Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

www.tsekouratoi.gr


www.tsekouratoi.gr


Αστρολογία και η θεωρία του τέλους

Posted: 28 May 2012 03:25 PM PDT

Κάποιοι, συνδυάζοντας αυθαίρετα αβάσιμες υποψίες, πιστεύουν ότι οι Μάγιας οριοθετούν την στιγμή που κάποιο ανθρώπινο λάθος θα κοστίσει το τέλος του κόσμου ή την στιγμή που μετεωρίτες θα πέσουν στην γη, σαν θεία τιμωρία για την ύβρη που έχει διαπραχθεί.

Τέτοιες αφελείς τοποθετήσεις, είναι απολύτως δικαιολογημένες, στο βαθμό που μπορεί να γίνει....



 κατανοητό ότι δύο είναι οι κορυφαίες αρχές που καθορίζουν το ανθρώπινο είδος.

Ο φόβος του θανάτου και η ανάγκη της επιβίωσης \ διαιώνισης του είδους.



Αν θέλαμε αστρολογικά να συμβολοποιήσουμε την πρώτη αρχή από τις αναφερθείσες, αυτή του φόβου του θανάτου, θα περιγράφαμε ιδιότητες του 8ου \ Σκορπιός \ Πλούτωνας και του 12ου \ Ιχθείς \ Ποσειδώνας.

Για την δεύτερη αρχή που αναφέρεται, εκείνη της επιβίωσης \ διαιώνισης του είδους, θα περιγράφαμε ιδιότητες του 4ου \ Καρκίνος \ Σελήνη και ξανά του 8ου \ Σκορπιός \ Πλούτωνας.



Βλέπετε, αυτό δεν είναι καθόλου παράξενο αν σκεφτεί κανείς ότι η ζωή και ο θάνατος είναι ένα ακόμα δίπολο.

 Ένας πάγιος συσχετισμός, που η σοφία της φύσης χρησιμοποιεί κατά κόρων!

Έτσι, η επανάληψη του Πλούτωνα στις περιγραφές και των δύο αρχών, η ανάγκη χρησιμοποίησης των ιδιοτήτων του, κάθε άλλο παρά έκπληξη θα πρέπει να μας προκαλεί.

Άλλωστε, ο ίδιος ο φόβος του θανάτου είναι εκείνος που οδηγεί στην ανάγκη της επιβίωσης \ διαιώνισης του είδους.

Είναι απόλυτα φυσιολογικό λοιπόν, να συναντάμε στον 8ο \ Σκορπιό \ Πλούτωνα την σεξουαλική πράξη, μέσω της οποίας εκπληρώνεται η ανάγκη της διαιώνισης του είδους και η νίκη επί του φόβου του θανάτου, ταυτόχρονα.



Η παραπάνω περιγραφή, είναι μια περιγραφή που αφορά την συμπεριφορά του συνόλου του ανθρώπινου είδους, σαν ένα σώμα που ο καθένας από εμάς αποτελεί ένα κύτταρο του σώματος αυτού, με ακριβώς τις ίδιες ιδιότητες και συμπεριφορές.

Ο κάθε ένας από εμάς, κουβαλά τον φόβο του θανάτου, και αυτό βρίσκει την έκφρασή του μέσα στις εκατοντάδες παραλλαγές συμπεριφορών που ο καθένας μεθοδεύει, σύμφωνα με τα βιώματά του.



Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο άνθρωπος έχει την ανάγκη να πιστεύει σε κάτι (οι ανάγκες του 12ου \ Ιχθύ \ Ποσειδώνα) και γι' αυτό η ιστορία αποδεικνύει ότι πάντα κάπου πίστευε.

Πριν από τον Χριστιανισμό, τον Βουδισμό και όλες τις τρέχουσες γνωστές θρησκείες ακόμα, διάφορες θεότητες, μορφές, δοξασίες και τρόποι λατρείας ενός άγνωστου, θείου στοιχείου, ήταν η ομπρέλα και η πανάκια μπρος στον αρχετυπικό φόβο του θανάτου.



Όλες οι θρησκείες και οι δοξασίες περιλαμβάνουν ένα κομμάτι τέλους, καταστροφής, τιμωρίας, φθοράς, αποσύνθεσης της ύλης προς χάριν μιας πνευματικής μετάβασης σε κάτι πιο εκλεπτυσμένο, που οδηγεί στην αθανασία και όλως τυχαίως λύνει το μείζων θέμα του φόβου του θανάτου.



Μήπως οι λέξεις τέλος, καταστροφή, τιμωρία, φθορά, αποσύνθεση της ύλης, σας παραπέμπουν στον 8ο \ Σκορπιό \ Πλούτωνα;

 Έχετε παρατηρήσει ότι κατά την σεξουαλική πράξη (8ος \ Σκορπιός \ Πλούτωνας) οι εκφράσεις των προσώπων του ζευγαριού, είναι κάθε άλλο παρά εκφράσεις χαράς και ικανοποίησης;

Αντίθετα, αν δεν ξέραμε τι συμβαίνει στην πραγματικότητα, απομονώνοντας τις εκφράσεις του προσώπου, εύκολα θα βγάζαμε συμπέρασμα ότι οι άνθρωποι ζουν στιγμές αγωνίας, πόνου και βασανισμού (8ος \ Σκορπιός \ Πλούτωνας).



Αυτό συμβαίνει γιατί ο 8ος \ Σκορπιός \ Πλούτωνας κυβερνάει το υποσυνείδητο (σε επίπεδο μονάδας \ συλλογικό ασυνείδητο σε επίπεδο είδους) και η σεξουαλική πράξη είναι η σαρκική έκφραση μιας βιολογικής αλλά βαθύτερης ψυχικά ανάγκης.

Η έκφραση «ψυχική ανάγκη» χρησιμοποιείται εντελώς χαριστικά, γιατί στην πραγματικότητα πρόκειται για βιολογική καταγραφή.

Μην ξεχνάμε ότι ο Πλούτωνας κυβερνά το κύτταρο και το κύτταρο κουβαλά καταγραφές.



Έτσι, όταν μια, γονιδιακά καταγεγραμμένη (8ος \ Σκορπιός \ Πλούτωνας), βαθύτερη ψυχική ανάγκη (4ου \ Καρκίνος \ Σελήνη) εκπληρώνεται, είναι η στιγμή που η πρόσφατη ανάμνηση της αγωνίας του φόβου του θανάτου και της ανάγκης διαιώνισης \ επιβίωσης συναντά την εκπλήρωση \ ικανοποίηση.

Η μίξη των δύο αυτών στοιχείων, συνθέτει την έκφραση των ανθρώπων κατά την ερωτική πράξη.



Η Σελήνη, συνδέεται με την θρέψη και ένα βρέφος κλαίει προκειμένου να γνωστοποιήσει μια βασική ανάγκη του.

Κατά την ώρα του θηλασμού ή του φαγητού με το μπιμπερό, πολλά βρέφη βγάζουν ένα ελαφρύ μουγκρητό ικανοποίησης της βασικής ανάγκης θρέψης.

Το ίδιο συμβαίνει και με την σεξουαλική πράξη, που επίσης είναι μια βασική ανάγκη του ανθρώπου, η ικανοποίηση της οποίας, συχνά εκφράζεται με παρόμοιους ήχους.



Μην ξεχνάμε ότι ο παραδοσιακός κυβερνήτης του Σκορπιού ήταν ο Άρης \ 1ος \ Κριός, μέχρι που ανακαλύφθηκε ο Πλούτωνας (στις αρχές του περασμένου αιώνα).

Ο Άρης συνδέεται άμεσα με την σεξουαλική ορμή και τον φαλό, σύμβολο που λατρεύονταν σε πολλά αρχαία τελετουργικά, ως σύμβολο γονιμότητας και καρποφορίας.

 Ο φαλός-αρσενικό (Κριός) είναι προορισμένος για την κατάκτηση-διείσδυση και ο άξονάς του (7ος \ Ζυγός \ Αφροδίτη) για την συν-αίνεση-παθητική παράδοση.



Σε αυτό το σημείο να πούμε ότι κατά τον μεσαίωνα και λίγο πιο πίσω, στην Ευρώπη χρησιμοποιήθηκε ο γνωστός μας, από τον κινηματογράφο, Κριός, το πολεμικό εργαλείο που στην ουσία ήταν ένας τεράστιος κορμός δέντρου με τον οποίο χτυπούσαν τις πόρτες των κάστρων συντονισμένα, μέχρι αυτές να σπάσουν.

Συνήθιζαν τα σκαλίζουν το κεφάλι του πολεμικού Κριού, φτιάχνοντάς του κέρατα, ή άλλα χαράγματα.

Το σίγουρο είναι ότι στο μυαλό τους, με έναν υποσυνείδητο τρόπο, υπήρχε ο συμβολισμός του φαλού και όλος ο συνειρμός της παραβίασης της πόρτας του κάστρου.



Αν φύγουμε από τον άξονα 1ου \ 7ου και πάμε στον άξονα 2ου \ 8ου με την παραδοσιακή διακυβέρνηση του Άρη στον Σκορπιό, απέναντι από τον Άρη του Σκορπιού συναντάμε την Αφροδίτη του Ταύρου.

Σε αυτόν τον άξονα, είναι πιο ξεκάθαρος ο ρόλος της γονιδιακής παρόρμησης (8ος) και της υλικής εκπλήρωσης (2ος).



Φαίνεται πως η παραδοσιακή αστρολογία λειτουργούσε μια χαρά με τους κυβερνήτες της! Και στις δύο περιπτώσεις πάντως, συντελείται και εκπληρώνεται η νίκη επί του φόβου του θανάτου και η ανάγκη της επιβίωσης \ διαιώνισης του είδους.



Όλα τα παραπάνω γράφτηκαν με αναλυτικό τρόπο, ώστε να γίνει κατανοητή η συσχέτιση της αστρολογίας με τον αρχετυπικό φόβο που αποτελεί την αιτία δημιουργίας χρονολογικών οροσήμων του τέλους του κόσμου.



Είναι γνωστό από την ψυχολογία, ότι αυτό που φοβόμαστε το προβάλουμε και το προκαλούμε.

Δεν ξέρω αν στην περίπτωση που εξετάζουμε, μπορούμε να προκαλέσουμε το τέλος, αλλά το σίγουρο είναι ότι το προβάλουμε με κάθε τρόπο.

Στην κενή διαθήκη, το βιβλίο της «αποκάλυψης» μιλάει για τραγικό τέλος.

Η μυθολογία βρίθει από ιστορίες καταστροφής της γης, το ίδιο και η παλαιά διαθήκη.

Θρησκευτικές αιρέσεις έχουν δώσει κατά καιρούς συγκεκριμένες ημερομηνίες όπου θα σημάνει το τέλος, και οι πιστοί συγκεντρώθηκαν σε ορισμένα σημεία, περιμένοντας την εμφάνιση του δημιουργού μας.



Η ίδια η θρησκεία, υπόσχεται την υπερφυσική ευλογία της αιώνιας ζωής.

Η αθανασία κατευνάζει τον ανθρώπινο φόβο του θανάτου.

«Πίστις εστίν, ελπιζομένων υπόστασις, πραγμάτων έλεγχος ου βλεπομένων» (Εβρ. ια΄1)



Στην πραγματικότητα, ο πλανήτης μας ήταν πάντα εκτεθειμένος σε φυσικές καταστροφές που κάποιες από αυτές άλλαξαν την μορφή του.

Αν θέλετε την προσωπική μου άποψη, δεν απειλείται ο πλανήτη από καταστροφή, λόγω του μυστηρίου του ημιτελούς ημερολογίου των Μάγιας, που μας υποψιάζει για το ενδεχόμενο τέλος.

Στο σύστημα αξιών της δικής μου συμπαντικής πίστης, δεν απειλείται ούτε από τα δεινά που ο Ιωάννης οραματίστηκε στην Αποκάλυψη.



Πραγματική απειλή είναι η ύπαρξη πυρηνικών σταθμών και ο αστάθμητος παράγοντας που μπορεί να είναι το ανθρώπινο λάθος ή οι φυσικές καταστροφές.

Πραγματική απειλή είναι η ανθρώπινη ύβρης επί του θεού φύση.

myhoroscope.gr


Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η γλυκιά Σάλι σχολείο για χάρη του αυτιστικού Νικ!

Posted: 28 May 2012 03:15 PM PDT

Η Σάλι εδώ και 18 μήνες
"μετακόμισε" στο σπίτι του 14χρονου Νικ Γκίλινγκς, που μένει στον Λιντς της Βρετανίας.

Έκτοτε, η μικρή, πλην όμως ταλαντούχα, όπως αποδεικνύεται στην επικοινωνία, σκυλίτσα τον βοήθησε να ξεπεράσει έως έναν βαθμό αρκετά από τα προβλήματα που....

απέρρεαν από τον αυτισμό, ασθένεια από την οποία πάσχει ο Νικ από την ημέρα που γεννήθηκε.



Σύμφωνα μάλιστα με τη μητέρα του 14χρονου αγοριού, η Σάλι "τον βοήθησε να ξεπεράσει τον φόβο του να πηγαίνει στο σχολείο, όπου συχνά αποτελούσε αντικείμενο χλευασμού, και να κατανικήσει την αγοραφοβία που τον ταλαιπωρούσε".

Πώς ακριβώς τα κατάφερε;

Όταν ο Νικ, κουρασμένος από τα πειράγματα που δεχόταν από τα άλλα παιδιά, αποφάσισε μία μέρα ότι δεν θέλει να ξαναφορέσει τη στολή του σχολείου του και να ξαναπάει για μάθημα, η μητέρα του σκαρφίστηκε ένα κόλπο.

Αποφάσισε να φορέσει στη σκυλίτσα τη στολή, για να βοηθήσει έτσι τον γιο της να εξοικειωθεί με την εικόνα και να ξεπεράσει τη φοβία του.



Και το κόλπο έπιασε!

Τώρα τα προβλήματα αυτά ανήκουν στο παρελθόν και ο Νικ παρακολουθεί κανονικά τα μαθήματά του.

"δ"

η διαδρομη
Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι καλύτεροι προορισμοί για σόλο ταξιδιώτες

Posted: 28 May 2012 03:06 PM PDT

1. Άμστερνταμ

Είναι γνωστός προορισμός για απόδραση το σαββατοκύριακο, αλλά και ιδανικό μέρος για μοναχικούς ταξιδιώτες, άνδρες και γυναίκες, όλων των ηλικιών.

Το Άμστερνταμ είναι ενδιαφέρουσα και ασφαλής πόλη που κάθε χρόνο προσελκύει περισσότερους επισκέπτες.

Μπορείτε να περάσετε το χρόνο σας.....



 περπατώντας στα πολλά κανάλια, που βλέπουν τα ιστορικά μνημεία, και να εκπλαγείτε με την εκπληκτική αρχιτεκτονική και τους φιλικούς κατοίκους της πόλης.



2. Παρίσι

Η Πόλη του Φωτός είναι γνωστή ως ρομαντικός προορισμός, αλλά έχει εξίσου μεγάλο ενδιαφέρον για όσους ταξιδεύουν μόνοι τους.

Το Παρίσι είναι γεμάτο ιστορία, πολιτισμό, μουσεία, γκαλερί, θέατρα και εξαιρετική αρχιτεκτονική.

Η διάσημη Γαλλική κουζίνα είναι ακόμα ένας λόγος να το επισκεφτείτε.

Όσες μέρες κι αν μείνετε είναι σίγουρο πως δεν πρόκειται να πλήξετε!



3. Ρώμη

Η Ρώμη είναι άλλη μια πόλη που τα έχει όλα: καλό φαγητό, κρασί και πολλά, πάρα πολλά αξιοθέατα!

Είναι μια ζωντανή και φιλική χώρα, καθιστώντας την ιδανική για μεμονωμένους ταξιδιώτες.

Μερικά από τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα είναι η Ρωμαϊκή Αγορά, το Κολοσσαίο, τα Ισπανικά Σκαλιά, η Φοντάνα ντι Τρέβι, ενώ στα must βρίσκεται μια επίσκεψη στο Βατικανό.



4. Νέα Υόρκη

Στην πόλη που χτυπά η καρδιά των ΗΠΑ υπάρχουν εκατοντάδες πράγματα να δείτε και να κάνετε. Ιδανική πόλη για όσους ταξιδεύουν μόνοι, προσφέρει αμέτρητες επιλογές σε διασκέδαση και πολιτιστικά δρώμενα, από την Μητροπολιτική Όπερα έως underground φυτώρια νέων μουσικών trends.

Τα αξιοθέατα που προσφέρει η Νέα Υόρκη είναι απαιτητικά σε χρόνο, οπότε ακόμη και μόνοι θα πρέπει να είστε γενναιόδωροι με τη διάρκεια της επίσκεψής σας για να δείτε όλα όσα σας ενδιαφέρουν.

ΕΞΥΠΝΑ

Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Στέλιος Ρόκκος: Τα τρία μεγαλύτερα κακά

Posted: 28 May 2012 02:57 PM PDT

Ο Στέλιος Ρόκκος μίλησε για
καλλιτέχνες οι οποίοι διαθέτουν εμφάνιση, όχι όμως φωνή. Χαρακτηριστικά ο καλλιτέχνης δήλωσε:



«Οι περισσότεροι που διαθέτουν την εμφάνιση δεν διαθέτουν τη φωνή! 

Αυτοί οι καλλιτέχνες ταιριάζουν με την τηλεόραση. 

Η τηλεόραση θέλει τέτοιες μούρες, δεν μπορούν να δείχνουν έναν άσχημο με μεγάλη κοιλιά να τραγουδάει. 

Για μένα το μεγαλύτερο πρόβλημα στον πλανήτη είναι η τηλεόραση.

 Τα τρία μεγαλύτερα κακά είναι η τηλεόραση, η εκκλησία και η πολιτική. 

Δεν μιλάω για τα θεία, μιλάω για την τηλεόραση που είναι όπλο αυτών των δύο! 

Μπαίνει στο σπίτι σου και σε σκοτώνει». 

Δε δίστασε μάλιστα να κάνει και την κριτική του στο Μιχάλη Χατζηγιάννη λέγοντας:

 «Εγώ θα μιλήσω ως μουσικός. 

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είναι από τους καλύτερους τραγουδιστές που έχουμε τεχνικά. 

Απλώς για τα δικά μου αφτιά και γούστα είναι πολύ light. 

Δεν με 'ψήνει' να τον ακούσω».

 freegossip


Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Και το όνομα αυτής... Like!

Posted: 28 May 2012 02:46 PM PDT

Ξεπεράστηκαν πια οι καβγάδες
μεταξύ ζευγαριών για το αν το η κόρη τους θα πάρει το όνομα της γιαγιάς από το ένα σόι ή από το άλλο.

Το ζευγάρι που μας απασχολεί σε αυτή την είδηση, ίσως να διαφώνησε για το αν θα βαφτιστεί η κόρη τους "Like" ή "Comment"...

Οι Lior και Vardit Adler από το Ισραήλ αποφάσισαν να.....



 βαφτίσουν την κορούλα τους με το όνομα "Like"!

Όπως όλοι γνωρίζουμε, η λέξη αυτή χρησιμοποιείται από τους χρήστες τους Facebook για να δηλώσουν κάτι που τους αρέσει.

Βέβαια, οι γονείς της μικρής Like λένε πως είναι πολύ σημαντικό να δώσουν στα παιδιά τους ονόματα που δε χρησιμοποιούνται πουθενά αλλού στον κόσμο, τουλάχιστον όχι στο Ισραήλ.

Όταν ρωτήθηκαν από το Γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων για το εάν σκέφτηκαν τις αντιδράσεις του παιδιού όταν μεγαλώσει, απάντησαν:

"Ελπίζουμε να της αρέσει. Παρεμπιπτόντως, τη ρωτήσαμε αλλά δεν απάντησε".

…Θα φανεί από το αν θα κάνει "like" στην επιλογή των γονιών της, όταν αποκτήσει και η ίδια προφίλ στο Facebook.

mediasoup.gr

Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

DIRTY SEXY

Posted: 28 May 2012 02:36 PM PDT

Είναι σέξι, όχι με τα πρότυπα της αρμονίας, αλλά με αυτό που εκπέμπουν.



 Έχουν μια ζωώδη γοητεία που απέχει αρκετά από τα politically correct αμερικάνικα στάνταρ. Κάποιοι από αυτούς δεν είναι καν ωραίοι.

Τι σημασία έχει;

Είναι κάτι σπουδαιότερο: αρσενικά.

Και το αποτέλεσμα μετράει υπέρ τους.......




Μπενίτσιο ντελ Τόρο
001095 sxmn
Βασικό ένστικτο
Ο μελαχρινός Λατίνος από το «Traffic»,  τα «21 Grams» το «Sin City» το «Wolfman» κ.τλ δεν ξέρει μόνο να κινείται με μαεστρία ανάμεσα στην τέχνη και το meinstream.  Με τα «χρυσά» -κουκουλωτά μεν-αλλά αινιγματικά του μάτια θυμίζει κάπως τον Ντι Κάπριο σε μελανούρι και σε πιο ωραίο, και καίει καρδιές Αυτά είδε κι η Σκάρλετ Γιόχανσον κι έκανε ένα πέρασμα από την αγκαλιά του. Μετά, πήγε και παντρεύτηκε τον φλώρο Ραίαν Ρέινολτς.

Βανσάν Κασέλ
011095 sxmn
Η αβάσταχτη γοητεία της αλαζονείας
Γιος ηθοποιού από τα 15 του βγήκε στο κουρμπέτι, παίζοντας σε πολλές ταινίες.

Τον είδαμε στο «Ocean Twelve» συμμετέχει και στο σίκουελ «Ocean Thirteen» αλλά δεν είναι οι περγαμηνές του, ο λόγος που τον αναφέρουμε...Το ειρωνικό του ύφος κι η αντισυμβατική γοητεία του, σε κάνουν να θες να του ρίξεις μια μπάτσα. Ή ακόμη καλύτερα να σου ρίξει κι αυτός (μία όμως, γιατί κατά τα άλλα είμαστε κατά της βίας)

Κάτι τέτοιο θα σκέφτηκε κι η Μόνικα Μπελούτσι και του πε το «Ναι» και τον παντρεύτηκε το 1999 και του κανε μια κόρη. Το ότι κάθισε να τη σκηνοθετήσει στο «Μη αναστρέψιμος», το κανε μάλλον για να μας πείσει ότι τους ενώνουν οι καλλιτεχνικές ανησυχίες....

Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ
021095 sxmn
Το «κακό» παιδί
Όχι πες: δε θες να σουρθείς μαζί του στα καταγώγια, να ξενυχτήσεις, να «καείς», να ζήσεις μπουκοφσκικές νύχτες, να ξεπεράσεις τα όρια;

Κι αυτός βλέποντας τον καθρέφτη του, αυτό ήθελε και το κανε...Τον πρωτοπροσέξαμε στο «Less than zero» πήρε Όσκαρ για την ερμηνεία του στο «Τσάρλι Τσάπλιν» και έφαγε τη ζωή του  μπαινοβγαίνοντας  στα κρατητήρια και τα κέντρα αποτοξίνωσης μέχρι το 2001. Τότε γνώρισε «εκείνη» που τον έβγαλε από το βούρκο τον παντρεύτηκε το 2005 και του έκανε δυο παιδιά, αποδεικνύοντας πως η απόλυτη γυναικεία φαντασίωση, να σώσεις το κακό παιδί, μερικές φορές βγαίνει πραγματική.

Χαβιέ Μπαρδέμ
031095 sxmn
Πρωτογενής γοητεία
Με Όσκαρ και Χρυσή σφαίρα και Bafta και την Πενέλοπε Κρουζ ο Χαβιέ δεν έχει αφήσει και πολλά να μας αποδείξει.  Μπορεί να ξεχώρισε για την ερμηνεία του στο «Καμιά πατρίδα για τους μελλοθάνατους» αλλά εμάς μας έμεινε αξέχαστος στο « Vicky Christina Barcelona». Τι κι αν έχει μεγάλο κεφάλι και μεγάλη απόσταση μύτης στόματος; Το παλικάρι είναι αρσενικό.

Μάλλον κι αυτός πόνταρε στο εφέ που έκανε στις γυναίκες, και τις εποχές της αφραγκίας, του έκανε τον στρίπερ στη Μαδρίτη. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Πενέλοπε δεν θα πλήξει ποτέ...

Σιλ
041095 sxmn
Μαύρος Πάνθηρας
Με πλισέ πρόσωπο και πολύ μακριά από τα τρέχοντα πρότυπα της ομορφιάς, συχνά χαρακτηρίστηκε «τέρας δίπλα στην επί επτά χρόνια γυναίκα του, μητέρα των τριών παιδιών του και άγγελο της Victoria Secret, Χάιντι Κλουμ.

Με Grammy και Brit awards στο βιογραφικό του και πάνω από 20.000.000 πωλήσεις των άλμπουμ του, είναι σαφές ότι έχει αφήσει το στίγμα του στη μουσική σκηνή. Όσο κι αν βλέπεις ότι είναι ασχημάντρας, δεν μπορείς να παραβλέψεις την γοητεία του αιλουροειδούς που του δίνει αυτό το ζωώδες, το βρόμικο, το σχεδόν ποινικά κολάσιμο...

Μαικλ σι Χολ
051095 sxmn
Ξεκίνησε την καριέρα του υποδυόμενος τον γκέι παπά στο «Six feat under» για να γίνει ο πιο χαρισματικός σίριαλ κίλερ στο «Dexter». Με τετράγωνο πρόσωπο, χοντρό σβέρκο και στενά χείλη, απέχει πολύ από την ιδανική ομορφιά. Έχει όμως αυτήν τη στιβαρή, σίγουρη κίνηση, κι αυτή την κτηνώδη αταραξία, που  σε κάνουν να παρακολουθείς τους φόνους του με κομμένη την ανάσα, συμπάσχοντας με τα ζωώδη πάθη του.

Πήρε τη Χρυσή σφαίρα, με σκουφάκι, λόγω της περιπέτειάς του με την υγεία του ( είχε λέμφωμα) κι εκεί ξέρω πολλές που ήθελαν να τον πάρουν αγκαλιά.

Ο δεύτερός του γάμος, με την αδελφή του στη σειρά Dexter, έληξε άδοξα, περίπου μαζί με την περιπέτεια της υγείας του.

Πατρικ Ντέμπσει
061095 sxmn
Bedroom eyes
Ο Mac Dreamy του Greys Anatomy είναι ο πιο ωραίος της λίστας, με ή χωρίς ιατρική μπλούζα.  Ιρλανδοαμερικάνος που στα 80'ς έπαιζε σε σαχλοκωμοδίες, με χαίτη κάγκουρα κι έκανε και τον ζογκλερ.

Απέδειξε ότι δε μασάει πουθενά, όταν παντρεύτηκε το 87, στα 21 του, την μητέρα του καλύτερού του φίλου που τον πέρναγε 27 χρόνια. Ο γάμος κράτησε επτά χρόνια.

Από το 99 στεφανώθηκε την μακιγιέζ Τζίλιαν Φινκ κι έχουν τρία παιδιά μαζί.

Τι κι αν είναι δυσλεκτικός; Με τέτοια υγρά μάτια...μας νοιάζει; Δεν μας νοιάζει...

Τζέραλντ Μπάτλερ
071095 sxmn
This is Sparta
Είναι Σκωτσέζος. Πήγε και νομική στη Γλασκώβη.

Ξεχώρισε στο μιούζικαλ « Το Φάντασμα της Όπερας» αλλά στους 300 μας πυροδότησε την φαντασία όταν, πασαλειμμένος με λάδι, μας απειλούσε πως «Tonight we dine in hell».

Στο «P.S. I love you» με τη Χίλαρι Σουάγκ, ξύρισε το μούσι του πολεμιστή κι είδαμε ότι έχει μάγουλα, αλλά δεν μας χάλασε και πολύ. Προσπάθησε να ακουμπήσει την ευαίσθητη χορδή μας, και τα κατάφερε. Άσχετα αν τον προτιμάμε να τρομοκρατεί τους βαρβάρους με τον μίνι χιτώνα του και το σπαθί του.

Σαν κάθε ζεν πρεμιέ που σέβεται τον εαυτό του, τα φτιαξε με τη Τζένιφερ Άνιστον για λίγο, αλλά την χώρισε, όπως συνέβη και με πολλούς άλλους.

Σέμαρ Μουρ
081095 sxmn
Σοκολάτα υγείας
Ξεκίνησε να μιλάει αγγλικά στα έξι του, καθώς έζησε τα πρώτα χρόνια της ζωής του στην Ολλανδία και το Μπαχρέιν.

Με σοκολατένιο δέρμα, κληροδοτημένο από τον πατέρα του αλλά λευκά χαρακτηριστικά, από την Καυκάσια μάνα του, έχει ένα είδος υποδόριας γοητείας, που βρίσκεις σε εξημερωμένα αιλουροειδή.

Τον βλέπουμε να κάνει παλικαριές ως πράκτορας της CIA στην Νετ τα βράδια, στο «Criminal Minds» και για κάποιο λόγο, αναρωτιόμαστε ποιος εγκληματικός νους, σκέφτηκε να τον έχει ντυμένο με κοστούμι πράκτορα. Χάθηκε μια φούστα Ταρζάν;

Ντουέιν Τζόνσον
091095 sxmn
Ωμή γοητεία
Είναι 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής πάλης. Έπαιξε στους «Μαχητές των δρόμων, Ληστεία στο Ρίο» , χώρισε μετά από 10 χρόνια το 2007 κι έχει ένα κοριτσάκι και δηλώνει ευθαρσώς:

«Κρύβω μέσα μου ένα ζώο που χρειάζεται κρέας»

Φτιάξε μας κι άλλο...

www.marymary.gr

Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

«Για αυτό έκανα ερωτική ταινία»

Posted: 28 May 2012 02:23 PM PDT

Ο ηθοποιός Χρήστος Βασιλόπουλος
μίλησε για την απόφασή του να πρωταγωνιστήσει στην ερωτική ταινία «Kamikaze Love» του Ζάλμαν Κινγκ. Ο Έλληνας ηθοποιός αποκάλυψε ότι αρχικά ήταν πολύ διστακτικός, αλλά τελικά... πήρε την απόφαση: «Είχα πολλούς ενδοιασμούς....





στην αρχή. Όχι όμως, για το γυμνό. Αυτό μάλιστα ήταν και το πρώτο πράγμα που με ρώτησαν... Εγώ είπα ότι έπεσαν σε έναν Έλληνα που έχει περάσει πολλά καλοκαίρια στην παραλία κάνοντας γυμνισμό. Γυμνές σκηνές έχω κάνει και στην Ελλάδα, στους "Αληθινούς έρωτες" για τον Alpha.

Οι ενδοιασμοί μου σχετίζονταν με το αν θα είναι καλό για την καριέρα μου ή όχι. Ρώτησα ανθρώπους που εμπιστεύομαι, ηθοποιούς, σκηνοθέτες... Μου είπαν όλοι να το κάνω και το έκανα. Από τα χέρια του Zalman King βγήκαν εξάλλου ο Μίκι Ρουρκ και η Μίλα Γιόβοβιτς. Ο Κινγκ κάνει ερωτικό σινεμά... Δεν είναι ένας άσχετος που γυρίζει πορνοταινίες, για όποιον μπορεί να καταλάβει την διαφορά... Ο άνθρωπος έχει γράψει ιστορία».

Αραγε η γυναίκα του, δεν είχε ενδοιασμούς για τη συμμετοχή του ;
«Η γυναίκα μου από την πρώτη στιγμή μου έλεγε να το κάνω. Όταν είδε την ταινία της άρεσε πολύ... Αντίθετα με ό,τι μπορεί να πιστεύει κανείς, ότι δηλαδή περνάμε καλά και το διασκεδάζουμε, η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ κουραστικές οι σκηνές και θέλεις να τελειώνουν γρήγορα. Όλα είναι εντελώς επαγγελματικά και αυστηρά».
gazzetta

Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16χρονος έλυσε τον γρίφο του Νεύτωνα

Posted: 28 May 2012 02:14 PM PDT

Εδώ και 350 χρόνια προσπαθούσαν
οι μαθηματικοί να λύσουν τον γρίφο του Νεύτωνα, σχετικά με το πως υπολογίζεις την ακριβή τροχιά ενός αντικειμένου που βρίσκεται στον αέρα. Όμως, ο...




Ινδικής καταγωγής Σουρούγια Ρέι, μαθητής γυμνασίου στην Δρέσδη, τους έβαλε τα γυαλιά αφού κατάφερε να βρει τη λύση! Ο 16χρονος μετακόμισε με την οικογένειά του από την Καλκούτα πριν τέσσερα χρόνια και δεν ήξερα λέξη γερμανικά. Πρώτη φορά ήρθε σε επαφή με τον γρίφο όταν επισκέφθηκε το Τεχνικό Πανεπιστήμιο της Δρέσδης. Μέχρι τότε, μόνο δύο επιστήμονες είχαν βρει κάποιες λύσεις στο πως υπολογίζεις την ακριβή τροχιά ενός αντικειμένου που βρίσκεται στον αέρα και άρα υπόκειται ταυτόχρονα στην δύναμη της βαρύτητας και την αντίσταση του αέρα χρησιμοποιώντας ωστόσο τη βοήθεια… πανίσχυρων υπολογιστών.

Ο Ρέι όμως αναρωτήθηκε «Και γιατί δηλαδή δεν γίνεται να υπολογιστεί;» και κάθισε να το λύσει.

Τελικά όχι μόνο το έλυσε αλλά κέρδισε και βραβείο. Τώρα το μόνο που του μένει να σκεφτεί είναι αν θα σπουδάσει μαθηματικά ή φυσική. Εύγε!
http://www.trelokouneli.gr/2012/05/16_28.html
Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αγρότης θα πληρώσει πρόστιμο 2,300 δολάρια, γιατί σκότωσε αετό

Posted: 28 May 2012 02:06 PM PDT

Με πρόστιμο 2,300 δολαρίων
τιμώρησε το δικαστήριο σε έναν αγρότη από τις Φιλιππίνες, με την κατηγορία ότι σκότωσε και έφαγε έναν πολύ σπάνιο αετό! Ο αετός του είδους Pithecophaga Jefferyi ή αλλιώς Αετός των Φιλιππίνων, αριθμεί λιγότερο από 250 εναπομείναντα πτηνά και...




θεωρείται είδος υπό εξαφάνιση. Και πάλι πάντως, ο γεωργός  φθηνά τη γλύτωσε καθώς η νομοθεσία στις Φιλιππίνες προβλέπει ακόμη και φυλάκιση για όποιον σκοτώνει ζώο που ανήκει σε είδος υπό εξαφάνιση.

Το Pithecophaga Jefferyi θεωρείται ως εθνικό πουλί των Φιλιππίνων.
http://www.trelokouneli.gr/2012/05/2300.html
Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Βίαζαν κοπέλα επί 8 χρόνια!

Posted: 28 May 2012 01:51 PM PDT


Σε
ένα χωριό της βορειοανατολικής ...



Βοσνίας βρήκε η αστυνομία μία 19χρονη
Γερμανίδα την οποία κρατούσαν και βίαζαν επί 8 χρόνια ένα ζευγάρι.


Σύμφωνα
με το βοσνιακό τηλεοπτικό κανάλι FTV ο Μιλένκο και η
Σλαβόικα Μαρινκόβιτς, 52 και 45 ετών αντίστοιχα, συνελήφθησαν και
κρατούνται.


Το ζευγάρι κρατούσαν την κοπέλα από το 2004 δεν της
επέτρεπαν να έχει επικοινωνία με άλλους ανθρώπους ούτε να πηγαίνει στο
σχολείο και την βασάνιζαν, δήλωσε ο Αντμίρ Αρναούτοβιτς εκπρόσωπος της
αστυνομίας.


Ο Κάζιμ Μάκαλιτς, ο γείτονας που ενημέρωσε την
αστυνομία, δήλωσε ότι είχε δει τον Μαρινκόβιτς να δένει την κοπέλα σε
ένα κάρο και να την αναγκάζει να το τραβά την ώρα που εκείνος και οι
φίλοι του επέβαιναν σε αυτό και την χτυπούσαν.






Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Justin Timberlake & Jessica Biel: Το πάρτι των αρραβώνων τους

Posted: 28 May 2012 01:44 PM PDT


Justin Timberlake & Jessica Biel: Το πάρτι των αρραβώνων τουςΤο ζευγάρι παντρεύεται και το γιόρτασε με...


φίλους του

Ένα χολιγουντιανό cocktail πάρτι αντάξιο του Justin και της Jessica διοργάνωσε στο σπίτι της η στυλίστρια της Biel, Estee για να γιορτάσει τους αρραβώνες του ζευγαριού.
Ανάμεσα στους 100 προσκεκλημένους ήταν η Ellen DeGeneris, η Amy Adams και οι γονείς του ζευγαριού.
Το people.com
που δημοσίευσε την είδηση αναφέρει ότι η Estee έκανε ένα ζεστό,
φιλόξενο και εορταστικό πάρτι που ενθουσίασε το ζευγάρι, ενώ η Jessica ήταν εντυπωσιακή με ένα μακρύ φόρεμα και με τα μαλλιά της κάτω. Η ίδια πηγή αναφέρει ότι το ζευγάρι χόρεψε με τους ήχους της Madonna, του Michael Jackson, της Whitney Houston και του Usher, διασκέδασε με τους καλεσμένους, ενώ ο Justin συγκινήθηκε από τους λόγους που έβγαλαν οι κοντινοί του φίλοι.



Το ζευγάρι αποχώρησε από το πάρτι στις 12.30 για να επιστρέψει
στο σπίτι του και κάπως έτσι πέρασε άλλη μια νύχτα στους λόφους του
Hollywood.



queen


Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αστυνομικός σκύλος εντόπισε 215 γρ. κάνναβης στο σπίτι 23χρονου

Posted: 28 May 2012 01:28 PM PDT


Για κατοχή ναρκωτικών ουσιών συνελήφθη ...


το πρωί της Δευτέρας στην
Πρέβεζα ένας 23χρονος από αστυνομικούς της δίωξης ναρκωτικών της
Ασφάλειας Πρέβεζας.


Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκε έρευνα παρουσία δικαστικού λειτουργού και
με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, στο σπίτι του 23χρονου, όπου βρέθηκε
και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 215 γραμμαρίων.




Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας.






Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΠΑΝΕΛΛΛΗΝΙΕΣ: ΚΑΝΟΝΙΚΑ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΤΗ ΦΥΣΙΚΗ!

Posted: 28 May 2012 01:22 PM PDT



Ενα παιχνίδι για γερά νεύρα...



και μάλιστα αυτά των υποψηφίων για τα ΑΕΙ και
ΤΕΙ, παίζεται από το μεσημέρι της Παρασκευής. Η Κεντρική Επιτροπή
Εξετάσεων, μετά από ανακοίνωση της Ενωσης Ελλήνων Φυσικών, ακύρωσε το
απόγευμα...

της Παρασκευής, την ερώτηση Γ4 του τέταρτου
ζητήματος, στο μάθημα της Φυσικής κρίνοντας ότι έχει πρόβλημα στη
διατύπωση και ως εκ τούτου στη σωστή κατανόηση και επίλυσή της. Σήμερα
Δευτέρα _και μετά από πολλές διαμαρτυρίες γονέων αλλά και εκπαιδευτικών
και υποψηφίων που είχαν λύση το «επίμαχο» ερώτημα_ ανακαλεί την
προηγούμενη απόφασή της και έδωσε στη δημοσιότητα νέα και τελική.

Σύμφωνα με αυτή δεν εξαιρείται της βαθμολόγησης η ερώτηση Γ4 του τρίτου
ζητήματος αλλά βαθμολογείται κανονικά όπως είχε αρχικά οριστεί και δοθεί
στους υποψήφιους. Συγκεκριμένα η νέα οδηγία αναφέρει:


«Η Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων, ως αρμόδιο όργανο για την επιλογή των
θεμάτων και τη διασφάλιση ενιαίων κριτηρίων αξιολόγησης, συνήλθε σήμερα,
Δευτέρα 28-5-2012, προκειμένου να αποφασίσει οριστικά για τη
βαθμολόγηση στο μάθημα της Φυσικής Θετικής και Τεχνολογικής Κατεύθυνσης.



Μετά την ολοκλήρωση της πειραματικής βαθμολόγησης και τη διαπίστωση ότι η
ελλιπής διατύπωση του ερωτήματος Γ4 δεν επηρέασε την απόδοση των
υποψηφίων, η Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων έλαβε την εξής απόφαση: Να
βαθμολογηθεί κανονικά το ερώτημα Γ4 και η κατανομή των μονάδων στο θέμα
αυτό να είναι εκείνη που δόθηκε αρχικά

Σημειώνεται ότι η βαθμολόγηση των γραπτών στα Βαθμολογικά Κέντρα αρχίζει
σήμερα, μετά την αποστολή της Οδηγίας. Όσο για τους έχοντες ήδη
εξεταστεί προφορικά (υποψήφιοι με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές
ανάγκες), ισχύει η αρχική βαθμολόγηση.

Η σχετική Οδηγία προς τα Βαθμολογικά Κέντρα:


ΟΔΗΓΙΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ «ΦΥΣΙΚΗ ΘΕΤΙΚΗΣ



ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ Γ΄ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ»

Η ΚΕΕ, ως αρμόδια για την επιλογή των θεμάτων και τη διασφάλιση ενιαίων
κριτηρίων αξιολόγησης, συνήλθε την 28-5-12 για να αποφασίσει οριστικά
για τη βαθμολόγηση του μαθήματος ΦΥΣΙΚΗ ΘΕΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ
ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ Γ΄ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ.

Αφού έλαβε υπόψη της:

1) τα στοιχεία που προέκυψαν από την προβλεπόμενη πειραματική
βαθμολόγηση γραπτών στα Βαθμολογικά Κέντρα, σύμφωνα με τα οποία οι
υποψήφιοι δεν αντιμετώπισαν πρόβλημα στην κατανόηση του ερωτήματος Γ4,
όπως ακριβώς διατυπώθηκε,

2) τις απόψεις των Βαθμολογικών Κέντρων,

3) το γεγονός ότι η δοθείσα διατύπωση του ερωτήματος Γ4 ήταν μεν ελλιπής
μόνο ως προς τη λέξη «πρώτο» (μέγιστο), πλην, όμως, η έλλειψη αυτή δεν
θεωρείται, κατά την κρίση της Επιτροπής, ουσιώδης, ούτε ήταν ικανή να
επηρεάσει την απόδοση των υποψηφίων, όπως, άλλωστε, αποδείχτηκε από την
πειραματική βαθμολόγηση,

4) το γεγονός ότι η δοθείσα διατύπωση ήταν, κατά την κρίση της
Επιτροπής, σύμφωνη με το πνεύμα του σχολικού εγχειριδίου και της
εξεταστέας ύλης

5) το γεγονός ότι οι τεκμηριωμένες απαντήσεις επί των ερωτημάτων γίνονται αποδεκτές κατά πάγια αρχή των πανελλαδικών εξετάσεων.

Αποφασίζουμε

Να βαθμολογηθεί κανονικά το ερώτημα Γ4 και η κατανομή των μονάδων στο
θέμα αυτό να είναι εκείνη που δόθηκε αρχικά, όπως κατωτέρω: Γ1: 6 Γ2: 6
Γ3: 6 Γ4: 7


Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ο David Beckham στο Βρετανικό Elle

Posted: 28 May 2012 01:16 PM PDT



Στο εξώφυλλο της βρετανικής έκδοσης ...



του περιοδικού Elle βρίσκεται ο
David Beckham. Να σημειωθεί ότι πρόκειται για το πρώτο εξώφυλλο με
πρωταγωνιστή άντρα και ο 37χρονος ποζάρει για το τεύχος του Ιουλίου
2012.





Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ξεμπλοκάρουν τις προσλήψεις εποχικού προσωπικού στους δήμους

Posted: 28 May 2012 01:09 PM PDT


Μετά
την απόφαση...



(αρ. 13/2012) της Επιτροπής του άρθρου 28, παρ. 4 του Ν.
2190/1994 (νόμου Πεπονή) του Συμβουλίου της Επικρατείας οι 
οι οργανισμοί τοπικής αυτοδιοίκησης μπορούν να προχωρήσουν σε
πρόσληψη εποχικού προσωπικού για την εύρυθμη λειτουργία τους.


Αναμένεται
να πραγματοποιηθούν περίπου 5.000 προσλήψεις συμβασιούχων στις
δημοτικές υπηρεσίες καθαριότητας και άλλοι τόσοι με δίμηνες συμβάσεις
για τις θέσεις ναυαγοσωστών, πυροσβεστών, προσωπικό για τις παιδικές
κατασκηνώσεις, υδρονομείς άρδευσης, προσωπικό για τους παιδικούς
σταθμούς, καθαρίστριες σχολικών μονάδων κ.ά.


Αν και απαγορεύονται
λόγω προεκλογικής περιόδου συμφωνήθηκε να γίνουνε λόγω των δυσκολιών που
κρίθηκε ότι θα αντιμετωπίσουν οι δήμοι  κατά τη διάρκεια της
καλοκαιρινής περιόδου.




prionokordela.gr 



Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ανακοίνωσε Ροντρίγκεζ η Ατλέτικο Μαδρίτης

Posted: 28 May 2012 12:52 PM PDT


Ανακοίνωσε Ροντρίγκεζ η Ατλέτικο ΜαδρίτηςΤην απόκτηση του Κριστιάν Ροντρίγκεζ...


για τα επόμενα τέσσερα χρόνια ανακοίνωσε η Ατλέτικο Μαδρίτης που έμεινε ελεύθερος από την Πόρτο.
Το συμβόλαιο του Κριστιάν Ροντρίγκεζ με την Πόρτο ήρθε
στο τέλος του και η Ατλέτικο Μαδρίτης κινήθηκε άμεσα και απέκτησε τον
Ουρουγουανό ποδοσφαιριστή ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων
ετών.


Ο 26χρονος διεθνής μέσος έχει 47 συμμετοχές με το εθνόσημο στο στήθος
και γίνεται ο τρίτος ποδοσφαιριστής μετά τους Ντιέγκο Γκοντίν και
Ρανταμελ Φαλκάο που κάνει το συγκεκριμένο δρομολόγιο τα τελευταία
χρόνια.




onsports.gr 



Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Σκαρφάλωσε στο Έβερεστ στα 73 της χρόνια!

Posted: 28 May 2012 12:46 PM PDT



Η Γιαπωνέζα Tamae Watanabe...

δεν δείχνει σε καμία περίπτωση να έχει

«συμφιλιωθεί» με την ηλικία της, ενώ στην προτροπή όλων να μένει στο
σπίτι κάνοντας κάποιο εργόχειρο, εκείνη... σκαρφαλώνει στις ψηλότερες κορυφές του κόσμου!



Πιο συγκεκριμένα, η 73χρονη «σούπερ γιαγιά» έσπασε πριν από λίγες
μέρες το ρεκόρ ως «η γηραιότερη γυναίκα στον κόσμο που ανέβηκε στο
Έβερεστ».

Η τολμηρή Tamae έφτασε στα 8.850 μέτρα μαζί με τέσσερα
μέλη της ομάδας του Συλλόγου «China Tibet Mountaineering Association»,
ενώ η εν λόγω είδη έκανε αμέσως το γύρο του κόσμου, προκαλώντας
ιδιαίτερη εντύπωση. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η εν λόγω «γιαγιά» έσπασε
προηγούμενο δικό της ρεκόρ, το οποίο είχε πετύχει 10 χρόνια νωρίτερα,
στην ηλικία των 63 ετών. «Οι καιρικές συνθήκες ήταν πολύ καλές. Άλλωστε ο
Μάιος είναι ο ιδανικός μήνας για κάποιον που θέλει να αναρριχηθεί στο
Έβερεστ.

Η εμπειρία είναι μοναδική είτε κάνεις κάποιο ρεκόρ είτε
όχι», λέει με υπερηφάνεια η Tamae σχετικά με τον «άθλο» της, ενώ ο
αρχηγός της ομάδας κ. Ang Tshering συμπληρώνει: «Δεν το βάζει εύκολα
κάτω παρά τις προτροπές της οικογένειάς της να σταματήσει τα επικίνδυνα
σπορ! Πραγματικά το λέει η καρδιά της και νομίζω βάζει σε όλους μας τα
γυαλιά... Θέλει να είναι μια γιαγιά διαφορετική από τις άλλες και
-νομίζω- το πετυχαίνει και με το παραπάνω. Είναι παράδειγμα προς μίμηση
για το θάρρος, την υπομονή και την επιμονή της».


Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Έκρυβε το χασίς σε σπιρτόκουτα

Posted: 28 May 2012 12:34 PM PDT


Χασίς είχε στην κατοχή του ένας 39χρονος που εντοπίστηκε και συνελήφθη από...


τους αστυνομικούς...
της Β΄ ΟΠΚΕ. Στις 3 τα ξημερώματα οι αστυνομικοί έκαναν μπλόκο στο 250
χλμ της εθνικής οδού Αθηνών Θεσσαλονίκης στο ύψος της Πελασγίας.
Σταμάτησαν τον 39χρονο κάτοικο Λάρισας και τον έλεγξαν. Στην πόρτα του
οδηγού βρήκαν δύο σπιτρτόκουτα μέσα στα οποία είχε κρύψει 10,4 γραμμάρια
χασίς. Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το ΑΤ Στυλίδας ενώ ο
δράστης οδηγήθηκε το πρωί στο κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας


Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Έφαγε... αετό και τιμωρήθηκε!

Posted: 28 May 2012 12:27 PM PDT


Την οργή των περιβαλλοντικών οργανώσεων στις Φιλιππίνες...


έχει προκαλέσει η
«επιεικής», όπως τη χαρακτηρίζουν, τιμωρία ενός αγρότη που... σκότωσε και έφαγε έναν σπάνιο αετό.

Πιο
συγκεκριμένα, ένας δικαστήριο στις Φιλιππίνες επέβαλε στον 26χρονο
Bryan Balaon χρηματικό πρόστιμο 100.000 πέσος με την κατηγορία ότι το
2008 πυροβόλησε και έφαγε ένα πτηνό που κινδυνεύει σοβαρά με εξαφάνιση.

Οι
ακτιβιστές ωστόσο αντέδρασαν έντονα, υποστηρίζοντας ότι το Δικαστήριο
θα έπρεπε να επιβάλλει στον 26χρονο αυστηρότερη ποινή για το αδίκημα που
διέπραξε.

Σύμφωνα με τις περιβαλλοντικές οργανώσεις ο πληθυσμός
του αετού των Φιλιππινών έχει μειωθεί δραματικά και στην άγρια φύση
απομένουν λιγότερα από 250 άτομα.

Ο αετός είναι το εθνικό πτηνό
της χώρας. Η νομοθεσία των Φιλιππινών προβλέπει ότι η θανάτωση
απειλούμενου είδους επιφέρει ποινή φυλάκισης, χρηματικό πρόστιμο ή και
τα δυο.




Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κρυφό χαράτσι έως 2.552 ευρώ σε ένα εκατομμύριο επαγγελματίες

Posted: 28 May 2012 12:19 PM PDT


Δυστυχώς ο τίτλος δεν εμπεριέχει καμία δόση υπερβολής...



Το
γεγονός ότι ένα εκατομμύριο επαγγελματίες δεν μπορούν πλέον να
αφαιρέσουν τις ασφαλιστικές εισφορές που πληρώνουν στον ΟΑΕΕ από το
φορολογητέο εισόδημά τους, μπορεί να οδηγήσει σε αύξηση φόρου έως και
2180 ευρώ.


Δείτε πως:


Η δαπάνη των εισφορών που καταβάλλονται από τον φορολογούμενο σε ταμεία
ασφάλισής του (Ο.Α.Ε.Ε) κλπ εφόσον η καταβολή τους είναι υποχρεωτική
από το νόμο καθώς και το ποσό των καταβαλλόμενων εισφορών τις
περιπτώσεις προαιρετικής ασφάλισής του σε ταμεία που έχουν συσταθεί με
νόμο εφέτος εκπίπτουν από τον φόρο και όχι από το εισόδημα όπως πέρυσι.



Δηλαδή:



• Έως και πέρυσι, ο ελεύθερος επαγγελματίας μείωνε το φορολογητέο
εισόδημά του με ολόκληρο το ποσό που κατέβαλε κατά τη διάρκεια της
χρονιάς στο ασφαλιστικό του ταμείο. Ένας επαγγελματίας που ανήκε στην
14η κλάση του ΤΕΒΕ, πλήρωνε περί τα 8508 ευρώ ετησίως (709 ευρώ τον
μήνα) το 2010. Στη φορολογική δήλωση που υπέβαλε τα 2011, όλο αυτό το
ποσό αφαιρέθηκε από το φορολογητέο του εισόδημα. Έτσι, η έκπτωση φόρου
μπορούσε να φτάσει και στα 3403 ευρώ, δηλαδή το 40% των ασφαλιστικών
εισφορών κάτι βεβαίως που είχε να κάνει με το εισόδημα.



• Φέτος, αν ο επαγγελματίας εμφανίσει το ίδιο ποσό στη φορολογική του
δήλωση (8508 ευρώ), η έκπτωση φόρου θα είναι μόλις 851 ευρώ καθώς
αναγνωρίζεται ως έκπτωση μόλις το 10% του ποσού. Δηλαδή, η ζημιά για τον
συγκεκριμένο φορολογούμενο σε σχέση με πέρυσι φτάνει και στα 2552 ευρώ.



Ο πίνακας δείχνει το μέγεθος της ζημιάς ανάλογα με την ασφαλιστική
κλάση του επαγγελματία (έχουν χρησιμοποιηθεί οι εισφορές όσων είναι
ασφαλισμένοι μετά την 1η Ιανουαρίου 1993) και το δηλωθέν εισόδημα.





Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Άφησε την τελευταία της πνοή αλλά χάρισε ζωή σε έξι συνανθρώπους της

Posted: 28 May 2012 12:10 PM PDT



Μία 42χρονη γυναίκα άφησε την τελευταία...



της πνοή στη Μονάδα Εντατικής
Θεραπείας του Θριάσιου Νοσοκομείου το Σάββατο το βράδυ μετά από...
εγκεφαλικό οίδημα. Η γυναίκα ήταν δότρια οργάνων και οι συγγενείς της
παρά τις δύσκολες ώρες που περνούσαν αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανά
της προς μεταμόσχευση.

Άμεσα ενημερώθηκε ο Εθνικός Οργανισμός
Μεταμοσχεύσεων και κινήθηκαν οι διαδικασίες συντονισμού της λήψης των
οργάνων και ανεύρεσης των κατάλληλων ληπτών.


-Το ήπαρ δόθηκε σε ασθενή στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης.
-Η καρδιά, σε άνδρα 55 ετών, ο οποίος επιβίωνε με φορητή συσκευή υποστήριξης της καρδιακής λειτουργίας.
-Ο ένας νεφρός, σε άνδρα 57 ετών στα Ιωάννινα.
-Ο δεύτερος νεφρός σε γυναίκα 44 ετών στο νοσοκομείο «Λαϊκό».
-Οι κερατοειδείς σε ασθενείς στο νοσοκομείο «Αττικόν»


Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΠΗΓΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗ ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΣΚΟΝΑΚΙ

Posted: 28 May 2012 11:49 AM PDT



Ηλεκτρονικό
σκονάκι θα βοηθούσε ...



17χρονη μαθήτρια στις πανελλαδικές εξετάσεις. Αντί
βοηθείας όμως εισέπραξε μία σύλληψη αφού έγινε αντιληπτή. Οι ύποπτες κινήσεις της 17χρονης μαθήτριας, ενώ ήταν στην...

τουαλέτα την πρόδωσαν.


Η μαθήτρια συνελήφθη με ηλεκτρονικό σκονάκι στο 2ο Γενικό Λύκειο Πτολεμαΐδας και ενώ έδινε βιολογία.





Η ανήλικη
κοπέλα προφασίστηκε ότι θέλει να πάει στις τουαλέτες του σχολείου,
ωστόσο η επιτηρήτρια που την συνόδευσε αντιλήφθηκε κάποιες ύποπτες
κινήσεις και αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία.





Πάνω της βρέθηκε μία ηλεκτρονική συσκευή υποκλοπής και το κινητό της τηλέφωνο.



Για την υπόθεση
συνελήφθησαν ακόμη δύο ενήλικες συνεργοί της οι οποίοι καταδικάστηκαν
από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Κοζάνης σε ποινής φυλάκισης
τεσσάρων μηνών με τριετή αναστολή.




Το γραπτό της 17χρονης μηδενίστηκε και παραπέμφθηκε να δικαστεί στο δικαστήριο ανηλίκων Κοζάνης.






Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Το σούσι απειλεί τον τόνο με εξαφάνιση;

Posted: 28 May 2012 11:38 AM PDT



Η υπεραλίευση του τόνου είναι σοβαρότατο ...



πρόβλημα όμως με τα κατάλληλα
μέτρα η εξαφάνιση μπορεί να αποτραπεί. Πρόκειται για μέτρα όπως...
η περαιτέρω μείωση των ποσοστώσεων και η αύξηση του ελέγχου της τήρησης
τους, αλλά και η δημιουργία καταφυγίων για τον τόνο στη Μεσόγειο.

Εισηγητής
του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για το θέμα είναι ο Ισπανός ευρωβουλευτής
των Πρασίνων, Raül Romeva i Rueda, ο οποίος σημειώνει ότι η συνεχής
πτώση των αλιευτικών αποθεμάτων τόνου καθιστά επιτακτική τη λήψη
πρόσθετων μέτρων και εισηγείται μεταξύ άλλων τη δημιουργία «καταφυγίων
για τα ψάρια, περιοχών στη Μεσόγειο όπου η αλίευση τόνου θα απαγορεύεται
πλήρως.

Ο τόνος κανονικά ζει μέχρι και 40 χρόνια και φθάνει τα 4
μέτρα και τα 600 κιλά, όμως το... σούσι και οι άλλες χρήσεις οδήγησαν
στην υπεραλίευση και την λαθραλιεία που έχουν πλήξει βαρύτατα τα
αποθέματα εξ ου και η ανάγκη αύξησης των μέτρων προστασίας.

Το
θέμα είναι ιδιαίτερα ευρωπαϊκό καθώς το 56% της συνολικής νόμιμης
αλιείας γίνεται σε ευρωπαϊκά νερά στον Ατλαντικό και τη Μεσόγειο, με
πρώτες δυνάμεις την Ισπανία, τη Γαλλία και την Ιταλία και μεγαλύτερη
εισαγωγέα την Ιαπωνία.

Με το ψήφισμα του Raül Romeva i Rueda, το
ΕΚ στοχεύει στην ενίσχυση των μέτρων στα πρότυπα που έχει θέσει η
Διεθνής Επιτροπή για την Προστασία του Τόνου του Ατλαντικού (ICCAT)
συμβεβλημένο μέρος του οποίου είναι η ΕΕ με την αντίστοιχη υποχρέωση
εφαρμογής των αποφάσεών του.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την ICCAT
διατηρώντας τη νόμιμη αλιεία στα σημερινά επίπεδα τα αποθέματα θα
επανέλθουν σε ασφαλή επίπεδα μέχρι το 2022.

Οι προτάσεις που
ενέκρινε το ΕΚ περιλαμβάνουν μικρή μείωση της νόμιμης αλίευσης από
13.500 σε 12.900 τόνους ετησίως και ενίσχυση των μέτρων πάταξης της
λαθραλιείας. Παράλληλα όμως προτείνεται η δημιουργία καταφυγίων στη
Μεσόγειο, στα οποία θα απαγορεύεται η αλιεία τόνου την εποχή της
επώασης.




Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ο Ερμής και ο 3ος οίκος

Posted: 28 May 2012 11:29 AM PDT


Ο Ερμής και ο 3ος οίκος
O Ερμής συνδέεται με την επικοινωνία, τον...




λόγο, την κίνηση και
συνολικά τον τρόπο που σκεπτόμαστε και επικοινωνούμε με τους άλλους























Είναι γνωστό πως στην αστρολογική παράδοση ο Ερμής συνδέεται με την
επικοινωνία, τον λόγο, την κίνηση και συνολικά τον τρόπο που σκεπτόμαστε
και επικοινωνούμε με τους άλλους.


Από αυτήν την άποψη, η ζωδιακή θέση του Ερμή θεωρείται καταλυτική για
όλα τα παραπάνω, κάτι που σε γενικές γραμμές είναι σωστό αλλά ως
συνήθως πλασάρεται με υπερβολές του τύπου «αυτός ο Ερμής είναι χαζός, ο
άλλος έξυπνος» κλπ, αποδίδοντας μετά βεβαιότητας και στον ...άτυχο ή
τυχερό φορέα του ανάλογα χαρακτηριστικά.


Όμως, σύμφωνα και με την αστρολογική εμπειρία, τέτοιου είδους
ερμηνευτικές απλουστεύσεις πολύ συχνά δεν ανταποκρίνονται στην
πραγματικότητα και καλό είναι να σταθούμε στο γιατί.


Κατ' αρχάς, κάθε Ερμής συνδυάζεται με το περιεχόμενο του 3ου οίκου, ο
οποίος συνδέεται άμεσα με την επικοινωνία, όπως και ο πλανήτης. Θα
πρέπει λοιπόν, πριν βιαστούμε να εξάγουμε ένα επαινετικό ή καταδικαστικό
πόρισμα, να εξετάζουμε συμπληρωματικά το περιεχόμενο
του συγκεκριμένου οίκου (ή ακόμη και του 9ου), αφού συνήθως η παρουσία
ενός πλανήτη σε αυτόν είναι άμεσα κατατοπιστική για τον τρόπο σκέψης και
επικοινωνίας του ατόμου.


Και στο ερώτημα «ποιά είναι πιο ισχυρή ένδειξη;», η πλάστιγγα κλίνει προς τον 3ο οίκο και όχι τον Ερμή.

Για παράδειγμα ένας Κρόνος στον 3ο οίκο λειτουργεί
επιφυλακτικά και λογικά, «φέρνοντας» έτσι τον Ερμή σε ένα ανάλογο μήκος
κύματος, ανεξάρτητα από το ζώδιο που βρίσκεται.


Υπάρχουν πλείστα παραδείγματα ανθρώπων που έχοντας τον Κρόνο στον 3ο
οίκο, «ακυρώνουν» την βιασύνη, την εξωστρέφεια ή την επιπολαιότητα του
Ερμή τους, τουλάχιστον για όσο διάστημα κυριαρχούν τα «πρέπει» και η
ανασφάλεια.


Παρόμοια μπορεί να είναι και τα αποτελέσματα, αν η προσωπικότητα του
ατόμου είναι «δεμένη» στο «άρμα» του Κρόνου, αν δηλαδή ο πλανήτης του
ρεαλισμού και του φαίνεσθαι βρίσκεται σε κάποιον από τους τέσσερις
γωνιακούς οίκους του ωροσκοπίου (1o, 4o, 7o, 10o).


Αντίστοιχα, η παρουσία ενός Δία στον 3ο οίκο ή σε
κάποιον από τους τέσσερις γωνιακούς, μπορεί να «λύσει» τις εκφραστικές
δυνατότητες του Ερμή, αποκαλύπτοντας-εξωτερικεύοντας συνάμα και τα
αδύνατα σημεία του. Πρακτικά σε νοητικό επίπεδο, ο Δίας -και δη ο
δυσαρμονικός- είναι μάλλον «ξερόλας» και αυτήν την σφραγίδα θα βάλει
στον Ερμή, ανεξάρτητα πάλι από το ζώδιο που βρίσκεται ο τελευταίος.


Υπάρχουν φυσικά και οι όψεις του Ερμή, που μπορεί να αλλάξουν
παντελώς τον τρόπο της λειτουργίας του. Σκεφθείτε για παράδειγμα έναν
Ερμή στην Παρθένο που σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στον Τοξότη.
Το πιο πιθανό είναι να εξανεμιστούν τελείως οι πρακτικές αρετές του
Ερμή, αν όχι καθ' ολοκληρίαν, τουλάχιστον σε σημαντικές στιγμές-επιλογές
του ατόμου.


Η αντίστροφα, έναν Ερμή στον Τοξότη (υποτίθεται επιπόλαιο και
παιχνιδιάρη) σε τετράγωνο με τον Κρόνο στην Παρθένο. Η εξειδίκευση, ο
δογματισμός και το αναλυτικό πνεύμα θα κυριαρχήσουν σε βάρος της
πολυμέρειας ή πολυδιάσπασης του συγκεκριμένου Ερμή.


Από εκεί κι ύστερα είναι γεγονός πως στην σύγχρονη Αστρολογία δεν
χωρούν εύκολοι χαρακτηρισμοί-συνταγές, που χρίζουν συλλήβδην την τάδε
θέση ενός πλανήτη «κακή» και την δείνα «καλή».


Το βασικό ερώτημα είναι πάντα «καλή ή κακή θέση για ποιό πράγμα» και
όσον αφορά τον Ερμή, δόξα τω θεώ, η ουδέτερη και ευέλικτη φύση του, τον
καθιστά ικανό να συνεργάζεται με τους πάντες στον ζωδιακό, βρίσκοντας
ένα κανάλι έκφρασης που του ταιριάζει. Το θέμα είναι να μην τον βάζουμε
σώνει και καλά να λειτουργεί σε μια κατεύθυνση που είναι «έξω από τα
νερά του».


astrology



Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

«Μαζί με τον Θανάση πέθαναν και οι γονείς του»

Posted: 28 May 2012 11:23 AM PDT


Το παλιό εργοστάσιο της Πειραϊκής Πατραϊκής έριξε βαριά τη σκιά του στις Ιτιές της Πάτρας
. Τρεις από τους λαθρομετανάστες που φιλοξενούνταν εκεί έβαλαν τέλος στη ζωή του Θανάση Λαζανά και βύθισαν τη γειτονιά του στο πένθος. Ο Τύπος της Κυριακής επισκέφθηκε την Πάτρα και μίλησε με τους ανθρώπους που....





γνώριζαν και αγαπούσαν το αδικοχαμένο παλικάρι. «Μαζί με τον Θανάση πέθαναν και οι γονείς του. Μόνο αυτόν είχαν να τους προσέχει», λέει ο Θανάσης Νικολακόπουλος, συγγενής του θύματος.

Η θλίψη ξεπερνά τους ανθρώπους και αγγίζει ακόμη και τον Κανέλη, τον αγαπημένο σκύλο του Θ.Λαζανά. Εκείνον προσπάθησε να προστατέψει και το πλήρωσε με τη ζωή του.

«Ο Κανέλης οσμίζεται τους κακούς ανθρώπους. Αυτό έκανε και εκείνη την ημέρα. Ο Θανάσης αγαπούσε τον Κανέλη σαν τη ζωή του. Δεν το σκέφτηκε καν και πήγε να τον υπερασπιστεί, όταν αυτοί τον κλότσησαν» λέει ένας από τους φίλους του θύματος.

Η οργή συγγενών και φίλων γιγαντώνεται όταν αναλογίζονται ότι οι φονιάδες του 30χρονου ήταν επικηρυγμένοι στην πατρίδα τους. «Οι γατροί μας είπαν ότι οι φονιάδες ήταν επαγγελματίες. Ο ένας έστριψε το μαχαίρι για να βεβαιωθεί ότι δεν θα ζήσει».

Οι άνθρωποι της περιοχής έχουν απελπιστεί. «Δεν αντέχουμε άλλο να φοβόμαστε να βγούμε από τα σπίτια μας», λέει ο μανάβης στις Ιτιές, ο οποίος πολλές φορές έχει δώσει φρούτα στους λαθρομετανάστες «επειδή περνούν από εδώ και πεινάνε».

Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές