Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

"Paparazzi"


"Paparazzi"


Κλείνει η αυλαία...

Posted: 22 Jan 2012 09:10 AM PST

Κλείνει η αυλαία...

Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής της Α1.

Διαβάστε περισσότερα στο 3ponto.gr

Η Katy Perry με μικρές θαυμάστριές της στη Μανίλα

Posted: 22 Jan 2012 04:20 AM PST

Η Katy Perry με μικρές θαυμάστριές της στη Μανίλα

Για συναυλίες αλλά και για να προωθήσει το νέο της άρωμα βρέθηκε στη Μανίλα η Katy Perry.

Χαμογελαστή παρά τα όσα συμβαίνουν αυτή την περίοδο στη ζωή της ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε ενώ μια μέρα μετά φωτογραφήθηκε με νεαρές θαυμάστριες της που φορούσαν όπως και αυτή μπλε περούκες.

Σοφία Βογιατζάκη: «Όσο και να δουλεύω δεν μου φτάνουν τα λεφτά»

Posted: 21 Jan 2012 08:43 AM PST

Σοφία Βογιατζάκη: «Όσο και να δουλεύω δεν μου φτάνουν τα λεφτά»

«Μου λείπει η τηλεόραση γιατί την αγαπώ και γιατί έχει κάνει καλό στη δουλειά μου», αποκαλύπτει η Σοφία Βογιατζάκη σε πρόσφατη συνέντευξη της.

Παρ' όλα αυτά όμως η ηθοποιός έχει μια γεμάτη χρόνια με θέατρο και μουσικές σκηνές κι έτσι δεν παραπονιέται. Η ίδια μιλώντας στο περιοδικό Down Town μίλησε και για τις οικονομικές απολαβές της τονίζοντας πως όσο και να δουλεύει τα χρήματα δεν είναι αρκετά για τις υποχρεώσεις της. «Είμαστε σε μια περίοδο που τα κασέ έχουν πέσει χαμηλά. Δηλαδή δουλεύουμε είκοσι ώρες το 24ώρο και βγάζουμε το ένα δέκατο από αυτό που βγάζαμε παλαιότερα με μια δουλειά. Όσο και να δουλεύω, δεν μου φτάνουν τα λεφτά. Κάθε μήνα βαράνε τα τηλέφωνα από τις τράπεζες και τους λέω: 'Συγνώμη παιδιά, δεν έχω. Τι να κάνω; Όποτε έχω θα σας τα δώσω. Ποιος θέλει να χρωστάει;'», καταλήγει στο Down Town η ηθοποιός.

Ιωάννα Πηλιχού: «Δεν έχω ανάγκη να παντρευτώ»

Posted: 22 Jan 2012 09:04 AM PST

Ιωάννα Πηλιχού: «Δεν έχω ανάγκη να παντρευτώ»

Η Ιωάννα Πηλιχού διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της.

Οι επιδόσεις της στον πάγο την έστειλαν στον τελικό του Dancing on ice, ενώ στα προσωπικά της είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Η ηθοποιός μίλησε στην εφημερίδα real και αποκάλυψε ότι ο γάμος δεν είναι στα άμεσα σχέδιά της. «Δεν μου έχει βγει όλο αυτό, ούτε το μητρικό ένστικτο ακόμα, ούτε η ανάγκη να παντρευτώ. Είμαι της άποψης πως απολαμβάνουμε κάθε φορά στη ζωή μας αυτό που έχει ανάγκη ο οργανισμός μας».

Η κόρη του Tom Cruise έχει αγόρι!

Posted: 22 Jan 2012 09:06 AM PST

Η κόρη του Tom Cruise έχει αγόρι!

Η κόρη του Tom Cruise βρήκε αγόρι και μάλιστα με τις ευλογίες του αδερφού της.

Σε μία από τις σπάνιες εμφανίσεις της, η Isabella Cruise, ετών 19, γιόρτασε μαζί με το φίλο της Eddie Frencher τα γενέθλια του 17χρονου αδερφού της Connor. Σύμφωνα με δημοσίευμα του αμερικανικού περιοδικού Life & Style, η Isabella και ο Eddie έφτασαν χωριστά στο πάρτι του 17χρονου αδερφού της και τον περίμενε με ένα εισιτήριο στο χέρι για να μπουν και να διασκεδάσουν.

Αν και δεν είναι γνωστό αν ο Tom Cruise εγκρίνει το φίλο της κόρης του, είναι πολύ πιθανόν να το βλέπει θετικά αφού είναι ταγμένος στη σαϊεντολογία, όπως κι ο ίδιος άλλωστε

Οριστικός χωρισμός πασίγνωστης τραγουδίστριας με ποδοσφαιριστή

Posted: 22 Jan 2012 09:15 AM PST

Οριστικός χωρισμός πασίγνωστης τραγουδίστριας με ποδοσφαιριστή

Τίτλοι τέλους έχουν πέσει εδώ και λίγο καιρό ανάμεσα σε πασίγνωστη σέξι τραγουδίστρια και ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ.

Ο λόγος για τη Μαρία Καρλάκη και τον Δημήτρη Σιαλμά οι οποίοι μετά από κάποιους μήνες σχέσης αποφάσισαν να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή. «Δεν είμαστε πλέον μαζί...

 

Διαβάστε περισσότερα στο gossip-tv.gr

Έξυπνα tips για να μακρύνουν τα μαλλιά σας

Posted: 22 Jan 2012 08:34 AM PST

Έξυπνα tips για να μακρύνουν τα μαλλιά σας

Το να περιμένεις να μακρύνουν τα μαλλιά σου, είναι ίσως από τις χειρότερες διαδικασίες που υπάρχουν. Αν και δεν μπορούμε να την κάνουμε πιο γρήγορη, σίγουρα μπορούμε να την κάνουμε λιγότερο άχαρη.
1) Βάλτε στόχο
Είναι πολύ σημαντικό να αποφασίσετε πόσο θέλετε να μακρύνουν τα μαλλιά σας, καθώς θα μπορείτε να ξέρετε και πόσο χρόνο θα χρειαστείτε. Στην καλύτερη περίπτωση, τα μαλλιά μακραίνουν περίπου ενάμισι εκατοστό το μήνα. Οπλιστείτε λοιπόν με υπομονή!
2) Κουρέψτε τα
Όσο και αν σας φαίνεται παράλογο, δεν πρέπει να αποφεύγετε το τακτικό κούρεμα. Φροντίστε να εξηγήσετε στον κομμωτή σας το στόχο σας και ζητήστε του απλά να σας καθαρίσει τις κατεστραμμένες άκρες.
3) Προστατεύστε αυτά που έχετε
Φροντίστε να κρατάτε τα μαλλιά σας υγιή. Έτσι δεν θα χρειάζεται να σας κόβει μήκος όταν θα πρέπει να τα καθαρίσετε.
4) Να βρίσκεστε σε κίνηση
Είτε το πιστεύετε, είτε όχι, όταν γυμναζόμαστε τα μαλλιά μεγαλώνουν πιο γρήγορα. Όταν πάλι δεν νιώθουμε καλά ή έχουμε άγχος, μπορούν...

Διαβάστε περισσότερα στο fashionlove.gr

Όταν οι επώνυμοι άνδρες χαρίζουν «χρυσό» στις κυρίες τους!

Posted: 22 Jan 2012 08:00 AM PST

Όταν οι επώνυμοι άνδρες χαρίζουν «χρυσό» στις κυρίες τους!

Πολλές φορές η αγάπη μπορεί να εκφραστεί κι με ένα δώρο, δεν έχει σημασία αν είναι ακριβό ή φτηνό γιατί εξάλλου η κίνηση είναι αυτό που μετράει. Βέβαια στις δύσκολες αυτές εποχές που...

Διαβάστε περισσότερα στο Gossip-tv.gr

Ένα σπίτι με διχασμένη προσωπικότητα

Posted: 22 Jan 2012 09:00 AM PST

Ένα σπίτι με διχασμένη προσωπικότητα

Απ' έξω αρχοντιά, από μέσα ντιζαϊνιά, αυτό το σπίτι μπορεί να μην ξέρει τι ακριβώς θέλει, φτάνει όμως που το θέλουμε εμείς.

«Καθαρό», σύγχρονο και με τον χαρακτηρισμό του «cool» στο τσεπάκι του, αυτό το αυστραλέζικο σπίτι καταφέρνει και συντηρεί στο έπακρο την ιστορία του, ενώ ταυτόχρονα ενσωματώνει τις τελευταίες τάσεις της σύγχρονης αρχιτεκτονικής.

Οι Αυστραλοί αρχιτέκτονες MCK θόλωσαν τα όρια ανάμεσα στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους και δημιούργησαν ένα σπίτι του οποίου η πρόσοψη παραμένει ανέγγιχτη σύμφωνα με τους νόμους συντήρησης της πολεοδομίας, αλλά το υπόλοιπο, εσωτερικό, κομμάτι του μεταμορφώνεται σε έναν φρέσκο, σύγχρονο παράδεισο. Αν, βέβαια, έχεις αυτή την εκπληκτική, ρετρό πρόσοψη στο σπίτι σου, την κρατάς και χωρίς να σε αναγκάσει κάποιος.

Οι γυάλινοι τοίχοι στο μοντέρνο κομμάτι του σπιτιού σύρονται για να αποκαλύψουν τον υπέροχο κήπο στο πίσω μέρος, και το «δροσερό» interior design με τις minimal πινελιές και την φρέσκια αισθητική.

Το πιο έξυπνο στοιχείο, πέρα από το προφανές, αυτού του σπιτιού, είναι πως ο κήπος και οι εσωτερικοί χώροι έχουν το ίδιο μέγεθος, σχηματίζοντας ένα «L», ώστε να μεγιστοποιηθεί η εξωτερική θέα και να παρέχεται στους ιδιοκτήτες μια ομαλή μετάβαση από την εσωτερική διαβίωση στην εξωτερική.

Ρία Αντωνίου: Μιλάει για την σκληρή κριτική που δέχεται

Posted: 22 Jan 2012 08:38 AM PST

Ρία Αντωνίου: Μιλάει για την σκληρή κριτική που δέχεται

Η Ρία Αντωνίου προσπαθεί να αποδείξει ότι έχει λόγο που βρίσκεται στο Ιταλικό «Dancing with the stars».

Μπορεί η κριτική επιτροπή να είναι αυστηρή μαζί της, αλλά το κοινό την έχει αγκαλιάσει. «Οι κριτές είναι πάντα αυστηροί μαζί μου. Στεναχωριέμαι, αλλά τους καταλαβαίνω. Στο σόου συμμετέχουν άνθρωποι που είναι αστέρια στη χώρα τους. Εμένα είναι δύσκολο να με δεχτεί η κριτική επιτροπή, γιατί δεν έχω προηγούμενη παρουσία στην Ιταλία και θωρούν ότι βρίσκομαι εκεί λόγω εμφάνισης. Αυτό και μόνο με κάνει στόχο αυστηρής κριτικής», δήλωσε στην εφημερίδα real η Ρία Αντωνίου και συνέχισε: «Δεν τους αδικώ , αλλά δεν παύω να στεναχωριέμαι όταν ακούω σκληρές ατάκες για μένα. Ελπίζω να μείνω αρκετά στο σόου, ώστε να καταφέρω να τους αλλάξω γνώμη».

Δωροθέα Μερκούρη: Η μούσα του Gaultier

Posted: 22 Jan 2012 08:13 AM PST

Δωροθέα Μερκούρη: Η μούσα του Gaultier

Η Δωροθέα Μερκούρη είναι από τις λίγες Ελληνίδες που έχουν καταφέρει να κάνουν διεθνή καριέρα.

Η ηθοποιός μένει μόνιμα στην Ιταλία και έχει καταφέρει να τους εντυπωσιάσει όλους με το ελληνικό της ταμπεραμέντο. Πριν λίγες μέρες, βρέθηκε σε μια εκδήλωσε και γνώρισε τον Jean Paul Gaultier, ο οποίος της έκανε μια ενδιαφέρουσα πρόταση και εκείνη φυσικά δεν θα μπορούσε να αρνηθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας espresso, η Δωροθέα θα περπατήσει στην πασαρέλα του Γάλλου σχεδιαστή στην επόμενη επίδειξη μόδας που ετοιμάζει. Ο Gautier έχει αδυναμία στην Ελλάδα και μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που έχει εμπνευστεί από την χώρα μας. Οι δυο τους έδωσαν τα χέρια και έτσι η μελαχρινή καλλονή θα θυμηθεί την εποχή που δούλευε αποκλειστικά ως μοντέλο.

«Όταν με αναγνωρίζουν θέλω να ανοίξει η γη και να με καταπιεί»,(ποια τα είπε;)

Posted: 22 Jan 2012 08:25 AM PST

«Όταν με αναγνωρίζουν θέλω να ανοίξει η γη και να με καταπιεί»,(ποια τα είπε;)

Είναι ένα πολύ γνωστό μοντέλο, η οποία είναι εστεμμένη καλλιστείων, ενώ έχει κερδίσει και τον τίτλο «Μις Ευρώπη».

Έχει κάνει διεθνή καριέρα και έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει τον Αλέν Ντελόν. Σήμερα έχει αφήσει πίσω της τον χώρο της μόδας και έχει αφοσιωθεί στην οικογένειά της. «Αν με κοιτάξουν στον δρόμο και με αναγνωρίσουν , αισθάνομαι πολύ άβολα και θα ήθελα να ανοίξει η γη και να με καταπιεί», δήλωσε στην espresso η Ισαβέλλα Δάρρα. Μπορεί κάποτε να ήταν στο επίκεντρο της δημοσιότητας, αλλά σήμερα θέλει να είναι πίσω από αυτή, αφού είναι διακριτικός άνθρωπος.

Σταύρος Κωνσταντίνου: «Όσο υπάρχεις θα υπάρχω»

Posted: 22 Jan 2012 08:35 AM PST

Σταύρος Κωνσταντίνου: «Όσο υπάρχεις θα υπάρχω»

Με μία άκρως δυναμική, ερμηνευτική μπαλάντα επιστρέφει στη δισκογραφία, ο Σταύρος Κωνσταντίνου.

Ο τραγουδιστής τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από talent show του Mega, αν και τα τελευταία χρόνια κάνει εμφανίσεις στην πατρίδα του, την Κύπρο, αναμένεται να «αναστατώσει» την Ελλάδα με το τραγούδι αυτό.

Σε μουσική Αλέξη Σέρκου (ο συνθέτης των επιτυχιών του Γιάννη Πλούταρχου) και στίχους του Βασίλη Γιαννόπουλου, το τραγούδι αυτό έχει καταφέρει μέσα σε λίγες μέρες να αγαπηθεί και να γίνει η μπαλάντα του χειμώνα, όπως αναφέρει το showtime-cy.

Ποιος easy rider κρύβεται κάτω από το κράνος;

Posted: 22 Jan 2012 04:19 AM PST

Ποιος easy rider κρύβεται κάτω από το κράνος;

Η αλήθεια είναι πως δεν τον έχουμε συνηθίσει με μοτοσικλέτα καθώς τις περισσότερες φορές βρίσκεται πίσω από το τιμόνι του αυτοκινήτου του.

Είναι ο Bradley Cooper, ο πιο σέξι άντρας της χρονιάς που πέρασε και το αποδεικνύει ανεβασμένος στη μηχανή! Αυτή τη φορά δεν τον συνόδευε η μαμά του, καθώς το όχημα μάλλον δεν την βόλευε και ιδιαίτερα.

Στις Βρυξέλλες σήμερα ο Σταύρος Δήμας

Posted: 22 Jan 2012 07:02 AM PST

Στις Βρυξέλλες σήμερα ο Σταύρος Δήμας

Στις Βρυξέλλες θα βρίσκεται το απόγευμα ο υπουργός Εξωτερικών, Σταύρος Δήμας

καθώς είναι καλεσμένος σε δείπνο που διοργανώνει το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, προς τιμήν των υπουργών Εξωτερικών. Διαβάστε περισσότερα στο newscode.gr

Πώς διατηρεί τη σιλουέτα της η Στέλλα Καλλή;

Posted: 18 Jan 2012 06:07 AM PST

Πώς διατηρεί τη σιλουέτα της η Στέλλα Καλλή;

Η Στέλλα Καλλή πέρα από ταλαντούχα τραγουδίστρια είναι και μια πολύ όμορφη γυναίκα με τέλεια σιλουέτα.

Με ύψος 1,66 και 51 κιλά προσέχει τη διατροφή της καθώς στη πίστα μετράει και η σκηνική παρουσία του τραγουδιστή. «Αυτό που με σώζει είναι ότι δεν τρώω μεγάλες ποσότητες», δήλωσε η τραγουδίστρια στο περιοδικό ΟΚ. Αυτή την περίοδο λόγω των εμφανίσεών της στο VOX, ξυπνάει αργά την ημέρα και συχνά παραλείπει το πρωινό γεύμα, το οποίο τις πιο πολλές φορές είναι γάλα με δημητριακά ή μια μπάρα δημητριακών. Επιλέγει για μεσημεριανό συνήθως μπιφτέκι ψητό με ρύζι ή πατάτες φούρνου, όπως επίσης παστίτσιο, σούσι αλλά και μακαρόνια. Όμως από τη διατροφή της δεν απουσιάζουν και τα όσπρια και συνοδεύει πάντα το φαγητό της με μια πράσινη σαλάτα. Γυμνάζεται τέσσερις φορές την εβδομάδα από μια ώρα με personal trainer.

Η αγαπημένη μανιταρόπιτα της τεμπέλας

Posted: 22 Jan 2012 05:23 AM PST

Η αγαπημένη μανιταρόπιτα της τεμπέλας

Αν έχετε μια ξεχωριστή θέση στη καρδιά σας για τα μανιτάρια και δεν είστε ο τύπος της γυναίκας που θα κάτσει με τις ώρες στην κουζίνα, τότε αυτή η μανιταρόπιτα θα σας ενθουσιάσει.

Απίστευτα νόστιμη και αφράτη, δεν θέλει ιδιαίτερο χρόνο για να ετοιμαστεί και μπορεί να συνοδεύσει κάθε στιγμή της μέρας σας ή να γίνει το θέμα συζήτησης στο τραπέζι με τους φίλους. Κανείς δεν θα ξέρει όμως πόσο απλά και εύκολα τη φτιάξατε. Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

 

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Μου αρέσει η ταραχή»

Posted: 22 Jan 2012 07:56 AM PST

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Μου αρέσει η ταραχή»

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ δεν έχει μετανιώσει για τις επιλογές της.

Την έχουν χαρακτηρίσει μποέμ και αντισυμβατική, αλλά εκείνη θεωρεί ότι είναι μια κανονική γυναίκα με ανήσυχο πνεύμα. «Μου αρέσει η ταραχή. Οι χαρακτηρισμοί για τον εαυτό μας είναι κάπως επηρμένοι και γίνονται για να πεις κάτι περίεργο στις συνεντεύξεις», δήλωσε στην espresso. Το 1997 έκανε μια γυμνή φωτογράφιση και δεν το έχει μετανιώσει. «Το 2012 είναι αστείο να χαρακτηρίσουμε το γυμνό πρόκληση. Ακόμη και το ΄97 που έκανα γυμνή φωτογράφιση ήταν ξεπερασμένο. Όποιος δεν έχει πρόβλημα με το γυμνό σώμα του το κάνει και τέλος. Τόλμη δεν χρειάζονται τα ξεγυμνώματα του κορμιού, αλλά του εαυτού μας».

O Marc Jacobs μιλάει για την ευτυχία

Posted: 22 Jan 2012 07:27 AM PST

O Marc Jacobs μιλάει για την ευτυχία

O Marc Jacobs μπορεί να είναι ένας από τους πιο πετυχημένους σχεδιαστές μόδας,

αλλά δεν είναι σίγουρος ακόμη ότι η επιτυχία οδηγεί και στην ευτυχία.Διαβάστε περισσότερα στο fashionlove.gr

Τον έβγαλαν στο... σφυρί!

Posted: 20 Jan 2012 02:20 AM PST

Τον έβγαλαν στο... σφυρί!

Εδώ και μήνες, η διοίκηση της Γιουβέντους προσπαθεί να... ξεφορτωθεί τον Αμάουρι.

Ο γεννημένος στην Βραζιλία με Ιταλικό διαβατήριο επιθετικός, δεν υπολογίζεται από την «γηραιά κυρία», αλλά μέχρι τώρα δεν έχει βρεθεί σύλλογος να τον πάρει. Έτσι, οι οπαδοί των «μπιανκονέρι» είπαν να βοηθήσουν με τον δικό τους τρόπο. Τι έκαναν; Έβαλαν αγγελία στο ebay! Η τιμή που έβαλαν στο... προϊόν, έχει φτάσει ήδη στα 10 εκατ. ευρώ, ενώ περισσότερα από 70 άτομα κατέθεσαν προσφορά. Για να... το δέσουν το θέμα, μάλιστα, τονίζουν πως δεν είναι δυνατή η επιστροφή χρημάτων για όποιον κάνει την καλύτερη προσφορά!

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές