Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

www.tsekouratoi.gr


www.tsekouratoi.gr


VIDEO: Ο Απόστολος Γκλέτσος και ο … σύντροφος μεγιστάνας

Posted: 20 Feb 2012 03:06 PM PST

Ο Απόστολος Γκλέτσος και ο … «σύντροφος μεγιστάνας»  [βίντεο - φωτο]Ο Απόστολος Γκλέτσος τον αποκαλεί

Σύντροφε Mεγιστάνα κι εκείνος δημόσια του...








απάντησε: «Σύντροφε το κεφάλαιο σε στηρίζει…» .



Ο Δήμος Στυλίδας βράβευσε την Κυριακή τους μαθητές που μπήκαν σε ΑΕΙ και ΤΕΙ, καθώς επίσης και τους μαθητές που διακρίθηκαν στο διαγωνισμό «Θαλής» της Μαθηματικής Εταιρείας.

Ο Δήμαρχος Απόστολος Γκλέτσος ευχαρίστησε τους Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο, Γιώργο Κύρτσο, Νίκο Φρονιμόπουλο και άλλους φίλους του που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, καθώς επίσης και όλους τους τοπικούς παράγοντες που βρέθηκαν χθες το απόγευμα στο κτίριο του Ο.Σ.Κ. στη Στυλίδα.



Ο Δήμαρχος Στυλίδας εκτός από τους μαθητές αισθάνθηκε την ανάγκη να βραβεύσει και τον κ. Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο, γιατί όπως είπε ο Απ. Γκλέτσος, ήταν αυτός που έδωσε τα χρήματα για να έχουν πετρέλαιο και θέρμανση τα σχολεία του Δήμου Στυλίδας.



«Με τον Καλλικράτη μας έδωσαν και τα σχολεία. Δεν μας έδωσαν όμως χρήματα. Ευτυχώς που υπάρχει ο «Σύντροφος Μεγιστάνας». Αν ήταν όλοι οι μεγιστάνες σαν αυτόν θα έτρωγαν όλοι με χρυσά κουτάλια…», είπε μεταξύ άλλων ο Απόστολος Γκλέτσος.








24ωρο

ΑΔΥΝΑΤΙΣΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΝ ΣΤΑΡ ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Είμαι μόνος μου, έχω αφόρητους πόνους δεν μπορώ να κοιμηθώ

Posted: 20 Feb 2012 03:02 PM PST

Είναι ο τελευταίος playboy του Hollywood, ένα μεγάλο αστέρι

του κινηματογράφου με πολλούς διάσημους φίλους και με τις γυναίκες να κάνουν ουρά για να περάσουν από την αγκαλιά του.......



Ο George Clooney δείχνει τα έχει όλα, όμως εκείνος σε συνέντευξή του στο Hollywood Reporterδηλώνει ότι υποφέρει από μοναξιά, ζει εδώ και χρόνια με αφόρητους πόνους και δεν μπορεί να κοιμηθεί.

Ο 50χρονος γόης εξομολογήθηκε ακόμα ότι τον έχουν απατήσει και ότι τον έχουν παρατήσει!!!!



Κι αν εσείς εκεί οι θαυμάστριές του νομίζετε ότι κάνει μια συναρπαστική ζωή, εκείνος φροντίζει να απομυθοποιήσει τον εαυτό του.



Από τις δέκα το βράδυ πέφτει για ύπνο σου λέει ο George, έχοντας πάντα την τηλεόραση ανοιχτή για να τον νανουρίζει, όμως πολλές φορές ξυπνάει μέσα στη νύχτα.



«Όταν κλείνω την τηλεόραση αρχίζω να σκέφτομαι και όταν το κάνω αυτό δεν μπορώ να κοιμηθώ», λέει στη συνέντευξή του. «Χωρίς πλάκα ξυπνάω κάθε βράδυ πέντε φορές», τόνισε.



Και μπορεί ανάμεσα στους φίλους του να είναι μερικά από τα πιο γνωστά ονόματα του Hollywood, όπως ο Brad Pitt ή ο Mat Damon, όμως ο ίδιος λέει ότι υποφέρει από μοναξιά.



«Όποιος λέει ότι δεν νιώθει μόνος του κάποιες στιγμές λέει ψέματα. Τη μεγαλύτερη μοναξιά τη νιώθεις όταν είσαι με πολύ κόσμο. Έχω υπάρξει απέραντα μόνος σε μια άσχημη σχέση. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από αυτό. Έχω ζήσει τέτοιες σχέσεις», εξομολογήθηκε.



Και μπορεί να μη θέλησε να πει κουβέντα για τη σχέση του με τη Stacey Kiebler, μας αποκάλυψε όμως ότι ναι, ακόμα κι αυτός, ο πιο περιζήτητος εργένης του Hollywood έχει απατηθεί από σύντροφό του.



«Με έχουν απατήσει και με έχουν παρατήσει για κάποιον άλλο. Κάποιες φορές ήταν έκπληξη και κάποιες άλλες το έβλεπα ότι ερχόταν. Το πιο οδυνηρό ήταν όταν προσπαθούσα να φέρω πίσω μια γυναίκα που με είχε αφήσει. Αλλά όλοι κάνουμε ηλίθια λάθη», είπε.



Ο George αποκάλυψε τέλος ότι έχει κάνει κι αυτός τις καταχρήσεις του.



«Κάποιες φορές πίνω πάρα πολύ. Μου αρέσει να πίνω και υπήρξαν στιγμές στη ζωή μου που ξεπέρασα τα όρια, οπότε αυτό που κάνω είναι να σταματάω το ποτό. Έκανα και κοκαΐνη, αλλά δεν είμαι εθισμένος. Δεν είμαι πρεζάκι», τόνισε.



Αυτό πάντως που περιμένει τώρα είναι η βραδιά των Όσκαρ στα οποία διεκδικεί δύο βραβεία. Αυτό του καλύτερου ηθοποιού για τους «Απόγονους» και του καλύτερου σεναρίου για την ταινία «Αι ειδοί του Μαρτίου».



Πού ξέρετε μπορεί να φύγει και με τα δύο αγαλματάκια και τελικά να καταφέρει να νιώσει την πληρότητα.

http://www.star.gr/life_style/131222



ΑΔΥΝΑΤΙΣΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΝ ΣΤΑΡ ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Σεξουαλικά ρεκόρ... ολυμπιακών διαστάσεων

Posted: 20 Feb 2012 02:50 PM PST

Η ερωτική πράξη αυτή καθεαυτή, ο αυνανισμός,

ο οργασμός, ακόμη το μέγεθος και η διάρκεια στο σεξ γίνονται συχνά αντικείμενο συζήτησης από άντρες και γυναίκες κάθε ηλικίας, αφού οτιδήποτε σεξουαλικό κυριαρχεί σε κάθε κουβέντα.

Ειδικά, μάλιστα, όταν πρόκειται για σεξουαλικά ρεκόρ, τότε τα αίματα ανάβουν!

Κάπως έτσι φαίνεται ότι......





σκέφτηκαν οι ερευνητές στο αμερικανικό Kinsey Institute και ασχολήθηκαν λίγο παραπάνω με τη σεξουαλικότητα των ανθρώπων και -κυρίως- με τις δυνατότητες ανδρών και γυναικών στο σεξ και μέχρι πού αυτές φτάνουν. Το αποτέλεσμα; 14 απίστευτες ερωτικές «πρωτιές» θα γίνουν σίγουρα το επόμενο αντικείμενο συζήτησης για όλους, «διεγείροντας... το πνεύμα!



1. Ρεκόρ πατρότητας



Ο Moulay Ismail Ibn Sharif κατέκτησε αυτό το ρεκόρ το 17ο αιώνα όταν καταγράφηκε το τεράστιο νούμερο των 1.042 παιδιών που απέκτησε από ένα χαρέμι 500 γυναικών. Υπήρξε, μάλιστα, ένας πολυάσχολος άντρας, δεδομένου του χρόνου που απαιτούν όλοι αυτοί οι γάμοι, οι βαφτίσεις και -χωρίς αμφιβολία- και κάποιες κηδείες. Όμως ο δεύτερος άρχοντας από τη δυναστεία των Alaouite του Μαρόκου μάλλον δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα, αφού έμεινε γνωστός στη μαροκινή ιστορία ως ο πλέον αγαπητός πατέρας της χώρας!



2. Ρεκόρ μητρότητας



Η γυναίκα που γέννησε τα περισσότερα παιδιά στον κόσμο ήταν μια αγρότισσα από το χωριό Shuya, ανατολικά της Μόσχας. Η εν λόγω κυρία είχε ούτε λίγο ούτε πολύ 27 γέννες στο ενεργητικό της, αφού από το 1725 μέχρι το 1765 γέννησε 16 φορές δίδυμα, 7 φορές τρίδυμα και 4 φορές τετράδυμα!



3. Ρεκόρ ηλικίας πατρότητας και μητρότητας



Ο Shaun Steard ήταν12 χρονών όταν έγινε ο νεότερος πατέρας, ενώ η νεότερη μητέρα είναι η 5χρονη(!) Lina Medina από το Περού. Οι φράσεις «χαρά στο κουράγιο τους» ή «από νωρίς στα βάσανα... « ταιριάζουν καλύτερα!



4. Ρεκόρ αυνανισμού



Ανδρών: Σύμφωνα με έρευνες ένας έφηβος μπορεί κατά μέσο όρο να αυνανιστεί 11 φορές την ώρα! Το ρεκόρ, όμως, το κατέχει ένας 28χρονος όπου μπροστά στα έκπληκτα μάτια των γιατρών του Κέντρου Συζυγικών και Σεξουαλικών Σπουδών στην Καλιφόρνια πέτυχε 16 αυνανισμούς μέσα σε 60 λεπτά!



Γυναικών: Την ίδια στιγμή σε κάποια διπλανή -προφανώς- αίθουσα στο ίδιο Κέντρο μια 26χρονη κατακτούσε το παγκόσμιο ρεκόρ δίνοντας μια μεγαλειώδη παράσταση 134 πολλαπλών οργασμών μέσα σε μία ώρα.



5. Ρεκόρ διάρκειας οργασμού



Ο μέσος όρος διάρκειας ενός ανδρικού οργασμού είναι πέντε με οκτώ δευτερόλεπτα. Αντιθέτως οι γυναίκες μπορούν να βιώσουν έναν συνεχή εγκεφαλικό οργασμό που επιστημονικά λέγεται status orgasm. Οι Dr Masters και Johnson το 1966 κατέγραψαν έναν γυναικείο οργασμό που διάρκεσε 43 ολόκληρα δευτερόλεπτα. Πριν κάνεις, όμως, όνειρα για να βοηθήσεις τη σύντροφό σου να καταρρίψει το ρεκόρ, μάθε ότι αυτό τον οργασμό τον έχουν συνήθως οι γυναίκες με αυνανισμό!



6. Ρεκόρ απόστασης εκσπερμάτισης



Η μεγαλύτερη μέση απόσταση που μπορεί να τιναχτεί το σπέρμα είναι 20 εκατοστά με ταχύτητα 11 χιλιομέτρων την ώρα. Όμως το ρεκόρ ανήκει σε έναν Γερμανό ονόματι Horst Schultz που έφτασε τα 5,71 μέτρα μήκος, τα 3,76 ύψος και ταχύτητα 16,3 χιλιομέτρων!



7. Ρεκόρ ποσότητας σπέρματος



Ο μέσος όρος σπέρματος που παράγεται από έναν φυσιολογικό άνδρα είναι 3,2 ml τη συν 0,4 ml κάθε μέρα που περνάει άνευ εκσπερμάτισης. Η μεγαλύτερη ποσότητα που έχει επίσημα καταγραφεί το 1954 είναι 15 ml.



8. Ρεκόρ επανάληψης ερωτικής πράξης



Οι περισσότεροι άνδρες πετυχαίνουν έναν γρήγορο επαναληπτικό οργασμό πριν ακόμη το «μόριο» μεταβεί εις κατάστασιν χαλάρωσις! Το ρεκόρ, όμως, το έχει ένας 38χρονος που πέτυχε μέσα σε δύο ώρες 8 ολοκληρωμένους οργασμούς.



9. Ρεκόρ κατάποσης σπέρματος



Mία όχι και τόσο γνωστή Αμερικανίδα ηθοποιός, η Michelle Monaghan είναι η επίσημη κάτοχος του ρεκόρ της πιο διψασμένης για σπέρμα γυναίκας! Το 1991 σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες αφαίρεσαν από το στομάχι της 457 γραμμάρια σπέρμα.



10. Ρεκόρ μήκους πέους



Ο Δρ. Robert Dickinson το 1913 μέτρησε το πέος ενός άντρα που είχε μήκος 34,3 εκατοστά και πάχος 15,8 εκατοστά. Αντιθέτως τα 2,6 εκατοστά μήκος που καταγράφηκαν από ερευνητές θεωρούνται μέχρι σήμερα αρνητικό ρεκόρ. Βέβαια στην Κίνα αυτός μπορεί να θεωρείται... προικισμένος!



11. Ρεκόρ στύσης



Η ταχύτητα με την οποία κάποιος προσεγγίζει πλήρη στύση εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Όμως το 1948 καταγράφηκαν από ερευνητές μερικοί άνδρες που είχαν πλήρη στύση σε 3-5 δευτερόλεπτα.



12. Ρεκόρ μεγέθους όρχεων



Σύμφωνα με το συγγραφέα του βιβλίου «Ιδανικός Γάμος» Τ. Η. Van de Velde ο μέσος όρος της διαμέτρου των ενήλικων όρχεων είναι 2- 2,5 εκατοστά . Όσο τα μπαλάκια του πινγκ πονγκ, δηλαδή. Στην Αφρική, όμως, έχει καταγραφεί το ρεκόρ των μεγαλύτερων όρχεων που φτάνει τα 76 εκατοστά διάμετρο! Όσο τα «μπαλάκια» του Κινγκ Κονγκ, δηλαδή!



13. Ρεκόρ ερωτικών επαφών



Το εξωφρενικό νούμερο των 52.000 ερωτικών συνευρέσεων κατάφερε να ξεπεράσει ο κάτοχος του ρεκόρ, ο οποίος έκανε σεξ τουλάχιστον 33 φορές την εβδομάδα για περίπου 30 χρόνια! Ε, μετά κάποιο πρόβλημα στο περπάτημα θα το είχε!



14. Ρεκόρ ερωτικών επαφών σε μία μέρα



Με 919 άνδρες ήρθε σε επαφή η Lisa Sparxxx, γνωστή Αμερικανίδα πορνοστάρ, κατακτώντας το παγκόσμιο ρεκόρ. Η σέξι ηθοποιός πέτυχε το στόχο της κατά τη διάρκεια του «Eroticon» το 2004, στο τρίτο ετήσιο παγκόσμιο πρωτάθλημα Gangbang.

www.dailynews24.gr



ΑΔΥΝΑΤΙΣΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΝ ΣΤΑΡ ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Σουηδός επέζησε παγιδευμένος σε αμάξι κάτω από το χιόνι για δύο μήνες...

Posted: 20 Feb 2012 02:39 PM PST





Ένας
Σουηδός επέζησε παγιδευμένος σε αυτοκίνητο, το οποίο είχε θαφτεί κάτω
από το χιόνι σε ένα μονοπάτι στο....



δάσος χωρίς τρόφιμα επί δύο μήνες,
ανακοίνωσε η αστυνομία και ανέφεραν σουηδικά ΜΜΕ.



Ο 45χρονος, ο οποίος κατάγεται από τη νότια Σουηδία, βρέθηκε... αποστεωμένος και πολύ αδύναμος.



Ήταν
σε μικρή απόσταση από την πόλη Ίμεα, στη βόρεια Σουηδία, από ανθρώπους
που κινούνταν με snow-mobil (ειδικά οχήματα για το χιόνι) και νόμισαν
ότι είχαν βρει ένα κατεστραμμένο όχημα, έσκαψαν για να κοιτάξουν μέσα
από το παράθυρο και είδαν κάτι να κινείται.



Ο άνδρας, που ήταν ξαπλωμένος στο πίσω κάθισμα σε έναν υπνόσακο, είπε ότι βρισκόταν στο αυτοκίνητο από την 19η Δεκεμβρίου.



«Είναι
απλά απίστευτο ότι είναι ζωντανός, δεδομένου ότι δεν είχε φαγητό και
δεδομένου ότι κάνει πραγματικά πολύ κρύο από τα Χριστούγεννα» δήλωσε
μέλος σωστικού συνεργείου στην εφημερίδα Vasterbottens-Kuriren, που
δημοσίευσε την είδηση.



Ο Εμπ Νίιμπεργκ, αξιωματικός υπηρεσίας
στην αστυνομία της Ίμεα, είπε ότι δεν βλέπει κανένα λόγο να αμφισβητήσει
πως ο άνδρας ήταν παγιδευμένος για τόσο μεγάλο διάστημα στο αυτοκίνητο.



«Δεν
θα επινοούσαμε κάτι σαν κι αυτό. Οι υπηρεσίες διάσωσης ήταν στο σημείο
και είδαν το ίδιο πράγμα όπως κι εμείς» είπε στην Vasterbottens-Kuriren.



Το
Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Ίμεα, όπου ο άνδρας νοσηλεύεται μετά την
διάσωσή του, ανέφερε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση, δεδομένων των
συνθηκών.



Γιατροί στο νοσοκομείο είπαν ότι οι άνθρωποι φυσιολογικά θα επιβίωναν για περίπου τέσσερις εβδομάδες χωρίς τροφή.



Πέρα
από το ότι έτρωγε χιόνι, ο άνδρας πιθανώς επιβίωσε πέφτοντας σε μια
κατάσταση που είναι παρόμοια με νάρκη, είπε ο γιατρός Στέφαν Μπραντ στην
εφημερίδα.



«Περίπου σαν αρκούδα που πέφτει σε χειμερία νάρκη. Οι άνθρωποι μπορούν να το κάνουν» εξήγησε.



«Είχε
πιθανώς θερμοκρασία σώματος περίπου 31 βαθμών (Κελσίου) και το σώμα του
προσαρμόστηκε. Λόγω της χαμηλής θερμοκρασίας δεν κατανάλωνε πολλή
ενέργεια» τόνισε.



Το πώς και γιατί ο άνδρας βρέθηκε κάτω από το χιόνι στο δάσος παραμένει άγνωστο, ανέφερε η αστυνομία.

in.gr





ΑΔΥΝΑΤΙΣΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΝ ΣΤΑΡ ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Γεννήθηκε με την καρδιά έξω από το στήθος του...

Posted: 20 Feb 2012 02:28 PM PST

Συγκλονίζει η περίπτωση του μικρού Ryan...

Marquiss ο οποίος γεννήθηκε με τη καρδιά του να βρίσκεται εκτός του σώματός του. Όταν συναντάται αυτό το...

σπάνιο σύνδρομο, τα μωρά φεύγουν από τη ζωή μέσα σε τρεις μέρες μετά τη γέννηση. Μάλιστα, η καρδιά του μικρού Ryan δεν είχε αναπτυχθεί πλήρως και είχε μισή καρδιά σε σχέση με τα φυσιολογικά επίπεδα.

Ο συνδυασμός αυτών των δύο καταστάσεων κάνει το μικρό Ryan το μοναδικό παιδί που γεννήθηκε με αυτό το πρόβλημα στον κόσμο και έζησε.

Οι γιατροί συμβούλεψαν τους γονείς να διακόψουν την εγκυμοσύνη, εκείνοι ωστόσο αρνήθηκαν να κάνουν έκτρωση.

Η 34χρονη μητέρα δήλωσε: «Θέλαμε να αποφασίσει η φύση τι θα κάνει, γι' αυτό αρνηθήκαμε να σταματήσουμε την εγκυμοσύνη. Ξέραμε ότι χρειαζόταν ένα θαύμα για να ζήσει αλλά δεν θέλαμε να κρίνουμε εμείς το αποτέλεσμα. Οι γιατροί μας ενημέρωσαν ότι κανένα παιδί με το συνδυασμό των προβλημάτων του Ryan δεν έχει επιζήσει, οπότε το γεγονός ότι ο μικρός είναι μαζί μας σήμερα είναι απίστευτο».

Το σπάνιο αυτό σύνδρομο ονομάζεται ectopia cordis και χαρακτηριστικό του είναι πως η καρδιά του νεογέννητού βρίσκεται έξω από το στήθος του, η οποία λειτουργεί κανονικά αλλά δεν προστατεύεται από τίποτα.

Ο μικρός Ryan υπεβλήθη σε πολλές εγχειρίσεις ώστε να προστατευθεί η καρδιά του από το δέρμα και να λειτουργεί φυσιολογικά παρόλο που το μέγεθός της ήταν το μισό σε σχέση με μια φυσιολογική καρδιά.

Dinatos

ΑΔΥΝΑΤΙΣΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΝ ΣΤΑΡ ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Χριστίνα Μουστάκα: Το video που θέλει να ξεχάσει!

Posted: 20 Feb 2012 02:17 PM PST

Η Χριστίνα Μουστάκα, το κορίτσι αυτό είχε μοιράσει πριν την...

συνύπαρξή της με τον Κανάκη πολλές ευχάριστες στιγμές στους τηλεθεατές. Στιγμές μοναδικές. Στιγμές που σε οδηγούσαν σε βαθιά…περισυλλογή ανακαλύψαμε-μπορεί για κάποιους αργά αλλά έχει την αξία του- εικόνες από την καριέρα της ως μοντέλο και πιο συγκεκριμένα ως μοντέλο εσωρούχων. Τρομερό πουλόβερ και στήθος κομματάκι μικρότερο απ' ότι βλέπουμε σήμερα. Εκτός και αν με γελούν τα μάτια μου.
Ρε παιδί μου αυτές οι γυναίκες όσο μεγαλώνουν αυξάνεται μόνο το στήθος τους και σε μένα μόνο η κοιλιά; Αδικία από τον θεό. Όπως και να χει η παρουσιάστρια πια Χριστίνα θέλει να ξεχάσει αυτές τις εικόνες. Εγώ όμως ποτέ… Απολαύστε τον μοναδικό τρόπο που «πουλάει» τα sexy εσώρουχα…πηγή:gossip-tv.gr



ΑΔΥΝΑΤΙΣΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΝ ΣΤΑΡ ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Γυναικολόγος βίασε δυο ανήλικες !!!

Posted: 20 Feb 2012 02:07 PM PST

Παραδέχθηκε ενοχή ενώπιον του Κακουργιοδικείου ...



ο γυναικολόγος από τη...

Λάρνακα Κύπρου , ο οποίος
κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση ασθενών του. Ο γυναικολόγος
παραδέχθηκε ότι ανάμεσα στις έξι γυναίκες που βίασε ήταν και δύο
ανήλικες, 17 και 15 χρόνων.



Η δράση του γιατρού αποκαλύφθηκε πριν από μερικούς μήνες από γυναίκα ασθενή που τον κατήγγειλε στην Αστυνομία.



Η επιβολή ποινής ορίστηκε για τις 22 Μαρτίου. Μέχρι τότε ο γιατρός θα τελεί υπό κράτηση, αναφέρει η εφημερίδα «Ο Φιλελεύθερος».

http://scandalistiko.blogspot.com/








ΑΔΥΝΑΤΙΣΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΝ ΣΤΑΡ ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Έκανε την νεκρή για να σταματήσει να την χτυπά!!

Posted: 20 Feb 2012 01:58 PM PST


Σοκάρει η ιστορία της 24χρονης Katey Wall
, η οποία αναγκάστηκε να κάνει
την νεκρή προκειμένου ο 25χρονος...

Matthew Atkins να σταματήσει να την
χτυπά… Μάλιστα τα τραύματά της και οι μώλωπες ήταν τόσο πολλά που μέχρι
και η ίδια της η μάνα δεν την αναγνώρισε!

Η Katey Wall, νόμιζε
πως θα πεθάνει ενώ ο 25χρονος την χτυπούσε στο κεφάλι επί δέκα ολόκληρα
λεπτά, τις πρώτες πρωινές ώρες της 30ης Ιουλίου του 2011 σε ένα σκοτεινό
μονοπάτι του Bridgnorth στο Shropshire.

Η 24χρονη σταμάτησε να
αναπνέει σε μια προσπάθεια να βάλει ένα τέλος στον εφιάλτη που ζούσε…
Τελικά ο άγριος ξυλοδαρμός της σταμάτησε όταν ένας περαστικός τρόμαξε
τον Atkins.

Η τρομερή επίθεση που δέχτηκε η Katey την έκανε να
αιμορραγεί πάρα πολύ ενώ πολλοί είπαν πως το μονοπάτι όπου έλαβε χώρα ο
ξυλοδαρμός ήταν σαν κάποιος να είχε μαχαιρωθεί…

«Άκουσα βήματα
πίσω και κάποιος μου έκλεισε το στόμα από πίσω. Στην αρχή νόμισα πως
κάποιος που ήξερα μου έκανε πλάκα. Όμως τελικά όταν γύρισα το κεφάλι μου
συνειδητοποίησα πως ήταν κάποιος άγνωστος. Στην αρχή πάλεψα όσο
μπορούσα. Φώναζα με όλη μου την δύναμη και χτυπιόμουν όμως είχε τα χέρια
του στο στόμα μου.

Χτυπούσε το κεφάλι μου με δύναμη στο δρόμο.
Νόμιζα πως αυτό ήταν το τέλος μου. Νόμιζα πως θα πεθάνω. Για τον λόγο
αυτό προσποιήθηκα πως ήμουν νεκρή. Σταμάτησα να αναπνέω. Τόκε εκείνος
προσεχτικά άκουγε την αναπνοή μου και όταν συνειδητοποίησε πως ήμουν
ζωντανή συνέχισε να μου χτυπά το κεφάλι.»

Ευτυχώς όμως για την 24χρονη ο δράστης άκουσε τα βήματα κάποιου και από τον φόβο μήπως τον δουν έφυγε τρέχοντας..

«Προσπάθησα
να τρέξω για να φύγω μακριά, όμως δεν ήμουν καλά και έπεφτα πάλι κάτω.
Το μόνο που θυμάμαι ότι έλεγα είναι πως έχω πέσει θύμα επίθεσης… Ευτυχώς
με βοήθησαν και βρήκα ασθενοφόρο.»

Τα μαλλιά της μετά την
επίθεση ήταν κατακόκκινα από την αιμορραγία και η μητέρα της
δυσκολεύτηκε να την αναγνωρίσει. «Έκανα εννιά ράμματα στο πίσω μέρος του
κεφαλιού…»πια όπως εξομολογείται δεν πηγαίνει ποτέ μόνη της σε σκοτεινά
σημεία της πόλης. Ο φόβος έχει πια κυριαρχήσει την ζωή της…

24wro

ΑΔΥΝΑΤΙΣΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΝ ΣΤΑΡ ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Βροχερός ο καιρός αύριο

Posted: 20 Feb 2012 01:51 PM PST

Πάρτε μαζί σας ομπρέλες...



Νεφώσεις με λίγες τοπικές βροχές αναμένονται για αύριο, σύμφωνα με τις
προβλέψεις της ΕΜΥ ενώ οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 6 με 7 μποφόρ
στο Ιόνιο.

Τοπικές προγνώσεις



Αττική




Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα για ασθενείς τοπικές βροχές κυρίως το βράδυ στα νότια.


Άνεμοι: από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.




Θερμοκρασία: από 04 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.



Θεσσαλονίκη




Καιρός: τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα για ασθενείς βροχές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.


Άνεμοι: ασθενείς και τοπικά νοτιοανατολικοί μέχρι 4 μποφόρ.




Θερμοκρασία: από 02 έως 10 βαθμούς Κελσίου.



Αναλυτική πρόγνωση




Μακεδονία, Θράκη




Καιρός: νεφώσεις τοπικά αυξημένες με λίγες πρόσκαιρες βροχές κυρίως στη
δυτική και κεντρική Μακεδονία. Ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά της
δυτικής Μακεδονίας. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.


Άνεμοι: ασθενείς και τοπικά ανατολικοί μέχρι 4 μποφόρ.




Θερμοκρασία: από 0 έως 11 βαθμούς Κελσίου και τοπικά στη δυτική Μακεδονία από -3 έως 6 βαθμούς.



Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος




Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες βροχές κυρίως τις
πρωινές και βραδινές ώρες. Παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά της
Ηπείρου.


Άνεμοι: νοτιοανατολικοί 4 με 6 και από το απόγευμα στο νότιο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ.




Θερμοκρασία: από 02 έως 14 βαθμούς Κελσίου.



Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος




Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια.


Άνεμοι: ανατολικοί 3 με 5 μποφόρ.




Θερμοκρασία: από 04 έως 14 βαθμούς Κελσίου.




Κυκλάδες, Κρήτη



Καιρός: λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως το βράδυ.


Άνεμοι: ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ.




Θερμοκρασία: από 06 έως 15 βαθμούς Κελσίου.



Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα




Καιρός: αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές.


Άνεμοι: από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.




Θερμοκρασία: από 06 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


24wro

ΑΔΥΝΑΤΙΣΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΝ ΣΤΑΡ ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Το πιο μαγικό βίντεο που έχετε δει ποτέ!

Posted: 20 Feb 2012 01:44 PM PST

Η μαγεία της κίνησης των χεριών στην υπηρεσία της τουριστικής διαφήμισης.
"Μια πόλη είναι κάτι περισσότερο από τους ανθρώπους της.

Πάνω από τα μνημεία της, την ιστορία της, την κληρονομιά και το περιβάλλον της.



Μια πόλη είναι για τη ζωή της, για τα πράγματα που συμβαίνουν σε αυτή και την καθιστούν μια αξέχαστη εμπειρία. Πρόκειται για την ανθρώπινη επαφή που αλλάζει τις ζωές εκείνων που ζουν σε αυτή κάθε μέρα. Φέρνει ελπίδα και μεγάλες προσδοκίες για τον καθένα που επισκέπτεται. Αφήστε την Καλκούτα να σας εκπλήξει!"



Αυτό είναι το κείμενο που συνοδεύει το θαυμαστό βίντεο - διαφήμιση για την πόλη της Ινδίας που βρίσκεται στην περιοχή της Δυτικής Βεγγάλης.







pamepreveza.gr



ΑΔΥΝΑΤΙΣΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΝ ΣΤΑΡ ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Εικόνα που συγκλονίζει και συγκινεί το διαδίκτυο

Posted: 20 Feb 2012 01:36 PM PST

Δεν έχει σημασία αν είναι από την Ελλάδα ή από ξένη χώρα.
Σημασία έχει πως αυτά τα πράγματα συμβαίνουν καθημερινά και σύντομα θα είναι και στη δική μας καθημερινότητα πολύ συχνά. Δείτε την εικόνα που ραγίζει καρδιές πιο κάτω...











tromaktiko



ΑΔΥΝΑΤΙΣΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΝ ΣΤΑΡ ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Οι ...6 θηλυκές ιδιότητες!

Posted: 20 Feb 2012 01:30 PM PST

Θηλυκότητα
:
Τι σημαίνει να είσαι... γυναίκα!
Θηλυκότητα σημαίνει ,να μπορείς να αναπτύξεις και να εναρμονίσεις
τις 6 θηλυκές αρχετυπικές ενέργειες,
όπως εκφράζονται, μέσα από τα ανθρωπομορφικά χαρακτηριστικά των 6 Θεαινών του Ολύμπου.
Να τις ενεργοποιήσεις να τις επεξεργαστείς και να τις κατανοήσεις σε ίσες ποσότητες και ισοδύναμες αναλογίες μεταξύ τους, ώστε καμία να μην υπερτερεί και καμία να μην υπολείπεται.
Αυτό σημαίνει, πως καμία θεά, να μην νιώθει υποτιμημένη ή υπερτιμημένη.


Γυναίκα σημαίνει, να είσαι :

Δήμητρα, η τροφός!
Να γεννάς, να ανατρέφεις παιδιά να μπορείς να τα θηλάσεις.
Να βάζεις την " βάση "για την σωστή σωματική ανάπτυξη των παιδιών
και την φυσική τους αντοχή.
Με άλλα λόγια, να μπορείς να μεγαλώσεις και να φτιάξεις, "πολεμιστές", τους μελλοντικούς άντρες και γυναίκες.
Υπερβολική και μονομερής ανάπτυξης της Δήμητρας σημαίνει ,υπερβολική προσκόλληση στα παιδιά. Υπερβολική προστασία ,με τις γνωστές... παρενέργειες.
Να εμποδίζεις τα παιδιά να... μεγαλώσουν, τάση προς την λαιμαργία, υπερτροφία.
Είναι η γυναίκα που ζει μόνο για τα παιδιά και "θυσιάζεται" γι αυτά , χωρίς να αναπτύσσει και τις υπόλοιπες ιδιότητες.


Ήρα, η σύντροφος!
Να στέκεσαι δίπλα σ'ένα άντρα, στο πλευρό του, στον ίδιο "ζυγό", σοβαρή, πιστή και ...βασίλισσα της καρδιάς του και του σπιτιού.
Να τον στηρίζεις, να τον συντροφεύεις ,να τον θαυμάζεις και να τον αγαπάς.
Υπερβολική Ήρα σημαίνει υπερβολικούς καυγάδες, σκηνές ζηλοτυπίας εμμονές, υστερίες, εκδικητικότητα, αντιζηλία, με τις ...γνωστές συνέπειες.


Εστία ,η οικονόμος.
Αφορά την φροντίδα του σπιτιού, των παιδιών, την διαχείριση των πόρων της οικογένειας , την καθαριότητα του σπιτιού και την προστασία του χώρου, από ξένες παρεμβολές και μολύνσεις ,καθώς επίσης και την δυνατότητα θεραπείας .
Ο χώρος ενός σπιτιού , του κάθε σπιτιού,πρέπει, να προστατεύεται να προφυλάσσεται και να παραμένει " παρθένος", γιατί είναι "ιερός".
Η υπερβολή της Εστίας, θα οδηγήσει σε "μη μου άπτου" αντιδράσεις, σε υποχοντριασμό και σχολαστικότητα ...χρονοβόρα.


Αφροδίτη ,η ειρηνοποιός!
Η αισθητική, η αρμονία, το κάλλος, η αγάπη, η γλυκύτητα, η καλοσύνη, είναι χαρακτηριστικά, που πρέπει να βρίσκονται σε μια γυναίκα.
Υπερβολική δόση Αφροδίτης και το πιο συχνό φαινόμενο είναι η φιλαρέσκεια, αυταρέσκεια,,ναρκισσισμός, απιστίες ,επιπολαιότητα , ρηχότητα, ηδονισμός, αναποφασιστικότητα, μαλθακότητα, τρυφηλότητα, ωραιοπάθεια, νωχέλεια , επίδειξη πολυτέλειας και περιττά έξοδα.


Αθηνά, η σοφός!
Η γυναίκα θα πρέπει να καλλιεργήσει το μυαλό της, να το αναπτύξει .
Να μπορεί να αναλύσει τις έννοιες αλλά, και να τις συνθέσει, κατανοώντας τα θέματα ,στο σωστό, σοφό τους.. .βάθος.
Να βοηθήσει ένα άντρα , με τις σωστές συμβουλές, να κρατήσει την Γνώση, καθαρή "αμόλυντη", για να είναι αποτελεσματική.
Να διαπαιδαγωγήσει τους αυριανούς πολεμιστές, τα παιδιά ,με "μέτρο" στην ανοχή, την επιείκεια και στην αυστηρότητα.
Να εμπνέει σεβασμό, προσεχτική στην χρήση της σεξουαλικής ενέργειας, να "νικά ",χωρίς να καταφεύγει σε "πολεμικές" συρράξεις ...;
Υπερβολική Αθηνά, συναντούμε στον ξερό και στεγνό διανοουμενισμό,στον ψυχρό , υλιστικό επιστημονισμό, στην επίδειξη "πολυμάθειας" και την υπερβολική αυστηρότητα, που υπακούει, στο γράμμα του νόμου και όχι στο πνεύμα.
Εδώ ,θα συναντήσει κανείς, και τις περιπτώσεις έντονης θρησκοληψίας , θρησκευτικών φανατισμών, απόλυτου πουριτανισμού, "ψυχρότητα", και την... Ιππολύτη...


Άρτεμις , η ανεξάρτητη!.
Μια γυναίκα χρειάζεται να παραμένει ελεύθερη !.
Ανεξάρτητη, αποστασιοποιημένη, να μην πνίγει αυτούς που αγαπά, τον άντρα της τα παιδιά της, τους γύρω της, με υπερβολικές φροντίδες και προσκολλήσεις.
Να μην νιώθει αδύνατη ανασφαλής και να κρατάει "χώρο", για ένα κομμάτι του εαυτού της,
πάντα, ανέγγιχτο και "παρθένο".
Να προστεύει την φύση και το περιβάλλον και να περάσει αυτό το μήνυμα και ,στους μελλοντικούς πολίτες του κόσμου.
Υπερβολική Άρτεμη, έχουμε στην περίπτωση των Αμαζόνων , των "πολύ "πολεμικών γυναικών, των μισαντρών, και των ακραίων πολιτικών ιδεολογιών , συνοδεύομενη απο
υπερβολική ανεξαρτησία, νευρώσεις, ξεροκεφαλιά, αναρχισμό και απομόνωση.


Προς αποφυγήν... ενός ,ακόμη, Τρωικού πόλεμου , ένα μήλο, καλό είναι,
να κόβετε σε 6... ίσα κομμάτια.


Σε ποιά ...θεά, θα δώσετε... το μήλο σήμερα"



e-lions

ΑΔΥΝΑΤΙΣΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΝ ΣΤΑΡ ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Joan Rivers

Posted: 20 Feb 2012 01:22 PM PST

Joan Rivers είναι 77 ετών.
Αυτή η γυναίκα είναι κάτοχος ρεκόρ για τον αριθμό των πλαστικών επεμβάσεων
, Έχει κάνει μέχρι τώρα....



739 πλαστικές!!!!!!!!

Joan Αλεξάνδρα Molinsky, γνωστή δημοσίως ως Joan Rivers, (γεννημένη 8 Ιουνίου 1933) είναι Αμερικανίδα κωμικός, τηλεοπτική προσωπικότητα και ηθοποιός.


Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ

ΑΔΥΝΑΤΙΣΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΝ ΣΤΑΡ ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

ΟΤΑΝ ΤΑ ΖΩΔΙΑ… ΠΕΡΙΑΥΤΟΛΟΓΟΥΝ!

Posted: 20 Feb 2012 01:14 PM PST

Σε όλους τους ανθρώπους αρέσει να περιαυτολογούν σε μια συζήτηση, να παινεύονται για κάποια χαρακτηριστικά ή κατορθώματά τους
.

Ο τρόπος που μιλάει κάποιος για τον εαυτό του, αποκαλύπτει πολλά για την προσωπικότητά του. Όπως και σου δίνει ενδείξεις για το ζώδιό του.

Να λοιπόν άλλος ένας τρόπος να το μαντέψεις:



ΚΡΙΟΣ: Μάλλον είναι Κριός, κάποιος που θα τον ακούσεις να μιλάει για διάφορες περιστάσεις της ζωής του, που ήρθε πρώτος σε κάτι, από τα τρία χρόνια του μέχρι σήμερα. Επίσης, θα διηγείται με ηδονή ιστορίες τρόμου, όπου σώθηκε από του Χάρου τα δόντια με μυθιστορηματικό τρόπο. Όπως τότε που έκανε τον γύρο της Ασίας σε δέκα μέρες με αερόστατο…



ΤΑΥΡΟΣ: Μάλλον είναι Ταύρος εκείνος που θα μιλά για τις πιο γκουρμέ παραλλαγές γνωστών και άγνωστων συνταγών, που φυσικά τις έχει όλες δοκιμάσει ή και μαγειρέψει. Επίσης είναι ένας αληθινός Χρυσός Οδηγός για τα πιο καλά εστιατόρια, με τις πιο καλές τιμές (έχει πάει). Και έχει ξετρυπώσει και όλα τα καταστήματα, όπου μπορείς να βρεις ποιοτικά είδη σπιτιού σε καταπληκτικές προσφορές.



ΔΙΔΥΜΟΙ: Κατά πάσα πιθανότητα είναι Δίδυμος κάποιος που αφηγείται με στόμφο πώς αποστόμωσε δημοσίως κάποιο σημαντικό πρόσωπο. Υπάρχει και σε βιντεάκι στο you tube, να μπεις να τον θαυμάσεις. Έχει κατά καιρούς δεχτεί προτάσεις να πολιτευτεί, σχεδόν από όλα τα γνωστά και άγνωστα κόμματα. Ή να αναλάβει την επικοινωνιακή πολιτική τους. Επίσης, έχει και το πιο προχωρημένο μοντέλο κινητού, κοίτα το!



ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πιθανόν είναι Καρκίνος κάποιος που μιλά για το ευτυχισμένο σπιτικό και τους υπέροχους γονείς που τον μεγάλωσαν, γι' αυτό άλλωστε έγινε... αυτό που έγινε, τέλος πάντων. («Αυτό το Όσκαρ το χρωστώ στους γονείς μου»). Αν υπάρχει και επόμενη γενιά, παιδιά δικά του δηλαδή, πρήζει τους πάντες μιλώντας για το πόσο όμορφα και χαρισματικά είναι, δείχνοντας παράλληλα τις σχετικές φωτογραφίες.



ΛΕΩΝ: Μάλλον είναι Λέων κάποιος που, από κάθε φράση του, προκύπτει πως είναι τόσο σπουδαίος, ώστε να αποτελεί για σένα μέγιστη τιμή που βρίσκεσαι στον ίδιο χώρο μαζί του. Οι υποψήφιοι/υποψήφιες για τον έρωτά του μαλλιοτραβιούνται για χάρη του και θα αφηγηθεί τα σχετικά επεισόδια. Επίσης, κάποτε στη Νέα Υόρκη τον πέρασαν για τον Μικ Τζάγκερ και του ζήτησαν αυτόγραφο.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κάποιος που σου δίνει αρχικά μια αίσθηση μετριοφροσύνης και αποφεύγει να περιαυτολογεί, μπορεί να είναι Παρθένος. Αν όμως προσέξεις καλύτερα, θα δεις ότι όλο και κάτι σπόντες ξεφεύγουνε στην κουβέντα, που δείχνουν πως, εκτός από ταπεινόφρων, είναι και σημαντικός, επιτυχημένος και καλλιεργημένος. Επίσης, του αρέσει να κάνει με ύφος ειδήμονα υποδείξεις για θέματα υγείας, τα οποία τα παίζει στα δάχτυλα.



ΖΥΓΟΣ: Κάποιος που θέλει να τονίζει το κοινωνικό του επίπεδο, είναι μάλλον Ζυγός. Είναι άσσος στο να αναφέρει μέσα σε μια συζήτηση, τυχαία δήθεν, ονόματα σημαντικών προσώπων που γνωρίζει πολύ, μα πολύ καλά (το γνωστό name dropping). Θα παινευτεί επίσης για το πόσο καλά είναι μέσα στη σχέση του, αλλά και για το πόσο έψαξε για να βρει αυτό το υπέροχο καμηλό παλτό του.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μάλλον είναι Σκορπιός κάποιος που μιλά με πολλά υπονοούμενα για πολιτικά, οικονομικά και άλλα θέματα, αφήνοντας να εννοηθεί ότι έχει κρυφή, αλλά εγγυημένη «εσωτερική πληροφόρηση». Επίσης τονίζει πώς πίσω από τους πάντες και τα πάντα κρύβονται μόνο απάτες και ίντριγκες, αλλά στον ίδιο αυτά δεν περνάνε. Και το διανθίζει με επεισόδια, όπου ξεσκέπασε τη συνομωσία και δεν τον εξαπάτησαν.



ΤΟΞΟΤΗΣ: Αν κάποιος αφηγείται την περιπέτειά του να διασχίσει την Αλάσκα με έλκηθρο που το έσερναν σκυλιά, μάλλον είναι ένας ταξιδιάρης Τοξότης. Αν αμφισβητήσεις κάποιες πτυχές της ιστορίας και τσαντιστεί, τότε είναι σίγουρα. Επίσης είναι εκείνος (ή εκείνη, φυσικά) που θα εξηγήσει ότι έφτασε δυο φορές στα σκαλιά της εκκλησίας και την κοπάνησε, αποφασίζοντας ότι θα ζήσει ελεύθερο πουλί.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πιθανόν είναι Αιγόκερως κάποιος που μιλά διαρκώς για τη δουλειά του, με στόχο να τονίσει ότι όλα περνούν από το χέρι του και οι πάντες κρέμονται από εκείνον. Παρεμπιπτόντως, τον πρότειναν και για διοικητή του ΙΚΑ, του ΟΛΠ, της ΕΡΤ, αλλά φυσικά δεν καταδέχτηκε. Αν σχολιάσεις κάτι που φοράει, θα σε πληροφορήσει για την επώνυμη και πανάκριβη μάρκα του.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μπορεί κάλλιστα να είναι Υδροχόος εκείνος που μιλά για κάποιο πρότζεκτ τύπου… επιστημονικής φαντασίας, που δουλεύει αυτό τον καιρό, όπως μια μέθοδος για να μετατρέπει το νερό σε καύσιμο. Κι αν τον παινέψεις για το σούπερ-ντούπερ ντύσιμό του, θα απαντήσει, αδιάφορα τάχα, ότι τα ρούχα είναι όλα αγορασμένα από τη λαϊκή. Κάτι παλιά «σινιέ» κομμάτια που είχε, τα χάρισε σε ιδρύματα.



ΙΧΘΕΙΣ: Ένας Ιχθύς μπορεί να ομολογήσει ταπεινά ότι βλέπει προφητικά όνειρα (όχι, τα νούμερα που θα κερδίσουν στο Λόττο δεν του προέκυψαν ακόμα…). Και ότι, μην τον βλέπεις έτσι, αλλά σε προηγούμενες ζωές του είχε πολύ υψηλότερα πόστα. Όπως τότε που ήταν ο Καίσαρ ή η Κλεοπάτρα. Αλλά δεν του αρέσει να πολυμιλάει για εκείνον. Πες του για σένα καλύτερα.

tlife



ΑΔΥΝΑΤΙΣΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΝ ΣΤΑΡ ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Οι πιο παράξενοι τηλεφωνικοί θάλαμοι στον κόσμο!

Posted: 20 Feb 2012 01:05 PM PST

Συλλογή με ασυνήθιστους τηλεφωνικούς θαλάμους από όλο τον κόσμο .
Απολαύστε τους......







xsefoto

ΑΔΥΝΑΤΙΣΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΝ ΣΤΑΡ ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Είμαι μόνος μου, έχω αφόρητους πόνους δεν μπορώ να κοιμηθώ

Posted: 20 Feb 2012 12:53 PM PST

Είναι ο τελευταίος playboy του Hollywood, ένα μεγάλο αστέρι του κινηματογράφου
με πολλούς διάσημους φίλους και με τις γυναίκες να κάνουν ουρά για να περάσουν από την αγκαλιά του.......



Ο George Clooney δείχνει τα έχει όλα, όμως εκείνος σε συνέντευξή του στο Hollywood Reporterδηλώνει ότι υποφέρει από μοναξιά, ζει εδώ και χρόνια με αφόρητους πόνους και δεν μπορεί να κοιμηθεί.

Ο 50χρονος γόης εξομολογήθηκε ακόμα ότι τον έχουν απατήσει και ότι τον έχουν παρατήσει!!!!



Κι αν εσείς εκεί οι θαυμάστριές του νομίζετε ότι κάνει μια συναρπαστική ζωή, εκείνος φροντίζει να απομυθοποιήσει τον εαυτό του.



Από τις δέκα το βράδυ πέφτει για ύπνο σου λέει ο George, έχοντας πάντα την τηλεόραση ανοιχτή για να τον νανουρίζει, όμως πολλές φορές ξυπνάει μέσα στη νύχτα.



«Όταν κλείνω την τηλεόραση αρχίζω να σκέφτομαι και όταν το κάνω αυτό δεν μπορώ να κοιμηθώ», λέει στη συνέντευξή του. «Χωρίς πλάκα ξυπνάω κάθε βράδυ πέντε φορές», τόνισε.



Και μπορεί ανάμεσα στους φίλους του να είναι μερικά από τα πιο γνωστά ονόματα του Hollywood, όπως ο Brad Pitt ή ο Mat Damon, όμως ο ίδιος λέει ότι υποφέρει από μοναξιά.



«Όποιος λέει ότι δεν νιώθει μόνος του κάποιες στιγμές λέει ψέματα. Τη μεγαλύτερη μοναξιά τη νιώθεις όταν είσαι με πολύ κόσμο. Έχω υπάρξει απέραντα μόνος σε μια άσχημη σχέση. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από αυτό. Έχω ζήσει τέτοιες σχέσεις», εξομολογήθηκε.



Και μπορεί να μη θέλησε να πει κουβέντα για τη σχέση του με τη Stacey Kiebler, μας αποκάλυψε όμως ότι ναι, ακόμα κι αυτός, ο πιο περιζήτητος εργένης του Hollywood έχει απατηθεί από σύντροφό του.



«Με έχουν απατήσει και με έχουν παρατήσει για κάποιον άλλο. Κάποιες φορές ήταν έκπληξη και κάποιες άλλες το έβλεπα ότι ερχόταν. Το πιο οδυνηρό ήταν όταν προσπαθούσα να φέρω πίσω μια γυναίκα που με είχε αφήσει. Αλλά όλοι κάνουμε ηλίθια λάθη», είπε.



Ο George αποκάλυψε τέλος ότι έχει κάνει κι αυτός τις καταχρήσεις του.



«Κάποιες φορές πίνω πάρα πολύ. Μου αρέσει να πίνω και υπήρξαν στιγμές στη ζωή μου που ξεπέρασα τα όρια, οπότε αυτό που κάνω είναι να σταματάω το ποτό. Έκανα και κοκαΐνη, αλλά δεν είμαι εθισμένος. Δεν είμαι πρεζάκι», τόνισε.



Αυτό πάντως που περιμένει τώρα είναι η βραδιά των Όσκαρ στα οποία διεκδικεί δύο βραβεία. Αυτό του καλύτερου ηθοποιού για τους «Απόγονους» και του καλύτερου σεναρίου για την ταινία «Αι ειδοί του Μαρτίου».



Πού ξέρετε μπορεί να φύγει και με τα δύο αγαλματάκια και τελικά να καταφέρει να νιώσει την πληρότητα.

http://www.star.gr/life_style/131222



ΑΔΥΝΑΤΙΣΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΝ ΣΤΑΡ ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

100 καλύτερες τραγουδίστριες όλων των εποχών VH1

Posted: 20 Feb 2012 12:45 PM PST

Το VH1 ζήτησε από τους αναγνώστες του να ψηφίσουν και να επιλέξουν τις αγαπημένες τους γυναίκες τραγουδίστριες όλων των εποχών..


Τα αποτελέσματα του poll είναι εδώ :



100. Pussycat Dolls

99. Demi Lovato

98. Ashanti

97. Grace Potter

96. Mandy Moore

95. Wilson Phillips

94. Colbie Caillat

93. Feist

92. Jordin Sparks

91. Monica

90. Regina Spektor

89. Hillary Scott (Lady Antebellum)

88. SWV

87. Robyn

86. Ingrid Michaelson

85. Faith Evans

84. Avril Lavigne

83. Meg White (The White Stripes)

82. Miley Cyrus

81. Spice Girls

80. Sara Bareilles

79. PJ Harvey

78. Kim Gordon (Sonic Youth)

77. Hayley Williams (Paramore)

76. Leona Lewis

75. Kim Deal (The Breeders, The Pixies)

74. Paula Abdul

73. Dido

72. Brandy

71. Natalie Merchant

70. Macy Gray

69. Courtney Love

68. Indigo Girls

67. M.I.A.

66. Natasha Bedingfield

65. Liz Phair

64. Eve

63. Jill Scott

62. Leann Rimes

61. Shirley Manson (Garbage)

60. Florence + the Machine

59. Destiny's Child

58. Miranda Lambert

57. Ke$ha

56. Gloria Estefan

55. Fiona Apple

54. Tori Amos

53. Sarah McLachlan

52. En Vogue

51. Nelly Furtado

50. Lauryn Hill

49. Amy Lee (Evanescence)

48. Aaliyah

47. Kylie Minogue

46. Toni Braxton

45. Lil' Kim

44. Erykah Badu

43. Taylor Swift

42. Melissa Etheridge

41. Jewel

40. Nicki Minaj

39. Dixie Chicks

38. Salt N Pepa

37. Faith Hill

36. Shakira

35. Shania Twain

34. Queen Latifah

33. Norah Jones

32. Fantasia

31. Cher

30. Sade

29. Björk

28. k.d. lang

27. Fergie

26. Amy Winehouse

25. Sheryl Crow

24. Jennifer Hudson

23. Carrie Underwood

22. Annie Lennox

21. Celine Dion

20. Rihanna

19. Kelly Clarkson

18. Missy Elliott

17. Katy Perry

16. Jennifer Lopez

15. Alanis Morisette

14. Alicia Keys

13. Gwen Stefani

12. TLC

11. Britney Spears

10. P!nk

9. Mary J. Blige

8. Christina Aguilera

7. Janet Jackson

6. Whitney Houston

5. Adele

4. Lady Gaga

3. Beyoncé

2. Mariah Carey



1. M A D O N N A

www.athensmagazine.gr



ΑΔΥΝΑΤΙΣΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΝ ΣΤΑΡ ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Ιδέες για νέους επιχειρηματίες...

Posted: 20 Feb 2012 12:36 PM PST

Μάθε ποιοι είναι οι πιο προσοδοφόροι κλάδοι που θα έχουν ανάπτυξη την επόμενη πενταετία...


Οι καιροί είναι αρκετά δύσκολοι για να ξεκινήσεις την δική σου επιχείρηση. αλλά νέα έρευνα δίνει προβάδισμα στα χαλαρωτικά ποτά και τα online games τα οποία έχουν καταφέρει να έχουν υψηλή απόδοση το 2011 και θα συνεχίσουν να έχουν το 2012 και για τουλάχιστον μια πενταετία.

Σύμφωνα με το αμερικανικό ερευνητικό κέντρο IBISWorld, ο επιχειρηματικός τομέας που αναμένεται να έχει την μεγαλύτερη ανάπτυξη τα επόμενα χρόνια σε ποσοστό 24.8 είναι τα χαλαρωτικά ποτά ή αναψυκτικά.

Τα χαλαρωτικά ποτά τα οποία δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στη χώρα μας κάνουν θραύση στις ΗΠΑ και έχουν την ιδιότητα να δημιουργούν χαλάρωση, όπως το Dream Water όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η έρευνα. Σε λίγο με αυτά που ακούμε μου φαίνεται πως θα κάνουν πάταγο και σε μας!

Στην ίδια έρευνα ακόμα ένας κλάδος που έχει μεγάλη ανάπτυξη είναι το κρασί, λόγω της αυξημένης ζήτησης. Μήπως εσείς με τους αμπελώνες της Νεμέας και από άλλες δημοφιλείς για τα κρασιά σας περιοχές να σκεφθείτε να εξάγετε κρασί προς την Αμερική;

Και φυσικά τα online games με την ραγδαία ανάπτυξη της τεχνολογίας, των Android, των iphones και των smartphones είναι λογικό να καταλαμβάνουν τις πρώτες θέσεις στις επιχειρηματικές δράσεις.
menslounge.gr


ΑΔΥΝΑΤΙΣΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΝ ΣΤΑΡ ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Οργανωμένο το «έγκλημα»

Posted: 20 Feb 2012 12:29 PM PST

Οργανωμένο το «έγκλημα»

fovero.gr

ΑΔΥΝΑΤΙΣΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΝ ΣΤΑΡ ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Χτενίσματα που λατρεύουν οι άντρες...

Posted: 20 Feb 2012 12:22 PM PST

Η αλήθεια είναι πως οι άντρες πράγματι παρατηρούν τα χτενίσματα των γυναικών
και έχουν πολύ συγκεκριμένη άποψη γι' αυτό που τους αρέσει να βλέπουν…




Πλούσια κυματιστά μαλλιά

Το αγαπημένο τους χτένισμα φαίνεται να είναι τα πλούσια κυματιστά μαλλιά χωρίς προϊόντα styling. Η εξήγηση είναι απλή… τρελαίνονται να περνάνε τα δάχτυλά τους ανάμεσα στις μπούκλες σας, γι' αυτό το λόγο πρέπει να είναι απαλά, χωρίς λακ, τζελ ή αφρό.

Το κλασικό ίσιωμα

Τα ίσια λαμπερά μαλλιά είναι ένδειξη καλής υγείας και γι' αυτό το λόγο οι άντρες ενστικτωδώς προτιμούν γυναίκες με μαλακά και ίσια μαλλιά.

«Μόλις σηκώθηκα από το κρεβάτι»

Αυτό το επιμελώς ατημέλητο λουκ είναι μία από τις πιο εύκολες και πιο σέξι επιλογές για το χτένισμά σας που λατρεύουν οι άντρες.

Αλογοουρά

Η κλασική εκδοχή της αλογοουράς με τα μαλλιά πιασμένα ψηλά στο κεφάλι. Όταν τα μαλλιά σας είναι έτσι μαζεμένα, η προσοχή του άντρα στρέφεται σε ένα από τα πιο ερωτικά σημεία του κορμιού σας… τον λαιμό!

beautetinkyriaki.gr

ΑΔΥΝΑΤΙΣΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΝ ΣΤΑΡ ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Μπισκότα με μπανάνα και σοκολάτα

Posted: 20 Feb 2012 12:12 PM PST

Μπισκότα με μπανάνα και σοκολάταΜια πολύ εύκολη και απλή συνταγή για να φτιάξετε υπέροχα, τραγανά μπισκότα με μπανάνα, σοκολάτα, αμύγδαλα...
και πολλές μυρωδιές, ιδανικά για συνοδεία του καφέ σας και για κεράσματα σε φίλους. Και, φυσικά, ένας τέλειος τρόπος για να ξεκινήσετε την εβδομάδα.



Υλικά

240γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις

200γρ. νιφάδες βρώμης

180γρ. ζάχαρη καστανή

100γρ. ζάχαρη κρυσταλλική

100γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου

1 μεγάλο αυγό

2 κάψουλες βανίλιας

2 μεγάλες ώριμες μπανάνες, λιωμένες με πιρούνι

100γρ. αμύγδαλα χονδροσπασμένα

100γρ. σταγόνες σοκολάτας

1 πρέζα αλάτι

2κ.γ. μπέικιν πάουντερ

1/2κ.γ. κανέλα



Εκτέλεση

1. Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 190C.

2. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύετε το αλεύρι, τη βρώμη, το αλάτι, το μπέικιν και την κανέλα.

3. Στο μίξερ χτυπάτε σε μεσαία ταχύτητα τη ζάχαρη με το βούτυρο μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτετε το αυγό και τη βανίλια και χτυπάτε για λίγο ακόμα.

4. Σταματάτε το μίξερ και ρίχνετε σιγά-σιγά το μείγμα του αλευριού μέσα σε αυτό της ζάχαρης. Ανακατεύετε με ένα κουτάλι να ενωθούν όλα τα υλικά κι έπειτα προσθέτετε τα αμύγδαλα, τη σοκολάτα και τις μπανάνες και ανακατεύετε.

5. Πλάθετε τη ζύμη σε μπισκότα και τα βάζετε σε ταψί καλυμμένο με λαδόκολλα, αφήνοντας απόσταση μεταξύ τους. Τα ψήνετε για 15 λεπτά μέχρι να χρυσίσει η περιφέρειά τους, τα αφήνετε λίγο να κρυώσουν και σερβίρετε.


queen.gr




ΑΔΥΝΑΤΙΣΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΝ ΣΤΑΡ ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

31.000 Έλληνες βρήκαν επαγγελματική διέξοδο στην Κύπρο

Posted: 20 Feb 2012 12:03 PM PST


Σημαντικά έχει αυξηθεί τους τελευταίους μήνες το...
ενδιαφέρον που καταγράφεται από Έλληνες για εργοδότηση στην Κύπρο, ενώ παρόμοια αύξηση παρουσιάζει...

και η προσπάθεια ελληνικών εταιρειών να εξασφαλίσουν συμβόλαια του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.



Σύμφωνα με παράγοντες της αγοράς, το τελευταίο εξάμηνο, άτομα με υψηλά ακαδημαϊκά προσόντα, αλλά και απόφοιτοι λυκείου αναζητούν επαγγελματική αποκατάσταση στην Κύπρο. Με βάση την πρόσφατη απογραφή πληθυσμού (Στατιστική Υπηρεσία 2011), οι Έλληνες εργαζόμενοι στην Κύπρο αριθμούσαν 31.000 άτομα και αποτελούσαν το 17,3% του συνόλου των 179.500 μη Κυπρίων εργαζομένων στη χώρα.




Ενδεικτικό στοιχείο είναι και το γεγονός ότι τον περασμένο Ιανουάριο, από τους 597 νέους εγγεγραμμένους, δηλαδή αυτούς που έχουν εγγραφεί για πρώτη φορά στο μητρώο των Κοινωνικών Ασφαλίσεων, 190 προέρχονταν από την Ελλάδα.


Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ο Φιλελεύθερος», η απασχόληση των Ελλήνων υπηκόων επικεντρώνεται κυρίως σε τέσσερις τομείς: στο λιανικό εμπόριο, στις υπηρεσίες εστίασης και φιλοξενίας, στην ανάπτυξη ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και στις χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες.

Ο Ολύμπιος Τουμάζος, εκτελεστικός διευθυντής της RΑΙ Consultants ανέφερε στην εφημερίδα ότι η εργοδότηση Ελλήνων, εφόσον γίνεται νόμιμα και με σωστούς όρους εργασίας, είναι θετική. Η οικονομία, αναφέρει, μπορεί να επωφεληθεί από την εμπειρία τους σε μεγαλύτερους οργανισμούς, τα ακαδημαϊκά τους προσόντα και την παραγωγικότητά τους, καθώς συνήθως οι οικονομικοί μετανάστες εργάζονται πολύ αποδοτικά.


Σύμφωνα με τη δικηγορική εταιρεία Ανδρέας Νεοκλέους και ΣΙΑΔΕΠΕ, το 2010 λάμβαναν από την Ελλάδα τέσσερα βιογραφικά το μήνα και το 2011 έξι την ημέρα. Και μάλιστα από δικηγόρους με υψηλό ακαδημαϊκό υπόβαθρο, ηλικίας 30-35 ετών.


Το αυξανόμενο ενδιαφέρον Ελλήνων να εργαστούν στην Κύπρο επιβεβαιώνει και ο ελεγκτικός οίκος Εrnst and Υoung. Για κάποιες θέσεις που είχε δημοσιεύσει η εταιρεία, το 20% των αιτήσεων προερχόταν από την Ελλάδα. Επίσης, η ΡwC διαπιστώνει ότι το τελευταίο τρίμηνο έχει αυξηθεί το ενδιαφέρον Ελλαδιτών για θέσεις που χειρίζεται ο Οίκος.


Στο μεταξύ, αυξάνεται και ο αριθμός των εταιρειών με έδρα την Ελλάδα που αναζητούν συμβόλαια και από την Κύπρο. Σύμφωνα με στοιχεία από το Γενικό Λογιστήριο της Κυπριακής Δημοκρατίας, πολλαπλασιάστηκε ο αριθμός των ελληνικών εταιρειών που εγγράφονται στο ηλεκτρονικό σύστημα σύναψης δημοσίων συμβάσεων. Το σύστημα λειτούργησε το καλοκαίρι του 2009 και μέχρι τέλος του έτους, σε σύνολο 900 εγγεγραμμένων εταιρειών, οι 60 είχαν έδρα την Ελλάδα. Το 2011 από τις 1.494 εταιρείες οι 238 ήταν ελληνικές.


Το συνδικαλιστικό Κίνημα της Κύπρου, από την πλευρά του, παρακολουθεί το θέμα μάλλον μουδιασμένα. Οι συνδικαλιστές αντιλαμβάνονται ότι θα ήταν λάθος να τοποθετηθεί κάποιος εναντίον της εργοδότησης Ελλήνων υπηκόων. Η προσπάθεια του Κινήματος είναι να διασφαλιστούν ίσοι όροι εργοδότησης με Κύπριους, κάτι που από τη μια θα περιορίσει την εκμετάλλευση εργαζομένων και από την άλλη θα περιορίσει τον κίνδυνο αντικατάστασης Κυπρίων εργαζομένων, από Έλληνες.

24wro

ΑΔΥΝΑΤΙΣΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΝ ΣΤΑΡ ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Η εξομολόγηση της Σίσσυς Χρηστίδου στην Ελένη Μενεγάκη!

Posted: 20 Feb 2012 11:54 AM PST

Η εξομολόγηση της Σίσσυς Χρηστίδου στην Ελένη Μενεγάκη! Καλεσμένη στην εκπομπή Ελένη ήταν το μεσημέρι της Δευτέρας η Σίσσυ Χρηστίδου...




Έχοντας βρεθεί στο team τριών πρωινών εκπομπών σε ισάριθμα
κανάλια («Όμορφος κόσμος» στο Mega, «Μες στην καλή χαρά» στον Alpha και
φέτος στο «Πρωινό ΑΝΤ1»), η Σίσσυ Χρηστίδου εξήγησε, όταν της ζητήθηκε
να συγκρίνει το κλίμα πίσω από τις κάμερες: «Στο Mega ήταν παιδική χαρά!
Είχα κι εγώ άγνοια εντελώς και ήταν και γενικότερα μια εποχή χαράς για
τη χώρα. Ήταν το κλίμα πολύ… πώς να το πω; Παίζαμε πολύ, υπήρχε ένα
κλίμα τέτοιο παντού. Ήταν πολύ διαφορετική εκπομπή. Τώρα, ας πούμε,
αισθάνομαι την επικαιρότητα που τρέχει πίσω μας. Τότε, δεν την
αισθανόμουν».

Μάλιστα, δεν δίστασε να παραδεχθεί: «Τώρα, υπάρχουν συνέχεια πράγματα επικαιρότητας και
νιώθω πολύ άβολα να προσαρμοστώ σε ένα τέτοιο θέμα ή σε μια πολιτική
σύνδεση. Αυτά είναι οι καθημερινές μου αγωνίες. Δεν ξέρω πώς θα
ανταπεξέλθω απέναντι σε αυτά. Διαβάζω καθημερινά και προσπαθώ να
ενημερώνομαι
».

Όσο για το πόσο έχει επηρεάσει την ίδια η κρίση: «Έχω
ένα τεράστιο δάνειο στην πλάτη μου, το διπλάσιο ποσό από αυτό που
μπορούσα να δώσω, γιατί αποφασίσαμε με τον Θοδωρή, πριν ξεκινήσει η
κρίση, να πάρουμε ένα διαμέρισμα.
Και αυτή τη στιγμή πρέπει να
πληρώσουμε το διαμέρισμα -που δεν είναι δικό μας, είναι ουσιαστικά της
τράπεζας - και οι δουλειές και των δυο μας είναι λίγο μετέωρες.
Δουλεύουμε και οι δυο βέβαια, αλλά και οι δύο είμαστε άνεργοι κάθε
Ιούνιο» είπε, ενώ αποκάλυψε ότι η ίδια μπορεί να αγχώνεται περισσότερο
από τον σύζυγό της σχετικά με τα οικονομικά, ωστόσο δεν ασχολείται
καθόλου με τη διαχείρισή τους: «Ο Θοδωρής τα κάνει όλα. Εγώ δεν έχω
ιδέα! Για να καταλάβεις, ακόμα και το συμβόλαιό μου ο άντρας μου το υπογράφει! Γιατί έχουμε εταιρεία και ουσιαστικά δουλεύω για τη δική του εταιρία. Και εκείνος τα διαχειρίζεται όλα αυτά».

Τέλος,
όταν ρωτήθηκε πότε ήταν η τελευταία φορά που βρέθηκε σε δύσκολη θέση
εξαιτίας κάποιου δημοσιεύματος, η Σίσσυ Χρηστίδου δεν έκρυψε: «Σε δύσκολη θέση με έφεραν τα δημοσιεύματα που αφορούσαν τη σχέση μου με τον άντρα μου. (…) Το
ρεπορτάζ έλεγε ότι για παράδειγμα πηγαίνω στη Θεσσαλονίκη μόνη μου.
Πια, δεν μπορούμε να πάμε πουθενά μαζί. Εγώ δουλεύω καθημερινές και ο
Θοδωρής σαββατοκύριακο.
Μας μένει μόνο μια Κυριακή, που και πάλι ο Θοδωρής ξυπνάει αργά, γιατί την προηγούμενη δουλεύει μέχρι αργά».

Όταν
πάντως η Ελένη Μενεγάκη ρώτησε την καλεσμένη της αν αυτά τα
δημοσιεύματα επηρεάζουν τη σχέση της με τον frontman των Onirama, η
παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 απάντησε: «Πάνω σε αυτό το κομμάτι όχι. Αλλά, ας
πούμε, τον Θοδωρή θα τον ενοχλήσει η έκθεση του παιδιού. Αν δει
το παιδί σε κάποιο περιοδικό, δεν θα του αρέσει. Μπορεί να μου πει
"Γιατί πήγες εκεί; Έπρεπε να σκεφτείς ότι θα έχει φωτογράφους!"».


24wro

ΑΔΥΝΑΤΙΣΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΝ ΣΤΑΡ ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

ΙΤΑΛΙΑ: 15χρονη πλήρωσε με 4μερη αποβολή το σεξ με συμμαθητή της!

Posted: 20 Feb 2012 11:47 AM PST

Ιταλία: 15χρονη πλήρωσε με 4μερη αποβολή το σεξ με συμμαθητή τηςΕρωτηματικά έχει προκαλέσει στην Ιταλία, η απόφαση διευθυντή σχολείου


15χρονη μαθήτρια που πιάστηκε
στα...πράσα να κάνει σεξ στις τουαλέτες του σχολείου με συμμαθητή της,
ενώ αντιθέτως ο παρτενέρ της τιμωρήθηκε με μόλις μία ημέρα αποβολή.



Το περιστατικό σημειώθηκε σε γυμνάσιο της Βιτσέντσα, μιας πόλης 115.000
κατοίκων στη βορειοανατολική Ιταλία. Όπως μετέδωσε το ιταλικό
πρακτορείο ειδήσεων Ansa, η διεύθυνση του σχολείου αρνήθηκε να παράσχει
εξηγήσεις για την διακριτική μεταχείρηση των δυο μαθητών, παρότι είναι
προφανές ότι το αγόρι αντιμετωπίστηκε με πολύ μεγαλύτερη επιείκεια για
το ίδιο «παραστράτημα».

Μέλη του διδακτικού προσωπικού ανέφεραν,
υπό την προϋπόθεση να μην κατονομαστούν, ότι η 15χρονη «πλήρωσε» για τη
γενικότερη συμπεριφορά της, σε αντίθεση με το αγόρι στο οποίο φαίνεται
ότι αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό του «πρότερου έντιμου βίου».

Η
ακαδημαϊκή κοινότητα, πάντως, δεν έκρυψε την ενόχλησή της για την
απόφαση. «Θα ήταν προτιμότερη μια παρατήρηση», σχολίασε ο Μικέλε Ορέτσι,
εκπρόσωπος της ιταλικής Ένωσης Φοιτητών, ενώ η Σοφία Σαμπατίνο,
συντονίστρια του ιταλικού δικτύου των Φοιτητών, τόνισε ότι θα έπρεπε να
υπάρχει περισσότερη ενημέρωση στα σχολεία για το σεξ στην εφηβική
ηλικία.



«Η απόφαση να τιμωρηθούν με διαφορετικές ποινές δύο
έφηβοι που έκαναν σεξ στο σχολείο είναι ακατανόητη. Και οι δύο είχαν
πλήρη επίγνωση αυτού που έκαναν κι έπρεπε να τιμωρηθούν με τον ίδιο
τρόπο», πρόσθεσε η ίδια.

«Αγανακτισμένη ως γυναίκα και ως μέλος του Κοινοβουλίου», δήλωσε η βουλευτής του κεντροδεξιού κόμματος FLI Κιάρα Μορόνι.

Οι δύο «δράστες» έγιναν αντιληπτοί από συμμαθητή τους, ο οποίος
επιστρέφοντας στην τάξη του ανακοίνωσε ότι «κάποιοι διασκεδάζουν στις
τουαλέτες».

Σύντομα, το ροζ διάλειμμα των δύο 15χρονων έκανε το
γύρο του σχολείου για να φτάσει τελικά στα αυτιά των καθηγητών και του
διευθυντή του ιδρύματος.

Ο τελευταίος αρνήθηκε να δώσει εξηγήσεις
για την απόφασή του. Περιορίστηκε μόνο να δηλώσει ότι το σχολείο του
συνεργάζεται αρμονικά με τους γονείς των μαθητών σε θέματα
διαπαιδαγώγησης.

24wro

ΑΔΥΝΑΤΙΣΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΝ ΣΤΑΡ ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Τρομακτικοί ανεμοστρόβιλοι στον ήλιο

Posted: 20 Feb 2012 11:40 AM PST

Πρόκειται για ενα video με εικόνες που τράβηξε δορυφόρος SDO (Solar Dynamics Observatory) της NASA.
Σε αυτό βλέπουμε ανεμοστρόβιλους στην επιφάνεια του ηλίου που ομως ειναι σε μέγεθος όσο περίπου ολόκληρη η γη! Ειναι ανατριχιαστικό αν το σκεφτεί κανείς.



Δείτε το video









ΜΑΓΙΚΗ ΑΥΛΗ


ΑΔΥΝΑΤΙΣΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΝ ΣΤΑΡ ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές