Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

www.tsekouratoi.gr


www.tsekouratoi.gr


Το μυστήριο του ανθρώπου που έζησε 256 χρόνια!!!

Posted: 25 May 2012 03:10 PM PDT

Μεγάλωσε 180 παιδια, ενώ οι 23 γυναίκες, που είχε, πέθαναν πολύ πριν από τον ίδιο! ...






Πρόκειται για τον Li-Ching-Yun, ο οποίος γεννήθηκε σε ενα μικρο χωριό της Κίνας (Szchewan).

Σύμφωνα με τους New York Times, ο Λι πουλούσε τα ιατρικά φυτά για 100 χρόνια. Μια μέρα ο επικεφαλής της αυτοκρατορίας Pei Wu-Fu ταξιδέψε μέχρι το σπίτι του Λι να τον ρωτήσει ποιο ειναι το μυστικό της μακροζωίας του και εκείνος απάντησε: «Κράτα ήρεμη την κάρδια, κάτσε σαν χελώνα, περπάτα χαρούμενος σαν περιστέρι και κοιμήσου σαν σκύλος»

Οι άνθρωποι απορούσαν που ο Λι δεν έμοιαζε καθόλου με γέρο και μάλιστα φαινόταν πολυ δυνατός για  την ηλικία του. Κάποιοι έλεγαν ότι τον γνώριζαν απο την παιδική τους ηλικία και κάποιοι ότι ο Λι ήταν φίλος του πάππου τους που δεν ζούσε πια…

Το 1930 Wu -Chung- Chien, καθηγητής στο Minkuo University βρήκε κάποιαντοκουμέντα που αποδείκνυαν ότι ο Λι είχε γεννηθεί το 1677. Τα ίδια αρχεία αποδεικνύουν ότι το κινέζικο κράτος είχε ευχηθεί στον Λι χρόνια πολλά στα 150τα γενέθλια του. αλλά και όταν έκλεισε τα 200.

Είναι δυνατόν ένας άνθρωπος να εχει ζήσει 256 ολόκληρα χρόνια;;;



prionokordela.gr





Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Γιατί δε θυμόμαστε πρώτα χρόνια της ζωής μας;

Posted: 25 May 2012 03:01 PM PDT

Για διάφορους λόγους, σπανίως
θυμόμαστε αυτό που μας συνέβη την πρώτη περίοδο της ζωής μας. Πρώτα απ' όλα γιατί ο φλοιός, η περιοχή του εγκεφάλου όπου συντελούνται οι πιο σημαντικές γνωστικές λειτουργίες, δεν έχει ακόμα αναπτυχθεί. Για να αποθηκευτεί στη μνήμη μας ένα συμβάν πρέπει να....




ενταχθεί σ' ένα πλαίσιο και να αποκτήσει κάποια σημασία. Κατά τους πρώτους μήνες της ζωής μας οι ενδεχόμενες αναμνήσεις βιώνονται με τρόπο παρόμοιο με τα όνειρα, σαν σύνολα αισθητηριακών αισθημάτων και όχι σαν αλληλουχία συμβάντων.

Συνεπώς οι αρχαιότερες αναμνήσεις ενός ατόμου φτάνουν περίπου στα τρία του χρόνια, όταν χάρη στη γλώσσα τα συμβάντα και τα βιώματά του αποκτούν συγκεκριμένη μορφή.

Μεγαλώνοντας, το παιδί μαθαίνει να αντιλαμβάνεται το χρόνο και να διακρίνει τα πιο πρόσφατα από τα πιο παλιά συμβάντα. Σ' αυτή τη διαδικασία συμβάλλουν και οι γονείς που μιλούν στο παιδί για το πώς ήταν πριν, βοηθώντας το έτσι να δώσει μια ενιαία μορφή στις αποσπασματικές αναμνήσεις του. Έτσι μαθαίνει τι είναι και πώς να χρησιμοποιεί την αυτοβιογραφική μνήμη.
http://www.trelokouneli.gr/2012/05/blog-post_1263.html
Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αλήθειες και ψέματα για το κρυολόγημα

Posted: 25 May 2012 02:49 PM PDT

Καταρροή, βήχας, πονοκέφαλος,
πονόλαιμος, αδιαθεσία, ενίοτε και πυρετός… Τα συμπτώματα του κρυολογήματος είναι γνωστά και, καθώς η θερμοκρασία γύρω μας πέφτει, γίνονται δυσάρεστα οικεία για πολλούς από εμάς. Έχει υπολογιστεί ότι κατά τη διάρκεια της ζωής μας....




υποφέρουμε από το κοινό κρυολόγημα περίπου 200 φορές. Κάθε φορά διαρκεί κατά μέσο όρο εννέα ημέρες, πράγμα που ισοδυναμεί με πέντε ολόκληρα χρόνια ταλαιπωρίας εξαιτίας του. Επιστάμενες έρευνες των τελευταίων δέκα ετών έχουν φέρει επανάσταση στον τρόπο που βλέπουμε το κρυολόγημα, αποκαλύπτοντας τι το προκαλεί, πώς λειτουργεί το σώμα μας σε αυτό και πώς καταπολεμείται.

Κορυφαία Βρετανίδα δημοσιογράφος επιστημονικών θεμάτων, συγκέντρωσε τα πορίσματα πολλών από αυτές τις έρευνες και αποκαλύπτει αλήθειες και μύθους που σχετίζονται με την πιο κοινή λοίμωξη στον κόσμο.

Το ασθενές ανοσοποιητικό σύστημα δεν σας καθιστά πιο ευάλωτους

Τα συμπτώματα του κρυολογήματος οφείλονται κυρίως στο πόσο «δυναμικά» θα αντιδράσει ο οργανισμός σας στην ίωση. Όσο πιο ισχυρό είναι το ανοσοποιητικό σας σύστημα τόσο πιο έντονα θα είναι τα συμπτώματα. Προσοχή λοιπόν στα συμπληρώματα διατροφής που υπόσχονται να καταπολεμήσουν το κρυολόγημα ενισχύοντας το ανοσοποιητικό σας.

Η βιταμίνη C δεν σταματάει το κρυολόγημα

Αποδεδειγμένα η καθημερινή λήψη βιταμίνης C βοηθάει στην πρόληψη του κρυολογήματος μόνο εάν εκτίθεστε σε δριμύ ψύχος ή αν υποβάλλεστε σε εξαντλητική σωματική κόπωση. Διαφορετικά, το να τρώει κανείς πολλά εσπεριδοειδή απλώς απαλύνει ελαφρά την ένταση των συμπτωμάτων.

Η πράσινη βλέννα δεν αποτελεί ένδειξη βακτηριακής λοίμωξης

Αντίθετα με ό,τι πιστεύαμε, οι πράσινες βλεννώδεις εκκρίσεις από τη μύτη αποτελούν απλώς ένδειξη πως το ανοσοποιητικό σας σύστημα λειτουργεί σωστά. Όσο πιο πράσινη είναι η βλέννα τόσο περισσότερα λευκοκύτταρα έχει επιστρατεύσει το ανοσοποιητικό σας σύστημα για να καταπολεμήσει το κρυολόγημα.

Το δυνατό φύσημα της μύτης δεν βοηθάει

Για το αίσθημα του «μπουκώματος» που συνοδεύει το συνάχι δεν ευθύνεται η υπερβολική παραγωγή βλέννας στη μύτη αλλά η διόγκωση των αιμοφόρων αγγείων στις ρινικές διόδους. Επίσης, για να αποφύγετε την επιμόλυνση των ιγμορείων, καλό είναι να φυσάτε μαλακά, ένα ρουθούνι κάθε φορά.

Οι ιοί είναι απρόσβλητοι στο αντιβακτηριακό σαπούνι

Το κρυολόγημα προκαλείται από ιούς και όπως δεν θεραπεύεται με τα αντιβιοτικά, έτσι δεν προλαμβάνεται από τα αντιβακτηριακά σκευάσματα. Παρ' όλα αυτά τα απολυμαντικά με βάση το οινόπνευμα απομακρύνουν αποτελεσματικότερα τους ιούς που ευθύνονται για το κρυολόγημα από ό,τι το σαπούνισμα των χεριών.

Το πλύσιμο των ρούχων δεν σκοτώνει τα μικρόβια

Αν και πλένοντας τα ρούχα εξολοθρεύετε το 99% των βακτηρίων, οι αριθμοί τους είναι τέτοιοι που και πάλι παραμένουν αρκετά για να προκαλέσουν μια λοίμωξη. Μάλιστα, οι ιοί είναι ακόμη πιο ανθεκτικοί στο πλύσιμο και κρύβονται αποτελεσματικά στις πτυχώσεις των υφασμάτων.

Δεν προστατεύεστε παραμένοντας σε εσωτερικούς χώρους

Μία από τις πιο πιθανές πηγές ιών του κρυολογήματος είναι το γραφείο στη δουλειά. Ερευνες έχουν δείξει ότι παρόμοιοι ιοί υπάρχουν στο 46% των πληκτρολογίων, στο 46% των «ποντικιών» υπολογιστή και στο 45% των τηλεφώνων. Μάλιστα περισσότερο κινδυνεύουν δικηγόροι, δάσκαλοι, γιατροί, τραπεζοϋπάλληλοι και… τηλεπαρουσιαστές!

Τα ζεστά ρούχα δεν αποτελούν ασπίδα προστασίας

Παραδόξως, η έκθεση στο κρύο δεν συνδέεται με το κρυολόγημα. Κρυολογούμε κυρίως τους φθινοπωρινούς και χειμερινούς μήνες γιατί ο ψυχρός και υγρός καιρός μάς αναγκάζει να συνωστιζόμαστε σε κλειστούς χώρους, όπου οι ιοί μπορούν ευκολότερα να μεταπηδήσουν από τον έναν στον άλλο.

ΠΗΓΗ: ygeiaonline.gr

Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τα 14 λάθη που κάνουμε με τα προφυλακτικά

Posted: 25 May 2012 02:41 PM PDT

Τα προφυλακτικά δεν μπορούν να
αποτρέψουν τις ανεπιθύμητες κυήσεις ούτε τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, εάν δεν χρησιμοποιούνται σωστά. Δυστυχώς, μία νέα ανασκόπηση της ιατρικής βιβλιογραφίας αποκαλύπτει ότι τα λάθη με τα προφυλακτικά είναι πάρα πολύ συνηθισμένα. Μερικά από....




τα πιο συχνά είναι η χρήση του προφυλακτικού μετά την έναρξη της συνουσίας ή η αφαίρεσή του πριν αυτή ολοκληρωθεί, αλλά και το ξετύλιγμά του πριν από την τοποθέτηση.

Πολλοί άντρες εξάλλου το τοποθετούν με τρόπο που δεν αφήνει χώρο στην άκρη του για να χωρέσει το σπέρμα, ενώ άλλοι δεν το ελέγχουν πριν το βάλουν για να δουν εάν είναι γερό.Αυτού του είδους τα λάθη αυξάνουν τον κίνδυνο διαρροής ή ρήξης του προφυλακτικού, σύμφωνα με την ανασκόπηση, η οποία δημοσιεύεται στην επιθεώρηση «Sexual Health».

«Η χρήση του προφυλακτικού είναι πολύ πιο πολύπλοκη απ' ό,τι νομίζουμε και τα λάθη μόνο σπάνια δεν είναι», λέει ο ερευνητής δρ Ρίτσαρντ Κρόσμπι, καθηγητής και διευθυντής στο Τμήμα Συμπεριφορών Υγείας του Κολεγίου Δημοσίας Υγείας του Πανεπιστημίου του Κεντάκι.Εάν το προφυλακτικό χρησιμοποιηθεί σωστά, είναι κατά 98% αποτελεσματικό στην αποφυγή μιας ανεπιθύμητης κύησης, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.

Τυπικά, όμως, τα ποσοστά ανεπιθύμητων κυήσεων με χρήση προφυλακτικού κυμαίνονται γύρω στο 15%.Οι ερευνητές με επικεφαλής την δρα Στέφανι Σάντερς από το Ίδρυμα Μελέτη του Σεξ, του Φύλου & της Αναπαραγωγής Kinsey του Πανεπιστημίου της Ιντιάνα, ανέλυσαν όλες τις μελέτες για τα λάθη με τα προφυλακτικά που έχουν διεξαχθεί από το 1995 έως σήμερα.Συνολικά ήταν 50 μελέτες που είχαν διεξαχθεί σε 14 χώρες, με την πλειονότητα να έχουν πραγματοποιηθεί σε ΗΠΑ και Βρετανία.

Στις μελέτες συμμετείχαν διάφορες ομάδες εθελοντών, από παντρεμένους και εκδιδόμενες γυναίκες έως φοιτητές, με αποτέλεσμα να εντοπιστούν πολλά και διαφορετικά λάθη.

Πριν την εκσπερμάτωση

Ένα από τα σημαντικότερα, όσον αφορά την προστατευτική δύναμη των προφυλακτικών, ήταν η χρήση τους μετά την έναρξη της συνουσίας και λίγο πριν από την εκσπερμάτωση – μία τακτική την οποία είπε πως ακολουθεί ποσοστό από 17% έως 51,1% των εθελοντών, αναλόγως με τη μελέτη.Η τακτική αυτή ακυρώνει τη δύναμη του προφυλακτικού να προστατεύει από τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, διότι ανταλλαγή σωματικών υγρών συμβαίνει καθ' όλη τη διάρκεια του σεξ και όχι μόνο στη διάρκεια της εκσπερμάτωσης.Πολυάριθμα ήταν τα λάθη και όσον αφορά την τοποθέτηση των προφυλακτικών. Ποσοστό έως 25,3% των ερωτηθέντων είπαν πως ξετυλίγουν το προφυλακτικό πριν το τοποθετήσουν στο πέος, αντί να το ξετυλίξουν πάνω του.Σχεδόν οι μισοί εξάλλου είπαν πως το εφαρμόζουν δίχως να αφήνουν χώρο στην άκρη του για το σπέρμα.

Επιπλέον, το 75% των ανδρών και το 82% των γυναικών είπαν πως ποτέ δεν ελέγχουν εάν το προφυλακτικό είναι γερό, πριν το χρησιμοποιήσουν.

Άλλα λάθη

Η μελέτη έδειξε ακόμα τα εξής:

* Το βγάζουν πρόωρα. Ποσοστό έως 44,7% των ερωτηθέντων στις μελέτες είπαν πως βγάζουν το προφυλακτικό πριν τελειώσει η συνουσία.

* Αφήνουν τον αέρα. Σχεδόν οι μισές γυναίκες (το 48,1%) και το 41,6% των ανδρών ανέφεραν πως δεν βγάζουν τον αέρα από την άκρη του προφυλακτικού.

* Γυρνάνε το μέσα έξω. Ποσοστό έως 30,4% των ερωτηθέντων είπαν ότι στη διάρκεια του σεξ βγάζουν το προφυλακτικό και γυρνάνε το μέσα-έξω πριν το ξανατοποθετήσουν.

* Δεν κρατάνε το προφυλακτικό. Η έξοδος του πέους έπειτα από την εκσπερμάτωση πρέπει να γίνεται με τον άντρα να κρατάει την βάση του προφυλακτικού, ώστε να μην του γλιστρήσει και υπάρξει διαρροή σπέρματος. Όπως, όμως, διαπιστώθηκε, αυτό δεν γίνεται σε ποσοστό έως 57% των περιπτώσεων.

* Δεν το ξετυλίγουν εντελώς. Το 11,2% των ανδρών αρχίζουν την ερωτική πράξη με μισοξετυλιγμένο το προφυλακτικό στο πέος τους.

* Το ανοίγουν με αιχμηρά αντικείμενα. Το 11,2% των ερωτηθέντων είπαν ότι ανοίγουν την συσκευασία του προφυλακτικού με ψαλιδάκια ή άλλα αιχμηρά αντικείμενα, κινδυνεύοντας έτσι να το τρυπήσουν και να μην το δουν.

* Δεν χρησιμοποιούν λυπαντικό. Το 16% έως 25,8% ανδρών και γυναικών χρησιμοποιούν προφυλακτικό χωρίς λιπαντικό, αυξάνοντας τον κίνδυνο ρήξης.

* Χρησιμοποιούν λάθος λιπαντικό. Το 4,7% των ανδρών χρησιμοποιούν λιπαντικό με βάση το λάδι, το οποίο μπορεί να διαβρώσει το προφυλακτικό, αυξάνοντας τον κίνδυνο διαρροής.

* Ξαναχρησιμοποιούν το προφυλακτικό. Ποσοστό έως 3,3% των ερωτηθέντων είπαν ότι χρησιμοποιούν τουλάχιστον δύο φορές το προφυλακτικό σε κάθε σεξουαλική συνεύρεση.

* Λάθος συνθήκες φύλαξης. Ποσοστό έως 19,1% των ερωτηθέντων αποθηκεύουν τα προφυλακτικά σε συνθήκες εκτός των συστάσεων που αναγράφονται στις συσκευασίες τους.

Συνέπειες

Με όλ' αυτά τα λάθη στη χρήση, μοιραία η νέα μελέτη αποκάλυψε πως είναι πολύ συνηθισμένα προβλήματα η ρήξη, η διαρροή και το γλίστρημα του προφυλακτικού:

* Ποσοστό έως 40,7% των ερωτηθέντων είπαν πως τους έχει συμβεί να σπάσει το προφυλακτικό στη διάρκεια του σεξ.

* Ποσοστό έως 19,3% των ερωτηθέντων είπαν πως έχει γλιστρήσει το προφυλακτικό στη διάρκεια του σεξ και έχει βγει από τη θέση του.

* Ποσοστό έως 7,6% των ανδρών και 12,5% των γυναικών είπαν πως τους έχει συμβεί να υπάρξει διαρροή σπέρματος από το προφυλακτικό.
http://www.trelokouneli.gr/2012/05/14_25.html
Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δίδυμες ιερόδουλες ετών… 69!

Posted: 25 May 2012 02:31 PM PDT

Σαράντα ολόκληρα χρόνια στο…
κουρμπέτι είναι οι δύο δίδυμες αδερφές οι οποίες ακολούθησαν κοινή επαγγελαμτική πορεία προσφέροντας τις υπηρεσίες τους σε αρκετούς πελάτες. Σήμερα η μία εξακολουθεί να εργάζεται ενώ η άλλη αναγκάστηκε να σταματήσει λόγω… αρθριτικών. Ο λόγος για....






τη Λουίζ και τη Μαρτίν Φόκενς οι οποίες δραστηριοποιούνται στη γνωστή γειτονιά με τα… κόκκινα φανάρια στο Άμστερνταμ.

Η Λουίζ δήλωσε ότι αναγκάζονται να δουλέψουν καθώς «δεν μπορείς να ζήσεις με την πενιχρή σύνταξη του κράτους».

Η ιστορία των 2 γυναικών έγινε ταινία και θα προβληθεί σε διάφορα φεστιβάλ σε όλο τον κόσμο με τίτλο «Meet the Fokens».

radar

Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η νέα ταινία της Μαριάννα Ντούβλη λέγεται "Αποπλάνηση στη Σαντορίνη"

Posted: 25 May 2012 02:15 PM PDT

Η Μαριάννα Ντουβλή ξαναχτυπά με
νέο πορνό βίντεο. Στο ωραιότερο νησί του κόσμο είναι η νέα παραγωγή της ταινίας με πρωταγωνίστρια την Μαριάννα Ντούβλη. Την βλέπουμε καβάλα στα γαϊδουράκια, αλλά και σε ερωτικά παιχνίδια .Η...




νέα ταινία έχει τίτλο «Αποπλάνηση στην Σαντορίνη» και μόλις κυκλοφόρησε. Ηλιοκαμένοι ψαράδες και Κύπριοι ηθοποιοί , στην τταινία συμμετέχει και η γνωστή Αλέσκα Ντάιμοντ καβάλα σε ένα γαιδουράκι, ψαράκια να κάνουν πεντικιούρ πριν ξεκινήσει το παιχνίδι, ένας έγχρωμος που παραφυλάει την πρωταγωνίστρια εκεί που σκάει το κύμα και πολλά, πάρα πολλά πλάνα από ηλιοβασιλέματα.

Η ταινία είνα ένα αφιέρωμα στην Σαντορίνη που κάποιους θα τους ενθουσιάσει και κάποιους θα τους εξοργίσει, αλλά σίγουρα δεν θα αφήσει κανέναν αδιάφορο.

Στην ταινία η Μαριάννα Ντούβλη, υποδύεται μια ιδιοκτήτρια ενός σπα που γνωρίζει ένα ζευγάρι που τους αρέσει να κερατώνει ο ένας τον άλλο. Ενώ τα πάνω κάτω στην «παρέα» φέρνει η μια υπάλληλος.
http://www.trelokouneli.gr/2012/05/blog-post_8833.html
Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ένας σεφ μαγείρεψε τα γεννητικά του όργανα

Posted: 25 May 2012 02:06 PM PDT

Στην Ιαπωνία έχουμε ακούσει ότι
τρώνε από φύκια και ωμά ψάρια μέχρι φίδια! Ότι θα τολμούσαν όμως να δοκιμάσουν και τα γεννητικά όργανα ενός τρελού σεφ και «άφυλου» όπως αυτοχαρακτηρίζεται, δεν το περιμέναμε! Ο σεφ Mao Sugiyama αποφάσισε να....




αφαιρέσει, να μαγειρέψει και να σερβίρει τα γεννητικά του όργανα σε πολυτελές εστιατόριο και μάλιστα το έγραψε και στο twitter του. «Προσφέρω τα γεννητικά μου όργανα (πέος, όρχεις, όσχεο) σαν γεύμα έναντι 100.000 γεν. Θα τα ετοιμάσω και θα τα μαγειρέψω όπως επιθυμεί ο αγοραστής σε μέρος που θα υποδείξει».

Μετά από λίγες μέρες ο 22χρονος σεφ, υποβλήθηκε σε επέμβαση αφαίρεσης των γεννητικών οργάνων και στη συνέχεια τα μοίρασε σε πέντε ενδιαφερόμενους. Φυσικά όχι σκέτα αλλά γαρνιρισμένα με μανιτάρια και μαϊντανό. Διαφορετικά τι μάγειρας θα ήταν;

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες οι οποίες αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο, δεκάδες άτομα πήγαν στο εστιατόριο να δουν την… πρωτότυπη «συνταγή», ωστόσο μόνο 5 δοκίμασαν . Οι υπόλοιπο αρκέστηκαν σε πιάτα με βάση το κρέας κροκόδειλου.

Η… εμετική είδηση έχει προκαλέσει διαφορετικές αντιδράσεις στην Ιαπωνία. Ωστόσο, οι ιαπωνικές αρχές ανέφεραν πως όλα έγιναν νόμιμα καθώς δεν υπάρχει στη χώρα νόμος κατά του κανιβαλισμού. Απίστευτο!
http://www.trelokouneli.gr/2012/05/blog-post_839.html
Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Μπαλαρίνες 2 ετών «πλακώθηκαν» στη μέση της παράστασης [video]

Posted: 25 May 2012 01:55 PM PDT

Mια συνηθισμένη παράσταση παιδικού μπαλέτου είχε εντελώς απρόσμενη εξέλιξη
, αφού δύο χορεύτριες 2 ετών ήρθαν στα χέρια και χρειάστηκε η επέμβαση των γονιών για να...

τις χωρίσουν! Απ' ότι φαίνεται δεν χωρούν δύο βεντέτες στην ίδια σκηνή...






otherside.gr



Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

VIDEO: Τα fail των κοριτσιών 2012!!

Posted: 25 May 2012 01:45 PM PDT

Συλλογή με μερικά από τα καλύτερα fail του ωραίου φύλου μέσα στο 2012...






piperies.gr


Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

VIDEO: Δείτε ολόκληρη την παράσταση του Λάκη Λαζόπουλου Sorry I'm Greek

Posted: 25 May 2012 01:38 PM PDT

Τεράστια επιτυχία γνωρίζει η παράσταση του Λάκη Λαζόπουλου ''Sorry I'm Greek''...


που περιοδεύει αυτήν την περίοδο στην Ευρώπη.



Οι περισσότερες παραστάσεις είναι sold out και ο κόσμος καταχειροκροτεί την καυστική και επίκαιρη σάτιρα του Έλληνα κωμικού.



Παρακολουθήστε σε τρία βίντεο ολόκληρη την παράσταση που έδωσε οΛάκης Λαζόπουλος στις Βρυξέλλες, στις 23/5.













mediagate.gr


Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Μακαρόνια φούρνου με κοτόπουλο

Posted: 25 May 2012 01:31 PM PDT

Μακαρόνια φούρνου με κοτόπουλο Νόστιμη και εύκολη συνταγή...










Υλικά για 2-4 άτομα



400 γραμμάρια κοτόπουλο κομμένο σε κύβους

1 πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη

1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο

400 γραμμάρια κασέρι τριμμένο

100 γραμμάρια κρέμα γάλακτος με 15 % λιπαρά για φαγητά

Ανάλογο αλάτι, πιπέρι

300 γραμμάρια κέτσαπ

1 συσκευασία βίδες ή πέννες βρασμένες



Εκτέλεση



Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τα μακαρόνια με αλατισμένο νερό για 7 λεπτά. Στη συνέχεια σοτάρουμε το κοτόπουλο σε αντικολλητικό τηγάνι με ελάχιστο λάδι για 5 λεπτά.



Σε μία λεκάνη ρίξτε τα έτοιμα βρασμένα ζυμαρικά, το μισό τριμμένο τυρί, το κοτόπουλο, το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, την πιπεριά και την κρέμα γάλακτος καθώς και το αλατοπίπερο.



Τέλος, ρίξτε την κέτσαπ και ανακατέψτε τα καλά. Ρίξτε τα ζυμαρικά σε ένα ταψί ή χωρίστε τα σε 4 πυρίμαχα σκεύη.



Προσθέστε από πάνω το τριμμένο τυρί και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς με αντιστάσεις πάνω και κάτω για 10 λεπτά.


24ωρο

Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΑΛΙΑΓΑΣ: Με σόκαρε η κατάσταση στην Ελλάδα

Posted: 25 May 2012 01:23 PM PDT

Σοκαρισμένος με τη σημερινή εικόνα της χώρας μας είναι ο Νίκος Αλιάγας...






Ο Έλληνας παρουσιαστής που ζει και εργάζεται μόνιμα στη Γαλλία, επέστρεψε στη χώρα μας μετά από έξι μήνες απουσίας, και δεν πίστευε αυτό που έβλεπε:



«Με σόκαρε αυτό που είδα στην Ελλάδα. Επέστρεψα στη γενέτειρα πριν μια εβδομάδα, μετά από έξι μήνες απουσίας και με σόκαραν όλα όσα είδα. Η Ελλάδα έτσι όπως την ήξερα, δεν υπάρχει πια. Παλαιότερα οι άνθρωποι έβγαιναν και διασκέδαζαν. Ήταν γενναιόδωροι και φιλόξενοι, όπως υπαγορεύει η παράδοσή μας. Τώρα , είναι υποχρεωμένοι να πληρώνουν την Γερμανία. Όταν έρχεται πια ο λογαριασμός κοιτούν αμήχανα και μοιράζονται τα έξοδα» είπε στην γαλλική εφημερίδα «Le Matin».



Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αφήσει ασχολίαστο τον μισθό των 350 ευρώ και τις τιμές στην Αθήνα, που είναι ίδιες με… Παρίσι!



«Οι συνθήκες είναι πολλοί άσχημες και η μιζέρια βρίσκεται παντού. Είδα ακόμη και ανθρώπους με κουστούμια και γραβάτες να ψάχνουν στα σκουπίδια. Οι άνθρωποι έχουν ταπεινωθεί. Η Μέρκελ και ο Σόιμπλε λένε ότι οι Έλληνες είναι τεμπέληδες και κλέφτες, αλλά αυτό πρέπει να σταματήσει».



Τόνισε ωστόσο, πως η χώρα μας δεν πρέπει να βγει από το ευρώ, γιατί σε αυτή την περίπτωση, η Ευρώπη θα χάσει πολύ περισσότερα αν συμβεί αυτό. Γι΄αυτό κατά τη γνώμη του, πρέπει να δημιουργηθεί μια κυβέρνηση γενικού ενδιαφέροντος που θα κρατήσει την Ελλάδα στην Ευρώπη, διασφαλίζοντας την ειρήνη.



Σχολιάζοντας τα υψηλά ποσοστά που πήρε στις εκλογές η «Χρυσή Αυγή», είπε:



«Τα ακραία δεξιά κόμματα δεν είχαν ποτέ απήχηση στην Ελλάδα μέχρι τώρα. Οι Χρυσαυγίτες εκμεταλλεύονται την απελπισία του κόσμου. Συνοδεύουν τις γιαγιάδες στην τράπεζα για να της προστατεύσουν από τις κλοπές, που έχουν αυξηθεί πολύ. Το κλίμα είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο. Η Ευρώπη παίζει με τη φωτιά!»



Όσο για το αν ο ίδιος αισθάνεται τύψεις που πλέον ζει και κάνει καριέρα στο εξωτερικό;



«Δεν είμαι πλούσιος. Στην αρχή και εγώ πέρασα δύσκολα, ζούσα σε ένα δωμάτιο 12 τετραγωνικών και περίμενα στην ουρά της σχολικής λέσχης φαγητού. Για να αποκτήσω αυτά που έχω δουλεύω 12 ώρες της ημέρα. Αλλά καταλαβαίνω τα προβλήματα της χώρας μου και προσπαθώ να βοηθήσω όσο μπορώ. Δυστυχώς, όμως, δεν μπορώ να θρέψω όλον τον κόσμο».


24ωρο

Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

VIDEO: Δείτε πόσο εύκολα μπορεί ένας άχρηστος οδηγός να καταστρέψει μια μηχανή!

Posted: 25 May 2012 01:16 PM PDT

Μάθαμε λοιπόν με ποιον τρόπο μπορούμε να καταστρέψουμε μια μηχανή...


αν φυσικά ποτέ, μας τη "βαρέσει" να κάνουμε κάτι τέτοιο!

Ποιος είναι αυτός; Ο τρόπος που θα δείτε, από τον παρακάτω... "μηχανόβιο"! Δείτε στο αστείο βίντεο που ακολουθεί, τι προσπαθεί να κάνει και τελικά πως καταλήγει!







pineza.gr


Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

VIDEO: Πώς να (μην) φτιάξετε τη βαλίτσα σας

Posted: 25 May 2012 01:06 PM PDT

Όσο ανόητο και αν φαίνεται, για τις περισσότερες γυναίκες είναι ιδιαίτερα δύσκολο να αποφασίσουν...


τι θα πάρουν μαζί τους σε ένα ταξίδι ή στις διακοπές τους. Το αμέσως επόμενο βήμα (αυτο κι αν είναι δύσκολο!) είναι να μπορέσουν να χωρέσουν όλα τους τα πράγματα σε μία βαλίτσα!



Στο παρακάτω βίντεο παρακολουθείτε την Jenna Mourey - γνωστή και ως Jenna Marbles, μπλόγκερ - να δείχνει στις γυναίκες πώς να (μην) φτιάχνουν τη βαλίτσα τους.



Αυτό που θέλει να μας δείξει η 25χρονη Jenna, είναι ο τρόπος σκέψης που έχουν οι γυναίκες όταν ετοιμάζουν τις αποσκευές τους, ξεκινώντας να «πακετάρουν» τα απολύτως απαραίτητα, φτάνοντας στα εντελώς ανόητα και περιττά πράγματα.






24wro

Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

VIDEO: Mωράκι παίζει με το σκύλο του...

Posted: 25 May 2012 12:58 PM PDT

http://www.mediagate.gr/media/k2/items/cache/31df2af2ca166f4f8a44b306f624ff2f_M.jpg?t=943912800Δεν υπάρχει πιο γλυκό θέαμα από ένα μωράκι που παίζει με το σκύλο του...


Ειδικά όταν το σκυλάκι είναι εξίσου γλυκό, το αποτέλεσμα είναι το συγκεκριμένο βίντεο να έχει πάνω από 2 εκατομμύρια προβολές στο YouTube!







mediagate.gr


Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τα 6 σημάδια της απελπισμένης εργένισσας

Posted: 25 May 2012 12:52 PM PDT

http://content-mcdn.feed.gr/filesystem/images/20120509/engine/newego_LARGE_t_821_105694412_type12364.jpgΑυτό είναι μόνο ένα από τα σημάδια που φωνάζουν από μακρυά πως είσαι μια απελπισμένη εργένισσα...


Πρόσεξε τα σημάδια που προδίδουν πως ψάχνεις απεγνωσμένα για άντρα.







1. Δεν αφήνεις πάρτυ για πάρτυ:





Από εκεί που την πρώην σχέση σου σε είχαν χαμένη φίλες και συγγενείς (Ναι, το Κωσταλέξι ξαναζεί), ήρθε ο χωρισμός κι από τότε δεν έχεις αφήσει κλαμπ για κλαμπ και μπουζουκιερί για μπουζουκιερί.





Προσοχή: μετά το πρώτο διάστημα που είσαι δικαιολογημένη να μην σε χωράει το σπίτι, οφείλεις να βρεις την ισορροπία ανάμεσα στο έξω και το μέσα. Άλλωστε, όσο κι αν βγαίνεις για να δραπετεύσεις από την αλήθεια, όσο πιο γρήγορα την αποδεχτείς, τόσο πιο σύντομα θα προχωρήσεις στη ζωή σου!





2. Πίνεις και μεθάς, ωχ αμάν!





Το να πιεις και ένα ποτηράκι παραπάνω, δεν λέει τίποτα. Αν βέβαια κάθε πρωί (μεσημέρι δηλαδή) ξυπνάς έχοντας χάσει επεισόδια από το προηγούμενο βράδυ, κάτι δεν πάει καλά.





Προσοχή: φρόντισε να έχεις πάντα κοντά σου ένα άτομο εμπιστοσύνης, γιατί πάνω στο μεθύσι μπορεί να κάνεις πράγματα που δεν θέλεις. Το να πάρεις τον χι, ψι πρώην τηλέφωνο είναι το λιγότερο!





3. Είσαι διαρκώς στο Facebook:





Ποστάρεις διαρκώς πράγματα στο Facebook, ανεβάζεις χωρίς σταματημό φωτογραφίες από τα ατέλειωτα πάρτυ και φυσικά την τιμητική τους έχουν τα άλμπουμ με μαγιό. Have a life και συγκεκριμένα έχε ζωή εκτός υπολογιστή.





Προσοχή: αν όλοι βλέπουν πως ποστάρεις φωτογραφίες τη στιγμή που διασκεδάζεις, είναι εμφανές πως φωτογραφίζεσαι μόνο για να δημοσιεύσεις τις επίμαχες φωτογραφίες- χωρίς να διασκεδάζεις ουσιαστικά!





4. Οι συμβουλές σου προς τις φίλες είναι:





Α. Χώρισέ τον





Β. Όλοι οι άντρες είναι ηλίθιοι





Είναι φυσικό στο πάρτυ της εργένικης ζωής να θέλεις και συναγωνίστριες, ειδικά αν οι κολλητές σου προτιμούν μια παραλία ερημική κι εσύ θέλεις ξέφρενα πάρτυ στα μπιτσόμπαρα.





Προσοχή: το να παροτρύνεις φίλες και κολλητές να χωρίσουν είναι δίκοπο μαχαίρι, ειδικά στη φάση που βρίσκεσαι κι εσύ. Προσπάθησε να βλέπεις τα πράγματα περισσότερο αποστασιοποιημένα και να μην δίνεις συμβουλές εν θερμώ, ειδικά σε άτομα που αγαπάς.





5. Τονίζεις παντού ότι έχεις ένα φαν κλαμπ αντρών που σε παρακαλάει:





Εντάξει οι μνηστήρες γύρω σου κάνουν ουρά αλλά άφησε την εικόνα ή τα γεγονότα να μιλούν από μόνα τους. Με άλλα λόγια, σκέψου καλά πόσο σε γεμίζει σαν άνθρωπο να μαζεύεις 10 τηλέφωνα σε ένα βράδυ ή να δέχεσαι 20 αιτήματα φιλίας στο Facebook καθημερινά. Γιατί μπορεί το τηλέφωνο να κουδουνίζει αλλά τι να το κάνεις όταν εκείνος που σκέφτεσαι δεν λέει να το σηκώσει το ρημάδι!





6. Αγόρασες γάτα:





Για κάποιο περίεργο λόγο στο μυαλό μας έχει ταυτιστεί η μόνη γυναίκα με ένα κοπάδι γάτες δίπλα της. Μπορεί τα τετράποδα να είναι μια χαρά αλλά αν θες κατοικίδιο, πάρε ψάρε, πάρε φίδι, πάρε ιγκουάνα! Αν και θα σου προτείναμε να πάρεις... τα βουνά γιατί με σώμα που σκοτώνει, δεν θα μείνεις για πολύ καιρό μόνη.



womenonly.gr


Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΔΕΙΤΕ: Απίστευτο εσωτερικό σπιτιού...

Posted: 25 May 2012 12:45 PM PDT

Με την πρώτη ματιά φαίνεται σαν ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι...


άλλα μόλις δείτε το εσωτερικό του θα εντυπωσιαστείτε. Από ότι φαίνεται ο ιδιοκτήτης ήθελε να κρατήσει τα αδιάκριτα μάτια μακριά...

































trelogatos.gr


Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

VIDEO: Αν έχεις τέτοια γυναίκα… την χωρίζεις αμέσως!

Posted: 25 May 2012 12:38 PM PDT

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhvc91qKWsCn6RzEgCSbG0eE5_TE-opfGRWZ5tDFtmpToYQOBuTg3Zus6pJRUJFZr41bYq_CsYGGeyEtP5DKSt4hYmzfV_VC0BWVRcL8Oii2sCUpfbmhaY7ICtWP2MNpyj2y8yzuLkmuj0/s400/FC01879FAA723D39B3FDB041B9E3D905.jpgΥπάρχουν κάποιοι άνθρωποι για τους οποίους η λέξη ανωριμότητα είναι πολύ λίγη
ώστε να περιγράψει την ηλιθιότητα τους...

Δείτε τι έκανε η συγκεκριμένη κοπέλα στον σύντροφο της. Πάλι καλά που δεν χτύπησε σοβαρά ο άνθρωπος.









frappedoupoli.blogspot.com


Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

AΠΙΣΤΕΥΤΟ: Σεφ μαγείρεψε τα γεννητικά του όργανα!

Posted: 25 May 2012 12:29 PM PDT

http://static.madata.gr/files/mageirasxeria_661827152.jpgΣτην Ιαπωνία έχουμε ακούσει ότι τρώνε από φύκια και ωμά ψάρια μέχρι φίδια...


Ότι θα τολμούσαν όμως να δοκιμάσουν και τα… γεννητικά όργανα ενός τρελού σεφ και «άφυλου» όπως αυτοχαρακτηρίζεται, δεν το περιμέναμε!







Ο σεφ Mao Sugiyama αποφάσισε να αφαιρέσει, να μαγειρέψει και να σερβίρει τα γεννητικά του όργανα σε πολυτελές εστιατόριο και μάλιστα το έγραψε και στο twitter του.





«Προσφέρω τα γεννητικά μου όργανα (πέος, όρχεις, όσχεο) σαν γεύμα έναντι 100.000 γεν. Θα τα ετοιμάσω και θα τα μαγειρέψω όπως επιθυμεί ο αγοραστής σε μέρος που θα υποδείξει».





Μετά από λίγες μέρες ο 22χρονος σεφ, υποβλήθηκε σε επέμβαση αφαίρεσης των γεννητικών οργάνων και στη συνέχεια τα μοίρασε σε πέντε ενδιαφερόμενους. Φυσικά όχι σκέτα αλλά γαρνιρισμένα με μανιτάρια και μαϊντανό. Διαφορετικά τι μάγειρας θα ήταν;





 δεκάδες άτομα πήγαν στο εστιατόριο να δουν την… πρωτότυπη «συνταγή», ωστόσο μόνο 5 δοκίμασαν . Οι υπόλοιπο αρκέστηκαν σε πιάτα με βάση το κρέας κροκόδειλου.





Η… εμετική είδηση έχει προκαλέσει διαφορετικές αντιδράσεις στην Ιαπωνία. Ωστόσο, οι ιαπωνικές αρχές ανέφεραν πως όλα έγιναν νόμιμα καθώς δεν υπάρχει στη χώρα νόμος κατά του κανιβαλισμού. Απίστευτο!


24ωρο

Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Μητέρα κυοφορούσε νεκρό μωρό για χάρη του αδερφού του

Posted: 25 May 2012 12:20 PM PDT

http://static.madata.gr/files/27xroni_542431465.jpg Ανατριχίλα προκαλεί η περίπτωση της 27χρονης Βίκυ Κάμπελ...


που αναγκάστηκε να κυοφορεί για πέντε εβδομάδας (ένα μήνα και μια εβδομάδα) ένα νεκρό μωρό, για να ζήσει το αδερφάκι του.



Ένιωθε η πιο ευτυχισμένη γυναίκα του κόσμου, όταν ενημερώθηκε ότι περιμένει δίδυμα. Λίγους μήνες μετά όμως άρχισε να έχει αιμορραγίες. Σε εξέταση των γιατρών διαπιστώθηκε ότι πάσχει από «σύνδρομο μετάγγισης μεταξύ διδύμων».



Το ένα παιδί παίρνει τις πρωτεΐνες από το άλλο και δεν το αφήνει να αναπτυχθεί σωστά.



Οι γιατροί πρότειναν στο ζευγάρι να κάνει μια εγχείρηση με laser, προκειμένου τα δίδυμα να χωριστούν και ο «φαγανός» Bailey's να σταματήσει να τρώει το φαγητό του Connor.



Παρόλο που οι γιατροί είχαν πει ότι μπορεί να πεθάνουν και τα δύο παιδιά, η εγχείρηση πέτυχε…



Ο Connor ξαφνικά στον 22ο μήνα της εγκυμοσύνης άρχισε να κερδίζει βάρος, να γίνεται πιο δυνατός, όμως ο Bailey's πέθανε…



Ο «χαμός» του αδερφού του έσωσε τον Connor. «Είναι το μικρό μας θαύμα. Δεν θα αφήσω ποτέ τον Connor να ξεχάσει ότι ο μεγάλος του αδερφός τον έσωσε και σήμερα είναι ο άγγελος του», λέει η μητέρα, η οποία παρόλο που σήμερα χαμογελά πέρασε τεράστιο Γολγοθά για ένα μήνα.



«Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω πώς ένιωσα όταν ενημερώθηκα ότι πέθανε ο Bailey's. Ήταν η χειρότερη μέρα της ζωής μου», λέει και προσθέτει: «Ξυπνούσα κάθε πρωί και έλεγα «Δεν μπορώ να το κάνω αυτό», αλλά μετά σκεφτόμουνα ότι πρέπει να μένω δυνατή για τον Connor».



«Επειδή είχα συνηθίσει τον Bailey να κουνιέται στην κοιλιά μου, όταν κουνιόταν ο αδερφός του και μετακινούνταν και αυτός ένιωθα το βάρος του. Είχα μια ελπίδα ότι μπορεί να είναι ζωντανός»…



Η Βίκυ ακόμα και μετά την γέννα δεν μπορούσε να ηρεμήσει. Οι γιατροί είχαν δώσει στον Connor 70% πιθανότητες να ζήσει… Ο μικρός πάλεψε για δύο. Τρεις μήνες εντατικής φροντίδας και σήμερα είναι  αντράκι… Πάντα θα ξέρει όμως κοιτάζοντας στον ουρανό ότι εκεί είναι το άλλο του μισό, ο άγγελος του


27χρονη μητέρα κυοφορούσε νεκρό μωρό για χάρη του αδερφού του...


Star.gr


Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 πράγματα που ξενερώνουν αμέσως τις γυναίκες

Posted: 25 May 2012 12:12 PM PDT

http://www.fashionlove.gr/wp-content/uploads/2012/05/78373602.jpgΜπορείς να ρίξεις μια γυναίκα με ένα ωραίο χαμόγελο, ή με ένα επιτυχημένο αστείο...

όμως πολύ εύκολα μπορείς και να την ξενερώσεις με μερικά πράγματα. Κάποια από αυτά μπορείς να τα διορθώσεις με λίγη προσοχή, ενώ κάποια άλλα χρειάζονται μεγαλύτερη προσπάθεια.

Λαδωμένα μαλλιά. Καμιά γυναίκα δεν θέλει να βλέπει μπροστά της λιγδωμένα μαλλιά, ακόμη και αν το αποτέλεσμα είναι προσπάθεια αρκετής ώρας και μεγάλης ποσότητας προϊόντων. Το μόνο πράγμα που σκέφτεται όταν τα βλέπει είναι το πόσο αηδιαστικό θα είναι να τα πιάσει ή το λεκέ που θα αφήσεις στην μαξιλαροθήκη της.
Άσχημες μυρωδιές. Από όπου και αν προέρχονται, δεν είναι καλοδεχούμενες. Αυτό ισχύει για όλα, από την αναπνοή σας και τα ρούχα σας, μέχρι το πώς μυρίζει το σπίτι σας. Αν μάλιστα η άσχημη μυρωδιά βγαίνει από το πορτ παγκάζ του αυτοκινήτου, δεν θα σκεφτεί μόνο ότι είστε βρωμιάρηδες, αλλά ότι κρύβετε και ένα πτώμα εκεί μέσα.
Η συμπεριφορά του Καζανόβα. Ακόμη και αν είστε πιο καυτός και από τις καυτερές πιπεριές, δεν θέλουμε να βλέπουμε ότι το ξέρετε. Οι γυναίκες προτιμούν πιο προσγειωμένους τύπους. Και σίγουρα δεν μας ενδιαφέρει με πόσες έχετε πάει, ούτε θέλουμε να βάλουμε στοίχημα για τη σερβιτόρα που «πεθαίνει» για εσας.
Μίσος για τα ζώα. Δεν χρειάζεται να τα λατρεύετε, όμως αν τα μισείτε υπάρχει πρόβλημα. Κάποιος που μισεί τα ζώα είναι πολύ πιθανό να μισεί και τους ανθρώπους, και οι γυναίκες δεν θέλουν να βγαίνουν με τύπους που έχουν τόσο αρνητική ενέργεια. Αν μάλιστα τα κακομεταχειρίζεστε, έχουμε μπροστά μας το ένα από τα τρία προειδοποιητικά σημάδια που μας λένε ότι μπορεί να είστε και δολοφόνος.

fashionlove.gr

Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Eurovision 2012 Sweden: Loreen - Euphoria

Posted: 25 May 2012 12:01 PM PDT

Πρώτη η Loreen στα downloads.

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΣΟΥΗΔΙΑ
Ακούστε το...



News24.gr

Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Βρέθηκε το άρωμα που τραβάει τους άντρες ... από την μύτη

Posted: 25 May 2012 11:54 AM PDT


Το συμπέρασμα αυτό ανήκει σε δύο ψυχολόγους στο Πολιτειακό Πανεπιστήμιο

της Φλώριδας των ΗΠΑ, τον Σαούλ Μίλερ και τον Γιον Μάνερ. Oι δύο επιστήμονες
έκαναν δύο μελέτες για να διαπιστώσουν πώς αντιδρούν άνδρες νεαρής
ηλικίας όταν μυρίζουν τις οσμές γυναικών που βρίσκονται σε ωορρηξία.
Η μέθοδος που χρησιμοποίησαν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ...

πρωτόγονη: έδωσαν στους εθελοντές να μυρίσουν μπλουζάκια που τα
είχαν προηγουμένως φορέσει γυναίκες.
Τα μισά από αυτά είχαν φορεθεί από γυναίκες που ήταν στην μέση του κύκλου τους
για τρεις συνεχόμενες νύχτες. Τα υπόλοιπα ήταν αρωματισμένα με πανάκριβα επώνυμα
αρώματα.
Στην έρευνα συμμετείχαν 68 άντρες ηλικίας από 18 μέχρι 23 χρόνων.
Κανείς τους δεν ήξερε ποιά από τα μπλουζάκια είχαν αρωματιστεί και ποιά όχι.
Αφού μύρισαν τις μπλούζες, οι δύο επιστήμονες επικέντρωσαν την προσοχή
τους στην ορμονική αντίδραση των ανδρών την στιγμή ακριβώς που το ρούχο
πλησίαζε την μύτη τους. Για να το πετύχουν αυτό πήραν δείγμα από το σάλιο
των ανδρών πριν και μετά την διαδικασία.
Το σάλιο περιέχει τεστοστερόνη που είναι η κύρια ανδρική σεξουαλική ορμόνη.
Τα αποτελέσματα λοιπόν της έρευνας έδειξαν ότι οι άνδρες που μύρισαν
τις γυναικείες μπλούζες των γυναικών που βρίσκονταν σε φάση ωορρηξίας
είχαν πολύ υψηλότερα επίπεδα τεστοστερόνης στο σάλιο τους απ΄ ό,τι
οι άνδρες που μύρισαν τα υπόλοιπα μπλουζάκια.
Επιπλέον όταν ζητήθηκε από τους εθελοντές να υποδείξουν πια μυρωδιά
βρήκαν πιο "μεθυστική", οι 9 στους 10 (!!) επέλεξαν αυτήν που είχαν
τα ρούχα των γυναικών που είχαν ωορηξία!
"Η έρευνα μας δείχνει ότι τα επίπεδα τεστοστερόνης στους άνδρες
ανταποκρίνονται στα μηνύματα που τους στέλνουν οι οσμές
των γυναικών όταν αυτές βρίσκονται σε ωορρηξία", δήλωσε
ο δρ Μίλερ στην Επιστημονική Επιθεώρηση «Ρsychological Science»
όπου δημοσιεύτηκε η μελέτη.
"Η έρευνα αυτή είναι η πρώτη που προσκομίζει άμεσες αποδείξεις
για το γεγονός ότι η οσμή των γυναικών που βρίσκονται σε φάση
ωορρηξίας προκαλεί βιολογική... αναστάτωση στους άνδρες.
Αυτό προφανώς έχει να κάνει με την φυσική διαδικασία
του ζευγαρώματος και της τεκνοποίησης".
Και ο αντρικός ιδρώτας "αναστατώνει" τις γυναίκες!
Οι γυναίκες από την πλευρά τους δεν μένουν ασυγκίνητες όταν μυρίσουν ανδρικό ιδρώτα.
Έρευνα του Πανεπιστημίου Μπέρκλεϊ στην Καλιφόρνια έδειξε ότι η μυρωδιά
του ανδρικού ιδρώτα ενεργοποιεί ερωτικά τις γυναίκες.
Στην έρευνα που έγινε, οι γυναίκες που μύρισαν ανδρικό ιδρώτα παρουσίασαν
αύξηση μιας συγκεκριμένης ορμόνης που συνδέεται με την ερωτική επιθυμία.
Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι μόλις οι γυναίκες μύριζαν την ορμόνη αυτη
(ανδροσταδιενόνη το όνομά της) άρχιζαν να αυξάνονται τα επίπεδα της κορτιζόλης,
η οποία εκκρίνεται για να βοηθήσει την ομαλή ερωτική λειτουργία.
Συμπέρασμα: το καλύτερο άρωμα για να τους... τραβάτε από την μύτη, βρίσκετε
μέσα στο σώμα σας και - το κυρίοτερο- δεν κοστίζει τίποτα!
[pyles.tv]

Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πανελλαδικές: Ακυρώνεται επίμαχη ερώτηση στη Φυσική

Posted: 25 May 2012 11:47 AM PDT

http://www.zougla.gr/Image.ashx?fid=582733&w=400&h=300&q=80Mε απόφαση του υπ. Παιδείας, ακυρώνεται, το Γ4 ερώτημα των θεμάτων της Φυσικής...



Καθώς διαπιστώθηκε ότι είναι ελλιπής η διατύπωσή του.Στο Γ4 ερώτημα παρατηρήθηκε ότι είναι ελλιπής η διατύπωσή του. Συγκεκριμένα δεν προσδιορίζεται ότι η ζητούμενη γωνία αναφέρεται στο πρώτο μέγιστο της κινητικής ενέργειας. Κατόπιν τούτου ακυρώνεται και οι αντίστοιχες μονάδες ανακατανέμονται στα υπόλοιπα ερωτήματα Γ1, 2 και 3 του θέματος». Σημειώνεται ότι το ερώτημα αυτό «έπιανε» 7 μονάδες.


ntaksi.blogspot.com



Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι...τεμπέληδες Έλληνες τρίτοι στον κόσμο σε εργατοώρες

Posted: 25 May 2012 11:39 AM PDT

Η Ελλάδα με την λέξη τεμπελιά είναι κάτι σαν... συνώνυμο. Απεναντίας όμως τα στοιχεία δείχνουν διαφορετικά.
Είμαστε οι πρώτοι στην Ευρώπη σε ώρες εργασίας.



Πρώτος στην Ευρώπη και τρίτος στον κόσμο είναι ο Έλληνας εργαζόμενος σε εργατοώρες, σύμφωνα με έρευνα του BBC, η οποία βασίζεται στα στοιχεία του Οργανισμού Συνεργασίας και Ανάπτυξης.



Κοιτάζοντας τις μέσες ετήσιες ώρες εργασίας ανά εργαζόμενο, οι Έλληνες με βάση τα στοιχεία του διεθνούς οργανισμού είναι πιο εργατικοί ακόμα και από τους Γερμανούς.



Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΟΟΣΑ, ο μέσος Έλληνας εργαζόμενος αφιερώνει στη δουλειά του 2.017 ώρες ετησίως, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση στην Ευρώπη.



Από τα συνολικά 34 μέλη του ΟΟΣΑ, η χώρα μας βρίσκεται μόλις δύο θέσεις πίσω από την πρωτοπόρα σε ώρες εργασίας Νότιο Κορέα.



Την ίδια ώρα, ο μέσος Γερμανός εργαζόμενος δουλεύει μόλις 1.408 ώρες το χρόνο.



Η Γερμανία βρίσκεται στην προτελευταία θέση του ΟΟΣΑ.



Ο μέσος Έλληνας εργάζεται 40% περισσότερες ώρες από το μέσο Γερμανό.



Σε μία προσπάθεια να αποσαφηνίσει τους λόγους στους οποίους οφείλεται η μεγάλη διαφορά μεταξύ Ελλάδας - Γερμανίας, ο Πασκάλ Μαριάννα του ΟΟΣΑ υποστηρίζει:



"Η ελληνική αγορά εργασίας αποτελείται από ένα μεγάλο αριθμό ανθρώπων που είναι αυτοαπασχολούμενοι, δηλαδή τους αγρότες και καταστηματάρχες που εργάζονται πολλές ώρες.

Οι αυτοαπασχολούμενοι τείνουν να εργάζονται πολύ περισσότερο από αυτούς που έχουν μισθωτή εργασία. Ο δεύτερος λόγος σχετίζεται με τη μεγάλη διαφορά στους εργαζόμενους μερικής απασχόλησης."



"Στη Γερμανία , το ποσοστό των εργαζομένων με μερική απασχόληση είναι αρκετά υψηλό. Είναι σχεδόν ένας στους τέσσερις". υποστηρίζει ο Μαριάννα.



Επιπλέον διευκρινίζει ότι αν κοιτάξουμε μόνο την πλήρη απασχόληση των μισθωτών, οι Έλληνες συνεχίζουν να εργάζονται σχεδόν 10% περισσότερες ώρες από τους Γερμανούς.



Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι Γερμανοί απολαμβάνουν περισσότερες διακοπές, αναρρωτική άδεια και άδεια μητρότητας- κατά μέσο όρο 4 εβδομάδες περισσότερο από τους Έλληνες".



armageddon-news.blogspot.com



Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές