Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

To Ποντίκι -


To Ποντίκι -


Μη χάσετε το «ΠΟΝΤΙΚΙ» που κυκλοφορεί την Πέμπτη, 30 Αυγούστου, με το περιοδικό υγείας INVITRO

Posted: 29 Aug 2012 10:32 AM PDT

Το «ΠΟΝΤΙΚΙ» κυκλοφορεί την Πέμπτη, 30 Αυγούστου, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Άναψαν το φυτίλι» και αναλυτικό ρεπορτάζ για την «τριανδρία» που σερβίρει μέτρα – μπουρλότο, τα οποία δύσκολα μπορεί να καταπιεί η κοινωνία. Αριστερά και κοινωνικοί φορείς στα κεραμίδια, κρυφτούλι από τους «μουτζαχεντίν» Βενιζέλο και Κουβέλη.

ΝΔ: Το πανηγύρι με την εκλογή του γραμματέα τελειώνει επιτέλους με τους διεκδικητές Κακλαμάνη - Κεφαλογιάννη να ξέρουν τι πρέπει να κάνουν, όποιος κι αν αναλάβει το… υψηλό καθήκον: Ν...

Μεγαλώνει η μαύρη τρύπα

Posted: 29 Aug 2012 10:16 AM PDT

Έως και τα 14 δισ. ευρώ αναμένεται να φτάσει η «μαύρη τρύπα» του προϋπολογισμού της Ελλάδας, ξεπερνώντας τις εκτιμήσεις, σύμφωνα με νέο δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού «Spiegel», το οποίο επικαλείται τα προκαταρκτικά ευρήματα της τρόικας.  Α.Χ.

Κρήτη: Πολίτης επιτίθεται σε φαρμακοποιό

Posted: 29 Aug 2012 09:58 AM PDT

Επίθεση από πολίτη δέχθηκε φαρμακοποιός στο Τυμπάκι της Μεσαράς του νομού Ηρακλείου όταν ο φαρμακοποιός τον ενημέρωσε ότι έχει ανασταλεί η χορήγηση φαρμάκων επί πιστώσει.

Σε ανακοίνωσή του ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Ηρακλείου αναφέρει πως «Οι φαρμακοποιοί του νομού Ηρακλείου με έκπληξη και φόβο πληροφορηθήκαμε την επίθεση πολίτη σε συνάδελφο φαρμακοποιό, όταν ο τελευταίος του εξήγησε ως όφειλε ότι έχουμε αναστείλει την επί πιστώσει χορήγηση φαρμάκων, κατόπιν αποφάσεων Γενικών Συνελεύσεων και λόγ...

Επιστολή Σαμαρά στον σημαιοφόρο της ελληνικής παρολυμπιακής αποστολής

Posted: 29 Aug 2012 09:46 AM PDT

Επιστολή στον Χρήστο Ταμπαξή, σημαιοφόρο της ελληνικής αποστολής των Παρολυμπιακών Αγώνων οι οποίοι ξεκινούν σήμερα στο Λονδίνο, έστειλε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Αναλυτικά η επιστολή του πρωθυπουργού:

«Αγαπητέ Χρήστο,

Σε λίγες ώρες, μαζί με τους συναθλητές σου, κρατώντας τη Γαλανόλευκη σημαία μας, θα κάνετε την είσοδό σας, πρώτοι μεταξύ των πρώτων, στο στάδιο του Λονδίνου, για την ωραία μάχη των 14ων Παραολυμπιακών αγώνων.
Ο δικός σας, όμως, αγώνας ξεχωρίζει, γιατί είναι αγώνας γενναιότη...

Αυτοκτονία στην Πρέβεζα

Posted: 29 Aug 2012 09:27 AM PDT

Τραγικό τέλος αποφάσισε να δώσει στη ζωή της κάτοικος Πρέβεζας, η οποία βρέθηκε απαγχονισμένη μέσα στο σπίτι της.

Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα εδώ και δύο ημέρες δεν είχε δώσει σημεία ζωής, γεγονός που προκάλεσε ανησυχία στους οικείους της, οι οποίοι και την αναζήτησαν.

Λίγο μετά τις 12 σήμερα, παρουσία του εισαγγελέα και ανδρών του τμήματος ασφαλείας το άψυχο σώμα της γυναίκας εντοπίστηκε μέσα στο σπίτι της, προκαλώντας το θρήνο στους οικείους της.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για το...

Την άσχημη οικονομική κατάσταση των δήμων περιέγραψε η ΚΕΔΕ στον Σαμαρά

Posted: 29 Aug 2012 09:19 AM PDT

Με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά συναντήθηκαν παρουσία του υπουργού Εσωτερικών Ευριπίδη Στυλιανίδη οι εκπρόσωποι της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας.

Οι εκπρόσωποι της ΚΕΔΕ μίλησαν με τον πρωθυπουργό για την κατάσταση που επικρατεί στους δήμους και ζήτησαν την άμεση συνδρομή της πολιτείας προκειμένου να λυθούν τα οικονομικά τους προβλήματα.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Καλλιθέας Κώστας Ασκούνης ανέφερε ότι τουλάχιστον 40 δήμοι δεν θα καταφέρουν να πληρώσουν τους μισθούς του Σεπτ...

ΕΚΠΟΙΖΩ: «Κομμένα και ραμμένα» για τις τράπεζες όσα σκέφτονται για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά

Posted: 29 Aug 2012 07:57 AM PDT

Τα μέτρα που διαρρέεται ότι πρόκειται να λάβει η κυβέρνηση για να ανακουφίσει τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, φαίνεται ότι είναι «κομμένα και ραμμένα» για τις τράπεζες, υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Καταναλωτών Ποιότητα Ζωής ΕΚΠΟΙΖΩ.

Όπως εκτιμά η ΕΚΠΟΙΖΩ, τα μέτρα που προωθούνται είναι μέτρα τα οποία δεν προβλέπουν μείωση των επιτοκίων και επιβάλλουν δόσεις σε υπερβολικά μεγάλο βάθος χρόνου, προσφέρουν ρευστό στις τράπεζες και μεταθέτουν το πρόβλημα για τις επόμενες ή και μεθεπόμενες γεν...

Πολυτέλεια η θέρμανση

Posted: 29 Aug 2012 07:50 AM PDT

Αυξημένη κατά 40% περίπου αναμένεται να είναι η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης από τις 15 Οκτωβρίου, όταν θα εξισωθεί ο φόρος στο 80% του φόρου που επιβάλλεται σήμερα στο πετρέλαιο κίνησης.

Σύμφωνα με τις σημερινές τιμές, ο Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης είναι 60 ευρώ ανά 1.000 λίτρα, έναντι 412 ευρώ στο πετρέλαιο κίνησης. Η εξίσωση των δύο φόρων στο 80% του ΕΦΚ του πετρελαίου κίνησης, θα αυξήσει τον φόρο στο πετρέλαιο θέρμανσης στα 329 ευρώ ανά 1.000 λίτρα. Έτσι, με τα σημερινά δεδομένα, η λιανική ...

Παναγόπουλος: «Επώδυνο πακέτο περικοπών για τους μισθωτούς»

Posted: 29 Aug 2012 07:50 AM PDT

Για «εξαιρετικά δύσκολο και επώδυνο πακέτο περικοπών για τους μισθωτούς» έκανε λόγο ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ, Γ. Παναγόπουλος μιλώντας για τα νέα μέτρα μετά από τη συνάντηση των κοινωνικών εταίρων με τον υπουργό Εργασίας Γιάννη Βούρτση.

«Πολύ φοβούμαι ότι έχουν ξεχάσει ότι έλεγαν προεκλογικά ότι τα μέτρα είναι άνισα, άδικα και αναποτελεσματικά. Και θα οδηγηθούν πάλι σε μέτρα άδικα, άνισα και αναποτελεσματικά», πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ.

Τέλος δήλωσε ότι η Συνομοσπονδία θα πραγματοποιήσει αγωνιστι...

Διαβάστε στο Ποντίκι art που κυκλοφορεί

Posted: 29 Aug 2012 07:29 AM PDT

Συνέντευξη Αιμίλιος Χειλάκης

«Δεν θέλουμε άλλους έξυπνους ανθρώπους στο θέατρο»

Προβολέας

«Κατερίνα Γώγου: Για την αποκατάσταση του μαύρου». Η ζωή και η εμπρηστική ποίηση της διάσημης περσόνας των Εξαρχείων, που παραμένει επίκαιρη όσο ποτέ,  μέσα από το ντοκιμαντέρ του Αντώνη Μποσκοΐτη.

Ραντάρ

Το Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο στο Ηράκλειο Κρήτης, ένα υπερφιλόδοξο πρότζεκτ πολλών εκατομμυρίων ευρώ, παραδίδεται σταδιακά στην πόλη από τον Σεπτέμβριο. Με πολλές θετικές αλλά και αρνητικές αντιδράσεις γ...

ΣΥΡΙΖΑ: "Μνημονιακό Βατερλό ο ΕΟΠΥΥ"

Posted: 29 Aug 2012 07:09 AM PDT

«Μνημονιακό Βατερλό με τραγικές επιπτώσεις στην Υγεία» χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ τη δημιουργία και λειτουργία του ΕΟΠΥΥ.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, «περίπου 9,5 εκατομμύρια ασφαλισμένων βρίσκονται όμηροι ενός συστήματος με λιγότερους γιατρούς, μειωμένες παροχές, μεγαλύτερη οικονομική επιβάρυνση για φάρμακα και εξετάσεις, πληρώνοντας αδρά ακόμα και το τηλεφωνικό κλείσιμο ενός ραντεβού».

Σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ,  ο ΕΟΠΥΥ «οδηγείται με βεβαιότητα σε χρεοκοπία και αδυναμία κάλυψης των αναγκών των α...

Κρέμασαν σκύλο σε εγκαταλελειμμένο κτήριο της Κρήτης

Posted: 29 Aug 2012 07:06 AM PDT

Ένα ακόμη περιστατικό κακοποίησης σκύλου συνέβη στην Κρήτη καθώς άγνωστοι κρέμασαν έναν σκύλο σε εγκαταλελειμμένο κτήριο στην παλαιά αμερικανική βάση Γουρνών του Ηρακλείου.

Πολίτες και φιλοζωικά σωματεία εξέφρασαν την οργή τους για το περιστατικό ενώ σύμφωνα με τους ίδιους δεν είναι η πρώτη φορά που κακοποιούνται ζώα στην περιοχή.

Η αστυνομία έχει ξεκινήσει τις έρευνές της προκειμένου να εντοπιστούν οι άγνωστοι που κακοποίησαν τον άτυχο σκύλο.

Γινόμαστε όλοι… Κινέζοι

Posted: 29 Aug 2012 06:55 AM PDT

Του Δημήτρη Μυ

Αφού αυτό απαιτεί η «ελεύθερη» αγορά, αφού αυτό υποδεικνύει η «λογική» του εκσυγχρονισμού και της ανάπτυξης και για όσο δεν αμφισβητούμε αυτές τις νεοφιλελεύθερες πρακτικές της βαρβαρότητας, είμαστε καταδικασμένοι όλοι μας να γίνουμε Κινέζοι.

Σαν αυτούς που δουλεύουν 25 ώρες το 24ωρο για μερικά ευρώ το μήνα και πηδούν από τα παράθυρα των κάτεργων, σαν τους λοιπούς αφρικανούς ασιάτες και εσχάτως ευρωπαίους δουλοπάροικους του «νέου» παγκόσμιου δουλοκτητικού τρόπου παραγωγής ο οποίο...

Λήξη συναγερμού στην Ολλανδία

Posted: 29 Aug 2012 06:40 AM PDT

Ανακριβείς αποδείχτηκαν οι υποψήφιες για αεροπειρατεία σε αεροσκάφος της ισπανικής εταιρείας Vueling το οποίο είχε απογειωθεί από τη Μάλαγα, με προορισμό την Ολλανδία και το αεροδρόμιο του Σιπχολ στο Άμστερνταμ.

Από την πρώτη στιγμή που διέρρευσαν οι υποψίες ο εκπρόσωπος της αεροπορικής εταιρείας διέψευσε τα περί αεροπειρατείας και δήλωσε ότι υπήρχε λάθος συνεννόηση μεταξύ του πιλότου και του πύργου ελέγχου.

Μέλη των ολλανδικών υπηρεσιών ασφαλείας περικύκλωσαν μάλιστα το αεροσκάφος στον διάδρομ...

Άνοιξαν οι πόρτες για τους εκπαιδευτικούς

Posted: 29 Aug 2012 06:17 AM PDT

Όλοι οι εκπαιδευτικοί θα έχουν δωρεάν πρόσβαση σε μνημεία, μουσεία, ιστορικούς και αρχαιολογικούς χώρους. Ο αναπληρωτής υπουργός Κώστας Τζαβάρας ανταποκρίθηκε στο αίτημα της εκπαιδευτικής κοινότητας και καλά έκανε.  Α.Α.

Ολλανδία: Πιθανή αεροπειρατεία σε αεροσκάφος της Vueling

Posted: 29 Aug 2012 06:00 AM PDT

Αεροσκάφος της εταιρίας Vueling είχε απογειωθεί από τη Μάλαγα, με προορισμό την Ολλανδία και το αεροδρόμιο του Σιπχολ στο Άμστερνταμ.

Η αεροπειρατεία, άγνωστο ακόμη από πόσους δράστες, εκδηλώθηκε ενώ το αεροσκάφος βρισκόταν στον ολλανδικό εναέριο χώρο.

Το αεροσκάφος προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του Άμστερνταμ και αμέσως άνδρες των υπηρεσιών ασφαλείας το περικύκλωσαν στον διάδρομο προσγείωσης, σύμφωνα με εκπρόσωπο της ολλανδικής στρατιωτικής αστυνομίας.

Οι επιβάτες βρίσκονται ακόμα μέσα στο α...

Η ευρωζώνη θα σταθεροποιήσει το ευρώ, τονίζουν Μέρκελ και Μόντι

Posted: 29 Aug 2012 05:51 AM PDT

Η αντιμετώπιση της κρίσης στην ευρωζώνη και ειδικότερα στην Ιταλία και την Ισπανία βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του πρωθυπουργού της Ιταλίας με τη Γερμανίδα Καγκελάριο στο Βερολίνο.

Μετά τη συνάντηση η Άνγκελα Μέρκελ και ο Μάριο Μόντι παραχώρησαν κοινή συνέντευξη Τύπου στην οποία τόνισαν ότι η ευρωζώνη έχει τα απαραίτητα μέσα για να σταθεροποιήσει το ευρώ προσθέτοντας ότι οι μεταρρυθμίσεις για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας θα φέρουν σύντομα καρπούς.

«Έχουμε μία φιλόδοξη ατζέντα κ...

Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του ΔΣ της Τράπεζας Κύπρου

Posted: 29 Aug 2012 05:13 AM PDT

Την παραίτησή του από πρόεδρος και μέλους του διοικητικού συμβουλίου της Τράπεζας Κύπρου υπέβαλε με επιστολή του ο Θεόδωρος Αριστοδήμου.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά η επιστολή παραίτησης του κ. Αριστοδήμου θα διαβαστεί στην επόμενη συνεδρίαση του ΔΣ στις 30 Αυγούστου καθώς αυτή τη διαδικασία προβλέπει το καταστατικό της εταιρείας.

Ξύπνησαν και οι Αμερικάνοι

Posted: 29 Aug 2012 04:53 AM PDT

Του Θεολόγου Αλεξανδράτου

Για να μην τους κοροϊδεύουμε διαρκώς, τα Αμερικανάκια βελτιώνονται σε θέματα κοινωνικής συμπεριφοράς και αντίληψης. Η κακή κατάσταση της οικονομίας τους και η φούσκα με τα ακίνητα έφεραν πολύ κόσμο αντιμέτωπο με καταστάσεις που δεν περίμενε. Το αμερικάνικο όνειρο κατέληξε για πολλούς εφιάλτης και μια μεγάλη κάστα ανθρώπων άρχισε να βλέπει τη ζωή με άλλο μάτι.

Μέχρι πριν από μερικά χρόνια ένα σημαντικό κομμάτι του πληθυσμού «καμάρωνε» για τους πλούσιους συμπατριώτες του...

Αντιπολίτευση: Νάζια, κοροϊδία, αδικία, εξαθλίωση

Posted: 29 Aug 2012 04:44 AM PDT

Έντονες ήταν οι πρώτες αντιδράσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης μετά τη σύσκεψη των κυβερνητικών εταίρων, ενώ ανεβάζουν τους τόνους ενόψει της ΔΕΘ στις 8 Σεπτεμβρίου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ μιλά για τη διαμόρφωση ενός άδικου και αντικοινωνικού πακέτου που θα οδηγήσει στην ισοπέδωση της κοινωνίας. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες μιλούν για δήθεν διαφωνίες των εταίρων, οι οποίοι συνεχίζουν να εμπαίζουν τον λαό.

Η Χρυσή Αυγή κάνει λόγο για «νεαρές παρθένες» και το ΚΚΕ εκφράζει την αντίθεσή του.

«Έχοντας γράψει στα παλ...

Διαβάστε στο IN VITRO που κυκλοφορεί

Posted: 29 Aug 2012 04:39 AM PDT

Baby Boom: Μιλάμε στα παιδιά για την ανεργία

Πολιτική Υγείας: Σε θέση μάχης οι υγειονομικοί φορείς για τις οφειλές του ΕΟΠΥΥ

Cover Story: Όλες οι νέες μέθοδοι για την αντιμετώπιση της υπογονιμότητας

Υποχόνδριος: Με το τσεκ απ

 

Handelsblatt: Ένας εντελώς διαφορετικός Σαμαράς

Posted: 29 Aug 2012 04:28 AM PDT

Μεταρρυθμιστή χαρακτηρίζει η εφημερίδα Handelsblatt τον Αντώνη Σαμαρά, σχολιάζοντας την αλλαγή στάσης και στρατηγικής του Πρωθυπουργού, σε αντίθεση με την περίοδο κατά την οποία βρισκόταν στην αντιπολίτευση.

Αυτή η αλλαγή φαίνεται να αποδίδει σύμφωνα με την οικονομική εφημερίδα καθώς, όπως λέει, «οι πιθανότητες της Ελλάδας να παραμείνει στην ευρωζώνη αυξήθηκαν. Μετά το διάλειμμα του καλοκαιριού, οι πιστωτές της Ελλάδας βλέπουν ξαφνικά έναν εντελώς διαφορετικό Σαμαρά», σημειώνει χαρακτηριστικά ...

Βουλγαράκης: «Ήθελα να 'ξερα ποιος μ@@@@@ς τα σκέφτεται αυτά»

Posted: 29 Aug 2012 04:17 AM PDT

Την οργή του για το χαράτσι «προσωρινής ακινησίας των ΙΧ» που εξετάζει να επιβάλει η κυβέρνηση σε όσους ιδιοκτήτες καταθέτουν τις πινακίδες τους, εξέφρασε με μήνυμά του στο twitter ο πρώην υπουργός Γιώργος Βουλγαράκης.

«Αν έχεις αυτοκίνητο, έχεις τεκμήριο. Αν καταθέσεις πινακίδες, θα βάλουν τέλος ακινησίας! Ήθελα να ξερα ποιος μ@@@@@ς τα σκέφτεται αυτά», αναφέρει συγκεκριμένα στο μήνυμά του.


Κάν’το όπως η Lady D

Posted: 29 Aug 2012 04:00 AM PDT

Η ομοιότητα της Ναόμι Γουότς με την πρόωρα χαμένη πριγκίπισσα είναι εντυπωσιακή. Δεκαπέντε χρόνια μετά τον τραγικό θάνατο της Νταΐάνα, η Αμερικανίδα ηθοποιός ταυτίζεται απόλυτα με τον ρόλο

«Είμαι τρομοκρατημένη που θα υποδυθώ την πριγκίπισσα Νταϊάνα» ήταν τα λόγια της Ναόμι Γουότς όταν πήρε τον ρόλο. Οι πρώτες φωτογραφίες της ηθοποιού από τα γυρίσματα της ταινίας «Caught in Fight» σε σκηνοθεσία Όλιβερ Χιρσμπίγκελ, που έχει θέμα τη φημολογούμενη σχέση της Νταϊάνα με τον καρδιοχειρουργό Χασνάτ Κ...

Επίθεση Βουρλιώτη σε ΣΥΡΙΖΑ

Posted: 29 Aug 2012 03:55 AM PDT

Την έντονη αντίδραση των συγκροτημάτων «Goin Through» και «ΝΕΒΜΑ» προκάλεσε δημοσίευμα της Αυγής το οποίο ασκούσε κριτική στην ΚΝΕ για την απόφασή της να καλέσει τα δύο συγκροτήματα στο 38ο φεστιβάλ της.

«Τα δύο συγκροτήματα είναι μιμητές της αμερικάνικης αντίστοιχης σκηνής, υπέρμαχοι ενός συστήματος στο οποίο ο "άντρας" θέλει "αμάξια και λεφτά" για να κατακτήσει την καλλίγραμμη νεαρή, την οποία φυσικά αλλάζει σαν τα πουκάμισα και πουλάει νταηλίκι... Αν πρόκειται για προσπάθεια του ΚΚΕ να πιάσ...

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές