Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

"Paparazzi"


"Paparazzi"


Πιάσαμε στο... φιλέ μας την Άνα Πάουλα Μανσίνο!

Posted: 28 Jan 2012 08:55 AM PST

Πιάσαμε στο... φιλέ μας την Άνα Πάουλα Μανσίνο!

Σταρ των φιλέ του βόλεϊ και σταρ... γενικώς, η Άνα Πάουλα Μανσίνο!

 

Δείτε «καυτές» φωτογραφίες της βραζιλιάνας αθλήτριας στο sportspaper.gr

Η Πηνελόπη Πλάκα μιλάει για τις ερωτικές σκηνές στο «Είναι στιγμές»

Posted: 27 Jan 2012 09:33 AM PST

Η Πηνελόπη Πλάκα μιλάει για τις ερωτικές σκηνές στο «Είναι στιγμές»

Αν και πρωταγωνιστεί σε ένα καθημερινό σήριαλ, ωστόσο είναι... «πρωτάρα» στις ερωτικές στιγμές.

Η Πηνελόπη Πλάκα μίλησε στο περιοδικό «Τηλεκοντρόλ» για τις πιο... αισθησιακές στιγμές που αναγκάστηκε να γυρίσει: «Προτού με πάρουν για το ρόλο, μού είχαν επισημάνει ότι στα πρώτα επεισόδια υπάρχουν κάποιες ερωτικές σκηνές. Όταν το άκουσα πάγωσα λίγο, αλλά με καθησύχασαν λέγοντάς μου ότι θέλουν να πετύχει η σειρά και να πετύχω κι εγώ, οπότε θα με στηρίξουν. Ηρέμησα, αλλά είχα πολύ άγχος. Σκέφτηκα τους γονείς μου, αλλά είναι πλέον μέρος της δουλειάς μου. Πιστεύω στον Στράτο Μαρκίδη και τον Γιάννη Βασιλειάδη».

Σε ποιον σταρ ανήκει αυτό το σπίτι στο Μάουι;

Posted: 28 Jan 2012 01:18 AM PST

Σε ποιον σταρ ανήκει αυτό το σπίτι στο Μάουι;

Πριν από μερικές εβδομάδες αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης εκεί με τη σύντροφο του.

Ο λόγος για τον Steven Tyler ο οποίος λέγεται ότι έδωσε σχεδόν 5 εκατομμύρια δολάρια για να αποκτήσει το συγκεκριμένο σπίτι. Σε αυτό περιλαμβάνονται δύο υπνοδωμάτια, τρία μπάνια, ενώ μέσα υπάρχει ένα τεράστιο ενυδρείο και μια πισίνα. Πριν μετακομίσουν εκεί ο τραγουδιστής των Aerosmith και η σύντροφός του Erin Brady είχαν φροντίσει να το ευλογήσουν.

WSJ: Το Facebook μπαίνει στο χρηματιστήριο

Posted: 28 Jan 2012 04:54 AM PST

WSJ: Το Facebook μπαίνει στο χρηματιστήριο

Το ενδεχόμενο η Facebook να καταθέσει αίτηση για την δημόσια εγγραφή της την αμερικανική αγορά, ήδη από την επόμενη εβδομάδα, εξετάζει η εταιρεία σε μια συμφωνία που μπορεί να την αποτιμήσει στα 75-100 δισ. δολάρια.

 

Σύμφωνα με πηγές της Wall Street Journal ο κολοσσός στον κλάδο του διαδικτύου είναι πολύ κοντά στο να επιλέξει την Morgan Stanley να αποτελέσει τον κύριο underwriter στην IPO, κάτι που εάν επιβεβαιωθεί, θα αποτελέσει σημαντικό επίτευγμα για την επενδυτική εταιρεία, και μια μεγάλη ήττα για την Goldman Sachs Group. Διαβάστε περισσότερα στο newscode.gr

Πασίγνωστοι τραγουδιστές αντάλλαξαν «καυτά» φιλιά on stage

Posted: 28 Jan 2012 08:32 AM PST

Πασίγνωστοι τραγουδιστές αντάλλαξαν «καυτά» φιλιά on stage

Άφησαν το κοινό με ανοιχτό το στόμα όταν ενώ βρίσκονταν επί σκηνή άφησαν για λίγο τα μικρόφωνα και φιλήθηκαν με πάθος!

 

Ο λόγος για την Τάμτα και τον Γιώργο Μαζωνάκη, οι οποίοι χτες το βράδυ έκαναν πρεμιέρα στο «Νάιτ». Οι δυο τραγουδιστές, γνωστοί και οι δυο για το εκκεντρικό τους στιλ, αφού τραγούδησαν solo στη σκηνή, έκαναν και κοινή εμφάνιση, κατά την οποία έδωσαν... ρεσιτάλ όχι μόνο ερμηνείας αλλά και σκηνικής παρουσίας. Τι εννοούμε; Οι δυο τους, καθ' όλη τη διάρκεια της κοινής τους εμφάνισης «φλέρταραν» υπό τους ήχους των πιο γνωστών ντουέτων της εποχής, ενώ, κάποια στιγμή, και αφού το πρόγραμμα είχε «ανάψει» για τα καλά, αντάλλαξαν παθιασμένα φιλιά! Σχεδόν «κεφαλοκλείδωμα» έκανε η Τάμτα στον Μαζώ, ο οποίος όχι μόνο δεν έδειξε να ενοχλείται, αλλά έδωσε συνέχεια στην «ερωτική» σκηνή, κάνοντας τα κοινό να παραληρεί!

O Brad Pitt θέλει να παντρευτεί

Posted: 28 Jan 2012 08:31 AM PST

O Brad Pitt θέλει να παντρευτεί

Έχουν κυκλοφορήσει πολλές φορές φήμες ότι ο Brad Pitt και η Angelina Jolie πρόκειται να παντρευτούν, όμως αυτή τη φορά το ακούμε από το στόμα του άμεσα ενδιαφερόμενου.
«Τελικά θα θέλαμε να το κάνουμε και από ότι φαίνεται είναι όλο και πιο σημαντικό για τα παιδιά μας... Είχαμε πει ότι θα το κάνουμε όταν μπορούν να παντρευτούν και όλοι οι άλλοι (εννοώντας τους ομοφυλόφιλους), αλλά δεν νομίζω ότι θα μπορέσουμε...

Διαβάστε περισσότερα στο fashionlove.gr

Πείτε ναι σε όλα

Posted: 28 Jan 2012 07:35 AM PST

Πείτε ναι σε όλα

To Color Balm της Yes to Carrots, Baume lèvres teinté θα κάνει τα χείλη σας να λένε ναι πάντα.

Tρία νέα θρεπτικά βάλσαμα θρέφουν και προστατεύουν τα χείλη. Ανήκουν στη σειρά Yes To Carrots που θα βρείτε στα Sephora και με αυτά οι φανατικές της ομορφιάς θα επωφεληθείτε από τις ευεργετικές ιδιότητες του καρότου.

Περιέχουν έλαιο τζοτζόμπα, βούτυρο κακάο, έλαιο ηλίανθου και βιταμίνη Ε ενώ οι συνθέσεις τους δεν είναι λιπαρές. Είναι σαν χάδι στα χείλη σας και έχετε τρεις αποχρώσεις για να επιλέξετε: ροδακινί, τριανταφυλλί και δαμασκηνί.

Οι πιο διάσημες πλαστικές μύτες του Hollywood

Posted: 28 Jan 2012 08:28 AM PST

Οι πιο διάσημες πλαστικές μύτες του Hollywood

Τις βλέπετε να μονοπωλούν τα βλέμματα στο κόκκινο χαλί και να λάμπουν μέσα στις μάξι τουαλέτες τους και αναρωτιέστε σιγοψιθυρίζοντας πώς γίνεται να έχουν τόσο τέλεια χαρακτηριστικά.

Καλογυαλισμένα μαλλιά, αψεγάδιαστα μήλα, αμυγδαλωτά μάτια και μικρές γαλλικές μυτούλες, συνθέτουν το παζλ προσώπων που θα μπορούσαν να είναι πορσελάνινα και όχι πραγματικά. Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

«Η Ελισάβετ είναι φοβερός άνθρωπος και πάρα πολύ καλή ηθοποιός», είπε η Αθηνά Οικονομάκου

Posted: 28 Jan 2012 03:49 AM PST

«Η Ελισάβετ είναι φοβερός άνθρωπος και πάρα πολύ καλή ηθοποιός», είπε η Αθηνά Οικονομάκου

Η Αθηνά Οικονομάκου μίλησε σε συνέντευξή της για την συνεργασία της με την τηλεοπτική της μαμά Ελισάβετ Μουτάφη.

«Η Ελισάβετ είναι φοβερός άνθρωπος και πάρα πολύ καλή ηθοποιός. Πολύ επαγγελματίας και νομίζω ότι έχουμε δέσει πολύ πολύ σαν μάνα και κόρη», δήλωσε στο περιοδικό TvΖάπινγκ. Μάλιστα η σχέση της στα «Κλεμμένα όνειρα» θα περάσει κρίση. «Είναι από τις σχέσεις που θα επηρεαστούν καθώς ας μην ξεχνάμε ότι ήδη η Χρύσα νιώθει ότι η μητέρα της δίνει περισσότερη σημασία στον αδελφό της και όχι σε εκείνη. Τώρα, σε λίγο καιρό είναι πολύ πιθανό να αλλάξουν οι ισορροπίες καθώς μπορεί να μαθευτεί η αλήθεια για τον Άρη».

Καλύτερη η Ιταλία, «ασημένια» η Ελλάδα

Posted: 28 Jan 2012 08:20 AM PST

Καλύτερη η Ιταλία, «ασημένια» η Ελλάδα

Η Ελλάδα ηττήθηκε με 13-10 από την Ιταλία, μετά από άσχημη εικόνα που παρουσίασε στον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και θα ανέβει στο δεύτερο σκαλί του βάθρου.

 

Τίποτα δεν πήγε καλά σε αυτόν τον τελικό για την Ελλάδα! Προβλήματα στην άμυνα, βιαστικές επιθέσεις από την άλλη αλλά και το γεγονός πως η Έλενα Κούβδου δεν βρέθηκε σε καλή μέρα, ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά που στέρησαν το χρυσό μετάλλιο από τις Παγκόσμιες πρωταθλήτριες, που υποκλίθηκαν στην ανωτερότητα των Ιταλίδων, γνωρίζοντας την ήττα με 13-10 στον μεγάλο τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr

Ο... «φόνος» του Σισέ!

Posted: 27 Jan 2012 01:28 AM PST

Ο... «φόνος» του Σισέ!

Όχι μην πανικοβάλλεστε! Δεν έκανε κάτι παράνομο ο Γάλλος σούπερ σταρ!

Για τραγούδι πρόκειται, το οποίο... τον χαλαρώνει. Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε ο ίδιος μέσω twitter, χαλαρώνει όταν ακούει το «murder to excellence», το νέο τραγούδι των Kanye West και Jay Z. Όπως έγραψε ο άσος της Λάτσιο: «Γεια σας παιδιά! Χαλαρώνω ακούγοντας το άλμπουμ του Κanye West και του Jay-Z, Watch the Trone. Το "Murder to Excellence" είναι το καλύτερο τραγούδι του άλμπουμ»!

Κουμπάρα των Μακρυπούλια - Χατζηγιάννη η Κωνσταντινίδου;

Posted: 28 Jan 2012 08:06 AM PST

Κουμπάρα των Μακρυπούλια - Χατζηγιάννη η Κωνσταντινίδου;

 

Σε αυτή την ερώτηση κλήθηκε να απαντήσει η ηθοποιός στο «Μες στην Καλή Χαρά», όπου οι παρουσιαστές της είχαν ετοιμάζει ένα παιχνίδι στο επέλεξαν τυχαία κλήρους με ερωτήσεις που είχαν ετοιμάσει για εκείνη. «Θα τους έκοβα την καλημέρα. Δεν θα τους ξαναμίλαγα ποτέ», απάντησε με γενναίο δόση χιούμορ η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η οποία όμως έσπευσε να τονίσει: «Καθίστε να παντρευτούν πρώτα και βλέπουμε... Δεν ξέρω τίποτα περισσότερο».

Δείτε το video:

«Ο χωρισμός με συντρίβει, με σκοτώνει» (Ποιος το είπε;)

Posted: 27 Jan 2012 03:15 AM PST

«Ο χωρισμός με συντρίβει, με σκοτώνει» (Ποιος το είπε;)

Για κάθε άνθρωπο ο χωρισμός είναι πάντα δύσκολος και αποτελεί πληγή. Πώς βιώνει την μοναξιά γνωστό πρόσωπο της μόδας;

«Δεν αισθάνομαι μόνος μου! Ποτέ. Ακόμα και όταν είμαι μόνος μου. Έχω μια καταπληκτική οικογένεια, αδέρφια, ανίψια, που τα αγαπώ πολύ. Αν μου έλειψε ένας σύντροφος ζωής; Όχι. Κατά καιρούς πέρασαν άνθρωποι από την ζωή μου. Και όταν ερωτεύομαι, ερωτεύομαι πολύ δυνατά, αληθινά και ολοκληρωτικά. Δίνομαι. Γι΄αυτό και ο χωρισμός με συντρίβει, με σκοτώνει. Είναι σαν να πέφτω από έναν μεγάλο γκρεμό. Έχει τύχει να χάσω και δεκαπέντε-είκοσι κιλά από κατάθλιψη για κάτι που τελείωσε» τόνισε ο Μάκης Τσέλιος στο Down Town.

Καθηγητής σεισμολογίας Κρήτης: «Οι σεισμοί δεν προειδοποιούν, το ηφαίστειο όμως… προειδοποιεί»!

Posted: 28 Jan 2012 07:50 AM PST

Καθηγητής σεισμολογίας Κρήτης: «Οι σεισμοί δεν προειδοποιούν, το ηφαίστειο όμως… προειδοποιεί»!

«Οι σεισμοί δεν προειδοποιούν, το ηφαίστειο όμως... προειδοποιεί», είπε, μιλώντας στην ΕΡΑ Ηρακλείου, ο καθηγητής του εργαστηρίου γεωφυσικής και σεισμολογίας του ΤΕΙ Κρήτης, Φίλιππος Βαλιανάτος.

«Αυτό που μας προβληματίζει είναι ότι αρχίζει να φουσκώνει... το κέικ της Σαντορίνης», είπε χαρακτηριστικά, αναφερόμενος στην ευρύτερη σεισμική δραστηριότητα, όπου μόνο το τελευταίο 24ωρο έχουν σημειωθεί 20 σεισμικές δονήσεις! Διαβάστε περισσότερα στο prionokordela.gr

Ο Matthew Broderick ξαναγίνεται Ferris Bueller!

Posted: 28 Jan 2012 01:16 AM PST

Ο Matthew Broderick ξαναγίνεται Ferris Bueller!

Ήταν η ταινία που τον έκανε διάσημο και για τους πιο παλιούς μία από τις καλύτερες κωμωδίες της δεκαετίας του '80.

Ο Matthew Broderick ξαναφοράει την ρόμπα του και επιστρέφει ως Ferris Bueller στο παρακάτω βίντεο. Το σκάει από τη δουλειά μένοντας σε ένα ξενοδοχείο και δηλώνοντας πώς θα μπορούσε μια τέτοια μέρα να δουλέψει. Πριν ολοκληρωθεί το πολύ σύντομο βίντεο η ημερομηνία 5 Φεβρουαρίου αναβοσβήνει στην οθόνη προφανώς... προειδοποιώντας μας για κάτι που θα συμβεί εκείνη την ημέρα.

Γιώργος Αυτιάς: «Αυτό που έγινε στο Alter είναι ανήθικο, παράνομο»

Posted: 27 Jan 2012 11:01 AM PST

Γιώργος Αυτιάς: «Αυτό που έγινε στο Alter είναι ανήθικο, παράνομο»

Για την τραγική κατάσταση του Alter αλλά και για όλα όσα έζησαν στον σταθμό ενώ ήταν απλήρωτοι μιλά ο Γιώργος Αυτιάς.

 

«Ειλικρινά δεν μπορείτε να φανταστείτε τι ζήσαμε εκεί πέρα έναν χρόνο απλήρωτοι! Υπήρχαν στιγμές που βάλαμε από την τσέπη μας για να κινηθεί π.χ. ένα βαν. Πώς να παλέψεις έτσι; Συνάδελφος ήταν ζήτημα χρόνου να χάσει το σπίτι του ενώ άλλος περίμενε το εφάπαξ της μητέρας του για να ζήσει την οικογένειά του» δηλώνει ο δημοσιογράφος- παρουσιαστής στο «Τηλέραμα» και συνεχίζει: «Εγώ στάθηκα τυχερός, και ελπίζω όλα τα παιδιά του Alter που αγωνίζονται ακόμα και στους οποίους είμαι κοντά και τους υποστηρίζω, ευχόμενος να δικαιωθούν και να έχουν επίσης τύχη, γιατί αυτό που έγινε στο Alter είναι ανήθικο, παράνομο και με νομικές ελπίζω συνέπειες».

Αναστασοπούλου - Ρένεση - Τσαλταμπάσης: Ετοιμάζουν «χτύπημα» στη μεγάλη οθόνη

Posted: 28 Jan 2012 07:27 AM PST

Αναστασοπούλου - Ρένεση - Τσαλταμπάσης: Ετοιμάζουν «χτύπημα» στη μεγάλη οθόνη

Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Κλέλια Ρένεση, Θανάσης Τσαλταμπάσης έδωσαν τα χέρια και θα είναι οι βασικοί πρωταγωνιστές στη νέα ταινία του Νίκου Ζαπατίνα, με προσωρινό τίτλο «Στα καλά καθούμενα».

 

Πρόκειται για μία ταινία δρόμου, όπως σχεδόν όλες του σεναριογράφου και σκηνοθέτη, ενώ τα γυρίσματα στο μεγαλύτερο μέρος τους θα γίνουν σε Αθήνα και Πελοπόννησο, με κύριο σύνθημα «Ξεβολευτείτε, γιατί χανόμαστε». Όπως αναφέρει η Espresso, ο ρόλος που θα υποδυθεί ο Θανάσης Τσαλταμπάσης αναφέρεται σε έναν τύπο ο οποίος βαριέται τη ζωή του και από το πρωί μέχρι το βράδυ είναι στημένος μπροστά στην τηλεόραση.

Ο ηθοποιός δεν κρύβει την ικανοποίησή του γι' αυτή τη συνεργασία, ενώ ανάλογη διάθεση έχει και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η οποία το μόνο που αποκαλύπτει είναι πως πρόκειται για μια κωμική ταινία.

Ήττα από τη Γερμανία, έκτοι στην Ευρώπη

Posted: 28 Jan 2012 05:07 AM PST

Ήττα από τη Γερμανία, έκτοι στην Ευρώπη

Οι Έλληνες γνώρισαν την ήττα με 9-6 πό τους Γερμανούς, τερματίζοντας στην έκτη θέση του ευρωπαϊκού, έχοντας όμως παράπονα από τη διαιτησία.

 

Με έντονα τα παράπονα από τη διαιτησία του Ούγγρου Φεκέτε και του Ρουμάνου Αλεξαντρέσκου, η Ελλάδα γνώρισε την ήττα με 9-6 από τους Γερμανούς και κατέκτησε την 6η θέση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Αϊντχόφεν. Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr

Βρέθηκε πτώμα γυναίκας στο Costa Concordia

Posted: 28 Jan 2012 07:10 AM PST

Βρέθηκε πτώμα γυναίκας στο Costa Concordia

Στους 17 ανέβηκε ο αριθμός των επιβεβαιωμένων νεκρών στο ναυάγιο του Costa Concordia, μετά τον εντοπισμό του πτώματος μιας γυναίκας.

 

Τη σορό εντόπισαν δύτες στο έκτο κατάστρωμα, οι οποίοι ερευνούσαν το βυθισμένο τμήμα του κρουαζιερόπλοιου.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει ανακοινωθεί η ταυτότητα ή η εθνικότητα της άτυχης γυναίκας.

Παράλληλα, διακόπηκαν οι προετοιμασίες άντλησης των χιλιάδων τόνων καυσίμου από το Costa Concordia, εξαιτίας της θαλασσοταραχής. Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

Τι τρώει ο Αρναούτογλου και έχει παχύνει;

Posted: 26 Jan 2012 09:32 AM PST

Τι τρώει ο Αρναούτογλου και έχει παχύνει;

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έχει παχύνει λιγάκι, αλλά δεν τον απασχολεί.

Αρκετοί πιστεύουν ότι τα παραπάνω κιλά οφείλονται στα cupcakes που φτιάχνει η αγαπημένη του Νικόλ Κοντοβός, αλλά εκείνος αποκάλυψε τι είναι αυτό που τρώει και τον παχαίνει. «Τρώω κάτι άλλο, που είναι το κρυφό μυστικό του μαγαζιού: πουτίγκα μπανάνα», δήλωσε στο down town. Τι είναι αυτό που εντυπωσίασε τον Γρηγόρη στη Νικόλ; «Είναι ένα υπέροχο παιδί , μια γυναίκα που ξέρει πολύ καλά τον εαυτό της, τι θέλει και τι όχι. Κι αυτό είναι πολύ σημαντικό και πολύ γοητευτικό».

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές