Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

"Paparazzi"


"Paparazzi"


«Ήμασταν από διαφορετικούς κόσμους αλλά αγαπιόμασταν. Με χώρισε χωρίς να μου εξηγήσει. Δεν ξέρω τι να κάνω, είμαι απελπισμένος.»

Posted: 07 Nov 2012 09:00 AM PST

«Ήμασταν από διαφορετικούς κόσμους αλλά αγαπιόμασταν. Με χώρισε χωρίς να μου εξηγήσει. Δεν ξέρω τι να κάνω, είμαι απελπισμένος.»

Καλσπερα,
πριν 3 χρονια γνωρισα μια κοπελα σε παραλια χαλκιδικης εκανα το πρωτο βημα και αρχισα μια σχεση, ειμασταν πολυ ερωτευμενοι θελαμε τοσο πολυ ο ενας τον αλλον που στελναμε μηνυματα καθε 5 λεπτα. Με λατρευε και την λατρευα. Να σας πω ακομα πως αυτη ειναι απο οικογενεια πλουσια και γενικα μεγαλυτερης κοινωνικης ταξης, ακομα και οταν βγαιναμε παρολο που πληρωνα παντα εγω εκεινη ειχε περισσοτερα χρηματα παντα αλλα δεν μου το εδειξε ποτε, δεν με αφησε να νιωσω ποτε αυτη την διαφορα, επερνε δωρα αξιας του δωρου που της επερνα και εγω για να μην νιωθω αβολα μαλλον, ηξερε πως θα με πειραξει αν μου δειξει κατι τετοιο.

Πριν 2 εβδομαδες με πηρε τηλ να συναντηθουμε μου ειπε πως θελει να μεινει μονη,να κατσει και να σκεφτει καποια πραγματα για το μελλον της(ξαφνικα εγινε μελλον της και οχι μελλον μας). Την στιγμη που επρεπε να την αποχωριστω απο εκεινο το ραντεβου την αγκαλια και δεν αντεξαμε αρχισαμε να κλαιμε, εκλαιγε με εναν τροπο λες και εχασε καποιον αγαπημενο της το ενιωθα οτι δεν ηθελε να φυγω απο διπλα της και ετσι μου ψυθιρισε καποια στιγνη "μην φυγεις εκανα λαθος".

Εγω χαρουμενος γυρισα στο σπιτι με την σκεψη πως τελειωσε ο εφιαλτης, την άλλη μερα την πηρα τηλεφωνο και αρχισε να μιλαει καπως παραξενα αρχισε να τα μασαει παλι, κλεισαμε ενα ραντεβου και μου ειπε παλι τα ιδια,πως δεν μπορει να ειναι μαζι μου και πως θελει να μεινει μονη να σκεφτει. Την ρωτησα αν υπαρχει άλλος μου απαντησε όχι, την ρωτησα μηπως δεν με αγαπαει μου απαντησε πως με λατρευει και με αγαπαει περισσοτερο και απο πριν.
Εφυγα απο κοντα της χωρις να καταλαβω γιατι χωρισαμε, απο τοτε δεν με παιρνει ουτε τηλεφωνο, ουτε μηνυματα στελνει, εγω την εχω πριξει στα τηλεφωνα.

Μηπως θελει να χωρισουμε επειδη η σχεση αρχιζει και γινεται ποιο σοβαρη εμεις αγαπιομαστε ποιο πολυ αλλα υπαρχει αυτή η διαφορα της κοινωνικης μας ταξης την κανει να δισταζει? Τι σημαινει θελω να μεινω μονη να σκεφτω αλλα σε αγαπω οσο τιποτα αλλο? Και κατι άλλο, εχω πυρετο, δεν μπορω να φαω, ξερναω συνεχεια, δεν σηκωνομαι απτο κρεβαττι να παω ουτε στην δουλεια, ουτε πουθενα. Μου λειπει παρα πολύ; πως ξεπερνιεται ολο αυτό;
Ευχαριστω πολύ, ελπιζω να μου απαντησετε γρηγορα!!


Αγαπητέ φίλε,

Όταν πρωτοδιάβασα το γράμμα σου, έτοιμος ήμουν να σου πω ότι φταίει η κοινωνική διαφορά που υπάρχει μεταξύ σας. Αλλά δεν άκουσα στο background να παίζει το soundtrack από το έπος "Η νεράιδα και το παλικάρι", είδα ότι η τηλεόρασή μου είναι HD και έγχρωμη, και ξαφνικά θυμήθηκα ότι ζούμε στο 2012. Για αυτό σκότωσε τον Νίκο Ξανθόπουλο που κρύβεις μέσα σου και ας δούμε τα πράγματα ρεαλιστικά.

Μπορεί μια γυναίκα να πει "σε αγαπάω, αλλά θέλω να μείνω μόνη μου"; Φυσικά και μπορεί. Και το εννοεί ότι σε αγαπάει και σε λατρεύει. Αλλά μάλλον ως άνθρωπο και όχι ως ερωτικό σύντροφο. Δεν είναι δύσκολο να το καταλάβεις. Είναι ένας ευγενικός τρόπος για να σου πει "βαρέθηκα αυτό που έχουμε".
Και μην σκέφτεσαι συνέχεια το ότι μετάνιωσε για μια στιγμή και σου είπε πως έκανε λάθος. Όλοι οι άνθρωποι έχουν αδυναμίες και η συγκεκριμένη δε διαφέρει. Και τα κλάματα είναι φυσιολογικά –όταν έχεις ζήσει τόσα πράγματα και συναισθήματα με κάποιον άλλον, λογικό είναι ο χωρισμός να φέρνει στεναχώρια. Αλλά μέχρι εκεί.

Τι πιστεύω; Ζήσε τη φάση drama queen όσο θέλεις, μίλησε με τους φίλους σου, χαλάρωσε λιγάκι, βγες έξω και ξέσκασε -όλοι το έχουμε περάσει. Και σταμάτα τα τηλέφωνα και τα μηνύματα. Αν υπάρχει μια ελπίδα να καταλάβει αν όντως θέλει να είναι μαζί σου ή όχι, είναι να νιώσει ότι σε έχασε. Και όσο τη ζαλίζεις, απλά γίνεσαι ο σπαστικός της ημέρας. Τίποτα περισσότερο.

ΥΓ. Επειδή γράφει "Dr." μπροστά από το "Love" δεν σημαίνει ότι έχω πάρει και πτυχίο στην ιατρική. Μην σκας που έχεις πυρετό, ξερνάς και δεν μπορείς να φας. Μάλλον ίωση θα είναι (τα ίδια ζόρια τραβάει και ο ανιψιός μου). Πήγαινε όμως καλού κακού σε έναν γιατρό να σου δώσει καμιά αντιβίωση και θα είσαι περδίκι.

Αντιγράψτε το look: το δροσερό μακιγιάζ της Jessica Alba

Posted: 07 Nov 2012 08:45 AM PST

Αντιγράψτε το look: το δροσερό μακιγιάζ της Jessica Alba

Η makeup artist Fiona Stiles εξηγεί πώς το δημιούργησε- και ποια προϊόντα χρησιμοποίησε

Με μίνιμαλ, λαμπερό μακιγιάζ, φόρεμα Valentino και κοσμήματα Harry Winston, εμφανίστηκε η Jessica Alba στο 1st Annual Baby 2 Baby Gala και η celebrity makeup artist, Fiona Stiles, που το δημιούργησε εξήγησε την έμπνευση πίσω από το look: «Ήταν τόσο ρομαντική και χαριτωμένη η εμφάνισή της που δεν μπορούσα να μην ακολουθήσω το ίδιο στυλ και στο μακιγιάζ. Ήθελα βέβαια να έχει και λίγη ένταση, οπότε διάλεξα μια σκιά σε γκρι μεταλλικό και έντονες βλεφαρίδες, μπρονζέ λάμψη στην επιδερμίδα, ροδαλά χείλη και μάγουλα. Παρέλειψα το eyeliner για να έχω ένα πιο απαλό αποτέλεσμα και αρκέστηκα σε μια στρώση γκρι μεταλλικής σκιάς στο άνω βλέφαρο. Η αίσθηση σε αυτό το look είναι δυνατή αλλά και απαλή ταυτόχρονα».

Τα προϊόντα που χρησιμοποίησε η Stiles για να δημιουργήσει το μακιγιάζ της Jessica Alba: 

Επιδερμίδα
- Φον ντε τεν Armani Luminous Silk #8
- Concealer Armani High Precision Retouch, Light Sand σε συνδυασμό με το Armani Master Corrector in Orange
- Πούδρα CHANEL Poudre Universelle Libre #40
- Σκιές για τα φρύδια Anastasia Brow Powder Duo, Brunette


Μάτια
- Μολύβι σκιά Laura Mercier Caviar Stick Eyecolor,Steel
- Σκιά Josie Maran Argan Eyeshadow, Pewter
- Μάσκαρα Μaybelline Lash Discovery, Black

Χείλη
- Κραγιόν Koh Gen Do Maifanshi Lipstick, Fresh Pink

Η αγρότισσα Ελένη Μενεγάκη! (φωτό)

Posted: 07 Nov 2012 08:30 AM PST

Η αγρότισσα Ελένη Μενεγάκη! (φωτό)

Πού την χάνεις πού την βρίσκεις την Ελένη Μενεγάκη κάθε Σαββατοκύριακο... στα Άχλα θα είναι και θα ασχολείται με το αγρόκτημα!

 

Διαβάστε περισσότερα στο: gossip-tv.gr

Δεν προλαβαίνετε; Οργανωθείτε σωστά!

Posted: 07 Nov 2012 08:30 AM PST

Δεν προλαβαίνετε; Οργανωθείτε σωστά!

5 εύκολα tips διαχείρισης χρόνου, που θα σας λύσουν τα χέρια

Οργανώστε την πολυάσχολη καθημερινότητά σας εξοικονομώντας χρόνο για τον εαυτό και τους αγαπημένους σας.

1) Συγκεντρωθείτε
Γράψτε σε ένα post it, με σειρά σημαντικότητας, τα πράγματα που έχετε να κάνετε κάθε μέρα. Κολλήστε το χαρτάκι στο σπίτι ή στο γραφείο σας, σε επιφάνεια που βλέπετε συχνά. Όσο εκπληρώνετε τις υποχρεώσεις σας, τόσο η λίστα σας θα αλλάζει.


2) Φτιάξτε ένα καθημερινό πρόγραμμα
Θα δείτε ότι έτσι θα γίνετε πολύ πιο αποτελεσματική. Ρίξτε μία ματιά στα ραντεβού και τα meetings σας από την προηγο΄πυμενη ημέρα. Σημειώστε στο πλάνο σας τις ώρες έναρξης και λήξης τους. Στα ενδιάμεσα διαστήματα κανονίστε τις υπόλοιπες υποχρεώσεις σας. Μην ξεχνάτε να κάνετε πρόγραμμα μόνο για το 70% της ημέρας σας. Το υπόλοιπο 30% αξιοποιήστε το για ό,τιδήποτε έκτοκτο μπορεί να προκύψει.


3) Μην διστάζετε να αναθέσετε σε άλλους κάποιες από τις υποχρεώσεις σας
Κοιτάξτε την λίστα με τα πράγματα που έχετε να κάνετε και εντοπίστε αυτά που μπορείτε να αναθέσετε στην οικογένεια ή τους συναδέλφους σας. Μάθετε τα παιδιά σας να κάνουν κάποια πράγματα μόνα τους (ντύσιμο, τακτοποίηση δωματίου).


4) Εξασκηθείτε στο multitasking
Όσο σημαντικό είναι να είστε συγκεντρωμένη στα projects σας, άλλο τόσο είναι να μπορείτε να φέρνετε εις πέρας τις υποχρεώσεις που δεν χρειάζονται την απόλυτη προσοχή σας. Μαγειρέψτε το δείπνο της οικογένειας την ώρα που μιλάτε στο τηλέφωνο για δουλειά. Αρχειοθετείστε τα mail σας την ώρα που χαζεύετε στην τηλεόραση.


5) Εξετάστε αναλυτικά το πρόγραμμα της επόμενης εβδομάδας
Προσπαθείστε να βρείτε συντομότερους, πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να κάνετε πράγματα. Οργανώστε τις δουλειές σας από την προηγούμενη εβδομάδα με την βοήθεια φίλων ή συναδέλφων σας.

Διαβάστε ακόμα:
Κάντε οικονομία στη βενζίνη σας με 4 βασικά tips!
Πώς να καθαρίσετε το πλυντήριο ρούχων σας!
Απαλλαγείτε από τους πιο δύσκολους λεκέδες στο πι και φι!

Σε δημοπρασία διάφορα αντικείμενα της Lady Gaga

Posted: 07 Nov 2012 08:59 AM PST

Σε δημοπρασία διάφορα αντικείμενα της Lady Gaga

Οι φαν της θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν μερικά από τα πιο εκκεντρικά ρούχα και αξεσουάρ της.

Ο λόγος για την Lady Gaga, η οποία συμμετέχει στη δημοπρασία που διοργανώνει το Julien's Saleroom στο Μπέβερλι Χιλς. Μεταξύ των αντικειμένων που θα δημοπρατηθούν, θα είναι και η τουαλέτα του ελληνικής καταγωγής σχεδιαστή, Έντι Γαβριηλίδη, με τίτλο Ecstasy.

Οι εκτιμήσεις λένε πως η τιμή της θα κυμανθεί από 7.800 έως 9.300 ευρώ. Η δημοπρασία θα περιλαμβάνει συνολικά 450 αντικείμενα από τον χώρο της μουσικής, από τα 30s μέχρι σήμερα.

Despina Vandi for CHIP & CHIP: Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από τη νέα σειρά ρούχων της Ελληνίδας σταρ

Posted: 07 Nov 2012 08:16 AM PST

Despina Vandi for CHIP & CHIP: Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από τη νέα σειρά ρούχων της Ελληνίδας σταρ

Μία συλλογή με την υπογραφή της Δέσποινας.

 

Η διάσημη τραγουδίστρια συνεργάζεται με την Χρυσούλα Κέρος και την εταιρεία της, CHIP & CHIP, και μας παρουσιάζουν μία συλλογή ρούχων κομψή, sexy και μίνιμαλ- όπως ακριβώς είναι και το στυλ της Δέσποινας. Διαβάστε και δείτε περισσότερα στο queen.gr

Γιάννης Βούρος: Ποιον είπε «βλάκα» στο twitter;

Posted: 07 Nov 2012 08:52 AM PST

Γιάννης Βούρος: Ποιον είπε «βλάκα» στο twitter;

Ο Γιάννης Βούρος έγραψε ένα μήνυμα στο twitter αποκαλώντας κάποιον «βλάκα». Ποιον αποκάλεσε και γιατί;

Ο ηθοποιός εξοργίστηκε όταν διάβασε σχόλια στο twitter κάποιου που ανέφερε την επιστροφή του από την πολιτική στην τέχνη ως τιμωρία. «Πόσο βλάκας μπορεί να είναι αυτός που θεωρεί τιμωρία την επιστροφή μου στην Τέχνη που υπηρετώ 32 χρόνια? Αλλά επιμένει να είναι κ φόλοουερ;». Ο ηθοποιός όλα αυτά τα χρόνια σπάνια εκνευρίζεται και το δείχνει δημόσια αλλά αυτή η δήλωση του εικονικού του φίλου τον εξόργισε και τον νευρίασε γι'αυτό και απάντησε.

Δείτε LIVE τη μεγάλη συγκέντρωση στο Σύνταγμα

Posted: 07 Nov 2012 08:50 AM PST

Δείτε LIVE τη μεγάλη συγκέντρωση στο Σύνταγμα

Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό ότι συμβαίνει στο Σύνταγμα, όπου εργαζόμενοι και συνδικάτα φωνάζουν ένα μεγάλο «Όχι στο Μνημόνιο 3».

 

Δείτε LIVE τη μεγάλη συγκέντρωση στο Σύνταγμα στο newsbomb.gr

Η γεωργία και η κτηνοτροφία στους «Πρωταγωνιστές»

Posted: 07 Nov 2012 08:44 AM PST

Η γεωργία και η κτηνοτροφία στους «Πρωταγωνιστές»

Ο Σταύρος Θεοδωράκης ταξίδεψε με τους «Πρωταγωνιστές» του ταξίδεψαν στον κάμπο της Θεσσαλίας.

Ο λόγος; Για να βρει νέους ανθρώπους που ασχολούνται με μεράκι με τον πρωτογενή τομέα παραγωγής (κτηνοτροφία και γεωργία) και πιστεύουν ότι αυτή είναι η λύση που θα σώσει την Ελλάδα. Ο Σταύρος Θεοδωράκης λοιπόν έθεσε το εξής ερώτημα: «Ποιος θα σώσει την Ελλάδα;» και οι «πρωταγωνιστές» του δίνουν τη δική τους απάντηση. Η Ζαχαρούλα Λούδα, 35 χρόνων, από την Διάβα Καλαμπάκας που λέει ότι «το κρασί θα σώσει την Ελλάδα». O Δημήτρης Δήμου που είναι σίγουρος ότι «η αγελάδα θα σώσει την Ελλάδα». Η Εύη, 26 χρόνων, κόρη του Δημήτρη Δήμου, που λέει ότι «ο αγροτουρισμός θα σώσει την Ελλάδα». Ο Θέμης Αυγέρης, 26 χρόνων, από τα Τρίκαλα που πιστεύει ότι «τα γουρούνια θα σώσουν την Ελλάδα». Ο Σωκράτης Πούλιος, 32 χρόνων, από την Λάρισα που δηλώνει ότι «τα βότανα θα σώσουν την Ελλάδα». Η Ιωάννα Καράμπελα, 28 χρόνων, από τα Φάρσαλα που λέει ότι «οι καρυδιές θα σώσουν την Ελλάδα». Ο Θεμιστοκλής Αλέξης, μελισσοκόμος από το Καλό Χωριό Αγίου Νικολάου που λέει ότι «το μέλι θα σώσει την Ελλάδα. Ο Νίκος Ζαχαριάδης ο πρόεδρος του Γεωργικού Συνεταιρισμού Κριτσάς του Αγίου Νικολάου που υποστηρίζει ότι «το λάδι θα μας σώσει». Όλα αυτά και άλλα πολλά στους «Πρωταγωνιστές» με τον Σταύρο Θεοδωράκη την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012, στις 23.30 στο MEGA.

Ο άνθρωπος με το μεγαλύτερο χρέος στον κόσμο

Posted: 07 Nov 2012 08:25 AM PST

Ο άνθρωπος με το μεγαλύτερο χρέος στον κόσμο

Ονομάζεται Ζερόμ Κερβιέλ, είναι πρώην χρηματιστής της Societe Generale και έχει το μεγαλύτερο χρέος στον πλανήτη.

 

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

Μαμά ετών… 70!

Posted: 07 Nov 2012 08:34 AM PST

Μαμά ετών… 70!

Όσο κι αν αυτό που διαβάζετε σας φαίνεται από απίθανο έως και ακατόρθωτο είναι πέρα για πέρα αληθινό!

Μητέρα τεκνοποίησε στα εβδομήντα της χρόνια ύστερα από προσπάθειες πενήντα ολόκληρων χρόνων. Διαβάστε περισσότερα στο mothersblog.gr

Την ώρα της εκτέλεσης εκείνος νοιαζόταν για τις εκλογές...

Posted: 07 Nov 2012 08:21 AM PST

Την ώρα της εκτέλεσης εκείνος νοιαζόταν για τις εκλογές...

Οι προεδρικές εκλογές απασχολούσαν εχθές έναν 56χρονο θανατοποινίτη, ο οποίος εκτελέστηκε μεσούσης της εκλογικής βραδιάς, στην Οκλαχόμα.

 

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

[Γνωριμίες] Join me in FarmVille 2

Posted: 07 Nov 2012 07:58 AM PST

I cherry pick my friends. FarmVille 2 Follow us. The cows have come home. Will you? Put down roots in FarmVille 2. Be My Neighbor Don't want to receive email notifications? Unsubscribe here or Adjust Your Message Settings.© 2012, Zynga Inc. 699 8th Street San Francisco, CA 94103 Privacy Policy -- Ανάρτηση Από τον/την Blogger στο Γνωριμίες τη 11/07/2012 05:57:00 μ.μ.

[Γνωριμίες] to tsiliki

Posted: 07 Nov 2012 07:50 AM PST

to tsiliki


ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΑΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ.. Μια καλή βραδιά για τον Ολυμπιακό Αυτες ειναι οι υποψήφιες για Μις Ελλάς Σταρ Ελλάς 2012 Δείτε το απαγορευμένο επεισόδιο από τη σειρά 'Δύο Ξένοι' ΔΕΙΤΕ: Πώς ήταν και πώς έγινε η σύζυγος του Ν.Σφακιανάκη! ΔΕΙΤΕ: Το στήθος της… ανοίγει πόρτες Αντωνία Καλλιμούκου: «Είμαι πρωτάρα ακόμη»! Ο Κώστας Τσάκωνας μίλησε για τo" θάνατο" του στην Τατιάνα Στεφανίδου! ΔΕΣ τη Ζέτα Μακρυπούλια ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ μακιγιάζ Η sexy εμφάνιση της Αναστασοπούλου στη πίστα και τα περιττά κιλά!

ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΑΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ..

Posted: 06 Nov 2012 11:27 PM PST

 ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΑΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ..
δήλωσε πασίγνωστη ηθοποιός για τον επι 20 χρόνια σύντροφό της και πατέρα της κόρης της...
Μιλάμε για το πολυαγαπημένο ζευγάρι Δήμητρα Παπαδήμα και Γιάννη Μποσταντζογλου που βρέθηκε καλεσμένο σήμερα στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου "Μίλα" και μίλησε για όλα. "Μαλώνουμε γιατί δεν βγάζει τα παπούτσια του όταν μπαίνει στο σπίτι. Έρχεται στο σπίτι μου και περνάμε τη μέρα μαζί. Μετά ο καθένας πηγαίνει στο σπίτι του, στη φωλιά του. Εγώ μένω με την 17χρονη κόρη μας. Δεν θέλω αγκαλιές μέσα στο βράδυ, θέλω να κοιμάμαι. Είμαστε και οι δύο μοναχικοί. Μεταξύ μας υπάρχει ένας ερωτισμός αξεπέραστος. Είναι καρμική η σχέση μας, υπάρχει μεταξύ μας κάτι ιδιαίτερο. Ερωτικά με ελκύει πάντα ο Γιάννης" δήλωσε η αγαπητή ηθοποιός ενώ ο Γιάννης Μποσταντζόγλου αποκάλυψε πως έχει και έναν γιο απο προηγούμενη σχέση του που είναι 34 χρονών "Έχω ένα γιο που είναι 34 ετών και είναι στην αεροπορία. Σκέφτεται να φύγει για ένα διάστημα στο εξωτερικό για δουλειά, να δει πως είναι εκεί".
Kinitro News
Spread News

Μια καλή βραδιά για τον Ολυμπιακό

Posted: 06 Nov 2012 08:30 PM PST

Στο παιχνίδι της πρόκρισης στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ μπήκε ο Ολυμπιακός, ο οποίος νίκησε 3-1 τη Μονπελιέ στο Καραϊσκάκη (έφτασε τους 6 βαθμούς), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της διοργάνωσης. Ο Μασάντο στο 4΄ έδωσε προβάδισμα στους «ερυθρόλευκους», αλλά στο 67΄ ο Μπελχαντά ισοφάρισε. Η αντίδραση των Πειραιωτών ήταν άμεση και με γκολ των Γκρέκο (80΄) και Μήτρογλου (82΄) έφτασαν στη δεύτερη διαδοχική νίκη επί των Γάλλων και ουσιαστικά εξασφάλισαν την 3η θέση του ομίλου. Ο Ολυμπιακός κατάφερε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 4΄ με τον Γκρέκο να ξεφεύγει από τον παίκτη του και να σεντράρει συρτά μέσα στην περιοχή βρίσκοντας αρχικά τον Αμπντούν και στην συνέχεια τον Μήτρογλου το πλασέ του οποίου όμως σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Ζουντρέν αλλά με την μπάλα όμως να καταλήγει στον Μασάντο που με κοντινό πλάσε δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει σε κενή εστία. Στο 11΄ ο Μανιάτης σέντραρε συρτά αλλά ο Εμπιβά δεν μπόρεσε να διώξει την μπάλα με αποτέλεσμα να την πάρει ο Μήτρογλου και να σουτάρει αλλά ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων απέκρουσε. Στην συνέχεια η Μονπελιέ έδειξε να συνέρχεται από το γρήγορο γκολ που «έφαγε» και ανεβάζοντας την απόδοση της πήρε την κατοχή και προσπάθησε να διασπάσει την άμυνα των πρωταθλητών Ελλάδος που αρκέστηκαν σε ένα παθητικό ρόλο. Στο 31΄η Μονπελιέ έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν ο Χίλτον βρήκε τον Καμαρά αμαρκάριστο στην περιοχή του Ολυμπιακού αλλά το πλασέ στην κίνηση που έκανε πέρασε άουτ. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ζουρντρέν στο 53΄ με έξοδο του πρόλαβε την μπαλιά προς τον Μήτρογλου που ήταν μόνος του στην μεγάλη περιοχή και γλύτωσε έτσι την ομάδα του από ένα δεύτερο γκολ. Όπως και στο πρώτο μισό του αγώνα έτσι και στο δεύτερο η Μονπελιέ διατήρησε την πρωτοβουλία των κινήσεων με τον Ολυμπιακό να προσπαθεί να χτυπήσει στην αντεπίθεση με τους Αμπντούν και Μήτρογλου. Στο 66΄ και ενώ η Μονπελιέ συνέχιζε να πιέζει ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι σε τράβηγμα του Σιόβα στον Καμαρά. Το πέναλτι ανέλαβε να εκτελέσει ο Μπέλχαντά που έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Κάρολ (67΄). Το γκολ της Μονπελιέ «ξύπνησε» τον Ολυμπιακό που άρχισε να πιέζει και στο 67΄ να χάνει άλλη μία ευκαιρία με τον Μήτρογλου να μην μπορεί να βρει την μπάλα μπροστά από τον Ζουρντρέν μετά από ωραίο γύρισμα του Αμπντούν. Ο Αμπντούν, που ήταν ο καλύτερος παίκτης των γηπεδούχων, έχασε μια καλή ευκαιρία στο 77΄όταν σούταρε δυνατά από μακρινή απόσταση αλλά ο τερματοφύλακας των Γάλλων απέκρουσε εντυπωσιακά. Στο 80΄ ο Χολέβας εκτέλεσε κόρνερ στο πρώτο δοκάρι με τους Γάλλους να διώχνουν άσχημα με την μπάλα να φτάνει στον αμαρκάριστο Γκρέκο που με πλασέ στην κίνηση έδωσε και πάλι το προβάδισμα στον Ολυμπιακό. Μόλις δύο λεπτά αργότερα ο Μήτρογλου (82΄) σφράγισε την νίκη των γηπεδούχων με σουτ στην κίνηση μετά από ωραία σέντρα του Χολέβας. Με αυτή την νίκη του, δεύτερη συνεχόμενη, επί των Γάλλων ο Ολυμπιακός διατήρησε τις ελπίδες του για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Διαιτητής: Μάριο Στραχόνια (Κροατία) Κίτρινες: Γκρέκο, Μοντέστο, Μήτρογλου, Χολέβας, Αμπντούν – Μποκαλί, Καμαρά, Τινάν Οι συνθέσεις: Ολυμπιακός (Ζαρντίμ):Κάρολ, Τοροσίδης, Μανωλάς, Σιόβας, Χολέβας, Μοντέστο (74΄ Φουστέρ), Μανιάτης, Μασάντο (87΄ Φέισα), Αμπντούν, Γκρέκο, Μήτρογλου (90+3 Λυκογιάννης). Μονπελιέ (Ζιράρ): Ζουρντρέν, Μπεντιμό, Χίλτον (79΄ Κονγκρέ), Εμπιβά, Μποκαλί, Μαρβό, Σεϊχί, Μπελχαντά, Μουνιέ (62΄ Τινιάν), Καμπελά (46΄ Σαρμπονιέ), Καμαρά. Kinitro News
Spread News

Αυτες ειναι οι υποψήφιες για Μις Ελλάς Σταρ Ελλάς 2012

Posted: 06 Nov 2012 02:12 PM PST

  Η αντίστροφη μέτρηση για τα φετινά καλλιστεία ξεκίνησε και οι 19 καλλονές που θα διεκδικήσουν τους τίτλους Σταρ Ελλάς, Μις Ελλάς και Μις Γιανγκ για το 2012 είναι έτοιμες για τη μεγάλη βραδιά που θα γίνει την Τετάρτη στις 14 Νοεμβρίου στο Dream City. Παρουσιάστρια της λαμπερής βραδιάς που θα μεταδώσει αποκλειστικά το TLIFE θα είναι η.... Ελεονώρα Μελέτη. Την βραδιά ανέλαβε να ντύσει μουσικοχορευτικά οχορογράφος Πάνος Μεταξόπουλος, ενώ το Styling της εκδήλωσης θα έχει στα χέρια της η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, την σκηνοθεσία ο Γιώργος Παπατζήμας και υπεύθυνος παραγωγής θα είναι ο Ανδρέας Μηλιώνης. Παρακάτω θα δεις τις 19 φιναλίστ που φωτογράφισε ο Γιώργος Καπλανίδης. Την κόμμωση των οποίων επιμελήθηκε ο Ηλίας Ζάρμπαλης και το make up o Φρέντυ Καλομπράτσος. Πάμε να γνωρίσουμε, όμως, τα κορίτσια: Υποψήφιες Μις Γιάνγκ 1. Ελένη Κόκκινου 2. Νάσια Λαμπίρη 3. Φανή Πατουχέα Υποψήφιες Σταρ Ελλας - Μις Ελλας 4. Αντιγόνη Αμπαδά 5. Αναστασία Βοσκανίδου 6. Λουίσσα Γαλάνη 7. Χριστίνα Γεωργοπουλου 8. Γιάννα Δημάκη 9. Χριστίνα Καζαντζή 10. Κατερίνα Καφάση 11. Ελένη Κωνσταντινίδου 12. Ευτυχία Λαζάρου 13. Μαρία-Ελένη Νιούμαν 14. Αναστασία Παπατσώρη 15. Αθηνά Πικράκη 16. Αθηνά Συρράκου 17. Βίκυ Τσιαγκλή 18. Βασιλική Τσιρογιάννη 19. Μιχαέλα Φωτιάδη
Kinitro News
Spread News

Δείτε το απαγορευμένο επεισόδιο από τη σειρά 'Δύο Ξένοι'

Posted: 06 Nov 2012 01:52 PM PST

Υπάρχει ένα επεισόδιο στην σειρά "Δύο Ξένοι" το οποίο πλέον δεν προβάλετε totsiliki
Spread News

ΔΕΙΤΕ: Πώς ήταν και πώς έγινε η σύζυγος του Ν.Σφακιανάκη!

Posted: 06 Nov 2012 01:48 PM PST

Η σύζυγος του Νοτη Σφακιανάκη, Κίλλυ εδώ και 20 χρόνια που είναι παντρεμένοι διατηρεί το χαμηλό προφίλ της... αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις, ενώ είναι μετρημένες οι φορές που την έχουμε δει στο πλευρό του διάσημου συζύγου της. Εξάλλου, όπως έχει παραδεχτεί και ο ίδιος, η Αγγλίδα σύζυγός του έχει αναλάβει την πλήρη ανατροφή των δύο παιδιών τους. Ωστόσο, η Κίλλυ στις σημαντικές επαγγελματικές στιγμές του Νότη είναι στο πλευρό του. Έτσι, δεν θα μπορούσε να λείπει από την πρεμιέρα του στο κέντρο της Ιεράς Οδού, όπου διασκέδασε με την ψυχή της το πρόγραμμα του συζύγου. Μέχρι και τσιφτετέλι χόρεψε, αλλά η αλήθεια είναι, ότι δεν μείναμε στις χορευτικές επιδόσεις της, αλλά στη ριζική αλλαγή στην εμφάνιση της. Η Κίλλυ αποχωρίστηκε το ξανθό χρώμα που είχε όλα αυτά τα χρόνια επιλέγοντας το σκούρο καστανό, ενώ τα βλέμματα έκλεψε και το κατακόκκινο σατέν φόρεμα κόκκινο κραγιόν που επέλεξε για τη βραδιά εκείνη.
 markos.tv

BlokoNea

Spread News

ΔΕΙΤΕ: Το στήθος της… ανοίγει πόρτες

Posted: 06 Nov 2012 11:01 AM PST

Η Kelly Brook έγινε διάσημη χάρη στις εκρηκτικές καμπύλες της, κάτι που φαίνεται να το γνωρίζει καλά, ενώ πρόσφατα παραδέχτηκε...
ότι οι δολοφονικές της καμπύλες πολλές φορές αποσπούν την προσοχή των ανδρών. Το 32χρονο μοντέλο ξέρει πώς να εκμεταλλεύεται το απίστευτο σώμα της προς όφελός της, καθώς ομολόγησε ότι «ανοίγουν πόρτες στο διάβα της». Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Style δήλωσε σχετικά: «Ακούω πολλές φορές ότι οι άνθρωποι αντιμετωπίζουν προβλήματα από τις τελωνειακές αρχές κατά την είσοδό τους στην Αμερική, αλλά εγώ το μόνο που κάνω είναι να δείχνω το εξώφυλλό μου από το Playboy. Στη συνέχεια, ο υπάλληλος ρίχνει μια ματιά, και χωρίς δισταγμό, απλά με αφήνει να περάσω. Με κολακεύει πολύ που θαυμάζουν το σώμα μου…».

BlokoNea

Spread News

Αντωνία Καλλιμούκου: «Είμαι πρωτάρα ακόμη»!

Posted: 06 Nov 2012 10:51 AM PST

  Η Αντωνία Καλλιμούκου σε συνέντευξη που παραχώρησε στο tv έθνος μίλησε για την εμπειρία της στην τηλεόραση και για τη σχέση που έχει με την Ελένη Μενεγάκη.
- Σε γνωρίσαμε μέσα από το Elatte, μία infotainment εκπομπή. Πώς αισθάνεσαι στο πλατό της «Ελένης»;«Λειτουργεί σαν ψυχοθεραπεία για μένα. Πηγαίνω εκεί και ....περνάω όμορφα, γελάμε πολύ με την ομάδα. Θέλω να δείχνω τη φωτεινή πλευρά του εαυτού μου, ο κόσμος έχει ανάγκη από καλή διάθεση».- Ποια είναι η σχέση σου με την Ελένη Μενεγάκη;«Μας έχει αγκαλιάσει όλους και εμένα, που είμαι «πρωτάρα», με συμβουλεύει και με βοηθάει».- Προηγουμένως τη γνώριζες προσωπικά; Και αν όχι, τι έχεις καταλάβει για εκείνη από το λίγο που έχετε συνεργαστεί; «Όχι, δεν τη γνώριζα. Στα δοκιμαστικά την πρωτοείδα. Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι η επιτυχία της στηρίζεται στον επαγγελματισμό της. Δεν με νοιάζει να μάθω για εκείνη, θέλω να μάθω από εκείνη»!Υ.Γ.: Για πρωτάρα, μια χαρά το ΄χει πιάσει το νόημα...
Mention News
Spread News

Ο Κώστας Τσάκωνας μίλησε για τo" θάνατο" του στην Τατιάνα Στεφανίδου!

Posted: 06 Nov 2012 10:44 AM PST

Ο ηθοποιός βιαζόταν γιατί είχε να πάει στην κηδεία του!
Χθες το βράδυ αναστατώθηκε όλη η ελληνική σόου μπιζ όταν κυκλοφόρησε η είδηση πως αυτοκτόνησε ο αγαπημένος ηθοποιός Κώστας Τσάκωνας και μάλιστα άφησε και σημείωμα! Μάλιστα είχε και λεπτομέρειες για την ταφή του! Όπως αποδείχτηκε η είδηση μόνο αληθινή δεν ήταν και σήμερα το μεσημέρι ο ηθοποιός εμφανίστηκε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου "ΜΙΛΑ" και μίλησε για την "αυτοκτονία" του! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ http://www.zappit.gr

BlokoNea

Spread News

ΔΕΣ τη Ζέτα Μακρυπούλια ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ μακιγιάζ

Posted: 06 Nov 2012 08:32 AM PST

Βράδυ στο Κολωνάκι χωρίς μακιγιάζ! Κούκλα είναι...
 
Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε, βράδυ Δευτέρας, την Ζέτα Μακρυπούλια αμακιγιάριστη στο Κολωνάκι, έχοντας δίπλα της την επιστήθια φίλη της, τη γνωστή φωτογράφο Ρούλα Ρέβη. Οι δύο φίλες ήταν χαλαρές και απολάμβαναν το ποτάκι τους ενώ τα αγόρια τους, Μιχάλης Χατζηγιάννης και Αποστόλης Τότσικας, απουσίαζαν από την παρέα. Τα κορίτσια είχαν στήσει κουβεντούλα, προφανώς θα συζητούσαν θέματα γυναικείας φιλαρέσκειας αλλά και για τους αγαπημένους τους, ενώ παράλληλα διάβαζαν γυναικεία περιοδικά. Κάποια στιγμή η Ζέτα μιλούσε στο κινητό της τηλέφωνο με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και θα τον ρωτούσε πώς πάει το μαγαζί. Αμέσως μετά έφυγαν από την πλατεία Κολωνακίου και ο φωτορεπόρτερ μας τις εντόπισε στην Τσακάλωφ.  
Mention News
Spread News

Η sexy εμφάνιση της Αναστασοπούλου στη πίστα και τα περιττά κιλά!

Posted: 06 Nov 2012 08:16 AM PST

Με νέο look, ξυρισμένο κεφάλι αλλά και μερικά περιττά κιλά έκανε την εμφάνιση της στην πίστα η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.
 Με εμφανή την αλλαγή στα μαλλιά και το σώμα της, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου κέρδισε τις εντυπώσεις στο πλευρό του Νότη Σφακιανάκη στην «Ιερά Οδό».
 Η ηθοποιός και τραγουδίστρια των «Mamacita on fire» ντυμένη όσο πιο σέξι γίνεται, συζητήθηκε από κάποιους για τα κάποια κιλά που μπορεί να πάρει. 
Όπως η ίδια δήλωσε σε συνέντευξη της στο περιοδικό «ΟΚ», φέτος το χειμώνα αν και ξεκίνησε με την διάθεση να φτιάξει το σώμα της, λόγω του στριπτήζ που κάνει στο θέατρο στην παράσταση «Άνδρες Έτοιμη για όλα», ξαφνικά πήρε την απόφαση να το εγκαταλείψει. Μην πηγαίνοντας στο γυμναστήριο και τρώγοντας ότι θέλει. Μας αρέσει πάντως πολύ αυτή η ζουμερή της εικόνα.

BlokoNea

Spread News
You are subscribed to email updates from Το Τσιλικι To stop receiving these emails, you may unsubscribe now. Email delivery powered by Google Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610
-- Ανάρτηση Από τον/την Blogger στο Γνωριμίες τη 11/07/2012 05:49:00 μ.μ.

Μεθυσμένος Ρώσος εργάτης φτιάχνει... μεθυσμένες λωρίδες κυκλοφορίας (video)

Posted: 07 Nov 2012 05:43 AM PST

Μεθυσμένος Ρώσος εργάτης φτιάχνει... μεθυσμένες λωρίδες κυκλοφορίας (video)

Eίναι γνωστή η αγάπη των Ρώσων για τη βότκα. Αγάπη τόσο μεγάλη που δεν αποχωρίζονται το μπουκάλι με το ποτό ούτε εν ώρα εργασίας.

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr

Η πρίμα μπαλαρίνα της φωτογραφίας είναι η….

Posted: 07 Nov 2012 08:23 AM PST

Η πρίμα μπαλαρίνα της φωτογραφίας είναι η….

Η μπαλαρίνα της φωτογραφίας «μάγευε» τους συμμαθητές και το κοινό που την παρακολουθούσε να χορεύει στις εκδηλώσεις του σχολείου της.

Από μικρή ηλικία λάτρευε το μπαλέτο και δεν είναι τυχαίο ότι μέχρι και σήμερα διατηρεί άψογη σιλουέτα αν και έχει γίνει μανούλα. Σήμερα είναι ξανθιά και πολύ όμορφη γυναίκα, καταξιωμένη ηθοποιός και μητέρα ενός γιου. Την αναγνωρίσατε; Ο λόγος για την...Νταίζη Σεμπεκοπούλου που έχει «ανεβάσει» την φωτογραφία στην προσωπική της σελίδα στο facebook. Πολλοί συμμαθητές και συμμαθήτριές της μόλις είδαν την φωτογραφία θυμήθηκαν παλιές καλές στιγμές και της έγραψαν σχόλια.

Το laptop «έβραζε» το σπέρμα του

Posted: 07 Nov 2012 08:20 AM PST

Το laptop «έβραζε» το σπέρμα του

Ο 30χρονος Scott Reed και η επίσης 30 ετών σύζυγός του Laura από το Hampshire δεν ήταν προετοιμασμένοι για τις δυσκολίες που θα αντιμετώπιζαν, όταν αποφάσισαν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους.

 

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

Πού βρίσκεται η Τάμτα;

Posted: 07 Nov 2012 08:08 AM PST

Πού βρίσκεται η Τάμτα;

Η Τάμτα λατρεύει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ιδιαίτερα το twitter και συχνά ενημερώνει πού βρίσκεται αλλά «ανεβάζει» και φωτογραφίες.

Η τραγουδίστρια σήμερα είναι στην συμπρωτεύουσα και ενημέρωσε φίλους και θαυμαστές μέσα από την προσωπική της σελίδα ότι βρίσκεται στην συμπρωτεύουσα. Βέβαια, δεν διευκρίνισε τον λόγο για τον οποίο βρίσκεται εκεί απλά ενημέρωσε που είναι. Η Τάμτα λατρεύει την συμπρωτεύουσα και έχει αρκετούς φίλους εκεί και όταν τους το επιτρέπουν οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις ανεβαίνει στην νύφη του Θερμαϊκού

Πρεμιέρα Λιάγκα-Σκορδά: Αυτό δεν ήταν το πρωινό «μου»! Ηταν το πρωινό «τους»

Posted: 07 Nov 2012 08:10 AM PST

Πρεμιέρα Λιάγκα-Σκορδά: Αυτό δεν ήταν το πρωινό «μου»! Ηταν το πρωινό «τους»

H Queen B σχολιάζει την πρεμιέρα του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά.

Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

Ποια σταρ του Χόλιγουντ εθεάθη να κυκλοφορεί χωρίς ίχνος μακιγιάζ;

Posted: 07 Nov 2012 07:48 AM PST

Ποια σταρ του Χόλιγουντ εθεάθη να κυκλοφορεί χωρίς ίχνος μακιγιάζ;

Μπορεί να είναι μια από τις πιο γνωστές ηθοποιούς του Χόλιγουντ και από τις πιο σέξι παρουσίες ωστόσο δεν έχει κανένα πρόβλημα να βγει δημόσια αμακιγιάριστη.

Ο λόγος για την Uma Thurman που εντόπισε ο φωτογραφικός φακός σε κάποιο σημείο της Νέας Υόρκης. Με τις ρυτίδες της να φαίνονται η ηθοποιός ήταν όμορφη. Άλλωστε είναι 42 χρονών δεν μπορεί να έχει αψεγάδιαστο πρόσωπο. Φανερώνει πόσο ακομπλεξάριστη είναι και πόσο σίγουρη για τον εαυτό της αφού γνώριζε ότι οι παπαράτσι πάντα καραδοκούν.

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές