Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

www.tsekouratoi.gr


www.tsekouratoi.gr


Μία μηχανή που την έχει δει καθρέπτης...

Posted: 09 Nov 2011 03:41 PM PST

Ο Joey Ruiter είναι ένας σχεδιαστής, οποίος αποφάσισε ότι οι μηχανές μπορούν να διαφέρουν κατά πολύ από τις μέχρι τώρα παραδοσιακές και καταπιάστηκε ώστε να αλλάξει τα δεδομένα των μέχρι τώρα μηχανών.
Πρακτικά ακυρώνει πολλά από αυτά που μπορεί κανείς να θαμπωνόταν εξωτερικά τουλάχιστον από ένα δίκυκλο, όπως τα χρώματα και ο σχεδιασμός, αφήνοντας την «ξεγυμνωμένη» με το απολύτως απαραίτητο, που δεν είναι άλλο από την μεταφορά.



Όταν κάποιος την καβαλήσει πρακτικά η μηχανή εξαφανίζεται και κεντρικός πρωταγωνιστής είναι ο αναβάτης ο οποίος χαίρεται μία σχεδόν αθόρυβη μεταφορά. Ναι, ξεχάστε εδώ τους έντονους ήχους μιας μηχανής, μιας και η μοτοσυκλέτα αυτή διαθέτει έναν ηλεκτρικό κινητήρα 1000w 48v. Η Moto Undone, έχει αυτονομία 145 χλμ ή 3 ωρών μετακίνησης. Όλες οι πληροφορίες και οι μετρητές, αναπαρίστανται στην οθόνη του έξυπνου κινητού σας.



Η εν λόγω μηχανή, σε περίπτωση που σας έκανε κλικ, δεν φαίνεται ότι θα βγει στην εμπορική παραγωγή, ενώ πρόσφατα είχε συμμετέχει σε μία έκθεση στο Gran Rapids Art Museum. Πάντως αποτελεί και ένα παράδειγμα του τι μπορεί κανείς να επιτύχει εάν το βάλει στο μυαλό του, αν και ξεφεύγει από τα παραδοσιακά «φτιαχ' το μόνος» σου.



Μία μηχανή που την έχει δει καθρέπτης...
Μία μηχανή που την έχει δει καθρέπτης...
Μία μηχανή που την έχει δει καθρέπτης...
Μία μηχανή που την έχει δει καθρέπτης...







pinokio

KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Video: Όταν ο ήχος του Super Mario κάνει ένα ατυχήμα να φαίνεται αστείο

Posted: 09 Nov 2011 03:34 PM PST



Φαντάζομαι δεν πρέπει να υπάρχει άτομο που να μην έχει παίξει σε κάποια κονσόλα το Super Mario Bros και να μην διασκεδάζει με αυτή την μινιμαλιστική ηλεκτρονική μουσική.

Δες πόσο αστείο φαίνεται όμως ένα ατύχημα, κάπου Κορέα ή Κίνα, ενός τυπά πάνω σε ένα scooter. Το βρήκα πραγματικά ξεκαρδιστικό. Enjoy!















pinokio
KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Συμβουλές συγκατοίκησης

Posted: 09 Nov 2011 03:23 PM PST



Όσα χρειάζεται να ξέρουν οι άντρες για να «δουλέψει» η συμβίωση


Όταν ένα ζευγάρι προχωρήσει σε συγκατοίκηση, λένε συνήθως «συγχαρητήρια» και στους δυο.





Εσύ και η κοπέλα σου αποφασίσατε λοιπόν να ζήσετε μαζί. Μοιραία ανησυχείς για τις σαρωτικές αλλαγές που μέλλει να φέρει ο άνεμος της ανανέωσης στη ζωή σου. Λες η συμβίωση να σημαίνει ροζουλί χρώμα στους τοίχους; Λες να πρέπει να ανεχτείς τα 248 λούτρινα κουκλάκια της παιδικής της ηλικίας; Ή μήπως πρέπει να αποχαιρετίσεις την 55άρα Full HD TV που κοσμεί το σαλόνι σου;



Από την άλλη, και επειδή κάθε νόμισμα έχει δύο πλευρές, η συγκατοίκηση συνεπάγεται για σένα πιο υγιεινή διατροφή, καθαρότερα σεντόνια και ένα καπάκι λεκάνης που θα καθαρίζεται περισσότερο από μια φορά τον χρόνο! Αφού λοιπόν αποφάσισες να κάνεις το άλμα της πίστης, μάθε πώς να μην υπονομεύσεις το lifestyle σου. Ή, διαφορετικά, πώς να το παίξεις έξυπνα και να διευκολύνεις το πέρασμά σου στην εύθραυστη ισορροπία της συμβίωσης…



Κάνε μια καινούρια αρχή. Αν μετακομίσεις εσύ στο διαμέρισμά της ή αυτή στο δικό σου, ένας από τους δυο θα νιώθει πάντα ότι παίζει «εκτός έδρας». Μπορεί αρχικά να σου φανεί καλή ιδέα να έρθει αυτή στο χώρο σου για να μην αναγκαστείς να ξεβολευτείς, αλλά πραγματικά δεν είναι. Η γκρίνια θα ξεκινήσει σύντομα!



Η ιδανική λύση είναι να βρείτε από κοινού ένα νέο σπίτι που θα στεγάσει τον έρωτά σας. Άρχισε να νοιάζεσαι για πράγματα που ποτέ μέχρι τώρα δεν σε ενδιέφεραν: για τις ντουλάπες του νέου διαμερίσματος, για το πόσο φωτεινό είναι, για τη μούχλα στους τοίχους…



Κάνε μια θυσία στον βωμό της συγκατοίκησης. Για να κερδίσεις την εμπιστοσύνη της -γεγονός που θα εξασφαλίσει την ψυχική σου ηρεμία-, πρέπει να ξεφορτωθείς κάποιο από τα πολύτιμα «τρόπαιά» σου. Ακόμα και 300 τ.μ. να είναι το νέο σας διαμέρισμα, είναι παραπάνω από σίγουρο ότι χώρος για όλα σου τα υπάρχοντα δεν υπάρχει!



Διάλεξε κάτι φαντεζί, όπως την πρωτοποριακή μηχανή σου για παγωμένη μαργαρίτα ή την πολυθρόνα με τα ενσωματωμένα ηχεία για την παιχνιδομηχανή σου, και κάνε σπονδή στο θεό της συμβίωσης. Μην ξεχάσεις να θρηνήσεις γοερά για την απώλεια!



Φτιάξε πλάνο. Τίποτα δεν μπορεί να διαλύσει γρηγορότερα μια αγαστή συμβίωση από την εξής φράση: «Κοίτα τι αγόρασα σήμερα μωρό μου για το σπίτι μας». Μα καλά, πώς σου 'ρθε; Τέρμα ο αυθορμητισμός! Μόλις ξεκίνησε η εποχή της μεγάλης συζήτησης…



Πριν από κάθε αγορά, ακόμα κι αν πρόκειται για χαρτάκια post-it, το θέμα πρέπει να αναλυθεί διεξοδικά. Περιοδικά design και σάρωμα του internet είναι απαραίτητα για να πέσουν φρέσκες ιδέες στο τραπέζι. Και επειδή ο καιρός είναι περίεργος και θες να προλάβεις τις καταστάσεις πριν γίνουν αμετάκλητες, να μια τρελή ιδέα: μη διστάσεις να χρησιμοποιήσεις ταινία για να μαρκάρεις στο πάτωμα τις θέσεις που θα μπουν τα μελλοντικά έπιπλα.



Βάψτε μαζί. Λίγα πράγματα φέρνουν την οικιακή ευτυχία γρηγορότερα από μερικές κοινές πιτσιλιές στο πάτωμα! Διαλέξτε τα χρώματα μαζί -εννοείται- και επιδοθείτε σε ένα μαραθώνιο ελαιοχρωματισμού. Η από κοινού προσπάθεια λειαίνει το έδαφος της συμβίωσης και εγγυάται ένα ιδανικό ξεκίνημα.



Γίνε συνιδιοκτήτης. Είπαμε, ο καιρός που αγόραζες τα πράγματα του βασιλείου σου έχει περάσει ανεπιστρεπτί! Είναι ώρα να ανακαλύψεις τις αρετές της κοινής ιδιοκτησίας. Άσε που αγοράζοντας μαζί τα αντικείμενα που θα δώσουν σάρκα και οστά στη νέα σας φωλίτσα δείχνει ότι το πράγμα είναι σοβαρό. Ακόμα πιο σοβαρό δηλαδή από την ίδια τη σοβαρότητα της συγκατοίκησης.



Η τηλεόραση δεν είναι τέχνη. Ερχόμαστε τώρα στο απόλυτο γυναικείο τεστ των αντρικών προθέσεων για τη συμβίωση: την τηλεόραση! Είναι απλό: με τη συγκατοίκηση χάνεις διά παντός τη δυνατότητα να σχεδιάζεις τον χώρο σου με βάση τη θαυματουργή 55άρα τηλεόρασή σου.



Το «χαζοκούτι» σου είτε θα μεταφερθεί σε ένα λιγότερο προβεβλημένο μέρος του σπιτιού είτε θα χάσει κάποιες από τις ίντσες του. Εσύ αποφασίζεις! Χώνεψέ το, άρχισε το διάβασμα, χάζεψε έξω απ' το παράθυρο…



Παζάρεψέ το. Η μόνη λύση για μια πετυχημένη συγκατοίκηση είναι ο συμβιβασμός! Μπορεί μέχρι τώρα να μην έβλεπες την αξία που έχουν δυο ελεφαντάκια-βιβλιοστάτες. Έφτασε η στιγμή να τα εκτιμήσεις! Γιατί αν αυτή θέλει τα ελεφαντάκια της στη βιβλιοθήκη, εσύ μπορείς να δεις Champions League με το εσώρουχο. Και να μαζευτούν και οι φίλοι σου. Και να ακουμπάτε τις μπίρες στο τραπέζι χωρίς σουβέρ. Και να τρώτε πίτσα χωρίς πιατάκια. Παζάρεψε έξυπνα τα «θέλω» της με τα δικά σου και θα βγεις νικητής!











pinokio
KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Η εκδίκηση της πρώην (Αστείες Φωτογραφίες)

Posted: 09 Nov 2011 03:14 PM PST

Την επόμενη φορά που θα απατήσετε την γυναίκα σας, φροντίστε να έχετε κρύψει καλά το αυτοκίνητο!





Η εκδίκηση της πρώην (1)


Η εκδίκηση της πρώην (2)


Η εκδίκηση της πρώην (3)


Η εκδίκηση της πρώην (4)


Η εκδίκηση της πρώην (5)


Η εκδίκηση της πρώην (6)


Η εκδίκηση της πρώην (7)


Η εκδίκηση της πρώην (8)


Η εκδίκηση της πρώην (9)


Η εκδίκηση της πρώην (10)


Η εκδίκηση της πρώην (11)


Η εκδίκηση της πρώην (12)


Η εκδίκηση της πρώην (14)


Η εκδίκηση της πρώην (15)


Η εκδίκηση της πρώην (16)


Η εκδίκηση της πρώην (17)


Η εκδίκηση της πρώην (18)


Η εκδίκηση της πρώην (19)


Η εκδίκηση της πρώην (20)


Η εκδίκηση της πρώην (21)


Η εκδίκηση της πρώην (22)


Η εκδίκηση της πρώην (23)


Η εκδίκηση της πρώην (24)


Η εκδίκηση της πρώην (25)


Η εκδίκηση της πρώην (13)







pinokio
KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Ορίστε γιατί δεν μπορείς να βρεις μια δουλειά με 600 ευρώ! (Ανέκδοτο)

Posted: 09 Nov 2011 03:06 PM PST

‎"Ένας νέος τελειώνει το Λύκειο και δεν έχει καθόλου όρεξη για Πανεπιστήμιο. Ο πατέρας του νέου, πλούσιος πολιτικός με μεγάλη δύναμη στην κυβέρνηση, απειλεί τον γιο του: _Δεν θέλεις να σπουδάσεις ρε τεμπελόσκυλο; Λοιπόν εγώ δεν συντηρώ κοπρίτες, γι' αυτό και θα δουλέψεις, κατάλαβες;..

Έχοντας την ισχυρή οικονομική και πολιτική θέση ο πατέρας κινεί τα νήματα για να βρει μία θέση στον γιο του. Παίρνει στο τηλέφωνο τον Βενιζέλο (Υπουργό Οικονομίας): Βαγγέλη, θυμάσαι τον γιο μου; Λοιπόν, τέλειωσε το λύκειο και ο τεμπέλης δεν θέλει να σπουδάσει. Θα μπορούσες να του βρεις μια θέση να αρχίσει να δουλεύει,μήπως εν τω μεταξύ βρει το δρόμο του και αποφασίσει να σπουδάσει; Το θέμα είναι να βρεθεί κάτι που θα τον κάνει να δουλέψει σκληρά, να μήν κάθεται και τα ξύνει. κατάλαβες; Μερικές μέρες αργότερα ο Βενιζέλος λέει: _Ετοιμη η δουλειά για τον γιο σου. Δεξί χέρι του Προέδρου της Δημοκρατίας και 20.000 ευρώ το μήνα, τέλεια έτσι; -_Τι λε ρε Βενιζέλο, αυτό είναι υπερβολικό. Πρέπει να τον αρχίσουμε πιο χαμηλά, και με τέτοια τρελλά λεφτά αυτός ο τεμπέλης θα γίνει χειρότερος. Περνάει λίγη ώρα. Τηλέφωνο ο Βενιζέλος: _Φίλε του βρήκα κάτι πιο σεμνό. Ιδιαίτερος Γραμματέας Υπουργού. Ο μισθός είναι πιο σεμνός, μόνο 10.000 ευρώ το μήνα. _Οοοοοχι ρε Βενιζέλο. Μόλις που έβγαλε το Λύκειο. Δεν θέλω η ζωή του να είναι τόσο εύκολη με την πρώτη ευκαιρία. Θέλω να αισθανθεί την ανάγκη να σπουδάσει, κατάλαβες; Την επόμενη μέρα: _Φίλε, του βρήκα δουλειά ως Διευθυντής του Τμήματος Προμηθειών στο Υπουργείο Οικονομικών και ο μισθός θα είναι μόνο 6,000 το μήνα. _Μα ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ρε Βαγγέλη, βρες μου κάτι πιο σεμνό, κάτι στα 600 με 700 ευρώ το μήνα. _Μα τι λές τώρα, αυτό είναι αδύνατο. _Γιατί;;;;;;; _Γιατί αυτές οι θέσεις δίνονται μόνο με διαγωνισμό και χρειάζεται να έχει Βιογραφικό κάποιου επιπέδου, με τέλειες γνώσεις Αγγλικών, Πανεπιστημιακό δίπλωμα, τουλάχιστον ένα Master ή PHD στο εξωτερικό, θέληση να δουλεύει υπερωρίες άνευ αποδοχών, και φυσικά προϋπηρεσία. Φίλε μου αυτές οι θέσεις των 600 ευρώ δεν βρίσκονται εύκολα."








pinokio
KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Τα διαβάζουμε.. αλλά ξέρουμε πως φτιάχνονται;

Posted: 09 Nov 2011 02:58 PM PST




Αναρωτηθήκατε ποτέ πως φτιάχνονται τα Βιβλία.
Δείτε λοιπόν το video για να μάθετε!!!






himaira
KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Κηδεία 130 χρόνια μετά!

Posted: 09 Nov 2011 02:50 PM PST

Αυστραλία: Η κηδεία του διαβόητου ληστή Νεντ Κέλι, θα γίνει μετά από 130 χρόνια

Η κυβέρνηση της Βικτώριας αποφάσισε να παραδώσει στους επιγόνους του, τα οστά του διάσημου Αυστραλού ληστή Νεντ Κέλι που θεωρήθηκε ''λαϊκός ήρωας'' και τα οποία βρέθηκαν στην παλαιά φυλακή του Πέντριτζ της Μελβούρνης, έπειτα από 130 χρόνια.


Οι επίγονοί του έκαναν γνωστό ότι θα τα θάψουν κοντά στους τάφους άλλων μελών της οικογένειας Κέλι, σε μια ιδιωτική κηδεία και ίσως και στήσουν άγαλμά του, γεγονός που προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις.

Ο Νεντ Κέλι ήταν γνωστός για τη δράση του υπέρ των φτωχών. Ξεκίνησε να κλέβει ζώα εκτροφής από τους πλούσιους και να τα μοιράζει στους φτωχούς, όντας εξοργισμένος με την άδικη κατανομή και τη μεροληψία της νομοθεσίας που οδηγούσε στις φυλακές του φτωχούς, ενώ απάλλασσε τους πλούσιους.

Μετά από ισχυρισμό αστυνομικού για πυροβολισμό του στον καρπό και φυλάκιση της μητέρας του Νεντ Κέλι, ο ίδιος μαζί με συγγενείς του αναζήτησαν καταφύγιο στο δάσος, όπου ο Νεντ Κέλι αναγκάστηκε στην προσπάθεια διαφυγής του να σκοτώσει τρεις αστυνομικούς.

Ακολούθησαν ληστείες σε δύο τράπεζες στις οποίες άφησε γράμμα 8.000 λέξεων, γραμμένο από τον ίδιο και στο οποίο αφορούσε τους λόγους της ληστείας.

Ο Νεντ Κέλι επικράτησε ως "λαϊκός ήρωας" και "σύμβολο της αντίστασης των Ιρλανδών στο βρετανικό κατεστημένο", έναντι εκείνων που τον αποκάλεσαν "ψυχρό εκτελεστή".

Η περιπετειώδης ζωή του ενέπνευσε τον κινηματογράφο με αποτέλεσμα η ζωή του να γίνει δύο φορές ταινία με πρωταγωνιστές τους Μικ Τζάγκερ και Χιθ Λέτζερ.

Η εκταφή των οστών που βρέθηκαν μαζί με τα οστά 33 άλλων κρατουμένων στη Μελβούρνη, πραγματοποιήθηκε το 2009. Η ταυτοποίηση των οστών με τον διάσημο ληστή που εκτελέστηκε δια απαγχονισμού το 1880 στη Μελβούρνη, έγινε κατόπιν τεστ DNA στον δισέγγονο της αδερφής του.

himaira

KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Έκοψαν κλήση σε μία... αφίσα

Posted: 09 Nov 2011 02:45 PM PST



Κλήση για τροχαία παράβαση έκοψαν οι Αρχές της Ισπανίας όχι
σε κάποιον γκαζιάρη μηχανόβιο, αλλά σε μία αφίσα κινηματογραφικής ταινίας. Πιο συγκεκριμένα , η ισπανική τροχαία επέβαλε χρηματικό πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ στην εταιρεία διανομής του χολιγουντιανού φιλμ «Larry Crowne».


Γιατί; Επειδή στην αφίσα που κυκλοφόρησε για την προώθηση της συγκεκριμένης ταινίας οι δύο πρωταγωνιστές (ο Τομ Χανκς και η Τζούλια Ρόμπερτς ) απεικονίζονται να οδηγούν ένα σκούτερ χωρίς να φορούν κράνος. Ως εκ τούτο, πάντα σύμφωνα με την ισπανική νομοθεσία, οι εν λόγω αστέρες «προωθούν την επικίνδυνη οδήγηση», πράγμα το οποίο απαγορεύεται στην Ισπανία ήδη από 1985. «Όταν μας ήρθε η κλήση, αρχικά νομίσαμε πως επρόκειτο για αστείο. Δεν περιμέναμε ότι θα μας τύχαινε κάτι τέτοιο ούτε όταν αναλάβαμε την προώθηση της ταινίας «Ο σχιζοφρενής δολοφόνος με το πριόνι», δήλωσε χαρακτηριστικά εκπρόσωπος της εταιρείας διανομής «Tripictures».

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως δεν είναι η πρώτη φορά που οι ισπανικές αρχές ρίχνουν ένα τε΄τοιου είδους πρόστιμο. Χαρακτηριστικά, το ίδιο έκαναν όταν έκοψαν κλήση στην τραγουδίστρια Σακιά επειδή αυτή οδήγησε χωρίς κράνος μία μηχανή κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων ενός βιντεοκλίπ στην Βαρκελώνη.



himaira
KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Έχεις άγχος; έχουμε την λύση!

Posted: 09 Nov 2011 02:32 PM PST

Οδηγός επιβίωσης από το άγχος που προκαλεί η οικονομική κρίση..

Η οικονομική ζωή της χώρας αλλά και η παγκόσμια, προφανώς βιώνει μια έντονη αναταραχή την τελευταία περίοδο. Μεγάλος όγκος χρημάτων ακούμε να μετακινείται από εδώ κι από εκεί με τρόπο σχεδόν μανιακό, ενώ παράλληλα εκατομμύρια κόσμου προσπαθούν να βρουν τι συμβαίνει, ποιος φταίει, τι θα συμβεί.


Τι άραγε θα μπορούσε να βοηθήσει στο να μειωθεί ο φόβος που κανείς βιώνει μέσα σε χαοτικές καταστάσεις όπως αυτές;

Στην περίπτωση μιας οικονομικής κρίσης ευρείας κλίμακας, όπως αυτή, δεν μπορείς ιδιαίτερα να καθορίσεις ή να ελέγξεις τι και πώς θα συμβεί π.χ. στον κόσμο της οικονομίας. Μπορείς όμως σε μεγαλύτερο βαθμό να έχεις την ευθύνη για το πώς θα αισθανθείς και το πώς θα δεις την κατάσταση.

Μέσα σε ένα περιβάλλον όπου τα συναισθήματα του φόβου και της αβεβαιότητας φαίνεται να βρίσκονται περισσότερο στο προσκήνιο, αυτό το άρθρο εστιάζει στο πώς η σωματική, ψυχική και πνευματική σου κατάσταση, καθώς και οι σχέσεις σου με τους άλλους μπορούν να επηρεάσουν τον τρόπο που βιώνεις και αντιμετωπίζεις δύσκολες καταστάσεις.


Σώμα

Όταν βιώνεις ιδιαίτερα δύσκολες, έκτακτες ή επείγουσες καταστάσεις, το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται είναι η επιπρόσθετη επιβάρυνση της σωματικής σου κατάστασης και υγείας.

Είναι, λοιπόν, σημαντική η διατήρηση της σωματικής σου ασφάλειας, υγείας κι ευεξίας, ακόμη και μέσα σε δύσκολες συνθήκες.

Αυτό μπορεί να σε βοηθήσει στο να αντιμετωπίσεις καλύτερα την κατάσταση, όχι μόνο σωματικά, αλλά ψυχικά και διανοητικά. Επίσης, συνήθως μειώνονται οι πιθανοτητες να έχεις επιπρόσθετα βάρη κι έξοδα λόγω παραμέλησης ή κακοδιαχείρισης του σώματός σου.

Πώς θα ήταν αν το σώμα σου, ακόμα και κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες, το ζούσες και του συμπεριφερόσουν ως ένα φίλο και σύμμαχο παρά ως ένα αντικείμενο που είναι εκεί για να καταπονείται με τρόπους βλαπτικούς ή να βιώνει την παραμέληση;

Υπάρχουν πολλές έρευνες που δείχνουν ότι:

Συνήθως επιβαρύνουν περιττά τον οργανισμό

Το αρνητικό στρες
Η κατάχρηση αλκοόλ ή άλλων χημικών ουσιών (νόμιμων ή παράνομων) όπως π.χ. η νικοτίνη
Η αμέλεια της διατροφής
Η ελλιπής ξεκούραση
Η συστηματική αϋπνία ή ο υπερβολικός ύπνος
Η έλλειψη άσκησης
Συνήθως βοηθούν τον οργανισμό

Η σωματική άσκηση
Η ισορροπημένη διατροφή
Η τόνωση
Η ξεκούραση
Η σωματική φροντίδα και περιποίηση
Οι τεχνικές χαλάρωσης
Αυτοί είναι μερικοί από τους παράγοντες που φαίνεται να συμβάλλουν στη σωματική αλλά και διανοητική ευεξία.

Το 'νους υγιής εν σώματι υγιεί' που έλεγαν οι αρχαίοι Έλληνες, φαίνεται να έχει αξιόπιστη βάση, αφού και αρκετές έρευνες στις μέρες μας επιβεβαιώνουν ότι η σωματική και η ψυχοπνευματική κατάσταση αλληλοσυμπληρώνονται.


Ψυχή

Εξίσου σημαντική και σε δύσκολες περιόδους είναι η διατήρηση κατά το δυνατόν της ψυχικής σου ευεξίας (ή αλλιώς της επικοινωνίας με την ψυχή σου, το βαθύτερο εαυτό σου ή όποια άλλη ονομασία δίνεις).

Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα να αποφεύγεις ή να αρνείσαι τυχόν δυσάρεστες σκέψεις ή / και συναισθήματα που μπορεί να βιώνεις λόγω μιας δυσάρεστης κατάστασης.

Για παράδειγμα, το να αισθάνεσαι θλίψη, απογοήτευση, θυμό, άγχος ή/και απόγνωση είναι απολύτως φυσιολογικό, ειδικά εν μέσω μιας δύσκολης κατάστασης ή ενός περιβάλλοντος αρνητισμού και κρίσης (προσωπικής, κοινωνικής ή άλλης).

Μερικές φορές είναι ίσως χρήσιμο να υπενθυμίζεις στον εαυτό σου ότι είναι φυσιολογική και αυτή η 'γκάμα' συναισθημάτων.

Ωστόσο, αν πιάσεις τον εαυτό σου να προσκολλάται ιδιαίτερα σε κάποιες σκέψεις ή/και συναισθήματα (είτε ευχάριστα είτε δυσάρεστα) με τρόπο και διάρκεια τέτοια που θεωρείς ότι προκαλεί ασυνήθιστη δυσλειτουργία στη ζωή σου, στις σχέσεις σου, στην εργασία σου, τότε ίσως να ήταν χρήσιμο να δώσεις περισσότερη σημασία.

Αν οι συνδυασμοί των συναισθημάτων σου αρχίζουν να γίνονται ανυπόφοροι, είναι καλύτερα κι ευκολότερα να το αντιμετωπίσεις έγκαιρα, προτού χειροτερέψει. Μη διστάσεις να ζητήσεις επαγγελματική βοήθεια αν νομίζεις ότι το χρειάζεσαι.

Το να μοιράζεσαι τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τις εμπειρίες σου με ανθρώπους που εμπιστεύεσαι, το να μιλήσεις και ν' ακούσεις είναι βασικό για την ψυχική σου ζωή, για την ψυχική σου επαφή με τους άλλους, για την ενδυνάμωση των σχέσεών σου.

Είναι, νομίζω, ενδιαφέρουσα μια πρόσφατη έρευνα με θέμα την ευτυχία (Ware, 2011). Οι συμμετέχοντες ήταν άνθρωποι στο τελευταίο στάδιο της ζωής τους και πολύ κοντά στο θάνατο. Ενδεικτικά ανέφεραν πράγματα όπως:

Εύχομαι να μην ανησυχούσα συνέχεια τόσο πολύ.
Εύχομαι να είχα αφιερώσει περισσότερο χρόνο με τους φίλους μου και τους ανθρώπους στη ζωή μου.
Εύχομαι να είχα επιτρέψει στον εαυτό μου να αισθανθεί πιο ευτυχής κατά τη διάρκεια της ζωής μου.


Πνεύμα

Καθώς η έννοια του 'πνεύματος' και της 'πνευματικότητας' φαίνεται να σημαίνει πολλά διαφορετικά πράγματα για διαφορετικούς ανθρώπους, εδώ κυρίως αναφέρομαι στο από πού αντλείς πνευματική τροφή ανεξάρτητα από τις πεποιθήσεις που μπορεί να έχεις για το πνευματικό επίπεδο.

Ποιές είναι οι πνευματικές σου 'δεξαμενές', αν θεωρείς ότι έχεις; Πού ανατρέχεις στις δύσκολες στιγμές σου; Ποιό είναι το ηθικό σου πλαίσιο;

Τι σου δίνει κουράγιο και σθένος; Τι σου δίνει έμπνευση και τι σε ενεργοποιεί δημιουργικά;

' Υπάρχει ένα είδος τροφής που δεν λαμβάνεται από το στόμα.

Κομμάτια γνώσης που τρέφουν την αγάπη.

Το σώμα και η ανθρώπινη προσωπικότητα αποτελούν ένα φλιτζάνι.

Κάθε φορά που θα συναντήσεις κάποιον, κάτι χύνεται μέσα' (Ρουμί)

Οι πνευματικές 'δεξαμενές' μπορεί να έχουν αλλά μπορεί και να μην έχουν να κάνουν με θρησκευτικές πεποιθήσεις. Η πνευματική εμπειρία μπορεί να είναι πολυσύνθετη.

Ωστόσο, αντιλήψεις, θεωρίες ή πιστεύω που εγγυώνται 'μαγικές λύσεις', υποστηρίζουν ζημιογόνα απόλυτες θέσεις ή θεωρούν ότι κατέχουν 'τη μόνη αλήθεια' ίσως, κατά τη γνώμη μου, ν' αξίζουν σκέψη και προβληματισμό.


Η 'κρισομανία' στο όνομα της 'κρίσης'

Οι άνθρωποι ως όντα περίπλοκα και ευάλωτα είναι φυσικό να επηρεαζόμαστε σε πολλά επίπεδα όταν βρισκόμαστε μέσα σ' ένα περιβάλλον φόβου, έντονου αρνητισμού και αναταραχής. Από την άλλη, η ιστορία δείχνει ότι λίγο ως πολύ έχουμε την ικανότητα να βιώνουμε κατά καιρούς ιδιαίτερα δύσκολες περιόδους με εκπληκτικές ικανότητες προσαρμογής και μεταμόρφωσης, με τις οποίες είμαστε προικισμένοι μέσω της εξέλιξης.

Είναι εμφανές ότι αρκετές φορές μερικοί άνθρωποι ή ομάδες ανθρώπων, ο καθένας για τους δικούς του λόγους, επιζητούν την προσοχή μας μέσω της τεχνητής διόγκωσης του φόβου και της ανησυχίας που ήδη υπάρχει και που ως ένα βαθμό είναι φυσικό να υπάρχει σε περιόδους κρίσεων.

Όμως, π.χ. η φοβολαγνεία, η καταστροφολογία, η συνομωσιολογία είναι 'προϊόντα' που μεταξύ άλλων ποντάρουν στον εκλεπτυσμένο νευρoψυχολογικό σύστημα του ανθρώπου. Προκαλούν μικρές εκκρίσεις αδρεναλίνης με τον ίδιο τρόπο που προκαλούσε π.χ. μια ταινία θρίλερ που μπορεί να έβλεπες στην εφηβεία σου μαζί με τους φίλους σου, απλά για να ζήσεις εκείνες τις στιγμές έντασης και περιπέτειας.

Είναι γνωστές πια πολλές έρευνες που δείχνουν ότι οι άνθρωποι που εκθέτουν τον εαυτό τους συστηματικά σε έντονα φοβικά ερεθίσματα έχουν περισσότερες πιθανότητες να βρίσκονται σε μια χρόνια ψυχοσωματική κατάσταση, από τη μια εγρήγορσης, άμυνας και αρνητικού στρες ή από την άλλη ακραίας απάθειας και 'απευαισθητοποίησης'. Κι αυτό ακόμη κι όταν τα ερεθίσματα από το πραγματικό περιβάλλον τους δεν δικαιολογούν τέτοιες αντιδράσεις.

'Όταν οι άνθρωποι εκτίθενται υπερβολικά σε υλικό που προκαλεί φόβο και ανησυχία, τότε έχουν την τάση να απευαισθητοποιούνται, να ξεχνούν ή να μην αισθάνονται πια τόσο βιασμένοι. Έτσι παύουν να είναι μη-δεκτικοί απέναντι σε ολόκληρο το μήνυμα ' (Rogers Macy, 1983).

Με άλλα λόγια, η 'κατάχρηση' αν όχι η κακή χρήση μιας φυσιολογικής λειτουργίας / ικανότητας που έχουν οι άνθρωποι – δηλαδή να μπορούν να συντονίζονται με το φυσιολογικό και χρήσιμο συναίσθημα του φόβου - δεν ωφελεί αλλά μάλλον βλαπτική μπορεί να ειναι. Είναι ίσως χρήσιμο να σκεφτούμε πώς αυτό μπορεί να επηρεάζει την ποιότητα της ζωής και των σχέσεων μας τόσο ως ξεχωριστά άτομα όσο και ως μέλη της τοπικής αλλά και της παγκόσμιας κοινωνίας μας.



himaira
KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Μερικές αλήθειες για το… κέρατο

Posted: 09 Nov 2011 02:24 PM PST

Μάθετε κάποια σημαντικά στοιχεία παρακάτω...

Να φοβάσαι την τριαντάρα: Σύμφωνα με έρευνα, οι γυναίκες είναι άπιστες μετά τα τριάντα. Από τη μία αντιλαμβάνονται αυτή την ηλικία ως την τελευταία τους ευκαιρία να βρουν τον σωστό άντρα που θα γίνει πατέρας των παιδιών τους και από την άλλη είναι πάνω στο πικ της σεξουαλικότητάς τους.


Δεν φταις εσύ, αλλά ο κόσμος: Υπάρχουν βιολογικοί και εξελικτικοί λόγοι που οι άντρες έχουν περισσότερες ερωτικές περιπέτειες από τις γυναίκες. Βλέπεις, σε όλους τους πολιτισμούς τα θηλυκά είναι αυτά που φέρουν το βάρος της εγκυμοσύνης, του θηλασμού και της ανατροφής του μωρού, γι' αυτό τείνουν να είναι πιο επιλεκτικές όσον αφορά τους... σεξουαλικούς συντρόφους τους. Οι άντρες δεν έχουν αυτό το βάρος και συνεπώς είναι πιο ανοικτοί σε βραχύχρονες σχέσεις.

Το πιγούνι που σκοτώνει: Όσες έχουν μεγάλο πηγούνι είναι πιο δραστήριες σεξουαλικά από εκείνες με μικρότερο και είναι πιο πιθανό να απατήσουν το σύντροφό τους.

Η απιστία ενισχύει το σπέρμα: Βιολόγοι ανακάλυψαν ότι όσο σκληρότερος είναι ο ανταγωνισμός ανάμεσα στα σπερματοζωάρια, τόσο μεγαλύτερα, ταχύτερα, πολυάριθμα και πιο μακρόβια γίνονται αυτά. Οι έρευνες βέβαια έγιναν πάνω σε ψάρια.

Το ξενοπήδημα βλάπτει σοβαρά την υγεία: Ιταλοί ειδικοί παρατήρησαν ότι κατά τη διάρκεια του παράνομου σεξ δημιουργείται ένας τύπος πονοκεφάλου που μερικές φορές γίνεται αφόρητος και που μπορεί να οδηγήσει σε εγκεφαλικό ανεύρυσμα.

Οι άντρες «μυρίζονται» την απιστία από χιλιόμετρα: Ερευνητές του Πανεπιστημίου Βιρτζίνια του Ρίτσμοντ έδωσαν ένα ερωτηματολόγιο σε 203 ετεροφυλόφιλα ζευγάρια και μετά ανέλυσαν τις απαντήσεις τους. Αυτό που διαπιστώθηκε είναι ότι, παρ' όλο που όντως οι άντρες ήταν πιο πιθανό να απατήσουν τη γυναίκα τους (το 29% παραδέχτηκε ότι το έχει κάνει), ταυτόχρονα ήταν το ίδιο ικανοί (σε ποσοστό 94% έναντι 80% των γυναικών) να μαντέψουν σωστά την απιστία της συντρόφου τους. Επίσης, το 75% των αντρών, σε αντίθεση με το 41% των γυναικών, κατάφεραν να ανακαλύψουν την απιστία.

himaira
KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Σπάνιες φωτογραφίες διάσημων

Posted: 09 Nov 2011 02:15 PM PST

Μπάρακ και Μισέλ Ομπάμα



Μπρους Γουίλις



Τζάρεντ Λέτο



Αντζελίνα Τζολί



Μάικλ Τζάκσον



Άλφρεντ Χίτσκοκ



Έλβις Πρίσλεϊ



Τζόνι Ντεπ



Ντέμι Μουρ



Μικ Τζάγγερ



Λεονάρντο ντι Κάπριο



Σερ



Φιλ Κόλινς



Μαντόνα

fovero


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Έχει ηλικία η.. ιδιοφυϊα;

Posted: 09 Nov 2011 02:06 PM PST


Ο Νεύτωνας θεωρούσε ότι η πιο παραγωγική επιστημονική ηλικία του ήταν γύρω στα 23, ο Αϊνστάιν έλεγε ότι «όποιος δεν έκανε τη μεγάλη συνεισφορά του στην επιστήμη ως τα 30 δεν πρόκειται να την κάνει ποτέ». Οι δυο σοφοί μάλλον δεν έκαναν λάθος, για τα δεδομένα της εποχής τους όμως. Μια νέα μελέτη δείχνει ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει: οι ανακαλύψεις που χαρίζουν τα Νομπέλ σήμερα φαίνεται ότι γίνονται πολύ μετά τα 40.


Οι οικονομολόγοι Μπέντζαμιν Τζόουνς του Πανεπιστημίου Northwestern των Ηνωμένων Πολιτειών και Μπρους Γουάινμπεργκ του Πολιτειακού Πανεπιστημίου του Οχάιο ανέλυσαν τα δεδομένα όλων των βραβευθέντων με Νομπέλ επί περισσότερο από έναν αιώνα. Σύμφωνα με τα συμπεράσματά τους, αν και παλαιότερα οι «νεαρές» μεγαλοφυΐες αφθονούσαν, σήμερα οι όροι έχουν αντιστραφεί.

Στη σύγχρονη εποχή, λένε, οι πιθανότητες ενός επιστήμονα κάτω των 30 να κάνει μια πολύ σημαντική ανακάλυψη είναι σχεδόν μηδαμινές. Το ίδιο «περίπου 0%» επεκτείνεται μάλιστα και στο μεγαλύτερο μέρος της τέταρτης δεκαετίας με την πλέον παραγωγική «επιστημονική ηλικία», τουλάχιστον για τη Φυσική, να μετατοπίζεται στα 48.

Όπως διαπίστωσαν τα μεγάλα επιστημονικά επιτεύγματα πριν από την ηλικία των 30, ήταν διαδεδομένα σε όλους τους τομείς ως το 1905. Την περίοδο εκείνη περίπου τα δυο τρίτα των επιστημόνων είχαν παρουσιάσει τις εργασίες που τους χάρισαν το βραβείο προτού κλείσουν τα 40, ενώ περίπου το 20% τις είχε παρουσιάσει πριν από τα 30.

Στις επόμενες δεκαετίες όμως η «χρυσή» ηλικιακή βαθμίδα άρχισε να ανεβαίνει όλο και περισσότερο. «Η ηλικία κατά την οποία οι επιστήμονες έκαναν μια σημαντική συνεισφορά αυξάνεται με τον χρόνο» εξήγησε ο κ. Γουάινμπεργκ.

Το 2000 τα μεγάλα έργα πριν από τα 30 είναι σχεδόν παντελώς απόντα σε όλους τους τομείς. Πριν από τα 40 εμφανίζονται σε ποσοστό περίπου 19% στη Φυσική αλλά απουσιάζουν σχεδόν εξ ολοκλήρου από τη Χημεία.

«Η εικόνα του λαμπρού νεαρού επιστήμονα που κάνει σημαντικές ανακαλύψεις γίνεται όλο και πιο ξεπερασμένη, τουλάχιστον σε αυτούς τους τρεις τομείς των Νομπέλ» τόνισε ο ερευνητής, εννοώντας τις επιστήμες της Φυσικής, της Χημείας και της Ιατρικής. «Σήμερα ο μέσος όρος ηλικίας που οι φυσικοί κάνουν μια εργασία που τους χαρίζει το Νομπέλ είναι τα 48. Ελάχιστες ανακαλύψεις γίνονται από φυσικούς κάτω των 30».

Για την ιστορία πάντως να πούμε πως όταν ανέπτυξε τη θεωρία της βαρύτητας ο Νεύτων ήταν μόλις 23 ετών, ο Αϊνστάιν δημοσίευσε τη μετέπειτα βραβευμένη με Νομπέλ μελέτη του για το φωτοηλεκτρικό φαινόμενο στα 26, ο Πολ Ντιράκ πρόβλεψε την ύπαρξη της αντιύλης στα 26 και έθεσε τις αρχές της Κβαντομηχανικής στα 28 ενώ η Μαρία Κιουρί κόντευε τα 30 όταν, μαζί με τον σύζυγό της Πιερ, ανακάλυψε τα ραδιενεργά στοιχεία ράδιο και πολώνιο.

tovima


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Θα φέρει στον κόσμο το 20ο παιδί της!

Posted: 09 Nov 2011 02:00 PM PST


Το 20ο της παιδί ετοιμάζεται να φέρει τον Απρίλιο στον κόσμο μια

αμερικανίδα, όπως ανακοίνωσε η ίδια σε συνέντευξη της στην Νέα Υόρκη...
Μία
από τις εγκυμοσύνες της Michelle Duggar παρουσίασε πολύ μεγάλο πρόβλημα
και το μωρό ήλθε στον κόσμο τουλάχιστον 90 μέρες νωρίτερα. Το
νεογέννητο μετάφερθηκε σε θερμοκοιτίδα και τελικά κατάφερε και επέζησε.

"Μας
ικανοποίησε αυτή η απρόσμενη εγκυμοσύνη. Έλεγα ότι ο Θεός δεν θα με
ξανακάνει μάνα, αλλά δεν έγινε, τελικά, έτσι...αισθανόμαστε, ο σύζυγός
μου κι εγώ, υπόχρεοι. Πάντοτε υπάρχει ο χώρος για ένα ακόμα παιδί",
δήλωσε σήμερα στην εκπομπή Today show του τηλεοπτικού δικτύου NBC η
Ντούγκαρ. "Ποτέ δεν θυμάμαι να ήμουνα σε καλύτερη φόρμα, απ' ότι
σήμερα", πρόσθεσε.

Η πολύτεκνη οικογένεια ζει σε μια πολύ φτωχή,
συγκριτικά, αμερικανική πολιτεία, το Αρκανσο. Έχει δέκα αγόρια και εννέα
κορίτσια. Το μεγαλύτερο από τα παιδιά τους είναι σήμερα 23 ετών, ενώ το
μικρότερο μόλις 23 μηνών. Μάλιστα, το ζευγάρι έχει ήδη αποκτήσει και
δύο εγγόνια.














KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Ένα σπίτι - κοχύλι!

Posted: 09 Nov 2011 01:54 PM PST

Αν μέχρι τώρα κάνατε απλώς συλλογές από βότσαλα και κοχύλια, μια...
οικογένεια από το Μεξικό σάς δίνει μια πιο προχωρημένη ιδέα. Ένα σπίτι -
κοχύλι!


Η αρχιτεκτονική ομάδα Arquitectura Orgánica ανέλαβε να φέρει σε πέρας το
πρωτότυπο έργο. Έπρεπε να ανακατασκευάσει ένα κατά τα άλλα συνηθισμένο
σπίτι, που βρισκόταν στα περίχωρα της πόλης, έτσι ώστε να μοιάζει με
τεράστιο κοχύλι.





Το «θαλάσσιο» σπίτι κατασκευάστηκε εξ ολοκλήρου από ένα ανθεκτικό υλικό,
το οποίο αποτελείται από χαλύβδινο σύρμα και υπερ-πυκνό σκυρόδεμα και η
δομή του είναι τόσο ισχυρή, που μπορεί να αντέξει μεγάλους σεισμούς
αλλά και διάφορες άλλες φυσικές καταστροφές, ενώ η συντήρησή του απαιτεί
πολύ χαμηλό κόστος.





Μπαίνοντας στο εσωτερικό του και βλέποντας τα χρώματα και το βοτσαλένιο
μπάνιο, αισθανόμαστε σαν να έχουμε κάνει μια απευθείας βουτιά στον βυθό.



Πράγματι, ολόκληρο το σπίτι μάς δίνει την αίσθηση ότι βρισκόμαστε σε ένα
τεράστιο κοχύλι, που έχει ξεβραστεί στη στεριά, και είναι τόσο έντονη,
που περιμένουμε να ακούσουμε τους ήχους των κυμάτων...












KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Έχασε λαχείο που κερδίζει... 254.000.000 δολλάρια!

Posted: 09 Nov 2011 01:49 PM PST


Έχασε λαχείο που κερδίζει... 254.000.000 δολλάρια!Αν αυτός ο άντρας λέει όντως την αλήθεια, σίγουρα θα χτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο αυτή τη στιγμή...

Ένας
άνδρας από το Κονέκτικατ ισχυρίζεται ότι αγόρασε το λαχείο στο τυχερό
παιχνίδι Powerball που κερδίζει 254 εκατομμύρια δολάρια με τους έξι
τυχερούς αριθμούς: 12, 14, 34, 39, 46, και 36 και το έχασε.


Ο
άνδρας, του οποίου το όνομα δεν έχει κυκλοφορήσει, αλλά λέγεται ότι έχει
εργαστεί ως εργάτης υγιεινής, λέει ότι αγόρασε το εισιτήριο στο
Belltown Superette στο Stamford.


Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος
Suni Patel είπε στους δημοσιογράφους ότι ο άνδρας επέστρεψε στο
κατάστημα και σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του είχε πωληθεί σε αυτόν το
δελτίο που κέρδισε το ποσό, αλλά το έχει χάσει.


Η κλήρωση
πραγματοποιήθηκε τον Σεπτέμβριο και οι αξιωματούχοι επιβεβαιώνουν ότι το
λαχείο που κερδίζει πωλήθηκε στο Fairfield County.


Σύμφωνα με το
ABC News ο άνθρωπος πρέπει να προσκομίσει το εισιτήριο ή κάποιο είδος
της απόδειξης ότι το αγόρασε πραγματικά για να πάρει τα χρήματα.


Αν
δεν είναι αυτός ο νικητής, είναι πιθανό ότι ο νικητής δεν ξέρει καν αν
κέρδισε, καθώς δεκάδες χιλιάδες σπίτια στο Connecticut έχουν αποκλειστεί
εδώ και μια εβδομάδα, λόγω της χιονοθύελλας.




KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Ο άντρας μεταμορφώνεται όταν γίνεται πατέρας

Posted: 09 Nov 2011 01:43 PM PST


Η απόκτηση ενός παιδιού πραγματικά μπορεί να αλλάξει έναν
άντρα κάνοντάς τον να αναθεωρήσει τη ζωή ακόμα και να …απαρνηθεί συνήθειες που άλλοτε τον παρακαλούσατε να εγκαταλείψει.

Όπως
ανακάλυψαν επιστήμονες από το Πολιτειακό Πανεπιστήμιο του Όρεγκον, όσοι
αποκτούν το πρώτο τους παιδί είναι πιο δεκτικοί στο να κόψουν το
κάπνισμα, το αλκοόλ, ακόμα και τις τυχόν παράνομες δραστηριότητες που
έχουν.

Αρκετές είναι οι μελέτες που έχουν δείξει πως ο γάμος
μπορεί να βελτιώσει την αρνητική συμπεριφορά των ανδρών, η παρούσα
μελέτη είναι η πρώτη που διερευνά μεμονωμένα τον αντίκτυπο της
πατρότητας.

«Η έρευνά μας υποδηλώνει πως η πατρότητα μπορεί να
αποτελέσει μεταμορφωτική εμπειρία για τον άντρα, ακόμα κι όταν πριν από
αυτήν επιδείκνυε παραβατική συμπεριφορά», δήλωσε ο επικεφαλής ερευνητής
δρ Ντέιβιντ Κερ, επίκουρος καθηγητής στο Τμήμα Ψυχολογικής Επιστήμης του
πανεπιστημίου.

«Η πατρότητα – σε συνδυασμό με την ενηλικίωση –
μπορεί να θεωρηθεί ως ένας ανεξάρτητος παράγοντας για την πρόβλεψη των
πιθανοτήτων μείωσης της παραβατικής συμπεριφοράς και της χρήσης αλκοόλ
και τσιγάρου».


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Αυτοκίνητα 2.000 ίππων συνολικα!

Posted: 09 Nov 2011 01:39 PM PST


Το βίντεο που ακολουθεί απεικονίζει την
κόντρα ανάμεσα σε δύο από τα πιο γρήγορα αυτοκίνητα παραγωγής: τη Bugatti Veyron και το Koenigsegg CCXR. Το Coenigsegg αποδίδει 1.018 ίππους, κάνει το 0-100 χλμ./ώρα σε 2,9 δλ., ενώ έχει τελική ταχύτητα 410 χλμ./ώρα. Η Bugatti....




έχει ισχύ 1.001 ίππων, χρειάζεται 2,5 δλ. για το 0-100 χλμ./ώρα και έχει τελική ταχύτητα 407 χλμ./ώρα. Απολαύστε!!


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Τα τραγούδια των 80s με τον ΓΑΠ

Posted: 09 Nov 2011 01:39 PM PST


Τα τραγούδια της εποχής των 80s, με στίχο
Γιώργου Παπανδρέου.. Απολαυστε!!





http://www.trelokouneli.gr/2011/11/80s.html

KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Ουρές στα μαιευτήρια για να γεννήσουν στις 11/11/2011

Posted: 09 Nov 2011 01:36 PM PST


Ουρές στα μαιευτήρια για να γεννήσουν στις 11/11/2011 Πολλές
μέλλουσες μητέρες στη Νότια Κορέα... "τρέχουν" για

να κλείσουν ραντεβού με
καισαρική για τις 11 Νοεμβρίου ή αλλιώς την Ημέρα του Πέπερο.


Ο
λόγος είναι για να διασφαλίσουν ότι τα παιδιά τους θα γεννηθούν στις
11/11/2011, δηλαδή θα φέρουν για πάντα τον μοναδικό αριθμό ταυτότητας
"111111".


Ο Κορεατικός Αριθμός Καταγραφής Πολίτη, ένας κωδικός
αναγνώρισης για όλους τους κατοίκους της Κορέας, αποτελείται από 13
αριθμούς με τους έξι πρώτους να αφορούν την ημερομηνία γέννησης.


Άλλωστε
στη Νότια Κορέα η 11η Νοεμβρίου είναι γνωστή ως Ημέρα του Πέπερο ή Η
Πιο Γλυκιά Ημέρα, κάτι σαν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Ονομάστηκε
έτσι από την κορεατική λιχουδιά Πέπερο εξαιτίας του ότι η ημερομηνία
11/11 μοιάζει με τα πέντε μπαστούνια του Πέπερο.


Ο αριθμός των
ραντεβού για καισαρική τομή στις 11 Νοεμβρίου είναι φέτος κατά 20%
υψηλότερος από τα προηγούμενα χρόνια. Οι έγκυες που αναμενόταν να
γεννήσουν μία εβδομάδα αργότερα έχουν προγραμματίσει να γεννήσουν εκείνη
την ημέρα.


"Πάντα υπάρχουν γυναίκες που πρόκειται να γεννήσουν
τον Ιανουάριο και ζητούν να γεννήσουν την πρώτη μέρα του μήνα, αλλά αυτό
δείχνει περισσότερο ασυνήθιστο, να προσπαθούν να προγραμματίσουν τον
τοκετό ώστε να έχουν αριθμό ταυτότητας 111111," δήλωσε υπάλληλος
μαιευτικής κλινικής.


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

16 Χρόνια από τη ημέρα που ο Ανδρέας έγραψε στο Ημερολόγιό του

Posted: 09 Nov 2011 01:29 PM PST


Ένα χρόνο μετά την έναρξη συλλογής υπογραφών και μηνυμάτων..
. υποστήριξης
για να καθιερωθεί η 9η/11 Παγκόσμια Ημέρα για «Το Χαμόγελο του Παιδιού»
συνεχίζουμε. Η 9η Νοεμβρίου του 1995 είναι η ημέρα
που ο δεκάχρονος Ανδρέας Γιαννόπουλος, γράφοντας στο ημερολόγιο του,
εξέφρασε την έντονη επιθυμία του να δημιουργηθεί ένας σύλλογος που θα
αγωνιζόταν για την προστασία όλων των παιδιών, ανεξαρτήτως φυλής,
θρησκείας, εθνικότητας και κοινωνικοοικονομικής κατάστασης. Σύμφωνα με
τα λόγια του: «Όλα παιδιά είναι και αξίζουν ένα χαμόγελο … Ελάτε λοιπόν
να βοηθήσουμε, αν ενωθούμε όλοι θα τα καταφέρουμε». Τα λόγια του Ανδρέα
παραμένουν πιο επίκαιρα από ποτέ και «ζωντανά», μέσα από «Το Χαμόγελο
του Παιδιού», που εδώ και 16 χρόνια δραστηριοποιείται με στόχο την
αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων των παιδιών και την προάσπιση
των δικαιωμάτων τους, όχι στη θεωρία, αλλά στην πράξη.

Ένα χρόνο
μετά την έναρξη συγκέντρωσης υπογραφών και μηνυμάτων υποστήριξης, έχουμε
συμμάχους στην προσπάθειά μας, Πρεσβείες (Η.Π.Α., Μεγάλη Βρετανία,
Βέλγιο, Ισπανία, Μαυροβούνιο, Πορτογαλία, Νότιος Αφρική, Μεξικό, Περού
κ.α.), Διεθνείς Φορείς (Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ΟΗΕ, UNRIC, International
Centre for Missing and Exploited Children κ.α.) ΜΚΟ από όλο τον κόσμο,
σημαντικές εταιρείες με διεθνή δραστηριοποίηση, εκπροσώπους του
καλλιτεχνικού και δημοσιογραφικού χώρου και περισσότερες από 5.000
δηλώσεις συμπαράστασης συμπολιτών μας!

Συνεχίζουμε για μία ακόμα
χρονιά μαζί με εσάς για να επιτύχουμε το κοινό στόχο, να καθιερωθεί η 9η
Νοεμβρίου Παγκόσμια Ημέρα για «Το Χαμόγελο του Παιδιού»








KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Μαζί στην ζωή, μαζί και στον θάνατο...

Posted: 09 Nov 2011 01:23 PM PST



Σοκ, αλλά και συγκίνηση προκαλεί ο θάνατος ενός ζευγαριού
από την Βρετανία, οι οποίοι πέθαναν… αγκαλιασμένοι στο καναπέ του σπιτιού τους.

Σύμφωνα
με τις πρώτες εκτιμήσεις, οι δυο τους έχασαν την ζωή τους από
αναθυμιάσεις άνθρακα.Κανείς όμως δεν μπορεί να πει με σιγουριά, γιατί
δεν κατάφεραν να διαφύγουν και όλοι περιμένουν τα αποτελέσματα των
ιατροδικαστικών εξετάσεων.

Όμως παρόλη την θλίψη τους, τα παιδιά
τους νιώθουν μια «ανακούφιση», που έφυγαν μαζί και αγαπημένοι, όπως ήταν
όλα τα χρόνια του κοινού τους βίου.

«Δεν μπορούσαμε να
επικοινωνήσουμε με τους δικούς μας. Τους βρήκαμε να κάθονται στον καναπέ
αγκαλιά και έμοιαζαν ότι κοιμόντουσαν. Υπήρχε πολύ δυνατή μυρωδιά όταν
ανοίξαμε την πόρτα και καταλάβαινε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά», είπε ο
ένας από τους γιους.








KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Οι πιο επικίνδυνες γυναίκες στη ζωή σου

Posted: 09 Nov 2011 01:15 PM PST



Οι γνωριμίες είναι σαν το σαφάρι –μόνο που σε αυτό έχεις έμπειρους οδηγούς
που ξέρουν τα κατατόπια και τους κινδύνους. Στον κόσμο των σχέσεων, ο μόνος οδηγός σου βρίσκεται κρυμμένος μέσα στο παντελόνι σου και σίγουρα θα σε οδηγήσει στη λάθος κατεύθυνση. Είτε είναι τρελή, της προσκολλήσεως, ριψοκίνδυνη ή νυμφομανής …με τους άλλους, δε σε νοιάζει γιατί είναι σκέτη κόλαση.


Η προειδοποίηση αποτελεί προετοιμασία.

Πριν πέσεις στο λάκκο που σου σκάβει, μάθε ποιες είναι οι δέκα πιο επικίνδυνες γυναίκες που μπορεί να σε τραβήξουν μαζί τους στο βούρκο.

Aρ. 10 : Η γκόμενα βαρύμαγκας

Αυτό το επικίνδυνο αρπακτικό καταδιώκει οτιδήποτε περπατά και είναι πάντα τέρας σε ό,τι κι αν κάνει. Πίνει πολύ, παίρνει ναρκωτικά και μπλέκεται σε καυγάδες. Το καλύτερο απ' όλα είναι ότι «ξύνει τα νύχια της» για τσαμπουκά και παρασύρει κι εσένα με την άσχημη συμπεριφορά της. Θα προσέξεις ότι τα ραντεβού μαζί της ξεκινούν καλά και καταλήγουν απαίσια. Η ένταση θα κλιμακώνεται όσο εκείνη θα φωνάζει στο σερβιτόρο, θα πίνει μέχρι να κάνει εμετό και θα προσβάλλει τον πιο ηλικιωμένο άνθρωπο που υπάρχει στο μαγαζί ρωτώντας «Τι στο διάολο κοιτάς;» Είναι πολύ εύκολο να βρεις μια τέτοια γυναίκα, δύσκολο όμως να την ξεφορτωθείς.



Aρ. 9 : Το τέρας της ζήλειας

Αυτό το μανιώδες τέρας έχει πράσινα μάτια κι αποκαλύπτει το χρώμα τους όταν ένα άλλο θηλυκό βρίσκεται στον ίδιο χώρο. Πεθαίνεις για τους τρόπους και το σώμα της, αλλά το επόμενο πράγμα που καταλαβαίνεις είναι ότι σε κατηγορεί ότι φλερτάρεις με το κορίτσι που βρίσκεται στην ίδια παρέα με τη δική σας (και είναι η αδερφή σου), την ταμία στο super market (σου έδωσε τα ρέστα στο χέρι) και τη γυναίκα που σε γνώριζε με το όνομά σου στην τράπεζα (στην οποία δουλεύεις κι έχεις ταμπελάκι με το ονοματεπώνυμό σου). Το τέρας της ζήλειας δεν έχει κανένα πρόβλημα να κάνει σκηνή, την ίδια στιγμή που θα σε κατηγορεί για πολύ περισσότερα πράγματα, τα οποία δεν έχεις κάνει ποτέ. Πρόσεχε τον τρόπο με τον οποίο σου απολογείται, καθώς ξεκινά από το τηλέφωνο και ολοκληρώνεται στην κρεβατοκάμαρα.


Aρ. 8 : Η γκόμενα της …προσκολλήσεως

Όπως ο βόας στη ζούγκλα, έτσι και η γκόμενα «Uhu» θα ξεκινήσει ήσυχα και παραπλανητικά. Στην αρχή, σου παρουσιάζει τον καλύτερό της εαυτό. Έρχεται κοντά σου, σε φλερτάρει και γίνει αγριόγατα στο κρεβάτι, μέχρι να μην της τηλεφωνήσεις την επόμενη μέρα. Θα θέλει να είναι κοντά σου τόσο πολύ που θα νιώθεις να ασφυκτιάς. Δες τα σημάδια όταν η ευγενική της φύση μετατρέπεται σε κτητικότητα και έλεγχο. Ένα one night stand ήθελες να κάνεις και κοίτα που έφτασες. Όταν προσπαθήσεις να την αντιμετωπίσεις θα μετατραπεί και πάλι στο ευγενικό κορίτσι, μόνο και μόνο για να αρχίσει τα ίδια όταν καταλάβει ότι δεν της τηλεφωνείς κάθε μία ώρα.


Aρ. 7 : Το πορνίδιο

Σίγουρα έχει πολλές σεξουαλικές ικανότητες και όλο το λεκανοπέδιο το γνωρίζει από πρώτο χέρι. Πιθανόν να τις εξασκεί και σε άλλους εκτός από εσένα. Η τσουλίτσα είναι ο χαμαιλέοντας της επικίνδυνης γυναίκας. Είναι ικανή να αλλάξει τους τρόπους της μόνο και μόνο για να σε παραπλανήσει στο ψέμα της. Τα σημάδια της αρχίζουν να γίνονται ορατά όταν οι ιστορίες που σου τσαμπουνάει είναι ανακόλουθες. Αναβάλλει τα ραντεβού σας γιατί θέλει να μείνει στο σπίτι ή το γραφείο, παρόλα αυτά δεν απαντά όταν της τηλεφωνείς. Με το πρώτο δείγμα τρέξε όσο πιο μακριά μπορείς γιατί είναι αρκετά ικανή να σε κρατήσει κοντά της.


Aρ. 6 : Η ιεραπόστολος

Αυτό το επικίνδυνο είδος σκοπό έχει να σε μεταλλάξει και να σε βάλει κάτω από την «ομπρέλα» της διαφώτισης. Έχει βρει τον πιο πρόσφατο και καλύτερο τρόπο για να τρώει, την καλύτερη θρησκεία για να πιστεύει και τον νεότερο τύπο MP 3 player. Και φυσικά θέλει να ακολουθήσεις κι εσύ τα νέα της πιστεύω. Είναι οξυδερκής, επίμονη και μπορεί να μεμψιμοιρεί και να παρακαλάει για να κάνεις κάτι. Οι ικανότητές της δεν είναι αναπόφευκτες παρόλα αυτά. Να έχεις στο μυαλό σου ότι είναι πρόκειται για έναν ιεραπόστολο που θέλει να σε αλλάξει και που προφανώς η μόνη στάση που θα γνωρίζει στο κρεβάτι θα είναι η ιεραποστολική.


Aρ. 5 : Η γκόμενα «ελεγκτής»

Θα εισχωρήσει σε κάθε πτυχή της ζωής σου με μόνο σκοπό να σου πει ότι αυτό που κάνεις, το κάνεις λάθος και θα πρέπει να ακολουθήσεις τη δική της μέθοδο. Είναι το λεγόμενο control freak. Σύντομα, θα πρέπει να οδηγήσεις με την ταχύτητα που θέλει εκείνη, να τρως ό,τι σου λέει εκείνη και να ντύνεσαι με ρούχα της επιλογής της. Τη στιγμή που είσαι έτοιμος να της πεις με ποιο τρόπο να πάει στον αγύριστο, κουδουνίζει τα λάφυρά της και σε δείχνει ότι πλέον είσαι αγκιστρωμένος. Η γκόμενα «ελεγκτής» ξεκινά κάνοντας διαφόρων ειδών προτάσεις και λίγο μετά, μαθαίνεις να υπακούς στις εντολές της και χάνεις τον έλεγχο.


Aρ. 4 : Η απελπισμένη

Λίγα είναι, ευτυχώς, τα πλάσματα εκείνα, στον κόσμο των σχέσεων, που μπορούν να θεωρηθούν απελπισμένα. Αυτός ο τύπος γυναίκας καταρρέει και παρασύρει κι εσένα μαζί της. Θα κάνει τα πάντα για να είναι σε σχέση. αλλά τίποτα δε θα είναι σωστό ώστε να καταφέρει να στεριώσει σε κάποια καλή. Η συγκεκριμένη βρίσκεται σχεδόν πάντα σε σχέση, προσπαθώντας όσο περισσότερο μπορεί να έχει τον πλήρη έλεγχο των καταστάσεων και νιώθει να ξεκουφαίνεται από το βιολογικό της ρολόι που χτυπά ασταμάτητα. Πρόσεχε γιατί θα κάνει αρκετές προσπάθειες να σε πείσει πόσο καλή ιδέα είναι μια εγκυμοσύνη, δίνοντάς σου στην ουσία το νόημα της τιποτένιας ζωής της. Τα σημάδια του αρπακτικού θα γίνουν ορατά όταν θα ακούσεις φράσεις όπως: «Δε χρειαζόμαστε προφυλακτικό» και «Μην ανησυχείς, έχω πάρει χάπι.»


Aρ. 3 : Η κυνηγός θησαυρού

Παρόλο που τα περισσότερα «αρπακτικά» κυνηγούν εσένα, ο χρυσοθήρας προτιμά να κυνηγά το πορτοφόλι σου. Αυτό το πανούργο πλάσμα θα χρησιμοποιήσει τα γυναικεία στοιχεία της για σε δελεάσει, να σε σύρει στην έδρα της και να σου …ρουφήξει το μεδούλι. Όταν λοιπόν θα βρεθείς στο κρεβάτι της, μοιραία κάποια στιγμή θα σου ζητήσει να πληρώνεις γι' αυτό. Ξεκινά με το πληρώνεις κάθε δείπνο ή βραδινή σας έξοδο και συνεχίζει ζητώντας σου να συμμετέχεις στα έξοδα του δικού της σπιτιού που, σπάνια, περνάς τα βράδια σου. Θα προσπαθήσει να σε πείσει ότι το κάνει για να δείχνει όμορφη στα μάτια σου (έχοντας ρεύμα και καλοριφέρ) κι όλα θα ξεκινήσουν από εκεί. Το πρώτο σημάδι θα έρθει μαζί με ένα φουσκωμένο λογαριασμό που θα σε βάλει να της πληρώσεις.


Aρ. 2 : Το κορίτσι δεν είναι του μπαμπά

Κανένα ταξίδι στον κόσμο των σχέσεων δε θα μπορούσε να ολοκληρωθεί αν δεν περνούσε από τη ζωή σου αυτό το πλάσμα. Είναι γεμάτη μίσος και προσβλητικότητα εξαιτίας ενός άλλου άντρα: του πατέρα της. Μπορεί να φταίνε τα σχόλιά του για τον τρόπο ζωής της. Μπορεί να φταίει η αγκαλιά που δεν είχε ποτέ από εκείνον. Υπάρχει κάτι σχετικά με τον πατέρα της που μπορεί να την οδηγήσει στην τρέλα, ειδικά αν βρει κάτι σε σένα που να της τον θυμίζει. Μπορεί να γίνει σεξουαλικά επιθετική απέναντί σου ή υπερβολικά ερωτική. Δε θα το δεις να έρχεται και δε θα καταλάβεις το λόγο –αλλά θα γίνεις η συμπάθεια του μπαμπά και η παράνοια της κόρης.


Aρ. 1 : Η γκόμενα «κακό σπυρί»

Αν και είναι η πιο όμορφη γυναίκα που έχεις δει ποτέ στη ζωή σου, θα σε θέλξει με τα σεξουαλικά της τερτίπια και το θανατηφόρο κορμί της. Μπορεί να κατάφερες να τη "ρίξεις", όμως πρόκειται για πολύ επικίνδυνη γυναίκα. Η σεξουαλικότητά της σε σαγηνεύει αλλά τα θέματα που έχει σε προκαλούν να κάνεις πίσω. Μπορεί να είναι τρελή, που προσπαθεί να ανακτήσει το χαμένο της εαυτό. Αλλά όταν αρχίσεις να βαριέσαι με τις βλακείες της, εμφανίζεται με ένα μικρό μαύρο φόρεμα ή και εντελώς γυμνή, με αποτέλεσμα να σε τουμπάρει και πάλι. Αυτή, θα σε κάνει να μετανιώσεις που ζεις, αλλά πάντα θα βρίσκει τρόπο να σε «ρίχνει» με τα καμώματά της. Είναι μία χίμαιρα. Η ομορφιά της θα σε κάνει να χάσεις την κοινή αίσθηση και να μην ακούς τίποτα άλλο εκτός από το κάλεσμα της Σειρήνας.



menslounge.gr


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

ΣΟΚ: Παπάς ντυμένος Αϊ-Βασίλης βίαζε παιδιά

Posted: 09 Nov 2011 01:05 PM PST

Παπάς ντυμένος Αϊ-Βασίλης βίαζε παιδιάΝτυμένος Αϊ-Βασίλης με ένα κοριτσάκι στα πόδια του
...

αυτός ο άνδρας κατηγορείται για βιασμό παιδιών σε ένα χώρο που βρίσκεται υπό την εποπτεία της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας.



Η εικόνα αυτή εξακολουθεί να στοιχειώνει το θύμα του, που κέρδισε μια σκληρή δικαστική μάχη χτες.



Στην απόφαση-ορόσημο που ελήφθη η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία θα αναγκαστεί να πληρώσει εκατομμύρια στα θύματα σεξουαλικής κακοποίησης, αφού το δικαστήριο αποφάσισε ότι θα ευθύνεται για τα εγκλήματα των ιερέων.



«Μισώ πολλά πράγματα εδώ και πολλά χρόνια. Δεν αντέχω τα Χριστούγεννα, γιατί με βίαζε ντυμένος ως Αϊ-Βασίλης. Για πολλά χρόνια υπέφερα από εφιάλτες που ξυπνούσαν τις άσχημε στιγμές που έζησα ενώ έφτασα στο σημείο να θέλω να αυτοκτονήσω» είπε στην αίθουσα του δικαστηρίου το θύμα του, τώρα μητέρα τριών παιδιών.







Η γυναίκα ισχυρίστηκε ότι υπέστη κακοποίηση επί δύο χρόνια σε ένα σπίτι της εκκλησίας στο Hampshire, όπου είχε πάει μαζί με τα άλλα δύο αδέρφια της.



Σύμφωνα με την ίδια ο βιαστής της την τιμωρούσε με αυτόν τον τρόπο για «κακή συμπεριφορά». «Οι καλόγριες το ήξεραν. Τον άφηναν να παίρνει όποιο παιδί ήθελε και το βίαζε. Πάντα έφταιγα εγώ. Μου ζητούσε ακόμη να βάλω λεφτά στο παγκάρι για τους φτωχούς, γιατί "έτσι του είχε πει ο Θεός", όπως μου έλεγε».



Η JGE δε μίλησε ποτέ γι' αυτό μέχρι που την πλησίασε η αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελιών παιδικής κακοποίησης στο σπίτι.



«Δεν το είχα πει σε κανέναν, ούτε σε ένα από τα αδέρφια μου, που αργότερα ανακάλυψα ότι είχε επίσης κακοποιηθεί σεξουαλικά» πρόσθεσε.



Ο δικαστής απεφάνθη ότι για τη συμπεριφορά του πατέρα Baldwin, ο οποίος πέθανε το 2006, έχει ευθύνες η Εκκλησία.


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

ΔΕΙΤΕ: Αυτοί είναι οι πιο ισχυροί άνθρωποι της τεχνολογίας

Posted: 09 Nov 2011 01:03 PM PST

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το περιοδικό Forbes έκανε
...

τη λίστα με τους πιο ισχυρούς ανθρώπους του κόσμου.Στην πρώτη θέση σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, βρίσκεται ο Barack Obama, ενώ τέσσερις θέσεις πιο κάτω βρίσκεται ο πιο ισχυρός στο χώρο της τεχνολογίας: ο Bill Gates.

Ενώ και στην ένατη θέση συναντάμε κι άλλον εκπρόσωπο της τεχνολογίας, που δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον ιδρυτή του Facebook Mark Zuckerberg ο οποίος εκτός των άλλων είναι και ο μικρότερος σε ηλικία της λίστας (στους δέκα πρώτους τουλάχιστον).

Οι ιδρυτές της Google έπεσαν από τη θέση 22 που βρισκόντουσαν το 2010, στη θέση 30 ενώ δέκα θέσεις πιο κάτω βρίσκεται το αφεντικό της Amazon, Jeff Bezos.

Τέλος στη θέση 58 βρίσκουμε τον Tim Cook, τον νέο CEO της Apple ο οποίος βρίσκεται 40 θέσεις κάτω από τον Steve Jobs που το 2010 βρισκόταν στη 17η θέση.



KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Έξι πράγματα που δεν χρειάζεται να ξέρει ο σύντροφος σου

Posted: 09 Nov 2011 12:56 PM PST

http://www.queen.gr/media/k2/items/cache/6bfde949cc27b06e31a99ecbc9e4cc2a_M.jpg?t=1320853350Ή πως αλλιώς να σώσετε τη σχέση σου αποκρύβοντας
...

περιττές λεπτομέρειες.

Ότι έχει φαλάκρα

Φαντάσου ένα λιοντάρι χωρίς τη λεοντή του. Είναι σα μία τρομαγμένη γάτα. Γιατί λοιπόν να πεις στο σύντροφο σου ότι χάνει σιγά τα μαλλιά του; Θα πληγώσεις και αυτόν και τον αντρικό εγωισμό του και με τέτοιες παρατηρήσεις θα πάει περίπατο μαζί με το ego και η λίμπιντο του.



Πόσο κοστίζουν τα παπούτσια σου

Όπως και εσύ δε θέλεις να μάθεις τι κάνει το νέο εργαλείο που πήρε για να κόβει πλακάκια, πόσο κάνει το τάσι του αυτοκινήτου και εκείνος δεν θέλει να ξέρει πόσο έδωσες για ένα ζευγάρι pumps από το net-a-porter. Γιατί να φέρεις περιττή τριβή στις σχέσεις σου;



Με πόσους έχεις κοιμηθεί

Πάντα ρωτά ένας σύντροφος, αλλά ποτέ δεν περιμένει ειλικρινή απάντηση. Μην κάνεις το λάθος να του πεις. Θα σε κρίνεί με το χειρότερο τρόπο ό,τι και να απαντήσεις και θα γίνεις περίγελος για εκείνον και τους φίλους του. Οι άντρες είναι οι μεγαλύτεροι κουτσομπόληδες. Μην το ξεχνάς.



Πως κάνεις το make up σου

Δε χρειάζεται να ξέρει τι είναι και τι όχι φυσικό πάνω σου. Είναι προσωπικό δεδομένο και άφησε το μυστήριο να υπάρχει γιατί ούτως ή άλλως αν κάνεις περιττές αποκαλύψεις, αυτό θα πισωγυρίσει σε σένα σε μελλοντικό καβγά.



Τι κάνεις στην τουαλέτα

Όσες πιστεύετε ότι αυτό είναι σημάδι οικειότητας, κάνετε μεγάλο λάθος. Χαλάει τον ερωτισμό και κάθε γεύμα μπορεί να έχει απρόβλεπτες συνέπειες, έτσι απλά κράτησε το αγόρι έξω από την τουαλέτα εκτός και αν σκοπεύεις να τον λούσεις.



Το κύκλο σου

Αν τον μάθει δεν θα μπορείς ούτε να προσποιηθείς ότι έχει περίοδο αν θέλεις να αποφύγεις ένα βράδια ανούσιοι σεξ και η σχέση σου θα έχει περάσει σε μία περίοδο που ανταλλάσσεις κάλτσες και κομπρέσες και σίγουρα ο ερωτισμός θα έχει πάει περίπατο. Δεν το θέλεις αυτό.


queen.gr


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές