Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

www.tsekouratoi.gr


www.tsekouratoi.gr


Κτίριο καταρρέει σαν τραπουλόχαρτο! Βίντεο

Posted: 09 Apr 2012 03:15 PM PDT




Εντυπωσιακή η εικόνα του κτιρίου που γκρεμίζεται σαν τραπουλόχαρτο στην πόλη Καραγκάντα του Καζακστάν, αν και όχι ευχάριστη. Περαστικοί κατέγραψαν ένα πενταόροφο κτίριο, αποτελούμενο από 120 διαμερίσματα, την ώρα που κατέρρεε! Το κτίριο είχε...




8 εισόδους και μόνο σε τα 38 από τα 120 διαμερίσματα κατοικούνταν. Μάλιστα, τα 17 απ' αυτά είχαν αποδοθεί στο πλαίσιο κάποιου προγράμματος στέγασης μέσω στεγαστικών δανείων τοπικής τράπεζας.

Σύμφωνα με το Τμήμα Κατάστασης Έκτακτης Ανάγκης της Καραγκάντα , το κτίριο έιχε εκκενωθεί πλήρως αλλά και τα πράγματα των κατοίκων είχαν απομακρυνθεί από το κτίριο πριν την κατάρρευση. Η αιτία της κατάρρευσης;; το κτίριο για αρκετές μέρες είχε πάρει κλίση προς τη μία πλευρά, ξεκινώντας με μια μικρή ρωγμή. Η απόκλιση έφτασε τα 720 χιλιοστά από την 1 Απριλίου έως τις 5 Απριλίου και τελικά το κτίριο κατέρρευσε στις 6 Απριλίου!



http://www.trelokouneli.gr/2012/04/blog-post_8659.html



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Μαύροι Κύκλοι κάτω από τα μάτια

Posted: 09 Apr 2012 03:01 PM PDT


Η λύση από την Πλαστική Χειρουργική.
Οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια δίνουν την εικόνα κόπωσης, γήρανσης και αδυναμίας. Πολλές φορές οι μαύροι κύκλοι συσχετίζονται μόνο με την ηλικία ή την κακή σε ποιότητα ζωή , είναι όμως αυτό αλήθεια ?
Μπορεί ένα τόσο συχνό και ιδιαίτερα ενοχλητικό πρόβλημα να αντιμετωπιστεί με επιτυχία ?
Αυτά τα ερωτήματα θα απαντηθούν μέσα από το κείμενο αυτό.

Αίτια που μπορεί να προκαλέσουν μαύρους κύκλους στα μάτια είναι :
1) Έλλειψη σιδήρου και βιταμινών

2) Έλλειψη ύπνου ή το αντίθετο

3) Απώλεια βάρους

4) Κάπνισμα

5) Επιπλοκές από φαρμακευτική αγωγή

6) Υπέρχρωση δέρματος

7) Διάκριτα φλεβικά τριχοειδή που φαίνονται από το λεπτό δέρμα των κάτω βλεφάρων


 Κληρονομικότητα


Εάν τα αίτια οφείλονται σε έλλειψη σιδήρου, βιταμινών και ύπνου η αναπλήρωση των ιχνοστοιχείων , των βιταμινών και του ύπνου θα ανατάξει την εικόνα αυτή.
Η Πλαστική Χειρουργική έχει θέση στις υπόλοιπες περιπτώσεις όπου τα αίτια είναι κληρονομικότητα, απώλεια λίπους στο πρόσωπο, διάκριτα λεπτά αγγεία , υπέρχρωση δέρματος.

Σε αυτές τις περιπτώσεις η σύγχρονη Πλαστική Χειρουργική προτείνει δύο παρεμβάσεις:
1) Midface Suspension και ανάρτηση του κεντρικού προσώπου
2) Γέμισμα με μικροσταγονίδια λίπους και βλαστοκύτταρα στην περιοχή lipofilling with microdroplets of autologous fat and steam cells.
3) Συνδυασμός των πιο πάνω.

Η περιοχή γύρω από τα μάτια είναι ιδιαίτερη και θεραπείες όπως Laser resurfacing, chemical peeling , ή έγχυση ενέσημων υλικών όπως υαλουρονικό οξύ δεν έχουν θέση . Οι επιπλοκές όπως κοκκιώματα, υπέρχρωση, υπόχρωση, λέπτυνση του δέρματος και δημιουργία έντονων ρυτίδων έκφρασης είναι πολύ συχνές.

Με την τεχνική της Midface Suspension ανάρτησης του κεντρικού προσώπου και της έγχυσης των μικροσταγονιδίων λίπους αφαιρεί στο σύνολό του των παθολογικό ιστό, ανατάσσοντας την πραγματική αιτία που προκαλεί αυτό το έντονο και ενοχλητικό πρόβλημα των μαύρων κύκλων.


Ανδρέας Ιωαννίδης
Πλαστικός Χειρουργός
Επιστημονικός Συνεργάτης του http://www.iator.gr


iator







ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Σοκ: Το κατεστραμμένο κορμί της Whitney Houston

Posted: 09 Apr 2012 02:46 PM PDT


Η τελική έκθεση του ιατροδικαστή, εκτός από την αιτία
θανάτου της Γουίτνεϊ Χιούστον, αποκάλυψε τη σοκαριστική κατάσταση στην οποία βρισκόταν το ταλαιπωρημένο από τις καταχρήσεις κορμί της τραγουδίστριας.

Η χρόνια χρήση ναρκωτικών και αλκοόλ και οι ξυλοδαρμοί από τον πρώην σύζυγό της Μπόμπι Μπράουν σημάδεψαν ..
στην κυριολεξία το σώμα της μαύρης ντίβας, που κάποτε επιδείκνυε την καλή φυσική της κατάσταση, αφού έκανε καριέρα μοντέλου.

Από την ιατροδικαστική έκθεση προκύπτει ότι τα τελευταία χρόνια η Γουίτνεϊ Χιούστον ζούσε με βαριές βλάβες σε καρδιά και συκώτι, με διάτρητη μύτη από την κοκαΐνη, φορώντας περούκα και έχοντας χάσει έντεκα δόντια, αποκαλύπτει η βρετανική εφημερίδα Sun.

Επίσης, εμφανή ήταν τα σημάδια από χειρουργικές τομές πλαστικών επεμβάσεων στην κοιλιά της, το στήθος και τους γοφούς. Μικρότερα σημάδια από παλιά τραύματα και κοψίματα ήταν διάσπαρτα σε όλο της το σώμα, πιθανώς από τους ξυλοδαρμούς που είχε υποστεί από τον Μπόμπι Μπράουν.

Σύμφωνα με την έκθεση, λόγω των ναρκωτικών είχε χάσει 11 δόντια μετά από διάβρωση των ούλων, στη μύτη της υπήρχε μια τρύπα, ενώ εντοπίστηκε και μια ακόμα παλιά «τρύπα» από βελόνα στο εσωτερικό του αριστερού της αγκώνα.

Όσον αφορά τις συνθήκες θανάτου της, το καυτό νερό με το οποίο ήταν γεμάτη η μπανιέρα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου βρέθηκε νεκρή, έφτανε σε θερμοκρασία τους 66 βαθμούς Κελσίου. Εκτός από τα σοβαρά εγκαύματα που υπέστη το πρόσωπό της, τώρα έγινε γνωστό ότι κομμάτια δέρματος είχαν αποκολληθεί από την πλάτη και τα πόδια της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τη νεκροψία 9 διαφορετικά ήδη ναρκωτικών και ηρεμιστικών ουσιών βρέθηκαν στο αίμα της.

Τέλος, σύμφωνα με πηγή που επικαλείται η βρετανική εφημερίδα η Χιούστον προσπάθησε να αυτοκτονήσει μια εβδομάδα πριν από το θάνατό της, στις τουαλέτες ενός κλαμπ. Η Χιούστον εθεάθη να φεύγει από το κλαμπ, ενώ αιμορραγούσε από διάφορα σημεία στα χέρια και τα πόδια της. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, άρχισε να κατακόβει τον εαυτό της, όταν είδε τον πρώην εραστή της Ray-J να μιλά με άλλες γυναίκες.

newsbomb







ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πώς θα αφαιρέσετε 5 χρόνια από την ηλικία σας;

Posted: 09 Apr 2012 02:33 PM PDT


Δίνοντας προσοχή στα μάτια σας! 
Δεν καθρεφτίζουν μόνο την ψυχή αλλά και την ηλικία μας.Επειδή η επιδερμίδα είναι λεπτή γύρω από αυτά γι' αυτό κάνουν εκεί πρώτα την εμφάνισή τους οι λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Με τακτική περιποίηση μπορείτε να διατηρήσετε το βλέμμα σας νεανικό αφαιρώντας χρόνια από όλο το πρόσωπο. Δείτε πως:


Ψάξτε για τη ρετινόλη
Κάθε φορά που εκφράζετε τα συναισθήματα σας – με γέλιο, κλάμα, φωνές – οι μυς γύρω από τα μάτια συσπώνται δημιουργώντας με το πέρασμα του χρόνου τις πρώτες ρυτίδες στην επιδερμίδα. Οι αρχικές λεπτές γραμμές έκφρασης μετατρέπονται σταδιακά σε μόνιμες βαθύτερες ρυτίδες, γνωστές και ως "πόδι της χήνας". Αναζητήστε κρέμες ματιών με συστατικά όπως Ρετινόλης και Υαλουρονικό οξύ.

Βρείτε τον ορό της… αλήθειες
Με το πέρασμα του χρόνου η επιδερμίδα χάνει την ελαστικότητά της. Ο ρυθμός παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης μειώνεται και οι συνδετικοί ιστοί του δέρματος χαλαρώνουν, αλλοιώνοντας το περίγραμμα και τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Η περιοχή γύρω από τα μάτια μας επηρεάζεται πολύ από αυτή τη χαλάρωση η οποία είναι μάλλον και το δυσκολότερο σημάδια γήρανσης που έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Αναζητήστε έναν ορός ανόρθωσης για τα μάτια.

Προστατέψτε τα
Επειδή η επιδερμίδα των ματιών μπορεί να εμφανίσει δυσχρωμίες και καφέ κηλίδες οι οποίες οφείλονται στην έκθεση στον ήλιο ή σε ορμονικές διαταραχές φροντίστε να προστατεύετε τα μάτια σας φορώντας γυαλιά ηλίου χειμώνα και καλοκαίρι. Επίσης να φοράτε αντηλιακή κρέμα κατάλληλη για την επιδερμίδα γύρω από τα μάτια.

Κοιμηθείτε
Ανεξάρτητα με την ηλικία σας ο ύπνος είναι απαραίτητος εάν θέλετε το βλέμμα σας να είναι ξεκούραστο και φρέσκο. Φροντίστε να κοιμάστε 8-7 ώρες καθημερινά για να αποφύγετε μαύρους κύκλους και σακούλες. Βέβαια επειδή οι μαύροι κύκλοι και οι σακούλες είναι συχνά κληρονομικές ή οφείλονται σε κακή κυκλοφορία του αίματος ή και κακή διατροφή, εμπλουτίστε τη διατροφή σας σε βιταμίνες και αντιοξειδωτικά και χρησιμοποιήστε μια κρέμα που μειώνει τα πρηξίματα και τους κύκλους.

Το μυστικό
Βάζετε την κρέμα ματιών από την εξωτερική γωνία προς την εσωτερική, με τον παράμεσο, ταμποναριστά χωρίς να τρίβετε το δέρμα. Μία με δύο φορές την εβδομάδα χρησιμοποιείτε μια μάσκα ματιών για ξεκούραση και αναζωογόνηση. Εάν θέλετε να αποσυμφορήσετε την επιδερμίδα γύρω από τα μάτια και να μειώσετε το πρήξιμο χρησιμοποιείτε δροσερές κομπρέσες με χαμομήλι.

omorfamystika







ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ANEKΔΟΤΟ: Απογοητευμένη νέα δεν έχει ολοκληρώσει

Posted: 09 Apr 2012 02:21 PM PDT

http://www.funta.gr/wp-content/uploads/2012/01/anekdoto-o-mpatler.jpgΣυζητάνε δύο φίλες...



- Άσε έχω μεγάλο πρόβλημα! Είμαι 26 χρονών έχω κάνει 7 σχέσεις και δεν έχω ολοκληρώσει με κανέναν.

- Γιατί; ρωτάει γεμάτη απορία η άλλη.

- Παιδί μου, το πράμα μου έχει μια μυρωδιά και ξενερώνουν όλοι πάνω στο καλύτερο. Λένε ότι μυρίζει κρεμμυδίλα…

Την κοιτάει χαμογελαστή η φίλη της και της λέει χαλαρή:

- Λοιπόν έχω τη λύση! Έχω ένα φίλο ο οποίος δεν έχει την αίσθηση της όσφρησης, ούτε της γεύσης οπότε δεν θα καταλάβει τίποτα… Πάρε το τηλέφωνό του, κανόνισε να βγείτε και πάρε με να μου πείς τί έγινε!

Πράγματι παίρνει η κοπέλα τον τύπο τηλέφωνο, πάνε για φαγητό μετά για ποτό, και στο τέλος καταλήγουν στο σπίτι της… Αρχίζουν τις αγκαλιές, τα φιλιά, γδύνονται, ξαπλώνουν στον καναπέ, ο τύπος έχει αρχίσει να τη γλύφει από το λαιμό, κατεβαίνει, κατεβαίνει, κατεβαίνει, φτάνει στο επίμαχο σημείο και εκεί που η κοπέλα είναι έτοιμη να δεχτεί το προσκύνημα, ο τύπος πετάγεται από τον καναπέ.

- Μήπως μυρίζει το πράμα σου κρεμμυδίλα; την ρωτάει.

Αυτή τον κοιτάζει γεμάτη απογοήτευση και απορία:

- Πώς το κατάλαβες, αφού δεν έχεις γεύση ούτε όσφρηση…

.

.

- Δακρύσαν τα μάτια μου…





xaxa.gr








ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η φωτογραφία της ντροπής που της άλλαξε τη ζωή

Posted: 09 Apr 2012 02:06 PM PDT


Η βουτιά στο αλκοόλ και η απόφαση να διεκδικήσει τη ζωή της...





Δεν ήταν η πρώτη φορά που η 45χρονη Samm Veever έπεφτε αναίσθητη από την υπερκατανάλωση αλκοόλ. Ήτα όμως η πρώτη φορά που η 15χρονη κόρη της πήρε τη φωτογραφική μηχανή και αποτύπωσε την κατάντια της μαμάς της.

Η 45χρονη είχε φτάσει να πίνει ένα λίτρο βότκα την ημέρα, μαζί με ποσότητες φτηνού κρασιού και μπύρας. Οι κραιπάλες της διαρκούσαν έως και μία ολόκληρη εβδομάδα.

Η ζωή της γυναίκας άρχισε να αλλάζει οκτώ χρόνια πριν, όταν έχασε τον πατέρα της. Στην συνέχεια αναγκάστηκε να αφήσει τη δουλειά της καθώς η δουλειά τους συζύγου της ανάγκασε την οικογένεια να μετακομίσει μακριά από το Λονδίνο.

Με την πλήξη και την κατάθλιψη να κυριαρχούν στη ζωή της άρχισε να πίνει λίγο κρασί για να βγάλει τη μέρα, αλλά σιγά σιγά άρχισε να πίνει ολοένα και περισσότερο.

Έχασε 45 κιλά μέσα σε έξι μήνες και οι γιατροί της έδωσαν πέντε χρόνια ζωής όταν ανακαλύφθηκε πως έπασχε από κίρρωση του ήπατος.

Η κατάρρευσή της οδήγησε σε κατάρρευση και τον επταετή γάμο της με τον 50χρονο Richard ο οποίος πήρε και την κηδεμονία των τριών παιδιών τους, της 17χρονης σήμερα Hannah, του 21χρονου Ben και του 15χρονου Timothy.

«Ξυπνούσα το πρωί και αν υπήρχε αλκοόλ στο σπίτι το τελείωνα. Μπορεί να έπινα ακόμα και για δέκα μέρες, έπινα ό,τι υπήρχε στο σπίτι. Δεν σκεφτόμουν τι έκανα στην οικογένειά μου, απλώς έπινα για να διώξω τον πόνο. Για έναν ολόκληρο χρόνο δεν ανέβηκα στον επάνω όροφο του σπιτιού μου, ζούσα στον καναπέ. Αν το ποτό μου τελείωνε παράγγελνα φαγητό και ζητούσα από τον διανομέα να μου φέρει και τρία μπουκάλια κρασί. Έδινα το φαγητό στο σκύλο κι έπινα, όταν είχα αλκοόλ δεν χρειαζόμουν φαγητό», θυμάται η Samm.

Δεν ήταν λίγες οι φορές που ξύπνησε τραυματισμένη, χωρίς να θυμάται τι έχει μεσολαβήσει. Το 2006 ξύπνησε μία μέρα μέσα σε μία λίμνη αίματος με ένα τραύμα στο κεφάλι. Είχε χτυπήσει στο τραπεζάκι του σαλονιού πέφτοντας.
«Είχε τύχει να μείνω αναίσθητη για 36 ώρες, μία φορά ξύπνησα νομίζοντας πως ήταν Πέμπτη αλλά ήταν Κυριακή!», αφηγείται. Η οργανική ανεπάρκεια την έστειλε μία άλλη φορά στο νοσοκομείο, όπου πέρασε δύο εβδομάδες σε κώμα.

Η κόρη της Hannah την επισκεπτόταν περιστασιακά, τακτοποιούσε το σπίτι και την παρακαλούσε να σταματήσει να πίνει.

Σε μία τέτοια επίσκεψη τη βρήκε αναίσθητη στο πάτωμα, με ένα μπουκάλι βότκα στο χέρι. Η Hannah αποφάσισε να τραβήξει μία φωτογραφία, η οποία αναδείχθηκε σε σήμα κινδύνου που «ξύπνησε» τη μητέρα της.

Όταν η Samm συνήλθε η Ηannah της έδειξες τη φωτογραφία και την ικέτευσε: «Σταμάτα να πίνεις μαμά, δεν θέλω να σε θάψω».

Η Samm δεν είχε καμφθεί από καμία από τις περιπέτειές της αλλά η φωτογραφία αυτή την τάραξε. «Ένιωσα τόσο ταπεινωμένη που αποφάσισα να αλλάξω τη ζωή μου», λέει.

«Πριν από δέκα χρόνια τα είχα όλα, σπίτι, σύζυγο, τρία καταπληκτικά παιδιά. Ο εθισμός μου ήρθε από το πουθενά και με κατέλαβε. Τώρα επέστρεψα στον παλιό μου εαυτό και πιστεύω πως είμαι καλύτερη μαμά απ' ότι ήμουν», λέει σήμερα.

Η Samm δέχθηκε βοήθεια από ειδικούς, έκοψε τη βότκα και άρχισε να δουλεύει εθελοντικά σε μία φιλανθρωπική οργάνωση. Σήμερα έχει τη δική της εταιρεία παρασκευής κέικ.

Η Hannah μετακόμισε και πάλι μαζί με τη μαμά της και είναι πιο κοντά από ποτέ. «Έβγαλα τη φωτογραφία από απελπισία επειδή η μαμά έπρεπε να δει πόσο εκτός ελέγχου βρισκόταν. Σήμερα είμαστε πιο κοντά από ποτέ, σαν φίλες παρά σαν μάνα και κόρη», λέει.  «Πριν τρεις μήνες της έγραψα ένα γράμμα και της έλεγα πόσο περήφανη είμαι που πήρε άλλο δρόμο στη ζωή της. Όταν το διάβασε, έκλαψε», καταλήγει.






24ωρο



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

VIDEO: Γατάκι που ζυγίζει 45 γραμμάρια!

Posted: 09 Apr 2012 01:59 PM PDT


http://www.mediagate.gr/media/k2/items/cache/182a8e436a4df095517ca861c4c016b9_M.jpg?t=1333809400Η Marsmallow είναι μόλις ενός μήνα...


και μόλις γεννήθηκε είχε 60% λιγότερο από το φυσιολογικό βάρος.







Τώρα όμως δείχνει τη θέληση που έχει για ζωή και έφτασε τα 45 γραμμάρια. Το χνουδωτό λευκό γατάκι αρχίζει να εξερευνά τον κόσμο και αποδεικνύει ότι είναι αρκετά δυνατή.





Η υγεία της βελτιώνεται καθημερινά και απολαμβάνει τα παιχνίδια! Οι ιδιοκτήτες της έχουν ανεβάσει στο youtube video με τις περιπέτειες της.





Δείτε το παιχνιδιάρικο γατάκι:











mediagate.gr








ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η ζωή του άντρα!!!

Posted: 09 Apr 2012 01:52 PM PDT


http://www.tsimpountiii.gr/wp-content/uploads/2011/04/anekdoto.jpgΗ ζωή του άντρα...




Όταν ο Θεός δημιούργησε το γάιδαρο του είπε:

- Θα δουλεύεις από το πρωί ως το βράδυ και θα κουβαλάς βαριά πράγματα στην πλάτη σου. Θα τρως χόρτα και θα έχεις πολύ λίγη νοημοσύνη. Θα ζεις 50 χρόνια.

Τότε ο γάιδαρος του απάντησε:

- 50 χρόνια τέτοια ζωή, είναι πολύ σκληρό. Δώσε μου μόνο 30 χρόνια.

Έτσι κι έγινε.

Μετά ο Θεός δημιούργησε το σκύλο και του είπε:

- Σαν σκύλος, θα φυλάς την ιδιοκτησία του ανθρώπου και θα είσαι ο πιο αφοσιωμένος φίλος του. Θα τρως ότι περισσεύει από τον άνθρωπο και θα ζεις για 25 χρόνια.

Τότε ο σκύλος του απάντησε:

- Θεέ μου, 25 χρόνια τέτοια ζωή, δεν αντέχεται. Δώσε μου μόνο 10 χρόνια.

Έτσι κι έγινε.

Μετά ο Θεός δημιούργησε τον πίθηκο και του είπε:

- Θα πηδάς από δέντρο σε δέντρο και θα συμπεριφέρεσαι σαν βλάκας. Θα κάνεις το γελωτοποιό και θα ζεις για 20 χρόνια.

Τότε ο πίθηκος του απάντησε:

- Θεέ μου, 20 χρόνια σαν γελωτοποιός του κόσμου, πάει πολύ. Δώσε μου μόνο 10 χρόνια.

Έτσι κι έγινε.

Τελικά ο Θεός, δημιούργησε τον άντρα και του είπε:

- Είσαι άντρας. Το μόνο λογικό ον που θα κατοικεί στη γη. Θα χρησιμοποιείς τη νοημοσύνη σου για να επιβάλλεσαι στα αλλά δημιουργήματα. Θα εξουσιάζεις τη γη και θα ζεις για 20 χρόνια.

Τότε ο άντρας του απάντησε:

- Θεέ μου, να είμαι άντρας μόνο για 20 χρόνια δεν αρκεί. Δώσε μου σε παρακαλώ τα 20 χρόνια που άφησε ο γάιδαρος, τα 15 χρόνια που άφησε ο σκύλος και τα 10 χρόνια που άφησε ο πίθηκος.

Έτσι κι έγινε.

Από τότε ο άντρας ζει, 20 χρόνια σαν άντρας, μετά παντρεύεται και δουλεύει 20 χρόνια σαν γάιδαρος και από το πρωί ως το βράδυ κουβαλά τα βάρη. Μετά, αποκτά παιδιά και ζει 15 χρόνια σαν σκύλος φρουρώντας το σπίτι και την περιουσία του, τρώγοντας ότι περισσεύει από την οικογένεια. Και αφού γεράσει πια, ζει σαν πίθηκος, συμπεριφέρεται σαν βλάκας και κάνει το γελωτοποιό στα εγγόνια του...




24wro



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κάτι περισσότερο από μια απλή φωτογραφία!

Posted: 09 Apr 2012 01:44 PM PDT





Εκπληκτικές φωτογραφίες τραβηγμένες την κατάλληλη στιγμή! Δείτε τις...























































































friendshipiseverything.blogspot.com










ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Από το 2004 κρατά τα σκήπτρα του πιο περίεργου κτιρίου

Posted: 09 Apr 2012 01:35 PM PDT





Το "Krzywy Domek" δηλαδή το κυρτό- καμπουριασμένο κτίριο στο Sopot της Πολωνίας
, παραμένει από το 2004 που κατασκευάστηκε μέχρι και σήμερα, ένα από τα πιο περίεργα κτίρια στον κόσμο. Το δημιούργημα του...

αρχιτεκτονικού γραφείου Szotyńscy and Zaleski καλύπτει έκταση 4.000 τερταγωνικών μέτρων και είναι τμήμα του εμπορικού κέντρου Rezydent.




Οι αρχιτέκτονες εμπνεύστηκαν το σχέδιο από το διάσημο Πολωνό εικονογράφο παιδικών βιβλίων Jan M. Szancer.
















5dnews.blogspot.com









ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κόσμημα... με 4 τροχούς!

Posted: 09 Apr 2012 01:28 PM PDT





Πρόκειται για ειδική παραγγελία δισεκατομμυριούχου από το Abu Dhabi
. Tο συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι μια... McLaren Mercedes SLR βελτιωμένη να αποδίδει 1600 ίππους.


Για τα πρώτα 0-100χλμ/ωρα χρειάζεται κάτω από 2 δευτερόλεπτα ενώ κάνει το 1/4 από το μίλι σε 6,89 δευτερόλεπτα.



Το χρώμα του δεν ειναι χρώμιο ή ασήμι αλλά πλατίνα! Ναι καλά διαβάσατε κανονική πλατίνα!
Αυτο τό πραγματικό κόσμημα σε ρόδες κόστισε 2,5 εκ. δολάρια ενώ η κινείται με βιοκαύσιμο.







diaforetikimatia.blogspot.com










ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πετούν μωρά από ύψος δέκα μέτρων! [video]

Posted: 09 Apr 2012 01:19 PM PDT





Με στόχο την καλοτυχία, την καλή υγεία και την ευημερία
, μωρά ρίχνονται από μπαλκόνι ύψους περίπου δέκα μέτρων. Στο έδαφος άνδρες κρατούν ένα τεντωμένο ύφασμα στο οποίο προσγειώνονται τα μωρά…

Η παράδοση αυτή μετρά εκατοντάδες χρόνια στη βόρεια Ινδία και επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο στο κρατίδιο Καρνατάκα. Οι οργανώσεις για τα δικαιώματα των παιδιών έχουν αντίθετη γνώμη, χαρακτηρίζουν το έθιμο «βάρβαρο» και ζητούν από την κυβέρνηση της χώρας να το απαγορεύσει.



Το βίντεο που τραβήχτηκε το 2009 δείχνει τους ιερείς να κουνούν τα μωρά στο κενό και να τα αφήνουν να πέσουν πάνω στην κουβέρτα ενώ το πλήθος ζητωκραυγάζει. Στη συνέχεια χέρι με χέρι τα μωρά φτάνουν στις μητέρες τους.



Οι πολέμιοι του εθίμου κατάφεραν να το απαγορεύσουν πέρσι αλλά φέτος επαναλήφθηκε στο ναό Digambeshwara, προκαλώντας το θυμό της Εθνικής Επιτροπής για την Προστασία των Δικαιωμάτων του Παιδιού.



«Είμαι σοκαρισμένη. Δεν είναι μόνο δουλειά της κυβέρνησης, πρέπει να εκπαιδεύσουμε τους ανθρώπους που παίρνουν μέρος σε αυτή τη βάρβαρη πρακτική, τους ιερείς των ναών και την τοπική κοινότητα», δήλωσε εκπρόσωπος της επιτροπής.



Οι συμμετέχοντες όμως θεωρούν θρησκευτικό τους καθήκον να λαμβάνουν μέρος στις τελετές αυτές.








pamepreveza.gr



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ο πιο γρήγορος τρόπος για να καθαρίσεις ένα μήλο! [video]

Posted: 09 Apr 2012 01:10 PM PDT





Φυσικά χρειάζεται την σχετική επιδεξιότητα καθώς και μεγάλη προσοχή απ' όσους δεν την διαθέτουν ακόμη…







tromaktiko



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αυτή είναι η baby sitter που θα ήθελε ο κάθε άνδρας!

Posted: 09 Apr 2012 01:02 PM PDT


Και αν νομίζετε πως έχετε καταλάβει τι εννοώ...




Απλά δείτε το βίντεο 










totefteri








ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Όσα μας έμαθαν ΛΑΘΟΣ στο σχολείο!

Posted: 09 Apr 2012 12:56 PM PDT







Στο σχολείο μάθαμε αρκετά πράγματα. Μερικά όμως από αυτά ήταν εντελώς λάθος.




Δείτε παρακάτω ποια ήταν τα 10 πράγματα που μας δίδαξαν και ήταν εντελώς λάθος…




1. O Einstein είχε χάλια βαθμούς στο σχολείο



Η αλήθεια είναι ότι ο Einstein είχε πολύ καλούς βαθμούς και τα αγαπημένα του μαθήματα ήταν η φυσική και τα μαθηματικά (τυχαίο;)



2. Στα ποντίκια αρέσει το τυρί



Στα ποντίκια αρέσουν φαγητά πλούσια σε ζάχαρη. Έτσι λοιπόν θα προτιμούσαν μία σοκολάτα από ένα κομμάτι τυρί.



3. Ο Ναπολέων ήταν κοντός



Ο Ναπολέων ήταν 1.70, οπότε για την εποχή του δεν ήταν καθόλου κοντός
καθώς το 1.70 ήταν ο μέσος όρος ύψους των ανδρών εκείνης της εποχής.





4. Ο Thomas Edison ανακάλυψε την λάμπα



Ο Edison ανακάλυψε πάρα πολλά πράγματα (άλλωστε ήταν από τους
μεγαλύτερους εφευρέτες) αλλά δεν ήταν ο πρώτος που ανακάλυψε τη λάμπα. Ο
Άγγλος Joseph Swan ήταν ο εφευρέτης της.



5. Τα Lemmings δεν αυτοκτονούν πέφτοντας στο νερό



Πολλές φορές ακούμε ότι τα Lemmings αυτοκτονούν πέφτοντας ψηλά από τα
βράχια στο νερό. Η αλήθεια είναι διαφορετική, καθώς τα Lemmings το
κάνουν αυτό για αναζήτηση τροφής στο νερό.



6. Η ροή του νερού είναι διαφορετική σε κάθε ημισφαίριο



Κάτι τέτοιο δεν ισχύει.



7. Οι άνθρωποι προέρχονται από τους πιθήκους



Ο Δαρβίνος ποτέ δεν είπε ότι προερχόμαστε από τους πιθήκους. Αυτό που
είπε είναι ότι ο άνθρωπος, οι πίθηκοι και οι χιμπατζήδες έχουμε ένα
μακρινό κοινό πρόγονο.



8. Οι Vikings έχουν κέρατα στο κράνος τους



Οι Vikings θάβονταν με τα κράνη τους και με τα κέρατα που έπιναν. Έτσι
λοιπόν όταν τους βρήκαν με ανασκαφές πίστευαν ότι τα κέρατα προέρχονταν
από τα κράνη.



9. Ο Κολόμβος πίστευε ότι η Γη ήταν επίπεδη



Δεν ήξερε πόσο μεγάλη ήταν η Γη, αλλά ποτέ δεν φοβήθηκε ότι θα πέσει από τις άκρες της…



10. Διαφορετικά μέρη της γλώσσας γεύονται τις γεύσεις



Αυτό είναι τελείως λάθος καθώς η γλώσσα αντιλαμβάνεται όλες τις γεύσεις από οποιοδήποτε κύτταρό της.



Ηeavengr.blogspot.com













ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Έβαλαν σταυρούς έξω απο την Βουλή

Posted: 09 Apr 2012 12:49 PM PDT





Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποίησε χθες το βράδυ στη πλατεία Συντάγματος το κίνημα Occupy Athens-Greece
. Τα μέλη του κινήματος τοποθέτησε ξύλινους σταυρούς κατά μήκος του μνημείου του Άγνωστου Στρατιώτη. Επάνω στους σταυρούς ήταν γραμμένες στα ελληνικά και τα αγγλικά οι λέξεις «αξιοπρέπεια», «ελευθερία» και «αλληλεγγύη».




enimerwsi.gr



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PitBull έσωσε τον ιδιοκτήτη του τρώγοντας σφαίρα στο κεφάλι

Posted: 09 Apr 2012 12:40 PM PDT






Ένα PitBull 12 ετών που ακούει στο όνομα Kilo
, δέχθηκε μια σφαίρα στο κεφάλι όταν ένας διαρρήκτης προσπάθησε να ληστέψει το σπίτι του ιδιοκτήτη του.

Το συμβάν συνέβη στις 5 το απόγευμα του Σαββάτου στη Νέα Υόρκη, όταν ο κακοποιός που παρίστανε τον ταχυδρόμο και ισχυριζόταν πως θέλει να παραδώσει ένα δέμα εισέβαλε δια της βίας στο διαμέρισμα.

Σύμφωνα με την NY Post, ο 32χρονος ιδιοκτήτης του σκύλου, Justin Becker, έριξε τον διαρρήκτη κάτω και έσπρωξε την πόρτα μπλοκάροντας το μισό σώμα του μέσα και το άλλο μισό έξω από το διαμέρισμα.



Τότε ο Kilo όρμηξε να προστατεύσει το αφεντικό του. «Ο σκύλος μου έβγαλε το κεφάλι του έξω από την πόρτα και τότε δέχτηκε τον πυροβολισμό στο κεφάλι», δήλωσε ο Becker συμπληρώνοντας: «Αμέσως μετά ο ληστής τράπηκε σε φυγή».

Η κοπέλα του Becker, Nicole Percoco, πίστευε πως ο Kilo δεν θα τα κατάφερνε: «Κράτα τον στα χέρια σου. Να πεθάνει στην αγκαλιά σου», του είπε, αλλά ο Becker δεν το έβαλε κάτω και αρνήθηκε να παρατήσει έτσι τον φίλο του.

Έτσι ο Kilo μεταφέρθηκε άμεσα σε νοσοκομείο ζώων, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν πως παρόλο που είχε χτυπηθεί στο κεφάλι, ως εκ θαύματος η σφαίρα δεν είχε διαπεράσει το κρανίο αλλά είχε εξοστρακιστεί σε αυτό και είχε βγει από τον λαιμό του σκύλου! Για τον λόγο αυτό οι γιατροί τοποθέτησαν ένα S στον επίδεσμο του, κατά το… Super ήρωας.

Πλέον ο ατρόμητος σκυλάκος βρίσκεται σπίτι και αναρρώνει με αντιβίωση και παύσιπονα.
www.otherside.gr







ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Έλληνας φτιάχνει στρώματα από φύκια και κάνει χρυσές δουλειές διεθνώς!

Posted: 09 Apr 2012 12:25 PM PDT

Ο Παύλος Ευμορφίδης μελέτησε τις ευεργετικές...
συνήθειες ύπνου, σε στρώματα από φύκια, ανδρών που μακροημέρευσαν, όπως ο Σωκράτης και ο...

Πλάτωνας. Φτιάχνει, λοιπόν, στρώματα από φύκια και τα κάνει χρυσές δουλειές διεθνώς. Λέει ο ίδιος: " Σκεφτόμουν πως ο Σωκράτης έφυγε από τη ζωή στα 71 του. Ο Πλάτωνας στα 80. Ο Πυθαγόρας στα 75. Μιλάμε για ηλικίες δυσανάλογες με το προσδόκιμο ζωής της εποχής εκείνης. Πριν φτιάξω την εταιρεία, επέστρεψα στις ζωές εκείνων των Ελλήνων. Θέλησα να μάθω περισσότερα για την καθημερινότητά που απολάμβαναν. Τι έτρωγαν; Γιατί επέλεγαν να κοιμούνται πάνω σε φύκια; Έτσι κατασκευάζουμε κρεβάτια χωρίς μέταλλα. Για τα στρώματά μας χρησιμοποιούμε φύκια και φυσικά αρωματισμένο βαμβάκι. Η φιλοσοφία των προϊόντων της είναι κοντά στις συνήθειες ζωής εκείνων των Ελλήνων".

24wro



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

VIDEO: Περιοδικό κερδίζει ... γατάκι!!!

Posted: 09 Apr 2012 12:18 PM PDT

http://www.mediagate.gr/media/k2/items/cache/b1f5cf7ac2c36f8f1e1b8173189e2a7d_M.jpg?t=943912800Αυτή η γάτα θέλει πάση θυσία να ξεφυλίσει το περιοδικό...


Ωστόσο αυτό έχει άλλη άποψη... 

Δείτε ποιός θα... νικήσει στο τέλος:






mediagate.gr






ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

H Μεγάλη Νηστεία

Posted: 09 Apr 2012 12:12 PM PDT

http://www.astrology.gr/media/k2/items/cache/b80d1561a87d4cdae978ad2a9a20ec94_L.jpg Την Μεγάλη Εβδομάδα ας απέχουμε...









http://www.astrology.gr/images/stories/Slide2_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy.jpg




Slide3_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy


Slide4_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy


Slide5_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy


Slide6_copy_copy_copy_copy_copy_copy


Slide7_copy_copy_copy_copy_copy


Slide8_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy



astrology.gr









ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

VIDEO: Σκύλος και μωράκι χέρι- χέρι!

Posted: 09 Apr 2012 12:00 PM PDT

http://www.mediagate.gr/media/k2/items/cache/219d1cabe1231167a19135b88d43c694_M.jpg?t=943912800Πολλοί γονείς δεν θέλουν τα μωράκια τους να έρχονται σε επαφή με ζώα...


φοβούμενοι τα μικρόβια.



Άλλοι δεν θέλουν να αφήνουν τα μωρά με μεγαλόσωμους σκύλους, και μάλιστα με συγκεκριμένες ράτσες που έχουν χαρακτηριστεί άγριες.





Όμως το παρακάτω βίντεο έρχεται να σωπάσει αυτές τις φωνές, δείχνοντας πως οι περισσότεροι σκύλοι έχουν ένστικτο όσον αφορά τα μωρά.





Ο σκύλος του βίντεο φαίνεται να γνωρίζει πόσο εύθραυστη είναι μπέμπα και γι' αυτό προσέχει ιδιαίτερα στο παιχνίδι μαζί της.




mediagate.gr




ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνελήφθη γνωστή ηθοποιός υπό την επήρεια ουσιών!

Posted: 09 Apr 2012 11:50 AM PDT



Συνελήφθη γνωστή ηθοποιός! Ο λόγος;
Η 26χρονη ηθοποιός οδηγούσε υπό την επήρεια ουσιών! Η...
Amanda Bynes συνελήφθη την Πέμπτη το βράδυ! Η αστυνομία τη σταμάτησε, αφού οδηγούσε και μιλούσε ταυτόχρονα στο κινητό της και έτσι διαπίστωσαν ότι είχε καταναλώσει ουσίες.

Η ηθοποιός βρίσκεται ακόμα υπό κράτηση και η εγγύηση της έχει οριστεί στα 5.000 δολάρια...



Gossiptv.gr




ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Υπερψηφίστηκε η τροπολογία για τη χρηματοδότηση των κομμάτων

Posted: 09 Apr 2012 11:42 AM PDT


Με 155 ψήφους υπέρ έναντι 56 κατά και 3 «παρών» και 86 απουσίες, υπεψηφίστηκε στη Βουλή
, από ΠΑΣΟΚ, ΝΔ η τροπολογία για τη χρηματοδότηση των κομμάτων.



Κατά της τροπολογία ψήφισαν ΛΑΟΣ, ΣΥΡΙΖΑ, Ανεξάρτητοι Έλληνες, ΔΗΜΑΡ, ΔΗΣΥ ενώ το ΚΚΕ ψήφισε «παρών» με τους 18 από τους 21 βουλευτές του να απέχουν από την ψηφοφορία.

Η ψηφοφορία προκάλεσε τριγμούς και στο εσωτερικό των δύο μεγάλων κομμάτων καθώς ο Αναπληρωτής Υπουργός Άμυνας Γιάννης Ραγκούσης –όπως είχε προαναγγείλει – απείχε συνειδητά από την ψηφοφορία ενώ καταψήφισαν την τροπολογία από το ΠΑΣΟΚ οι βουλευτές Άννα Νταλάρα, Γιώργος Χαραλαμπόπουλος και η Όλγα Ρενταρή.

Αντίστοιχα από τη ΝΔ ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης διαφώνησαν δια της απουσίας τους από την ψηφοφορία, παρότι μέσω twitter είχαν προαναγγείλει ότι θα καταψήφιζαν.

Kατά την ψηφοφορία σημειώθηκαν και πολλές άλλες απουσίες στα δύο μεγάλα κόμματα. Από το ΠΑΣΟΚ απουσίαζαν συνολικά 34 βουλευτές οι κ.κ.

1. Γ. Ραγκούσης

2. Ελ. Παναρίτη

3. Τ. Καραπαναγιώτη

4. Μ. Χρυσοχοΐδης

5. Α. Μακρυπίδης

6. Οδ. Κωνσταντινόπουλος

7. Θ. Πάγκαλος

8. Χ. Κεφαλίδου

9. Δ. Κρεμαστινός

10. Θ. Παπαδόπουλος

11. Γ. Ντόλιος

12. Ελ. Τσιαούση

13. Συμεών Κεδίκογλου

14. Ηλ. Καρανίκας

15. Μ. Κλαυδιανού

16. Σιδηρόπουλος

17. Θ. Γικόνογλου

18. Εμμ. Στρατάκης

19. Μ. Σκραφνάκη

20. Χρ. Αράπογλου

21. Εύα Καιλή

22. Θαν. Οικονόμου

23. Αντζ.Γκερέκου

24. Σ.Ξυνίδης

25. Διαμαντίδης

26. Β. Γιουματζίδης

27. Θ. Τζάκρη

28. Μ. Όθωνας

29. Στ. Κουτμερίδης

30. Μ. Τζελέπης

31. Σ. Μερεντίτη

32. Α. Κατσαρού

33. Ευτ. Δαμιανάκης

34. Σ. Βαλυράκης

35. Ευ. Κουρουπάκη

Συνολικά 14 απουσίες καταγράφηκαν και στη ΝΔ οι κ.κ.

1. Ευγ. Τσουμάνη –Σπέντζα

2. Φ. Πιπιλή

3. Αρ. Σπηλιωτόπουλος

4. Κ. Μητσοτάκης

5. Π. Παναγιωτόπουλος

6. Μ. Βαρβιτσιώτης

7. Αργ. Ντινόπουλος

8. Κ. Καραμανλής

9. Ελ. Ράπτη

10. Σ. Αναστασιάδης

11. Μ. Παπαδόπουλος

12. Α. Σαμαράς

13. Αλ. Κοντός

14. Ο. Κεφαλογιάννη

Λίγο πριν την έναρξη της ψηφοφορίας επικράτησε ένταση κατά την ένσταση αντισυνταγματικότητας που έθεσε η Ντόρα Μπακογιάννη κατά της τροπολογίας, υποστηρίζοντας ότι η τροπολογία καταργεί υφιστάμενα αστικά δικαιώματα των τραπεζών, που δεν μπορούν βάση της τροπολογίας να διεκδικήσουν τα χρωστούμενα των κομμάτων.

Με την ένσταση συμφώνησαν ΛΑΟΣ και Ανεξάρτητοι Έλληνες αλλά δεν ετέθη σε ψηφοφορία, καθώς δεν προβλέπεται από τον κανονισμό της Βουλής τέτοιου είδους ψηφοφορία κατά τη συζήτηση επί των άρθρων.
skai





ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΣΟΚ:Αυτοκτόνησε επειδή είχε.....ακμή!!

Posted: 09 Apr 2012 11:30 AM PDT

Πολλά ερωτήματα αλλά και φρίκη προκαλεί η είδηση
ότι μια 18χρονη από την Αγγλία, αυτοκτόνησε επειδή είχε σοβαρή ακμή.
Η Melissa Martin Hughes, η οποία ήταν άριστη μαθήτρια, έπαιρνε πασίγνωστα χάπια, τα οποία χορηγούν δερματολόγοι, προκειμένου να απαλλαχθεί από τα σπυράκια.
Η αλήθεια είναι πως τα εν λόγω χάπια έχουν ενοχοποιηθεί για πολλές περιπτώσεις κατάθλιψης αλλά και αυτοκτονιών. Η Melissa, άρχισε να προκαλεί κακό στον εαυτό της μετά την ηλικία των 14 ετών, όπου άρχισε να εμφανίζει έντονη ακμή στο πρόσωπο αλλά και στο σώμα της. Τότε της χορηγήθηκαν τα χάπια αυτά ενώ έπαιρνε και αντισυλληπτικά για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημά της. Τελικά η κατάστασή της βελτιώθηκε και όλα πήγαιναν μια χαρά μέχρι που άρχισε να υποφέρει από στρες λόγω μαθητικών εξετάσεων.

Τον Αύγουστο του 2009, επιχείρησε να αυτοκτονήσει μία ημέρα πριν βγουν τα αποτελέσματα. Στην συνέχεια η έφηβη ήταν υπό την επίβλεψη ειδικών που όμως απέτυχαν στο να την προσέχουν… Και αυτό γιατί την είχαν δει μόνο δύο φορές…

Τελικά το νεκρό σώμα της Melissa βρέθηκε στο Pittville Park στο Cheltenham, τον Απρίλιο του 2010, επτά μήνες μετά το τελευταίο ραντεβού της με τους ειδικούς που υποτίθεται πως την παρακολουθούσαν. Ο πατέρας της κοπέλας με δάκρυα στα μάτια εξομολογείται πως εκείνος και η μητέρα της παρακαλούσαν τους ψυχολόγους για ένα ραντεβού αλλά κανένας δεν ανταποκρίθηκε με αποτέλεσμα το κορίτσι να βυθιστεί στην κατάθλιψη και να αυτοκτονήσει. Μάλιστα όπως προσθέτει, ένα μήνα πριν η κορούλα τους πεθάνει, είχε πάει στον γυναικολόγο καθώς ένιωθε υπερκόπωση.

Ο γιατρός της όμως δεν της ενημέρωσε πως τα χάπια που της έχουν πει να παίρνει μπορεί να ευθύνονται για την άσχημη ψυχολογική της κατάσταση... Τώρα οι γονείς ψάχνουν για απαντήσεις οι οποίες όμως δεν θα φέρουν το παιδί τους πίσω…
periergaa





ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οτι πείς εσύ αφεντικό .

Posted: 09 Apr 2012 11:24 AM PDT

Εκείνος: Δεν έχω σκοπό να χάσω το χρόνο μου μαζί σου.

Εσύ: Τότε θα κατέβω στο γραφείο μου και όταν θελήσετε, χτυπήστε μου να ανέβω.

Εκείνος: Δεν τελείωσα μαζί σου.
Εσύ: Είμαι σίγουρος ότι δεν τα είπαμε όλα. Θα προτιμούσα όμως να έρθω λίγο αργότερα - όταν θα μπορούμε να συζητήσουμε με περισσότερη ηρεμία.

Εκείνος: Πρέπει να τα πούμε όλα και μάλιστα τώρα αμέσως!
Εσύ: Τότε ας καθίσουμε και ας δούμε ένα ένα τα θέματα. Αν έχουμε και οι δύο πλήρη εικόνα της κατάστασης, θα μπορέσουμε να βρούμε ευκολότερα μια λύση.
Εκείνος: Απ' ό,τι βλέπω θα μείνω μέχρι αργά και θα κάνω ό,τι χρειάζεται μόνος μου.

Εσύ: Γιατί να θυσιάσετε το βράδυ σας, αφού μπορώ να σας βοηθήσω όσο θέλετε αύριο;

Εκείνος: Αντιλαμβάνομαι ότι είναι άδικο να σου ζητάω να δουλέψεις περισσότερο απ' όσο οφείλεις.

Εσύ: Δεν είναι θέμα αδικίας, αλλά αποδοτικότερης χρήσης του χρόνου εργασίας.

Εκείνος: Θα βοηθούσε αν μπορούσες να κανονίσεις κάποια ραντεβού για απόψε.

Εσύ: Μακάρι να μπορούσα, δυστυχώς όμως δεν γίνεται να κανονιστούν μέσα σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα.
Εκείνος: Μου ζητάς να κάνω τη δουλειά σου για σένα;

Εσύ: Οχι, δεν σας ζητάω αυτό. Ζητάω τη συμβουλή σας, ώστε να μπορέσω να κάνω τη δουλειά μου καλύτερα.

Εκείνος: Πιστεύεις ότι μπορείς να δώσεις κίνητρο στους υπόλοιπους, ώστε να αποδώσουν καλύτερα;

Εσύ: Ξέρω ότι μπορώ. Ειδικά με τη βοήθειά σας είμαι σίγουρος ότι θα γυρίσουμε την κατάσταση προς το δικό μας συμφέρον.

Επίσης:
Κάνε αυθυποβολή. Σίγουρα θα έχει κάποιο κουσούρι, που θα γελοιοποιεί την εικόνα δύναμης που θέλει να προβάλει. Η βλάχικη προφορά, το τικ που έχει στη μύτη, η ψιλή φωνή του, ή κάτι άλλο, σίγουρα θα σε έχουν κάνει πολλές φορές να κρυφογελάσεις. Φέρε στο μυαλό σου αυτές τις εικόνες προτού πας να του μιλήσεις.

Αντιμετώπιζέ τον σαν δάσκαλο. Κάθε φορά που ζητάς τη γνώμη του για κάτι, δείχνεις ότι εκτιμάς την κρίση του. Μην ξεχνάς ότι η τυραννική συμπεριφορά είναι συχνά δείγμα μεγάλης ανασφάλειας. Προσοχή, όμως: μην του δώσεις την εντύπωση ότι ζητάς τη γνώμη του επειδή δεν μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου. Ανάλυσέ του πώς θεωρείς ότι θα έπρεπε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα και ύστερα ζήτα τη δική του άποψη. 
RC-CAFE



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές