Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

kinitro news


kinitro news


Γιατί ματώνει η μύτη; Τι πρέπει να κάνουμε στην ρινορραγία;

Posted: 23 Nov 2011 02:33 PM PST


Συντάκτης: Aλέξανδρος Γιατζίδης, M.D., medlabnews.gr


Ματώνει συχνά η μύτη (επίσταξη, ρινορραγία)

Η μύτη είναι ένα από τα πιο ευαίσθητα σημεία του σώματος. Το εσωτερικό της μύτης είναι πλούσιο σε αιμοφόρα αγγεία, τα οποία για πολλούς λόγους μπορεί να σπάσουν και να ματώσει η μύτη.. Οι ρινικές μεμβράνες είναι ευαίσθητες σε μεταβολές της υγρασίας και της θερμοκρασίας του περιβάλλοντος. Η ξηρότητα και η χαμηλή υγρασία, καθιστούν επιρρεπή τη μύτη σε ρήξεις.
Ένα συχνό αίτιο είναι ο τραυματισμός του εσωτερικού της μύτης από χτύπημα ή από σκάλισμα με το δάχτυλο. Σε αυτές τις περιπτώσεις το αίτιο είναι ξεκάθαρο. Ωστόσο, υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις στις οποίες η μύτη ματώνει από μόνη της, αυτόματα. Όταν συμβαίνει αυτόματη αιμορραγία θα πρέπει να γίνεται προσεκτική εξέταση του εσωτερικού της μύτης με ενδοσκόπηση (βιντεοκάμερα). Τα αίτια μπορεί να είναι "αθώα", όπως ένα δίκτυο αγγείων πάνω στο ρινικό διάφραγμα έως όγκοι στο εσωτερικό της μύτης. Επιπλέον, θα πρέπει να εξετάζεται η αρτηριακή πίεση και ο πηκτικός μηχανισμός του αίματος (πόσο καλά πήζει το αίμα). Ακτινολογικός έλεγχος γίνεται συνήθως σε περιπτώσεις όγκων. Η αντιμετώπιση μπορεί να είναι αιτιολογική (αντιμετωπίζουμε το αίτιο που προκαλεί την αιμορραγία) ή/και καυτηριασμός του αγγείου, που αιμορραγεί.



Τα «ρουφήγματα» και σκαλίσματα της μύτης, η υψηλή θερμοκρασία κατά το καλοκαίρι, η χαμηλή θερμοκρασία κατά τον χειμώνα και τα κακώς ρυθμισμένα κλιματιστικά είναι κοινοί παράγοντες που προκαλούν μικροαιμορραγίες από τη μύτη, σε ένα υγιή οργανισμό.

Υπάρχουν νοσήματα που ευθύνονται για το σύμπτωμα αυτό;

Οι παθολογικοί παράγοντες που προκαλούν ρινορραγίες διαιρούνται σε:

1. Συστηματικούς παράγοντες και νοσήματα (π.χ. αρτηριακή υπέρταση, παρενέργειες από φάρμακα, διαταραχές της πήξης του αίματος).

2. Τοπικούς παράγοντες και νοσήματα (π.χ. λοιμώξεις, νεοπλάσματα, τοπικά καρκινώματα, spray, χημικές ουσίες του περιβάλλοντος). Ο μηχανισμός είναι μεικτός σε ορισμένες περιπτώσεις.

Πότε πρέπει να ανησυχήσουμε και να ζητήσουμε ιατρική βοήθεια;

Η ιατρική βοήθεια είναι επιβεβλημένη, όταν συμβαίνει ένα από τα κάτωθι:

1. Όταν το άτομο εμφανίζει αίμα για πρώτη φορά, χωρίς να έχει προηγηθεί σαφές εκλυτικό αίτιο (π.χ. σκάλισμα μύτης).

2. Όταν η αιμορραγία δεν ελέγχεται με απλή πίεση και διαρκεί πάνω από δεκαπέντε λεπτά.

3. Όταν επαναλαμβάνεται.

4. Όταν έχει προηγηθεί τραυματισμός της μύτης.

5. Όταν συνυπάρχει πόνος στην περιοχή.

6. Όταν συμβαίνουν αιμορραγίες και σε άλλα σημεία του σώματος.

Ποιες είναι οι πρώτες βοήθειες σε περιπτώσεις ρινορραγίας;


Με τον δείκτη και τον αντίχειρα, συλλαμβάνετε με δύναμη τα πτερύγια της μύτης και σκύβετε μπροστά για να αποφύγετε να καταπιείτε αίμα. Εφαρμόζετε σταθερή πίεση για δέκα τουλάχιστον λεπτά, αναπνέοντας από το στόμα. Ζητάτε από ένα άτομο του φιλικού σας περιβάλλοντος να σας φέρει πάγο, τον οποίο τοποθετείτε τοπικά.

Να αποφεύγετε να φυσάτε δυνατά τη μύτη σας, να τη φυσάτε πάντοτε με ανοικτό το στόμα και να μην την καθαρίζετε με αντικείμενα.

Παραμείνετε σε καθιστή θέση με ίσια πλάτη και σκύψτε λίγο προς τα εμπρός από τα ισχία σας, για να εμποδίσετε το αίμα να συσσωρευτεί στο πίσω μέρος του λαιμού σας. Στη συνέχεια, πιάστε με δύο δάχτυλα το πρόσθιο, μαλακό τμήμα της μύτης (ακριβώς μπροστά από την οστέινη καμπύλη της) και πιέστε για 10 λεπτά χωρίς διακοπή.
Για να μην ξαναρχίσει η ρινορραγία, δεν πρέπει να φυσήξετε για λίγες ώρες τη μύτη σας, να σκύψετε, να ασχοληθείτε με κοπιώδεις δραστηριότητες ή να σηκώσετε βαριά αντικείμενα.

Αποφύγετε να ξαπλώσετε ανάσκελα, να ρουφήξετε ή να σκαλίσετε τη μύτη σας.

Λεμόνι για τη ρινορραγία
Αν ανοίξει η μύτη σας ξαφνικά, η πρώτη σας αντίδραση πρέπει να είναι να σταθείτε με το κεφάλι σας ελαφρά υψωμένο και να πιέσετε με το δάχτυλο το ρουθούνι για 10 λεπτά. Αν στη συνέχεια βάλετε μέσα στο ρουθούνι ένα μικρό κομματάκι βαμβάκι εμποτισμένο με μερικές σταγόνες λεμόνι, η αιμοστατική δράση του λεμονιού θα βοηθήσει να σταματήσει πιο γρήγορα και αποτελεσματικά η αιμορραγία.

Συμπερασματικά, συχνό μάτωμα της μύτης απαιτεί προσεκτική ιατρική εξέταση.
http://medlabgr.blogspot.com/2011/11/blog-post_21.html


kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Στους «16» ο ΑΠΟΕΛ!

Posted: 23 Nov 2011 02:29 PM PST






Το «γαλαζοκίτρινο» παραμύθι είχε, τελικά, happy end!

Ο ΑΠΟΕΛ άντεξε στην ασφυκτική πίεση της Ζενίτ στην Αγία Πετρούπολη, κράτησε το 0-0 και με τον πόντο που έβαλε στο… σακούλι, προκρίθηκε στους «16» του Champions League, μία αγωνιστική, μάλιστα, πριν ολοκληρωθεί η φάση των ομίλων! Άλλη μία ψυχωμένη και σοβαρότατη εμφάνιση από τους παίκτες του… μαέστρου, Ιβάν Γιοβάνοβιτς,«κατέβασε ρολά» ο Πάρντο! Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Πόρτο επικράτησε της Σαχτάρ 2-0 στην Ουκρανία. Ο ΑΠΟΕΛ παρέμεινε, ταυτόχρονα, στην κορυφή του 7ου ομίλου και με νίκη επί της Σαχτάρ στο ΓΣΠ την τελευταία αγωνιστική θα πάει μπει με τις… πρώτες στην κλήρωση, ελπίζοντας να του «χαμογελάσει». Οι Ρώσοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης και έχασαν σωρεία ευκαιριών. Πραγματικά, αν ο Σπαλέτι είχε μαλλιά, θα τα… ξερίζωνε, με αυτά που έβλεπε να χάνουν οι παίκτες του! Με τονΠάρντο, όμως, να πραγματοποιεί, ίσως, την καλύτερη εμφάνισή του από τότε που πήγε στην Κύπρο και τον ΑΠΟΕΛ, οι «γαλαζοκίτρινοι» πήρα το «χρυσό» βαθμό και την πρόκριση! Η Ζενίτ απείλησε για πρώτη φορά στο 26', όταν ο Ντενίσοφ έκανε το σουτ και ο Ολιβέιρα έσωσε πάνω στη γραμμή. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Μαντούκα… όργωσε την αριστερή ρωσική πτέρυγα, μπήκε στη μεγάλη περιοχή, με τον Αΐλτον να κάνει… τακουνάκι(!) και την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ. Η ομάδα του Σπαλέτι απείλησε ξανά στο πρώτο ημίχρονο στο 41', όταν ο Φαϊζουλίν εκμεταλλεύτηκε το -μοναδικό- λάθος στην άμυνα του ΑΠΟΕΛ, αλλά είδε τον… κεραυνό του να απομακρύνεται από τον Πάρντο! Στο δεύτερο ημίχρονο, η Ζενίτ ενέτεινε την πίεσή της και στο 54' ο Ντάνι έκανε το δυνατό σουτ, με τον Πάρντο -και πάλι- να διώχνει δύσκολα. Ο Μπουχάροφ, στο 60', έχασε τεράστια ευκαιρία, όταν μετά από κεφαλιά, η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι, με τον ίδιο παίκτη, από το ένα μέτρο, στην επαναφορά, να στέλνει την μπάλα άουτ! Αυτό που έχασε, όμως, η ομάδα του Σπαλέτι στο 72', απλά… δεν χάνεται! Πρωταγωνιστής και πάλι οΜπουχάροφ, που πλάσαρε, ο Ολιβέιρα έσωσε πάνω στη γραμμή, η μπάλα έφτασε στον Ντάνι, έκανε κι αυτός το σουτ, με τον Πίντο να διώχνει με τη σειρά του πάνω στη γραμμή! Ε, κάπου εκεί η Ζενίτ το πήρε απόφαση ότι… δεν μπορεί, το 0-0 παρέμεινε και έδωσε την πρόκριση στον ΑΠΟΕΛ! - Στο 57', οι οπαδοί της Ζενίτ άναψαν αρκετές φωτοβολίδες, με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα να γίνει αποπνικτική και η ορατότητα αδύνατη και να διακοπεί για δέκα λεπτά το παιχνίδι. Η βαθμολογία του 7ου ομίλου ΑΠΟΕΛ 9 Ζενίτ 8 Πόρτο 7 Σαχτάρ 2



sport-fm




kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Στάσεις στο σεξ που στέλνουν τις γυναίκες στον παράδεισο!!!

Posted: 23 Nov 2011 02:27 PM PST

Στάσεις στο σεξ που στέλνουν τις γυναίκες στον παράδεισο!!!
Ξέρεις ποιες στάσεις μπορούν να κάνουν τη σύντροφό σου να χάσει τον κόσμο γύρω της; Να την φέρουν στην απόλυτη ηδονή; Υπάρχουν κάποιες στάνταρ που τις απολαμβάνουν περισσότερο από τις άλλες και που είναι ικανές να τις στείλουν στον παράδεισο… Μιας λοιπόν και οι γυναίκες σκέφτονται το σεξ σχεδόν όσο και οι άντρες, έχουν κάποια πράγματα καρφιτσωμένα στα «αγαπημένα» τους που παρακαλάνε να τους συμβούν στο κρεβάτι. Ποιες πέντε στάσεις είναι αυτές που τις φέρνουν σε κορύφωση πιο εύκολα και χωρίς περιττό κόπο; Οι ακόλουθες…
Εκείνη από πάνω!
Αγαπημένη για τις γυναίκες. Έχουν τον έλεγχο στα χέρια τους και κάνουν εκείνες παιχνίδι. Ξάπλωσε και άφησέ την να σε «καβαλήσει» ή βάλε κι εσύ ένα χεράκι κρατώντας τους γοφούς της καθώς βρίσκεται πάνω σου. Εναλλακτική στάση κάτι αντίστοιχο στον καναπέ. Κάθισε, γύρε προς τα πίσω και βάλτην να καθίσει πάνω σου. Με αυτόν τον τρόπο θα είναι σε θέση να ακουμπήσει στη πλάτη του καναπέ, βρίσκοντας τη κατάλληλη γωνία που θα τη φέρει πιο κοντά στον οργασμό. Με το ένα χέρι θα στηρίζεται και με το άλλο θα μπορεί να παίζει ελεύθερα με τη κλειτορίδα της.
Ιεραποστολική!
Μην συνδέεις τη στάση αυτή με το βαρετό σεξ. Αρκεί να υπάρχει φαντασία κι όλα αποκτούν νέα μορφή. Εδώ αναλαμβάνεις δράση εσύ. Ξάπλωσε την στο κρεβάτι, άνοιξε της τα πόδια, βάλε τα χέρια της πάνω από το κεφάλι της και δείξε της ποιος είναι ο άντρας! Οι γυναίκες διψάνε να εκδηλώνεις την κυριαρχία σου κατά τη διάρκεια του σεξ. Μπορείς επίσης να της πεις ένα δύο βρώμικα λογάκια, αν είναι φυσικά αυτής της σχολής. Προετοίμασέ την για το τι την περιμένει στα χέρια σου…
Οριζόντια και κάθετα!
Ευκαιρία να ψάξεις για νέα σημεία πέραν του κρεβατιού. Βάλε την να καθίσει σε επιφάνεια που φτάνει το ύψος της μέσης σου (πάγκος κουζίνας πχ.) και διείσδυσε όσο πιο βαθιά μπορείς. Όσο πιο ανοιχτά είναι τα πόδια της, τόσο το καλύτερο, γι' αυτό θα μπορούσες να τα τυλίξεις γύρω από τη μέση σου. Μ' αυτό τον τρόπο αυξάνονται πολύ οι πιθανότητες να πετύχεις το σημείο G της και να την στείλεις στα ουράνια.
Spooning…
Αγαπησιάρικη στάση και δοτική πολύ. Δεν σου αφήνει περιθώρια να χαϊδεύεις το στήθος ή την κλειτορίδα της αλλά την φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στον οργασμό. Ξάπλωσε πίσω της, πέρνα το πόδι της πάνω από το δικό σου και τράβα την προς τα πίσω κολλώντας την πάνω σου. Αν παράλληλα ερεθίσεις την κλειτορίδα της και τις ψιθυρίζεις στο αυτί, θα είναι το τέλειο…
Στα τέσσερα!
Όσο αρέσει σε εσένα, άλλο τόσο αρέσει στις γυναίκες που αποτελεί μία από τις αγαπημένες στάσεις της στη σχετική λίστα. Τους αρέσει να πέφτουν στα τέσσερα και εσύ να διεισδύεις από πίσω ενώ τρελαίνονται ακόμη πιο πολύ αν σκύβεις μπροστά και παράλληλα παίζεις με την κλειτορίδα τους. Για να ξεφύγεις από τα κλισέ, μπορείς επίσης να την φέρεις προς τα πίσω ώστε να είστε γονατιστοί κι οι δύο και να συνεχίσεις τη δουλειά. Αρκεί να μην ακολουθήσεις πιστά αυτά που βλέπεις σε ταινίες πορνό. Τα ξαναείπαμε αυτά, όχι πιστή αντιγραφή τέτοιων κόλπων γιατί δεν έχει πάντα αποτελέσματα!

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

ΣΑΜΑΡΑ ΕΙΣΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΥΤΙΛΑ. ΤΙ ΜΑΣ ΤΑ ΕΠΡΗΖΕΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΝΔΡΟΣ?

Posted: 23 Nov 2011 02:24 PM PST



kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Νέα είσοδος, Ρέινα Τζόνσον

Posted: 23 Nov 2011 02:20 PM PST


Νέα είσοδος, Ρέινα Τζόνσον

Gossip Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2011 00:06

Νέα είσοδος, Ρέινα Τζόνσον

Η Ρέινα Τζόνσον είναι η νέα ανακάλυψη του Αμερικανικού μόντελινγκ και έχει μεγάλη καριέρα μπροστά της.

  • Click to open image!
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  • Click to open image!

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Hot Όλγα

Posted: 23 Nov 2011 02:20 PM PST


Hot Όλγα

ActionGirl Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2011 00:01

Hot Όλγα

Η Όλγα Φαρμάκη σε backstage εικόνες από μία σούπερ σέξι φωτογράφισή της δείχνει γιατί είναι μία από τις πιο καυτές Ελληνίδες.

  • Click to open image!
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  • Click to open image!

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Hard core full frontal φωτογραφίες κατευθείαν από το κρεβάτι γνωστού μοντέλου!

Posted: 23 Nov 2011 02:14 PM PST

Hard core ful frontal φωτογραφίες κατευθείαν από το κρεβάτι γνωστού μοντέλου!




Τέτοια πόζα ούτε πορνοστάρ δεν κάνει.. Ολόγυμνη στο κρεβάτι της, αγγιζεται σε σημεία G και στήνεται ...


για όλους τους θαυμαστές της μιας και τις ακατάλληλες φωτογραφίες τις ανέβασε και στην ιστοσελίδα της.. Φωτιά πήρε το web! Δείτε το ακατάλληλο υλικό εδώ ...

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

"STOP" στις κινεζικές επενδύσεις στην Ελλάδα ...

Posted: 23 Nov 2011 02:12 PM PST


ImageH ελληνική οικονομία θα συρρικνωθεί κατά 7,2% το 2012 και κατά 6,8% το 2013, ενώ η χώρα δεν πρόκειται να μπει σε αναπτυξιακή τροχιά μεσοπρόθεσμα, παρά τις αντίθετες εξαγγελίες της ελληνικής κυβέρνησης εκτιμά ο κινεζικός οίκος αξιολόγησης Dagong Global Credit Rating ο οποίος υποβάθμισε την αξιολόγηση της χώρας μας στο C από CCC με προοπτική περαιτέρω υποβάθμισης. Δηλαδή είναι ένα βήμα πριν το D.

Η Dagong Global Credit Rating είναι ο μεγαλύτερος οίκος αξιολόγησης της Κίνας και χαίρει εκτίμησης παγκοσμίως, αλλά το σημαντικότερο όλων είναι τον συμβουλεύονται όλες οι κινεζικές εταιρείες πριν επενδύσουν στην Ελλάδα.
Που σημαίνει ότι πολύ δύσκολα θα υπάρξουν σοβαρές κινεζικές επενδύσεις με όλα αυτά τα στοιχεία του οίκου αφού το C σημαίνει ότι η χώρα διατρέχει μεγάλο κίνδυνο χρεοκοπίας καθώς ''η Ελλάδα έχει χάσει τελείως την φερεγγυότητά της και πρέπει να προετοιμαστεί για μια μεγάλη αναδιάρθρωση του χρέους''!
Ακόμα χειρότερες είναι οι προβλέψεις του οίκου, που εκτιμά πως Μάλιστα, ο κινεζικός οίκος συμπληρώνει τις προβλέψεις του και με πολιτικές επισημάνσεις: ''Η κοινωνική αναταραχή έχει ενταθεί, η ικανότητα της ελληνικής κυβέρνησης να ελέγχει τις οικονομικές και κοινωνικές εξελίξεις έχει καταστραφεί δραματικά, καθιστώντας ιδιαίτερα δύσκολη την εφαρμογή των προγραμμάτων διάσωσης της ΕΕ''.
"Χύμα" τα λένε οι Κινέζοι, που δεν έχουν τις ευγένειες των δυτικών που "σφάζουν με το βαμβάκι" και το χειρότερο όλων είναι ότι αυτή η αξιολόγηση θα "φρενάρει" όλες τις κινεζικές επενδύσεις στην Ελλάδα που επρόκειτο να γίνουν.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2011/11/stop.html#ixzz1eZLgYUNF

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Η προφητεία ενός Ναζί για το μέλλον πριν 66 χρόνια [ δείτε το!!!]

Posted: 23 Nov 2011 02:08 PM PST

Ψάχνοντας στο παρελθόν μπορεί να βρεις το μέλλον.
Ένα κείμενο που γράφτηκε το 1995 από τον Μάριο Πλωρίτη....δείτε το:

01 (2)
ΠΗΓΗ : ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ


kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΔΕΗ... ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ!

Posted: 23 Nov 2011 02:05 PM PST


ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΑΙ ΤΙΣ 40 ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗΣ...



...ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ (ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗΣ) ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΛΑΙΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ..





ΓΙΑΤΙ;



1) ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΓΝΟΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΒΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ (ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΕΙΣ ΤΗΝ ΟΙΚΙΑ 2 ΚΑΙ 3 ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ)... ΚΟΙΝΟΣ ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΣ! ΒΑΖΟΥΝ ΠΟΔΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΟΙΝΩΣ ΛΗΣΤΕΙΑ!



2) ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΥΡΙΖΕΤΑΙ ΑΘΕΛΑ ΣΑΣ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ (ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΑΝ

ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΕΡΑ, ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΔΩ!) ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΟΝΑΤΙΣΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.



3) ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ



4) ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ Η ΜΠΛΟΦΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ... ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΘΑ ΑΠΟΣΥΣΡΘΕΙ (ΔΕΝ ΘΑ ΙΣΧΥΣΕΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ)



5) ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΚΑΣΑΝΔΡΕΣ. ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΟ 80%!! ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ!.. ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΑ 7 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΡΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!



ΓΙΑΤΙ;



ΛΑΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΣ



Ή ΑΥΤΟΙ Ή ΕΜΕΙΣ...



ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ
Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____
Ο σιωπών δοκεί συναινείν!____ksipnistere1@gmail.com






kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Ξανθιά βόμβα

Posted: 23 Nov 2011 02:04 PM PST



Σούπερ ξανθιά το μοντέλο μας για σήμερα, η Κρίστι Κλάρκ μας αναστατώνει!


















http://www.sportaction.gr


kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

ΜΕ 330 ΛΕΞΕΙΣ ΑΔΕΙΑΣΕ 800.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ 9 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Posted: 23 Nov 2011 01:59 PM PST

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ



«Όπως αναφέρθηκε στη συνάντηση των τριών Πολιτικών Αρχηγών υπό την αιγίδα του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κ. Παπούλια, συμφωνήθηκε ότι το έργο της νέας κυβέρνησης είναι η υλοποίηση των αποφάσεων της Συνόδου Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης της 26ης Οκτωβρίου 2011 και η εφαρμογή της οικονομικής πολιτικής που συνδέεται με τις αποφάσεις αυτές...





Ο νέος Πρωθυπουργός έχει ήδη δεσμευτεί να εκπληρώσει αυτό το έργο. Η Νέα Δημοκρατία δεσμεύεται να στηρίξει τον νέο Πρωθυπουργό.



Η Νέα Δημοκρατία είναι σταθερά προσηλωμένη στην επιτυχία της δημοσιονομικής εξυγίανσης και των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων, προκειμένου να ανακτηθεί η εμπιστοσύνη των αγορών και να επιτευχθεί οικονομική ανάπτυξη.



Η Νέα Δημοκρατία υποστηρίζει πλήρως τους στόχους της δημοσιονομικής προσαρμογής, αναφορικά με την εξάλειψη του ελλείμματος και την αντιστροφή της δυναμικής του χρέους. Επίσης, υποστηρίζει εργαλεία που ήδη εφαρμόζονται (αν και ανεπιτυχώς), και ειδικότερα την περικοπή των δημοσίων δαπανών, την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, τις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις, το πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων και την αξιοποίηση της ανεκμετάλλευτης ακίνητης δημόσιας περιουσίας.



Βάσει των στοιχείων από τη μέχρι τώρα εκτέλεση του προϋπολογισμού, πιστεύουμε ότι συγκεκριμένες πολιτικές πρέπει να τροποποιηθούν, προκειμένου να εξασφαλιστεί η επιτυχία του Προγράμματος. Αυτό ισχύει ακόμα περισσότερο, αφού, σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες Ευρωπαϊκές προβλέψεις για την Οικονομία, η Ελλάδα το 2012 θα είναι η μόνη ευρωπαϊκή χώρα που θα βρίσκεται 5 συνεχή έτη σε ύφεση!



Πρόθεσή μας είναι να αναδείξουμε αυτά τα θέματα, μαζί με βιώσιμες εναλλακτικές πολιτικές, αυστηρά εντός του πλαισίου που περιγράφεται από το Πρόγραμμα. Δίνουμε μεγάλη έμφαση στο να επιτευχθεί ταχεία ανάκαμψη, έτσι ώστε τα δημόσια έσοδα που θα προκύψουν να μας επιτρέψουν να πετύχουμε τους στόχους που έχουν τεθεί. Αποδίδουμε επίσης ιδιαίτερη έμφαση στις διαδικασίες εφαρμογής, οι οποίες πρέπει να εξορθολογιστούν και να αναβαθμιστούν.



Η δέσμευση του Ελληνικού λαού και της Νέας Δημοκρατίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ευρώ είναι ισχυρή και αμετάκλητη.



Η Νέα Δημοκρατία πιστεύει ότι η Ελλάδα μπορεί να βγει από την κρίση και να διασφαλίσει την κοινωνική της συνοχή.



Είμαστε αποφασισμένοι να το πετύχουμε.



Με εκτίμηση,

Αντώνης Κ. Σαμαράς

Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας»



http://dimotikosafari.blogspot.com/
Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____
Ο σιωπών δοκεί συναινείν!____ksipnistere1@gmail.com






kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

VIDEO Άλωσε το «Βελοντρόμ» ο Ολυμπιακός. Μαρσειγ Ολυμπιακός 0-1

Posted: 23 Nov 2011 01:54 PM PST

olympic marseille olympiakos 0 1
Το γκολ που χάρισε το πολυπόθητο τρίποντο στους Πειραιώτες πέτυχε η χρυσή αλλαγή του Βαλβέρδε, Γιάννης Φετφατζίδης στο 82'.





kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Οι οπαδοί της Μαρσέιγ σήκωσαν πανό για την ΑΕΚ...

Posted: 23 Nov 2011 01:47 PM PST


«Κιτρινόμαυρο» το Βελοντρόμ
Οι οπαδοί της Μαρσέιγ σήκωσαν πανό για την ΑΕΚ και φωνάζουν ελληνικά συνθήματα
Ο Ολυμπιακός δεν πρέπει να έχει παράπονο καθώς στο «Βελοντρόμ» νιώθει σαν να παίζει στην Ελλάδα. Οι Commando Ultra της Μαρσέιγ οι οποίοι είναι αδελφοποιημένοι με την Original 21 φρόντισαν για αυτό. Κατά την είσοδο των ομάδων η κορεογραφία στο πέταλο έγραφε:...
«Υπάρχει μόνο μια ομάδα στην Αθήνα: ΑΕΚ». Πέραν αυτού υπάρχουν πολλές σημαίες της Ένωσης ενώ ακούστηκε και ένα πολύ γνωστό ελληνικό σύνθημα κατά του Ολυμπιακού.


kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Τσάμπιονς Λιγκ, live: Μαρσέιγ-Ολυμπιακός 0-1 τελικό

Posted: 23 Nov 2011 01:43 PM PST



Το φιλμ του αγώνα
10' ΑΚΥΡΩΘΕΝ ΓΚΟΛ: Εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Χολέμπας, ο Μέλμπεργκ με ιδανική κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ήταν όμως οριακά ακάλυπτος και ο δεύτερος βοηθός του Ριτσόλι υπέδειξε το οφσάιντ
25' Χωρίς μεγάλη φάση η Μαρσέιγ, ωστόσο στο πρώτο 25λεπτο μετέφερε το παιχνίδι στην περιοχή του Ολυμπιακού, ψάχνοντας να βρει το κενό. Ο
Ολυμπιακός προσπάθησε να ανττεπιτεθεί, όμως οι ταχύτατοι αμυντικοί των Γάλλων έφταναν πάντα πρώτοι στην μπάλα
37' Μεγάλη διπλή ευκαιρία του Ολυμπιακού. Ο Μιραλάς πέρασε ολόκληρη την άμυνα της Μαρσέιγ, έκανε το διαγώνιο αριστερό σουτ, όμως ο Μανταντά απέκρουσε. Η μπάλα έφτασε στον Χολέμπας έξω από την περιοχή, ο διεθνής παίκτης έπιασε ένα δυνατό σουτ, η μπάλα κόντραρε και ο αρχηγός της Μαρσέιγ (ενώ ήταν σε αντίθετο βηματισμό) απέκρουσε εντυπωσιακά με το δεξί χέρι σε κόρνερ
39' Ο Μανιάτης έμεινε όρθιος παρά το μαρκάρισμα του Ντιαβαρά, έπιασε δυνατό συρτό σουτ, όμως με νέα τεράστια απόκρουση έδιωξε ο Μανταντά
50' Σέντρα του Αντρέ Αγιού από αριστερά, ο Ζορντάν Αγιού άλλαξε πορεία στην μπάλα, εκείνη έφτασε στον Βαλμπιουενά, αλλά το πλασέ του έδιωξε σε κόρνερ ο Μέγερι΄. Η φάση θύμισε πολύ εκείνη του γκολ της Μαρσέιγ στο Φάληρο
59' Ο Μιραλάς τσίμπησε την μπάλα μπροστά από τον Ντιαβαρά, βγήκε στο τετ α τετ, όμως και πάλι ο Μανταντά απέκρουσε εντυπωσιακά
62' Γρήγορη αντεπίθεση, ο Τζιμπούρ βρήκε στη μικρή περιοχή τον Μιραλάς, όμως ο Βέλγος υπό την πίεση του Ν'Κουλού δεν μπόρεσε να γυρίσει το σώμα του και να σουτάρει
72' Σέντρα του Αντρέ Αγιού από δεξιά, ο αμαρκάριστος Ντιαρά πήρε την κεφαλιά, όμως ο Μέγερι απέκρουσε με το αριστερό.
80' Ο Γέστε βρήκε χωρο και σούταρε, όμως ο Μανταντά μπλόκαρε εύκολα
82' ΓΚΟΛ (0-1): Ο Φραν Γέστε έδειξε την κλάση του με μία μαγική μπαλιά με εξωτερικό φάλτσο, ο Τζιμπούρ άφησε την μπάλα και ο Γιάννης Φετφατζίδης με άπιαστο αριστερό διαγώνιο σουτ άνοιξε το σκορ
86' Σέντρα από αριστερά, ο Ρεμί έκανε την κεφαλιά, όμως ο Μέγερι απέκρουσε με τα πόδια, στην επαναφορά ο Λούτσο Γκονσάλες προσπάθησε να σκοράρει με λόμπα, όμως ο Μαρκάνο έκοψε
87' Χέρι του Μιραλάς μέσα στην περιοχή, ο διαιτητής θεώρησε ότι ήταν εκτός ορίων και έδωσε φάουλ. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ζινιάκ, όμως ο Μέγερι μπλόκαρε

ΣΚΟΡΕΡ: 82' Φετφατζίδης
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Νίκολα Ριτσόλι (Ιταλός)
ΚΙΤΡΙΝEΣ: Ρεμί - Τοροσίδης

ΜΑΡΣΕΪΓ (Ντιντιέ Ντεσάν): Μανταντά, Καμπορέ, Τραορέ, Ν'Κουλού, Ντιαβαρά, Ντιαρά, Σεϊρού (Μπιά), Βαλμπιουενά (73' Λούτσο Γκονσάλες), Ρεμί, Α.Αγιού, Ζ.Αγιού (61΄Ζινιάκ)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ερνέστο Βαλβέρδε): Μέγερι, Τοροσίδης, Μαρκάνο, Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μανιάτης, Μοντέστο, Χολέμπας (75' Φετφατζίδης), Μιραλάς, Φουστέρ (55' Γέστε), Τζιμπούρ (88' Ποτουρίδης)



από..enet.

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Δείτε πως θα ήταν η Ποκαχόντας στην πραγματικότητα (pics)

Posted: 23 Nov 2011 01:42 PM PST























kamikazi

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Μίλαν - Μπαρτσελόνα Live streaming (21:45)

Posted: 23 Nov 2011 10:58 AM PST

Για να δείτε το παιχνίδι πατήστε στα παρακάτω Links




Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!


kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

ΠΑΡΑΞΕΝΑ:Το «καταραμένο ψωμί» που τρέλανε ολόκληρο χωριό

Posted: 23 Nov 2011 10:49 AM PST

ierosagon 172 200x133 ΠΑΡΑΞΕΝΑ:Το «καταραμένο ψωμί» που τρέλανε ολόκληρο χωριό  Ήταν 16 Αυγούστου 1951, όταν στο χωριό Pont-Saint-Esprit, της νοτιοανατολικής Γαλλίας, οι κάτοικοι άρχισαν να
παρουσιάζουν ομαδικές βασανιστικές παραισθήσεις!
Από τη μια στιγμή στην άλλη 250 άνθρωποι άρχισαν να διηγούνται ιστορίες για «τρομαχτικά τέρατα και φλόγες» που τους έκαναν επίθεση μέσα στη νύχτα!
Ένας 45χρονος αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει ουρλιάζοντας πως δεν άντεχε άλλο «τον πόνο που του προκαλούσαν τα φίδια που κατασπάραζαν την κοιλιά του»! Ένας άλλος, πήδηξε από το μπαλκόνι του δευτέρου ορόφου φωνάζοντας «είμαι αεροπλάνο», ενώ ένα 12χρονο κορίτσι προσπάθησε να στραγγαλίσει τη γιαγιά του!
Μια παρέα μαθητών έδειχναν σε όλους με καμάρι «τα κόκκινα λουλούδια που φύτρωναν στο σώμα» τους και την ίδια στιγμή ο δάσκαλός τους ικέτευε τους αστυνομικούς να του «ξαναβάλουν την καρδιά στη θέση της», γιατί είχε πέσει στο πάτωμα!
Συνολικά 5 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους εκείνες τις ημέρες, δεκάδες οδηγήθηκαν σε ψυχιατρικές κλινικές, ενώ σε τουλάχιστον 120 άτομα χορηγούνταν για χρόνια ψυχοφάρμακα!
Οι γιατροί που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν την κατάσταση, έκαναν αμέσως τη διάγνωση: δηλητηρίαση από έναν παραισθησιογόνο μύκητα, που υπήρχε μέσα στο αλεύρι σικάλεως το οποίο χρησιμοποιήθηκε για την παρασκευή ψωμιού.
Το «καταραμένο ψωμί», που άθελά του έφτιαξε ο φούρναρης του χωριού, ήταν ο ένοχος για την συμφορά που είχε χτυπήσει το Pont-Saint-Esprit. Και παρέμεινε «ένοχος», για 50 ολόκληρα χρόνια!
Η CIA πίσω από τις μαζικές παραισθήσεις!
Μόλις την προηγούμενη εβδομάδα ένας αμερικανός δημοσιογράφος, o H. P. Albarelli Jr., παρουσίασε μία εντελώς διαφορετική εκδοχή για το «καταραμένο ψωμί»! Σύμφωνα με την έρευνά του, το ψωμί ήταν πράγματι «δηλητηριασμένο» αλλά τη CIA!
Η αμερικανική μυστική υπηρεσία πραγματοποιούσε ένα άκρως απόρρητο πείραμα σε συνεργασία με την υπηρεσία του αμερικανικού στρατού, SOD.
Ο Αμερικανός δημοσιογράφος έφερε στο φως στοιχεία που δείχνουν πως με εντολή της CIA, στο ψωμί του τοπικού φούρνου είχε προστεθεί το παραισθησιογόνο ναρκωτικό LSD ως μέρος ενός πειράματος ελέγχου του μυαλού.
Η θεωρία αυτή βασίζεται σε απόρρητα έγγραφα της CIA, που κατάφερε να εξασφαλίσει ο Albarelli, στην προσπάθειά του να ερευνήσει την περίεργη αυτοκτονία ενός βιοχημικού που εργαζόταν στην υπηρεσία του Αμερικανικού Στρατού, SOD. Ο επιστήμονας είχε πέσει από το παράθυρο του 13ου ορόφου δύο χρόνια μετά την υπόθεση του «καταραμένου ψωμιού».
Από τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής δεν προκύπτει εμπλοκή των γαλλικών μυστικών υπηρεσιών στο «πείραμα ελέγχου του μυαλού». Μάλιστα, σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα, Γάλλοι διπλωμάτες έχουν ήδη ζητήσει από τη CIA να πάρει θέση για τις αποκαλύψεις.
pyles.tv


kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Κανονικά και με περιγραφή το Μαρσέιγ - Ολυμπιακός

Posted: 23 Nov 2011 10:46 AM PST

Κανονικά και με περιγραφή το Μαρσέιγ - Ολυμπιακός
Κανονικά και με περιγραφή θα μεταδοθεί η αναμέτρηση της Μαρσέιγ με τον Ολυμπιακό για το Champions League από τη ΝΕΤ.
Η διοίκηση της κρατικής τηλεόρασης ζήτησε άδεια από την ΕΣΗΕΑ, για να υπάρξει περιγραφή στην αναμέτρηση του «Βελοντρόμ», προκειμένου να αποφύγει το πρόστιμο από την ΤΕΑΜ.
Το αίτημα έγινε δεκτό και έτσι το αποψινό παιχνίδι των Πειραιωτών στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση θα έχει περιγραφή.
Zougla.gr


kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Το απόλυτο ανδρικό gadget

Posted: 23 Nov 2011 10:43 AM PST



Γιατί πρέπει να είσαι πάντα σε... ετοιμότητα




Πηγή : Newsbeast.gr

Read more:

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Η Micaela Schaefer σε μια εντυπωσιακή εμφάνιση , μας αποκάλυπτει το στήθος της

Posted: 23 Nov 2011 10:40 AM PST


Η Micaela Schaefer φόρεσε ένα από τα εντυπωσιακότερα ''ρούχα'' που έχουμε δει ποτέ..!!!












kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Ο άνδρας με τις μεγαλύτερες πατούσες, μέγας γυναικοκατακτητής!

Posted: 23 Nov 2011 10:38 AM PST



Χαμό στο γυναικείο πληθυσμό προκαλεί ένας Βρετανός ο οποίος έχει τις μεγαλύτερες πατούσες της χώρας!



Ο λόγος για τον 19χρονο Carl Griffiths ο οποίος φορά νούμερο παπουτσιού (21 για τη Βρετανία) τη στιγμή που ο μέσος Βρετανός έχει νούμερο 9.

Ο ίδιος μιλώντας στη Sun επιβεβαίωσε τον αστικό μύθο (;) σχετικά με την αναλογία πατούσας και πέους. "Μπορώ να το επιβεβαιώσω! Ήδη έχω περισσότερες από 30 ολοκληρωμένες σχέσεις", είπε γεμάτος περηφάνια.

"Οι γυναίκες ένας πράγμα θέλουν από μένα. Σε αυτή τη φάση της ζωής μου δε με χαλάει καθόλου. Αυτό που λένε για τους άνδρες με τις μεγάλες πατούσες ισχύει", είπε ο 19χρονος και ο νοών νοείτο.


Παρά τα πλούσια προσόντα του -όπως ο ίδιος ισχυρίζεται- και τις δεκάδες κατακτήσεις, δεν έχει σταθερό δεσμό. Μπορεί στο ύψος να είναι λίγους πόντους κοντύτερος από τον Peter Crouch, παίκτη της Stoke City, ωστόσο οι πατούσες του είναι πολύ μεγαλύτερες, 36,8 εκατοστά.

Ο Carl από τότε που θυμάται τον εαυτό του είχε πάντα μεγάλα άκρα. "Μεγάλωνα τόσο γρήγορα που η μητέρα μου έπαιρνε καινούργια παπούτσια κάθε τρεις και λίγο. Κάθε χρόνο μπορεί να άλλαζα μέχρι και τρια ζευγάρια", προσέθεσε.

Ο 19χρονος είναι παίκτης του ράγκμπι και για τα παπούτσια κάνει ειδική παραγγελία από την Αμερική καθώς στη Βρετανία δε μπορεί να βρει.


Πηγή : Cosmo.gr

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Λίλα Κυριαζοπούλου : Eίναι πισωκίνητη... και μας αρέσει !

Posted: 23 Nov 2011 10:32 AM PST


Ακολουθούν περισσότερες αποκαλυπτικές φωτογραφίες...






Σας άρεσε το άρθρο ? Κάντε LIKE !

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Πως να καταλάβεις αν είναι καλή στο … κρεβάτι !!

Posted: 23 Nov 2011 10:29 AM PST





















Ή
γυναίκα ή είναι περιπετειώδεις στο κρεβάτι ή δεν είναι; Ή είναι ανοιχτή
σε άλλα κόλπα ή δεν είναι. Το θέμα, όμως, είναι εσύ πως θα το μάθεις….




ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ


Σας άρεσε το άρθρο ? Κάντε LIKE !


kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Απίστευτες φωτογραφίες που σε ταξιδεύουν δεκαετίες πριν το Photoshop!

Posted: 23 Nov 2011 10:25 AM PST



Και όμως οι παρακάτω φωτογραφίες δεν είναι προϊόν photoshop! Όσο και αν φαίνεται απίστευτο η Αμερικανίδα φωτογράφος, Sandy Skoglund, δημιούργησε αυτά τα μικρά "έργα τέχνης" φτιάχνοντας εξαιρετικά περίπλοκα σκηνικά.

Φυσικά, χρειάστηκαν αρκετοί μήνες, ώστε να ολοκληρωθεί το project αυτό.


Η Sandy Skoglund, γεννήθηκε στο Quincy της Μασσαχουσέτης, το 1946, ενώ σπούδασε ιστορία της τέχνης και studio art, στο Smith College του Northampton.


Το 1972 μετακόμισε στη Νέα Υόρκη, όπου άρχισε να δουλεύει σαν εννοιολογική καλλιτέχνης.


Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες με φαγητά, παρουσιάστηκαν από την Sandy, το 1978.
Πηγή: cosmo


TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές