Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

The Music Center


The Music Center


Madonna το τριχωτό τέρας

Posted: 15 Nov 2011 01:54 AM PST

Η Madonna αποκάλυψε ότι τα αγόρια στο σχολείο την κορόιδευαν...
και την φώναζαν «τριχωτό τέρας». H τραγουδίστρια είπε ότι ήταν συχνά στόχος πειραγμάτων, αλλά αρνιόταν να τα ακούσει. Και από αντίδραση, σταμάτησε να ξυρίζει τις μασχάλες της. «Τα αγόρια στο σχολείο μου, με κορόιδευαν. Με φώναζαν τριχωτό τέρας. Ξέρετε, τέτοιου είδους πράγματα. Και μετά, όταν πήγα στο λύκειο, είδα πως τα δημοφιλή κορίτσια έπρεπε να φέρονται για να αρέσουν στα αγόρια. Και ήξερα ότι δεν μπορούσα να είμαι έτσι. Έτσι αποφάσισα να κάνω ακριβώς το αντίθετο. Δεν βαφόμουν και δεν έφτιαχνα τα μαλλιά μου. Αρνιόμουν να ξυριστώ. Είχα τριχωτές μασχάλες». Νομίζουμε πάντως, ότι το trend το διατήρησε και για αρκετά χρόνια αργότερα, αφού στο διαδίκτυο υπάρχουν πολλές φωτογραφίες του ...; τριχωτού τέρατος, και δεν είναι από το λύκειο!

Το κατάστημα της Lady Gaga-και τα νεα κομματια της

Posted: 15 Nov 2011 01:46 AM PST

http://www.queen.gr/media/k2/items/cache/3173b76491a5fc15747cd05ed3d458db_M.jpg?t=1321080502Τι εκπλήξεις μας επιφυλάσσει η διάσημη star
;
Λιγότερο από δύο εβδομάδες ...; απομένουν μέχρι το μεγάλο opening του pop up καταστήματος της Lady Gaga μέσα στο πολυκατάστημα Barneys της Νέας Υόρκης. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, το σικάτο department store θα διαμορφώσει ειδικά μία από τις εισόδους του για να ταιριάζει με το θεματικό κατάστημα της εκκεντρικής Gagaloo. Εάν αναρωτιέστε τι το ιδιαίτερο θα συμβεί να ξέρετε πως οι φήμες λένε πως η πόρτα θα είναι ένα τεράστιο στόμα τέρατος μέσα στο οποίο θα πρέπει κανείς να μπει για να προχωρήσει στον κυρίως χώρο του 5ου ορόφου όπου και θα βρίσκεται το workshop της διάσημης τραγουδίστριας. Το πολυαναμενόμενο opening θα γίνει στις 21 Νοεμβρίου και εμείς περιμένουμε με αγωνία για τις επόμενες λεπτομέρειες, καθώς η συγκεκριμένη σύμπραξη αναμένεται να κάνει πάταγο. Κορίτσια υπομονή!

Giannis Ploutarxos - Den tilefwnises- new song(2011)

Posted: 15 Nov 2011 01:40 AM PST

Τι έχουν σπουδάσει οι celebrities ;ποια τα αγαπημενα τους songs;

Posted: 15 Nov 2011 01:38 AM PST

Μπορεί τελικά να τους κέρδισε η show
biz... όμως αρκετές είναι οι διασημότητες που κάθισαν σε φοιτητικά έδρανα και κατάφεραν να αποκτήσουν έστω ένα πτυχίο! Ασχέτως αν οι περισσότεροι δεν ασχολήθηκαν με το αντικείμενο το οποίο σπούδασαν, ένα πτυχίο δεν χάνει ποτέ την αξία του. Φαίη Σκορδά: Η παρουσιάστρια του "Πολύ μπλα μπλ"» φοίτησε στο Πανεπιστήμιο της Μπολόνια, όπου σπούδασε Φιλοσοφία του Θεάματος με ειδικότητα στο θέατρο, ενώ έκανε και το μεταπτυχιακό της στα ΜΜΕ. Είχε, δε, τη δυνατότητα να παρακολουθήσει κάποια σεμινάρια του Ουμπέρτο Έκο, ο οποίος είναι ιδρυτικό στέλεχος της συγκεκριμένης σχολής.

Γκλόρια Έστεφαν: Η διάσημη κουβανέζα τραγουδίστρια φοίτησε στο Πανεπιστήμιο του Μαϊάμι, από όπου και έλαβε το πτυχίο της με τον τίτλο 'Επικοινωνία και Ψυχολογία'. Παράλληλα με τις σπουδές της, η Έστεφαν είχε πιάσει και δουλειά ως μεταφράστρια Ισπανικών και Γαλλικών στο αεροδρόμιο του Μαϊάμι.
Νάταλι Πόρτμαν: Αν και μικρή σε ηλικία, η Νάταλι Πόρτμαν έχει καταφέρει να κερδίσει την προσοχή του Hollywood... Ταλαντούχα ηθοποιός, όμορφη αλλά πάνω από όλα... έξυπνη, αφού κατάφερε να περάσει στο Χάρβαρντ και να πάρει πτυχίο στην Ψυχολογία. Η Πόρτμαν έχει και έφεση στις ξένες γλώσσες, αφού μιλάει Γαλλικά, Γιαπωνέζικα και Ισπανικά. Τζένιφερ Κόνελι: " Ρέκβιεμ για ένα όνειρο", "Ένας υπέροχος άνθρωπος", "Ματωμένο Διαμάντι" κ.α. είναι μερικές μόνο από τις μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες στις οποίες έχει πρωταγνωνιστήσει η Τζένιφερ Κόνελι. Η οποία, παρεπιπτόντως, ήταν επί δύο χρόνια φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο του Γέιλ και αργότερα του Στάνφορντ, στο οποίο και μεταφέρθηκε προκειμένου να τελειώσει τις σπουδές της στην Αγγλική Φιλολογία. Ντέιβιντ Μπουκόβνι: Τον γνωρίσαμε ως ειδικό πράκτορα του FBI μέσα από την επιτυχημένη σειρά "X-Files". Πριν ασχοληθεί με την υποκριτική, ο Μπουκόβνι ήταν φοιτητής σε δύο από τα Τοp Πανεπιστήμια παγκοσμίως. Αφού τέλειωσε το προπτυχιακό του από το Πανεπιστήμιο του Πρίνστον, συνέχισε τις σπουδές του στο Γέιλ και πήρε master στην Αγγλική Φιλολογία, ενώ ξεκίνησε και το Διδακτορικό του, το οποίο ωστόσο δεν ολοκλήρωσε ποτέ. Γιώργος Τσαλίκης: Ο Γιώργος Τσαλίκης φεύγει στα δεκαοκτώ του από την Ελλάδα και εγκαθίσταται στο Βουκουρέστι.Ξεκινάει τις σπουδές του στο τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου, τις οποίες και ολοκληρώνει το 1999. Ποτέ, όμως, δεν ασχολήθηκε με αυτό που σπούδασε, αφού τoν κέρδισε η μουσική! Μαριέττα Χρουσαλά: Η όμορφη παρουσιάστρια της εκπομπής "Η Ελλάδα παίζει" είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Πανεπιστημίου Αθηνών. Το πτυχίο της έχει φανεί σίγουρα χρήσιμο στην μέχρι τώρα επαγγελματική της πορεία, αφού είναι από τους λίγους εγχώριους celebrities που ασχολήθηκαν με το αντικείμενο το οποίο σπούδασαν. Σταμάτης Κραουνάκης: Ο Σταμάτης Κραουνάκης προφανώς, έκανε σπουδές στη μουσική,πέρα όμως από αυτές, αποφοίτησε και από το Πάντειο Πανεπιστήμιο, και συγκεκριμένα από το τμήμα Πολιτικών Επιστημών.
Χάρης Ρώμας: Όταν ανακοίνωσε στους γονείς του ότι επιθυμεί να ασχοληθεί με το χώρο της υποκριτικής, εκείνοι του εναντιώθηκαν. Έτσι ο Χάρης Ρώμας ξεκίνησε τις σπουδές του στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, τις οποίες και ολοκλήρωσε μετά από το πέρας μιας δεκαετίας.

Ολα για τον Λούκας Γιώρκας

Posted: 14 Nov 2011 10:45 AM PST

Ο ΛΟΥΚΑΣ ΓΙΩΡΚΑΣ (LOUKAS GIORKAS) γεννήθηκε στις 18 Οκτωβρίου στην Κύπρο και μεγάλωσε εκεί μαζί με την οικογένειά του. Είναι ζυγός στο ζώδιο και από μικρός αγαπούσε τη μουσική. Ξεκίνησε να παίζει κιθάρα από την Δ' Δημοτικού και του άρεσε να ψάχνει και να ανακαλύπτει καινούρια πράγματα. Έχει λίγους κολλητούς φίλους, που τους θεωρεί μέρος της οικογένειάς του. Αν και είναι η ψυχή της παρέας και δεν τον ενοχλεί να κάνει τον "καραγκιόζη" για να διασκεδάζει τους δικούς του ανθρώπους, είναι ένας άντρας που επιλέγει τη μοναξιά, σε πολλές φάσεις της ζωής του.Από πολύ νεαρή ηλικία έδειξε την κλίση του για το τραγούδι και τη μουσική. Με την υποστήριξη των γονιών του και παράλληλα με τις μαθητικές του υποχρεώσεις, ξεκίνησε και μουσικές σπουδές. Πήρε το πρώτο δίπλωμα στη κλασσική κιθάρα και για πέντε χρόνια διδάχθηκε βυζαντινή μουσική, ενώ δεν έχανε την ευκαιρία να συμμετέχει σε φιλαρμονικές ορχήστρες στην Κύπρο, πειραματιζόμενος και σε άλλα μουσικά όργανα.Όπως είχε αναφέρει και ο ίδιος σε συνέντευξή του, δεν είχε όνειρό να γίνει τραγουδιστής, αλλά από παιδάκι κυκλοφορούσε με μια κιθάρα στο χέρι γιατί του άρεσε η μουσική. Ο Λούκας, άλλωστε, πιστεύει, πως ακόμη και όταν τα φώτα της δημοσιότητας σβήσουν, η μουσική θα συνεχίσει να είναι μια πηγή έκφρασης για εκείνον. Αυτή η βαθιά αγάπη του για τη μουσική τον οδήγησαν στην πρώτη επίσημη προσπάθεια του ως τραγουδιστή,που του χάρισε και το πρώτο βραβείο στο 12ο διαγωνισμό σύνθεσης κυπριακού τραγουδιού του ΡΙΚ.
Με την παρότρυνση των γονιών του δήλωσε συμμετοχή στο X-Factor και το 2008 βρέθηκε στους 16 φιναλίστ για το ριάλιτι τραγουδιού. Ο Λούκας υπέβαλε την αίτηση, ενώ βρισκόταν ήδη στην Αθήνα και ήταν φοιτητής στο Πανεπιστήμιο στο τμήμα της Βιολογίας. Στο παιχνίδι τραγουδούσε κυρίως λαϊκά κομμάτια και παρόλο που δεν ήταν από τα φαβορί, κέρδισε το τελικό έπαθλο, αποσπώντας τα καλύτερα σχόλια για τις ερμηνείες και τη σκηνική του παρουσία.Λίγο μετά τον τελικό, κυκλοφόρησε ψηφιακά το πρώτο του single "Δεν φαντάζεσαι" και από το 2009 μέχρι σήμερα συνεργάζεται σε ζωντανές εμφανίσεις με την Νατάσσα Θεοδωρίδου, την Έλενα Παπαρίζου και το Γιώργο Μαζωνάκη ενώ παράλληλα έχει οργανώσει ένα δικό του ευέλικτο γκρουπ και τραγουδάει σε μουσικές σκηνές ανά την Ελλάδα.Το 2011 στο ξεκίνημα του, τον βρίσκει σε νέα δισκογραφική εταιρεία την MINOS-EMI και με πολλές αισιόδοξες δισκογραφικές προτάσεις για το άμεσο μέλλον. Ως προς τις ζωντανές εμφανίσεις, τον βρίσκει στην "Ιερά Οδό" στο πιο δημοφιλές μουσικό σχήμα του χειμώνα με τον Δημήτρη Μητροπάνο και τη Πέγκυ Ζήνα. Όσον αφορά την προσωπική του ζωή, σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο ίδιος εξομολογήθηκε πως είναι ερωτευμένος. "Μου αρέσει να είμαι με μία γυναίκα και να μοιράζομαι πράγματα. Είμαι ερωτευμένος και πολύ χαρούμενος, αυτή τη στιγμή. Βιώνω υπέροχα τον έρωτα, ο οποίος για 'μένα είναι πηγή έμπνευσης", τόνισε. Τις τελευταίες βδομάδες ασχολείται συστηματικά με τη συμμετοχή του στη Eurovision και το τραγούδι "Watch my dance", το οποίο όπως αποκάλυψε ο ίδιος ήταν μια πρωτοβουλία του Γιώργου Λύρα και πρόκειται για ένα κομμάτι που δημιουργήθηκε μέσα σε δυο 24ώρα. Ο ίδιος φαίνεται πως είναι πολύ χαρούμενος και μετά το τέλος του ελληνικού τελικού δήλωσε πως η εμπειρία της Eurovision είναι κάτι που δεν έχει και ούτε πρόκειται να ξαναζήσει στη ζωή του.

Stereo Mike

Posted: 14 Nov 2011 10:43 AM PST

Ο Έξαρχος γεννήθηκε το 1978 στον Πειραιά, στην Ελλάδα από έναν Έλληνα πατέρα και μητέρα από την Κροατία. Στην ηλικία των 18, το μουσικό ενδιαφέρον του τον πήγε στο Λονδίνο για την εκπαίδευση στα πανεπιστήμια του Leeds Metropolitan University και το Πανεπιστήμιο του Westminster. Στα επόμενα τέσσερα χρόνια απέκτησε δύο πτυχία, το Bachelor of Music και Master Τεχνολογίας για την παραγωγή ήχου. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του, ο Έξαρχος εργάστηκε ως παραγωγός ήχου στο Vault Recording Studios στο Hackney, στο Λονδίνο, όπου συνεργάστηκε με διάφορους Βρετανούς καλλιτέχνες χιπ χοπ, συμπεριλαμβανομένων των Klashnekoff, Bury Crew, Skinnyman, Taskforce , Iceberg Slim, Mike GLC και JMC.

Ο Έξαρχος εργάστηκε επίσης ως παραγωγός στο AMG Records, το οποίο τον οδήγησε στην πρώτη σύμβαση καταγραφής του ως «Stereo Mike" με τα χρήματα της χιπ-χοπ AMG , Mo' Money Recording$. Μέσα σε δύο χρόνια το άλμπουμ του κάνει ντεμπούτο , ενώ η αποδοχή μιας μεταπτυχιακής θέσης στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου του Westminster στην παραγωγή μουσικής. Το ντεμπούτο του άλμπουμ του κυκλοφόρησε στην Ελλάδα με τίτλο Satirical Nomads από Mo' Money Recording$ κατόπιν αδείας απο την Universal Music . Στο Single άλμπουμ του περιλαμβάνονται ο ύμνος κατά του ρατσισμού "Ο αλλος Μπάμπης" και το remix «ΠΟΛΙΣ».

Ο Stereo Mike ήταν υποψήφιος στα Mad Video Music Awards το 2005 για το βραβείο "Best Hip-Hop Video Clip" και το 2008 για το "Best Hip-Hop Video Clip"και για το "Video Clip της χρονιάς".

Ο Stereo Mike στη συνέχεια υπέγραψε με την Minos EMI για το δεύτερο άλμπουμ του με τίτλο XLI3H. Κάνει ταυτόχρονα ερευνητική εργασία για το διδακτορικό στη μουσική .

Ο Stereo Mike είναι ο πρώτος νικητής του MTV EMA AWARD στην κατηγορία "Best Greek Act", η οποία τέθηκε σε ισχύ το 2008 με την περιφερειακή έναρξη του MTV στην Ελλάδα. Ορίστηκε επίσης για την Ελλάδα στην κατηγορία των Europe's Favourite Act for 2008.

Ο Stereo Mike με τον Λούκα Γιώρκα εκπροσώπησαν την Ελλάδα στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2011 στη Γερμανία, με το τραγούδι "Watch my Dance".

2008 Mad Video Music Awards:

2008: "Σε όποιον αρέσει (Dansonra)", feat Tamta 2008: "Πιάσε με", feat Ελένη Τσαλιγοπούλου 2009: "Πειραιά Μου"

Eurovision Song Contest 2011

2011: "Watch My Dance" feat Λουκάς Γιόρκας

2005 Mad Video Music Awards:

2005: "Pump It/Μισιρλού", feat Ελένη Τσαλιγοπούλου Shaya & Lagnis NTP.

Singles

Satirical Nomads:

2004: "Ο Άλλος Μπάμπης" 2004: "Η πόλης"

Album

2004: Satirical Nomads 2007: XLI3H 2011: Aneli3h

Notis Sfakianakis-Ellinas

Posted: 14 Nov 2011 06:45 AM PST

Radio arvyla - Ανέκδοτο Στάθη-Αλκοτέστ στον εκατόνταρχο

Posted: 14 Nov 2011 06:16 AM PST

Dev-In the dark

Posted: 14 Nov 2011 10:55 AM PST

On my waist, through my hair Think about it when you touch me there Close my eyes, here you are All alone dancing in the dark Tell me baby if it's wrong To let my hands do what they want Late at night I pretend we are Dance, dance, da-dance dancing in the dark Dancing in the dark, ooh la la, ooh la la, ooh la la dancing in the dark. Put your work on me Open my body up and do some surgery Now that you got me up, I wanna taste it, taste it And see those pocket aces I wanna see who you are, I got a sex drive just push to start [x3] Push push push push to start I got a sex drive just push to start. On my waist, through my hair Think about it when you touch me there Close my eyes, here you are Dance, dance, da-dance dancing in the dark Ooh la la, Ooh la la, Ooh la la dancing in the dark Ooh la la, ooh la la, ooh la la dancing in the dark. I love to flirt to see, I'm only talking to you If you wanna surf my seas, now that you got me boy You know you better spice it flavour it Get it get it right, savour it I wanna see who you are, I got a sex drive just push to start [x3] Push push push push to start I got a sex drive just push to start. On my waist, through my hair Think about it when you touch me there Close my eyes, here you are All alone dancing in the dark Tell me baby if it's wrong To let my hands do what they want Late at night I pretend we are Dance, dance, da-dance, dancing in the dark Ooh la la, ooh la la, ooh la la, ooh la la Tell me baby if it's wrong (ooh la la, ooh la la) Dancing in the dark (ooh la la) To let my hands do what they want ooh la la, ooh la la) Dancing in the dark It's the Cataracs, ooh la la, ooh la la, ooh la la, dancing in the dark Dancing in the dark ooh la la, ooh la la, ooh la la

Swagger Jagger-Cher Lloyd

Posted: 14 Nov 2011 10:53 AM PST

Swagger Jagger, Swagger Jagger You should get some of your own Count that money, get your game on Get your game on, get your, get your game on You can't stop lookin' at me, starin' at me,  Be what I be. You can't stop lookin' at me, so get off of my face You can't stop clickin' on me, writin' bout me,  Tweetin' bout me I can't stop, this what is gon' be, my swagger's in check Get on the floor, get, get, get on the floor My swagger's in check Get on the floor, get, get, get on the floor I got it in check Swagger jagger, swagger jagger You should get some of your own Count that money, get your game on You're a hater, just let it go Swagger jagger, swagger jagger You should get some of your own Count that money, get your game on Get your game on, get your game on [ Lyrics from: http://www.lyricsmode.com/lyrics/c/cher_lloyd/swagger_jagger.html ] You can't stop shoutin' at me, hollin' at me, be what I be You can't stop looking at me, so get off of my way You can't stop YouTubin' me, on repeat, running this beat You can't stop this one is a me, I'm laughing all the way Get on the floor, get, get, get on the floor My swagger's in check Get on the floor, get, get, get on the floor I got in check Swagger jagger, swagger jagger You should get some of your own Count that money, get your game on You're a hater, just let it go Swagger jagger, swagger jagger You should get some of your own Count that money, get your game on Get your game on, get your game on Hiiii haters, kiss kiss I'll see you later Hiiii haters, kiss kiss I'll see you later Hiiii haters,  It was very, very, very nice to meet you Get on the floor...  Get, get, get...  Get on the floor...  Get on the floor...  I got it in check Get on the floor...  Get on the floor...  My swagger's in check Get on the floor...  Get on the floor...  I got it in check

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές