Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

"Paparazzi"


"Paparazzi"


Σταματίνα Τσιμτσιλή: Γιατί μεταφέρθηκε στις πρώτες βοήθειες;

Posted: 29 Aug 2012 07:10 AM PDT

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Γιατί μεταφέρθηκε στις πρώτες βοήθειες;

Ένα ατύχημα είχε πριν μερικές μέρες η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η παρουσιάστρια βρέθηκε με τον Θέμη Σοφό στο Λαγονήσι σε παραλία για να απολαύσουν το μπάνιο τους. Ένα απρόσμενο ατύχημα στο πόδι, όπως αναφέρει το περιοδικό ΟΚ!, ήταν η αιτία να πρέπει να μεταφερθεί η παρουσιάστρια στις πρώτες βοήθειες. Ευτυχώς, μαζί της ήταν ο σύζυγός της, ο οποίος την μετέφερε στο νοσοκομείο.

Δείτε αποκλειστικά τις πρώτες φωτογραφίες των τραγουδιστών, για τη μεγάλη συναυλία του Φοίβου

Posted: 29 Aug 2012 08:37 AM PDT

Δείτε αποκλειστικά τις πρώτες φωτογραφίες των τραγουδιστών, για τη μεγάλη συναυλία του Φοίβου

Ξεκίνησαν ήδη τα πρώτα meeting των καλλιτεχνών με την δημιουργική ομάδα που είναι υπεύθυνη για τη μεγάλη συναυλία στο Ο.Α.Κ.Α για τα 20 χρόνια του Φοίβου στη μουσική βιομηχανία.

Ο γνωστός Φωκάς Ευαγγελινός είναι ο σκηνοθέτης της παράστασης, ο άνθρωπος που κινεί όλα τα νήματα και φροντίζει, ώστε τίποτε να μην πάει λάθος τη μεγάλη βραδιά. Άλλωστε σε μια τόσο πολυπρόσωπη συναυλία είναι σημαντικό να έχει ρυθμιστεί μέχρι και η τελευταία μικρή λεπτομέρεια. Διαβάστε και δείτε περισσότερα στο queen.gr

Blake Lively: Γιόρτασε τα 25 της χρόνια με τον Ryan Reynolds

Posted: 29 Aug 2012 03:04 AM PDT

Blake Lively: Γιόρτασε τα 25 της χρόνια με τον Ryan Reynolds

Συνήθως περιμένει κανείς ότι όταν κάποια σταρ έχει γενέθλια, θα τα γιορτάσει με ένα ξεχωριστό δείπνο.

Η Blake Lively και ο Ryan Reynolds τα γιόρτασαν λίγο διαφορετικά όμως σε ένα μικρό εστιατόριο με ροφήματα και παγωτό και όχι με ποτά και φαγητό.

Αντώνης Ρέμος-Στέλιος Ρόκκος: Με ποια γυναίκα θα συνεργαστούν;

Posted: 29 Aug 2012 08:44 AM PDT

Αντώνης Ρέμος-Στέλιος Ρόκκος: Με ποια γυναίκα θα συνεργαστούν;

Τη συνεργασία του με τον Στέλιο Ρόκκο είχε ανακοινώσει ο Αντώνης Ρέμος την τελευταία ημέρα που εμφανίστηκε σε νυχτερινό κέντρο της Λεωφόρου Συγγρού.

Ο τραγουδιστής έκανε κάτι ασυνήθιστο, αφού μετά το «Posidonio» είχε άλλες δυο συνεργασίες στα σκαριά για το καλοκαίρι και παρόλα αυτά, ανακοίνωσε το χειμερινό του σχήμα. Το άγνωστο μέχρι στιγμής ήταν το γυναικείο όνομα που θα πλαισιώνει το σχήμα. Σύμφωνα με πληροφορίες του gossip-tv.gr, μαζί με τον Αντώνη Ρέμο και το Στέλιο Ρόκκο θα είναι η Ελένη Φουρέιρα!

Κατερίνα Παπουτσάκη: Τι μας αποκάλυψε φίλη της μητέρας της, για το γάμο;

Posted: 29 Aug 2012 08:30 AM PDT

Κατερίνα Παπουτσάκη: Τι μας αποκάλυψε φίλη της μητέρας της, για το γάμο;

Όπως ήταν αναμενόμενο ο γάμος της Κατερίνας Παπουτσάκη με τον Παναγιώτη Πιλαφά ήταν η είδηση των τελευταίων ημερών και σίγουρα ένας γάμος που οι ελάχιστοι κάτοικοι της Δονούσας θα συζητούν για καιρό.

Ανάμεσα στους καλεσμένους υπήρξε μια φίλη της μητέρας της Κατερίνας, η όποια μας μίλησε για τις λεπτομέρειες του γάμου. Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια από 29 έως 1η Σεπτεμβρίου

Posted: 29 Aug 2012 08:21 AM PDT

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια από 29 έως 1η Σεπτεμβρίου

Ας δούμε μαζί τις συνθήκες που επικρατούν στους ουρανούς τις αμέσως επόμενες ημέρες.

 

Στην Ιαπωνία και τον κόλπο του Μεξικού σάρωσαν οι τυφώνες, στη Συρία τα αποτρόπαια εγκλήματα πολέμου εξακολουθούν να κόβουν την ανάσα κι εδώ οι καταστροφικές πυρκαγιές που συνεχίζονται ακόμη (κοντά στα 200 έφτασαν τα πύρινα μέτωπα από την Κυριακή), έμειναν για να μας θυμίζουν την καταστροφική διάσταση ενός σχήματος ανάμεσα στον Άρη, τον Ουρανό και τον Πλούτωνα. Διαβάστε περισσότερα στο astrology.gr

Ποια τραγουδίστρια είπε: «Είμαι λίγο πιο παχιά απ’ ό,τι πρέπει»

Posted: 28 Aug 2012 05:55 AM PDT

Ποια τραγουδίστρια είπε: «Είμαι λίγο πιο παχιά απ' ό,τι πρέπει»

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η γνωστή τραγουδίστρια εξομολογήθηκε αν την ενοχλεί κάτι στην εικόνα της και αν θεωρεί ότι βγαίνει πιο παχουλή στις φωτογραφήσεις.

«Όχι! Κατ' αρχάς είμαι λίγο πιο παχιά απ' ό,τι πρέπει. Προφανώς αν είχα κάποιο πρόβλημα, θα αδυνάτιζα. Αυτό είναι το σώμα μου. Ζω πολύ καλά με αυτό το σώμα. Προσπαθώ φυσικά να το έχω όσο το δυνατόν καλύτερα και όσο το δυνατόν πιο υγιές. Και θεωρώ ότι έχω ένα υγιές σώμα. Απλώς είμαι ένας άνθρωπος που δεν θεωρώ ότι η εικόνα ταυτοποιεί το μέσο έκφρασης. Η επιβαλλόμενη εικόνα. Δηλαδή δεν σημαίνει ότι για να νιώθει μια γυναίκα καλά, σεξουαλική, ποθητή κ.λπ. πρέπει να 'ναι στα πρότυπα της κάθε εποχής», δήλωσε η Νατάσα Μποφίλιου στο περιοδικό «Glam».

Ark Festival: Η Προπώληση στην Αθήνα ξεκίνησε!

Posted: 29 Aug 2012 08:33 AM PDT

Ark Festival: Η Προπώληση στην Αθήνα ξεκίνησε!

Ξεκινά σήμερα η προπώληση για το 3ο ARK Festival της Αθήνας, που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 10 και την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, με φιλοξενούμενους αγαπημένους καλλιτέχνες.

Ο Λουκιανός Κηλαηδόνης, ο Νίκος Πορτοκάλογλου, ο Maraveyas Ilegal, οι Burger Project με τους Takim, τα Τιγρέ Σποράκια, η Ματούλα Ζαμάνη και οι Angry Birds, οι Imam Baildi, η Nalyssa Green, οι Swing Shoes με την Sugahspank, οι Wedding Singers, η Μαριέττα Φαφούτη, οι Bangies, ο Monsieur Minimal και η έκπληξη με την ονομασία The One Night Onlys θα ταξιδέψουν με την κιβωτό του ARK και μαζί τους το αθηναϊκό κοινό θα έχει την ευκαιρία να ζήσει το πιο μεγάλο ARK Festival που έγινε ποτέ.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:

12 ευρώ (τα πρώτα 400 εισιτήρια)

15 ευρώ (φοιτητικό)

17 ευρώ (εισιτήριο ημέρας στην γενική προπώληση)

20 ευρώ (εισιτήριο ημέρας στο ταμείο τις ημέρες του φεστιβάλ)

30 ευρώ (εισιτήριο διημέρου)

Εισιτήρια προπωλούνται:

Σε όλα τα καταστήματα Public

Στα ταμεία της «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων

Στο www.viva.gr (τηλ. 13855)

Ειδικά για το κοινό του ARK Festival, το www.viva.gr προσφέρει έκπτωση 10€ σε όλα τα αεροπορικά και ακτοπλοϊκά εισιτήρια με κάθε αγορά εισιτηρίων για το ARK. Οι οδηγίες εξαργύρωσης των κουπονιών και οι όροι χρήσης βρίσκονται αναλυτικά εδώ.

Ακολουθεί τo αναλυτικό line-up του διημέρου.

Την Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου θα εμφανιστούν:

Νίκος Πορτοκάλογλου

Ένας από τους πιο καταξιωμένους Έλληνες τραγουδοποιούς που γιόρτασε φέτος την επέτειο των 30 χρόνων από την κυκλοφορία του πρώτου δίσκου των Φατμέ. Τρεις δεκαετίες αξέχαστων μελωδιών, και οι καλύτερες υποσχέσεις για τη συνέχεια με μερικά νέα τραγούδια.

Maraveyas Ilegal

Τα πολλά πρόσωπα του Κωστή Μαραβέγια (τραγουδοποιός, πολυοργανίστας, συγγραφέας, fashion icon) ξεδιπλώνονται σε ένα σόου για γερά χορευτικά πόδια, με συμπρωταγωνίστρια την ηρωίδα του τελευταίου του δίσκου «Λόλα».

Τιγρέ Σποράκια

Η ανίερη συμμαχία του Τάκι Τσαν και του Εισβολέα θα ταρακουνήσει την κεντρική σκηνή του ARK Festival, με αντισυμβατική διάθεση, κοφτερές ρίμες και το groove που χρειαζόταν αυτή η διοργάνωση.

Nalyssa Green

Μια drama princess που απογείωσε το DIY και το lo-fi στο ντεμπούτο της "Barock", με θέρεμιν αντί για μαγικό ραβδί και επιρροές από post-punk, indie rock, folk και την εποχή της αθωότητας και του ρομαντισμού.

Imam Baildi

Το ταχύτερα ανερχόμενο ελληνικό συγκρότημα στην Ευρώπη επιστρέφει στην Τεχνόπολη με τις αγαπημένες του retro συνταγές αλλά και καινούριες μίξεις, ακριβώς 2 μήνες μετά από τη μαγική συναυλία του Ιουλίου.

Wedding Singers

H απόλυτη word of mouth live εμπειρία της σεζόν για πρώτη φορά στο ARK Festival, παρέα με τις ανατρεπτικές διασκευές της από disco, synth, pop, rock και rock 'n' roll από τα 80s και τα 90s μέχρι και σήμερα.

Bangies

Τύμπανα με εκρηκτικά beats, αυτοσχέδια εμπρηστικά κρουστά, ηλεκτροφόρες κιθαριστικές χορδές και άφθονες λεκτικές χειροβομβίδες από την ανανεωμένη μπάντα που αναδείχθηκε από το Jumpingfish.gr με το κομμάτι «Αυτά τα Χρόνια».

Την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου θα εμφανιστούν:

Λουκιανός Κηλαηδόνης

Ο μοναχικός καουμπόι του ελληνικού τραγουδιού σε μια θριαμβευτική επάνοδο, 29 χρόνια μετά το πάρτυ στην Βουλιαγμένη, με την πνευματώδη προσωπικότητά του να λειτουργεί ως απαραίτητο αντίδοτο στον αρνητισμό, το λαϊκισμό και την ανοησία της εποχής.

The Burger Project & Takim

Οι εφευρετικοί διασκευαστές και διασκεδαστές The Burger Project σε μια εμπνευσμένη σύμπραξη με την 9μελή παραδοσιακή μπάντα με βυζαντινά όργανα Takim που συνδυάζει χιούμορ, trans-rave τσιφτετέλια και τα πιο γνωστά ρεφρέν του παγκόσμιου ρεπερτορίου.

Ματούλα Ζαμάνη & The Angry Birds

H Ματούλα Ζαμάνη με τα δροσερά της αγόρια, Angry Birds, θα παρουσιάσει το πρώτο της άλμπουμ "Varligarli", ενώ κατά τη διάρκεια του live θα ακουστούν διασκευές από Αντύπα μέχρι Shigeru Umebayashi.

Swing Shoes feat. Sugahspank

Ο «βρώμικος» ήχος των Swing Shoes συναντά την πιο «μαύρη» ελληνική φωνή. Dress code: παπούτσια swing, τιράντες, ριγέ κουστούμια, μπερέδες, κοκάλινα γυαλιά, κορδέλες στα μαλλιά για τις κυρίες, μπριγιαντίνη για τους κυρίους.

The One Night Onlys

Μια μυστική εμφάνιση-έκπληξη από ένα αγαπημένο, ακριβοθώρητο όνομα που θα συζητηθεί και που αυτομάτως ανυψώνει το φετινό ARK Festival στο πιο μεγάλο must της συναυλιακής σεζόν που ξεκινά.

Μαριέττα Φαφούτη

Συνθέτει τις πιο κολλητικές μελωδίες στο πιάνο με αξιοζήλευτη έμπνευση και έχει το μεγαλύτερο χαμόγελο της ελληνικής δισκογραφίας, ενώ κατάφερε να κάνει τους πάντες να αναφωνούν "kookoobadi" χωρίς να έχουν ιδέα τι σημαίνει.

Monsieur Minimal

Ένας από τους «διεθνείς» της ανερχόμενης εναλλακτικής ποπ σκηνής, ο Monsieur Minimal θα κεράσει το κοινό ένα "Lollipop" και μια "Πάστα Φλώρα", καθώς και ένα tasting menu από τον επερχόμενο τρίτο δίσκο του.

Η ηθοποιός και οι πλαστικές επεμβάσεις

Posted: 29 Aug 2012 06:55 AM PDT

Η ηθοποιός και οι πλαστικές επεμβάσεις

Δεν είναι λίγες οι ηθοποιοί που έχουν παραδεχτεί δημοσίως ότι έχουν υποβληθεί σε πλαστική επέμβαση.

Μάλιστα τον τελευταίο καιρό, είχε γίνει μόδα, καθώς το νυστέρι έχει πλέον «απενοχοποιηθεί». Βέβαια, υπάρχουν και κάποιες που δεν το έχουν παραδεχτεί δημόσια. Όπως και να' ναι τα πράγματα, σε αυτές τις δύο κατηγορίες, εμπίπτει μία ηθοποιός, η οποία, όπως αναφέρει το περιοδικό ΟΚ!, τον τελευταίο καιρό έχει εθιστεί στις πλαστικές επεμβάσεις. Πάει κάπου το μυαλό σας;

Αν ο Πικάσο ζωγράφιζε κόμικς (pics)

Posted: 29 Aug 2012 08:16 AM PDT

Αν ο Πικάσο ζωγράφιζε κόμικς (pics)

Ο Mike Espraza πάντα απορούσε για το τι θα ζωγράφιζε ο Πάμπλο Πικάσο αν ζούσε στην εποχή μας.

 

Κάπως έτσι αποφάσισε να ζωγραφίσει ήρωες από κόμικς χρησιμοποιώντας το στυλ έκφρασης του διάσημου ζωγράφου. Δείτε το εντυπωσιακό αποτέλεσμα στο newsbomb.gr

Άννα Βίσση: Γιατί πήγε εκτάκτως στην Αμερική;

Posted: 29 Aug 2012 08:21 AM PDT

Άννα Βίσση: Γιατί πήγε εκτάκτως στην Αμερική;

Ένα διάλλειμα από συναυλίες και διακοπές έκανε η Άννα Βίσση για να «πεταχτεί» μέχρι την Αμερική.

Ακούραστη και χαμογελαστή η τραγουδίστρια βρέθηκε εκτάκτως στη Νέα Υόρκη προκειμένου να παρευρεθεί σε φιλανθρωπικό γκαλά.

Η Άννα Βίσση, όμως, είχε διπλή χαρά γι' αυτό της το ταξίδι. Εκτός του ότι θα μπορούσε με την παρουσία της εκεί να προσφέρει βοήθεια σε συνανθρώπους μας που την έχουν ανάγκη, της δόθηκε η ευκαιρία να συναντήσει και την κόρη της.

Όπως βλέπετε και στη φωτογραφία, η Σοφία, η οποία ζει εδώ και χρόνια στην Αμερική, έδωσε το παρών μαζί με την μητέρα της στη συναυλία και ήταν πολύ χαρούμενη που κατάφερε, έστω και έτσι, να την συναντήσει.

Χρήστος Δάντης: «Τα παιδιά μου με κάνουν να έχω πιο δυνατή ψυχή»

Posted: 29 Aug 2012 08:25 AM PDT

Χρήστος Δάντης: «Τα παιδιά μου με κάνουν να έχω πιο δυνατή ψυχή»

Κάθε μέρα με τα παιδιά του είναι ευτυχισμένη...Ο Χρήστος Δάντης μιλά στο mothersblog. gr για το δεκατριάχρονο Χριστόφορο και τη μόλις δύο ετών Μαριζέττα που τον έκαναν να νιώθει σαν τον Λεωνίδα!

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο mothersblog.gr

Έλληνες κλέβουν Έλληνες μέσω Ελβετίας!

Posted: 29 Aug 2012 08:11 AM PDT

Έλληνες κλέβουν Έλληνες μέσω Ελβετίας!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ελβετική τράπεζα (με μεγαλομέτοχο μεγάλη ελληνική επιχειρηματική οικογένεια) «ξεφόρτωνε» ζημιές εκατοντάδων εκατομμυρίων στην πλάτη Ελλήνων πελατών της!

 

Ένα απίστευτο οικονομικό σκάνδαλο θα ξεσπάσει τις επόμενες μέρες. Μιλάμε για μια υπόθεση που τα έχει όλα: το όνομα μιας μεγάλης επιχειρηματικής οικογένειας της Ελλάδας (που έχει συχνά απασχολήσει τη δημοσιότητα -και όχι πάντα με θετικό τρόπο), μια ελβετική τράπεζα από τις μεγαλύτερες του κόσμου (η οποία, μάλιστα, ενεπλάκη σε πρόσφατο διεθνές σκάνδαλο χειραγώγησης διατραπεζικών επιτοκίων), χρηματιστηριακά παιχνίδια, παραπληροφόρηση, απώλειες εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ για κάποιους, μυθικά κέρδη για κάποιους άλλους. Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

Εικόνες θλίψης από το Ηράκλειο της κρίσης

Posted: 29 Aug 2012 08:14 AM PDT

Εικόνες θλίψης από το Ηράκλειο της κρίσης

Σοκ προκαλούν στην Κρήτη, οι σκηνές που εκτυλίσσονται στο Ηράκλειο με τους εξαθλιωμένους ανθρώπους να ψάχνουν στα σκουπίδια λίγη... ελπίδα.

 

Παρά τα συσσίτια, τα κοινωνικά παντοπωλεία, τα παζάρια, τους εράνους, την κοινωνική ευαισθησία και συνοχή που υπάρχει στις μικρές κοινωνίες της επαρχίας, όπως και στο Ηράκλειο ο αριθμός των ανθρώπων που αναζητούν στους κάδους απορριμμάτων φαγητό έχει αυξηθεί δραματικά. Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

Φαίη Σκορδά-Γιώργος Λιάγκας: Μετακομίζουν τελικά στη μεσημεριανή ζώνη;

Posted: 29 Aug 2012 08:06 AM PDT

Φαίη Σκορδά-Γιώργος Λιάγκας: Μετακομίζουν τελικά στη μεσημεριανή ζώνη;

Τα «αίματα έχουν ανάψει» όσον αφορά στη μετακίνηση της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα στη μεσημεριανή ζώνη. Θα έχει τελικά η Ελένη Μενεγάκη ακόμη έναν ανταγωνιστή; Θα πρέπει να γίνουν ριζικές αλλαγές στο «Πρωινό mou»;

Τα σενάρια πολλά, οι φήμες... ακόμα περισσότερες. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του entertv, η μετακίνηση του πρωινού του MEGA στη μεσημεριανή ζώνη είναι ανέφικτη. Αρχικά, οι παρουσιαστές δεν γνωρίζουν τίποτα σε σχέση με τα όσα ακούγονται. Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά απολαμβάνουν τις διακοπές τους με το παιδί τους στην Τήνο και αναμένουν τηλέφωνο από τον Πέτρο Μπούτο για να κάνουν έναν ραντεβού όπου θα συζητήσουν τις λεπτομέρειες της νέας σεζόν.

Άνθρωποι όμως από το κοντινό τους περιβάλλον και γνώστες των τηλεοπτικών, αναφέρουν πως αν υπήρχε περίπτωση να αλλάξει ώρα το «Πρωινό mou» οι παρουσιαστές θα είχαν ενημερωθεί έτσι ώστε να ξεκινήσουν από πολύ νωρίτερα τις αλλαγές στη θεματολογία της εκπομπής. Επίσης, ο Γιώργος Λιάγκας τουλάχιστον θα γνώριζε τη μετακίνησή του στο μεσημέρι γιατί θα έπρεπε να κανονίσει το πρόγραμμά του όσον αφορά στη ραδιοφωνική εκπομπή που έχει καθημερινά με την Ελεάννα Τρυφίδου.

Να υπενθυμίζουμε εδώ πως ο παρουσιαστής θα γυρίσει από το Κυκλαδίτικο νησί στο τέλος της εβδομάδας γιατί τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου ξεκινάει ξανά στον Real FM ενώ η Φαίη Σκορδά θα παραμείνει κι άλλο στην Τήνο με το μικρό Γιαννάκη και φιλική τους παρέα. Βέβαια είναι γνωστό πως στα τηλεοπτικά δρώμενα, πλέον, όλα είναι ρευστά μέχρι τελευταία στιγμή αλλά σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα είναι ανέφικτο να έχουμε αντί για «Πρωινό mou» το «Μεσημεριανό mou».

Τέλος, να αναφέρουμε πως το ζευγάρι της πρωινής ζώνης και της ζωής δεν έχει ακόμη ανανεώσει το συμβόλαιό του αλλά είναι κάτι που δεν τους ανησυχεί αφού και πέρυσι οι υπογραφές «έπεσαν» μετά την έναρξη της εκπομπής όπου φέτος υπολογίζεται για αρχές με μέσα Οκτώβρη.

Δείτε αποκλειστικά τις πρώτες φωτογραφίες των τραγουδιστών, για τη μεγάλη συναυλία του Φοίβου

Posted: 29 Aug 2012 07:45 AM PDT

Δείτε αποκλειστικά τις πρώτες φωτογραφίες των τραγουδιστών, για τη μεγάλη συναυλία του Φοίβου

Οι αρχικές συναντήσεις με τους καλλιτέχνες

Ξεκίνησαν ήδη τα πρώτα meeting των καλλιτεχνών με την δημιουργική ομάδα που είναι υπεύθυνη για τη μεγάλη συναυλία στο Ο.Α.Κ.Α για τα 20 χρόνια του Φοίβου στη μουσική βιομηχανία. Ο γνωστός Φωκάς Ευαγγελινός είναι ο σκηνοθέτης της παράστασης, ο άνθρωπος που κινεί όλα τα νήματα και φροντίζει, ώστε τίποτε να μην πάει λάθος τη μεγάλη βραδιά. Άλλωστε σε μια τόσο πολυπρόσωπη συναυλία είναι σημαντικό να έχει ρυθμιστεί μέχρι και η τελευταία μικρή λεπτομέρεια.

Οι πρώτες συναντήσεις ξεκίνησαν μέσα στον Ιούλιο, στα γραφεία της εταιρίας spicy. η Δέσποινα Βανδή, η Καίτη Γαρμπή, η Άντζελα Δημητρίου, ο Δημήτρης Κόκοτας, η Μαντώ, ο ΝΙΝΟ και ο Θάνος Πετρέλης έκαναν ξεχωριστά ραντεβού με την ομάδα του Φωκά, ρυθμίζοντας όλες τις λεπτομέρειες. Οι συναντήσεις με τον Αντώνη Ρέμο και τον Γιώργο Μαζωνάκη έγιναν στη Γλυφάδα.

Τα πρώτα ραντεβού ήταν περισσότερο αναγνωριστικά. Θα χρειαστούν περισσότερες συναντήσεις για να αποφασίσουν, ποια τραγούδια θα επιλέξει ο κάθε καλλιτέχνης, πώς θα στηθεί στη σκηνή, αλλά και κάθε μικρή λεπτομέρεια που θα ολοκληρώσει τις εμφανίσεις. Ο Φωκάς και η ομάδα του, υπόσχονται ένα υπερθέαμα το βράδυ της 25ης Σεπτεμβρίου, αλλά μέχρι τότε τον περιμένουν πολλές ώρες δουλειάς και προβών.

Οι τιμές των εισιτήριων ξεκινούν από 10 ευρώ και μπορείτε να τα προμηθευτείτε, είτε ηλεκτρονικά, είτε από προεπιλεγμένα σημεία πώλησης. Πληροφορίες στο στα www.spicymusic.gr

Ξεκίνησε η προπώληση για το Ark Festival

Posted: 29 Aug 2012 07:30 AM PDT

Ξεκίνησε η προπώληση για το Ark Festival

Δευτέρα 10 και Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012 στο "Τεχνόπολις" του Δήμου Αθηναίων




Ξεκινά σήμερα η προπώληση για το 3ο ARK Festival της Αθήνας, που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 10 και την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, με φιλοξενούμενους αγαπημένους καλλιτέχνες: ο Λουκιανός Κηλαηδόνης, ο Νίκος Πορτοκάλογλου, ο Maraveyas Ilegal, οι Burger Project με τους Takim, τα Τιγρέ Σποράκια, η Ματούλα Ζαμάνη και οι Angry Birds, οι Imam Baildi, η Nalyssa Green, οι Swing Shoes με την Sugahspank, οι Wedding Singers, η Μαριέττα Φαφούτη, οι Bangies, ο Monsieur Minimal και η έκπληξη με την ονομασία The One Night Onlys θα ταξιδέψουν με την κιβωτό του ARK και μαζί τους το αθηναϊκό κοινό θα έχει την ευκαιρία να ζήσει το πιο μεγάλο ARK Festival που έγινε ποτέ.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:

12 ευρώ (τα πρώτα 400 εισιτήρια)
15 ευρώ (φοιτητικό)
17 ευρώ (εισιτήριο ημέρας στην γενική προπώληση)
20 ευρώ (εισιτήριο ημέρας στο ταμείο τις ημέρες του φεστιβάλ)
30 ευρώ (εισιτήριο διημέρου)

Εισιτήρια προπωλούνται:

Σε όλα τα καταστήματα Public
Στα ταμεία της «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων
Στο www.viva.gr (τηλ. 13855)

Ειδικά για το κοινό του ARK Festival, το www.viva.gr προσφέρει έκπτωση 10€ σε όλα τα αεροπορικά και ακτοπλοϊκά εισιτήρια με κάθε αγορά εισιτηρίων για το ARK. Οι οδηγίες εξαργύρωσης των κουπονιών και οι όροι χρήσης βρίσκονται αναλυτικά εδώ.

Ακολουθεί τo αναλυτικό line-up του διημέρου.

Την Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου θα εμφανιστούν:

Νίκος Πορτοκάλογλου
Ένας από τους πιο καταξιωμένους Έλληνες τραγουδοποιούς που γιόρτασε φέτος την επέτειο των 30 χρόνων από την κυκλοφορία του πρώτου δίσκου των Φατμέ. Τρεις δεκαετίες αξέχαστων μελωδιών, και οι καλύτερες υποσχέσεις για τη συνέχεια με μερικά νέα τραγούδια.

Maraveyas Ilegal
Τα πολλά πρόσωπα του Κωστή Μαραβέγια (τραγουδοποιός, πολυοργανίστας, συγγραφέας, fashion icon) ξεδιπλώνονται σε ένα σόου για γερά χορευτικά πόδια, με συμπρωταγωνίστρια την ηρωίδα του τελευταίου του δίσκου «Λόλα».

Τιγρέ Σποράκια
Η ανίερη συμμαχία του Τάκι Τσαν και του Εισβολέα θα ταρακουνήσει την κεντρική σκηνή του ARK Festival, με αντισυμβατική διάθεση, κοφτερές ρίμες και το groove που χρειαζόταν αυτή η διοργάνωση.

Nalyssa Green
Μια drama princess που απογείωσε το DIY και το lo-fi στο ντεμπούτο της "Barock", με θέρεμιν αντί για μαγικό ραβδί και επιρροές από post-punk, indie rock, folk και την εποχή της αθωότητας και του ρομαντισμού.

Imam Baildi
Το ταχύτερα ανερχόμενο ελληνικό συγκρότημα στην Ευρώπη επιστρέφει στην Τεχνόπολη με τις αγαπημένες του retro συνταγές αλλά και καινούριες μίξεις, ακριβώς 2 μήνες μετά από τη μαγική συναυλία του Ιουλίου.

Wedding Singers
H απόλυτη word of mouth live εμπειρία της σεζόν για πρώτη φορά στο ARK Festival, παρέα με τις ανατρεπτικές διασκευές της από disco, synth, pop, rock και rock 'n' roll από τα 80s και τα 90s μέχρι και σήμερα.

Bangies
Τύμπανα με εκρηκτικά beats, αυτοσχέδια εμπρηστικά κρουστά, ηλεκτροφόρες κιθαριστικές χορδές και άφθονες λεκτικές χειροβομβίδες από την ανανεωμένη μπάντα που αναδείχθηκε από το Jumpingfish.gr με το κομμάτι «Αυτά τα Χρόνια».

Την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου θα εμφανιστούν:

Λουκιανός Κηλαηδόνης
Ο μοναχικός καουμπόι του ελληνικού τραγουδιού σε μια θριαμβευτική επάνοδο, 29 χρόνια μετά το πάρτυ στην Βουλιαγμένη, με την πνευματώδη προσωπικότητά του να λειτουργεί ως απαραίτητο αντίδοτο στον αρνητισμό, το λαϊκισμό και την ανοησία της εποχής.

The Burger Project & Takim
Οι εφευρετικοί διασκευαστές και διασκεδαστές The Burger Project σε μια εμπνευσμένη σύμπραξη με την 9μελή παραδοσιακή μπάντα με βυζαντινά όργανα Takim που συνδυάζει χιούμορ, trans-rave τσιφτετέλια και τα πιο γνωστά ρεφρέν του παγκόσμιου ρεπερτορίου.

Ματούλα Ζαμάνη & The Angry Birds
H Ματούλα Ζαμάνη με τα δροσερά της αγόρια, Angry Birds, θα παρουσιάσει το πρώτο της άλμπουμ "Varligarli", ενώ κατά τη διάρκεια του live θα ακουστούν διασκευές από Αντύπα μέχρι Shigeru Umebayashi.

Swing Shoes feat. Sugahspank
Ο «βρώμικος» ήχος των Swing Shoes συναντά την πιο «μαύρη» ελληνική φωνή. Dress code: παπούτσια swing, τιράντες, ριγέ κουστούμια, μπερέδες, κοκάλινα γυαλιά, κορδέλες στα μαλλιά για τις κυρίες, μπριγιαντίνη για τους κυρίους.

The One Night Onlys
Μια μυστική εμφάνιση-έκπληξη από ένα αγαπημένο, ακριβοθώρητο όνομα που θα συζητηθεί και που αυτομάτως ανυψώνει το φετινό ARK Festival στο πιο μεγάλο must της συναυλιακής σεζόν που ξεκινά.

Μαριέττα Φαφούτη
Συνθέτει τις πιο κολλητικές μελωδίες στο πιάνο με αξιοζήλευτη έμπνευση και έχει το μεγαλύτερο χαμόγελο της ελληνικής δισκογραφίας, ενώ κατάφερε να κάνει τους πάντες να αναφωνούν "kookoobadi" χωρίς να έχουν ιδέα τι σημαίνει.

Monsieur Minimal
Ένας από τους «διεθνείς» της ανερχόμενης εναλλακτικής ποπ σκηνής, ο Monsieur Minimal θα κεράσει το κοινό ένα "Lollipop" και μια "Πάστα Φλώρα", καθώς και ένα tasting menu από τον επερχόμενο τρίτο δίσκο του.

Περισσότερες πληροφορίες:

Official Site: www.arkfestival.gr
Facebook: THE ARK FESTIVAL
Twitter: www.twitter.com/ark_festival
E-mail: info@arkfestival.gr

Γιατί ό,τι κι αν συμβαίνει, in music we trust.

Δεν το έπαθε μόνο η Μενεγάκη…!

Posted: 29 Aug 2012 07:20 AM PDT

Δεν το έπαθε μόνο η Μενεγάκη…!

Ελπίζουμε να μην γίνουν μόδα οι φωτογραφίες με τα οπίσθια έξω, μετά από «ατυχήματα» με τα μαγιό σε θάλασσες και πισίνες...

Διαβάστε περισσότερα στο Gossip-tv.gr

Laetitia Casta: δύο chic εμφανίσεις στη Βενετία πριν καν ξεκινήσει το φεστιβάλ

Posted: 29 Aug 2012 07:15 AM PDT

Laetitia Casta: δύο chic εμφανίσεις στη Βενετία πριν καν ξεκινήσει το φεστιβάλ

Η Γαλλίδα καλλονή έφερε αέρα παριζιάνικης κομψότητας στη Βενετία.

Σήμερα το 69ο φεστιβάλ κινηματογράφου της Βενετίας άνοιξε αυλαία και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει η Laetitia Casta, που φέτος εκτελεί χρέη κριτή.

Η Γαλλίδα καλλονή έφτασε χθες στη Βενετία και μας ξεκαθάρισε με την εμφάνισή της πως θα μας κάνει να ασχοληθούμε πολύ μαζί της. Φόρεσε ένα λευκό, κεντημένο φόρεμα ρομαντικού ύφους από τη φθινοπωρινή 2012 συλλογή του οίκου Valentino σε συνδυασμό με λευκές γόβες και μαύρα oversized γυαλιά ηλίου. Αν και γενικά δεν αγαπάμε πολύ τις λευκές γόβες, εδώ ταίριαξαν άψογα σε ένα look που αποπνέει παριζιάνικη κομψότητα.

Το βράδυ παρευρέθηκε στο pre-festival δείπνο που διοργάνωσε η ιταλική Vogue, όπου φόρεσε ένα μαύρο Lanvin pre-fall 2012 φόρεμα σε συνδυασμό με Louis Vuitton γόβες από την pre-fall 2012 συλλογή του γαλλικού οίκου. Επιμελώς ανακατεμένα μαλλιά συμπλήρωσαν την εμφάνιση αυτή που δεν μας άρεσε όσο η πρωινή της Laetitia (το φόρεμα δεν κολακεύει καθόλου τη μέση της), όμως παραμένει διακριτικά κομψή.

Διαβάστε επίσης:

Στην πρώτη σειρά του ντεφιλέ του οίκου Chanel

Laetitia Casta: η νέα μούσα των Dolce & Gabbana

Η προκλητική φωτογράφιση της Laetitia Casta δια χειρός Karl Lagerfeld!

Συμβουλές από την Rachel Zoe για τις μαμάδες: Τι να παίρνετε στο ταξίδι με το μωρό σας

Posted: 29 Aug 2012 06:50 AM PDT

Συμβουλές από την Rachel Zoe για τις μαμάδες: Τι να παίρνετε στο ταξίδι με το μωρό σας

Από τότε που έγινε μαμά δίνει μέσω της επίσημης σελίδας της συμβουλές.


Διαβάστε περισσότερα στο www.mothersblog.gr 

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές