Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

www.tsekouratoi.gr


www.tsekouratoi.gr


Ο Commodore 64... έγινε 30 ετών!

Posted: 12 Jan 2012 03:08 PM PST


Αυτοί ήταν οι σούπερ υπολογιστές... της εποχής τους. Σήμερα, οι λάτρεις των PC και των Mac, τους αναπολούν με νοσταλγία, οι υπόλοιποι…
απλά δεν τους είχαν ακούσει ποτέ.



1982. Η πρεμιέρα για τον υπολογιστή με τις περισσότερες (αναλογικά) πωλήσεις όλων των εποχών. Ο C64 έγραψε ιστορία, και με μνήμη μόλις 64 ΚΒ έγινε γρήγορα υ υπολογιστής – είδωλο. Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, το 40% των νέων έγιναν κάτοχοι του συγκεκριμένου υπολογιστή μέσα σε μόλις δύο χρόνια. Στην αρχή ήταν οι κασέτες. Μετά ήρθαν οι δισκέτες και ο επεξεργαστής «έπιανε» σχεδόν 1 Mhz. Γλώσσα προγραμματισμού η Basic.


Ο Sinclair ZX Spectrum, το 1982, με μνήμη 16 ΚΒ και επεξεργαστή 3,5 Mhz προσπάθησε να μπει δυνατά στη μάχη του ανταγωνισμού, και κατάφερε να κερδίσει χιλιάδες «οπαδούς», κυρίως στην Ελλάδα.


Το Atari 2600 εμφανίστηκε στην αγορά το 1977, αλλά ο σκληρός ανταγωνισμός με τους υπολογιστές που κυκλοφόρησαν μερικά χρόνια αργότερα, τον καθιέρωσε ως μία παιχνιδομηχανή για μικρούς και μεγάλους. Παιχνίδια όπως το Space Invaders και το Pac Man, σε έναν υπολογιστή με μνήμη 128 Byte και επεξεργαστή 1,19 Mhz ήταν για την εποχή του ένα «θαύμα», ωστόσο το 1984 έπεσε η «αυλαία» για την συγκεκριμένη παιχνιδομηχανή. Ο C64 είχε πλέον μπει για τα καλά στη ζωή μας…


Amiga 1200. Το απόλυτο «εργαλείο» για τους γνώστες. 14 Mhz επεξεργαστής, 2 MB μνήμη. Ο Amiga 500 είχε ανοίξει το δρόμο λίγα χρόνια νωρίτερα, ωστόσο δεν κατάφερε να αντέξει και μετά το 1994 άλλαξαν τα πάντα στον χώρο των υπολογιστών.



himaira


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Μάθε τι σεξ κάνει το κάθε ζώδιο και… καλό βόλι!

Posted: 12 Jan 2012 02:58 PM PST


Αν είσαι ταύρος, ο έρωτας περνάει από το στομάχι! Αν πάλι βγαίνεις με Τοξότη, ο έρωτας περνάει κι από πολλές άλλες!
Το θέμα είναι τι σεξ κάνεις και τι σεξ κάνει κι εκείνος. Το ζώδιό σας είναι διαφωτιστικό για τη γλώσσα επικοινωνίας που θα έχετε στο κρεβάτι.



Κριός: παθιασμένα και ενίοτε παράνομα!

Eσύ: οι γυναίκες που έχουν γεννηθεί στο ζώδιο του Κριού είναι άγρια θηλυκά, γεμάτα αυθορμητισμό και στο κρεβάτι φανερώνουν όλα τα ζωώδη ένστικτά τους. Για τις γυναίκες Κριούς είναι πολύ σημαντικό να νιώθουν ανεξάρτητες και ελεύθερες ακόμα κι αν βρίσκονται σε μακροχρόνια σχέση. Το πάθος που βάζουν στο σεξ μπορεί να βάλει φωτιά στα σεντόνια αλλά άπαξ και ξενερώσουν, η λίμπιντο χρειάζεται γερανό για να σηκωθεί.

Εκείνος: οι άντρες Κριοί έχουν έντονο ερωτικό ταμπεραμέντο και δεν σταματούν να ψάχνουν το άλλο τους μισό στη ζωή και το σεξ, μέχρι να το βρουν. Άπαξ και βρουν το ιδανικό, αφοσιώνονται ψυχή και σώμα (πολύ σώμα). Όπως καταλαβαίνεις, άπαξ και μπλέξεις με Κριό, θα γονατίσεις από το πολύ σεξ, τουλάχιστον στην αρχή του έρωτα.
Για να τον ανάψεις: οι Κριοί είναι πολύ ευαίσθητοι και μπορούν να έρθουν σε σεξουαλική όρεξη από τα χάδια στο κεφάλι και μόνο. Παίξε με τα μαλλιά του και κάντου απαλό μασάζ στο κεφάλι, το πρόσωπο και τους ώμους. Αν εσύ είσαι Κριός, ζήτα του ν' αφήσει γενάκια μερικών ημερών και επιδοθείτε σε άγριο κουτούπωμα με φιλιά και χάδια! Έτσι, θ' ανάψεις στα σίγουρα.
Σημείο κλειδί: ο Κριός είναι επιρρεπής στην απιστία, ειδικά αν τον πολιορκήσει στενά ένα θηλυκό φωτιά και λαύρα. Γι' αυτό, φρόντισε να του κρατάς το ερωτικό ενδιαφέρον σε διαρκή εγρήγορση!


Ταύρος: τρώγοντας έρχεται η όρεξη!


Εσύ: οι γυναίκες Ταύροι, διαθέτουν βαθιά σεξουαλικότητα και είναι σχεδόν αδάμαστες στο σεξ. Η γυναίκα Ταύρος θα παλέψει χωρίς τέλος για να διατηρήσει το καλό σεξ στη σχέση της και κλειδί για να απολαύσει το σεξ, είναι η εμπιστοσύνη στο έτερον της ήμισυ. Αν τον εμπιστεύεται, θα ενδώσει σε κάθε λογής σεξουαλικό κολπάκι.

Εκείνος: Ο άντρας Ταύρος είναι πιστός και παθιάρης στον έρωτα. Παρόλο που δεν ικανοποιείται εύκολα στον έρωτα, το μόνο σίγουρο είναι πως θα καλοπεράσεις στο πλευρό του (είτε βρεθείς επάνω, είτε κάτω από εκείνον στο κρεβάτι).
Για να τον ανάψεις: ο άντρας Ταύρος συνδυάζει το καλό σεξ με το καλό φαγητό. Υποδέξου τον με ένα λουκούλλειο γεύμα και περίποιήσου τον με ένα εξαίσιο στοματικό! Αν εσύ είσαι η Ταύρος, ζήτα του να σου κάνει ένα αισθησιακό μασάζ στον λαιμό, το οποίο θα συνδυάσει με αισθησιακά δαγκώματα.


Δίδυμος: τη μια αφέντρα, την άλλη δουλάκι


Εσύ: ως χαρακτήρες, οι γυναίκες Δίδυμοι είναι τρομερά πολύπλοκοι και σκέφτονται τη μια έτσι και την άλλη διαφορετικά. Το ίδιο συμβαίνει και στο κρεβάτι όπου η γυναίκα Δίδυμος, με τον ένα εραστή είναι έτοιμη να δοκιμάσει τα πάντα ενώ με τον επόμενο είναι γεμάτη αναστολές. Αν γοητευθεί και αγαπήσει πραγματικά, η γυναίκα Δίδυμος δρα με τρελό πάθος και αλλάζει πολλούς ρόλους στο σεξ.

Εκείνος: ο άντρας Δίδυμος είναι αυτό που λέμε ο αληθινός Καζανόβας. Το σεξ είναι για εκείνον ιεροτελεστία και τις περισσότερες φορές θέλει να έχει το πάνω χέρι.
Για να τον ανάψεις: περιποιήσου το πάνω μέρος του σώματός του (χέρια, ώμοι, παλάμες, δάχτυλα και κατόπιν κινήσου πιο χαμηλά. Μην υποτιμάς τα προκαταρκτικά και το ίδιο ζήτα κι από εκείνον.
Σημείο κλειδί: παίξτε το παιχνίδι της υποταγής, εναλλάσσοντας τους ρόλου του κυρίαρχου και του κυριευόμενου συχνά πυκνά.


Καρκίνος: αγαπησιάρικο σεξ μεν, όχι συχνό δε!

Εσύ: η γυναίκα Καρκίνος θέλει να νιώσει ότι αγαπιέται, προτού προχωρήσει στη σεξουαλική επαφή. Η διάθεσή της (και για το σεξ) μεταβάλλεται πολύ εύκολα αλλά σπάνια θ' αρνηθεί να κάνει έρωτα, αφού η κάθε επαφή είναι για εκείνη μια ευκαιρία να δεθεί ακόμα πιο βαθιά με το σύντροφό της. Όπως καταλαβαίνεις, αν είσαι Καρκίνος, σπάνια θα ενδώσεις σε ένα one night stand χωρίς προοπτική!

Εκείνος: ο άντρας Καρκίνος είναι αγαπησιάρης, διαθέτει πολύ πάθος στο κρεβάτι και θα σε πνίξει στα χάδια, τα φιλιά και τις αγκαλιές. Αν σου αρέσει αυτό το στυλ άντρα, έπεσες διάνα. Το μόνο πρόβλημα είναι πως για να τον κάνεις να ενδώσει, πρέπει να τον κυνηγήσεις αφού απεχθάνεται να τον βλέπουν σαν μηχανή του σεξ.
Για να τον ανάψεις: οι γυναίκες αλλά και οι άντρες Καρκίνοι, λατρεύουν τα φιλιά με προτίμηση στο γαλλικό φιλί. Το στήθος τους είναι η πύλη της ηδονής και ειδικά οι γυναίκες ανάψουν εύκολα με το άγγιγμα στις ρώγες.


Λιοντάρι: τα θέλω όλα στο κρεβάτι (αλλά δίνω λίγα)

Εσύ: η γυναίκα Λιοντάρι είναι πολύ εγωίστρια και βάζει τον εαυτό της και τον οργασμό της πάνω απ' όλα! Στο κρεβάτι πάντως, τα δίνει όλα και είναι ιδιαιτέρως ευρηματική μέχρι να πάρει αυτό που θέλει: τη δική της απόλαυση.

Εκείνος: ο άντρας Λέων είναι εξίσου εγωιστής και δεν δίνει και πολύ μεγάλη σημασία στα προκαταρκτικά. Κατά βάθος, είναι ευγενικός και ευαίσθητος αλλά αν τον πετύχεις σε μεγάλα κέφια, θα περάσεις ώρες ατέλειωτου πάθους κάτω από τα σεντόνια. Ειδικά, αν εκείνος έχει αποφασίσει να σε κατακτήσει, τίποτα δεν θα σταθεί εμπόδιο (ούτε ο νόμιμος σύζυγός σου).
Για να τον ανάψεις: ο έρωτας ξεκινά για το ζώδιο αυτό μέσα από ένα χαλαρωτικό μπανάκι με αιθέρια έλαια και τρίψιμο στην πλάτη. Τη στιγμή της κορύφωσης, μπήξε ελαφρά τα νύχια σου στην πλάτη του ενώ μην υποτιμάς τη δύναμη του σεξ στα όρθια.


Παρθένος: στο κυνήγι της σεξουαλικής τελειότητας

Εσύ: η γυναίκα Παρθένος αναζητά την τελειότητα στο σεξ όπως και σε όλους τους τομείς της ζωής της. Για το λόγο αυτό, η γυναίκα τούτη θα δοκιμάσει κάθε κολπάκι και βοήθημα στον έρωτα, με σκοπό την ανανέωση του δεσμού της, την επίτευξη ενός ακόμα πολλαπλού οργασμού ή και την γέννηση ενός μωρού. Οι Παρθένοι είναι πιστοί στον έρωτα μέχρι αηδίας και δεν ανέχονται να τους χρησιμοποιείς, ειδικά στο σεξ!

Εκείνος: ο άντρας Παρθένος αποζητά κι αυτός την τελειότητα και έχει ανεβάσει το σεξ στην κορυφή των προτεραιοτήτων της ζωής του. Άπαξ και αφοσιωθεί σε σένα, ο άντρας αυτός θα δώσει την ψυχή και το κορμάκι του για να μην τον παρατήσεις ποτέ. Βέβαια, αυτή η εμμονή για τελειότητα ακόμα και στο σεξ, θα σας κάνει να τα βρείτε σκούρα μέσα σε ένα γάμο ή μια μακροχρόνια σχέση, αφού κάποτε μπορεί να στερέψετε από ιδέες.
Για να τον ανάψεις: προτίμησε τις στάσεις που ευνοούν την έντονη διείσδυση και δώσε έμφαση στο άγγιγμα, αφού ο Παρθένος ανάβει σαν τσακμάκι στο σεξ! Όταν ξεμένετε από κολπάκια και νέες στάσεις, ανοίξτε και μελετήστε το Κάμα Σούτρα από την αρχή ή επενδύστε σέξι στολές και σενάρια ροζ απόχρωσης.


Ζυγός: όταν λέμε έρωτα, εννοούμε έρωτα!

Εσύ: σαν γυναίκα Ζυγός, έχεις γεννηθεί για ν' αγαπάς και το συναίσθημα τούτο καθορίζει τη ζωή σου! Η γυναίκα Ζυγός τα δίνει όλα για την αγάπη και δίνεται απλόχερα στο σύντροφό της. Θα κάνει τα πάντα για να διατηρήσει τη φλόγα στη σχέση δεν αλλάζει την μακροχρόνια σχέση που της προσφέρει σιγουριά για το καλύτερο σεξ στον κόσμο!

Εκείνος: ο άντρας Ζυγός είναι τρυφερός αλλά παθιάρης. Πρόκειται για ένα γενναιόδωρο εραστή που ψάχνει να βρει την ιδανική παρτενέρ στον έρωτα. Όταν βρει το άλλο του μισό στο κρεβάτι, θα κάνει το απόλυτο σεξ μαζί της (άγριο, διασκεδαστικό και πρωτότυπο). Πάντως το αγόρι αυτό από τη φύση του πλασμένο να κάνει έρωτα αλλά του αρέσει πολύ και να φλερτάρει.
Για να τον ανάψεις: μίλησέ του για όλες τις σεξουαλικές φαντασιώσεις σου και θα δείξ΄του ότι τον ποθείς όπως την πρώτη ημέρα. Δώσε βάση στον πισινό και την πλάτη του.


Σκορπιός: Μaster (sex) Chef

Εσύ: η γυναίκα Σκορπιός είναι γεμάτη σεξουαλικότητα και οι δυνατότητές της στο κρεβάτι ξεπερνούν τη φαντασία. Ενώ είναι αρκετά επιρρεπής στην απιστία η ίδια, δεν συγχωρεί εύκολα τους άντρες που της φοράνε το κέρατο. Αν αγαπήσει αληθινά, δίνεται ψυχή και σώμα.

Εκείνος: είναι το πιο σεξουαλικό ζώδιο και το σεξ μαζί του είναι ηφαιστειώδες. Η δίψα του για έρωτα δεν σταματά ποτέ γι' αυτό και είναι σημαντικό να του δείχνεις πως κι εσύ θέλεις να ζευγαρώνεις μαζί του ποιοτικά και ποσοτικά. Βέβαια, ο άντρας Σκορπιός μπορεί να χρησιμοποιήσει πολύ εύκολα το σεξ για να σε ξελογιάσει, πράγμα πανεύκολο αφού δύσκολα θ' αντισταθείς στο μαγνητισμό που εκπέμπει.
Για να τον ανάψεις: είναι πολύ εύκολο να του φτιάξεις το κέφι απλά αγγίζοντας το πέος του και κάνοντάς του στοματικό έρωτα.


Τοξότης: περιπετειώδης, ερωτιάρης αλλά άπιστος!


Εσύ: οι γυναίκες στο ζώδιο του Τοξότη πέφτουν εύκολα ξερές από τα βέλη του έρωτα. Η γυναίκα αυτή θα τα δώσει όλα στο κρεβάτι για να ικανοποιήσει και τον παρτενέρ της αλλά και την ίδια. Για εκείνη είναι σημαντικό να βελτιώνεται στο σεξ όπως και στους υπόλοιπους τομείς της ζωής της.

Εκείνος: ο άντρας Τοξότης έχει μια διαρκή επιθυμία να μαθαίνει νέα κόλπα στο κρεβάτι και δεν λέει όχι στο σεξ εκτός κρεβατιού ή σπιτιού! Είναι καλός εραστής και για να προάγει το σεξ μαζί σου, θα εξερευνήσει μέχρι και την τελευταία πιθαμή του κορμιού σου. Κάποιες φορές δεν ξέρεις πώς τον προτιμάς βέβαια, σαν φίλο ή εραστή κι εκείνος λάτρης του άλλου φίλου, εύκολα θα παιχνιδίσει και με άλλα θηλυκά.
Για να τον ανάψεις: ασχολήσου με το εσωτερικό μέρος από τα μπουτάκια του, κάν΄του αισθησιακό μασάζ με αιθέρια έλαια και μην παραμελείς τη μικρή του περιοχή, ποτέ μα ποτέ!


Αιγόκερως: και συνεχίζει και συνεχίζει


Εσύ: η γυναίκα Αιγόκερως έχει τον έλεγχο σε όλους τους τομείς της ζωής της και ειδικά στο σεξ! Όταν μπαίνει σε μια σοβαρή σχέση, θα κάνει τα πάντα για να είναι αυτή όσο καλύτερη γίνεται. Ακόμα και στις μεγαλύτερες κρίσεις στη σχέση με το άλλο της μισό, η γυναίκα Αιγόκερως, θα έχει ως μεγαλύτερο όπλο της το σεξ και με αυτό θα τον τουμπάρει!

Εκείνος: ζώδιο της γης, ο άντρας Αιγόκερως ξέρει να κάνει έρωτα με όλες του τις αισθήσεις. Το αγόρι που ανήκει στο ζώδιο αυτό, μπορεί να σε απογοητεύσει αρκετά αλλά με τον καιρό το δέσιμο και το σεξ μαζί του γίνεται όλο και καλύτερο. Το σίγουρο είναι πως δεν θα χορτάσεις ποτέ το σεξ μαζί του αφού από αντοχή και διάρκεια είναι σούπερ! Ο οργασμός σου είναι εγγυημένος!
Για να τον ανάψεις: το σεξ αυτό καθ' αυτό παίζει τεράστιο ρόλο στη σχέση μαζί του, γι' αυτό μην του αρνείσαι τη σωματική ηδονή. Είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος στα χάδια σε όλο το σώμα και ειδικά στο κεφάλι.


Υδροχόος: η φαντασία στην εξουσία


Εσύ: η γυναίκες που ανήκουν στο ζώδιο του Υδροχόου είναι ανεξάρτητες αλλά παλιομοδίτισσες και γεμάτες αναστολές στο σεξ. Η γυναίκα Υδροχόος, λατρεύει την ελευθερία της και δεν θα καταπιεστεί ποτέ να κάνει κάτι στο κρεβάτι που δεν της αρέσει! Πάντως, διαθέτει μπόλικο πάθος και υπό συνθήκες αρκετό ταμπεραμέντο.

Εκείνος: το σεξ με έναν άντρα Υδροχόο, μπορεί να γίνει άγριο και απρόβλεπτο. Στο μυαλό του ο άντρας αυτός έχει το να σε κυριεύσει σωματικά αλλά θέλει να ξέρει κι αν το απολαμβάνεις και με το μυαλό σου. Δεν του αρέσουν τα προγραμματισμένα πράγματα και προτιμά το τυχαίο και ξαφνικό σεξ. Ως ζώδιο του αέρα, ο Υδροχόος πειραματίζεσαι στον έρωτα και έχει έντονη φαντασία.
Για να τον ανάψεις: του αρέσουν όλες οι στάσεις που θα παρατείνουν την ηδονή και απόλαυσή του.


Ιχθύες: η νύχτα θέλει έρωτα


Εσύ: η γυναίκα Ιχθύς είναι από τη φύση της ρομαντική και ευαίσθητη ψυχή. Ακόμα και με ένα άγγιγμα μπορεί να ανάψει και ευχαριστιέται στο κρεβάτι και με τα λίγα. Δεν χρειάζεται να κουραστείς για να την κατακτήσεις σωματικά ή πνευματικά.

Εκείνος: ο ιχθύς είναι ζώδιο του νερού και τούτο τον καθιστά ερωτικό, αγαπησιάρη και άκρως διασκεδαστικό στο κρεβάτι. Εκείνος βλέπει το σεξ κυρίως σαν μια πνευματική ένωση και γι΄αυτό οι φαντασιώσεις και η υλοποίησή τους είναι ο τρόπος που διαθέτουν για να χαίρονται τον έρωτα. Ο άντρας Ιχθύς θα πέσει με ευχαρίστηση στα βαθιά νερά προκειμένου να ικανοποιήσει τον εαυτό του και τον παρτενέρ του στο κρεβάτι.
Για να τον ανάψεις: ξεκίνα με ένα αισθησιακό μασάζ από την κορυφή έως τα νύχια του και στη συνέχεια περιποιήσου και τις υπόλοιπες βασικές ερωτογενείς του ζώνες. Πες ναι στα ερωτικά βοηθήματα παντός είδους!
himaira



KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Google Tv με την υπογραφή της Sony!

Posted: 12 Jan 2012 02:46 PM PST


Η Sony παρουσίασε την Google TV η οποία ήρθε παρέα με το Blu-ray player NSZ-GP9 και το Streamer NSZ-GS7.


Το …
νέο τηλεχειριστήριο της Google TV της Sony το οποίο από τη μία πλευρά διαθέτει τα βασικά κουμπιά και ένα trackpad και από την άλλη ολόκληρο πληκτρολόγιο.


Το trackpad λειτουργεί αρκετά καλά, όμως δεν υποστηρίζει scroll με τα δύο δάχτυλα ή κάποια άλλα gestures οπότε ο χρήστης αν θέλει να κάνει scroll κάποια σελίδα ή να περιηγηθεί στο μενού, θα πρέπει να το κάνει με το D-pad.


Η Sony δούλεψε πολύ το περιβάλλον εργασίας της νέας συσκευής της και σίγουρα το αποτέλεσμα είναι αρκετά ικανοποιητικό.
Γενικότερα η νέα Google Tv της Sony είναι σίγουρα πολύ καλύτερη από αυτή της προηγούμενης γενιάς όμως σίγουρα μπορεί να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο στο μέλλον.


himaira

KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Προτεραιότητα η Μαστούρα! Φτιαχτείτε άφοβα.. και με τον νόμο!!

Posted: 12 Jan 2012 02:36 PM PST


Ευνοϊκότερες ρυθμίσεις για χρήστες ναρκωτικών ουσιών, με αποποινικοποίηση του αδικήματος για ίδια, αποκλειστική χρήση,
αλλά και αυστηρότερες ποινές για οργανωμένες μορφές διακίνησης, καθώς και υπό όρους απόλυση από τις φυλακές όσων έχουν εκτίσει το ένα τρίτο της πραγματικής ποινής τους, προβλέπει μεταξύ άλλων το νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης, που κατατέθηκε σήμερα στη Βουλή, για τον «Κώδικα Ναρκωτικών».



Στην αιτιολογική έκθεση του νομοσχεδίου, τονίζεται ότι «η μεταρρύθμιση του κώδικα νόμων για τα ναρκωτικά εμφανίζεται αναγκαία στις εξής κατευθύνσεις:

- Αυστηρή καταστολή των βαρύτερων και οργανωμένων μορφών διακίνησης, αλλά με προσεκτικό διαχωρισμό τους από τις ελαφρύτερες περιπτώσεις.

- Προσπάθεια διάκρισης και διαβάθμισης των σχετικών εγκλημάτων, ώστε να αποφεύγονται οι δυσανάλογα βαριές ή ευνοϊκές μεταχειρίσεις.

- Αποποινικοποίηση τόσο της χρήσης ναρκωτικών ουσιών όσων και των υποστηρικτικών αυτής πράξεων, όπως κατοχή και με οποιονδήποτε τρόπο προμήθεια προς ίδια χρήση.

- Διευκόλυνση της ουσιαστικής εφαρμογής μέτρων απεξάρτησης, σωματικής και ψυχολογικής αντί του εγκλεισμού στις κοινές συνθήκες της φυλακής».

himaira


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Ιστορία έγραψαν οι πρώτες λεσβίες που έλαβαν μέρος στα καλλιστεία Miss California 2012

Posted: 12 Jan 2012 02:26 PM PST


Στα 60 χρόνια ιστορίας του διαγωνισμού ομορφιάς Miss California για πρώτη φορά λαμβάνουν μέρος γυναίκες που έχουν πει ανοικτά ότι είναι ομοφυλόφιλες.
Αν και δεν τα κατάφεραν να περάσουν στον τελικό, πέρασαν τα μηνύματα τα οποία ήθελαν για την ισότητα και την αγάπη στο διαφορετικό.


Οι πρώτες λεσβίες που λαμβάνουν μέρος στα καλλιστεία Miss California δεν κατάφεραν να περάσουν στον τελικό. Η Mollie Thomas και η Jenelle Hutcherson προσπάθησαν μεταξύ άλλων 400 γυναικών και δήλωσαν περήφανες που ήταν οι πρώτες ανοικτά ομοφυλόφιλες που συμμετείχαν στα καλλιστεία των 60 ετών ιστορίας.

Η Mollie Thomas, 19 ετών, εκπροσώπησε την δυτική πλευρά του Χόλιγουντ. Αν και δεν τα κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση είπε ότι ελπίζει με την εμφάνισή της στο διαγωνισμό, να ρίξει ένα θετικό φως στην ομοφυλοφιλική κοινότητα.


Στο facebook της έγραψε: Έλαβα μέρος όχι μόνο για να εκπληρώσω κάποιες από τις δικές μου προσδοκίες, αλλά επίσης για να είμαι ένα θετικό παράδειγμα προς μίμηση και πηγή έμπνευσης για την κοινότητα LGBTQ ( Lesbian, Gay, Bisexual, Transgender and Questioning) και για τα κορίτσια παντού.



Η Jenelle Hutcherson, 26 ετών, εκπροσώπησε την περιοχή Long Beach κιαι δήλωσε ότι έλαβε μέρος στον διαγωνισμό για να διαδώσει το μήνυμα της ανοχής και της ισότητας.


Η Thomas, φοιτήτρια στο UCLA, έχει προσφερθεί εθελοντικά να βοηθά σε ένα σχολείο για παιδιά με ειδικές ανάγκες στη Μογγολία και σε φροντίδα ελέφαντα στη βόρεια Ταϊλάνδη. Επίσης βοήθησε να ανακατασκευάσουν τα σπίτια στη Νέα Ορλεάνη μετά τον τυφώνα Κατρίνα.

"Έχουμε τη δύναμη να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας, δίνοντας το παράδειγμα της συμπεριφοράς με αγάπη και την ισότητα", δήλωσε στην LA Times.



Η Hutcherson είχε φτάσει στα τελικά των καλλιστείων Miss Long Beach φορώντας ένα σμόκιν ως βραδινό ένδυμα και σορτ στην κατηγορία των μαγιό.


Τα καλλιστεία Miss California είναι ένα ετήσιο γεγονός στο οποίο λαμβάνουν μέρος γυναίκες ηλικίας 18 έως 27. Είναι μια παραδοσιακά συντηρητική εκδήλωση, με τα κορίτσια που έχουν γεννήσει, που έχουν παντρευτεί ή έχουν πάρει διαζύγιο να μην μπορούν να συμμετέχουν...



Η 22 ετών Natalie Pack που είχε εμφανιστεί στο America's Next Top Model στέφθηκε Miss California USA 2012.


Η νικήτρια δήλωσε ότι δεν μπορούσε να το πιστέψει ότι κέρδισε, καθώς πάντα ήταν ένα αγοροκόριτσο που ανέβαινε σε μοτοσικλέτες.




himaira


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Σαρκοφάγο φυτό παγιδεύει σκουλήκια στο υπέδαφος!

Posted: 12 Jan 2012 02:16 PM PST


Στα τροπικά υψίπεδα της Βραζιλίας, ένα παράξενο φυτό τρέφεται με μια τακτική που παρατηρείται για πρώτη φορά στο φυτικό βασίλειο
: παγιδεύει...μικροσκοπικά σκουλήκια με τα υπόγεια, κολλώδη φύλλα του, όπως διαπίστωσαν ερευνητές σε ένα έξυπνο πείραμα.Τα φυτά του γένους Philcoxia, συνολικά τρία είδη...
ανακαλύφθηκαν στην ορεινή σαβάνα Τσεράντο της Βραζιλίας μόλις το 2000. Φύονται σε αμμόλοφους, όπου το έδαφος δεν περιέχει το άζωτο και το φώσφορο που απαιτούν για την ανάπτυξή τους όλα τα φυτά.

Λίγα χρόνια μετά την ανακάλυψη του γένους έγιναν αντιληπτές κάποιες ομοιότητες με σαρκοφάγα φυτά, οι οποίες όμως δεν είχαν επιβεβαιωθεί ως σήμερα -η τακτική που εφαρμόζουν οι κυνηγοί είναι εντελώς ασυνήθιστη και έμεινε τελικά απαρατήρητη.


Τελικά, και τα τρία είδη του γένους τρέφονται με μικροσκοπικούς νηματώδεις σκώληκες, αναφέρουν τώρα Βραζιλιάνοι φυτοοικολόγοι στο Proceedings of the National Academy of Sciences.

Το εντυπωσιακό όμως είναι ότι ένα είδος, η Philcoxia minensis (ένθετη αριστερά), παγιδεύει τα θύματά της με μικρά, υπόγεια φύλλα, διαμέτρου μόλις ενός χιλιοστού, τα οποία είναι καλυμμένα με αδένες που παράγουν ένα κολλώδες υγρό.

Προκειμένου να επιβεβαιώσει τις υποψίες ότι πρόκειται για σαρκοφάγα φυτά, ο Δρ Ραφαέλ Ολιβέιρα του Πανεπιστημίου του Καμπίνας αρχικά τάισε νηματώδεις σκώληκες με τροφή που περιείχε ένα βαρύ ισότοπο αζώτου. Τα μικροσκοπικά σκουλήκια τοποθετήθηκαν στη συνέχεια κοντά στα φύλλα των φυτών.

Μόλις μία μέρα αργότερα, το ισότοπο του αζώτου ήταν ανιχνεύσιμο στα φύλλα της Philcoxia, ένδειξη ότι το φυτό είχε απορροφήσει θρεπτικά συστατικά από τα σκουλήκια. Εντός των πρώτων 48 ωρών, το 15% του συνολικού αζώτου στα φύλλα αντιστοιχούσε στο βαρύ ισότοπο που εισήγαγαν οι ερευνητές.

Ο Ολιβέιρα και οι συνεργάτες του εκτιμούν τώρα ότι η σαρκοφαγία ενδέχεται να είναι πολύ πιο διαδεδομένη στο φυτικό βασίλειο από ό,τι νομίζουμε σήμερα.

Σε πολλές περιπτώσεις, η διαδικασία είναι μικροσκοπική και μπορεί να ανιχνευθεί μόνο με τις τεχνικές που εφαρμόστηκαν στη νέα μελέτη.

Η Philcoxia είναι το πρώτο γνωστό φυτό που συλλαμβάνει τα θύματά της υπογείως, δεν είναι όμως ο μοναδικός οργανισμός που εφαρμόζει αυτή την τακτική: τροπικοί μύκητες που αναπτύσσονται σε πτωχά εδάφη έχουν συλληφθεί να παγιδεύουν νηματώδεις σκώληκες σχηματίζοντας μικροσκοπικές θηλιές που σφίγγουν όταν η λεία περάσει μέσα τους

himaira


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Ο ιστός του Spiderman γίνεται πραγματικότητα από επιστήμονες

Posted: 12 Jan 2012 01:56 PM PST


Η ικανότητα του Spiderman να ταλαντεύεται ανάμεσα στους ουρανοξύστες χρησιμοποιώντας τον ιστό που βγαίνει από το χέρι του γίνεται πραγματικότητα.




Σύμφωνα με μια ομάδα επιστημόνων από το

Πανεπιστήμιο του Wyoming, η δημιουργία ενός τόσο δυνατού ιστού από μετάξι μπορεί να γίνει πραγματικότητα μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Μιλώντας με όρους αντοχής και βάρους, το μετάξι που παράγουν οι αράχνες είναι πιο δυνατό ακόμη και από το ατσάλι. Μέχρι σήμερα όμως, οι επιστήμονες δεν είχαν καταφέρει να βρουν έναν τρόπο για την μαζική παραγωγή του, μιας και η ποσότητα που παράγεται από τα αραχνοειδή είναι πολύ μικρή.

Με επικεφαλής τον καθηγητή Don Jarvis, μια ομάδα ερευνητών κατάφερε να τροποποιήσει γενετικά ένα είδος μεταξοσκώληκα ώστε να παράγει μετάξι με πρωτεΐνες από αράχνες.

Η έρευνά τους, που δημοσιεύεται περιοδικό Proceedings of the National Academy of Sciences, ισχυρίζεται ότι αυτό το επίτευγμα θα μπορούσε να ανοίξει τις πόρτες για μαζική παραγωγή και να αποτελέσει μία από τις μεγαλύτερες ανακαλύψεις του αιώνα.

Όπως αναφέρουν, οι χρήσεις αυτού του μεταξιού είναι αμέτρητες και θα μπορούσε να χρησιμοποιεί στην ιατρική για τη δημιουργία τεχνητών συνδέσμων και τενόντων ή προστατευτικών καλυμμάτων για πληγές και ισχυρίζονται ότι το υλικό θα ήταν τόσο ανθεκτικό που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως υλικό για αλεξίσφαιρα γιλέκα.

mediagate.gr


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Αντώνης Πλατάνιος, το "θαύμα" του Έλληνα μαθητή

Posted: 12 Jan 2012 01:48 PM PST

Το 2008, ο μαθητής της Γ΄Λυκείου Αντώνης Πλατάνιος είχε διακριθεί με διεθνές βραβείο από τον παγκόσμιο κολοσσό της πληροφορικής Microsoft για το "έξυπνο σύστημα" που ανέπτυξε, βάσει του οποίου ένα σπίτι μπορεί να μειώσει την κατανάλωση της ενέργειας μέχρι και κατά το ήμισυ.

Η καινοτομία του 17χρονου ήταν ότι......



δεν είχε αρκεστεί στην τοποθέτηση αισθητήρων στις ηλεκτρικές συσκευές. Μαζί με αυτούς, είχε τοποθετήσει φωτοκύτταρα και αισθητήρες κίνησε σε κάθε δωμάτιο. Έτσι, το φως έκλεινε αυτόματα όταν κάποιος έβγαινε από το δωμάτιο, ενώ τα κλιματιστικά έσβηναν από μόνα τους όταν ένας εσωτερικός χώρος ήταν άδειος!

Το λογισμικό που είχε αναπτύξει ονομαζόταν "Protasis" και είχε άπειρα περιθώρια εφαρμογών. Για παράδειγμα, ο μαθητής είχε τοποθετήσει αισθητήρες ακόμα και στα ποτιστικά του γκαζόν. Όταν η υγρασία του εδάφους ήταν αρκετή, το σύστημα έδινε εντολή να μη λειτουργήσουν τα ποτιστικά!.

Σήμερα, ο Αντώνης Πλατάνιος είναι φοιτητής στο τμήμα Ηλεκτρολογίας και Ηλεκτρονικής Μηχανικής του Imperial College του Λονδίνου.

realnews


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

62άχρονη έκλεβε για να παίζει στο καζίνο

Posted: 12 Jan 2012 01:44 PM PST


Με ένα χρόνο φυλάκιση με αναστολή καταδίκασε
η γαλλική δικαιοσύνη μία γυναίκα η οποία επί περισσότερα από 25 χρόνια αποσπούσε χρήματα από ηλικιωμένη, η οποία πλέον είναι 100 ετών, προκειμένου να ικανοποιεί το πάθος της για τον τζόγο.



Από το 2007 μέχρι και το 2010 η 62άχρονη απέσπασε από την ηλικιωμένη γυναίκα περισσότερα από 120.000 ευρώ για να πληρώσει υποτίθεται τα ιατρικά της έξοδα καθώς, όπως είχε ισχυριστεί έπασχε από καρκίνο. Η αλήθεια ήταν πού διαφορετική αφού η 62άχρονη με αυτά τα χρήματα έπαιζε στο καζίνο και πλήρωνε τα μαθήματα… ιππασίας που έκανε.

Η απάτη είχε ξεκινήσει από το 1984 και τα χρήματα που είχε αποσπάσει στο σύνολο ήταν πολύ περισσότερα αλλά κάποια από τα αδικήματα έχουν παραγραφεί. Η 62άχρονη κατηγορήθηκε για «κατάχρηση εμπιστοσύνης ενός ευάλωτου προσώπου» και καταδικάστηκε από δικαστήριο του Μποβέ, βόρεια του Παρισιού, να δώσει και 2.000 ευρώ ως αποζημίωση στην ηλικιωμένη.

Την σκευωρία ανακάλυψε η οικιακή βοηθός της ηλικιωμένης κυρίας η οποία συνειδητοποίησε πως οι λογαριασμοί της ηλικιωμένης εξαφανιζόντουσαν με περίεργο τρόπο.



http://www.pokerlobby.gr/article/1879/62ahrone-ekleve-gia-na-paizei-sto-kazino


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Ανέκδοτο: Ο καπετάνιος Ντιέγκο Μοντόγια Γκαρσία

Posted: 12 Jan 2012 01:34 PM PST

Ο καπετάνιος Ντιέγκο Μοντόγια Γκαρσία του πλοίου "Γρανάδα" της περίφημης Ισπανικής αρμάδας κάπνιζε την πίπα του στο κατάστρωμα όταν ο πρώτος ήρθε τρέχοντας και του είπε:

"Καπετάνιο, εχθρικό πλοίο στον ορίζοντα!".

Με ψυχραιμία γύρισε στον πρώτο και του είπε:



"Φέρε μου το κόκκινο πουκάμισο".

Ο πρώτος έτρεξε, το έφερε και ο καπετάνιος το φόρεσε. Μια άγρια μάχη ξέσπασε σε λίγο και το πλοίο "Γρανάδα" νίκησε....

Μετά την μάχη, ο πρώτος ρώτησε τον καπετάνιο:

"Καπετάνιο, γιατί φόρεσες το κόκκινο πουκάμισο πριν την μάχη;" κι ο καπετάνιος γενναία απάντησε:

"Αν τυχόν πληγωνόμουν στην μάχη, οι άντρες δεν θα με έβλεπαν να αιμορραγώ και δεν θα αποθαρρύνονταν" και ο πρώτος θαύμασε τον γενναίο και σοφό καπετάνιο.

Μόλις τότε ένας άλλος ναύτης έτρεξε στον καπετάνιο και του φώναξε:

"Καπετάνιο!, υπάρχουν είκοσι εχθρικά πλοία στον ορίζοντα!" κι o καπετάνιος γυρίζει και λέει στον

πρώτο:

"Φέρε μου το καφέ παντελόνι".
Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ

KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Οι πιό συχνές επιλογές των ζωδίων

Posted: 12 Jan 2012 01:28 PM PST

ΓΥΝΑΙΚΕΣ
Γυναίκα Κριός με:

Άντρα Δίδυμο (ο άντρας που δεν είναι ποτέ δεδομένος)

Άντρα Τοξότη (ο άντρας που λατρεύει την περιπέτεια)

Άντρα Παρθένο (ο άντρας που ανακαλύπτεις σιγά-σιγά

Άντρα Λέοντα (ο άντρας που αγαπά τη διασκέδαση)

Άντρα Καρκίνο (ο άντρας πρόκληση, που θα την νοικοκυρέψει)



Γυναίκα Ταύρος με:

Άντρα Ταύρο (ο άντρας που την κάνει να νιώθει βασίλισσα)

Άντρα Αιγόκερω (ο άντρας που θα γεράσει δίπλα της)

Άντρα Ιχθύ (ο άντρας που αγγίζει την ψυχή της)

Άντρα Δίδυμο (ο άντρας που της βγάζει το μητρικό φίλτρο)

Άντρα Σκορπιό (μαζί δεν κάνουν, χώρια δεν μπορούν)



Γυναίκα Δίδυμος με:

Άντρα Λέοντα (ο άντρας που θα της κάνει όλα τα χατίρια)

Άντρα Ζυγό (ο άντρας που αντιλαμβάνεται την συντροφικότητα)

Άντρα Αιγόκερω (ο ώριμος άντρας που θα την καθοδηγήσει)

Άντρα Υδροχόο (ο άντρας που είναι φίλος και εραστής)

Άντρα Παρθένο (ο άντρας που λατρεύει τις συζητήσεις)



Γυναίκα Καρκίνος με:

Άντρα Σκορπιό (ο μοιραίος άντρας που δεν θα ξεπεράσει ποτέ)

Άντρα Ταύρο (ο παραδοσιακός άντρας που ψάχνει)

Άντρα Λέοντα (ο άντρας που της βγάζει την μητρική της πλευρά)

Άντρα Παρθένο (μαζί δεν κάνουν, χώρια δεν μπορούν)

Άντρα Αιγόκερω (ο σταθερός άντρας, για σπίτι και οικογένεια)



Γυναίκα Λέων με:

Άντρα Κριό (ο άντρας που την αποθεώνει με τον ρομαντισμό του)

Άντρα Καρκίνο (ο άντρας που δείχνει την αγάπη του με υποχωρήσεις)

Άντρα Παρθένο (ο άντρας που είναι αξιόπιστος)

Άντρα Ταύρο (ο προστατευτικός και σεμνός σύντροφος)

Άντρα Τοξότη (ο άντρας που κερδίζει τον θαυμασμό της)



Γυναίκα Παρθένος με:

Άντρα Δίδυμο (ο αυθόρμητος και επικοινωνιακός άντρας)

Άντρα Ταύρο (ο άντρας που της παρέχει προστασία)

Άντρα Κριό (ο άντρας που ξέρει τι θέλει)

Άντρα Υδροχόο (ο άντρας που είναι λογικός και συγκρατεί τα πάθη του)

Άντρα Αιγόκερω (ρεαλιστής και πρακτικός, άρα αξιόπιστος σύντροφος)



Γυναίκα Ζυγός με:

Άντρα Σκορπιό (ο άντρας που επιβεβαιώνει την θηλυκότητά της)

Άντρα Τοξότη (ο αντισυμβατικός εραστής που απεχθάνεται τη ρουτίνα στη σχέση)

Άντρα Υδροχόο (ο άντρας που βλέπει τον έρωτα με ιδεαλισμό)

Άντρα Αιγόκερω (ο παραδοσιακός άντρας που κατά βάθος θέλει)

Άντρα Παρθένο (ο κατάλληλος άντρας για μια αρμονική και ισορροπημένη σχέση)



Γυναίκα Σκορπιός με:

Άντρα Λέοντα (το παραδοσιακό αρσενικό, σταθερός σύντροφος)

Άντρα Τοξότη (ο άντρας που μοιράζεται το πάθος και την έντασή της)

Άντρα Κριό (ο δυναμικός άντρας που ξέρει τι θέλει)

Άντρα Ζυγό (ο άντρας που θα την συνεπάρει με τον ρομαντισμό του)

Άντρα Ιχθύ (ο άντρας που θα την κάνει να του ανοιχτεί συναισθηματικά)



Γυναίκα Τοξότης με:

Άντρα Κριό (ο άντρας με μεγάλη αυτοπεποίθηση και ορμητικό πάθος)

Άντρα Υδροχόο (ο εξωστρεφής και αντισυμβατικός άντρας)

Άντρα Λέοντα (εξίσου παρορμητικός και φλογερός με αυτήν)

Άντρα Αιγόκερω (ο άντρας που την προσγειώνει χωρίς να χάνεται το πάθος στη σχέση)

Άντρα Σκορπιό (ο μοιραίος άντρας που την υποτάσσει στο πάθος του)



Γυναίκα Αιγόκερως με:

Άντρα Παρθένο (τον βρίσκει προσγειωμένο και αξιόπιστο)

Άντρα Δίδυμο (της βγάζει την κρυμμένη, ξέγνοιαστη πλευρά της)

Άντρα Λέοντα (μοιράζονται τον ίδιο παλιομοδίτικο ρομαντισμό)

Άντρα Τοξότη (την γοητεύει η φιλοδοξία του και οι εμπειρίες του από την ζωή)

Άντρα Αιγόκερω (η σοβαρότητά του είναι ό,τι της χρειάζεται)



Γυναίκα Υδροχόος με:

Άντρα Τοξότη (το χιούμορ και η ζωντάνια του την συνεπαίρνουν)

Άντρα Ζυγό (ο ορισμός της 'έγκεφαλικής' σχέσης!)

Άντρα Δίδυμο (εξωστρεφής και ομιλητικός όπως κι εκείνη)

Άντρα Καρκίνο (ο ανεκτικός άντρας που δεν θα την περιορίσει)

Άντρα Ιχθύ (ο 'περπατημένος' και μέσα σε όλα σύντροφος)



Γυναίκα Ιχθύς με:

Άντρα Σκορπιό (υποτάσσεται στον βαθύ συναισθηματισμό του)

Άντρα Υδροχόο (μια πολύυ ελεύθερη σχέση αλλά σταθερή)

Άντρα Καρκίνο (την γοητεύει η παιδική του αθωότητα)

Άντρα Ιχθύ (ζουν στο δικό τους ρόζ σύννεφο)

Άντρα Λέοντα (μοιράζονται τον ρομαντισμό και επιπολαιότητα)



ΑΝΤΡΕΣ



Άντρας Κριός με:

Γυναίκα Ζυγό (εκτιμά την προσεγμένη εμφάνιση της γυναίκας)

Γυναίκα Τοξότη (του αρέσει ο ευθύς χαρακτήρας της)

Γυναίκα Λέοντα (συνδυάζει αυτοπεποίθηση και απλότητα)

Γυναίκα Κριό (ξέρουν πως να περνούν καλά αυτοί οι 2 μαζί)

Γυναίκα Σκορπιό (τον ιντριγκάρει ο δύσκολος χαρακτήρας της)



Άντρας Ταύρος με:

Γυναίκα Παρθένο (εκτιμά την λεπτότητα της)

Γυναίκα Ταύρο (αγαπούν και οι δύο τις δεσμεύσεις)

Γυναίκα Λέοντα (τον κατακτά εκείνη με τον δυναμισμό της)

Γυναίκα Αιγόκερω (είναι η σοβαρή γυναίκα που ξέρει τι θέλει)

Γυναίκα Ιχθύ (τον ελκύει η γλυκύτητά της)



Άντρας Δίδυμος με:

Γυναίκα Παρθένο (του αρέσει η σεμνή απλότητά της)

Γυναίκα Αιγόκερω (τα ετερώνυμα που έλκονται!)

Γυναίκα Τοξότη (τον τραβά η αυθεντικότητά της)

Γυναίκα Κριό (θαυμάζει την ανεξαρτησία και το θάρρος της)

Γυναίκα Δίδυμο (σχέση αινιγματική και έντονη)



Άντρας Καρκίνος με:

Γυναίκα Σκορπιό (είναι συναισθηματική και θηλυκή)

Γυναίκα Λέοντα (του αρέσει να της υποτάσσεται)

Γυναίκα Τοξότη (η ζωντάνια της τον κατακτά)

Γυναίκα Παρθένο (εκτιμά την απλότητά της)

Γυναίκα Ιχθύ (μοιράζονται την ίδια ευαισθησία)



Άντρας Λέων με:

Γυναίκα Κριό (τους ενώνει το πάθος σε όλα)

Γυναίκα Αιγόκερω (τον γοητεύει η δυνατή της προσωπικότητά)

Γυναίκα Καρκίνο (του αρέσουν οι 'μητρικοί' τύποι γυναίκας)

Γυναίκα Δίδυμο (την θεωρεί έξυπνη και διασκεδαστική)

Γυναίκα Ζυγό (είναι το ίδιο φιλάρεσκοι και ρομαντικοί)



Άντρας Παρθένος με:

Γυναίκα Κριό (του αρέσει η αμεσότητά της)

Γυναίκα Λέων (οι δυναμικές γυναίκες τον εξιτάρουν)

Γυναίκα Καρκίνο (δεν αντιστέκεται στη θηλυκότητά της)

Γυναίκα Ζυγό (του αρέσουν οι περιποιημένες γυναίκες)

Γυναίκα Σκορπιό (τον ιντριγκάρει ερωτικά)



Άντρας Ζυγός με:

Γυναίκα Δίδυμο (τον κερδίζει η ζωντάνια της)

Γυναίκα Λέων (ο δυναμισμός της τον συναρπάζει)

Γυναίκα Σκορπιό (του αρέσει ο πληθωρικός ερωτισμός της)

Γυναίκα Τοξότη (είναι γυναίκα με αυτοπεποίθηση)

Γυναίκα Παρθένο (είναι θηλυκή και με λεπτούς τρόπους)



Άντρας Σκορπιός με:

Γυναίκα Ιχθύ (τον ελκύει γλυκύτητά της)

Γυναίκα Καρκίνο (υπάρχει ψυχική επικοινωνία μεταξύ τους)

Γυναίκα Ζυγό (του αρέσουν οι ανεξάρτητες γυναίκες)

Γυναίκα Τοξότη (τον κερδίζει ο αυθορμητισμός της)

Γυναίκα Ταύρος (είναι υπομονετική και τρυφερή μαζί του)



Άντρας Τοξότης με:

Γυναίκα Κριό (είναι άμεση και ειλικρινής)

Γυναίκα Υδροχόο (είναι κοινωνική και ζωηρή όσο αυτός)

Γυναίκα Σκορπιό (δεν αντιστέκεται στο μυστήριό της)

Γυναίκα Ζυγό (ζούν έναν φιλελεύθερο έρωτα)

Γυναίκα Αιγόκερω (μοιράζονται τον έντονο τρόπο ζωής)



Άντρας Αιγόκερως με:

Γυναίκα Ζυγό (του αρέσουν οι εντυπωσιακές γυναίκες)

Γυναίκα Δίδυμο (τον ελκύει η παιδικότητα κι η αφέλειά της)

Γυναίκα Τοξότη (το πάθος και η ζωτικότητά της τον εξιτάρουν)

Γυναίκα Καρκίνο (εκτιμά την θηλυκή της παθητικότητα)

Γυναίκα Λέοντα (τον σαγηνεύει η αυτοπεποίθησή της)



Άντρας Υδροχόος με:

Γυναίκα Παρθένο (εκτιμά τις γυναίκες με προσωπικότητα)

Γυναίκα Δίδυμος (έχουν δικό τους τρόπο επικοινωνίας)

Γυναίκα Υδροχόος (η γυναίκα που κατανοεί την ιδιαιτερότητά του)

Γυναίκα Ζυγός (του αρέσει η λεπτότητά της)

Γυναίκα Ιχθύς (η γυναίκα που του αφιερώνεται ολοκληρωτικά)



Άντρας Ιχθύς με:

Γυναίκα Ταύρο (μοιράζονται τον ίδιο αισθησιασμό)

Γυναίκα Ιχθύ (είναι 2 ρομαντικές ψυχές σε μια)

Γυναίκα Υδροχόο (έχουν την ίδια αίσθηση πνευματικής ελευθερίας)

Γυναίκα Αιγόκερω (τον προσελκύει ο δυναμισμός της)

Γυναίκα Σκορπιό (έχουν την ίδια εσωτερική ευαισθησία)

astrovroxi.blogspot.com


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Δύναμη ψυχής 8 χρονου

Posted: 12 Jan 2012 01:22 PM PST

«Γεια σας, με λένε Κόνερ και είμαι οκτώ ετών.
Από εδώ ο αδερφός μου, Κέιντεν, είναι 6.

εν μπορεί να περπατήσει και να μιλήσει, όμως εγώ είμαι εδώ για να του προσφέρω την καλύτερη ζωή που θα μπορούσε να έχει».....



Αυτή είναι η ιστορία ή αλλιώς η ζωή του Κόνερ, που όταν ήταν δύο ετών οι γονείς του είπαν ότι θα αποκτήσει αδερφάκι. Δεν ζήλεψε, ούτε τσαντίστηκε όπως κάνουν συνήθως τα μικρά παιδιά, αλλά περίμενε με ανυπομονησία 9 μήνες για τον συναντήσει.



Μόλις 4 μηνών ήταν ο Κέιντεν όταν οι γιατροί διέγνωσαν εγκεφαλική παράλυση. Τι σημαίνει αυτό;



«Το παιδί δεν θα μπορέσει να μιλήσει ποτέ. Δεν θα μπορέσει να περπατήσει ποτέ, ούτε να παίξει με τους φίλους του», είπαν στους γονείς, αλλά λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο...



«Κάνετε ΛΑΘΟΣ. Θα προσπαθήσω να του προσφέρω εγώ την καλύτερη ζωή, που θα μπορούσε να έχει», είπε ο μικρός Κόνερ και το έκανε. Ήταν πάντα δίπλα του, όπως περιγράφει η μαμά του.

Φέτος, που είναι οκτώ ετών πήγε ένα βήμα παρακάτω και δήλωσε συμμετοχή σε τρίαθλο παίδων. Τι σήμαινε αυτό για τον Κόνερ; 100 μέτρα κολύμβηση με τον Κέιντεν σε φουσκωτό, 4,8χλμ. ποδηλασία με τον Κέιντεν σε τρέιλερ και περίπου 1χλμ. τρέξιμο με τον Κέιντεν σε καρότσι.Τερμάτισαν προτελευταίοι, όμως ήταν αληθινοί νικητές. Η χαρά που ένιωσαν δεν περιγράφεται!



Αυτό ήταν άλλωστε το κίνητρο, για να πάρουν μέρος σε δεύτερο και σε τρίτο.Ο Κόνερ ανακάλυψε τότε το Iron Kid, ακόμα πιο απαιτητικός διαγωνισμός με πολύ ενδιαφέρον όμως. Δήλωσε συμμετοχή όμως οι διοργανωτές του ξεκαθάρισαν ότι δεν υπάρχει χώρος και για τους δύο.



«Αν δεν το κάνει ο Κέιντεν, τότε δεν το κάνω ούτε εγώ. Μου αρέσει να είμαστε μαζί. Νιώθω άσχημα για εκείνον, όταν βρίσκεται στην άκρη του δρόμου κι εγώ τρέχω». Αυτή ήταν η… αδιαπραγμάτευτη απάντηση σου. Έτσι είπε και έτσι έγινε!

Τερμάτισαν πάλι τελευταίοι, αλλά για όλους ήταν πρώτοι. Πραγματικοί νικητές και σπουδαίοι άνθρωποι.Ο ένας φύλακας - άγγελος του άλλου.



«Όταν αρχίζει ο αγώνας, σκέφτομαι τον τερματισμό. Δε φοβάμαι ούτε για μία στιγμή. Απλώς είμαι περήφανος που τρέχω μαζί του. Όταν τον βλέπω να γελά και να χαμογελά, σημαίνει πως περνά καλά…», καταλήγει o Kόνερ.

www.ourlife.gr


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Άντρες, ζώδια & γάμος!

Posted: 12 Jan 2012 01:17 PM PST

Κριός: "'Ένας γάμος γεμάτος ένταση και εκπλήξεις"

Ταύρος: "Ένας σύζυγος σταθερός και πεισματάρης"

Δίδυμος:

"Στο γάμο προτεραιότητα έχει η επικοινωνία"

Καρκίνος: "Ο γάμος και η οικογένεια είναι συναισθηματική φωλιά"

Λέων: "Είναι ένας σύζυγος γενναιόδωρος, αλλά και απόλυτος"

Παρθένος: "Συγκροτημένος, αλλά και κτητικός οικογενειάρχης"

Ζυγός: "Γάμος με γέλιο, διασκέδαση αλλά και μπλοκαρίσματα"

Σκορπιός: "Στο γάμο είναι υπερβολικά δοτικός αλλά και ζηλιάρης"

Τοξότης: "Ένας γάμος γεμάτος ελευθερίες"

Αιγόκερως: "Ο παραδοσιακός γάμος"

Υδροχόος: "Ο μοντέρνος και φιλελεύθερος γάμος"

Ιχθύς: "Ο παραμυθένιος γάμος"
Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ
KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Φράσεις αξέχαστων θρύλων της Rock!!

Posted: 12 Jan 2012 01:13 PM PST






Είπαν..




eipan Φράσεις αξέχαστων θρύλων της Rock!!


9gag


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Κινηματογραφικές αφίσες: Η τέχνη διαφημίζει την… τέχνη

Posted: 12 Jan 2012 01:09 PM PST


του Νικόλα Γεωργιακώδη

Κατά κοινή ομολογία, οι κινηματογραφικές αφίσες είναι Τέχνη. Για την ακρίβεια, μια ιδιαίτερη μορφή τέχνης η οποία εδώ και κάμποσες δεκαετίες εμπνέεται από την τέχνη (την Έβδομη συγκεκριμένα) με στόχο να την προπαγανδίσει στους επίδοξους επισκέπτες της σκοτεινής αίθουσας. Άλλες φορές με επιτυχία, άλλες όχι. Η αλήθεια όμως, είναι πως όσα trailer, teaser, τηλεοπτικές διαφημίσεις ή συνεντεύξεις και αν κυκλοφόρησαν κατά καιρούς, αυτή που έμεινε «χαραγμένη» στην μνήμη του σινεφίλ κοινού δεν ήταν άλλη από την αφίσα. Καλλιτεχνικά «ανήσυχες», μινιμαλιστικές ή εντυπωσιακές, σπιρτόζες, υποβλητικές, ακόμα και σήμερα συλλεκτικές, οι παρακάτω αφίσες αποτελούν τις αγαπημένες μας στην ιστορία του κινηματογράφου.





Metropolis (1927) Τα αυθεντικά αντίτυπα της αφίσας από την θρυλική ταινία του Φριτζ Λάνγκ έχουν συλλεκτική αξία και πωλούνται για αρκετές χιλιάδες δολάρια. Από τα πρώτα παραδείγματα αφίσας όπου τα όρια μεταξύ Τέχνης και διαφήμισης είναι δυσδιάκριτα.





Apocalypse Now (1979) Τρομακτική και υποβλητική, η αφίσα της «Αποκάλυψης» του Κόπολα συμπυκνώνει ιδανικά το νόημα του πολεμικού αυτού έπους.





Close Encounters of the Third Kind (1977) Οι ταινίες του Σπήλμπεργκ, είχαν κατά κανόνα και όμορφες αφίσες. Η παρακάτω είναι μια από τις πρώτες που ξεκίνησε αυτή την… παράδοση. Απλή και αποτελεσματική.



Vertigo (1958) Η εμμονή του Τζέιμς Στιούαρτ με την Κιμ Νόβακ στο θρίλερ του Χίτσκοκ απεικονίζεται ιδανικά σε αυτή την αφίσα.





Jaws (1975) Κλασσική ταινία. Πιο κλασσική η αφίσα της και ακόμα πιο κλασσικό το μουσικό της θέμα.





Empire of the Sun (1987) Ο πόλεμος και η αθωότητα με την σημαία της Ιαπωνίας στον ορίζοντα. Ακόμα μια εξαιρετική αφίσα για ταινία του Σπήλμπεργκ.





The Godfather (1972)
Ο Μάρλον Μπράντο και η κλασική πλέον ατάκα του "I'm gonna make him an offer he can't refuse" στην υποβλητική αφίσα του πρώτου μέρους από την τριλογία του «Νονού».





Star Wars (1977)
To έπος του Τζώρτζ Λούκας δεν θα μπορούσε να μην έχει και μια… επικών διαστάσεων αφίσα.





Taxi Driver (1976)
"Are you talking to me?"





Scarface (1983) Το βλέμμα του Πατσίνο τα λέει όλα. Απλή ιδέα, ιδιοφυές αποτέλεσμα.





Ε.Τ. (1982)
Ακόμα μια ταινία του «παραμυθά» Σπήλμπεργκ με εξίσου παραμυθένια αφίσα.





Breakfast at Tiffany's (1961) Ελπίζουμε να παιχτεί και φέτος στους θερινούς για να την απολαύσουμε ξανά. Η Χέπμπορν είναι πανέμορφη, ακόμα και… ζωγραφιστή.





Alien (1979) Σε κάνει να θέλεις να ουρλιάξεις… πριν καν την δεις. Αλλά όπως ξέρουμε όλοι "In space no one can hear you scream"…





Anatomy of a Murder (1959)

Δημιούργημα του πρωτοπόρου σχεδιαστή και σκηνοθέτη Saul Bass, η μινιμαλιστική αυτή αφίσα αποτέλεσε ορόσημο για το πώς μπορεί κάποιος να συμπεριλάβει σε ένα μόνο σκίτσο ολόκληρο το νόημα της ταινίας.





Pulp Fiction (1994) Επίτηδες… τσαλακωμένη για να θυμίζει παλιό εξώφυλλο βιντεοκασέτας, η αφίσα από την ταινία του Tarantino συγκαταλέγεται ανάμεσα στις αγαπημένες μας – κυρίως- εξαιτίας της σέξι Ούμα Θέρμαν.





Δείτε ακόμα περισσότερες αφίσες στην Photo Gallery του άρθρου και μην διστάσετε να μοιραστείτε τις δικές σας αγαπημένες στα σχόλια.



http://www.in2life.gr/


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

8 τύποι χαρακτήρων πρώην που πρέπει να γνωρίζετε!!

Posted: 12 Jan 2012 01:02 PM PST


Όλοι έχουμε περάσει διάφορες καταστάσεις με τις πρώην κοπέλες μας. Το ζήτημα είναι να μπορέσουμε να ....

αποκρυπτογραφήσουμε, έτσι ώστε να ξέρουμε τι μας συμβαίνει.



8) Η σεξομανής πρώην



Είναι αυτή που όταν έχεις προβλήματα θα σου δώσει μια προσωρινή αλλά ευχάριστη λύση. Όμως μέχρι εκεί, αφού δεν θα μπορέσει εκτός από αυτό να σε βοηθήσει και σε κάτι άλλο.



7) Η κολλημένη πρώην



Αυτές εδώ δεν ξεκολλάνε από εσένα με τίποτα. Εντάξει δεν είπαμε ότι έρχονται έξω από το σπίτι σας. Αλλά μέσω και του Ίντερνετ στέλνουν περίεργα σχόλια, σας κάνουν tag και πολλά άλλα. Εκεί σίγουρα περνάτε ένα δράμα και σας καταλαβαίνουμε.



6) Η λυπημένη πρώην



Είναι κάτι πολύ δύσκολο, αφού πρέπει να της εξηγήσεις ήρεμα πως δεν γίνεται κάτι άλλο μεταξύ σας. Και χρειάζεται να το πετύχεις χωρίς παραπάνω συγκινήσεις.

5) Η κακιά πρώην





Εδώ υπάρχουν δυο περιπτώσεις. Μια είναι ότι η γυναίκα πληγώθηκε πολύ από εσένα και αυτό το μετέφρασε σε θυμό. Βέβαια μπορεί και εσύ να κάνεις κάποια μεγάλη πατάτα και για αυτό να είναι έτσι στριμμένη. Πρέπει να αφήσεις τον χρόνο να περάσει και τα νεύρα να ξεθυμάνουν.



4) Η αλλού για αλλού πρώην



Αυτές οι πρώην πιθανότατα δεν έχουν πάρει χαμπάρι για ποιό λόγο χωρίσατε και επιμένουν να σας κολλάνε. Πιστεύουν ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει και εξακολουθούν να σας αντιμετωπίζουν το ίδιο.



3) Η πρώην που προχώρησε άμεσα στον επόμενο



Εδώ υπάρχουν πολλές και διάφορες υποθέσεις. Η μία είναι να μην μπορεί να σε ξεπεράσει και απλά για να μην έχει κάποιο κενό στην ζωή της, αποφάσισε να τα φτιάξει με κάποιον άλλο. Μπορεί επίσης να το κάνει, ώστε να έχει με κάτι να ασχοληθεί, αφού νιώθει μόνη της.



2) Η πρώην που θέλει να είστε ακόμα φίλοι(να τα έχει όλα δηλαδή)



Αυτές εδώ θεωρούν ότι ακόμα και αν χωρίσατε μπορείτε να κάνετε πάρα πολλά μαζί και το παίζουν φίλες σας. Αμ δε, αφού γουστάρουν κάτι παραπάνω και θα το καταλάβετε αμέσως!!



1) Η πρώην που τα ενδιαφέροντα σας συμπίπτουν



Αυτός ο τύπος, ίσως είναι ο πιο σημαντικός από όλους. Με μια τέτοια πρώην μπορείτε να είστε κολλητάρια και να παιρνάτε καλά, χωρίς να έχετε κάποια σχέση. Θα γίνει μια φίλη που θα σας βοηθήσει σε πολλά στην ζωή σας. Μακροπρόθεσμα κανένας δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί μαζί της, αλλά θα είναι πολύ καλό.



http://topeiraxtiri.blogspot.com/2012/01/8_12.html


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Πέντε από τις μεγαλύτερες και διασημότερες κλοπές έργων τέχνης

Posted: 12 Jan 2012 12:57 PM PST

Έργα τέχνης (5)
Είτε γίνονται με κινηματογραφικό τρόπο και ιδιοφυή σχέδια, είτε όχι, η κλοπή έργων ήταν ανέκαθεν ιστορικό γεγονός που προκαλούσε αναστάτωση και άπειρες συζητήσεις.

Με αφορμή το πρόσφατο περιστατικό στην Εθνική Πινακοθήκη, δείτε πέντε από τις πιο σπουδαίες στην ιστορία τέχνης των τελευταίων αιώνων.



Διαβάστε μερικές από τις πιο διάσημες κλοπές των τελευταίων δεκαετιών:



  • Η διασημότερη κλοπή για τον πιο αμφιλεγόμενο πίνακα
Ήταν η 21η Αυγούστου του 1911 η μέρα που θα λάμβανε χώρα μια από τις μεγαλύτερες κλοπές έργου τέχνης στην ιστορία. Η μέρα που ένας από τους πιο γνωστούς πίνακες παγκοσμίως, η "Μόνα Λίζα" του Λεονάρντο Ντα Βίντσι εκλάπη μέσα από το μουσείο του Λούβρου από έναν Ιταλό υπάλληλο του μουσείου. Παρόλο που οι έρευνες οδηγούσαν σε αδιέξοδο για αρκετό καιρό, τελικά απέδωσαν καρπούς 27 μήνες αργότερα.

Έργα τέχνης (4)

Ο Βιντσέντζο Περούτζια που είχε κρύψει κάτω από την μπλούζα του τον ανεκτίμητης αξίας πίνακα εκείνη την καλοκαιρινή ημέρα, ήθελε απλά να επιστραφεί στην Ιταλία και να εκτεθεί σε κάποιο μουσείο εκεί, όπως δήλωσε αργότερα στις Αρχές που τον συνέλαβαν. Μάλιστα, στα… παζάρια που έκανε με το ψευδώνυμο Λεονάρντο, τον πωλούσε έναντι του μισού εκατομμυρίου λιρών στο διευθυντή της Έκθεσης Ούφιτσι στη Φλωρεντία. Ο ίδιος φυλακίστηκε για περίπου 6 μήνες, ενώ δοξάστηκε από τους Ιταλούς για τον πατριωτισμό του.

  • Μια κλοπή με αυθάδεια
Οι κλέφτες της παρακάτω υπόθεσης ήταν ίσως αυτοί που έδρασαν με το περισσότερο θράσος κατά τη διάρκεια έκθεσης του εμπόρου τέχνης Στέφεν Χαν στην Μάντισον Άβενιου της Νέας Υόρκης.

Έργα τέχνης (7)

(Ρεμπράντ, Illusion of Grandeur)

Την ώρα που οι κακόβουλοι "επισκέπτες" αφαιρούσαν επτά πίνακες του Μονέ, του Πικάσο, του Κασάτ και άλλων διάσημων ζωγράφων (οι οποίοι άγγιζαν το ποσό των 500.000 δολαρίων), ο ίδιος ο Στέφεν Χαν συζητούσε για κλοπές έργων τέχνης(!) με άλλους εμπόρους.

  • Το μουσείο της Στοκχόλμης και η "ένοχη" βάρκα
Επί πέντε περίπου χρόνια η αστυνομία της Σουηδίας έψαχνε τη συμμορία ληστών που "καλωσόρισε" τη νέα χιλιετία και το Εθνικό Μουσείο της Στοκχόλμης με όπλα, ενώ ταυτόχρονα αφαίρεσε από το εσωτερικό του δύο πίνακες του Ρενουάρ και έναν πίνακα του Ρέμπραντ. Η διαφυγή τους θυμίζει κάτι από ταινία καθώς το έσκασαν με μια βάρκα που ήταν δεμένη ακριβώς μπροστά από το μουσείο, χωρίς να έχει κινήσει τις υποψίες κανενός.

Έργα τέχνης (1)

Μέχρι το 2005 και τα τρία έργα είχαν επιστρέψει στο μουσείο.

  • Η "διπλή" Κραυγή
Ένα από τα γνωστότερα έργα τέχνης παγκοσμίως, "Η Κραυγή", του Νορβηγού ζωγράφου Έντβαρντ Μουνχ εκλάπη από το Μουσείο Μουνχ της Νορβηγίας το 2004 κατά τη διάρκεια ένοπλης ληστείας και μάλιστα στο φως της ημέρας. Δεν ήταν βέβαια η πρώτη φορά.

Έργα τέχνης (2)

Προαίσθημα ή απλά τυχαίο; Ό,τι και αν ισχύει στην πραγματικότητα, το σίγουρο είναι πώς η κίνηση του ζωγράφου να δημιουργήσει πολλές διαφορετικές εκδοχές του πιο διάσημου πίνακά του (Τhe Scream) είναι εντυπωσιακή.

Διότι, δύο από αυτές τις εκδοχές πινάκων του έπεσαν στα χέρια ληστών με διαφορά μιας δεκαετίας! Στην πρώτη περίπτωση, τέσσερις άνδρες μπήκαν το 1994 στο μουσείο Τέχνης του Όσλο και πήραν τον πίνακα, ο οποίος ανακτήθηκε 3 μήνες μετά. Τη δεύτερη φορά, το 2004, δύο οπλισμένοι ληστές μπήκαν στο μουσείο Μουνχ, και πάλι στο Όσλο, και αφού ακινητοποίησαν επισκέπτες και φύλακες. Ο πίνακας επέστρεψε στο μουσείο 2 χρόνια μετά.

  • Όταν έκανε φτερά "το περιστέρι με τα μπιζέλια"
Μια πολύ καλά οργανωμένη συμμορία κατάφερε να κλέψει από το Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης στο Παρίσι πίνακες αξίας 500 εκατομμυρίων ευρώ.

Το "Περιστέρι με μπιζέλια", του Πάμπλο Πικάσο, "Ποιμενική" του Ανρί Ματίς, "το βουκολικό" του Ανρί Ματίς, "Η ελιά κοντά στην Εστάκ" του Ζόρζ Μπράκ, "η γυναίκα με την Βεντάλια" του Αμεντέο Μοντιλιάνι, και η "νεκρή φύση με πολυελαίους" του Φερνάν Λεζέ, είναι οι πολύτιμοι πίνακες που εκλάπησαν ένα πρωινό, το Μαϊο του 2010.

Έργα τέχνης (6)

{Πάμπλο Πικάσο: Le pigeon aux petits pois (Περιστέρι με μπιζέλια) }

Οι πέντε πίνακες αναζητούνται μέχρι και σήμερα ενώ, σύμφωνα με την πρόσφατη ομολογία του 34χρονου που είχε αναλάβει τη φύλαξη των κλεμμένων έργων τέχνης, πάνω σε μια στιγμή πανικού θέλησε να τους ξεφορτωθεί και έτσι τους έριξε σε κάδο απορριμμάτων…

Έργα τέχνης (3)

("Ποιμενική", Ανρί Ματίς)







Πηγή: cosmo.gr





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

NBA Top 10 (10/1)

Posted: 12 Jan 2012 12:53 PM PST


Το εντυπωσιακό κάρφωμα του εκπληκτικού στην αναμέτρηση
με τους Σανς Κόμπε Μπράιαντ( 48 πόντοι!) βρέθηκε στην πρώτη θέση του Top 10 των πιο θεαματικών φάσεων.







gazzetta





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Ελένη Μενεγάκη: Δίχως ίχνος μακιγιάζ! (φωτό)

Posted: 12 Jan 2012 12:49 PM PST

Όμορφη και δίχως μακιγιάζ συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός την Ελένη Μενεγάκη!





Η παρουσιάστρια έβγαινε από το σπίτι της και κατευθυνόταν προς το Studio Pro στα Σπάτα. Εντελώς άβαφη, με νεανική κοτσίδα και απλά ντυμένη ο φακός του περιοδικού Ok εντόπισε την παρουσιάστρια κατά την έξοδό της από το σπίτι της στα Μελίσσια το πρωί της Τετάρτης 4 Ιανουαρίου.


Δίχως ίχνος μακιγιάζ, η Ελένη, όπως βλέπετε και εσείς, δείχνει λαμπερή και όμορφη. Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που ο φακός την έχει εντοπίσει αμακιγιάριστη, μιας και τους τελευταίους μήνες, η παρουσιάστρια δεν έχει κανένα πρόβλημα να ξεβαφτεί ακόμη και μπροστά στην κάμερα.
gossip-tv


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Οι «αριθμοί» της γυναικείας σεξουαλικότητας

Posted: 12 Jan 2012 12:43 PM PST

Αν υπάρχει ένας λόγος -πέρα από απλή διαστροφή- να διαβάζεις γυναικεία περιοδικά, είναι για τα «διαμαντάκια» που κρύβουν στις σελίδες τους. Τιτλοφορούνται με φράσεις όπως «Μυστικά για τις γυναίκες που οι άντρες δεν ξέρουν» και παρέχουν όλη την τελευταία πληροφόρηση πάνω σε φλέγοντα γυναικεία ζητήματα.






Ξεπατικώνοντας λοιπόν τις τελευταίες αποκαλύψεις πάνω στη γυναικεία σεξουαλικότητα, να τα δεδομένα που ρίχνουν φως σε όσα λένε οι γυναίκες μεταξύ τους αλλά ποτέ σε σένα.



1. Μόνο το 30% των γυναικών έχουν οργασμό σε κάθε σεξουαλική πράξη.



2. Το 50% των γυναικών έχουν προσποιηθεί οργασμό τουλάχιστον μία φορά στη ζωή τους.



3. Οι μεγαλύτερης ηλικίας γυναίκες απολαμβάνουν το σεξ περισσότερο από τις νεότερες.



4. Το 80% των γυναικών είναι σίγουρο, ότι όλοι οι άντρες απατούν.



5. Το 80% των γυναικών παίρνουν βάρος μετά τον γάμο τους.



6. Πολύ λίγες είναι οι γυναίκες που θέλουν να πραγματοποιήσουν τις σεξουαλικές τους φαντασιώσεις (τόσο λίγες που δεν μπήκαν καν στον κόπο να παραθέσουν ποσοστό).



7. Οι γυναίκες μπορούν να κάνουν σεξ από εκδίκηση ή οίκτο(!).



delamagen.gr


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Διάσημοι ποδοσφαιριστές σε παιδική ηλικία και τώρα

Posted: 12 Jan 2012 12:39 PM PST

Δείτε τους μεγαλύτερους σταρς του ποδοσφαίρου σε παιδική ηλικία






Cannavaro





Zidane





Messi





Anelka





Shevchenko





Ronaldo





Nesta





Del Piero





Owen





Totti





Rui Costa





Ronaldinho







Christiano Ronaldo







otherside.gr





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Πως να γυρίσετε σελίδα της εφημερίδας χωρίς να την αγγίξετε

Posted: 12 Jan 2012 12:27 PM PST

Χιουμοριστικό βιντεάκι που κάνει θραύση τις τελευταίες ημέρες...

















http://krasodad.blogspot.com




KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Ποιος πρωταγωνιστής ταινιών δράσης έγινε... τρανσέξουαλ;

Posted: 12 Jan 2012 12:19 PM PST


Απίστευτη είναι η μεταμόρφωση του πολύ σκληρού Sean Bean, που από ήρωας ταινιών δράσης αποφάσισε να γίνε τρανσέξουαλ...


όχι στην προσωπική του ζωή αλλά για τις ανάγκες ενός ρόλου.



Την τρανσέξουαλ Tracie θα υποδυθεί, που εμπλέκεται σε έγκλημα πάθους για τη δικαστική σειρά του BBC1 «Accused». Με ανάλογη εμφάνιση, ο Sean Bean εκπλήσσει και ξαφνιάζει – κυρίως τις γυναίκες θαυμάστριές του, καθώς δεν περίμεναν ποτέ μία τέτοια... θεμελιώδη μεταμόρφωση.







Όπως ο ίδιος ο Βρετανός ηθοποιός είπε «αυτό είναι πραγματικά ανατρεπτικό σενάριο, που προσφέρει ισχυρό συναισθηματικό δράμα στο κοινό».













Πηγή 24wro





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ! Είσαι μόνη; 10 πράγματα που πρέπει να θυμάσαι...

Posted: 12 Jan 2012 12:15 PM PST


sxeseis




Όλοι λένε πως οι ανθρώπινες σχέσεις έχουν δυσκολέψει και δεν έχουν άδικο. Αποτέλεσμα; Πολλές γυναίκες να κυκλοφορούν εκεί έξω ελεύθερες, μόνες αναζητώντας το άλλο τους μισό.



Κι όταν αυτό δεν βρίσκεται αγανακτείς, απογοητεύεσαι, τα βάζεις με την τύχη σου, νευριάζεις, στεναχωριέσαι. Η ψυχολόγος Χρυσούλα Μαυράκη σου δίνει έναν κατάλογο με δέκα πράγματα που δεν πρέπει να ξεχνάς...



1.Ο άντρας δεν είναι το παν

"Δεν πρέπει ούτε να αγχώνεσαι, ούτε να απογοητεύεσαι. Η ζωή δεν γυρίζει γύρω από έναν άντρα".

Μέχρι να έρθει αφιέρωσε το χρόνο σου στον εαυτό σου, στις φίλες σου, στη δουλειά σου. Μην καταχωρείς την απουσία συντρόφου ως πρόβλημα μέσα στο μυαλό σου.



2.Απόλαυσε την ελευθερία σου

"Εκμεταλλεύσου το διάστημα που είσαι μόνη για να κάνεις διάφορα όμορφα πράγματα με τις φίλες σου, γιατί όταν αποκτήσεις σχέση όλα αυτά θα μειωθούν και θα τα νοσταλγείς".



Η ελευθερία έχει άλλη γλύκα την οποία δυστυχώς εκτιμάς όταν είσαι σε σχέση. Μην κάνεις αυτό το λάθος. Απλά απόλαυσέ την!



3.Είναι απλά θέμα χρόνου

"Μπορεί να μην έχεις σήμερα σχέση, αλλά δεν θα είσαι για πάντα χωρίς σχέση. Μπορεί σήμερα να μην έχεις αυτό που θέλεις, αλλά μακροπρόθεσμα έχεις πάντα αυτό που προσδοκάς".



Μην καταστροφολογείς και μην απογοητεύεσαι. Μην σκέφτεσαι αρνητικά και μην αντιμετωπίζεις την κατάσταση ως μόνιμη.



4.Αυτοπεποίθηση... τώρα!

"Αγάπησε τον εαυτό σου. Και να ξέρεις ότι αυτό αντανακλάται και στους άλλους". Μόνο όταν αγαπάς εσύ εσένα θα σε αγαπήσουν και οι άλλοι. Μια γυναίκα με αυτοεκτίμηση είναι πάντα η γοητευτικότερη κι εκείνη με τις περισσότερες πιθανότητες να κάνει σχέση.



5.Υπογράμμισε τα θετικά

"Φρόντισε να αναδείξεις τα θετικά σου στοιχεία". Εκμεταλλεύσου το χρόνο που είσαι μόνη, κάνε μια λίστα με τα θετικά και τα αρνητικά σου στοιχεία. Προετοιμάσου. Διόρθωσε τα αρνητικά και ανάδειξε τα θετικά. Κάνε focus εκεί, ώστε εκεί να κάνει κι ο άλλος.



6.Μην απελπίζεσαι

"Όσο λιγότερο απελπισμένη είσαι, τόσο πιθανότερο είναι να προσελκύσεις κάποιον. Οι άντρες μυρίζονται από μακριά την απελπισία και δεν μας προτιμούν". Να θυμάσαι όμως πως αυτό είναι και μια παγίδα που μπορεί να έχεις πέσει και να μην το αντιλαμβάνεσαι. Ο άλλος όμως το καταλαβαίνει αμέσως.



7.Να έχεις πίστη

Πίστη στον εαυτό σου, στην αξία σου, στη διαφορετικότητά σου... "Φρόντισε να ανεβάσεις την αυτοεκτίμησή σου και να πιστεύεις ότι αξίζεις πραγματικά. Σε όποιον αρέσουμε για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε" είναι ένα μότο που πρέπει να ισχύει ουσιαστικά, όχι να είναι μια απλή δήλωση.



8.Υπάρχουν και οι άλλοι

"Μην ξεχνάς όμως να νοιάζεσαι και για τους άλλους. Μην επικεντρώνεσαι μόνο στο τι θέλεις και τι δεν θέλεις, στο τι έχεις και τι δεν έχεις. Άκουσε και λίγο να δεις τι λένε και τι θέλουν οι άλλοι". Μόνο καλό θα σου κάνει. Όχι για να αλλοιώσεις τον χαρακτήρα σου και να προσπαθήσεις -χωρίς να είσαι- να γίνεις αυτό που οι άλλοι θέλουν, να λάβεις όμως υπόψην σου και τις επιθυμίες τους. Κοινώς να αγαπάς τον εαυτό σου, αλλά να μην είσαι εγωίστρια.



9.Ενδιαφέροντα

"Άνοιξε τους ορίζοντές σου, απέκτησε ενδιαφέροντα, ενημερώσου..." Διάβασε, μάθε, άκου... Κανείς δεν τρελαίνεται για μια γυναίκα που το μόνο που την ενδιαφέρει είναι το μακιγιάζ και τα ρούχα. Διεύρυνε λίγο τα ενδιαφέροντά σου. Κάπως έτσι θα ξεκινήσει και μια κουβέντα ευκολότερα.



10.Be yourself!

"Αν είσαι ο εαυτός σου και πιστέψεις σε σένα θα έρθει ο σύντροφος και θα είναι και καλός". Αυτό το κολλάς στο ψυγείο σου, το κολλάς στο μυαλό σου... κάπου για να το θυμάσαι παντού και πάντα.
Πηγή tuned





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

ΔΕΙΤΕ: Με μακιγιάζ ή χωρίς;

Posted: 12 Jan 2012 12:09 PM PST

Με μακιγιάζ ή χωρίς;

Πως μια γυναίκα γίνεται άλλος άνθρωπος...

















































Πηγή 24wro





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές