Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Kamikazi.gr


Kamikazi.gr


Τα 23 πιο FAIL tattoos στην ιστορία του διαδικτυακού κόσμου!

Posted: 12 Jan 2012 07:15 PM PST

Μεγάλη η τρέλα με τα tattoos...Τι συμβαίνει όμως όταν η αγάπη για την αποτύπωση εικόνων στο σώμα μας καταλήγει να γίνεται περίγελος σε όλο τον διαδικτυακό κόσμο; Κάτι τέτοιο θα δείτε σε αυτό το άρθρο και θα συνειδητοποιήσετε έγκαιρα οτι η τρέλα εκτός απο τα βουνά πάει και στο ίντερνετ! Μερικοί έχουν λατρεία στις...κατσαρίδες... Άλλοι πιστεύουν οτι τα UFO είναι υπαρκτά και μοιάζουν με... αυτά τα τρισχαριτωμένα πράσινα πλασματάκια στις Χολυγουντιανές υπερπαραγωγές και δεν διστάζουν να τα "χτυπήσουν" πάνω τους! Τα συμπεράσματα δικά σας!























Το γιοτ των 100 εκατ. δολαρίων (pics)

Posted: 12 Jan 2012 07:00 PM PST

Το Maltese Falcon είναι το τρίτο μεγαλύτερο γιοτ στον κόσμο. Για να το αγοράσει κανείς πρέπει να δώσει περίπου εκατό εκατομμύρια δολάρια ενώ αν θέλει να το νοικιάσει για τις διακοπές του θα πρέπει να υπολογίζει έξοδα ύψους 600 χιλιάδων δολαρίων τη βδομάδα. Δείτε φωτογραφίες από το εντυπωσιακό Maltese Falcon:






















Ιδέες που δεν χρησιμεύουν πουθενά (pics)

Posted: 12 Jan 2012 06:45 PM PST

Αψυχολόγητα gadgets


















Μια συλλογή με εντελώς... ανεγκέφαλους ανθρώπους (video)

Posted: 12 Jan 2012 06:30 PM PST

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί..




Όλες οι ταινίες που πρωταγωνίστησε η Anjelina Jolie (pics)

Posted: 12 Jan 2012 06:15 PM PST

Από το 1982 μέχρι και σήμερα..






"The Tourist" 2010

"Salt" 2010

"Changeling" 2008


Υποψηφιότητα για: Όσκαρ για την καλύτερη ερμηνεία από μια ηθοποιό σε έναν πρωταγωνιστικό ρόλο, βραβείο BAFTA για την καλύτερη ηθοποιό σε έναν πρωταγωνιστικό ρόλο, Broadcast FilmCritics Association Award για την καλύτερη ηθοποιό, Χρυσή Σφαίρα για την καλύτερη απόδοση από μια ηθοποιό σε μια κινηματογραφική ταινία - Δράμα .

"Wanted" 2008

"Beowulf" 2007

"A Mighty Heart" 2007

Santa Barbara International Film Festival Award. Υποψηφιότητα για: Βραβείο Κριτικών Κινηματογράφου  Συλλόγου Broadcast για την καλύτερη ηθοποιό της χρονιάς, Βραβείο Κριτικών Κινηματογράφου Συλλόγου του Σικάγο για την καλύτερη ηθοποιό της χρονιάς, Χρυσή Σφαίρα για την καλύτερη ερμηνεία από μια ηθοποιό σε μια κινηματογραφική ταινία - Δράμα, Ανεξάρτητο βραβείο πνευμάτων για τον καλύτερο γυναικείο ρόλο, Βραβείο Κύκλου Κριτικών London Film για την ηθοποιό του έτους, Actors Guild Award για τη σημαντική ερμηνεία από γυναίκα ηθοποιό σε έναν πρωταγωνιστικό ρόλο.

"The Good Shepherd" 2006

"Mr.& Mrs. Smith" 2005

Το 2004, η Jolie άρχισε τα γυρίσματα για την ταινία ο κύριος και η κυρία Smith (2005) με συμπρωταγωνιστή τον Μπραντ Πιτ. Η ταινία σημείωσε σημαντική επιτυχία. Υπήρχαν φήμες ότι υπήρχε κάτι μεταξύ του Πιτ και της Τζολί εκείνη την περίοδο. Η Τζολί τόνισε ότι, επειδή η μητέρα της είχε πληγωθεί από μοιχεία, η ίδια ποτέ δεν θα μπορούσε να συνάψει σχέση με ένα παντρεμένο άντρα, ως εκ τούτου δεν υπήρχε τίποτα με τον Pitt εκείνη τη στιγμή. Παρ 'όλα αυτά, ο Pitt χώρισε από την γυναίκα του, Τζένιφερ Ανιστον, τον Ιανουάριο του 2005 και, κατά τους μήνες που ακολούθησαν, έκαναν συχνές εμφανίσεις με τη Jolie,προφανώς ως ζευγάρι. Το διαζύγιο του Πιτ ολοκληρώθηκε μέσα στο 2005. Η Jolie και Pitt ανακοίνωσαν στις αρχές του 2006 ότι θα αποκτήσουν ένα παιδί μαζί, και η Τζολί γέννησε την κόρη τους Shiloh τον Μάιο. Υιοθέτησαν επίσης ένα τρίχρονο αγόρι από το Βιετνάμ που ονομάστηκε Pax. 

"Alexander" 2004

"Sky Captain and the World of Tomorrow" 2004

People's Choice Award

"Taking Lives" 2004

"Beyond Borders" 2003

"Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life" 2003

"Life or Something Like It" 2002

"Original Sin" 2001

"Lara Croft: Tomb Raider" 2001

Το 2000, έγινε πρόταση στην Τζολί για να πρωταγωνιστήσει στην ταινία "Tomb Raider". Στην αρχή η τζολί έδειξε να διστάζει άλλα στην συνέχεια δέχτηκε την πρόταση που της έγινε με την ταινία να σημειώνει μεγάλη επιτυχία στα box office

"Gone in 60 Seconds" 2000

"Girl, Interrupted" 1999


"The Bone Collector" 1999

"Pushing Tin" 1999

"Playing by Heart" 1998

"Hell's Kitchen" 1998

"Gia" 1998

 

"Playing God" 1997

"George Wallace" 1997


"True Women" 1997

"Foxfire" 1996

"Mojave Moon" 1996

"Love Is All There Is" 1996

"Hackers" 1995

"Without Evidence" 1995

"Cyborg 2″ 1993

"Lookin' to Get Out" 1982


9 θανατηφόρες λέξεις που χρησιμοποιούν οι γυναίκες

Posted: 12 Jan 2012 06:00 PM PST

Καλά...
Αυτή είναι η λέξη που χρησιμοποιούν οι γυναίκες για να τελειώσουν... μια διαφωνία, όταν έχουν δίκιο και πρέπει να το βουλώσεις...
2. Πέντε λεπτά

Αν ντύνεται, αυτό σημαίνει μισή ώρα. Αν βάφεται, άλλη μισή ώρα. Αν σου ζητήσουν όμως σε πέντε λεπτά να πας να τις βοηθήσεις σε κάτι, μέσα σε πέντε λεπτά πρέπει να είσαι εκεί.

3. Τίποτα

Αυτή είναι η ηρεμία πριν την καταιγίδα. Αυτό σημαίνει κάτι και θα πρέπει να είσαι σε επαγρύπνηση. Οι διαφωνίες που ξεκινάνε με το «Τίποτα» συνήθως τελειώνουν με το "Καλά".

4. Για δοκίμασε

Αυτό είναι μια πρόκληση, όχι άδεια. Μην το κάνεις!

5. Δυνατός αναστεναγμός

Αυτό είναι στην πραγματικότητα μια λέξη, αλλά είναι μια πρόταση χωρίς λέξεις που συχνά παρεξηγείται από τους άντρες. Ένας δυνατός αναστεναγμός σημαίνει ότι πιστεύει ότι είσαι ηλίθιος και αναρωτιέται γιατί χαραμίζει τον χρόνο της με το να κάθεται και να συζητάει μαζί σου για το τίποτα. (Ανέτρεξε πίσω στο #3 για την έννοια του τίποτα)

6. Δεν πειράζει

Αυτή είναι μια από τις πιο επικίνδυνες δηλώσεις που μια γυναίκα μπορεί να κάνει σε έναν άνδρα. Το "Δεν πειράζει" σημαίνει θα σκεφτεί πολύ ώρα και αρκετά σκληρά πριν αποφασίσει πως και πότε θα πληρώσεις το λάθος σου.

7. Ευχαριστώ

Μια γυναίκα σε ευχαριστεί, μην το αμφισβητήσεις ή λιποθυμήσεις. Απλά πες ευχαριστώ. (Θέλω να προσθέσω κάτι εδώ – Αυτό είναι αλήθεια εκτός και αν πει "Ευχαριστώ πολύ" – αυτό είναι καθαρός σαρκασμός και δεν σε ευχαριστεί καθόλου. ΜΗΝ πεις "παρακαλώ", γιατί αυτό θα φέρει ένα «ότι πεις»)

8. Ότι πεις

Είναι ο τρόπος που μια γυναίκα λέει "Άντε γ…σου"!

9. Μην ανησυχείς για αυτό, το έχω

Άλλη μια επικίνδυνη πρόταση, που σημαίνει ότι αυτό είναι κάτι που η γυναίκα έχει πει επανειλημμένα στον άντρα να το κάνει, αλλά τελικά το κάνει μόνη της. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα αργότερα ο άντρας να ρωτάει "Τι τρέχει;". Για την απάντηση της γυναίκας ανέτρεξε πίσω στο #3)

Αν σας αρέσουν οι Ferrari... καλύτερα να μην το δείτε (pics & vids)

Posted: 12 Jan 2012 05:45 PM PST

Όταν βλέπουμε εικόνες όπως αυτές, συνήθως σκεφτόμαστε ότι εφόσον κάποιος διαθέτει ένα τόσο ακριβό αυτοκίνητο, έχει την δυνατότητα να το επισκευάσει ή να αγοράσει ένα εντελώς καινούριο μετά από ένα τρακάρισμα. Στην συγκεκριμένη όμως περίπτωση, η Ferrari αυτή είχε νοικιαστεί για ένα γάμο, και μάλλον ο οδηγός που προκάλεσε το συμβάν αυτό δεν θα ξεμπερδέψει και τόσο εύκολα από την εταιρία στην οποία άνηκε το αυτοκίνητο..



















Γιατί και οι celebrities έχουν... ατυχηματάκια (pics)

Posted: 12 Jan 2012 05:30 PM PST

Δείτε τη συλλογή με τα 50 διασημότερα... ατυχήματα που κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός..



















































Μοντέλα σε ασυνήθιστες πόζες (pics)

Posted: 12 Jan 2012 05:15 PM PST

Δείτε τις φωτογραφίες με μοντέλα σε πόζες που δεν συνηθίζουν να βλέπουμε..


Models in Uncomfortable Poses

3Models in Uncomfortable Poses
4Models in Uncomfortable Poses
5Models in Uncomfortable Poses
6Models in Uncomfortable Poses
7Models in Uncomfortable Poses
8Models in Uncomfortable Poses
9Models in Uncomfortable Poses

Την έβγαλαν από το σχολικό ημερολόγιο επειδή ήταν σέξι! (pics)

Posted: 12 Jan 2012 05:00 PM PST

Κόντρα ξέσπασε ανάμεσα σε ένα σχολείο στο Κολοράντο και σε μια μαθήτρια με τη μαμά της...


Λίγες μέρες πριν κυκλοφορήσει η σχολική επετηρίδα με τις φωτογραφίες και τα σημειώματα των παιδιών το σχολείο απέρριψε τη φωτογραφία της μαθήτριας Sydney Spies ως ιδιαίτερα αποκαλυπτική και σέξι. Η ίδια είπε ότι η φωτογραφία της απορρίφθηκε για δεν συμβαδίζει με τους κανόνες ενδυμασίας του σχολείου το οποίο επιβάλει τα κορίτσια να έχουν καλυμμένη την πλάτη, την κοιλιά και το στήθος.
Η εμφάνισή της με τη μικρό κίτρινη φούστα και το μαύρο σάλι δε φαίνεται να ενθουσίασε το σχολείο αλλά εκείνη είπε ότι τη διάλεξε επειδή ταιριάζει πιο πολύ στην προσωπικότητά της. «Νιώθω σαν να μην μου επιτρέπεται να έχω ελευθερία έκφρασης» δήλωσε. Η ίδια, η μητέρα της και οι συμμαθητές της μάλιστα πραγματοποίησαν διαμαρτυρία έξω από το σχολείο.
Όσο και αν ακούγεται υπερβολικό η μαθήτρια έφτασε σε δικηγόρο για να υπερασπιστεί το δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης της αλλά το σχολείο δε φαίνεται να κάνει πίσω...

sydney
sydney1
sydney2

Ό,τι χειρότερο έχει κυκλοφορήσει ποτέ σε δρόμο (pics)

Posted: 12 Jan 2012 04:45 PM PST

Τι άλλο θα δούμε..





Σηκωθείτε από την καρέκλα!

Posted: 12 Jan 2012 04:30 PM PST

Σχεδόν κάθε μέρα όλοι μας ακούμε την περιβόητη λέξη θερμίδα! Πόσες θερμίδες έκαψες, πόσες πήρες, με πόσες θα αδυνατίσεις ή θα παχύνεις, ποια τρόφιμα περιέχουν πολλές θερμίδες ή όχι. Δεν είναι μάλιστα λίγοι αυτοί που στο άκουσμα και μόνο της συγκεκριμένης λέξης κλείνουν τα αυτιά τους! Ας δούμε εμείς την πραγματική της έννοια, την χρησιμότητά της, αλλά και απλούς τρόπους που θα μας βοηθήσουν να «κάψουμε» καθημερινά αρκετές από αυτές.

Θερμίδα στον καθημερινό λόγο εννοούμε την ποσότητα ενέργειας που απελευθερώνεται όταν μια ποσότητα φαγητού αντιδρά με οξυγόνο, δηλαδή καίγεται. Η ενέργεια αυτή αφορά την ενέργεια που αποδίδουν τα τρόφιμα, χωρίς βέβαια να συνυπολογίζονται οι ενεργειακές απώλειες του πεπτικού και ουροποιητικού συστήματος.

Για να μπορέσει όμως να χρησιμοποιηθεί σωστά από τον ανθρώπινο οργανισμό, θα πρέπει να πάρει την κατάλληλη μορφή, με την διαδικασία του μεταβολισμού, μετατρέποντας την χημική ενέργεια σε άλλες μορφές ενέργειας. Εάν, ωστόσο, η ποσότητα της τροφής είναι μεγαλύτερη από αυτήν που χρειάζεται πραγματικά ο οργανισμός, τότε η ενέργεια που παράγεται είναι περισσότερη, με αποτέλεσμα να υπάρχει ένα μη ισορροπημένο ισοζύγιο ενέργειας.

Με απλά λόγια, εάν η ενέργεια που παράγεται είναι μεγαλύτερη από αυτήν που καταναλώνεται, τότε έχουμε αύξηση σωματικού βάρους. Άρα, ο στόχος μας είναι η πρόσληψη της σωστής ποσότητας τροφής από τη μία και η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη απώλεια ενέργειας από την άλλη.

Οι τρόποι για να έχουμε απώλεια ενέργειας είναι γνωστοί στους περισσότερους, αλλά ελάχιστοι τους ακολουθούν. Βρίσκοντας συνεχώς προφάσεις, αρνούνται να τους εφαρμόσουν, αρνούνται να μπουν σε έναν πιο υγιή και φυσιολογικό τρόπο ζωής, ακολουθώντας τον δρόμο της πλήξης και της οκνηρίας, με δυσάρεστα για αυτούς επακόλουθα.

Οι παρακάτω τρόποι απώλειας ενέργειας είναι ενδεικτικοί, μιας και η σπατάλη των θερμίδων εξαρτάται και από άλλους παράγοντες, όπως η ηλικία, το φύλο, τον σωματότυπο, τις ορμόνες, τις κλιματολογικές συνθήκες.

Περπάτημα

Αφήστε το αυτοκίνητο, περπατήστε μέχρι την δουλειά σας, με τους φίλους σας, με τα παιδιά σας. Μόνο 15 λεπτά αρκούν για να κάψετε 100 θερμίδες.

Κηπουρική

Σκαλίστε τον κήπο σας, κουρέψτε το γκαζόν, κλαδέψτε τα λουλούδια, καθαρίστε τα φύλλα από τα δέντρα και τους θάμνους. Θα καταφέρετε να σπαταλήσετε 300-400 θερμίδες ανά ώρα χωρίς να το καταλάβετε!

Νοικοκυριό

Σκούπισμα, σφουγγάρισμα, καθάρισμα τζαμιών, άπλωμα ρούχων, τίναγμα σεντονιών και παπλωμάτων, είναι μερικές από τις δουλειές του σπιτιού, που σίγουρα κάποιες από αυτές είναι και καθημερινές. Ανάλογα με τη διάρκεια και το είδος τους, αφαιρούν 150-250 θερμίδες.

Εργασία

Αλλάξτε την άβολη καρέκλα, με μία μεγάλη μπάλα γυμναστικής, προτιμήστε τα σκαλιά από το ασανσέρ, αποφύγετε την ακινησία για μεγάλο χρονικό διάστημα, κάντε κάποιες απλές ασκήσεις ενδυνάμωσης και διάτασης όσο εργάζεστε. Το σώμα σας θα καταφέρει να χάσει τις θερμίδες που πρέπει και το μυαλό σας να μείνει ξεκούραστο και απαλλαγμένο από δυσάρεστες και αγχωτικές σκέψεις!

Γυμναστήριο

Δυναμώστε τους μύες σας, αυξήστε τον μεταβολισμό σας, κάψτε το περιττό σας λίπος με το διάδρομο, το ελλειπτικό και το ποδήλατο, γυμναστείτε με συνέπεια και με υπομονή. Δεν χρειάζεται να σπαταλάτε ώρες. Αρκεί 1 ώρα σωστής προπόνησης, και συγκεκριμένα ασκήσεις αεροβικές αλλά και μυϊκής ενδυνάμωσης, για να καταφέρουμε να χάσουμε από 250-450 θερμίδες.

Ποδήλατο

Μπορείτε να το χρησιμοποιείτε σαν μέσο μεταφοράς, σαν εκτόνωση, σαν γυμναστική. Κάντε ποδήλατο με τους φίλους σας, με τα παιδιά σας, με τους συναδέλφους σας. Γνωρίστε καλύτερα την φύση και τις γειτονιές της πόλης σας. Επιλέξτε εκτός από το κλασσικό ποδήλατο το στατικό, το ποδήλατο βουνού, θάλασσας, αλλά και τα προχωρημένα προγράμματα spinning των γυμναστηρίων, σπαταλώντας από 200-300 θερμίδες στα 30 λεπτά.

Σπορ

Διοργανώστε έναν αγώνα ποδοσφαίρου με τους φίλους σας, χορέψτε παραδοσιακούς χορούς στον σύλλογο της γειτονιάς σας, παίξτε μπάσκετ, βόλεϋ, τένις όποτε μπορείτε, κολυμπήστε άφοβα στην θάλασσα ή στο κολυμβητήριο. Κάντε πεζοπορία και ορειβασία, σκι στην θάλασσα ή στο βουνό, οτιδήποτε μπορεί αυξήσει τη φυσική σας δραστηριότητα και να σας κάνει να χάσετε θερμίδες!

Η αύξηση λοιπόν της φυσικής δραστηριότητας είναι επιτακτική ανάγκη. Παραπάνω πως μπορεί να επέλθει με μικρές αλλαγές! Έτσι, θα καταφέρουμε να έχουμε μία ποιοτική και αρμονική ζωή, αποκτώντας ένα σώμα υγιές, γεμάτο δύναμη και ομορφιά!

 mednutrition.gr

Η Monica Bellucci της Ινδίας! (pics)

Posted: 12 Jan 2012 04:15 PM PST

Μια από τις πιο όμορφες γυναίκες του Bollywood είναι αναμφισβήτητα η καλλονή ηθοποιός και μοντέλο Angela Jonsson από την Ινδία. Η 20χρονη, της οποίας η μητέρα είναι από τη Μουμπάι και ο πατέρας από την Ισλανδία, είναι ιδιαίτερα περιζήτητη στη χώρα της.

Η φωτογράφηση που ακολουθεί είναι από το αντρικό περιοδικό «Maxim» της Ινδίας.









Sexy εσώρουχα που διώχνουν το κρύο (pics)

Posted: 12 Jan 2012 04:00 PM PST





2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

32

33

34

Χαλί για να τρελάνετε τους καλεσμένους σας (video)

Posted: 12 Jan 2012 04:20 PM PST

Το καλάμι λείπει..









Τα πιο... υγρά κλικ την κατάλληλη στιγμή (pics)

Posted: 12 Jan 2012 03:45 PM PST


Τα πιο... υγρά κλικ την κατάλληλη στιγμή
Τα πιο... υγρά κλικ την κατάλληλη στιγμή
Τα πιο... υγρά κλικ την κατάλληλη στιγμή
Τα πιο... υγρά κλικ την κατάλληλη στιγμή
Τα πιο... υγρά κλικ την κατάλληλη στιγμή
Τα πιο... υγρά κλικ την κατάλληλη στιγμή
Τα πιο... υγρά κλικ την κατάλληλη στιγμή
Τα πιο... υγρά κλικ την κατάλληλη στιγμή
Τα πιο... υγρά κλικ την κατάλληλη στιγμή
Τα πιο... υγρά κλικ την κατάλληλη στιγμή
Τα πιο... υγρά κλικ την κατάλληλη στιγμή
Τα πιο... υγρά κλικ την κατάλληλη στιγμή
Τα πιο... υγρά κλικ την κατάλληλη στιγμή
Τα πιο... υγρά κλικ την κατάλληλη στιγμή


http://www.fovero.gr

8 πορνοστάρ με μυαλό ξυράφι (pics)

Posted: 12 Jan 2012 03:30 PM PST

Είναι αυτοκρατορικά βλακώδες κλισέ ότι όλες οι πορνοσταρ είναι ηλίθιες ξανθές με μεγάλους σιλικονάτους 'προφυλακτήρες'. Αυτές είναι οι B διαλογής. Οι καλύτερες του είδους διαθέτουν κορμί για σπαγκάτα και μυαλό για ΔΝΤ.



8, Lisa Sparks 

























919 άντρες σε μια μέρα. Τόσους πήρε στις 16/10/2004 η -κάτοχος Μάστερ σε Multimedia και Οργάνωση Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο του Κεντάκι- προκειμένου να κατακτήσει το σχετικό παγκόσμιο ρεκόρ. Με τον σύζυγο της να είναι παρών και να την ενθαρρύνει. Πλέον εφαρμόζει όσα σπούδασε στο website της, το οποίο διαχειρίζεται, ενώ έχει επίσης συμμετάσχει σε ταινία τρόμου, μουσικά βίντεο και την 2η σεζόν του ριάλιτι The Surreal Life.

7, Lorelei Lee



Η μοναδική πορνοσταρ που καταφέρνει να συνδυάζει τις σπουδές της (έχει μεταπτυχιακό σε Δημιουργική γραφή από το New York University) με την καριέρα της. Και μάλιστα εδώ και 10 χρόνια. Ουσιαστικά χρησιμοποιεί τις εμπειρίες της από τα γυρίσματα ως πρώτη ύλη για το συγγραφικό της έργο, με εξαιρετικά αποτελέσματα (νικήτρια της υποτροφίας youngArts από το National Foundation for Advancement in the Arts). Φέτος μάλιστα είδε το πρώτο της σενάριο, το Cherry, να γίνεται ταινία με πρωταγωνιστές τους James Franco και Heather Graham.

6, Laurie Wallace 
























Θα μπορούσε να είχε γίνει μια εξαιρετικά πετυχημένη δικηγόρος. Αυτό είναι φανερό από το βιογραφικό της, που περιλαμβάνει πτυχία Πολιτικής επιστήμης και Γερμανικών από το Loyola College στο Maryland, Νομικής από το George Washington University και μια επιτυχημένη πρακτική στο K Street, ένα think tank διεθνούς στρατηγικής με έδρα την Washington. Αλλά εκείνη προτίμησε ένα άλλο δρόμο. Του modeling. Στην αρχή ντυμένου (έγινε εξώφυλλο σε πάνω από 300 ρομαντικά μυθιστορήματα) και στην συνέχεια γδυμένου, με φωτογραφήσεις σε Maxim, FHM, GQ και Playboy. Το πέρασμα στην τσόντα έγινε το 2002, με την καριέρα της να απογειώνεται μέχρι και το 2009 όταν αποσύρθηκε.

5, Shy Love




309 ταινίες ως πρωταγωνίστρια, 10 ως σκηνοθέτης, webmaster, χορεύτρια, ιδιοκτήτρια του δικού της talent agency και με προϋπηρεσία ως ορκωτή ελεγκτής. Βλέπεις το κορίτσι μας -κόρη λοχαγού και εξαιρετικό μείγμα Σισιλιάνικων και Πορτορικάνικων γονιδίων- αποφοίτησε από το λύκειο στα 16, πήρε Bachelor και Master στην Λογιστική, δούλεψε για δυο χρόνια σε πολυεθνική φαρμακευτική εταιρία με έδρα το Fort Lauderdale (σ.σ. ενώ παράλληλα έκανε νυχτερινά μαθήματα Master στην Φορολογία Επιχειρήσεων), έγινε ορκωτός ελεγκτής και μετά –στα 25 της- αποφάσισε ότι το κορμί της είναι μηχανή παραγωγής δολαρίων.


4, Tera Patrick




Η συγκλονιστικότερη- κατ'εμέ- πορνοσταρ στην Ιστορία έχει πτυχίο Νοσηλευτικής και μεταπτυχιακό Μικροβιολογίας. Κρίμα που τα καταραμένα δίδακτρα ήταν τόσο υψηλά που άρχισε να γδύνεται για να τα βγάλει πέρα. Στα 35 της συνεχίζει να τρέχει την δική της εταιρία παραγωγής, ενώ –για την πλάκα της-

συμμετέχει σε Ινδονησιακές ταινίες τρόμου. Εννοείται πως έχει ήδη εκδώσει την δική της, bestseller, αυτοβιογραφία.


3, Joannα Angel




Εκπρόσωπος της νέας γενιάς alternative πορνοσταρ, η -πτυχιούχος Αγγλικής Φιλολογίας και Σκηνοθεσίας από το Rutgers University- είναι επίσης σκηνοθέτης και σεναριογράφος των ταινιών στις οποίες πρωταγωνιστεί. H τρομακτική επιτυχία του Burning Angel, του alt porn site που εμπνεύστηκε και έφτιαξε ενώ τα βράδια δούλευε ως στρίπερ, την έκανε και πολύ πλούσια και θέμα στους NY Times. Τον ελεύθερο της χρόνο γράφει στήλη συμβουλών στο Spin και τρέχει το δικό της studio παραγωγών.

2, Asia Carrera




Οι 30άρηδες την γνωρίζουν καλά, καθώς ανήκει στην ίδια φουρνιά με την Jenna Jameson και την Chasey Lane. Με IQ 156 (ναι, είναι μέλος της Mensa) δεν σου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση το ότι βρέθηκε να δίνει ρεσιτάλ πιάνου στο Carnegie Hall πριν κλείσει τα 14, στα 15 της έβγαζε χαρτζιλίκι διδάσκοντας Αγγλικά στο Tsuruga College στην Ιαπωνία και στα 16 κέρδισε φουλ υποτροφία στο πανεπιστήμιο Rutgers (όπου σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων και Ιαπωνική Φιλολογία). O μόνος λόγος που μπήκε στο πορνό είναι εξαιτίας της αφόρητης πίεσης του Γιαπωνέζου πατέρα της να συνεχίσει να είναι άριστη. Συνολικά πρωταγωνίστησε σε 275 ταινίες (τα δικαιώματα πολλών από τις οποίες της ανήκουν). Πλέον, στα 38 της, μεγαλώνει τα δυο της παιδιά, ασχολείται με το προσωπικό της website (η πρώτη πορνοστάρ που έφτιαξε τέτοιο) και κάνει reviews για το περιοδικό Maximum PC.

1, A.J. Bailey




Η συμφοιτήτρια του πρίγκιπα William στο St. Andrews, το πιο ελίτ πανεπιστήμιο της Σκοτίας, περνάει τον ελεύθερο της χρόνο μεταξύ των γυρισμάτων διαβάζοντας Tolstoy και Oscar Wilde και απολαμβάνοντας τον χαρακτηρισμό 'η πιο έξυπνη πορνο-σταρ του πλανήτη' που της έδωσε το gossip site TMZ. Αν και κάτι μου λέει ότι οι γονείς της θα προτιμούσαν να έβρισκε μια άλλη χρήση στα Master Ανθρωπολογίας και Μουσειολογίας που έχει κρεμασμένα στον τοίχο του σαλονιού της. Και σκέψου ότι όλα ξεκίνησαν επειδή έψαχνε ένα τρόπο να βρει τις 20.000 λίρες που της έλειπαν για να πληρώσει τα δίδακτρα της.

Βρείτε τα ζώα στην εικόνα!

Posted: 12 Jan 2012 03:15 PM PST

Δείτε τα 14 ζώα που κρύβονται σ' αυτή τη «μαγική εικόνα» και μάθετε γιατί...

Το WWF κυκλοφόρησε αυτή την αφίσα ενός τροπικού δάσους το οποίο είναι απογυμνωμένο από τα ζώα, λόγω της οικολογικής καταστροφής. Ή τουλάχιστον έτσι φαίνεται. Καλά κρυμμένα μέσα στην εικόνα είναι δεκατέσσερα ζώα από λιοντάρι ως φίδι. Στόχος του WWF είναι να δείξει πόσα ζώα υπό εξαφάνιση μπορεί να χαθούν με την αποψίλωση των δασών.

«Τα ζώα κρύβονται γιατί ίσως σύντομα δεν θα μπορούμε να τα δούμε ξανά ποτέ», δηλώνει η Μαρίν Γκαρσία από την ομάδα που κατασκεύασε το πόστερ.

Τα δάση καλύπτουν ακόμα το 30% της έκτασης της γης, αλλά χρόνο με το χρόνο καταστρέφονται 50 τετραγωνικά χιλιόμετρα εκτάσεων λόγω της επέμβασης του ανθρώπου.

«Οι άνθρωποι πρέπει να καταλάβουν ότι με την καταστροφή των δασών δεν χάνονται μόνο τα δέντρα, αλλά και η άγρια ζωή που ζει μέσα σ'αυτά», συνεχίζει η Μαρίν.



Καθολικός ιερέας κακοποιούσε σεξουαλικά τρία αγόρια

Posted: 12 Jan 2012 03:00 PM PST

Ένας καθολικός ιερέας παραδέχθηκε σήμερα σε γερμανικό δικαστήριο ότι κακοποιούσε σεξουαλικώς τρία αγόρια για περισσότερα από οκτώ χρόνια, μεταξύ των οποίων ένα αγόρι το οποίο προετοίμαζε για την πρώτη του Θεία Κοινωνία και δύο αδέλφια κατά τη διάρκεια ταξιδιών σε διάφορα μέρη όπως η Ντίσνεϊλαντ στο Παρίσι.

Ο 46χρονος, ο οποίος αναφέρθηκε ως Αντρέας Λ., παραδέχθηκε τις κατηγορίες σύμφωνα με τις οποίες κακοποιούσε τα αγόρια από το 2004.

«Το χειρότερο είναι ότι εκμεταλλεύθηκε την εμπιστοσύνη τους», δήλωσε ο εισαγγελέας στην κεντρική πόλη Μπράουνστσβεϊγκ, Κλάους Ζίχε, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Sueddeutsche Zeitung.

Ο ιερέας, ο οποίος συνελήφθη το προηγούμενο καλοκαίρι, κάλυπτε το πρόσωπό του με ένα φάκελο μέσα στη δικαστική αίθουσα.

Παρόμοια περιστατικά έχουν πλήξει τη ρωμαιοκαθολική εκκλησία της Γερμανίας τα τελευταία χρόνια, αναγκάζοντάς την να ξεκινήσει ανεξάρτητες έρευνες ακόμη και για υποθέσεις του 1945.
http://www.newsbeast.gr

Ένα νέο αστέρι στο μόντελινγκ γεννιέται (video)

Posted: 12 Jan 2012 02:45 PM PST

Με τέτοια κόλπα όλες οι κάμερες θα είναι πάνω της...









Αυτοκίνητο προκάλεσε...ντόμινο απο ανθρώπους! (video)

Posted: 12 Jan 2012 02:30 PM PST

Πανικό προκάλεσε το κόκκινο αμάξι που βλέπετε στο video … καθώς με το φρενάρισμα του έριξε κάτω ταυτόχρονα και τους 5 ανθρώπους που βρίσκονταν on stage εκείνη την ώρα!! Αυτό θα πει ντόμινο από ανθρώπους..


Από υπέρβαρες.... κορμάρες (pics)

Posted: 12 Jan 2012 02:18 PM PST

Γιατί μια γυναίκα όλα τα μπορεί... Δείτε τις φωτογραφίες αυτών των γυναικών  πριν και μετά τη μεταμόρφωσή τους και θα εκπλαγείτε...

1
2Kamikazi.gr - Από υπέρβαρες.... κορμάρες (pics)
3Kamikazi.gr - Από υπέρβαρες.... κορμάρες (pics)
4Kamikazi.gr - Από υπέρβαρες.... κορμάρες (pics)
5Kamikazi.gr - Από υπέρβαρες.... κορμάρες (pics)
6Kamikazi.gr - Από υπέρβαρες.... κορμάρες (pics)
7Kamikazi.gr - Από υπέρβαρες.... κορμάρες (pics)
8Kamikazi.gr - Από υπέρβαρες.... κορμάρες (pics)
9Kamikazi.gr - Από υπέρβαρες.... κορμάρες (pics)



Τα πιo αστεία γέλια που υπάρχουν (video)

Posted: 12 Jan 2012 01:59 PM PST

Ιδού η απόδειξη ότι το γέλιο είναι μεταδοτικό (αν μέχρι το τέλος δε γελάσετε...υπάρχει σοβαρό πρόβλημα!). Μακράν καλύτερα για μένα τα μωρουδίστικα..!




Βγάζει και το Λουξεμβούργο θεές; (pics)

Posted: 12 Jan 2012 01:45 PM PST

 Τα εσώρουχα Baci αυτή τη φορά μας άφησαν με το …στόμα ανοιχτό, αφού οι φωτογραφίες για τον νέο τους κατάλογο είναι τόσο καυτές, όσο και τα προϊόντα τους.
Πρόσωπο της καμπάνιας τους είναι η σεξοβόμβα Mandy Graff, μοντέλο με καταγωγή από το Λουξεμβούργο, που, αν και μόλις 22 χρονών, ξέρει πολύ καλά πώς να παίζει με το φακό και να στήνεται έτσι ώστε οι λήψεις της να κόβουν κυριολεκτικά την ανάσα!

Στη συνεργασία της με τα εσώρουχα Baci την απολαμβάνουμε ντυμένη με τα απολύτως απαραίτητα στο εσωτερικό ενός κομψού και επιβλητικού, εποχής μπαρόκ, αρχοντικού. Όπως φαίνεται είναι ένα πρόσωπο που έχει πολλά ακόμη να κάνει στο χώρο της μόδας…





















Το κορίτσι που εκθρόνισε την Megan Fox... ήρθε για να μείνει!(pics

Posted: 12 Jan 2012 01:27 PM PST

Όντας πρώτης τάξεως μοντέλο, αφού είναι μέλος των angels της Victoria Secret έχει καταφέρει να μπει για τα καλά στο μυαλό μας...
Σε αυτό βοήθησε και ο πρωταγωνιστικός της ρόλος στο Transformers 3, όπου πραγματικά έδιωξε από το μυαλό μας την Megan Fox. Απολαύστε την sexy και όλο νάζι Rosie σε hot pics!! Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: ΔΕΙΤΕ: Το κορίτσι που εκθρόνισε την Megan Fox... έρχεται για να μείνει!

































Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές