Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

╚»*«╝Pantocratoria©╚»*«╝


╚»*«╝Pantocratoria©╚»*«╝


Οι κοτομπουκιές του θανάτου

Posted: 27 Jan 2012 12:35 PM PST

Μια 17χρονη που τρώει μόνο κοτομπουκιές τα τελευταία 15 χρόνια κινδυνεύει να χάσει τη ζωή της αν συνεχίσει την αγαπημένη της διατροφική συνήθεια.

Από την ηλικία των δύο ετών η Stacey Irvine τρέφεται αποκλειστικά με κοτομπουκιές. Σήμερα στα 17 της οι γιατροί την προειδοποιούν ότι εάν δεν αλλάξει τις συνήθειές της θα πεθάνει.

Όπως αναφέρει η Βρετανική Daily Mail η Stacey πρωτοδοκίμασε τις κοτομπουκιές όταν της έδωσε η μάνα της σε ηλικία 2ετών και τις άρεσαν τόσο πολύ που που εδώ και 15 χρόνια δεν τρώει σχεδόν τίποτα άλλο!

Χρειάστηκε να μεταφερθεί εσπευσμένα σε νοσοκομείο με προβλήματα αναπνοής, όπου οι γιατροί διέγνωσαν αναιμία και παρατήρησαν πως οι φλέβες στην γλώσσα της ήταν διογκωμένες.

"Αρχίζω να συνειδητοποιώ ότι είναι πραγματικά κακό για μένα. Τα Nuggets κοτόπουλου του McDonald 's είναι το αγαπημένο μου. Μοιράζομαι είκοσι με το φίλο μου με πατάτες. Μου αρέσουν επίσης αυτά των KFC αλλά και άλλες μάρκες που βρίσκω στα σούπερ μάρκετ μάρκες.

Το κύριο γεύμα μου κάθε μέρα είναι πάντα κοτομπουκιές", αναφέρει η νεαρή και προσθέτει "Θα πρέπει να σταματήσει αυτόν τον περίεργο εθισμό και να αρχίσει να τρώει και άλλες τροφές όπως λαχανικά και φρούτα που δεν τα έχει αγγίξει ποτέ μέχρι τώρα", λένε οι γιατροί.

Πληρώσαμε από την τσέπη μας 4 δις ευρώ αλλά δεν είναι αρκετά

Posted: 27 Jan 2012 12:35 PM PST

Ακόμα δυσκολότερο προβλέπεται το 2012, καθώς παρά τα απανωτά χαράτσια, το ΥΠΟΙΚ δεν κατόρθωσε να πιάσει τον προϋπολογισμό. Διαβάστε τι πληρώσαμε το 2011.

Χωρίς να πιάσει το στόχο του έκλεισε τα έσοδά του το υπουργείο Οικονομικών τη χρονιά που πέρασε, παρά τον οικονομικό σπαραγμό χιλιάδων νοικοκυριών που πλέον αγγίζουν τα όρια της φτώχειας.

Πιο αναλυτικά, περισσότερα από 4 δισ. ευρώ ήταν το συνολικό ποσό σε χαράτσια που πλήρωσαν το 2011 οι φορολογούμενοι.

Έκτακτοι φόροι που στην πορεία έγιναν μόνιμοι όπως το Ενιαίο Τέλος Ηλεκτροδοτούμενων Επιφανειών, η εισφορά αλληλεγγύης, το τέλος επιτηδεύματος, οι φόροι επί των αντικειμενικών δαπανών διαβίωσης συνεισέφεραν στα Δημόσια ταμεία στραγγίζοντας την ίδια στιγμή τις τσέπες και τα εισοδήματα των φορολογουμένων.

Και όλα αυτά χωρίς να επιτευχθεί ο στόχος του ελλείμματος για το 2011 σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν το απόγευμα της Τρίτης στη δημοσιότητα.

Στα ύψη το έλλειμμα του 2011

Το έλλειμμα του προηγούμενου έτους διαμορφώνεται με τα επίσημα στοιχεία του κράτους σε ποσοστό περίπου 10% έναντι στόχου 8,9% ενώ η υστέρηση στα έσοδα ξεπέρασε το 1,3 δισ. ευρώ.

Με βάση τα ίδια στοιχεία, σε δημοσιονομική βάση, το έλλειμμα του Κρατικού Προϋπολογισμού διαμορφώνεται στα 21,7 δισ, ευρώ.

Τα συνολικά έσοδα του Κρατικού Προϋπολογισμού (Τακτικός και ΠΔΕ) είναι μειωμένα έναντι του νέου στόχου κατά 910 εκατ. ευρώ, ενώ οι συνολικές δαπάνες (Τακτικός και ΠΔΕ) παρουσιάζονται μειωμένες κατά 896 εκατ. ευρώ.

Ειδικότερα τα καθαρά έσοδα του τακτικού προϋπολογισμού ανήλθαν σε 49.993 εκατ. ευρώ και εμφανίζονται μειωμένα κατά 1,7% έναντι του αντίστοιχου χρονικού διαστήματος του 2010.

Η υστέρηση των εσόδων οφείλεται κυρίως στις μειωμένες εισπράξεις από παρακράτηση φόρου εισοδήματος φυσικών προσώπων κατά το τρέχον έτος λόγω της ευνοϊκότερης φορολόγησης βάσει του νέου φορολογικού νόμου και της μείωσης των εισοδημάτων.

Η υστέρηση έναντι του στόχου για το ίδιο διάστημα οφείλεται σε καθυστερήσεις είσπραξης των φορολογικών εσόδων που προέκυψαν από την απεργία, τις τελευταίες ημέρες του Δεκεμβρίου, των υπαλλήλων των Δ.Ο.Υ. καθώς και από την παράταση που δόθηκε για την καταβολή φορολογικών οφειλών έως τις 20 Ιανουαρίου.

Τα έσοδα του ΠΔΕ είναι αυξημένα κατά 22,7 % ή κατά 698 εκατ. ευρώ σε σύγκριση με το δωδεκάμηνο του 2010 αλλά και έναντι του στόχου κατά 405 εκατ. ευρώ.

Επισημαίνεται ότι τα έσοδα του δωδεκαμήνου βάσει του δελτίου εκτέλεσης του Π/Υ είναι σε ταμειακή βάση. Το συνολικό όμως αποτέλεσμα των εσόδων του 2011, σε εθνικολογιστική βάση, καθορίζεται και από την πορεία των εσόδων έως το πρώτο δίμηνο του 2012, ενώ μέρος των εσόδων της τρέχουσας περιόδου λογίζονται εθνικολογιστικά στα έσοδα του 2010.

Οι δαπάνες του τακτικού προϋπολογισμού είναι αυξημένες κατά 1.949 εκατ. ευρώ ή 2,9% έναντι του 2010. H αύξηση αυτή οφείλεται αποκλειστικά στις αυξημένες δαπάνες για τόκους κατά 3.125 εκατ. ευρώ ή 23,6% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2010.

Οι πρωτογενείς δαπάνες αντίθετα, παρουσιάζονται μειωμένες κατά 1,2% ή 614 εκατ. ευρώ , παρά την αύξηση των δαπανών για ασφάλιση, περίθαλψη και κοινωνική προστασία κατά 1.955 εκατ. ευρώ ή 12,9%.

Ασπίδα σε δώρο και κατώτατο μισθό

Posted: 27 Jan 2012 12:35 PM PST

Διαβάστε τι συμφώνησαν οι εργοδότες με τη ΓΣΕΕ. Τι θα γίνει με τους μισθούς στον ιδιωτικό τομέα. Συνεχίζεται ο διάλογος

Τη συνέχιση του κοινωνικού διαλόγου αποφάσισαν κατά τη σημερινή τους συνάντηση στα γραφεία της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ) οι εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι εκπρόσωποι των εργοδοτικών οργανώσεων και της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδας, (ΓΣΕΕ) συμφώνησαν στην αναγκαιότητα της προστασίας του κατώτερου μισθού, καθώς και του 13ου και 14ου μισθού, αλλά και της μείωσης του μη μισθολογικού κόστους.

Συμφωνήθηκε επίσης να διατηρηθεί η παρούσα Εθνική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας, μέχρι τη λήξη της, στο τέλος του 2012, και να δοθεί κανονικά η αύξηση του 2,6%.

Απόκλιση απόψεων διαπιστώθηκε για το θέμα του «παγώματος» των αμοιβών για ένα ή δύο χρόνια, το οποίο πρότειναν οι εργοδοτικές οργανώσεις, αλλά διαφώνησε η ΓΣΕΕ.

Οι κοινωνικοί εταίροι συμφώνησαν, επίσης, ότι οι μισθοί στον ιδιωτικό τομέα δεν αποτελούν το μεγαλύτερο πρόβλημα για τη δομική ανταγωνιστικότητα της οικονομίας και εξουσιοδότησαν τα επιστημονικά ινστιτούτα των οργανώσεων να επεξεργασθούν συγκεκριμένα μέτρα για τη μείωση του μη μισθολογικού κόστους και τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας της οικονομίας.

Σε καλό δρόμο οι διαπραγματεύσεις

Σε δηλώσεις τους μετά τη συνάντηση, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών (ΣΕΒ) Δημήτρης Δασκαλόπουλος, ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Δημήτρης Ασημακόπουλος, της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου Βασίλης Κορκίδης και ο πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδας Γιάννης Παναγόπουλος, είπαν ότι ο διάλογος διεξήχθη σε καλό κλίμα και ήταν ουσιαστικός και εφ΄όλης της ύλης.

Πρόσθεσαν επίσης ότι μετά την ολοκλήρωση του κοινωνικού διαλόγου, μέσα στις επόμενες 15 ημέρες, θα επιδιώξουν συνάντηση με την κυβέρνηση, από την οποία θα ζητήσουν να έχει ουσιαστική συμμετοχή και να δεσμευτεί ότι θα επικυρώσει το αποτέλεσμα του διαλόγου.

"Συμφέροντα σπρώχνουν την Ελλάδα στη δραχμή"

Posted: 27 Jan 2012 12:35 PM PST

Σε επιχειρηματικά συμφέροντα αποδίδει τις πιέσεις για έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ ο Τζορτζ Σόρος. Διαβάστε για ποιο λόγο επιθυμούν κάτι τέτοιο.

Η ύπαρξη μιας ισχυρής ομάδας που τάσσεται υπέρ της αποχώρησης της Ελλάδας από τη ζώνη του ευρώ αποτελεί, κατά τον Τζωρτζ Σόρος, ένα από τα προβλήματα στην Ελλάδα.

"Υπάρχουν εφημερίδες αλλά και επιχειρήσεις που θέλουν να πληρώνουν φόρους σε τοπικό νόμισμα και όχι σε ευρώ", δήλωσε κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο Παγκόσμιο Οικονομικό Forum.

Επισήμανε ακόμα πως οι διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις από μόνες τους δεν είναι αρκετές για να επιλύσουν το πρόβλημα κρίσης χρέους της Ευρωζώνης, και πρόσθεσε ότι οι προοπτικές της Ευρώπης των 17 εξακολουθούν να είναι δυσοίωνες.

"Η ευρωπαϊκή κρίση δεν θα επιλυθεί μόνο με διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις. Για να τονωθεί η οικονομία της Ευρωζώνης θα πρέπει η ΕΕ να επιβάλει αυστηρή δημοσιονομική πειθαρχία σε ορισμένες χώρες.

Η μεταδιδόμενη πλέον κρίση χρέους με επίκεντρο την Ελλάδα, πλήττει τα ευρωπαϊκά έθνη και εμπεριέχει τον κίνδυνο να εκτροχιαστεί η ήδη εύθραυστη παγκόσμια οικονομική ανάκαμψη", υπογράμμισε.

Οι προοπτικές, όπως επισήμανε, παραμένουν κακές για Ευρωζώνη και Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς τα μέτρα που ελήφθησαν από την ΕΚΤ δεν έχουν βοηθήσει όλες τις χώρες, συμπεριλαμβανομένων και αυτών με τεράστια χρέη. Ανέφερε, τέλος, πως χρεοκοπία της Ελλάδας δεν συνεπάγεται έξοδο της χώρας από το ευρώ.

Λίγα λεφτά σε ανέργους για να μην συνηθίζουν στην τεμπελιά

Posted: 27 Jan 2012 12:35 PM PST

Περισσότερες ώρες εργασίας ημερησίως, σύνταξη στα 70 και χαμηλοί μισθοί οι λύσεις για την ευρωπαϊκή ανάκαμψη. Διαβάστε αναλυτικά τις δύο εκθέσεις.

Δύο αντιφατικές ως προς τις διαπιστώσεις τους μελέτες για τις προοπτικές οικονομικής ανάπτυξης στην Ευρώπη, αλλά και το εργασιακό μέλλον στην Ελλάδα, είδαν το φως της δημοσιότητας την Τρίτη από δύο ανεξάρτητους διεθνείς οργανισμούς.

Παγκόσμια Τράπεζα: "Στην Ελλάδα δεν προσλαμβάνονται νέοι"

Η εδρεύουσα στην Ουάσιγκτον Παγκόσμια Τράπεζα με την έκθεσή της για το "Μοντέλο ανάπτυξης στην Ευρώπη" διαπιστώνει ότι "η Ευρώπη παρουσιάζει τρία βασικά προβλήματα που δεν της επιτρέπουν να αναπτυχθεί επαρκώς: την έλλειψη ευελιξίας στην είσοδο νέων στην αγορά εργασίας, την υπερβολική προστασία των εργαζόμενων αλλά και των ανέργων καθώς και την πρόωρη συνταξιοδότηση".

Η Τράπεζα εκτιμά ότι οι Ευρωπαίοι εισέρχονται στην αγορά εργασίας σε όλο και μεγαλύτερη ηλικία, ενώ συνταξιοδοτούνται όλο και πιο πρόωρα.

Την ίδια στιγμή κατηγορεί χώρες όπως η Γαλλία, η Ιταλία και η Ισπανία οι οποίες εισήγαγαν τις δύο τελευταίες δεκαετίες τη μείωση του εργάσιμου χρόνου με αποτέλεσμα να μειωθεί η ανταγωνιστικότητα των οικονομιών τους.

Ενδεικτικά σημειώνεται ότι "το 2000 οι Γάλλοι εργάζονταν κατά μέσο όρο 300 ώρες λιγότερο από τους Αμερικανούς σε ετήσια βάση".

Η «κατηγορία» της υπερβολικής προστασίας αναφέρεται στους περιορισμούς που απορρέουν από τις συλλογικές και κλαδικές συμβάσεις καθώς και στα "πολύ υψηλά επιδόματα ανεργίας" που - κατά την εκτίμηση της Παγκόσμιας Τράπεζας δημιουργούν αντικίνητρο στους ανέργους προκειμένου να επιστρέψουν σε αμειβόμενη θέση εργασίας.

Με άλλα λόγια οι ειδήμονες της Τράπεζας θεωρούν ότι "για να ανακτήσει η Ευρώπη την ανταγωνιστικότητά της» σε παγκόσμιο επίπεδο θα πρέπει οι Ευρωπαίοι να εργάζονται περισσότερες ώρες ημερησίως, να αμείβονται με λιγότερα (καθώς θα πρέπει να απαλειφθούν τα ελάχιστα όρια αποδοχών που προβλέπουν οι συλλογικές συμβάσεις), να συνταξιοδοτούνται κοντά στο 70ο έτος της ηλικίας τους και σε περίπτωση που μένουν άνεργοι να τιμωρούνται με ένα εξευτελιστικά χαμηλό επίδομα προκειμένου να μη συνηθίζουν στην… τεμπελιά".

Η Γερμανία βλάπτει την ευρωζώνη

Ο Διεθνής Οργανισμός Εργασίας (ο οποίος τελεί υπό την αιγίδα του ΟΗΕ) διαπιστώνει στην έκθεση για τις "Παγκόσμιες τάσεις στην εργασία το 2012" ότι η δυναμική της ανεργίας αυξάνει στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Συστήνει στις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις να προωθήσουν προγράμματα στήριξης των ανέργων αλλά και συνολικά της αγοράς εργασίας αυξάνοντας τις επιδοτήσεις για την επιχειρηματικότητα καθώς και τον αριθμό των θέσεων εργασίας σε δημόσια έργα.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η διαπίστωση ότι η εμμονή της Γερμανίας στην ανταγωνιστικότητα των δικών της προϊόντων "αποτελεί θεμελιώδη αιτία των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι υπόλοιπες οικονομίες της ευρωζώνης".

Στις 3 Φεβρουαρίου η απόφαση για τις γερμανικές αποζημιώσεις!

Posted: 27 Jan 2012 12:35 PM PST

Να σημειωθεί ότι η δικαίωση των Ελλήνων θυμάτων του Ναζισμού μέσω των Ιταλικών δικαστηρίων, έχει οδηγήσει την υπόθεση στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, στο οποίο προσέφυγε η Γερμανία για να ακυρώσει τις αποζημιώσεις και το οποίο ξεκίνησε τη σχετική δικαστική διαδικασία τη Δευτέρα 12/09.

Στις 3 Φεβρουαρίου αναμένεται, σύμφωνα με το Cretalive, να εκδοθεί από το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης η απόφαση για τα θύματα του Ναζισμού και τις Γερμανικές αποζημιώσεις.

Η Γερμανία, η οποία προσέφυγε στις 23 Δεκεμβρίου 2008 στο κορυφαίο δικαστικό όργανο του ΟΗΕ, υποστηρίζει ότι αντιμετωπίζει αυξανόμενο αριθμό προσφυγών ενώπιον των ιταλικών δικαστηρίων, τις οποίες καταθέτουν θύματα εγκλημάτων που διαπράχθηκαν κατά το Β' Παγκόσμιο Πόλεμο από τους ναζί στην Ιταλία.

Σύμφωνα με το Βερολίνο, η Ιταλία, επιτρέποντας να γίνονται αγωγές κατά της Γερμανίας, δεν σέβεται την αρχή της ασυλίας που έχει αναγνωριστεί στη Γερμανία από το Διεθνές Δίκαιο.

Οι υπό αμφισβήτηση δικαστικές διαδικασίες αφορούν εγκλήματα που διαπράχθηκαν από τους ναζί από τον Σεπτέμβριο του 1943 ως τον Μάιο του 1945, όταν δηλαδή η Ιταλία είχε καταληφθεί από τη Γερμανία αφού ακύρωσε το Σύμφωνο που είχε μαζί της και ενώθηκε με τις δυνάμεις των συμμάχων.

Το 2008, το ιταλικό ανώτατο δικαστήριο είχε επικυρώσει την καταδίκη του γερμανικού κράτους να αποζημιώσει τις οικογένειες 203 αμάχων που είχαν σκοτωθεί από τον γερμανικό στρατό τον Ιούνιο του 1944 στο Αρέτσο της Τοσκάνης (κεντρική Ιταλία).

Το εφετείο της Φλωρεντίας είχε εξάλλου επικυρώσει το 2008 απόφαση την οποία είχε εκδώσει το 1997 ελληνικό δικαστήριο, καταδικάζοντας το γερμανικό κράτος να αποζημιώσει τις οικογένειες των 218 θυμάτων της σφαγής του Διστόμου, στις 10 Ιουνίου 1944.

Την ίδια ώρα, ήρθε και πάλι στην επικαιρότητα το μέγα θέμα του ανεξόφλητου αναγκαστικού Κατοχικού Δανείου της χώρας μας προς τη Γερμανία και των γερμανικών επανορθώσεων για τις κατοχικές καταστροφές στη χώρα μας, αφού η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα η οποία δεν έχει λάβει ως αποζημίωση ούτε ένα ευρώ.

Οι Έλληνες φεύγουν, οι Βαλκάνιοι έρχονται...

Posted: 27 Jan 2012 12:35 PM PST

Οι εκπτώσεις στην αγορά της Θεσσαλονίκης προσελκύουν επισκέπτες από τις γειτονικές χώρες που αναζητούν ευκαιρίες. Οικονομική ανάσα για τους εμπόρους.

Ενώ οι Έλληνες στρέφονται στις γειτονικές χώρες προκειμένου να φουλάρουν τα αυτοκίνητά τους, οι Βαλκάνιοι επισκέπτες πλημμυρίζουν κάθε Σαββατοκύριακο την αγορά της Θεσσαλονίκης για ψώνια.

Με την Ελλάδα της κρίσης να φαντάζει στους Βαλκάνιους αναπτυγμένη δυτική κοινωνία, οι Βαλκάνιοι βρίσκουν την ευκαιρία και πλημμυρίζουν τη Θεσσαλονίκη είτε για να αγοράσουν επώνυμες φίρμες είτε για αναψυχή.

Οι τελωνειακοί στους μεθοριακούς σταθμούς των Ευζώνων στο Κιλκίς και του Προμαχώνα στις Σέρρες, από όπου περνούν κάθε Σαββατοκύριακο εκατοντάδες αυτοκίνητα από Σκόπια και Βουλγαρία αντίστοιχα με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, δεν κρατούν στοιχεία για τον αριθμό των επισκεπτών του Σαββατοκύριακου.

Ούτε και ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης, όπως σημειώνουν τα "Νέα", μπορεί να δώσει συγκεκριμένο αριθμό ξένων πελατών, εκτός ίσως από την απάντηση που έδωσαν καταστηματάρχες σε συνεργεία του Συλλόγου καταγράφοντας την κίνηση στην αγορά την περίοδο των περσινών καλοκαιρινών εκπτώσεων.

Απαντώντας στην ερώτηση αν υπάρχει συμμετοχή στον τζίρο των καταστημάτων από επισκέπτες ξένων χωρών και τουρίστες, το 53% των ερωτηθέντων απάντησε θετικά.

Απόδραση στη Θεσσαλονίκη

"Επισκέπτομαι τη Θεσσαλονίκη μία φορά τον μήνα. Στα καταστήματα της πόλης βρίσκω μεγάλη ποικιλία και κυρίως καλή ποιότητα στα ακριβά και επώνυμα ρούχα", δήλωσε στα "ΝΕΑ" επισκέπτης από τα Σκόπια. "Στην αγορά σας βρίσκω καλύτερες προσφορές σε ρούχα και παπούτσια. Οι ακριβές φίρμες είναι συνήθως κατά 10% φθηνότερες από τα Σκόπια", προσέθεσε η φίλη του.

Ταξιδιωτικά γραφεία από το κέντρο των Σκοπίων διοργανώνουν κάθε Σάββατο ημερήσιες εκδρομές στη Θεσσαλονίκη, ενώ σε περίοδο εκπτώσεων οι επισκέπτες από τις γειτονικές χώρες πλημμυρίζουν τους δρόμους.

Η εικόνα της αγοράς στις χειμερινές εκπτώσεις, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Κωστή Χαντζαρίδη, δείχνει ότι υπάρχει αύξηση των πελατών από γειτονικές χώρες.\

Το προφίλ των Βαλκάνιων επισκεπτών

Αναφορικά με το προφίλ των Βαλκάνιων επισκεπτών του Σαββατοκύριακου, παράγοντες της αγοράς αναφέρουν ότι χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες.

Αρχικά, οι επισκέπτες που έρχονται οργανωμένα με λεωφορεία είναι κυρίως νέοι και φοιτητές που συνδυάζουν την μονοήμερη εκδρομή με τα ψώνια.

Μια δεύτερη κατηγορία είναι αυτοί που έρχονται για να ξοδέψουν μαύρο χρήμα μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα των συμπατριωτών τους αλλά και των Αρχών στα Σκόπια και τη Σόφια.

Οι περισσότεροι έρχονται με πολυτελή τζιπ, ξοδεύουν πολλά χρήματα, κάνουν επίδειξη πλουτισμού και αναχωρούν την επόμενη ημέρα, έχοντας διασκεδάσει μέχρι το πρωί σε νυχτερινά κέντρα. Υπάρχει, τέλος, και μια κατηγορία, κυρίως Βούλγαροι, που είναι έμποροι από τη γειτονική χώρα.

Best Seller η Βίβλος στη Νορβηγία

Posted: 27 Jan 2012 12:35 PM PST

Οι Νορβηγοί αγοράζουν μανιωδώς τη μετάφραση της Βίβλου στη γλώσσα τους, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία των εκδοτών της. Λες να ξέρουν κάτι που δεν ξέρουμε;

Πέρισσότερα από 80.000 αντίτυπα έχει πουλήσει μέχρι τώρα η νορβηγική μετάφραση της Βίβλου, κατατάσσοντας το "ιερό βιβλίο" στη λίστα των best seller τους τρεις τελευεταίους μήνες.

Η ζήτηση της μεταφρασμένης Βίβλου ξεπέρασε κάθε προσδοκία Αρχικά είχαν τυπωθεί μόλις 25.000 αντίτυπα, καθώς κανείς δεν περίμενε μεγάλη ζήτηση, τα περισσότερα βιβλιοπωλεία όμως "ξεπούλησαν" ήδη από την πρώτη μέρα.

Πολλοί λένε ότι το φαινόμενο οφείλεται στο μακελειό που έγινε στο νησί Ουτόγια, το οποίο πιθανόν να επηρέασε τους Νορβηγούς και να τους ώθησε προς τη θρησκεία. Οι υπεύθυνοι έκδοσης της νορβηγικής Βίβλου όμως έχουν άλλη άποψη. Υποστηρίζουν ότι η επιτυχία της Βίβλου οφείλεται στο ότι πρόκειται για ένα σημαντικό πολιτιστικό γεγονός, αφού για τη μετάφρασή της εργάστηκαν πολλοί διακεκριμένοι επιστήμονες και θεολόγοι, αλλά και γιατί είναι η πρώτη φορά που η Βίβλος εκδίδεται σε γλώσσα απλή και κατανοητή από όλους.

Στα «κρυφά» η Ελλάδα υπέγραψε τη συμφωνία κατά της πειρατείας

Posted: 27 Jan 2012 12:35 PM PST

Μπορεί οι ΗΠΑ να γλίτωσαν προσωρινά από τα νομοσχέδια SOPA και PIPA, όμως όπως όλα δείχνουν οι διαδικασίες για την λογοκρισία στο διαδίκτυο έχουν πάρει τον... δρόμο τους!

Και η Ελλάδα δεν αποτελεί εξαίρεση, καθώς χθες 22 κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης - ανάμεσα τους και η χώρα μας- υπέγραψαν στο Τόκυο τη συμφωνία κατά της πειρατείας ACTA (Anti-Coutnerfeiting Trade Agreement).

Γιατί δεν το μάθαμε νωρίτερα; Πολύ απλά διότι δεν υπήρξαν διαπραγματεύσεις μέσω δημόσιας διαβούλευσης. Κοινώς, όλα έγιναν στα... κρυφά!

Την συμφωνία δεν υπέγραψαν η Γερμανία, η Ολλανδία, η Κύπρος, η Εσθονία και η Σλοβακία.

Το ACTA έχει ήδη υπογραφεί από την 1η Οκτωβρίου από τις ΗΠΑ, την Ιαπωνία, τη Νότιο Κορέα, την Αυστραλία, το Μαρόκο, τη Σιγκαπούρη και τη Νέα Ζηλανδία.

Η υπογραφή αυτής της συμφωνίας και από Έλληνα εκπρόσωπο σημαίνει πως η Ελλάδα δεσμεύεται να την προωθήσει και να την τηρήσει.

Το ACTA είναι μία διεθνής συμφωνία που επιδιώκει να δημιουργήσει διεθνή πρότυπα στα ζητήματα που αφορούν τους τρόπους προστασίας και επιβολής των πνευματικών δικαιωμάτων.

Η συμφωνία αυτή έχει τεθεί σε συζήτηση μεταξύ των εμπλεκομένων χωρών, εδώ και 4 χρόνια, με μυστικότητα.

Μεταξύ άλλων, η συμφωνία προτείνει σοβαρότατες κυρώσεις -όπως απαγόρευση πρόσβασης στο διαδίκτυο, πρόστιμα ή ακόμα και φυλάκιση- για όσους επιχειρήσουν να χρησιμοποιήσουν ή να μοιραστούν αρχεία προστατευμένα με copyrights.

Η υπογραφή της συμφωνίας έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στην Ευρώπη με χιλιάδες οργανώσεις, ακτιβιστές αλλά και απλούς πολίτες να κατηγορούν το ACTA για κατάργηση της ελευθερίας της έκφρασης στο διαδίκτυο.

Προκειμένου ωστόσο να τεθεί σε ισχύ η συμφωνία θα πρέπει να λάβει την έγκριση του Ευρωκοινοβουλίου τον προσεχή Ιούνιο.

Παγιδεύτηκαν στα βράχια και σώθηκαν μέσω Facebook!

Posted: 27 Jan 2012 12:35 PM PST

Τύχη βουνό είχαν δύο νεαρά κορίτσια από την Ουαλία, που παγιδεύτηκαν σε βράχια στην ακτή Tenby και σώθηκαν λόγω ενός post στο Facebook.

Παρότι οι κοπέλες είχαν τηλέφωνο, αντί να καλέσουν βοήθεια, προτίμησαν να δημοσιεύσουν το πρόβλημά τους και την τοποθεσία τους στο Facebook!

Ευτυχώς, ένας από τους φίλους στο Facebook της μιας κοπέλας, ο Ross Edwards, ήταν εθελοντής στην ακτοφυλακή και αμέσως οργάνωσε ομάδα διάσωσης που εντόπισε τα δύο κορίτσια.

Ο υπεύθυνος της θαλάσσιας λέμφου της ακτοφυλακής έσπευσε βέβαια να τονίσει πως η καλύτερη λύση σε τέτοιες περιπτώσεις είναι η άμεση επικοινωνία με την ακτοφυλακή ή τις αρχές, ειδικά αφού τα κορίτσια είχαν μαζί τους κινητό τηλέφωνο!

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ...Νέα-Επικαιρότητα.....

Posted: 27 Jan 2012 12:35 PM PST

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ...Νέα-Επικαιρότητα.....


Μπορείτε να βρείτε τη γάτα;

Posted: 27 Jan 2012 01:56 AM PST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Κάπου μέσα στην παραπάνω εικόνα υπάρχει μια γάτα! Μπορείτε να την εντοπίσετε; Για να δείτε που βρίσκεται, κάντε κλικ στο ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ......









funtastikos.com

Ρόδα αυτοκινήτου τρακάρει ταξί!

Posted: 27 Jan 2012 01:47 AM PST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πώς φτιάχνουμε φαγώσιμες ελιές

Posted: 27 Jan 2012 01:41 AM PST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Οι αναλογίες θα είναι με βάση τα 10 κιλά....


1) Χαρακώνουμε τις ελιές κατά μήκος σε δύο μεριές.


2) Τις βάζουμε σε μια λεκάνη με νερό για να ξεπικρίσουν 10-12 ημέρες.

3) Αλλάζουμε το νερό κάθε μέρα.

4) Μετά τις βγάζουμε από το νερό και τις τοποθετούμε σε μια λεκάνη με αλάτι ημίχοντρο για 24 ώρες.

5) Μετά τις βάζουμε σε ένα κιούπι η ένα πλαστικό δοχείο και ανά 10 κιλά ελιές προσθέτουμε 2 κιλά ξύδι και 250 gr. λάδι.


6) Εάν το ξύδι με το λάδι δεν τις έχουν σκεπάσει, προσθέτουμε και νερό μέχρι να σκεπαστούν τελείως και τις αφήνουμε μόνιμα μέσα στο δοχείο.

Μέρα με τη μέρα η διαφορά στην γεύση θα είναι αισθητή

Παπάς σε τρακάρισμα...

Posted: 27 Jan 2012 01:37 AM PST

Είναι ένας παπάς στον δρόμο και οδηγεί ένα Yugo. Κάποια στιγμή παίρνει μια στροφή άτσαλα και πέφτει πάνω σε μια... Ferrari. Η σύγκρουση ήταν τρομακτική και τα αμάξια γίνονται χαλκομανία.




Παρόλα αυτά, οι δύο οδηγοί δεν παθαίνουν ούτε γρατζουνιά. Βγαίνει από τις λαμαρίνες ο οδηγός της Ferrari και αρχίζει να κατεβάζει ό,τι καντήλι υπάρχει διαθέσιμο στον παπά.

- Μα καλά δεν βλέπεις ρε κόπανε, ποιος σου το 'δωσε το δίπλωμα γα... το κέρ... μου;

Ο παπάς ατάραχος, απεγκλωβίζεται από το Yugo του και με χαρακτηριστική πραότητα του λέει:

-Τέκνον μου ηρέμησε. Είναι αμαρτία να βρίζεις αυτή τη στιγμή που ένα πραγματικό θαύμα έγινε μπροστά στα μάτια σου. Τα αυτοκίνητά μας καταστράφηκαν εντελώς, εμείς όμως δεν πάθαμε απολύτως τίποτα! Δεν είναι θαύμα αυτό;

Ο τύπος κοιτάει λίγο γύρω του και συνειδητοποιεί πως έχει απόλυτο δίκιο κι ότι επιπλέον τόση ώρα καθόταν και έβριζε έναν παπά κι έτσι ψιλοδαγκώνεται και λέει:

-Ε πάτερ μου... ναι, έχετε δίκιο σας ζητώ συγγνώμη.

-Κι όχι μόνο αυτό τέκνον μου, συνεχίζει ακάθεκτος ο παπάς, αλλά μας δίνεται και η ευκαιρία να δοξάσουμε τον Κύριο πίνοντας από αυτό το κρασί που προόριζα για την Θεία Κοινωνία.

Του δείχνει ένα μπουκάλι μαυροδάφνη που ήταν άθικτο από τη σύγκρουση κάπου ανάμεσα στα συντρίμμια.

Το ανοίγει ο παπάς και του το προσφέρει. Ο τύπος σαστισμένος το παίρνει, αρχίζει να κατεβάζει κάμποσο για να στανιάρει από το σοκ.

-Πάτερ μου, δεν ξέρω τι να πω, είναι όντως ένα θαύμα αυτό που ζω. Πιες μαζί μου για να δοξάσουμε τη δύναμη του Κυρίου.

-Α, όχι τέκνον μου. Εγώ θα περιμένω την αστυνομία.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ο 18λογος του καλού Έλληνα οδηγού...

Posted: 27 Jan 2012 01:31 AM PST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Όλοι ξέρουμε ότι οι Έλληνες ξεχωρίζουν στους δρόμους όλου του κόσμου.. Εμείς συγκεντρώσαμε τις συνήθειες τους και σας παρουσιάζουμε τον 18λογο του Έλληνα οδηγού...



1.Τα φλας προδίδουν την επόμενη κίνηση σου. Ο γνήσιος Έλληνας οδηγός δεν τα χρησιμοποιεί ποτέ.

2.Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κρατάτε απόσταση ασφαλείας από το προπορευόμενο όχημα διότι στο κενό που αφήσατε μπορεί να «χωθεί» κάποιο άλλο όχημα φέρνοντας σας σε ακόμα πιο δύσκολη θέση.

3.Όσο πιο γρήγορα διασχίσετε ένα κόκκινο φανάρι, τόσο μειώνονται οι πιθανότητες να συγκρουσθείτε με άλλο όχημα. Ποτέ μα ποτέ μην ακινητοποιήσετε το όχημα σας σε πινακίδα "STOP".

4.Τα οχήματα που σας ακολουθούν δεν θα περιμένουν αυτή την αντίδραση σας, με αποτέλεσμα να καρφωθούν» πάνω σας.

5.Ποτέ μην κλείνετε το δρόμο σε ένα σαραβαλάκι. Ο οδηγός του δεν έχει τίποτα να χάσει.

6.Το φρενάρισμα πρέπει να γίνετε πάντα τη τελευταία στιγμή για να σιγουρέψετε την καλή λειτουργία του ABS , το οποίο με τη σειρά του θα σας ανταμείψει με ένα χαλαρωτικό μασάζ του ποδιού σας. Για τους μη κατόχους ABS είναι μια ευκαιρία να τεντώσουν τα πόδια τους.

7.Ποτέ μην προσπερνάτε από αριστερά όταν μπορείτε να το κάνετε από δεξιά. Είναι μια ευκαιρία να γελάσετε καθώς ο οδηγός του οχήματος που μόλις προσπεράσατε τρομάζει.

8.Τα όρια ταχύτητας είναι αυθαίρετοι αριθμοί που δίνονται μόνο ως πρόταση και δεν είναι προφανώς εκτελέσιμα στην Ελλάδα.

9.Βρίσκεστε στην αριστερή λωρίδα με τρελό μποτιλιάρισμα και δεν υπάρχει χώρος να κινηθείτε ούτε εκατοστό. Ο οδηγός του οχήματος που βρίσκετε ακριβώς από πίσω σας, ο οποίος κορνάρει και αναβοσβήνει τα φώτα, είναι πεπεισμένος πως μπορεί να τα πάει καλύτερα από εσάς, αν ήταν στην θέση σας.

10.Μάθετε να αλλάζετε λωρίδες με γρήγορους χειρισμούς. Η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε μια απέραντη πίστα με τρύπες-κλειδιά οι οποίες έχουν τοποθετηθεί σε καίρια σημεία για να ελέγξουν τα αντανακλαστικά σας.

11.Είναι παράδοση στην Ελλάδα να κορνάρεις μόλις ανάψει το πράσινο φανάρι ακόμα και αν είσαι πρώτος σ' αυτό.

12.Ποτέ μην κάνεις χώρο σε αντίθετα διερχόμενο όχημα όταν κινείσαι αντίθετα σε μονόδρομο. Ο οδηγός του θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει τον παράλληλο μονόδρομο, άρα για να κινείτε στον ίδιο δρόμο με εσάς μάλλον το κάνει επίτηδες.

13.Θυμηθείτε ότι ο σκοπός κάθε Έλληνα οδηγού είναι να φτάσει πρώτος και θα κάνει ότι χρειαστεί γι αυτό.

14.Πάντα θα υπάρχει ένας πολύ καλός λόγος για τον οποίο εσείς θα βιάζεστε. Αντιθέτως όλοι οι υπόλοιποι οδηγοί των οχημάτων που θα συναντήσετε στον δρόμο σας δεν έχουν ιδέα γιατί πήραν τους δρόμους σήμερα.

15.Το κράνος φοριέται στον αγκώνα. Προστατεύει το χέρι σε τυχόν πτώση προς εκείνη τη πλευρά, επίσης προστατεύει σε περίπτωση που στριμωχτείς ανάμεσα σε 2 αυτοκίνητα ή αν έχεις επαφή με τοίχο.

16.Οι προστατευτικές ζώνες είναι επικίνδυνες. Έρευνες στην Ελλάδα έδειξαν ότι χιλιάδες crash test κάνουν λάθος. Άμα είναι γραπτό σου, θα πας κι ας φοράς ζώνη...

17.Ανεξαρτήτως άσματος, το στερεοφωνικό του οχήματος σας πρέπει να παίζει στο φουλ. Με αυτό τον τρόπο διασκεδάζετε τους πεζούς που περιμένουν πότε θα τους δώσει κάποιος προτεραιότητα να διασχίσουν την διάβαση.

18.Οι πεζοί είναι οι κυριότεροι εχθροί των οδηγών, διότι καταλαμβάνουν χώρο στα πεζοδρόμια με αποτέλεσμα να μην μπορούν να σταθμεύσουν αυτοκίνητα και διασχίζουν τους δρόμους αναγκάζοντας τα διερχόμενα οχήματα να ελαττώσουν ταχύτητα..

Θες να κάτσεις στο παγκάκι; Πλήρωσε!

Posted: 27 Jan 2012 01:20 AM PST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Αν δεν πληρώσεις τότε μπορεί να έχεις κάποιες συνέπειες που δεν θα σου είναι και πολύ ευχάριστες αν καθίσεις...




Ο Γερμανός σχεδιαστής Fabian Brunsing δημιούργησε ένα «παράδοξο» παγκάκι που το ονόμασε «Pay & Sit Bench», δηλαδή μεταφράζοντας σε απλά ελληνικά: «Πλήρωσε για να καθίσεις, φίλε»! Ο λόγος;

Αυτοί που δεν θέλουν να μοιράζονται το παγκάκι τους με κάποιον άλλον στο πάρκο και επιθυμούν «prive» χαλάρωση πρέπει να πληρώσουν! Πέρα, όμως, από το αστείο του… θεάματος, στην ουσία ο σχεδιαστής κατασκεύασε ένα κανονικό παγκάκι, στην επιφάνεια του οποίου τοποθέτησε μεταλλικές «αιχμές», που μπαινοβγαίνουν! Κάτι σαν βασανιστήριο του Μεσαίωνα, δηλαδή!

Ο ανυποψίαστος περιπατητής του πάρκου που θέλει να ξαποστάσει πρέπει να ρίξει 50 λεπτά μέσα στην ειδική θήκη που υπάρχει κάτω από το παγκάκι.

Στη συνέχεια, μπορεί να καθίσει άνετα χωρίς να… βλάψει στο ελάχιστο τα οπίσθιά του! Το «μαρτύριο», όμως δεν τελειώνει εδώ! Μετά από ορισμένο χρόνο (όχι πολύ, μη φανταστείτε – ίσα να πιεις το καφεδάκι σου και να φας το σαντουιτσάκι σου, δηλαδή!) μια βοή ακούγεται που σε τραντάζει ολάκερο!

Αυτός είναι ο ενσωματωμένος συναγερμός που ειδοποιεί τον «καθήμενο» ότι ο χρόνος της ξεκούρασης τελείωσε! Ή πρέπει, λοιπόν, να σηκωθείς άρον άρον, πριν οι αιχμές μπουν… εκεί που δεν πρέπει ή να ρίξεις κανένα ευρώ παραπάνω για να συνεχίσεις να κάθεσαι…





Είμαστε και εμείς απλήρωτοι!

Posted: 27 Jan 2012 01:13 AM PST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Οι 19 εργαζόμενοι στην εργοστασιακή μονάδα της εταιρείας ΑΒΕΛΟΝ ΑΕ καταγγέλλουμε την κατάφωρη παραβίαση των εργασιακών μας δικαιωμάτων από την...




εργοδότρια εταιρεία, η οποία συνεχίζει να μην μας καταβάλει τις νόμιμες αποδοχές μας για 8 μήνες, ενώ, ταυτόχρονα, δεν μας κατέβαλε και το επίδομα Χριστουγέννων.

Μετά από επανειλημμένες και διαδοχικές διαβεβαιώσεις της διεύθυνσης, ότι θα εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της απέναντί μας, αναγκαστήκαμε να καταφύγουμε στο μέτρο της επίσχεσης της εργασίας μας, από τις 12-10-2011, όντας, τότε, 6 μήνες απλήρωτοι. Καθόσον, ο μισθός μας είναι και ο μοναδικός οικονομικός πόρος που έχουμε, προσφύγαμε δικαστικώς εναντίον της εταιρείας, για τη διεκδίκηση των δεδουλευμένων μας.

Ωστόσο, η εταιρεία, με μοναδικό σκοπό να μας εξαναγκάσει σε de facto αμισθί απασχόληση, μας κάλεσε να διακόψουμε την νόμιμη επίσχεση, διαφορετικά, μας δήλωσε ότι θα θεωρήσει ότι αποχωρήσαμε οικειοθελώς από την εργασία μας.

Μοναδικός σκοπός της μεθόδευσης αυτής είναι, σε περίπτωση που δεν πετύχει η εταιρεία το στόχο της να επανέλθουμε σαν "εθελοντικά εργαζόμενοι" σε αυτήν, να προβεί σε νέες προσλήψεις, αποφεύγοντας να μας καταβάλει τις νόμιμες αποζημιώσεις απολύσεως.

Εμείς, οι 19 εργαζόμενοι στην εργοστασιακή μονάδα της εταιρείας ΑΒΕΛΟΝ ΑΕ, επιβεβαιώνουμε την αμετάκλητη βούλησή μας να παραμείνουμε στις θέσεις μας, παρέχοντας την εργασία μας, όχι όμως ως σύγχρονοι σκλάβοι.

Ζητούμε από την ελληνική δικαιοσύνη να μας προστατεύσει έναντι της επικείμενης οικονομικής μας εξαθλίωσης.

Ζητούμε από τους Έλληνες εργαζόμενους, ανέργους, καθώς και όλη την ελληνική κοινωνία τη στήριξή τους στο δίκαιο αγώνα μας, για τη διαφύλαξη της αξιοπρέπειά μας, του παρόντος και του μέλλοντος εμάς και των παιδιών μας.

Οι 19 εργαζόμενοι στην εργοστασιακή μονάδα της εταιρείας ΑΒΕΛΟΝ ΑΕ

Καταγγελία για βενζινάδικο

Posted: 27 Jan 2012 01:09 AM PST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Ειμαι ενας οργισμενος πολιτης που μολις γυρισε από τη 12 ωρη εργαδια του για 40 ευρω… Όπως καταλαβενετε τα μεροκαματα με την κριση...


εχουν παρει τη κατω βολτα,και με πολύ Κοπο καταφερνω να κρατησω το σαραβαλακι μου και ναπηγαινω στη δουλεια με αυτό… Ετσι λοιπον γυριζοντας από τη δουλεια σταματισα να βαλω βενζινη καθ'οδον για το σπιτι.. Ισα που ειχα βαλει στην ακρη 15 ευρω για βενζινη… Το συγκεκριμενο βενζιναδικο το υποψιαζομουν από προηγούμενη φορα που εβαλα σε αυτό πως αν δεν κοιτας τον μετρητη σε κλεβει 1 ευρω περιπου… Σημερα το κακο παρατραβηξε. Κατεβικα κατω για να βλεπω τον μετρητη…και ο τθπος μου ειπε να παω μεσα να πληρωσω… Εκει την ψιλιαστικα αμεσως και ειδα ότι ο τυπος ξεκινουσε την αντλια από τα 5 ΕΥΡΩ !!! Δηλ δεν μηδενισε ως οφειλε… Μολις το ειδα και του ειπα να σταματισει μου ειπε ότι εβαλε ηδη 7 ευρω… Το βενζιναδικο βρισκεται επι της οδου Πειραως στον Πειραια… ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ 14 !!!!



Αναγνώστης

Ξύλο, σκισμένα λάστιχα και μπόλικος έρωτας σε χωριό έξω από την Χαλκίδα!

Posted: 27 Jan 2012 12:52 AM PST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Για τα μάτια ενός 45χρονου γόη και ξύλο έφαγε, και τις έσκισαν τα λάστιχα και δεν μιλιέται με την καλύτερη της φίλη.


Από αχώριστες φίλες, την τελευταία εβδομάδα έχουν γίνει δύο ξένες και μάλιστα ήρθαν και στα χέρια. Ο λόγος για δύο 33χρονες που μαγεύτηκαν από 45χρονο Ζεν
Πρεμιέ της περιοχής. Ο γόης ήρθε στην ζωή τους πριν από ένα μήνα και ο έρωτας κεραυνοβόλος και για τις δύο πρωταγωνίστριες.

Η ξανθιά βέβαια πρόλαβε και πρώτη δήλωσε πως ενδιαφέρεται, ωστόσο η μαυρομάλλα ήταν αυτή που έκανε την κίνηση. Κατάφερε να τον βρει και να του ανοίξει την καρδιά της. Και βέβαια στην μικρή αυτή κοινωνία, τίποτα δεν κρύβεται.

Έτσι έφτασε στα αυτιά της ξανθιάς και αντέδρασε, σκίζοντας της τα λάστιχα! Η κόντρα τους δεν σταμάτησε εδώ αλλά συνεχίστηκε και σε κεντρικό σημείο όπου η μία ήρθε πρόσωπο με την άλλη και άρχισε το ξεμάλλιασμα. Και σαν να μην έφτανε μόνο αυτό, ξεκίνησαν και τα "γαλλικά" τους με αποτέλεσμα στο χωριό να είναι το πρώτο θέμα συζήτησης.

evianews.com

ΣΟΚ: Ελληνίδα ηθοποιός συνελήφθη για πορνεία στην Κύπρο!

Posted: 27 Jan 2012 12:39 AM PST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Της πέρασαν χειροπέδες το βράδυ της Τρίτης σε διαμέρισμα στη Λάρνακα, όπου έκλεινε τα ερωτικά της ραντεβού.


Χειροπέδες σε πολύ γνωστή 38χρονη Ελληνίδα ηθοποιό πέρασαν οι αστυνομικές αρχές της Κύπρου με την κατηγορία της πορνείας! Σύμφωνα με πληροφορίες του newsbomb, η σύλληψη
πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ σε διαμέρισμα στη Λάρνακα, όπου η συγκεκριμένη ηθοποιός φέρεται να έκλεινε τα ερωτικά της ραντεβού έναντι αμοιβής!

Ο αστυνομικός που προσποιήθηκε τον πελάτη πλήρωσε μόλις 50 ευρώ για την ερωτική συντροφιά της ηθοποιού. Μόλις μπήκε στο ροζ δωμάτιο έβγαλε τις χειροπέδες, όχι για να τις χρησιμοποιήσει ως ερωτικό παιχνίδι, αλλά για να τη συλλάβει.

Ακόμη συνελήφθη ένας 34χρονος Έλληνας, ο οποίος κατηγορείται ότι διατηρούσε τον οίκο ανοχής.

Η συγκεκριμένη ηθοποιός είναι πολύ γνωστή στην Ελλάδα από τη συμμετοχή της σε τηλεοπτική σειρά μεγάλου καναλιού, αλλά και σε ριάλιτι.

Μάλιστα, το πιο «πικάντικο» στοιχείο στην όλη ιστορία είναι, ότι πριν από χρόνια έκανε εγχείρηση αλλαγής φύλου, είναι δηλαδή τρανσέξουαλ...

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, το οποίο και εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα εξαήμερης προσωποκράτησης.





Συνελήφθη ο Θέμης Αδαμαντίδης

Posted: 27 Jan 2012 12:36 AM PST

Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντίδης συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Ασφαλείας της Ομόνοιας, σε μαγαζί με....


φρουτάκια.

Οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο στο Internet cafe όπου υπήρχαν ηλεκτρονικοί υπολογιστές με παράνομα φρουτάκια.

Συνολικά συνελήφθησαν 26 άτομα, ανάμεσα τους ο τραγουδιστής, ο υπεύθυνος του καταστήματος, οι υπάλληλοι αλλά και οι παίκτες.

Ο τραγουδιστής πέρασε την νύχτα του στο κρατητήριο, ενώ σήμερα το μεσημέρι μεταφέρθηκε στη Σήμανση για αποτυπώματα. Στη συνέχεια, μαζί με τους άλλους συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ανακαλούνται μοτοσυκλέτες DUCATI

Posted: 27 Jan 2012 12:33 AM PST

Στην ανάκληση μηχανών Ducati και συγκεκριμένα των μοντέλων Hypermotard και Monster προχωράει η εταιρεία ΕΛΛΗΝΜΟΤΟ ABEEO.


Η ανάκληση αφορά 20 μοτοσυκλέτες στις οποίες ενδέχεται να εμφανιστεί πιθανή διαρροή
καυσίμου στο κύκλωμα τροφοδοσίας. Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Hypermotard:

- HYM796 MY2011

- HYM796 MY2012

- HYM1100 EVO SP MY2011

- HYM1100 EVO MY2012

- HYM1100 EVO SP CORSE MY2012

Monster:

- M659 ABS MY2012

- M696 όλες οι εκδόσεις MY2012

- M795 όλες οι εκδόσεις MY2012

- M796 όλες οι εκδόσεις MY2012

- M1100 EVO ABS MY2012

Η ΕΛΛΗΝΜΟΤΟ ABEEO έχει ήδη ενημερώσει το δίκτυο συνεργατών της μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ενώ έχει επικοινωνήσει τηλεφωνικά με αντιπροσώπους και πελάτες, ώστε να γίνει στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της DUCATI αντικατάσταση των σωλήνων του κυκλώματος τροφοδοσίας, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες www.hellinmoto.gr και στα τηλέφωνα 210-9248996 & 210-3423122. Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Σε πιο μέρος του κόσμου κάνει το περισσότερα κρύο??

Posted: 27 Jan 2012 12:28 AM PST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Έχετε αναρωτηθεί ποτέ σε πιο μέρος του κόσμου κάνει το περισσότερα κρύο



Δείτε και θα εκπλαγείτε







ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

Φονική κακοκαιρία στα Βαλκάνια

Posted: 27 Jan 2012 12:08 AM PST

Σφοδρό κύμα κακοκαιρίας πλήττει τα τελευταία 24ωρα τα Βαλκάνια, προκαλώντας τεράστια πρόβλημα στις μεταφορές και τις επικοινωνίες.


Στη Βουλγαρία, όπου οι σφοδρές χιονοθύελλες έχουν προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στις συγκοινωνίες, στην ηλεκτροδότηση
και στα σχολεία, ένας άνδρας πέθανε από το ψύχος σε χώρο στάθμευσης στη Σόφια.

Οι υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας δεν λειτουργούν σε ορισμένες περιοχές της Βουλγαρίας και περίπου 75 χωριά δεν έχουν ηλεκτρικό ρεύμα. Επιπλέον οι αρχές έκλεισαν το λιμάνι του Μπουργκάς, ενώ ακυρώθηκαν αρκετές πτήσεις.


Πολύ έντονα προβλήματα έχουν δημιουργηθεί στα σύνορα Βουλγαρίας-Ρουμανίας όπου, λόγω της χιονοθύελλας οι αρχές έκλεισαν σημαντική γέφυρα στο Δούναβη .

Στη Ρουμανία, οι αρχές αναγκάστηκαν να αναθέσουν στο στρατό τη διάσωση εκατοντάδων ταξιδιωτών που παγιδεύτηκαν στο χιόνι, το οποίο έφτασε μέσα σε ένα 24ωρο το ένα μέτρο. Η αστυνομία και τα πληρώματα των ασθενοφόρων έχουν σώσει 1.300 ανθρώπους μέχρι στιγμής, αλλά 900 εξακολουθούν να βρίσκονται παγιδευμένοι στα αυτοκίνητα τους, δήλωσε εκπρόσωπος των υπηρεσιών αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων της Ρουμανίας. Οι αρχές απαγόρευσαν την κυκλοφορία στους δύο κύριους αυτοκινητοδρόμους της χώρας έως ότου βελτιωθεί ο καιρός.

Επίσης, ένα τρένο με 123 επιβάτες που εκτελούσε δρομολόγιο από περιοχή της Μαύρης Θάλασσας προς το Βουκουρέστι εκτροχιάστηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας, όταν έπεσε σε χιονοστιβάδα, χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν θάνατοι ή τραυματισμοί.

Επιπλέον τέσσερα λιμάνια της χώρας στη Μαύρη Θάλασσα, συμπεριλαμβανομένου αυτού στην Κωστάντζα, έκλεισαν σήμερα λόγω των σφοδρών ανέμων και της χιονοθύελλας. Σχεδόν 500 μικρές πόλεις, κυρίως στη νότια Ρουμανία, δεν έχουν ηλεκτρικό ρεύμα και περίπου 30 τοπικές και διεθνείς πτήσεις από το κύριο αεροδρόμιο του Βουκουρεστίου ματαιώθηκαν, ενώ άλλες είχαν καθυστέρηση έως και τριών ωρών, σύμφωνα με την κυβέρνηση.

Η κατάσταση είναι επίσης "πολύ σοβαρή" στη Σερβία, σύμφωνα με τον επικεφαλής των υπηρεσιών αντιμετώπισης έκτακτων καταστάσεων Πρέντραγκ Μάριτς. "Ορισμένες επιχειρήσεις διάσωσης πραγματοποιούνται αυτήν την ώρα και προσπαθούμε να φτάσουμε σε ανθρώπους που παραμένουν εγκλωβισμένοι στο χιόνι", προσέθεσε. "Υπάρχουν πολλά προβλήματα τώρα στη Σερβία, λόγω του χιονιού και των ισχυρών ανέμων".

Οι αναχωρήσεις λεωφορείων στη νότια και τη δυτική Σερβία ματαιώθηκαν, ενώ τα τρένα σημειώνουν καθυστερήσεις και τα σχολεία παρέμειναν κλειστά για δεύτερη ημέρα. Το χιόνι και οι ισχυροί άνεμοι έχουν προκαλέσει ζημιές στις γραμμές ηλεκτρικού ρεύματος σε διάφορες περιοχές στη δυτική και την κεντρική Σερβία, αφήνοντας χιλιάδες ανθρώπους χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, ανακοίνωσε παράλληλα η σερβική εταιρεία παροχής ηλεκτρικού ρεύματος EPS.

Την ίδια στιγμή στη Βοσνία μια σημαντική γραμμή παροχής ηλεκτρικού ρεύματος υπέστη βλάβη, προκαλώντας μπλακάουτ σε πολλές πόλεις και χωριά. Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Νέο 10σελιδο "σκίσιμο" των Ελλήνων από την Delia Velculescu

Posted: 27 Jan 2012 12:06 AM PST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Ένα δεκασέλιδο κείμενο γραμμένο στα Αγγλικά γεμάτο με νέα σκληρότερα μέτρα, τσεκούρι διαρκείας στις δαπάνες, απολύσεις, ιδιωτικοποιήσεις αλλά και αυξήσεις στις αντικειμενικές τιμές παρέδωσε χτες στους υπουργούς ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους.

Το κείμενο έχει συντάκτη την...

κυρία Delia Velculescu, η οποία ανήκει στο δυναμικό του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου. Επομένως, το κείμενο αυτό προέρχεται κατευθείαν από το ΔΝΤ και αποτελεί, όπως γράφει, το πρόπλασμα του δεύτερου Προγράμματος «σωτηρίας» της χώρας.

Όπως μάλιστα ξεκαθαρίζει στον πρόλογο, βάση για το νέο Πρόγραμμα θα είναι το πρώτο Μνημόνιο, και ειδικότερα η πέμπτη επικαιροποίησή του. «Οι στόχοι και οι στρατηγικές αναδιάρθωσης που καθορίζει, μαζί με τα μέτρα για την επίτευξή τους, αναμένεται να περάσουν και στο νέο πρόγραμμα», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Το δεκασέλιδο έγγραφο-φωτιά, που αποκαλύπτει το capital.gr, περιλαμβάνει κυρίως «προτεινόμενες βελτιώσεις» στο νέο πρόγραμμα: «δράσεις που πρέπει να γίνουν πριν ξεκινήσει το νέο πρόγραμμα και προσθήκες και τροποποιήσεις για να αντιμετωπιστούν ιδιαίτερες συνθήκες ή για να καθοριστούν καλύτερα οι πολιτικές».



Πρότερες δράσεις

Πλήρης εφαρμογής των μέτρων του Μεσοπρόθεσμου, δηλαδή φορολογία επιχειρήσεων, αύξηση αντικειμενικών τιμών κατά 25% με αναδρομική ισχύ από 1/1/2012, πλήρης υλοποίηση του νέου μισθολογίου,

Μέτρα για την επίτευξη του στόχου του ελλείμματος του 2012. Το ΔΝΤ προτείνει περικοπές στις αμυντικές δαπάνες και στην Υγεία αλλά και κλείσιμο οργανισμών. Τα μέτρα αυτά -σημειώνει- είναι ύψους 1% του ΑΕΠ. Τονίζει όμως ότι πρόκειται για μέτρα μείωσης δαπανών και όχι για νέα φορολογία.

Περικοπές στις επικουρικές συντάξεις και δημιουργία ενός και μόνο επικουρικού ταμείου.

Πλήρης εφαρμογή του κανόνα «μία πρόσληψη για κάθε πέντε αποχωρήσεις» από το Δημόσιο. Περιορισμός και στις εισαγωγές νέων υποψηφίων στις στρατιωτικές και αστυνομικές σχολές.



Νέα μέτρα – Τροποποιήσεις στο Πρόγραμμα



Τα κυριότερα νέα μέτρα και τροποποιήσεις που προτείνει το ΔΝΤ για το νέο Πρόγραμμα είναι -ανάμεσα σε άλλα- τα εξής:

Νέο Φορολογικό: Καθορισμός του χρονοδιαγράμματος

Μέτρα μείωσης δαπανών στο μέσο του έτους ώστε να κλείσουν οι τρύπες για το 2013-14.

Υλοποίηση προγράμματος για την μείωση του προσωπικού στο δημόσιο κατά 150.00 υπαλλήλους μέχρι το 2015.

Μεταφορά της εποπτείας του ΕΟΠΥΥ στο υπουργείο Υγείας και μεταφορά της εποπτείας όλων των κοινωνικών προγραμμάτων στο υπουργείο Εργασίας.

Μείωση στις δαπάνες για το φάρμακο με στόχο το 50% των φαρμάκων να είναι γενόσημα.

Κατάργηση φοροαπαλλαγών

Αντικατάσταση διευθυντών σε εφορίες που δεν πετυχαίνουν τους στόχους στα έσοδα.

Σύστημα προστασίας για όσους καταγγέλουν διεφθαρμένους εφοριακούς.

Αλλαγή του Πειθαρχικού Κώδικα ώστε να περιλαμβάνει τα αδικήματα ενεργητικής και παθητικής δωροδοκίας να καλύπτουν όλες τις περιπτώσεις δράσεων ή παραλείψεων από δημοσίους υπαλλήλους.

Μαζική εκκαθάριση των εκκρεμών υποθέσεων στα φορολογικά δικαστήρια μέχρι το Μάρτιο του 2013, με προτεραιότητα στις υποθέσεις άνω του 1 εκ. ευρω.

Δύο ή τρεις ιδιωτικοποιήσεις «μεγάλων εταιρειών» μέσα στο δεύτερο τρίμηνο του 2012.

Πλήρης απελευθέρωση των «κύριων επαγγελμάτων»: κατάργηση ελάχιστης αμοιβής απασχολούμενη δικηγόρου, ελευθερία στην δημιουργία δικηγορικών εταιρειών και ξένων θυγατρικών, κατάργηση των περιορισμών στην εθνικότητα, περιορισμός των πειθαρχικών ποινών του ΤΕΕ προς μηχανικούς που χρεώνουν «υπερβολικά χαμηλές» αμοιβές.
 
iefimerida.gr


Στις 4μμ το «τελευταίο αντίο» στο Θόδωρο Αγγελόπουλο

Posted: 27 Jan 2012 12:02 AM PST

Στις 4 το απόγευμα θα συγκεντρωθούν στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι αλλά και πλήθος κόσμου που τον γνώρισε και τον αγάπησε μέσα από τις ταινίες του, για να πουν το «τελευταίο αντίο» στον παγκοσμίου φήμης, Έλληνα σκηνοθέτη, Θόδωρο Αγγελόπουλο...




Ο γνωστός εκπρόσωπος της 7ης τέχνης τραυματίστηκε θανάσιμα σε τροχαίο στη διάρκεια των γυρισμάτων της τελευταίας του ταινίας, «Η άλλη θάλασσα».

Με από απόφαση του υπουργείου Πολιτισμού, εις ένδειξη αναγνώρισης της προσφοράς του μεγάλου σκηνοθέτη, η κηδεία θα τελεστεί δημοσία δαπάνη.





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tα μυστικά της σεξουάλας γυναίκας (Νο1)

Posted: 26 Jan 2012 10:30 PM PST

Μήπως η λίμπιντό σου έχει φτάσει στα τάρταρα και δεν ανεβαίνεις ούτε με γερανό;


Μήπως απορείς για το πώς μπορούν μερικές γυναίκες (βλέπε Μόνικα Μπελούτσι) να ξεχειλίζουν από σεξουαλικότητα, ακόμα και όταν πλένουν τα πιάτα;

Μήπως θα ήθελες με ένα κλικ να έχεις τον οργασμό στο τσεπάκι σου; Δεν έχεις παρά να εμπνευστείς από τα μυστικά των πιο σεξουαλικών γυναικών, και να γίνεις μία από αυτές!
1. Η σεξουάλα γυναίκα δεν ξεμένει από φαντασιώσεις:


οι πολύ αισθησιακές γυναίκες δεν περιμένουν να τους έρθει η σεξουαλική όρεξη σαν μάνα εξ ' ουρανού. Αντιθέτως, έχουν πάντα στο μυαλό τους ένα ερωτικό σενάριο ή φαντασίωση που θα τις κάνει να διεγερθούν. Ταυτόχρονα, γνωρίζουν πολύ καλά το πώς να χρησιμοποιούν όλες τους τις αισθήσεις για να ξυπνούν τη λίμπιντο τους.

Κάντο κι εσύ: ξόδεψε λίγο από τον προσωπικό σου χρόνο για να εξοικιωθείς με τις αισθήσεις σου και να μάθεις να ερεθίζεσαι πιο εύκολα, μέσω αυτών. Ψέκασε λίγο από το άρωμα του καλού επάνω σου και άρχισε ένα ερωτικό παιχνίδι με τον εαυτό σου. Φόρεσε ένα σατέν νυχτικό που θα αγκαλιάζει αισθησιακά το κορμί σου ή δοκίμασε λίγη σαμπάνια με φράουλες για να μπεις στο ερωτικό κλίμα, με ή χωρίς τον καλό σου δίπλα!

2. Για τη σεξουάλα γυναίκα, το κορμί της είναι ο ναός της:


μια γυναίκα, σωστή θεά του σεξ δεν χάνει χρόνο και δεν στρεσάρεται με την κυτταρίτιδα που μπορεί να έχει στα μπουτάκια της ή την πρησμένη της κοιλίτσα. Εκείνη γνωρίζει πολύ καλά πως το κορμί της είναι ένας ναός ηδονής με άπειρες αισθησιακές δυνατότητες. Όχι, μην φανταστείς ότι μια τέτοια γυναίκα υποφέρει από εγωπάθεια. Όμως, γνωρίζει πολύ καλά πως να εκμεταλλεύεται το κορμί της για τη δική της ευχαρίστηση πριν απ όλα.

Κάντο κι εσύ: ξεκίνα σήμερα κιόλας τα μοναχικά παιχνίδια στον καναπέ ή το κρεβάτι σου. Πάρε στα χέρια το οργασμικό σου πεπρωμένο και μάθε από πρώτο χέρι, ποιες είναι οι κινήσεις που μπορούν να σε ξετρελάνουν (εσένα και την κλειτορίδα σου).

3. Η σεξουάλα γυναίκα, γνωρίζει τη δύναμη της στο κρεβάτι:


το πιο ζόρικο σημείο σε ό,τι έχει να κάνει με τη σεξουαλική αυτοπεποίθηση που διαθέτεις, είναι το να ξέρεις ποιά είσαι. Στην αρχή της σεξουαλικής σου ζωής, μπορεί να είσαι λίγο ατσούμπαλη, σαν ένα μπουμπούκι που πρέπει να περάσει λίγος καιρός για να ανθίσεις. Για παράδειγμα την πρώτη φορά που θα κάνεις στριπτίζ για τον καλό σου, μπορεί να μπερδευτείς στο στριγκάκι σου και να πέσεις. Το γεγονός αυτό δεν πρέπει να σε πτοήσει και να μην το επιχειρήσεις ξανά. Όπως και να έχει, η φάση "φάτε μάτια ψάρια", θα τον ανάψει έτσι κι αλλιώς (είτε πέσεις, είτε όχι). Το βασικό είναι να γνωρίζεις πόσο ερωτική είσαι (ακόμα και να μην είσαι εξ' αρχής) και φυσικά να το περνάς και στους συντρόφους σου!

Κάντο κι εσύ: ξεκίνα με ένα αισθησιακό στριπτίζ, προτού περάσετε στο κυρίως πιάτο. Έπειτα, πάρε τον έλεγχο του παιχνιδιού στα χέρια σου, με στάσεις υποταγής και πρόσεξε να είσαι τόσο σίγουρη για τον εαυτό σου (ακόμα κι αν μέσα σου, τρέμεις σαν το ψάρι).
4. Η σεξουάλα γυναίκα δεν χορταίνει να μιλάει στο κρεβάτι:


η πιο αισθησιακές γυναίκες ξέρουν πολύ καλά ότι ένα βογγητό και μερικά επιφωνήματα, δεν είναι αρκετά για να καταλάβει ο παρτενέρ της, το πόσο απολαμβάνει το σεξ μαζί του. Οι πιο σεξουαλικές γυναίκες, δεν διστάζουν να εκφράσουν και με λόγια (εκτός από επιφωνήματα) το τι τους αρέσει στο σεξ. Όσο πιο λεπτομερής είναι η σεξοπεριγραφές σου, τόσο θα ανάβουν τα αίματα στο σεξ.

Κάντο κι εσύ: για να πάρεις θάρρος και να μιλάς πιο ελεύθερα και κατά τη διάρκεια της επαφής, ζήτα από τον παρτενέρ σου να κάνει το ίδιο.


5. Η σεξουάλα γυναίκα έχει ως καλύτερο φίλο τον οργασμό της:


Οι γυναίκες που έχουν αστείρευτη σεξουαλική ενέργεια δεν κάνουν προσευχή για να έρθουν σε οργασμό. Ο οργασμός αποτελεί μόνιμο επισκέπτη των σεξογυναικών και φυσικά δεν πιστεύουν ότι τον αξίζουν απόλυτα.

Κάντο κι εσύ: όπως και τα αρσενικά δεν νοούν να κάνουν σεξ χωρίς να ολοκληρώσουν, έτσι κι εσύ, θα πέφτεις στο πεδίο της μάχης, μέχρι να δεις χαρά στο κρεβάτι σου. Μην παραδίνεσαι αμαχητί, αλλά ζήτα και από τον σύντροφό σου να ικανοποιήσει μέχρι τέλους.

Από την Κ. Π

πηγή




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι συγκρούσεις της Formula-1 για το 2011 σ' ένα βίντεο!

Posted: 26 Jan 2012 11:07 AM PST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Οι συγκρούσεις στους αγώνες ταχύτητας είναι μέσα στο πρόγραμμα και μάλιστα πολλοί τις θεωρούν μέρος του θεάματος αυτών των αγώνων. Μερικές συγκρούσεις είναι τόσο τρομακτικές που απορείς πως ο οδηγός βγαίνει όρθιος. Εμείς θα συμφωνήσουμε πως υπάρχουν θεαματικές συγκρούσεις αρκεί να μην υπάρχουν τραυματισμοί. Ας τις δούμε...




ΒΙΝΤΕΟ: Η Ρωσίδα βουλευτής, Maria Kozhevnikova, φωτογραφίζεται για το Playboy!

Posted: 26 Jan 2012 11:04 AM PST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Η Ρωσίδα βουλευτής Maria Kozhenikova πριν κάνει καριέρα ως πολιτικός ήταν μοντέλο. Κι ως μοντέλο είχε τα απαραίτητα προσόντα για μία καυτή φωτογράφηση για το Playboy. Απολαύστε το βίντεο που γυρίστηκε κατά την αισθησιακή φωτογράφηση, της πολιτικού πλέον, Maria Kozhenikova...


Πριν το βίντεο ας δούμε πρώτα μερικές φωτογραφίες, για να καταλάβουμε τι εστί kozhenikova




Δοκιμάστε ένα μαγικό που θα σας κάνει να... ψάχνεστε...

Posted: 26 Jan 2012 10:52 AM PST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Οι οδηγίες είναι απλές: Επιλέξτε ένα χαρτί της τράπουλας από αυτά που βλέπετε στη φωτογραφία. Μην κάνετε κλικ επάνω του. Απλά απομνημονεύστε το. Ανοίξτε την ανάρτηση, θα εμφανιστεί το πρόσωπο μίας κοπέλας. Κοιτάξτε τη στα μάτια για 5 δευτερόλεπτα. Συνεχίστε πιο κάτω στην ανάρτηση και το φύλλο της τράπουλας που επιλέξατε θα έχει εξαφανιστεί...





















πηγη

ΒΙΝΤΕΟ:Παρακινδυνευμένες προσγειώσεις με ευτυχή κατάληξη

Posted: 26 Jan 2012 10:45 AM PST

Οι προσγειώσεις των αεροπλάνων, που θα παρακολουθήσετε στο βίντεο, πραγματοποιήθηκαν στις 5/1/12 στο αεροδρόμιο του Dusseldorf της Γερμανίας. Ο άνεμος που πνέει στην περιοχή είναι ισχυρός και τα αεροπλάνα μπαίνουν στον διάδρομο προσγείωσης με πολύ περίεργη γωνία...
Παρόλη τη δυσκολία όμως προσγειώνονται με ασφάλεια. Δείτε το βίντεο που ήδη μετράει εκατομμύρια προβολές στο YouTube...




πηγη



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Το βίντεο που σαρώνει!

Posted: 26 Jan 2012 10:42 AM PST

Η 8χρονη Αυστραλέζα τραγουδάει σε ρυθμούς Heavy-Metal για τον σκύλο της και τα ψαράκια της το τραγούδι «My First Hardcore Song»!


Το τραγούδι, διάρκειας ούτε 1 λεπτού, κατάφερε να σκαρφαλώσει και στην κορυφή του itunes!! Και όλα αυτά μέσα σε μόλις 4 μέρες.
Όπως είπε η μητέρα, που δέχεται επικρίσεις από παιδοψυχολόγους που διαφωνούν με την έκθεση των παιδιών στη δημοσιότητα, τα χρήματα που θα κερδίσουν θα πάνε σε λογαριασμό της μικρής. Δείτε το:



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Xese μέσα... (Video)

Posted: 26 Jan 2012 10:38 AM PST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Είναι να μην σου τύχει. Η κυρία της φωτογραφίας πρέπει να έφτασε στο "αμήν" για να προβεί σ' αυτή την... αηδιαστική πράξη! Τι έκανε; Έφτασε στο "απροχώρητο", βρήκε διάδρομο "ελεύθερο", κατέβασε το παντελόνι, και...(για να σας βοηθήσω... δεν κατούρησε...). Η συνέχεια στο ξεκαρδιστικό και συνάμα αηδιαστικό βίντεο...




Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω παγετού

Posted: 26 Jan 2012 10:35 AM PST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Διαβάστε παρακάτω τον ανανεωμένο πίνακα της Τροχαίας, σχετικά με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο οδικό δίκτυο λόγω παγετού, αλλά και πού κρίνεται απαραίτητη η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

A΄ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΛΟΓΩ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΩΝ – ΠΑΓΕΤΩΝ – ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΕΩΝ


Γ.Α.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ

Στην ανώνυμη οδό, από τέρμα της Λ. Εθνικής Αντιστάσεως στην Καισαριανή (θέση Καλοπούλα), προς κορυφή Όρους Υμηττού.

Γ. Α. Δ. ANATOΛIKHΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ

Α.Δ. ΡΟΔΟΠΗΣ

Λόγω αυξημένης στάθμης του νερού, διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στη διάβαση του ποταμού Λισσού, στις περιοχές Αγ. Μαρίνας Ιμέρου, Ποντικόρεμα, Αρριάνα, Φιλύρα, Ιασίου, Εβρένου, Αετοκορυφής, Διώνης, Λοφαρίου, Στρύμης, Σκαλώματος και Δοκού.

----------------------------------------------------------------------------------------------
B΄ ΧΡΗΣΗ ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΩΝ ΑΛΥΣΙΔΩΝ ΛΟΓΩ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΩΝ – ΠΑΓΕΤΩΝ


Γ. Α. Δ. ANATOΛIKHΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ

Α. Δ. Καβάλας

Επαρχιακό ορεινό δίκτυο Σκοπού – Κεχροκάμπου – Λεκάνης – Πλαταμώνα - Δυσβάτου.

Α. Δ. Ροδόπης

Επ. Δίκτυο από Κ. Δροσίνη προς Οργάνη, Άνω Βύρσινη, Δράνα Κάρδαμο - Κύμη και από 15ο χλμ. Επ. Οδού Ν. Σάντα – Κέχρου.

Γ. Α. Δ. ΠΕΡΙΦ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Α.Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Επ. Ο. Φλώρινας – Καστοριάς, από 18ο έως 30ο χλμ. (μέσω Βιτσίου).

Ε. Ο. Φλώρινας – Καστοριάς από 6ο έως 30 χλμ. (μέσω Βίγλας).

Α.Δ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Επ. Ο. Καστοριάς – Φλώρινας από 18ο έως το 28ο χλμ (μέσω Βιτσίου).

Επ. Ο. Καστοριάς – Ιωαννίνων από 30ο έως 50ο χλμ (μέσω Νεστορίου).

Γ. Α. Δ. ΠΕΡΙΦ. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Α.Δ. ΠΕΛΛΑΣ

Επ. Ο. Άρννισας – Π. Αγ. Αθανασίου, από 8ο χλμ.

Α. Δ. ΚΙΛΚΙΣ

Επ. Ο. Καστανερής - Λιβαδίων, Δήμου Παιονίας, από 3ο χλμ.

Α.Δ. ΣΕΡΡΩΝ

Επ. Ο. Σερρών – Λαϊλιά, από 22ο χλμ.

Επ. Ο. Σερρών – Άνω Βρόντου, από 15ο χλμ.

Επ. Ο. Σερρών – Αγκίστρου, από 45ο χλμ.

Γ. Α. Δ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΣΟΥ

Α.Δ. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Ε.Ο. Γκούρας – Δερβενίου, από 4ο έως 17ο χλμ.

Επ. Ο Γκούρας – Λυκουριάς, από 10ο έως 18,5ο χλμ.

Επ. Ο Γκούρας – Κιάτου, από 5ο έως 20ο χλμ.

Γ. Α. Δ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

Α.Δ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Π .Ε .Ο. Ιωαννίνων – Κοζάνης, από 81η έως 104η χ/θ.

Επαρχιακό δίκτυο του Δ.Δ Πυρσόγιαννης, Δήμου Κόνιτσας.

Πίστα Formula 1 στον Πειραιά;

Posted: 26 Jan 2012 10:32 AM PST

Η πρόταση του δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας για τη δημιουργία πίστας αγώνων Formula 1 στην πρώην βιομηχανική περιοχή των Λιπασμάτων, συζητήθηκε σε συνάντηση του δημάρχου της πόλης Λουκά Τζανή, με τον πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΛΠ ΑΕ Γιώργο Ανωμερίτη.


Κατά τη διάρκεια της συνάντησης
που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο Κερατσινίου, παρουσιάστηκε αναλυτικά το σχέδιο κατασκευής της πίστας από τον αρχιτέκτονα Θανάση Παπαθεοδώρου, που εμπνεύστηκε την πρόταση, ενώ σ' αυτήν επαναβεβαιώθηκε η σύμφωνη γνώμη του ΟΛΠ για την άμεση προώθησή της προς τα συναρμόδια υπουργεία, τη FIA και τους συνιδιοκτήτες της πρώην βιομηχανικής περιοχής των Λιπασμάτων.

«Μια ενδεχόμενη κατασκευή πίστας Formula 1 δεν αφορά μόνο τη Δραπετσώνα και το Κερατσίνι, είναι μια πρόταση που αφορά όλη την ευρύτερη περιοχή του Πειραιά» δήλωσε ο δήμαρχος Λουκάς Τζανής, λέγοντας ότι το σχέδιο είναι βιώσιμο οικονομικά. Τόνισε, ότι περίπου 250 στρέμματα θα γίνουν πράσινο, ενώ θα ανοίξουν περίπου 3.500 θέσεις εργασίας.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΟΛΠ ΑΕ Γιώργος Ανωμερίτης δήλωσε, ότι το σχέδιο της Formula 1 είναι μια εξαιρετική πρόταση που δίνει μια τελείως διαφορετική διάσταση στην υπόθεση ανάπλαση. Χαρακτήρισε πρόκληση τη συγκεκριμένη επενδυτική πρόταση και πρότεινε να φτιαχτεί άμεσα μια εταιρεία ειδικού σκοπού, ώστε να προχωρήσει το θέμα.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τα συσσίτια, ένα δάκρυ και δύο καρβέλια ψωμί...

Posted: 27 Jan 2012 12:35 PM PST

Σοκ προκαλούν οι εικόνες από το κέντρο της Αθήνας, καθώς πολλοί συμπολίτες μας στρέφονται πλέον στα συσσίτια και τις διανομές τροφίμων προκειμένου να εξασφαλίσουν βασικά αγαθά...

Τα ρεπορτάζ κάνουν μάλιστα λόγο για συνωστισμό στη σημερινή διανομή τροφίμων από αγρότες στην πλατεία Συντάγματος (φώτο).

Το γύρο του διαδικτύου και των social media κάνει τις τελευταίες ώρες και μια συγκλονιστική φωτογραφία ενός ηλικιωμένου ανθρώπου, ο οποίος σκουπίζει ένα δάκρυ από τα μάτια μου και κρατά σφιχτά δυο καρβέλια ψωμί στα χέρια του...

Όπως πολύ σωστά επισήμανε φίλη του Mediagate.gr στο Facebook, η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι παλαιότερη και δεν προέρχεται από τα πρόσφατα γεγονότα στην Αθήνα.

Ωστόσο νομίζουμε ότι η εν λόγω φωτογραφία αποτυπώνει με τον πλέον συγκινητικό τρόπο την ζοφερή σημερινή πραγματικότητα εκατοντάδων συμπολιτών μας, που κατάντησαν επαίτες για λίγο ψωμί...

Ποιος Τσακ Νόρις; «Λεφτά υπάρχουν! Ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης ξέρει πού είναι»

Posted: 27 Jan 2012 12:35 PM PST

Η κυνική και ανεύθυνη ομολογία στην οποία προέβη ο υπουργός Ανάπτυξης κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο οποίος παραδέχθηκε ότι «δεν διάβασε το μνημόνιο», προκάλεσε «σεισμό» στο Twitter!

Από ότι φαίνεται όμως δεν ήταν το μοναδικό... κατόρθωμα! Διότι εδώ και λίγες ώρες οι χρήστες του διαδικτύου έχουν βαλθεί να ξεπεράσει και τον Τσακ Νόρις!

Τα γνωστά "facts" προσαρμόστηκαν στην ατάκα Χρυσοχοΐδη και το mediagate.gr συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει τα πιο αστεία:

Ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης δεν χρειάστηκε να διαβάσει το Μνημόνιο, γιατί εκείνος το έγραψε.

Ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης δεν διαβάζει Μνημόνια. Τα Μνημόνια διαβάζουν Μιχάλη Χρυσοχοίδη.

Ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης δεν διαβάζει Μνημόνια. Απλά τα κοιτάει από πάνω ως κάτω για να πάρει τις πληροφορίες που θέλει.

Ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης είχε διαβάσει το Μνημόνιο πριν συνταχθεί.

Ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης δεν πηγαίνει στην εκλογική του περιφέρεια στην Ημαθία. Πάει η Ημαθία σε εκείνον.

Ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης δεν χρειάστηκε να διαβάσει το Μνημόνιο, γιατί μπορεί με το βλέμμα του να μηδενίσει το χρέος της Ελλάδας. Και με κλειστά μάτια.

Η εγκληματικότητα σβήστηκε από το λεξικό όταν ανέλαβε Υπουργείο ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης .

Ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης δεν εξάρθρωσε μόνο τη 17 Νοέμβρη, αλλά και τις υπόλοιπες 364 μέρες του χρόνου.

Λεφτά υπάρχουν! Ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης ξέρει πού είναι.

Ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης μπορεί να κάνει οικουμενική κυβέρνηση μόνος του.

Ο Μιχάλης Χρυσοχοίδηςδεν χρειάζεται να πάρει δάνειο από το ΔΝΤ. Ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης μπορεί να δώσει δάνειο στο ΔΝΤ.

Μπορεί ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης να μη διάβασε το Μνημόνιο, εμείς είμαστε όμως που θα πάμε αδιάβαστοι.

Αγόρι έχει την ικανότητά να βλέπει κανονικότατα σε απόλυτο σκοτάδι, με μάτια που λάμπουν στο σκοτάδι

Posted: 27 Jan 2012 12:35 PM PST

Αγόρι έχει την ικανότητά να βλέπει κανονικότατα σε απόλυτο σκοτάδι, με μάτια που λάμπουν στο σκοτάδι. (VIDEO)Οι γιατροί έχουν μελετήσει την καταπληκτική όραση του Nong Youhui από τότε που ο πατέρας του τον πήγε στο νοσοκομείο στο Dahua,στην νότια Κίνα,επειδή ανησυχούσε για τα έντονα γαλανά μάτια του.
Ο μπαμπάς Ling δήλωσε: «Μου είπαν ότι όσο μεγαλώνει τα μάτια του θα σταματήσουν να λαμπηρίζουν και θα αρχίσουν να γίνονται μαύρα, όπως στους περισσότερους Κινέζους, αλλά ποτέ δεν έγινε αυτό.»
Ιατρικές εξετάσεις που πραγματοποιούνται στο απόλυτο σκοτάδι δείχνουν τον Youhui να μπορεί να διαβάσει τέλεια χωρίς φως και βλέπει τόσο καθαρά όσο οι περισσότεροι άνθρωποι βλέπουν κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Θα μπορούσε ο Nong Youhui να είναι ένα υβριδιό ή ένα Starchild; Μια νέα αναπτυσσόμενη γενιά απο προικισμένα παιδιά ξεφυτρώνουν σε όλον τον πλανήτη μας,λες και το ανθρώπινο είδος εξελίσσεται, ή ενδεχομένως, Εξωγήινη επισκέπτες μας βοήθησαν στην σταδιακή βελτίωση του DNA μας;
Όπως πάντα εσείς αποφασίζετε.

Φρικιαστικές ιστορίες Κανιβαλισμού!

Posted: 27 Jan 2012 12:35 PM PST

Φρικιαστικές ιστορίες ΚανιβαλισμούΑπό το πάρτι των Ντόνερ μέχρι τους ''επιζήσαντες'' παρουσιάζουμε τις πιο απίθανες ιστορίες κανιβαλισμού.

Το άρθρο είναι ακατάλληλο, λόγω περιεχομένου..

Το πάρτι των Ντόνερ

Οι Ντόνερ, μια ομάδα 87 αμερικάνων, ξεκίνησε το Μάιο του 1846 από το Ιλινόις για να μεταναστεύσει στην Καλιφόρνια. Κοντά στο τέλος του ταξιδιού, το Δεκέμβριο του ίδιου χρόνου, καθηλώθηκαν από τη βαρυχειμωνιά και τη σφοδρή χιονόπτωση κατασκηνώνοντας σε μια περιοχή της Σιέρα Νεβάδα που πλέον ονομάζεται το Πέρασμα των Ντόνερ.

Καθώς τελείωναν οι προμήθειες, μια ομάδα 15 ανθρώπων προσπάθησε να περάσει τα βουνά χωρίς επιτυχία. Μια χιονοθύελλα σκότωσε συνολικά εφτά από αυτούς και οι επιζήσαντες κατέφυγαν στον κανιβαλισμό για να επιζήσουν. Αλλά και τα πράγματα στην κατασκήνωση δεν εξελίχθηκαν καλύτερα: Η πρώτη ομάδα διάσωσης των αποκλεισμένων κατάφερε να απομακρύνει μόνο 21 άτομα. Οι υπόλοιποι παρέμειναν και όταν έφτασε η δεύτερη ομάδα υπήρχαν 31 ζωντανοί οι οποίοι επέζησαν τρώγοντας τους υπόλοιπους.

Η σφαγή του Μπόιντ

Το 1809 ο γιος ενός αρχηγού των Μαόρι της Νέας Ζηλανδίας επιβιβάστηκε στο πλοίο Μπόιντ που έκανε το ταξίδι από το Σύδνεϋ Κόουβ στο Γουανγκαρόα της Χερσονήσου του Νόρθλαντ της Αυστραλίας. Αντί εισιτηρίου υποσχέθηκε ότι θα δουλέψει στο πλοίο κάτι που αργότερα αρνήθηκε με αποτέλεσμα να τον μαστιγώσουν.

Τρεις μέρες μετά, η φυλή των Μαόρι πήρε την εκδίκηση της σφαγιάζοντας το πλήρωμα και κανιβαλίζοντας τα πτώματα τους.

Άλφερντ Πάκερ

Το Νοέμβριο του 1873 μια ομάδα 20 μεταναστών έκανε το ταξίδι στο Νότο, από το Πρόβο της Γιούτα στο Μπέκερμπριτζ του Κολοράντο, προς αναζήτηση χρυσού. Παρά τις οδηγίες του ινδιάνου αρχηγού Ουρέι στο Μοντρόζ του Κολοράντο να μη συνεχίσουν και να παραμείνουν μέχρι την άνοιξη, ο Άλφερντ Πάκερ και πέντε ακόμα συνέχισαν, χάθηκαν και τελικά αποκλείστηκαν στα Βραχώδη Όρη.

Τελικά από την ομάδα των έξι ο μόνος επιζήσας ήταν ο Πάκερ που συνελήφθη για πολλαπλή ανθρωποκτονία. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, όταν μια μέρα γύρισε από κυνήγι, ο Σάνον Μπελ, ένας από τους υπόλοιπους, έψηνε στη φωτιά ανθρώπινο κρέας και οι υπόλοιποι ήταν κατακρεουργημένοι. Όταν ο Μπελ του επιτέθηκε τον πυροβόλησε και τον σκότωσε. Ωστόσο, δεν έπεισε κανένα και καταδικάστηκε από έναν δημοκρατικό δικαστή σε θάνατο για την δολοφονία και των υπόλοιπων πέντε. Διέφυγε, συνελήφθη ξανά και τελικά καταδικάστηκε σε 40 χρόνια φυλάκισης.

Βασισμένη σε σύγχρονη τεχνολογία, μια πρόσφατη έρευνα έδειξε ότι οι αρχικοί ισχυρισμοί του Πάκερ ήταν μάλλον ορθοί: Ο Σάνον Μπελ είχε όντως ένα τραύμα από πιστόλι Κολτ που είχε βρεθεί στην περιοχή και άνηκε στον Πάκερ. Τα υπόλοιπα πτώματα είχαν σφαγιαστεί με τσεκούρι. Ωστόσο, από τα αρχεία της δίκης αποδεικνύεται ότι ο Πάκερ ομολόγησε ότι είχε πάρει ένα δυο μεζεδάκια από την «ψησταριά» του Μπελ.

Ο λυκάνθρωπος της Γουιστέρια

Η ζωή του Αλμπερτ Φις θα μπορούσε να είναι σενάριο από ταινία τρόμου. Στις 16 Ιανουαρίου 1936 εκτελέστηκε για το φόνο και τον κανιβαλισμό της 10χρονης Γκρέις Μπαντ, ενώ θεωρείται ότι μπορεί να ευθύνεται για το φόνο και τη σεξουαλική κακοποίηση πέντε παιδιών ακόμα. Δύο χρόνια πριν την εκτέλεση του απέστειλε ένα γράμμα στη μητέρα της Γκρεις περιγράφοντας το μαρτύριο που έζησε στα χέρια του.

Ακόμα χειρότερα μαρτύρια έζησε ένα άλλο παιδί, ο Μπίλι Γκάφνι. Κατά τη διάρκεια της φυλάκισης του Φις, η μητέρα του Γκάφνι τον επισκέφτηκε για να μάθει λεπτομέρειες για τις συνθήκες θανάτου του γιου της. Η περιγραφή του Φις που έγινε με χειρόγραφη ομολογία έμοιαζε με εγχειρίδιο βασανισμού και βιβλίο συνταγών μαζί!

Το φαλαινοθηρικό Έσσεξ

Το 1819 μια φάλαινα διεμβόλισε το πλοίο Έσσεξ. Το πλοίο βούλιαξε και 21 ναυτικοί βρέθηκαν στο μικρό νησί του Χέντερσον παλεύοντας για την επιβίωση τους. Αφού εξάντλησαν τη βλάστηση και την πανίδα του νησιού μπήκαν στις σωσίβιες λέμβους για να αναζητήσουν βοήθεια ή τροφή αλλού. Δε βρήκαν τίποτα και τελικά γύρισαν πίσω όπου για ένα διάστημα κανιβάλιζαν τα πτώματα άλλων ναυαγών. Σε μια επίδειξη αλληλεγγύης και πολιτισμού αποφασίστηκε ότι κάποιος θα πρέπει να γίνει θυσία για τους υπόλοιπους. Η απόφαση πάρθηκε στην τύχη όπως και το ποιος θα σκοτώσει το θύμα. Έτσι ο Τσαρλς Ράμσντελ κανιβάλισε τον Όουεν Κόφιν. Ήταν ο καλύτερος του φίλος.

Τελικά ένα άλλο φαλαινοθηρικό τους εντόπισε και τους έσωσε. Μέχρι τότε επτά ακόμα ναυτικοί είχαν φαγωθεί.

Οι επιζήσαντες

Η ιστορία της ομάδας ράγκμπι του Κολλεγίου Στέλλα Μάρις της Ουρουγουάης είναι η πιο γνωστή περίπτωση κανιβαλισμού νεκρών και δραματοποιήθηκε στην ταινία του 1993 Alive. Τo αεροπλάνο που τους μετέφερε στη Χιλή για έναν αγώνα συνετρίβη σε μια πλαγιά των Άνδεων μετά από λάθος των πιλότων.

Σαν από θαύμα 27 επέζησαν του ατυχήματος για να βρεθούν αποκλεισμένοι με ελάχιστα τρόφιμα. Μια εβδομάδα περίπου μετά η εξάντληση έκανε τους ανάγκασε να φάνε τα πτώματα των νεκρών προκειμένου να επιβιώσουν.

Και τελικά αυτό τους έσωσε: Δύο από τους επιζήσαντες, ο Νάντο Παράντο και ο Ρομπέρτο Κανέσσα ξεκίνησαν μια 12ήμερη πορεία μέσα στα χιονισμένα όρη για να καταφέρουν τελικά να βρουν βοήθεια και να διασώσουν τους υπόλοιπους.

Ξύλο, σκισμένα λάστιχα και μπόλικος έρωτας σε χωριό

Posted: 27 Jan 2012 12:35 PM PST

Ξύλο, σκισμένα λάστιχα και μπόλικος έρωτας σε χωριόΓια τα μάτια ενός 45χρονου γόη και ξύλο έφαγε, και τις έσκισαν τα λάστιχα και δεν μιλιέται με την καλύτερη της φίλη.

Από αχώριστες φίλες, την τελευταία εβδομάδα έχουν γίνει δύο ξένες και μάλιστα ήρθαν και στα χέρια. Ο λόγος για δύο 33χρονες που μαγεύτηκαν από 45χρονο Ζεν Πρεμιέ της περιοχής. Ο γόης ήρθε στην ζωή τους πριν από ένα μήνα και ο έρωτας κεραυνοβόλος και για τις δύο πρωταγωνίστριες.

Η ξανθιά βέβαια πρόλαβε και πρώτη δήλωσε πως ενδιαφέρεται, ωστόσο η μαυρομάλλα ήταν αυτή που έκανε την κίνηση. Κατάφερε να τον βρει και να του ανοίξει την καρδιά της. Και βέβαια στην μικρή αυτή κοινωνία, τίποτα δεν κρύβεται.

Έτσι έφτασε στα αυτιά της ξανθιάς και αντέδρασε, σκίζοντας της τα λάστιχα! Η κόντρα τους δεν σταμάτησε εδώ αλλά συνεχίστηκε και σε κεντρικό σημείο όπου η μία ήρθε πρόσωπο με την άλλη και άρχισε το ξεμάλλιασμα. Και σαν να μην έφτανε μόνο αυτό, ξεκίνησαν και τα «γαλλικά» τους με αποτέλεσμα στο χωριό να είναι το πρώτο θέμα συζήτησης.

Πουλά γαλάζια και πράσινα αυγά!

Posted: 27 Jan 2012 12:35 PM PST

Πουλά γαλάζια και πράσινα αυγά! Μπορεί να μη έχει τις κότες με τα χρυσά αβγά, οι κότες του όμως δεν γεννούν τα αβγά που όλοι γνωρίζουν, αλλά κάνουν αβγά χρώματος γαλάζιου.

Ο λόγος για τον κάτοικο Παραδημής Ιωάννη Γοδοσίδη, ο οποίος «ειδικεύεται» στην εκτροφή πτηνών, που γεννούν χρωματιστά αβγά, αφού, όπως παραδέχεται, «πράσινα αβγά είχα από καιρό, το νομό όλο εγώ τον έχω γεμίσει με πράσινα αυγά.

Παρκόμετρα και για τις…πόρνες!

Posted: 27 Jan 2012 12:35 PM PST

Παρκόμετρα και για τις...πόρνες!Τι κοινό έχει μία πόρνη με ένα αυτοκίνητο; Μα φυσικά το παρκόμετρο!

Η Βόνη, η πρώην πρωτεύουσα της δυτικής Γερμανίας, αποφάσισε να επεκτείνει τα παρκόμετρα της στο πλαίσιο ενός δημοτικού τέλους για την πορνεία, ένα μέτρο που σύμφωνα με το tromaktiko.gr, απέφερε έσοδα 250.000 ευρώ το 2011 στα ταμεία της. Τα μηχανήματα αυτά έκδοσης εισιτηρίων που μοιάζουν με τα αντίστοιχα που χρησιμοποιούν συνήθως οι οδηγοί αυτοκινήτων, είχαν εγκατασταθεί στις αρχές του 2011.

Η πόλη είχε αιτιολογήσει την τοποθέτησή τους με το επιχείρημα ότι οι πόρνες στα πεζοδρόμια είναι πιο δύσκολο να φορολογηθούν σε σχέση με τις συναδέλφους τους στους οίκους ανοχής. Οι γυναίκες αυτές της Βόνης πρέπει να πληρώνουν έξι ευρώ το νυχτοκάματο, ανεξάρτητα από τον αριθμό των πελατών τους. Το εισιτήριο ισχύει από τις 20:00 έως τις 06:00 το πρωί της επόμενης ημέρας.

Σε περίπτωση φοροδιαφυγής, λαμβάνουν προειδοποίηση και μετά υποχρεούνται να πληρώσουν πρόστιμο. Τα έσοδα από τον εν λόγω φόρο είναι «σταγόνα στον ωκεανό» του προϋπολογισμού της πόλης, ο οποίος ανέρχεται σε 1,2 δισεκατομμύρια ευρώ για το 2011 και το 2012. Οι δημοτικές αρχές εκτιμούν ότι 200 γυναίκες του πεζοδρομίου εργάζονται περιστασιακά στη Βόνη, ενώ κατά μέσο 20 δουλεύουν σε σταθερή βάση. Η πορνεία θεωρείται νόμιμη δραστηριότητα στη Γερμανία.

Έδωσε το κορμί της στους άπορους!

Posted: 27 Jan 2012 12:35 PM PST

Έδωσε το κορμί της στους άπορους!Ονομάζεται Γε Χαιγαν και έγινε γνωστή σε όλο τον κόσμο από την γυμνή φωτογράφιση της δίπλα στον καλλιτέχνη Αι Γουέι-Γουέι.

Αυτές τις μέρες έχει γίνει «κόκκινο πανί» για τις αρχές της Κίνας αφού πρόσφερε για ένα 24ωρο τις ερωτικές της υπηρεσίες δωρεάν, σε φτωχούς, μετανάστες και εργάτες.

Ο σκοπός της ήταν να καταγγείλει την σκληρότητα της βιομηχανίας του σεξ αλλά και να φωτίσει την απελπισία και τη μοναξιά των ανδρών που την επισκέφτηκαν για εκτόνωση της κοινωνικής πίεσης. «Έστω και για λίγη ώρα τους αντιμετώπισα σαν βασιλιάδες…» εξομολογήθηκε στο μπλογκ της. Η Γε Χαιγαν είναι μπλόγκερ, φεμινίστρια και ακτιβίστρια για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Έγινε Αλεξανδράτου!!!

Posted: 27 Jan 2012 12:35 PM PST

Έγινε ΑλεξανδράτουΜια 14χρονη μαθήτρια στην Πελοπόννησο γύρισε βίντεο, έχοντας ως πρότυπό της τη Τζούλια Αλεξανδράτου. Το βίντεο έκανε το γύρο του σχολείου. Απίστευτη δήλωση από τη μητέρα της που δεν βρήκε κάτι περίεργο στις πράξεις της.

Η προβολή του ροζ dvd της Τζούλιας Αλεξανδράτου την έχει μετατρέψει δυστυχώς σε πρότυπο για αρκετά νεαρά κορίτσια.

Αυτό μαρτυρά και πρόσφατο περιστατικό όπου μια μαθήτρια σύμφωνα με το tromaktiko.gr, έχει τραβήξει με το κινητό της βίντεο της ίδιας, στο οποίο εμφανίζεται σε γυμνές και ιδιαίτερα προκλητικές πόζες.

Η δράση της μικρής επίδοξης Τζούλιας Αλεξανδράτου είναι κοινό μυστικό σε μαθητές αλλά και καθηγητές, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες εφημερίδας η μητέρα της κοπέλας, η οποία κλήθηκε από το συμβούλιο καθηγητών, ανέφερε ότι το βρίσκει φυσιολογικό και ότι απλά η κόρη της έχει ταλέντο και μιμείται τη Τζούλια Αλεξανδράτου.

Συνελήφθη πασίγνωστος σκηνοθέτης για «ψάρεμα» ανηλίκων μέσω Facebook!

Posted: 27 Jan 2012 12:35 PM PST

Συνελήφθη πασίγνωστος σκηνοθέτης για "ψάρεμα" ανηλίκων μέσω Facebook!Σαν βόμβα έσκασε η είδηση της σύλληψης πασίγνωστου σκηνοθέτη, ο οποίος κατηγορείται πως «ψάρευε» ανήλικους μέσω Facebook!

Όλα ξεκίνησαν όταν η εισαγγελέας που εποπτεύει στο ίδρυμα για ορφανά παιδιά στο Λεκανοπέδιο Αττικής, αντελήφθη πως κάτι δεν πάει καλά με κάποια από αυτά, μιας και τα «έπιασε» να έχουν περίεργες συνομιλίες στο Facebook με ένα άγνωστο άτομο.

Αμέσως, ειδοποίησε την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, η οποία και ξεκίνησε έρευνες για το περιστατικό.

Οι αστυνομικοί, δημιούργησαν ένα προφίλ-παγίδα στο Facebook, μέσω του οποίου άρχισαν να συνομιλούν με τον σκηνοθέτη, εμφανιζόμενοι ως ανήλικοι από το εν λόγω ίδρυμα.

Ο ίδιος «τσίμπησε» το δόλωμα και άρχισε να υπόσχεται στο ανήλικο αγόρι -με το οποίο νόμιζε ότι συνομιλούσε-, δώρα χρήματα αλλά και μεγάλη σταδιοδρομία σε θέατρο και τηλεόραση. Με μια όμως προϋπόθεση. Να υπακούσει στις σεξουαλικές του προτάσεις άνευ όρων.

Αμέσως, με το που έγινε η ανήθικη πρόταση στον αστυνομικό που χειριζόταν το ψεύτικο προφίλ, ο σκηνοθέτης συνελήφθη μέσα στο ίδιο του το σπίτι.

Στην κατοικία του, βρέθηκε σοκαριστικό υλικό από την ερωτική του επαφή με τέσσερα ανήλικα αγόρια, τα οποία επίσης είχε γνωρίσει στο Facebook.

Παράλληλα, στην κατοχή του βρέθηκε υλικό με πολλά αρχεία παιδικής πορνογραφίας, με αποτέλεσμα να σχηματιστεί δικογραφία εναντίον του.

Να σημειώσουμε, πως ο πασίγνωστος σκηνοθέτης έχει αναλάβει πολλές θεατρικές παραστάσεις αλλά και τηλεοπτικά σίριαλ με μεγάλη τηλεθέαση.

Δάσκαλος βίαζε μαθήτριες και βιντεοσκοπούσε τα «κατορθώματα» του

Posted: 27 Jan 2012 12:35 PM PST

Δάσκαλος βίαζε μαθήτριες και βιντεοσκοπούσε τα "κατορθώματα" του

Για 15 χρόνια παρενοχλούσε σεξουαλικά τις μαθήτριες του και κανείς από τους ανωτέρους του δεν έκανε κάτι παρά τις προειδοποιήσεις των συναδέλφων του!

Δεν ξέρουμε αν θα έπρεπε να καταδικαστεί για αυτή την φρικτή υπόθεση που έχει προκαλέσει ανατριχίλα σε ολόκληρο τον κόσμο μόνο ο δάσκαλος ή και όσοι γνώριζαν, αλλά δεν μιλούσαν.

Ο 51χρονος δάσκαλος, παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών, κακοποιούσε σεξουαλικά ανήλικα κορίτσια μέσα στις σχολικές αίθουσες και βιντεοσκοπούσε τα «κατορθώματα» του. Μετά περνούσε τα βιντεάκια σε ένα στικάκι με τα ονόματα των θυμάτων του.

Είχε κακοποιήσει παιδιά μέσα στην αίθουσα με τους υπολογιστές, μέσα στην αίθουσα ερευνών, ακόμα και κατά την διάρκεια του μαθήματος, παρουσία άλλων παιδιών παρενοχλούσε τα θύματα του.

Συνήθως πλησίαζε κορίτσια, που δεν είχαν πολύ καλές επιδόσεις στα μαθήματα και είχαν ανάγκη να τονωθεί η αυτοπεποίθησή τους. Πολλές μαθήτριες έκαναν παράπονα για την συμπεριφορά του σε άλλες καθηγήτριες. «Μας χαϊδεύει στα χέρια και στα πόδια», είπαν.

Οι καθηγητές μετέφεραν επί 15 χρόνια στον διευθυντή την ανάρμοστη συμπεριφορά του, αλλά κανείς από τους υπεύθυνους δεν τον «άγγιζε».

Τελικά, όλα έγιναν γνωστά, όταν ένα κορίτσι, που δεν άντεχε άλλο, αποκάλυψε στην μητέρα του, ότι ο δάσκαλος της την κακοποιούσε καθημερινά τους τελευταίους δύο μήνες!

Όπως έγινε γνωστό στην συνέχεια θύματα του ήταν σίγουρα άλλα τέσσερα κορίτσια, το μικρότερο ηλικίας 6 ετών…

Ο Βρετανός δικαστής είπε μετά την εξέταση των στοιχείων ότι πρόκειται για την πιο «αποκρουστική περίπτωση» παιδοφιλίας.

Γιώργος Καπουτζίδης: Ετοιμάζει νέο σίριαλ!

Posted: 27 Jan 2012 12:36 PM PST

Γιώργος Καπουτζίδης: Ετοιμάζει νέο σίριαλ!Πριν λίγο καιρό, ο Γιώργος Καπουτζίδης είχε απαντήσει στις φήμες που τον ήθελαν να ετοιμάζει νέο σίριαλ για το Mega, λέγοντας πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Πλέον όμως, παραδέχτηκε στο «TV ZΑΠΙΝΓΚ», πως όντως το νέο του σίριαλ βρίσκεται στα σκαριά, και κατά πάσα πιθανότητα να το δούμε στις οθόνες μας από τη νέα σεζόν:

«Ε ναι λοιπόν! Ξεκίνησα να το γράφω. Αλλά πέρα απ΄αυτό δεν θα πω τίποτ΄ άλλο. Γιατί είναι πάρα πολύ νωρίς…»

Αυτός είναι και ο λόγος που το καλοκαίρι δεν θα κάνει θέατρο: «γιατί θα έχω γραψίματα για τη σειρά».

Τέλος, μίλησε και για την αναβολή για του χρόνου του «Just the Two Of Us» το οποίο πάει –μάλλον- για τη νέα σεζόν, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν είναι «σκοτωμένος» με το Mega, απαντώντας έτσι στις φήμες που τον ήθελαν «στα μαχαίρια» με το κανάλι.

Καιρός: Αναλυτικά η πρόγνωση για την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2012

Posted: 27 Jan 2012 12:36 PM PST

Καιρός: Αναλυτικά η πρόγνωση για την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2012Πολύ χαμηλές θερμοκρασίες θα επικρατήσουν στις περισσότερες περιοχές της χώρας τα επόμενα 24ωρα, ενώ ο καιρός αναμένεται να παρουσιάσει περαιτέρω επιδείνωση από τη Δευτέρα. Σήμερα, Παρασκευή, η θερμοκρασία στην Αττική δεν θα ξεπεράσει τους 8 βαθμούς Κελσίου και στη Θεσσαλονίκη τους 4 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες κατευθύνσεις και φτάσουν τα 7 μποφόρ.

Αναλυτική πρόγνωση

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με ασθενείς παροδικές βροχές κυρίως στα ανατολικά και βόρεια του νομού. Ασθενείς χιονοπτώσεις αναμένονται στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 8 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια του νομού θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 4 βαθμούς Κελσίου.

Στην κεντρική, την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται νεφώσεις τοπικά αυξημένες με βροχή ή χιονόνερο στη Χαλκιδική. Στη δυτική Μακεδονία αναμένονται λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6 μποφόρ και πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Στα υπόλοιπα βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 6 βαθμούς Κελσίου. Τοπικά στη δυτική Μακεδονία θα σημειωθεί ολικός παγετός.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο, στα βόρεια ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ στα νότια αναμένονται νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ και από το μεσημέρι βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 12 βαθμούς Κελσίου, αλλά στην Ήπειρο δεν θα ξεπεράσει τους 6 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές στις Σποράδες, την Εύβοια, την ανατολική Στερεά, την ανατολική και νότια Πελοπόννησο και παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 10 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές, ενώ χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της Κρήτης. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και τοπικά 7 μποφόρ και βαθμιαία βόρειοι βορειοανατολικοί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αναμένονται αρχικά νεφώσεις με βροχές κυρίως στα Δωδεκάνησα, όπου πιθανόν να εκδηλωθούν πρόσκαιρες καταιγίδες τις πρωινές ώρες. Βελτίωση του καιρού αναμένεται από το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει του 12 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στο Σάββατο, στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, αναμένονται λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Σποράδες, τις Κυκλάδες και τη βόρεια Κρήτη αναμένονται νεφώσεις με λίγες ασθενείς τοπικές βροχές ή χιονόνερο και ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά.

Στην υπόλοιπη χώρα λίγες αναμένονται νεφώσεις που βαθμιαία στα δυτικά θα αυξηθούν και στα νησιά του Ιονίου θα σημειωθούν ασθενείς βροχές.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία στο νότιο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και στο Αιγαίο πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε χαμηλά επίπεδα. Ισχυρός παγετός θα σημειωθεί κυρίως τη νύχτα και το πρωί στα ηπειρωτικά.

Καθησυχαστικοί οι σεισμολόγοι για τους σεισμούς Κρήτης – Σαντορίνης

Posted: 27 Jan 2012 12:36 PM PST

Καθησυχαστικοί οι σεισμολόγοι για τους σεισμούς Κρήτης - ΣαντορίνηςΝέα ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 3:33 τα ξημερώματα, μεταξύ Κρήτης και Σαντορίνης, η οποία έγινε αισθητή στην Κρήτη και ιδιαιτέρα στο Ηράκλειο.

Η δόνηση, σύμφωνα με την προκαταρκτική εκτίμηση σεισμολογικών Ινστιτούτων, ήταν μεγέθους 5,2 βαθμών, ενώ το επίκεντρό της εντοπίστηκε 46 χλμ. νοτιοδυτικά της Σαντορίνης.

Μιλώντας στον Βήμα 99,5 ο καθηγητής του τμήματος Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών Ευθύμιος Λέκκας εμφανίστηκε καθησυχαστικός, λέγοντας ότι πρόκειται για μετασεισμό, μετά τη δόνηση των 5,3 βαθμών, την Πέμπτη.

Επίσης, υποστήριξε πως ο σεισμός δεν σχετίζεται με τη δραστηριότητα του ηφαιστείου της Σαντορίνης.

Το ενδεχόμενο να σχετίζεται ο σεισμός με τη δραστηριότητα του ηφαιστείου απέκλεισε και ο ηφαιστειολόγος και δόκτωρ ερευνητής του ΙΓΜΕ Γιώργος Βουγιουκαλάκης, ο οποίος βρίσκεται στη Σαντορίνη.

Μιλώντας στον ίδιο σταθμό, ο κ. Βουγιουκαλάκης είπε ότι «το ηφαίστειο βρίσκεται σε κατάσταση 'ελαφράς ανησυχίας'», αλλά εμφανίστηκε καθησυχαστικός.

«Παρακολουθούμε να δούμε πώς εξελίσσεται η κατάσταση. Είναι συνηθισμένη αυτή η κατάσταση σε ενεργά ηφαίστεια σε όλο τον κόσμο» δήλωσε, σημειώνοντας ότι «οι πολίτες δεν πρέπει να ανησυχούν»

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές