Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

"Paparazzi"


"Paparazzi"


Πλημμύρισε η αγορά με πλαστά εισιτήρια!

Posted: 27 Jan 2012 08:42 AM PST

Πλημμύρισε η αγορά με πλαστά εισιτήρια!

Το κύκλωμα που αποτελείται πιθανότατα από Πακιστανούς, στην πλειοψηφία τους τουλάχιστον, κατασκευάζει αντίγραφα των εισιτηρίων.

 

Τα εισιτήρια όπως αποδείχθηκε μπαίνουν στη χώρα μας τμηματικά μέσω ταχυδρομείου.

Οι αστυνομικοί έλυσαν τον γρίφο του «πως λειτουργεί το κύκλωμα» συλλαμβάνοντας έναν από τους δράστες την ώρα που πήγε να παραλάβει ένα πακέτο πλαστών εισιτηρίων. Διαβάστε περισσότερα στο prionokordela.gr

Μάκης Τσέλιος: Η αποζημίωση από την Mercedes και το πρώτο του μαγαζί

Posted: 27 Jan 2012 03:02 AM PST

Μάκης Τσέλιος: Η αποζημίωση από την Mercedes και το πρώτο του μαγαζί

Για τα πρώτα του βήματα στον χώρο της μόδας μίλησε ο Μάκης Τσέλιος.

Το πρώτο του μαγαζί το άνοιξε στην Σόλωνος με τις οικονομίες του μόνο και με δανεικά. «Για την ακρίβεια 132.000 δραχμές, ολόκληρη η αποζημίωσή μου από την Mercedes (σημ: δούλευε ως κλητήρας εκεί). Τα επένδυσα όλα στο πρώτο μας μαγαζί στο Κολωνάκι. Θυμάμαι πως ο Ντίμης Κρίτσας μου φώναζε: «Τι κάνεις; Είσαι τρελός; Θα τα χάσεις τα λεφτά σου!» Μετά ο Βασίλης πήγε στην σχολή Βακαλό για ένα χρόνο και κατόπιν στην σχολή Βελουδάκη. Εκείνη την εποχή το περιοδικό «Γυναίκα» διοργάνωνε έναν διαγωνισμό για σχεδιαστές, για νέα ταλέντα. Ο Βασίλης πήρε το πρώτο βραβείο και έγινε εξώφυλλο στο περιοδικό με τις φωτογραφίες από τα μοντέλα του. Από εκεί και πέρα μπήκε σε τροχιά το αστέρι του Billy Bo» τόνισε στο Down Town ο σχεδιαστής.

Φιλιά στο κέρινο ομοίωμα του Taylor Lautner

Posted: 27 Jan 2012 04:49 AM PST

Φιλιά στο κέρινο ομοίωμα του Taylor Lautner

Χαράς ευαγγέλια για τις θαυμάστριες του Taylor Lautner στο Λονδίνο.

Έχουν πια την ευχέρεια να τον βλέπουν όσο θέλουν αφού το... κέρινο ομοίωμά του κοσμεί το μουσείο της Madame Tussauds. Τοποθετήθηκε δίπλα σε αυτό του Robert Pattinson και ήδη έχει κάνει θραύση με τις θαυμάστριές του να φτάνουν σε σημείο να τον φιλάνε κιόλας.

Γιατί δεν έχει ποτέ γήπεδο η Ελένη Μενεγάκη;

Posted: 27 Jan 2012 08:10 AM PST

Γιατί δεν έχει ποτέ γήπεδο η Ελένη Μενεγάκη;

Δεν έχει μπει ποτέ της σε γήπεδο! Την αποκάλυψη αυτή έκανε η Ελένη Μενεγάκη, εξηγώντας και τους λόγους για τους οποίους δεν έχει πατήσει ποτέ το ποδαράκι της σε αγωνιστικό χώρο ποδοσφαίρου;

 

«Δεν έχω πάει ποτέ! Δεν ξέρω και τι να κάνω στο γήπεδο. Δεν θα ξέρω τι να κάνω εκεί» δήλωσε η παρουσιάστρια όταν την ρώτησε ο Άλεξ Κάβδας και συμπλήρωσε "Εκτός από το γκολ, τα άλλα δεν τα καταλαβαίνω. Άσε που δεν ξέρω αν θα βλέπω, γιατί το γήπεδο είναι και μεγάλο".

Δείτε το video:

«Βράδυ» θα συναντήσει ο Πέτρος Κωστόπουλος Μαλέλη-Μπεκατώρου

Posted: 27 Jan 2012 08:52 AM PST

«Βράδυ» θα συναντήσει ο Πέτρος Κωστόπουλος Μαλέλη-Μπεκατώρου

Το "Βράδυ" της Παρασκευής ο Πέτρος Κωστόπουλος υποδέχεται τον Σταμάτη Μαλέλη! Τι πιστεύει για την κρίση στα κανάλια.

Τι αποκαλύπτει για το τηλεοπτικό μέλλον της Ελεονώρας Μελέτη; Τι γνώμη έχει για το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, αλλά και για το δημοφιλές talent show του σταθμού "Dancing with the Stars"; Ποιες τηλεοπτικές μεταγραφές θα έκανε αν μπορούσε και τι εξομολογείται για την προσωπική του ζωή;

Το "Βράδυ" της Παρασκευής κλείνει με τη Μαρία Μπεκατώρου. Τι αποκαλύπτει η παρουσιάστρια για τα επαγγελματικά της σχέδια και γιατί ισχυρίζεται πως δεν θα άφηνε ποτέ το ΤΗΛΕΑΣΤΥ; Τι εξομολογείται για τη σχέση της με τον άντρα της και ποιος είναι ο λόγος που εκείνος αισθάνεται περήφανος για τη σύζυγό του; Τέλος, η Μαρία Μπεκατώρου είναι μια παραδοσιακή γυναίκα και το αποδεικνύει... on camera!

Το σπίτι μέσα στο σπίτι

Posted: 27 Jan 2012 08:15 AM PST

Το σπίτι μέσα στο σπίτι

Αυτή είναι η ιστορία ενός σπιτιού που βρήκε καταφύγιο μέσα σε ένα άλλο σπίτι.

Μια φορά κι έναν καιρό, ένας τραπεζίτης κι ένας συλλέκτης παλιών βιβλίων αγόρασαν ένα κομμάτι γης στο οποίο βρισκόταν μονάχο του από χρόνια ένα μικρό, κίτρινο, πλίθινο καλύβι. Οι νέοι ιδιοκτήτες ξεκίνησαν να αναπαλαιώνουν το καλυβάκι και να βγάζουν την κίτρινη μπογιά που είχε παλιώσει πάνω του, ανακαλύπτοντας στη πορεία, προς μεγάλη τους έκπληξη, πως ήταν φτιαγμένο από αρχαία, πολύτιμα τούβλα Vilnius. Ανακάλυψαν, επίσης, πως αυτό το μικρό κτίσμα χρησίμευε κάποτε ως κουβούκλιο για κανόνια. Εξαιτίας, λοιπόν, της ιστορικής σημασίας τους, αποφάσισαν να το διατηρήσουν και να το επαναφέρουν στη ζωή.

Κι εδώ κάνει την είσοδό της η αρχιτεκτονική φίρμα Architectural Bureau G.Natkevicius & Partners. Μιας και το κτίσμα ήταν πολύ μικρό για να μεταμορφωθεί στην κατοικία που είχαν στο μυαλό τους οι ιδιοκτήτες, αποφασίστηκε να δημιουργηθεί ένα δεύτερο κτίσμα γύρω από το αρχικό, φτιαγμένο σχεδόν εξ' ολοκλήρου από γυαλί, ώστε να μπορούν να επιδεικνύουν και να προστατεύουν το έπαθλό τους, αλλά και να έχουν στη διάθεσή τους μια απίστευτη θέα 360 μοιρών στο υπέροχο τριγύρω τοπίο.

Μια πανέμορφη σκάλα προστέθηκε εξωτερικά από το αρχαίο κτίριο ώστε να το συνδέει με το σύγχρονο κτίριο και τα νέα επίπεδα που χτίστηκαν από πάνω του, και το αποτέλεσμα της δημιουργικότητας, του σχεδιασμού και της σκληρής δουλειάς ήταν ένα εκπληκτικά καλαίσθητο, σύγχρονο σπίτι με μια εσωτερική ρουστίκ αύρα.

Και αυτή είναι η ιστορία του Σπιτιού μέσα στο Σπίτι, η οποία σίγουρα κλείνει με το «έζησαν αυτοί καλά...». Υπερβολικά καλά, θα προσθέταμε εμείς.

Πόσα ξέρετε για το Σύμφωνο Ελεύθερης Συμβίωσης;

Posted: 27 Jan 2012 08:00 AM PST

Πόσα ξέρετε για το Σύμφωνο Ελεύθερης Συμβίωσης;

Αν δεν είστε από τις γυναίκες που θέλουν παραμυθένιους γάμους και δεξιώσεις, μάλλον το παρακάτω κείμενο σας ενδιαφέρει.

Μέσα στο 2008 ένας νέος νόμος ήρθε για να ταράξει τα νερά στο μυστήριο του γάμου και όπως ήταν αυτό γνωστό μέχρι τότε. Επρόκειτο για το Σύμφωνο Ελεύθερης Συμβίωσης, το οποίο έδινε τη δυνατότητα στα ζευγάρια που είναι κατά του θεσμού του γάμου να αποκτήσουν τα οφέλη που προσφέρει αυτός, χωρίς όμως να τον πραγματοποιήσουν.

Από τότε μέχρι σήμερα δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις ζευγαριών που βρήκαν λύση στο πρόβλημά τους χάρη στο Σύμφωνο και, παρότι δεν είναι ακόμα τόσο δημοφιλές ώστε να «χτυπά» στα ίσια το παραδοσιακό έθιμο του γάμου –ο ρομαντισμός δεν πεθαίνει εύκολα, βλέπετε- όλο και περισσότεροι άνθρωποι το επιλέγουν για να αλλάξουν τη ζωή τους με τον τρόπο που θέλουν αυτοί.

Τι ακριβώς προσφέρει, όμως, ένα Σύμφωνο Ελεύθερης Συμβίωσης;

Σύμφωνα με τα υπουργείο Δικαιοσύνης, για το Σύμφωνο Ελεύθερης Συμβίωσης ο νέος νόμος προβλέπει τη δυνατότητα δύο ενηλίκων ετερόφυλων προσώπων να συμβιώνουν, καταρτίζοντας αυτοπροσώπως μια απλή συμβολαιογραφική πράξη. Το συμβόλαιο αυτό συντάσσεται από έναν απλό συμβολαιογράφο, χωρίς να χρειάζονται κουμπάροι, συγγενείς και μάρτυρες, και έπειτα καταχωρείται σε ειδικό ληξιαρχικό γραφείο.

Το ζευγάρι μπορεί να συμφωνήσει εξαρχής τα περιουσιακά στοιχεία ενώ αν δεν υπάρχει συμφωνία, θεμελιώνεται αξίωση για τα στοιχεία που αποκτήθηκαν κατά τη διάρκεια της συμβίωσης. Όσον αφορά τους απογόνους του ζευγαριού, το παιδί μπορεί να αποκτήσει το επώνυμο που θα επιλέξουν οι γονείς του ή και τα δύο μαζί. Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του ΣΕΒ, είναι πως τα δικαιώματα του Αστικού Κώδικα εφαρμόζονται ακριβώς όπως και στην περίπτωση ενός γάμου και το ζευγάρι κατοχυρώνει παράλληλα και συνταξιοδοτικά δικαιώματα.

Τέλος, σε περίπτωση ασυμφωνίας χαρακτήρων, το ζευγάρι μπορεί να χωρίσει με μια απλή λήξη του συμβολαίου, χωρίς χρονοβόρα και πανάκριβα διαζύγια.

Αν λοιπόν είστε μια σύγχρονη νύφη που δεν θέλει όμως να παντρευτεί ως «νύφη» αλλά με τους δικούς της κανόνες και χωρίς πολλή φασαρία, αυτή είναι η καλύτερη επιλογή που έχετε. Αν, από την άλλη, παραμένετε αθεράπευτα ρομαντική και θέλετε να οργανώσετε τον γάμο των ονείρων σας, εμείς θα συνεχίσουμε να σας συμβουλεύουμε με τα καλύτερα tips και τις πιο δημιουργικές ιδέες, γιατί όπως και να το κάνουμε, μια ρομαντζάδα όλες την κουβαλάμε.

Ελένη Τσολάκη: Το τηλεοπτικό "Κορίτσι για Σπίτι" που γοητεύει στη Θεσσαλονίκη

Posted: 27 Jan 2012 07:47 AM PST

Ελένη Τσολάκη: Το τηλεοπτικό

Από ξανθιά που ήταν άλλαξε το χρώμα στα μαλλιά της και πλέον έχει περάσει άλλο στυλ στην εμφάνιση της. Έχει μεγάλη αδυναμία στην μητέρα της και οι σχέσεις της με πρόσωπα της showbiz είναι τόσες όσες πρέπει. Η Ελένη Τσολάκη έχει ένα προφίλ ξεχωριστό και ήρθε στην τηλεόραση για να μείνει....

Η Ελένη Τσολάκη και τη φετινή χρονιά είναι στο πλάι της Σοφίας Γκώσιου και συμπαρουσιάζει την εκπομπή "Κορίτσια για σπίτι" που η τηλεθέαση ξεπερνά καθημερινά το 20%. Την κοπέλα αυτή την γνώρισα πριν τρία χρόνια και πέραν του πόσο γλυκιά και σέξι παρουσία είναι, κατάλαβα το μεράκι και τον τσαμπουκά που κρύβει προκειμένου να πετύχει αυτό που είχε στόχο. Και αυτό ήταν να αποδείξει σε κάποιους που δε την πίστευαν ότι μόνη μπορεί να κατακτήσει όνειρα της στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη και είναι οπαδός του ΠΑΟΚ. Ασχολήθηκε από πολύ μικρή με το taekwon do και έτσι έκανε πρωταθλητισμό. Η Ελένη προσπαθεί να τελειώσει τα ΤΕΦΑΑ που με την θέληση της μπήκε και δε θέλει σε καμία περίπτωση να το εγκαταλείψει. Πριν πέντε χρόνια το όμορφο κορίτσι ξεκίνησε να ασχολείται για καθαρά χομπίστικους λόγους με την τηλεόραση και ήταν ένα είδος πλάκας. Συμμετείχε σε μια αθλητική εκπομπή σε τοπικό κανάλι της συμπρωτεύουσας και το 2009 στην TV100( Δημοτική τηλεόραση Θεσσαλονίκης) παρουσίαζε νεανικές και ψυχαγωγικές εκπομπές για 14 μήνες όπου και έδειξε το ταλέντο της και την εξέλιξη της. Το 2010 της δίνεται η μεγάλη ευκαιρία να αναλάβει την πρωινή ζώνη του Μακεδονία tv μαζί με την Σοφία Γκώσιου και την εκπομπή "Κορίτσια για σπίτι" που γίνεται must ακόμη και στην Αθήνα με τα ανάλαφρα θέματα και τις αποκλειστικές δηλώσεις πρόσωπων από την σόου μπιζ.

Το ραδιόφωνο και η μουσική ήταν από μικρή ηλικία ένα μικρόβιο και έτσι στα πολύ πάνω της η Ελένη αναλαμβάνει και μουσική εκπομπή στον ZOO 90.8. Αυτό το φλερτ είχε γίνει και στο παρελθόν σε δημοτικό ραδιόφωνο αλλά δεν μπορούσε να την ακούσει πολύς κόσμος και το κοινό που επιθυμούσε και η ίδια με το νεαρό ηλικίας της. Τον Σεπτέμβριο βρέθηκε στο πλάι του Σάκη Ρουβά στο μαγαζί που εμφανιζόταν και ήταν dj και αυτό εκτόξευσε τις μετοχές της με αποτέλεσμα να την θέλουν όλα τα club της πόλης να παίζει μουσική. Αυτή την περίοδο είναι μαζί με την Πάολα και τον Κώστα Μαρτάκη στην Πύλη Αξιού και αποτελεί πλέον σημείο αναφοράς για όλους το όνομά της κρατώντας όμως χαμηλούς τόνους και φοβερό επικοινωνιακό χάρισμα.
   

 

Μην καταπιέζετε τις λιγούρες σας

Posted: 27 Jan 2012 07:45 AM PST

Μην καταπιέζετε τις λιγούρες σας

Μια έρευνα που έγινε στο University of Hertfordshire έδειξε πως όταν μια γυναίκα καταπιέζει την ανάγκη της για γλυκό, καταλήγει να τρώει πολύ περισσότερο από κάποια άλλη που αφήνει τον εαυτό της ελεύθερο. Οι επιστήμονες είπαν πως όσο περισσότερο σκεφτόμαστε το γλυκό και καταπιέζουμε τις λιγούρες μας, τόσο μεγαλύτερες ποσότητες θα καταλήξουμε να καταναλώνουμε. Αντίθετα, αν φάμε ένα γλυκάκι ακριβώς την ώρα που το θέλουμε, θα μείνουμε σε αυτό και δεν θα το παρακάνουμε.

Η Lindsay Lohan κατηγορείται πως χτύπησε και παρέσυρε μία γυναίκα με το αμάξι της

Posted: 27 Jan 2012 07:32 AM PST

Η Lindsay Lohan κατηγορείται πως χτύπησε και παρέσυρε μία γυναίκα με το αμάξι της

Το διάσημο κορίτσι έχει πάλι μπλεξίματα.

Εάν νομίζατε πως η Lindsay Lohan θα αλλάξει μυαλά, τότε κάνετε μεγάλο λάθος. Η πιο διάσημη "άτακτη" όχι μόνο δε δείχνει να έχει διάθεση να ηρεμήσει, αλλά αντίθετα κάνει το ένα λάθος πίσω από το άλλο.
Αυτή τη φορά, η Lilo κατηγορείται πως χτύπησε με το αμάξι της μία γυναίκα και αντί να σταματήσει να τη βοηθήσει, εκείνη απλά γκάζωσε και έφυγε.
Το συμβάν έγινε το 2010 και έχει σαν πρωταγωνίστρια τη διάσημη star και την κυρία Nubia Del Carmen Preza, νταντά στο επάγγελμα, που ισχυρίζεται πως έμεινε ανάπηρη και έχει υποστεί ανεπανόρθωτη ψυχική βλάβη.
Έτσι, μετά τις κλήσεις για παράνομο παρκάρισμα, οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, χρήση παράνομων ουσιών και κλοπή, η Lindsay Lohan έχει να αντιμετωπίσει και μία μήνυση για τραυματισμό εξ' αμελείας και πρόκληση σοβαρού τραυματισμού στην εν λόγω κυρία.
Αναμένουμε τις εξελίξεις!

Gary Oldman: Πώς με έπεισε η Prada να εμφανιστώ στο show της

Posted: 27 Jan 2012 07:15 AM PST

Gary Oldman: Πώς με έπεισε η Prada να εμφανιστώ στο show της

Ένας από τους αγαπημένους μας ηθοποιούς,ο Gary Oldman αποκάλυψε πρόσφατα πώς η Miuccia Prada κατάφερε να τον πείσει να εμφανιστεί στην πασαρέλα της ανδρικής της κολεξιόν πριν από μερικές ημέρες στο Μιλάνο, χάνοντας μάλιστα τις Χρυσές Σφαίρες. Το δέλεαρ ήταν κάτι που φανταζόμασταν, αλλά και μόνο η επιβεβαίωση...

Διαβάστε περισσότερα στο fashionlove.gr

Δυο Ελληνίδες μας κάνουν περήφανους στο Παρίσι

Posted: 27 Jan 2012 07:00 AM PST

Δυο Ελληνίδες μας κάνουν περήφανους στο Παρίσι

Η Δωροθέα Μερκούρη και η Ρος Γεωργίου περπάτησαν στην παριζιάνικη εβδομάδα μόδας υψηλής ραπτικής γεμίζοντάς μας περηφάνια.

Στις εβδομάδες μόδας που πέρασαν δεν ήταν μόνο τα αγόρια που μας έκανα περήφανους. Εκτός από τους Παρασκευά Μπουμπούρακα, Δημήτρη Αλεξάνδρου και Γιώργο Καράβα μεταξύ άλλων, που περπάτησαν στα shows των Vivienne Westwood, Maison Martin Margiela και Hermes σε Μιλάνο και Παρίσι αντίστοιχα και οι Ελληνίδες έδωσαν δυναμικό παρόν στην εβδομάδα μόδας υψηλής ραπτικής στο Παρίσι που έριξε αυλαία χθες.

Πρώτη απ' όλες η ανερχόμενη Ρος Γεωργίου που στην Ελλάδα εκπροσωπείται από το πρακτορείο VN της Βάσως Μπανιά η οποία έκλεισε το ντεφιλέ υψηλής ραπτικής του Atelier Versace ενώ στο βιογραφικό της που μεγαλώνει γρήγορα έχει φωτογραφίσεις στη βρετανική Vogue αλλά και στο Dazed & Confused.

Άλλη μια έκπληξη, όμως, μας περίμενε την Τετάρτη όταν είδαμε την Δωροθέα Μερκούρη να περπατά στην πασαρέλα υψηλής ραπτικής του Jean Paul Gaultier σε στυλ εμπνευσμένο από τη φιγούρα της Amy Winehouse. Ποιος είπε πως η ελληνική ομορφιά είναι passé;

O Russell Brand (αν και μόλις χώρισε με την Katy Perry) φλερτάρει με άλλες γυναίκες

Posted: 27 Jan 2012 06:32 AM PST

O Russell Brand (αν και μόλις χώρισε με την Katy Perry) φλερτάρει με άλλες γυναίκες

Μήπως είναι πολύ νωρίς για να προχωρήσει;

Ο Russell Brand τελευταία έχει δείξει το κακό του πρόσωπο. Χώρισε με την Katy Perry και φαίνεται πως μια μετάλλαξη την έπαθε.

Γιατί σε αντίθεση με την Perry που αρκείται να φιλάει φανς της πάνω στη σκηνή, εκείνος βλέπει ήδη άλλες γυναίκες και επιδίδεται σε συνεχόμενα πάρτι. Μετακόμισε σε ένα πολυτελές σπίτι 1.9 εκατ. δολαρίων που περιλαμβάνει πέντε υπνοδωμάτια και όλες τις ανέσεις, ενώ οδηγεί ένα μαύρο Range Rover στις πλαγιές του Hollywood.

O Brand άλλωστε είναι γνωστός για τις ερωτικές του περιπέτειες και για το πόσο είναι ανοιχτός να εξερευνάει τη σεξουαλικότητά του ικανοποιώντας διάφορες φαντασιώσεις. Το slogan άλλωστε στο t-shirt (με το οποίο κυκλοφορεί το τελευταίο διάστημα) του 'Sex, Drugs & Rock n Roll' τα λέει όλα.

Ποιον ποδοσφαιριστή αποκαλούν οι φίλαθλοι… «δολοφόνο»;

Posted: 27 Jan 2012 12:58 AM PST

Ποιον ποδοσφαιριστή αποκαλούν οι φίλαθλοι… «δολοφόνο»;

«Δολοφόνε», «δολοφόνε». Αυτό ακουγόταν διαρκώς από τις εξέδρες του γηπέδου όταν πολύ γνωστός ποδοσφαιριστής ακουμπούσε την μπάλα.

Άλλωστε έχει δώσει πολλά δικαιώματα σκληρού και αντιαθλητικού παιχνιδιού με αποκορύφωμα το πάτημα στο χέρι του Μέσι στον αγώνα της Ρεάλ με την Μπαρτσελόνα στο Σαντιάγο Μπερναμπέου. Οι οπαδοί των Καταλανών όταν ο Πέπε μπήκε για ζέσταμα μισή ώρα περίπου πριν τη σέντρα του ματς στο Καμπ Νόου σηκώθηκαν όρθιοι και άρχισαν να του φωνάζουν: «Δολοφόνε, δολοφόνε», ενώ ανάρτησαν και ένα πανό γραμμένο στα Πορτογαλικά, με προσβλητικό περιεχόμενο για τον άσο της Ρεάλ.

Τρίτη σύλληψη για τον Λάκη Γαβαλά

Posted: 27 Jan 2012 08:05 AM PST

Τρίτη σύλληψη για τον Λάκη Γαβαλά

Σε σήριαλ εξελίσσεται η υπόθεση του γνωστού σχεδιαστή μόδας, Λάκη Γαβαλά, καθώς μετά την αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσής του για χρέη προς το δημόσιο, ύψους 7,5 εκατ. ευρώ, η οικονομική αστυνομία του πέρασε για 3 φορά χειροπέδες.

 

Η σύλληψη του Λάκη Γαβαλά έγινε μέσα στον χώρο των δικαστηρίων της πρώην σχολής Ευελπίδων, αυτή τη φορά για μη απόδοση ΦΠΑ ύψους περίπου 155.000 ευρώ του έτους 2011. Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

Βασίλης Λέκκας: «Υπάρχει μια καταθλιπτική ατμόσφαιρα γύρω μας»

Posted: 26 Jan 2012 06:18 AM PST

Βασίλης Λέκκας: «Υπάρχει μια καταθλιπτική ατμόσφαιρα γύρω μας»

Για την οικονομική κρίση και πόσο τον έχει επηρεάσει μίλησε ο Βασίλης Λέκκας σε πρόσφατη συνέντευξη του.

«Βεβαίως και με έχει επηρεάσει η οικονομική κρίση. Οι άνθρωποι ζουν θλιμμένα. Δεν ξέρουν τι θα ξημερώσει», λέει ο τραγουδιστής και συνεχίζει στο περιοδικό Εγώ: «Εγώ ανοίγω το στόμα μου και μιλάω. Έχω εκτεθεί πάρα πολύ ως απλός πολίτης και δεν είναι η πρώτη φορά που μιλάω. Έχω αντιδράσει, έχω βγει στο δρόμο, πριν ακόμη ξεσηκωθεί ο κόσμος στις πλατείες, κρατώντας πανό», καταλήγει στο Εγώ.

Kylie Minogue: Γιορτάζει τα 25 της χρόνια

Posted: 27 Jan 2012 04:43 AM PST

Kylie Minogue: Γιορτάζει τα 25 της χρόνια

Τα ονομάζει K25 και είναι έτοιμη να το γιορτάσει δεόντως. Η Kylie Minogue συμπληρώνει 25 χρόνια παραμονής στο χώρο της μουσικής και κάνει ένα μικρό απολογισμό.

Στο επίσημο site της έχει μάλιστα βάλει και μια νέα βερσιόν του τραγουδιού της Finer Feelings από το ΄92. Σε συνέντευξή της στη Daily Mail δηλώνει πως τώρα πια είναι ικανοποιημένη με την εμφάνισή της και πως έχει βρει τις ισορροπίες της τώρα που έχει ξεπεράσει εντελώς το πρόβλημα της. «Ένας από τους λόγους που έκανα την περιοδεία μου πέρσι ήταν ότι ήθελα να εξαφανίσω κάθε ίχνος του καρκίνου. Οι περισσότεροι γύρω μου, μου λένε ότι τώρα δείχνω καλύτερα από ποτέ. Το πρόσωπο μου πάντως είναι πολύ καλύτερο από πριν την αρρώστια», είπε.

«Η γυναίκα μου με γνώρισε ενώ φορούσα ψηλοτάκουνα» (Ποιος έκανε αυτή την αποκάλυψη;)

Posted: 27 Jan 2012 07:36 AM PST

«Η γυναίκα μου με γνώρισε ενώ φορούσα ψηλοτάκουνα» (Ποιος έκανε αυτή την αποκάλυψη;)

«Όταν τη γνώρισα παίζαμε μαζί. Προφανώς αυτό ήθελε από την ζωή της: Έναν άνδρα που φοράει 12ποντα στιλέτα. Είχε πλάκα» δήλωσε γνωστός ηθοποιός.

 

Ο λόγος για τον Πασχάλη Τσαρούχα, ο οποίος τόνισε ότι περπατούσε τόσο άνετα πάνω στα τακούνια που έκανε μαθήματα στη Θεοφανία Παπαθωμά για να ισορροπεί με... "χάρη" πάνω στα δικά της!

Δείτε το video:

Ελεονώρα Ζουγανέλη: «Η δουλειά μου είναι πολύ μεγάλος δάσκαλος»

Posted: 27 Jan 2012 03:20 AM PST

Ελεονώρα Ζουγανέλη: «Η δουλειά μου είναι πολύ μεγάλος δάσκαλος»

«Νομίζω ότι η δουλειά μου είναι ένας πολύ μεγάλος δάσκαλος στη δουλειά μου», λέει η Ελεονώρα Ζουγανέλη μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξη της για τις εσωτερικές αλλαγές που έχει νιώσει κάνοντας αυτό το επάγγελμα.

«Πολλά πράγματα διαμορφώνονται ανάλογα με το πώς τα ορίζουμε εμείς και όχι με το πώς είναι τα ίδια. Θεωρώ λοιπόν ότι η δουλειά μου, μου δίνει καθημερινά τη δυνατότητα να συνειδητοποιώ πράγματα, ελλείψεις ή χαρίσματα και να τα αλλάζω», καταλήγει η τραγουδίστρια μιλώντας στο περιοδικό 7 μέρες tv.

Αναβλήθηκε η δίκη – Ελεύθερος ο Λάκης Γαβαλάς

Posted: 27 Jan 2012 07:23 AM PST

Αναβλήθηκε η δίκη – Ελεύθερος ο Λάκης Γαβαλάς

Για τις 9 Φεβρουαρίου αναβλήθηκε από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο η εκδίκαση της υπόθεσης του Λάκη Γαβαλά ο οποίος και αφέθηκε ελεύθερος μετά τη σύλληψή του για 2η φορά από την οικονομική αστυνομία για χρέη προς το δημόσιο ύψους 7,5 εκατ. Ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

 

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές