Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

www.tsekouratoi.gr


www.tsekouratoi.gr


6 βήματα για να κάνετε το παιδί σας να φάει λαχανικά!

Posted: 07 Nov 2012 03:09 PM PST


1. Ξεκινήστε το γεύμα με σαλάτα. Προσπαθήστε να την κάνετε όσο...






πιο ευπαρουσίαστη και ευφάνταστη μπορείτε.

Σερβίρετε σε μικρό μπωλάκι τα αγαπημένα του λαχανικά και σταδιακά αυξάνετε την ποσότητα και την ποικιλία των λαχανικών, ανακατεύοντας εκείνα που προτιμά με άλλα που αποφεύγει.



2. Σερβίρετε σε μικρό μπωλάκι τα αγαπημένα του λαχανικά και σταδιακά αυξάνετε την ποσότητα και την ποικιλία των λαχανικών, ανακατεύοντας εκείνα που προτιμά με άλλα που αποφεύγει.



3. Εμπλουτίστε τα μαγειρευτά φαγητά με έξτρα λαχανικά. Για παράδειγμα, μαγειρέψτε κρέας ή κοτόπουλο με κολοκυθάκια, φασολάκια, μελιτζάνες ή προσθέστε στο λεμονάτο καρότα, μανιτάρια και πιπεριές.



4. Μην επιμένετε να φάει το παιδί σας τα λαχανικά του με το ζόρι. Αντί για αυτό ανακατέψτε τα με άλλα λαχανικά ή τρόφιμα που του αρέσουν. Αν και πάλι τα αφήσει μην το σχολιάσετε, αλλά επαναλάβετε σε επόμενο γεύμα. Πολλές φορές το παιδί χρειάζεται να εκτεθεί πάνω από 20 φορές σε ένα τρόφιμο προκειμένου να το δοκιμάσει.



5. Είναι χρήσιμο με κάθε ευκαιρία να εμπλέκετε το παιδί σας στη διαδικασία προετοιμασίας του γεύματος ειδικά για πιάτα όπως η σαλάτα. Αφήστε το να πειραματιστεί υπό την εποπτεία σας με σχέδια κοπής και συνδυασμούς χρωμάτων και δοκιμάστε από κοινού το αποτέλεσμα.



6. Εφαρμόστε το 'κάνε ότι κάνω' και όχι το 'κάνε ότι λέω'. Οι γονείς αποτελούν καθοριστικό πρότυπο για το παιδί, οπότε οι συμπεριφορές σας θα το βοηθήσουν να κάνει σημαντικές αλλαγές στον τρόπο ζωής του. Και μην ξεχνάτε πως οι πράξεις είναι ισχυρότερες και πιο αποτελεσματικές από τις λεκτικές νουθεσίες, οι οποίες μάλλον αυξάνουν τις αντιστάσεις, παρά βοηθούν.



iatronet.gr








ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Ο άνθρωπος με το μεγαλύτερο χρέος στον πλανήτη!

Posted: 07 Nov 2012 03:04 PM PST

 Ονομάζεται Ζερόμ Κερβιέλ, είναι πρώην
χρηματιστής της Societe Generale και...

χρωστάει ποσό που αγγίζει τα 6,3 δις δολάρια από απάτες, καθώς κέρδιζε εκατομμύρια δολάρια χωρίς κανείς να το γνωρίζει, εκτελώντας αξιόπιστες – φαινομενικά – χρηματιστηριακές συναλλαγές μέσω πλαστών e-mail από διάφορους υπολογιστές τους οποίους χάκερς είχαν μετατρέψει σε τέλεια «εργαλεία» για τους συγκεκριμένους σκοπούς.



Το ενδεχόμενο προσωπικής ζημιάς ήταν στο παιχνίδι, αλλά όταν πραγματικά βγήκε χαμένος, βρέθηκε με χρέος 6 δις δολαρίων που αντιστοιχούσαν σε δόλιες συναλλαγές από την περίοδο 2007-2008 στην γαλλική τράπεζα. Ο ίδιος έχει πάρει απόφαση να καλύψει τις ζημιές με την αποφυλάκισή του. Ήδη εξέτισε το τρίτο έτος στη φυλακή και το δικαστήριο έκανε πρόσφατα δεκτή την έφεση που είχε ασκήσει.



athensvoice.gr


ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ANEKΔΟΤΟ: Ψάρεμα ή Sex;

Posted: 07 Nov 2012 02:59 PM PST

 Τέσσερις παντρεμένοι άντρες πήγαν για ψάρεμα...


Μετά από λίγο άρχισαν να συζητούν μεταξύ τους.



1ος: Δεν θα πιστέψετε τι έπρεπε να κάνω για να μπορέσω να έρθω για ψάρεμα αυτό το Σαββατοκύριακο!



Υποσχέθηκα στην γυναίκα μου ότι θα βάψω όλο το σπίτι μέχρι το επόμενο Σαββατοκύριακο!



2ος: Αυτό δεν είναι τίποτα! Εγώ έπρεπε να της υποσχεθώ ότι.... θα χτίσω μια καινούρια πέργκολα για την πισίνα.



3ος: Καλά, με δουλεύετε; Εγώ της υποσχέθηκα ότι θα κάνω πλήρη ανακαίνιση στην κουζίνα, συμπεριλαμβανομένων και των ηλεκτρικών συσκευών...



4ος: Εγώ παιδιά, έβαλα το ξυπνητήρι σήμερα το πρωί να χτυπήσει στις 5:30, κι όταν άρχισε να βαράει, γυρίζω στην γυναίκα μου και της λέω :



Ψάρεμα ή Sex; Και μου απαντά: Πάρε ένα πουλόβερ μαζί σου.



tsekouratoi.gr


ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΕΛΕΟΝΩΡΑ ΜΕΛΕΤΗ Ο εφιάλτης που έζησε και της πάγωσε το χαμόγελο..

Posted: 07 Nov 2012 02:54 PM PST




Ένας εφιάλτης που έζησε το βράδυ της Τρίτης η δημοφιλής παρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη στάθηκε η αφορμή να της "παγώσει" το χαμόγελο και το καρδιοχτύπι της να χτυπήσει κόκκινο.

Μια βραδιά «άγρια» για την ίδια με αποτέλεσμα να της ταράξει όλο της το είναι.

Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά τους. Το βράδυ της Τρίτης έπεσε να κοιμηθεί και στη μέση περίπου της βραδιάς είδε ένα τρομακτικό όνειρο που την ξύπνησε. Την επόμενη ημέρα, δηλαδή το μεσημέρι της Τετάρτης, η παρουσιάστρια θέλησε να μοιραστεί τα όσα έζησε με τους τηλεθεατές της. Κι άρχισε να περιγράφει το όνειρο της ζωντανά στην εκπομπή της, «Μεσημεριανή Μελέτη».

Η πλοκή του ονείρου ήθελε, κατά τη διάρκεια μιας εκπομπής της, τον αρχισυντάκτη της, Θέμη Μάλλη, να παθαίνει κάτι και να φεύγει από τη ζωή.

Αυτό το όνειρο είχε σαν αποτέλεσμα να ταραχτεί η Ελεονώρα Μελέτη και να ξυπνήσει τρέμοντας.

Μάλιστα, η πρώτη κίνησή της, το πρωί της Τετάρτης, όταν έφτασε στις εγκαταστάσεις του Star ήταν να ρωτήσει πώς είναι η υγεία του καλού της φίλου και συνεργάτη της, ο οποίος φυσικά ήταν μια χαρά.


pistepseto.gr

ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Δείτε ποιους κρατά στην αγκαλιά της..

Posted: 07 Nov 2012 02:49 PM PST



Μια πολύ τρυφερή φωτογραφία ανέβασε
σήμερα..
στο λογαριασμό της στο Twitter η Κατερίνα Καινούργιου.

Η παρουσιάστρια έχει ανοίξει την αγκαλιά της, για να φωλιάσουν δυο πολύ καλοί της φίλοι και δείχνει πολύ χαρούμενη για τη ζεστασιά που τους προσφέρει. Θέλετε να μάθετε ποιοι είναι οι τυχεροί;

Είναι δυο πανέμορφα σκυλάκια, που δείχνουν να έχουν ιδιαίτερα παιχνιδιάρικη διάθεση, έτοιμα να ανακαλύψουν όλα τα μυστικά του... μπούστου της όμορφης Κατερίνας.


Η φωτογραφία έχει συγκεντρώσει ήδη πολλά twits θαυμασμού από τους φίλους της.



kamikaze.gr
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Δείτε γιατί άρχισε να ουρλιάζει η Φαίη Σκορδά!

Posted: 07 Nov 2012 02:44 PM PST


Η Φαίη Σκορδά σήμερα στην πρεμιέρα της κατατρόμαξε..


Κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Πρωινό mou» και την ώρα που συζητούσαν στο πάνελ, η Φαίη Σκορδά ούρλιαξε γιατί φοβήθηκε μία κατσαρίδα!

Γι' αυτό όμως ευθύνεται ο άντρας της, Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος είπε χαρακτηριστικά: «Η Φαίη παιδιά σε όλες τις συσκέψεις μας λέει πώς να κάνουμε τους καλεσμένους να τρομάξουν... Άρπατει τώρα». Φυσικά η κατσαρίδα ήταν ψεύτικη.
Πηγή: gossip-tv.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Επιδείνωση του καιρού με καταιγίδες, βοριάδες και κρύο

Posted: 07 Nov 2012 02:39 PM PST

 Πρόσκαιρη μεταβολή του καιρού με καταιγίδες,
ισχυρούς βοριάδες και σημαντική πτώση της θερμοκρασίας αναμένεται από σήμερα...

και από τα βόρεια, σύμφωνα με έκτακτο δελτίο που εξέδωσε η ΕΜΥ.



Η μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας θα είναι αισθητή κυρίως αύριο με τις ελάχιστες τιμές νωρίς το πρωί να φτάνουν κοντά στους 0 βαθμούς Κελσίου στη βορειοδυτική Ελλάδα. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν σε ορεινές περιοχές της βόρειας και κεντρικής Ελλάδας, με υψόμετρο πάνω από τα 1.700 μέτρα.



Οι ενισχυμένοι βοριάδες θα φτάσουν σήμερα 8 και αύριο Πέμπτη τοπικά στο Αιγαίο τα 9 μποφόρ. Οι άνεμοι θα είναι ιδιαίτερα έντονοι και στην Αττική, ιδίως στις ανατολικές περιοχές.



Ειδικότερα, για σήμερα από αργά το απόγευμα προβλέπονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε περιοχές της κεντρικής Μακεδονίας, στη Θεσσαλία, τις Σποράδες, τα νησιά του βορείου Αιγαίου, βαθμιαία στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την ανατολική και νότια Πελοπόννησο και κατά τη διάρκεια της νύχτας στις Κυκλάδες.



Για αύριο Πέμπτη, από τις πρώτες πρωινές ώρες οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα επηρεάσουν και τα υπόλοιπα νησιά του Αιγαίου, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα, βαθμιαία όμως και από τα βόρεια τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στα νοτιοανατολικά.



ethnos.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Το λόττο τους έδωσε 112 εκατ. δολάρια!

Posted: 07 Nov 2012 02:34 PM PST


Τέσσερις Αυστραλοί έγιναν
πολυεκατομμυριούχοι προχθές χάρη στο λόττο...






Συνολικά, ο πρώτος λαχνός μοίρασε 112 εκατομμύρια δολάρια, το μεγαλύτερο ποσό στην ιστορία της χώρας. Δύο εκ των νικητών προέρχονται από τη Βικτώρια, ένας από την Κουινσλάνδη και ένας από τη Νέα Νότια Ουαλία, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο.



Εκτός, όμως, από τους τέσσερις υπερτυχερούς, άλλοι 64 λιγότερο τυχεροί θα μοιραστούν τα χρήματα της δεύτερης κατηγορίας που κυμαίνονται γύρω στις 400.000 δολάρια.



Real.gr 










ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΣΟΚ: Έπνιξε την κόρη της από αγάπη!

Posted: 07 Nov 2012 02:29 PM PST


Η 31 χρόνων  Chantelle Blake υπέφερε χρόνια
από παραισθήσεις και φανταζόταν ότι...
οι γείτονες της την κυνηγούν. Έτσι νομίζοντας πως η κόρη της βρίσκεται σε κίνδυνο έβαλε ένα μαξιλάρι στο κεφάλι της και το έσφιξε τόσο, μέχρι που η μικρούλα ξεψύχησε!








kamikaze.gr
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΣΟΦΙΑ ΠΑΘΕΚΑ Σοκαριστική δήλωση: "Ο πατέρας μου πέθανε στα χέρια μου"

Posted: 07 Nov 2012 02:24 PM PST

Συγκλονιστική είναι η εξομολόγηση της
γνωστής γυμνάστριας Σοφίας Παθέκα, σε εφημερίδα, λίγες ημέρες μετά τον άδικο χαμό του πολυαγαπημένου της πατέρα.
Περιγράφει με γλαφυρό τρόπο τις τελευταίες στιγμές που έζησε μαζί του, λίγο πριν φύγει από τη ζωή, νικημένος από τον καρκίνο.
Η Σοφία Παθέκα μιλώντας στην «Espresso» περιέγραψε λεπτό προς λεπτό τις τελευταίες στιγμές του πατέρα της, ο οποίος πέθανε στην αγκαλιά της:
«Είναι η πιο συνταρακτική στιγμή στη ζωή ενός παιδιού, όταν έρχεται η στιγμή ν΄αποχαιρετήσει για πάντα τον γονιό του. Έτυχε να είμαι μπροστά τη στιγμή που άφησε την τελευταία του ανάσα και αυτή είναι μια εικόνα που θα κουβαλάω σε όλη μου τη ζωή. Ο μπαμπάς μου, έφυγε στην αγκαλιά μου και στα χέρια της μητέρας μου. Παρακολουθούσαμε τις τελευταίες του στιγμές σαν θεατρική παράσταση. Βλέπαμε το οξυγόνο να κατεβαίνει καλπάζοντας και την ανάσα του να στερεύει. Το τέλος είχε φτάσει και είχε περάσει πλέον στα χέρια του θεού».






radar.gr
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω  

Τη βίασε και μετά της ζήτησε...

Posted: 07 Nov 2012 02:19 PM PST

Φοιτήτρια στις ΗΠΑ, αφού κατήγγειλε το βιασμό της από ένα νεαρό, αποκάλυψε μια φοβερή λεπτομέρεια...


Όπως ισχυρίζεται ο 19χρονος Ντεμάρκο Μάιλς, από το Ρόουντ Άιλαντ, τη βίασε την περασμένη Παρασκευή το απόγευμα στο δωμάτιο της εστίας όπου εκείνη διέμενε. Φεύγοντας, της έγραψε σε ένα χαρτί το μικρό του όνομα και τον αριθμό του κινητού του τηλεφώνου, σε περίπτωση που εκείνη ήθελε να ξαναβρεθούν.
Ο ίδιος δήλωσε στους αστυνομικούς ότι δεν βίασε την 19χρονη φοιτήτρια, καθώς εκείνη συναίνεσε στη σεξουαλική πράξη, ωστόσο η κοπέλα υποστηρίζει ότι τη χτύπησε και καθ'όλη τη διάρκεια του βιασμού κρατούσε ένα μαχαίρι στο λαιμό της.







newsbomb.gr


ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω  

ΚΑΤΙΑΝΑ ΜΠΑΛΑΝΙΚΑ Δείτε πόσο κούκλος είναι ο γιος της

Posted: 07 Nov 2012 02:14 PM PST


Δείτε τον γοητευτικό γιο της ηθοποιού
Κατιάνας Μπαλανίκα και του γνωστού επιχειρηματία Στηβ Κακέτση, τον 35χρονο Μάκη Κακέτση.
Όσο μεγαλώνει όλο και περισσότερο μοιάζει στη δημοφιλή μητέρα του. Τον περασμένο Ιούλιο παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, την Μαρία στην Κέρκυρα. Η νύφη είχε φτάσει με καΐκι στην εκκλησία.
Αυτός είναι λοιπόν ο γιος της ηθοποιού!
Η ίδια μάλιστα σε παλαιότερη συνέντευξη της για το αν ήταν χαλαρή ως μητέρα απέναντι του ή αυστηρή, είχε δηλώσει: "Για να μην κάνω τα στραβά στο παιδί μου, γιατί ήταν και μοναχογιός, ήμουν πολύ αυστηρή. Ο γιος μου είναι 34 ετών".









radar.gr





ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω  

Δείτε πώς είναι σήμερα η «Μαρούσκα» από το σίριαλ «Δύο Ξένοι»

Posted: 07 Nov 2012 02:09 PM PST


Ποιος δεν θυμάται την Ρωσίδα «Μαρούσκα» την
οικιακή βοηθό της Ντένης Μαρκορά, που ήταν πάντα στο πλευρό της..

Πώς είναι σήμερα η «Μαρούσκα» ή η κατά κόσμο Καλλιόπη Ταχτσόγλου 15 χρόνια αργότερα;

Δείτε φωτογραφίες..











kamikaze.gr
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Τι λένε τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 8/11;

Posted: 07 Nov 2012 02:04 PM PST


Τα Ζώδια Σήμερα 8 Νοέμβριου 2012






Κριός


21/3-20/4


Ανοίγει ο δρόμος για να προχωρήσεις πάρα πολλά πράγματα, φίλε Κριέ, που μέχρι τώρα βρίσκονταν σε στασιμότητα. Σήμερα θα έχεις πολλές ευκαιρίες για να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Μην τις αφήσεις ανεκμετάλλευτες. Η επικοινωνία σου θα είναι στο μέγιστό της βαθμό. Θα λες τα πράγματα με το όνομά τους και θα ξέρεις τι ζητάς. Μπορείς να περάσεις το βράδυ σου χαλαρά, κάνοντας τα σχέδιά σου για το μέλλον και αφιερώνοντας χρόνο στους δικούς σου ανθρώπους.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στη σχέση σου, αν είσαι Κριός, φρόντισε να δεις μερικές καταστάσεις με περισσότερη ψυχραιμία. Μην βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα και προπάντων μην νευριάζεις. Αν σε έχει κουράσει η μοναξιά, μην απογοητεύεσαι, αφού εκεί που δεν το περιμένεις θα έρθει αυτό που προσμένεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Μέτρησε τα υπέρ και τα κατά στη δουλειά σου, αγαπητέ Κριέ, και μετά προχωράς στις αλλαγές που θέλεις να κάνεις. Πρέπει να ακολουθήσεις ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα και να μείνεις πιστός στην τήρησή του. Στα οικονομικά, πρόσεξε με κινήσεις που θα κάνεις, να μην βγεις εκτός προγραμματισμού.






Ταύρος


21/4-20/5


Κάποια γεγονότα και ειδήσεις, αγαπητέ Ταύρε, θα σε αναγκάσουν σήμερα να αλλάξεις το πρόγραμμά σου. Επίσης ίσως χρειαστεί να αλλάξεις πορεία, για να αντιμετωπίσεις τις εξελίξεις. Θα πρέπει να δεις τα πράγματα με περισσότερο ρεαλισμό, αλλιώς θα μπλεχτείς και θα αποκτήσεις προβλήματα χωρίς να υπάρχει λόγος. Κάποια σχέδια που ήταν σε εκκρεμότητα, θα δρομολογηθούν και θα έχεις την επιτυχία που περίμενες, καθώς θα ηρεμήσεις και θα δεις τα πράγματα από άλλη σκοπιά.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Ο ερωτισμός και η καλή σου διάθεση, φίλε Ταύρε, θα σου εξασφαλίσουν απόψε μία βραδιά ιδανική ερωτικά, για σένα και το σύντροφό σου. Και αν ακόμη στα αισθηματικά σου επικρατεί το απόλυτο κενό, μην το βάζεις κάτω, γιατί με την γοητεία που σου χαρίζει αυτό το διάστημα η θέση της Αφροδίτης στο Ζυγό, ακόμα κι αν δεν βρεις το άλλο σου μισό, σίγουρα κάποιο άτομο θα σε γοητεύσει και θα θελήσεις να περάσεις περισσότερο χρόνο μαζί του.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Ταύρος, δεν θα υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα στη δουλειά σου, αν εξαιρέσουμε κάποια θέματα, που παραμένουν ακόμη σε στασιμότητα. Με τον ανάδρομο Ερμή στον Τοξότη να σε επηρεάζει αρνητικά όμως, δεν έχεις και πολλές πιθανότητες να τα λύσεις. Φρόντισε λοιπόν να μείνεις συγκεντρωμένος στους στόχους σου και θα δεις ότι όλα θα πάνε καλά. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα από πλευράς εσόδων, ενώ τα έξοδα συνεχίζονται.





Δίδυμοι
21/5-21/6

Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, θα έχεις μεγάλο δυναμισμό και ενεργητικότητα. Θα μπορείς να ξεπεράσεις οποιαδήποτε δυσκολία ενδέχεται να παρουσιαστεί, με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από τις θετικές όψεις της Σελήνης και του Ερμή με τον Κρόνο. Φρόντισε να κάνεις σωστό προγραμματισμό για αυτά που θέλεις να τακτοποιήσεις και προσπάθησε να διώξεις το άγχος που έχεις, για υποθέσεις που είναι σε στασιμότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Δίδυμος, θα προκύψουν κάποια προβλήματα που δεν τα περίμενες. Πρέπει να προσέχεις σε συζητήσεις που θα κάνεις με τον σύντροφό σου, γιατί οι ισορροπίες μεταξύ σας σήμερα θα είναι ευαίσθητες. Σε εσένα που δεν έχεις βρει ακόμη κάτι αξιόλογο στην ζωή σου, η θέση της Αφροδίτης στο φιλικό Ζυγό, σου χαρίζει εύνοια και πραγματοποιεί την επιθυμία σου για μια καινούργια γνωριμία.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Μην πάρεις σήμερα αποφάσεις στον επαγγελματικό σου τομέα, φίλε Δίδυμε, αν δεν έχεις βάλει σωστές βάσεις, σε κάτι που αφορά στα μελλοντικά σου σχέδια. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι άσχημα, αλλά πρέπει να περιορίσεις τα έξοδα που κάνεις και τον τελευταίο καιρό είναι αρκετά.





Καρκίνος
22/6-22/7

Τη σημερινή Πέμπτη θα παρουσιαστούν ευκαιρίες, που πρέπει να εκμεταλλευτείς, αγαπητέ Καρκίνε, για να μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους που έχεις βάλει. Αρκεί να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και να μην παρασυρθείς σε λάθη, που αργότερα θα δυσκολευτείς να διορθώσεις. Φρόντισε να προγραμματιστείς και να ζητήσεις τη γνώμη ατόμων που εμπιστεύεσαι. Οι προθέσεις σου είναι τόσο καλές, που είναι βέβαιο ότι θα σε βοηθήσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Καρκίνος, θα πρέπει να προσέχεις αυτά που λες και κάνεις, γιατί αλλιώς μπορεί να προκαλέσεις τον εκνευρισμό του συντρόφου σου. Αν βρίσκεσαι σε περίοδο μοναξιάς και αναζητάς μία μόνιμη σχέση, την περίοδο αυτή ευνοούνται τα φλερτ και οι νέες γνωριμίες. Αποκάλυψε τον αισθησιασμό σου και τρέλανε τους πάντες!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, φίλε Καρκίνε, καλό θα είναι να έχεις προγραμματιστεί αρκετά σε συζητήσεις που μπορεί να γίνουν, για κάποια αλλαγή σχεδίων. Στα οικονομικά σου φρόντισε να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και μην κάνεις αυτή την περίοδο καινούργια ανοίγματα.






Λέων
23/7-23/8

Σήμερα, αγαπητέ Λέων, μπορεί να ανταμειφθείς γενναιόδωρα, αν βέβαια βρεις τον χρόνο να εκφράσεις την φαντασία και τα όνειρά σου. Δυστυχώς, συνήθως καταναλώνεσαι στις υποχρεώσεις και τα τρεχάματα που έχεις. Αναζήτησε μια καλλιτεχνική διέξοδο, μέσω της οποίας θα μπορέσεις να διοχετεύσεις τη δημιουργικότητα και την ψυχολογική σου διάθεση. Η τέχνη, τα όνειρα και οι πνευματικές αναζητήσεις ευνοούνται ιδιαίτερα αυτήν την Πέμπτη, με την Σελήνη να πραγματοποιεί θετικές όψεις με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα και να επηρεάζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στη σχέση σου, αν είσαι Λέων, ίσως να προκύψουν εντάσεις και γι' αυτό θα ευθύνεσαι εσύ. Καλό είναι να μην φέρνεις στο σπίτι τον εκνευρισμό σου από άλλες καταστάσεις. Αν αυτό το διάστημα είσαι χωρίς ερωτική παρέα, κινήσου με τον δικό σου ξεχωριστό τρόπο και σίγουρα θα προκύψει μία επικοινωνία και μία συνάντηση, που θα σου δώσουν απίστευτη ικανοποίηση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Σήμερα στη δουλειά μπορείς να κλείσεις καινούργιες συμφωνίες και να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος, φίλε Λέων. Στα οικονομικά σου δεν θα πρέπει να κάνεις καινούργια ανοίγματα και να αποφύγεις άσκοπες αγορές, που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.





Παρθένος
24/8-22/9

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, θα προσπαθήσεις να λύσεις κάποιες προβληματικές καταστάσεις, που μέχρι τώρα σε καταπιέζουν και σε κουράζουν ψυχικά. Ταυτόχρονα, νοιώθεις έντονο εκνευρισμό, για υποθέσεις που είναι σε στασιμότητα. Απόφυγε την ένταση, γιατί ίσως οδηγηθείς σε κινήσεις, που δεν θα είναι καθόλου συμφέρουσες για σένα. Μείνε απόλυτα συγκεντρωμένος στους στόχους σου και μην παρεκκλίνεις για κανέναν λόγο.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις σε άλλους τομείς δεν σε αφήνουν να δοθείς ολοκληρωτικά στο σύντροφό σου και να του εκφράσεις τα συναισθήματά σου, φίλε Παρθένε. Η ημέρα όμως θα φέρει ερωτική εύνοια και σε σένα που δεν έχεις βρει ακόμα το άλλο σου μισό. Δώσε την ευκαιρία σε κάποιο άτομο να σε πλησιάσει και να σου δείξει τις προθέσεις του… Που ξέρεις, ίσως να είναι αυτό που πάντα περίμενες!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Παρθένος, σήμερα θα γίνουν κάποιες θετικές αλλαγές στη δουλειά σου. Μην ανακοινώσεις σχέδια που μπορεί να έχεις για το μέλλον, αν πρώτα δεν βεβαιωθείς για την πορεία τους. Στα οικονομικά σου, οι προσπάθειες που κάνεις για την αύξηση των εσόδων σου αρχίζουν και αποδίδουν και θα φτάσεις σε πολύ ικανοποιητικά επίπεδα.





Ζυγός
23/9-22/10

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, φρόντισε να τελειώνεις τις δραστηριότητες που έχεις όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Προσπάθησε να δεις πιο πρακτικά τα θέματα που σε απασχολούν και μην κολλάς στις λεπτομέρειες, που δεν έχουν καμία σημασία. Ένα άτομο από το οικογενειακό σου περιβάλλον θα ζητήσει την βοήθειά σου και οφείλεις να την προσφέρεις, όσο πιεσμένος και αν νιώθεις χρονικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ζυγός, να περιμένεις πολλές ευχάριστες εκπλήξεις από το σύντροφό σου. Εξωτερίκευσε τα συναισθήματά σου και δείξε μεγαλύτερο αυθορμητισμό. Αν ανήκεις στους ελεύθερους του ζωδίου, με την καλή διάθεση που έχεις και με την εύνοια της Αφροδίτης από το ζώδιό σου, θα έλκεις ερωτικά αυτούς που θέλεις, σαν μαγνήτης.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Φίλε Ζυγέ, προσπάθησε να αποφύγεις τα μεγάλα ρίσκα στη δουλειά σου αυτήν την Πέμπτη. Επίσης, μην προσπαθήσεις να αλλάξεις κάποια πράγματα. Οι ανταγωνιστές σου θα προσπαθήσουν να σου βάλουν εμπόδια στην πορεία σου και πρέπει να είσαι πολύ προσεχτικός με αυτούς που συναναστρέφεσαι. Τα οικονομικά σου θα έχουν στασιμότητα. Φρόντισε να κινηθείς ανάλογα, σε κάποιες καταστάσεις που θα σου παρουσιαστούν.





Σκορπιός
23/10-22/11

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, θα θέλεις να κάνεις σημαντικές αλλαγές σε τομείς και θέματα, που μέχρι τώρα σε κούραζαν ψυχικά. Θα παρουσιαστούν μια σειρά από ευκαιρίες, που θα είναι άκρως συμφέρουσες για τους μελλοντικούς σου στόχους. Θα σε απασχολήσουν έντονα κάποια οικογενειακά ζητήματα και η διευθέτησή τους. Μείνε εγκρατής και προσγειωμένος, για να βρεις τις καλύτερες λύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Με τις τόσες ευθύνες που έχεις στους διάφορους τομείς της ζωής σου, φίλε Σκορπιέ, θα παραμελήσεις λίγο τη σχέση σου. Φρόντισε να αλλάξεις τακτική, για να ισορροπήσει το κλίμα ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου. Εσύ που κάνεις μόνιμη παρέα με την μοναξιά, να θυμάσαι ότι υπάρχουν πολλοί γύρω σου που τρέφουν ερωτικά αισθήματα για σένα, αλλά η απόμακρη συμπεριφορά σου τους αποτρέπει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η μέρα θα κυλήσει καλά στον επαγγελματικό σου τομέα, αν είσαι Σκορπιός. Προσπάθησε να μην εκνευριστείς με κάποιες καθυστερήσεις που θα παρουσιαστούν και να ακούσεις προσεκτικά τις προτάσεις που θα σου κάνουν. Φρόντισε να κινηθείς συγκρατημένα σε οικονομικές συναλλαγές, που θέλεις να κάνεις.





Τοξότης
23/11-21/12

Σήμερα η τύχη είναι με το μέρος σου, αγαπητέ Τοξότη, και οι πλανήτες θα βάλουν το χεράκι τους για να πετύχεις αυτά που θέλεις. Μη φοβηθείς να ριψοκινδυνέψεις κάποιες φορές και φρόντισε να παραμείνει αναλλοίωτη η αυτοπεποίθησή σου. Μην κάνεις πίσω, ό,τι κι αν ακούσεις, και βάλε πλώρη για να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Θα δεις ότι έρχονται πολλές ευκαιρίες στο δρόμο σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η σχέση σου θα πάει πολύ καλά, αν είσαι Τοξότης, αρκεί να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στον άνθρωπό σου και να μην απορροφηθείς με άλλες καταστάσεις, που μπορεί να σε αποσυντονίζουν. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, σε περιμένει κάτι απρόσμενα ευχάριστο, που θα αλλάξει τα μέχρι τώρα δεδομένα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, φίλε Τοξότη, θα έχεις έντονο άγχος, για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις και σε αγχώνουν ακόμη. Τα οικονομικά σου θα έχουν βελτίωση, σε σχέση με τα έσοδά σου. Θα δεχτείς κάποιες προτάσεις, που θα είναι ιδιαίτερα συμφέρουσες.





Αιγόκερως
22/12-19/1

Σήμερα θα δεις πολλά πράγματα να αλλάζουν προς το καλύτερο, αγαπητέ Αιγόκερε. Με τις θετικές όψεις που πραγματοποιούν η Σελήνη και ο Ερμής με τον κυβερνήτη σου Κρόνο από το ζώδιο του Σκορπιού, ετοιμάσου για μια σειρά από θετικές αλλαγές. Θα δεχτείς προτάσεις, που μπορεί να είναι πολύ συμφέρουσες. Σκέψου τις καλά και συζήτησέ τες με άτομα που εμπιστεύεσαι και μετά πάρε τις ανάλογες αποφάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Σήμερα, αν είσαι ένας δεσμευμένος Αιγόκερως, μπορείς να λύσεις τα προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση σου με τον καλύτερο τρόπο. Μην δίνεις αναβολές και ξεκαθάρισε τις καταστάσεις μια και καλή, ώστε να ηρεμήσεις και εσύ, αλλά και ο σύντροφος σου. Αν ακόμη είσαι σε περίοδο μοναξιάς, μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, γιατί σήμερα μπορεί να προκύψουν κάποιες ευχάριστες εξελίξεις, αρκεί κι εσύ να κουνήσεις λίγο το δαχτυλάκι σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Φίλε Αιγόκερε, ό,τι και να κάνεις στον χώρο της δουλειάς σου, πρέπει να γίνει με απόλυτη μυστικότητα, αλλά και σοβαρότητα. Στα οικονομικά σου καλό θα είναι σήμερα να μην παρασυρθείς σε απερίσκεπτες κινήσεις, γιατί θα έχεις πρόβλημα στο μέλλον.






Υδροχόος
20/1-19/2

Σήμερα εκμεταλλεύσου όλες τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, αγαπητέ Υδροχόε, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε αισθηματικό επίπεδο. Κι αν δεν είσαι σίγουρος για τα αποτελέσματα που θα σου φέρουν, εξέτασε όλα τα δεδομένα και ζήτα την συμβουλή ατόμων που εμπιστεύεσαι. Θα δεις ότι όλα θα πάρουν το δρόμο τους, πριν καν το καταλάβεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Σήμερα, αν είσαι Υδροχόος, μην κλειστείς στον εαυτό σου και φρόντισε να λύσεις τις διαφορές που έχεις με το σύντροφό σου. Με τον Άρη να κινείται στον Τοξότη και την Αφροδίτη στο Ζυγό, το πλανητικό σκηνικό είναι ιδιαίτερα θετικό. Ακόμα και αν είσαι μόνος σου, η διάθεσή σου είναι τόσο ευχάριστη και αυθόρμητη, που μπορείς να πλησιάσεις και να κατακτήσεις όποιο άτομο βάλεις ''στο μάτι''.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου θα τα πας πολύ καλά σήμερα, φίλε Υδροχόε. Έχεις κάποιες υποχρεώσεις, που πρέπει να τις τελειώνεις όσο πιο γρήγορα μπορείς και μετά να ασχοληθείς με το πώς θα πραγματοποιήσεις τα μελλοντικά σου σχέδια. Στα οικονομικά σου, τον τελευταίο καιρό έχεις παρασυρθεί σε πολλά έξοδα και έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού. Πρόσεξε να μην προβείς σε άλλες περιττές αγορές.






Ιχθείς
20/2,20/3

Η διάθεσή σου σήμερα θα είναι καλή, αγαπητέ Ιχθύ, κι αυτό θα σε κάνει να βλέπεις μερικά πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία. Φρόντισε να ανταπεξέλθεις στις διάφορες δραστηριότητες που έχεις και οι οποίες είναι πάρα πολλές. Με την Σελήνη από την Παρθένο να πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον κυβερνήτη σου Ποσειδώνα, παραμονεύουν αντιπαραθέσεις, γι' αυτό καλύτερα να δείξεις αρκετή διαλλακτικότητα σε ενδεχόμενες συζητήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Ανήκεις στα ζώδια που δίνουν στο ταίρι σου αυτά που του λείπουν, φίλε Ιχθύ, και με την υπομονή σου, του συμπαραστέκεσαι σε δύσκολες καταστάσεις, που μπορεί να περνάει. Αυτές σου οι ικανότητες, σήμερα θα σας φέρουν πιο κοντά και θα σας δέσουν περισσότερο. Εσύ που είσαι ακόμη ελεύθερος, φρόντισε να περάσεις το βράδυ σου με φίλους και γνωστούς. Όλο και κάποιος θα βρεθεί να σε γοητεύσει και να δώσει άλλη χροιά στην μονότονη, κατά τα άλλα, καθημερινότητά σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν ανήκεις στους Ιχθείς, θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις θέματα στη δουλειά σου, που ήταν σε στασιμότητα μέχρι τώρα. Η ημέρα είναι καλή για να διευθετήσεις υποθέσεις που έχουν μείνει πίσω, λόγω εμποδίων και καθυστερήσεων, που δεν ήταν στο χέρι σου να ελέγξεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι άσχημα, αλλά καλό θα είναι να μην παρασυρθείς σε έξοδα, που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.
Πηγή: myastro.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ ΣΟΚ: Νταλίκα παρέσυρε και σκότωσε το γνωστό ηθοποιό

Posted: 07 Nov 2012 01:59 PM PST



Σοκάρει ο ξαφνικός και αποτρόπαιος
θάνατος του νεαρού ηθοποιού Σοφοκλή Κωστούλα, ο οποίος βρέθηκε στην κυριολεξία κάτω από τις ρόδες νταλίκας, ενώ ο οδηγός τράπηκε σε φυγή και τον άφησε αβοήθητο!
Όλα ξεκίνησαν, σύμφωνα με δημοσιεύματα, όταν ο 31χρονος ηθοποιός, βρισκόταν σε γυρίσματα στο Λονδίνο, σε περιοχή της βρετανικής πρωτεύουσας. Κάποια στιγμή, οδηγός νταλίκας, έχασε τον έλεγχο και μπήκε στον ποδηλατόδρομο όπου βρισκόταν ο Σοφοκλής, με αποτέλεσμα να τον παρασύρει.
Μετά το σφοδρό ατύχημα, ο ασυνείδητος οδηγός της νταλίκας, έφυγε και άφησε αβοήθητο τον 31χρονο ηθοποιό.
Επί μια ολόκληρη εβδομάδα, οι γιατροί έκαναν τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να κρατήσουν στη ζωή τον Σοφοκλή, που πάλευε με νύχια και με δόντια να επιβιώσει.
Δίπλα του, από την πρώτη στιγμή βρισκόταν η μητέρα του, που αγωνιούσε για το παιδί της.
Δυστυχώς όμως, ο 31χρονος ηθοποιός δεν τα κατάφερε. Άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο, μιας και οι γιατροί αποφάσισαν να τον αποσυνδέσουν από τα μηχανήματα.
Ο εγκέφαλος του ήταν γεμάτος υγρό και το κορμί του διαλυμένο από τη μέση και κάτω. Από την ώρα που έγινε γνωστό το τραγικό νέο, η ιδιαίτερη πατρίδα του, η Άρτα, έχει βυθιστεί στο πένθος, με την μητέρα του να είναι απαρηγόρητη, μιας και ο πατέρας του Σοφοκλή έχει φύγει επίσης από τη ζωή.










radar.gr

ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω  

ΣΥΝΤΑΓΗ : Κοτόπουλο με Ουίσκι ΤΑ ΣΠΑΕΙ

Posted: 07 Nov 2012 01:55 PM PST



Αγοράζετε ένα κοτόπουλο 1200 γρ. και ένα μπουκάλι Ουίσκι Προβλέψτε, αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο, και μπέικον σε λωρίδες
. Για καλό και για κακό βεβαιωθείτε ότι έχετε και ένα βάζο μαγιονέζα. Τυλίξτε το κοτόπουλο με τις λωρίδες, αλατοπιπερώστε, και ρίξτε μια υποψία ελαιόλαδου . Προθερμάνετε τον φούρνο σε ...


μεσαία θερμοκρασία, (220 βαθμοί ή θερμοστάτης στο 5 ) για 10 λεπτά.

Σερβιριστήτε ένα ποτήρι Ουίσκι και πιείτε το.

Βάλτε το κοτόπουλο στον φούρνο αφού πρώτα το τοποθετήσετε σε κατάλληλο σκεύος.

Βάλτε και πιείτε ακόμα ενα ποτήρι Ουίσκι.
Επαναλάβατε αυτό το βήμα άλλες δυο φορές.

Μετά από ένα τέπαρτο φουρνίστε το άνοιγμα για να επιβλέψετε το κλείσιμο του ψοτόπουλου.

Λιάστε ξανά το ουικάλι του Μπίσκη και καπιατήτε μια καλή λουγία.

Μετά από ένα κετα.. οχι πέταρτο της ώρας, αργότερα τελος πάτνων ....
κλιτρίστε μέχρι τον μπούρνοανοίφτε την χόρτα, ξεγυρνίστε, απαναδονήστε...βάλτε τελος παντων το φωτόπουλο απ την αλλη καφήστε σε μια λωκο καλέκρα και καβετάστε κανα'δυό φατήρια Κίσκη αμόκα.

Νυστε, λυστε ψηστε το κουφόλουπο για μιση φώρα ακόμα.

3 λοτήρια αρφότερα ....

Ζαμέψτε το γατόπουλο απο χαμω, (επεσε το μακαλισμένο) , καφαρίστε το και γάλτε το σε μιάτο. Φτάτε τα κούτρα σας απο το νέσιμο στο κάτωμα απ τα γάδια που μυθικαν στα κλαπάκια της μουζινας
μην αποχειραθητε να κησωθειτε, μια φαρά ειμαστε εδω μάτω

απομελειώστε το δουκάλι του Ρίσκι

αργόμπερα σαρθήτε ως το κρεμάτι και κοιθωμητε ως το χρωι
Την επομενη μέρα , παρτε ενα αλκα σελτζερ
Πηγαινετε να φάτε κρύο kοτόπουλο με μαγιονεζα
και καθαρίστε το μπουρδέλο που δημιουργήσατε στην κουζινα!

Tην αλλη βδομάδα θα δοκιμάσουμε την Κρητική συνταγή : Κατσικάκι με τσικουδιά !!



news24gr

ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Ποσο είναι το χρέος της Ελλάδας αν το μοιράσουμε σε όλη τη Γη; Πόοοοοοοσο;;;;;

Posted: 07 Nov 2012 01:48 PM PST



ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΙΝΑΙ.
Αν με καποιο τρόπο θα μπορούσαμε να μοιράσουμε το χρέος μας σε όλη τη γη τοτε ο κάθε ανθρωπος που κατοικεί εδω θα χρώσταγε.... 50 ευρώ!!! Ναι ειναι σα να μας εχει δανείσει ολος ο πληθησμός της Γης από ένα 50άρικο!μιλάμε για τεράστιο χρέος ετσι!!! Αν ξεκινήσουμε έρανο θα πρεπε να μας δωσουν απο ενα 50έρικο όλοι..Και οταν λέμε όλοι εννοουμε...ΟΟΟΟΟλοι





news24gr

ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Λιβαδειά: Οι κλέφτες είχαν και... σειρήνα σαν των περιπολικών!

Posted: 07 Nov 2012 01:42 PM PST



Πρόκειται για τέσσερις άνδρες από τη Γεωργία, οι δύο 45 ετών και οι άλλοι δύο 31, οι οποίοι...



έκαναν διαρρήξεις σε σπίτια της περιοχής και συνελήφθησαν.



Από την Αστυνομία εξιχνιάσθηκαν, μέχρι τώρα, επτά λοπές – διαρρήξεις και μία απόπειρα κλοπής σε σπίτια, το τελευταίο 10ήμερο!

Είχαν καταφέρει να κλέψουν πλήθος κοσμημάτων και χρηματικά ποσά, που η συνολική τους αξία ξεπερνά τις 20.000 ευρώ.



Το χαρακτηριστικό της σπείρας όμως, είναι ότι, σύμφωνα με την Αστυνομία, σε ένα από τα δύο οχήματά τους που κατασχέθηκαν,

είχαν εγκαταστήσει ηχητικό σύστημα (σειρήνα), που παρέπεμπε σε αυτή που χρησιμοποιούν τα συμβατικά περιπολικά!



Μετά από αναζητήσεις, οι αστυνομικοί εντόπισαν τα δύο αυτοκίνητα, με τα τέσσερα μέλη της σπείρας, σε περιοχή της Λιβαδειάς. Άρχισαν να τα παρακολουθούν και διαπίστωσαν ότι ανέπτυσσαν ιλιγγιώδη ταχύτητα, ακόμη και μέσα σε κατοικημένες περιοχές, αδιαφορώντας για τον κίνδυνο προκλήσεως τροχαίου ατυχήματος, με σκοπό την αποφυγή οποιουδήποτε αστυνομικού ελέγχου.



Τελικά, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, κατάφεραν να ακινητοποιήσουν αρχικά το πρώτο αυτοκίνητο και στη συνέχεια, με τη συνδρομή της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Λιβαδειάς και το δεύτερο, συλλαμβάνοντας τους τέσσερις δράστες.



Μέσα στα αυτοκίνητα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων (τρεις εργαλειοθήκες με κατσαβίδια διαφόρων τύπων) και μία ηλεκτροσυγκόλληση

Ένα επαναφορτιζόμενο δρέπανο, αμφίδρομης κίνησης και ένα εύκαμπτο μεταλλικό σύρμα, κατάλληλα για την παραβίαση εισόδων σπιτιών.

Ένα γάντι με ενσωματωμένο σφουγγάρι για την απορρόφηση θορύβων κατά το σπάσιμο των κλειδαριών σπιτιών.

Εύπλαστο υλικό που οι δράστες χρησιμοποιούσαν για την αποτύπωση ιχνών κλειδιών από τις εισόδους των σπιτιών, καθώς και μεγάλος αριθμός κλειδιών

Κοσμήματα και το χρηματικό ποσό των 196,5 ευρώ

Εννέα κινητά τηλέφωνα, έγγραφα και μικροαντικείμενα των δραστών.



Πώς επέλεγαν τους στόχους τους



Σύμφωνα με την Αστυνομία,

τα μέλη της σπείρας "χτυπούσαν"συνήθως πρωινές ώρες και ενώ οι ένοικοι των διαμερισμέων απουσίαζαν.

Επέλεγαν πολυκατοικίες σε διάφορες περιοχές της Λιβαδειάς και αφού τις παρακολουθούσαν, βεβαιώνονταν ότι λείπουν οι ένοικοι από τα διαμερίσματα.

Τότε, παραβίαζαν τις κεντρικές εισόδους, σπάζοντας τον ομφαλό τους και έπαιρναν κυρίως κοσμήματα και χρηματικά ποσά.



Ερευνάται η τυχόν εμπλοκή των ανδρών, σε άλλες παρόμοιες αξιόποινων πράξεων.



Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν χθες στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λιβαδειάς και παραπέμθηκαν για να απολογηθούν αύριο ενώπιον του Ανακριτή Λιβαδειάς.



newsit.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Μεθυσμένη δημοσιογράφος δεν μπορούσε να πει ούτε το όνομα του Ομπάμα στα αποτελέσματα των εκλογών! [video]

Posted: 07 Nov 2012 01:36 PM PST






Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση ότι η γνωστή δημοσιογράφος του ABC, Diane Sawyer, ήταν μεθυσμένη, την ώρα που ανακοίνωνε τα αποτελέσματα των αμερικανικών εκλογών.
 Σύμφωνα με την Huffington Post, το twitter είχε ''πάρει φωτιά''...

χθες το βράδυ και πολλοί Αμερικανοί έγραφαν ότι η γνωστή δημοσιογράφος τα είχε.. τσούξει, πριν βγει στον αέρα.



Η ιστοσελίδα παραθέτει τα στοιχεία που το αποδεικνύουν: η φωνή της ήταν δυνατή και μιλούσε αργά. Κάποια στιγμή δε, αποκάλεσε τον Μπάρακ Ομπάμα, Μπάρακ… Οράμα!



Δείτε το βίντεο...










tromaktiko


ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Μικρές καθημερινές αλλαγές για μια καλύτερη ζωή

Posted: 07 Nov 2012 01:32 PM PST






Η εποχή δεν ευνοεί την ευτυχία, ούτε καν την ηρεμία.
Η παγκόσμια (και εγχώρια) οικονομική κρίση αφήνει ελάχιστα περιθώρια καθημερινής ανάπαυλας. Και επειδή, όπως φαίνεται, δεν απέχουμε και πολύ από την παράνοια και η ηρεμία, ίσως και να φορολογηθεί ως…

είδος πολυτελείας, δείτε παρακάτω 8 απλούς καθημερινούς τρόπους για να καλυτερεύσετε τη ζωή σας.



Δε ζητάμε τα αδύνατα αλλά λίγη ψυχραιμία την επιβάλλουν οι μέρες που έρχονται. Με αυτή τη λογική και δεδομένου ότι πολλά από τα δεινά που καλείται να αντιμετωπίσει η κοινωνία, δεν περνάνε...απο το χέρι της, ας προσπαθήσουμε τουλάχιστον να κάνουμε μικρά βήματα, μήπως και αλλάξουμε έστω λίγο την καθημερινότητά μας.



Πάρτε την ώρα σας



Αν αφήσετε το κινητό σας ανοιχτό όλη την ώρα κάποια στιγμή θα αποφορτιστεί. Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, αν συνεχίσετε με αμείωτους ρυθμούς να κυνηγάτε την καθημερινότητα, προσπαθώντας να αποδείξετε ότι η μέρα έχει περισσότερες από…24 ώρες, κάποια στιγμή θα χάσετε όλη σας την ενέργεια. Διαθέστε λίγο χρόνο για σας, όσο μπορεί ο καθένας, για να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε την κάθε μέρα με ενέργεια και δύναμη.



Βγείτε έξω



Είτε έχει κρύο, είτε βροχή, είτε χιόνι είτε ήλιο, μην πτοείστε. Βγείτε έξω (ντυθείτε καλά αν το απαιτεί ο καιρός) και κάντε μια βόλτα για να πάρετε καθαρό αέρα. Περπατήστε έστω και γύρω από το τετράγωνο του σπιτιού σας με τον καφέ σας στο χέρι και αν είστε τυχεροί και βρείτε και κανένα παγκάκι, καθίστε να τον απολαύσετε. Όπου και να είστε (ναι ακόμα και στο κέντρο στην Αθήνα) κάτι όμορφο θα υπάρχει γύρω σας για να σας αναζωογονήσει.



Με μετρητά;



Ναι, με μετρητά. Ξεχάστε τις κάρτες (οι οποίες πλέον είναι και υπερχρεωμένες) και μάθετε να ζείτε με όσα έχει το πορτοφόλι σας. Πολλά ή λίγα, ναι έχει σημασία αλλά πάντα εξαρτάται από τι θέλει να κάνει ο καθένας. Θυμηθείτε ότι το ευχάριστο όταν πληρώνετε με μετρητά είναι ότι στο τέλος δε χρωστάτε σε κανέναν. Στην περίπτωση πάλι, που δεν έχετε χρήματα, απλά ανακαλύψτε τα δωρεάν «χαρίσματα» της περιοχής σας και πιστέψτε μας, υπάρχουν αρκετά.



Η δίαιτα του …κέρματος



Από πότε θεωρούνται ψιλά τα 50λεπτα και τα μονόευρα; Σταματήστε επιτέλους να θεωρείτε ότι τα ψιλά δεν έχουν αξία. Βάλτε έναν κουμπαρά (κατά προτίμηση στην είσοδο του σπιτιού σας) και όταν θα γυρνάτε από το σούπερ μάρκετ ή κάθε φορά που θα βρίσκετε ακόμα και ένα μονόλεπτο, ρίξτε το εκεί μέσα. Κάποια στιγμή θα έχει αξία και θα τα χρειαστείτε.



Από δεύτερο χέρι



Τα χρησιμοποιημένα ή από δεύτερο χέρι έπιπλα, ρούχα, κουζινικά σκεύη ή ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε, έχουν (και οφείλουν να έχουν) μία καλύτερη... πορεία. Κουβαλούν τη δική τους ιστορία και η ανταλλαγή τους είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αποκτήσετε αντικείμενα, βιβλία κλπ, που υπό άλλες συνθήκες δεν θα μπορούσατε καν να το σκεφτείτε. Χαμηλό κόστος και μεγάλη ποικιλία. Τι άλλο να ζητήσετε;



Εργασιακές αποφάσεις



Η εργασία καλύπτει τη μισή σας ζωή άρα οφείλει να σας ικανοποιεί, τουλάχιστον μέχρι κάποιο βαθμό. Αποφασίστε αν όντως ανήκετε σε εκείνη τη μερίδα των τυχερών ανθρώπων, που οι επαγγελματικές τους αποφάσεις τους αποδίδουν, όχι μόνο χρήματα αλλά και ευτυχία. Εάν πάλι δεν ανήκετε σε εκείνους (και επειδή αυτή την εποχή η λέξη «παραιτούμαι» δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο κανενός) προσπαθήστε να ανακαλύψετε κρυφές χαρές στη δουλειά σας ή τουλάχιστον να εκτιμήσετε πράγματα, που τα θεωρούσατε μέχρι πρόσφατα δεδομένα. Εξάλλου όταν αγαπάς ή μάθεις να αγαπάς, αυτό που κάνεις, η καθημερινότητα γίνεται πιο απλή, πιο υποφερτή.



Καλημέρα, καλησπέρα



Μπορεί η καθημερινότητα να σας κυνηγά αλλά αν σταθείτε έστω και για λίγο, να πείτε μία «καλημέρα» ή να συζητήσετε απλά θέματα με τον γείτονα, τον περιπτερά ή τον ψιλικατζή σας, θα δείτε ότι ίσως τα πράγματα έχουν και μία πιο απαλή απόχρωση. Δεν κοστίζει, ανταλλάσετε απόψεις με ανθρώπους τελείως διαφορετικούς από εσάς (και αυτό αν μη τι άλλο είναι από μόνο του ενδιαφέρον), ακούτε «μεγάλες αλήθειες» και παίρνετε μία ανάσα …ανθρωπιάς.



Αποτάξου την τεχνολογία



Έλεος πια με την ηλεκτρονική διασκέδαση. Facebook, X-box, twitter και πάσης φύσης τεχνολογικό εύρημα κοινωνικής «αποχαύνωσης» είναι διασκεδαστικό αλλά μέχρι ένα σημείο. Καλέστε τους φίλους σας σπίτι και παίξτε χαρτιά ή επιτραπέζια, έτσι για αλλαγή. Εξάλλου πάνω σε μία παρτίδα τάβλι, γίνονται οι πιο σοβαρές συζητήσεις.


clickatlife.gr





ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Οι δυσκολότεροι αγώνες αντοχής του κόσμου

Posted: 07 Nov 2012 01:25 PM PST





Οι σύγχρονοι άθλοι του ανθρώπου


Όταν το σώμα και το πνεύμα καταπονούνται σε απίστευτο βαθμό, βρισκόμαστε φυσικά στους μυθικούς αγώνες αντοχής του πλανήτη...

Είτε μιλάμε για μηχανοκίνητο αθλητισμό είτε για φυσική προσπάθεια ανθρώπου -και ζώων-, η καταπόνηση που υφίσταται το σώμα στις δοκιμασίες αυτές είναι δυσβάσταχτη.

Δεν είναι για τον καθένα, γι' αυτό και θαυμάζουμε απεριόριστα τα κατορθώματα των αθλητών που συμμετέχουν στους αγώνες αντοχής.

Ιδού λοιπόν οι 10 αγώνες που δεν έχουν όμοιό τους στην ανθρώπινη ιστορία...



24 Hours of Le Mans



Ο αγώνας που πέρασε στην αθανασία από τον Steve McQueen και την ταινία «Le Mans» δεν χρειάζεται φυσικά συστάσεις. Οδηγοί ταχύτητας βάζουν τα δυνατά τους στην 24ωρη αυτή μηχανοκίνητη δοκιμασία για γερά νεύρα και υπεράνθρωπες αντοχές. Ο θεσμός του Le Mans ξεκίνησε τον Μάιο του 1923 και αποτελεί έκτοτε το θρυλικότερο ράλι αντοχής του κόσμου: περιλαμβάνει και πίστα αλλά και τοπικούς δρόμους, που κλείνουν για τη διοργάνωση. Και δεν δοκιμάζεται βέβαια μόνο η αντοχή των οδηγών, αλλά και του κοινού, που συνήθως διαρκεί λιγότερο από του ραλίστα...



Ο Γύρος της Γαλλίας



Το πασίγνωστο γαλλικό ράλι με ποδήλατα υπάρχει από το 1903, έχει μήκος διαδρομής 2.174 μίλια και διαρκεί πάνω από 20 ημέρες. Πρόκειται για έναν εξαντλητικό συνδυασμό αντοχής και δύναμης, καθώς ο αγώνας περιλαμβάνει αδυσώπητες αναβάσεις και καταβάσεις που κόβουν την ανάσα. Γι' αυτό και εκατομμύρια (ναι, εκατομμύρια) θεατές συνωστίζονται κατά μήκος του για να αποτίσουν φόρο τιμής στην υπεράνθρωπη προσπάθεια των αθλητών...



Rally Dakar



Την τελευταία εβδομάδα του Δεκεμβρίου του 1978, 182 οχήματα στήθηκαν στη γραμμή αφετηρίας στο Παρίσι και ξεκίνησαν την περιπέτειά τους για το Ντακάρ, την πρωτεύουσα της Σενεγάλης, κάπου 7.000 μίλια μακριά. Έναν χρόνο πριν, ο ραλίστας Thierry Sabine είχε χαθεί στην έρημο της Λιβύης, περιπλανήθηκε, επιβίωσε, επέστρεψε στη Γαλλία και είπε για την εμπειρία του: «Ήταν απίστευτη. Ας το κάνουμε όλοι μαζί!». Όπως και έγινε. Από τότε, το περίφημο Ράλι Παρίσι-Ντακάρ έχει εκκινήσει από διάφορα μέρη (Γρανάδα, Βαρκελώνη), κατέληξε σε άλλα (Κέιπ Τάουν, Κάιρο), έζησε αμμοθύελλες, τραυματισμούς, θανάτους, εξαφανίσεις, τρομοκρατικές απειλές (που κατέληξαν στην ακύρωσή του το 2008), μέχρι και εκτός Αφρικής διοργανώθηκε, πάντοτε ωστόσο με το κεφάλι ψηλά...



Iditarod Trail Sled Dog Race



Απλά απλά, μιλάμε για Αλάσκα, θερμοκρασίες υπό του μηδενός, πάνω από 1.150 μίλια αγώνα και 10-17 μέρες περιπέτειας. Κάθε ομάδα αποτελείται από ένα έλκηθρο και 12-16 σκυλιά, που αψηφούν τις αντιξοότητες και τις καιρικές συνθήκες βαδίζοντας από το Anchorage στο Nome. Το Iditarod, που ήταν αρχικά μια μέθοδος παράδοσης γραμμάτων και προμηθειών στις αχανείς και χιονισμένες εκτάσεις της Αλάσκα, είναι σήμερα ένας από τους πλέον ιδιαίτερους αγώνες ταχύτητας του κόσμου, μια ακραία δοκιμασία αντοχής ανθρώπων και ζώων...



Cannonball Run



Το περίφημο ράλι που απεικονίστηκε στον κινηματογράφο στην ομότιτλη ταινία με τον Burt Reynolds είναι πολλά περισσότερα: επρόκειτο αρχικά για αυτοσχέδιο αγώνα αντοχής από την Ανατολική Ακτή ως την Καλιφόρνια. Ήταν παράνομο, ήταν ριψοκίνδυνο, ήταν εκπληκτικό: η απόλυτη ωδή στην ταχύτητα χωρίς περιορισμούς! Εγκαινιάστηκε από τον συντάκτη του περιοδικού «Car and Driver» Brock Yates (ο οποίος έκανε τη διαδρομή-θρύλο της Αμερικής σε 35 ώρες και 54 λεπτά), κράτησε μπόλικα χρόνια, ώσπου τελικά το φιλόδοξο εγχείρημα εγκαταλείφθηκε. Διάδοχοι υπήρξαν πολλοί, κανείς ωστόσο δεν έκλεψε τη δόξα του Cannonball Run, η αύρα του οποίου συνεχίζει να στοιχειώνει τους αμερικανούς ραλίστες, που κατά καιρούς δοκιμάζουν ανεπίσημα την τύχη τους στο Run...



Τέσσερις Έρημοι



Γιατί να περιπλανιέται κάποιος μερικές εκατοντάδες χιλιόμετρα σε μία έρημο όταν μπορεί να το κάνει σε τέσσερις; Ο υπερ-μαραθώνιος των Τεσσάρων Ερήμων (επίσης γνωστός και ως Racing The Planet) περιλαμβάνει 6 μέρες και 150 μίλια αντοχής σε καθεμία από τις παρακάτω ερήμους: την Gobi, τη Sahara και την Atacama της Χιλής. Οι συμμετέχοντες που θα ολοκληρώσουν επιτυχώς τις δοκιμασίες στις 3 αυτές ερήμους θα διαγωνιστούν στην τελική πίστα: μια βόλτα στην αφιλόξενη Ανταρκτική σε μια έκταση γνωστή ως Last Desert. Και ναι, η Ανταρκτική, με τις αμελητέες ετήσιες βροχοπτώσεις, θεωρείται έρημος...



Tevis Cup



Ένας 24ωρος αγώνας αντοχής καβάλα σε άλογο για πάνω από 100 μίλια δεν είναι για τον καθένα. Ο διαγωνισμός ταχύτητας που εκκινεί από τη λίμνη Tahoe και καταλήγει στο Auburn της Καλιφόρνια διοργανώθηκε για πρώτη φορά το 1955, ενώ οι υψηλές θερμοκρασίες και τα άνυδρα τοπία τον κάνουν πραγματική δοκιμασία για ανθρώπους και άλογα. Το έπαθλο μάλιστα του αγώνα είναι μια αγκράφα, που δίνεται σε κάθε διαγωνιζόμενο που περνά τη γραμμή του τερματισμού. Ναι, 24 ώρες και πάνω από 100 μίλια για μια πόρπη ζώνης...



Marathon des Sables



Μεταφράζεται ως «Μαραθώνιος της Άμμου» και πρόκειται για μια 6ήμερη διαδρομή 150 μιλίων στην αφιλόξενη Σαχάρα του νότιου Μαρόκου. Οι συμμετέχοντες κουβαλούν μάλιστα οι ίδιοι τις αναγκαίες προμήθειες, ενώ έχουν να αντιμετωπίσουν τα στοιχεία της φύσης, συχνές ανεμοθύελλες, σκορπιούς, φίδια, εξάντληση, κακό φαγητό, έλλειψη ύπνου, τραυματισμούς και άλλα τέτοια ωραία. Πρόκειται για ακραία δοκιμασία αντοχής που δεν είναι για τον αρχάριο...



La Ruta de los Conquistadores



Τέσσερις μέρες στη σέλα του mountain bike περιδιαβαίνοντας την άγρια φύση της Κόστα Ρίκα! Μιλάμε για διαδρομή 250 μιλίων, εξωφρενικές αναβάσεις σε υψόμετρα που φαντάζουν απειλητικά για την ανθρώπινη αντοχή και πάλη με τη λάσπη στις εσχατιές της ζούγκλας και των ηφαιστειακών τοπίων. Δικαίως η La Ruta θεωρείται ένας από τους δυσκολότερους αγώνες αντοχής με ποδήλατο του πλανήτη...



Vendee Globe



Ένας άνθρωπος ανά σκάφος στον απόλυτο γύρο του κόσμου! Είναι τόσο απλό, μα συνάμα τόσο δύσκολο. Το Vendee Globe ξεκίνησε ως θεσμός το 1989 και θεωρείται από τους πλέον εξαντλητικούς αγώνες ιστιοπλοΐας, γι' αυτό και από το 1992 διοργανώνεται ανά 4 χρόνια. Τα σκάφη αναχωρούν από τη Γαλλία, ταξιδεύουν κατά μήκος των ακτών της Αφρικής, γύρω από την Ανταρκτική, ανεβαίνουν και πάλι από τις ακτές της Νότιας Αμερικής και φτάνουν τελικά στη Γαλλία. Ο κανόνας; Ένας άνθρωπος ανά σκάφος και ο πρώτος που θα φτάσει στη Γαλλία κερδίζει. Εύκολο δεν το λες...

newsbeast




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Τα 7 σφάλματα του κόσμου

Posted: 07 Nov 2012 01:17 PM PST






Φωτογραφία για Τα 7 σφάλματα του κόσμου

Ο Γκάντι είχε μελετήσει βαθειά το πρόβλημα της βίας και λίγο πριν την δολοφονία του έδωσε μία ...







λίστα στον εγγονό του, η οποία περιείχε τα 7 λάθη του κόσμου.



1. Πλούτος χωρίς δουλειά



2. Ηδονή χωρίς συνείδηση



3. Γνώση χωρίς χαρακτήρα



4. Εμπόριο χωρίς ηθική



5. Επιστήμη χωρίς ανθρωπιά



6. Λατρεία χωρίς θυσία



7. Πολιτική χωρίς αρχές



Ο εγγονός του αργότερα πρόσθεσε ένα ακόμη:



8. Δικαιώματα χωρίς υποχρεώσεις.



pestanea








ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Ποιοι φοιτητές δικαιούνται μετεγγραφές με τη νέα ρύθμιση

Posted: 07 Nov 2012 01:12 PM PST






Εισοδηματικά, κοινωνικά αλλά και κριτήρια αξιολόγησης θεσπίζει το υπουργείο Παιδείας για τις μετεγγραφές των φοιτητών...







Τα κριτήρια με τα οποία θα γίνονται οι μετεγγραφές των φοιτητών, όπως έχει ανακοινώσει ο υπουργός Παιδείας Κων. Αρβανιτόπουλος, είναι τα εξής:



Σε ότι αφορά στα εισοδηματικά, στο εκκαθαριστικό της οικογένειας πρέπει να υπάρχει ο ποσό των 7.125 ευρώ ανά άτομο. Σε τι αφορά στις μονογονεικές οικογένειες το ποσό αυτό διπλασιάζεται. Και διαμορφώνεται γύρω στις 14.500 ευρώ.



Ακολουθούν τα κριτήρια του αδελφού ή της αδελφής που φοιτά σε άλλη πόλη, από αυτούς που είναι στη λίστα με τα εισοδηματικά κριτήρια. Στη συνέχεια ακολουθούν κοινωνικά κριτήρια, όπως πολύτεκνοι, τρίτεκνοι και ορφανά ενώ στη συνέχει εισάγονται και κριτήρια αξιολόγησης με βάση τη βαθμολογία εισαγωγής στη σχολή.

Ο υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος δήλωσε σήμερα Τρίτη για τους φοιτητές:



«Εχουμε επιτύχει να αυξήσουμε τον αριθμό των δωρεάν σιτιζόμενων φοιτητών από τη Φοιτητική Μέριμνα, από τους 57.000 στους 70.000. Ο στόχος μας είναι το 2013 να σιτίζονται δωρεάν 90.000 φοιτητές, προκειμένου να καλύψουμε τις αυξημένες ανάγκες. Αντίστοιχη είναι και η προσπάθειά μας σε ό,τι αφορά στη στέγαση των φοιτητών. Προχωράμε επίσης σε δύο επιπλέον στοχευμένα μέτρα κοινωνικού χαρακτήρα, προκειμένου να απαλλάξουμε τις οικογένειες των φοιτητών και σπουδαστών από πρόσθετα οικονομικά βάρη. Τα δύο αυτά μέτρα δίνουν τη δυνατότητα:



1) Σε συγκεκριμένες κατηγορίες πρωτοετών φοιτητών αυτής της χρονιάς, με βάση οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια, να μεταγραφούν το επόμενο εξάμηνο σε αντίστοιχο Τμήμα άλλου Ιδρύματος, προκειμένου να μειώσουν το κόστος διαβίωσής τους.



2) Στους επί πτυχίω φοιτητές να συμμετέχουν σε έκτακτη εξεταστική περίοδο τον Φεβρουάριο του 2013, προκειμένου να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους, λίγους μήνες νωρίτερα.



Γνωρίζουμε ότι με αυτό τον τρόπο δεν λύνουμε τα πολλά και μεγάλα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ελληνική οικογένεια. Αυτά τα κοινωνικά μέτρα μπορούμε, όμως, να λάβουμε αυτή τη στιγμή, προκειμένου να μειώσουμε τα οικονομικά βάρη, εκείνων που υφίστανται σε μεγαλύτερο βαθμό τις συνέπειες της κρίσης, και να βοηθήσουμε τους φοιτητές να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους».



protothema.gr








ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Ερωτας και facebook στην Ελλάδα!

Posted: 07 Nov 2012 01:07 PM PST







Το φλερτ με αγνώστους αρέσει σ' έναν στους τέσσερις χρήστες του Facebook...








ένας στους πέντε δεν διστάζει να βγει ραντεβού με άτομα που γνώρισε μέσω αυτού του ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης,ένας στους δέκα είχε κάπου είδους σεξουαλική εμπειρία με αγνώστους από το Facebook, ενώ ένα ποσοστό 12,1% εμφανίζει εξάρτηση απ' αυτό το κοινωνικό δίκτυο.



Αυτά είναι μερικά μόνο από τα συμπεράσματα μεγάλης έρευνας που πραγματοποιήθηκε στη χώρα μας, μεταξύ των χρηστών του Facebook.



Ποιοι είναι οι χρήστες του Facebook στην Ελλάδα.



Από τα στοιχεία της έρευνας προκύπτει ότι περισσότερες είναι οι γυναίκες, άτομα που ζουν κυρίως σε αστικές περιοχές και άτομα που είτε είναι έγγαμα, είτε έχουν κάποια σχέση.



Συγκεκριμένα, από τα στοιχεία της έρευνας προκύπτει ότι:



ως προς το φύλο,



το 74,8% του δείγματος ήταν γυναίκες



το 25,2% άντρες,





η περιοχή διαμονής ήταν



αστική στο 79,7% του δείγματος,



ημιαστική στο 14,9%



αγροτική στο 5,4%





ως προς την προσωπική τους ζωή



το 45,4% ήταν σε σχέση,



το 41,3% δεν είχε σχέση,



το 11,2% ήταν έγγαμοι



το 2,1% ήταν διαζευγμένοι.





Πώς χρησιμοποιούν το facebook για να φλερτάρουν, οι έλληνες χρήστες του



Αναφορικά με το φλερτ με αγνώστους από το Facebook, τα αποτελέσματα της έρευνας έδειξαν ότι





στο 24,3% του δείγματος αρέσει να φλερτάρει με αγνώστους,



το 20,1% έχει βγει ραντεβού με αγνώστους



το 10,6% είχε κάποιου είδους σεξουαλική εμπειρία με αγνώστους από το Facebook.



Ένα ποσοστό 66,1% δεν ανέγραψε στο προφίλ του τη κατάσταση της σχέσης του, ενώ ένα ποσοστό 33,9% προσδιορίζει αν είναι σε σχέση ή όχι. Στην κατάσταση σχέσης, ένα ποσοστό 28,3% έγραψε ότι βρίσκεται σε σχέση, ένα 17,2% ότι είναι παντρεμένος/η ,το 17,2% ότι είναι ελεύθερος/η και το 5,6% δεν προσδιόρισε.



Το 50,1% δήλωσε ότι έχει χρησιμοποιήσει το Facebook ως μέσο απόδρασης από δυσφορική διάθεση (π.χ. θλίψη, στρες, ενοχή, αίσθηση ότι είναι αβοήθητος).



Το 55,09% δήλωσε ότι μένει συνδεδεμένο ενεργά με το Facebook για περισσότερο χρόνο απ΄ όσο υπολόγιζε. Το 22,99% έχει ανταλλάξει τηλέφωνα με άγνωστους/στες στο Facebook, ενώ το 11,1% έχει προσθέσει στο προφίλ του εφαρμογές για φλερτ.


tsantiri.gr








ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΔΕΙΤΕ: Τριώροφο φορητό σπίτι μόλις 7 τετραγωνικών!

Posted: 07 Nov 2012 01:01 PM PST





ΦΩΤΟ: Τριώροφο «φορητό» σπίτι μόλις 7 τετραγωνικών!


Ξεκινήσαμε με τη λογική του κοντέινερ να δημιουργήσουμε μια κατοικία που θα...


μπορούσε να προσφέρει άνεση στο χρήστη, να μπορεί να μετακινηθεί εύκολα και να τοποθετηθεί σε διάφορα σημεία και -το σημαντικότερο- να στέκεται όρθια», λέει ο υπεύθυνος σχεδιασμού της εταιρείας Slawik «συστήνοντας» το ασυνήθιστο Homebox.







Ένα τριώροφο σπίτι που τροποποιείται εύκολα και εξυπηρετεί πλήρως τις ανάγκες των ενοίκων. Η κατοικία, που είναι κατασκευασμένη από ξύλο και έχει το μέγεθος ενός κοντέινερ μεταφοράς, διαθέτει κουζίνα, καθιστικό, μπάνιο στο ισόγειο, ένα υπνοδωμάτιο στο δεύτερο όροφο και έναν χώρο για διάφορες δραστηριότητες στον τελευταίο «όροφο».







Συνολικά, ολόκληρο το σπίτι δεν ξεπερνά τα επτά τετραγωνικά μέτρα, ενώ οι σκάλες από τον έναν όροφο στον άλλο καλύπτουν περίπου το 1/4 του χώρου (αυτό είναι το μειονέκτημα του HomeBox). Η κατοικία μπορεί να μετακινηθεί εύκολα σε διάφορα σημεία, ενώ χωράει σε μικρούς χώρους και στενά σοκάκια.







Κατάλληλο για δύο άτομα, υπόσχεται να αποτελέσει έναν μίνι… παράδεισο για τους ενοίκους του αλλά και έναν χρηστικό χώρο για λιμάνια, σταθμούς ή για εκείνους που ταξιδεύουν πολύ συχνά. «Η έννοια του HomaBox είναι πολλά παραπάνω από τη στερεότυπη φράση «μένω σε ένα κουτί». Είναι τρόπος ζωής και μάλιστα υπέρ της ελευθερίας», συμπληρώνει ο υπεύθυνος.











perierga.gr





ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές