοι.



Σας εγγυώμαι, πως αν δεν το έχει ξανακάνει ποτέ πριν, αυτή τη φορά θα νιώσει τον καλύτερο οργασμό της ζωής της. Περίπου το 97% των γυναικών μπορούν να το κάνουν, αρκεί να το θέλουν και να αποβάλουν τις ντροπές και τα ταμπού από το κρεβάτι τους. Αν θέλετε να την κάνετε να εκσπερματώσει με μεγαλύτερη ένταση φροντίστε να έχει πιει πολύ νερό πριν το κάνετε και κρατείστε την υγρή σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Αφού τελειώσει τη πρώτη φορά, μπορεί να το κάνει πάλι. Ναι, μπορεί ξανά, ειδικά αν δεν ήσασταν πολύ απότομος τη πρώτη φορά κι έτσι μέσα στα επόμενα δέκα λεπτά μπορείτε να ξαναδοκιμάσετε από την αρχή. Οι περισσότερες κοπέλες εξουθενώνονται μετά τη δεύτερη φορά αλλά αυτό εξαρτάται φυσικά από τις δικές σας αντοχές. Μετά από αυτό το ''δώρο'' σας προς εκείνη το πιθανότερο είναι να σας ερωτευτεί τρελά, ή στη χειρότερη, να σας θέλει στο κρεβάτι της όλη την ώρα, γι' αυτό χρησιμοποιείστε αυτή τη τεχνική με σύνεση και σε συντρόφους που θέλετε να τους μείνετε αξέχαστοι για πάντα, με βασικό όρο να τους έχετε προετοιμάσει και να έχουν συμφωνήσει για αυτό που πρόκειται να δοκιμάσετε.



Θυμηθείτε ότι υπάρχουν τουλάχιστον πενήντα διαφορετικοί τρόποι για να φέρετε μια γυναίκα σε οργασμό και τουλάχιστον πέντε διαφορετικά είδη γυναικείου οργασμού. Γι' αυτό μη βάζετε όρια στον εαυτό σας και πειραματιστείτε στον έρωτα ανεξάρτητα αν θα πετύχετε το στόχο σας με τη πρώτη ή όχι.



tnsite.gr








Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΔΕΙΤΕ: Ερωτοτροπούν σε ερημική παραλία η Ελένη και ο Ματέο

Posted: 14 Aug 2012 03:34 PM PDT

​Αφού γέμισαν μέλια επί 1,5 μήνα τα Άχλα, Ελένη Μενεγάκη και Ματέο Παντζόπουλος
«μετακόμισαν» αλλού τον έρωτά τους...






σε ερημική παραλία των Σποράδων απαθανατίστηκε το ζευγάρι, με τα φιλιά και τις αγκαλιές να δίνουν και να παίρνουν!



Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, η παρουσιάστρια και ο καλός της άρχισαν τις εξορμήσεις στις Σποράδες από την Σκιάθο, ενώ ακολούθησε η Σκόπελος.



Φιλοξενούμενοι στο σκάφος του προέδρου του Alpha, Δημήτρη Κοντομηνά, Ελένη και Ματέο εξόρμησαν σε απομακρυσμένες παραλίες, με χρυσή άμμο και καταπράσινα νερά, προσεγγίζοντάς τις με το τέντερ.



Έβαζε το κορίτσι στη βάρκα μέσα, έγια μόλα, έγια λέσα, ο Ματέο ο καραβοκύρης και, όταν κατέφταναν στην ερημική την πλαζ… φουλ ο έρωτας!



Αγκαλιές και φιλιά εντός και εκτός νερού είχε το «μενού» για το ζευγάρι, που πλέον επέστρεψε στα Άχλα, ενώ τα τρία παιδιά της παρουσιάστριας έφυγαν από το νησί και κάνουν διακοπές με τον Γιάννη Λάτσιο.



Τι σου είναι, όμως, αυτοί οι παπαράτσι βρε παιδί μου… Από όλες τις παραλίες των Σποράδων, στις απομακρυσμένες πήγαν!

Και από όοολες τις απομακρυσμένες, σε αυτή που ήταν η Ελένη και ο Ματέο «έπεσαν»!



 Μπαλαμούτι σε ερημική παραλία για Ελένη – Ματέο



 Μπαλαμούτι σε ερημική παραλία για Ελένη – Ματέο



 Μπαλαμούτι σε ερημική παραλία για Ελένη – Ματέο



star.gr




Κανε Like Αν σου αρεσε !!



VIDEO: Ρωσίδα γυμνάζει επί 15 χρόνια ασταμάτητα τον... κόλπο της!

Posted: 14 Aug 2012 03:29 PM PDT

Έχει τους πιο δυνατούς κολπικούς μύες στον κόσμο και μάλιστα με την πιστοποίηση του ρεκόρ Γκίνες...


Kαθώς απέδειξε ότι με τους ηβοκοκκυγικούς μύες του κόλπου της μπορεί να σηκώσει μέχρι και 15 κιλά βάρος χωρίς να πασχίσει καθόλου...

Ο λόγος για τη 42χρονη Ρωσίδα Τατιάνα Κοζεβνίκοβα η οποία γυμνάζει με βάρη το συγκεκριμένο σημείο εδώ και δεκαπέντε χρόνια ασταμάτητα.Αφορμή για να ξεκινήσει η Τατιάνα αυτή την ιδιότυπη γυμναστική ήταν κυρίως η χαλάρωση που της άφησε η γέννα του παιδιού της στο αιδοίο.Έκτοτε, ενημερώθηκε ότι παλαιότερα οι γυναίκες αντιμετώπιζαν το πρόβλημα αυτό με ξύλινες μπάλες.Έτσι και αποφάσισε να το... πολεμήσει και όχι μόνο τα κατάφερε αλλά έχει και ένα συγκριτικό πλεονέκτημα που δικαίως μπορεί να διαφημίζει!





to-kounavi.gr

Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΙΚΟ VIDEO: Γυναίκες…

Posted: 14 Aug 2012 03:24 PM PDT

Όλοι μας έχουμε βρεθεί πρωταγωνιστές σε ένα παρόμοιο σκηνικό…


Δείτε το ξεκαρδιστικό βιντεάκι και θα καταλάβετε!





otherside.gr

Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΔΕΙΤΕ: M.ΣΟΛΩΜΟΥ-Α.ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ: Δύο καυτά κορίτσια στην πισίνα!

Posted: 14 Aug 2012 03:19 PM PDT

Οι δυο δημοφιλείς ηθοποιοί βρέθηκαν μαζί με τον υπόλοιπο θίασο της επιτυχημένη παράστασης Τα Βαφτίσια στη Ρόδο...


Ο φωτογραφικός φακός αποτύπωσε τις στιγμές χαλάρωσης της Μαρίας Σολωμού και της Αθηνάς Οικονομάκου στην πισίνα κεντρικού ξενοδοχείου. Και τα καλογυμνασμένα κορμιά τους τράβηξαν τα βλέματα όλων των ενοίκων!Ενώ και η υπόλοιπη παρέα των πρωταγωνιστών με τον Νίκο Μουτσινά, τον Θανάση Αλευρά, τη Τζένη Διαγούπη, την Ελένη Καρακάση και τη Φωτεινή Ντεμίρη απόλαυσαν και αυτοί μερικές ξέφρενες στιγμές πριν το κουδούνι για την παράσταση χτυπήσει.



http://www.newpost.gr/var/thumbs/3830823_100___.jpeg



http://www.newpost.gr/var/thumbs/28211088_100___.jpeg

 http://www.newpost.gr/var/thumbs/282180211_100___.jpeg

http://www.newpost.gr/var/thumbs/3093292293_100___.jpeg

 http://www.newpost.gr/var/thumbs/3290303923_100___.jpeg



newpost.gr

Κανε Like Αν σου αρεσε !!



Αυτό είναι... πριμ, όχι παίζουμε!

Posted: 14 Aug 2012 03:14 PM PDT

Τι ανακοίνωσε η πρωθυπουργός του Τρίνινταντ
και Τομπάκο Κάμλα Πέρσαντ για τον χρυσό ολυμπιονίκη της χώρας Κέσορν Γουόλκοτ...

Ένα πολυτελές σπίτι, 100.000 δολάρια, 20.000 στρέμματα γης και έναν φάρο!Αυτό ανακοίνωσε η πρωθυπουργός του Τρίνινταντ και Τομπάκο Κάμλα Πέρσαντ, η οποία επεφύλαξε υποδοχή εθνικού ήρωα στον 19χρονο ολυμπιονίκη σύμφωνα με το pheme.gr.

Ο Κέσορν Γουόλκοτ είναι ο δεύτερος αθλητής της χώρας που έλαβε χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Είχε προηγηθεί το 1976 ο Χάσλεϊ Κρόφορντ, ο χρυσός Ολυμπιονίκης των 100 μέτρων στους ολυμπιακούς Αγώνες του Μόντρεαλ, ο οποίος, παρουσία χιλιάδων κατοίκων της χώρας, υποδέχθηκε τον νικητή του ακοντισμού των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου.

Μη ρωτήσετε τι θα κάνει τον φάρο, ο αθλητής. Δεν γνωρίζουμε..



parapolitika.gr

Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΔΕΙΤΕ: Δ.ΝΟΜΙΚΟΥ-Χ.ΧΟΛΙΔΗΣ: Ερωτική απόδραση στη Νάξο!

Posted: 14 Aug 2012 03:09 PM PDT

Στην όμορφο Νάξο αποφάσισαν να περάσουν μερικές μέρες η Δούκισσα Νομικού και ο Χρήστος Χολίδης...


Με άκρως καλοκαιρινή και ευχάριστη διάθεση το ζευγάρι πέρασε ένα ρομαντικό τριήμερο στο κυκλαδίτικο νησί μη χάνοντας φυσικά την ευκαιρία να απολαύσουν τον ήλιο και τη θάλασσα της Νάξου. Ο φακός του «Hello» απαθανάτισε το ζευγάρι στην παραλία της Πλάκας.











http://www.newpost.gr/var/thumbs/144CED_100___.jpeghttp://www.newpost.gr/var/thumbs/xolidis1_100___.jpeg


newpost.gr

Κανε Like Αν σου αρεσε !!



K.ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ: Μιλά πρώτη φορά για τη σχέση της με τον Σαμαρά

Posted: 14 Aug 2012 03:05 PM PDT

Πολλά έχουν γραφτεί τελευταία για την σχέση της όμορφης παρουσιάστριας...


του Δέστε τους με τον διεθνή μας ποδοσφαιριστή, Γιώργο Σαμαρά.Οι φωτογραφίες από τις διακοπές του ζευγαριού, δεν άφησαν αμφιβολίες για τη γέννηση μιας όμορφης σχέσης. Ωστόσο, κανένας από τους δύο δεν είχε μέχρι τώρα μιλήσει ανοιχτά γι' αυτό, καθώς ήθελαν να προστατέψουν μία κατάσταση που είναι ακόμα στο ξεκίνημά της.Η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε για πρώτη φορά για την σχέση της με τον Γιώργο Σαμαρά στο περιοδικό Hello:



-Λένε ότι η συμβίωση με έναν αθλητή δεν είναι εύκολη υπόθεση. Εσείς πως βιώνετε τη μέχρι τώρα σχέση σας με τον Γιώργο;



Μου αρέσει που το θεωρείς δεδομένο. (γέλια)



-Πρόσφατα δημοσιεύτηκαν φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι έχετε σχέση μαζί του.



Είμαι πολύ ειλικρινής ως άνθρωπος και δεν μου αρέσει να κοροϊδεύω κανέναν. Το να σου πω ότι δεν είμαι με τον Γιώργο, όταν υπάρχουν φωτογραφίες από τις διακοπές μας, θα είναι σαν να κοροϊδεύω τον κόσμο. Από την άλλη, δεν μπορώ να επιβεβαιώσω κάτι γιατί θέλω να προστατεύσω ένα κομμάτι της προσωπικής μου ζωής.



-"Μάτια που δεν βλέπονται γρήγορα λησμονιούνται" λέει η γνωστή λαϊκή ρήση. Η απόσταση αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα;



Όταν δύο άνθρωποι περνάνε καλά μαζί και θέλουν ο ένας τον άλλο, τα αδύνατα μπορούν να γίνουν δυνατά. Από εκεί και πέρα θέλει προσπάθεια.



radar.gr

Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Έλληνας περνά με κόκκινο στο Αμπού Ντάμπι !!

Posted: 14 Aug 2012 03:00 PM PDT

Ελληνάρας οδηγεί στo Αμπού Ντάμπι και περνάει με κόκκινο...


Ένας μπάτσος τον σταματά..



-Κύριε, περάσατε με κόκκινο.



-Ε και;;; Λέγε πόσο είναι το πρόστιμο να τελειώνουμε.



-Δεν υπάρχει πρόστιμο, κύριε. Θα πρέπει να σας συλλάβω και να σας πάω στο αυτόφωρο.



-Τι αυτόφωρο ρε φίλε! Κόψε την κλήση να τελειώνουμε!



Τελικά ο μπάτσος τον μπαγλαρώνει και τον πηγαίνει στο δικαστήριο, που στεγάζεται στο κτίριο των φυλακών, είναι άθλιο και τρομακτικό.



Μπόλικος κόσμος περιμένει να δικαστεί, στη σειρά και ο Ελληναράς φίλος μας. Ο Σαουδάραβας πρόεδρος του δικαστηρίου αρχίζει:



-Τι έκανες, ρωτά τον Έλληνα.



-Πέρασα με κόκκινο, κύριε δικαστά. Κόψτε μου ένα πρόστιμο, να πληρώσω.



-Δεν έχει πρόστιμα εδώ. Χασάν, πάρε τον και πήδα τον.



-Μα τι λέτε κύριε πρόεδρε, λέει ο Έλληνας κατατρομαγμένος. Πείτε μου πόσο κάνει, να πληρώσω!



-Χασάν, πάρε τον και πήδα τον είπα. Ο επόμενος, εσύ τι έκανες ;



-Έκλεψα, κύριε δικαστά.



-Χασάν, πάρε τον και κόψε του τα χέρια. Ο επόμενος, εσύ τι έκανες ;



-Σκότωσα, κύριε δικαστά.



-Χασάν, πάρε τον και κόψε του το κεφάλι.



Ο Χασάν, 180 κιλά , δίφυλλη ντουλάπα, καραφλός, με γυαλισμένο κεφάλι και ο ιδρώτας κάνουλα. Βουτά και τους 3 μαζί από τον λαιμό και τους σέρνει έξω από το δικαστήριο, προς τις φυλακές.



Οπότε ο Ελληναράς γυρίζει και του λέει:



-Πού σαι, Χασάν- κοίτα, μην μπερδευτούμε, ε; Εγώ είμαι για πήδημα!!



tsantiri.gr

Κανε Like Αν σου αρεσε !!



Ποιο είναι το πιο καυτό μέρος στη Γη;

Posted: 14 Aug 2012 02:54 PM PDT


Αν σας ρωτούσαν πιο είναι το πιο ζεστό μέρος στον κόσμο, σίγουρα

το μυαλό σας θα πήγαινε στην πυρωμένη έρημο της Σαχάρα. Κι όμως, ένα
άλλο σημείο στον πλανήτη δικαιούται τον -μάλλον καθόλου επίζηλο- τίτλο
του πιο καυτού μέρους στον πλανήτη μας…
Σύμφωνα με νέα επιστημονικά δεδομένα, που έρχονται να αμφισβητήσουν
την πεποίθηση ότι η πιο ζεστή τοποθεσία της Γης βρίσκεται στη Σαχάρα και
δίνουν τα «σκήπτρα» στην έρημο Λουτ στο Ιράν.


Οι ερευνητές του πανεπιστημίου της Μοντάνα στις ΗΠΑ που μελέτησαν
δεδομένα επτά ετών από τους δορυφόρους Landsat της Αμερικανικής
Γεωλογικής Υπηρεσίας, βρήκαν ότι για πέντε από τα επτά χρόνια η
συγκεκριμένη έρημος ήταν το πιο ζεστό μέρος του πλανήτη.


Συγκεκριμένα, η έρημος Λουτ κατείχε το παγκόσμιο ρεκόρ ζέστης το
2004, το 2005, το 2006, 2007 και το 2009. Το μεγαλύτερο ρεκόρ σημειώθηκε
το 2005, όταν καταγράφηκε θερμοκρασία 70,7 βαθμών Κελσίου (159,3
Φαρενάιτ). Η δεύτερη υψηλότερη καταγραφή θερμοκρασίας (69,3 βαθμοί)
έγινε σε μία έρημο στο Κουίνσλαντ της Αυστραλίας.


Συνήθως «βασίλισσα» των θερμοκρασιών θεωρείται η περιοχή Ελ Αζίζια
στη Βόρεια Αφρική, κοντά στη λιβυκή Σαχάρα, όπου το 1922 για πρώτη φορά
καταγράφηκε θερμοκρασία 58 βαθμών Κελσίου. Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο
Μετεωρολογικό Οργανισμό, μέχρι σήμερα επισήμως αυτή θεωρείται η
υψηλότερη θερμοκρασία της ατμόσφαιρας σε μια περιοχή στη Γη.


Τα στοιχεία δείχνουν πάντως ότι από χρόνο σε χρόνο μπορεί να αλλάζει το πιο ζεστό μέρος στην επιφάνεια του πλανήτη μας.


ΠΗΓΗ: 24h.gr
kafeneio-gr.blogspot.com












Κανε Like Αν σου αρεσε !!




ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Ποια διάσημη star ντύθηκε Κλεοπάτρα;

Posted: 14 Aug 2012 02:49 PM PDT


«Ανακαλύπτοντας την εσωτερική μου Κλεοπάτρα
σήμερα στο γύρισμα για το Elizabeth Arden Fantasy Twist», έγραψε η..
Britney Spears στο twitter της και μας ενημέρωσε για την κυκλοφορία του νέου της αρώματος.

Στη φωτογράφιση, η Britney ποζάρει φορώντας ένα χρυσό φόρεμα με μανίκια ντυμένα με φτερά, πολλά βραχιόλια και ένα χρυσό κόσμημα στα μαλλιά που μαζί με το έντονο μαύρο eyeliner θυμίζουν Κλεοπάτρα.

Το Fantasy Twist είναι το τελευταίο άρωμα από την αυτοκρατορία της διάσημης τραγουδίστριας που κυκλοφόρησε το πρώτο της άρωμα, Curious το 2004 αφού υπέγραψε με την Elizabeth Arden. Μέχρι το 2009 είχε κυκλοφορήσει άλλα 7 αρώματα κερδίζοντας $1.5 εκατομμύρια.
kamikazi.gr
Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Δείτε πώς έχασε 4 κιλά σε μία εβδομάδα η Έλενα Παπαρίζου!

Posted: 14 Aug 2012 02:45 PM PDT



Η Έλενα Παπαρίζου κατάφερε να χάσει τέσσερα ολόκληρα κιλά μέσα σε μία εβδομάδα!


Όλοι απόρησαν όταν είδαν την τραγουδίστρια εμφανώς πιο αδυνατισμένη μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα. Πώς το κατάφερε αυτό;

Σύμφωνα με το περιοδικό «Λοιπόν», με τη νέα επαναστατική δίαιτα «Leptin Diet», που κάνει θραύση στο Χόλυγουντ!

Η λεπτίνη είναι μία ορμόνη που βοηθάει στη ρύθμιση της όρεξης και του μεταβολισμού και παράγεται από τα λιποκύτταρα.
Ανάλογα λοιπόν με τις τροφές που θα καταναλώσουμε, θα τη διατηρήσουμε στα σωστά επίπεδα, ώστε να μην πεινάμε αλλά και να ενεργοποιήσουμε το μεταβολισμό μας.

Η δίαιτα δε βασίζεται σε κάποιος συγκεκριμένες τροφές όπως γκρέιπφρουτ, σπανάκι, ντομάτα, αβγά, γιαούρτι, κεράσι, λάχανο, πράσινο τσάι, πιπεριά, μαρούλι, βατόμουρο, μπρόκολο, δημητριακά ολικής αλέσεως, χυμός λεμονιού και πορτοκαλιού.

Επιβάλλεται δε το χυμό λεμονιού (αραιωμένο σε νερό) να τον πίνετε όλη μέρα όταν διψάτε ή πεινάτε.
kamikazi.gr
Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Kαλοκαιρινές κοτσίδες - Πώς θα πετύχεις το πιο εντυπωσιακό χτένισμα

Posted: 14 Aug 2012 02:39 PM PDT


Οι κοτσίδες του καλοκαιριού είναι η απόλυτη
μόδα στα χτενίσματα και εκτός από σέξι είναι και ιδιαίτερα εύκολες και βολικές.



Παρακάτω θα βρεις τις πιο εντυπωσιακές κοτσίδες που θα σε μεταμορφώσουν στην απόλυτη καλοκαιρινή θεά...



Κοτσίδες ψηλά, στο πλάι, χαμηλές, ανακατεμένες, όλες οι κοτσίδες είναι must. Εσύ ποια θα διαλέξεις;







Η πολυδιάστατη: Η αλογοουρά που ξεκινάει από τα πλάγια
και καταλήγει στο πίσω μέρος του κεφαλιού κάνει το τρικ: μπορεί να τη
δεις από μπροστά. Η Νταϊάν Κρούγκερ δείχνει ότι έχει μια απλή κοτσίδα
στο πλάι με μια χωρίστρα στη μέση, αλλά αν δεις από πίσω τα μαλλιά της,
τότε θα καταλάβεις ότι πρόκειται για υπερπαραγωγή.



Οι δύο πλαϊνές κοτσίδες που ενώνονται στο πίσω μέρος του κεφαλιού είναι
ένα από τα τρεντ της νέας σεζόν που δεν θα σε αφήσουν ασυγκίνητη!







Στη θάλασσα: Μια άκρως θαλασσινή καλοκαιρινή πρόταση,
δεν είναι άλλη από την κοτσίδα-ψαροκόκκαλο. Αν έχεις μακριά μαλλιά, τότε
μπορείς να φτιάξεις αυτήν την κοτσίδα και να αναδείξεις τέλεια τα
χαρακτηριστικά του προσώπου σου με το πιο σέξι και καλοκαιρινό χτένισμα
που δε θέλει πάνω από δέκα λεπτά για να φτιαχτεί.



Για πιο εντυπωσιακό look άφησε αρκετό χώρο αφού τα πιάσεις με το λαστιχάκι και ετοιμάσου να κερδίσεις τα βλέμματα.







Η γαλλική κοτσίδα: Είναι γρήγορη, απίστευτα σέξι και
πολύ εύκολη να την πετύχεις. Φέτος η γαλλική κοτσίδα αλλάζει μορφή και
γίνεται πιο χοντρή, στο πλάι, ή ακόμη και σαν στεφάνι ξεφεύγοντας από
την κλασσική της μορφή στο πίσω μέρος του κεφαλιού.



Η χοντρή γαλλική κοτσίδα είναι πιο εντυπωσιακή και είναι ένα χτένισμα
που δύσκολα χαλάει και άρα το απολαμβάνεις για πολύ περισσότερο. Το
βασικό της γαλλικής κοτσίδας είναι ότι το κέντρο της δεν είναι στη μέση
αλλά στα πλάγια.







Χαλαρές κοτσίδες ψηλά: Οι κοτσίδες που δείχνουν
ταυτόχρονα γκλάμουρ και ιδανικές για καθημερινό look είναι εκείνες που
είναι χαλαρές και αν τις μαζέψεις στο επάνω μέρος του κεφαλιού
δημιουργούν το χτένισμα που έκλεψε τις εντυπώσεις σε όλα τα σόου του
Valentino.









Η ρομαντική κοτσίδα-στέμμα:
Στην πιο χαλαρή -δηλαδή με χοντρή
πλέξη- ή στην πιο σφιχτή της εκδοχή -δηλαδή με πιο σφιχτή πλέξη και
μικρότερου πάχους τούφες-, η κοτσίδα-στέμμα είναι ένα μοναδικό χτένισμα.



Το βασικό είναι να έχεις μακριά μαλλιά που σου επιτρέπει να
δημιουργήσεις τις πλεξούδες όσο χαλαρές ή σφιχτές θέλεις. Από μια μικρή
κοτσίδα κατά μήκος του μετώπου, μέχρι την κοτσίδα-στέμμα κατά μήκος, το
χτένισμα αυτό σου χαρίζει αριστοκρατική κομψότητα ενώ ταυτόχρονα δεν
είναι στιλιζαρισμένο και στημένο αλλά τονίζει την girlie πλευρά σου.







Κοτσίδες που σχηματίζουν στέκα: Οι πολλές και λεπτές κοτσίδες ήταν το φόρτε σου από μικρή; Τότε είσαι μέσα στη μόδα χωρίς να κουνήσεις το δάχτυλό σου.



Για να πετύχεις το look δεν έχεις παρά να φτιάξεις πολλά και μικρά
κοτσιδάκια στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού έτσι ώστε να δημιουργούν
έστω και νοητά μια στέκα. Μπορείς να έχεις από 4 μέχρι όσα θέλεις, όπως
είδαμε και στα σόου του Alexander Macqueen!



Πηγή: womenonly.gr












Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Ξεκαρδιστικό: Πώς βλέπουν τα χρώματα τα δύο φύλα; (pic)

Posted: 14 Aug 2012 02:34 PM PDT


Μια αλήθεια για τη διαφορά αντίληψης...










kamikazi.gr
Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Η επιλογή του συντρόφου

Posted: 14 Aug 2012 02:29 PM PDT


"Παράξενος είσαι, το ξέρεις; Δεν
καταλαβαίνεις ότι ένας πλούσιος άντρας είναι σαν ένα χαριτωμένο κορίτσι; Εσύ μπορεί να μην παντρευτείς ένα κορίτσι μόνο και μόνο επειδή είναι χαριτωμένο, αλλά για όνομα του θεού δεν βοηθάει αυτό;"

(ΜΕΡΙΛΙΝ ΜΟΝΡΟΕ, στην ταινία "ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΙΣ ΞΑΝΘΕΣ")

Τόσο οι γυναίκες όσο και οι άντρες στην επιλογή συντρόφου φαίνεται να επηρεάζονται από την εξωτερική εμφάνιση αλλά και από την κοινωνικοοικονομική θέση του συντρόφου, δίνοντας όμως τα δύο φύλα διαφορετικό βάρος σε αυτούς τους δύο τομείς, ενώ διαφέρει και η ιεράρχηση των χαρακτηριστικών.
Οι άντρες παρακινούνται περισσότερο από το οπτικό ερέθισμα. Για τους περισσότερους τα εξωτερικά χαρακτηριστικά μίας γυναίκας είναι αυτά που τους καθορίζουν σε πρώτο επίπεδο αν επιθυμούν να έχουν μία σεξουαλική σχέση μαζί της. Μετά απ' αυτό διαπιστώνουν την ανάγκη ή την επιθυμία τους για μία πιο στενή σχέση. Αρχικά λοιπόν, προσδιορίζουν ποιες γυναίκες είναι αποδεκτές για σεξουαλικές σχέσεις και έπειτα θα αξιολογούν ποιες αξίζουν μεγαλύτερη προσοχή.
Αντίθετα για τις γυναίκες το κυρίαρχο ερέθισμα για την προσέγγιση ενός άνδρα είναι η κοινωνικοοικονομική του θέση. Μέσα από μία ασυνείδητη διανοητική διαδικασία, η υψηλή κοινωνική και οικονομική θέση του άντρα έχουν την ικανότητα να μεταβάλλουν το πόσο ελκυστικός εξωτερικά και επιθυμητός σεξουαλικά είναι αυτός ο άντρας στα μάτια των περισσότερων γυναικών. Αρχικά λοιπόν προσδιορίζουν ποιοι άντρες είναι κοινωνικά, εμφανισιακά και προσωπικά αποδεκτοί και μετά αποφασίζουν ποιοι θα μπορούσαν να είναι αποδεκτοί για σεξουαλικές σχέσεις.

Τα Κριτήρια Των Ανδρών Για Την Επιλογή Συντρόφου
Για την πλειοψηφία των ανδρών τα βασικά κριτήρια για την επιλογή συντρόφου είναι:
  • Η εμφάνιση της γυναίκας ώστε να τον διεγείρει σεξουαλικά (η εμφάνιση είναι ένας υποκειμενικός ορισμός. Παρόλο που υπάρχουν τα κοινωνικά πρότυπα που ασκούν μεγάλη επιρροή στο άτομο, ο κάθε άνδρας μπορεί να δίνει και έναν δικό του ορισμό για την ομορφιά της γυναίκας).
  • Να βρίσκεται σε παρόμοιο με το δικό του κοινωνικό και οικονομικό επίπεδο
  • Να είναι έξυπνη και κοινωνική - Θέλει να προκαλεί το θαυμασμό των άλλων αλλά ταυτόχρονα υπάρχει και κτητικότητα. Θέλει να νιώθει την ασφάλεια ότι η συγκεκριμένη γυναίκα είναι "δική" του.
  • Να τον προδιαθέτει ότι θα είναι καλή μητέρα, σύζυγος και σύντροφος (έχοντας ως πρότυπο συνήθως τη δική του μητέρα)
  • Να ταιριάζουν μεταξύ τους σαν άτομα, να αποδέχεται την προσωπικότητά της - να έχουν κοινά ενδιαφέροντα, να μπορούν να επικοινωνούν.
Τα Κριτήρια Των Γυναικών Για Την Επιλογή Συντρόφου
Για την πλειοψηφία των γυναικών τα βασικά κριτήρια για την επιλογή συντρόφου είναι:
  • Οι οικονομικές απολαβές, η μόρφωση του άνδρα και η κοινωνική του θέση, (να κερδίζει αρκετά χρήματα από τη δουλειά του, να είναι δυναμικός και φιλόδοξος ,να προέρχεται από καλή οικογένεια, να είναι αρεστός στους άλλους, να της προκαλεί θαυμασμό)
  • Η ποιοτική συναισθηματική επικοινωνία, (να δείχνει κατανόηση, να υπάρχει σεβασμός μεταξύ τους, τρυφερότητα)
  • Να την κάνει να νιώθει συναισθηματικά ασφαλής
  • Να την προδιαθέτει ότι θα είναι πιστός σύντροφος και καλός πατέρας.
  • Να μην την υποτιμά, να την υπολογίζει ,να την αναγνωρίζει και να την επιβεβαιώνει.
  • Να έλκεται από την εξωτερική του εμφάνιση.
Έρευνες έχουν δείξει ότι οι άνδρες στο μεγαλύτερο ποσοστό τους επιλέγουν γυναίκες κατώτερές τους ως προς το επάγγελμα, τη μόρφωση και το εισόδημα για τους εξής λόγους:
  • Οι ίδιες οι γυναίκες στην πλειοψηφία τους προτιμούν να έχουν σχέση και να παντρεύονται άντρες που βρίσκονται σε υψηλότερο κοινωνικό και οικονομικό επίπεδο.
  • Συχνά οι γυναίκες καριέρας δεν καλύπτουν τις προδιαγραφές τους, όσον αφορά στην εξωτερική εμφάνιση (ντύνονται πιο συντηρητικά, δεν ακολουθούν ιδιαίτερα τη μόδα της εποχής)
  • Οι περισσότεροι άνδρες θέλουν γυναίκες που θα μπορούν να διακόψουν προσωρινά την καριέρα τους, όταν το ζευγάρι θα έχει μικρά παιδιά.
  • Συνήθως οι άντρες συμβαδίζουν με τα κοινωνικά στερεότυπα που τον θέλουν "ισχυρότερο" από τη γυναίκα. Μία σύντροφος το ίδιο "ισχυρή" με αυτόν πολλές φορές δημιουργεί ανταγωνιστική διάθεση και αυτό προκαλεί φόβο στον άνδρα.
Τα κριτήρια των γυναικών είναι πιο ελαστικά και πιο ποικίλα από αυτά των ανδρών. 
Για τις γυναίκες καθώς περνούν τα χρόνια, η ηλικία των επιθυμητών συντρόφων αυξάνει ανάλογα, ενώ στους άντρες παρατηρούμε την τάση να προτιμούν νεότερες γυναίκες, με αποτέλεσμα να αυξάνεται η διαφορά ηλικίας. Όσο βελτιώνεται το εισόδημα και η κοινωνική θέση των γυναικών, οι προδιαγραφές τους για τους συντρόφους τους ανεβαίνουν αντίστοιχα. Καθώς οι γυναίκες αναρριχώνται στα ανώτερα κοινωνικοοικονομικά στρώματα, παρατηρείται ότι τα κριτήριά τους αλλάζουν γιατί επέρχεται σύγκριση, τόσο μεταξύ των ανδρών που συναντούν στο νέο περιβάλλον, όσο και με αυτά που έχουν καταφέρει οι ίδιες. Αυτό τις κατευθύνει προς τους άντρες εκείνους που θα τους εξασφαλίσουν κάποιο όφελος, που θα μπορούν να τις στηρίζουν, να τις φροντίζουν και να τις βοηθούν, ώστε να νιώθουν την ασφάλεια και την ευτυχία που ζητούν. Ωστόσο θα πρέπει να αναφερθεί ότι τα κριτήρια ποικίλλουν και μεταξύ των ίδιων των γυναικών, γιατί εξαρτώνται και από την κατάσταση την οποία βρίσκεται και η ίδια η γυναίκα. Δηλαδή, από την ηλικία της, το εισόδημά της, τον τρόπο ζωής της, τις συναισθηματικές και υλικές τις ανάγκες καθώς και με τα όσα μπορεί και εκείνη να αποκτήσει σύμφωνα με τις δυνατότητες αλλά και τις φιλοδοξίες της. 

Τι μπορεί να φταίει για τις "λάθος" επιλογές συντρόφων
  • Όταν η επιλογή συντρόφου γίνεται κάτω από την πίεση του χρόνου. Πολλές φορές "η κοινωνική προσταγή" του γάμου αγχώνει εφόσον τα χρόνια περνούν - ειδικότερα όσον αφορά το γυναικείο φύλο, που το βιολογικό ρολόι για τη μητρότητα έχει ημερομηνία λήξης. Έτσι γίνεται ένας συμβιβασμός και επιλέγουμε έναν σύντροφο που συνήθως δεν πληρεί τα κριτήριά μας, προκειμένου να απαντήσουμε σε πρώτο επίπεδο ίσως στην ανάγκη , την πίεση ή τα μηνύματα της πατρικής μας οικογένειας ,αλλά και της κοινωνίας εφόσον ο γάμος ορίζεται ως στόχος για την ανθρώπινη ολοκλήρωση.
  • Τα προσωπικά βιώματα μέσα από την πατρική οικογένεια και οι τραυματικές εμπειρίες που πιθανότατα έχουμε από τη σχέση των γονιών μας, πολλές φορές εμπλέκονται και στην προσωπική μας ζωή. Είναι πιθανό, λοιπόν, να επαναλάβουμε την προβληματική σχέση, που έχουμε ήδη βιώσει και μας είναι οικεία, ή ασυνείδητα να την προκαλέσουμε.
  • Η εξάρτηση που απορρέει από μία μακρόχρονη συμβίωση σε συνδυασμό με το φόβο και την ανασφάλεια που μπορεί να μας προκαλεί η ιδέα του καινούργιου συντρόφου.
  • Η έλλειψη αυτογνωσίας. Δεν έχουμε προσδιορίσει τις ανάγκες και τις επιθυμίες μας μέσα στη σχέση.
  • Ο αρχικός παρορμητισμός που μπορεί να ξεκινήσει μία σχέση και στη συνέχεια η αδυναμία μας να τη διακόψουμε.
  • Η χαμηλή αυτό-εκτίμηση είναι άλλος ένας λόγος για να εγκλωβιστούμε σε μία σχέση.
7 Βήματα Για Μια Πιο Συνειδητή & Καλύτερη Επιλογή Συντρόφου
  • Προσπάθησε να μη μεταφέρεις τραυματικές εμπειρίες, φόβο και απωθημένα από το παρελθόν.
  • Εντόπισε λάθη που μπορεί να έγιναν σε προηγούμενες σχέσεις και προσπάθησε να μην τα επαναλάβεις
  • Αναγνώρισε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου και επέλεξε έναν σύντροφο που θα μπορέσει να σου τις ικανοποιήσει
  • Βάλε τα όριά σου. Αυτό θα ενισχύσει την αυτό-εκτίμησή σου, ενώ θα κερδίσεις και το σεβασμό του συντρόφου σου.
  • Δημιούργησε την εικόνα της σχέσης που θα σου άρεσε και πως προσδιόρισε πώς ακριβώς θα ήθελες ένα σύντροφο δίπλα σου.
  • Στις κοινωνικές σου εκδηλώσεις προσπάθησε να μη σου γίνει "έμμονη ιδέα" να βρεις ένα σύντροφο. Είναι σημαντικό να απολαμβάνεις κάθε στιγμή της ζωής σου και ταυτόχρονα να είσαι ανοιχτός/ή στις προσεγγίσεις από το αντίθετο φύλο.
  • Προσπάθησε να επικοινωνείς με τους άλλους με αυθεντικότητα και ειλικρίνεια
Είναι αλήθεια, ότι μπορεί να χρειαστεί πολύς καιρός, αναζητώντας τον κατάλληλο σύντροφο. Είναι, όμως επίσης αλήθεια, ότι μπορεί να χάσετε πολύ χρόνο, αν δεν θα είστε αρκετά επιλεκτικοί, και, επιπλέον, συχνά θα βιώνετε, ματαιώσεις και απογοητεύσεις.

Είναι σημαντικό να επισημάνουμε ότι όλα αυτά τα κριτήρια που αναφέραμε παραπάνω δεν είναι απόλυτα. Διαφοροποιούνται σύμφωνα με τον τόπο και την κουλτούρα, την εποχή, το κοινωνικό στρώμα, το μορφωτικό επίπεδο, αλλά και το ίδιο το άτομο εφόσον λάβουμε υπόψη μας ότι κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός και έχει τα δικά του προσωπικά βιώματα.
pistepseto
Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Τι κρατά έναν άντρα σε μία σχέση;

Posted: 14 Aug 2012 02:24 PM PDT


Αποτελεί ένα μέρος όπου μπορεί να
μοιραστεί συναισθήματά, που ενδεχομένως δεν είναι σε θέση να συζητήσει με κανέναν άλλο.
Ο τρόπος που είναι δομημένη οι κοινωνία μας, δίνει στις γυναίκες την δυνατότητα να έχουν σχέσεις με φίλες τους, να μιλούν μεταξύ τους ανοιχτά και να ζητούν η μια από την άλλη βοήθεια, όταν το χρειαστούν. Οι άντρες όμως από την άλλη πλευρά, δεν συνηθίζουν να κάνουν τέτοιου είδους συζητήσεις με τους φίλους τους.

Όταν ένας άντρας, βρίσκεται σε μια σχέση, λειτουργεί τελείως διαφορετικά απ' ότι όταν δεν έχει σχέση, ενώ η γυαναίκα λίγο πολύ το ίδιο. Νιώθει ότι είναι μέρος ενός συνόλου και λειτουργεί με μεγαλύτερη όρεξη, έχοντας την προσμονή ότι το βράδυ θα συναντήσει κάποιον άλλον άνθρωπο. Κι εδώ δεν εννοώ κάποιον για σεξ, αλλά κάποιον που θα τον κάνει να νιώσει πολύ πιο οικεία. Κάποιον, που θα τον έχει επιλέξει γι' αυτό που είναι, γεγονός που του προσφέρει εξαιρετική σιγουριά. Μπορεί η δουλειά του να είναι επίπονη, βαρετή ή κουραστική. Μπορεί το εργασιακό του περιβάλλον να μην τον ευχαριστεί. Μπορεί το άγχος και οι απαιτήσεις του ανταγωνισμού ώρες-ώρες να τον οδηγούν σε οριακές καταστάσεις. Παρόλα αυτό όμως, υπάρχει ένας άνθρωπος που στο τέλος αυτής της δύσκολης ημέρας θα τον περιμένει και θα τον γεμίσει με αγάπη και κατανόηση. Υπάρχει ο δικός του άνθρωπος, κι αυτό είναι το φάρμακο για όποια δυσκολία αντιμετωπίζει στην καθημερινότητά του. Πολλοί άντρες, οφείλουν την επιτυχία τους στο γεγονός ότι υπάρχει μια σύντροφος που νοιάζεται για το τι θα τους συμβεί και τους βοηθάει να επιλύσουν μικρά ή μεγάλα προβλήματα. Αυτό το είδος φροντίδας τους παρέχει ισορροπία και σταθερότητα. 


Φυσικά και μεγάλο, πολύ μεγάλο ρόλο παίζει το σεξ, παρότι δεν είναι αυτό που εν τέλει θα κερδίσει ολοκληρωτικά έναν άντρα. Το σεξ του είναι απαραίτητο(και σε ποιον δεν είναι άλλωστε!), οπότε όταν η σχέση του, του προσφέρει απολαυστικό σεξ, είναι πολύ χαρούμενος, ενώ όταν η σεξουαλική σχέση δεν είναι ικανοποιητική, γίνεται εξαιρετικά νευρικός. Του αρέσει να ξέρει ότι η σύντροφός του τον θεωρεί sexy. Και οι δυο σύντροφοι είναι ευχαριστημένοι όταν το σεξουαλικό κομμάτι μιας σχέσης είναι ικανοποιητικό. Βέβαια η έννοια "ικανοποιητικό", μπορεί να σημαίνει διαφορετικά πράγματα για τους δυο συντρόφους. Ωστόσο, τους περισσότερους άντρες τους βοηθά να νιώθουν ότι είναι αξιαγάπητοι, ότι έχουν την αποδοχή της συντρόφου τους, τον θαυμασμό της και την αναγνώρισή της. Χωρίς αυτό δεν μπορούν να λειτουργήσουν.
πηγή:ladiesbeautyblogspot.gr

Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Αρκούδες διέρρηξαν σπίτι και ήπιαν 100 μπύρες

Posted: 14 Aug 2012 02:19 PM PDT



Με "βαρύ" κεφάλι ξύπνησε μία οικογένεια αρκούδων στη Νορβηγία, αφού εισέβαλε σε εξοχική κατοικία και ήπιε περισσότερες από εκατό μπύρες!
Μετά τη "διάρρηξη", οι αρκούδες βρήκαν τα κουτάκια μπύρας και τα κατανάλωσαν.
Οι αρκούδες εισέβαλαν στο σπίτι από το παράθυρο, προφανώς έχοντας μυρίσει τα τρόφιμα, το μέλι και τη μαρμελάδα που είχαν στα ντουλάπια οι ιδιοκτήτες.
"Γυρίσαμε και βρήκαμε τα πάντα κατεστραμμένα. Ήταν σαν να έκανε κάποιος το πιο τρελό πάρτι της ζωής του εδώ μέσα. Καταλάβαμε ότι πρέπει να μπήκαν από το παράθυρο, αφού υπήρχαν παντού πατημασιές", είπε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού.
Πηγή: Telegraph

Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



ΕΛΛΗΝΑΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ Εργάζεται και ως νοσηλευτής στο "Παίδων"

Posted: 14 Aug 2012 02:14 PM PDT


Μπορεί να είναι ένας από τους πιο
αναγνωρίσιμους
ηθοποιούς με συμμετοχές σε πολύ μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες αλλά και
θεατρικές παραστάσεις όπως "Το γάλα", όμως τα πρωινά εργάζεται ως
νοσηλευτής στο Νοσοκομείο Πάιδων.



Μιλώντας στο TV Έθνος αποκάλυψε ότι στενοχωριέται με τις εικόνες που αντικρύζει στην Ελλάδα του σήμερα.


Ο λόγος για τον γοητευτικό Βασίλη Παλαιολόγο ο οποίος έκανε έκκληση στον κόσμο.


"Πεινασμένα παιδιά, απελπισμένες μανάδες και πατεράδες με κενό
βλέμμα... αν αυτή είναι μια εικόνα που μας θλίβει, ελάτε να κάνουμε κάτι
όλοι μαζί"
είπε χαρακτηριστικά.











radar.gr










Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



ΦΩΤΟ: Δείτε τα φίδια που κρύβονται στην Αθήνα

Posted: 14 Aug 2012 02:09 PM PDT


Η αλήθεια είναι ότι η Αθήνα έχει φίδια.
Δεν τα
βλέπουμε γιατί είναι πολύ διακριτικές παρουσίες. Εμφανίζονται συνήθως αν
κάτι τα ενοχλήσει στο χώρο που διαβιούν, μια εκσκαφή πχ ή μια
κατεδάφιση παλιού σπιτιού. Και τότε προκαλείται ένας χωρίς λόγο πανικός,
γιατί οι περισσότεροι συμπολίτες μας τα θεωρούν άκρως επικίνδυνα. Χωρίς
πραγματικό λόγο, μιας και το μόνο φίδι που μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα με το δάγκωμά του στη χώρα μας είναι η οχιά.


Τα φίδια που συνήθως καλείται να περισυλλέξει ο Σύλλογος Προστασίας
και Περίθαλψης Άγριας Ζωής ΑΝΙΜΑ, προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα
και να ξεφοβηθούν οι έντρομοι περίοικοι (βλέποντάς μας να τα πιάνουμε
συνήθως με γυμνά χέρια) είναι λαφιάτες (Elaphe quatorlineata) και
σπιτόφιδα (Zamenis situla), αλλά δεν λείπουν και οι σαΐτες (Platyceps
najadum) οι δενδρογαλιές (Hierophis gemonensis) και οι σαπίτες (Malpolon
insignitus).



Λαφιάτης κάτω από ρόδα σταθμευμένου αυτοκινήτου

Ο Λαφιάτης της Κυψέλης

Λαφιάτης από τους Αμπελόκηπους
tsantiri










Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



ΤΕΟ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ Η πρώτη εικόνα του μοντέλου μέσα από τη φυλακή

Posted: 14 Aug 2012 02:04 PM PDT


Έχουν περάσει τριάμισι χρόνια από την ημέρα που το

35χρονο μοντέλο πιάστηκε επ΄ αυτοφώρω να εισάγει 4 κιλά κοκαΐνης από την
Κολομβία μέσω διασυνδέσεων που είχε αναπτύξει με τα καρτέλ της
Λατινικής Αμερικής.



Δυο χρόνια μετά την καταδίκη του σε 18 χρόνια κάθειρξη, ο Τεό
Θεοδωρίδης δείχνει να έχει συνειδητοποιήσει πλήρως ότι η ζωή του έχει
πάρει νέα τροπή.


Μακριά πλέον από τα λαμπερά φώτα της δημοσιότητας και τους διάσημους
φίλους, προσπαθεί να κάνει νέα αρχή έχοντας στο πλευρό του ελάχιστους
ανθρώπους αλλά και τις δυο γυναίκες της ζωής του: την πρώην σύζυγο του
και το νεαρό μοντέλο από τη Βραζιλία, Τζουλιάνα Μπαρμπόσα, αναφέρει το Πρώτο Θέμα.


Δουλεύει ως ελαιοχρωματιστής, εκκλησιάζεται στον Άγιο Ελευθέριο
Διαβατών, μαθαίνει ισπανικά και ορκίζεται ότι θα αποτοξινωθεί από
την κοκαΐνη, κόβοντας ακόμη και το τσιγάρο. Ένας άλλος Τεό Θεοδωρίδης,
αγνώριστος, αδυνατισμένος, κοντοκουρεμένος  και απόλυτα συμβιβασμένος με
την καθημερινότητα της φυλακής.











radar.gr










Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Τι λένε τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 15/8;

Posted: 14 Aug 2012 01:59 PM PDT



Τα Ζώδια Σήμερα 15 Αυγούστου 2012




Κριός
21/3-20/4

Η σημερινή Τετάρτη, αγαπητέ Κριέ, θα κυλήσει πολύ καλά και με αρκετή αισιοδοξία, αφού θα καταφέρεις να λύσεις κάποιες καταστάσεις, που στο παρελθόν παρέμεναν στάσιμες και σου δημιουργούσαν πρόβλημα. Σήμερα, ό,τι σκεφτείς μπορείς να το καταφέρεις, αρκεί να μην καταπιάνεσαι με όλα μαζί, γιατί θα οδηγηθείς σε αντίθετα αποτελέσματα. Επίσης, είναι πιθανό να δεχτείς κάποιες ειδήσεις, που θα σε ανακουφίσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Κριέ, η σχέση σου θα πάει πολύ καλά και μπορείς να κάνεις όνειρα και νέα σχέδια με το σύντροφό σου για το κοινό σας μέλλον. Ακόμα κι αν είσαι μόνος, τώρα μπορείς να ξεκινήσεις μία πολύ όμορφη σχέση στη ζωή σου, αρκεί να μην τα δώσεις όλα από την πρώτη στιγμή.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Κριός, σήμερα μπορείς να διευθετήσεις αρκετές εκκρεμότητες που έχεις και σε αγχώνουν. Στα οικονομικά σου, τα πράγματα αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα, αλλά πρέπει να είσαι συγκρατημένος, για να τις σταθεροποιήσεις.




Ταύρος
21/4-20/5

Σήμερα μην κάνεις καμιά βιαστική κίνηση και προσπάθησε να βάλεις έναν προγραμματισμό στα σχέδιά σου, αγαπητέ Ταύρε. Η ευελιξία και η διπλωματία σου θα είναι έντονες και ακόμα και κάποια πρόσωπα που διαφωνούν μαζί σου, τελικά θα συμφωνήσουν με τις ιδέες σου. Γενικά δες τις καταστάσεις από μία άλλη σκοπιά, γιατί σε μερικά πράγματα σε έχει παρασέρνει η ευαισθησία σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Ταύρε, η σχέση σου θα πάει καλύτερα, αν δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα στις κουβέντες που θα κάνεις με το σύντροφό σου και αφήσεις στην άκρη το πείσμα και τον εγωισμό σου. Πέρνα χαλαρά και ρομαντικά μαζί του, ώστε να φέρεις την ηρεμία και την ευτυχία στη σχέση σου. Αν δεν έχεις σύντροφό, πολύ πιθανό να κάνεις μια καινούργια γνωριμία, που θα σου φέρει πολύ χαρά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Ταύρος, η δυναμικότητα που έχεις θα είναι μεγάλη και θα μπορέσεις να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα, που σε απασχολούν εδώ και πολύ καιρό. Πριν κάνεις οποιαδήποτε αγορά, να την σκεφτείς πολύ καλά, καθώς δεν είναι κατάλληλη περίοδος για έξοδα και για άσκοπες αγορές.





Δίδυμοι
21/5-21/6

Η σημερινή μέρα έχει ένταση και εκνευρισμό, που πιθανόν να έχουν δυσάρεστο αντίκτυπο στην ψυχολογία ή τις ασχολίες σου, αγαπητέ Δίδυμε. Στη σχέση σου με τους άλλους, ιδιαίτερα με τα φιλικά σου άτομα, ενδέχεται να προκύψουν κάποιες ρήξεις και μάλιστα με δυσάρεστα αποτελέσματα και για τις δύο πλευρές. Απόφυγε τις βιαστικές αποφάσεις ή τις σπασμωδικές ενέργειες και ό,τι κάνεις, φρόντισε να είναι μετρημένο. Προτίμησε χαλαρές συζητήσεις, με άτομα που σε ευχαριστούν ψυχικά και σε κάνουν να αισιοδοξείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φίλε Δίδυμε, η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και πολλές προβληματικές καταστάσεις έχουν ισορροπήσει. Θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και να χαλαρώσεις δίπλα του, από την κουραστική ημέρα. Αν είσαι αδέσμευτος, μπορεί να λάβεις μία είδηση από κάποιο άτομο του παρελθόντος, που θα σου φτιάξει το κέφι. Μην χάνεις καμία ευκαιρία, που μπορεί να φέρει μια νέα πνοή στην προσωπική σου ζωή.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Δίδυμος, δεν έχεις προβλήματα και θα μπορέσεις να υλοποιήσεις κάποια σχέδια, που ήταν σε στασιμότητα. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να σκεφτείς πώς θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις ανοίγματα από το παρελθόν, που σε αγχώνουν ακόμα.




Καρκίνος
22/6-22/7

Η σημερινή Τετάρτη θα είναι ημέρα εσωτερικής αναζήτησης για εσένα, αγαπητέ Καρκίνε. Ίσως έρθεις σε σύγκρουση με τα συναισθήματά σου και μπορεί να νοιώθεις αρκετή ένταση, έως ότου βρεις κάποια λύση. Προσοχή, γιατί η μέρα είναι πολύ εκρηκτική, με αποτέλεσμα να αντιδράς με πείσμα τις περισσότερες φορές σε όσα σου λένε. Πάντως, θα πρέπει να προσέχεις πώς χειρίζεσαι τις καταστάσεις και να επιχειρείς πάντα να τις κρατάς υπό έλεγχο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Καρκίνος, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, σου χαρίζει πολύ ερωτισμό και δυναμικότητα, που αν τα διοχετεύσεις μέσα στη σχέση σου, θα περάσεις μια πολύ ωραία βραδιά. Αλλά ακόμα κι αν είσαι μόνος, θα έχεις σήμερα πολλές ευκαιρίες να κάνεις την γνωριμία που θέλεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Καρκίνε, χρειάζεται να οργανωθείς λίγο περισσότερο, για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία που θέλεις. Στα οικονομικά σου, τα πράγματα δεν πάνε άσχημα, αλλά σήμερα απόφυγε να παρασυρθείς και να κάνεις πολλά έξοδα.





Λέων
23/7-23/8

Σήμερα η επικοινωνία σου είναι ανεβασμένη και απολαμβάνεις τον θαυμασμό των γύρω σου, φίλε Λέων. Βάλε νέες βάσεις στα σχέδιά σου και μην δώσεις σημασία σε σχόλια, που μπορεί να γίνουν. Η συναισθηματικότητά σου είναι πολύ έντονη και καλά θα κάνεις να την περιορίσεις και να δεις τις καταστάσεις ρεαλιστικά. Θα δεις ότι υπάρχουν πρόσωπα που σε νοιάζονται πραγματικά και μπορούν σε βοηθήσουν. Αν έχεις κάποια προβλήματα, είναι καιρός να αναθερμάνεις τις σχέσεις σου και να έρθεις πιο κοντά τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αγαπητέ Λέων, στη σχέση σου μπορείς να περάσεις πολύ καλά. Διώξε το άγχος που σε έχει καταβάλει και φρόντισε να περάσεις χαλαρά και ρομαντικά με το σύντροφό σου. Όσο για σένα, που η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, είναι πολύ πιθανό ένα ενδιαφέρον πρόσωπο να εμφανιστεί σήμερα στο δρόμο σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Λέων, μπορείς να κάνεις συνεργασίες και να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια, που έχεις εδώ και καιρό. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να είναι προβληματικά, αλλά μπαίνεις σε μια περίοδο, που κάποιες καταστάσεις θα σε βοηθήσουν να αυξήσεις τα έσοδά σου και να νιώσεις καλύτερα.





Παρθένος
24/8-22/9

Αν είσαι Παρθένος, σήμερα μπορείς να βάλεις στο μυαλό σου σχέδια για το μέλλον και να έχεις όλες τις πιθανότητες να πετύχεις. Μόνο πρόσεξε να μην αμελήσεις κάποιες καταστάσεις, που πρέπει να τακτοποιηθούν άμεσα και να μην επιτρέψεις σε κανέναν να παρέμβει στα σχέδιά σου. Οι πλανήτες σε ευνοούν, για να κάνεις ξεκαθαρίσματα και να απομακρύνεις οτιδήποτε σε ενοχλεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Παρθένε, σήμερα θα δώσεις παραπάνω σημασία στη σχέση σου και θα θέλεις να λύσεις κάποια προβλήματα, που μπορεί να σε απομακρύνουν από το σύντροφό σου. Αν είσαι ακόμη σε ερωτική αναζήτηση, φρόντισε να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου, αφού κάπου εκεί έξω κάτι καλό θα προκύψει στη ζωή σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Παρθένε, οι συνεργασίες και τα καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται πολύ και πρέπει να εργαστείς λίγο παραπάνω, ώστε να καταστρώσεις το κατάλληλο πρόγραμμα και να τα προωθήσεις. Στα οικονομικά σου, θέματα που καθυστερούν και σε έχουν κουράσει, θα αρχίσουν να παίρνουν το δρόμο τους.





Ζυγός
23/9-22/10

Σήμερα θα έχεις αρκετή συμπαράσταση από κάποιους ανθρώπους, φίλε Ζυγέ, που έχεις γνωρίσει το τελευταίο διάστημα και μπορούν να σου φανούν χρήσιμοι. Φρόντισε να εκτιμήσεις όσα έχουν να σου προσφέρουν. Επίσης, βάλε σε πρώτη προτεραιότητα κάποιες εκκρεμείς από το παρελθόν υποθέσεις σου, για να μπορέσεις να προχωρήσεις αργότερα στην υλοποίηση των στόχων σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Ζυγέ, καλό είναι να μιλήσεις σήμερα με το σύντροφό σου και να του φανερώσεις τις πραγματικές σου σκέψεις, για το πώς βλέπεις τη σχέση σας. Έτσι, όλα θα πάνε πολύ καλά. Εσύ που δεν έχεις μόνιμο δεσμό, σήμερα θα δεχτείς μία άκρως ενδιαφέρουσα πρόταση από ένα άτομο, που δεν σου είναι καθόλου αδιάφορο. Μην φοβηθείς να ξεκινήσεις κάτι μαζί του!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Ζυγός, στα επαγγελματικά σου σήμερα πρέπει να είσαι πολύ συγκεντρωμένος σε ό,τι αφορά στα μελλοντικά θέματα, γιατί θα έχεις κάθε δυνατότητα να τα προωθήσεις. Στα οικονομικά σου, έχεις ακόμα αρκετές ανασφάλειες, καθώς αυτή είναι μια περίοδος, που τα έξοδά σου θα είναι πάρα πολλά. Απόφυγε τις άσκοπες αγορές και μην βγαίνεις από το πρόγραμμά σου.





Σκορπιός
23/10-22/11

Αν είσαι Σκορπιός, σήμερα βρίσκεσαι σε μία γενικότερη αναταραχή, που σε εμποδίζει να βάλεις σε μια τάξη διάφορα θέματα που σε απασχολούν. Ο εκνευρισμός και η ένταση θα είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της μέρας και θα πρέπει να κινηθείς γρήγορα, απέναντι σε καταστάσεις που θα προκύψουν, γιατί γενικά τα συναισθήματα που σε διακατέχουν είναι αντικρουόμενα και σε οδηγούν σε αντιφατικές ενέργειες. Πάντως, είναι μια καλή μέρα για να βρεθείς με δικά σου άτομα, που θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Σκορπιέ, μπορείς σήμερα να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις εδώ και πολύ καιρό στη σχέση σου. Απόφυγε όμως τις υπερβολές, γιατί μπορεί να σε φέρουν σε σύγκρουση με το ταίρι σου. Εσύ που βρίσκεσαι σε ερωτική αναζήτηση, να ξέρεις ότι διανύεις μια ευνοϊκή περίοδο, που μπορεί να σε οδηγήσει σε μια νέα σχέση. Κάνε λοιπόν την κίνηση, που θα σε φέρει πιο κοντά στο άτομο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Σκορπιέ, θα τα καταφέρεις πολύ καλά και οι ιδέες σου θα τραβήξουν την προσοχή των συνεργατών σου, αφού δεν θα διστάσεις να μιλήσεις για πρωτοποριακά σχέδια. Όλα όσα σκέφτεσαι, μπορείς να ξεκινήσεις να τα υλοποιείς, αλλά καλύτερα να το κάνεις χωρίς κανένα οικονομικό ρίσκο, που θα μπορούσε να σε βγάλει από τον οικονομικό σου προγραμματισμό.





Τοξότης
23/11-21/12

Σήμερα, φίλε Τοξότη, θα νιώσεις πως ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσεις ρεαλιστικά τα πράγματα και να σταματήσεις να είσαι καχύποπτος, νομίζοντας πως όλα περιστρέφονται γύρω από εσένα. Προσπάθησε να κρατήσεις ανοιχτό το μυαλό σου σε νέες ιδέες και απόψεις, ώστε να ανταπεξέλθεις σε μια καινούργια πραγματικότητα, που σύντομα θα αντιμετωπίσεις. Πάντως, σήμερα θα συνειδητοποιήσεις ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο δύσκολα όσο φαίνονται και η καθημερινότητά σου θα αρχίσει να γίνεται πολύ καλύτερη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Τοξότη, σήμερα μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και να νιώσετε και οι δύο καλύτερα, έχοντας ο ένας τον άλλον για στήριγμα. Ο ερωτισμός και η γοητεία σου θα είναι στα ύψη τους και πρέπει να αξιοποιήσεις τις ευνοϊκές συνθήκες, για να εκφράσεις στο ταίρι σου όλα σου τα αισθήματα. Αλλά ακόμα κι αν είσαι μόνος, εκμεταλλεύσου τη γοητεία και τον ερωτισμό σου, για να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Τοξότης, στη δουλειά σου θα παρουσιαστούν ευκαιρίες, που πρέπει να τις εκμεταλλευτείς ανάλογα, για να μπορέσεις να φτάσεις στους στόχους σου. Μην κάνεις απερίσκεπτες κινήσεις στα οικονομικά, γιατί μπορεί να βγεις έξω από τον προϋπολογισμό σου. Απόφυγε τις άσκοπες αγορές και τα περιττά έξοδα.






Αιγόκερως
22/12-19/1

Καλό είναι σήμερα να μη διστάζεις και να προχωρήσεις μπροστά, ό,τι κι αν συμβεί, αγαπητέ Αιγόκερε. Μη σταματάς τις προσπάθειές σου και θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά. Πρέπει να συμβιβαστείς με την κατάσταση που επικρατεί και να δεις τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία, για να προχωρήσεις και να πετάξεις από πάνω σου οτιδήποτε σε κρατάει πίσω.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Αιγόκερε, μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου, μέσα σε ένα κλίμα ειλικρίνειας και αγάπης. Μίλησέ του για τα προβλήματα που σε απασχολούν και θα δεις ότι θα σε βοηθήσει και θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Αν ακόμη κοιμάσαι αγκαλιά με τη μοναξιά, η Σελήνη σήμερα, από τις 9 η ώρα το βράδυ και μετά στον Λέοντα, σε βοηθάει να κάνεις μια καλή γνωριμία, από εκεί που δεν το περιμένεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Αιγόκερως, σήμερα μπορείς να κάνεις πάρα πολλά στη δουλειά σου. Θα έχεις πολλές, ενδιαφέρουσες ιδέες, που θα σε φέρουν ακόμα πιο κοντά στην επιτυχία. Στα οικονομικά σου, έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού, οπότε απόφυγε με κάθε τρόπο τις αγορές και τα περιττά έξοδα.





Υδροχόος
20/1-19/2

Σήμερα προσπάθησε να ισορροπήσεις τις καταστάσεις, που εδώ και καιρό σε προβληματίζουν αρκετά, αγαπητέ Υδροχόε. Μην πιέζεις τον εαυτό σου να κάνει πράγματα, που είναι πάνω από τις δυνάμεις σου. Καλύτερα να δεις μερικές καταστάσεις με περισσότερη αισιοδοξία και να μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, προσπαθώντας να λύσεις μόνος σου τα προβλήματα που σε απασχολούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Υδροχόος, τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά και θα έχεις τη διάθεση να εκδηλώσεις την αγάπη σου στο σύντροφό σου. Αν είσαι αδέσμευτος, το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί για να φλερτάρεις και να αφήσεις τον ερωτισμό σου να κατακτήσει τα πλήθη!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Υδροχόε, είναι μια μέρα για συζητήσεις και σχέδια για το μέλλον. Θα καταφέρεις να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά κάποια προβλήματα, που αφορούν στο παρελθόν και να τα λύσεις με πολύ εύκολο τρόπο. Στα οικονομικά σου, πρέπει να βάλεις περισσότερο προγραμματισμό, γιατί έχεις την τάση να κάνεις άσκοπα έξοδα.





Ιχθείς
20/2,20/3

Αρκετές αλλαγές θα συμβούν στη ζωή σου, αγαπητέ Ιχθύ, και ίσως να δημιουργηθούν απρόβλεπτες συνθήκες. Πρέπει να κινηθείς πολύ προσεκτικά και να μην κάνεις καμία υπερβολή, γιατί οποιαδήποτε κίνηση, μπορεί να σου κοστίσει ιδιαίτερα. Μην αφήσεις οικογενειακά θέματα να διαιωνίζονται, χωρίς λύση. Προσπάθησε να δείχνεις περισσότερη διαλλακτικότητα και να μη χάνεις την ψυχραιμία σου, γιατί το κλίμα είναι ήδη πολύ τεταμένο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, φίλε Ιχθύ, είναι σε πολύ καλό δρόμο, αρκεί να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου και να μην ξεσπάς την ένταση της καθημερινότητας στο σύντροφό σου. Αν πάλι έχεις βαρεθεί τη μοναξιά, η Σελήνη στον Λέοντα το αποψινό βράδυ, μπορεί να σε ευνοήσει και να γνωρίσεις ένα άτομο που θα σε ενθουσιάσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν ανήκεις στους Ιχθείς, στη δουλειά σου μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις και μάλιστα να έχεις και την υποστήριξη των συνεργατών σου. Ακόμα και τα οικονομικά σου μπορεί να βελτιωθούν ουσιαστικά, αρκεί να βάλεις ένα σωστό πρόγραμμα, ώστε να ξεπεράσεις τα προβλήματα που υπάρχουν.
Πηγή: myastro.gr

Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



ΔΕΙΤΕ την Σεμίνα Διγενή με 25 κιλά λιγότερα - Τρομερή αλλαγή!

Posted: 14 Aug 2012 01:55 PM PDT


Η Σεμίνα Διγενή είναι στην καλύτερη φάση της ζωής της και δεν το κρύβει.






Η αγαπημένη παρουσιάστρια φαίνεται πως εκτός τηλεόρασης περνάει
καλύτερα και προσέχει περισσότερο τον εαυτό της και την φυσική της
κατάσταση.

Αυτή την περίοδο κάνει διακοπές με αγαπημένους της
φίλους και ποζάρει στο φωτογραφικό φακό του κινητού της τηλεφωνου για να
δείξει στους χιλίαδες θαυμαστές της στο Facebook πως περνάει το
καλοκαίρι της.

Αφού ταξίδεψε μέχρι την Σκόπελο, τώρα ετοιμάζει τις βαλίτσες της για την Κρήτη που έχει και αδυναμία!
digeni

Η
Σεμίνα Διγενή έχει χάσει 25 κιλά και δείχενι πιο ευτυχισμένη από ποτέ.
Υπάρχουν και φήμες που όλο και φουντώνουν για την επιστροφή της στην
τηλεοράση. Λέτε να προετοιμάζει το έδαφος για το come back της;

digenituned










Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Πέθανε η θρυλική αρχισυντάκτρια του Cosmopolitan

Posted: 14 Aug 2012 01:49 PM PDT


Η Έλεν Γκέρλι Μπράουν, η γυναίκα που επί 32
χρόνια κρατούσε τα ηνία του
περιοδικού Cosmopolitan στις Ηνωμένες Πολιτείες, πέθανε χτες, σε
ηλικία... 90 ετών, σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης.

Η Μπράουν προσελήφθη από τον εκδοτικό οίκο Hearst στη θέση της αρχισυντάκτριας το 1965 και παρέμεινε στη θέση αυτή ως το 1997.

Τρία
χρόνια πριν προσληφθεί, το 1962 είχε κυκλοφορήσει το βιβλίο της Sex and
the Single Girl. Το βιβλίο έγινε μπεστ σέλερ, κυκλοφόρησε σε 28 χώρες
και μεταφράστηκε σε 16 γλώσσες.

Υπό τις οδηγίες της, το
Cosmopolitan γνώρισε τεράστια επιτυχία, κυρίως επειδή παρότρυνε τις
γυναίκες να απολαύσουν τη σεξουαλικότητά τους, ανεξαρτήτως της
οικογενειακής τους κατάστασης.

Η ίδια έλεγε ότι στόχος της ήταν
να δείξει στις αναγνώστριες πώς να κερδίσουν τα πάντα στη ζωή τους: τα
χρήματα, την αναγνώριση, την επιτυχία, τους άνδρες, το κύρος, την
εξουσία, την αξιοπρέπεια ...

Σε ανακοίνωσή του ο δήμαρχος της
Νέας Υόρκης Μάικλ Μπλούμπεργκ απότισε φόρο τιμής στη Μπράουν, λέγοντας
ότι η πόλη έχασε μία πρωτοπόρο, που αναμόρφωσε όχι μόνο ολόκληρη τη
βιομηχανία των μέσων ενημέρωσης, αλλά την κουλτούρα του έθνους.

Ήταν πρότυπο για εκατομμύρια γυναίκες σημείωσε ο Μάικλ Μπλούμπεργκ.

prismanews.gr











Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές