Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

www.tsekouratoi.gr


www.tsekouratoi.gr


Οι ρώσοι θα στείλουν την Ολυμπιακή Φλόγα στο... διάστημα,

Posted: 11 Aug 2011 03:00 PM PDT

Φωτογραφία από περασμένους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες
,
Προετοιμάζονται για να το πράξουν στην έναρξη των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του 2014,

Η Ρωσία πρόκειται να μεταφέρει στο διάστημα την Ολυμπιακή φλόγα στην έναρξη των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του 2014, στο Σότσι της Μαύρης Θάλασσας, ανακοίνωσε ο ρώσος πρόεδρος της Ολυμπιακής Επιτροπής Αλεξάντερ Ζούκοφ.

«Η Ρωσία είναι η χώρα που πρώτη έστειλε άνθρωπο στο διάστημα, πριν ακριβώς 50 χρονια. Και τώρα φιλοδοξούμε να είναι πάλι η Ρωσία η πρώτη που στέλνει την Ολυμπιακή φλόγα στο διάστημα, φέρνοντας και πέρα από τη Γη το μήνυμα της Ολυμπιακής ιδέας», δήλωσε ο κ. Ζούκοφ προσθέτοντας ότι αυτή είναι η επιθυμία του πρωθυπουργού Βλαντίμιρ Πούτιν ο οποίος έχει την γενική εποπτεία των Αγώνων στο Σότσι.

Η σχετική προέτοιμασία άρχισε τον περασμένο Φεβρουάριο και ενημερωμένες πηγές λέγουν ότι έχει ήδη προχωρήσει ο σχεδιασμός. Τα πρώτα «τελικά σχέδια» θα είναι έτοιμα ως τον ερχόμενο Απρίλιο ώστε τον Ιούλιο 2012 να αρχίσουν οι δοκιμές.

Εγινε γνωστό εξάλλου ότι 20 ήμερες πριν από την έναρξη των Χειμερινών του 2014 η Ολυμπιακή φλόγα θα ταξιδέψει σε όλη τη Ρωσία και θα ανέβει στην κορυφή του υψηλότερου βουνού της Ευρώπης, του Ελμπρους από οπού θα κατεβεί στον βυθό της βαθύτερης λίμνης γλυκού νερού του κόσμου, στη λίμνη Βαϊκάλη.


Αναδημοσιευσα Απο Βημα


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ρομπότ που πετάει όπως ένα πουλί

Posted: 11 Aug 2011 03:00 PM PDT

bird 280x174 Ρομπότ που πετάει όπως ένα πουλί [Video]«Προσπαθήσαμε να το κατασκευάσουμε ακριβώς όπως είναι στη φύση»

Στην παρουσίαση του ρομπότ ο Μάρκους Φίσερ, εξήγησε στο κοινό την μοναδική εφέυρεση του ρομπότ – πουλί.

Μίας μηχανής που δεν στηρίζεται σε κάποιο ελικοειδές σύστημα ανύψωσης παρά μόνο στο τίναγμα φτερών. Όπως ακριβώς κάνουν και τα πουλιά στην φύση.

«Παρατηρήσαμε τα πουλιά και προσπαθήσαμε να κατασκευάσουμε ένα ισχυρό και ελαφρύ μοντέλο<…>

το οποίο θα μιμείται την κίνηση που κάνουν τα πουλιά για να πετάξουν», είπε ο Μάρκους Φίσερ

Στόχος ήταν να κατασκευαστεί ένα ρομπότ εξαιρετικά ελαφρύ με ισχυρά μηχανικά μέρη και μεγάλη αεροδυναμική ώστε να είναι εφικτή η πτήση.

Το πουλί που χρησιμοποιήθηκε ως μοντέλο είναι ο κοινός θαλασσινός γλάρος. Έτσι συγκρότησαν μία ομάδα από ειδικούς στην αερδυναμική και κατασκεύασαν το πρώτο μοντέλο το οποίο μιμείται το πέταγμα των πουλιών.

team Ρομπότ που πετάει όπως ένα πουλί [Video]

Το μοντέλο είναι για πτήσεις εσωτερικού χώρου και όχι για εξωτερικού.

Το μοντέλο αυτό θα δώσει την ευκαιρία στους ερευνητές να εξετάσουν φαινόμενα αεροδυναμικής και να καταλάβουν περισσότερα στον χώρο των πτήσεων.

Την παρουσίαση για το επίτευγμα αυτό ανέλαβε ο οργανισμός μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα TED ο οποίος πρωοθεί και γνωστοποιεί ιδέες και τεχνολογίες καινοτόμες συνδυασμένες από τους χώρους του Σχεδίου της Διασκέδασης και της Τεχνολογίας.

Πηγή: kathemera.gr



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Το σκάφος των Mach 20 στους ουρανούς

Posted: 11 Aug 2011 03:00 PM PDT

Αυτές τις ώρες είναι με βάση τον προγραμματισμό όλα έτοιμα για να πετάξει στους ουρανούς το πειραματικό όχημα της διαβόητης εταιρίας Προηγμένων Προγραμμάτων...
τη DARPA το όχημα με την ονομασία Falcon Hypersonic Technology Vehicle 2…
Το συγκεκριμένο εναέριο όχημα έχει σαν στο να φτάσει την ταχύτητα των Mach 20 – που σημαίνει 20 φορές την ταχύτητα του ήχου. Μια απίστευτη ταχύτητα που στον κόσμο της αεροναυπηγικής, σημαίνει πως ένα αεροσκάφος θα μπορούσε σε μια ώρα να φτάσει οπουδήποτε στον πλανήτη Γη.

Το Falcon Hypersonic Technology Vehicle 2 σύμφωνα με τον προγραμματισμό θα πετάξει από την Αεροπορική Βάση Vandenberg στην Καλιφόρνια, πάνω σε έναν πύραυλο Minotaur IV.

Είναι μια τολμηρή αποστολή και κανείς δεν θα υπάρχει μέσα στο αεροσκάφος ενώ τον περασμένο Απρίλιο το άλλο πειραματικό σκάφος είχε χάσει επαφή με την Αεροπορία μόλις σε εννέα λεπτά στον αέρα πριν βρεθεί στον ωκεανό.

Η πτήση σε ταχύτητα Mach 20 ονομάζεται υπερ-υπερηχητική (hypersonic flight) και είναι εφικτή χάρη σε υπολογισμούς σε υπολογιστή αλλά δεν έχει συμβεί στην κανονική ζωή και τον πραγματικό κόσμο.



gadgetfreak.gr






ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πρόγνωση καιρού Ελλάδας για την Παρασκευή 12.8.11

Posted: 11 Aug 2011 02:59 PM PDT

Καιρικές συνθήκες: Γενικά αίθριο καιρό αναμένουμε την Παρασκευή στις περισσότερες περιοχές της χώρας
με λίγες μόνο αραιές νεφώσεις... στα Βόρεια ορεινά τις μεσημεριανές ώρες.Άνεμοι: Οι άνεμοι θα πνέουν στο Νότιο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις και θα φτάσουν και τα 8 Beaufort , στο Κεντρικό Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 7 Beaufort ,στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες-βορειοανατολικές διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 5 Beaufort, ενώ στο Ιόνιο θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις φτάνοντας τα 5 Beaufort.

Θερμοκρασία: Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο θα κυμανθεί...

-στην Βόρεια Ελλάδα από 15 - 30 βαθμούς Κελσίου
-στην Κεντρική Ελλάδα από 16 -31 βαθμούς Κελσίου
-στην Δυτική Ελλάδα από 17 -33 βαθμούς Κελσίου
-στην Κρήτη και και Δωδεκάνησα από 21-31 βαθμούς Κελσίου
-στα νησιά του Αιγαίου από 21-31 βαθμούς Κελσίου

http://www.meteo-news.gr






ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Στο τραπέζι η αύξηση της στρατιωτικής θητείας

Posted: 11 Aug 2011 02:54 PM PDT

Στο τραπέζι η αύξηση της στρατιωτικής θητείας Αλλαγές και στο καθεστώς των αναβολών προανήγγειλε...


ο υπουργός Άμυνας

Στο τραπέζι μπαίνει το θέμα της αύξησης της στρατιωτικής θητείας, όπως τόνισε ο υπουργός Π. Μπεγλίτης, εξηγώντας πως το ενδεχόμενο είναι ανοικτό, εάν δεν αποδώσουν οι σχεδιασμοί για τον εξορθολογισμό στη λειτουργία των ενόπλων δυνάμεων.





Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM, ο υπουργός διευκρίνισε ωστόσο ότι πρώτα θα ληφθούν όλες οι απαραίτητες αποφάσεις, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα κενά που παρουσιάζονται στο στράτευμα, όπως συγχωνεύσεις στρατοπέδων, ενίσχυση αποτελεσματικότητας στρατιωτικών σχηματισμών και στη συνέχεια θα ληφθεί οποιαδήποτε απόφαση για αύξηση της θητείας.





Προανήγγειλε επίσης αλλαγές στο καθεστώς χορήγησης των αναβολών, χωρίς αυτό να στερεί από τους νέους, όπως είπε, το δικαίωμα στη μόρφωση.





Ο κ. Μπεγλίτης δεν παρέλειψε να ασκήσει κριτική στη ΝΔ, κατηγορώντας τη ότι προχώρησε σε μείωση της θητείας για μικροπολιτικούς λόγους, ενώ επανέλαβε την αντίθεσή του με το θεσμό του πλήρους επαγγελματικού στρατού.




ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΔΕΙΤΕ: Πώς να χαλάσεις μια φωτογραφία στην παραλία...

Posted: 11 Aug 2011 02:45 PM PDT



Δείτε...





































"

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τραγουδιστής δολοφονήθηκε λίγο μετά τη διάψευση της δολοφονίας του

Posted: 11 Aug 2011 02:40 PM PDT

O Μεξικανός τραγουδιστής Σέρτζιο Βέγκα...


δολοφονήθηκε λίγες ώρες αργότερα αφού είχε διαψεύσει δημοσίως τις φήμες ότι είχε ….δολοφονηθεί.



Ο 40χρονος δημοφιλής στην πατρίδα του τραγουδιστής, γνωστός με το παρατσούκλι Ελ Σάκα, δήλωσε μάλιστα, στα πλαίσια της διάψευσης, ότι είχε πάρει μέτρα ασφαλείας ύστερα απο μια σειρά δολοφονιών μεξικανών μουσικών.

Οι μουσικοί – κυρίως αυτοί που τραγουδούσαν για τις ζωές των βαρόνων της κόκας – έπεφταν θύματα δολοφόνων, απο κυκλώματα εμπορίας ναρκωτικών.

Προφανώς τα μέτρα ασφαλείας δεν ήταν αρκετά.

Σύμφωνα με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης του Μεξικό ο κύριος Βέγκα οδηγούσε τη κόκκινη Κάντιλακ του το περασμένο Σάββατο το βράδυ, όταν ένα φορτηγό άρχισε να τον παρακολουθεί.

Λίγο αργότερα το φοπρτηγό τον «έκλεισε», έπεσαν πυροβολισμοί στο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα ο τραγουδιστής να χάσει τον έλεγχο και να συγκρουστεί.

Οι δολοφόνοι τότε αποτέλειωσαν τον ήδη τραυματισμένο κ. Βέγκα με πυροβολισμούς στο κεφάλι.

Η τραγική ειρωνία είναι ότι λίγες ώρες νωρίτερα, ο τραγουδιστής είχε διαψεύσει σε γνωστό κουτσομπολίστικο σάιτ της χώρας του την πληροφορία ότι είχε ….δολοφονηθεί.

«Έχει συμβεί σε μένα αρκετές φορές. Κάποιος λέει σε έναν ραδιοφωνικό σταθμό ή σε μια εφημερίδα ότι σκοτώθηκα, ή ότι υπήρξα θύμα ενός αυτοκινητιστικού δυστυχήματος. Και κάθε φορά πρέπει να τηλεφωνώ στη αγαπημένη μου μητέρα, η οποία σημειωτέων αντιμετωπίζει καρδιολογικά προβλήματα, και να την καθησυχάζω» δήλωσε συγκεκριμένα.







ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Μαθηματικό μυαλό γεννιέσαι δεν γίνεσαι

Posted: 11 Aug 2011 02:27 PM PDT

«Μαθηματικό μυαλό γεννιέσαι, δεν γίνεσαι»Νέα έρευνα το υποδεικνύει!


Ένα νέο επιστημονικό πείραμα...

φαίνεται να ρίχνει φως στη μυστήρια φύση των «μαθηματικών μυαλών». Συγκεκριμένα υποδεικνύει πως αν κάποιος δεν είναι καλός στα μαθηματικά δεν φταίει απαραίτητα η ελλιπής γνώση του αλλά γεννήθηκε χωρίς αυτή την ιδιότητα.





Σύμφωνα με την έρευνα όμως, οι άνθρωποι χωρίς μαθηματική αντίληψη δεν έχουν λόγο να αισθάνονται μειονεκτικά καθώς αυτό δεν συνδέεται με το πόσο έξυπνοι είναι στην πραγματικότητα.





Μια ομάδα αμερικανών ερευνητών του πανεπιστημίου John Hopkins στη Βαλτιμόρη μελέτησε περιπτώσεις παιδιών που ήταν πολύ νέα για να έχουν διδαχτεί ακόμη κάτι σχετικό με τα μαθηματικά.





Κατά τη διάρκεια της έρευνας, 200 παιδιά ηλικίας τεσσάρων ετών παρακολούθησαν σε μια οθόνη υπολογιστή μια σειρά από στιγμιαίες εικόνες με μπλε και κίτρινες τελείες. Στη συνέχεια ρωτήθηκαν για το ποιο χρώμα πίστευαν πως εμφανίστηκε περισσότερο μπροστά τους.





Άλλα μέρη του πειράματος ήταν να μετρήσουν αντικείμενα σε μια σελίδα, να ορίσουν ποιος αριθμός ήταν μεγαλύτερος και ποιος μικρότερος, να διαβάσουν μερικούς αριθμούς και να πραγματοποιήσουν μερικές υπολογιστικές πράξεις όπως ο πολλαπλασιασμός.





Παράλληλα, οι γονείς των παιδιών καλούνταν να δώσουν πληροφορίες σε σχέση με το λεξιλόγιο και τις γλωσσολογικές ικανότητες του παιδιού τους. Αυτό συνέβη διότι οι ερευνητές ήθελαν να επιβεβαιώσουν το ότι η επιτυχία στα μαθηματικά δεν είναι απαραίτητα παράγωγο της γενικότερα καλής απόδοσης σε γνωστικές δοκιμασίες.

Τα αποτελέσματα επιβεβαίωσαν τις υποψίες των ερευνητών.





«Αντίθετα με προηγούμενες έρευνες, αυτή εδώ μας υποδεικνύει πως η έμφυτη αίσθηση των αριθμών που έχουν όλοι οι άνθρωποι από την αρχή και η απόδοσή τους στα μαθηματικά συνδέονται πριν ακόμα κάποιος λάβει επίσημες μαθηματικές γνώσεις», όπως δηλώνει η επικεφαλής της έρευνας, Melissa Libertus.





ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΔΕΙΤΕ: Διαφημίσεις γυμναστηρίων για να σας ξεσηκώσουν

Posted: 11 Aug 2011 02:22 PM PDT

Διαφημίσεις γυμναστηρίων για να σας «ξεσηκώσουν» Θα γραφόσασταν αύριο κιόλας...













































ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΔΕΙΤΕ: Πήραν λεφτά για να πάνε σε πάρτι θαυμάστριάς τους!

Posted: 11 Aug 2011 02:12 PM PDT

Πήραν λεφτά για να πάνε σε πάρτι θαυμάστριάς τους!Και να πει κανείς ότι τους έλειπαν...


Το να πηγαίνουν από πάρτι σε πάρτι είναι το φόρτε τους, ενώ το μόνο σίγουρο είναι ότι τα λεφτά τους περισσεύουν... Παρόλα αυτά, η Paris Hilton και η μικρή της αδερφή, Nicky πληρώθηκαν 1 εκατομμύριο δολάρια για να δώσουν το «παρών» σε πάρτι 16χρονης φαν τους στο Γαλλία!





Οι δυο πάμπλουτες κληρονόμοι έβαλαν τα λεφτά στην τσέπη, ταξίδεψαν μέχρι την Ευρώπη και παρευρέθηκαν για μία ώρα στο πάρτι, αφού αυτό όριζε η συμφωνία τους...





Τι να πρωτοσχολιάσει κανείς; Ότι το κορίτσι έχει σαν πρότυπο της αδερφές Hilton ή ότι αυτές πήραν λεφτά για να ικανοποιήσουν την κοπέλα;




















"

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ο Τζόνι Ντεπ και τα σουβλάκια

Posted: 11 Aug 2011 02:07 PM PDT

Ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ βρέθηκε μαζί...


με τη σύζυγο του Βανέσσα Παραντί στην Πάρο.. Το ζευγάρι εντοπίστηκε στην παροικία, χωρίς την προσωπική τους συνοδεία να απολαμβάνουν το γνωστό ελληνικό σουβλάκι. Βέβαια δεν αρκέστηκαν σε σκέτο σουβλάκι αλλά δοκίμασαν και την χωριάτικη και έκαναν ακόμη και παπάρες με το ψωμί...







αυτά είναι!!! Αρχίζουν σιγά σιγά να μαθαίνουν... Αργότερα το ζευγάρι αποσύρθηκε στη βίλα που είχαν νοικιάσει αξίας 20.000 ευρώ.. Άντε να μας έρθουν και του χρόνου και σε άλλα μέρη της Ελλάδας.





ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΔΕΙΤΕ: Τατουάζ για επιστημονικούς τύπους

Posted: 11 Aug 2011 01:50 PM PDT

Τατουάζ για «επιστημονικούς» τύπουςΔεν έχουν τα μαθηματικά μόνο στο αίμα τους, αλλά και στο δέρμα τους...























































ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΝΕΚΡΟΙ ΠΕΝΤΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ

Posted: 11 Aug 2011 01:47 PM PDT

Από αυτοσχέδια βόμβα, που είχε τοποθετηθεί στην άκρη ενός δρόμου στο νότιο Αφγανιστάν
, έχασαν τη ζωή τους σήμερα πέντε αμερικανοί στρατιώτες, δήλωσε αμερικανός αξιωματούχος στο Ρόιτερς. Πριν από μια εβδομάδα, σκοτώθηκαν 30 Αμερικανοί, όταν οι Ταλιμπάν κατέρριψαν το...


ελικόπτερο στο οποίο επέβαιναν. Αυτοί οι θάνατοι ανεβάζουν τον αριθμό των νεκρών αμερικανών στρατιωτών στους 387.

Ούτε η Διεθνής Δύναμη Αρωγής για την Ασφάλεια του Αφγανιστάν, ούτε ο αμερικανός αξιωματούχος, που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, διευκρίνισαν την περιοχή όπου σημειώθηκε η επίθεση.


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΗΠΑ: ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΒΟΗΘΕΙΑ 17 ΕΚΑΤ. ΔΟΛ. ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΜΟ

Posted: 11 Aug 2011 01:43 PM PDT

Επιπλέον ανθρωπιστική βοήθεια ύψους 17 εκατομμυρίων δολαρίων θα προσφέρουν οι Ηνωμένες Πολιτείες
για το Κέρας της Αφρικής, που πλήττεται από λιμό, όπως δήλωσε η επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας, Χίλαρι Κλίντον. Από το παραπάνω ποσό τα 12 εκατομμύρια δολάρια...

θα διοχετευτούν στη Σομαλία.


Τη Δευτέρα, η αμερικανική κυβέρνηση υποσχέθηκε βοήθεια 105 εκατομμυρίων δολαρίων για την ίδια γεωγραφική περιοχή. Έτσι, εφέτος, η Ουάσινγκτον παρέχει για τον ίδιο σκοπό συνολικά περισσότερα από 580 εκατομμύρια δολάρια.



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τρώει τις στάχτες του συζύγου της!

Posted: 11 Aug 2011 01:39 PM PDT

Μια πολύ μακάβρια συνήθεια, που εξελίχθηκε σε μανία, απέκτησε μια 26χρονη γυναίκα, με το όνομα Casie
.

Πριν από δύο μήνες έχασε πρόωρα το σύζυγό της. Όταν πήγε να μεταφέρει τις στάχτες του από ένα προσωρινό δοχείο στη μόνιμη τεφροδόχο, τα δάχτυλά της γέμισαν από τη γκρίζα σκόνη.

«Δεν ένιωθα καλά να τινάξω τα δάχτυλά μου και απλά έγλειψα τη στάχτη», δήλωσε.

Από τότε ξεκίνησε η περίεργη αυτή συνήθεια, την οποία μάλιστα δεν μπορεί τώρα να κόψει. Κάθε μέρα βάζει τα δάχτυλά της στην τεφροδόχο και γλείφει με απόλαυση τη στάχτη του νεκρού συζύγου της, ενώ δεν τολμά να φύγει από το σπίτι χωρίς να έχει το δοχείο μαζί της!

Μάλιστα, η 26χρονη έγινε το θέμα reality show, στο τηλεοπτικό δίκτυο TLC.
newsbomb.gr/


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κάρφωσε με στυλό το δημοτικό αστυνομικό!

Posted: 11 Aug 2011 01:33 PM PDT

Επιχείρησε να ξεφύγει από τον έλεγχο ένας
έγχρωμος, πλανόδιος μικροπωλητής
, ο οποίος δε δίστασε, μάλιστα, να
στραφεί εναντίον των αστυνομικών.





Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 12.00 το μεσημέρι, στην οδό
Δαιδάλου, απέναντι από το Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου, όπου ο πλανόδιος
είχε απλώσει την 'πραμάτεια' του. Δημοτικός αστυνομικός κινήθηκε προς το
μέρος του για να τον ελέγξει, εκείνος όμως αντιστάθηκε και μάλιστα τον
χτύπησε με ένα στυλό στον ώμο και το χέρι.



Αμέσως κινητοποιήθηκαν άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., που συνέλαβαν τον άνδρα.








ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πως το έκανες αυτό ρε μεγάλε;

Posted: 11 Aug 2011 01:28 PM PDT

Δείτε το βίντεο όπως το κατέγραψε περαστικός με την ερασιτεχνική κάμερά του στον κεντρικό δρόμο του Χιούστον των Ηνωμένων Πολιτειών...










ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Μελέτη: «Σήμερα θα δικαιωθώ για τα κιλά μου!»

Posted: 11 Aug 2011 01:23 PM PDT

Ευκαιρία να αυτοσαρκαστεί βρήκε η Ελεονώρα Μελέτη
. Λίγο τα μποφόρ και οι θυελλώδεις άνεμοι, λίγο τα σχόλια που έχει ακούσει κατά καιρούς για τα κιλά της, δεν ήθελε και πολύ, το πέταξε το «καρφάκι» της:



«Σήμερα θα δικαιωθώ για τα κιλά μου! Θα είμαι απ΄αυτές που δεν θα με παίρνει ο αέρας από την ξαπλώστρα!»



Ακομπλεξάριστη, απάντησε έτσι έμμεσα σε όσους την κατηγορούν ότι έκανε ρετούς σε πρόσφατη της φωτογράφηση για λογαριασμό του περιοδικού Nitro.



Άλλωστε η Ελεονώρα το έχει ξαναδηλώσει και εμείς σας το έχουμε ξαναγράψει: «θεά μπορεί να μην είμαι, αλλά μου τη δίνουν οι δύσπιστοι. Σωματάρα δεν είμαι, αλλά ούτε δουλεύω τον κόσμο και τον εαυτό μου».

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΔΕΙΤΕ: Την πρώτη και την μοναδική φωτογραφία της Ρούλας Κορομηλάς με sexy μαγιό

Posted: 11 Aug 2011 01:19 PM PDT

Μία από τις σπάνιες φωτογραφίες...


αν όχι η μοναδική που δείχνει τη Ρούλα με μαγιό και μαζί της με δίχρωμο μπικίνι την πάντα εντυπωσιακή Δούκισσα Νομικού! Αυτά τα ωραία συμβαίνουν στο σπίτι της πρώτης στη Μύκονο...

«Περνάω σούπερ με την Ρούλα μου!», γράφει η Δούκισσα Νομικού στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter, θέλοντας προφανώς να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της για την φιλοξενία της κυρίας Κορομηλά, η οποία Ρούλα τολμά - έστω και με ολόσωμο - να 'αποκαλυφθεί' κοινή θέα...






ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΔΕΙΤΕ: Νέες καυτές αποκαλύψεις από τη Lindsay Lohan!

Posted: 11 Aug 2011 01:13 PM PDT

Αυτό το κορίτσι δεν θα βάλει μυαλό ποτέ...


Ο λόγος φυσικά για τη Lindsay Lohan, η οποία βρίσκει πάντα καινούριους τρόπους να προκαλεί Η 25χρονη ηθοποιός είπε να βγει μια βόλτα για φαγητό, όμως μάλλον ξέχασε να φορέσει ένα πολύ βασικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας της.

Το σουτιέν!

Όπως είναι φυσικό, με το που την είδαν οι φωτογράφοι τα φλας άστραψαν. Και με το που άστραψαν τα φλας, έγιναν και τα αποκαλυπτήρια!

Η φωτογραφία τα λέει όλα!










ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Βασίλισσα Ελισάβετ… ζητιανεύει!

Posted: 11 Aug 2011 01:08 PM PDT

VIDEO: Η Βασίλισσα Ελισάβετ… ζητιανεύει!Η βασίλισσα Ελισάβετ βγήκε στους δρόμους του Μπέρμινχαμ ζητιανεύοντας...


κάτι που προκάλεσε έκπληξη στους περαστικούς...

Βέβαια δεν πρόκειται για την ίδια αυτοπροσώπως αλλά για γλυπτό του ανατρεπτικού καλλιτέχνη Edgar Askelovic ο οποίος την «έβγαλε» στο δρόμο και για να τραβήξει τα βλέμματα και για ένα έξτρα - πολύ ικανοποιητικό εισόδημα! «Έβγαζε περίπου 6 λίρες κάθε μισή ώρα, ενώ εγώ βγάζω 5.85 την ώρα στο μπαρ», δηλώνει χαρακτηριστικά ο εμπνευστής του έργου.

Η αναπαράσταση της Ελισάβετ σόκαρε τους περαστικούς, που πλησίαζαν για να την ακουμπήσουν και να διαπιστώσουν εάν όντως είναι η βασίλισσα! Η αστυνομία από την άλλη, πίστεψε ότι πρόκειται για κάποια βόμβα.

elisavet1



mediagate.gr





ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΠΝΙΓΗΚΕ 10ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ

Posted: 11 Aug 2011 01:04 PM PDT

Ένα 10χρονο αγόρι έχασε τη ζωή του ενώ κολυμπούσε στη θάλασσα, στην παραλία του Μπαλί στο Ρέθυμνο
. Το αγόρι με καταγωγή από την Πολωνία άφησε την τελευταία του πνοή παρά
τις προσπάθειες...

να το επαναφέρουν στη ζωή τόσο οι λουόμενοι όσο και οι
γιατροί στο νοσοκομείο, όπου διεκομίσθη.



Χθες, 75χρονος τουρίστας πνίγηκε στα ίδια νερά. Το περιστατικό
σημειώθηκε αργά το απόγευμα, όταν λουόμενοι αντιλήφθηκαν πως ο άτυχος
άντρας αντιμετώπιζε πρόβλημα. Αμέσως έσπευσαν να τον βοηθήσουν, αλλά τον
ανέσυραν νεκρό.


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Γυναίκα ετών... 98 κατάφερε να φτάσει το επίπεδο των 10 Dan

Posted: 11 Aug 2011 12:59 PM PDT

Η Fukuda ξεκίνησε τη μελέτη του Judo το 1935 με δάσκαλο τον ιδρυτή της πολεμικής τέχνης, Kano Jigoro.Η Fukuda ξεκίνησε τη μελέτη του Judo το 1935 με δάσκαλο τον ιδρυτή της πολεμικής τέχνης, Kano Jigoro



Η 98χρονη Sensei Keiko Fukuda έγινε η πρώτη γυναίκα που έφθασε το επίπεδο των 10 Dan (μαύρη ζώνη)...



Για να φανεί το μέγεθος του επιτεύγματος της αρκεί να επισημανθεί ότι
μόνο 16 άτομα έχουν καταφέρει να τιμηθούν με αυτόν τον τίτλο, καθώς
είναι το υψηλότερο επίπεδο που μπορεί να φτάσει ένας Judoka.



Η Fukuda ξεκίνησε τη μελέτη του Judo το 1935 με δάσκαλο τον ιδρυτή της
πολεμικής τέχνης, Kano Jigoro. Ο Jigoro, την παρότρυνε να μάθει αγγλικά
για να μπορέσει να διαδώσει το Judo σ' όλον τον κόσμο.



Η Sensei επέλεξε να αφιερώσει τη ζωή της στο Judo όταν ο ρόλος της γυναίκας, εκείνη την εποχή, ήταν να κάνει οικογένεια.



Άλλωστε όπως δηλώνει η ίδια : «Το μόνο που έκανα ήταν το Judo... αυτός
ήταν ο γάμος μου, τότε χαράχτηκε σε πέτρα το πεπρωμένο μου. Απλώς ποτέ
δεν φαντάστηκα πόσο μακρύς θα ήταν αυτός ο δρόμος».



Η Fukuda αποκάλυψε πως η σχολή του δασκάλου της δεν επέτρεπε σε γυναίκες
να κατέχουν περισσότερα από 5 Dan, κάτι που την υποχρέωσε να παραμείνει
σε αυτό το επίπεδο για 30 χρόνια.






ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Παραλίγο να τον....τρομάξει τον πιτσιρικά! [video]

Posted: 11 Aug 2011 12:54 PM PDT

Ήθελε να του κάνει έκπληξη, αλλά πήρε μια τρομάρα....
Δείτε το βίντεο πιο κάτω!








ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Ερρικα με εκπομπή τη νέα σεζόν!

Posted: 11 Aug 2011 12:50 PM PDT

Μια σημαντική αποκάλυψη για το τηλεοπτικό μέλλον της έκανε η Έρρικα Πρεζεράκου
.
Αφού κέρδισε το πρώτο Dancing with the Stars και έγινε κριτής στο δεύτερο η Ερρικα Πρεζεράκου δήλωσε: «Αυτή την στιγμή ετοιμάζουμε με ένα κανάλι μια εβδομαδιαία εκπομπή για την επόμενη χρονιά, αλλά δεν έχει οριστικοποιηθεί η συνεργασία. Είναι πάντως ένα concept που με εκφράζει πάρα πολύ σε κάτι που δεν έχω ξανακάνει».
Στην συνέντευξή της στο Down Town, η πρωταθλήτρια στο άλμα επι κοντώ αναφέρθηκε στις σχέσεις των δύο φύλων, λέγοντας πως τα πράγματα είναι πια απροσδιόριστα και πως δεν κάνει απαραίτητα ο άνδρας πλέον το πρώτο βήμα. Δεν έκρυψε την ανάγκη που έχει να αποκτήσει παιδιά.



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές