Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

╚»*«╝Pantocratoria©╚»*«╝


╚»*«╝Pantocratoria©╚»*«╝


Διαλέξτε παράξενα αλλά και πρωτότυπα προσκλητήρια!

Posted: 13 Jan 2012 02:42 PM PST

Διαλέξτε παράξενα αλλά και πρωτότυπα προσκλητήρια!
Πώς έχετε στα αλήθεια φανταστεί το δικό σας προσκλητήριο γάμου; Συμβατικό, απλό και μινιμαλιστικό. Ή μήπως πιο εξεζητημένο.

Τα ακόλουθα προσκλητήρια μόνο θεότρελα θα μπορούσε να τα χαρακτηρίσει κάποιος!

Βέβαια τα γούστα του καθένα μας ενδέχεται να είναι ιδιαίτερα, εξτρίμ και λίγο πιο περίεργα! Οπότε για τα πιο ακραία γούστα υπάρχουν οι σακούλες ρυζιού, οι σοκολάτες αλλά και οι αποδείξεις αγάπης!
Η επιλογή είναι δική σας!
-
Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

Χαμός με την πορνό εκπαιδευτική ταινία του BBC!

Posted: 13 Jan 2012 02:30 PM PST

Χαμός με την πορνό εκπαιδευτική ταινία του BBC!To BBC αποφάσισε να να μοιράσει στα παιδιά ένα εκπαιδευτικό DVD με θέμα το sex! Οι εικόνες θεωρήθηκαν κάπως..πιο πρόστυχες από ότι θα έπρεπε!
Σάλος έχει γίνε στην Βρετανία με το συγκεκριμένο DVD, το οποίο απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 9 έως 11 ετών. Οι γονείς καταγγέλουν πως το DVD θυμίζει περισσότερο ροζ ταινία! Η Andrea Leadsom,η βουλευτής του συντηρητικού κόμματος της Βρεατνίας, δήλωσε ότι η εκπαιδευτική ταινία που μοιράστηκε σε διάφορα σχολεία της χώρας μοιάζει με πορνό και ότι αντί να εκπαιδεύσει μπορεί τελικά να καταστρέψει την αθωότητα των παιδιών…Το επίμαχο DVD περιέχει μια ταινία με ρεαλιστικά γραφικά, που παρουσιάζουν ένα ζευγάρι να κάνει έρωτα και ένα animated video όπου εμφανίζονται δυο καρτούν σε ερωτικές περιπτύξεις.Ακόμα περιέχει γυμνές εικόνες ενός άνδρα, μιας γυναίκας και της μικρής τους κόρης προκειμένου να παρουσιαστούν οι ανατομικές τους διαφορές! Το BBC Active από την πλευρά του τόνισε το γεγονός ότι για τη δημιουργία της εν λόγω ταινίας είχε συνεργαστεί με τις τοπικές αρχές και ειδικούς εκπαιδευτικούς.

Μπήκατε στη δεκαετία των 30ς; Σημειώστε fitness tips!

Posted: 13 Jan 2012 02:24 PM PST

Μπήκατε στη δεκαετία των 30ς; Σημειώστε fitness tips!

H πιο παραγωγική δεκαετία θέλει και την κατάλληλη γυμναστική.

Η δεκαετία των 30 είναι εκείνη της καριέρας, του γάμου, της εγκυμοσύνης, της καταξίωσης, της ωριμότητας, του καλού σεξ αλλά και η αρχή κάποιων προβλημάτων στην υγεία και στο σώμα. Ο μεταβολισμός επιβραδύνεται κατά 2%, η μυϊκή μάζα αρχίζει να μειώνεται, ο οργανισμός γίνεται πιο ευάλωτος σε ασθένειες.

Βάλτε τη γυμναστική στην καθημερινότητά σας. Επιδοθείτε στην εναλλαγή ασκήσεων σύσφιξης μυών και καύσης λίπους. Το pilates είναι επίσης μια εξαιρετική άσκηση για να έχετε ολοκληρωμένη άσκηση. Κάντε jogging, κολυμπήστε, βρείτε τρόπους να γυμνάζετε το σώμα ακόμα και μέσα στο επαγγελματικό σας χώρο, ξεκλέψτε χρόνο για περιπάτους στη φύση.

Μειώστε τις θερμίδες που λαμβάνετε και τονώστε το μεταβολισμό σας. Ένα πλήρες γεύμα στην αρχή της μέρας βοηθά το μεταβολισμό που είναι ταχύτερος το πρωί, χαρίζοντας ενέργεια και εμποδίζοντας τις λιγούρες που εμφανίζονται.

Διαχειριστείτε το άγχος. Σε περιπτώσεις υπερβολικού άγχους από κάποιο δυσάρεστο γεγονός συχνά προκύπτουν προβλήματα υγείας. Μάθετε να μιλάτε ανοιχτά με το σύντροφό σας, κάντε yoga, ασχοληθείτε με πράγματα που σας βοηθούν να εκτονωθείτε.

Κάντε πολύ σεξ. Δεν υπάρχει καλύτερη, ευκολότερη, πιο απολαυστική και πιο ευεργετική γυμναστική από τη σεξουαλική πράξη.

Κεφάλαιο κινητό: Για ποιον χτυπάει το τηλέφωνο;

Posted: 13 Jan 2012 02:23 PM PST

Κεφάλαιο κινητό: Για ποιον χτυπάει το τηλέφωνο;

Όσο ψάχνεις, θα βρίσκεις.

Βρίσκεστε στο πιο χιονισμένο τοπίο, σκαρφαλωμένοι πάνω στο λιφτ του χιονοδρομικού και αναπνέετε το καθαρό οξυγόνο του Παρνασσού. Η έγνοια της δουλειάς, η κούραση της καθημερινότητας, ακόμα και το εκνευριστικό πολλές φορές νιαούρισμα των γατών σας έχουν δώσει τη θέση τους στις χειμερινές αθλοπαιδιές, την επαφή με τη φύση και τον ποιοτικό χρόνο με το άλλο σας μισό. Τον κοιτάτε και λιώνει ο πάγος, καρδούλες ξεπροβάλλουν στο λευκό φόντο και χαμογελάτε χωρίς λόγο και αιτία.
Τι γίνεται όμως όταν αυτή τη μακάρια εικόνα διακόψει ο ήχος του κινητού του; Ποιος τον καλεί, από πού έρχεται το sms, γιατί του έστειλαν bbm και πώς γίνεται να έχει σήμα στο "πουθενά" που βρίσκεστε αυτή τη στιγμή; Είναι από τη δουλειά του, από το εξωτερικό, εκτός ή εντός Σένγκεν και αν ναι μήπως πρόκειται για κάποια καλοκαιρινή περιπέτεια, κάποια παλιά συμφοιτήτρια από τα χρόνια του πανεπιστημίου, ή τη σερβιτόρα στο μπαρ που συχνάζει; Το χαμόγελο σβήνει, η χαλαρότητα του κορμιού σας αντικαθίσταται από επιθετική θέση μάχης και η "σκοτεινή" σας πλευρά ετοιμάζεται να ορμήξει πάνω του αδιαφορώντας για τις συνέπειες.
Προσοχή αγριόγατες γιατί η γκρίνια είναι το πρώτο σας βήμα προς το γκρεμό του χωρισμού κι αν γλιστρήσετε μέσα σε αυτό το χαντάκι, ο λεγάμενος θα βρεθεί με θεαματικά slalom σε άλλη αγκαλιά. Πάρτε μερικές αναπνοές σαν αυτές που σας μαθαίνουν στη hot yoga, κλείστε τα μάτια και αναλογιστείτε πόσες φορές έχει χτυπήσει το δικό σας τηλέφωνο. Από το συγκάτοικό σας που ωρύεται πως δε λειτουργεί το καλοριφέρ, μέχρι την κολλητή σας που χωρίζει και τη μαμά σας που παραπονιέται πως δε σας βλέπει όσο συχνά θέλει, "κουτσοί- στραβοί" το νούμερο του κινητού σας πληκτρολογούν.
Όσο και να σας "απατά" η μνήμη σας τα τελευταία είκοσι κάτι χρόνια της ζωής σας φροντίσατε να αποκτήσετε μπόλικο παρελθόν, μία ντουλάπα γεμάτη "σκελετούς" και ακόμα πιο εντυπωσιακό παρόν. Το μελανούρι της καρδιάς σας μπορεί να έκανε πιο σκληρό casting κι από αυτό του Next Top Model μέχρι να καταλήξει σε εσάς ως φιναλίστ, αλλά "κάλλιο αργά παρά ποτέ" που λέει και η σοφή παροιμία.
Αφήστε στην άκρη τη συμπεριφορά του "κοτετσιού" (πού ακούστηκε μία γαζέλα να συμπεριφέρεται σα κότα) και κάντε αυτό που ξέρετε καλύτερα. Χαμογελάστε, χωθείτε στη ζεστή αγκαλιά του μελαχρινού σας έρωτα και παραδοθείτε άνευ όρων σε ένα λευκό Σαββατοκύριακο μακριά από όλα όσα σας κουράζουν.

Όταν ντύνεστε πρόστυχα μην περιμένετε ευγένειες

Posted: 13 Jan 2012 02:21 PM PST

Όταν ντύνεστε πρόστυχα μην περιμένετε ευγένειες

Καταλάβετέ το, όταν η εξωτερική σας εικόνα είναι δευτεροκλασάτη, ομοίως θα σας φερθούμε.

Δεν ξέρω πως ακριβώς το έχετε στο μυαλό σας αλλά όλες νομίζετε πως πρέπει να σας φερόμαστε σαν αγίες. Και όταν δεν το κάνουμε, αλλά λειτουργούμε όπως επιτάσσει η περίπτωση σας, κατηγορείτε μετά εμάς. Μόνο που τα πράγματα είναι πολύ απλά. Όταν είστε ντυμένες και βαμμένες λες και βγαίνετε για δουλειά στη Μασσαλίας και Σόλωνος γωνία, μην περιμένετε μετά από εμάς να σας φερθούμε σαν απόφοιτες του παρθεναγωγείου.

Δεν γίνεται να φοράτε φούστες σε μέγεθος ζώνης, διχτυωτό καλτσόν και μπλουζάκι μεγέθους σουτιέν σε συνδυασμό με μακιγιάζ που ταιριάζει σε drag queens και μετά να θέλετε να σας συμπεριφερθούμε σαν να έχουμε απέναντί μας την προσωποποίηση της αθωότητας. Και το πρόβλημα δεν είναι στο πως ντύνεστε. Μπορείτε να φορέσετε και να κάνετε ό,τι θέλετε (φυσικά δεχόμενες τα ανάλογα σχόλια). Το πρόβλημα είναι πως δεν έχετε επίγνωση της κατάστασης και κατηγορείτε τους άνδρες. Δεν είναι κακό να βγαίνετε ντυμένες σαν πορνοστάρ, κακό είναι να μην το κάνετε συνειδητά. Εμείς είμαστε απλοί εκτελεστές και πιστέψτε με όταν βλέπουμε μπροστά μας τόση πολύ σάρκα και σουτιέν το μυαλό μας προστάζει μόνο σεξ, τίποτε περισσότερο και τίποτε λιγότερο.

Η διάδοχος της Kate Moss είναι πλούσια, διάσημη και μόλις έντεκα χρονών

Posted: 13 Jan 2012 02:19 PM PST

Η διάδοχος της Kate Moss είναι πλούσια, διάσημη και μόλις έντεκα χρονών

Ποιο είναι το κορίτσι που αναμένεται να εκθρονίσει τη βασίλισσα της πασαρέλας;

Ένα καινούργιο πρόσωπο έχει αναστατώσει τα βρετανικά Μέσα, καθώς όπως όλα δείχνουν η Kate Moss δεν είναι αναντικατάστατη. Μάλιστα, όχι μόνο έχει βουίξει ο τόπος πως ένα νέο πρόσωπο πρόκειται να κλέψει τις εντυπώσεις στην πασαρέλα, αλλά το εντυπωσιακό είναι ποιο είναι ακριβώς αυτό το κορίτσι.

Η εντεκάχρονη κόρη του τραγουδιστή των Oasis, Noel Gallagher και της Meg Matthews, η Anais Gallagher φωτογραφίζεται στον ελεύθερό της χρόνο από το Mario Testino, υπογράφει συμβόλαια, πρωταγωνιστεί σε βίντεο του Paul Smith και εργάζεται όπως κάθε ανερχόμενο μοντέλο που σέβεται τον εαυτό του.

Θυμηθείτε το όνομά της γιατί τα επόμενα χρόνια θα συζητηθεί πολύ!

Μήπως κινδυνεύει η σχέση σας;

Posted: 13 Jan 2012 02:13 PM PST

Το να είσαι ερωτευμένος είναι ένα συναίσθημα πολύ δυνατό. Όλοι γνωρίζουμε το μαγικό αυτό συναίσθημα. Από την άλλη πλευρά η συνειδητοποίηση για την αντίθετη συναισθηματική κατάσταση είναι συχνά μια βαθμιαία διαδικασία που έρπει απαρατήρητη.


Έχετε αναρωτηθεί ποτέ μήπως η πορεία της σχέσης σας αναχαιτίζεται από υφάλους και κλυδωνίζεται; Με άλλα λόγια κινδυνεύει; Ποιο είναι αυτό που θα σας κάνει να αναρωτηθείτε για το εάν πραγματικά συμβαίνει;

Μήπως είναι τα ασταθή συναισθήματα ή αυτό που δεν κάνει τα πράγματα να είναι όπως συνήθως; Έχετε αναρωτηθεί κατά πόσον συμμετέχετε ή προσπαθείτε να επανέλθετε στην προηγούμενη πορεία; Όλες οι σχέσεις περνούν από δύσκολα μονοπάτια. Αυτή είναι η ζωή, και οποιοσδήποτε σκέφτεται διαφορετικά βρίσκεται ενώπιον μεγάλων εκπλήξεων. Ίσως φταίει το ότι και οι δύο είστε πολυάσχολοι ζώντας μέρα τη μέρα με τρόπο που παραμελείτε και θεωρείτε δεδομένο τον σύντροφό σας. Έχετε σταματήσει να κάνετε εκείνα τα ...μικρά πράγματα που κάνατε ο ένας για τον άλλον και που σας έκαναν να νιώθετε ερωτευμένοι; Ξέρετε τι εννοώ: το παγωμένο ποτάκι που του φέρνατε όταν ήταν ξεθεωμένος ή το αυθόρμητο τρίψιμο στον αυχένα όταν είχε υπερένταση. Μικροπράγματα από…καρδιάς αλλά που είναι πολύτιμα πετράδια στον θησαυρό της συναισθηματικής παρακαταθήκης.

Είναι η πλήξη ή η αβεβαιότητα ένας επαρκής λόγος για να φθάσει στο σημείο μηδέν - το σημείο κατάρρευσης- ένας γάμος; Εάν αισθάνεστε πως βρίσκεστε μπροστά σε μια τέτοια περίπτωση σκεφθείτε πολύ και συνειδητά αυτήν την προοπτική. Εάν αλλάζετε τον ένα σύντροφο μετά τον άλλο χωρίς να κατανοείτε γιατί αυτό γίνεται, ποιος λέει κατά πόσο ή όχι το ίδιο σενάριο θα επαναληφθεί και μετά από μερικά χρόνια;

Θυμηθείτε το υπέροχο συναίσθημα του να είσαι ερωτευμένος για πάντα όπως στα παραμύθια! Στην πραγματική ζωή αυτά τα συναισθήματα βαθμηδόν αλλάζουν και προκύπτει η ανάγκη να συγχωνευτούν με ένα είδος ώριμης αγάπης. Εάν είμαστε ανήμποροι να ανταποκριθούμε σ' αυτήν την πρόκληση πιθανόν να προχωρήσουμε σε άλλο πρόσωπο που ταιριάζει με τις προσδοκίες μας και τα όνειρά μας. Επομένως προσέξτε, αυτή η αναζήτηση μπορεί να γίνει εθιστική.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να αντιμετωπίσει δυσκολίες ένα ζευγάρι και ένας από τους πιο συνηθισμένους είναι όταν ένα τρίτο πρόσωπο μπερδευτεί ανάμεσά τους. Πιθανώς είστε καχύποπτοι και αναρωτιέστε εάν ο σύντροφός ξεστρατίζει. Υπάρχουν συχνά ενδείξεις που δείχνουν την απιστία του συντρόφου: παρουσιάζει έλλειψη ενθουσιασμού να κάνει πράγματα που συνηθίζατε να κάνετε μαζί; πιάσατε τον σύντροφό σας να ψεύδεται; έχετε παρατηρήσει ανεξήγητες αλλαγές στη διάθεσή του; άλλες φορές είναι... μες την καλή χαρά και άλλες αποκαρδιωμένος ή βουρκωμένος;

Έχει αλλάξει στις ερωτικές σας συνευρέσεις; είναι διαφορετικός; ή έχει σταματήσει η διάθεσή του εντελώς; Εάν αυτά είναι κάποια από τα ερωτηματικά σας ποιό θα είναι το επόμενο βήμα; Μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα τόσο γρήγορα. Ελέγξτε εάν ο σύντροφός σας έχει άλλα μπλεξίματα που δεν αφορούν εσάς - όπως προβλήματα με τη δουλειά του, μια πρόσφατη απώλεια, ανησυχία σχετικά με θέματα οικονομικά ή υγείας.

Θέλετε πραγματικά να δώσετε τέλος στη σχέση σας ή το γάμο σας; Είναι η μόνη λύση; Βεβαίως, εάν υπάρχει θέμα κακομεταχείρισης, χρήσης διαφόρων ουσιών ή ποτού, ατέλειωτων ανεκπλήρωτων υποσχέσεων ή επιβεβαιωμένης σεξουαλικής προδοσίας είναι κατανοητό πως θα σκέφτεστε κατά πόσον εδώ βρίσκεται το τέλος της διαδρομής...

Η συμβουλή μου είναι πως πρέπει να εξετάσετε κατά πόσο φθάσατε στο σταυροδρόμι. Θα πρέπει να αναρωτηθείτε πριν το διαζύγιο για τους εναλλακτικές προοπτικές και τη σωστή πορεία για τον εαυτό σας που πρέπει να ακολουθήσετε.

Εάν αποφασίσετε το διαζύγιο πρέπει να γνωρίζετε τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσετε μόνη σας με τα παιδιά, με τον καινούριο σύντροφο ...και μετά το διαζύγιο στις δύσκολες στιγμές θα αναρωτιέστε πως θα είναι η ζωή από εδώ και πέρα.

Εάν η διάλυση του γάμου είναι αναπόφευκτη, και δεν πρόκειται για δική σας επιλογή, ο τρόπος για να αντεπεξέλθετε είναι να θεωρήσετε πως διδαχθήκατε από τα σφάλματα του παρελθόντος και μ' αυτές τις εμπειρίες μπορείτε να προχωρήσετε σε μια δεύτερη ευκαιρία για μια ευτυχισμένη κατάληξη.

Ύποπτα για καρκίνο του μαστού τα αποσμητικά;

Posted: 13 Jan 2012 02:11 PM PST


Εφιάλτης για χιλιάδες γυναίκες η ανακάλυψη επιστημόνων πως τα αποσμητικά περιέχουν χημική ουσία, ύποπτη για καρκίνο του στήθους.

Η ουσία παραμπέν, που "φυλακίζεται" στο λίπος και το δέρμα, περιέχεται σε αποσμητικά και άλλα προϊόντα προσωπικής περιποίησης και διατροφής. Το παραμπέν βρέθηκε, μετά από επιστημονικές έρευνες, σε όλες τις γυναίκες που είχαν εμφανίσει καρκίνο του στήθους.

Ο συγκεκριμένο χημικό, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Τα Νέα, έχει διαπιστωθεί ότι μιμείται ουσιαστικά τη δράση των γυναικών ορμονών, των οιστρογόνων, που συνδέονται άμεσα στην εμφάνιση και την εκδήλωση της ασθένειας.

Το παραμπέν βρίσκεται σε αποσμητικά σώματος, ενυδατικές κρέμες, αφρούς ξυρίσματος, οδοντόκρεμες, αντηλιακά και άλλα προϊόντα προσωπικής περιποίησης ή φαρμακευτικά προϊόντα. Ως συντηρητικό, υπάρχει σε επεξεργασμένα κρέατα, λουκάνικα και αλλαντικά.

Δούκισσα Fergie: Γιατί κινδυνεύει να πάει 22 χρόνια φυλακή στην Τουρκία;

Posted: 13 Jan 2012 02:11 PM PST


Προβλήματα με τις Τουρκικές Αρχές φαίνεται πως έχει η Δούκισσα του York Fergie, η οποία κατηγορείται πως μαγνητοσκόπησε παράνομα ανήλικα παιδιά που εγκατέλειψαν οι οικογένειές τους στα ορφανοτροφεία. Το ντοκιμαντέρ της Sarah Ferguson την φέρνει αντιμέτωπη με το ενδεχόμενο να καταδικαστεί σε 22 χρόνια φυλάκισης.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Daily Mail", το τουρκικό δικαστήριο κατηγορεί την Δούκισσα για την παράνομη μαγνητοσκόπηση σκηνών από ορφανοτροφεία, όπου γονείς είχαν εγκαταλείψει τα παιδιά τους. Η Fergie είχε κάνει ένα ολόκληρο ντοκιμαντέρ γι' αυτό το θέμα, το οποίο είχε παρουσιάσει στο ITV, το 2008 και έδειχνε τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης των παιδιών.

Σε αυτό παρουσιάζονταν παιδιά με ειδικές ανάγκες να είναι δεμένα στα κρεβάτια τους και το προσωπικό του ιδρύματος να μην έχει τις απαραίτητες γνώσεις για να τα φροντίσει. Οι σκηνές είχαν προκαλέσει σοκ, όταν προβλήθηκαν, αλλά η Τουρκία αντέδρασε λέγοντας πως η Fergie δεν είχε πάρει άδεια και ότι όλο αυτό ήταν μια υποκινούμενη εκστρατεία κατά της χώρας.

Αν και ο εκπρόσωπός της ισχυρίστηκε πως για το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ είχαν άδεια από τις Βρετανικές και Τουρκικές Αρχές, το πρώτο δικαστήριο κατά της Fergie έγινε χθες ερήμην της για παραβίαση της ιδιωτικής ζωής πέντε ανήλικων παιδιών. Η ίδια έρχεται, έτσι, αντιμέτωπη με την μέγιστη ποινή των 22 χρόνων φυλάκισης στην Τουρκία, αν καταδικαστεί. Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν έχει οριστεί η ημερομηνία για την επόμενη δίκη.


Δ. Βανδή: Ταξίδι αστραπή στη Θεσσαλονίκη!

Posted: 13 Jan 2012 02:10 PM PST


Ένα ταξίδι-αστραπή μέχρι την αγαπημένη της Θεσσαλονίκη έκανε η Δέσποινα Βανδή. Η γνωστή τραγουδίστρια βρέθηκε στη συμπρωτεύουσα για μια αποκλειστική συνέντευξη στο ραδιόφωνο και συνάντησε τους θαυμαστές της.
Το πρωί της Πέμπτης η Δέσποινα έφυγε για τη Θεσσαλονίκη μαζί με τους συνεργάτες της, για τη βραδινή εμφάνιση στην εκπομπή "Crystal Life" στο cosmoradiο και τον Τάσο Ριζόπουλο, όπου έδωσε τη συνέντευξη και παρουσίασε τα νέα της τραγούδια. Με πολύ κέφι και διάθεση, η γνωστή ερμηνεύτρια μίλησε για τα νέα τραγούδια της, που έχουν ήδη αγαπηθεί πολύ από το κοινό.

Στο χώρο που έγινε η συνέντευξη, μάλιστα, συγκεντρώθηκαν και πολλοί θαυμαστές της για να την δουν από κοντά, να πάρουν αυτόγραφο και να φωτογραφηθούν μαζί της. Εκείνη τους υποδέχτηκε με ένα πλατύ χαμόγελο και φωτογραφήθηκε με όλους.

Με πολύ συγκίνηση και αγάπη η Δέσποινα μίλησε για τα χρόνια που ως φοιτήτρια ζούσε στη Θεσσαλονίκη: "Εδώ ξεκίνησα τα μεγάλα μου όνειρα. Εδώ έκανα τα πρώτα μου βήματα... Αναπολώ τα χρόνια που ήμουν εδώ φοιτήτρια", είπε χαρακτηριστικά.

Κουβαλώντας στις αποσκευές της τις καλύτερες εντυπώσεις, η διάσημη τραγουδίστρια επέστρεψε σήμερα το πρωί στην Αθήνα. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τη συνάντησε στο αεροδρόμιο, λίγο μετά την άφιξή της. Με πολύ σικ και κομψή εμφάνιση ντυμένη σε total black στυλ, η Δέσποινα ήταν πολύ χαλαρή και ευδιάθετη.
Δες φωτογραφίες από το αεροδρόμιο:









Μια 14χρονη ζει στο σώμα μιας ηλικιωμένης 112 ετών!

Posted: 13 Jan 2012 02:06 PM PST


Μια συγκλονιστική ιστορία που δεν την αφήνει να ζήσει μια φυσιολογική ζωή... Ο λόγος για την 14χρονη Hayley Okines, που δεν μεγαλώνει σαν τα κορίτσια της ηλικίας της, αφού πάσχει από μια σπάνια ασθένεια που την εγκλώβιζει στο σώμα μιας αιωνόβιας.
Για κάθε χρόνο που περνάει, το σώμα της μεγαλώνει οκτώ ολόκληρα χρόνια. Σήμερα είναι 112 ετών και έχει όλες τις συνέπειες ένος γερασμένου κορμιού. Παρόλο αυτά, η Hayley είναι ένα χαμογελαστό παιδί και αντιμετωπίζει με αισιοδοξία και δύναμη το πρόβλημά της. Στην χώρα της είναι πολύ αγαπητή και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης την λατρεύουν.

Σύμφωνα με το "ΕΓΩ" η 14χρονη έχει γνωρίσει από κόντα και τους αγαπήμενους της celebrites όπως ο Justin Bieber και η Kylie Minogue. Aλλά εκτός απο τους celebrites έχει γνωρίσει και άτομα της πολιτικής, όταν την κάλεσε ο πρίγκιπας Κάρολος της Αγγλίας για να την γνωρίσει.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι προσφάτα κυκλοφόρησε ενά βιβλίο στο οποίο μεταφέρει ελπίδα και διηγείται τις παιδικές της αναμνήσεις και τις ιδιαίτερες καταστάσεις που έχει ζήσει. Στην ούσια παραδίδει μαθήματα θάρρους και δίψας για ζωή μεσά από τις σελίδες του βιβλίου της και η ίδια αναφέρει: "Οι ειδικοί είχαν πει στους γονείς μου ότι θα ζούσα μέχρι τα 13 μου χρόνια, αλλά τελικά έκαναν λάθος. Και για τον Τιτανικό, άλλωστε, είχαν πει ότι ήταν αβύθιστος."
Η θέληση της για την ζωή και η αντοχή της είναι αξιοθαύμαστη και γι' αυτό έχει κατακτήσει όσους την έχουν γνωρίσει.

Το "Μάγισσες φέρτε βότανα" ακούγονταν μέσα από φέρετρο!

Posted: 13 Jan 2012 02:01 PM PST

Το "Μάγισσες φέρτε βότανα" ακούγονταν μέσα από φέρετρο!
Μάρτυρες ενός ασύλληπτου περιστατικού έγιναν όσοι βρέθηκαν σε μία κηδεία σε χωριό της Καρδίτσας, καθώς από το φέρετρο ακουγόταν το τραγούδι «Μάγισσες φέρτε βότανα».

Οι περισσότεροι πάγωσαν, κάποιοι χαμογέλασαν και ο ιερέας αναγκάστηκε σοκαρισμένος να διακόψει προσωρινά το μυστήριο.

Ωστόσο, υπάρχει και μία εξήγηση. Στην προσπάθεια λοιπόν των ανθρώπων του γραφείου τελετών να μεταφέρουν το φέρετρο για τη νεκρώσιμη ακολουθία, βοήθησαν και δύο συγγενείς της οικογενείας.

Ο ένας είχε το κινητό του τηλέφωνο στο πουκάμισο και, όπως έσκυψε, του έπεσε μέσα στο φέρετρο. Κατά τη διάρκεια της νεκρώσιμης ακολουθίας, αντιλήφθηκε ότι έχασε το κινητό του και παρακάλεσε τη σύζυγό του να τον καλέσει από το δικό της.
Εκείνος βγήκε από την εκκλησία για να το ψάξει. Έτσι, όταν τον πήρε τηλέφωνο, άρχισε να χτυπάει το κινητό που βρισκόταν μέσα στο φέρετρο.Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

Γλυπτά φτιαγμένα από χιόνι!

Posted: 13 Jan 2012 01:58 PM PST

Γλυπτά φτιαγμένα από χιόνι!
Όταν ο καλλιτέχνης θέλει να εκφραστεί, δεν έχει μεγάλη σημασία ποιο είναι το είδος του υλικού που θα χρησιμοποιήσει ως «πρώτη ύλη».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο μοναδικά γλυπτά φτιαγμένα από χιόνι που δημιουργήθηκαν στο πλαίσιο του 28oυ «Ice and Snow Festival» ! Θα σας καταπλήξουν!


 


Zougla.gr
Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Η καρδιά δότη βρέθηκε στην άσφαλτο!

Posted: 13 Jan 2012 01:57 PM PST

Η καρδιά  δότη βρέθηκε στην άσφαλτο!
Στην μέση του δρόμου έπεσε μια καρδιά δότη την οποία και μετέφεραν προκειμένου να σωθεί η ζωή ενός ανθρώπου στην Πόλη του Μεξικού.

Η βιασύνη τους και το άγχος, απόλυτα κατανοητό, όμως το ψυγείο άνοιξε και η καρδιά βρέθηκε στην άσφαλτο δεν μπορεί να μείνει ασχολίαστο.

Αμέσως σήκωσαν τη γεμάτη πάγο σακούλα και τη μετέφεραν στο νοσοκομείο, απ' όπου αρκετές ώρες μετά ο διοικητής του ιατρικού κέντρου, Falcony Rodrigo Lopez, ανακοίνωσε ότι… η επέμβαση ήταν επιτυχής.
 
Star.gr
Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

10 πράγματα που έχετε μάθει λάθος

Posted: 13 Jan 2012 06:54 AM PST

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στη Βρετανία, ένας στους επτά ερωτηθέντες απάντησε ότι τα… στοιχεία στον περιοδικό πίνακα είναι ταξινομημένα κατ' αλφαβητική σειρά, ενώ το 16% δήλωσε πως ο Dr Emmett Brown (ναι, αυτός του Επιστροφή στο Μέλλον) ανακάλυψε τη ραδιενέργεια. Όταν σταματήσετε να γελάτε με την αμάθεια των κατοίκων της Γηραιάς Αλβιόνας, ρίξτε μια ματιά στην επιστημονική γνώση που έχετε αποκομίσει λάθος κι εσείς.

Κάνε like στην σελίδα μας στο Facebook και μπες στην κλήρωση για ένα iPad 2 η κλήρωση θα γίνει στις 31/1/2012

- Οι θάλασσες και οι λίμνες δεν είναι μπλε επειδή αντανακλούν το χρώμα του ουρανού, αλλά επειδή το νερό είναι μπλε –απλώς σε μικρές ποσότητες το ανθρώπινο μάτι δεν το αντιλαμβάνεται.

- Τα νύχια και τα μαλλιά δεν συνεχίζουν να μεγαλώνουν μετά τον θάνατο. Το δέρμα είναι που αφυδατώνεται και υποχωρεί, δημιουργώντας αυτή την εντύπωση.

- Το Σινικό Τείχος δεν φαίνεται από το φεγγάρι. Για την ακρίβεια, καμία ανθρώπινη κατασκευή δεν φαίνεται από το φεγγάρι. Η πεποίθηση αυτή διαδόθηκε από τον Richard Haliburton, πολύ πριν την πρώτη αποστολή στη σελήνη.

- Η μνήμη του χρυσόψαρου διαρκεί πολύ περισσότερο από μερικά δευτερόλεπτα.

- Οι νυχτερίδες δεν είναι τυφλές. Μπορεί τα περισσότερα είδη να χρησιμοποιούν τον ήχο για να προσανατολιστούν, αλλά όλα τους έχουν μάτια και μπορούν μια χαρά να δουν –μάλιστα, πολλές εξ αυτών βλέπουν τέλεια και στο σκοτάδι.

- Οι οικιακές μύγες δεν ζουν μόνο 24 ώρες. Ζουν κατά μέσο όρο από 20 έως 30 ημέρες.

- Δεν θα βλάψετε έναν υπνοβάτη ξυπνώντας τον. Αντιθέτως, εκείνος μπορεί να βλάψει τον εαυτό του σκοντάφτοντας πάνω σε αντικείμενα ή πέφτοντας από σκάλες καθώς περπατά ενώ κοιμάται.

- Η μυωπία δεν προκαλείται από το διάβασμα, ή από την τηλεόραση, ούτε επηρεάζεται από την χρήση γυαλιών ή φακών επαφής. Επίσης, δεν υπάρχει κανένας γνωστός τρόπος πρόληψής της.

- Ο κεραυνός μπορεί μια χαρά να χτυπήσει το ίδιο σημείο δύο φορές –και τρεις, και τέσσερις και εκατό. Το Empire State Building της Νέας Υόρκης χτυπιέται από κεραυνούς περίπου εκατό φορές τον χρόνο.

- Δεν χρησιμοποιούμε μόνο το 10% του εγκεφάλου μας. Η φράση αποδίδεται στον Αμερικανό ψυχολόγο και φιλόσοφο William James, που απ' ό,τι φαίνεται τη χρησιμοποίησε μεταφορικά.

Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

Γάλα ΜΕΒΓΑΛ ...προέλευση

Posted: 13 Jan 2012 06:47 AM PST

Και μετα μας λενε οτι είναι 100% από φάρμες της Μακεδονίας...

Πόσα λεφτα ακομα θα τους δώσουμε; Ελεος ....
Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

Εορτή των Αγίων Ερμύλου και Στρατονίκου

Posted: 13 Jan 2012 06:45 AM PST

ΕΟΡΤΗ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΕΡΜΥΛΟΥ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΝΙΚΟΥΓιορτάζουμε σήμερα 13 Ιανουαρίου, ημέρα μνήμης τωνς Αγίων Ερμύλου και Στρατονίκου, ας πούμε λίγα λόγια:

Οι Άγιοι Μάρτυρες Έρμυλος και Στρατόνικος ζούσαν κατά τους χρόνους του αυτοκράτορα της Ανατολής Λικινίου (308 - 323 μ.Χ). Ο Λικίνιος, όπως είναι γνωστό, για να ευχαριστήσει τους ειδωλολάτρες που αντιπαθούσαν τον Μέγα Κωνσταντίνο, διέταξε, περί το 320 - 322 μ.Χ., διωγμό κατά των Χριστιανών.

Ο Άγιος Έρμυλος, κατά την εκκλησιαστική τάξη, ήταν διάκονος. Όταν παρουσιάσθηκε ενώπιον του αυτοκράτορα και ομολόγησε την πίστη του στον Χριστό, υποβλήθηκε σε φοβερά βασανιστήρια. Πρώτα τον μαστίγωσαν με αγκαθωτά μαστίγια.
Οι φρικώδεις βασανισμοί δεν έφεραν το ποθούμενο αποτέλεσμα. Στη δεινή δε αυτή κατάσταση ευρισκόμενος ο Άγιος Έρμυλος, κλείσθηκε στην φυλακή. Μετά από λίγες μέρες καταβλήθηκε νέα προσπάθεια, για να αρνηθεί ο Μάρτυς τον Χριστό. Εκείνος απάντησε δοξολογώντας και ευχαριστώντας το Άγιο Όνομα του Κυρίου.

Μεταξύ εκείνων που παρευρίσκονταν στο μαρτύριο του Αγίου Ερμύλου, ήταν και ο φίλος του Στρατόνικος, που υπέφερε πολύ για τα παθήματά του. Μπροστά στο θέαμα του μαρτυρίου του φίλου του, ο Στρατόνικος δεν μπόρεσε να κρατήσει τους στεναγμούς και τα δάκρυά του. Αμέσως τον συνέλαβαν και τον κάλεσαν να αρνηθεί τον Χριστό. Και εκείνος ακολούθησε τον δρόμο της καλής ομολογίας του φίλου του Ερμύλου. Το μαρτύριο επεκτάθηκε και σ' αυτόν. Τον κτύπησαν και ακολούθως τον έριξαν μαζί με τον Έρμυλο στον ποταμό Ίστρο (Δούναβη), όπου και οι δυο τους εδέχθησαν το μακάριο τέλος και έλαβαν τους στεφάνους του μαρτυρίου.

Κάποιοι Χριστιανοί που πληροφορήθηκαν τα γεγονότα, κατέβαλαν κάθε προσπάθεια, για να βρουν τα τίμια λείψανα των Αγίων. Και όταν, μετά τρεις μέρες, τα είδαν κάπου στις όχθες του ποταμού, τα παρέλαβαν και τα ενταφίασαν μαζί.

Η Σύναξη των Αγίων Μαρτύρων Ερμύλου και Στρατονίκου ετελείτο στον ευκτήριο οίκο του Αρχαγγέλου Μιχαήλ, ο οποίος βρίσκεται στην περιοχή που ονομάζεται Οξεία (νησί της Προποντίδας), στη Φιρμούπολη, που ήταν κοντά στην Κωνσταντινούπολη, και «εν τοις του Σπουδαίου» κοντά στο Ορφανοτροφείο.

Στους εορτάζοντες και στις εορτάζουσες, χρόνια πολλά και ευάρεστα στο Θεό !!!
Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

Μια βόλτα στα Ice Bars του κόσμου!

Posted: 13 Jan 2012 06:40 AM PST

Welcome Winter! Μιας και μπήκε για τα καλά ο χειμώνας, το κρύο, η παγωνιά και τα χιόνια στα καμπαναριά είπα να σας μεταφέρω και εδώ σε καταστάσεις υπό το μηδέν! Εμ, τι περίμενες να ζεσταθείς; Να καταλάβουμε και λίγο χειμώνα! Φορέστε τα παλτό σας και φύγαμε..

Πρόταση: Αν βρίσκεστε στο εξωτερικό (γιατί εδώ χλωμό να βρείτε κάτι τέτοιο) είστε τύποι που αντέχετε το κρύο και θέλετε να ζήσετε κάτι ξεχωριστό, σκεφτείτε να επισκεφτείτε ένα μπαράκι φτιαγμένο από πάγο (πρωτίστως)! Μια μοναδικά ΠΑΓΩΜΕΝΗ εμπειρία νομίζω, βλέποντας γύρω σας θαυμαστά γλυπτά κατασκευασμένα απο πάγο, ακόμα και ποτήρια από πάγο για
πολύ Αbsolut και freezer Jägermeister! Μπαίνοντας λοιπόν στην "εποχή των παγετώνων" ,για να μην γίνετε παγοκολώνα σαν τα καημένα τα θαλάσσια ζωάκια που έχουν εκθέσει σαν ένα άλλο ενυδρείο στο Kesennuma, ποιοι άλλοι οι Γιαπωνέζοι, κουνηθείτε έστω παριστάνοντας ότι χορεύετε, για να ζεσταθεί το κοκαλάκι σας!



Πάμε να γνωρίσουμε μερικά απ 'αυτά…

'Ωπα, ώπα..λάθος! Έχουμε ice bar και στην Ελλάδα!…Στην Λίνδο λοιπόν, στη Ρόδο άνοιξε πρόσφατα το μπαρ LINDOS ICE BAR το οποίο έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί από την "Culture.Inc Ice" από το Οντάριο του Καναδά, μια εταιρεία που έχει εγκαταστήσει πάνω από 21 σαλόνια πάγου σε όλο τον κόσμο. Έτσι για να μην ζηλεύουμε και εμείς!



USA, Orlando

To Ice Bar στο Ορλάντο είναι το πρώτο και μεγαλύτερο μόνιμο μπαρ πάγου στην Αμερική. Κατασκευασμένο με πάνω από 50 τόνους πάγου όπου το εσωτερικό του φαίνεται σαν ένα κρυστάλλινο παλάτι με θρόνο, καρέκλες, καναπέδες και άλλα όλα σκαλισμένα με ξεχωριστά σχέδια.



Sweden, Stockholm (Αbsolut Ice Bar)



England, London

Japan, Tokyo



Italy, Milan

South Africa



Finland



Sydney, Australia



Yπάρχουν ακόμα και σε: Dubai, Harbin (China), St.Petersburg (Russia), Copenhagen (Denmark), Quebec (Canada), Paris(France) etc.Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

Διεξαγωγή 1ου World Canyoning Tournament

Posted: 13 Jan 2012 06:35 AM PST

H Adventure X Crossroads σας παρουσιάζει
το 1ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατάβασης Φαραγγιών...

Η Adventure X Crossroads, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην Ευρώπη η οποία δραστηριοποιείται στην διοργάνωση Sports events, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την διεξαγωγή του 1ο Παγκόσμιου Τουρνουά Κατάβασης Φαραγγιών – Canyoning! Η εταιρεία Adventure X Crossroads απαρτίζεται από μια ομάδα εξειδικευμένων επαγγελματιών από την Ελλάδα και το Εξωτερικό στον τομέα του Canyoning αλλά και άλλων αθλημάτων. Όλα τα μέλη της εταιρείας έχουν προσωπικές αλλά και συλλογικές διακρίσεις πάνω στο άθλημα και είναι αναγνωρισμένοι από τους καλύτερους Canyoning Experts παγκοσμίως.

Το Τουρνουά θα πραγματοποιηθεί στις 7 με 10 Ιουνίου 2012 στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στον Όλυμπο στο Φαράγγι του Ουρλιά. Η απόφαση αυτή ήταν αποτέλεσμα μακροχρόνιας προσπάθειας από μέρους της Adventure X Greece η οποία έχει ανάγει την ανάληψη του Τουρνουά σε υπέρτατο στόχο. Η πρόθεσή μας για οικονομική ανάπτυξη της χώρας μέσω της προσέλκυσης εξωτερικού Τουρισμού με ταυτόχρονη διατήρηση του εγχώριου, στοχεύοντας στην ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς της Ελλάδος αποτελεί ένα δύσκολο έργο. Η διεξαγωγή του Τουρνουά την συγκεκριμένη δύσκολη περίοδο που διανύει η χώρα μας, θα προσφέρει μια ισχυρή προβολή της Ελλάδας στη διεθνή κοινή γνώμη και εμμέσως θα αναβαθμίσει την «ισχύ» της σε αθλητικό και διπλωματικό επίπεδο.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό μέρος, αναμένεται να λάβουν μέρος περίπου 600 αθλητές από όλο τον κόσμο οι οποίοι έχουν τεράστια εμπειρία στο συγκεκριμένο Sport και οι οποίοι θα αξιολογηθούν από εξειδικευμένους Κριτές.

O αγώνας θα πραγματοποιηθεί σε 2 σκέλη: Τα προκριματικά, που θα διεξαχθούν σε Πρότυπη Τεχνητή Πίστα η οποία κατασκευάζεται ήδη στο εξωτερικό από μια ομάδα μηχανολόγων και ειδικών σε κατασκευές και κάτω από τις πιο αυστηρές προϋποθέσεις. Η τεχνητή αυτή πίστα θα στηθεί στο γήπεδο του Λιτοχώρου ώστε να είναι εύκολη η πρόσβαση του κοινού στο σημείο του Προκριματικού Αγώνα. Το δεύτερο σκέλος αφορά στο κύριο μέρος του Τουρνουά, όπου, βάσει των κατατακτήριων χρόνων των Προκριματικών, οι αθλητές θα διαγωνιστούν τις επόμενες 2 ημέρες στο Φαράγγι του «Ουρλιά».

Τα μέτρα ασφαλείας που έχουν ληφθεί είναι πρωτόγνωρα για τα ελληνικά δεδομένα, δεδομένου ότι όλη η παραγωγή έχει γίνει σε συνεργασία με εταιρείες του εξωτερικού. Στον αγώνα θα υπάρχουν περισσότεροι από 50 Έλληνες και Ξένοι Canyoning Experts (διακεκριμένοι αθλητές), οι οποίοι θα έχουν την υψηλή εποπτεία κάθε σκέλους του Τουρνουά καθώς και των αθλητών που θα λάβουν μέρος. Επιπλέον, αξίζει να αναφερθεί ότι το προσωπικό εργασίας που θα συμμετέχει σε αυτή τη Διοργάνωση θα ξεπεράσει τα 200 άτομα.

Εκτός από το αγωνιστικό μέρος, στο parc ferme στην περιοχή του Λιτοχώρου, θα λειτουργεί όλες τις ημέρες του Τουρνουά Διαδραστικό Πάρκο όπου θα φιλοξενηθούν εκθέσεις φωτογράφων με βασική θεματική τα extreme sports, περίπτερα προβολής των χορηγών, συναυλίες με μουσικά συγκροτήματα και πολλά άλλα…

Βάσει, λοιπόν, σχεδόν όλων των Ομοσπονδιών Canyoning και γενικά της παγκόσμιας φιλοσοφίας των Canyoners, η Adventure X Crossroads δημιούργησε το 1ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Canyoning δίνοντας βαρύτητα στην ικανότητα και όχι στην ταχύτητα, στην κίνηση και όχι στην δύναμη, στην αντοχή και όχι στην επιπολαιότητα.

Ελάτε να παρουσιάσουμε όλοι μαζί την ομορφιά του canyoning και της Ελλάδας μέσα από τις τεχνικές των καλύτερων canyoners του κόσμου!

Eμείς αλλάζουμε τον κόσμο και όχι ο κόσμος εμάς!!!
Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

Χτύπησε κινητό τηλέφωνο μέσα σε φέρετρο!

Posted: 13 Jan 2012 06:33 AM PST

«Πάγωσαν» όλοι κατά την διάρκεια κηδείας στην Καρδίτσα, όταν ξαφνικά άρχισε να ακούγεται...
μέσα από το φέρετρο ο ήχος ενός κινητού τηλεφώνου!

Όπως καταλαβαίνετε, επικράτησε αναστάτωση μέχρι που λύθηκε το μυστήριο!

Στην μεταφορά του φέρετρου γα την νεκρώσιμη ακολουθία, βοήθησαν και δύο συγγενείς της οικογενείας ο ένας εκ των οποίων είχε το κινητό του τηλέφωνο στην τσέπη του πουκαμίσου του.

Έτσι όταν έσκυψε του έπεσε μέσα στο φέρετρο. Όταν αντιλήφθηκε ότι το έχασε, παρακάλεσε τη σύζυγο του να τον καλέσει από το δικό της. Εκείνος βγήκε από την εκκλησία για να το ψάξει.

Έτσι όταν τον πήρε τηλέφωνο άρχισε να χτυπάει το κινητό που βρισκόταν μέσα στο φέρετρο.Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ...Νέα-Επικαιρότητα.....

Posted: 13 Jan 2012 03:04 AM PST

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ...Νέα-Επικαιρότητα.....


Εκσκαφέας γδύνει κοπέλα σε τηλεοπτικό σόου!

Posted: 13 Jan 2012 01:54 AM PST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Δείτε το βίντεο:




ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΩΣ, ένα Βίντεο που θα σας ταξιδέψει...

Posted: 13 Jan 2012 01:43 AM PST


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Όμορφες εικόνες και ατμοσφαιρική μουσική, have a nice flight...


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΡΙΚ:βάλτε το κεφάλι του μέσα στον κουβά και πνίξτε τον!!!

Posted: 13 Jan 2012 01:36 AM PST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε ...


...είναι να μετακινήσετε το ποντίκι σας και να του βάλετε το κεφάλι μέσα στον κουβά για να τον πνίξεις...


είναι πολύ διασκεδαστικό και θα σας αρέσει...


Φανταστείτε καποιον που μισείτε πολύ !!!!


Πατήστε εδώ για να ξεκινήσετε το παιχνίδι



http://aniwthoi.blogspot.com

H Ρωσική τηλεόραση υποστηρίζει οτι ο Nibiru υπάρχει και πλησιάζει και δεν ειναι ο κομητης elenin! (video)

Posted: 13 Jan 2012 01:31 AM PST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Η επιστήμη μας δείχνει ότι οι επιδράσεις της βαρύτητας απο το φεγγάρι μας στη γη είναι σημαντικές .


Έτσι αν ένας πλανήτης στο μέγεθος του nibiru έρθει κάπως κοντά σε μας, νομίζω ότι θα έχουμε μερικά σημαντικά αποτελέσματα.

Δεν θέλω να φοβίσω κανέναν!






http://strange-files.blogspot.com


Καταγγελία προς την Wind

Posted: 13 Jan 2012 01:23 AM PST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Σας έστειλα 2 mail οτι δεν μου βαλατε την β' δοση των 58 ευρω απο την προσφορα σας του Δεκεμβρίου. Oύτε μου ηρθε μήνυμα οτι μπηκαν τα 19 περιπου ευρώ, αλλα και στο...


ηχογραφημενο μηνυμα σας ακουγεται οτι την τελευταια ανανεωση την εκανα 2 Δεκ.(συνεπως η β' δοση επρεπε να μπει 2 Ιαν. και να μου ερθει μηνυμα οπως και την πρωτη φορα που ελεγε οτι μολις βάλατε την α' δοση). Παρολα αυτα με ενημερωσατε σημερα με μήνυμα στο κινητο οτι απο ελεγχο που εγινε ολα ειναι οκ! Σας ρωτω λοιπον ποτε βαλατε την β'δοση μεσα στον Ιανουάριο και αν την βαλατε-που δεν την βαλατε!-γιατί δεν στειλατε μηνυμα ενημερωσης οπως την πρωτη φορα. Μηπως σφυρίζετε αμεριμνα και οποιος τσιμπησει τσιμπησε? Δεν πρόκειται να σας αφησω ουτε μια μερα χωρις καταγγελία στα blogs αν δεν μου δωσετε πειστικές σοβαρες εξηγησεις! Πότε λοιπον βαλατε την β' δοση και αν σκοπευτετε να βαλετε την γ' δοση θα στειλετε ναι η' οχι μήνυμα? Ή θα την ...φατε και αυτην?







ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Όταν ο Κίμων Κουλούρης "προσκυνούσε" τον Υπουργό Παττακό! [επιστολή]

Posted: 13 Jan 2012 01:18 AM PST

Διαβάστε την επιστολή – προσκύνημα του Κίμωνα Κουλούρη στο δικτάτορα Στυλιανό Παττακό με την οποία διαμαρτύρεται για την απόλυση του από τη ΔΕΗ και δηλώνει «εθνικόφρονας» και «αντικομμουνιστής»…


Διαβάστε το πλήρες κείμενο και βγάλτε τα συμπεράσματα σας για το ποιος
πραγματικά είναι ο άνθρωπος που «κλαίγεται» καθημερινά στα κανάλια…«Προς Τον Εξοχώτατον Υπουργόν Βιομηχανίας

Ενταύθα



Κύριε Υπουργέ

Τυγχάνω εκ των απολυθέντων της Δ.Ε.Η. δυνάμει της υπ' αριθμ. 2058/30.11.67 αποφάσεως…..

Σας βάσει της Θ/1967 Συντακτικής Πράξεως.

Η απόλυσις αύτη με γέμισε πικρία διότι πιστεύω ότι η μέχρι τούδε δράσις μου κατευθύνετο από πατριωτικά και εθνικά αισθήματα. Ολόκληρος η οικογένειά μου εστάθη πάντοτε αντιμέτωπος του Κομμουνισμού. Θεωρώντας τον, ως πράγματι είναι εχθρόν της πατρίδος και του λαού. Επιτρέψατέ μου να Σας αναφέρω ορισμένα γεγονότα τα οποία αποδεικνύουν αυτό.

1ον. Το έτος 1964 σαν συνδικαλιστής του Φοιτητικού Συλλόγου Ανωτάτης Εμπορικής αντιδρών εις την συνεργασίαν συνδικαλιστών οι οποίοι πολιτικώς ανήκον είς την Ε.Κ. και ΕΔΑ διεχώρισα την θέσιν μου και κατέβηκα ανεξάρτητος.

2ον. Το αυτό έτος κατά το οποίον ο Σύλλογος της Ανωτάτης Εμπορικής ηλέγχετο από την Αριστεράν έκανα σκληράς μάχας για να κρατηθούν οι φοιτηταί μακράν της επιρροής της Αριστεράς.

3ον. Το αυτό έτος αν ενθυμούμαι καλώς εις την β' ή γ' σπουδαστικήν συνδιάσκεψιν και ενώ η ΕΦΕΕ ηλέγχετο απόλυτα από την Αριστεράν, όλες οι θέσεις μου ήταν καθαρά Εθνικές και Αντικομμουνιστικές, ώστε συνεχώς να προπηλακίζομαι και να υβρίζομαι από τους συνέδρους της Αριστεράς, με τας φράσεις «κεντροφασίστα, χαφιέ, πουλημένε». Αν δε, υπάρχουν εις τα χείρας της αστυνομίας αι μαγνητοταινίαι εκείναι μπορούν να ακουστούν και να διαπιστωθούν τα γραφόμενά μου.

4ον. Σαν υπάλληλος της Δ.Ε.Η. ουδέποτε πολιτικολογούσα υπέρ μιας ορισμένης παρατάξεως ή υπέρ πολιτικού προσώπου. Βεβαίως δεν γνωρίζω τας συγκεκριμένας κατηγορίας στας οποία εστηρίχθην η απόλυσίς μου. Σας διαβεβαιώ όμως ότι η τοποθέτησίς μου ήτο τόσο ξεκάθαρη, Εθνική και προπάντων Αντικομμουνιστική χωρίς καν να υπάρχει περιθώριο για αμφιβολίες, πιστεύω δε ότι πολύ κακή υπηρεσία προσέφεραν στην πατρίδα και εις την Κυβέρνησιν οι καταγγέλοντές με.

Εις τον στρατόν που υπηρέτησα λοχίας σιτιστής ήμουν πάντα νομοταγής και πρόθυμος έτοιμος και την ζωήν μου να προσφέρω δια την υπεράσπισην των Εθνικών Ιδανικών.

Εις την Δ.Ε.Η. ουδέποτε έδωσα το δικαίωμα εις προϊσταμένους μου να με παρατηρήσουν, πιστεύω δε ότι η απόδοσίς μου ήτο αρίστη. Εργαζόμουν, εσπούδαζα και συγχρόνως βοηθούσα την οικογένειάν μου, αποτελουμένη από έναν ακρωτηριασμένον, από έναν ανάπηρον πατέραν, από μία βαρέως ασθενούσα μητέρα και από άλλα πέντε αδέρφια. Ο πατέρας μου σταθείς πάντα σκληρά αντιμέτωπος του κομμουνισμού ήτο εντεταγμένος εις τας Εθνικάς Ομάδας του ΕΔΕΣ, δια την αντικομμουνιστική του δράση έχει τιμηθεί δις.

Κατόπιν όλων των ανωτέρω παρακαλώ θερμώς όπως επανεξετάσετε την περίπτωσίν μου κκαι τύχω της επιεικείας Σας, υποσχόμενος ότι πάντα θα διέπομαι από υψηλά εθνικά αισθήματα και με πίστιν θα υπηρετήσω τον λαόν και θα βοηθήσω δια την εκπλήρωση των σκοπών που έταξε η Εθνική Κυβέρνησις. Δια την πιστοποίησιν όλων των ανωτέρω προτείνω όπως εξετασθούν οι ακόλουθοι μάρτυρες:

1ος. Κουλούρης Κων/νος, αντισυνταγματάρχης πεζικού 10ον Τ.Ο.Μ.

2ος. Κουλούρης Ανδρέας, σμήναρχος ε.α.

3ος. Βάσιλας Δημήτριος, ανθυπολοχαγός, Κρέσνας 83, Πολύγωνον

4ος. Γεωργιάδης Γεώργιος, εκτελωνιστής, Λεωφόρος Αλεξάνδρας 60

5ος. Βουγιούκας Νικόλαος, φοιτητής Ανωτάτης Εμπορικής και τέως πρόεδρος ΑΣΟΕΕ, Βασιλέως Γεωργίου 19, Ζωγράφου.

6ος. Τσάκωνας Αναστάσιος, φοιτητής Ανωτάτης Εμπορικής, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Συλλόγου Φοιτητών, Τεμαίου 11.



Ευπειθέστατος

Ο αιτών

Κίμων Κουλούρης».



Όσο για την απάντηση του -πλέον αντιστασιακού- πρώην υφυπουργού στη δημοσιοποίηση της ανωτέρω επιστολής; – Προβοκάτσια των μυστικών υπηρεσιών… Λες και στη Χούντα ήταν μέντιουμ να προβλέψουν το 1968 πως ο Κίμωνας θα γνώριζε τον Παπανδρέου και θα τον «μάθαινε ο θυρωρός της πολυκατοικίας του», για του τη «στήσουν»…

Πηγή: prionokordela



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κάρτες ALPHA Bank - Σοβαρό κενό ασφαλείας!

Posted: 13 Jan 2012 01:16 AM PST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή όλων των αναγνωστών για το σοβαρό κενό ασφαλείας που έχουν οι κάρτες VISA ENTER της ALPHA BANK.


Σε αντίθεση με κάθε σοβαρή τράπεζα η ALPHA BANK δεν
ελέγχει τα ΑΤΜ της καθημερινά για το αν έχουν παγιδευτεί, με αποτέλεσμα οι πελάτες της να πέφτουν συχνά θύματα απάτης παραποιημένων καρτών. Επίσης, σε αντίθεση με κάθε σοβαρή τράπεζα, η Alpha Bank δεν διαθέτει ΣΟΒΑΡΟ τμήμα ελέγχου ύποπτων συναλλαγών μέσω των καρτών της VISA ENTER. Αποτέλεσμα όλων αυτών, έχετε μεγάλη πιθανότητα να πέσετε θύμα ηλεκτρονικής απάτης και να αδειάσει ο λογαριασμός που έχετε συνδεδεμένο με την κάρτα. Έχω πάνω από 10 πελάτες που βρίσκονται αυτή την στιγμή σε πολύμηνες διαμάχες με την συγκεκριμένη τράπεζα, χωρίς να έχουν αποζημιωθεί για ποσά που ξεπερνούν τις 10.000 ευρώ ο καθένας! Για αυτό προσοχή από που προμηθεύεστε την κάρτα σας και που την χρησιμοποιείτε!



Ο αγανακτισμένος δικηγόρος!







ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Στον χορό των απoλύσεων και το MEGA

Posted: 13 Jan 2012 01:13 AM PST

Ραγδαίες εξελίξεις στο MEGA. Πριν από λίγη ώρα ανακοινώθηκαν οι λύσεις συνεργασίας για δυο δημοσιογράφους που εργάζονταν για χρόνια στο κανάλι


Πρόκειται για την ανταποκρίτρια από την...

Θεσσαλονίκη, κ. Λευκή Γεωργάκη και τον βετεράνο αθλητικογράφο κ. Τέλη Τσιπιανίτη ( ο οποίος βρισκόταν για σειρά ετών στο MEGA, ύστερα από επιτυχημένη πορεία σε Καθημερινή και ΕΡΤ). Έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι μελετάται η απομάκρυνση 50 εργαζομένων από τον σταθμό και αποφασίστηκε τελικά η δραστική συρρίκνωση του Θεσσαλονίκης, προκειμένου να εξοικονομηθούν χρήματα από το εργατικό και το λειτουργικό κόστος. Την ίδια στιγμή λέγεται ότι σημειώνεται όργιο φημών και παραπληροφόρησης σχετικά με την παρουσία ή μη έμπειρων συντακτών στο κανάλι.

newsbomb



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Χρωστούμενα σε εταιρεία κινητής τηλεφωνίας

Posted: 13 Jan 2012 01:10 AM PST

Σήμερα έλαβα ένα τηλεφώνημα από μια δικηγορική εταιρεία που εκπροσωπούσε την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας... που χρησιμοποιούσα στο παρελθόν. Με ενημέρωσαν ότι έχω μία ανεξόφλητη οφειλή συν 50 ευρώ για "προδικαστικά έξοδα". Ξέρει κανείς αν είναι νόμιμο να μου
ζητούν τα συγκεκριμένα χρήματα και τι πρέπει να τους πω την επόμενη φορά που θα μου συζητήσουν για το συγκεκριμένο "καπέλο";




Αναγνώστης Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ξεκαρδιστικά FAILS: Δημοσιογράφοι vs χειμώνα!

Posted: 13 Jan 2012 01:04 AM PST

O χειμώνας, το κρύο και το χιόνι δεν φαίνονται να ταιριάζουν ιδιαίτερα στους δημοσιογράφους...


Παιδάκια που βρίσκουν αστείο να διακόπτουν το ρεπορτάζ με χιονοπόλεμο...

έλκηθρα που δυσκολεύουν τη ζωή των ρεπόρτερ και εκχιονιστικά με... άγριες διαθέσεις, προκαλούν απίστευτα γέλια σε ένα αφιέρωμα στα πιο ξεκαρδιστικά fails δημοσιογράφων vs χειμώνα...










Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Απλήρωτοι στα Taste and Diet

Posted: 13 Jan 2012 12:57 AM PST

Εργάζομαι στην εταιρεία Taste and Diet και είμαστε εδώ και μήνες απλήρωτοι. Μας έβαλαν να υπογράψουμε (Διευθυντής της εταιρείας Χ.Μ) παραιτήσεις και πρόσληψεις σε καινούργια εταιρεία και έτσι χάσαμε τα δικαιώματα μας. Ο πρόεδρος του ομίλου δεν υπάρχει και όλες
οι εταιρείες του οδεύουν προς το κλείσιμο. Συνάδελφοι στην Gilli Diet εχουν ξεκινήσει την επίσχεση εργασίας μετά απο τόσους μήνες απλήρωτοι. Γιατί σε αυτήν την χώρα δεν λειτουργεί τίποτα. Το δώρο δεν το έχουν πάρει όλοι οι συνάδελφοι αυτό δεν είναι ποινικό; Εργάζομαι 6 χρόνια με αυτοθυσία και το ευχαριστώ τους είναι αυτό. Θα ασχοληθεί κανένας και με εμάς η θα πρέπει να έχουμε δικό μας κανάλι για να ακουστούμε όπως και οι ταλαιπωρημένοι συνάδελφοι στο ALTER;






Αναγνώστης

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Aπό 1 Φεβρουαρίου η απογραφή για προνοιακά επιδόματα

Posted: 13 Jan 2012 12:55 AM PST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Ξεκινά την 1η Φεβρουαρίου η απογραφή των δικαιούχων προνοιακών επιδομάτων μέσω των ΚΕΠ. Η υποβολή αιτήσεων θα ολοκληρωθεί στις 16 Μαρτίου. Σε περίπτωση που ο δικαιούχος...
δεν απογραφεί, δεν θα λαμβάνει το επίδομα το οποίο λάμβανε μέχρι σήμερα.


Η απογραφή αφορά τους δικαιούχους επιδομάτων αναπηρίας, απροστάτευτων παιδιών, ομογενών και στεγαστικής
συνδρομής συνταξιούχων υπερηλίκων ΟΓΑ, είτε λαμβάνουν ένα ή περισσότερα επιδόματα από τη λίστα με τις κατηγορίες επιδομάτων που ακολουθεί:

Βαριάς Αναπηρίας

Βαριάς Νοητικής Καθυστέρησης

Εγκεφαλικής Παράλυσης

Κώφωσης

Κίνησης

Παραπληγικών, Τετραπληγικών και Ακρωτηριασμένων Ανασφάλιστων

Παραπληγικών, Τετραπληγικών και Ακρωτηριασμένων ασφαλισμένων Δημοσίου

Συγγενούς αιμολυτικής αναιμίας/συγγενούς αιμορραγικής διάθεσης

Τυφλότητας

Νόσου του Χάνσεν

Απροστάτευτων Ανηλίκων

Ομογενών

Στεγαστικής συνδρομής συνταξιούχων υπερηλίκων ΟΓΑ

Διατροφικό (νεφροπαθών και μεταμοσχευμένων)

 
 
thestival.gr

Δείτε πως γυρίζονται τα rap video clip! [video]

Posted: 13 Jan 2012 12:49 AM PST

Αν νομίζετε πως όλα τα Video clip των rapper γυρίζονται μέσα στη χλιδή, είστε γελασμένοι!


Ένα γύρισμα για ένα Video clip μπορεί να κρύβει τη μισή αλήθεια…

Όπως, ας πούμε, τον τρόπο με τον οποίο κάποιοι «νοικιάζουν» τα ακριβά αυτοκίνητα που χρησιμοποιούν. Δείτε το video, και θα μας καταλάβετε στο τέλος…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 
neosteki.blogspot.com

Ιατρική ομάδα προκαλεί κατά λάθος την πτώση μιας καρδιάς προς μεταμόσχευση... [video]

Posted: 13 Jan 2012 12:21 AM PST

Κατά τη διάρκεια μιας μεταφοράς, η ιατρική ομάδα προκαλεί κατά λάθος την πτώση μιας καρδιάς πρός μεταμόσχευση στο Νοσοκομείο de la Raza.








Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πως εκτελούν τα κόρνερ στην Τουρκία; [video]

Posted: 13 Jan 2012 12:09 AM PST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Συχνά μιλάμε για το ελληνικό ποδόσφαιρο... Έχετε δει όμως πως εκτελούν τα κόρνερ...


σε ένα ντέρμπι κορυφής μεταξύ Galatasaray και Fenerbahce;





funtastikos.com

Απίστευτης αγριότητας ξυλοδαρμός εργοδότη σε υπάλληλο

Posted: 13 Jan 2012 12:03 AM PST

Όλα έγιναν στο Μεξικό, όταν ο εργοδότης χτυπάει τον παρκαδόρο του με απίστευτη μανία. Η υπόθεση κατέληξε εξωδικαστικά σε χρηματική αποζημίωση και με μια συγνώμη. Δείτε το βίντεο που ακολουθεί...




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τις τελευταίες μέρες πολλοί είναι οι χρήστες που έχουν λάβει στο email τους, κάποιο “ύποπτο” μήνυμα που εμπλέκει τη Microsoft με σκοπό να...

Posted: 12 Jan 2012 11:58 PM PST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Η Πριγκίπησα Λέια φλερτάρει με τον Ντάρθ Βέϊντερ! Και όλα έρχονται τα πάνω - κάτω στην ταινία παρωδία και σοφτ πορνό: STAR WARS XXX: A PORN PARODY.


Η ταινία βγαίνει τώρα στους κινηματογράφους, δεν διεκδικεί όσκαρ και σίγουρα θα σοκάρει τους φανατικούς της σειράς ταινιών του Τζώρτζ Λούκας...

Η Microsoft προειδοποιεί τους χρήστες για επικίνδυνα email!

Posted: 12 Jan 2012 11:49 PM PST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Τις τελευταίες μέρες πολλοί είναι οι χρήστες που έχουν λάβει στο email τους, κάποιο "ύποπτο" μήνυμα που εμπλέκει τη Microsoft με σκοπό να...


δώσουν τα προσωπικά τους στοιχεία.

Η Microsoft εφιστά την προσοχή των χρηστών της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας αναφορικά με τη διακίνηση παραπλανητικών μηνυμάτων (spam emails), τα οποία ζητούν από τους παραλήπτες την προώθησή τους και στη συνέχεια τη συμπλήρωση των προσωπικών τους στοιχείων με πρόσχημα ότι έχουν «ανταμειφτεί» με κάποιο χρηματικό ποσό από την Microsoft.

Φυσικά ο στόχος των συγκεκριμένων μηνυμάτων δεν είναι άλλος από τη συλλογή των προσωπικών δεδομένων των χρηστών και όσα υποστηρίζονται στο περιεχόμενο αυτών σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Το email που φαίνεται να έχουν λάβει πολλοί χρήστες αναφέρει οτι η Microsoft διενεργεί έρευνα επ' αμοιβή και για να συμμετέχει ο χρήστης θα πρέπει να προωθήσει το συγκεκριμένο μήνυμα στις προσωπικές του επαφές και στη συνέχεια να στείλει τα προσωπικά του στοιχεία για να μπορέσει η εταιρία να του στείλει την αμοιβή.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της η Microsoft δεν έχει καμία απολύτως σχέση με αυτά τα πλαστά μηνύματα και καλεί τους χρήστες του Internet, που τυχόν τα παραλάβουν, να τα αγνοήσουν και να προβούν στην άμεση διαγραφή τους.

Τέλος προειδοποιεί όλους τους χρήστες οτι θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στη συμπλήρωση και αποστολή των προσωπικών τους δεδομένων, ενώ θα πρέπει να έχουν υπόψη τους ότι δεν πρέπει να ανοίγουν επισυναπτόμενα αρχεία από άγνωστους παραλήπτες.



Ένα τηλέφωνο που δεν χρειάζεται φορτιστή

Posted: 12 Jan 2012 11:42 PM PST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Δεδομένου ότι τα κινητά τηλέφωνα γίνονται όλο και πιο hi-tech, οι κατασκευαστές μπαταριών δίνουν αγώνα δρόμου για να καταφέρουν να...


χορτάσουν τα κυριολεκτικά αδηφάγα smartphones. Ωστόσο, το SpareOne έρχεται να πάει κόντρα στο κύμα αυτό. Τρέχει με μία παραδοσιακή μπαταρία ΑΑ και αξιώνει ότι μπορεί να κρατήσει φορτισμένο μέχρι και 15 χρόνια.Το νέο τηλέφωνο - παρουσιάστηκε στην Consumer Electronics Show στο Λας Βέγκας αυτή την εβδομάδα – έχει σχεδιαστεί ως ένα «εφεδρικό» τηλέφωνο που μπορεί να κρατήσει κανείς στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου του για κάποιες έκτακτες ανάγκες. Η όλη ιδέα είναι ότι μπορείτε να το κρατήσετε εκεί, δίχως να ανησυχείτε για το αν θα παραμείνει φορτισμένο ή όχι.

Πολλά σύγχρονα κινητά χάνουν την ενέργεια η οποία είναι αποθηκευμένη στην μπαταρία τους, ακόμα και αν έχουν απενεργοποιηθεί. Οι κατασκευαστές, όμως, του SpareOne το χαρακτηρίζουν ιδανικό για την αποθήκευση στο αυτοκίνητο για περιπτώσεις που παραστεί ανάγκη ή για όλους εκείνους που προτιμούν να ταξιδεύουν σε απομονωμένες περιοχές.

Το SpareOne μπορεί να προγραμματισθεί ώστε να παρέχει άμεση και γρήγορη πρόσβαση σε προ-επιλεγμένους αριθμούς, συμπεριλαμβανομένων και των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης. Αυτή η μονή μπαταρία, από την άλλη, προσφέρει χρόνο ομιλίας μέχρι και 10 ωρών.

Η συσκευή είναι επίσης σε θέση να μεταδίδει αυτόματα τη θέση της μέσω του mobile ID της, διαθέτει ενσωματωμένο φακό, ενώ στην συσκευασία περιέχεται και η AA μπαταρία της. Τέλος η τιμής του κινητού θα είναι μόλις 38 ευρώ.

Απίστευτη μεταμόρφωση από γυναίκα σε άνδρα rapper! [video]

Posted: 12 Jan 2012 11:27 PM PST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Δείτε την εντυπωσιακή μεταμόρφωση της μακιγιέζ …Promise Tamang Phan στον rapper Drake, με την εφαρμογή απλού μακιγιάζ!




Η φαρσοκωμωδία της Λήμνου

Posted: 12 Jan 2012 11:20 PM PST

Ζήσαμε μια πραγματική φαρσοκωμωδία, από τη μία ο κύριος Άδωνις να μας λέει ότι το πλοίο Aqua Maria είναι εξαιρετικό και αξιόπλοο...


και ότι όλα τα πλοία στη θάλασσα κουνιούνται και από την άλλη οι άνθρωποι που εκπροσωπούσαν το νησί (Δήμαρχος, Αντιδήμαρχος κλπ) να λένε ότι το πρόβλημα του καραβιού είναι ότι κουνάει λες και είναι το μοναδικό πρόβλημα που έχει!!!

Κύριοι μη βγαίνετε στις τηλεοράσεις να μας εκπροσωπείτε άμα δεν μπορείτε... Μας βγήκε και από πάνω ο Μπουμπούκος! Δείτε το βίντεο και τα υπόλοιπα συμπεράσματα δικά σας!





Limnos Press




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 εγγυημένα κόλπα για μοναχικούς οργασμούς!

Posted: 12 Jan 2012 10:09 PM PST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Πάει καιρός από τότε που ένας άντρας μοιράστηκε μαζί σου το διπλό σου κρεβατάκι! Γιατί να σκας αφού μπορείς και μόνη να περνάς καλά!


Κι αν δεν ξέρεις από που να ξεκινήσεις και πώς να ευχαριστηθείς το solo sex, υπάρχουν 4 τεχνικές που δεν αποτυγχάνουν!



1. Να γίνει "κατάσταση":

Πολλές γυναίκες υποτιμούν την δυναμική του
μοναχικού παιχνιδιού και προτιμούν να απέχουν εντελώς από τη σεξουαλική διέγερση εφόσον δεν διαθέτουν σύντροφο ή ο αγαπημένος τους είναι μακρυά. Κι όμως, το να ανακαλύψεις τα κλειδιά που ανοίγουν την πόρτα στον οργασμό μόνη σου, μπορεί να κάνει το σεξ μαζί του ακόμα καλύτερο. Ακόμα και το απλό να χαϊδέψεις τον εαυτό σου μπροστά του κάποια στιγμή, φαντάζει έξτρα δύσκολο εφόσον δεν προπονείσαι μόνη!

Προφανώς και η ζωή σου είναι πολυάσχολη , οπότε για να ξεκινήσεις μια σόλο εμπειρία που θα απολαύσεις, πρέπει να μηδενίσεις τα κουδουνίσματα των κινητών και σταθερών τηλεφώνων και γενικά κάθε πηγή που μπορεί να σε αποσπάσει! Πρώτα θα χαλαρώσει το μυαλό σου και κατόπιν το σώμα σου. Βρες το μέρος που σε χαλαρώνει, είτε είναι το κρεβάτι σου, είτε η μπανιέρα, είτε ο καναπές ακόμα και η κουνιστή πολυθρόνα στο σαλόνι σου. Για να σου ανοίξει η όρεξη μπορείς να σκεφτείς παλιές ερωτικές εμπειρίες που σου άφησαν ωραιότατες αναμνήσεις ή να εμπνευστείς από κάποια ερωτική σκηνή στο σινεμά ή απλά να φτιαχτείς με λίγη αισθαντική μουσική και ένα ποτηράκι κρασί, ακόμα και μια ξεχασμένη φαντασίωση. Ξεκίνησε με αυτά τα εργαλεία και αφού σου έρθει η όρεξη, προχώρα στο παρασύνθημα.


2. Στα "μπαλκόνια" είναι η θέα:



Σύμφωνα με ευρήματα πρόσφατης έρευνας, σχεδόν το 1% του γυναικείου πληθυσμού μπορεί να κορυφώσει με τα χάδια στο στήθος και μόνο. Όμως και οι υπόλοιπες όχι τόσο τυχερές γυναίκες μπορούν να επιμελούνται το στήθος και ειδικά τις ρώγες τους στα μοναχικά τους παιχνίδια ίσως με λίγη περισσότερη προσπάθεια αλλά με την ίδια απόλαυση! Αν τα χέρια σου δεν γλιστρούν όσο θα ήθελες, βάλε στα δάχτυλά σου λίγη λοσιόν ή κάποιο αιθέριο έλαιο και παίξε με το στήθος και τις ρώγες σου τρίβοντάς τες ανταλλάσσοντας την πίεση που τους ασκείς.


Μπορεί να χρειαστεί να παίξεις μέχρι και 5 λεπτά με το κάθε στήθος για να έρθεις σε οργασμό αλλά το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει. Ανεβοκατέβασε τα δάχτυλά σου από το στήθος μέχρι και τον αφαλό και φτάσε μέχρι κι την μικρή σου περιοχή αναπνέοντας βαθιά και αργά!

3. Σαν σταρ του σινεμά:

Ποιά είναι η Κιμ Καρντάσιαν που μπορεί να παίζει το σύμβολο του σεξ και να κατακλείσει το διαδίκτυο με ερωτικές της στιγμές. Όχι, δεν θα βγάλουμε τα απόκρυφά σου σε κοινή θέα αλλά θα κάνεις εσύ τον σκηνοθέτη του εαυτού σου παίρνοντας το κινητό τηλέφωνο ή την ψηφιακή μηχανή στο χέρι. Φτιάξε το δικό σου μοναχικό σεξοβιντεάκι και δεν θα χάσεις. Φώναξε όσο θες και διεκδίκησε τον οργασμό σου σαν να είσαι υποψήφια για όσκαρ. Αν δεν θέλεις να φτιάξεις βίντεο, τράβηξε σέξι φωτογραφίες σε ακόμα πιο σέξι πόζες. Φόρεσε τα αγαπημένα σου εσώρουχα, αφαίρεσέ τα σιγά σιγά, λήψη με λήψη ενώ μπορείς να παίξεις και με το φωτισμό για να δεις τι σου ταιριάζει.


Μην ανησυχείς για τα περιττά σου κιλά. Σίγουρα θα βρεις μια φωτογραφία που να σε κολακεύει και γρήγορα θα αγαπήσεις το γυμνό σου εαυτό.


4.Τα βοηθήματα να είναι καλά:

Σίγουρα τα χέρια σου (η παλάμη και τα πολύτιμα δαχτυλάκια σου) αποτελούν βασικό εργαλείο του σόλο σεξ που μπορούν να σε οδηγήσουν στην ηδονή.


Φυσικά, στην προσπάθεια της αυτοϊκανοποίησης δίχως όρια, μπορείς να φέρεις στο κρεβάτι σου και έναν ωραιότατο δονητή, λίγο λιπαντικό, ακόμα και η αγορά των διάσημων Geisha balls (οι μπάλες της Γκέισας) μπορούν να γίνουν σύμμαχοι στον οργασμό σου.

Αν είσαι πιο παραδοσιακή, αρκεί λίγο τρεχούμενο νερό σε χλιαρή θερμοκρασία στο ντους για να βάλει φωτιά στην μικρή σου περιοχή. Ξεκίνα με τα δάχτυλά σου, εξερεύνησε τα μαγικά σου κουμπιά εκεί κάτω και στη συνέχεια βάλε στο παιχνίδι και κάποιο sex toy.


Τα μικρά μυστικά:



*Πολλές γυναίκες επιθυμούν να φτάσουν στο μοναχικό οργασμό, χωρίς καν να έχουν εικόνα του τι γίνεται εκεί χαμηλά. Ξεκίνησε σωστά, τοποθετώντας ένα καθρεφτάκι για να δεις που βρίσκεται η κλειτορίδα σου για αρχή, πώς είναι και που ξεκινά η είσοδος του κόλπου και του πρωκτού σου.


*Βάλε ένα δαχτυλάκι εκεί πίσω: ίσως να σου αρέσει, ίσως και όχι. Αν δεν το κάνεις, δεν θα μάθεις. Και μην δειλιάσεις αν νιώσεις άβολα στην αρχή.




*Χρησιμοποίησε λιπαντικό με βάση το νερό και όχι άλλα γαλακτώματα που μπορούν να βλάψουν το ph της ευαίσθητης περιοχής.


*Αν χρησιμοποιήσεις δονητή, τοποθέτησέ τον σε μια μέτρια ταχύτητα πάνω στην κλειτορίδα και μην βιαστείς ν προχωρήσεις στον κόλπο.


*Αν δεν σου αρέσει να ξαπλώνεις ανάσκελα, γύρνα μπρούμυτα στο κρεβάτι και άσε τα δάχτυλά σου να κάνουν το θαύμα τους ταυτόχρονα με την πιο έντονη τριβή πάνω στα σεντόνια σου.



πηγή








Η πορνοστάρ Sandra G κυκλοφορεί γυμνή στους δρόμους της Βαρκελώνης

Posted: 12 Jan 2012 08:31 PM PST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Η Ισπανίδα πορνοστάρ Sandra G κυκλοφορεί γυμνή σε ώρα αιχμής στους δρόμους της Βαρκελώνης! Ποιες οι αντιδράσεις του κόσμου ? Δείτε παρακάτω το ακατάλληλο βίντεο...





Sandra G. from Edgar Lledó on Vimeo.

Ησυχία !!!!!Ο Δήμος κοιμάται. Μόνο μία πρόσληψη κατάφερε ο Δήμος στο Χαλάνδρι

Posted: 12 Jan 2012 08:28 PM PST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Σε ποιους Δήμους πήγαν οι 1348 συμβάσεις


Ιδού η πλήρη κατανομή ανά δήμο, των 1348 συμβάσεων μίσθωσης έργου και ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου που αφορούν ανταποδοτικού χαρακτήρα υπηρεσίες των Δήμων, όπως μουσικούς για τα ωδεία, κοινωνικούς λειτουργούς και προσωπικό παιδικών σταθμών, καθώς και των 161
συμβάσεων που αφορούν ευρωπαϊκά συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα, που προωθήθηκαν πριν από λίγες προς τους ενδιαφερόμενους ΟΤΑ

Αττικής Χαλανδρίου 1

Αττικής Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος 14

Αττικής Παπάγου-Χολαργού 7

Αττικής Δάφνης-Υμηττού 16

Αττικής Κηφισιάς 50

Αττικής Μοσχάτου-Ταύρου 27

Αττικής Φιλοθέης-Ψυχικού 2

Αττικής Λυκόβρυσης-Πεύκης 57

Αττικής Ελληνικού-Αργυρούπολης 31

Αττικής Αγίων Αναργύρων-Καματερού 50

Αττικής Βύρωνος 27

Αττικής Καλλιθέας 5

Αττικής Ηλιουπόλεως 17

Αττικής Ζωγράφου 21

Αττικής Γαλατσίου 33

Αττικής Αλίμου 26

Αττικής Ιλίου 96

Αττικής Αγίου Δημητρίου 17

Αττικής Αγίας Παρασκευής 80

Αττικής Πετρουπόλεως 64

 
 
 
Αναρτήθηκε από το blog του Νίκου Πανταζή


ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 1η ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Posted: 12 Jan 2012 08:22 PM PST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Θεμα:  ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 1η ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Πότε : Τετάρτη, 1 Φεβρουάριος 2012
Ώρα: από τις 8:00 μ.μ. μέχρι τις 8:30 μ.μ.
Τοποθεσία
ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΕΗ-ΟΧΙ
ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ

ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΓΑΘΟ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΡΕΥΜΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ. ΣΤΙΣ 8 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ,ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΜΗΝΥΜΑ.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

Το "απαγόν" ή σβήσιμο είναι άλλη μία μοναδική μορφή διαμαρτυρίας που χρησιμοποίησαν τον Σεπτέμβριο του 2002 οι αργεντινοί καταναλωτές για να ακυρώσουν τις αυξήσεις στο ρεύμα και σε άλλα κοινωνικά αγαθά κοινής ωφέλειας.Εσβησαν ταυτόχρονα τα φώτα για ένα τέταρτο σε όλη τη χώρα!Τη βύθισαν στο σκοτάδι και ανάγκασαν κυβέρνηση και εταιρείες σε άτακτη υποχώρηση.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ !



Η Apple ανέστηλε τις πωλήσεις iPhone 4S στην Κίνα

Posted: 13 Jan 2012 01:34 AM PST

Η Apple ανέστηλε τις πωλήσεις iPhone 4S στην ΚίναΑπίστευτες σκηνές, συμπλοκές και τραυματισμοί σημειώθηκαν στην Κίνα κατά την πρώτη ημέρα διάθεσης του iPhone 4S από τα καταστήματά της Apple.

Αυτό οδήγησε την εταιρία στην αναστολή των πωλήσεων του iPhone 4S! Η απόφαση πάρθηκε για να «διασφαλίσουμε την ασφάλεια των πελατών μας και των εργαζομένων μας».

«Η ζήτηση ήταν απίστευτη και τα αποθέματα των καταστημάτων μας στην Κίνα έχουν εξαντληθεί. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να ανοίξουμε το κατάστημά μας στο Σανλιτούν εξαιτίας του μεγάλου πλήθους», αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρίας, στην οποία διευκρινίζεται ότι το iPhone εξακολουθεί να διατίθεται online και από την εταιρεία China Unicom, εταίρο της Apple στην Κίνα.

Κανονικά από τους φαρμακοποιούς οι συνταγές των ασφαλισμένων

Posted: 13 Jan 2012 01:33 AM PST

Κανονικά από τους φαρμακοποιούς οι συνταγές των ασφαλισμένωνΚανονικά θα εκτελούνται στο εξής οι συνταγές των ασφαλισμένων όλων των ασφαλιστικών ταμείων από τους φαρμακοποιούς, οι οποίοι πλέον θα μπορούν να προμηθεύονται τα φάρμακα, χωρίς να πληρώνουν από το πορτοφόλι τους.

Η δέσμευση του υπουργείου Οικονομικών ότι θα εισπράξουν τα χρήματά τους σε δύο δόσεις, στις 13 Φεβρουαρίου και στις 15 Μαρτίου, έγινε δεκτή από τους φαρμακοποιούς. Παράλληλα, ο κλάδος καλύπτεται και από την επαναφορά των εκπτώσεων από τις φαρμακευτικές εταιρείες προς τα φαρμακεία.

Στο πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών, κατατέθηκε τροπολογία που εντάσσει τα χρέη του ΟΠΑΔ και του ΟΑΕΕ, στο πλαίσιο της αποπληρωμής όλων των χρεών του Δημοσίου προς τους προμηθευτές τους με έκπτωση από τα φαρμακεία 3,5%.

Καθολικός ιερέας παραδέχθηκε ότι κακοποιούσε σεξουαλικά αγόρια

Posted: 13 Jan 2012 01:32 AM PST

Καθολικός ιερέας παραδέχθηκε ότι κακοποιούσε σεξουαλικά αγόριαΈνας καθολικός ιερέας παραδέχθηκε την Πέμπτη σε γερμανικό δικαστήριο ότι κακοποιούσε σεξουαλικά τρία αγόρια για περισσότερο από οκτώ χρόνια.

Μεταξύ των αγοριών που κακοποίησε ήταν ένα αγόρι το οποίο προετοίμαζε για την πρώτη του Θεία Κοινωνία και δύο αδέλφια κατά τη διάρκεια ταξιδιών σε διάφορα μέρη όπως η Ντίσνεϊλαντ στο Παρίσι.

Ο 46χρονος, ο οποίος αναφέρθηκε ως Αντρέας Λ., παραδέχθηκε τις κατηγορίες σύμφωνα με τις οποίες κακοποιούσε τα αγόρια από το 2004.

«Το χειρότερο είναι ότι εκμεταλλεύθηκε την εμπιστοσύνη τους», δήλωσε ο εισαγγελέας στην κεντρική πόλη Μπράουνστσβεϊγκ, Κλάους Ζίχε, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Sueddeutsche Zeitung.

Ο ιερέας, ο οποίος συνελήφθη το προηγούμενο καλοκαίρι, κάλυπτε το πρόσωπό του με ένα φάκελο μέσα στη δικαστική αίθουσα.

Παρόμοια περιστατικά έχουν πλήξει τη ρωμαιοκαθολική εκκλησία της Γερμανίας τα τελευταία χρόνια, αναγκάζοντάς την να ξεκινήσει ανεξάρτητες έρευνες ακόμη και για υποθέσεις του 1945.

Μυστηριώδεις ήχοι σε πολλά μέρη της γης! Σενάρια «Αποκάλυψης»!

Posted: 13 Jan 2012 01:31 AM PST

Μυστηριώδεις ήχοι σε πολλά μέρη της γης! Σενάρια "Αποκάλυψης"! ΒίντεοΜυστηριώδεις ήχοι ακούγονται σε διάφορα σημεία του πλανήτη και οι επιστήμονες δεν μπορούν να εξηγήσουν την προέλευση της περίεργης αυτής βοής. Τελευταίο περιστατικό στην Κόστα Ρίκα, ενώ στο παρελθόν η βοή ακούστηκε στην Ουκρανία, τη νότια Σουηδία, τον Καναδά και τη βόρειο-ανατολική Αγγλία.

Μια περίεργη βοή άκουσαν χιλιάδες κάτοικοι στην Κόστα Ρίκα λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας και εκατοντάδες άνθρωποι κατέγραψαν τον μυστηριώδη ήχο και ανέβασαν βίντεο στο Ίντερνετ, ζητώντας απαντήσεις… πολλές φορές στο Facebook και το Twitter. Είναι σαν να έρχεται από τον ουρανό, είπαν όσοι άκουσαν την βοή… Μεταξύ αστείου και σοβαρού, σχολίασαν πως πρόκειται για προειδοποιήσεις των Μάγια, για τα πρώτα σημάδια της «Αποκάλυψης».

Η συζήτηση στο διαδίκτυο άναψε, αλλά κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει από που προέρχονται οι μυστηριώδεις ήχοι. Πριν από λίγους μήνες πάντως, παρόμοιος ήχος ακούστηκε στο Κίεβο της Ουκρανίας… Αλλά και στη βορειοανατολική Αγγλία, τη νότια Σουηδία, τον Καναδά, τη Γαλλία… Και όμως οι επιστήμονες κάθε φορά λένε ότι δεν υπήρξε κάποια δραστηριότητα, όπως ένας σεισμός που θα έδινε μία πιθανή εξήγηση…

Οι θεωρίες είναι πολλές, άλλοι λένε για ένα υπερηχητικό αεροσκάφος τελευταίας τεχνολογίας που σπάει το φράγμα του ήχου… Στην Κόστα Ρίκα μίλησαν για μία γιορτή που γινόταν και έριξαν αμέτρητα πυροτεχνήματα, στην Ουκρανία ότι γίνονταν κάποια έργα στην περιοχή. Στις περισσότερες χώρες η παράξενη βοή ακούστηκε τα ξημερώματα και κανείς μέχρι στιγμής δεν έχει βρει μία πειστική εξήγηση για τον ιδιαίτερο ήχο που ακούγεται τους τελευταίους μήνες σε διάφορα σημεία του πλανήτη.

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές