Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

To Ποντίκι -


To Ποντίκι -


Το ΠΟΝΤΙΚΙ art προτείνει για το Σάββατο 28 Ιανουαρίου

Posted: 28 Jan 2012 03:07 AM PST

 

Οι Walkabouts, ένα από τα πιο αγαπημένα συγκροτήματα του ελληνικού κοινού, επιστρέφουν στα μέρη μας, για μια μοναδική εμφάνιση στο Κύτταρο. Οι Chris Eckman και Carla Torgerson θα ερμηνεύσουν κομμάτια από το νέο τους άλμπουμ «Travels In The Dustland», καθώς και τραγούδια που σημάδεψαν την πολύχρονη πορεία τους. Τη συναυλία θα ανοίξουν οι «δικοί» μας Burgundy Grapes, προσωπική επιλογή της μπάντας.


Info: Κύτταρο Live, Ηπείρου 48 & Αχαρνών, τηλ. 210-8224134. Τιμή εισιτηρίου: 22 ευρώ και 25 ευρώ...

Αποσύρονται τα γαλλικά στρατεύματα από το Αφγανιστάν το 2013

Posted: 27 Jan 2012 10:51 AM PST

Το επαναπατρισμό των γαλλικών στρατευμάτων  έως το τέλος του 2013 ανακοίνωσε μετά την συνάντηση του με τον Αφγανό ομόλογό του ο πρόεδρος της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί.

Ο Γάλλος πρόεδρος διευκρίνισε ότι 1.000 Γάλλοι στρατιώτες, από τους 3.600 που μέχρι τώρα έχουν αναπτυχθεί στη χώρα, θα επιστρέψουν το 2012, 400 στρατιώτες περισσότεροι από τον αριθμό που είχε ανακοινώσει το καλοκαίρι του 2011. Ο Σαρκοζί είπε επίσης ότι η Γαλλία θα μεταβιβάσει την ευθύνη για την ασφάλεια της επαρχίας Καπίσα στις αφγ...

Ακόμα κι οι αστυνομικοί που συλλαμβάνουν τον LAK είναι στιλάτοι

Posted: 27 Jan 2012 10:50 AM PST

Όταν τα λόγια είναι περιττά! Γιατί το παν είναι να είσαι μέσα στη μόδα...

 

 

 

 

 

 

 

Ο αστυνομικός που τον οδήγησε στη ΓΑΔΑ το απόγευμα της Πέμπτης...


 

Ο αστυνομικός που τον μετέφερε πριν λίγες εβδομάδες...


Πέντε ευρωπαϊκές χώρες υποβάθμισε ο Fitch

Posted: 27 Jan 2012 10:39 AM PST

Ο οίκος Fitch υποβάθμισε την πιστοληπτική ικανότητα της Ιταλίας, της Ισπανίας, της Σλοβενίας, της Κύπρου και του Βελγίου.

Συγκεκριμένα, ο οίκος αναφέρει ότι οι εν λόγω χώρες «εξακολουθούν να είναι ευάλωτες σε νομισματικά και χρηματοοικονομικά σοκ».

Ειδικότερα, η Ιταλία έπεσε από την κατηγορία την Ιταλία από Α+ σε Α-, την Ισπανία από ΑΑ- σε Α, τη Σλοβενία από ΑΑ- σε Α, τη Κύπρο από ΑΑ- σε Α και το Βέλγιο από ΒΒΒ σε ΒΒΒ-.

Ταλαιπωρία και ερωτήματα

Posted: 27 Jan 2012 10:30 AM PST

Μεγάλη ταλαιπωρία των καταναλωτών προκάλεσε η απόφαση της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας να αποσύρει τις άδειες λειτουρ­γίας των εταιρειών παροχής ηλεκτρικού ρεύματος Energa και Hellas Power, αλλά και ερωτήματα για το αν τα χρήματα από το χαράτσι στα ακίνητα που είχαν πληρώσει οι συνδρομητές τους θα καταβληθούν στο κράτος. Από τα μεσάνυχτα της Τρίτης η ΔΕΗ ανέλαβε να τροφοδοτεί με ρεύμα τους άτυχους καταναλωτές, ενώ οι δύο εταιρείες με ανακοίνωσή τους διαβεβαιώνουν ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημ...

Βορίδης: Την Τρίτη η απόφαση για τις άδειες των φορτηγών

Posted: 27 Jan 2012 09:44 AM PST

Ο υπουργός Υποδομών Μάκης Βορίδης μετά τη συνάντησή του με τους εκπροσώπους της τρόικας δήλωσε ότι την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται η κοινή υπουργική απόφαση των υπουργών Μεταφορών και Οικονομικών για το ύψος της οικονομικής επιφάνειας αλλά και το ποσό που θα πρέπει να καταβάλουν όσοι θέλουν να αποκτήσουν άδεις για φορτηγά δημόσιας χρήσης.

Το θέμα της σύμβασης μεταξύ Siemens και Αττικό Μετρό για το σύστημα σηματοδότησης στις επεκτάσεις του μετρό αναμένεται να συζητηθεί από την επιτροπή Θεσμών ...

Οι διαπραγματεύσεις για το PSI πρέπει να ολοκληρωθούν άμεσα

Posted: 27 Jan 2012 09:43 AM PST

«Τώρα είναι η ώρα της διαπραγμάτευσης για τη χώρα. Είμαστε ένα βήμα πριν από την ολοκλήρωση των διαδικασιών για το PSI και έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια σειρά από ανοικτά σκληρά θέματα για το νέο πρόγραμμα στήριξης», επεσήμανε ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος.

Μετά το πέρας της συνάντησης του κ. Βενιζέλου με το επιτελείο της τρόικας, ο ΥΠΟΙΚ δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει ότι πρόκειται για μια πολύ λεπτή διαπραγμάτευση που «γίνεται στο όνομα του έθνους», καθώς «δεν υπάρχει επαναδιαπρα...

Συνάντηση Παπούλια - Σαμαρά

Posted: 27 Jan 2012 09:27 AM PST

Με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια θα συναντηθεί την Τρίτη ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς.

Στη συνάντηση αναμένεται να συζητηθούν τα αποτελέσματα των επαφών του κ. Σαμαρά στη Μόσχα, καθώς και οι τρέχουσες πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις.

"Προσωπικά" με την Ελενα Κατρίτση

Posted: 27 Jan 2012 09:20 AM PST

Πριν από λίγο καιρό  εκτυλίχθηκε η τελευταία πράξη του δράματος στις αίθουσες του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, με την καταδίκη των έξι από τους επτά κηδεμόνες των δραστών της δολοφονίας του Αλεξ Μεσχισβίλι.  Δύο χρόνια  έχουν περάσει από την καταδίκη των 5 δραστών. Σήμερα κυκλοφορούν όλοι ελεύθεροι.

Η υπόθεση της εξαφάνισης και της δολοφονίας του 11χρονου Αλεξ, στις 3 Φεβρουαρίου 2006  στη Βέροια,  είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο.. Τραγική φιγούρα όλα αυτά τα χρόνια , η Νατέλα , μ...

Reuters: Σκηνές χάους και βίας στην Ελλάδα εάν υπάρξει χρεοκοπία

Posted: 27 Jan 2012 09:11 AM PST

Τις κοινωνικοοικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα με αυτές της Αργεντινής προ δεκαετίας παρομοιάζει το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters, το οποίο κινδυνολογώντας, θεωρεί πως μία ενδεχόμενη χρεοκοπία της χώρας μας θα φέρει ανεξέλεγκτη βία.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, η χρεοκοπία της Αργεντινής είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξουν σοβαρές συγκρούσεις, πλιάτσικο στα καταστήματα, μέχρι και απώλεια ανθρωπίνων ζωών. Με το σενάριο της χρεοκοπίας της Ελλάδος ακόμη να υπάρχει, μία τέτοια κατάσταση ίσως είν...

Η ΕΚΤ δεν θα συνεισφέρει στο PSI

Posted: 27 Jan 2012 09:00 AM PST

Ο Γιοργκ Άσμουσεν, μέλος του ΔΣ της ΕΚΤ, σε δηλώσεις του τόνισε κατηγορηματικά πως δεν θα συνεισφέρει στο πρόγραμμα απομείωσης του ελληνικού χρέους η Τράπεζα.

Ειδικότερα, υπογράμμισε πως «όπως γνωρίζετε, το ακρώνυμο PSI σημαίνει "συμμετοχή του ιδιωτικού τομέα" και προορίζεται μόνο για τον ιδιωτικό τομέα. Η ΕΚΤ και το ευρωσύστημα σαφώς και δεν είναι ιδιωτικός τομέας».

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι «είναι πλέον στο χέρι της ελληνικής κυβέρνησης να καταλήξει σύντομα στις παραμέτρους του προγράμματος....

Τους τα έχωσε... ξανά

Posted: 27 Jan 2012 08:54 AM PST

Κράξιμο προς όλους απευθύνει για μια εισέτι φορά ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος της Αριστερής Πρωτο­βουλίας του ΠΑΣΟΚ με ανακοίνωσή του. Και Χρυσοχοΐδη και Λοβέρδο και πρωτοκλασάτους υπουργούς περιλαμβάνει ο «ακάθιστος ύμνος» του Γιώργου, που τόσα χρόνια τα λέει, αλλά δεν ιδρώνει το αυτί κανενός.

Και επειδή οι παλιές αγά­πες δεν ξεχνιούνται, στο μενού συμπεριέλαβε και τον Κώ­στα Σημίτη, του οποίου θεωρεί ύποπτο τον ρόλο, ενώ και κα­τά των όψιμων αντιμνημονιακών βάλλει. «Το ΠΑΣΟΚ έχει ανάγκη από σ...

Ανάπτυξη, απασχόληση, δημοσιονομικό σύμφωνο στη Σύνοδο Κορυφής

Posted: 27 Jan 2012 08:51 AM PST

Η ανάπτυξη, η τόνωση της απασχόλησης και το δημοσιονομικό σύμφωνο θα συζητηθούν στην άτυπη Σύνοδο Κορυφής στις 30 Ιανουαρίου στις Βρυξέλλες, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ΕΕ Χέρμαν Βαν Ρομπάι.

Παράλληλα οι Ευρωπαίοι ηγέτες αναμένεται να συμφωνήσουν στις τελευταίες λεπτομέρειες που αφορούν τη Συνθήκη για το μόνιμο Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Στήριξης και για το Δημοσιονομικό Σύμφωνο.

Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο θα ξεκινήσει στις 4 μ.μ. ώρα Ελλάδος με τη συνάντηση των ευρωπαίων ηγετών, με τον νέ...

Τελευταίο αντίο στον Θόδωρο Αγγελόπουλο

Posted: 27 Jan 2012 08:47 AM PST

Στο Α' νεκροταφείο παραβρεθήκαν φίλοι, συγγενείς, άνθρωποι των τεχνών αλλά και πολίτες προκειμένου να συνοδεύσουν το μεγάλο Έλληνα σκηνοθέτη στη τελευταία του κατοικία .

Οι παριστάμενοι απήγγειλαν ποιήματα του Αγγελόπουλου και του τραγούδησαν το αγαπημένο του δημοτικό τραγούδι Κοντούλα λεμονιά.

Η οικογένεια του μεγάλου σκηνοθέτη ζήτησε να κατατεθούν χρήματα, αντί στεφάνων, στο Κέντρο Αστέγων του Δήμου Αθηναίων και στο Χαμόγελο του Παιδιού.

Το υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού και το Φεστιβάλ Κι...

Η τρόικα εκβιάζει, εμείς... γαργάρες

Posted: 27 Jan 2012 08:46 AM PST

Σε νέο εκβιασμό για την υιοθέ­τηση μιας λύσης - πακέτου, που θα περιλαμβάνει το PSI, τη νέα δανειακή σύμβαση, αλλά και νέα μέτρα ύψους 16-20 δισ. ευρώ, οδηγείται η κυβέρνηση Παπαδήμου.

Όσοι δεν το είχαν καταλάβει από τις ανοικτές απειλές στο τέλος της περασμένης εβδομάδας για το ύψος των επιτοκίων και την εμπλοκή με το ΔΝΤ, το κατάλαβαν την περασμένη Δευτέρα, όταν το Eurogroup ζήτησε ως προαπαιτούμενο για την υλοποί­ηση του PSI, αλλά και την καταβολή των δόσεων της ενίσχυσης, συγκε­κριμένες πο...

«Πόλεμος» Μαρινάκη - Γόντικα

Posted: 27 Jan 2012 08:35 AM PST

Επεισοδιακή ήταν η συνεδρίαση του Δ.Σ της Σούπερ Λίγκας το απόγευμα της Παρασκευής. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης που έδωσε το «παρών», ζήτησε από τον Δημήτρη Γόντικα να ανακαλέσει για τα περί «φιλικών» που είχε δηλώσει φωτογραφίζοντας τους «ερυθρόλευκους» αλλά εκείνος αρνήθηκε και τα… αίματα άναψαν. Ανακοίνωση που καταδικάζει την τοποθέτηση του προέδρου του Παναθηναϊκού εξέδωσε η διοργανώτρια αρχή.

Η συνεδρίαση που είχε θέμα την χορηγία του ΟΠΑΠ, λίγο έλειψε να τιναχτεί στον αέρα. Λίγο μετά τις 4 το...

Νέα δίκη για τον Ψωμιάδη

Posted: 27 Jan 2012 08:31 AM PST

Σε νέα δίκη παραπέμπεται ο τέως Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης καθώς ο Άρειος Πάγος αναίρεσε την απόφαση του εφετείου με την οποία είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση ενός έτους με τριετή αναστολή.

Ο τέως περιφερειάρχης καταδικάστηκε από το Πενταμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης  σε φυλάκιση 12 μηνών με τριετή αναστολή για παράβαση καθήκοντος και τέθηκε σε αργία με απόφαση του γενικού γραμματέα Μακεδονίας-Θράκης.

Η παράβαση καθήκοντος ανάγεται στο ότι καθ' υπέρβαση της διακριτικής...

Οφείλουμε να στηρίξουμε του Έλληνες, τονίζει ο Μπαρόζο

Posted: 27 Jan 2012 07:46 AM PST

«Όσοι μιλούν για χρεοκοπία της Ελλάδας δεν ξέρουν τι λένε. Εφόσον οι φίλοι μας Έλληνες πράξουν όσα τους αναλογούν, οφείλουμε να τους στηρίξουμε» δήλωσε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζοζέ Μπαρόζο.

Μετά τη συνάντηση που είχε στις Βρυξέλλες με το Βέλγο πρωθυπουργό, Ελιο Ντι Ρούπο, ο κ. Μπαρόζο, προέβη σε δηλώσεις προκειμένου να επαναλάβει ότι η ΕΕ έχει σταθερή θέση αναφορικά με την παροχή εγγυήσεων προς την Ελλάδα. Επιπλέον, διευκρίνισε πως η ΕΕ διατηρεί τη στάση της, γιατί είναι μείζονος ...

Πιπιλή: "Όχι και λαϊκή αγορά το Σύνταγμα"

Posted: 27 Jan 2012 07:28 AM PST

«Η πλατεία Συντάγματος κατάντησε Βουκουρέστι επί Τσαουσέσκου», δήλωσε χαρακτηριστικά η βουλευτής της ΝΔ, Φωτεινή Πιπιλή, αντιδρώντας, όπως είπε, στη «μετατροπή της Πλατείας Συντάγματος, σε λαϊκή αγορά».

Σε δηλώσεις της στον ΣΚΑΪ, η βουλευτής αναρωτήθηκε γιατί οι παραγωγοί δεν επέλεξαν:

α) τη διανομή σε όλες τις λαϊκές αγορές της Αθήνας, φυλλαδίων με το σχετικό αποδεικτικό από το αρμόδιο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

β) γιατί αφού τα προϊόντα τους είναι ασφαλή, όπως δήλωσαν, δεν τα δ...

«Οι Έλληνες πρέπει να βελτιώσουν την ανταγωνιστικότητά τους»

Posted: 27 Jan 2012 07:17 AM PST

«Βλέποντας το πρόγραμμα που συμφώνησαν με την τρόικα, οι Έλληνες δεν εκπληρώνουν τις προϋποθέσεις, και δεν μπορούν να βγουν από το χάος αυτό, εάν δεν βελτιώσουν την ανταγωνιστικότητά τους» υπογράμμισε ο υπουργός Οικονομικών της Σουηδίας, Άντερς Μποργκ.

Ο Σουηδός ΥΠΟΙΚ, από το βήμα του διεθνούς επιχειρηματικού δικτύου Bloomberg, αναφέρθηκε στην ύφεση που πλήττει την Ελλάδα, επιτιθέμενος φραστικά στην ελληνική κυβέρνηση για συνεχή αναβολή της εφαρμογής των μεταρρυθμίσεων, για τις οποίες έχει δε...

Λίγη ευθιξία μόνο χρειάζεται...

Posted: 27 Jan 2012 07:07 AM PST

Δεν είναι ότι δεν απάντησε ο Κώστας Σημίτης στο «κράξιμο» από μέλος του ΣΥΡΙΖΑ που διέκοψε την ομιλία του στη Γερμανία, όσο ότι απέδειξε την εκπαίδευσή του να μην δίνει υλικό για διόγκωση του θέ­ματος. Χωρίς να δείξει στιγμή ότι ταράζε­ται, συνέχισε τις τοποθετήσεις του χωρίς να απαντήσει στα όσα του καταμαρτύρησε για την περίοδο της πρωθυπουργίας του. Αλήθεια πόσο αξιόπιστα θα ήταν όσα έλεγε στη Γερμανία, αν ευθυγραμμιζόταν για μερικά λεπτά με την ανθρώπινη υπόστασή του και μας μίλαγε για τα...

«Λουκέτο» σε Football League και Football League 2

Posted: 27 Jan 2012 06:56 AM PST

Την αναστολή των πρωταθλημάτων σε Football League και Football League 2 αποφάσισε η Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β'-Γ' Εθνικής κατηγορίας. Θα τεθεί σε ισχύ στις 13 Φεβρουαρίου και αιτία αυτής της κίνησης είναι το οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο έχουν φτάσει οι ομάδες αλλά και η διοργανώτρια αρχή, αφού έχουν να δουν το «χρώμα» του χρήματος από τον περασμένο Μάιο…

Οι ομάδες των μικρότερων επαγγελματικών κατηγοριών αποφασίστηκε εξ αιτίας του αδιεξόδου που προκύπτει από τη μη υπογραφή της σύμβασ...

Βεστερβέλε: Δεν έχει νόημα να δώσουμε περισσότερα χρήματα στην Ελλάδα

Posted: 27 Jan 2012 06:41 AM PST

«Δεν έχει νόημα να δώσουμε περισσότερα χρήματα στην Ελλάδα, ενώ δεν ξέρουμε αν οι μεταρρυθμίσεις που έχουν συμφωνηθεί θα εφαρμοστούν πραγματικά στην Αθήνα» τόνισε ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας, Γκίντο Βεστερβέλε.

Ο Γερμανός ΥΠΕΞ εκτός από την αρνητική άποψη για το θέμα της χορήγησης επιπλέον οικονομικής βοήθειας στην Ελλάδα, ανέφερε και για τη θέση που κρατάνε οι Γερμανοί, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «εμείς οι Γερμανοί δεν περιμένουμε από κανέναν στην Ευρώπη περισσότερα απ' όσα ζητού...

Πλαστά εισιτήρια του ΟΑΣΑ από το Ντουμπάι

Posted: 27 Jan 2012 06:41 AM PST

Κύκλωμα που δρούσε στην Αθήνα και έφερνε πλαστά εισιτήρια του ΟΑΣΑ από το Πακιστάν εντόπισε η Ασφάλεια Αττικής μετά από πακέτο που έφτασε από το Ντουμπάι στο τελωνείο του «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Το πακέτο περιείχε 1.275 πλαστά εισιτήρια του ΟΑΣΑ και οι τελωνειακοί ενημέρωσαν την Ασφάλεια Αττικής από την έρευνα της οποίας προέκυψε ότι τα εισιτήρια ξεκίνησαν από το Πακιστάν και έφτασαν στην Ελλάδα μέσω Ντουμπάι και Γερμανίας, προκειμένου να μην προκαλέσει υποψίες το πακέτο.

Ο αποστολέας του δέματ...

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές