Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

www.tsekouratoi.gr


www.tsekouratoi.gr


Τι κρύβουν σήμερα Σάββατο 28/1 τα Ζώδια!

Posted: 27 Jan 2012 03:30 PM PST

Γενικό προφίλ


Σήμερα τρέχετε σε μια κούρσα υποχρεώσεων και διεκπεραιώσεων με στόχο να πάρετε την πρώτη θέση.


Ο Ερμής από το ζώδιο του Υδροχόου επιταχύνει το ρυθμός της σκέψης σας ενώ ο Άρης σας ζητάει να μη βιαστείτε να κάνετε κινήσεις. Μια όμορφη μέρα που με το εξάγωνο Χείρωνα – Δία μπορείτε να βγάλετε προς τα έξω τα καλύτερα και ομορφότερα στοιχεία της προσωπικότητας, χαρίζοντας χαρά στους γύρω σας.


Κριός
Η Σελήνη μέσα από το δικό σας ζώδιο σας ωθεί να κάνετε πράγματα γεμάτα πάθος. Ωστόσο, καλό είναι να μην διακατέχονται από βιασύνη ή υπερβολή, προκειμένου να αποφευχθούν εκρήξεις και εντάσεις. Από το απόγευμα και μετά, βάζετε τη μηχανή της χαράς μπροστά και τρέχετε να συναντήσετε τη διασκέδαση. Τηλεφωνικές επικοινωνίες θα σας βοηθήσουν να βρείτε τη λύση που ψάχνετε.


Ταύρος
Η εύνοια του Δία κάνει δειλά – δειλά την εμφάνιση της και ως εκ τούτου έχετε αρχίσει να χαμογελάτε, χωρίς ακόμα να ξέρετε το γιατί. Η παρουσία της Αφροδίτης στον 11ο σας κάνει πιο κοινωνικούς και σας βοηθά να πετύχετε αυτά που θέλετε. Η βραδινή έξοδος με τη συνοδεία φίλων θα είναι απολαυστική και συνάμα διδακτική. Ο Ήλιος μέσα από τον Υδροχόο έρχεται να σπάσει τα στερεότυπα.


Δίδυμοι
Με την είσοδο του Ερμή στον Υδροχόο πετυχαίνετε καλύτερη σκέψη αλλά και πιο γρήγορη ανταπόκριση. Αισθηματικά, πολλά ζητήματα έχουν σταματήσει να σας απασχολούν και ίσως τελικά η σχέση να είναι πιο χαλαρή. Αυτό όμως δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα και έτσι μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τη μέρα, αφιερώνοντάς τη αποκλειστικά στο ερωτικό σας ταίρι και δείχνοντάς του την αγάπη σας.


Καρκίνος
Η Σελήνη μέσα από το Κριάρι προοιωνίζει έντονες εναλλαγές στη ψυχική σας διάθεση. Στα αισθηματικά, δεν πρέπει να αδιαφορείτε για τα θέλω της σχέσης και κυρίως μην προωθείτε μονομερώς τις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις. Ζητήματα που σχετίζονται με φίλους έρχονται να σας απασχολήσουν. Δώστε τη συμβουλή σας αλλά χωρίς περαιτέρω δεσμεύσεις.


Λέων
Με τον Ήλιο και τον Ερμή στον Υδροχόο νιώθετε κάπως αλλόκοτοι, αφού αυτά που μέχρι τώρα σας άρεσαν τώρα σας προκαλούν ανία. Το ατομικό εγώ γίνεται εμείς και η συλλογική εργασία σας βοηθά να προσεγγίσετε αλλά και να σας πλησιάσουν νέα άτομα. Ερωτικά, χρειάζεται να καταλάβετε πως μέσα από τη σχέση σας έχετε να λάβετε πολλά. Ευχαρίστηση από συναντήσεις.


Παρθένος
Η παρουσία του Άρη στο δικό σας ζώδιο σας κάνει ιδιαίτερα κινητικούς και σας βοηθά να εξωτερικεύσετε τα θέλω σας. Ωστόσο, η παρουσία της Σελήνη στο Κριάρι σας κάνει αναζητητές της αλήθειας ενώ δεν αποκλείεται κατά τη διάρκεια της εξόδου σας να κάνετε γνωριμίες ιδιαίτερα συναρπαστικές. Προσπαθήστε να μην φερθείτε βιαστικά και εκμεταλλευτείτε την Αφροδίτη στον τομέα σχέσεων.


Ζυγός
Η παρουσία του Ήλιου και του Ερμή στον Υδροχόο τονίζει την αυτοπεποίθηση σας, κάνοντάς σας να πατάτε πολύ καλά στα πόδια σας. Η Σελήνη ακριβώς απέναντι σας αναγκάζει να υποδεχτείτε κάποια άτομα αλλά και να βγάλετε προς τα έξω ένα προφίλ που δεν σας αρέσει και τόσο. Ωστόσο, οι σχέσεις πάνε από το καλό στο καλύτερο, αφού έχετε καταφέρει να βρείτε τη χρυσή τομή.


Σκορπιός
Η παρουσία της Σελήνης στον 6ο ηλιακό οίκο σας βάζει ερωτήματα, προκειμένου να κάνετε εργασίες που είναι άμεσες και επιβεβλημένες. Αισθηματικά, ίσως χρειάζεται να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή και κυρίως να ανταποκριθείτε στο συναισθηματικό κάλεσμα με αμεσότητα αλλά και ωριμότητα. Πολλά τηλεφωνήματα ίσως κρύβουν πίσω τους την ανάγκη να εκμαιεύσουν σκέψεις και συναισθήματα.


Τοξότης
Η σημερινή μέρα έχει τα τεχνικά χαρακτηριστικά που χρειάζονται για να εκφραστείτε αλλά και να πετύχετε αυτό που θέλετε με τον πλέον άνετο τρόπο. Ο Ήλιος και ο Ερμής στον 3ο οίκο έρχονται να σας δείξουν τον τρόπο της επικοινωνίας ενώ η Σελήνη από το Κριάρι σας οπλίζει με θάρρος. Αισθηματικά, δεν χρειάζεται να κάνετε υπέρβαση, απλά να δείξετε στον κόσμο πως είστε αφοσιωμένοι σε αυτή τη σχέση.


Αιγόκερως
Η παρουσία της Σελήνης στον Κριό έρχεται να ταράξει τα μέχρι τώρα λιμνάζοντα ύδατα. Αισθηματικά, οι προσπάθειες σας εντατικοποιούνται και έχετε την αυτοπεποίθηση πως τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά. Κάποια συνάντηση ίσως σας αναγκάσει να αλλάξετε το πρόγραμμα σας και να αφήσετε για άλλη μέρα κάποιες εργασίες. Φροντίστε οι κινήσεις σας να μην είναι αντιφατικές.


Υδροχόος
Η σημερινή μέρα είναι αρκετά καλή για να ξεφύγετε από τα ίδια και τα ίδια, κάνοντας μια έκπληξη στον εαυτό σας και στους άλλους. Αφήστε στην άκρη επαγγελματικές σκέψεις και συζητήσεις και βγάλτε όλη σας την ενέργεια τόσο στον έρωτα όσο και στη διασκέδαση. Αυτή η κατάσταση θα σας βοηθήσει να αλλάξετε παραστάσεις και να παράγετε νέες ιδέες.


Ιχθείς
Τις περισσότερες φορές θα νιώσετε πως αγχώνεστε εξαιτίας του περιορισμένου χρόνου. Ο Άρης από απέναντί σας δημιουργεί άγχος ενώ η Σελήνη στον Κριό έρχεται να επιβεβαιώσει πως ο χρόνος είναι σχετικός. Στα αισθηματικά, βγάζοντας μια ιδιαίτερη τρυφερότητα καταφέρνετε και κρατάτε τα ηνία της σχέσης και έτσι οδηγείστε με συνοδηγό το σύντροφο σας στο δρόμο της ευτυχίας.


astrology.gr



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

New Age χωρισμός: Γιατί είναι τόσο δύσκολο να χωρίσεις στα 2012

Posted: 27 Jan 2012 03:25 PM PST


Τους mutual friends σκέφτηκες τι θα τους κάνεις;Τις 30 φωτογραφίες που είστε ταγκαρισμένοι μαζί; Μωρέ, δεν το αφήνετε προς το παρόν; Χωρίζετε άλλη φορά.
Έρχεται μια στιγμή που μπροστά από τα μάτια σου περνάει όλο το evolution (τεχνολογικό και μη) της τελευταίας δεκαετίας. Μια στιγμή που σε κανει να θυμηθείς πότε και γιατί άνοιξες τον λογαριασμό σου στο Facebook, πότε και γιατί επέμενες να κάνουν οι κολλητοί σου add την τότε "γαμάτη καινούργια σου γκόμενα", (και σκέτο) γιατί έκανες τόσες επιπολαιότητες μαζεμένες. Η στιγμή που πρέπει να χωρίσεις.

Το δευτερόλεπτο που καταλαβαίνεις ότι η θεμελιώδης αρχή κάθε ρεαλιστικού χωρισμού, δηλαδή το να κόψεις μαχαίρι από τον άλλο (σ.σ. μπορείς να πιστεύεις ό,τι θέλεις για τον "σωστό" χωρισμό, αλλά ξέρεις ότι αυτός είναι ο μόνος σοβαρός και αποτελεσματικός τρόπος) είναι αδύνατον να γίνει άμεσα και όπως πρέπει, σύμφωνα με αυτά που ισχύουν σήμερα. Τα new-age δεδομένα.

Φυσικά, για τους θιασώτες των mild χωρισμών (δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα) που νομίζουν ότι και καλά θα χωρίσουν ΚΑΠΟΤΕ συνεχίζοντας να μιλάνε με τον/την τάχα πρώην το πρώτο διάστημα του "χωρισμού", τα παρακάτω new-age δεδομένα είναι ο σύμμαχος και το μαξιλαράκι τους για να μην χωρίσουν ποτέ ΤΕΛΙΚΑ. Σεβαστό. Έτσι κι αλλιώς, ο καθένας κρίνεται από τις επιλογές του.

Η επέκταση της σχέσης σας σε διαδικτυακό επίπεδο. Αλλιώς, όταν γίνατε φίλοι στο Facebook

Χοντρικά, το Facebook ξεκίνησε ως τρόπος για να ξαναβρείς τους παλιούς σου συμμαθητές και κατέληξε ως τρόπος για να μην μπορείς να χωρίσεις με τίποτα. Ή τουλάχιστον χωρίς διαπραγματεύσεις που κάνουν αυτές για το PSI να ωχριούν. Χωρίζεις, λοιπόν, ένα χειμωνιάτικο πρωινό (το κρύο κάνει την κατάσταση πιο δραματική), κάθεσαι στο pc σου για να ξεχαστείς και μόλις ανοίξεις το Facebook βλέπεις ότι πρόλαβε να αλλάξει το relationship status της. Κι αν όχι αυτό, βλέπεις ότι έκανε ένα like ή whatever και μια στιγμιαία μαχαιριά τρυπά το στομάχι σου και λες "δεν μπορώ, θα την βγάλω από φίλη". Και κάνεις το unfriend.

Οι πολύπλοκοι συνδυασμοί αλληλεπιδράσεων στα κοινωνικά δίκτυα. Αλλιώς, όταν έγινε φίλη με τους φίλους σου στο Facebook

Καλό το unfriend, αλλά με τους 67 mutual friends τι θα κάνεις; Θα τους πάρεις όλους ένα τηλέφωνο για να εξηγήσεις την κατάσταση ή θα τους στείλεις ομαδικό inbox; Που θα λέει τι; "Μην μιλάτε παρακαλώ στην πρώην μου"; Ή "βγάλτε τη από φίλη, γιατί είστε δικοί μου φίλοι"; Θες να κάνεις ανάποδα ψαλιδάκια και 3,5 περιστροφές πέφτοντας στον πάτο ή να πέσεις ταπεινά και χωρίς πολλά λόγια;

Σαν να μην έφτανε αυτή η διαρκής πιθανότητα να πετύχεις την από σήμερα πρώην σου να χαριεντίζεται, βαριέται, στενοχωριέται, γκομενίζει, σε κράζει στα wall των mutual, ήρθε και ο Zuckerberg και αναρωτήθηκε. "Πώς να κάνω τη ζωή των φρεσκοχωρισμένων πιο δύσκολη; Θα φτιάξω το timeline". Και το έφτιαξε. Κι εσύ, στα down σου ένα χειμωνιάτικο βράδυ (το βράδυ κάνει την παγωμένη κατάσταση πιο δραματική), κάνεις κλικ στο 2009 για να δεις τις φωτογραφίες που είχατε τραβήξει στην Ελαφόνησο εκείνο το καλοκαίρι. Με ή χωρίς τους mutual.

Η παγκόσμια κυριαρχία της κινητής τηλεφωνίας. Αλλιώς, όταν το κινητό έγινε η συνέχεια του χεριού σου

Πόσα και ποια μηνύματά της να κρατήσεις; Και γιατί; Μήπως να τα σβήσεις όλα; Κι αν τα ξαναβρείτε μετά από ένα μήνα, κρίμα δεν είναι να μην έχεις εκείνο το πρώτο μήνυμα (γιατί είσαι και λάτρης της προϊστορίας) στο οποίο "καρφώθηκε" ότι δεν σε βλέπει σαν τον πρώτο της ξάδερφο; Ναι, κρίμα είναι. Και πάνω που αποφασίζεις να μην ασχοληθείς άλλο με το κινητό σου και όσα τη συνδέουν με αυτό, σου κάνει αναπάντητη. Όχι, γιατί δεν έχει κάρτα και θέλει να την πάρεις εσύ. Απλά, για να καταραστείς την ώρα και τη στιγμή που το κινητό έγινε η προέκταση του καλού σου χεριού.

Η αβάσταχτη ελαφρότητα των συζητήσεων σας σχετικά με το παρελθόν της. Αλλιώς, όταν σου μίλησε για κάθε πρώην της

Στο πλαίσιο του "Σουηδία γίναμε", τα κορίτσια, αφενός έχουν περισσότερους πρώην σε σχέση με τις συνομίληκές τους 30 χρόνια πριν, και αφετέρου, δεν βρίσκουν λόγο να ΜΗΝ σου μιλήσουν γι' αυτούς. Αυτό έχει ως συνέπεια να τους πλάθεις ως τέρατα στον εγκέφαλό σου (κάτι σαν τους αντιπάλους του Jordan στο Space Jam) και να αντιμετωπίζεις τεράστιο πρόβλημα ανασφάλειας άμα τω χωρισμώ σας. Παραδέξου ότι ο πρώτος επόμενος γκόμενος που φαντάζεσαι να την "παρηγορεί" είναι ένας από αυτούς. Αυτό σε αρρωσταίνει. Δεν κοιτάς το δάσος (ότι ουσιαστικά μπορεί να βρει παρηγοριά σε ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ εκεί έξω), αλλά το δέντρο. Τον πρώην. Και μάλιστα, αυτόν που είχες φτιάξει ως το πιο αποκρουστικό από εκείνα τα τέρατα στο μυαλό σου.

Οι απαράμιλλα δύσκολοι καιροί που ζούμε τελευταία. Αλλιώς, όταν χωρίζεις εν μέσω οικονομικής κρίσης

Εντάξει, εδώ δεν χωράει και πολύς χαβαλές. Η κρίση σε συνδυασμό με την πανταχόθεν πλύση εγκεφάλου για την κρίση και αυτό το -δίσεκτο μέσα σ' όλα- 2012 σε έχουν πείσει ότι τα πάντα γύρω από τον δικό σου μικρόκοσμο (που πιθανότατα να είναι ένα ευχάριστο μέρος) είναι μαύρα, κατράμι. Το να βγαίνεις επώδυνα από μια σχέση μεταφράζεται στο μυαλό των περισσότερων πληγέντων από την κρίση ως μια άνευ όρων παράδοση στα δικά σου 100 χρόνια μοναξιάς. Ή, καλύτερα, μιζέριας. Η σκέψη/απόφαση για έναν χωρισμό εν μέσω ενός πανικού για το Τέλος δεν είναι κάτι που αρχίζει και τελειώνει την ίδια μέρα.

Οι κοινές παρέες στον real-time κόσμο. Αλλιώς, όταν αρχίσατε να βγαίνετε με τους φίλους σου

Θα μου πεις, αυτό το μπλέξιμο ερχόταν, έτσι κι αλλιώς, χρόνια πριν ανακαλυφθούν-επικρατήσουν τα social media. Σωστά. Μόνο που τώρα ενισχύεται. Αυτή η αμοιβαία ανταλλαγή comments/like/poke και συμπάθειας με τους δικούς σου φίλους δίνει την ψευδή εντύπωση και στους ίδιους και σε εκείνη ότι έγιναν και πραγματικοί φίλοι. Το ότι ο ένας βοηθάει τον άλλο να γίνει καλύτερος αγρότης στο Farmville νομίζουν (εσφαλμένα) ότι είναι και σημάδι πραγματικής φιλίας. Δεν είναι. Αλλά αν προσπαθήσεις να τους πείσεις γι' αυτό, θα σε πουν γραφικό. Οπότε, μείνε στον πάτο που λέγαμε πιο πάνω με όση περισσότερη αξιοπρέπεια μπορείς.

Εξάλλου και ανεξαρτήτως των social media, το φαινόμενο του να κάνει παρέα αυτόνομα με τους κολλητούς σου είναι κάτι που όφειλες να έχεις προβλέψει πολύ νωρίτερα. Σε μια εποχή που όλα τείνουν να γίνουν τόσο αβασάνιστα, το ενδεχόμενο να τηλεφωνήσεις στον κολλητό σου ένα οποιοδήποτε απόγευμα και να σου πει διακριτικά "ξέρεις, είναι και η Μαρία εδώ και βλέπουμε Walking Dead" είναι σαφώς μεγαλύτερο από παλιά. Είναι κι αυτοί οι Αμερικάνοι που γεννάνε σήριαλ για πλάκα ρε παιδί μου. Ασυγκράτητοι. (By the way, κύριοι του ΗΒΟ, τίποτα σε χωρισμό σας βρίσκεται;).





Πηγή oneman



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

VIDEO: Ένα αγόρι έχει τρελάνει τους επιστήμονες επειδή έχει την ικανότητά να βλέπει κανονικότατα σε απόλυτο σκοτάδι!

Posted: 27 Jan 2012 03:14 PM PST


Οι γιατροί έχουν μελετήσει την καταπληκτική όραση του Nong Youhui από τότε που ο πατέρας του τον πήγε στο νοσοκομείο στο Dahua,στην νότια Κίνα,επειδή ανησυχούσε για τα έντονα γαλανά μάτια του.



Ο μπαμπάς Ling δήλωσε: «Μου είπαν ότι όσο μεγαλώνει τα μάτια του θα σταματήσουν να λαμπηρίζουν και θα αρχίσουν να γίνονται μαύρα, όπως στους …..

περισσότερους Κινέζους, αλλά ποτέ δεν έγινε αυτό."

Ιατρικές εξετάσεις που πραγματοποιούνται στο απόλυτο σκοτάδι δείχνουν τον Youhui να μπορεί να διαβάσει τέλεια χωρίς φως και βλέπει τόσο καθαρά όσο οι περισσότεροι άνθρωποι βλέπουν κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Θα μπορούσε ο Nong Youhui να είναι ένα υβριδιό ή ένα Starchild; Μια νέα αναπτυσσόμενη γενιά απο προικισμένα παιδιά ξεφυτρώνουν σε όλον τον πλανήτη μας,λες και το ανθρώπινο είδος εξελίσσεται, ή ενδεχομένως, Εξωγήινη επισκέπτες μας βοήθησαν στην σταδιακή βελτίωση του DNA μας;

Όπως πάντα εσείς αποφασίζετε.








Πηγή ierosagon


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Για να δούμε πόσο διαβασμένος είσαι!

Posted: 27 Jan 2012 03:06 PM PST


Είστε αρκετά διαβασμένοι; Νομίζετε ότι οι 5 ερωτήσεις που ακολουθούν θα σας φανούν…γελοίες;


Ο σκοπός είναι να απαντήσετε γρήγορα (αφού θα ξέρετε τις απαντήσεις), να μη σημειώνετε στο χαρτί και να λέτε δυνατά κάθε απάντηση. Ο λόγος; Κρατώ μια επιφύλαξη για τις γνώσεις του καθενός και νομίζω θα αποδειχτεί περίτρανα στο τέλος! Γιατί ως γνωστόν «Το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται» ή «Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος», έλεγαν οι παλιοί… Μην νομίζετε, λοιπόν, ότι τα ξέρετε όλα, φίλοι μου (κι εγώ ξέρω λιγότερα, μη νομίζετε)! Πάμε, λοιπόν, να διερευνήσουμε τις γνώσεις σας…

1. Πες δύο μάρκες τσιγάρων…

2. Πες δύο ονόματα από μπίρες…

Μπράβο, μια χαρά τα πας! Συνέχισε δυναμικά!

3. Πες τρεις κατηγορίες αλκοολούχων ποτών…

4. Πες δύο μάρκες προφυλακτικών…

Κοντεύεις, όλα καλά! Ξέρεις πολλά…

5. Πες δύο ποταμούς της Τανζανίας από αυτούς που σχηματίζουν Δέλτα στην ένωσή τους…

Χμμμμμμμμμμμ!!!!

Μμμμμμμμμμμμ!!!

??????????????????

…………………………….., σιωπή!!!!!

Ξέρεις ή δεν ξέρεις;

Συμπέρασμα: Να δούμε πότε θα παρατήσεις το κάπνισμα, το ποτό και το σεξ για να διαβάσεις και λίγο!!!













Πηγή perierga


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Το συγκλονιστικό βίντεο της κατάρρευσης της στέγης σε παγοδρόμιο

Posted: 27 Jan 2012 03:01 PM PST

Πανικός επικράτησε σε
γήπεδο χόκεϊ στη Σλοβακία, ύστερα από
κατάρρευση οροφής και μάλιστα την ώρα που προπονούνταν μικροί αθλητές στην πόλη Námestovo.

Η οροφή κατέρρευσε λόγω του βάρους του χιονιού και τα παιδιά που εκείνη τη στιγμή προπονούνταν στο γήπεδο γλίτωσαν ως εκ θαύματος!

Τις τρομακτικές σκηνές κατέγραψε καρέ- καρέ με την κάμερα του ένας από τους θεατές που παρακολουθούσαν την προπόνηση.

Η στέγη υποχώρησε από το βάρος του χιονιού. Ευτυχώς, προπονητής και παιδιά πρόλαβαν να αποχωρήσουν από το γήπεδο πριν την ολική κατάρρευση της στέγης.

Ο γνωστός παίκτης χόκεϊ Richard Zednik βρισκόταν και αυτός στο γήπεδο
Παρόμοιο περιστατικό είχε γίνει και την περασμένη χρονιά στις Ηνωμένες Πολιτείες όταν η οροφή του "Metrodome" της Μινεάπολις δεν άντεξε το βάρος του χιονιού.




blog.gr

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Ο γνωστός σε όλους Remi επέστρεψε δυνατά παριστάνοντας το Ρανταρ!

Posted: 27 Jan 2012 02:51 PM PST


Δείτε πως τους βγάζει φωτογραφία μέσα από το κουτί και πως τρέχει!

Σε αεροπλάνα τρακτέρ και σε ότι άλλο κινείται και φυσικά στο τέλος αστυνομία!
Δείτε μόνοι σας το τέλος!






funfair


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

ΣΟΚ! Παράξενο ζώο βρέθηκε στον Καναδά από ψαράδες! Δείτε φωτογραφίες…

Posted: 27 Jan 2012 02:36 PM PST



Ψαράδες στον Καναδά βρήκαν ένα πολύ παράξενο ζώο που δεν έχει ξανα δει ποτέ κανείς μέχρι τώρα!

Δείτε το στις παρακάτω φωτογραφίες…animal%20canada3 ΣΟΚ! Παράξενο ζώο βρέθηκε στον Καναδά από ψαράδες! Δείτε φωτογραφίες...



animal%20canada4 ΣΟΚ! Παράξενο ζώο βρέθηκε στον Καναδά από ψαράδες! Δείτε φωτογραφίες...



animal%20canada5 ΣΟΚ! Παράξενο ζώο βρέθηκε στον Καναδά από ψαράδες! Δείτε φωτογραφίες...



animal%20canada6 ΣΟΚ! Παράξενο ζώο βρέθηκε στον Καναδά από ψαράδες! Δείτε φωτογραφίες...



animal%20canada7 ΣΟΚ! Παράξενο ζώο βρέθηκε στον Καναδά από ψαράδες! Δείτε φωτογραφίες...







Πηγή ierosagom


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Ανέκδοτο: Συζήτηση σε δημόσια τουαλέτα!

Posted: 27 Jan 2012 02:25 PM PST



Μόλις είχα καθίσει, όταν ακούω μία φωνή από δίπλα να μου λέει:- Γεια σου, τι κάνεις;
Δεν συνηθίζω ν' αρχίζω συζήτηση στην τουαλέτα, αλλά δεν ξέρω τι μ' έπιασε κι απάντησα, λίγο
σαστισμένος
- Μια χαρά!
Κι ο άλλος λέει:
- Και τι κάνεις;
- Ε, ότι κι εσύ!
Ενώ προσπαθώ να προσπαθώ να καταλάβω το νόημα των ερωτήσεων, αυτός συνεχίζει
- Μπορώ να έρθω από κει;
Κάπου εκεί η κατάσταση έδειχνε να ξεφεύγει, οπότε προσπάθησα να τελειώσω ευγενικά τη συζήτηση.
- Καλύτερα όχι, έχω δουλειά αυτή τη στιγμή!
Και τότε ακούω τον άλλο να λέει νευρικά:
- Κοίτα, θα πρέπει να σε κλείσω. Είναι ένας μαλ@κ@ς στη διπλανή τουαλέτα που απαντά συνεχώς στις ερωτήσεις μου!









funfair



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

ΔΕΙΤΕ: Από τη βίλα 30 εκατομμυρίων στο κελί της φυλακής (pics)

Posted: 27 Jan 2012 02:12 PM PST

Η πολυτελής ζωή του ιδρυτή του Megaupload, Kim Dotcom.




Το κλείσιμο της...

ιστοσελίδας διαμοιρασμού αρχείων Megaupload από την αμερικανική κυβέρνηση, ακολούθησε η εντολή κράτησης του ιδρυτή της, Kim Dotcom από δικαστήριο της Νέας Ζηλανδίας.





Οι κατηγορίες που βαρύνουν τον γερμανό υπήκοο, έχουν να κάνουν με διευκόλυνση λήψης υλικού που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα. Το ιστορικό φυγοδικίας που έχει σε συνδυασμό με τα τεράστια κεφάλαια που διαθέτει αλλά και το πλήθος διαβατηρίων που βρέθηκαν στην κατοχή του, οδήγησαν το δικαστήριο να εκδώσει εντολής κράτησης του.



Τον αριθμό των 50 εκατ. επισκεπτών υπολογίζεται ότι δεχόταν καθημερινά ο διαδικτυακός ιστότοπος Megaupload, ενώ αναφέρεται ότι από το 2005 που πρωτοεμφανίστηκε τα κέρδη για τον ιδρυτή του φτάνουν τα 175 εκατ. δολάρια.



Τα χρήματα που κέρδιζε από αυτή, καθώς και άλλες δραστηριότητες, επέτρεπαν στον Kim Dotcom να διάγει εξαιρετικά πολυτελή ζωή. Αυτό αποδεικνύουν άλλωστε και οι φωτογραφίες που ακολουθούν.



Αξίζει να σημειωθεί ότι για τα αμάξια που διέθετε, έκανε ειδικές παραγγελίες πινακίδων ώστε να γράφουν λέξεις όπως «Stoned», «Evil», «Mafia», «God» και «Guilty», ενώ το κόστος της πολυτελής κατοικίας του στη Νέα Ζηλανδία αγγίζει τα 30 εκατ. δολάρια.







































































































www.newsbeast.gr







ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Τον ξέχασαν στην απομόνωση για δύο ολόκληρα χρόνια

Posted: 27 Jan 2012 01:57 PM PST



Την μεγαλύτερη αποζημίωση που έχει χρειαστεί ποτέ να πληρώσει
το δημόσιο στις ΗΠΑ, απέσπασε ο 58χρονος Στέφεν Σλέβιν, ο οποίος κατηγόρησε τους υπεύθυνους της φυλακής στην Κομητεία Ντόνα Άνα, πως τον ξέχασαν στην απομόνωση για 2 ολόκληρα χρόνια, ενώ παράλληλα ξέχασαν να του ορίσουν και δίκη.



Ο Στέφεν συνελήφθη τον Αύγουστο του 2005 γιατί οδηγούσε μεθυσμένος και οδηγήθηκε σε φυλακή στο Νέο Μεξικό όπου θα κρατούνταν προσωρινά μέχρι να οριστεί η δίκη του, ενώ επειδή είχε ιστορικό που έδειχνε πως στο παρελθόν αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, οι αρχές αποφάσισαν πως ήταν σωστό να απομονωθεί από τους άλλους κρατούμενους.

Ωστόσο για άγνωστο λόγο, οι αρχές ξέχασαν να του ορίσουν δικάσιμο, ενώ επίσης ξέχασαν πως τον είχαν αφήσει σε πλήρη απομόνωση για δύο ολόκληρα χρόνια. Μάλιστα όπως ο ίδιος καταγγέλλει μέσω του δικηγόρου του, του αρνήθηκαν ακόμα και την παροχή ιατρικής βοήθειας και ο ίδιος αναγκάστηκε να βγάλει μόνος του το δόντι του.

Τώρα, πέντε χρόνια μετά την αποφυλάκισή του, ο Σλέβιν συνεχίζει να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα από το σοκ που του προκάλεσε η απομόνωση, ενώ χθες δικαστήριο της Σάντα Φε αποφάσισε ότι η αποζημίωσή που του αναλογεί είναι 22 εκατομμύρια δολάρια.

Η μεγαλύτερη που έχει δοθεί ποτέ στις ΗΠΑ
iefimerida.gr




ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Τηλεπικοινωνίες των αρχαίων Ελλήνων

Posted: 27 Jan 2012 01:51 PM PST



Οι αρχαίοι Έλληνες μπορούσαν να ανταλλάσουν χωρίς ιδιαίτερα
προβλήματα και σε γρήγορο χρόνο πληροφορίες, τόσο κατά την περίοδο των πολέμων όσο και σε περίοδο ειρήνης. Με το εφευρετικό τους μυαλό είχαν κατορθώσει να σχεδιάσουν ένα σύστημα από μηχανισμούς που τους επέτρεπαν να φτάσει στο τελικό δέκτη οποιοδήποτε μήνυμα ήθελαν, δυανύοντας ακόμα και 700χλμ σε περίπου μία ώρα. Ας δούμε με ποιο τρόπο γινόταν αυτό.


Ημεροδρόμοι
Το πρώτο σχέδιο των ελλήνων για τη μεταφορά πληροφοριών αποτελεί η χρήση των ημεροδρόμων. Ήταν άνθρωποι γνωστοί για τις ικανότητές τους στο τρέξιμο στουςοποίους εμπιστεύονταν τη μεταφορά μηνυμάτων σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ο πιο γνωστός ημεροδρόμος που έμεινε και στην ιστορία ήταν ο Φειδιππίδης, ο οποίος πήγε από την Αθήνα στο Μαραθώνα και μετά πάλι πίσω στην Αθήνα το μήνυμα της νίκης χωρίς καμία στάση και πέθανε από εξάντληση.

Οι ημεροδρόμοι είχαν αποκτήσει το σεβασμό και κοινωνική καταξίωση σε σημείο να τους έχουν αφιερωθεί και ναοί (Τάλβυθος ημεροδρόμος του Αγαμέμνωνα στον οποίο οι Σπαρτιάτες αφιέρωσαν ναό). Ενδέχεται κάποιοι από τους ημεροδρόμους να ήταν έφιπποι ειδικά όταν ήταν να διανύσουν μεγάλες αποστάσεις. Αυτή ήταν η αρχική μορφή του συστήματος των ημεροδρόμων που στη πορεία αναβαθμίστηκε και βελτιώθηκε με τη δημιουργία σταθμών στους οποίους οι αγγελιαφόροι πλέον άλλαζαν τα άλογά τους και ξεκουράζονταν ή άλλαζε και ο
αγγελιαφόρος.

Τηλεβόας
Ο Μ. Αλέξανδρος ήταν ο πρώτος που συνέλαβε τη ιδέα της αναπαραγωγής ήχων μέσω του ακουστικού τηλέγραφου ο οποίος μπορούσε να μεταφέρει τους ήχους μέσω του αέρα σε μακρυνές αποστάσεις. Αποτελούνταν από ένα τρίποδο ύψους τεσσάρων μέτρων ενωμένο στη κορυφή, απο την οποία ξεκινούσε ένα σκοινί που συγκρατούσε ένα στρογγυλό ηχητικό κέρας μεγάλου μεγέθους.



Οι φρυκτωρίες
Η φωτιά και κατ' επέκταση το φως ήταν βασική προϋπόθεση για να μεταφερθεί το μήνυμα σύντομα και σε μεγάλη απόσταση. Η χρήση φωτεινών σημάτων κυρίως χρησιμοποιήθηκε στο πόλεμο για να μεταφέρουν τις διαταγές των ανωτέρων. Τα οπτικά σήματα μπορούσαν να αναπαράγουν πληροφορίες μεγάλης ποικιλίας. Για παράδειγμα η Μήδεια, υψώνοντας ένα αναμμένο πυρσό ειδοποίησε τους Αργοναύτες να σπεύσουν στη Κολχίδα.

Για τη μετάδοση των οπτικών σημάτων με έντονους καπνούς ή στήλες καπνού ήταν απαραίτητη η κατασκευή ειδικών κτισμάτων σε υπερηψωμένα σημεία, τα οποία ονομάζονταν φρυκτωρίες. Για τα φωτεινά σήματα που ανταλλάσσονταν μέσω των φρυκτών (πυρσών) είχαν συμφωνήσει εκ των προτέρων και οι δύο πλευρές για τη μετάφραση των μηνυμάτων. Όπως εκτιμούν οι μελετητές ο πρώτος που χρησιμοποίησηε τηλεπικοινωνιακούς πύργους για τη μετάδοση μηνυμάτων ήταν ο Ηρακλής, ο οποίος σε δύο κωμοπόλεις της Δυτικής Μεσογείου, την Αβύλη και την Κάπλη, έστησε τις γνωστές Ηράκλειες Στήλες, που έπαιζαν το ρόλο φάρου στα διέρχομενα πλοία. Από τα γνωστότερα παραδείγματα μετάδοσης μηνυμάτων με σήματα φωτιάς ήταν η είδηση της πτώσης της Τρόιας στον εκπληκτικό χρόνο ρεκόρ για την εποχή της μιας ημέρας.

Το μήνυμα ταξίδεψε από την Τροία στο Ερμαίο της Λήμνου, απο κεί στον Άθω, στις κορυφές του Μακίστου στην Εύβοια και στη κορυφή του Κιθαιρώνα. Απο κεί το μήνυμα μεταφέρθηκε στη λίμνη Γοργώτη, στο Αγίπλαγκτο (Μέγαρα) και στη συνέχεια η φωτεινή λωρίδα υπερπήδησε το Σαρωνικό κόλπο κι έφτασε στο Αραχναίον κοντά στις Μυκήνες κι απο κει ημεροδρόμοι το μετέφεραν στο ανάκτορο των Ατρειδών.

Τηλέγραφος του Αινεία
Ο Αινείας ο Τακτικός συνδύασε τους πυρσούς και τη μηχανική έτσι ώστε η επικοινωνία μεταξύ του αποστολέα και του δέκτη να περιέχει σαφείς πληροφορίες, όπως,για παράδειγμα, "πεζικό με βαρύ οπλισμό" κ.α. Βασική προϋπόθεση για τη σωστή μετάδοση του μηνύματος ήταν οι υδραυλικοί τηλέγραφοι να είναι όμοιοι. Θα έπρεπε επίσης τα κεραμικά αγγεία να έχουν το ίδιο μέγεθος σε πλάτος και βάθος. Τις ίδιες διαστάσεις είχαν και οι φελλοί, στους οποίους στηρίζονταν μεταλλικές ράβδοι, οι οποίοι ήταν χωρισμένοι σε ίσα μέρη, τριών δαχτύλων το καθένα. Εκεί υπήρχε ευκρινής διαχωρισμός και σε κάθε ράβδο αναγράφονταν τα κυριότερα και τα γενικότερα που συνέβαιναν στους πολέμους.

Επίσης μια ακόμα βασική προϋπόθεση για να διαβαστεί σωστά το μήνυμα ήταν οι τρύπες των αγγείων να έχουν την ίδια διάμετρο έτσι ώστε να φεύγει η ίδια ποσότητα νερού. Οι υδραυλικοί τηλέγραφοι βρίσκονταν πάντα σε υψόμετρα, έτσι ώστε να επιτυγχάνεται η καλύτερη οπτική επαφή. Η απόσταση που είχαν μεταξύ τους δύο ή περισσότεροι τηλέγραφοι δεν ήταν σταθερή, παρ' όλα αυτά μπορούμε να πούμε ότι συνήθως ξεπερνούσε τα δεκάδες χιλιόμετρα.

Όταν όλα ήταν έτοιμα, οι χειριστές του τηλέγραφου άναβαν πυρσούς. Όταν η μία πλευρά ήθελε να δώσει κάποιο μήνυμα κατέβαζε τον πυρσό και συγχρόνως οι δύο άνοιγαν τη διαρροή του νερού. Όταν η ράβδος όπου αναγράφονταν οι πληροφορίες που ήθελαν να μεταβιβαστούν έφτανε στο στόμιο του αγγείου έκλειναν τη ροή και ξανασήκωναν τον πυρσό. Τότε και οι απέναντι έκλειναν τη διαρροή του νερού και διάβαζαν το σημείο στο οποίο είχε σταματήσει η δική τους ράβδος.

Αλφαβητικός Κώδικας
Όταν οι χρήστες του υδραυλικού τηλέγραφου με την πάροδο του χρόνου διαπίστωσαν δυσκολίες στην ακριβή περιγραφή των πληροφοριών όπως αναφορά σε αριθμητικές δυνάμεις του εχθρού, ήρθε ή ώρα που οι Κλεόξενος και Δημόκλειτος παρουσλιασαν την "Πυρσεία" ή αλλιώς "οπτικό τηλέγραφο".

Η λειτουργία του είχε ως εξής: αρχικά διαίρεσαν το αλφάβητο σε πέντε μέρη ανά πέντε γράμματα τα οποία αναγράφονταν σε πινακίδες τις οποίες θα έπρεπε να έχουν μαζί τους όσοι θα συνομιλούσαν. Πριν εγκαταστήσουν και τα υπόλοιπα εξαρτήματα του τηλέγραφου υπήρχε η συνεννόηση ότι οι πρώτοι -δύο στον αριθμό- πυρσοί που θα σηκώνονταν θα ήταν από εκείνον που ήθελε να αναγγείλει κάτι. Η μεταφορά των πληροφοριών θα ξεκινούσε αν κι από την απέναντι πλευρά σηκώνονταν δύο πυρσοί.

Όταν κατέβαιναν όλοι οι πυρσοί, τότε εκείνος που ήθελε να αναφέρει κάτι σήκωνε τους πρώτους πυρσούς από τα αριστερά, δηλώνοντας με αυτό το τρόπο στο δέκτη ποια πινακίδα έπρεπε να εξετάσει. Αν για παράδειγμα σήκωνε τον πρώτο πυρσό , εννοούσε τη πρώτη πινακίδα κ.ο.κ. Η δεύτερη ομάδα πυρσών χρησιμοποιούνταν για να υποδείξουν τα γράμματα που θα σχημάτιζαν τη λέξη του μηνύματος. Για την καλύτερη καταγραφή των εναλλασσόμενων πυρσών οι χρήστες χρησιμοποιούσαν κατάλληλες διόπτρες. Για την αποφυγή λαθών, εκείνος που θα σήκωνε ή θα κατέβαζε τους πυρσούς, ήταν πίσω από ένα πρόχειρα κατασκευασμένο τοίχο με σύνηθες ύψος τα δέκα μέτρα. Επειδή η συμπλήρωση ενός πλήρους μηνύματος απαιτούσε χρόνο, οι χρήστες αναγκάστηκαν να βρουν τις λέξεις με τα λιγότερα γράμματα, χωρίς όμως να χάνει το πληροφοριακό της περιεχόμενο η πρόταση.

Για να επιτευχθεί σωστά και γρήγορα η μετάδοση του μηνύματος, οι χρήστες της Πυρσείας, οι οποίοι ήταν πολίτες με άριστη γνώση ανάγνωσης, γραμματικής και ορθογραφίας, εκπαιδεύονταν καθημερινά ώστε να συνηθίσουν στον τρόπο γραφής και μετάδοσης των μηνυμάτων. Με την παροδο του χρόνου κάποιοι βελτίωσαν τον οπτικό τηλέγραφο κάνωντας στην αρχική μορφή κάποιες παρεμβάσεις, αλλάζοντας τα γράμματα των πλακών έτσι ώστε να αποφευχθεί η υποκλοπή του μηνύματος.

uneksigita



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

ΔΕΙΤΕ: 87 Λόγοι γιατί μία μπύρα είναι καλύτερη από μία γυναίκα!

Posted: 27 Jan 2012 01:43 PM PST

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgpmeUaQ-cswoF1v20jJ-yE6N9rHrud0Z7lSl5Thj64YXC4zX1LTinD8Nt1jo8QgOZcCVjaaCulriNdnBtRH62uPvpeNoy6cdPDo2nL_jMxo4LJRgQvOmQZXy7boMlG_x0x_TZBGrxJdM3Z/s400/%25CE%25BA%25CE%25B1%25CF%2584%25CE%25AC%25CE%25BB%25CE%25BF%25CE%25B3%25CE%25BF%25CF%2582.jpgΣας έχει περάσει ποτέ από το μυαλό ότι οι μπύρες και οι γυναίκες
έχουν πολλά κοινά αλλά και πολλές διαφορές...Όχι ! Πριν βιαστείτε να απαντήσετε, για ρίξτε μία ματιά και μετά τα ξαναλέμε…



01. Μπορείς να χαίρεσαι μια μπύρα όλο το μήνα.

02. Οι λεκέδες από μια μπύρα πλένονται.

03. Δεν χρειάζεται να βγάλεις για φαγητό μια μπύρα.

04. Η μπύρα σου περιμένει πάντα υπομονετικά μέσα στο αυτοκίνητό σου.

05. Όταν μια μπύρα αδειάσει την πετάς.

06. Μια μπύρα δεν αργεί ποτέ.

07. Ένα κακό μεθύσι περνάει.

08. Μια μπύρα δεν ζηλεύει ποτέ αν πιάσεις μια άλλη μπύρα.

09. Οι ετικέτες από τις μπύρες βγαίνουν χωρίς δυσκολία.

10. Όταν πας σε ένα BAR ξέρεις ότι μπορείς πάντα να πάρεις μια μπύρα.

11. Μια μπύρα δεν έχει ποτέ πονοκέφαλο.

12. Όταν πιεις μια μπύρα, το μπουκάλι αξίζει 25 δρχ.

13. Μια μπύρα δεν νευριάζει όταν γυρνάς στο σπίτι και μυρίζεις μια άλλη μπύρα.

14. Αν κατεβάσεις μια μπύρα σωστά φτιάχνεις κεφάλι.

15. Μπορείς να πάρεις πάνω από μια μπύρα τη βραδιά χωρίς να έχεις ενοχές.

16. Μια μπύρα κατεβαίνει πάντα εύκολα.

17. Μπορείς να μοιραστείς μια μπύρα με τους φίλους σου.

18. Όταν ξεφορτωθείς μια κακή μπύρα η σκέψη μιας άλλης μπύρας δεν σε αρρωσταίνει.

19. Ξέρεις πάντα αν είσαι ο πρώτος που ανοίγει μια μπύρα.

20. Μια μπύρα είναι πάντα υγρή.

21. Μια μπύρα δεν απαιτεί ποτέ ισότητα.

22. Μια μπύρα δεν νοιάζεται πότε γυρνάς σπίτι.

23. Μπορείς πάντα να πάρεις μια μπύρα σε δημόσιο χώρο.

24. Μια κρύα μπύρα είναι και γα*ώ τις μπύρες.

25. Δεν πρέπει να πλύνεις μια μπύρα πριν την πιεις.

26. Οι καλές οι μπύρες έρχονται πάντα σε εξάδες.

27. Μια μπύρα δεν απαιτεί να την σκουπίσεις αν χυθεί.

28. Δεν μπορείς να κολλήσεις τίποτα από μια μπύρα.

29. Όταν τελειώσεις με μια μπύρα το μόνο που είσαι υποχρεωμένος να κάνεις, είναι να πετάξεις το μπουκάλι.

30. Μια μπύρα δεν κοστίζει ποτέ πάνω από ένα χιλιάρικο και δεν σε αφήνει ποτέ διψασμένο.

31. Όταν τελειώσεις με την μπύρα σου μπορείς πάντα να πάρεις μια άλλη.

32. Ποτέ δεν βρίσκεις στο μπάνιο σου πεταμένες ετικέτες από μπύρες.

33. Μια μπύρα είναι το ίδιο όμορφη το πρωί.

34. Όταν πίνεις μια μπύρα δεν σε νοιάζει αν έρθει κανείς ακάλεστος.

35. Μια μπύρα δεν γκρινιάζει ότι θα ξυπνήσεις τα παιδιά.

36. Μια μπύρα δεν έχει ποτέ κράμπες.

37. Μια μπύρα δεν έχει μητέρα.

38. Μια μπύρα δεν έχει ηθική.

39. Μια μπύρα δεν τρελαίνεται μια φορά το μήνα.

40. Μια μπύρα πάντα ακούει και ποτέ δεν διαφωνεί.

41. Οι ετικέτες δεν είναι εκτός μόδας κάθε χρόνο.

42. Μια μπύρα δεν γκρινιάζει, αφρίζει..

43. Μια μπύρα δεν έχει κρύα πόδια.

44. Μια μπύρα δεν απαιτεί ποτέ να την αποκαταστήσεις.

45. Μια μπύρα δεν είναι ποτέ υπέρβαρη.

46. Αν αλλάξεις μάρκα μπύρας δεν πληρώνεις διατροφή.

47. Μια μπύρα δεν πρόκειται να το σκάσει με τις πιστωτικές σου κάρτες.

48. Μια μπύρα δεν έχει δικηγόρο.

49. Μια μπύρα δεν χρειάζεται όλο το χώρο στη ντουλάπα σου.

50. Μια μπύρα δεν παραπονιέται για τον τρόπο που οδηγάς.

51. Μια μπύρα ποτέ δεν θα ενοχληθεί αν ρευτείς.

52. Μια μπύρα δεν αλλάζει ποτέ γνώμη.

53. Μια μπύρα δεν σε πειράζει ή το παίζει δύσκολη.

54. Μια μπύρα δεν σου αλλάζει το κανάλι να δει τη Νικολούλη.

55. Μια μπύρα δεν απαιτεί να πας μαζί της για ψώνια.

56. Μια μπύρα δεν απαιτεί να βάψεις τα κάγκελα.

57. Μια μπύρα δεν ενοχλείται όταν κοιτάς το Gran Prix F1.

58. Είναι πάντα εύκολο να πάρεις μια μπύρα

59. Οι μεγάλες μπύρες είναι ωραίες μπύρες.

60. Μια μπύρα δεν λέει πότε όχι.

61. Μια μπύρα δεν παραπονιέται όπου και να της πας.

62. Μια μπύρα δεν πάει ποτέ στην τουαλέτα με άλλες μπύρες μαζί.

63. Μια μπύρα δεν φοράει ποτέ σουτιέν που δεν ανοίγουν.

64. Μια μπύρα δεν ενοχλείται αν την λερώσεις.

65. Μια μπύρα δεν θα σου πει ποτέ ότι είσαι ένα αναίσθητο γουρούνι.

66. Μια μπύρα δεν θα σου τελειώσει το χαρτί στην τουαλέτα.

67. Μια μπύρα δεν θα πάρει ποτέ τα παιδιά να πάει στη μάνα της.

68. Μια μπύρα δεν ενδιαφέρεται αν έχεις μόρφωση ή τρόπους.

69. Μια μπύρα δεν σκούζει, μουρμουρίζει ή κλαίει.

70. Μια μπύρα δεν την ενοχλεί ή έναρξη της κυνηγετικής περιόδου.

71. Μια μπύρα δεν σε αναγκάζει να πας στην εκκλησία.

72. Είναι πιο εύκολο να εξηγήσεις σε μια μπύρα τι είναι το καρμπυρατέρ.

73. Μια μπύρα δεν νοιάζεται αν έχεις μια ντουζίνα μπύρες δίπλα στο κρεβάτι σου.

74. Αν μια μπύρα χυθεί στο πάτωμα μυρίζει ωραία για λίγο καιρό.

75. Μια μπύρα δεν θα κάνει φασαρία επειδή άφησες το καπάκι της τουαλέτας όρθιο.

76. Μια μπύρα δεν θα σου γυρίσει το καθρεφτάκι στο αυτοκίνητο για να βάλει κραγιόν.

77. Μια μπύρα δεν θα πάρει ποτέ αυτοκίνητο με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

78. Μια μπύρα δεν θα σου τρακάρει ποτέ το αυτοκίνητο.

79. Με ελάχιστες γνώσεις μπορείς να φτιάξεις μόνος σου μια μπύρα, όπως τη θες.

80. Μπορείς να ξεφορτωθείς εύκολα μια αποτυχημένη επιλογή μπύρας.

81. Μια μπύρα δεν περιμένει φιλοφρονήσεις, όταν τελειώσεις μαζί της.

82. Μερικές μπύρες έχουν υπέροχα στήθη (π.χ. St. Pauli Girl)

83. Αν βγάλεις μια μπύρα από το ψυγείο μόνο για να την δεις και αποφασίσεις να την πιεις, δεν πρόκειται να σε κατηγορήσει για βιασμό.

84. Μια μπύρα δεν πρόκειται να σε στείλει σε Supermarket για σερβιέτες

85. Μια μπύρα δεν πρόκειται να σε πει ψεύτη άμα πεις ότι αγόρασες το Penthouse για τα άρθρα του.

86. Μια μπύρα δεν θα γεμίσει το παλιό σου ΤΟΥΟΤΑ με αμόλυβδη με την δικαιολογία ότι γλίτωσε 200 δρχ.

87. Μια μπύρα δεν θα σε αναγκάσει να φας κάποιο "καινούργιο" υγιεινό φαγητό που να είναι σαν παλιά λάδια της ΒΡ.



frappedoupoli.blogspot.com



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Νέος επικίνδυνος ιός ανησυχεί την Ευρώπη

Posted: 27 Jan 2012 01:29 PM PST

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjtEyceEWPtqo0lYc6k-RANES20v_VN19TVl64bfjgvN53gBG8yo-Hh4MZefkCNo97YrdN0JKdqDYEyPzTYKyrzp992k6rs2BtyvimoJ_BmGo_4SdzWn507wa71pV2HQkbpAdwCK0KqiOQ/s400/farma_707385259.jpgΠρόσφατα εντοπίστηκε σε Ολλανδία,Γαλλία και Γερμανία
ένας επικίνδυνος νέος ιός που προκαλεί...

γενετικές δυσμορφίες σε αρνιά, κατσίκες και βοοειδή. Ο ιός Σμάλενμπεργκ, όπως ονομάστηκε από την πόλη της Γερμανίας όπου εμφανίστηκε για....



















πρώτη φορά τον Νοέμβριο του 2011, έχει εντοπιστεί σε 51 φάρμες. Ο εν λόγω ιός προκαλεί πυρετό και διάρροιες στα ζώα και δεν είναι δυνατό να μεταδοθεί απευθείας από το ένα στο άλλο.





Ωστόσο είναι εφοκτό να μεταδοθεί μέσω του πλακούντα και να εμφανίζονται σοβαρές δυσμορφίες σε ζώα που γεννιούνται.


trelokouneli





ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Πως μπορείς να βρεις τον ιδανικό σύντροφο;

Posted: 27 Jan 2012 01:26 PM PST

http://www.queen.gr/media/k2/items/cache/8700b25c5603a8080017db7eb8b7d375_M.jpgAπλοί τρόπο για να ανακαλύψεις φέτος τον άντρα της ζωής σου...


Ανακάλυψε το λόγο για τον οποίο δεν μπορείς να βρεις σύντροφο. Σίγουρα πολλές φορές παίζει ρόλο η τύχη και οι συνθήκες αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Σημαντικότερη συμβολή είναι η δική μας οπότε δεν ωφελεί να τα ρίχνουμε όλα στο σύμπαν. Κάνε μια ενδοσκόπηση και αναγνώρισε στοιχεία.







Δες την ευτυχία σαν ένα μεγάλο κουτί στο οποίο εσύ οφείλεις να μπεις μέσα. Δεν υπάρχουν ούτε όρια, ούτε κανόνες. Βάλε στόχο τη δική σου ευτυχία, επικεντρώσου σε αυτήν και θα έρθει πιο γρήγορα.





Σταμάτα να έλκεσαι από την ιδέα ενός «κακού αγοριού», όπως έκανε η Λάσκαρη με τον Κούρκουλο. Τα κακά παιδιά είναι passé.. σημασία έχει ο άλλος να είναι σωστός και να σε κάνει να νιώθεις μοναδική γυναίκα. Και αν δεν σε φτύνει.. μην αγχώνεσαι.





Δες τι είδους σύντροφο θα ήθελες να έχεις και κάνε focus σε αυτόν. Δε χρειάζεται να σπαταλάς ενέργεια σε ανθρώπους με τους οποίους ούτως ή άλλως δεν θα μπορούσες να είσαι χαρούμενη. Κακή η μοναξιά, αλλά χειρότερος ο συμβιβασμός.





Κοινωνικοποιήσου. Δε λέμε πως χρειάζεται να πάρεις σβάρνα τον οδηγό πόλης και να τρέχεις από έκθεση σε προβολή και από πάρτι σε βραδιά ποίησης. Αλλά οι δραστηριότητες εκτός δουλειάς, τα social networks και κάποιες μορφές διασκέδασης αυξάνουν τις πιθανότητες να βρεθεί ένας καλός σύντροφος. Χώρια που το συνεχόμενο socializing τονώνει την αυτοπεποίθηση και το σεξαπίλ.


queen


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Δυσπεψία: Αντιπετωπίστε την δυναμικά!

Posted: 27 Jan 2012 01:18 PM PST

Δυσπεψία: Αντιπετωπίστε την δυναμικά!Με μικρούς και εύκολους τρόπους..
.



Χρήσιμες συμβουλές για να αντιμετωπίσετε τη δυσπεψία, καθώς και τα συμπτώματα καούρας, φουσκώματος και ξινίλας.

Να φάτε με μέτρο και να μην καταναλώσετε μεγάλες ποσότητες αλκοόλ. Πιείτε άφθονο νερό με λεμόνι . Προσπαθήστε να μην τσιμπολογάτε και αποφύγετε τα ορατά λίπη. Η κανέλα, η μέντα και το χαμομήλι θεωρούνται αποτελεσματικά για την αντιμετώπιση της δυσπεψίας. Αποφύγετε τα ανθρακούχα ποτά και τις σόδες. Μην τρώτε βιαστικά και μασήστε καλά το φαγητό. Αφήστε να περάσουν 3 ώρες πριν πάτε για ύπνο. Αποφύγετε το κάπνισμα. Βρείτε λίγο χρόνο για να περπατήσετε.


queen


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Σεισμός στη Σαντορίνη

Posted: 27 Jan 2012 01:12 PM PST

http://www.prionokordela.gr/wp-content/uploads/2012/01/5220da551e5717e93a5c497f87e21da8_XL-400x219.jpgΣεισμική δόνηση, μεγέθους 4,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ,
σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά στη...

θαλάσσια περιοχή νότια της Σαντορίνης.







Ο σεισμός είχε επίκεντρο 48 χλμ νοτιοδυτικά του Εμπορειού Σαντορίνης και εστιακό βάθος 10 χλμ, ενώ ακολούθησαν δύο ακόμα μετασεισμοί μεγέθους 3,2 και 3,1 Ρίχτερ αντίστοιχα. Ζημιές δεν έχουν αναφερθεί μέχρι στιγμής.





Μήπως ξυπνά το ηφαίστειο για να καταπιεί αυτούς που κυβερνούν και μαζί και τα προβλήματα της Ελλάδας;
prionokordela


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ανακοίνωσε την αυτοκτονία του στο facebook

Posted: 27 Jan 2012 01:03 PM PST

http://www.newsbeast.gr/files/temp/CD2B7E05450132AB128CE54E80216C7A.jpgΗ αστυνομία τον βρήκε λιπόθυμο, έχοντας καταναλώσει χλωρίνη.
..

Άλλη μία απόπειρα αυτοκτονίας απετράπη στην Αθήνα, μετά από συντονισμένες ενέργειες της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.







Συγκεκριμένα, η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενημερώθηκε ότι χρήστης ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης (facebook) εκδήλωσε την πρόθεσή του να αυτοκτονήσει, μέσω προσωπικού μηνύματος. Από την ψηφιακή ανάλυση των ηλεκτρονικών ιχνών, εξακριβώθηκε ότι πρόκειται για 22χρονο Έλληνα.





Άμεσα, κλιμάκιο Αξιωματικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, με τη συνδρομή της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής, μετέβη στο σπίτι του, όπου βρέθηκε μόνος του σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, καθώς είχε αυτοτραυματιστεί στο αριστερό χέρι, ενώ είχε καταναλώσει και ποσότητα χλωρίνης.





Διακομίσθηκε επειγόντως σε Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ενώ στους συγγενείς του παρέχεται η κατάλληλη ψυχολογική υποστήριξη.
24wro

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Η κάπα που έφτιαξαν ένα εκατομμύριο αράχνες

Posted: 27 Jan 2012 12:52 PM PST

http://www.fashionlove.gr/wp-content/uploads/2012/01/0-silk3.jpegΑν μέχρι τώρα πιστεύατε ότι το μετάξι είναι ένα πολυτελές ύφασμα
, σας έχουμε κάτι ακόμη πιο πολυτελές από αυτό...

Παραπάνω μπορείτε να δείτε μια κάπα, που αυτή τη στιγμή εκθέτεται στο Victoria and Albert Museum του Λονδίνου, και που είναι ένα από τα δύο κομμάτια στον κόσμο που είναι φτιαγμένα από μετάξι από ένα είδος αράχνης. Η εφημερίδα Independent γράφει ότι αυτή η κάπα, σχεδιασμένη και φτιαγμένη από τους Simon Peers και Nicholas Godley, δημιουργήθηκε από αράχνες της Μαδαγασκάρης και χρειάστηκαν πάνω από τέσσερα χρόνια για να ολοκληρωθεί.







Ειδικά εκπαιδευμένοι εργάτες μάζευαν αράχνες κάθε μέρα και τους αφαιρούσαν το μετάξι. Μετά τις άφηναν πάλι ελεύθερες. Για την ιστορία, χρειάστηκαν ένα εκατομμύριο διακόσιες χιλιάδες αράχνες για να πάρουν το μετάξι που χρειάστηκε για τη συγκεκριμένη κάπα.


fashionlove


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

ΣΟΚ: Δάσκαλος βίαζε και μαγνητοσκοπούσε τις μαθήτριές του για 14 χρόνια!

Posted: 27 Jan 2012 12:45 PM PST

Σοκ προκαλεί η είδηση για τον Βρετανό δάσκαλο
που παρενοχλούσε σεξουαλικά ανήλικες μαθήτριες...

μέσα στις αίθουσες του σχολείου. Τα θύματά του ήταν 4 κορίτσια, ανάμεσά τους και ένα παιδάκι μόλις 6 χρόνων. Το πιο συγκλονιστικό είναι ότι ο δράστης παρενοχλούσε μαθήτριες για περισσότερα από 14 χρόνια, με τους διευθυντές του σχολείου να έχουν δεχτεί προειδοποιήσεις από τους υπόλοιπους δασκάλους για την ύποπτη συμπεριφορά του 51χρονου, αλλά να μένουν άπραγοι.



Ο 51χρονος δάσκαλος ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Προσέγγιζε πάντα τις λίγο πιο αδύναμες στις επιδόσεις του μαθήτριες και τις περισσότερες φορές τις απομόνωνε σε αίθουσες του σχολείου, τις παρενοχλούσε και μαγνητοσκοπούσε τα "κατορθώματά" του. Μετά περνούσε τα βιντεάκια σε ένα usb με τα ονόματα των θυμάτων του.



Σύμφωνα με όσα διαβάζουμε στην "Daily Mail" είχε κακοποιήσει παιδιά μέσα στην αίθουσα με τους υπολογιστές, μέσα στην αίθουσα ερευνών, ακόμα και κατά την διάρκεια του μαθήματος, παρουσία άλλων παιδιών.

24wro
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Με την απειλή μαχαιριού μπήκε στο φαρμακείο και ζήτησε χάπια!

Posted: 27 Jan 2012 12:33 PM PST

Στο φαρμακείο, που στεγάζεται στην οδό Παπαφλέσσα στη Λαμία,
βρισκόταν χθες το απόγευμα...

η ιδιοκτήτρια με την κόρη της. Στις 18:30 μπήκε μέσα ένας άνδρας μετρίου αναστήματος, ο οποίος φορούσε γκρί σκούφο, μαύρα γάντια, πορτοκαλί κασκόλ και χακί μπουφάν.



Ο… εισβολέας ξαφνικά έβγαλε ένα μαχαίρι και πλησίασε τις δύο γυναίκες λέγοντας: «Γρήγορα δυο κουτιά Vulbegal και Hipnostedon».



Η φαρμακοποιός διατηρώντας τη ψυχραιμία της σήκωσε το τηλέφωνο λέγοντας ότι θα καλέσει την αστυνομία και τότε ο δράστης τράπηκε σε φυγή…


prionokordela


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

VIDEO: Σκύλος παρακολουθεί με συγκίνηση... σκυλοταινία!

Posted: 27 Jan 2012 12:27 PM PST

http://www.mediagate.gr/media/k2/items/cache/0b59c1e40eafa756f773256daa56c927_M.jpg?t=943912800Η τηλεόραση κερδίζει τελικά τα συμπαθητικά τετράποδα
...

Πόσο μάλλον όταν πρωταγωνιστεί κάποιος άλλος σκύλος...

Μπορεί η ταινία 'Marmaduke' με τον Owen Wilson και έναν σκύλο να πάτωσε στο box office και να έλαβε κακές κριτικές, ωστόσο κατάφερε να κερδίσει το ενδιαφέρον των κατοικίδιων...







Δείτε το βίντεο:



mediagate


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Οι σχέσεις των Υδροχόων με τα 12 ζώδια

Posted: 27 Jan 2012 12:21 PM PST


http://www.astrology.gr/media/k2/items/cache/6b6443717ca6c37316c73d7396e58306_L.jpgΜε ποια ζώδια ταιριάζουν οι Υδροχόοι
...





Με Κριό













Ο Κριός είναι ζώδιο της φωτιάς, εξωστρεφές και παρορμητικό. Κυβερνήτης του είναι ο Άρης ο Θεός του Πολέμου που αντιπροσωπεύει την αρχή της δράσης και της ορμής. Η πύρινη του φύση, του δίνει έμπνευση και τον ωθεί σε ένα αγώνα αφ' ενός πρόκλησης και αφ' ετέρου ικανοποίησης των στόχων και των επιθυμιών του.





Με τον αντιπροσωπευτικό Κριό δύσκολα θα βρείτε ασφάλεια αλλά η έντονη τάση να παίρνει πρωτοβουλίες θα σας γοητεύσει και θα σας πείσει για ένα ερωτικό ταξίδι με προορισμό το άγνωστο.









Η επικράτηση και η θριαμβευτική κατάκτηση σημαίνουν το παν για αυτόν τον άνθρωπο, που από την πρώτη σας συνάντηση δεν θα κρατήσει τα προσχήματα και τις τυπικότητες και θα αγωνιστεί να σας κατακτήσει. Δύσκολα θα μπορέσετε να μείνετε μόνον φίλοι καθώς ο ενθουσιώδης χαρακτήρας και η ασυγκράτητη ορμή του θα σας κινήσουν την περιέργεια και θα θελήσετε να εφαρμόσετε τις θεωρίες σας περί έρωτος.









Κοινό σας γνώρισμα είναι η ανεξαρτησία, ελευθερία και η ειλικρινής έκφραση που από τη μία θα σας ενώσουν από την άλλη όμως θα σας διχάσουν καθώς το ταίρι Κριός θέλει να είναι ο αρχηγός και ο επικεφαλής της σχέσης. Πράγμα που σημαίνει ότι θέλει την εξουσία για τον εαυτό και δεν δίνει ελευθερίες πέρα του εαυτού ούτε και στο άλλο του μισό. Κοινωνικές δραστηριότητες , φιλίες και απασχολήσεις που δεν συμφωνούν με τα δικά του κριτήρια δεν θα επιτρέπεται να έχετε….. και εκεί ξεκινάει και η αντίστροφη μέτρηση.









Σε γενικές γραμμές αυτή η σχέση θα έχει ορμητική φλόγα από την πρώτη στιγμή, η οποία για να διατηρηθεί απαιτείται υποχώρηση ή διπλωματική διαχείριση από τη δική σας πλευρά. Αν είστε διατεθειμένοι να συγκλίνετε με τις επιθυμίες του ή να ευχαριστιέστε τις συνεχείς διαμάχες σας τότε όλα θα πάνε κατ' ευχήν.













Με Ταύρο





Ο Ταύρος είναι ζώδιο της γης, εσωστρεφές και σταθερό. Ως γνήσιο παιδί της Αφροδίτης αγαπά την ομορφιά, την τρυφηλότητα και τον έρωτα ενώ απεχθάνεται τις αλλαγές και ό,τι δεν ανταποκρίνεται στην ανάγκη του για συναισθηματική και υλική ασφάλεια. Με λίγα λόγια η επιθυμία για ευχαρίστηση σε συνδυασμό με την τάση για κτήση αποτελούν τα κύρια χαρακτηριστικά του.









Η νοοτροπία και η φιλοσοφία ζωής που έχετε δεν συμβαδίζουν στο ελάχιστο, καθώς το άτομο Ταύρος ενδιαφέρεται πρωτίστως για την συναισθηματική και οικονομική του εξασφάλιση δηλαδή πιστό σύντροφο με τον οποίο θα αποκτήσει οικογένεια, σπίτι και παχουλό τραπεζικό λογαριασμό. Από την άλλη εσείς δεν θέτετε πλαίσια ζωής και θέλετε να ζείτε χωρίς περιορισμού και συμβατότητες που καταπιέζουν την επαναστατική και προοδευτική σας φύση. Η διανόηση και η κοινωνικότητα αποτελούν τα κύρια γνωρίσματα σας και ως εκ τούτου αγαπάτε την επικοινωνία και τις κοινωνικές συναναστροφές και δραστηριότητες.





Ο αντιπροσωπευτικός Ταύρος όμως δύσκολα κατανοεί την επιθυμία για ενασχολήσεις μακριά του ή χωρίς εκείνον. Η ζήλια και η κτητικότητα του σε αυτές τις περιπτώσεις θα σας ενοχλήσει καθώς θα τις θωρήσετε ως προσπάθειες δέσμευσης και καταδυνάστευσης σας. Η αδυναμία να εκφράζετε τα συναισθήματα σας και η λογική διαχείριση των καταστάσεων θα εξοργίσει το ταίρι Ταύρο που αν και αγαπά τη σταθερότητα δύσκολα ανέχεται την αδιαφορία.





Καλό σημείο αναφοράς αποτελεί η ερωτική συνεύρεση καθώς ο εραστής Ταύρος από τη φύση του φιλήδονος και σεξουαλικός θα είναι διατεθειμένος να πειραματιστεί προκειμένου να υπάρξει ερωτική κορύφωση και ευχαρίστηση.









Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η τρυφερή και γενναιόδωρη φύση του Ταύρου δεν αποκλείεται να σας βοηθήσει να δείτε μια άλλη πλευρά της ζωής την οποία αν και δεν την γνωρίζετε είναι πολύ πιθανό να σας προσφέρει ένα μεγάλο δώρο που λέγεται ευτυχία.

















Με Διδύμους





Οι Δίδυμοι είναι ζώδιο του αέρα, εξωστρεφές και μεταβλητό. Η ευστροφία και η επικοινωνιακή δεινότητα που του χαρίζει ο κυβερνήτης του, ο Ερμής είναι διάχυτες σε όλες του τις δραστηριότητες και συναναστροφές. Η πολυδιάστατη σκέψη του και η άνεση στην έκφραση και στην ανταλλαγή ιδεών αποτελούν βασικά του προσόντα που αφ' ενός σας γοητεύουν και αφ' ετέρου σας φέρνουν πιο κοντά.









Η ένωση σας θεωρείται ιδανική αφού ο χαρακτήρας και τα ενδιαφέροντα σας, σας προσφέρουν την δυνατότητα για μια όμορφη σχέση που θα κυριαρχεί η ελευθερία, η ποιότητα και η έντονη έλξη.





Ο αντιπροσωπευτικός Δίδυμος ομιλητικός, πνευματώδης και δεξιοτέχνης από τη φύση του σας κινεί την περιέργεια και σας αποσπά την προσοχή με τον έξυπνο λόγο και την πολύπλευρη προσωπικότητα του.





Αμφότεροι λειτουργείτε εγκεφαλικά και ευχαριστιέστε να συζητάτε, να ανταλλάσσετε απόψεις, να αφιερώνετε χρόνο σε κοινωνικές δραστηριότητες , να ανακαλύπτετε αλήθειες και να αξιολογείτε την καθημερινή ζωή μέσα από το πρίσμα της διανόησης και της επιστημονικής εφαρμογής.





Στον ερωτικό τομέα αν και απουσιάζει το συναίσθημα έχετε ένα δικό σας κώδικα επικοινωνίας που σας επιτρέπει να δοκιμάζετε και να ζείτε πρωτόγνωρες και ασυνήθιστες ερωτικές εμπειρίες χάρη στην περίεργή και πολύπλοκη φύση σας.













Με Καρκίνο













Ο Καρκίνος είναι ζώδιο του νερού, εσωστρεφές και παρορμητικό. Κυβερνήτης του είναι η Σελήνη που του χαρίζει ευαισθησία, τρυφερότητα, αλλά και ευθιξία. Αγαπά το σπίτι και την οικογένεια και του αρέσει να προσκολλάται σε ανθρώπους και καταστάσεις προκειμένου να καλύπτει την έντονη του επιθυμία για ασφάλεια και σιγουριά.

Ο αντιπροσωπευτικός Καρκίνος είναι μαζεμένος και συνεσταλμένος με πρόσωπα που δεν γνωρίζει καλά και ως εκ τούτου δύσκολα κάνει το πρώτο βήμα ακόμα και σε μία ενδιαφέρουσα γνωριμία. Διαθέτει φαντασία και εκλεπτυσμένα αισθήματα που έλκουν χωρίς να το προκαλεί καθότι αντανακλούνται στο ευγενές και ήρεμο παρουσιαστικό του. Στοργικός και τρυφερός κατανοεί την ανεξάρτητη και εκκεντρική σας φύση χάρη στο ισχυρό του ένστικτο και τη δυνατή του διαίσθηση.









Με έναν Καρκίνο θα βρείτε την ασφάλεια χωρίς να τη ζητήσετε και θα καλύψετε την ελλιπή ή ανέκφραστη συναισθηματική σας πτυχή χωρίς καν να το καταλάβετε αφού τα πάντα με ένα σύντροφο Καρκίνο κινούνται με εσωτερική επικοινωνία. Βέβαια, το αντίτιμο είναι η ανεξαρτησία και η ελευθερία σας καθότι, η προσκόλληση ή αφοσίωση στο πρόσωπο σας θεωρείται δεδομένη.

Αν διατίθεστε να συγκεράσετε παραδοσιακές με νεωτεριστικές αντιλήψεις και να παραχωρήσετε στον Καρκίνο ευθύνες που σχετίζονται με το σπίτι, ή την οικονομική διαχείριση τότε θα προκύψει μια σχέση με περίεργες, ασυνήθιστες ισορροπίες και μη προβλέψιμες καταστάσεις που θα εξισορροπήσει τις διαφορές και τις αλλιώτικες επιθυμίες σας.

























Με Λέοντα





Ο Λέων είναι ζώδιο της φωτιάς, εξωστρεφές και σταθερό. Με εξουσιαστή τον Ήλιο, διαθέτει λάμψη, περηφάνια και μεγαλοψυχία. Ξεχωρίζει για τη χαρούμενη και εύθυμη φύση και του αρέσει να είναι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος ακόμα και σε πράγματα απλά ή καθημερινά. Σε μία σχέση επιθυμεί να έχει τον πρωταρχικό ρόλο καθότι τονίζει το λαμπερό του προφίλ και το επιβλητικό του ύφος.









Από την πρώτη επαφή θα γοητευτείτε από την εμπιστοσύνη στον εαυτό του, την υψηλοφροσύνη και την αξιοπρέπεια του ενώ θα ανησυχήσετε με την απαιτητική και καταπιεστική συμπεριφορά του. Η διαφορετικότητα και οι αντιθέσεις ξεκινούν έναν πόλεμο κατάκτησης και έρωτα και από τις δύο πλευρές που εξαιτίας της σταθερής ομοιότητας σας θα φουντώσει μια ισχυρή και αναπόφευκτη έλξη.









Αν και ποτέ δεν θα παραδεχτείτε ότι κατάφερε να σας επιβληθεί με το ακόρεστο πάθος του εν τούτοις θα αισθάνεστε υπέροχα στην αγέρωχή αγκαλιά του αν και θα συνεχίσετε να δείχνετε ασυμβίβαστοι, αυτόνομοι και ανεξάρτητοι. Βαθιά μέσα σας γνωρίζετε ότι έχετε βρει το άλλο σας μισό που είναι το ακριβώς το αντίθετο από εσάς και ως εκ τούτου σας συμπληρώνει και σας ολοκληρώνει ως ύπαρξη.

















Με Παρθένο









Η Παρθένος είναι ζώδιο της γης, εσωστρεφές και μεταβλητό. Ξεχωρίζει, για την παρατηρητικότητα, την προνοητικότητα και την πρακτικότητα του που του προσφέρουν τη δυνατότητα να αναγνωρίζει και να εκτιμά την ιδιότητα του χρήσιμου και του ωφέλιμου. Ζει με σχολαστικότητα και ρεαλισμό και αγαπά τις λεπτομέρειες και την ακρίβεια.









Η οξυδέρκεια και η λογική του σκέψη σας κεντρίζουν και σας επιτρέπουν μια ξεχωριστή και εποικοδομητική συζήτηση. Ο μεταξύ σας διάλογος προάγει μια υπόθεση και συντελεί στην επίτευξη ενός σκοπού γεγονός που ευχαριστεί και τις δύο πλευρές. Η ανταλλαγή απόψεων λοιπόν είναι αυτή που θα σας φέρει κοντά και θα προκαλέσει αλληλεπίδραση και τον συγκερασμό απόψεων και αντιλήψεων.





Η πρακτική και ανιδιοτελής φύση της Παρθένου φροντίζει να καλύπτει τις αδυναμίες σε καθημερινές ή συμβατικές υποχρεώσεις και να συμπληρώνει την ανεπάρκεια σε θέματα που η αφηρημένη σας προσοχή προκαλεί παραλήψεις. Ταυτόχρονα, η σχολαστικότητα ίσως κάποιες φορές σας φαίνεται ανυπόφορη ή αβάσταχτη γεγονός όμως που εξομαλύνεται από την κοινού εξέταση των διαφορών και των αντιθέσεων.













Με Ζυγό





Ο Ζυγός είναι ζώδιο του αέρα, εξωστρεφές και παρορμητικό. Με κυβερνήτη την Αφροδίτη έχει ως βασικές αξίες την ομορφιά, την αρμονία και την ειρήνη. Αγαπά την επικοινωνία και την ισορροπία και του αρέσει μια σχέση που διακατέχεται από δικαιοσύνη, ισότητα και προπάντων συντροφικότητα.









Η ισχυρή επιθυμία του Ζυγού να γοητεύει, να έχει κοινωνική ζωή και να εκφράζει τον εαυτό του σε μια σχέση αρμονίας και επικοινωνίας σας ωθούν να συνάψετε δεσμό μαζί του καθώς υπάρχουν αμοιβαία ενδιαφέροντα και κοινές αντιλήψεις για τη ζωή και τον κόσμο γενικότερα. Ο νοητικός και κοινωνικός συντονισμός είναι το κύριο συστατικό της ερωτικής σας σύζευξης που σας προσφέρει μια εκλεκτική και ευχάριστη συνένωση.

Η ερωτική σας συνύπαρξη ίσως δεν χαρακτηρίζεται για το φλογερό πάθος καθώς και οι δύο λειτουργείτε περισσότερο εγκεφαλικά, μπορεί όμως να αποτελεί μια ρομαντική ένωση με ιδιαίτερη έμφαση σε προκαταρκτικές, διεγερτικές συζητήσεις, και ανταλλαγή ιδεών που πρωτίστως διεγείρουν την εξαιρετική σας νοημοσύνη και κατ επέκταση συμβάλλουν σε μια λεπτή και «ψυχρή» ερωτική προσέγγιση.





















Με Σκορπιό





Ο Σκορπιός είναι ένα ζώδιο υδάτινο, σταθερό και εσωστρεφές. Ο Πλούτωνας που τον εξουσιάζει του δίνει δυνατή θέληση, διαίσθηση και αινιγματικό βλέμμα. Είναι βαθιά συναισθηματικός και έχει τη δυνατότητα να ανιχνεύει τα πάντα καθώς είναι αποφασισμένος να βρει την αλήθεια για τον εαυτό του και τη ζωή.









Ο σύντροφος λοιπόν, που εκπροσωπείται από τον Σκορπιό, είναι αφοσιωμένος, πιστός και σας προσφέρει σταθερότητα, ασφάλεια και μια καρδιά γεμάτη αισθήματα και βαθιά αγάπη. Η σχέση σας είναι εκρηκτική, ορμητική και παίζονται παιχνίδια εξουσίας και από τις δύο πλευρές.

Η ανεξαρτησία σας συχνά θα συγκρούεται με την προσκόλληση του και οι σκηνές ζηλοτυπίας από την πλευρά του θα είναι συνηθισμένη υπόθεση. Μάταια θα προσπαθείτε να εξηγήσετε την αλτρουιστική σας διάθεση και την επιθυμία για κοινωνική επαφή και προσφορά. Ο σύντροφος Σκορπιός βαθιά συναισθηματικός, προσκολλάται στο άλλο του μισό και αντιμετωπίζει με δυσπιστία συναναστροφές και δραστηριότητες μακριά από την αγκαλιά του.









Παρόλο αυτά η σχέση σας είναι συναρπαστική και έντονα παθιασμένη και αν και πολλές φορές θα γίνουν προσπάθειες για να απομακρυνθείτε εντούτοις μαζί δεν κάνετε και χώρια δεν μπορείτε. Γιατί παρόλο που φαίνεστε ανόμοιοι τελικά έχετε πολλά κοινά όπως η επιμονή , απολυτότητα και το ισχυρό πάθος.





















Με Τοξότη





Ο Τοξότης είναι ζώδιο της φωτιάς, εξωστρεφές και μεταβλητό. Κυβερνήτης του ο Δίας που συμβολίζει την αισιοδοξία, τη γνώση και την περιπέτεια. Από τη φύση του περιπετειώδης αναζητεί έναν ενθουσιώδη και ενδιαφέρον έρωτα που θα τον ταξιδέψει, θα τον εμπνεύσει και θα τον διδάξει νέες ιδέες.









Η έμφυτη σοφία και η ευρύτητα του νου του σας κάνει να νιώθετε άνετα και όμορφα. Μαζί του μπορείτε να ανταλλάσσετε απόψεις , να συζητάτε τις θεωρίες σας και να μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα. Η εύθυμη και κοινωνική του φύση συνδυάζεται αρμονικά με την αλτρουιστική και κομφορμιστική σας και πραγματικά διασκεδάζετε και χαίρεστε είτε είστε μόνοι είτε μαζί με άλλους.





Ανεξάρτητοι και οι δύο δεν θα χρειαστεί να πείτε μεγάλα λόγια και να δώσετε μεγάλες υποσχέσεις αντίθετα θα προτιμήσετε ένα φιλελεύθερο τρόπο ζωής χωρίς τυπικότητες και συμβάσεις. Η διάρκεια συνήθως είναι μεγάλη ακριβώς γιατί εστιάζεστε στην ουσία και γίνεστε συνοδοιπόροι σε ένα ταξίδι πρωτίστως γνώσης και μετά σφοδρού έρωτα.

















Με Αιγόκερω





Ο Αιγόκερως είναι ένα ζώδιο γήινο και παρορμητικό. Ο Κρόνος που είναι εξουσιαστής του συμβολίζει τη σοβαρότητα, την επιμονή και την πειθαρχία. Συνήθως λοιπόν ο Αιγόκερως είναι επιφυλακτικός, αφοσιωμένος, ρεαλιστής, συνεπής και τρομερά φιλόδοξος. Αγαπά τις δυσκολίες και είναι υπέρ του καθήκοντος και της εξουσιαστικής δύναμης.









Ο αυτοέλεγχος και η οξεία κρίση του θα σας γοητεύσουν και θα σας δώσουν την αίσθηση ότι μπορείτε άφοβα να στηριχτείτε πάνω του. Ο σεβασμός και η τήρηση των συμφωνιών σας πείθουν ότι μαζί του μπορείτε να ζήσετε ήρεμα αναπτύσσοντας τις θεωρίες σας και εξελίσσοντας τις προοδευτικές σας ιδέες.

Ο αλληλοσεβασμός, θα αποτελεί ανομολόγητη «κόκκινη γραμμή» μεταξύ σας, επιτρέποντας στην σεξουαλικότητα να ξεκινήσει με αργούς ρυθμούς αλλά να φουντώσει στην συνέχεια. Διαφορετικά το ερωτικό πάθος και η σεξουαλική ορμή θα εμφανίζονται όλο και πιο αραιά. Η σταθερότητα, η εκτίμηση και η αγάπη θα είναι τα κύρια συστατικά αυτής σχέσης που καλείται να συνδυάσει το παρελθόν με το μέλλον, την παράδοση με την πρόοδο.

























Με Υδροχόο





Ο Υδροχόος είναι ένα ζώδιο αέρινο , εξωστρεφές και σταθερό. Κυβερνήτης του είναι ο απρόβλεπτος και αντί-συμβατικός Ουρανός που συμβολίζει τις αλλαγές και την αποδέσμευση από πλαίσια και όρια. Ο φιλελευθερισμός και ο αλτρουισμός είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του κομφορμιστή Υδροχόου που αγαπά τη διανόηση και την κοινωνική ζωή.









Αμφότεροι είστε πρωτότυποι, προοδευτικοί και αναζητάτε νέες εμπειρίες και ασυνήθιστες περιπέτειες που θα σας επιτρέπουν να ζείτε ευχάριστα και διαφορετικά. Η φιλία αποτελεί και για τους δύο πρωταρχικό αγαθό, του οποίου αναγνωρίζεστε και σέβεστε την αξία και τη σημαντικότητα για τη ζωή και τη συμβίωση σας.





Με κοινά λοιπόν ενδιαφέροντα και όμοια χαρακτηριστικά έχετε μια αρμονική σχέση που συν τοις άλλοις βασίζεται στο διάλογο, στον εκσυγχρονισμό, την ελευθεριότητα και τις προοδευτικές ιδέες. Ο γάμος θεωρείται συμβατότητα και συνήθως αποφεύγεται ενώ δίνεται μεγαλύτερη σημασία στη χειραφέτηση και την ιδέα της ατομικοποίησης.





















Με Ιχθύ





Οι Ιχθύες είναι ζώδιο μεταβλητό και υδάτινο. Κυβερνάται από τον πλανήτη του ιδεαλισμού και της υπέρβασης και ως εκ τούτου για έναν Ιχθύ προτεραιότητα στη ζωή δεν έχει το πρακτικό και το πραγματικό αλλά η ένωση με τη ψυχή, η βίωση της ολότητας και η μετουσίωση. Βαθιά συναισθηματικός αγαπά τη φύση και την αρμονία και του αρέσει να βυθίζεται στη ησυχία του ή στο εσωτερικό του δωμάτιο.









Η εμπνευσμένη του ψυχή, η κατανόηση και ο συντονισμός του με το σύμπαν σας προσφέρουν ηρεμία και εσωτερική αρμονία. Με ισχυρή διαίσθηση θα αντιληφθεί την ανάγκη σας για ελευθερία, δεν θα προσπαθήσει να σας υποτάξει και θα σας προσφέρει ένα μαγευτικό και ρομαντικό όνειρο. Η φαντασία του ενός και η απρόβλεπτη φύση του άλλου συμβάλλουν σε μια ονειρική ένωση που ξεφεύγει από την καθημερινή ρουτίνα και αναζητά το άγνωστο κάνοντας ένα ατέρμονο ταξίδι μέσα στο χρόνο.













Η εγκεφαλικότητα και ο συναισθηματισμός αναμειγνύονται και υπόσχονται αλληλοσυμπλήρωση και απελευθέρωση σε περίπτωση όμως που δεν καταφέρετε να συντονιστείτε τότε η σύγκρουση και η διάλυση θα είναι αναμενόμενες επιπτώσεις μιας σχέσης με μεγαλόπνοα σχέδια και δυσεπίτευκτα όνειρα.
astrology



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Ο εμβολιασμός και το τεστ Παπ σώζουν από τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας

Posted: 27 Jan 2012 12:14 PM PST

http://www.queen.gr/media/k2/items/cache/a07b4da90124a582621aa708d2f22714_M.jpgΜεγάλη καμπάνια ενημέρωσης από τον Όμιλο Εθελοντών ΑγκαλιάΖΩ
, στο πλαίσιο της...

Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Πρόληψης για τον Καρκίνο του Τραχήλου της Μήτρα.

Εννέα στις δέκα Ελληνίδες (το 90,18%) γνωρίζουν ότι ο εμβολιασμός είναι το σημαντικότερο μέτρο πρόληψης κατά του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας. Επιπλέον, τρεις στις τέσσερις (το 74,36%) γνωρίζουν ότι το εμβόλιο εντάσσεται στο εθνικό πρόγραμμα εμβολιασμού και καλύπτεται πλήρως από τα ασφαλιστικά ταμεία για τις ηλικίες 12-26 ετών. Οι πιο καλά ενημερωμένες ηλικίες τόσο για την πρόληψη όσο και για τον εμβολιασμό είναι οι άνω των 21 ετών.





Τα ιδιαίτερα θετικά αυτά συμπεράσματα προκύπτουν από έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε 2.789 γυναίκες όλων των ηλικιών σε Αθήνα, Καβάλα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Πάτρα, Ηράκλειο και Πειραιά, με αφορμή την 6η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Πρόληψης για τον Καρκίνο του Τραχήλου της Μήτρας, και με πρωτοβουλία του Ομίλου Εθελοντών κατά του Καρκίνου- ΑγκαλιάΖΩ.





Στην έρευνα καταγράφηκε, επίσης, ότι το 13,91% των ερωτηθέντων έχει ήδη εμβολιαστεί, το 11,55% είναι διατεθειμένο να προχωρήσει στον εμβολιασμό και το 62,71% δεν έχει εμβολιαστεί. Η εμβολιαστική κάλυψη αναμένεται να αυξηθεί, καθώς ο ΕΟΠΥΥ διευκολύνει την πρόσβαση όλων των ασφαλισμένων στα εμβόλια. Ειδικά για τους ασφαλισμένους στο ΙΚΑ δεν χρειάζεται πλέον ραντεβού στα ιατρεία. Τα εμβόλια χορηγούνται με ιατρική συνταγή χωρίς συμμετοχή του ασφαλισμένου.





Η Πρόεδρος του ΑγκαλιάΖΩ, κ. Ολυμπία Χαλδαίου-Μπήτρου αξιολογώντας τα αποτελέσματα της έρευνας δήλωσε «Το ΑγκαλιάΖΩ θα διατηρήσει σταθερή και αμείωτη την προσπάθεια ενημέρωσης του πληθυσμού όσον αφορά τις εξελίξεις και τα αποτελέσματα, που η επιστημονική κοινότητα διαθέτει για την ασφάλεια του εμβολίου και την αποτελεσματικότητά του καθώς και για τη σημασία της συστηματικής παρακολούθησης όλων των γυναικών ανεξαιρέτως με το τεστ Παπ και το HPV DNA test».





Ο εκπρόσωπος της ECCA στην Ελλάδα, κος Θεόδωρος Αγοραστός, Καθηγητής Μαιευτικής –Γυναικολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Διευθυντής της Δ΄ Μαιευτικής –Γυναικολογικής Κλινικής Α.Π.Θ. δήλωσε σχετικά «Σήμερα, με βάση τα αποτελέσματα της εφαρμογής του ΗPV εμβολιασμού στις διάφορες χώρες, μπορεί να θεωρηθεί ότι η πρώτη περίοδος επιβεβαίωσης της αποτελεσματικότητας και της ασφάλειας του εμβολιασμού έχει περατωθεί επιτυχώς. Το κύριο μέλημα της διεθνούς κοινότητας είναι πλέον η κατά το δυνατόν καλύτερη εφαρμογή του HPV εμβολιασμού σε κάθε κράτος ξεχωριστά, με βάση τις ισχύουσες συνθήκες, υπάρχουσες δομές και συνήθειες του εκάστοτε πληθυσμού. Η όλη αυτή προσπάθεια για την επιτυχέστερη και ευρύτερη δυνατή εφαρμογή του ΗPV εμβολιασμού δεν πρέπει να οδηγήσει σε παραμέληση του προληπτικού ελέγχου των γυναικών είτε με το τεστ Παπανικολάου, είτε με το λεγόμενο "HPV DNA test", το οποίο, τουλάχιστον για τις γυναίκες άνω των 30 ετών, αποδεικνύεται πιο ευαίσθητο και αποτελεσματικό από ότι το πρώτο».





Παράλληλα ο κος Άρις Αντσακλής Καθηγητής Μαιευτικής και Γυναικολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και Πρόεδρος της Ελληνικής Μαιευτικής και Γυναικολογικής Εταιρείας δηλώνει «Η πρόληψη του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας αποτελεί μία πραγματική πρόκληση για τη Δημόσια Υγεία και την ιατρική κοινότητα καθώς την τελευταία 5ετία, η εισαγωγή του εμβολιασμού έναντι του ιού των ανθρώπινων θηλωμάτων (HPV) - που αποτελεί την αιτία του καρκίνου αυτού - έχει ήδη καταφέρει να μειώσει σημαντικά τα νοσήματα που προλαμβάνονται με τον εμβολιασμό. Αναφέρομαι σε χώρες που έχουν καταφέρει να εμβολιάζουν τα κορίτσια και τις νεαρές γυναίκες, μέσα στο πλαίσιο ενός πολύ καλά οργανωμένου εμβολιαστικού προγράμματος που έχει οδηγήσει σε πολύ υψηλή εμβολιαστική κάλυψη, όπως η Αυστραλία. Στις χώρες αυτές μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα από την έναρξη του εμβολιασμού καταγράφεται ήδη σε πρώτη φάση σημαντική μείωση των προκαρκινικών τραχηλικών βλαβών στο νεαρό πληθυσμό που εμβολιάζεται και ελέγχεται με τεστ Παπανικολάου. Το πρώτο αυτό δεδομένο έχει τεράστια σημασία αν σκεφθεί κανείς τα χιλιάδες περιστατικά προκαρκινικών τραχηλικών βλαβών (900.000 περιστατικά προκαρκινικών τραχηλικών βλαβών στην Ευρώπη ετησίως) που αναπτύσσονται σε πολύ νεαρές ηλικίες και που αν δεν αντιμετωπισθούν αποτελεσματικά θα οδηγήσουν σε καρκίνο. Ταυτόχρονα η μείωση αυτών των σταδίων υπόσχεται ότι σύντομα θα καταγραφεί και μείωση του ίδιου του καρκίνου που χρειάζεται περισσότερα χρόνια για να αναπτυχθεί. Αυτά ακριβώς τα αποτελέσματα τεκμηριώνουν και την υψηλή αποτελεσματικότητα και ασφάλεια των εμβολίων έναντι του ιού των ανθρωπίνων θηλωμάτων HPV». Και πρoσθέτει, «Η Α' Πανεπιστημιακή Γυναικολογική κλινική του Νοσοκομείου «Αλεξάνδρα» επιχειρεί τα τελευταία χρόνια μία προσπάθεια καταγραφής, ανάλυσης και παρακολούθησης της έγκαιρης διάγνωσης με το τεστ Παπανικολάου και της πρόληψης με τον εμβολισμό στο νεαρό πληθυσμό με στόχο την εξαγωγή ασφαλών συμπερασμάτων και βελτιωτικών προτάσεων. Ο εμβολιασμός είναι απαραίτητο να γίνεται σε όλες τις γυναίκες από την ηλικία των 12 έως 26 ετών, ανεξάρτητα από την έναρξη ή όχι των σεξουαλικών επαφών και είναι δωρεάν για τις ηλικίες αυτές. Ο εμβολιασμός έναντι του HPV σε ηλικία 12 έως 15 ετών συνιστάται ως εμβολιασμός ρουτίνας. Η δε εξέταση κατά Παπανικολάου πρέπει να εφαρμόζεται συστηματικά και στις γυναίκες που έχουν εμβολιασθεί, προκειμένου να προλάβουμε όσο το δυνατόν περισσότερα περιστατικά HPV σχετιζόμενων καρκίνων».





Ο κος Ανδρέας Κωνσταντόπουλος, Καθηγητής Παιδιατρικής, Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, Πρόεδρος της Ελληνικής Παιδιατρικής Εταιρείας, Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Παιδιατρικής Εταιρείας και Πρόεδρος της Παγκόσμιας Παιδιατρικής Εταιρείας, τονίζει ότι «Ο εμβολιασμός αποτελεί το μοναδικό αποτελεσματικό μέτρο για την ουσιαστική, μακροχρόνια πρόληψη του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας καθώς η προστασία που προσφέρει, ξεπερνάει το 90%. Ο εμβολιασμός αφορά όλες τις γυναίκες. Ως μητέρες οι οποίες οφείλουν να εμβολιάσουν τις κόρες τους, προστατεύοντάς τες από τον καρκίνο. Ως νέες γυναίκες, οι οποίες οφείλουν να προστατεύουν οι ίδιες την υγεία τους. Σε δύσκολες οικονομικές συγκυρίες όπως η σημερινή, η πρόληψη μέσω του εμβολιασμού αποτελεί σημαντική επένδυση. Την επένδυση στην προστασία της υγείας των κοριτσιών και γυναικών. Παγκοσμίως έχουν χορηγηθεί σχεδόν 100 εκατομμύρια δόσεις εμβολίων προστατεύοντας κορίτσια και νέες γυναίκες έναντι του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας, ενώ ιδιαίτερα ενθαρρυντικό είναι το γεγονός ότι και στη χώρα μας παρατηρείται αύξηση της εμβολιαστικής κάλυψης το τελευταίο διάστημα. Γι' αυτό πρέπει να κρατήσουμε το θετικό μήνυμα: ο καρκίνος του τραχήλου της μήτρας μπορεί να αποτελέσει παρελθόν με τον εμβολιασμό και τον τακτικό έλεγχο με τεστ Παπανικολάου».





Η Εκστρατεία Ενημέρωσης για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας, που οργανώνει το ΑγκαλιάΖΩ, καλύπτει όλη την Ελλάδα, με την παρουσία ιατρών και εκπροσώπου του ΑγκαλιάΖΩ σε τηλεοπτικές εκπομπές, προβολή ενημερωτικού σποτ σε τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς, κινηματογραφικές αίθουσες, οθόνες φαρμακείων και ιδιωτικών και δημόσιων θεραπευτηρίων καθώς και στο Ευγενίδειο Ίδρυμα– ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ, διανομή ενημερωτικού εντύπου σε Πανεπιστήμια (Δημόσια και Ιδιωτικά), σε συνεργαζόμενες με το ΑγκαλιάΖΩ Εθελοντικές Οργανώσεις ανά την Ελλάδα κ.ά. Χορηγοί της καμπάνιας ενημέρωσης είναι οι εταιρίες ΒΙΑΝΕΞ και GlaxoSmithKline.
queen




ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Με το La La Love θα πάει η Ήβη Αδάμου στην Eurovision

Posted: 27 Jan 2012 12:08 PM PST



Η Ήβη Αδάμου κλίθηκε να ερμηνεύσει τρία αγγλόφωνα τραγούδια
και η κριτική επιτροπή μαζί με τους τηλεθεατές της Κύπρου, ψήφησαν το πιο χορευτικό κομμάτι «La La Love» για να το στείλει στο Μπακού του Αζερμπαιτζάν.



himaira



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Βουτιά θανάτου έκανε 50χρονος σε γκρεμό

Posted: 27 Jan 2012 12:02 PM PST

http://www.newsbeast.gr/files/temp/291973E28BB81F50293DDD84FCE344BA.jpgΈπεσε με το αυτοκίνητό του σε χαράδρα μεγάλου βάθους..
.

Μετά τον απαγχονισμό του 15χρονου μαθητή χθες στη Λάρισα, άλλη μία αυτοκτονία καταγράφηκε στην ίδια πόλη σήμερα.







Σε χαράδρα 50 μέτρων σε επαρχιακό δρόμο του νομού, εντοπίστηκε σήμερα το σώμα 50χρονου Λαρισαίου, ο οποίος είχε εξαφανιστεί από χθες το μεσημέρι και βάσει των στοιχείων που έχουν οι αρχές, συνάγεται το συμπέρασμα ότι πρόκειται για αυτοκτονία.





Το μεσημέρι σήμερα, μετά από έρευνα, εντοπίστηκε το όχημα που οδηγούσε στην χαράδρα και με τη συμμετοχή ανδρών της ΕΜΑΚ, καθώς και οχημάτων ανασύρθηκε η σoρός του.
24wro

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές