Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

╚»*«╝Pantocratoria©╚»*«╝


╚»*«╝Pantocratoria©╚»*«╝


Οι καλύτερες φωτογραφίες του National Geographic για τον Δεκέμβριο

Posted: 22 Jan 2012 02:23 PM PST

Οι καλύτερες φωτογραφίες του National Geographic για τον Δεκέμβριο


Για το Δεκέμβριο του 2011 οι καλύτερες φωτογραφίες είναι αυτές που βλέπετε παρακάτω…

ng1

ng2

ng3

ng4

ng5

Όταν έχεις φαντασία.. φτιάχνεις τέτοιους φράχτες! (pics)

Posted: 22 Jan 2012 02:18 PM PST

Όταν κάποιος έχει φαντασία μπορεί να μεταμορφώσει τα πιο βαρετά και αδιάφορα αντικείμενα.

Φαντασία είχαν και οι ιδιοκτήτες αυτών των σπιτιών οι οποίοι αντί για ένα κλασικό ξύλινο φράχτη ή ένα συρματόπλεγμα αποφάσισαν να κάνουν κάτι πιο εντυπωσιακό και να τραβούν τα βλέμματα των περαστικών! Δείτε τι φράχτες έφτιαξαν:

Αν θέλετε να μαθαίνετε παράλληλα όσα σημαντικά διαδραματίζονται στα ελληνικά και ξένα media κάντε like στην σελίδα του mediagate.gr στο Facebook πατώντας εδώ.

George Clooney: "Η Angelina είναι βαρετή και συχνά κακιά με ορισμένους ανθρώπους"

Posted: 22 Jan 2012 05:36 AM PST


Κάτι τρέχει με τον George και την Angelina. Μήπως είναι που η τελευταία έχει βαλθεί να ξεκόψει τον άνδρα της από τις κακές παρέες; Είναι πιθανό η καλή σχέση του γόη Clooney με την Jennifer Aniston να βάζει την Jolie σε αναμένα κάρβουνα; Πάντως ένας πόλεμος γιγάντων έχει όπως φαίνεται ξεκινήσει και το αποτέλεσμα είναι για την ώρα αμφίρροπο.

Οι συζητήσεις για την έχθρα μεταξύ των δύο ηθοποιών δεν είναι καινούριες. Όμως, το θέμα πήρε και πάλι φωτιά ύστερα από δημοσιεύματα της US Weekly που ήθελαν τον George Clooney να περιγράφει την Angelina με τα χειρότερα λόγια σε e-mail του. Σύμφωνα με το αμερικανικό δημοσίευμα ο ηθοποιος έγραφε στο mail: "Η Angelina είναι βαρετή, κακή παρέα και συχνά αγενής με ορισμένους ανθρώπους".

Ο χαρακτηρισμός η αλήθεια είναι "κολλάει" γάντι στην περίπτωση της όμορφης ηθοποιού, αν αληθεύουν οι φήμες για τα πρόσφατα καμώματά της. Σύμφωνα λοιπόν με τα gossip από το hollywood, oι Bradgelina θα συνταξίδευαν με το ιδιωτικό τους jet με τον George Clooney και την νεαρή αγαπημένη του Stacy Keibler για την Απονομή των Χρυσών Σφαιρών. Η πρωταγωνίστρια λοιπόν του Tomb Rider έκανε τα πάντα για να αποφύγει την νεαρή κοπέλα, στην οποία δεν χάρισε - όπως λένε μάρτυρες - ούτε ένα βλέμμα. Πόσω μάλλον μια κουβέντα...

Και η Angelina βέβαια δεν έχει κανένα λόγο να θέλει τον George ανάμεσα στα πόδια της. Πρόκεται για ένα ορκισμένο εργένη, που αλλάζει συντρόφους σαν τα πουκάμισα και που σύμφωνα με τις φήμες παρασύρει τον αγαπημένο της Brad σε ξενύχτια και αλκοόλ. Αν εδώ προσθέσεις και την καλή του σχέση με την πρώην σύζυγο του Pitt, Jennifer Aniston καταλαβαίνεις που χαλάει το γλυκό. Η Jolie δεν θέλει ούτε να ακούει για την Aniston και το γεγονός πως ο George δεν έχει κόψει τις επαφές του μαζί της, της προκαλεί... ημικρανίες!

Σ. Χρηστίδου: Με τον Θοδωρή υπάρχουν στιγμές πάθους αλλά δεν είναι μια σχέση πάθους!

Posted: 22 Jan 2012 05:34 AM PST


H Σίσσυ Χρηστίδου φωτογραφίζεται από τη Ρούλα Ρέβη και μιλά στο περιοδικό Glow και τον Άρη Καβαντζίκη για τις φήμες, την εκπομπή της, τον σύζυγό της Θοδωρή αλλα και τις στιγμές της στο σπίτι!

Οι φήμες λένε ότι το κορίτσι που ξεκίνησε για να γίνει ηθοποιός από τη σχολή Θεοδοσιάδη, είδε η ζωή της άλλα μονοπάτια, πιο τηλεοπτικά. Αυτοσαρκάζεται και λέει: " Το θέατρο τελείωσε για μένα. Όταν συνατούσα μπροστά μου ταλέντα, ήξερα ότι "δεν το έχω". Αυτή η δουλειά με πήγε εκεί που ήθελε. Δεν την πήγα εγώ. Ξεκίνησα ειδησεογραφικά, αλλά κατέληξα στην ψυχαγωγία. Περνάω καλά με αυτά που κάνω."




"Ο κόσμος έχει τόσα προβλήματα για να ασχολείται με ψεύτικες φήμες και επιφανειακά τεχνάσματα. Το θέμα "φήμες" το έζησα και το ζω... Δεν θα απαντήσω ποτέ."

Για την εκπομπή της

"Η εκπομπή μας πάει καλά αλλά στο απέναντι κανάλι πάει καλύτερα. Ε και; Το κανάλι έχει δηλώσει πως τα νούμερα είναι μια χαρά. Και εννοείται και στις δύο εκπομπές μας ευνοεί το ότι η Ελένη Μενεγάκη άλλαξε ζώνη... Όταν κάνεις αυτή τη δουλειά, δεν ξέρεις αν θα έχεις. Είναι πολύ αγχωτικό..."

Για τον σύζυγό της


"Με τον Θοδωρή είμαι ακόμη ερωτευμένη αλλά ο έρωτας πλέον είναι συντροφικός, εμπεριέχει αγάπη και βάθος. Η τρυφερότητα με απογειώνει περισσότερο από το το πάθος. Κι αν το θέσω διαφορετικά με τον Θοδωρή υπάρχουν στιγμές πάθους, αλλά δεν είναι σχέση πάθους."

Ρουτίνα

"Ένα χρόνο μετά τη γέννηση του παιδιού μας, έγινε ο γάμος μας και θέλαμε να βάλουμε μια φωτογραφία μας στην είσοδο του πάρτυ. Ε, λοιπόν δεν είχαμε ούτε μία. Ήμασταν σε όλες μαζί με το μωρό. Εκεί ξαφνικά σκεφτήκαμε, πως το "χάσαμε" μεταξύ μας και είχαμε πέσει με τα μούτρα στο παιδί. Αργότερα βρήκαμε ισορροπία και βρήκαμε χρόνο ο ένας για τον άλλο."

Ομορφιά
Αυτή την περίοδο ζυγίζει 62 κιλά και δηλώνει:

"Τη μία εβδομάδα τρώω κανονικά και την επόμενη σταμτώ. Δεν μπορώ να ζω με μήλα και μαρούλια. Το αγαπάω το φαγητό. Και ό,τι και να λέμε , μπορεί να έχω επανέλθει στα κιλά μου αλλά το σώμα μου δεν έχει επανέλθει στην προηγούμενη μορφή του, καθώς έκαναν εμφάνιση χαλάρωση και κυτταρίτιδα..."

Και όχι στη διαδικασία botox δεν έχει μπει, παρόλο που της το έχουν προτείνει άνθρωποι της τηλεόρασης.

Η. Πετράκης: Ο Έλληνας που έβαλε φωτιά στις τούρκικες πασαρέλες!

Posted: 22 Jan 2012 05:34 AM PST


''Ο Ηλίας είναι άνθρωπος ο οποίος είναι γεννημένος αθλητής, γι αυτό είναι και πολύ καλός στο μόντελινγκ... Έχει πειθαρχία, είναι πολύ συνεπής, υπάκουος και χαμηλών τόνων. Ασχολείται με το μόντελινγκ τον τελευταίο χρόνο και στην Ελλάδα έχει κάνει όλες τις καμπάνιες και όλα τα περιοδικά.

Στην Τουρκία τον είδαν σε ένα editorial μόδας και αμέσως τον ζήτησαν. Είναι εκεί αρκετό καιρό και ήδη κάνει μια μεγάλη καμπάνια ρούχων, editorials μόδας και έπονται πολλά ακόμη'', δηλώνει στην ''Espresso'', η μάνατζερ και ιδιοκτήτρια του πρακτορείου ''Agencia'', Έλενα Χριστοπούλου για τον Ηλία Πετράκη.

Ο Ηλίας είναι 26 ετών, κατάγεται από τα Χανιά της Κρήτης και έχει μεγαλώσει στον Πειραιά.

Ο αθλητισμός μπήκε στη ζωή του όταν ήταν μόλις 5 ετών, ασχολείται κυρίως με την κολύμβηση και στο παρελθόν υπήρξε πρωταθλητής.

Το μόντελινγκ μπήκε τυχαία στη ζωή του
Είχε πολλούς φίλους που ασχολούνταν με τον χώρο της μόδας και τον παρότρυναν να ασχοληθεί με το αντικείμενο, δεδομένων και των σωματικών προσόντων του.

Βάζει στόχους και πάντα καταφέρνει να τους φέρνει εις πέρας. Ένας από αυτούς, σύμφωνα με την εφημερίδα, ήταν και η συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012.

Δες φωτογραφίες!

















Ο μεγάλος έρωτας της κόρης της Γ. Αγγελοπούλου!

Posted: 22 Jan 2012 05:32 AM PST


Η κόρη της Γιάννας Αγγελοπούλου- Δασκαλάκη, Καρολίνα Παρθένη - Αγγελοπούλου, έχει αποφασίσει εδώ και δύο χρόνια περίπου, να εγκαταλείψει την Αθήνα και πλέον έχει εγκατασταθεί στο Λονδίνο, όπου εργάζεται στην Alpha Bank ως στέλεχος επενδύσεων.



Η ίδια λοιπόν, είναι πολύ ερωτευμένη και ζει τον έρωτά της στο Λονδίνο μαζί με τον Βασίλη Αμβροσίου -που ασχολείται με τα χρηματοοικονομικά και τις επενδύσεις- μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τις κοσμικές εκδηλώσεις. Οι δυο τους είναι πολύ ευτυχισμένοι, αλλά σύμφωνα με δημοσίευμα της Real Life, διαψεύδονται οι φήμες που ήθελαν το ζευγάρι να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας.



''Τα παιδιά είναι πολύ ερωτευμένα, αλλά ουδέποτε τέθηκε θέμα γάμου. Αυτή τη στιγμή ασχολούνται με τις επαγγελματικές τους δραστηριότητες και δεν έχουν στο μυαλό τους να επισημοποιήσουν τη σχέση τους'', δήλωσε στην εφημερίδα άνθρωπος από το στενό περιβάλλον της οικογένειας.



Η Καρολίνα και ο Βασίλης γνωρίστηκαν πριν από αρκετά χρόνια σε κοινωνική εκδήλωση, ενώ ο Στέλιος Ιωάννου, γιος του γνωστού επιχειρηματί Δάκη Ιωάννου, ήταν ο άνθρωπος που τους σύστησε. Εκτός από το διακριτικό προφίλ που επιθυμούν και οι δυο τους να κρατούν, τους ενώνει και η αγάπη τους για τα ταξίδια, ενώ και οι δύο έχουν σπουδάσει Οικονομικά σε ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια του Λονδίνου.

Κρατούσε φυλακισμένη στο μπάνιο την κόρη του, 9 χρόνια!

Posted: 22 Jan 2012 05:31 AM PST


Μόλις χθες απελευθερώθηκε η 20χρονη γυναίκα όταν άντρες της αστυνομίας άκουσαν κραυγές για βοήθεια.

Όπως γράφει σήμερα το Newist η παλαιστινιακή αστυνομία απελευθέρωσε χθες μια 20χρονη γυναίκα την οποία ο πατέρας της ομολόγησε ότι κρατούσε φυλακισμένη στο μπάνιο του σπιτιού τους για εννιά χρόνια στην πόλη Καλκίλγια στην Δυτική Όχθη, ανακοίνωσαν οι αρχές.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, άνδρες της έλαβαν πληροφορίες ότι ένας πατέρας κρατούσε έγκλειστη την κόρη του και όταν πήγαν στο σπίτι, άκουσαν κραυγές για βοήθεια. Ανάγκασαν τον άνδρα να ανοίξει την πόρτα του μπάνιου όπου ανακάλυψαν τη νεαρή γυναίκα, ένα στρώμα και μια κουβέρτα στο δάπεδο.

Ο πατέρας παραδέχθηκε ότι κρατούσε την κόρη του έγκλειστη στο μπάνιο από όταν ήταν 11 ετών, σύμφωνα με την αστυνομία. "Δεν έχει δει το φως της ημέρας από τότε", φέρεται να είπε.

Η αστυνομία συνέλαβε τον άνδρα, ο οποίος υποστήριξε ότι φυλάκισε με αυτό τον τρόπο την κόρη του λόγω οικογενειακών διαφορών, χωρίς να δώσει άλλες λεπτομέρειες.

Πού διασκέδασαν η Ν. Μπουλέ και ο Σ. Σούλης το βράδυ του Σαββάτου; Φωτογραφίες

Posted: 22 Jan 2012 05:25 AM PST


Για ακόμα ένα βράδυ πλήθος κόσμου, και ανάμεσά του επώνυμοι, βρέθηκε στο ''Cabaret'' στο Κολωνάκι για να απολαύσει τις ''Μέλισσες'', αλλά και τις χορεύτριες, Μαρία Αντιμισάρη και Άννα Πολύζου. Ανάμεσα, στους θαμώνες, το βράδυ του Σαββάτου, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE εντόπισε την Νάντια Μπουλέ και τον Σπύρο Σούλη.



Και οι δυο τους διασκέδασαν με την ψυχή τους, ενώ μάλιστα ο δεύτερο, τραγουδούδησε στη σκηνή του ''Cabaret'' κλέβοντας την παράσταση!

Δες φωτογραφίες:









K. Mαρτάκης: Η ευαίσθητη πλευρά του. Επίσκεψη στα παιδιά που δοκιμάζονται!

Posted: 22 Jan 2012 05:24 AM PST


Επίσκεψη στο παιδοογκολογικό της β' παιδιατρικής κλινικής των νοσοκομείων ΑΧΕΠΑ και Ιπποκρατείου έκανε ο δημοφιλής Κώστας Μαρτάκης αποδεχόμενος την πρόσκληση του Δ.Σ. και της προέδρου κ. Τίμης Μπακατσέλου του συλλόγου Φίλων Καρκινοπαθών Παιδιών «Η Στοργή».

Χωρίς δεύτερη σκέψη ο λαμπερός τραγουδιστής εφοδιάστηκε με δώρα για όλα τα παιδιά και αφιέρωσε ένα ολόκληρο απόγευμα για να τα συναντήσει, να τους χαρίσει αυτόγραφα, δώρα, να μιλήσει και να χορέψει μαζί τους. Ο γλυκύτατος Κώστας με αυτή του την πράξη, απέδειξε έμπρακτα την μεγάλη αγάπη του για τα παιδιά.

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ...Νέα-Επικαιρότητα.....

Posted: 22 Jan 2012 03:08 AM PST

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ...Νέα-Επικαιρότητα.....


Πώς θα ήταν αν η Τζούλια έκανε σεξ με δύο μαύρους που φοράνε duo glow;;(VIDEO)

Posted: 21 Jan 2012 11:10 PM PST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Δείτε ένα αποκλειστικό video από μία διαφορετική εκδοχή της τσόντας της Τζούλιας...




με τους δύο μαύρους παρτενέρ....







athensmagazine


Tο τρέιλερ του Resident Evil: Η Τιμωρία

Posted: 21 Jan 2012 11:07 PM PST

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας "Resident Evil: Η Τιμωρία" (Vid)


Η σειρά ταινιών που έσπασε ταμεία, ξεπερνώντας τα 700 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις, επιστρέφει στην πέμπτη και πιο θεαματική της
περιπέτεια σε φαντασμαγορικό 3D.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Διάσημες Ελληνίδες που δεν δίστασαν να κάνουν γυμνή φωτογράφιση! Ακατάλληλο για ανηλίκους!

Posted: 21 Jan 2012 11:04 PM PST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Αρκετές είναι οι Ελληνίδες σταρ που έχουν κάνει γυμνή φωτογράφιση! Ηθοποιοί, μοντέλα, τραγουδίστριες αλλά και από άλλους χώρους, ολόγυμνες μπροστά στο φακό!


Προσοχή το υλικό είναι ακατάλληλο για ανηλίκους!



Την σκοτώσε, χτυπώντας την με το laptop!

Posted: 21 Jan 2012 11:01 PM PST

Οικογενειακή τραγωδία στη Λευκωσία


Οικογενειακή τραγωδία, με θύμα και θύτη αδέλφια, εκτυλίχθηκε στο συνοικισμό Λατσιών...



στη Λευκωσία. Ένας 25χρονος φέρεται να σκότωσε την κατά τρία χρόνια μεγαλύτερη αδελφή του, χτυπώντας την επανειλημμένα στο κεφάλι με φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Ο φερόμενος ως δράστης τηλεφώνησε στην αστυνομία και ανέφερε ότι σκότωσε την αδελφή του.Το θύμα βρέθηκε στο χολ του σπιτιού μέσα σε λίμνη αίματος.

Η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου, η οποία διενήργησε αυτοψία, δήλωσε ότι το θύμα δέχθηκε πολλά κτυπήματα στο κεφάλι, με μεγάλο φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή. Ανέφερε ακόμη ότι το θύμα φέρει αμυχές που δείχνουν ότι κατέβαλε προσπάθεια να αμυνθεί.

Ο αστυνομικός διευθυντής Λευκωσίας, Κύπρος Μιχαηλίδης, είπε ότι «θύτης και θύμα, αντιμετώπιζαν προβλήματα υγείας και είχαν τεθεί υπό την παρακολούθηση του Γραφείου Ευημερίας».

Στο σπίτι την ώρα της τραγωδίας ήταν η μητέρα των δύο αδελφιών, η οποία αντιλήφθηκε τι συνέβη, αλλά δεν μπορούσε να αντιδράσει, διότι είναι τετραπληγική.

Ο ύποπτος για τον φόνο ανακρίνεται από την αστυνομία.







protothema

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ελένη Μενεγάκη:Μάθετε τα πάντα για το επεισόδιο με τον φωτορεπόρτερ!

Posted: 21 Jan 2012 10:59 PM PST

Σε θερμό επεισόδιο ενεπλάκη, όπως αναφέρει ο φωτορεπόρτερ που προσπάθησε να την απαθανατίσει τη στιγμή που έβγαινε από γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων, την περασμένη Τρίτη, η Ελένη Μενεγάκη. «Την Τρίτη ειδοποιήθηκα ότι έχει πάει η Ελένη Μενεγάκη και πήγα να την βγάλω
φωτογραφία. Αυτή εκμεταλλευόμενη ότι υπήρχε απεργία στα Μέσα Ενημέρωσης είχε πάει να κάνει τα ψώνια της μαζί με τον οδηγό της. Όταν πήγα να την φωτογραφίσω, αυτή αρνήθηκε να με κοιτάξει και ήταν εκνευρισμένη. Μου κάνει «όχι, όχι με τα ψώνια» κι εκείνη την στιγμή της απαντάω "οκ, τότε χωρίς τα ψώνια". Μου έκανε και ο οδηγός της κάποιο σήμα, με το οποίο δεν μου επέτρεπε να την φωτογραφίσω» δηλώνει o φωτορεπόρτερ και συνεχίζει: «Κρύφτηκε λίγο, πέρασε, μου μίλησε λίγο άσχημα. Την έχω φωτογραφίσει πολλές φορές. Είναι χαρούμενη, ευδιάθετη, δεν την έχω πετύχει ποτέ σε τέτοια στιγμή. Αυτό μου έκανε εντύπωση. Ακόμη κι όταν είναι με τον Ματέο, πάντα χαρούμενη βγαίνει» ανάφερε ο ίδιος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του star, τονίζοντας ήταν η πρώτη φορά που την είδε τόσο εκνευρισμένη.




Πηγή:Gossiptv.gr





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πού θα φάτε τους πιο γευστικούς λουκουμάδες στην Αθήνα;;

Posted: 21 Jan 2012 10:56 PM PST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Λίγα είναι πλέον τα πράγματα που μας κάνουν να ενθουσιαστούμε. Μιλάμε για εκείνον τον ενθουσιασμό που κάνει ένα μικρό παιδί να χαρεί με κάτι τόσο απλό, όσο μια λιχουδιά. Όπως ένα κυπελλάκι με ζεστούς λουκουμάδες περιχυμένους με μέλι και πασπαλισμένους με κανέλα.....


Είτε το παραδοσιακό γλύκισμα σας γυρνά στα χρόνια της αθωότητας, είτε σας ξυπνά φαντασιώσεις όπως η «μελωμένη» σκηνή ανθολογίας της ταινίας «Λουκουμάδες με μέλι», εμείς συγκεντρώνουμε τα καλύτερα μέρη για να απολαύσετε γλύκα και να πάνε κάτω τα φαρμάκια.

*Κτιστάκης (Σωκράτους 59, Ομόνοια, 2105240891)

Κοινό μυστικό των «μερακλήδων» που δεν πτοούνται από την εικόνα του κέντρου και κατηφορίζουν στην Ομόνοια για να ικανοποιήσουν την λιγούρα τους, ο Κτιστάκης με τις χανιώτικες συνταγές του θεωρείται ένα από τα καλύτερα -αν όχι το καλύτερο- λουκουματζίδικα ολόκληρης της Ελλάδας.

Θέλετε να δείτε πόσο έξυπνοι είστε;;; Κάντε αυτό το Test....

Posted: 21 Jan 2012 10:46 PM PST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Πραγματικά θα κολλήσετε, μπορεί αυτό το Test ευφυίας να φαίνεται εύκολο αλλά πιστέψτε με δεν είναι τόσο όσο φαίνεται....Κάντε το για να δείτε λοιπόν την δείκτη ευφυίας σας...




πατήστε εδώ





ΜΟΝΑΔΙΚΟ:Ο ήχος που ακούνε ΜΟΝΟ όσοι είναι κάτω των 20 ετών!Εσείς τον ακούτε;

Posted: 21 Jan 2012 10:39 PM PST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Δοκιμάστε το… φοβερό!!!!.. Μπορείτε να το βάλετε σαν ήχο κλήσης μες την τάξη και να μην το ακούνε οι καθηγητές!!!!








ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: Κορίτσια που χτυπήθηκαν από την ανορεξία!!!

Posted: 21 Jan 2012 10:35 PM PST

Εικόνες σκληρές από ανορεξικές κοπέλες που συναντάμε στο διαδίκτυο και πραγματικά αποτελούν μία αφύπνιση για όλους...



















Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

πηγη

Πως το έκανε ?

Posted: 21 Jan 2012 10:24 PM PST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FOTO

Posted: 21 Jan 2012 10:16 PM PST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Candid Camera ;)

Posted: 21 Jan 2012 10:13 PM PST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η σύντομη ιστορία του μοντέρνου ημερολογίου (Video)

Posted: 21 Jan 2012 10:06 PM PST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Δείτε μια όμορφη παρουσίαση με την μορφή video, η οποία δείχνει την ιστορία του μοντέρνου ημερολογίου.


Μαζικοί τάφοι για τους φτωχούς στις "πολιτισμενες" Η.Π.Α.

Posted: 21 Jan 2012 09:59 PM PST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Τριάντα νεκροί θάφτηκαν σε μαζικό τάφο προαστίου του Σικάγο την Τετάρτη, λόγω έλλειψης οικονομικής δυνατότητας για εξασφάλιση προσωπικού χώρου ταφής και κάλυψη εξόδων κηδείας όσο οι εν λόγω άνθρωποι
βρίσκονταν εν ζωή.


Μαζικοί τάφοι, αν και ως τώρα δημιουργούνταν κατά κύριο λόγο σε χώρες του τρίτου κόσμου, πλέον εμφανίζονται διαρκώς περισσότεροι και στις Η.Π.Α. ως απόρροια της οικονομικής κρίσης.

Τα άψυχα σώματα των... τριάντα ανθρώπων μεταφέρθηκαν στο νεκροταφείο Homewood Memorial Gardens, 25 μίλια νοτιοδυτικά του Σικάγου, και, μάλιστα, στο ειδικό τμήμα που έχει δημιουργηθεί για όσους δεν έχουν τα χρήματα να εξασφαλίσουν στον εαυτό τους μια αξιοπρεπή τελετή κηδείας.

Κατά τη διάρκεια της μαζικής ταφής, δεν παρευρέθηκαν καθόλου συγγενείς ή φιλικά πρόσωπα των νεκρών.

Η ύπαρξη του συγκεκριμένου τμήματος του κοιμητηρίου ήρθε στο φως της δημοσιότητας πέρυσι, πυροδοτώντας συζητήσεις για την ανάγκη αυστηρότερης νομοθεσίας που θα περιορίζει τις αυθαιρεσίες όσον αφορά στους τρόπους ταφής στα κοιμητήρια.

Ωστόσο, η οξεία οικονομική κρίση έχει οδηγήσει στη διαρκή αύξηση άπορων πολιτών και οι κρατικές αρχές δεν έχουν υιοθετήσει τα απαραίτητα μέτρα που θα εξασφαλίζουν σε αυτούς έναν πιο ανθρώπινο τρόπο κήδευσης όταν φύγουν από τη ζωή.

Η ανακάλυψη των μαζικών τάφων για απόρους στο Homewood Memorial Gardens έγινε όταν παρατηρήθηκαν φέρετρα που είχαν θαφτεί στοιβαγμένα το ένα πάνω στο άλλο.

Σε κάποιο σημείο του κοιμητηρίου, μάλιστα, είχαν ταφεί οκτώ νεκροί μαζί.

Παλαιότερα, για το ίδιο νεκροταφείο είχαν γίνει ήδη κατηγορίες ως προς τον τρόπο που θάβονταν οι νεκροί.

Ωστόσο, υπεύθυνοι του κοιμητηρίου, αξιωματούχοι της περιοχής, αλλά και ανώτεροι δικαστικοί επεσήμαναν ότι η μαζική ταφή εφαρμόζεται και σε άλλες πόλεις των Η.Π.Α., ακόμα και στη Νέα Υόρκη, για όσους, λόγω της οικονομικής κρίσης, δεν έχουν τη δυνατότητα να εξασφαλίσουν στον εαυτό τους μια αξιοπρεπή κηδεία.


 
 
πηγη

Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η αν αγοράσατε πιπίλα στα Jumbo

Posted: 21 Jan 2012 09:05 PM PST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Σύμφωνα με δελτίο τύπου του ΕΦΕΤ, έγινε ανάκληση της πιπίλας MAM AIR που διακινήθηκε από τα Jumbo. Αν την αγοράσατε, να την πετάξετε.


Κάντε κλικ στην εικόνα που ακολουθεί για λεπτομέρειες και διαδώστε σε όσους έχουν μωράκια.


Επικίνδυνη κρέμα καθαρισμού χεριών - Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η -

Posted: 21 Jan 2012 09:02 PM PST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Νάτη κι η Γερμανική κρέμα καθαρισμού χεριών που περιέχει και βακτηρίδια... made in Germany ... προκαλεί σοβαρή μόλυνση!!


Κάντε κλικ στην εικόνα ( από την
ΓΓΚ ) που ακολουθεί, να δείτε τους κινδύνους που ενέχει η εν λόγω κρέμα και μη τη χρησιμοποιήσετε....





ΜΥΣΤΙΚΗ ΒΑΣΗ στον ΥΜΗΤΤΟ; (VIDEO)

Posted: 21 Jan 2012 11:30 AM PST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Υπάρχει μία μεγάλη περιοχή που βρίσκεται καλά κρυμμένη στο ανάγλυφο του Υμηττού. Εντοπίζεται περίπου στο ύψος Λ. Βουλιαγμένης, Βάρης και Κορωπίου. Η πρόσβαση είναι διακριτικά ελεγχόμενη και μόλις πλησιάσεις γίνεται αμέσως απαγορευτική. Έχει εντοπιστεί μέσω του Google Earth, αν και πάντα υπάρχει ένα σύννεφο πάνω από την επίμαχη περιοχή ώστε να την κρύβει.


Σε αυτή την περιοχή βρίσκεται μία εγκατάσταση μέσα σε έναν τεράστιο θόλο στον οποίο μπορεί να κρύβονται πολλά. Κρύβεται επίσης πίσω από μία είσοδο 31Χ46 μέτρα και μία θωρακισμένη πόρτα 9 μέτρων από το έδαφος, με διαστάσεις ύψους 20Χ5,8 μέτρα πλάτους.

Τι κρύβουν αυτές οι εγκαταστάσεις; Πότε κατασκευάστηκαν; Ποιος πηγαίνει εκεί; Είναι στρατιωτικές; Είναι Νατοϊκές; Είναι κάτι άλλο; Πολλά μπορούμε να υποθέσουμε και με άλλα ακόμα περισσότερα μπορούμε να το συνδέσουμε σε ό,τι αφορά την ευρύτερη περιοχή.

Γιατί συνεχίζουν να έρχονται οι λαθρομετανάστες σε μία χώρα που καταστρέφεται

Posted: 21 Jan 2012 11:26 AM PST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Και όμως, οι λαθρομετανάστες συνεχίζουν να εισρέουν στην Ελλάδα, χωρίς να μειώνουν καν τον μέσο μηνιαίο αριθμό εισόδου τους!!! Τι συμβαίνει και η Ελλάδα έχει γίνει το «μέλι» που έλκει εκατοντάδες λαθρομετανάστες χιλιάδες οι οποίοι ετησίως αποπειρώνται (πάντα επιτυχώς) και εισέρχονται στην χώρα;


Πριν από ένα ή δύο χρόνια, η Ελλάδα ήταν -ακόμη- μία χώρα παράδεισος, η οποία τραβούσε το ενδιαφέρον όλων εκείνων των «κατατρεγμένων» από την Αφρική και την Ασία, οι οποίοι έβλεπαν στην πατρίδα μας την μεγάλη ευκαιρία να διεκδικήσουν ένα δικαίωμα για μία καλύτερη ζωή.

Οι εντός (ή και εκτός της Ελλάδας) ΜΚΟ που ασχολούνται με τα «ανθρώπινα δικαιώματα» είχαν εργαστεί επί σειρά πολλών ετών, προλειαίνοντας το έδαφος για την υποδοχή των λαθρομεταναστών αλλά και για την ανοχή (κυρίως από κυβερνητικής άποψης) των δραστηριοτήτων τους εντός της Ελληνικής Επικράτειας.

Όμως, η Ελλάδα των ευκαιριών, η χώρα «παράδεισος», ο τόπος προορισμού που έδινε ιθαγένεια (και όχι απλά υπηκοότητα), δεν είναι πλέον σε θέση να φιλοξενήσει ούτε έναν λαθρομετανάστη. Οι υπάρχοντες επείγεται να αποχωρήσουν, αφού επιβαρύνουν πολλαπλώς την οικονομία και την κοινωνία (δημιουργώντας κυκλώματα παραοικονομίας, κυκλώματα εγκληματικότητας, αλλά και εξάγοντας από την Ελλάδα σημαντικότατα ποσά χρημάτων, ασκώντας ποικιλοτρόπως πίεση για μείωση των μισθών). Όμως, αντί αυτού, το Αφγανιστάν σχεδιάζει να ανοίξει πρεσβεία στην Αθήνα, προκειμένου να εξυπηρετεί (με έκδοση διαβατηρίων) τους Αφγανούς που ήρθαν παράνομα στην Ελλάδα!!!

Και όμως, ενώ η Ελλάδα δεν μπορεί να φιλοξενήσει πλέον κανέναν λαθρομετανάστη, κάποιοι βαδίζουν εβδομάδες ολόκληρες, διασχίζουν τα επικίνδυνα βουνά του Ιράν, δυτικά του Αφγανιστάν, και έπειτα παίρνουν τον δρόμο για την Τουρκία, προτού περάσουν μέσω ξηράς στην ανατολική Ευρώπη, ή μέσω θάλασσας στην Ελλάδα και την Ιταλία, με σκοπό να ξεφύγουν από μια χώρα που βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση εδώ και τρεις δεκαετίες. Και όταν φτάσουν στην Ελλάδα, τότε βρίσκονται σε μία ανοιχτή φυλακή, στην οποία επιτρέπεται να μπαίνουν, αλλά απαγορεύεται να βγαίνουν (σύμφωνο της Μαδρίτης).

Ταυτόχρονα, η Ελληνική Συνοριοφυλακή δείχνει να αδυνατεί να ελέγξει και να αποτρέψει την καθημερινή είσοδο των λαθρομεταναστών και αρκείται στην απλή καταγραφή και στη συνέχεια, στην μεταφορά τους στην Αθήνα…! Πληροφορίες, αναφέρουν πως στο «ανακριτικό στάδιο» οι περισσότεροι λαθρομετανάστες αναφέρουν χώρες και πόλεις προέλευσης τις οποίες στη συνέχεια αδυνατούν να αναγνωρίσουν στον χάρτη, ενώ κατά την είσοδό τους είναι εφοδιασμένοι με χρήματα αλλά και με φωτοτυπημένο έγγραφο στο οποίο αναγράφονται τα… δικαιώματά τους!!!

Τι σημαίνει, όμως, για την Ελλάδα, η εισροή ενός τεράστιου αριθμού λαθρομεταναστών;

Τι σημαίνει άραγε το γεγονός πως σχεδόν καθ' ολοκληρίαν οι λαθρομετανάστες αυτοί είναι μουσουλμάνοι;

Η πρόσφατη απόφαση του Δήμου Αθηναίων για μαζική «ιθαγενοποίηση» τους, τι σημαίνει για τους Έλληνες πολίτες που κατοικούν στην Αθήνα, αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα;

Ποιοι και γιατί επιμένουν στην γιγαντοποίηση ενός προβλήματος, του οποίου η κατάληξη – αποτελέσματα δεν είναι δυνατόν να διαγνωσθούν, ενώ όσοι τολμούν να «προφητεύσουν» με βάση τα υπάρχοντα στοιχεία (εγκληματικότητα, αστυνομία σαρίας, ΜΚΟ που διαφημίζουν σε ξένες χώρες την Ελλάδα ως τόπο υποδοχής λαθρομετανάστευσης κ.α.) σκιαγραφούν ένα ζοφερό μέλλον που θα «εξαναγκάσει» σε συγκρουσιακές καταστάσεις;

Η αραβική άνοιξη, δηλαδή ο πόλεμος των μυστικών υπηρεσιών (με την προβιά του Ισλάμ) προκειμένου να υπάρξει στοχευμένη – προγραμματισμένη αλλαγή στις γεωπολιτικές και ενεργειακές ανακατατάξεις, είναι επίσης ένα αδιαμφισβήτητο γεγονός. Και είναι ένα γεγονός που τείνει να γίνει πραγματικός κίνδυνος για κάθε κράτος και ιδιαίτερα για κάθε μη μουσουλμανικό κράτος (λόγω ισλαμικού φονταμενταλισμού). Και η «εμπλοκή» λαθρομεταναστών σε στρατιωτικού τύπου (ή επιπέδου μυστικών υπηρεσιών) κινδύνους, είναι επίσης καταγεγραμμένη. Ένα πολύ πρόσφατο παράδειγμα είναι η σύλληψη αλλοδαπού στην 122 πτέρυγα μάχης, ο οποίος συνελήφθη ενώ τριγυρνούσε στις 4 τα ξημερώματα μέσα σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις!!!

Επανερχόμενοι στο αρχικό μας ερώτημα, «γιατί οι λαθρομετανάστες συνεχίζουν να έρχονται στην Ελλάδα;», διαπιστώνουμε πως δεν υπάρχει καμία λογική απάντηση, αφού φέρεται να γνωρίζουν πως έρχονται σε μία χώρα που δεν μπορεί να τους φιλοξενήσει, αλλά και αρχίζει να αντιδρά έντονα στις «δραστηριότητες» που αναπτύσσουν (η παραοικονομία είναι μη ελεγχόμενη, ενώ καταγεγραμμένα περιστατικά αναφέρουν αδυναμία της Ελληνικής Αστυνομίας να καταστείλει δημόσιες επιθέσεις λαθρομεταναστών κατά Ελλήνων πολιτών ή ακόμη και κατά ομάδων αστυνομικών), ενώ ήδη αρχίζει να γίνει πολύ έντονη η δυσφορία στην λατρευτική (ακόμη και δημόσια) επίδειξη του Ισλάμ που θέλουν να επιβάλουν οι λαθροεισερχόμενοι.

Η μόνη «λογική» απάντηση που μπορεί να δοθεί, σχετίζεται με τον επεκτατισμό του Ισλάμ (το οποίο είναι ένα κράμα πολιτικών, κοινωνικών, οικονομικών και –τέλος- θρησκευτικών χαρακτηριστικών, με στόχευση στον απόλυτο έλεγχο του ανθρώπου) και την διαπιστωμένη τάση του να μπει στην Ευρώπη (την πατρίδα των σταυροφόρων). Η Ελλάδα αποτελεί το σύνορο, αλλά και τον ανθρώπινο κυματοθραύστη ενός τεράστιου αριθμού ανθρώπων (οι οποίοι για διάφορους λόγους έχουν εγκαταλείψει τις πατρίδες τους) και ουσιαστικά έχει μετατραπεί σε μία τεράστια ανοιχτή φυλακή υποδοχής όλων εκείνων που θέλουν να μετακινηθούν στην εσωτερική Ευρώπη, στην Γερμανία, την Γαλλία, την Ολλανδία κ.α. χώρες, στις οποίες είτε βρίσκονται ήδη συγγενείς τους, είτε υπάρχει προσφορά εργασίας και πολύ καλύτερες συνθήκες διαβίωσης… Και όμως, οι λαθρομετανάστες που τολμούν να φύγουν από την Ελλάδα προς την υπόλοιπη Ευρώπη, είναι ένας πολύ μικρός αριθμός, σε σχέση πάντα με όλους εκείνους που προτιμούν να μείνουν στην Ελλάδα. Γιατί άραγε δεν φεύγουν; Γιατί δεν τολμούν για το καλύτερο, αφού αυτό επιθυμούν;

Δυστυχώς, οι μαρτυρίες Ελλήνων πολιτών, αναφέρουν πως το τελευταίο διάστημα υπάρχουν πάρα πολλοί λαθρομετανάστες, ιδιαίτερα στην Αθήνα, οι οποίοι περιφέρονται αδιάφορα και δεν δείχνουν κανένα ενδιαφέρον για οτιδήποτε!!! Άλλες μαρτυρίες αναφέρουν την υπερκινητικότητα των λαθρομεταναστών αμέσως μετά την δύση του ηλίου, ενώ είναι ήδη γνωστές περιοχές στην Αθήνα, στις οποίες δεν κυκλοφορεί κανένας λογικός άνθρωπος οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Η αύξηση των δολοφονιών και βιασμών κατά την διάρκεια ληστειών κυρίως σε ανήμπορους γέροντες, έχει επίσης καταγραφεί, αλλά δεν έχει υπάρξει ουσιώδης απάντηση εκ μέρους της Αστυνομίας και του υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ Χ. Παπουτσή (o οποίος έχει ζητήσει ειδική προστασία της οικογενείας του από τους Έλληνες πολίτες), σχετικά με το τι προτίθεται να κάνει η κυβέρνηση προκειμένου να αντιμετωπίσει επαρκώς την διαρκώς αυξανόμενη λαθρο-εγκληματικότητα εις βάρος Ελλήνων πολιτών.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, εν μέσω μίας οικονομικής κρίσης που μαστίζει την Ελλάδα και η οποία προφανώς δεν πρόκειται να τελειώσει μέσα στην επόμενη δεκαετία, οι λαθρομετανάστες συνεχίζουν να έρχονται σε μία χώρα γνωρίζοντας πως δεν θα έχουν δουλειά και ίσως εξαναγκαστούν σε μεγαλύτερη εξαθλίωση από την πατρίδα τους… Εκτός και εάν υπάρχουν άλλα σχέδια για την συνέχιση της παραμονής τους στην Ελλάδα, αφού οι κυβερνώντες την χώρα (λαθραίοι και αυτοί στην πολιτική) δείχνουν να ενδιαφέρονται πολύ για τους λαθρομετανάστες… Εξάλλου, έχουν αρχίσει εδώ και καιρό να ακούγονται πολλά για… αλλαγή πληθυσμού, αφού οι σημερινοί πολίτες δεν δείχνουν διατεθειμένοι να ανεχτούν περισσότερο ένα τσούρμο ανίκανων (και ίσως δοτών) πολιτικών να κυβερνά καταπατώντας κάθε έννοια λογικής, ηθικής και νομιμότητας… Ίσως οι λαθρομετανάστες να είναι η σανίδα σωτηρίας για τους (όπως όλα δείχνουν) απερχόμενους πολιτικούς «ταγούς». Ίσως, πάλι, οι λαθρομετανάστες να αποφασίσουν να ξεκινήσουν μία νέου τύπου "αραβική άνοιξη" εντός της Ελλάδας, προκειμένου να σταλεί μήνυμα προς την υπόλοιπη Ευρώπη... Γεγονός είναι πως πολλά μπορεί να συμβούν (αυξημένη είναι η "ανησυχία" των αστυνομικών (και άλλων αρχών ασφαλείας) σχετικά με τους λαθρομετανάστες και το Ισλάμ στην Ελλάδα και ιδιαίτερα στην Αθήνα)... Αρκεί βέβαια, να μην αντιδράσουν τα «πρόβατα» (βλ. σημερινοί Έλληνες πολίτες)…





Κωνσταντίνος
από logia Starata

Η ημερομηνία που για πρώτη φορά ήταν φανερό ότι η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει

Posted: 21 Jan 2012 11:23 AM PST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Με τίτλο "η ημερομηνία, που για πρώτη φορά διεφάνη πότε η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει" ο αρθρογράφος του Business Insider, Edward Harrison εξηγεί ότι η 9η Φεβρουαρίου 2010, ήταν η μέρα, που εκείνος ξεκίνησε να διαβλέπει το αναπόφευκτο για τη χώρα μας, δηλαδή την....
χρεοκοπία, μετά από μια συζήτηση σε τηλεοπτικό δίκτυο στην εκπομπή Newsnight μεταξύ του βραβευμένου με Νόμπελ Οικονομίας, κ. Stiglitz, και του Hugh Hendry από την Ecclectica Asset Management, ένα βρετανικό hedge fund. Από εκείνη τη στιγμή, αναφέρει ο Harrison, μάθαμε για πρώτη φορά την απόκρυψη των πραγματικών στοιχείων του χρέους της Ελλάδας.

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα για την Ελλάδα ήταν, όπως διεφάνη, η απάτη των προηγούμενων κυβερνήσεων της χώρας, που απέκρυψαν τα πραγματικά επίπεδα του χρέους. Αυτό εκείνη τη στιγμή είχε τεράστια επίπτωση στην απόδοση των spreads. Εκείνες τις ημέρες τα δεκαετή ελληνικά ομόλογα έφθασαν τις 353 μονάδες βάσης, επισημαίνει ο Harrison. Η άνοδος των spread δεν οφείλονταν στον πληθωρισμό, αλλά στον κίνδυνο πιστωτικού γεγονότος και το "κρυφό" χρέος ήταν στο επίκεντρο αυτού του "φιάσκου" λέει χαρακτηριστικά ο αρθρογράφος του Business Insider.


Μετά την αποκάλυψη της "απάτης" και του εν λόγω βίντεο, "το παιχνίδι είχε πια τελειώσει", αναφέρει ο Harrison. Κατά τον αρθρογράφο του Business Insider, ακόμα και τότε όταν ο καθηγητής Hendry, έλεγε τότε ότι η Ελλάδα κατέρρεε το 2010, ο ίδιος ο Harrison πίστευε ότι η χώρα θα μπορούσε να σωθεί μέσω δρακόντειων μέτρων και βοήθειας από την Ε.Ε.


Από τον Φεβρουάριο του 2010 έως και σήμερα έχουν λάβει χώρα πολύ περιεκτικά: το πρώτο πακέτο διάσωσης στην Ελλάδα και η συμφωνία για μέτρα λιτότητας, τον Μάιο του 2010, το δεύτερο πακέτο διάσωσης με μια ήπια αναδιάρθρωση, τον Ιούνιο του 2011 και το τρίτο πακέτο διάσωσης, με μια σκληρή αναδιάρθρωση, μέσω της συμφωνίας της 27ης Οκτωβρίου του 2011. Για τον Harrison, αυτό ήταν και το τελευταίο μεγάλο πακέτο διάσωσης, που η Ευρώπη θα μπορούσε ποτέ να προσφέρει. Ωστόσο, τα προβλήματα που ανέκυψαν σε σχέση με την Ιταλία και την Ισπανία... κάνουν τον αρθρογράφο του Business Insider να πιστεύει ότι οδηγούμαστε πλέον στη "Μεγάλη Ύφεση", αλλά και συγχρόνως και στη "Μεγάλη Κατάθλιψη".





πηγη


ΑΤΥΧΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΩΝ ΣΤΑΡ

Posted: 21 Jan 2012 11:19 AM PST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΣΟΚ...!!!... από την αυτοκτονία 51χρονου καθηγητή

Posted: 21 Jan 2012 11:14 AM PST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Σοκ προκάλεσε στην κοινή γνώμη της Πάτρας η αυτοκτονία του 51χρονου καθηγητή Διονύση Ευσταθίου ο οποίος αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του για να... γλιτώσει από το...
αργό τέλος της νόσου που τον βασάνιζε! Ο 51χρονος υποδιευθυντής του 2ου Λυκείου της Πάτρας, παντρεμένος
και πατέρας δύο αγοριών, ήταν ένα από τα πιο αγαπητά και αξιοσέβαστα πρόσωπα της τοπικής εκπαιδευτικής κοινότητας, έστρεψε την καραμπίνα στην καρδιά του και πάτησε τη σκανδάλη. Όλα συνέβησαν χθες στις εννέα το πρωί, μέσα στο αυτοκίνητό του, στις πρώτες στροφές του Ομπλού. Οι άνδρες της αστυνομίας που έσπευσαν στην περιοχή, τον βρήκαν νεκρό στο κάθισμά του και δίπλα του υπήρχε ένα σημείωμα στο οποίο εξηγούσε τους λόγους που τον οδήγησαν στο να δώσει τέλος στη ζωή του. Και σύμφωνα με πληροφορίες, αναφερόταν στην ασθένειά του (καρκίνος) που πρόσφατα ανακάλυψε πως είχε. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο πριν στρέψει το όπλο στον εαυτό του φρόντισε να τηλεφωνήσει στο σχολείο του και να ζητήσει από συνάδελφό του να ειδοποιήσει τη σύζυγό του, λέγοντάς του μάλιστα το σημείο στο οποίο θα τον έβρισκαν...


Ο Διονύσης Ευσταθίου ήταν γνωστός για την συνδικαλιστική του δράση αλλά και την κοινωνική και αγωνιστική δράση. Μάλιστα είχε γίνει γνωστός και από την υπόθεση Τεμπονέρα (ήταν μάρτυρας) και ανήκε στον ευρύτερο αριστερό χώρο.

ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΙΣΡΑΗΛ

Posted: 21 Jan 2012 11:10 AM PST



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΜΑΣΩΝΙΑ-ΚΑΜΠΑΛΑ-ΕΩΣΦΟΡΙΣΜΟΣ ΣΤΟ 1.32.64 ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ Ο ΡΑΒΙΝΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ..ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!

Posted: 21 Jan 2012 11:07 AM PST



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

OYAOYYYY.....ΕΠΕΤΑΙ...ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΤΑ ...ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ ΤΗΣ SIRINA ...ΣΑΣ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ...ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ !!!!!

Posted: 21 Jan 2012 11:02 AM PST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...ΜΗ ΤΙΣ ΧΑΣΕΤΕ...ΦΟΒΕΡΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ...ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ DVD ΤΗΣ SIRINA








Το νέο Dvd της Sirina :19χρονες Ελληνίδες Αρχάριες ( trailer) !!





πηγη

Η επίσημη ιστοσελίδα του Αεροδρομίου “ Μακεδονία” της Θεσσαλονίκης “ μιλάει” και ….”Μακεδονικά”!!

Posted: 21 Jan 2012 10:51 AM PST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Ο εξευτελισμός και η προδοσία δεν έχουν όρια……. Η ανοχή έχει τα όρια της… Εδώ βλέπετε την επίσημη ιστοσελίδα του Διεθνούς Αεροδρομίου " Μακεδονία" της Θεσσαλονίκης. Παρατηρείστε...


προσεκτικά την εικόνα…
Είναι η σελίδα όπου μπορείς μέσω διαδικτύου να κλείσεις εισιτήρια. (δείτε την ΕΔΩ) Στις γλώσσες περιλαμβάνονται εκτός από τα Ελληνικά… και τα Μακεδονικά!!!!!!!!!!!! Μετά λέμε ότι φταίνε οι Βουλγαροσκοπιανοί…. Ο μεγαλύτερος και πιο επικίνδυνος εχθρός είναι μέσα στην πατρίδα μας. Αν κάποιοι εκεί στην Μακεδονία μας είναι τόσο ξεφτιλισμένοι προδότες οφείλουμε όλοι μας να αντισταθούμε. Μπορείτε να στείλετε emails διαμαρτυρίας ή ακόμα και να πάρετε τηλέφωνο και να τα πείτε χύμα…. Παραθέτω μερικά στοιχεία επικοινωνίας τα οποία μπορείτε να βρείτε και μέσα στην ιστοσελίδα τους ΕΔΩ. (είναι τα στοιχεία του Αεροδρομίου, το τηλεφωνικό κέντρο, ο διευθυντής κι ο υποδιευθυντής καθώς και το τμήμα WEB SITE που ελέγχει την ιστοσελίδα)

THESSALONIKI AIRPORT "MAKEDONIA" P.O.BOX 22605 GR-55103 KALAMARIA THESSALONIKI TELEPHONE CENTER: PHONE NO: +30 2310 – 985000, 473212, 473312, 985177, 985188 FAX NO: +30 2310 – 475555 E-MAIL : kacmtl@otenet.gr

AIRPORT ADMINISTRATION Airport Manager: Konstantinos Tenekes Phone no: +30 2310473700, 985101, 985102, 985136 Fax no :+30 2310-985107 E-MAIL : kacmdgov@otenet.gr



ΠΗΓΗ


This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

i-Live News - Ζωντανά !

Posted: 22 Jan 2012 01:19 AM PST

i-Live News - Ζωντανά !

Link to News i-live

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Δεν ήταν στημένο το Dancing on ice»

Posted:

Ειδήσεις Gossip Διαψεύδει τις φήμες που θέλουν το «Dancing on ice» να είναι στημένο, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Η ηθοποιός, η οποία κατάφερε να φτάσει στον τελικό του show, μίλησε στο περιοδικό «Tv...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


«Η Britney Spears έκανε όργια με γυναίκες και άντρες!»

Posted:

Ειδήσεις Gossip: Πανικός έχει ξεσπάσει στο Hollywood από τις αποκαλύψεις του πρώην σωματοφύλακα της Britney Spears, ο οποίος περιγράφει κάποιες προσωπικές στιγμές της τραγουδίστριας που η ίδια δεν θα...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


H Emma Stone και το μυστικό που κρατάει το δέρμα της λαμπερό

Posted:

Ειδήσεις Lifestyle: Η πορσελάνινη όψη της είναι διάχυτη στην μεγάλη οθόνη την ώρα. Την ώρα που οι περισσότερες σταρ του Χόλιγουντ ξοδεύουν μια περιουσία την επιδερμίδα τους η Emma Stone όμως έχει...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Πώς να αντιμετωπίσετε το νυχτερινό κλάμα του μωρού

Posted:

Ειδήσεις Υγεία: Πόσοι νέοι γονείς δεν έχουν περάσει αμέτρητες νύχτες άυπνοι εξαιτίας του κλάματος του μωρού; Ειδικά στις περιπτώσεις που τα αναφιλητά συνεχίσουν για ώρες, πολλά είναι τα ερωτήματα που...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Χάστε κιλά τρώγοντας σε… κόκκινα πιάτα

Posted:

Ειδήσεις Υγεία: Αν έχετε δοκιμάσει διάφορους τρόπους για να χάσετε κιλά και δεν τα έχετε καταφέρει, μην απογοητεύεστε. Τη λύση θα σας τη δώσουν Γερμανοί και Ελβετοί επιστήμονες, οι οποίοι ανακάλυψαν...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Gisele-Brady: Μετακόμισαν σε σπίτι αξίας 20 εκατ. δολαρίων

Posted:

Ειδήσεις Gossip: Σε ένα σπίτι 22.000 τετραγωνικών μέτρων και αξίας 20 εκατομμυρίων δολαρίων μετακόμισε ο Tom Brady και η Gisele Bundchen. Οι εργασίες δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα αλλά το σπίτι είναι...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Fiat 500: Στη Γενεύη η 5θυρη έκδοση

Posted:

Ειδήσεις Aυτοκίνητο: Με οικολογικά μοτέρ βενζίνης και diesel, ενδιαφέρουσα εμφάνιση με στιλ και πολυχρηστικό ύφος, το νέο 5θυρο Fiat 500 αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα το Μάρτιο, στην έκθεση της...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Καταϊφι με λευκή σοκολάτα

Posted:

Ειδήσεις Lifestyle: Υλικά: Για 6-8 άτομα Για τη βάση 1/2 πακέτο φύλλο καταΐφι 1 φλιτζάνι τσαγιού αμύγδαλο χοντροκομμένο 100 γραμμάρια βούτυρο Για το σιρόπι 1 κούπα ζάχαρη 1+1/2 κούπα νερό Για την...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Η Apple, πιο «μεγάλη» από την… Ελλάδα

Posted:

Ειδήσεις Τεχνολογία: Ο πλούτος της Apple είναι μεγαλύτερος από το ΑΕΠ της Ελλάδας και όχι μόνον. Η χρηματιστηριακή της αξία -την Πέμπτη- ανήλθε άνω των 400 δισ. δολαρίων (στη συνεδρίαση της Wall...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Οι χρήστες του διαδικτύου ξεπερνούν τα 2,1 δισεκατομμύρια

Posted:

Ειδήσεις Ίντερνετ: Η διαδικτυακή στατιστική υπηρεσία Pingdom έφερε στο φως της δημοσιότητας μια έρευνα που διεξήγαγε, σύμφωνα με τη οποία το 30% του παγκόσμιου πληθυσμού χρησιμοποιεί καθημερινά το...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


H Έλλη Κοκκίνου μιλάει για τον Μπόγρη

Posted:

Ειδήσεις Gossip: «Τον ξέρω προσωπικά», είπε η Έλλη Κοκκίνου στον Πέτρο Κωστόπουλο όταν η κουβέντα ήρθε στον Γιώργο Μπόγρη, ενώ για τη σχέση της με έναν μικρότερό της άντρα, είπε: «Έχει καταντήσει...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Τακτοποιήστε τα καλλυντικά σας

Posted:

Ειδήσεις Lifestyle: Τι είναι αυτό που θέλουν οι γυναίκες; Πολλά καλλυντικά στην κατοχή τους και φυσικά οι περισσότερες το παραδέχονται. Το θέμα είναι τι γίνεται σε περίπτωση που έχουν τα πάντα αλλά...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Η Heidi Klum χωρίζει

Posted:

Ειδήσεις Gossip: Η επιδημία διαζυγίων στη σόουμπιζ είναι σε πλήρη έξαρση. Το τελευταίο κρούσμα αφορά την Heidi Klum και τον – επί έξι χρόνια σύζυγό της – τραγουδιστή Seal. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Κουτσομπολέψτε, κάνει καλό!

Posted:

Ειδήσεις Yγεία: Σίγουρα το να ανήκει κανείς στην κατηγορία των κουτσομπόληδων δεν είναι και ό,τι πιο τιμητικό. Ωστόσο ερευνητές του πανεπιστημίου της Καλιφόρνια έρχονται να μετριάσουν τον αρνητικό...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Πεντικιούρ σε 5 λεπτά!

Posted:

Ειδήσεις Lifestyle Πεντικιούρ: Δείτε πώς μπορείτε να φρεσκάρετε την όψη των ποδιών σας σε χρόνο-ρεκόρ. Χρονομετρήστε: Απολέπιση – 2 λεπτά Βουτήξτε τα πόδια σας σε μια λεκάνη -ή τη μπανιέρα- με ζεστό...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Ντολμαδάκια με γιαούρτι, ρύζι και κιμά

Posted:

Ειδήσεις Lifestyle: Υλικά: Για 6-8 άτομα 1 κουταλιά της σούπας δυόσμος 3 κουταλιές της σούπας λάδι 1 φλιτζάνι τσαγιού του καφέ ρύζι γλασέ 300 γραμμάρια άπαχο γιαούρτι αλάτι πιπέρι 3⁄4 κιλού άπαχος...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Νύχια: Τα τρέντι βερνίκια για σένα βάσει επιδερμίδας

Posted:

Ειδήσεις Lifestyle Επειδή το βασικό πέρα ακόμη και από τα τρεντ της εποχής είναι το να αναδείξεις όσο καλύτερα γίνεται το υπέροχο μανικιούρ σου δεν έχεις παρά να διαβάσεις παρακάτω ποια είναι εκείνα...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Σεξ με στυλ

Posted:

Ειδήσεις Lifestyle Καλό είναι το σεξ όπως και αν γίνεται και σημασία στην τελική δεν έχει τίποτε παρά μόνο το πάθος και η έλξη ανάμεσα στους δύο συντρόφους. Αλλά μερικές φορές ακόμα και το σεξ θέλει...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Kate Middleton: Διακοπές χωρίς τον… Πρίγκιπά της!

Posted:

Ειδήσεις Gossip Χωρίς τον σύζυγό της, Πρίγκιπα William, ταξίδεψε η Kate Middleton με προορισμό το ιδιωτικό νησί Mystique στην Καραϊβική. Φυσικά δεν ήταν μόνη της… αλλά με την οικογένειά της, τους...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Υπνική άπνοια: ο εχθρός του Μορφέα

Posted:

Ειδήσεις Υγεία Αν ξυπνάτε συνεχώς τη νύχτα νομίζοντας πως πνίγεστε, τότε μάλλον υποφέρετε από υπνική άπνοια. Ο υγιής ύπνος είναι απαραίτητος για να έχετε ημέρες γεμάτες ενέργεια και ζωντάνια....

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Η Angelina Jolie έγκυος;

Posted:

Ειδήσεις Gossip Μετά τις δηλώσεις της Angelina Jolie ότι θα ήθελε να μεγαλώσει την οικογένειά της με ακόμη ένα παιδί, σειρά έχουν τα δημοσιεύματα που θέλουν τη διάσημη ηθοποιό και τον σύζυγό της,...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Χωρίς αυξήσεις αλλά διάσωση 13ου μισθού σχεδιάζει ο Λ. Παπαδήμος

Posted:

Ειδήσεις Οικονομία Μετριοπαθή λύση για να αποφευχθεί η κοινωνική έκρηξη φαίνεται ότι προωθεί στα εργασιακά ο πρωθυπουργός, Λουκάς Παπαδήμος. Σύμφωνα με την εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ», ο κ. Παπαδήμος εξετάζει...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Rihanna: Η αποκάλυψη…

Posted:

Ειδήσεις Lifestyle Στη Χαβάη επέλεξε να κάνει τις διακοπές της η εκρηκτική Rihanna. Η τραγουδίστρια που κάνει πάταγο σε όλο τον κόσμο τα τελευταία χρόνια, φόρεσε τα πολύ αποκαλυπτικά της μαγιό και...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Τheo James: ο Έλληνας Θεός

Posted:

Lifestyle To πρώτο που σκέφτεσαι όταν βλέπεις τον Theo είναι πως είναι όνομα και πράγμα: Έλληνας Θεός. Αυτό που δεν ξέρεις είναι ότι όντως έχει ελληνική καταγωγή, αφού το κανονικό του όνομα είναι...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Καιρός: Χαλάει και πάλι…

Posted:

Ειδήσεις Ελλάδα Επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός τις επόμενες ώρες, με την θερμοκρασία να πέφτει και πάλι, ενώ βροχές και καταιγίδες θα κάνουν την εμφάνισή τους κατά τόπους. Στα ορεινά...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Επέζησε βρέφος 269 γραμμαρίων

Posted: 22 Jan 2012 01:06 AM PST

Επέζησε βρέφος 269 γραμμαρίων
Εξιτήριο από νοσοκομείο του Λος Άντζελες πήρε βρέφος που κέρδισε τη μάχη για τη ζωή ύστερα από πέντε μήνες στην εντατική και την θερμοκοιτίδα. Το κοριτσάκι είχε γεννηθεί πρόωρα, μόλις στην 24η εβδομάδα της κύησης και ζύγιζε μόλις 269 γραμμάρια, όσο δηλαδή ένα κουτάκι αναψυκτικού. Το βρέφος ήταν τόσο μικρό που χωρούσε στην παλάμη ενός χεριού.

Οι γιατροί διαβεβαιώνουν τους γονείς πως η Μελίντα Σταρ Γκουίντο, είναι υγιέστατη και εξέφρασαν την αισιοδοξία τους πως θα έχει μια φυσιολογική ανάπτυξη.

Πολλοί κάνουν λόγο για ιατρικό θαύμα, ενώ το κοριτσάκι κέρδισε τον τίτλο του 3ου μικρότερου μωρού του πλανήτη που κατάφερε να επιβιώσει, αν και λιποβαρές.
Zougla.gr

Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

Πλασματικός χρόνος ασφάλισης 600 ημερών για τη σύνταξη

Posted: 22 Jan 2012 01:02 AM PST

Πλασματικός χρόνος ασφάλισης 600 ημερών για τη σύνταξη
Πλασματικό χρόνο ασφάλισης έως 600 ημέρες για ανεργία και ασθένεια έχουν όσοι συνταξιοδοτούνται με το νέο ασφαλιστικό, ενώ έως 400 ημέρες μπορούν να αναγνωρίζουν όσοι θεμελιώνουν συνταξιοδοτικό δικαίωμα μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2010. Τον διαχωρισμό προβλέπει εγκύκλιος του ΙΚΑ καθορίζοντας τις προϋποθέσεις για τις αναγνωρίσεις του χρόνου κύησης και λοχείας (έως 17 εβδομάδες) αλλά και του χρόνου συνταξιοδότησης λόγω αναπηρίας. Αναλυτικότερα η εγκύκλιος αναφέρει τα εξής:

Οι χρόνοι επιδότησης λόγω ασθένειας και ανεργίας θα λαμβάνονται υπόψη για τη θεμελίωση συνταξιοδοτικού δικαιώματος λόγω γήρατος και θα μπορούν να συνυπολογιστούν 300 ημέρες για κάθε αιτία, ανεξαρτήτως του χρόνου της ανεργίας ή της ασθένειας για όσους θεμελιώνουν συνταξιοδοτικό δικαίωμα από 1/1/2011 και μετά με τις νέες προϋποθέσεις του ασφαλιστικού νόμου. Αντίθετα, για όσους θεμελιώνουν ή κατοχυρώνουν συνταξιοδοτικό δικαίωμα μέχρι 31/12/2010 καθώς και για όσους θεμελιώνουν από 1/1/2011 και μετά με βάση προϋποθέσεις οι οποίες δεν τροποποιούνται εξακολουθούν να ισχύουν οι παλαιότερες προϋποθέσεις (αναγνώριση έως 200 ημέρες).

Στις κατηγορίες αυτών των ασφαλισμένων περιλαμβάνονται άνδρες που συνταξιοδοτούνται με 4.500 ημέρες ασφάλισης σε ηλικία 65 ετών για πλήρη σύνταξη ή 60 ετών για μειωμένη, οικοδόμοι που συνταξιοδοτούνται με τη συμπλήρωση του 58ου έτους της ηλικίας τους, ασφαλισμένοι από 1/1/1993 και μετά, εκτός των μητέρων ανηλίκων τέκνων που θα συνταξιοδοτηθούν μετά την 1/1/2013 (από την ημερομηνία αυτή τροποποιούνται οι προϋποθέσεις συνταξιοδότησής τους).

Κύηση - λοχεία

Για τις ασφαλισμένες που θεμελιώνουν συνταξιοδοτικό δικαίωμα από 1/1/2011 και μετά με τις νέες προϋποθέσεις, θα λαμβάνεται υπόψη ο χρόνος επιδότησης από τον ΟΑΕΔ λόγω κύησης και λοχείας από 3/8/1984. Στις περιπτώσεις, ωστόσο, που η ασφαλισμένη δεν επιδοτήθηκε από τον ΟΑΕΔ, μετά την 3/8/84, αλλά απουσίασε από την εργασία της λόγω κύησης και λοχείας, ο χρόνος αυτός θα υπολογίζεται ως πλασματικός μόνο για θεμελίωση σύνταξης λόγω γήρατος. Για τον υπολογισμό θα εξετάζονται τα ασφαλιστικά βιβλιάρια που αφορούν τα έτη γέννησης των τέκνων της ασφαλισμένης, από τα οποία θα προκύπτει το διάστημα απουσίας από την εργασία της καθώς και σχετική βεβαίωση από το τμήμα παροχών ασθενείας. Με τον ν. 1302/1982 η άδεια μητρότητας ορίστηκε σε 12 εβδομάδες, με τον ν. 1849/1989 σε 15 εβδομάδες (52 ημέρες πριν από την πιθανή ημερομηνία τοκετού και 53 μετά τον τοκετό) και με τον ν. 2874/2000 σε 17 εβδομάδες.

Συντάξεις αναπηρίας

Διπλό καθεστώς θα ισχύει στο ΙΚΑ για τον συνυπολογισμό του χρόνου συνταξιοδότησης λόγω αναπηρίας: Για αιτήσεις που έχουν υποβληθεί από 1ης Ιανουαρίου του 2011 και μέχρι την ημερομηνία έκδοσης της εγκυκλίου (Ιανουάριος του 2012) ο χρόνος αναπηρίας θα συνυπολογίζεται για θεμελίωση συνταξιοδοτικού δικαιώματος, εκτός από τις 4.500 ημέρες και για τη συμπλήρωση των 10.000 κ.λπ., υπό την προϋπόθεση ότι ο ασφαλισμένος έχει πραγματοποιήσει 3.600 ημέρες στην πραγματική ή προαιρετική ασφάλιση. Για αιτήσεις που υποβάλλονται από αυτόν τον μήνα και μετά, ο χρόνος συνταξιοδότησης λόγω αναπηρίας θα λαμβάνεται υπόψη μόνο για τη συμπλήρωση των 4.500 ημερών ασφάλισης και εφόσον ο ασφαλισμένος έχει πραγματοποιήσει 3.600 ημέρες στην πραγματική ή προαιρετική ασφάλιση.
Zougla.gr

Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

APW

Posted: 21 Jan 2012 11:14 PM PST

APW


20 ιδέες για να ξεχωριστό στυλ!

Posted: 21 Jan 2012 03:47 PM PST



Αν η εμφάνιση είναι για εσάς σημαντικό κεφάλαιο, μοιραζόμαστε μαζί σας μικρές συμβουλές για να αισθάνεστε μοναδική και να δείχνετε πάντα περιποιημένη.



Η ομορφιά και το στυλ έχουν μια περίεργη σχέση. Οι γυναίκες που καταφέρνουν να βρουν και να υποστηρίξουν το δικό τους προσωπικό στυλ, αισθάνονται πιο όμορφες και συνεπώς δείχουν και πιο όμορφες. Από την άλλη πλευρά, όσες θεωρούνται όμορφες, δεν έχουν απαραιτήτως στην εμφάνισή τους κάποια αισθητική ταυτότητα που να τις κάνει να ξεχωρίζουν. Κάποιες φορές, μάλιστα, παραμελούν την εμφάνισή τους επειδή επαναπαύονται στη γοητεία των φυσικών τους χαρακτηριστικών. 


Στα έντυπα μόδας γίνεται συχνά λόγος για τα «μυστικά του στυλ», τα μικρά αυτά πράγματα που πρέπει να προσέχουμε στην εμφάνισή μας για να καλύψουμε τις ατέλειες, είτε να «απογειώσουμε» ένα ούτως ή άλλως εντυπωσιακό look. Όταν όμως ακούμε τους ειδικούς -κομμωτές, στυλίστες, σχεδιαστές, αισθητικούς- να δίνουν συμβουλές που υπόσχονται να κάνουν τη διαφορά, σπανίως ανακαλύπτουμε την ... πυρίτιδα. Συνήθως πρόκειται για πράγματα που έχουμε ξανακούσει, ή που μπορεί να τα έχουμε και οι ίδιες σκεφτεί, ή διαπιστώσει στην πράξη. Παρόλα αυτά, κοιτώντας γύρω μας βλέπουμε ότι είναι αρκετέ οι γυναίκες που αδιαφορούν για το τι πραγματικά τους ταιριάζει, αγνοούν την έννοια της κομψότητας και συχνά παραμελούν ακόμα και τα αυτονόητα.

Γενικά, αυτό που αποκαλούμε στυλ ελάχιστα έχει να κάνει με τη φυσική ομορφιά, είτε με το ακριβό ντύσιμο, τα οποία δεν μπορούν να εγγυηθούν ότι η εμφάνισή σας θα είναι εξ αντικειμένου και καλαίσθητη ή ενδιαφέρουσα. Αντιθέτως, σε πολλές περιπτώσεις οι εντυπώσεις κερδίζονται με ένα απλό περιποιημένο look που κάνει τους άλλους να αναρωτιούνται πώς κάποιες γυναίκες καταφέρνουν να δείχουν πάντα τόσο λαμπερές, παρά τους ρυθμούς των καθημερινών υποχρεώσεων που για τις περισσότερες από εμάς αγγίζουν ταχύτητες ... videoclip!
Όλα αυτά θα ήταν μάλλον άσκοπα να ειπωθούν αν δεν προσπαθούσα να προλάβω την απορία της αναγνώστριας: Γιατί άλλος ένας «δεκάλογος», γιατί ακόμα περισσότερα tips, αφού οι συνταγές φαίνονται να μη λειτουργούν στην πράξη; Και (ενδεχομένως) συνεχίζει: πώς μπορεί να ξέρει ένας άνθρωπος που δε με έχει δει ποτέ τι μου ταιριάζει και τελικά πώς είναι σε θέση να με συμβουλέψει; Η απάντηση είναι απλή. Ακολούθως δε θα βρείτε συμβουλές μόδας, αλλά διαχρονικές ιδέες για το πώς μπορείτε με ελάχιστο κόπο και ακόμα λιγότερα χρήματα να ανακαλύψετε το δικό σας προσωπικό στυλ, είτε αναδεικνύοντας τα ατού σας, είτε δίνοντας σημασία στις μικρές λεπτομέρειες μιας εμφάνισης. Ο γενικός κανόνας είναι να μην αφήνετε τίποτα στην τύχη...



1. Μπλε, πράσινο, μπεζ, ρόζ; Πολλες φορές δυσκολεύεστε να να καταλάβετε ποιο χρώμα ταιριάζει με την επιδερμίδα, τα μάτια και τα μαλλιά σας. Μια δοκιμή με το χρυσό και το ασημί θα σας λύσει για πάντα την απορία. Στη χρωματική παλέτα ό,τι ισχύει για το μακιγιάζ ισχύει κατά 90% και για τα ρούχα ή τα αξεσουάρ, λένε οι ειδικοί. Αν το χρυσό σάς φωτίζει πιο περισσότερο, προτιμήστε τους γήινους τόνους και όπως το σοκολατί και το μπεζ και αποφύγετε το μπλε, το γκρι ή το μωβ. Αν πάλι σας κολακεύει το ασημί, δεν έχετε παρά να «παίξετε» με με τις ψυχρές αποχρώσεις.

2. Δεν είναι ανάγκη να ακολουθείτε τις τάσεις κατά γράμμα, για να μη σας χαρακτηρίσουν «ντεμοντέ». Άλλωστε, όπως λένε οι στυλίστες, ο ίδιος ο όρος είναι ξεπερασμένος. Η σύγχρονη γυναίκα δεν ακολουθεί πιστά τη μόδα, αλλά χρησιμοποιεί εκείνα τα στοιχεία που ταιριάζουν στο σώμα της και εναρμονίζονται με τον τύπο της. Γιατί πχ να επιμένετε στο total black, εάν σας κολακεύουν περισσότερο οι γήινες αποχρώσεις, γιατί να ισιώνετε τις ανέμελες μπούκλες σας, αν αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά σας περισσότερο από το ολόισιο στυλιζαρισμένοlook που βλέπετε στα περιοδικά μόδας, ή γιατί να φορέσετε έναskinny jean όταν οι παραπανίσιοι πόντοι στην περιφέρεια καλύπτονται καλύτερα με ένα πιο χαλαρό ρούχο;






3. Εμπλουτίστε τη γκαρνταρόμπα σας με κλασικά κομμάτια – «πασπαρτού». Ένα jean παντελόνι της αρεσκείας σας, ένα λευκό πουκάμισο, ένα μαύρο φόρεμα , ή ένα λεπτό ναυτικό πουλόβερ για το καλοκαίρι είναι ρούχα «must» που ταιριάζουν σε πολλές περιστάσεις. Οι στυλίστες συστήνουν να προτιμάτε ρούχα που μπορούν να συνδυαστούν εύκολα μεταξύ τους και γενικά που δείχνουν κομψά, ακόμα κι αν δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. Να θυμάστε ότι τα εκκεντρικά κομμάτια για να φορεθούν σωστά χρειάζονται περισσότερη εμπειρία από όση διαθέτει ο μέσος όρος των γυναικών, συνδυάζονται δύσκολα με τα υπόλοιπα κομμάτια που στοιχειοθετούν ένα σύνολο (άλλα ρούχα, κοσμήματα, χτενίσματα) και πρωταγωνιστούν σε πολλά στυλιστικά ατοπήματα.

4. Μια ελαφριά καπαρτίνα πρέπει να υπάρχει οπωσδήποτε στη ντουλάπα σας. Προτιμήστε κλασικά χρώματα που «δένουν» με όλα, όπως το μαύρο και το μπεζ και -γιατί όχι- το λευκό. Με φούστα ή με παντελόνι, με έντονα μοτίβα ή με ουδέτερες αποχρώσεις, με ethnic πουκαμίσες ή με αυστηρά ζιβάγκο, η κλασική καπαρτίνα μπορεί να συνδυαστεί με τα πάντα και να σας βγάλει από διλήμματα του τύπου «σακάκι ή μπουφάν, ζακέτα ή μπολερό...»

5. Σπάστε τη μονοτονία με καπέλα και φουλάρια. Τα πιο απλά και «βαρετά» πουλόβερ, αν συνδυαστούν με εσάρπες, πασμίνες, μαντίλια, ή -για τις πιο τολμηρές- ένα διακριτικό καπέλο ή ένα χρωματιστό μπερέ, αμέσως μετατρέπονται σε ιδανικές ουδέτερες «βάσεις» για να παίξετε με χαριτωμένα αξεσουάρ και μπορούν να φορεθούν από το γραφείο μέχρι τον απογευματινό καφέ με φίλους.

6. Το απλό μανικιούρ, με ένα απλό γυαλιστικό νυχιών, ταιριάζει σε κάθε εμφάνιση και σας επιτρέπει να το επιμεληθείτε οι ίδιες. Ξεκλέψτε λίγα λεπτά για να περιποιηθείτε τα νύχια σας στο σπίτι. Βάλτε τα σε ένα μπολ με χλιαρό γάλα αντί για νερό. Η πρωτεΐνη που περιέχει το λίπος του γάλακτος είναι εξαιρετικά θρεπτική για τα νύχια. Για γερά και υγιή νύχια, αναμείξτε ½ ποτήρι μηλόξυδο με ½ ποτήρι ελαιόλαδο και βουτήξτε τις άκρες των δακτύλων σας για 10 λεπτά. Για νύχια που λάμπουν, κόψτε μια φέτα από λεμόνι και τρίψτε το επάνω τους. Επαναλέβετε τη διαδικασία καθημερινά για 10 ημέρες.


7. Παπούτσια με σπασμένα τακούνια, κατεστραμμένες σόλες και φθαρμένες μύτες είναι σίγουρο ότι χαλάνε την εικόνα σας. Διατηρείτε σε καλή κατάσταση όλα τα δερμάτινά σας είδη και αξεσουάρ. Φυλάξτε τις τσάντες σε υφασμάτινες θήκες και περιποιηθείτε τα σουέντ με ειδικά προϊόντα που κυκλοφορούν στο εμπόριο. Φροντίστε να οδηγείτε με πρόχειρα παπούτσια που μπορείτε να έχετε μόνιμα μέσα στο αυτοκίνητο, προκειμένου να μη φθείρετε τα καλά σας ζευγάρια. Και φυσικά, όταν αγοράζετε δερμάτινα, επενδύστε στην ποιότητα και σε διαχρονικά κομμάτια.

8. Οι περισσότερες γυναίκες με ένα ανάλφρο χτένισμα κυριολεκτικά μεταμορφώνονται. Αν δεν έχετε χρόνο ή δε διαθέτετε χρήματα για να χτενίζεστε τακτικά στο κομμωτήριο, αρκεί ένα λαμπερό χρώμα και η κατάλληλη κουπ για να σας βγάλουν ασπροπρόσωπες. Πόσες φορές δεν έχουμε διαπιστώσει ότι μπορεί το καινούριο μας μοντέρνο κούρεμα να εντυπωσίασε τους πάντες το πρώτο βράδυ, αλλά την επόμενη ημέρα -και χωρίς τις «μαγικές» κινήσεις του επαγγελματία κομμωτή- ήταν αδύνατο να τιθασεύσουμε τα μαλλιά μας. Αν δεν είστε πολύ επιδέξια με το πιστολάκι διαλέξτε ένα στυλ coiffe-decoiffe(χτενισμένο – αχτένιστο), χάρη στο οποίο με λίγο θερμό αέρα και απλές κινήσεις με τα δάχτυλα μπορείτε να φορμάρετε μόνες σας τα μαλλιά σας, ακόμα κι αν είναι τα πιο ατίθασα.

9. Τα φρύδια τονίζουν το βλέμμα, ενώ το κατάλληλο σχήμα μπορεί να αλλάξει τελείως το πρόσωπό σας. Στρώστε τα με το ειδικό βουρτσάκι, για να φαίνονται ομοιόμορφα και καλοσχηματισμένα. Στη συνέχεια τονίστε τα με ένα μολύβι και μία σκιά φρυδιών, που να πλησιάζουν στο φυσικό τους χρώμα. Τέλος, ταμπονάρετε με πούδρα για να στεθεροποιήσετε το αποτέλεσμα. Μία ακόμα λύση για άψογα φρύδια είναι το μόνιμο μακιγιάζ, που μπορεί να διαρκεί από 6 μήνες έως 6 χρόνια.

10. Για βελούδινα χείλη, λίγο πριν ξεκινήσετε το μακιγιάζ σας, απλώστε ένα μείγμα από ελαιόλαδο (1 κουτάλι του γλυκού) και χυμό λεμονιού ( ½ κουτάλι του γλυκού) και σκουπιστείτε απαλά μετά από 5 λεπτά. Τα χείλη σας αποκτούν μεταξένια αίσθηση και το κραγιόν εφαρμόζεται καλύτερα, χωρίς να κομματιάζεται.

11. Για να μη γυαλίζει το make up, πριν απλώσετε την κρέμα σας, περάστε με παγάκια το πρόσωπό σας για ματ και λαμπερό αποτέλεσμα. Αν η επιδερμίδα σας είναι λιπαρή, επιλέξτε μια κρέμα με μηδενικά λιπαρά και ελαφρύ χρώμα και μία πούδρα σε μορφή σκόνης για διάφανο και φυσικό look.

12. Έχετε πάντα στην τσάντα σας ένα make up σε μορφή στικ, το οποίο μπορείτε να απλώσετε οποιαδήποτε ώρα της ημέρας πάνω από το μακιγιάζ, χωρίς να το αλλοιώσετε. Επίσης, με σκιές σε υγρή μορφή, που δεν κάνουν γραμμές όταν ανοιγοκλείνετε τα βλέφαρα, μπορείτε να φρεσκάρετε το μακιγιάζ των ματιών.

13. Η επιλογή του σωστού παπουτσιού ολοκληρώνει την ενδυματολογική σας επιλογή ή τη μετατρέπει σε ... ναυάγιο. Αν δεν είστε σίγουρη για το στυλ που θέλετε να δημιουργήσετε, καταφύγετε σε μια κλασική ψηλοτάκουνη γόβα που συνδυάζεται εξίσου επιτυχημένα με jean, στενή φούστα, κοστούμι ή βραδυνό φόρεμα.

14. Τα λόγια είναι περιττά: Πολύ απλά φροντίστε να φοράτε καλοσιδερωμένα ρούχα, ώστε να αναδεικνύεται η γραμμή τους.

15. Αυτό το «κάτι» που κάνει μια εμφάνιση να ξεχωρίζει, μπορεί να είναι ένα κόσμημα. Η επιλογή θα εξαρτηθεί από το ρούχο, με το οποίο θα συνδυαστεί. Για παράδειγμα, οι στυλίστες συνιστούν να αποφεύγεται το βαρύ κόσμημα στο λαιμό όταν το ντεκολτέ είναι βαθύ και προκλητικό, καθώς το σύνολο «βαραίνει». Παρόλα αυτά κάποιες γυναίκες το τολμούν και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Γενικά πειραματιστείτε με το κόσμημα και ανακαλύψτε πιο είναι αυτό που σας κάνει να το νιώθετε δικό σας. Το ωραιότερο κόσμημα είναι αυτό που φοράτε πιο πολύ, που αντανακλά εσάς τις ίδιες και έχει φορτιστεί από την ενέργειά σας.

16. Μην παραμελείτε και τον ... εσωτερικό σας κόσμο! Απαράβατος κανόνας να μη διαγράφονται οι ραφές και τα χρώματα των εσωρούχων μέσα από τα ρούχα. Διαλέξτε ένα σουτιέν τριών τετάρτων, αν θέλετε να τονίσετε το ντεκολτέ σας και αγοράστε οπωσδήποτε εσώρουχα στο χρώμα του δέρματος, που θα σας βγάλουν από τη δύσκολη θέση σε περίπτωση που φοράτε ανοιχτόχρωμα κομμάτια, ειδικά όταν πρόκειται για καλοκαιρινές λεπτές υφές. Το να φοράτε ένα καλό σετ ακόμα και μέσα από το καθημερινό σας jean, μπορεί να είναι πολυτέλεια, όμως μπορεί να αναδείξει τη θηλυκότητά σας και να αλλάζει την ψυχολογία σας.

17. Αν έχετε στη διάθεσή σας λίγο χρόνο, προλαβαίνετε να βελτιώσετε την όψη της επιδερμίδας σας με ένα φυσικό lifting. «Χτυπήστε» ασπράδι από αυγά, προσθέστε 2-3 σταγόνες λεμονιού και απλώστε το μείγμα στην επιδερμίδα για λίγα λεπτά.

18. Αφού ολοκληρώσετε το μακιγιάζ των ματιών, απλώστε με τη βοήθεια της μπατονέτας στο επάνω και κάτω μέρος του ματιού λευκή σκιά. Θα τονίσει το βλέμμα σας και τα μάτια θα φαίνονται μεγαλύτερα.

19. Αποκτήστε ένα μαύρο κρουαζέ μπλουζάκι καλής ποιότητας γιατί θα σας «σώσει» πολλές φορές.

20. Πριν κλείσετε την πόρτα πίσω σας, μην ξεχάσετε να αρωματιστείτε. Φροντίστε το άρωμα να ταιριάζει στον τύπο του δέρματός σας αλλά και στην περίσταση. Το πρωί προτιμείστε μια πιο ελαφριά αρωματική σύνθεση. Δεν υπάρχει τίποτα πιο άσχημο από το να ξεκινάς την ημέρα σου με ... δύσπνοια από το πικάντικο άρωμα που επέλεξε η συνάδελφος του διπλανού γραφείου, στις 8 το πρωί! Για το βράδυ, ωστόσο, μπορείτε να δοκιμάσετε κάτι πιο θηλυκό και έντονο.

Μικρά μυστικά του στυλ

Αυτά ΜΟΝΟ στην Ελλάδα!

Posted: 21 Jan 2012 03:09 PM PST


Χάστε κιλά τρώγοντας σε… κόκκινα πιάτα!

Posted: 21 Jan 2012 03:30 AM PST



251786_10150277646144153_844329152_7350204_2289090_n_largeΑν έχετε δοκιμάσει διάφορους τρόπους για να χάσετε κιλά και δεν τα έχετε καταφέρει, μην απογοητεύεστε. Τη λύση θα …σας τη δώσουν Γερμανοί και Ελβετοί επιστήμονες, οι οποίοι ανακάλυψαν έναν ομολογουμένως παράδοξο τρόπο δίαιτας που βασίζεται στο… κόκκινο χρώμα.

Όπως δημοσιεύουν στο επιστημονικό περιοδικό Appetite, το σερβίρισμα γευμάτων και ποτών σε κόκκινα πιάτα και ποτήρια αντίστοιχα, μειώνει την κατανάλωσή τους κατά 40%.
Σύμφωνα με τους επιστήμονες, το κόκκινο χρώμα «φρενάρει» την κατανάλωση καθώς παραπέμπει στην ιδέα «του κινδύνου και της απαγόρευσης».
Στην πρώτη φάση της έρευνας συμμετείχαν 41 φοιτητές από τους οποίους ζητήθηκε να πιουν τσάι, από ποτήρια με κόκκινη και μπλε σήμανση. Στην περίπτωση των κόκκινων φλιτζανιών η κατανάλωσή τους εμφάνιζε έναν περιορισμό της τάξεως του 44%.
Στο δεύτερο στάδιο, ζητήθηκε από 109 άτομα να φάνε 10 πρέτζελ τα οποία ήταν τοποθετημένα σε κόκκινα, μπλε και άσπρα πιάτα. Όπως διαπιστώθηκε, εκείνοι που κλήθηκαν να τα καταναλώσουν από το κόκκινο πιάτο φάνηκαν πιο λιτοδίαιτοι.

medicalnews

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές