Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

"Paparazzi"


"Paparazzi"


Το ατόπημα του Baz Luhrman στο trailer του Great Gatsby

Posted: 25 May 2012 03:46 AM PDT

Το ατόπημα του Baz Luhrman στο trailer του Great Gatsby

Το trailer του Great Gatsby το είδαμε και είναι σπουδαίο, προκαλώντας σίγουρα σε όλους το ενδιαφέρον για την ταινία.

Παρόλο που πρόκειται για ριμέικ μιας από τις πιο γνωστές ταινίες στην ιστορία του κινηματογράφου έχει ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις πριν καν προβληθεί. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι στο trailer ο διάσημος σκηνοθέτης έκανε ένα λάθος και μπέρδεψε λίγο τα γράμματα του θρυλικού μπαλέτου των Zeigfield Follies. Αντί σε μια πινακίδα να γράψει το σωστό όνομα έκανε λάθος στη σειρά των γραμμάτων και έβαλε Ziegfield. Πολλοί μάλιστα μπήκαν στο twitter τους για να σχολιάσουν το γεγονός. «Budget 127.000.000 δολαρίων και κανείς δεν βρέθηκε να τσεκάρει το σωστό γράψιμο της λέξης στο trailer του Great Gatsby», ανέφεραν κάποια από αυτά.

Μαρία Κορινθίου: «Η μητρότητα μου δημιούργησε φοβίες»

Posted: 24 May 2012 03:57 PM PDT

Μαρία Κορινθίου: «Η μητρότητα μου δημιούργησε φοβίες»

«Όταν γίνεσαι μητέρα αλλάζει η κοσμοθεωρία σου, ωριμάζεις, γίνεσαι γυναίκα» αναφέρει Μαρία Κορινθίου και μιλά για την εμπειρία της μητρότητας όπως τη ζει η ίδια.

 

«Μεγαλώνεις μαζί με το παιδί σου, γίνεσαι άλλος άνθρωπος. Μαθαίνει να βάζεις άλλες προτεραιότητες στη ζωή σου που έχουν αξία. Η μητρότητα συνεπάγεται υπευθυνότητα, αλλά μου δημιούργησε φοβίες για τις οποίες κάποτε ήμουν ατρόμητη. Είμαι οργανωτική, πρακτική και μεθοδική αλλά όχι αυστηρή» συμπληρώνει στο OK! η ηθοποιός.

Liam & Chris Hemsworth: τα πιο σέξι αδέλφια του Hollywood

Posted: 25 May 2012 08:18 AM PDT

Liam & Chris Hemsworth: τα πιο σέξι αδέλφια του Hollywood

Ο Chris και ο Liam, είναι ότι καλύτερο έχει εξάγει η Αυστραλία στο Hollywood τα τελευταία χρόνια.

Στην οικογένεια υπάρχει και τρίτος αδελφός, επίσης ηθοποιός, ο Luke, ο οποίος προς το παρόν προτίμησε να μην διασχίσει τον Ειρηνικό και να παραμείνει στην Αυστραλία, όπου κάνει καριέρα. Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

Master Tempo: Η συνεργασία έκπληξη και το νέο video clip στο Λονδίνο!

Posted: 25 May 2012 08:14 AM PDT

Master Tempo: Η συνεργασία έκπληξη και το νέο video clip στο Λονδίνο!

Η κρίση και οι δυσκολίες που βιώνουν οι νέοι στην χώρα μας αναγκάζουν πολλούς από αυτούς να αναζητήσουν την τύχη τους στο εξωτερικό.

Με αυτό στο μυαλό τους, οι Master Tempo αποφάσισαν στο καινούργιο τους video clip να ακολουθήσουν την πορεία δύο παιδιών που μεταναστεύουν και αναζητούν δουλειά και ένα καλύτερο αύριο στο μακρινό Λονδίνο. Στους ρόλους αυτών των παιδιών; Οι ίδιοι οι Master Tempo!

Τα γυρίσματα έγιναν στα αεροδρόμια «Ελευθέριος Βενιζέλος» της Αθήνας και «Heathrow» του Λονδίνου, καθώς και σε αμέτρητες περιοχές στην ευρύτερη περιοχή του Λονδίνου, μεταξύ των οποίων και σημεία-ορόσημα όπως Tower Bridge, Big Ben, Piccadilly Circus, Oxford Street, το Δημαρχείο του Λονδίνου κ.α.

Υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Μανώλη Τζιράκη οι Master Tempo προσπάθησαν να αποδώσουν με ακρίβεια τα συναισθήματα που νιώθει κάθε Έλληνας που φεύγει από την αγαπημένη του πατρίδα ψάχνοντας, όχι πάντα επιτυχημένα, εργασία και ευκαιρία για καριέρα. Ο τίτλος, το ολοκληρωμένο concept του video clip καθώς και η μεγάλη συνεργασία – έκπληξη με γνωστό λαϊκό τραγουδιστή θα γίνουν γνωστά σε πολύ λίγο αποκλειστικά από το gossip-tv.gr. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι πως πρόκειται για μια συνεργασία που σίγουρα θα συζητηθεί και θα κάνει αίσθηση. Εν αναμονή...

Κονέ: «Όλα για την Εθνική ομάδα» (video)

Posted: 25 May 2012 04:40 AM PDT

Κονέ: «Όλα για την Εθνική ομάδα» (video)

Για τη συμμετοχή του στην προεπιλογή του Φερνάντο Σάντος, το κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια της Εθνικής, αλλά και τις εμφανίσεις του στο ιταλικό πρωτάθλημα μίλησε ο Παναγιώτης Κονέ στο προπονητικό κέντρο της «γαλάνόλευκης», στο Κίτσμπουελ της Αυστρίας.

Δείτε περισσότερα στο onsports.gr

Διακοπές στο Λας Βέγκας για τον Ρούνεϊ

Posted: 25 May 2012 08:26 AM PDT

Διακοπές στο Λας Βέγκας για τον Ρούνεϊ

Δεν κακοπερνάει καθόλου στις διακοπές του ο Γουέιν Ρούνεϊ.

Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρέθηκε με την οικογένειά του στο Λας Βέγκας και... ξεσάλωσε. Επισκέφτηκε καζίνο, έπαιξε τυχερά παιχνίδια και μεταξύ άλλων τον πλησίασαν και αιθέριες υπάρξεις, παρά το ότι η γυναίκα του και ο γιος του ήταν κάπου στο ξενοδοχείο. Πάντως τις διακοπές του τις έκανε, τις μπαταρίες πριν από την προετοιμασία για το Euro 2012 τις γέμισε και επέστρεψε στο Λονδίνο όπου τον περιμένει ένας... «Γολγοθάς» στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας.

 

Γιώργος Λιάγκας: Στράτα… στρατούλα…!

Posted: 25 May 2012 08:05 AM PDT

Γιώργος Λιάγκας: Στράτα… στρατούλα…!

Τι κι αν το μωρό στην οικογένεια Λιάγκα-Σκορδά είναι ο μικρός Γιαννάκης;

Ο Γιώργος Λιάγκας όταν βρίσκει λίγο χρόνο και χαλαρώνει γίνεται κι εκείνος παιδί και δεν σκέφτεται ούτε τι θα πουν οι γύρω του ούτε αν θα τον απαθανατίσουν. Αυτή τη φορά ο ηθικός αυτουργός των... αποδείξεων ήταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Ο νεαρός παρουσιαστής μόλις είδε το Γιώργο Λιάγκα να ανεβαίνει στο παιχνίδι – μηχανή – του γιου του, έτρεξε να τον βγάλει φωτογραφία και να τον ανεβάσει στο twitter γράφοντας: «Το πήρε απ' το Γιάννη και φεύγει για τη Real. Αν τον πετύχετε στην Κηφισίας δείξτε κατανόηση». Όσο για την αντίδραση του παρουσιαστή του «Πρωινό mou», όπως βλέπετε χαμογελά!

Εurovison 2012: Οι εμφανίσεις που λατρέψαμε και μισήσαμε

Posted: 25 May 2012 08:15 AM PDT

Εurovison 2012: Οι εμφανίσεις που λατρέψαμε και μισήσαμε

Οι εμφανίσεις που μας τράβηξαν την προσοχή για καλούς αλλά και για κακούς λόγους!

Η Ελλάδα, όπως και πολλές χώρες της Ευρώπης κινούνται σε ρυθμούς Eurovision, και όσο και να λέμε πως μας ενδιαφέρει μόνο η κακή κατάσταση της χώρας μας και η οικονομική κρίση, ας παραδεχτούμε ότι όλοι μας ρίξαμε έστω και μία φευγαλέα ματιά στα προκριματικά του διαγωνισμού.

Και μπορεί, όπως συμβαίνει πάντα άλλωστε, τα τραγούδια να ήταν αδιάφορα έως κακά, οι εμφανίσεις των καλλιτεχνών όμως σηκώνουν συζήτηση και κάποιες, γιατί όχι, και ψυχανάλυση!

Από τους πιο κακοντυμένους, αστείους και αψυχολόγητους των ημιτελικών ήταν σίγουρα το δίδυμο «ευχούληδων» της Ιρλανδίας. Δύο δίδυμα αδερφάκια ντυμένα στα χρυσά λαμέ που χοροπηδούσαν και επιδίδονταν σε... γυμναστικές επιδείξεις πολύ περισσότερο από το να τραγουδούν. Μας θύμισαν πολύ τα παιδιά του Robocop στην πιο ήπια εκδοχή τους! Μία ακόμα εμφάνιση που κυριολεκτικά έβγαλε... μάτια, ήταν η εμφάνιση της Αλβανίας. Η τραγουδίστρια, με σαφείς επιρροές από το star trek, εμφανίστηκε με μία... σφηκοφωλιά στο κεφάλι ενώ το σύνολο απογείωσε η υπέροχη πλεξούδα-τζίβα που αγκάλιαζε όλο χάρη το λαιμό της! Τα κορίτσια της Λετονίας από την άλλη, μάλλον μπερδεύτηκαν και πίστεψαν ότι αντί για τη σκηνή της Εurovision, εμφανίζονταν σε νυχτερινό κέντρο της εθνικής οδού. Το λαμέ και η δαντέλα σε όλο τους το μεγαλείο και μάλιστα σε χρώμα θαλασσί! Για τη Φινλανδία τα λόγια είναι περιττά. Η κοπέλα μάλλον δεν είχε στυλίστα οπότε θα πρέπει να είμαστε επιεικείς μαζί της. Πώς αλλιώς να εξηγήσουμε το απαράδεκτο ασύμμετρο φόρεμά της το οποίο συμπλήρωνε με σκούρο καλσόν; Και όλο αυτό σε ένα κορμί που δεν το λες και λεπτεπίλεπτο... Και επειδή η Εurovision είναι, πάνω από όλα, ένας διαγωνισμός ελεύθερης έκφρασης, είχε και τον καρνάβαλό του. Συγκεκριμένα η τραγουδίστρια της Ολλανδίας εμφανίστηκε ντυμένη Ινδιάνα, και μάλιστα αρχηγός της φυλής αν κρίνουμε από τον αριθμό των φτερών, θέλοντας σίγουρα κάτι να δηλώσει αλλά χωρίς δυστυχώς να βρει ανταπόκριση!

Ευτυχώς για το φιλοθεάμον κοινό, εκτός από όλες αυτές τις παραφωνίες υπήρχαν και κάποιες πολύ καλές παρουσίες. Η Ήβη Αδάμου που εκπροσωπεί την Κύπρο, εμφανίστηκε με ένα παραμυθένιο κοντό φόρεμα και κυριολεκτικά μάγεψε το κοινό, όχι μόνο με τη φωνή αλλά και με την υπέροχη εμφάνισή της. Όπλο της δεν ήταν φυσικά η υπερβολή αλλά η φρεσκάδα και η ομορφιά της. Μία ακόμα εμφάνιση που λατρέψαμε, ήταν αυτή της Βοσνίας Ερζεγοβίνης. Η εκπρόσωπος της χώρας εμφανίστηκε με ένα επιβλητικό μαύρο φόρεμα ενώ εντυπωσίασε με τη φωνή αλλά και με την εξωπραγματική ομορφιά της. Η Loreen της Σουηδίας, η οποία πλασάρεται ως το απόλυτο φαβορί και δικαίως, πραγματοποίησε μία εξαιρετική εμφάνιση. Απλή, πανέμορφη και κυρίως φωνάρα, απέδειξε πως «παν μέτρον άριστον» και κατέκτησε τους πάντες ενώ προκρίθηκε με ευκολία στον τελικό του Σαββάτου. Από τις αγαπημένες μας εμφανίσεις δε θα μπορούσαμε φυσικά να παραλείψουμε τις γιαγιάδες της Ρωσίας οι οποίες κατέκτησαν τις καρδιές όλων. Μπορεί να μην είχαν σκηνική παρουσία, εμφάνιση και εντυπωσιακά κοστούμια, αλλά και μόνο η γλυκύτητά τους σε συνδυασμό με την απίστευτη ενέργεια που έδειξαν, παρά την ηλικία τους, μας κέρδισε όλους. Την δική μας εκπρόσωπο, Ελευθερία Ελευθερίου, την κρατήσαμε για το τέλος καθώς μας είναι δύσκολο να είμαστε αντικειμενικοί. Δεν μπορούμε να παραλείψουμε βέβαια το γεγονός ότι είναι από τις πιο όμορφες και ταλαντούχες παρουσίες του διαγωνισμού και μάλιστα συγκαταλέγεται ανάμεσα στα φαβορί!

Χρόνια πολλά, Naomi!

Posted: 25 May 2012 08:00 AM PDT

Χρόνια πολλά, Naomi!

Στις 22 Μαΐου, η Μαύρη Γαζέλα έκλεισε τα 42, και το Queen κάνει μία ανασκόπηση στα ωραιότερα εξώφυλλα της

Από την πρώτη στιγμή που η 15χρονη -τότε- Naomi Campbell έκανε το ντεμπούτο της στο modeling, κατάφερε να καθιερωθεί ως ένα από τα πιο iconic, αναγνωρίσιμα supermodels του κόσμου. Το 1986 κάνει το πρώτο της εξώφυλλο στην βρετανική έκδοση του Elle, ενώ κατάφερε να γίνει το πρώτο έγχρωμο μοντέλο που βρέθηκε στο εξώφυλλο της παρισινής Vogue. Έκτοτε, τίποτα δεν την σταματά. Τα εξώφυλλα του αφιερώματός μας είναι μόνο ένα μικρό δείγμα της πολύχρονης δουλειάς της.

Αν εξαιρέσουμε τα θέματα που έχουν προκύψει κατά καιρούς και αφορούν την κακή της συμπεριφορά, καθώς και την αδυναμία της να ελέγξει τον θυμό της, μπορούμε με βεβαιότητα να πούμε ότι πρόκειται για ένα από τα καλύτερα και πιο αγαπημένα μοντέλα όλων των εποχών. Ό,τι κι αν κάνει, είτε πετάει κινητά στα κεφάλια των βοηθών της, είτε αναλαμβάνει τον ρόλο κριτή σε reality μόδας, είτε πρωταγωνιστεί σε διάσημες καμπάνιες, όπως αυτή του Roberto Cavalli τελευταία, στα 42 της η Campbell παραμένει σημείο αναφοράς του σύγχρονου fashion κόσμου. Κάθε της φωτογράφηση, δημόσια εμφάνιση ή πέρασμα από το catwalk είναι event που μας κρατάει σε εγρήγορση. Για να μην σχολιάσουμε ότι, στα 42 της, δεν δείχνει ούτε μέρα μεγαλύτερη από 27. Χρόνια της πολλά, λοιπόν!

Kate Bosworth: ωδή στον μινιμαλισμό

Posted: 25 May 2012 07:15 AM PDT

Kate Bosworth: ωδή στον μινιμαλισμό

Άλλη μια κομψή εμφάνιση στο κόκκινο χαλί από την Αμερικανίδα ηθοποιό.

Εκεί που λέγαμε πως καιρό έχουμε να απολαύσουμε μια εμφάνιση στο κόκκινο χαλί από την Kate Bosworth –την οποία λατρέψαμε σε εκείνη με τα Prada φτερά στο κόκκινο χαλί του MET- η Αμερικανίδα ηθοποιός μας έκανε τη χάρη.

Χθες παρευρέθηκε στην Κορέα στην έκθεση «Infinite Loop» στο Σιδηροδρομικό σταθμό της Seoul, μια έκθεση οργανωμένη από το Νέο Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης υπό την αιγίδα του οίκου Calvin Klein.

H Kate αποθέωσε τον μινιμαλισμό φορώντας ένα αμάνικο δερμάτινο φόρεμα από τη φθινοπωρινή 2012 Calvin Klein συλλογή σε συνδυασμό με κλασσικές μαύρες γόβες και μια λευκή clutch τσάντα από την Calvin Klein συλλογή της σεζόν που διανύουμε. Μαλλιά πιασμένα πίσω και μακιγιάζ με έμφαση στα χείλη και έντονες καλοκαιρινές λάμψεις συμπλήρωσαν αυτό το υπέροχο μινιμαλιστικό look που λατρέψαμε.

Πώς δεν θα επιτρέψετε σε κάποιο σας μειονέκτημα να αποτελέσει εμπόδιο σε μια πιθανή πρόσληψή σας

Posted: 25 May 2012 07:25 AM PDT

Πώς δεν θα επιτρέψετε σε κάποιο σας μειονέκτημα να αποτελέσει εμπόδιο σε μια πιθανή πρόσληψή σας

Ας το παραδεχτούμε. Όσο μεγάλη αυτοπεποίθηση κι αν έχουμε, γνωρίζουμε ότι κάποιο μειονέκτημά μας ίσως γυρίσει την ζυγαριά εναντίον μας.

Πώς θα φροντίσουμε να μην παίξει ρόλο στην προσπάθειά μας για να βρούμε μια δουλειά; Διαβάστε περισσότερα στο mensguide.gr

Η βόλτα της σχεδιάστριας, Χαράς Λεμπέση! (φωτό)

Posted: 25 May 2012 05:30 AM PDT

Η βόλτα της σχεδιάστριας, Χαράς Λεμπέση! (φωτό)

Η γνωστή σχεδιάστρια, Χαρά Λεμπέση έκανε βόλτα στο κέντρο της Αθήνας!

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv την εντόπισε κατά τη διάρκεια της απογευματινής της βόλτας στο Κολωνάκι! Η σχεδιάστρια φορούσε ένα λευκό φόρεμα και κρατούσε καφέ τσάντα! Όπως είναι λογικό, ήταν ντυμένη κομψά και δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητη μία τόσο εντυπωσιακή γυναίκα!

Μέσα στο σπίτι της Scarlett Johansson και του Ryan Reynolds

Posted: 25 May 2012 04:23 AM PDT

Μέσα στο σπίτι της Scarlett Johansson και του Ryan Reynolds

Το πρώην ζευγάρι έβγαλε το σπίτι του στο σφυρί και μπορέσαμε να πάρουμε μια γεύση από το εντυπωσιακό εσωτερικό του.

Δείτε περισσότερα στο queen.gr

Ποιο ζευγάρι απολαμβάνει αυτό το σκάφος;

Posted: 25 May 2012 03:42 AM PDT

Ποιο ζευγάρι απολαμβάνει αυτό το σκάφος;

Και οι δύο είναι από τους διάσημους που μάχονται για να αποκτήσουν όλοι γύρω τους οικολογική συνείδηση.

Αυτή η νέα πιθανή τους αγορά όμως μάλλον πηγαίνει προς την αντίθετη κατεύθυνση. Ο Sting και η σύζυγός του Trudie Styler σκέφτονται να αποκτήσουν το δικό τους γιοτ και βγήκαν για μια βόλτα για να το απολαύσουν και να πάρουν τη μεγάλη απόφαση.

Ιωάννα Μαρτζούκου: «Με το που είδα τον Κωνσταντίνο πρώτη φορά, ένιωσα να με διαπερνά ηλεκτρικό ρεύμα»

Posted: 24 May 2012 06:49 AM PDT

Ιωάννα Μαρτζούκου: «Με το που είδα τον Κωνσταντίνο πρώτη φορά, ένιωσα να με διαπερνά ηλεκτρικό ρεύμα»

Ο έρωτας της Ιωάννας Μαρτζούκου και του Κωνσταντίνου Καζάκου ήταν με την πρώτη ματιά.

Όλα ξεκίνησαν όταν εκείνη είχε πάει να επιμεληθεί φωτογράφιση του ηθοποιού με τον πατέρα του. Όταν τον είδε δεν μπορούσε να ξεκολλήσει το βλέμμα της από πάνω του.

«Την πρώτη φορά που βρεθήκαμε δεν μιλήσαμε πολύ, αλλά η όλη η συμπεριφορά της μου κέντρισε το ενδιαφέρον για να την γνωρίσω καλύτερα», θυμάται ο ηθοποιός. Η Ιωάννα Μαρτζούκου εξομολογήθηκε στο περιοδικό ΟΚ ότι όταν τον είδε τα «έχασε».

«Συναντηθήκαμε σε μια φωτογράφιση που επρόκειτο να κάνει μαζί με τον πατέρα του για το περιοδικό στο οποίο εργαζόμουν τότε. Έφτασε, θυμάμαι, καθυστερημένος στο θέατρο και με το που τον είδα ένιωσα να με διαπερνά ηλεκτρικό ρεύμα. Για να καταλάβεις με ρωτούσε ο φωτογράφος: "Πόσες λήψεις πρέπει να κάνουμε;" και εγώ του έλεγα: "Κάνε και άλλη μία"».

Μιχάλης Μόσχος: «Ένα σωρό σ’ αγαπώ»

Posted: 25 May 2012 07:35 AM PDT

Μιχάλης Μόσχος: «Ένα σωρό σ' αγαπώ»

«...και πες, πες ,πες ακούω κι εγώ όπου βρεθώ ένα σωρό σ'αγαπώ...»

Με αυτούς τους στίχους ο αγαπημένος στιχουργός πολλών μεγάλων επιτυχιών Νίκος Μωραίτης ξεκίνησε το ταξίδι της συνεργασίας του με τον Μιχάλη Μόσχου, τον οποίο εμπιστεύτηκε για να τραγουδήσει και να ψάξει ένα αλλιώτικο Σ' αγαπώ, σε μουσική του Γιώργου Καλυβά και του Alex Simon Papakonstantinou, και ενορχήστρωση, επίσης του Alex Simon Papakonstantinou. Ένα τραγούδι γεμάτο ευαισθησία, αλλά και αποφασιστικότητα με τίτλο "Ένα σωρό σ' αγαπώ".

Ποιος είναι όμως ο Μιχάλης Μόσχος;

Ο Μιχάλης Μόσχου γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. Σε μικρή ηλικία ξεκίνησε την ενασχόληση του με την μουσική και έτσι σπούδασε πιάνο, ορθοφωνία και φωνητική. Αργότερα επέλεξε να παρακολουθήσει και μαθήματα υποκριτικής στο εργαστήρι του Κώστα Καζάκου, ενώ ασχολήθηκε ενεργά και με το κομμάτι των ραδιοφωνικών παραγωγών σε γνωστούς ραδιοφωνικούς σταθμούς της Αθήνας. Από τα 17 του, οπότε και άρχισε να τραγουδάει επαγγελματικά, συνεργάστηκε με ξεχωριστούς ανθρώπους της ελληνικής δισκογραφίας όπως ο Δημήτρης Μητροπάνος, ο Πασχάλης Τερζής, ο Τόλης Βοσκόπουλος, ο Σάκης Ρουβάς, ο Χρήστος Δάντης η Νατάσσα Θεοδωρίδου και η Πέγκυ Ζήνα, με την οποία διατηρεί μια ζεστή φιλική σχέση μετά από αρκετά χρόνια συνεργασίας τους.

Ο ίδιος θεωρεί ιδιαίτερη εμπειρία και στιγμή της πορείας του τη συμμετοχή του στην Eurovisionτο 2000 με την κυπριακή αποστολή (backvocals).

Ακούστε δυνατά το τραγούδι μέρα και νύχτα!

Γιατί δεν ήταν στην σημερινή εκπομπή οι συνεργάτες της Ελένης Μενεγάκη;

Posted: 25 May 2012 07:24 AM PDT

Γιατί δεν ήταν στην σημερινή εκπομπή οι συνεργάτες της Ελένης Μενεγάκη;

Τη διαφορά έκανε σήμερα το μεσημέρι η Ελένη Μενεγάκη.

Η παρουσιάστρια ναι μεν ξεκίνησε όπως κάθε μέρα την εκπομπή από το τραπέζι που κάθεται με τους συνεργάτες της και σχολιάζει τα τεκταινόμενα και την επικαιρότητα αλλά χωρίς τους... συνεργάτες της. Και τι εννοούμε; Για πρώτη φορά από την αρχή της φετινής τηλεοπτικής σεζόν στο πάνελ της εκπομπής «Ελένη» δεν είδαμε ούτε τον Αλέξανδρο Μωρέλλα ούτε τη Σοφία Χουντάση ούτε τον Πέτρο Δεμερτζή.

Ο μόνος που βρισκόταν στο τραπέζι ήταν ο Γρηγόρης Γκουντάρας και τη θέση των υπολοίπων την πήραν η Ελεάννα Τρυφίδου, η Κλεοπάτρα Πατλάκη και η Αλεξάνδρα Τσόλκα, ή αλλιώς το άλλοτε team της εκπομπής του ALTER «TV Weekend»! Μάλιστα, η Ελένη Μενεγάκη με την έναρξη της εκπομπής, είπε: «Πολύ χαίρομαι που βλέπω άλλα πρόσωπα γύρω μου, (...), πολύ χαίρομαι σήμερα που δεν ξέρω, δεν σας ξέρω καθόλου, και δεν θα ξέρω τι θα ακούσω».

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την εισαγωγή της Ελένης Μενεγάκη για τα νέα πρόσωπα στο πάνελ της καθώς και πώς υποδέχτηκε την κάθε μια χωριστά.

Οι εκδόσεις Ερεχθηίδα στην 9η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης

Posted: 25 May 2012 07:29 AM PDT

Οι εκδόσεις Ερεχθηίδα στην 9η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης

Οι εκδόσεις Ερεχθηίδα φιλοξενούνται φέτος στην 9η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου,

εκπροσωπώντας βέβαια και το Astrology.gr, με τα αστρολογικά βιβλία των αστρολόγων μας, που φιγουράρουν περήφανα στη Helexpo, στον πάγκο 37 του περιπτέρου 15. Διαβάστε περισσότερα στο astrology.gr

Tέλειο δέρμα για το καλοκαίρι σε 3 βήματα

Posted: 25 May 2012 07:22 AM PDT

Tέλειο δέρμα για το καλοκαίρι σε 3 βήματα

Η πιο καυτή εποχή του χρόνου έφτασε.

Ονειρεύεστε την ιδανική επιδερμίδα; Το μόνο που χρειάζεται είναι να ακολουθήσετε τις συμβουλές μας. Διαβάστε περισσότερα στο fashionlove.gr

Λοτσάρη-Σκορδάλης: Η έξοδος που διέψευσε τις φήμες περί χωρισμού!

Posted: 25 May 2012 05:02 AM PDT

Λοτσάρη-Σκορδάλης: Η έξοδος που διέψευσε τις φήμες περί χωρισμού!

Οι φήμες τους ήθελαν να χωρίζουν, η Νίνα Λοτσάρη όμως και ο σύζυγός της, Κωνσταντίνος Σκορδάλης χθες τις διέψευσαν με μία βραδινή έξοδο!

Το ζευγάρι βρέθηκε σε in μαγαζί και έδειχνε πιο ερωτευμένο και ευτυχισμένο από ποτέ! Αδιαφορούν για τα δημοσιεύματα και ζουν τον έρωτά τους! Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv τους εντόπισε κατά τη διάρκεια της εξόδου τους στο Κολωνάκι! Έτσι, με αυτή τη την εμφάνισή τους διέψευσαν τις όποιες φήμες που τους ήθελαν να χωρίζουν!

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές